AlzaBoxy Q1 AlzaBoxy Q1

Amazon Alexa

Termékkatalógus
Ár
-
Elérhetőség
Termék állapota
Vásárlói értékelések
Kompatibilis alkalmazások
Tuya
(546)
Apple Siri
(378)
Samsung SmartThings
(300)
Xiaomi Home
(8)
Lidl Home
(189)
Szűrés

Az Amazon Alexa az Amazon által kifejlesztett intelligens otthoni hangalapú asszisztens. Először az Amazon Echo okoshangszórókban jelent meg, de ma már számos eszközt, köztük harmadik féltől származó termékeket is képes vezérelni. Így az egész házat irányíthatod, egyetlen asszisztens segítségével. Kíváncsi vagy, mit tud az Amazon Alexa? Az alábbiakban megtudhatod.

Tovább

Mi az Amazon Alexa?

Alexa az Amazon cég egy olyan virtuális, hangalapú szolgáltatása, amely megérti hangparancsaid vagy feltett kérdéseid, majd elvégzi a kívánt feladatokat, vagy választ ad a kérdéseidre. Esetleg továbbítja a parancsokat a háztartás egyéb okos rendszereinek. Célja, hogy beszédhang alapú interaktív kommunikáció segítségével gyorsan és hatékonyan segítse a mindennapok során felmerülő információs vagy szórakozási igényeid kielégítését. Ez a szolgáltatás felismeri a hangod, elvégez különféle vezérlési feladatokat, információkat keres ki és tárol el illetve emberi hangon válaszol, vagy tesz fel a további feladatvégzéshez szükséges kérdéseket.

Az Amazon Alexa az okosotthonok középpontjában álló hangalapú asszisztens

Ha szeretnél megismerkedni az Amazon Alexa világával, kezdd az Amazon Alexa hangasszisztensekkel. Akár a legújabb Amazon Echo Dot 5 hangszórót választod, akár a Show táblagépet részesíted előnyben, az Amazon Alexa hangasszisztens minden más otthoni okoseszközhöz hozzáfér, és más gyártóknál is megtalálható.

Egyes Amazon Echo készülékek a Zigbee protokollt is használhatják, így még több okos otthoni elemhez csatlakoztathatod őket.

Milyen nyelveken használható az Amazon Alexa?

Sajnos, mint a legtöbb hangasszisztens, az Amazon Alexa nem beszél magyarul. Angolul, németül vagy spanyolul tudsz beszélni az eszközzel. A legújabb funkciók általában csak angolul elérhetők.

i

Bár maga az Amazon Alexa nem beszél magyarul, számos, harmadik féltől származó eszközre készült alkalmazás le van fordítva magyarra. Tehát hacsak nem tervezed a hangvezérlés használatát, boldogulsz az angol nyelv nélkül is.

Idegen nyelvű szövegek fordítása, hírek, receptek, rendezvények adatainak kikeresése, zenék lejátszása, feladatlisták készítése, ébresztés, podcast-ek streamelése, hangoskönyvek lejátszása, időjárási, közlekedési vagy egyéb információk közlése vagy okosotthon rendszerek vezérlése az Amazon Alexa kompatibilis hangasszisztensek segítségével gyerekjáték. Nem kell hozzá más, csupán egy Wi-Fi kapcsolat.

Az Amazon Alexa szolgáltatás lehetőségeit további alkalmazások (skills) telepítésével lehet bővíteni.

i

Az utóbbi időben úgy tűnik, minden, ami körülvesz bennünket, az valamiféle smart, azaz okos dolog. Legyen az okostelefon, hűtő, kamera, autó, okosotthon rendszer, vagy mindennapi életünk bármilyen egyéb segítőeszköze. Ám ez még nem a szó valódi értelmében vett AI (artificial intelligence/mesterséges intelligencia). A mesterséges intelligencia múltjáról, jelenéről és jövőjéről ebben a cikkben olvashatsz bővebben.

Az Amazon Alexa szolgáltatás segítségével vezérelhető okos rendszere

Az Amazon Alexa számos funkciót kínál alkalmazásként vagy a hangszóró részeként, és számos okos eszközhöz csatlakoztatható. Mindent egy helyről, hanggal vagy a képernyőn keresztül vezérelhetsz vele.

  • Környezetünk megvilágításának okos funkciói már jó ideje elérhetők. A távirányítási lehetőségek egy újabb, hangvezérelt módját kínálják az Amazon Alexa kompatibilis világító elemek és érzékelők, melyek az Amazon Alexa kompatibilis okos világítás alkategóriában tekinthetők meg. Ilyen például az Amazon Echo Glow asztali lámpa, amely angol és német nyelvű mobilalkalmazással vezérelhető. Gyakran a világítás színe és intenzitása is változtatható.
  • A védelmet biztosító biztonsági rendszerek Amazon Alexa szolgáltatással kompatibilis elemeinek kínálatából (mozgásérzékelők, nyitásérzékelők, kamerák, kulcskeresők) az Amazon Alexa kompatibilis okos biztonsági rendszer kategóriában válogathatsz.
  • A takarékos fűtéssel nem kevés pénzt spórolhatunk meg. Az Amazon Alexa kompatibilis okos termosztátok és egyéb rendszerelemek segítségével olyan klímarendszert alakíthatsz ki otthonodban, melyet Alexa segítségével hatékonyan irányíthatsz.
  • Csökkenteni szeretnéd az áramfogyasztást otthonodban vagy meg szeretnéd akadályozni egy aljzat túlmelegedését? Használd az Amazon Alexa kompatibilis okos konnektorok kategória kínálatában található termékeket! Csatlakoztasd őket a WiFi hálózatodra s eszközeid fogyasztását egy App vagy Alexa segítségével is kézben tarthatod.
  • Egy hangparancsokkal is működtethető okosotthon kiépítése számos komponenst igényel. Ezeket tekintheted meg az Amazon Alexa kompatibilis okos vezérlők és kapcsolók kategóriánkban.

i

A különféle intelligens detektorok és szenzorok feladata az, hogy érzékeljék a biztonság megsértését vagy más nemkívánatos helyzeteket otthonodban, és értesítés útján azonnal tájékoztassanak az adott problémáról. Így nagyon könnyen megelőzheted a hirtelen katasztrófákat, amelyek egyébként sokba kerülnének. Hogyan lehet okos otthonodat intelligens detektorokkal és érzékelőkkel biztosítani – s így biztonságos otthont kialakítani?

Az Amazon Alexa okos időjárás állomás pontosan figyeli a házon kívüli és belüli körülményeket, és képes adatokat szolgáltatni más eszközöknek is.

i

Vajon milyen lesz az időjárás az elkövetkezendő néhány órában vagy napban? Az előrejelzések esetenként nagyon pontatlanok, mivel terjedelmesebb földrajzi területre vonatkoznak. A megoldást egy otthoni időjárás állomás jelentheti, amely konkrétan meghatározott helyen, pontos mérési adatokat figyel. Az okos időjárási állomások nagyobb pontosságot és számos érdekes funkciót kínálnak. A következő cikkünk talán segít neked abban, milyen időjárás állomást kellene vásárolnod?

Építs okosotthont az Amazon Alexa segítségével

Az Amazon Alexa szolgáltatással kompatibilis termékeink segítségével kiépítheted vagy fejlesztheted saját Alexa okosotthonodat. Az ilyen intelligens otthon megtervezéséhez szükséges néhány alapelv betartása illetve a rendszer kiépítéséhez szükséges termékek beszerzése. Hogyan legyen okos otthonod? Ebben a cikkben választ találhatsz kérdéseidre.

A leírás elrejtése
Hasznosnak találtad ezt az információt?
Ez az űrlap csak a fenti leírásban található információk értékelésére szolgál.
Ha kérdésed van a termékekkel, szolgáltatásokkal, szállítással, vagy egyéb ügyekkel kapcsolatban, keresd fel ügyfélszolgálatunkat.
Mit javíthatnánk benne? Hiányolsz valamit? Valami rosszul van feltüntetve? Oszd meg velünk.
2 164 termék
5,0
AQARA Camera E1 (CH-C01E)
IP kamera - beltéri, max. videófelbontás 2304 × 1296 px, éjjellátás 8 m maximális hatótávval, 101° betekintési szög, motoros forgás, szilárd objektív, hang, arc és behatolás érzékelése, beépített mikrofon, beépített hangszóró és kétirányú hang, értesítés mobilra, hangriasztás, SD és cloud tárhely, WiFi 2,4 GHz és bluetooth csatlakozás, kommunikáció IFTTT és google Home segítségével, mérete 104 × 69 × 69 mm (Ma×Sz×Mé)
24 590 Ft
Szállításra kész > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: Aqara23_010
Govee WiFi RGB Smart LED szalag 15 m + távirányító - LED szalag
Típusok
4,2 76×
Govee WiFi RGB Smart LED szalag 15 m + távirányító
LED szalag - okos funkciókkal, 1500 cm hosszú, szabályozható fényerő, távvezérlővel, hálózati tápellátás, Gyártó saját alkalmazása kompatibilis, Android és iOS operációs rendszer támogatás
22 790 Ft
Szállításra kész > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: Govee22_13
4,8 83×
Philips Hue dimmer switch V2
Vezeték nélküli távvezérlő - 1x CR2032 elem, kompatibilis az Amazon Alexa és az Apple Homekit platformokkal
8 790 Ft -tól
Szállításra kész > 10 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: PHL20056
4,8 24×
SHELLY-1-PLUS
WiFi kapcsoló - világítás, elektromos hálózat és ablak, ajtó, és kapu számára, WiFi 2,4 GHz, hálózati, Samsung SmartThings kompatibilis, Android és iOS támogatása, angol nyelvű
9 490 Ft
Szállításra kész > 10 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: SHELLa7
4,2 29×
AQARA Smart Video Doorbell
Videó kaputelefon - csatlakoztatás: WiFi 2,4 GHz, mikrofon, mozgásérzékelő, hangszóró, éjjeli látás, 1920 × 1080 px felbontás, IFTTT és Google Home kompatibilis, hálózati + elemes tápellátás
45 390 Ft
Szállításra kész > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: Aqara23_001
4,3 29×
Aqara Camera Hub G3
IP kamera - beltéri, max. videófelbontás 2304 × 1296 px, éjjellátás 10 m maximális hatótávval, 360° betekintési szög, mozgás és arc érzékelése, WiFi 2,4 GHz csatlakozás, kompatibilis protokol ZigBee, mérete 123,4 × 85,1 × 67,8 mm (Ma×Sz×Mé)
41 790 Ft
Szállításra kész > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: Aqa22_02
4,3 175×
Gosund WiFi Smart Plug EP2 4 pack
Okos konnektor - WiFi segítségével vezérelhető, működés: önállóan, Tuya kompatibilis, alkalmazás: Android és iOS támogatása, IP20
20 790 Ft
Szállításra kész > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: GoSnd14
4,7 60×
TP-LINK Tapo L900-5, Smart WiFi LED szalag, színes (5 m)
LED szalag - okos funkciókkal, 500 cm hosszú, öntapadós, állítható fényszín, hálózati tápellátás, Gyártó saját alkalmazása kompatibilis, Android és iOS operációs rendszer támogatás, angol nyelvű mobil alkalmazás
8 190 Ft
Szállításra kész > 10 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: TP21_16
4,7 186×
TP-LINK Tapo C310 kültéri biztonsági Wi-Fi kamera
IP kamera - kültéri, max. videófelbontás 2304 × 1296 px, éjjellátás 30 m maximális hatótávval, mozgás érzékelése, beépített mikrofon és beépített hangszóró, RJ 45 LAN interfész, WiFi 2,4 GHz és ethernet csatlakozás, mérete 103,4 × 142,3 × 64,3 mm (Ma×Sz×Mé)
22 990 Ft
Szállításra kész > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: TP633m73
4,8 209×
Philips Hue Bridge 2.0, Apple Homekit kompatibilis
Bridge - fővezérlő, kommunikáció ZigBee protokollon keresztül, akár 50 Hue izzó, akár 12 Hue kiegészítő, kompatibilis az Amazon Alexa-val
24 790 Ft
Szállításra kész > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: ESO2556s1
5,0
FOSCAM G2EP Outdoor PoE Camera 1080p
IP kamera - kültéri, max. videófelbontás 1920 × 1080 px, éjjellátás 20 m maximális hatótávval, 105° betekintési szög, mozgás érzékelése, e-mail értesítés, cloud tárhely, RJ 45 LAN interfész, ethernet csatlakozás, mérete 64 × 67 × 97 mm (Ma×Sz×Mé)
32 990 Ft
Szállításra kész > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: FOSC_011
4,6 41×
Philips Hue LightStrip Plus v4 extension
LED szalag - okos funkciókkal, 100 cm hosszú, szabályozható fényerő, állítható fényszín, hálózati tápellátás, állítható fényhőmérséklet (2000-6500 K), Philips Hue kompatibilis, Android és iOS operációs rendszer támogatás, angol nyelvű mobil alkalmazás, G energiahatékonysági osztály, a csomagolás 1 darabot tartalmaz
Szuper ár
12 490 Ft
Szállításra kész > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: PHL20034
4,6 12×
Shelly Plus HT, elemes hőmérséklet- és páratartalom-érzékelő kijelzővel, WiFi, fehér (elemek nélkül)
Detektor - ellenőrzi a hőmérsékletet és a páratartalmat, elektronikus tintával (e-ink) ellátott kijelző, alacsony energiafogyasztás, WiFi, tápellátás: 4× AA elem (több mint egy év működés) vagy USB-C, vezérlés Shelly alkalmazással, különböző protokollokkal, platformokkal és hangalapú asszisztensekkel, falra szerelhető
Szuper ár
17 790 Ft
Szállításra kész > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: SHELL22_02
4,0
SwitchBot Curtain U Rail 3
Robot - motoros zsanérbehúzó rendszer, U alakú garnitúrához, mobiltelefonos vezérlés, hang- és távirányítás, Amazon Alexa, Google Assistant, Siri parancsikonok támogatása, időzítő, zsanérfunkció akkor is, ha az akkumulátor lemerült, gyors és egyszerű telepítés, max. terhelés 15 kg, egy darab a csomagban
30 990 Ft
Szállításra kész > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: SwBot21_22
4,3 175×
Gosund WiFi Smart Plug EP2 2 pack
Okos konnektor - WiFi segítségével vezérelhető, működés: önállóan, Tuya kompatibilis, alkalmazás: Android és iOS támogatása,
9 890 Ft
Szállításra kész 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: GoSnd13
4,7 17×
Sonoff 4CH R3
WiFi kapcsoló - ablak, ajtó, és kapu számára, WiFi 2,4 GHz, Gyártó saját alkalmazása kompatibilis, Android és iOS támogatása, angol nyelvű
12 590 Ft
Szállításra kész > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: SNFa030a
AQARA intelligens foglalat - Okos konnektor
Típusok
4,2 39×
AQARA intelligens foglalat
Okos konnektor - ZigBee segítségével működés: központi egységgel, Aqara Home kompatibilis, energiafogyasztás mérése, alkalmazás: angol, cseh, német és szlovák, Android és iOS támogatása,
10 490 Ft
Szállításra kész > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: AqRAA_0012
4,6 22×
Sonoff RFR2 DIY Smart Switch
WiFi kapcsoló - világítás és Smart-Home számára, WiFi 2,4 GHz, hálózati, Gyártó saját alkalmazása kompatibilis, Android és iOS támogatása,
4 390 Ft
Szállításra kész > 10 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: Sonoff22_06
4,6 65×
TP-LINK Tapo L530E, Smart WiFi, színes
LED izzó - okos funkciókkal, 230 V bemeneti feszültség, szabályozható fényerő, 60 mm átmérővel, WiFi 2,4 GHz csatlakozás, Gyártó saját alkalmazása kompatibilitás, angol nyelvű alkalmazással, 15000 óra élettartam, energiaosztály F, a csomagolás 1 darabot tartalmaz
4 790 Ft
Szállításra kész > 10 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: TpLNk2008
5,0
AQARA Dual Relay Controller T2
Smart modul - sokoldalú otthoni megoldás, Apple Home és Matter over Bridge támogatás, motorzár és vezérlés, energiafigyelés, energiamemória, fokozott biztonság és védelem, vezeték nélküli kapcsolási mód, egyszerű használat és telepítés
13 290 Ft
Szállításra kész > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: Aqara23_009
4,2 16×
Gosund Smart Plug SP112
Okos konnektor - WiFi segítségével vezérelhető, működés: önállóan, Tuya kompatibilis, energiafogyasztás mérése és USB port a töltéshez, alkalmazás: angol, Android és iOS támogatása,
7 290 Ft
Szállításra kész > 10 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: GoSnd02
4,8 57×
TP-Link Tapo P110M
Okos konnektor - WiFi segítségével vezérelhető, működés: önállóan, Google Home kompatibilis, energiafogyasztás mérése, alkalmazás: angol, cseh és szlovák, Android és iOS támogatása,
7 990 Ft
Szállításra kész > 10 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: TP23_081
Amazon Echo Show 8 (2nd gen) Glacier White - Hangsegéd
Típusok
4,5
Amazon Echo Show 8 (2nd gen) Glacier White
Hangsegéd Amazon Alexa - támogatott nyelv angol, támogatott nyelv spanyol, Android és iOS támogatás, WiFi 2,4 GHz és bluetooth csatlakozás, nyílt rendszer, működés önállóan, vezérelhető háztartás, biztonsági rendszer, időjárás figyelés, szcenáriók létrehozása és távoli hozzáférés, kijelző, kamera és mikrofon kikapcsoló gomb, 4 mikrofon a környezeti hangok észlelésére, Amazon Prime Video, Netflix, Hulu, Spotify, Apple Music, Amazon Music, SiriusXM és Audible támogatás, kijelző mérete 8", kijelző felbontása 1280 × 800, érintéses vezérlés, kamera felbontása 13 Mpx
42 990 Ft
Szállításra kész > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: AME1038
4,9 31×
Sonoff MINIR2 Wi-Fi DIY Smart Switch
WiFi kapcsoló - világítás számára, WiFi 2,4 GHz, Gyártó saját alkalmazása kompatibilis, Android és iOS támogatása, angol nyelvű
4 390 Ft
Szállításra kész > 10 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: SNFa034a

Amazon Alexa

Amazon Alexa

A Amazon Alexa kategóriában összesen 2164 termék közül válogathatsz online boltunkban. Rendelésedet hétköznapokon 2 napon belül házhoz szállítjuk. A Budapest több pontján elérhető AlzaBoxokból már másnap felveheted a rendelésed, de ellátogathatsz áruházunkba is.
Tekintsd meg a legolcsóbb termékeket a következő kategóriában: olcsó amazon Alexa Az ár alapján a legdrágábbtól csökkenő sorrendbe rendezett termékeket keresd ennél a kategóriánál: legdrágább amazon Alexa A termékeket a legnépszerűbbtől a legkevésbé kedveltig rendezve ebben a kategóriában találod: legnépszerűbb, legjobb amazon Alexa A vásárlóink körében legnépszerűbb termékeket itt találhatod: amazon Alexa vélemények
P-DC1-WEB15
30 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ