Shop roku ApF HU

Fogkrémek

Termékkatalógus
Ár
-
Elérhetőség
Termék állapota
Vásárlói értékelések
Fogkrém típusa
Univerzális
(170)
Érzékeny fogakra
(109)
Gyermekfogakhoz
(46)
Dohányosoknak
(18)
Férfiaknak
(1)
Szabadon lévő fognyakra
(1)
Fogfehérítéshez
(13)
Tulajdonságok
Fogszuvasodás elleni védelem
(248)
Zománcvédelem
(160)
Fehérítés
(132)
Ínyvédelem
(121)
Fluoridmentes
(53)

A fogkrém a foghigiénia elengedhetetlen része, a megfelelően kiválasztott fogkefével együtt tökéletes állapotban tartja a fogakat. Nemcsak az esztétikai ápolásban segít, hanem jelentős mértékben hozzájárul a fogászati problémák kezeléséhez és megelőzéséhez is. Útmutatónk segít a megfelelő fogkrém kiválasztásában.

Tovább

Melyik fogkrém fajtát válasszuk? Gyors áttekintő

Kínálatunkban felnőttek, gyermekek és speciális fogápolási igényekkel rendelkező egyének számára tervezett fogkrémek is megtalálhatók. A speciális fogkrémeket azoknak kell használniuk, akiknek érzékenyek a fogaik vagy parodontális betegségben szenvednek. Széles választékunk biztosítja, hogy a fogkrémekből, mint ahogy más kozmetikai eszközökből is megtalálhasd az életmódodnak megfelelő típust.

Válassz fogkrémet márka szerint

A fogkrémek márka szerint kategória mindenféle terméket tartalmaz. Vásárolhatsz, kiegyensúlyozott összetételű, univerzális fogkrémet, amely átfogó gondoskodást nyújt a fogak és az íny számára, vagy választhatsz speciális terméket is. Ha nincs speciális problémád, széles választékunkban biztosan megtalálod a neked való terméket.

A játékos gyermek fogkrémek élvezetesebbé teszik a gyermekek számára a rendszeres fogápolást

A gyerek fogkrémek kíméletesebb összetételűek, alacsonyabb fluoridtartalmúak és kellemes az ízük. Az első fogak kibújásától használható babafogkrémek segítenek a kicsik megfelelő foghigiéniájában. Mindig a gyermek életkorának megfelelő fogkrémet válassz, és kezdd el minél hamarabb a fogmosásra való szoktatást.

A természetes és organikus fogkrémek gyengédek és környezetbarátok

A természetes és organikus fogkrémek hozzáadott vegyi anyagok és szintetikus habképző anyagok nélkül ápolják a fogakat. Növényi alapúak és természetes összetevőkből készülnek, gyakran BIO minőségben. Egyes márkák teljesen újrahasznosítható csomagolásban kaphatók, így minimális hatást gyakorolnak a környezetre. Számos gyógynövényes és gyümölcsös íz közül választhatsz.

Gyerek fogkrém
Gyerek fogkrém

Fogkrém érzékeny fogakra
Természetes fogkrém

Fluoridmentes fogkrém
Fluoridmentes fogkrém

Kinek való a fluoridmentes fogkrém?

A fluoridmentes fogkrémek használata az allergiásoknak és a három éves kor alatti érzékeny fogú gyermekek számára ajánlott. Számukra megfelelő alternatíva lehet egy természetes, fluoridmentes fogkrém. A fluorid túlzott bevitele sárgásbarna elszíneződést okozhat a fogzománcon, fluorózist okozhat.

A fehérítő fogkrémek segítségével megszépülhetnek a fogak

A fogfehérítő fogkrémek hatékonyan távolítják el a fogzománc nem esztétikus, ételek, italok és dohányzás okozta elszíneződéseit. A fogkrémek tartalmazhatnak csiszolóanyagokat a mechanikus folteltávolításhoz, vagy peroxidokat a kémiai fehérítéshez. Az aktív szenet tartalmazó fogkrémek is népszerűek, ezek jelentős fogfehérítő hatással rendelkeznek.

i

Milyen elven működik a fekete fogkrém?

A fekete fogkrém az utóbbi években nagy sikert aratott. Ez a típus aktív szenet tartalmaz, amely hatékonyan tisztítja a szájüreget, eltávolít minden szennyeződést, és hosszú távú használat esetén a nem kívánt pigmenteket is eltünteti a fogzománcról, így fehérebb fogakat érhetsz el.

5 probléma, amely megoldható a megfelelő fogkrém kiválasztásával

A fogkrémek kezelendő probléma szerint több csoportba sorolhatók. Az egészséges fogak mindenkinek a fontosak, és gyakran csak megelőzésre és egy jól megválasztott fogkrémre van szükség hozzájuk. Előfordulhat, hogy a megfelelő fogkrém kicsit drágább, ám ezen nem éri meg spórolni. Lássuk, milyen típusú fogkrémek kaphatók.

  1. Az érzékeny fogakra és a szabadon lévő fognyakakra való fogkrémben alacsonyabb az abrazív részecskék aránya. Ez a fajta fogkrém védőréteget képez az érzékeny területeken, gyógyítja a fogzománcot, megszünteti a fájdalmat és a kellemetlen érzést.
  2. A fogínybetegség gyógyítására való fogkrém növényi kivonatokban, enzimekben és vitaminokban gazdag. Gyógyító hatású, megakadályozza a fogínyvérzést, növeli a fogzománc ellenálló képességét és felgyorsítja a gyógyulási folyamatot. Egyúttal enyhíti a fogak érzékenységét is.
  3. A fogínyvédő fogkrém segít az érzékeny íny gyógyításában és hatékonyan megállítja a vérzést. Megelőzi a kellemetlen ínygyulladást, amely fogvesztéshez vezethet. Ezt a fogkrémtípust hosszú távon is használhatod.
  4. A fogzománc védelmére szolgáló fogkrém a természetes csillogásért kitozánt, ón-kloridot vagy aminfluoridokat tartalmaz. Védőréteget képez a fogakon és erősíti a fogzománcot. Segítségével a fogaid egészségesen fognak kinézni.
  5. A szuvasodás elleni fogkrém magasabb aminfluorid-tartalommal rendelkezik, amely csökkenti a baktériumok elszaporodását és ezáltal a fogak szuvasodásának mértékét is. Alkalmas lehet a fokozott fogszuvasodással küzdő egyének számára. A megfelelő fogkrém kiválasztásához kérd fogorvosod segítségét.

A fogkrémek fluoridtartalma

A fluoridot fluorgáz kémiai kezelésével állítják elő, majd a fogkrémekhez adják. A fluoridos fogkrém a fogzománc erősítésére és a fogszuvasodás megelőzésére szolgál. Az érzékeny fogakkal rendelkező egyéneknek azonban oda kell figyelniük a fogkrémben lévő fluorid mennyiségére. Ha fluoridallergiában szenvedsz, vagy gyerekeknek szeretnél fogkrémet venni, válassz inkább fluoridmentes fogkrémet az alábbiak szerint:

  • 0-3 éves korig: legfeljebb 400 ppmF
  • 4-6 éves korig: 500-750 ppmF
  • 7 éves kortól: 1 000 ppmF felett.

A fogkrémek abrazív anyag tartalma

A hagyományos fogkrémek körülbelül 50 %-ban tartalmaznak abrazív anyagokat - csiszolóanyagokat, például perlit vagy mészkő formájában. Az abrazivitást RDA-ban (Relatív Dentin Abrasivity) fejezik ki, és az 50 RDA alatti értéket tekintik ideálisnak. A biztonságos abrazivitás legfeljebb 100 RDA, a maximális érték pedig 150 RDA. A modern fogkrémek nagyon alacsony értékkel rendelkeznek.

A fogkrém általában tömör anyag

A fogkrém olyan fogmosó eszköz, amelyet naponta legalább kétszer használunk. A különböző fogkrémtípusok összetételükben különböznek, de a legtöbb terméket tubusba csomagolják, és általában keményebb állagúak. Ezeket közvetlenül a fogkefére kenjük. Ha az adott fogkrém nem tartalmaz habképző anyagokat, akkor fogmosás közben nem habzik.

A fogkrémek ízesítése

A fogkrém felhasználásának két fő célja van: kozmetikai és terápiás hatás. Kiválasztásnál ügyeljünk arra, hogy a kiválasztott fogkrém az adott problémának megfelelő legyen. A fogkrém íze csak egy kellemes bónusz. A legnépszerűbb ízek közé tartozik a menta és a gyümölcsös ízesítés. De akár olyan szokatlan ízekkel is találkozhatunk, mint a csokoládé, a kávé vagy a szalonna.

Fekete fogkrém
Fekete fogkrém

Cseh fogkrém
Cseh fogkrém

Fogkrém kutyáknak
Fogkrém kutyáknak

i

Mivel egészítheted ki a fogkrém fehérítő hatását?

A fogfehérítő fogkrémek nemcsak hatékony összetevőkkel rendelkeznek, amelyek eltávolítják a fogakról a foltokat, hanem gyakran tartalmaznak fluoridot is a fogzománc erősítésére. A dohányosoknak szánt fogkrémek így magas fokú védelmet nyújtanak a fogszuvasodás ellen, és ráadásul különböző ízesítésüknek köszönhetően a frissítik a leheletet.


Mit mondanak a fogkrémekről a vélemények? Nálunk erről is tájékozódhatsz. Azt is megmondjuk, egy adott gyártó vagy fogkrém milyen akció keretében kapható.

Mióta létezik fogkrém? Egy kis történelem

Az első fogkrém a Kr. e. 4. századból ismert, ezt az egyiptomiak sóból, borsból és növényi összetevőkből készítették. Az ókorban por formájában használták, hidrogén-peroxid és szódabikarbóna felhasználásával kezdték el előállítani. Fluoridot a világháború előtt kezdtek el hozzáadni, és az állaga is ekkor változott meg a fogkrémeknek.

Használj jó minőségű fogkefét és szájvizet a fogkrém hatásának támogatásához

A fogkrémek, fogkefék a szájvizek a száj alapos tisztításának nélkülözhetetlen eszközei. Ezeket kiegészítheted fogselyemmel és fogköztisztítókkal is. Ne feledkezz meg azonban a rendszeres fogorvosi ellenőrzésről és a 6 havonta elvégzett professzionális fogászati tisztításról sem.

i

A kutyáknak való fogkrémek segítségével bundás barátod fogait is védheted

Nem csupán a saját fogaidra kell vigyáznod, hanem bundás kedvenced szájüregét is ápolni kell. A kutyáknak szánt fogkrém és a speciális fogkefe minden kutyatulajdonos számára fontos eszköz.

A leírás elrejtése
Hasznosnak találtad ezt az információt?
Ez az űrlap csak a fenti leírásban található információk értékelésére szolgál.
Ha kérdésed van a termékekkel, szolgáltatásokkal, szállítással, vagy egyéb ügyekkel kapcsolatban, keresd fel ügyfélszolgálatunkat.
Mit javíthatnánk benne? Hiányolsz valamit? Valami rosszul van feltüntetve? Oszd meg velünk.

Legtöbbet eladott

1.
Fogkrém - fogszuvasodás elleni védelem, zománcvédelem, érzékeny fogakra, űrtartalma 225 ml - 1 830 Ft/db
5 490 Ft

2.
PARODONTAX Classic 3x 75 ml Szállításra kész 2 db
Fogkrém - fluoridmentes, ínyvédelem, fogágybetegség ellen, univerzális, űrtartalma 225 ml
4 090 Ft

3.
CURAPROX Be Rising Star, 60 ml Szállításra kész > 10 db
Fogkrém - fehérítő hatás, fogszuvasodás elleni védelem, zománcvédelem, univerzális, űrtartalma 60 ml
több darab vásárlása esetén 3 300 Ft-tól

Még több
359 termék
GC Tooth Mousse eper35 ml - Fogkrém
Típusok
4,7 32×
GC Tooth Mousse eper35 ml
Fogkrém - fluoridmentes, fogszuvasodás elleni védelem, zománcvédelem, érzékeny fogakra, gyümölcsös ízű, űrtartalma 35 ml - 216 857,14 Ft/1 l
7 590 Ft
1 db
Szállításra kész > 10 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: ZUB1571
CURAPROX Enzycal Zero 75 ml - Fogkrém
Típusok
4,8 55×
CURAPROX Enzycal Zero 75 ml
Fogkrém - fluoridmentes, ínyvédelem, fogszuvasodás elleni védelem, univerzális, űrtartalma 75 ml - 27 866,67 Ft/1 l
Szuper ár
2 090 Ft
1 db
Szállításra kész > 10 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: ZUB280
ELMEX Sensitive Protection Pack - 400 ml + 75 ml - Fogkrém
Típusok
4,9 32×
ELMEX Sensitive Protection Pack - 400 ml + 75 ml
Fogkrém - fogszuvasodás elleni védelem, érzékeny fogakra, mentolos ízű, űrtartalma 75 ml - 1 362,90 Ft/db - Ár több darab vásárlása esetén 36 344 Ft/1 l
2 730 Ft
1 csomag
Szállításra kész > 10 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: ZUB671
4,8 51×
CURAPROX To You fogkrém Be You Explorer, 60 ml
Fogkrém - fehérítő hatás, fogszuvasodás elleni védelem, zománcvédelem, univerzális, űrtartalma 60 ml - Ár több darab vásárlása esetén 58 522,17 Ft/1 l
Szuper ár
3 510 Ft -tól
1 db
Szállításra kész > 10 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: ZUB1289
4,7 18×
Curaprox Be You 6× 10 ml + Curaprox CS 5460
Fogkrém - fehérítő hatás, természetes, ínyvédelem, fogszuvasodás elleni védelem, zománcvédelem, univerzális, űrtartalma 60 ml - Ár több darab vásárlása esetén 105 581,50 Ft/1 l
6 330 Ft -tól
1 db
Szállításra kész > 10 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: ZUB474
ELMEX Sensitive Whitening 3 x 75 ml - Fogkrém
Típusok
5,0 147×
ELMEX Sensitive Whitening 3 x 75 ml
Fogkrém - fehérítő hatás, fogszuvasodás elleni védelem, zománcvédelem, univerzális, mentolos ízű, űrtartalma 225 ml - 1 494,44 Ft/db - Ár több darab vásárlása esetén 19 925,91 Ft/1 l
4 480 Ft
1 csomag
Szállításra kész > 10 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: ZUB688
COLGATE Triple Action Original Mint 75 ml - Fogkrém
Típusok
4,9 16×
COLGATE Triple Action Original Mint 75 ml
Fogkrém - fehérítő hatás, zománcvédelem, univerzális, mentolos ízű, űrtartalma 75 ml - 7 866,67 Ft/1 l
590 Ft
1 db
Szállításra kész > 50 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: ZUB1829
ELMEX Sensitive Professional Repair & Prevent 3 x 75 ml - Fogkrém
Típusok
5,0 147×
ELMEX Sensitive Professional Repair & Prevent 3 x 75 ml
Fogkrém - fogszuvasodás elleni védelem, érzékeny fogakra, mentolos ízű, űrtartalma 225 ml - 2 127,78 Ft/db - Ár több darab vásárlása esetén 28 370,36 Ft/1 l
6 380 Ft
1 csomag
Szállításra kész > 10 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: ZUB1230
CURAPROX Enzycal 1450 75 ml - Fogkrém
Típusok
4,8 55×
CURAPROX Enzycal 1450 75 ml
Fogkrém - fogszuvasodás elleni védelem, univerzális, űrtartalma 75 ml - Ár több darab vásárlása esetén 27 479,87 Ft/1 l
2 060 Ft -tól
1 db
Szállításra kész > 10 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: ZUB278
4,5 61×
CURAPROX Black is White 90 ml fogkrém + fogkefe
Fogkrém - fehérítő hatás, aktív szénnel, fogszuvasodás elleni védelem, zománcvédelem, univerzális, űrtartalma 90 ml - Ár több darab vásárlása esetén 97 341,67 Ft/1 l
8 760 Ft -tól
1 db
Szállításra kész > 10 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: ZUB274
5,0 24×
COLGATE Advanced White Charcoal 3 × 75 ml
Fogkrém - fehérítő hatás, aktív szénnel, fogszuvasodás elleni védelem, univerzális, mentolos ízű, űrtartalma 225 ml - 696,67 Ft/db - Ár több darab vásárlása esetén 9 288,89 Ft/1 l
Szuper ár
2 090 Ft
1 csomag
Szállításra kész > 10 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: ZUB1041
CURAPROX KIDS Epres fogkrém 60 ml - Fogkrém
Típusok
4,3
CURAPROX KIDS Epres fogkrém 60 ml
Fogkrém - gyerek, fogszuvasodás elleni védelem, űrtartalma 60 ml - Ár több darab vásárlása esetén 34 750 Ft/1 l
Szuper ár
2 090 Ft -tól
1 db
Szállításra kész > 10 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: ZUB1323
CURASEPT Biosmalto Caries Abraze&Eroze 75 ml - Fogkrém
Típusok
5,0
CURASEPT Biosmalto Caries Abraze&Eroze 75 ml
Fogkrém - ínyvédelem, fogszuvasodás elleni védelem, zománcvédelem, érzékeny fogakra, űrtartalma 75 ml - 55 866,67 Ft/1 l
4 190 Ft
1 db
Szállításra kész 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: ZUB1622
4,8
SIGNAL Family Care Cavity protection 125 ml
Fogkrém - fogszuvasodás elleni védelem, univerzális, űrtartalma 125 ml - 7 896,80 Ft/1 l
990 Ft
1 db
Szállításra kész > 10 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: ZUB1313
ELMEX Caries Protection Whitening 3 × 75 ml - Fogkrém
Típusok
4,9 101×
ELMEX Caries Protection Whitening 3 × 75 ml
Fogkrém - fehérítő hatás, ínyvédelem, fogszuvasodás elleni védelem, univerzális, mentolos ízű, űrtartalma 225 ml - 1 494,44 Ft/db - Ár több darab vásárlása esetén 19 925,91 Ft/1 l
4 480 Ft
1 csomag
Szállításra kész > 10 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: ZUB689
4,9 52×
CURAPROX Travel set, kék
Szájápolási készlet - tartalma: CS 5460 Ultrasoft fogkefe összecsukható változatban, BE YOU fogkrém 10 ml, fogköztisztító kefe és tartó kupakkal a fogköztisztító kefékhez
4 290 Ft
1 db
Szállításra kész > 10 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: ZUB1503
4,9 409×
ELMEX Kids duopack 2 × 50 ml
Fogkrém - gyerek, fogszuvasodás elleni védelem, zománcvédelem, mentolos ízű, űrtartalma 100 ml - 1 158,34 Ft/db - Ár több darab vásárlása esetén 23 166,70 Ft/1 l
Szuper ár
2 320 Ft
1 csomag
Szállításra kész > 10 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: ZUB363
4,9 52×
CURAPROX Travel set, narancsszín
Szájápolási készlet - tartalma: CS 5460 Ultrasoft fogkefe összecsukható változatban, BE YOU fogkrém 10 ml, fogköztisztító kefe és tartó kupakkal a fogköztisztító kefékhez
4 190 Ft
1 db
Szállításra kész > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: ZUB1505
4,8 51×
CURAPROX Be You Daydreamer, 60ml
Fogkrém - fehérítő hatás, fogszuvasodás elleni védelem, zománcvédelem, univerzális, űrtartalma 60 ml - Ár több darab vásárlása esetén 70 350 Ft/1 l
4 220 Ft -tól
1 db
Szállításra kész > 10 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: ZUB1287
5,0 17×
PARODONTAX Complete Protection fehérítő fogkrém 3 × 75 ml
Fogkrém - fehérítő hatás, ínyvédelem, fogszuvasodás elleni védelem, univerzális, űrtartalma 225 ml - 1 696,67 Ft/db - Ár több darab vásárlása esetén 22 622,22 Ft/1 l
5 090 Ft
1 csomag
Szállításra kész > 10 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: ZUB697
4,9 24×
PARODONTAX Complete Protection Extra fresh 3 × 75 ml
Fogkrém - ínyvédelem, fogszuvasodás elleni védelem, univerzális, űrtartalma 225 ml - 1 696,67 Ft/db - Ár több darab vásárlása esetén 22 622,22 Ft/1 l
5 090 Ft
1 csomag
Szállításra kész > 10 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: ZUB698
4,9 52×
CURAPROX Travel set, piros
Szájápolási készlet - tartalma: CS 5460 Ultrasoft fogkefe összecsukható változatban, BE YOU fogkrém 10 ml, fogköztisztító kefe és tartó kupakkal a fogköztisztító kefékhez
4 290 Ft
1 db
Szállításra kész > 10 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: ZUB1506
GC Tooth Mousse görögdinnye 35 ml - Fogkrém
Típusok
4,7 32×
GC Tooth Mousse görögdinnye 35 ml
Fogkrém - fluoridmentes, fogszuvasodás elleni védelem, zománcvédelem, érzékeny fogakra, gyümölcsös ízű, űrtartalma 35 ml - Ár több darab vásárlása esetén 208 728,57 Ft/1 l
7 310 Ft -tól
1 db
Szállításra kész > 10 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: ZUB1569
LACALUT Aktiv fogkrém parodontózis megakadályozására 75 ml - Fogkrém
Típusok
4,8 33×
LACALUT Aktiv fogkrém parodontózis megakadályozására 75 ml
Fogkrém - ínyvédelem, fogszuvasodás elleni védelem, zománcvédelem, fogágybetegség ellen, univerzális, űrtartalma 75 ml - Ár több darab vásárlása esetén 22 477,87 Ft/1 l
1 690 Ft -tól
1 db
Szállításra kész > 20 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: ZUB338

Fogkrémek

Fogkrémek

A Fogkrémek kategóriában összesen 359 termék közül válogathatsz online boltunkban. Rendelésedet hétköznapokon 2 napon belül házhoz szállítjuk. A Budapest több pontján elérhető AlzaBoxokból már másnap felveheted a rendelésed, de ellátogathatsz áruházunkba is.
Tekintsd meg a legolcsóbb termékeket a következő kategóriában: olcsó fogkrémek Az ár alapján a legdrágábbtól csökkenő sorrendbe rendezett termékeket keresd ennél a kategóriánál: legdrágább fogkrémek A termékeket a legnépszerűbbtől a legkevésbé kedveltig rendezve ebben a kategóriában találod: legnépszerűbb, legjobb fogkrémek A vásárlóink körében legnépszerűbb termékeket itt találhatod: fogkrémek vélemények
P-DC1-WEB10
28 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ