AlzaBoxy CZ, SK,HU AlzaBoxy CZ, SK, HU

Fogkrémek

Termékkatalógus
Ár
-
Elérhetőség
Termék állapota
Fogkrém típusa
Univerzális
(171)
Érzékeny fogakra
(117)
Gyermekfogakhoz
(44)
Dohányosoknak
(20)
Férfiaknak
(1)
Szabadon lévő fognyakra
(1)
Fogfehérítéshez
(10)
Tulajdonságok
Fogszuvasodás elleni védelem
(259)
Zománcvédelem
(169)
Fehérítés
(140)
Ínyvédelem
(133)
Fluoridmentes
(54)

A fogkrém a foghigiénia elengedhetetlen része, a megfelelően kiválasztott fogkefével együtt tökéletes állapotban tartja a fogakat. Nemcsak az esztétikai ápolásban segít, hanem jelentős mértékben hozzájárul a fogászati problémák kezeléséhez és megelőzéséhez is. Útmutatónk segít a megfelelő fogkrém kiválasztásában.

Tovább

Melyik fogkrém fajtát válasszuk? Gyors áttekintő

Kínálatunkban felnőttek, gyermekek és speciális fogápolási igényekkel rendelkező egyének számára tervezett fogkrémek is megtalálhatók. A speciális fogkrémeket azoknak kell használniuk, akiknek érzékenyek a fogaik vagy parodontális betegségben szenvednek. Széles választékunk biztosítja, hogy a fogkrémekből, mint ahogy más kozmetikai eszközökből is megtalálhasd az életmódodnak megfelelő típust.

Válassz fogkrémet márka szerint

A fogkrémek márka szerint kategória mindenféle terméket tartalmaz. Vásárolhatsz, kiegyensúlyozott összetételű, univerzális fogkrémet, amely átfogó gondoskodást nyújt a fogak és az íny számára, vagy választhatsz speciális terméket is. Ha nincs speciális problémád, széles választékunkban biztosan megtalálod a neked való terméket.

A játékos gyermek fogkrémek élvezetesebbé teszik a gyermekek számára a rendszeres fogápolást

A gyerek fogkrémek kíméletesebb összetételűek, alacsonyabb fluoridtartalmúak és kellemes az ízük. Az első fogak kibújásától használható babafogkrémek segítenek a kicsik megfelelő foghigiéniájában. Mindig a gyermek életkorának megfelelő fogkrémet válassz, és kezdd el minél hamarabb a fogmosásra való szoktatást.

A természetes és organikus fogkrémek gyengédek és környezetbarátok

A természetes és organikus fogkrémek hozzáadott vegyi anyagok és szintetikus habképző anyagok nélkül ápolják a fogakat. Növényi alapúak és természetes összetevőkből készülnek, gyakran BIO minőségben. Egyes márkák teljesen újrahasznosítható csomagolásban kaphatók, így minimális hatást gyakorolnak a környezetre. Számos gyógynövényes és gyümölcsös íz közül választhatsz.

Gyerek fogkrém
Gyerek fogkrém

Fogkrém érzékeny fogakra
Természetes fogkrém

Fluoridmentes fogkrém
Fluoridmentes fogkrém

Kinek való a fluoridmentes fogkrém?

A fluoridmentes fogkrémek használata az allergiásoknak és a három éves kor alatti érzékeny fogú gyermekek számára ajánlott. Számukra megfelelő alternatíva lehet egy természetes, fluoridmentes fogkrém. A fluorid túlzott bevitele sárgásbarna elszíneződést okozhat a fogzománcon, fluorózist okozhat.

A fehérítő fogkrémek segítségével megszépülhetnek a fogak

A fogfehérítő fogkrémek hatékonyan távolítják el a fogzománc nem esztétikus, ételek, italok és dohányzás okozta elszíneződéseit. A fogkrémek tartalmazhatnak csiszolóanyagokat a mechanikus folteltávolításhoz, vagy peroxidokat a kémiai fehérítéshez. Az aktív szenet tartalmazó fogkrémek is népszerűek, ezek jelentős fogfehérítő hatással rendelkeznek.

i

Milyen elven működik a fekete fogkrém?

A fekete fogkrém az utóbbi években nagy sikert aratott. Ez a típus aktív szenet tartalmaz, amely hatékonyan tisztítja a szájüreget, eltávolít minden szennyeződést, és hosszú távú használat esetén a nem kívánt pigmenteket is eltünteti a fogzománcról, így fehérebb fogakat érhetsz el.

5 probléma, amely megoldható a megfelelő fogkrém kiválasztásával

A fogkrémek kezelendő probléma szerint több csoportba sorolhatók. Az egészséges fogak mindenkinek a fontosak, és gyakran csak megelőzésre és egy jól megválasztott fogkrémre van szükség hozzájuk. Előfordulhat, hogy a megfelelő fogkrém kicsit drágább, ám ezen nem éri meg spórolni. Lássuk, milyen típusú fogkrémek kaphatók.

  1. Az érzékeny fogakra és a szabadon lévő fognyakakra való fogkrémben alacsonyabb az abrazív részecskék aránya. Ez a fajta fogkrém védőréteget képez az érzékeny területeken, gyógyítja a fogzománcot, megszünteti a fájdalmat és a kellemetlen érzést.
  2. A fogínybetegség gyógyítására való fogkrém növényi kivonatokban, enzimekben és vitaminokban gazdag. Gyógyító hatású, megakadályozza a fogínyvérzést, növeli a fogzománc ellenálló képességét és felgyorsítja a gyógyulási folyamatot. Egyúttal enyhíti a fogak érzékenységét is.
  3. A fogínyvédő fogkrém segít az érzékeny íny gyógyításában és hatékonyan megállítja a vérzést. Megelőzi a kellemetlen ínygyulladást, amely fogvesztéshez vezethet. Ezt a fogkrémtípust hosszú távon is használhatod.
  4. A fogzománc védelmére szolgáló fogkrém a természetes csillogásért kitozánt, ón-kloridot vagy aminfluoridokat tartalmaz. Védőréteget képez a fogakon és erősíti a fogzománcot. Segítségével a fogaid egészségesen fognak kinézni.
  5. A szuvasodás elleni fogkrém magasabb aminfluorid-tartalommal rendelkezik, amely csökkenti a baktériumok elszaporodását és ezáltal a fogak szuvasodásának mértékét is. Alkalmas lehet a fokozott fogszuvasodással küzdő egyének számára. A megfelelő fogkrém kiválasztásához kérd fogorvosod segítségét.

A fogkrémek fluoridtartalma

A fluoridot fluorgáz kémiai kezelésével állítják elő, majd a fogkrémekhez adják. A fluoridos fogkrém a fogzománc erősítésére és a fogszuvasodás megelőzésére szolgál. Az érzékeny fogakkal rendelkező egyéneknek azonban oda kell figyelniük a fogkrémben lévő fluorid mennyiségére. Ha fluoridallergiában szenvedsz, vagy gyerekeknek szeretnél fogkrémet venni, válassz inkább fluoridmentes fogkrémet az alábbiak szerint:

  • 0-3 éves korig: legfeljebb 400 ppmF
  • 4-6 éves korig: 500-750 ppmF
  • 7 éves kortól: 1 000 ppmF felett.

A fogkrémek abrazív anyag tartalma

A hagyományos fogkrémek körülbelül 50 %-ban tartalmaznak abrazív anyagokat - csiszolóanyagokat, például perlit vagy mészkő formájában. Az abrazivitást RDA-ban (Relatív Dentin Abrasivity) fejezik ki, és az 50 RDA alatti értéket tekintik ideálisnak. A biztonságos abrazivitás legfeljebb 100 RDA, a maximális érték pedig 150 RDA. A modern fogkrémek nagyon alacsony értékkel rendelkeznek.

A fogkrém általában tömör anyag

A fogkrém olyan fogmosó eszköz, amelyet naponta legalább kétszer használunk. A különböző fogkrémtípusok összetételükben különböznek, de a legtöbb terméket tubusba csomagolják, és általában keményebb állagúak. Ezeket közvetlenül a fogkefére kenjük. Ha az adott fogkrém nem tartalmaz habképző anyagokat, akkor fogmosás közben nem habzik.

A fogkrémek ízesítése

A fogkrém felhasználásának két fő célja van: kozmetikai és terápiás hatás. Kiválasztásnál ügyeljünk arra, hogy a kiválasztott fogkrém az adott problémának megfelelő legyen. A fogkrém íze csak egy kellemes bónusz. A legnépszerűbb ízek közé tartozik a menta és a gyümölcsös ízesítés. De akár olyan szokatlan ízekkel is találkozhatunk, mint a csokoládé, a kávé vagy a szalonna.

Fekete fogkrém
Fekete fogkrém

Cseh fogkrém
Cseh fogkrém

Fogkrém kutyáknak
Fogkrém kutyáknak

i

Mivel egészítheted ki a fogkrém fehérítő hatását?

A fogfehérítő fogkrémek nemcsak hatékony összetevőkkel rendelkeznek, amelyek eltávolítják a fogakról a foltokat, hanem gyakran tartalmaznak fluoridot is a fogzománc erősítésére. A dohányosoknak szánt fogkrémek így magas fokú védelmet nyújtanak a fogszuvasodás ellen, és ráadásul különböző ízesítésüknek köszönhetően a frissítik a leheletet.


Mit mondanak a fogkrémekről a vélemények? Nálunk erről is tájékozódhatsz. Azt is megmondjuk, egy adott gyártó vagy fogkrém milyen akció keretében kapható.

Mióta létezik fogkrém? Egy kis történelem

Az első fogkrém a Kr. e. 4. századból ismert, ezt az egyiptomiak sóból, borsból és növényi összetevőkből készítették. Az ókorban por formájában használták, hidrogén-peroxid és szódabikarbóna felhasználásával kezdték el előállítani. Fluoridot a világháború előtt kezdtek el hozzáadni, és az állaga is ekkor változott meg a fogkrémeknek.

Használj jó minőségű fogkefét és szájvizet a fogkrém hatásának támogatásához

A fogkrémek, fogkefék a szájvizek a száj alapos tisztításának nélkülözhetetlen eszközei. Ezeket kiegészítheted fogselyemmel és fogköztisztítókkal is. Ne feledkezz meg azonban a rendszeres fogorvosi ellenőrzésről és a 6 havonta elvégzett professzionális fogászati tisztításról sem.

i

A kutyáknak való fogkrémek segítségével bundás barátod fogait is védheted

Nem csupán a saját fogaidra kell vigyáznod, hanem bundás kedvenced szájüregét is ápolni kell. A kutyáknak szánt fogkrém és a speciális fogkefe minden kutyatulajdonos számára fontos eszköz.

A leírás elrejtése
Hasznosnak találtad ezt az információt?
Ez az űrlap csak a fenti leírásban található információk értékelésére szolgál.
Ha kérdésed van a termékekkel, szolgáltatásokkal, szállítással, vagy egyéb ügyekkel kapcsolatban, keresd fel ügyfélszolgálatunkat.
Mit javíthatnánk benne? Hiányolsz valamit? Valami rosszul van feltüntetve? Oszd meg velünk.

Legtöbbet eladott

1.
SENSODYNE Repair & Protect Whitening 3 × 75 ml Szállításra kész > 10 db
Fogkrém - fogszuvasodás elleni védelem, zománcvédelem, érzékeny fogakra, űrtartalma 225 ml - 1 830 Ft/db
5 490 Ft

2.
PARODONTAX Classic 3x 75 ml Szállításra kész > 10 db
Fogkrém - fluoridmentes, ínyvédelem, fogágybetegség ellen, univerzális, űrtartalma 225 ml
4 090 Ft

3.
Fogkrém - ínyvédelem, fogszuvasodás elleni védelem, univerzális, űrtartalma 225 ml - 1 696,67 Ft/db
5 090 Ft

Még több
365 termék
4,9 45×
SENSODYNE Repair & Protect Whitening 3 × 75 ml
Fogkrém - fogszuvasodás elleni védelem, zománcvédelem, érzékeny fogakra, űrtartalma 225 ml - 1 830 Ft/db - Ár több darab vásárlása esetén 24 400 Ft/1 l
5 490 Ft
1 csomag
Szállításra kész > 10 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: ZUB696
4,8 41×
CURAPROX Be You Pure Happiness, 60 ml
Fogkrém - fehérítő hatás, fogszuvasodás elleni védelem, zománcvédelem, univerzális, űrtartalma 60 ml - Ár több darab vásárlása esetén 57 218,50 Ft/1 l
Szuper ár
3 430 Ft -tól
több darab vásárlása esetén
1 db
Szállításra kész > 10 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: ZUB1286
4,8 31×
LACALUT Aktiv fogkrém parodontózis megakadályozására 75 ml
Fogkrém - ínyvédelem, fogszuvasodás elleni védelem, zománcvédelem, fogágybetegség ellen, univerzális, űrtartalma 75 ml - Ár több darab vásárlása esetén 13 329,87 Ft/1 l
1 000 Ft -tól
több darab vásárlása esetén
1 db
Szállításra kész > 20 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: ZUB338
5,0 18×
PARODONTAX Complete Protection Extra fresh 3 × 75 ml
Fogkrém - ínyvédelem, fogszuvasodás elleni védelem, univerzális, űrtartalma 225 ml - 1 696,67 Ft/db - Ár több darab vásárlása esetén 22 622,22 Ft/1 l
5 090 Ft
1 csomag
Szállításra kész > 10 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: ZUB698
4,8 41×
CURAPROX Be Rising Star, 60 ml
Fogkrém - fehérítő hatás, fogszuvasodás elleni védelem, zománcvédelem, univerzális, űrtartalma 60 ml - Ár több darab vásárlása esetén 57 218,50 Ft/1 l
Szuper ár
3 430 Ft -tól
több darab vásárlása esetén
1 db
Szállításra kész > 10 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: ZUB1285
5,0 14×
SENSODYNE Rapid Whitening 3 × 75 ml
Fogkrém - fehérítő hatás, fogszuvasodás elleni védelem, zománcvédelem, érzékeny fogakra, űrtartalma 225 ml - 1 696,67 Ft/db - Ár több darab vásárlása esetén 22 622,22 Ft/1 l
5 090 Ft
1 csomag
Szállításra kész > 10 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: ZUB695
5,0 115×
ELMEX Sensitive Professional Repair & Prevent 3 x 75 ml
Fogkrém - fogszuvasodás elleni védelem, érzékeny fogakra, mentolos ízű, űrtartalma 225 ml - 2 127,78 Ft/db - Ár több darab vásárlása esetén 28 370,36 Ft/1 l
6 380 Ft
1 csomag
Szállításra kész > 10 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: ZUB1230
ELMEX Opti-namel Daily Repair 3× 75 ml - Fogkrém
Típusok
5,0 55×
ELMEX Opti-namel Daily Repair 3× 75 ml
Fogkrém - zománcvédelem, terhesség esetén, univerzális, mentolos ízű, űrtartalma 225 ml - 1 530 Ft/ks - Ár több darab vásárlása esetén 20 400 Ft/1 l
4 590 Ft
1 csomag
Szállításra kész > 10 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: ZUB1832
4,4 36×
CURAPROX Black is White 90 ml fogkrém + fogkefe
Fogkrém - fehérítő hatás, aktív szénnel, fogszuvasodás elleni védelem, zománcvédelem, univerzális, űrtartalma 90 ml - Ár több darab vásárlása esetén 97 341,67 Ft/1 l
Szuper ár
8 760 Ft -tól
több darab vásárlása esetén
1 db
Szállításra kész > 10 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: ZUB274
ELMEX Caries Protection Pack - 400 ml + 75 ml - Fogkrém
Típusok
5,0 27×
ELMEX Caries Protection Pack - 400 ml + 75 ml
Fogkrém - fogszuvasodás elleni védelem, univerzális, mentolos ízű, űrtartalma 75 ml - 1 491,67 Ft/db - Ár több darab vásárlása esetén 39 777,73 Ft/1 l
2 980 Ft
1 csomag
Szállításra kész > 10 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: ZUB670
ELMEX Professional Opti-namel Seal & Strengthen 3 × 75 ml - Fogkrém
Típusok
5,0 65×
ELMEX Professional Opti-namel Seal & Strengthen 3 × 75 ml
Fogkrém - zománcvédelem, univerzális, mentolos ízű, űrtartalma 225 ml - 2 216,67 Ft/db - Ár több darab vásárlása esetén 29 555,56 Ft/1 l
6 650 Ft
1 csomag
Szállításra kész > 10 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: ZUB938
CURAPROX Enzycal 1450 75 ml - Fogkrém
Típusok
4,8 48×
CURAPROX Enzycal 1450 75 ml
Fogkrém - fogszuvasodás elleni védelem, univerzális, űrtartalma 75 ml - Ár több darab vásárlása esetén 27 855,47 Ft/1 l
2 090 Ft -tól
több darab vásárlása esetén
1 db
Szállításra kész > 10 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: ZUB278
5,0 115×
ELMEX Sensitive Whitening 3 x 75 ml
Fogkrém - fehérítő hatás, fogszuvasodás elleni védelem, zománcvédelem, univerzális, mentolos ízű, űrtartalma 225 ml - 1 494,44 Ft/db - Ár több darab vásárlása esetén 19 925,91 Ft/1 l
4 480 Ft
1 csomag
Szállításra kész > 10 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: ZUB688
5,0 17×
PARODONTAX Complete Protection fehérítő fogkrém 3 × 75 ml
Fogkrém - fehérítő hatás, ínyvédelem, fogszuvasodás elleni védelem, univerzális, űrtartalma 225 ml - 1 696,67 Ft/db - Ár több darab vásárlása esetén 22 622,22 Ft/1 l
5 090 Ft
1 csomag
Szállításra kész > 10 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: ZUB697
4,9 14×
SENSODYNE Teljes védelem Whitening 3× 75 ml
Fogkrém - fogszuvasodás elleni védelem, érzékeny fogakra, mentolos ízű, űrtartalma 225 ml - 1 630 Ft/db - Ár több darab vásárlása esetén 21 733,33 Ft/1 l
4 890 Ft
1 csomag
Szállításra kész > 10 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: ZUB1497
ELMEX Sensitive Protection Pack - 400 ml + 75 ml - Fogkrém
Típusok
5,0 27×
ELMEX Sensitive Protection Pack - 400 ml + 75 ml
Fogkrém - fogszuvasodás elleni védelem, érzékeny fogakra, mentolos ízű, űrtartalma 75 ml - 1 362,90 Ft/db - Ár több darab vásárlása esetén 36 344 Ft/1 l
2 730 Ft
1 csomag
Szállításra kész > 10 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: ZUB671
5,0 14×
SENSODYNE Repair & Protect 3 x 75 ml
Fogkrém - fehérítő hatás, érzékeny fogakra, űrtartalma 225 ml - 1 796,67 Ft/db - Ár több darab vásárlása esetén 23 955,56 Ft/1 l
5 390 Ft
1 csomag
Szállításra kész > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: ZUB1207
5,0
COLGATE Total Whitening 3× 75 ml
Fogkrém - fehérítő hatás, ínyvédelem, fogszuvasodás elleni védelem, univerzális, mentolos ízű, űrtartalma 225 ml - 763,33 Ft/db - Ár több darab vásárlása esetén 10 177,78 Ft/1 l
Szuper ár
2 290 Ft
1 csomag
Szállításra kész 2 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: ZUB1036
4,8 41×
CURAPROX Be You Challenger, 60 ml
Fogkrém - fehérítő hatás, fogszuvasodás elleni védelem, zománcvédelem, univerzális, űrtartalma 60 ml - Ár több darab vásárlása esetén 58 812,50 Ft/1 l
3 530 Ft -tól
több darab vásárlása esetén
1 db
Szállításra kész > 10 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: ZUB1288
4,8 10×
COLGATE Triple Action Original Mint 75 ml
Fogkrém - fehérítő hatás, zománcvédelem, univerzális, mentolos ízű, űrtartalma 75 ml - 7 866,67 Ft/1 l
590 Ft
1 db
Szállításra kész > 50 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: ZUB1829
ELMEX Caries Protection 3 x 75 ml - Fogkrém
Típusok
4,9 94×
ELMEX Caries Protection 3 x 75 ml
Fogkrém - fogszuvasodás elleni védelem, zománcvédelem, univerzális, mentolos ízű, űrtartalma 225 ml - 1 530 Ft/db - Ár több darab vásárlása esetén 20 400 Ft/1 l
4 590 Ft
1 csomag
Szállításra kész > 10 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: ZUB686
GC MI Paste Plus Vanilla 35 ml - Fogkrém
Típusok
4,7
GC MI Paste Plus Vanilla 35 ml
Fogkrém - fognyaki kopás esetén, fogszuvasodás elleni védelem, zománcvédelem, űrtartalma 35 ml - 209 047,43 Ft/1 l
7 320 Ft
1 db
Szállításra kész > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: ZUB925
4,9 48×
CURAPROX Travel set, narancsszín
Szájápolási készlet - tartalma: CS 5460 Ultrasoft fogkefe összecsukható változatban, BE YOU fogkrém 10 ml, fogköztisztító kefe és tartó kupakkal a fogköztisztító kefékhez
3 790 Ft
1 db
Szállításra kész > 10 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: ZUB1505
4,9 48×
CURAPROX Travel set, sárga
Szájápolási készlet - tartalma: CS 5460 Ultrasoft fogkefe összecsukható változatban, BE YOU fogkrém 10 ml, fogköztisztító kefe és tartó kupakkal a fogköztisztító kefékhez
3 790 Ft
1 db
Szállításra kész > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: ZUB1502

Fogkrémek

Fogkrémek

A Fogkrémek kategóriában összesen 365 termék közül válogathatsz online boltunkban. Rendelésedet hétköznapokon 2 napon belül házhoz szállítjuk. A Budapest több pontján elérhető AlzaBoxokból már másnap felveheted a rendelésed, de ellátogathatsz áruházunkba is.
Tekintsd meg a legolcsóbb termékeket a következő kategóriában: olcsó fogkrémek Az ár alapján a legdrágábbtól csökkenő sorrendbe rendezett termékeket keresd ennél a kategóriánál: legdrágább fogkrémek A termékeket a legnépszerűbbtől a legkevésbé kedveltig rendezve ebben a kategóriában találod: legnépszerűbb, legjobb fogkrémek A vásárlóink körében legnépszerűbb termékeket itt találhatod: fogkrémek vélemények
P-DC1-WEB10
28 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ