30 dnů na vrácení Akvizice ApF HU

Kerékpárok

Termékkatalógus
Ár
-
Elérhetőség
Termék állapota
Vásárlói értékelések
Meghajtás
Hagyományos kerékpár
(245)
Elektromos kerékpár
(118)
Kerékpár típusa
MTB
(212)
Trail
(9)
Enduro
(4)
Trekking
(18)
Cyclocross
(19)
Rendeltetése
(246)
(278)
Váz anyaga
Alumínium
(139)
Karbon
(140)
Acél
(80)
Magnézium
(4)
Kerék rugózása
Rugózás nélküli
(114)
Rugózott
(1)
Rugós villa
(219)
Légvilla
(21)
Rugóút
0 mm
200 mm
-
Kerék átmérője
12"
(12)
14"
(7)
16"
(16)
20"
(20)
24"
(18)

A kerékpár közlekedési és szórakoztató eszköz egyaránt. Gyors és környezetbarát közlekedési mód. A kiválasztásánál nagyon fontos szempont a kerékpározás stílusa és a pontos vázméret megválasztása.

Tovább

Milyen kerékpárok találhatók meg rendszeres kínálatunkban?

Kínálatunkban minden alkalomra megtalálod a megfelelő bicikli modellt. Akár szabadidődben kerékpározol, akár profi vagy, akár a városban, akár terepen vagy országúton szeretnél tekerni, nálunk megtalálod az ehhez megfelelő kerékpár modellt magadnak és az egész családnak.

Elektromos kerékpár a legkényelmesebb utazásért

Az elektromos biciklik villanyos rásegítésűek, ami növeli a pedálozás emberi erejét. Kb. száz kilométeres hatótávolságuk van, és néhány óra alatt feltölthetők. Az elektromos kerékpárok terepen, közúton vagy városi úton is ugyanúgy használhatók. Ezzel a munkához, netalán egy hosszabb utazás megkönnyítéséhez segít hozzá.

  • Olyan helyekre is eljuthatsz, ahová általában nem mennél.
  • Felveheted a tempót a barátaiddal.
  • Nem fáradsz el munkába menet.
  • Minden életkorban aktív kerékpáros maradhatsz.

A hegyi biciklik ideálisak terepre

A hegyi kerékpárokat néha MTB-ként (mountain bike) említik. A robusztus felépítésű és széles gumiabroncsok alkalmasak a terepen való közlekedésre, ahol nagyobb stabilitást biztosítanak. A gumiabroncsok nagyobb tömege és szélessége miatt azonban  lassabban haladnak az úton, mint az országúti kerékpárok vagy a cross biciklik. Jelenleg ez a legelterjedtebb kerékpár típus.

  • Kiválóan alkalmas könnyű és közepes terepen való kerékpározáshoz.
  • Alkalmas sportos kerékpározáshoz.
  • Kényelem a bukkanókon és az emelkedőkön is.
  • Ideális MTB versenyeken való részvételhez.

i

Válassz elektromos hegyi kerékpár modellt

Az elektromos hegyi biciklik egyre népszerűbbek a kerékpárosok körében. Hiszen mi lehet jobb annál, mint lazán és szórakozva feltekerni egy hegyre, és élvezni a környező hegycsúcsok látványát?

Országúti bicikli gyors kerékpározáshoz

Országúti kerékpárok

Az országúti kerékpárok könnyűek és keskeny köpenyük van. Ezért országúton semmi sem versenyezhet velük. A országúti biciklik egyre inkább a hegyi kerékpárok kiegészítéseként vagy pusztán a gyors utazási élményért keresettek.

  • Nagyszerű választás azoknak, akik szeretnének gyorsan kerékpározni.
  • Segít megőrizni a fittséget idősebb korban is.

Ha azt szeretnéd, hogy az országúti vagy hegyi bicikli a lehető legkönnyebb és a lehető legerősebb legyen, válassz karbon kerékpár típust.

Túra- vagy cross kerékpárok

A cross kerékpárok ötvözik a hegyi (MTB) és közúti biciklik fő erősségeit. A közúti kerékpárokhoz képest szélesebb gumiabroncsokat használnak, ezért terepen is használhatók. A gumiabroncsok azonban nem olyan szélesek, mint a hegyi kerékpárok esetében. Ezért a túra biciklik gyorsabbak az úton, mint az MTB.

  • Lehetővé teszi, hogy utakon és terepen is kényelmesen kerékpározhass.
  • Rengeteg helyet biztosít a csomagok számára.

i

Trekking kerékpárok, a terep biciklik közúti változata

A trekking kerékpárok alapvetően olyanok, mint a cross biciklik, de praktikus kiegészítőkkel, például világítással, csomagtartókkal, kosarakkal stb. vannak felszerelve.

Speciális kerékpárok

Az alapvető bicikli típusokat (terep-, országúti vagy kombinált kerékpárok) mindenki ismeri, kínálatunkban azonban különleges modellek is a megtalálhatók. Próbálj ki egy gravel biciklit országúti vagy kavicsos terepen, szerezz be egy összteleszkópos kerékpárt durva terepre, vagy válassz BMX kerékpárt, és irány a skatepark.

Az összteleszkópos kerékpár a legnehezebb terepviszonyokkal is megbirkózik

Az összteleszkópos biciklik a mountain bike továbbfejlesztett változatai. A fő különbség, ahogy a neve is mutatja, ennek a kerékpárnak összteleszkópja van. Míg a klasszikus mountain bike-oknál csak az első villán van felfüggesztés, addig egy összteleszkópos kerékpár a váz hátsó részén, a nyereg alatt is rendelkezik teleszkóppal. Ennek köszönhetően kényelmesebben birkózhatsz meg a nehezebb terepekkel vagy a gyors lejtőkkel.

A gravel kerékpár egy tartósabb országúti bicikli típus

A gravel kerékpár sokoldalú bicikli típus, amely egyesíti a hegyikerékpár és az országúti kerékpár tulajdonságait. Szélesebb országúti gumiabronccsal rendelkezik, valamint könnyű terepjáró futófelülettel, alacsonyabb súlyponttal, keskeny kormánnyal és kényelmes, aerodinamikus üléssel. A gravel biciklik használhatók úton, terepen, és az erdőben is.

Kompakt városi és összecsukható biciklik rövidebb útvonalakra

A városi kerékpár és az összecsukható kerékpár kényelmes, egyenes üléspozíciót és teljesen problémamentes fel- és leszállást biztosít. Ezek a biciklik könnyűek és könnyen kezelhetők. A klasszikus városi kerékpár tartós, de nem csukható össze olyan méretűre, hogy tömegközlekedési eszközökön is utazhass vele.

i

Fatbike - a legjobb társ sárban vagy hóban

A fatbike alapvetően egy mountain bike extra széles gumikkal. Ezeknek köszönhetően a fatbike-ot biztonságosan használhatod latyakos sárban, laza homokban vagy teljesen friss hóban is.

Mire figyeljünk a bicikli kiválasztásakor?

A kerékpár kiválasztásakor legfőképp a kerekek átmérőjét, a váz méretét és anyagát, illetve a teherbírást kell figyelembe venni.

Milyen kerékátmérőt válasszunk?

A kerékpárok kerekének átmérője 12″ és 29″ között változik. Minél kisebb a kerék, annál jobban lehet vele terepen haladni, és annál könnyebben fordul. A nagyobb kerekekkel viszont nagyobb sebesség érhető el. Válassz bicikli típust a magasságodnak megfelelően (lásd a parametrikus szűrő).

  • A 10″ - 24″ kerékátmérőjű biciklik gyerekeknek valók.
  • A 26″, 27,5″ a 29″ kerékátmérőjű kerékpárok általában hegyi és összteleszkópos kerékpárok.
  • A 27″ és 28″ kerékátmérők a cross, trekking és országúti kerékpár típusokra jellemzők.

A kerékátmérővel kapcsolatos további információkért lásd Hogyan válasszuk ki a megfelelő méretű kerékpárt cikkünket.

Az ideális vázméret

A kerékpár vázméretét leggyakrabban hüvelykben vagy S (16″), M (18″), L (20″), XL (22″), XXL (+22″) méretben adják meg. Ez a lábfej és az ágyék közötti távolság, a testmagasság vagy az életkor alapján választható ki. A legjobb, ha úgy választasz vázméretet, hogy a kerékpárral szemben álló kerékpárosnak a bicikli felső vázcsöve körülbelül 5 cm-rel az ágyék alatt legyen.

A vázméretet gyakran hüvelykben is megadják. Bár előfordulhat, hogy egyesek máshol nem kaphatók, kínálatunkban 21″, 22″ vagy 23″ méretű vázak is kaphatók, akár 190 cm-es magasságú személyeknek is.

Kinek való a kerékpár?

Vásárlás előtt érdemes tisztában lenned azzal is, hogy kinek vásárolod az adott bicikli modellt. A női és a férfi test bizonyos szempontból eltérő arányokkal rendelkezik, amelyekhez a kerékpár kialakításának a lehető legjobban kell alkalmazkodnia.

  • A női kerékpárok a könnyebb fel- és leszállás érdekében alacsonyabb felső vázcsővel rendelkeznek. A nők természetesen férfi bicikli típust is használhatnak, de a megfelelő méretet kell kiválasztaniuk.
  • A férfi kerékpárok esetében magasabb a felső vázcső, hosszabb a váz (a kormány távolabb van a nyeregtől).
  • A gyermek kerékpárok könnyebbek és kisebbek a könnyebb kezelés érdekében. Ezek a biciklik tartósabbak az első esésekkel szemben.

Kerékpár választásakor nem feltétlenül a nem, a magasság vagy a súly a legfontosabb. Ha a dizájn is számít, akkor talán érdekelhetnek a retro kerékpárok vidám színekben, amelyek a régi szép időkre emlékeztetnek.

Melyik kerékpár vázanyag a legjobb?

Négy alapvető vázanyag közül választhatsz.

  • Az acél váz jól csillapítja a rázkódást. Ez a típus főleg az olcsóbb biciklik esetén használatos a nagyobb súlya miatt.
  • Az alumínium ötvözetek könnyebbek, mint az acél, viszont nem olyan erősek és tartósak.
  • A karbon váz hatszor erősebb és ötször szilárdabb, mint az acél. Ez az anyag nagyon tartós, és jól elnyeli a rázkódást. Hátránya, hogy rosszul ellenáll az erős ütéseknek, és magas a beszerzési ára.
  • A magnézium váz kompromisszumot jelenthet az alumínium és a karbon váz között.

Kerékfelfüggesztés

Választhatsz felfüggesztés nélküli kerekeket, de olyan modelleket is, amelyeknek a teljes felfüggesztéssel rendelkeznek.

  • A felfüggesztés nélküli kerékpárokkal utakon, kerékpárutakon és aszfaltozott ösvényeken is közlekedhetsz.
  • Az első teleszkópos biciklik már megfelelnek könnyű és közepes terepviszonyokhoz.
  • Az összteleszkópos kerékpár durva terepre való. Ne feledd azonban, hogy a hátsó teleszkóp csökkenti a pedálozás hatékonyságát.

Érdekelnek a legújabb extrákkal felszerelt biciklik? Nézz körül 2020-as kerékpárok kategóriánkban, ahol a legújabb trendeknek megfelelő modelleket találsz.

Mekkora a kerék megfelelő teherbírása?

Ha a kerékpár kiválasztásakor a terhelhetőség alapján döntenél, tartsd szem előtt, hogy a kerékpározás során esetleg vastag ruházatot vagy sisakot viselsz majd. Ha azt tervezed továbbá, hogy időnként felpattansz a kerékpárra, a súlyod megsokszorozódik a pedálokra és a nyeregre gyakorolt hatás miatt.

A pedál és a hajtókar kompatibilitása

Ez egyszerű - a pedálok és a hajtókarok metrikus menettel rendelkeznek, amely megfelel egy egységes méretszabványnak. Így nem kell aggódnod amiatt, hogy a pedálok nem illeszkednek a hajtókarhoz. A bal oldali pedál "L" menete baloldali, a jobb oldali pedál "P" menete pedig klasszikus menettel rendelkezik, hogy a pedálok ne lazuljanak meg tekerés közben.

i

Nem költenél rengeteget egy új kerékpárra? Az Outlet oldalunkon használt vagy felbontott biciklik is megtalálhatók kedvezményes áron, garanciával.

A leírás elrejtése
Hasznosnak találtad ezt az információt?
Ez az űrlap csak a fenti leírásban található információk értékelésére szolgál.
Ha kérdésed van a termékekkel, szolgáltatásokkal, szállítással, vagy egyéb ügyekkel kapcsolatban, keresd fel ügyfélszolgálatunkat.
Mit javíthatnánk benne? Hiányolsz valamit? Valami rosszul van feltüntetve? Oszd meg velünk.

Legtöbbet eladott

1.
ROMET JOLENE 6.0 white Raktáron változat szerint
Mountain bike - női gyerek, kerék átmérője 26", szabadidős kerékpár, alumínium váz, Shimano Tourney RD-TY300D hátsó váltó 21 sebességfokozattal, rugós villa, 170–180 cm magasságú kerékpárosoknak, V-brake fék, gumi külső szélessége 53,34 mm, pedálok a csomagban, teherbírása 90 kg, tömege 14,6 kg
115 590 Ft

2.
Sava Grus 2.0 Raktáron változat szerint
Gravel kerékpár - gravel, 28"/700C és 700C, férfi/női, rugózás nélküli, szabadidős kerékpár, karbon váz, 510 mm vázmagassággal, kis tömeg, pedálok a csomagban és tárcsafékekkel, kerékpározó max. súlya: 110 kg, 2023-es modellév
479 790 Ft

3.
ROMET TOM 12 Szállításra kész > 5 db
Gyerek kerékpár - váz mérete S, városi, kerék átmérője 12", ajánlott 2 éves kortól, rugózás nélküli, szabadidős, váz anyaga acél, váz magassága 195 mm, tömege 9 kg, pedálok a csomagban és oldalkerék, terhelhetősége 20 kg
63 790 Ft

Még több
368 termék
5,0
ROMET TOM 12
Gyerek kerékpár - váz mérete S, városi, kerék átmérője 12", ajánlott 2 éves kortól, rugózás nélküli, szabadidős, váz anyaga acél, váz magassága 195 mm, tömege 9 kg, pedálok a csomagban és oldalkerék, terhelhetősége 20 kg
63 790 Ft
Szállításra kész > 5 db
Termékkód: SPTro1118
5,0
Laser Disc 26" zöld
Mountain bike - uniszex, váz mérete L, kerék átmérője 26", szabadidős kerékpár, acél váz, Shimano hátsó váltó 18 sebességfokozattal, rugós villa, V-brake fék, állványos, teherbírása 90 kg, tömege 16,9 kg
112 590 Ft
Szállításra kész > 5 db
Termékkód: SPTolp234
Sava Barn 2.2 blue - Gyerek kerékpár
Típusok
5,0
Sava Barn 2.2 blue
Gyerek kerékpár - váz mérete M, MTB, kerék átmérője 20", ajánlott 8 éves kortól, rugózás nélküli, sport, váz anyaga karbon, váz magassága 390 mm, tömege 8,4 kg, alacsony tömegű és üresjárattal, hátsó váltó, pedálok a csomagban, terhelhetősége 50 kg
239 790 Ft
Szállításra kész > 5 db
Termékkód: SPTsav178
ROMET JOLENE 6.0 white mérete: M/17" - Mountain bike
S M
Típusok
3,7
ROMET JOLENE 6.0 white mérete: M/17"
Mountain bike - női gyerek, váz mérete M, kerék átmérője 26", szabadidős kerékpár, alumínium váz, Shimano Tourney RD-TY300D hátsó váltó 21 sebességfokozattal, rugós villa, 150-165 cm magasságú kerékpárosoknak, V-brake fék, gumi külső szélessége 53,34 mm, pedálok a csomagban, teherbírása 90 kg, tömege 14,6 kg
116 590 Ft
Utolsó termék a raktáron
Termékkód: SPTro1278
Sava Gravel Carbon G 1.2 - Gravel kerékpár
XL
Típusok Ingyenes
szállítás boltjainkba
4,6 18×
Sava Gravel Carbon G 1.2
Gravel kerékpár - karbon váz, 20 sebességfokozat, hátsó váltó SHIMANO TIAGRA, FD-4700, 10-SPEED, rugózás nélküli HTS Carbon, SHIMANO TIAGRA, FOR 140MM fékek, tömege 9,2 kg
479 790 Ft
Raktáron változat szerint
Termékkód: SPTsav264nad
Sava Grus 2.0 - Gravel kerékpár
M L
Típusok Ingyenes
szállítás boltjainkba
4,0 11×
Sava Grus 2.0
Gravel kerékpár - gravel, 28"/700C és 700C, férfi/női, rugózás nélküli, szabadidős kerékpár, karbon váz, 510 mm vázmagassággal, kis tömeg, pedálok a csomagban és tárcsafékekkel, kerékpározó max. súlya: 110 kg, 2023-es modellév
479 790 Ft
Raktáron változat szerint
Termékkód: SPTsav401nad
Sava eVandra 2.2, méret XL/21" - Elektromos kerékpár Ingyenes
szállítás boltjainkba
4,8
Sava eVandra 2.2, méret XL/21"
Elektromos kerékpár - trekking és elektromos, 28"/700C, férfi, rugós villa, szabadidős kerékpár, középre felszerelt bafang motor, karbon váz, 482,6 mm magas váz, XL vázméret, sárhányó, kerékpározó max. súlya: 120 kg, modellév: 2023
1 014 790 Ft
Szállításra kész 1 db
Termékkód: SPTsav313
ROMET JOLENE 6.0 white - Mountain bike
S M
Típusok
3,7
ROMET JOLENE 6.0 white
Mountain bike - női gyerek, kerék átmérője 26", szabadidős kerékpár, alumínium váz, Shimano Tourney RD-TY300D hátsó váltó 21 sebességfokozattal, rugós villa, 170–180 cm magasságú kerékpárosoknak, V-brake fék, gumi külső szélessége 53,34 mm, pedálok a csomagban, teherbírása 90 kg, tömege 14,6 kg
116 590 Ft
Raktáron változat szerint
Termékkód: SPTro1277nad
Sava 29" DECK 9.1+ mérete 17"/M - red - Elektromos kerékpár Ingyenes
szállítás boltjainkba
4,3 12×
Sava 29" DECK 9.1+ mérete 17"/M - red
Elektromos kerékpár - elektromos, 29", férfi/női, rugós villa, szabadidős kerékpár, középre felszerelt shengyi motor, karbon váz, 381 mm magas váz, M vázméret, tárcsafékek, kerékpározó max. súlya: 120 kg, modellév: 2022
966 490 Ft
Szállításra kész > 5 db
Termékkód: SPTsav374
5,0
ROMET Jolene 20 KID 2 white
Gyerek kerékpár - váz mérete M, MTB, kerék átmérője 20", ajánlott 4 éves kortól, rugós villa, szabadidős, váz anyaga alumínium, váz magassága 275 mm, tömege 11,5 kg, hátsó váltó, pedálok a csomagban, terhelhetősége 50 kg
143 790 Ft
Utolsó 2 termék a raktáron
Termékkód: SPTro1295
Sava Vegur 1.2, mérete L/54 cm - Országúti kerékpár
M L XL
Típusok Ingyenes
szállítás boltjainkba
3,8
Sava Vegur 1.2, mérete L/54 cm
Országúti kerékpár - férfi, karbon váz, szabadidős kerékpár, váz mérete L, SHIMANO SORA ST-R3000 hátsó váltó 18 sebességfokozattal, 175-185 cm magasságú kerékpárosoknak, gumi külső szélessége 28 mm, pedálok a csomagban és tárcsafékek, teherbírása 110 kg, tömege 9 kg
559 790 Ft
Szállításra kész > 5 db
Termékkód: SPTsav366
Sava Vegur 1.2, mérete M/51 cm - Országúti kerékpár
M L XL
Típusok Ingyenes
szállítás boltjainkba
3,8
Sava Vegur 1.2, mérete M/51 cm
Országúti kerékpár - uniszex, karbon váz, szabadidős kerékpár, SHIMANO SORA ST-R3000 hátsó váltó 18 sebességfokozattal, 160-175 cm magasságú kerékpárosoknak, gumi külső szélessége 28 mm, pedálok a csomagban és tárcsafékek, teherbírása 110 kg, tömege 9 kg
559 790 Ft
Raktáron változat szerint
Termékkód: SPTsav365nad
Sava 29" DECK 9.1+ - Elektromos kerékpár Ingyenes
szállítás boltjainkba
4,3 12×
Sava 29" DECK 9.1+
Elektromos kerékpár - elektromos, 29", férfi/női, rugós villa, szabadidős kerékpár, középre felszerelt shengyi motor, karbon váz, 381 mm magas váz, tárcsafékekkel, kerékpározó max. súlya: 120 kg, modellév: 2022
966 490 Ft
Raktáron változat szerint
Termékkód: SPTsav374nad
Sava Gravel Carbon G 1.2 méret: 56/XL - Gravel kerékpár
XL
Típusok Ingyenes
szállítás boltjainkba
4,6 18×
Sava Gravel Carbon G 1.2 méret: 56/XL
Gravel kerékpár - karbon váz, 20 sebességfokozat, hátsó váltó SHIMANO TIAGRA, FD-4700, 10-SPEED, rugózás nélküli HTS Carbon, SHIMANO TIAGRA, FOR 140MM fékek, tömege 9,2 kg
479 790 Ft
Szállításra kész 2 db
Termékkód: SPTsav266
Sava Grus 2.0, méret: L/54 cm - Gravel kerékpár
M L
Típusok Ingyenes
szállítás boltjainkba
4,0 11×
Sava Grus 2.0, méret: L/54 cm
Gravel kerékpár - 28"/700C kerekek, szabadidős kerékpár, váz mérete L, karbon váz, SHIMANO SORA ST-R3000 hátsó váltó 18 sebességfokozattal, gumi külső szélessége 40 mm, pedálok a csomagban és tárcsafékek, teherbírása 110 kg, tömege 9,3 kg
479 790 Ft
Szállításra kész 1 db
Termékkód: SPTsav402
ROMET Jolene 6.1, mérete M/17" - Mountain bike
S M
Típusok
4,0
ROMET Jolene 6.1, mérete M/17"
Mountain bike - női gyerek, váz mérete M, kerék átmérője 26", szabadidős kerékpár, alumínium váz, Shimano Tourney RD-TY300D hátsó váltó 21 sebességfokozattal, rugós villa, 170-180 cm magasságú kerékpárosoknak, gumi külső szélessége 50,8 mm, pedálok a csomagban és tárcsafékek, teherbírása 100 kg, tömege 14,6 kg
129 490 Ft
Utolsó termék a raktáron
Termékkód: SPTro1242
Sava eVikta 6.0 - Elektromos kerékpár Ingyenes
szállítás boltjainkba
4,5
Sava eVikta 6.0
Elektromos kerékpár - összecsukható, 20", férfi/női, rugózás nélküli, szabadidős kerékpár, hátsó bafang motor, karbon váz, kerékpározó max. súlya: 120 kg, modellév: 2023
724 790 Ft
Szállításra kész > 5 db
Termékkód: SPTsav300
Sava 29" DECK 9.2+ - Elektromos kerékpár Ingyenes
szállítás boltjainkba
4,4 24×
Sava 29" DECK 9.2+
Elektromos kerékpár - MTB, 29", férfi/női, rugós villa, szabadidős kerékpár, középre felszerelt bafang M500 motor, karbon váz, 482,6 mm magas váz, pedálok a csomagban és tárcsafékek, kerékpározó max. súlya: 120 kg, modellév: 2022
1 208 090 Ft
Raktáron változat szerint
Termékkód: SPTsav383nad
Sava 29" DECK 9.2+ mérete 19"/L - Elektromos kerékpár Ingyenes
szállítás boltjainkba
4,4 24×
Sava 29" DECK 9.2+ mérete 19"/L
Elektromos kerékpár - MTB, 29", férfi/női, rugós villa, szabadidős kerékpár, középre felszerelt bafang M500 motor, karbon váz, 432 mm magas váz, L vázméret, pedálok a csomagban és tárcsafékek, kerékpározó max. súlya: 120 kg, modellév: 2022
1 208 090 Ft
Szállításra kész > 5 db
Termékkód: SPTsav384
Sava eVandra 2.2 - Elektromos kerékpár Ingyenes
szállítás boltjainkba
4,8
Sava eVandra 2.2
Elektromos kerékpár - trekking és elektromos, férfi, rugós villa, szabadidős kerékpár, középre felszerelt bafang motor, karbon váz, 472,6 mm magas váz, sárhányó, kerékpározó max. súlya: 120 kg, modellév: 2023
1 014 790 Ft
Raktáron változat szerint
Termékkód: SPTsav312nad
Ratikon EHT 9.1 mérete 21"/XL fekete - Elektromos kerékpár Ingyenes
szállítás boltjainkba
4,2 29×
Ratikon EHT 9.1 mérete 21"/XL fekete
Elektromos kerékpár - MTB, 29", férfi/női, rugós villa, szabadidős kerékpár, középre felszerelt vinka motor, alumínium váz, 533 mm magas váz, XL vázméret, üresjárat, pedálok a csomagban és tárcsafékek, kerékpározó max. súlya: 120 kg, modellév: 2021
Szuper ár
629 690 Ft
Szállításra kész > 5 db
Termékkód: SPTratb012
ROMET Rambler R6.1 JR black, mérete: M/17" - Mountain bike
S M
Típusok
5,0
ROMET Rambler R6.1 JR black, mérete: M/17"
Mountain bike - női gyerek, váz mérete M, kerék átmérője 26", szabadidős kerékpár, alumínium váz, Shimano Tourney TY300 hátsó váltó 21 sebességfokozattal, rugós villa, 150-160 cm magasságú kerékpárosoknak, V-brake fék, gumi külső szélessége 2,1 mm, pedálok a csomagban, teherbírása 80 kg, tömege 13,4 kg
129 490 Ft
Szállításra kész 5 db
Termékkód: SPTro1253
Sava 29" DECK 9.2+ mérete 17"/M - Elektromos kerékpár Ingyenes
szállítás boltjainkba
4,4 24×
Sava 29" DECK 9.2+ mérete 17"/M
Elektromos kerékpár - MTB, 29", férfi/női, rugós villa, szabadidős kerékpár, középre felszerelt bafang M500 motor, karbon váz, 381 mm magas váz, M vázméret, pedálok a csomagban és tárcsafékek, kerékpározó max. súlya: 120 kg, modellév: 2022
1 208 090 Ft
Szállításra kész > 5 db
Termékkód: SPTsav383
Sava 27,5" DECK 9.2 méret 17" /M - Elektromos kerékpár Ingyenes
szállítás boltjainkba
4,6 14×
Sava 27,5" DECK 9.2 méret 17" /M
Elektromos kerékpár - MTB, 27,5", férfi/női, rugós villa, szabadidős kerékpár, középre felszerelt bafang M500 motor, karbon váz, 422 mm magas váz, M vázméret, kerékpározó max. súlya: 120 kg, modellév: 2021
1 208 090 Ft
Szállításra kész > 5 db
Termékkód: SPTsav109

Kerékpárok

tanácsadóMilyen elektromos kerékpárt vegyek? Tanácsot adunk a megfelelő elektromos kerékpár kiválasztásához. Segítünk eligazodni több olyan kulcsfontosságú szempont között, amelyek fontosak a megfelelő választáshoz. Az e-bike-ot városi közlekedésre és nagyobb kihívást jelentő terepen egyaránt használhatod. Az...
A kerékpározás méltán az egyik legkedveltebb módja a nyári hónapok eltöltésének. Cikkünkben 6 tippet adunk izgalmas magyarországi kerékpártúrákra, de azt is megtudhatod, hogyan készítsd fel a kerékpárodat a nyárra, és hogy idén miért ne hagyd az utolsó pillanatra a...
A megfelelő kerékpár kiválasztása alapvetően befolyásolja komfortérzetünket, míg egy rosszul kiválasztot egy életre elveheti kedvünket tőle. Összefoglaljuk az ideális kerékpár kiválasztásának szempontjait.

Kerékpárok

Manapság a kerékpároknak számtalan fajtája létezik. A váz méretén kívül elsősorban abban különböznek, hogy milyen felületre és utakra tervezték őket. Gyártanak elektromos kerékpárokat , gyermek kerékpárokat , hegyi kerékpárokat (mountain bike), cross kerékpárokat , országúti kerékpárokat, összecsukható kerékpárokat , városi kerékpárokat vagy éppen túra kerékpárokat. Természetesen kerékpár vásárolható mindkét nem számára, illetve gyermekeknek is. Vásárolj kerékpárt online otthonod kényelméből, és válogass gond nélkül minőségi kerékpárok közül: Agogs , Focus , Felt , Kalghoff , Amulet, Strida, Tern vagy Alltoys.


Minőségi gyermek kerékpárok

A kerékpárok mérete a kerék tengelye és a nyeregcső vége közötti távolságon alapul. Ez 12" a legkisebb kerékpároknál, 4 év alatti gyermekek számára. A 12"-es bicikli méret kb. 100 cm magasságú gyermekek számára megfelelő. Természetesen kaphatóak 16", 20" és 24"-es gyermekbiciklik is, amelyek 10 év alatti gyermekek számára alkalmasak, nagyjából 155 cm-es magasságig. A gyermek kerékpárokat élénk színekben gyártják, kényelmes üléssel, láncvédővel és megbízható fékekkel a minél nagyobb biztonság érdekében.

Hegyi és cross kerékpárok

Ha nem akarsz túl sok pénzt fektetni egy kerékpárba, akkor vásárolj olyan olcsóbb kerékpárt, amely az alacsony ár ellenére is jó minőségű. A magasabb árfekvésű biciklik nagyobb igényű vásárlók számára készülnek. A felnőtt kerékpárok vázmérete 12" és 24" között mozog, nagyjából 195 cm-es magasságig. A hegyi kerékpár (mountain bike vagy MTB) az egyik legelterjedtebb kerékpár típus. Az MTB kerékpárokat nehéz terepen történő utazásra tervezték, például aszfalt nélküli utakon. A hegyi kerékpár testreszabott kialakítású, nehéz terepre alkalmas gumikkal. Ha gyakran hajtasz aszfalt nélküli ösvényeken, akkor a mountain bike vagy a cross kerékpár az ideális választás.

Országúti és városi kerékpárok

Az országúti kerékpárokat felépítésüknek és gumiabroncsaiknak köszönhetően a gyors közúti biciklizésre tervezték. Az országúti kerékpár semmilyen egyéb terepen nem használható. Az összecsukható kerékpárok nagyszerűen alkalmasak a sűrű városi forgalomban való ingázásra. Bármikor összecsukhatod a kerékpárt és felviheted a buszra, vagy tárolhatod autód csomagtartójában. A városi kerékpárokat  a városi utcákon történő könnyű és kényelmes haladásra tervezték. A széles gumiabroncsokkal ellátott, merev és tartós konstrukciójú BMX kerékpárok leginkább az utcán és a parkban érzik magukat otthon. 

Hasznosnak találtad ezt az információt?
Ez az űrlap csak a fenti leírásban található információk értékelésére szolgál.
Ha kérdésed van a termékekkel, szolgáltatásokkal, szállítással, vagy egyéb ügyekkel kapcsolatban, keresd fel ügyfélszolgálatunkat.
Mit javíthatnánk benne? Hiányolsz valamit? Valami rosszul van feltüntetve? Oszd meg velünk.
Tekintsd meg a legolcsóbb termékeket a következő kategóriában: olcsó kerékpárok Az ár alapján a legdrágábbtól csökkenő sorrendbe rendezett termékeket keresd ennél a kategóriánál: legdrágább kerékpárok A termékeket a legnépszerűbbtől a legkevésbé kedveltig rendezve ebben a kategóriában találod: legnépszerűbb, legjobb kerékpárok A vásárlóink körében legnépszerűbb termékeket itt találhatod: kerékpárok vélemények
P-DC1-WEB15
28 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ