Válaszd ki azt az elemet az oldalon, amelyet a hiba érint

SSD meghajtók

Termékkatalógus
Ár
-
Termék állapota
Használat
Külső
(28)
Számítógépekhez
(166)
Laptopokhoz
(136)
Szerverhez
(17)
Adattárolás
(9)
Tartós
(7)
Tárhely típusa
SSD
(226)
Flash
(1)
Formátum (Form Factor)
3,5 "
(4)
2,5"
(105)
M.2
(93)
U.2
(1)
PCIe
(13)
MSATA
(3)
Tárhelykapacitás
16 GB
4000 GB
- 0,02 TB 4 TB
ezelőtt 1 óra Megvásárolta: egy vállalkozás, Sződliget
 
WD Green 3D NAND SSD 240GB 2.5" Szállításra kész > 5 db
és akár ma a Budapest - bemutatóterem átvevőhelyen
12 790 Ftezelőtt 7 órával Megvásárolta: egy vállalkozás, Budapest
 
WD Green 3D NAND SSD 240GB 2.5" Szállításra kész > 5 db
és akár ma a Budapest - bemutatóterem átvevőhelyen
12 790 Ftezelőtt 9 órával Megvásárolta: egy vállalkozás, Budapest
 
Intel 545s 512GB SSD Szállításra kész > 5 db
és akár ma a Budapest - bemutatóterem átvevőhelyen
27 790 Ftezelőtt 10 órával Megvásárolta: egy vállalkozás, Apc
 
ADATA XPG SX8200 SSD 240GB Szállításra kész > 5 db
és akár ma a Budapest - bemutatóterem átvevőhelyen
20 490 Ftezelőtt 11 órával Megvásárolta: egy vállalkozás, Eger
 
Crucial MX500 500GB SSD Szállításra kész > 5 db
27 090 Ftezelőtt 11 órával Megvásárolta: egy vállalkozás, Galgamácsa
 
Transcend MTS400 M.2 SSD 128 GB Szállításra kész > 5 db
és akár ma a Budapest - bemutatóterem átvevőhelyen
14 690 Ftezelőtt 12 órával Megvásárolta: egy vállalkozás, Encs
 
Patriot Burst SSD 480GB Szállításra kész > 5 db
21 790 Ftezelőtt 12 órával Megvásárolta: egy vállalkozás, Zalaegerszeg
 
WD Green 3D NAND SSD 120GB 2.5" Szállításra kész > 5 db
és akár ma a Budapest - bemutatóterem átvevőhelyen
8 390 Ftezelőtt 12 órával Megvásárolta: egy vállalkozás, Mosonmagyaróvár
 
Crucial BX500 240GB SSD Szállításra kész > 5 db
12 590 Ftezelőtt 12 órával Megvásárolta: egy vállalkozás, Budapest
 
ADATA SE730H SSD 256GB Titan Szállításra kész > 5 db
és akár ma a Budapest - bemutatóterem átvevőhelyen
26 390 Ftezelőtt 13 órával Megvásárolta: egy vállalkozás, Budapest
 
ADATA XPG SX6000 SSD 256 GB Szállításra kész 4 db
és akár ma a Budapest - bemutatóterem átvevőhelyen
19 690 Ftezelőtt 13 órával Megvásárolta: egy vállalkozás, Budapest
 
Crucial BX500 120GB SSD Szállításra kész > 5 db
és akár ma a Budapest - bemutatóterem átvevőhelyen
8 590 Ft0

Az SSD-k (Solid State Drive) a hagyományos merevlemez-meghajtók modern alternatívái. Fő előnyeik közé tartozik a nagyobb sebesség, az alacsony fogyasztás és a mechanikai hatásokkal szembeni fokozott ellenállóképesség. Napjainkra az SSD-meghajtó lépett elő a fő rendszervezérlésnek, mivel rendkívül kedvező hatása van az alkalmazásokra és az operációs rendszerekre nézve.

Tovább

SSD formátumok

A formátum határozza meg az SSD meghajtó fizikai méreteit. Fontos erre odafigyelni a kompatibilitási problémák elkerülése érdekében. Ma két fő SSD formátumot különböztetünk meg:

 • M.2 – Modern formátum, amellyel az SSD méretileg gazdaságosabbá válik. Ahelyett, hogy a házba kellene szerelni őket, az ilyen tárhely közvetlenül az alaplapon kap helyet. Az M.2 formátum új sebességi lehetőségeket nyit az SSD meghajtók számára, amely elsősorban az NVMe-vel biztosít kompatibilis felületet.
 • 2,5“ – Hagyományos formátum, amely a régebbi lemezmeghajtókból származik. Az ilyen SSD-k nm drágák és kiválóak régebbi számítógépekhez vagy laptopokhoz, mert SATA III-on keresztül csatlakoznak. A 2,5“ SSD-meghajtó modernebb csatlakoztatási módja az U.2 port.
 • PCIe - A PCI-Express SSD-k standard NVMe vezérlést használó meghajtók, csak általános PCIe x4 porton keresztül csatlakoztathatók, mely gyakorlatilag minden alaplapon megtalálható. Az M.2 SSD-khez elérhető PCIe slot-átalakító.

Az SSD-k kapacitása

A merevlemezek kapacitása határozza meg a szabad terület nagyságát, amelyen az operációs rendszer, a dokumentumok, programok, filmek, vagyis röviden a tárolandó adatok mentésre kerülhetnek.

KapacitásMire elegendő
120 GB-tóloperációs rendszer, alapprogramok
240 GB-tóloperációs rendszer, számos program és néhány játék
480 GB-tóloperációs rendszer, sok program és kb. 10 játék
960 GB-tóloperációs rendszer, majdnem minden program, sok játék és néhány fotó, videó

SSD interfészek

Az interfész ebben a kontextusban a számítógéphez történő csatlakoztatás módját jelöli. Minden interfésznek megvannak a saját tulajdonságai, mint a sebesség vagy a töltési képesség. A különböző interfészeknek egy vagy több speciális csatlakozója is lehet.

Belső SSD interfészek

A számítógépen belül elhelyezett SSD meghajtók csatlakoztatására belső interfészeket használunk.

 • SATA III – A SATA egy sokat használt interfész a belső meghajtók csatlakoztatására. A modern SSD meghajtók azonban sebességben túllépték az az AHCI kommunikációs interfészt használó SATA busz képességeit, amelyet elsősorban a sokkal lassabb HDD-k számára terveztek.
 • mSATA – Az mSATA mintegy előfutára az M.2-es SSD-meghajtóknak. Ahogy a neve is sugallja, SATA-buszon keresztül kommunikál, így az erre a formátumra jellemző korlátok jellemzők rá. Az egyetlen előnye a kisebb méret. Nem örvend kifejezetten nagy népszerűségnek és a szabványos SATA csatlakozókkal nem kompatibilis, így inkább mindig duplán ellenőrizd, hogy a számítógéped rendelkezik-e ezzel a speicális slottal.
 • M.2 (SATA) – Az M.2 formátum, melyet már említettünk, önmagában nem garantálja a nagyobb sebességet. Az M.2 formátum is képes kezelni a régebbi, SATA-buszon keresztül kommunikáló meghajtókat és így a sebesség ennek megfelelően korlátozva lesz.
 • M.2 (NVMe) – Az NVMe egy olyan interfész, amely az elavult AHCI-t váltotta fel és sokkal jobban képes kielégíteni a gyors SSD-meghajtók igényeit. A legfőbb előnye a nagy sebességű párhuzamos adatátvitel a PCI-Express busz segítségével. Az NVMe protokollt használó SSD-meghajtók a leggyorsabb ma elérhető tárhelyek.
 • PCI-Express – A PCIe SSD meghajtók tulajdonképpen NVMe SSD-k, amelyek a speciális M.2 slot helyett általános PCI Express 3.0 x4 portot használnak és így négy sávot használnak. Vannak olyan átalakító kártyák is, amelyek segítségével az M.2 SSD-k PCIe sloton keresztül is csatlakoztathatók.
 • U.2 – Az M.2 formátum lehetővé tette az SSD-k jelentős méretcsökkenését, amely egyes alkalmazásoknál csökkentette a kapacitásukat. Az U.2-es interfésszel a 2,5“ SSD-k az NVMe szabvány segítségével csatlakoztathatók és így biztosítható számukra a nagy sebesség. Ha az alaplapodnak nincs U.2 csatlakozója, egy átalakítóval csatlakoztatható az M.2 slotba.
PortInterfészMaximális sebesség
PCIe x4NVMe4000 MB/s
U.2
M.2 (NVMe)
M.2 (SATA)AHCI (SATA III)600 MB/s
mSATA
SATA III

Külső SSD interfészek

A külső interfész, ahogy a neve is mutatja, külső SSD-meghajtók csatlakoztatására alkalmas. Ebben a kategóriában az USB különböző változatai uralkodnak. Az egyes interfészek sebességét a lenti táblázatban találod.

 • USB 2.0 – Az USB 2.0 nem a legrégibb, de napjainkban egyértelműen elavultnak számító USB-változat. A gyors SSD-k számára így ez nem egy releváns technológia, mivel meggátolja a bennük rejlő potenciál kihasználását.
 • USB 3.0 (3.1 Gen1) – Ne tévesszen meg a félrevezető jelölés. Az USB 3.1 Gen1 a régi jó USB 3.0, amelyre napjainkban bizonyos kontextusokban ezen az új módon hivatkozunk. Ez az interfész már képes a legtöbb külső SSD-meghajtót a megfelelő sebességgel kezelni.
 • USB 3.1 (3.1 Gen2) – Az USB 3.1 Gen2 a Gen1 átviteli sebességének a kétszeresét kínálja és akár 100W teljesítményre is képes.
 • USB-C – A csatlakozó hozzávetőlegesen a jól ismert microUSB-nek felel meg, de vele szemben számos olyan előnye van, ami a jövő csatlakozójával teszi. A legáltalánosabb ezek közül a szimmetrikus forma, amelynek köszönhetően rögtön az első próbálkozással sikeresen csatlakoztatható. Ezenkívül az USB-C támogat minden USB szabványt, beleértve az USB 3.1 Gen2-t is. Az USB-C hálózati kapcsolatra is képes Etherneten keresztül, illetve képátvitelre HDMI 2.0-val. A nagy népszerűségére tekintettel az USB-C már sok modern külső SSD-meghajtónál megtalálható.
USB típusaSebesség
USB 2.0480 Mb/s
USB 3.0 (3.1 Gen1)5 Gb/s
USB 3.1 (3.1 Gen2)10 Gb/s

Az SSD-meghajtók sebessége: olvasás és írás

Az SSD-meghajtók olvasási sebessége az a sebesség, amellyel a készülék hozzáfér a tárolt adatokhoz. Az írási sebesség pedig azt mutatja meg, hogy milyen gyorsan tudja a meghajtó fogadni és elmenteni az adatokat.

 • MB/s – Az egységnyi idő alatti olvasási és írási sebesség szabványegysége nagy fájloknál, például filmeknél vagy tömörített adatoknál.
 • IOPS – Az egység a kisebb, az SSD-meghajtó különböző részein lévő fájlok – mint például programfájlok vagy az operációs rendszer fájljai- írási és olvasási sebességének kontextusában releváns.
SSDMB/s (olvasás/írás)IOPS (olvasás/írás)
Alsó osztály (AHCI)360 / 130 MB/s76 000 / 73 000 IOPS
Középső osztály (AHCI)540 / 520 MB/s97 000 / 88 000 IOPS
Magasabb osztály (NVMe)2 000 / 800 MB/s170 000 / 135 000 IOPS
Legmagasabb osztály (NVMe)3 500 / 2 100 MB/s440 000 / 360 000 IOPS

Az SSD-meghajtók speciális funkciói

 • TRIM – Egy olyan műveletről van szó, amely a legmagasabb írási sebességet biztosítja. Az adatok törlésével általában csak a jelenléti információk kerülnek törlése, a tényleges tartalom csak akkor törlődik, ha felülírjuk azt, ami viszonylag hosszú folyamat. A TRIM funkció biztosítja, hogy az adattörléskor az SSD cellái felszabaduljanak a mielőbbi új mentéshez.
 • RAID – A RAID funkció lehetővé teszi az SSD meghajtók mezőkbe történő rendezését. A RAID kapcsolat elsődleges célja a tárolt adatok védelme, de egyes RAID-típusok nagyon pozitív hatással lehetnek a sebességre is.

Az SSD-meghajtók tárolási tulajdonságai

 • SLC – Az SLC SSD-k minden egyes cellában csak egy bitet hagynak, ami nagy sebességet és hosszú élettartamot biztosít. Hátránya azonban az adatok alacsony sűrűsége, ami az SLC-meghajtókat drágává teszi.
 • MLC – Az MLC-t használó SSD-k két bitet tartanak egy cellában. Ez növeli az adatok sűrűségét és csökkenti az árat. De ezzel együtt az élettartam és a sebesség is csökken.
 • TLC – A TLC memóriával egy cellában három bit tárolható, ami jelentősen növeli az adatsűrűséget, csökkenti a fizikai méreteket és az árat is. Sajnos negatívuma a gyengébb megbízhatóság és az alacsonyabb sebesség.
Hasznosnak találta ezt az információt?
Ez a kérdőív csak visszajelzésekhez van. Ha egyéb kérdésed van, keresd ügyfélszolgálatunkat itt.
Valami hiányzik, vagy rosszul van feltüntetve? Írd meg nekünk, mi meg megpróbáljuk megtalálni és kijavítani.

A legkeresettebbek

1.
WD Green 3D NAND SSD 240GB 2.5" Szállításra kész > 5 db és akár ma a Budapest - bemutatóterem átvevőhelyen
SSD meghajtó - 2.5", SATA III, olvasási sebesség: akár 545MB/s, írási sebesség: akár 465MB/s, 7mm
-54%
27 790 Ft
12 790 Ft

2.
Kingston A400 120GB 7mm Szállításra kész > 5 db és akár ma a Budapest - bemutatóterem átvevőhelyen
SSD meghajtó - 2.5", SATA III, TLC, olvasás 500MB/s, írás akár 320MB/s
-1%
8 590 Ft
8 490 Ft

3.
Kingston A400 240GB 7mm Szállításra kész > 5 db és akár ma a Budapest - bemutatóterem átvevőhelyen
SSD meghajtó - 2.5", SATA III, TLC, olvasási sebesség akár 500MB/s, írási sebesség akár 350MB/sec
-1%
13 990 Ft
13 790 Ft

Még több
228 tétel
Külső (28) TIPP:

USB-n, FireWire-on vagy eSATÁ-n keresztül csatlakoztatható meghajtók

Számítógépekhez (166)
Belső meghajtók asztali számítógépekhez
Laptopokhoz (136)
A létező meghajtó kicserélése a laptopban.
Szerverhez (17)
Különösen megbízható meghajtók a legigényesebb alkalmazásokhoz
Adattárolás (9)

Adattárolásra alkalmas lemez.

Tartós (7)
Tárhely típusa
SSD (226) TIPP:

Mechanikai alkatrészek nélküli extrém gyors meghajtó

Flash (1)

Mostly used for Tablets

Formátum (Form Factor)
3,5 " (4)
2,5" (105)
M.2 (93)
U.2 (1)
PCIe (13)
mSATA (3)
Tárhelykapacitás
16 GB
(0,02 TB)
4 000 GB
(4 TB)

Szélesség
8 mm
(0,8 cm)
238,76 mm
(23,88 cm)

Magasság
2,23 mm
(0,22 cm)
203 mm
(20,3 cm)

Mélység
1,5 mm
(0,15 cm)
168 mm
(16,8 cm)

fehér (2)
Fekete (103)
Vörös (3)
kék (6)
Narancssárga (2)
Ezüst (12)
szürke (8)
Titánium (1)
zöld (4)
Sárga (1)
Belső interfész
SATA II (2)
SATA III (77)
PCIe (22)
mSATA (4)
M.2 (SATA) (26)
M.2 (NVMe) (59)
U.2 (7)
Külső interfész
USB 3.0 (3.1 gen1) (7)
USB 3.1 (3.1 gen2) (18)
USB-C (14)
Thunderbolt (7)
Olvasási sebesség
1,6 MB/s
6 800 MB/s

Írási sebesség
1,4 MB/s
6 000 MB/s

Memória cache
8 MB
512 MB

HDD fordulatszám
7 200 f/p (1)
Speciális funkciók
TRIM (37)
RAID (17)
GDPR ready (25)
MLC (Multi-Level Cell) (23)
TLC (Triple-Level Cell) (77)
Súly
4 g
(0 kg)
785 g
(0,79 kg)

Termékek megjelenítése
WD Green 3D NAND SSD 240GB 2.5"
SSD meghajtó - 2.5", SATA III, olvasási sebesség: akár 545MB/s, írási sebesség: akár 465MB/s, 7mm

Ma 35 ügyfél vásárolta meg ezt
WD Green 3D NAND SSD 240GB 2.5" - SSD meghajtó
Több, mint99%Megbízhatóság
-54%
12 790 Ft

-54% 27 790 Ft
áfa nélkül 10 070 Ft

Szállításra kész > 5 db
és akár ma a Budapest - bemutatóterem átvevőhelyen
Termék kód: FW137b3b
Kingston A400 120GB 7mm
SSD meghajtó - 2.5", SATA III, TLC, olvasás 500MB/s, írás akár 320MB/s

Kingston A400 120GB 7mm - SSD meghajtó
Több, mint98%Megbízhatóság
-1%
8 490 Ft

-1% 8 590 Ft
áfa nélkül 6 690 Ft

Szállításra kész > 5 db
és akár ma a Budapest - bemutatóterem átvevőhelyen
Termék kód: FT132e6a1
Kingston A400 240GB 7mm
SSD meghajtó - 2.5", SATA III, TLC, olvasási sebesség akár 500MB/s, írási sebesség akár 350MB/sec

Kingston A400 240GB 7mm - SSD meghajtó
Több, mint98%Megbízhatóság
-1%
13 790 Ft

-1% 13 990 Ft
áfa nélkül 10 860 Ft

Szállításra kész > 5 db
és akár ma a Budapest - bemutatóterem átvevőhelyen
Termék kód: FT132e6a2
WD Green 3D NAND SSD 120GB 2.5"
SSD meghajtó - 2.5", SATA III, olvasási sebesség: akár 545MB/s, írási sebesség: akár 465MB/s, 7mm

WD Green 3D NAND SSD 120GB 2.5" - SSD meghajtó
Több, mint98%Megbízhatóság
-56%
8 390 Ft

-56% 18 990 Ft
áfa nélkül 6 610 Ft

Szállításra kész > 5 db
és akár ma a Budapest - bemutatóterem átvevőhelyen
Termék kód: FW137b2b
Samsung 860 EVO 250GB
SSD meghajtó - 2,5 ", SATA III, olvasási sebesség akár 550 MB / s, írási sebesség akár 520 MB / s, 150 TBW

Ma 65 ügyfél vásárolta meg ezt
Samsung 860 EVO 250GB - SSD meghajtó
Több, mint99%Megbízhatóság
-44%
19 190 Ft

-44% 34 490 Ft
áfa nélkül 15 110 Ft

Szállításra kész > 5 db
és akár ma a Budapest - bemutatóterem átvevőhelyen
Termék kód: SAS013b1
ADATA Ultimate SU900 SSD 256GB
SSD meghajtó - 2.5", SATA III, olvasási sebesség: akár 560 MB/s, írási sebesség: akár 525 MB/s, 3D-s MLC NAND technológiával, 7 mm

ADATA Ultimate SU900 SSD 256GB - SSD meghajtó
-8%
17 190 Ft

-8% 18 590 Ft
áfa nélkül 13 540 Ft

Szállításra kész > 5 db
Termék kód: DU102t1c
ADATA Ultimate SU650 SSD 240GB
SSD meghajtó - 2.5", SATA III, reads to 520MB/sec, writes up to 450MB/sec, 3D TLC NAND technology, 7mm

ADATA Ultimate SU650 SSD 240GB - SSD meghajtó
Több, mint99%Megbízhatóság
-2%
12 090 Ft

-2% 12 390 Ft
áfa nélkül 9 520 Ft

Szállításra kész > 5 db
Termék kód: DU102n2b1
Intel 545s 512GB SSD
SSD meghajtó - 2.5" SATA III, 3D TLC, olvasási sebessége akár 550 MB / s, írási sebessége akár 500 MB / s, 7 mm

Ma 19 ügyfél vásárolta meg ezt
Intel 545s 512GB SSD - SSD meghajtó
Több, mint98%Megbízhatóság
-4%
27 790 Ft

-4% 28 990 Ft
áfa nélkül 21 880 Ft

Különleges ajánlat
Szállításra kész > 5 db
és akár ma a Budapest - bemutatóterem átvevőhelyen
Termék kód: NR111l1c
Kingston A400 480GB 7mm
SSD meghajtó - 2.5", SATA III, TLC, olvasás 500MB/mp, írás akár 450 MB/mp

Kingston A400 480GB 7mm - SSD meghajtó
Több, mint98%Megbízhatóság
-8%
24 200 Ft

-8% 26 290 Ft
áfa nélkül 19 050 Ft

Különleges ajánlat
Szállításra kész > 5 db
és akár ma a Budapest - bemutatóterem átvevőhelyen
Termék kód: FT132e6a3
WD Green 3D NAND SSD 240 GB M.2
SSD meghajtó – M.2 2280, akár 545 MB/s olvasási, és akár 430 MB/s írási sebesség

WD Green 3D NAND SSD 240 GB M.2 - SSD meghajtó
-49%
12 990 Ft

-49% 25 390 Ft
áfa nélkül 10 230 Ft

Szállításra kész > 5 db
Termék kód: FW137c3b
Samsung SSD 250 GB, kék T5
Külső merevlemez USB 3.1-C Gen 2, adatátviteli sebesség akár 540 MB / s, USB-A és USB-C kábel

A héten 31 ügyfél vásárolta meg ezt a terméket
Samsung SSD 250 GB, kék T5 - Külső merevlemez
-44%
25 990 Ft

-44% 46 360 Ft
áfa nélkül 20 460 Ft

Black Friday
Utolsó 71 db
Termék kód: SAS016g1
ADATA SD700 SSD 512GB fekete
Külső merevlemez - USB 3.1 Gen 1, akár 440 MB/s olvasási sebesség, akár 430 MB/s írási sebesség, 3D NAND technológia, víz-, por- és ütésálló (IP68)

ADATA SD700 SSD 512GB fekete - Külső merevlemez
Több, mint99%Megbízhatóság
-37%
37 690 Ft

-37% 59 890 Ft
áfa nélkül 29 680 Ft

Szállításra kész > 5 db
és akár ma a Budapest - bemutatóterem átvevőhelyen
Termék kód: DU119d3
ADATA Ultimate SU650 SSD 480GB
SSD meghajtó - 2.5", SATA III, olvasási sebesség akár 520 MB/s, írási sebesség akár 450 MB/s, 3D TLC NAND technológia, 7 mm

22 290 Ft

áfa nélkül 17 550 Ft

Szállításra kész > 5 db
és akár ma a Budapest - bemutatóterem átvevőhelyen
Termék kód: DU102n2c
Patriot Burst SSD 480GB
SSD meghajtó - 2.5", SATA III, akár 560 MB/s olvasás, akár 540 MB/s írás, 7mm

Ma 14 ügyfél vásárolta meg ezt
Patriot Burst SSD 480GB - SSD meghajtó
Több, mint98%Megbízhatóság
-2%
21 790 Ft

-2% 22 290 Ft
áfa nélkül 17 160 Ft

Szállításra kész > 5 db
Termék kód: DP810f3
Crucial BX500 240GB SSD
SSD meghajtó - 2.5", SATA III, olvasás akár 540MB/s, írás akár 500MB/s, Acronis® True Image™, 7mm

Crucial BX500 240GB SSD - SSD meghajtó
Több, mint99%Megbízhatóság
-4%
12 590 Ft

-4% 13 090 Ft
áfa nélkül 9 910 Ft

Szállításra kész > 5 db
Termék kód: CR006z7b
ADATA Ultimate SU650 SSD 120GB
SSD meghajtó - 2.5", SATA III, reads up to 520MB/sec, writes up to 320MB/sec, 3D TLC NAND technology, 7mm

ADATA Ultimate SU650 SSD 120GB - SSD meghajtó
Több, mint99%Megbízhatóság
7 790 Ft

áfa nélkül 6 130 Ft

Szállításra kész > 5 db
és akár ma a Budapest - bemutatóterem átvevőhelyen
Termék kód: DU102n2a1
WD Blue 3D SSD NAND 500GB 2.5"
SSD meghajtó - 2,5", SATA III, olvasási sebesség akár 560 MB/s, írási sebesség akár 530 MB/s, 200TBW

Ma 13 ügyfél vásárolta meg ezt
WD Blue 3D SSD NAND 500GB 2.5" - SSD meghajtó
Több, mint99%Megbízhatóság
29 090 Ft

áfa nélkül 22 910 Ft

Szállításra kész > 5 db
és akár ma a Budapest - bemutatóterem átvevőhelyen
Termék kód: FW137d3c
Crucial BX500 120GB SSD
SSD meghajtó - 2.5", SATA III, olvasás akár 540MB/s, írás akár 500MB/s, Acronis® True Image™, 7mm

Crucial BX500 120GB SSD - SSD meghajtó
Több, mint98%Megbízhatóság
8 590 Ft

áfa nélkül 6 760 Ft

Szállításra kész > 5 db
és akár ma a Budapest - bemutatóterem átvevőhelyen
Termék kód: CR006z7a
Crucial MX500 500GB SSD
SSD meghajtó 2,5", SATA III, legfeljebb 560 MB/s írási sebesség, 510 MB/s olvasási sebesség, véletlen olvasás 95000 / Write, 90000 IOPS, Acronis True Image ™, 7 mm

Ma 10 ügyfél vásárolta meg ezt
Crucial MX500 500GB SSD - SSD meghajtó
Több, mint98%Megbízhatóság
-1%
27 090 Ft

-1% 27 490 Ft
áfa nélkül 21 330 Ft

Szállításra kész > 5 db
Termék kód: CR006z6b
ADATA XPG SX8200 SSD 240GB
SSD meghajtó - M.2 2280, PCIe 3.0 x4, NVMe 1.3, akár 3200 MB/s olvasási sebesség, akár 1700 MB/s írási sebesség, véletlenszerű olvasás 310000 / írás 280000 IOPS, 3D TLC NAND technológia

ADATA XPG SX8200 SSD 240GB - SSD meghajtó
-4%
20 490 Ft

-4% 21 290 Ft
áfa nélkül 16 130 Ft

Szállításra kész > 5 db
és akár ma a Budapest - bemutatóterem átvevőhelyen
Termék kód: DU102o1b
Kingston SSDNow UV500 240GB
SSD meghajtó - 2,5", SATA III, 3D TLC, Marvell Dean, akár 520 MB/s írási és akár 500 MB/s olvasási sebesség, 7 mm, 100 TBW

Kingston SSDNow UV500 240GB - SSD meghajtó
Több, mint99%Megbízhatóság
-32%
17 590 Ft

-32% 25 890 Ft
áfa nélkül 13 850 Ft

Szállításra kész > 5 db
és akár ma a Budapest - bemutatóterem átvevőhelyen
Termék kód: FT132e5e1b
Patriot SSD Burst 240GB
SSD meghajtó - 2.5”, SATA III, olvasás sebessége akár 555 MB/s, írás sebessége akár 500 MB/s, 7 mm

Patriot SSD Burst 240GB - SSD meghajtó
-2%
12 890 Ft

-2% 13 090 Ft
áfa nélkül 10 150 Ft

Szállításra kész > 5 db
és akár ma a Budapest - bemutatóterem átvevőhelyen
Termék kód: DP810f2
Kingston SSDNow UV500 120 GB
SSD meghajtó - 2,5", SATA III, 3D TLC, Marvell Dean, akár 520 MB/s olvasási és 320MB/s írási sebesség, 7mm, 60TBW

Kingston SSDNow UV500 120 GB - SSD meghajtó
Több, mint98%Megbízhatóság
-20%
11 790 Ft

-20% 14 790 Ft
áfa nélkül 9 280 Ft

Szállításra kész > 5 db
és akár ma a Budapest - bemutatóterem átvevőhelyen
Termék kód: FT132e5e1a
Samsung 1TB SSD T5 Fekete
Külső merevlemez USB 3.1-C Gen 2, adatátviteli sebesség akár 540 MB / s, USB-A és USB-C kábel

A héten 24 ügyfél vásárolta meg ezt a terméket
Samsung 1TB SSD T5 Fekete - Külső merevlemez
Több, mint99%Megbízhatóság
-31%
104 790 Ft

-31% 151 570 Ft
áfa nélkül 82 510 Ft

Szállításra kész > 5 db
és akár ma a Budapest - bemutatóterem átvevőhelyen
Termék kód: SAS016g3

SSD meghajtók

SSDAz Intel Optane memória egy szuper módja a számítógép felgyorsításának Szükséged van egy nagy háttértárolóra, de nem engedheted meg magadnak a költséges SSD-t? A megoldás az...
Az Intel Optane 900P SSD a világ leggyorsabb SSD meghajtójának járó címkéjével büszkélkedhet. A siker...
Egy saját számítógép összeszerelése néha trükkös lehet. Ezért összeállítottunk egy részletes ÚTMUTATÓT...

Termék neve:

Megjegyzés (link, PartNumber, stb.):

Tekintsd meg a legolcsóbbb termékeket a következő kategóriában olcsó SSD meghajtók A leginkábbtól a legkevésbé népszerű termékeket ebben a kategóriában legnépszerűbb, legjobb SSD meghajtók A vásárlóink körében legnépszerűbb termékeket itt találhatod SSD meghajtók vélemények
Alza fiókom Bejelentkezés Szállítás és fizetés Rólunk
Szállítás ide:
WEB20

Miért vásárolj nálunk? Gyors és kényelmes vásárlás mobilról Több infó »
Az ön személyes asszisztense
Alza Premium
Rád pro vás zjistím stav objednávky či pomohu s výběrem zboží.
Napsat dotaz
Zavolejte mi
Új beszélgetés
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, adja meg telefonszámát:
Hívjon