Shop roku Shop roku

Szerepjátékok gyerekeknek

Termékkatalógus
Ár
-
Elérhetőség
Termék állapota
Vásárlói értékelések

A szerepjáték gyerekeknek tökéletes eszköz a személyiségfejlesztésre és a különböző szerepek elsajátítására. A felnőttekkel ellentétben a gyerekeknek még nem kell valódi munkákat végezniük, de az utánzás az egyik legnépszerűbb és legjátékosabb tevékenység. Olvass tovább, és segítünk kiválasztani a legjobb gyerek szerepjáték típusokat.

Tovább

Szerepjátékok gyerekeknek – a gyermeki képzelet formázása

A szerepjátékok gyerekeknek nagyszerű eszközt jelentenek a képzelet fejlesztéséhez és a gyermekek álmainak gyakorlására. A kisgyermekek elsősorban a képzelet és az utánzás segítségével tanulják meg felfedezni az őket körülvevő világot. A szülők a legközelebbi példaképeik, ezért szívesen utánozzák őket játékos foglalkozások formájában.

A szerepjátékok gyerekeknek a kreatív és mozgásos játékok közé tartoznak. A gyerekek mindenféle szerepet megtanulhatnak velük, fejleszthetik a motoros készségeket, a felelősségtudatot, az együttműködést és a háztartási munkákat is megismerhetik.

Szerepjáték gyerekeknek - kisbolt

Az eladós szerepjáték gyerekeknek nagyszerű lehetőség a számolás és a szókincs gyakorlására. Kínálatunkban számos gyermek pénztárgépet kínálunk, amelyekhez a klasszikus hétköznapi tárgyak különböző miniatűr változatai tartoznak, például élelmiszerek. A pénztárgép mellé vásárolhatsz kocsikat, érméket és papírpénzt is.

Szerepjáték gyerekeknek – játék konyha kicsiknek és nagyoknak

A gyerekkonyha a kisebb és nagyobb gyerekek számára is lehetővé teszi, hogy tökéletesen utánozhassák a háztartás vezetését, és a házimunkára játékos tevékenységként gondoljanak. Ehhez biztosan jól jön egy kidolgozott eszközökkel ellátott gyermek főzőkészlet. Egyes gyártók olyan ételeket készítenek a gyermekkonyhába, amelyek pont úgy néznek ki, mint az igaziak. A konyhai gyermek szerepjátékok mellé különböző felszereléseket is vásárolhatsz kis- és nagygépek vagy tisztítószettek formájában.

i

A gyermekeknek szánt főzőkészlet csak utánzat!

A főzős szerepjátékok gyerekeknek nem tartoznak a valódi konyhai eszközök közé. Ügyeljünk arra, hogy a gyerekek ne tegyék az ételt vagy az eszközöket a konyhába, például a mikrohullámú sütőbe, a sütőbe vagy a mosogatógépbe.

Gyermek szerepjátékok – takarítós játékok

Gondoskodj takarítós játékokkal a tisztaságról. A gyerekszoba gyakran olyan terület, amely sok szülőt aggaszt. Hogyan tanítsuk meg a gyerekeket a házimunkára? Kezdd már egészen kicsi korban, a takarítós szerepjáték gyerekeknek segít ebben. A takarítókocsik élethű kialakítása biztosítja, hogy a szükséges takarítást könnyedén játékká varázsold. A gyerekek szeretni fognak segíteni, és közben megtanulják az alapvető háztartási feladatokat, és kialakul bennük a kötelességtudat.

Szerepjáték gyerekeknek - takarító
Takarítókocsi porszívóval

Szerepjáték gyerekeknek - háztartás
Mosógép hanghatásokkal

Szerepjáték gyerekeknek - konyha
Kis konyha kiegészítőkkel

Mozgásos szerepjátékok gyerekeknek - foglalkozások, a műhelyben és a kertben

A gyerek szerszámok arra csábítják gyermekedet, hogy kertészt vagy ezermestert játsszanak. A gyermek kerti szerszámok lehetővé teszik a gyermekek számára, hogy otthon és a szabadban szórakozzanak. Hagyd, hogy kis segítőid talicskával, fűnyíróval, kalapáccsal, simítóval vagy gereblyével szaladgáljanak. A gyerek szerepjáték segítségével hálásan és kíváncsian utánoznak majd, és később meglátod, hogy szívesen vállalnak majd bármilyen tevékenységet egyedül is. Egy műanyag öntözőkanna a növények öntözéséhez vagy egy szerszámosláda fúróval és fúrógépekkel tökéletes játékélményt kínál.

Barkácsolnál otthon? Nézz körül játék műhelyek kategóriánkban. Itt számtalan szerepjáték gyerekeknek található a kreatív játékhoz, például szerelődobozok és szerszámdobozok vagy építőipari készletek.

Szerepjátékok gyerekeknek – nem csak Forma-1

Egyéb népszerű szerepjátékok gyerekeknek az autós játékok. Segítségükkel a gyerekek teherautó-sofőrré, kotrógép-kezelővé vagy traktorossá válhatnak. Más gyerekek inkább a vonatokért és a sínek építéséért vagy a gyors autók vezetéséért rajonganak. A sofőrös és versenyzős szerepjáték gyerekeknek fejleszti a gyermekek képzelőerejét. Ezenkívül az ugrálás és a kormányzás a motoros készségeket is fejleszti, a be- és kirakodás vagy a vonatok építése pedig a gyermekek finommotoros készségeit javítja.

i

Közlekedési játszótér gyerekeknek

Nem minden gyermeknek van lehetősége arra, hogy az iskolával együtt látogasson el a közlekedési játszótérre. Vidd el gyermekeidet, hiszen ott játékos formában tanulhatják meg a közlekedési szabályok alapjait. Egyes játszótereken vakon is kipróbálhatják a pályát, így megismerhetik a különböző akadályokat.

Szerepjátékok gyerekeknek – kémek és titkosügynökök mindenféle különleges küldetéshez

Tetszik gyermeiekidnek játék kémfelszerelés? A walkie-talkie-kkal a gyerekek csatlakozhatnak a titkos kémklubhoz, és beléphetnek a korlátlan lehetőségek, az akció és a képzelet világába. A walkie-talkie-kat úgy tervezték, hogy a gyerekek egyszerűen kommunikálhassanak a csapat többi tagjával játék vagy különleges küldetés közben. Több csatornával, rövid hatótávolsággal és egyszerű működéssel ezek a szerepjátékok gyerekeknek jó eszközök minden kalandra vágyó kém számára.

A rendőrök és tűzoltók védik a várost

A rendőrös és tűzoltós játékok segítségével a gyerekek kis hősökké válhatnak, akik egyedül vagy csapatban védik a várost. Kínálatunkban autók, készletek, könyvek, fegyverek, ugrálóvárak és jelmezek is találhatók. A gyerek fegyverek biztonságosak. A kerékpárok segítségével a gyerekek gyorsan eljuthatnak a helyszínre, és bármilyen kihívással megbirkózhatnak. A rendőrös szerepjáték gyerekeknek segít, hogy a gyerekek megtanuljanak a felelősséget vállalni, megismerjék a fegyelmet, és kialakuljon bennük a védelem és a biztonság érzése.

Pilóták, égbe fel!

A repülős játékok lehetővé teszik a repülést. A gyerekek imádnak repülőgépekkel és helikopterekkel játszani. A pilótás szerepjáték gyerekeknek segít a megérteni a fizikát és a repülés világát. Az RC repülőgépeknek és a különböző modelleknek köszönhetően a gyerekek megtanulhatják, hogyan kell irányítani a repülőket, vadászgépeket, helikoptereket vagy gyermek drónokat. A készletek és műszaki modellek építése során a gyerekek fejlesztik a kreativitást, a kézügyességet és javítják a koncentrációt.

Mi a közös a bűvészekben, a tudósokban és a zenészekben?

A bűvész játékok, tudományos játékok és zenei játékok olyan szerepjátékok gyerekeknek, amelyeknél a gyerekeknek megfelelő eszközökre és kellékekre van szükségük. A bűvész jelmez, pálca és varázskészlet nélkül nem lenne ugyanaz. A zenészek valószínűleg nem sokat játszanának hangszerek nélkül. A tudósoknak lenne a legnehezebb. A jó minőségű mikroszkópok, nagyítók és a különböző kísérletekhez szükséges tudományos készletek nagyban javítják bármelyik kis tudós munkáját.

Orvosos és nővér szerepjáték gyerekeknek

Az orvosos játékok tetszeni fognak a gyerekeknek. Értékelni fogják a teljes orvosi táskákat, amelyek tele vannak mindennel, amire egy orvosos gyerek szerepjáték esetén szükség van. A gyerekek a játékon keresztül megtanulnak segíteni másokon, együttérzést tanúsíthatnak, legyőzhetik a fájdalmat és fejleszthetik érzelmi intelligenciájukat. Az orvosos szerepjátékok gyerekeknek lehetővé teszik, hogy például plüssállatokat vagy más gyermek- vagy felnőtt pácienseket láthassanak el a gyerekek. Vérnyomást mérhetnek, meghallgathatják a szívverést, sebeket köthetnek és gyógyíthatnak, és ki tudja, talán ezt a szakmát választják majd.

i

Biztonságos szerepjátékok gyerekeknek

Fontos, hogy a szerepjátékok gyerekeknek mindenekelőtt biztonságosak és szórakoztatóak legyenek a gyermekek számára. Ezért ezek a termékek nem veszélyes anyagokból készülnek. Vedd figyelembe azonban az egyes termékekhez ajánlott életkort (leggyakrabban 3 éves kortól ajánlottak), és felügyeld gyermekeidet játék közben.

A fodrászos szerepjáték gyerekeknek örömet szerez a kis feltörekvő fodrászoknak és kozmetikusoknak

A fodrászos szerepjáték gyerekeknek egy igazi álom, fodrász kellékekkel együtt. A fiúk és lányok kozmetikai kiegészítőket használhatnak, gyermektetoválásokkal díszíthetik magukat, élvezhetik a sminkelést, és kipróbálhatják a különböző haj- és sminktípusokat. Sok kreatív gyerek szeret barátságkarkötőt készíteni. Kínálatunkban karkötők, vasalható gyöngyök, varázskarkötők, zselés ékszerkészítő készletek, gyöngyök, körömstúdiók és komplett szépítő készletek is találhatók.

Nem kell hercegnőnek születni, bármikor azzá válhatsz

A hercegnős szerepjátékok gyerekeknek egy csipetnyi varázslattal átitatott áhítatot, mesebeli boldogságot és a hercegnek szánt végzetes szerelem látomását idézik fel. Ki ne szeretné a klasszikus tündérmeséket? A hercegnős szerepjáték gyerekeknek különböző készleteket, babákat tartalmaz gyermeked kedvenc hercegnőiről, valamint köpenyeket, ékszerdobozokat és jelmezeket is találsz nálunk. Válj gyönyörű hercegnővé!

Farsangra vagy más gyermekrendezvényre készülsz, ahol menő jelmezre van szükség? Nézz körül foglalkozás jelmezek kategóriánkban, és válaszd ki a legmegfelelőbbet gyermekeid sz

A leírás elrejtése
Hasznosnak találtad ezt az információt?
Ez az űrlap csak a fenti leírásban található információk értékelésére szolgál.
Ha kérdésed van a termékekkel, szolgáltatásokkal, szállítással, vagy egyéb ügyekkel kapcsolatban, keresd fel ügyfélszolgálatunkat.
Mit javíthatnánk benne? Hiányolsz valamit? Valami rosszul van feltüntetve? Oszd meg velünk.

Legtöbbet eladott

1.
Klein Tools Bosch készlet Szállításra kész > 5 db
Játékszett - ajánlott 3 éves kortól
7 990 Ft

2.
Szintetizátor gyerekeknek - beprogramozott dallamokkal, hangerő szabályzás, anyaga műanyag, Li-Ion elem, ajánlott 3 éves kortól
19 590 Ft

3.
Harry Potter Hermione varázspálcája Szállításra kész > 10 db
Varázspálca - anyaga: műanyag, hossza: 30,5 cm
4 090 Ft

Még több
794 termék
4,6 15×
Loom I Do - gumi karkötő
Ékszerkészítő készlet - gumikkal, gyöngyökkel, ajánlott 6 éves kortól, a csomag tartalma gumimacik, gyöngyök és útmutató
7 990 Ft
Szállításra kész > 10 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: HRAkc04121
4,7 13×
Harry Potter Hermione varázspálcája
Varázspálca - anyaga: műanyag, hossza: 30,5 cm
4 090 Ft
Szállításra kész > 10 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: HRAbz21520
Teddies Bluetooth Karaoke Mikrofon - fekete - Gyerek mikrofon
Típusok
4,5 15×
Teddies Bluetooth Karaoke Mikrofon - fekete
Gyerek mikrofon - csatlakozás Bluetooth és USB, beépített hangszóró, vezeték nélküli és hangerő szabályozós, fekete kivitel, maximális akkumulátor üzemidő 14 óra, alkalmas 14 éves kortól
11 990 Ft
Szállításra kész > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: HRAbz21398
4,6 42×
Deluxe DIY Jewellery Kit
Szépség szett - kis hölgyek számára, ajánlott 3 éves kortól
Szuper ár
4 990 Ft
Szállításra kész > 10 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: HRApv00077
5,0 12×
Szeletelhető gyümölcs játék
Játék élelmiszer - játék élelmiszer- és edénykészlet, 6 darabos készlet, ajánlott 3 éves kortól
5 090 Ft
Szállításra kész > 10 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: HRAbz33003
Smink készlet kosárban - Szépség szett
Típusok
4,1 19×
Smink készlet kosárban
Szépség szett - kis hölgyek számára, ajánlott 3 éves kortól
Szuper ár
4 890 Ft
Szállításra kész > 10 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: HRAnk002262
4,1 11×
Harry Potter Harry varázspálcája
Varázspálca - anyaga: műanyag, hossza: 30,5 cm
4 990 Ft
Szállításra kész > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: HRAbz21519
5,0
SES Gyerek tetoválás lányoknak, 40 db
Lemosható tetoválás - testre, egyszarvú és hercegnők motívum, metálos, lányoknak 3 éves kortól, 40 darab a csomagban
3 090 Ft
Szállításra kész > 10 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: HRAnk002548
4,6 42×
Luxury Jewellery Collector
Szépség szett - kis hölgyek számára, ajánlott 3 éves kortól
Szuper ár
4 990 Ft
Szállításra kész > 10 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: HRApv00078
4,7 71×
Gogen Maxipes Fík Adó-vevő - zöld
Walkie talkie gyerekeknek - ajánlott 6 éves kortól, hatótávolság 4 km, hangerő beállítása és csatornák szkennelése, zöld kivitel, 3 db AAA típusú elem
14 790 Ft
Szállításra kész > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: WG971i
4,5
Cool Maker 3 az 1-ben karkötőkészítő
Ékszerkészítő készlet - ajánlott 8 éves kortól
13 290 Ft
Szállításra kész > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: HRAbz36068
4,5 10×
Musicube szájharmonika
Zenélő játék - ajánlott 3 éves kortól
3 190 Ft
Szállításra kész > 10 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: HRAnk00037
5,0
MUSICUBE Triangulum
Gyerek ütős hangszer - beprogramozott dallamokkal, anyaga fém, ajánlott 3 éves kortól
2 190 Ft
Szállításra kész 4 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: HRAnk00036
4,0
Játék orvosi koffer fából - Isabel
Játék orvosi táska - koffer a csomag része, tárolós, anyaga fa, mérete 22 × 25 × 8,5 cm (Ma×Sz×H), ajánlott 3 éves kortól
22 490 Ft
Szállításra kész 3 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: HRAa6126
4,4 13×
SES Formaöntés és színezés - lovak
Lenyomatkészítő - alkalmas 5 éves kortól
4 990 Ft
Szállításra kész 3 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: HRAif1392
3,9
Bella Make-up szív
Szépség szett - ajánlott 5 éves kortól
3 490 Ft
Szállításra kész > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: HRAif14827
4,6 42×
Wonderful Hair Beader
Szépség szett - kis hölgyek számára, ajánlott 5 éves kortól
Szuper ár
4 790 Ft
Szállításra kész > 10 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: HRApv00072
3,7
Woody Locsolókanna, kék
Locsolókanna öntözéshez - fém, űrtartalma 1,5 l, markolat felül és hátul, mérete 22 × 12 × 29 cm (Ma×Sz×Mé), tömege 0,26 kg, kék kivitel
2 990 Ft
Szállításra kész > 10 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: HRAif7232
4,6 42×
Gyöngykészlet
Gyöngy - lányoknak, fűzős, alsó korhatár: 3 éves
Szuper ár
3 390 Ft
Szállításra kész > 10 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: HRAbz22958
5,0
GoGEN Déco rádió
Walkie talkie gyerekeknek - ajánlott 6 éves kortól, hatótávolság 4 km, akkumulátor lemerülés-jelző, billentyű blokkolás és csatornák szkennelése, piros és kék kivitel
13 900 Ft
Szállításra kész > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: WG971i1
Fa mixer - Játék háztartási gép
Típusok
4,4 12×
Fa mixer
Játék háztartási gép - turmix feltét, forgatható gombok, anyaga fa, kék, fehér és barna kivitel, ajánlott 2 éves kortól
Szuper ár
4 090 Ft
Szállításra kész > 10 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: HRApv00128
5,0
Klein Tools Bosch készlet
Játékszett - ajánlott 3 éves kortól
7 990 Ft
Szállításra kész > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: HRAms051
4,3 13×
Nagy szintetizátor, 61 billentyű, mikrofonnal
Szintetizátor gyerekeknek - beprogramozott dallamokkal, hangerő szabályzás, anyaga műanyag, Li-Ion elem, ajánlott 3 éves kortól
19 590 Ft
Szállításra kész > 5 db
Termékkód: HRAbz15228
4,7
Akkumulátoros konyhai eszköz készlet - mixer
Játék háztartási gép - turmix feltét, élelmiszerek, habverő és szendvicssütő, forgatható gombok, 3 AA elem (nincs mellékelve), anyaga műanyag, 5 darabos készlet, mérete 9,5 × 43,5 × 22 cm (Ma×Sz×H), vörös, narancssárga és fehér kivitel, ajánlott 3 éves kortól
Szuper ár
15 390 Ft
Szállításra kész > 10 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: HRAif15129

Szerepjátékok gyerekeknek

Szerepjátékok gyerekeknek

A Szerepjátékok gyerekeknek kategóriában összesen 794 termék közül válogathatsz online boltunkban. Rendelésedet hétköznapokon 2 napon belül házhoz szállítjuk. A Budapest több pontján elérhető AlzaBoxokból már másnap felveheted a rendelésed, de ellátogathatsz áruházunkba is.
Tekintsd meg a legolcsóbb termékeket a következő kategóriában: olcsó szerepjátékok gyerekeknek A termékeket a legnépszerűbbtől a legkevésbé kedveltig rendezve ebben a kategóriában találod: legnépszerűbb, legjobb szerepjátékok gyerekeknek A vásárlóink körében legnépszerűbb termékeket itt találhatod: szerepjátékok gyerekeknek vélemények
P-DC1-WEB05
28 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ