Shop roku 30 dnů na vrácení

Vödör (vedér)

Termékkatalógus
Ár
-
Elérhetőség
Termék állapota
Vásárlói értékelések
Típus
Vödör
(37)
Lavór
(3)

A vödrök minden háztartásban és irodában nélkülözhetetlen eszköznek számítanak, mivel lehetővé teszik a hatékony és higiénikus takarítást. A hagyományos, egyszerű modellektől a modern, csavarókosárral ellátott változatokig a megfelelő vödör kiválasztása nagyban megkönnyíti a tisztítási folyamatot. De hogyan választható ki a legjobb igényeidnek megfelelő vödör, amely kompatibilis a felmosórongyoddal, és amely élvezetesebbé teszi a takarítási rutint? Olvass tovább és tudj meg többet.

Tovább

Hogyan választható ki a megfelelő vödör?

A megfelelő vödör kiválasztása kulcsfontosságú elem, amely jelentősen befolyásolja a tisztítás hatékonyságát és kényelmét. Egy jó minőségű vödör megkönnyíti a tényleges tisztítási folyamatot, de segít a higiénikusabb környezet fenntartásában is. Egy jól megválasztott vedér nemcsak a rendetlenség és a felesleges kiömlés megelőzésében segít, hanem javíthatja a munka ergonómiáját és csökkentheti a takarítással járó fizikai erőfeszítést. Ezért fontos, hogy összpontosíts a vedér praktikus tulajdonságaira és a vedér alapanyagának minőségére.

A vödör megfelelő anyaga

Az anyag, amelyből a veder készül, az egyik legfontosabb paraméter, amely befolyásolja annak tartósságát, hosszú élettartamát és általános praktikumát. A hagyományos műanyagtól a fémen át a rozsdamentes acélból készült opciókig minden anyag más-más előnyöket és speciális felhasználási lehetőségeket kínál. Mivel a takarítási munkák megkövetelik a vízzel, vegyszerekkel és mechanikai kopással szembeni ellenállást, fontos, hogy olyan anyagot válassz, amely a legjobban megfelel ezeknek a követelményeknek.

  • A műanyag vödör könnyű, korrózióálló és könnyen tisztítható. Méretek és színek széles választékában kapható, így szabadon felhasználható a legkülönbözőbb tisztítási célokra. A műanyag ráadásul megfizethető, így ezek a vödrök népszerű választásnak számítanak a mindennapi használatban.
  • A fém vödör nagy tartósságot és szilárdságot kínál, így alkalmas az igényesebb takarítási feladatokra. Ellenáll az ütéseknek és a sérüléseknek, de hajlamos lehet a korrózióra, ha nem kezelik megfelelően, vagy használat után hosszú ideig nedvességnek van kitéve.

műanyag vödör
Műanyag vödör

Nerez vödör
Nerez vödör

Vödör csavarókosárral
Vödör csavarókosárral

A rozsdamentes acél vödör rendkívül tartós, higiénikus és könnyen karbantartható. Korrózióállósága és könnyű tisztíthatósága miatt ideális a magas szintű higiéniát igénylő területeken, például konyhákban vagy egészségügyi létesítményekben való használatra.

A vödör és méretei

A vödör térfogata egy másik kulcsfontosságú tényező, amely befolyásolja a különböző tisztítási feladatokhoz való használhatóságát. A megfelelő térfogat biztosítja, hogy a vedér elég nagy legyen a tisztítási célokhoz anélkül, hogy teljesen megtöltve túl nehéz lenne a kezelése. A térfogat megválasztásának tükröznie kell az elvégzendő takarítási munkák típusát és mértékét. Nézd meg a leggyakoribb lehetőségeket, amelyekben műanyag vagy fém vödrök vannak.

  • Műanyag vödör 5l: Ideális kisebb takarítási munkákhoz, vagy ahol gyakori víz eltávolítására van szükség. Ez a méret megkönnyíti a kezelést és a tárolást.
  • Műanyag vödör 10l: Sokoldalú méret, amely általános háztartási takarítási feladatokra alkalmas. Jó kompromisszumot kínál a kapacitás és a könnyű kezelhetőség között.
  • Műanyag vödör 30l: Alkalmas nagyobb takarítási feladatokhoz, például nagyobb helyiségek padlójának felmosásához, gyakori vízcsere nélkül.
  • Műanyag vödör 40l: A rendelkezésre álló legnagyobb méret, ideális kereskedelmi takarításhoz vagy nagy területek takarításához. Számolj nagyobb súllyal.

i

Alapfelszerelés: fedeles vödör, fogantyúval vagy kiöntővel

A vödör felszereltsége és jellemzője jelentősen növelheti a vedér praktikusságát és a felhasználó kényelmét munka közben. A fedelektől a fogantyúkon át a kiöntőkig minden tartozéknak megvan a maga célja és hozzájárulása a tisztítási folyamat hatékonyságához.

  • A vödör fedele segít tisztán tartani a vizet, és megakadályozza a kiömlést szállítás közben.
  • A masszív és ergonomikusan kialakított fogantyú javítja a vödör kezelését, és csökkenti annak kockázatát, hogy kiesik a kezedből.
  • A vödrön lévő kifolyócső megkönnyíti a pontos és biztonságos kiöntést, ami különösen hasznos más edények töltésekor.
  • A vödör külső vagy belső oldalán található mérőskála lehetővé teszi a víz vagy a tisztítószerek mennyiségének pontos mérését.

Számos típusban kapható vödör: meghatározott fajtákra összpontosítva

A piacon sokféle felmosó vödör létezik, mindegyik típust speciális tisztítási igények és célok figyelembevételével tervezték. Az egyszerű vödröktől kezdve a préselt vödrökön át a komplett felmosószett-készletekig a megfelelő típus kiválasztása nagyban megkönnyítheti a takarítást és javíthatja az általános hatékonyságot. A megfelelő típus kiválasztása számos tényezőtől függ, többek között a tisztítandó terület méretétől, a padló típusától és a személyes tisztítási preferenciáidtól.

  • Az egyszerű vödrök jelentik az alapváltozatot, általában mindenféle kiegészítő funkció nélkül. Ideálisak az olyan egyszerű takarítási munkákhoz, mint a felmosás vagy a gyors feltörlés. Egyszerűségük miatt gyakran ezek a vödrök a legolcsóbbak és könnyen karbantarthatók.
  • A csavarókosárral ellátott vödrök jelentős előrelépést jelentenek a takarítás kényelme és higiéniája terén. A mechanizmus lehetővé teszi, hogy a felmosórongyot könnyen ki lehessen csavarni anélkül, hogy a kezed érintkezésbe kerülne a piszkos vízzel, növelve a takarítás hatékonyságát és tisztán tartva a kezeidet.
  • A vödör és felmosó szett teljes megoldást kínál a padlótisztításhoz, kombinálva egy-egy vödröt és felmosót, amelyeket úgy terveztek, hogy tökéletesen működjenek együtt. A készletek gyakran tartalmaznak csavarókosárral ellátott vödröket és kifejezetten a könnyű és hatékony tisztításhoz tervezett felmosórongyokat.

Felmosó vödör: tippek a karbantartáshoz és a hosszú élettartamhoz

Annak érdekében, hogy vedér minél tovább bírja és megőrizze funkcionalitását, fontos, hogy odafigyelj a rendszeres karbantartásra és a megfelelő tárolásra. A vödrök minden használat után való tisztítása megakadályozza a baktériumok felszaporodását, valamint tisztán és szagtalanul tarthatók. Az is fontos, hogy olyan anyagból készült veder mellett döntsön, amely ellenáll a vegyi anyagoknak és a mechanikai sérüléseknek, ami meghosszabbítja az élettartamát.

A csavarókosárral rendelkező vedér esetében a zavartalan működés érdekében szükséges a mozgó alkatrészek rendszeres ellenőrzése és esetleges kenése.

A legjobb felmosó vedér kiválasztása hogyan történik?

A hatékony és kényelmes tisztítás kulcsa a vödörrel jól működő felmosó kiválasztása. A felmosóknak kompatibilisnek kell lennie a vödör csavarókosarával, hogy biztosítsa a könnyű és hatékony csavarást. A felmosó méretének és típusának illeszkednie kell a vödör térfogatához és a takarítás típusához, a szélesebb felmosók nagyobb területekhez jobban megfelelnek.

i

Fontos azt is figyelembe venned, hogy milyen típusú padlót fogsz tisztítani, mivel egyes felmosóanyagok alkalmasabbak lehetnek bizonyos felületekhez, mint másokhoz. A választás alapvető fontosságú a karcolások és egyéb sérülések elkerülése érdekében.

A leírás elrejtése
Hasznosnak találtad ezt az információt?
Ez az űrlap csak a fenti leírásban található információk értékelésére szolgál.
Ha kérdésed van a termékekkel, szolgáltatásokkal, szállítással, vagy egyéb ügyekkel kapcsolatban, keresd fel ügyfélszolgálatunkat.
Mit javíthatnánk benne? Hiányolsz valamit? Valami rosszul van feltüntetve? Oszd meg velünk.

Legtöbbet eladott

1.
Rozsdamentes acél vödör A 18 l Szállításra kész 2 db
Vödör -
7 890 Ft

2.
Rozsdamentes acél fedeles vödör A 12 l Szállításra kész 2 db
Vödör -
7 090 Ft

3.
Rozsdamentes acél vödör A 5 l Szállításra kész 2 db
Vödör -
3 490 Ft

Még több
40 termék
Classic Kategória Olcsó, de kiválóra értékelt
4,6 35×
SPONTEX kerek vödör
Vödör - vödör kiöntővel, fém fogantyú, térfogata 12 liter
1 490 Ft
1 db
Szállításra kész > 20 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: UKL073
Arany középút Kiváló ár/érték arány
3 490 Ft
1 db
Szállításra kész 2 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: ORIKB299
Arany középút Kiváló ár/érték arány
Tontarelli Vödör 7L kék - Vödör Típusok
4,6 17×
Tontarelli Vödör 7L kék
Vödör -
2 990 Ft
1 db
Szállításra kész 1 db
Termékkód: TONKB300
Premium Kategória Minőség kompromisszumok nélkül
5,0
VILEDA Ultramax vödör csavarókosárral 1 db
Vödör csavarókosárral
4 990 Ft
1 db
Szállításra kész > 10 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: UKL060
4,9 19×
Spontex ovális vödör 15 l
Vödör - ovális műanyag vödör kiöntővel, 15 literes térfogattal
1 890 Ft
1 db
Szállításra kész > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: UKL071
7 890 Ft
1 db
Szállításra kész 2 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: ORIKB965
7 090 Ft
1 db
Szállításra kész 2 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: ORIKB494
5,0
Orion Silicone/UH KEMP kerek felmosóvödör 10 l összecsukható
Vödör - összecsukható, anyag: szilikon TPE, műanyag PP, méretek: térfogat 10 l, átm. 37 cm, m. 5/14 cm
5 790 Ft
1 db
Szállításra kész 2 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: ORIKY044
5 590 Ft
1 db
Szállításra kész 2 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: ORIVE846
5 290 Ft
1 db
Szállításra kész 4 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: ORIKB480
4 490 Ft
1 db
Szállításra kész > 10 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: ORIVEa001
4,9 12×
Spontex vödör kosár
Vödör - kerek vödörhöz
690 Ft
1 db
Szállításra kész > 20 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: UKL074
3 490 Ft
1 db
Szállításra kész 3 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: ORIKB839
4,5
ORION UH LOOP szögletes lavór fogantyúkkal 16,8 l BÉZS
Lavór - két fogantyúval. Anyag: műanyag. Méretek: 38 x 38 x 24 cm, térfogat: 16,8 l
5 190 Ft
1 db
Szállításra kész 1 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: ORILA650
3,6
Spontex Easy System max+ vödör
Vödör - az Easy System Max+ lapos felmosórongyhoz használható
3 190 Ft
1 db
Szállításra kész > 10 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: UKL083
4 890 Ft
1 db
Szállításra kész 4 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: ORIKB473
4,7
ORION mosogató UH LOOP szögletes fogantyúval 16,8 l TM. SZÜRKE
Lavór - két fogantyúval. Anyag: műanyag. Méretek: 16,8 l, 38x38x24 cm.
5 290 Ft
1 db
Szállításra kész 1 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: ORILA674
3 990 Ft
1 db
Szállításra kész 1 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: TONKB105
5 690 Ft
1 db
Szállításra kész 1 db
Termékkód: TONKB136
4,0
ORION UH LOOP szögletes mosogató fogantyúkkal 16,8 l SZÜRKE
Lavór - két fogantyúval. Anyag: műanyag. Méretek: O. 16,8 l, 38x38x24 cm.
5 290 Ft
1 db
Szállításra kész 1 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: ORILA667
Curver vödör 16 L kék - Vödör Típusok
Curver vödör 16 L kék
Vödör - hordozófogantyú, 16 l térfogat, minőségi anyag, Curver márka
3 190 Ft
1 db
Szállításra kész > 20 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: CURkb20
Tontarelli, 10 l, kék - Vödör Típusok
1,0
Tontarelli, 10 l, kék
Vödör - műanyag, tölcsérrel és fogantyúval, térfogat 10 l, kék
3 690 Ft
1 db
Szállításra kész 1 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: TONKY443
Plastime Mezőgazdasági vödör, 12 l
Vödör - élelmiszerrel érintkezhető, űrtartalma: 12 l, anyaga: műanyag, LLDPE polietilén, hőállóság: -40/+40°C, szín: szürke, eleget tesz a következő előírásoknak: 1935/2004/CE; 1895/2005/CE; EU 10/2011
4 190 Ft
1 db
Szállításra kész 2 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: PLAkyb01
Orion UH Hobby Vödör kiöntővel, átlátszó, 10 l
Vödör - átlátszó, műanyag, vödör, 10 l űrtartalom, füllel, kiöntővel
3 890 Ft
1 db
Szállításra kész 3 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: ORIkb01

Vödör (vedér)

A Vödör (vedér) kategóriában összesen 40 termék közül válogathatsz online boltunkban. Rendelésedet hétköznapokon 2 napon belül házhoz szállítjuk. A Budapest több pontján elérhető AlzaBoxokból már másnap felveheted a rendelésed, de ellátogathatsz áruházunkba is.
Tekintsd meg a legolcsóbb termékeket a következő kategóriában: olcsó vödör (vedér) Az ár alapján a legdrágábbtól csökkenő sorrendbe rendezett termékeket keresd ennél a kategóriánál: legdrágább vödör (vedér) A termékeket a legnépszerűbbtől a legkevésbé kedveltig rendezve ebben a kategóriában találod: legnépszerűbb, legjobb vödör (vedér) A vásárlóink körében legnépszerűbb termékeket itt találhatod: vödör (vedér) vélemények
P-DC1-WEB10
28 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ