Rapture Shop roku

Gamer PC

Termékkatalógus
Ár
-
Elérhetőség
Termék állapota
Vásárlói értékelések
Grafikus kártya márkája
NVIDIA GeForce
(139)
AMD Radeon
(8)
AMD Radeon RX
(30)
Intel
(15)
AMD
(5)
Nvidia
(1)
Videókártya modell
RTX 4080
(8)
RTX 4070
(8)
RTX 3060 Ti
(4)
RTX 3060
(12)
RTX 3070
(8)
Processzor sorozat
RAM memória mérete
0 GB
96 GB
-
Tárolókapacitás (HDD + SSD)
0 GB
5000 GB
- 0 TB 5 TB
Tárhely típusa
SSD
(184)
SSD + HDD
(13)
Tárhely nélkül
(1)
Szín
Fehér
(13)
Fekete
(182)
Szürke
(3)
Operációs rendszer
Windows 11 Home
(152)
Windows 11 Pro
(19)
Operációs rendszer nélkül
(14)
Szűrés

Gamer PC kategóriánkban a teljes értékű gamer PC-k és az ideális ár/teljesítmény arányt kínáló gamer gépek egyaránt megtalálhatók. Gamer PC kiválasztásakor a legfontosabb tényezők a gamerek számára a videókártya, a processzor és a RAM-kapacitás. Nézzük, milyen gamer számítógép az ideális választás a profi és a hobbi játékosok számára.

Tovább

Gamer PC - Miért jó választás?

A gamer számítógépek gyakran a piac legerősebb komponenseit rejtik magukban. Ebből kiindulva a gamer PC leginkább a számítógépes játékok szerelmeseinek ajánlható, ugyanakkor a kiemelkedő teljesítménye sok esetben a 3D grafikával, mesterséges intelligenciával vagy videó- és egyéb multimédiás produkciókkal foglalkozó szakemberek számára is kifizetődő tud lenni.

 • A gamer PC a legújabb technológiákkal támogatott csúcskategóriás komponensekkel van felszerelve.
 • Digitális alkotómunkát végzel, de szeretsz játszani is? Egy gamer PC a nagy teljesítményének köszönhetően mindkettőt lehetővé teszi számodra.
 • A gamer PC gyakran már első pillantásra felismerhető a futurisztikus kialakításáról és RGB-világításáról.

Gaming PC - Milyen videókártya dolgozik benne?

A videókártya a gaming PC legfontosabb összetevője. Az asztali gamer gépek videókártyái a legtöbb esetben erősebbek, mint a gamer laptopoké, melyeket vétek lenne nem kihasználni. A videókártya teljesítménye nagyban befolyásolja a játékélményt, tehát minél jobb videókártyát engedhetsz meg magadnak, annál nagyobb élményben lehet részed.

Kétségtelen, hogy a gamer gép fontos eleme annak kialakítása is. A színek, a dizájn, de még a PC-világítás is. Egy stílusos RGB világítással rendelkező gamer számítógép teljesen más hangulatot kölcsönöz játéksarkodnak.

Gamer PC - Az NVIDIA videókártyák DLSS-t és univerzális ray tracing-et kínálnak

A legtöbb gamer PC NVIDIA grafikus chipre épül. A márka termékei között megtalálhatók a középkategóriás GTX kártyák, a legigényesebb gamerek számára pedig a csúcskategóriás RTX 20 és 30 sorozatú modellek is. Legfontosabb előnyei közé tartozik a DLSS technológia, amely mesterséges intelligencia segítségével javítja a játékok teljesítményét, illetve az API NVIDIA Optix ray tracing Windows, Linux és ARM támogatással.

 • A középkategóriát az NVIDIA GTX videokártyával felszerelt gamer PC-k képviselik. A magasabb számozású modellek támogatják a ray tracing-et is.
 • Az NVIDIA RTX videokártyával felszerelt gamer PCk a legigényesebb gamereket is megörvendeztetik a DLSS-támogatással, a ray tracing-gel és a barátságos fogyasztói árral.
 • A gamer PCk NVIDIA RTX 3000 videokártyával kompromisszumok nélküli teljesítményt nyújtanak, emellett a renderelést és a streaminget is probléma nélkül kezelik.

Az AMD videókártyák egyre népszerűbbek

Gamer PC kiválasztásakor az AMD videókártyákkal sem tudsz mellé lőni. Lehet, hogy teljesítményben kissé elmaradnak az NVIDIA kártyáktól, ellenben az áruk jóval kedvezőbb. A legújabb Radeon RX 6000 sorozat kimondottan a gamereket veszi célba, emellett az első olyan sorozat, amely már támogatja a ray tracing-et. Viszont a DXR API-ra támaszkodik, amely csak Windows-on fut, így kevesebb játék támogatja.

i

Bár a videókártya nagyon fontos a gamer számítógépek esetében, a processzort sem szabad elhanyagolni. Ha a kártya lényegesen erősebb, mint a processzor (vagy fordítva), akkor az úgynevezett "bottleneck" (palacknyak) hatás lép fel - az egyik alkatrész nem bír lépést tartani a másikkal. Az előre összerakott gamer PC modellek esetében azonban emiatt nem kell aggódnod.

Gaming PC - Fontos a videókártya memóriája is

Gaming PC választásakor a videókártya memóriakapacitása szintén fontos paraméter. Míg néhány évvel ezelőtt 4 GB szinte bárkinek elég volt, manapság ez már egy gyengébb átlagnak számít. A legújabb játékok kényelmes, maximális részletességű futtatásához legalább 6-8 GB memóriával ellátott videókártyát ajánlunk.

Gamer PC - A processzor kiválasztása a gamer asztali számítógép esetében

Ideális esetben, minél magasabb frekvenciára képes a gamer PC processzora, annál jobb. Ezt az értéket a gyártó GHz-ben adja meg. A magok számára is érvényes, hogy minél több, annál jobb, viszont a legtöbb játék négy-hat processzormagnál többet nem tud hatékonyan kihasználni. A teljesítmény mellett választhatod a legújabb modellcsaládot is a jövőbeni frissítések megkönnyítése érdekében.

 • Az Intel Core i3 vagy AMD Ryzen 3 processzorral felszerelt gaming PC modellek nem túl erősek, a rendszerigényesebb játékokat csak kevésbé hatékonyan képesek kezelni.
 • Az Intel Core i5 vagy AMD Ryzen 5 processzorral felszerelt gaming PC modellek a középkategóriába tartoznak, a legtöbb játékkal viszonylag könnyen megbirkóznak.
 • Az Intel Core i7 vagy AMD Ryzen 7 felszerelt gaming PC a magas frekvenciának köszönhetően kompromisszumok nélküli játékteljesítményt nyújt.
 • Az Intel Core i9 vagy AMD Ryzen 9 processzorral felszerelt gaming PC modellek akár 16 maggal is rendelkezhetnek, ami különösen alkalmas CPU streamingre.

A legtöbb alkatrészhez hasonlóan bizonyos processzorok túlhajthatók (overclocking). Ehhez azonban nyitott szorzóval kell rendelkezniük (az Intelnél a K jelűek, az AMD-nél mindegyik), és jó hűtésre lesz szükségük. A PC vízhűtés biztonságos hőmérsékleten tartja a számítógépet túlhajtás közben is.

Milyen RAM-ot érdemes a gamer asztali számítógépbe választani?

A gyártók kínálatában gyakran megtalálhatók a kifejezetten gamer asztali számítógép modellekhez készült memóriák is. Ezek általában valamivel magasabb frekvencián futnak, mint a hagyományos RAM memória modulok. A legfontosabb szempont mégis inkább a kapacitás. Minél több GB, annál jobb.

 • 8 GB RAM - Nem is olyan régen 8 GB még bőven elég volt a legtöbb játékhoz. Manapság ez a minimum egy gaming PC esetében.
 • 16 GB RAM - A 16 GB szilárd középkategóriát jelent, ami a játékosok túlnyomó többségének elegendő, még az igényesebb játékokhoz is.
 • 32 GB vagy több RAM - Különösen akkor ajánlott, ha nagy, nyitott világokkal és kevésbé jól optimalizált játékokkal játszol.

A legtöbb gaming PC alaplap több RAM férőhellyel (slot) rendelkezik, így a kapacitás további gamer memória modulok vásárlásával bővíthető.

Gamer számítógép - A merevlemez kapacitása

Gamer számítógépbe célszerű a lehető leggyorsabb és legnagyobb kapacitású merevlemezt választani. A gamer asztali számítógépek esetében általában az SSD és a HDD kombinációja a legjobb. Az SSD ugyanis jelentősen felgyorsítja nemcsak az új játékhelyszínek és jelenetek betöltését, a játékok mentését és zökkenőmentes futtatását, hanem az operációs rendszer működését is. A HDD nagyobb kapacitása pedig az adatok tárolására szolgál.

 • SSD - Az SSD egy ultragyors meghajtó, amelyről sokkal gyorsabban fut az operációs rendszer és a feltelepített játékok.
 • HDD - A HDD a nagy kapacitás szinonimája alacsony áron. Sebessége azonban jelentősen lassabb, mint az SSD-lemezeké.
 • HDD + SSD - A HDD + SSD kombinációja a legpraktikusabb választás nemcsak gamer számítógép esetén. Az SSD a rendszer és a játékok futtatásáért, a HDD pedig az adatok tárolásáért felel.
 • SSHD - Az SSHD egy hagyományos HDD-t kombinál 8 GB SSD gyorsítótárral, így gyorsabb rendszer- és játékteljesítményt biztosít. Ezek a hibrid merevlemezek már kihaltak, helyüket átvették az SSD meghajtók.
 • Intel Optane - Az Intel Optane egy speciális gyorsítótár-memória, amely képes egy hagyományos HDD-t a kevésbé gyors SSD-k sebességére felgyorsítani.

Gamer PC - Mekkora legyen a merevlemez kapacitása?

A merevlemez kapacitása határozza meg, hogy hány játékot és multimédiás tartalmat képes tárolni a gamer PC. Egy játék mérete lehet néhány MB, de lehet akár több, mint 100 GB is, és természetesen az is fontos, hogy maradjon néhány GB az operációs rendszernek. Ennek megfelelően az alábbi tájékoztató jellegű táblázatot kezeld fenntartással.

Kapacitás Hány játék? Hány film?
500 GB vagy kevesebb 15 vagy kevesebb 100 vagy kevesebb
501-900 GB 20 150
1-1,5 TB 35 250
2 TB vagy több 50 vagy több 400 vagy több

VR‑Ready gamer PC

A VR‑Ready gamer PC-k elegendő teljesítményt nyújtanak a virtuális valóság zökkenőmentes élményéhez. Csak csatlakoztass egy VR-szemüveget és már élvezheted is a virtuális világ varázsát. A VR‑Ready gamer PC-k még a legrendszerigényesebb modern játékokat is képesek futtatni. Az alapszabály a VR‑Ready gamer PC-k esetén a kellően erős videókártya és egy újabb generációs négy- vagy annál több magos processzor.

Gaming PC streaminghez

A streaming gaming PC lényege, hogy a játékmenetet a Twitch vagy a YouTube szerverekre streameli. Az alapvető és fő komponens egy többmagos processzor, amely játék közben egyszerre képes kezelni a játék rögzítését és webre való feltöltést is. A zökkenőmentes streaminghez ne becsüld alá a RAM és a videókártya teljesítményének fontosságát sem. A streameléshez és az egyéb multimédiával kapcsolatos műveletekhez szükséged lehet videó rögzítő és digitalizáló eszközökre, illetve szoftverekre is.

Az úgynevezett Alza GameBoxok egyike is kiváló választás lehet, mivel kiegyensúlyozott konfigurációt, 36 hónapos kiterjesztett garanciát és elegáns dizájnt kínálnak.

Gamer PC ár - Gamer PC-k árkategória szerint

A gamer PC-k különböző árkategóriákba sorolhatók. Mindegyik esetében egy kicsit másra kell számítani.

 • Gamer PC 350 000 Ft-ig - Ezek a gamer PC-k a megbízható videókártya és processzor mellé megfelelő kapacitású RAM és SSD + HDD kombinációt kínálnak.
 • Gamer PC 450 000 Ft-ig - Ezek már igencsak tisztességes gamer PC-k. Gyakran NVIDIA RTX 2000 sorozatú videókártya található bennük.
 • Gamer PC 550 000 Ft-ig - Ezek a gamer PC-k még a legigényesebb gamereknek is bőven elegendők. Esetükben gyakoriak az NVIDIA RTX 3060 videókártyák.
 • Gamer PC 800 000 Ft-ig - Ezek a gamer PC-k leginkább a streamelők és az igazán szenvedélyes gamerek kedvencei, akiknek csúcskategóriás gamer PC modellre van szükségük.

i

Nem rajongsz az előre összerakott gamer PC modellekért? Egyedi gamer PC összeállítás ajánlatunk biztosan felkelti a figyelmedet.


A leírás elrejtése
Hasznosnak találtad ezt az információt?
Ez az űrlap csak a fenti leírásban található információk értékelésére szolgál.
Ha kérdésed van a termékekkel, szolgáltatásokkal, szállítással, vagy egyéb ügyekkel kapcsolatban, keresd fel ügyfélszolgálatunkat.
Mit javíthatnánk benne? Hiányolsz valamit? Valami rosszul van feltüntetve? Oszd meg velünk.

Legtöbbet eladott

1.
MSI MAG Infinite S3 13-1447CZ Szállításra kész > 5 db
Gamer PC - Intel Core i5 13400F Raptor Lake 4,6 GHz processzor, NVIDIA GeForce RTX 4060 8 GB videókártya, 16 GB RAM DDR5 memória, 1000 GB SSD, optikai meghajtó nélkül, Wi-Fi, VGA D-SUB, HDMI és DisplayPort, 3 × USB 3.2, 4 × USB 2.0, Midi Tower-ház, Windows 11 Home
-7 %
431 990 Ft
399 990 Ft

2.
ASUS ROG Ally (AMD Z1) Szállításra kész > 5 db
Kézi számítógép - 7" 1920 × 1080 120Hz, 16GB RAM LPDDR5, AMD Radeon, 512GB SSD , USB 3.2 Gen 1, WiFi 6, tömege 0,608 kg, Windows 11 Home
-8 %
218 190 Ft
200 490 Ft

3.
Gamer PC - Intel Core i9-14900K Raptor Lake Refresh 6 GHz processzor, NVIDIA GeForce RTX 4090 24 GB videókártya, 64 GB RAM DDR5 memória, 2000 GB SSD, optikai meghajtó nélkül, Wi-Fi, HDMI 2,1 és DisplayPort 1,4, 4 × USB 3.2, Midi Tower-ház, Windows 11 Home
+Ajándék Internet Security Bitdefender melynek értéke 11 290 Ft
1 595 990 Ft

Még több
197 termék
Classic Kategória Olcsó, de kiválóra értékelt
AlzaPC GameBox Core - i7 / RX6800 / 32GB RAM / 1TB SSD - Gamer PC Ingyenes
szállítás boltjainkba
5,0
Hozzáadás a PC konfigurátorhoz
AlzaPC GameBox Core - i7 / RX6800 / 32GB RAM / 1TB SSD
Gamer PC - Intel Core i7-12700KF Alder Lake 5 GHz processzor, AMD Radeon RX 6800 16 GB videókártya, 32 GB RAM DDR4 memória, 1000 GB SSD, optikai meghajtó nélkül, Wi-Fi, HDMI 2,1 és DisplayPort 1,4, 4 × USB 2.0, Midi Tower-ház, Windows 11 Home
+2 ajándék melynek értéke 24 180 Ft
483 490 Ft
Szállításra kész > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: Azgbpi7r6800
Arany középút Kiváló ár/érték arány
AlzaPC GameBox Prime - i5 / RTX4070 SUPER / 32GB RAM / 1TB SSD - Gamer PC Ingyenes
szállítás boltjainkba
5,0
Hozzáadás a PC konfigurátorhoz
AlzaPC GameBox Prime - i5 / RTX4070 SUPER / 32GB RAM / 1TB SSD
Gamer PC - Intel Core i5-14600KF Raptor Lake Refresh 5,3 GHz processzor, NVIDIA GeForce RTX 4070 SUPER 12 GB videókártya, 32 GB RAM DDR4 memória, 1000 GB SSD, optikai meghajtó nélkül, Wi-Fi, HDMI 2,1 és DisplayPort 1,4, 3 × USB 3.2, 1 × USB 2.0, Midi Tower-ház, Windows 11 Home
+2 ajándék melynek értéke 24 180 Ft
693 090 Ft
Szállításra kész > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: AZgbpi5r4070s
Arany középút Kiváló ár/érték arány
AlzaPC VisionBox Prime Studio Edition - i7 / RTX4060Ti 16G / 64GB RAM / 4TB SSD - Számítógép Típusok Ingyenes
szállítás boltjainkba
Hozzáadás a PC konfigurátorhoz
AlzaPC VisionBox Prime Studio Edition - i7 / RTX4060Ti 16G / 64GB RAM / 4TB SSD
Számítógép - Intel Core i7-13700K Raptor Lake 5,4 GHz processzor, NVIDIA GeForce RTX 4060 Ti 16 GB videókártya, 64 GB RAM DDR5 memória, 2000 GB SSD, optikai meghajtó nélkül, Wi-Fi, HDMI 2,1 és DisplayPort 1,4, 4 × USB 3.2, 4 × USB 2.0, Midi Tower-ház, Windows 11 Pro
+2 ajándék melynek értéke 24 180 Ft
886 590 Ft
Szállításra kész 3 db
Termékkód: AZsi7r4060t
Premium Kategória Minőség kompromisszumok nélkül
AlzaPC VisionBox Elite Studio Edition - i7 / RTX4080 / 64GB RAM / 4TB SSD - Számítógép Típusok Ingyenes
szállítás boltjainkba
5,0
Hozzáadás a PC konfigurátorhoz
AlzaPC VisionBox Elite Studio Edition - i7 / RTX4080 / 64GB RAM / 4TB SSD
Számítógép - Intel Core i7-13700K Raptor Lake 5,4 GHz processzor, NVIDIA GeForce RTX 4080 16 GB videókártya, 64 GB RAM DDR5 memória, 2000 GB SSD, optikai meghajtó nélkül, Wi-Fi, HDMI 2,1 és DisplayPort 1,4, 4 × USB 3.2, Midi Tower-ház, Windows 11 Pro
+Ajándék Feltöltőkártya Xbox Game Pass - 3 hónapos előfizetés (PIN-kártya), amelyet 2024.6.30-ig kell aktiválni melynek értéke 12 890 Ft
1 225 190 Ft
Szállításra kész 5 db
Termékkód: AZsi7r4080r
4,2 77×
ASUS ROG Ally
Kézi számítógép - AMD Ryzen Z1 Extreme Processor, 7" IPS fényes 1920 × 1080 120Hz, 16GB RAM LPDDR5, AMD Radeon Graphics, 512GB SSD , USB 3.2 Gen 2, USB-C, WiFi 6E, tömege 0,608 kg, Windows 11 Home
289 990 Ft
Szállításra kész > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: NA999a1NAD
AlzaPC GameBox Prime - i7 / RTX 4070 SUPER / 32GB RAM / 1TB SSD - Gamer PC
Ingyenes
szállítás boltjainkba
4,0
Hozzáadás a PC konfigurátorhoz
AlzaPC GameBox Prime - i7 / RTX 4070 SUPER / 32GB RAM / 1TB SSD
Gamer PC - Intel Core i7-12700KF Alder Lake 5 GHz processzor, NVIDIA GeForce RTX 4070 SUPER 12 GB videókártya, 32 GB RAM DDR4 memória, 1000 GB SSD, optikai meghajtó nélkül, Wi-Fi, HDMI 2,1 és DisplayPort 1,4, 3 × USB 3.2, 1 × USB 2.0, Midi Tower-ház, Windows 11 Home
612 490 Ft
Szállításra kész > 5 db
Termékkód: AZgbpi7r47s
Lenovo Legion Go 8APU1 1TB Shadow Black - Kézi számítógép
Ingyenes
szállítás boltjainkba
4,6 39×
Lenovo Legion Go 8APU1 1TB Shadow Black
Kézi számítógép - AMD Ryzen Z1 Extreme Processor, érintőképernyős 8.8" IPS 144Hz, 16GB RAM LPDDR5x, AMD Radeon 780M, SSD 1000GB, Windows 11 Home
359 990 Ft
Újszerű raktáron
Termékkód: NTKOle1b
4,2 77×
ASUS ROG Ally (AMD Z1)
Kézi számítógép - 7" 1920 × 1080 120Hz, 16GB RAM LPDDR5, AMD Radeon, 512GB SSD , USB 3.2 Gen 1, WiFi 6, tömege 0,608 kg, Windows 11 Home
Leárazás -8 %
200 490 Ft 218 190 Ft
Szállításra kész > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: NA999a2
AlzaPC GameBox Prime - i5 / RTX4060 / 32GB RAM / 1TB SSD - Gamer PC Ingyenes
szállítás boltjainkba
4,6 15×
Hozzáadás a PC konfigurátorhoz
AlzaPC GameBox Prime - i5 / RTX4060 / 32GB RAM / 1TB SSD
Gamer PC - Intel Core i5-12400F Alder Lake 4,4 GHz processzor, NVIDIA GeForce RTX 4060 8 GB videókártya, 32 GB RAM DDR4 memória, 1000 GB SSD, optikai meghajtó nélkül, Wi-Fi, HDMI 2,1 és DisplayPort 1,4, 4 × USB 2.0, Midi Tower-ház, Windows 11 Home
+2 ajándék melynek értéke 24 180 Ft
442 590 Ft
Szállításra kész > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: AZgbi5r4060
Lenovo Legion Go 8APU1 Shadow Black - Konzol
Ingyenes
szállítás boltjainkba
Lenovo Legion Go 8APU1 Shadow Black
Konzol - kézi, handheld pc, SSD 512 GB, memóriakártya slot, - kézi számítógép, handheld pc, 512 GB-os SSD, memóriakártya slot
370 000 Ft
Szállításra kész 4 db
Termékkód: NTKOle1ahu
AlzaPC GameBox Prime - R5 / RTX4060 / 32GB RAM / 1TB SSD - Gamer PC
Ingyenes
szállítás boltjainkba
4,5
Hozzáadás a PC konfigurátorhoz
AlzaPC GameBox Prime - R5 / RTX4060 / 32GB RAM / 1TB SSD
Gamer PC - AMD Ryzen 5 7500F 5 GHz processzor, NVIDIA GeForce RTX 4060 8 GB videókártya, 32 GB RAM DDR5 memória, 1000 GB SSD, optikai meghajtó nélkül, Wi-Fi, HDMI 2,1 és DisplayPort 1,4, 1 × USB 3.2, 4 × USB 2.0, Midi Tower-ház, Windows 11 Home
+2 ajándék melynek értéke 24 180 Ft
Leárazás -10 %
439 990 Ft 490 290 Ft
Raktáron
Termékkód: AZgbpr5r4060a1
MSI CLAW (Intel Ultra 7) - Kézi számítógép
Ingyenes
szállítás boltjainkba
MSI CLAW (Intel Ultra 7)
Kézi számítógép - Intel Core Ultra 7 155H, érintőképernyős 7" IPS 1920 × 1080 120Hz, 16GB RAM LPDDR5, Intel ARC, 1000GB SSD , USB-C, ujjlenyomat-olvasó, WiFi 7, Bluetooth, tömege 0,675 kg, Windows 11 Home
369 990 Ft
Szállításra kész > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: MSI001b
AlzaPC GameBox Prime - i5 / RTX4060Ti / 32GB RAM / 1TB SSD - Gamer PC Ingyenes
szállítás boltjainkba
4,3 20×
Hozzáadás a PC konfigurátorhoz
AlzaPC GameBox Prime - i5 / RTX4060Ti / 32GB RAM / 1TB SSD
Gamer PC - Intel Core i5-12400F Alder Lake 4,4 GHz processzor, NVIDIA GeForce RTX 4060 Ti 8 GB videókártya, 32 GB RAM DDR4 memória, 1000 GB SSD, optikai meghajtó nélkül, Wi-Fi, HDMI 2,1 és DisplayPort 1,4a, 4 × USB 2.0, Midi Tower-ház, Windows 11 Home
+2 ajándék melynek értéke 24 180 Ft
491 790 Ft
Szállításra kész > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: AZgbi5r4060t
MSI CLAW (Intel Ultra 5) - Kézi számítógép
Ingyenes
szállítás boltjainkba
MSI CLAW (Intel Ultra 5)
Kézi számítógép - Intel Core Ultra 5 135H, érintőképernyős 7" IPS 1920 × 1080 120Hz, 16GB RAM LPDDR5, Intel ARC, 500GB SSD , USB-C, ujjlenyomat-olvasó, WiFi 7, Bluetooth, tömege 0,675 kg, Windows 11 Home
319 990 Ft
Szállításra kész 4 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: MSI001a
AlzaPC GameBox Ultimate - i9 / RTX4090 / 64GB RAM / 4TB SSD - Gamer PC Ingyenes
szállítás boltjainkba
Hozzáadás a PC konfigurátorhoz
AlzaPC GameBox Ultimate - i9 / RTX4090 / 64GB RAM / 4TB SSD
Gamer PC - Intel Core i9-14900K Raptor Lake Refresh 6 GHz processzor, NVIDIA GeForce RTX 4090 24 GB videókártya, 64 GB RAM DDR5 memória, 2000 GB SSD, optikai meghajtó nélkül, Wi-Fi, HDMI 2,1 és DisplayPort 1,4, 4 × USB 3.2, Midi Tower-ház, Windows 11 Home
+Ajándék Internet Security Bitdefender melynek értéke 11 290 Ft
1 595 990 Ft
Szállításra kész 1 db
Termékkód: AZgbui9r4090a1
4,2 77×
ASUS ROG Ally (AMD Z1 Extreme)
Kézi számítógép -, dedikált videókártya,, Windows 11 Home
296 890 Ft
Újszerű raktáron
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: NA999a1hu
AlzaPC GameBox Prime - i5 / RTX4060 / 32GB RAM / 1TB SSD / operációs rendszer nélkül - Gamer PC Ingyenes
szállítás boltjainkba
4,5
Hozzáadás a PC konfigurátorhoz
AlzaPC GameBox Prime - i5 / RTX4060 / 32GB RAM / 1TB SSD / operációs rendszer nélkül
Gamer PC - Intel Core i5-12400F Alder Lake 4,4 GHz processzor, NVIDIA GeForce RTX 4060 8 GB videókártya, 32 GB RAM DDR4 memória, 1000 GB SSD, optikai meghajtó nélkül, Wi-Fi, HDMI 2,1 és DisplayPort 1,4, 4 × USB 2.0, Midi Tower-ház, operációs rendszer nélkül
402 890 Ft
Szállításra kész > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: AZgbi5r4060b
4,2 77×
ASUS ROG Ally
Kézi számítógép - AMD Ryzen Z1 Extreme Processor, 7" IPS fényes 1920 × 1080 120Hz, 16GB RAM LPDDR5, AMD Radeon Graphics, 512GB SSD , USB 3.2 Gen 2, USB-C, WiFi 6E, tömege 0,608 kg, Windows 11 Home
260 990 Ft
Újszerű raktáron
Termékkód: NA999a1NAD
MSI MAG Infinite S3 13-1447CZ - Gamer PC
Ingyenes
szállítás boltjainkba
Hozzáadás a PC konfigurátorhoz
MSI MAG Infinite S3 13-1447CZ
Gamer PC - Intel Core i5 13400F Raptor Lake 4,6 GHz processzor, NVIDIA GeForce RTX 4060 8 GB videókártya, 16 GB RAM DDR5 memória, 1000 GB SSD, optikai meghajtó nélkül, Wi-Fi, VGA D-SUB, HDMI és DisplayPort, 3 × USB 3.2, 4 × USB 2.0, Midi Tower-ház, Windows 11 Home
Leárazás -7 %
399 990 Ft 431 990 Ft
Szállításra kész > 5 db
Termékkód: TB255r5h
4,2 77×
ASUS ROG Ally (AMD Z1)
Kézi számítógép - 7" 1920 × 1080 120Hz, 16GB RAM LPDDR5, AMD Radeon, 512GB SSD , USB 3.2 Gen 1, WiFi 6, tömege 0,608 kg, Windows 11 Home
190 490 Ft
Felbontott raktáron
Termékkód: NA999a2
AlzaPC GameBox Prime - i5 / RTX4060Ti / 32GB RAM / 1TB SSD - Gamer PC Ingyenes
szállítás boltjainkba
5,0
Hozzáadás a PC konfigurátorhoz
AlzaPC GameBox Prime - i5 / RTX4060Ti / 32GB RAM / 1TB SSD
Gamer PC - Intel Core i5-12400F Alder Lake 4,4 GHz processzor, NVIDIA GeForce RTX 4060 Ti 8 GB videókártya, 32 GB RAM DDR4 memória, 1000 GB SSD, optikai meghajtó nélkül, Wi-Fi, HDMI 2,1 és DisplayPort 1,4, 4 × USB 2.0, Midi Tower-ház, Windows 11 Home
+2 ajándék melynek értéke 24 180 Ft
467 390 Ft
Utolsó termék a raktáron
Termékkód: AZgbi5r4060t6
4,2 77×
ASUS ROG Ally (AMD Z1)
Kézi számítógép - 7" 1920 × 1080 120Hz, 16GB RAM LPDDR5, AMD Radeon, 512GB SSD , USB 3.2 Gen 1, WiFi 6, tömege 0,608 kg, Windows 11 Home
180 390 Ft
Újszerű raktáron
Termékkód: NA999a2
AlzaPC GameBox Prime - R5 / RX7800XT / 32GB RAM / 2TB SSD / OS nélkül - Gamer PC Ingyenes
szállítás boltjainkba
5,0
Hozzáadás a PC konfigurátorhoz
AlzaPC GameBox Prime - R5 / RX7800XT / 32GB RAM / 2TB SSD / OS nélkül
Gamer PC - AMD Ryzen 5 7600X 5,3 GHz processzor, AMD Radeon RX 7800 XT 16 GB videókártya, 32 GB RAM DDR5 memória, 2000 GB SSD, optikai meghajtó nélkül, Wi-Fi, HDMI 2,1 és DisplayPort 2,1, 4 × USB 3.2, Midi Tower-ház, operációs rendszer nélkül
660 890 Ft
Szállításra kész > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: AZbbr5r7800xb
Lenovo Legion Go 8APU1 1TB Shadow Black - Kézi számítógép
Ingyenes
szállítás boltjainkba
4,6 39×
Lenovo Legion Go 8APU1 1TB Shadow Black
Kézi számítógép - AMD Ryzen Z1 Extreme Processor, érintőképernyős 8.8" IPS 144Hz, 16GB RAM LPDDR5x, AMD Radeon 780M, SSD 1000GB, Windows 11 Home
399 990 Ft
Szállításra kész > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: NTKOle1b

Gamer PC

kapacitásMi az akkumulátorkapacitás? A laptop, tablet vagy mobiltelefon akkumulátorának kapacitása, valamint a felhasznált alkatrészek hatékonysága és a szoftver optimalizálása határozza meg az akkumulátor üzemidejét. De miért csökken a kapacitás az idő múlásával, és mit takar pontosan a mAh értéke?
2021. szeptember 16-án Sir Clive Sinclair hosszú betegség után eltávozott közülünk. Ez a brit számítógépes úttörő, feltaláló és innovátor hozta el a megfizethető számítógépeket az otthonokba - és a felhasználók, fejlesztők és játékosok több, mint egy generációjára volt...
Jelentkezz a Counter Strike-ban a nyílt kvalifikációra, győzd le a többieket és találkozz a legjobbakkal a zárt versenyen. Az a csapat, aki tovább jut a TOP 4-be, továbbjut a nemzetközi CEE Champions versenybe.
spywareMi az a spyware? A kémprogramok nehéz észlelhető rosszindulatú szoftverek (programok), amelyeket hackerek használnak a felhasználók utáni kémkedésre. Hozzáférést gyűjtenek a személyes adatokról, banki adatokról vagy a böngészési előzényekhez. Hogyan lehet megszabadulni a kémprogramoktól...
További cikkek

Gamer PC

A Gamer PC kategóriában összesen 198 termék közül válogathatsz online boltunkban. Rendelésedet hétköznapokon 2 napon belül házhoz szállítjuk. A Budapest több pontján elérhető AlzaBoxokból már másnap felveheted a rendelésed, de ellátogathatsz áruházunkba is.
Tekintsd meg a legolcsóbb termékeket a következő kategóriában: olcsó gamer PC Az ár alapján a legdrágábbtól csökkenő sorrendbe rendezett termékeket keresd ennél a kategóriánál: legdrágább gamer PC A termékeket a legnépszerűbbtől a legkevésbé kedveltig rendezve ebben a kategóriában találod: legnépszerűbb, legjobb gamer PC A vásárlóink körében legnépszerűbb termékeket itt találhatod: gamer PC vélemények
P-DC1-WEB10
28 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ