Válaszd ki azt az elemet az oldalon, amelyet a hiba érint

SSD meghajtók

Termékkatalógus
Ár
-
Termék állapota
Márkák
Kingston
(56)
Samsung
(39)
Crucial
(14)
Intel
(45)
Western Digital
(22)
Használat
Külső
(34)
Számítógépekhez
(167)
Laptopokhoz
(158)
Szerverhez
(14)
Adattárolás
(7)
Tartós
(11)
Tárhely típusa
SSD
(265)
Flash
(1)
Formátum (Form Factor)
3,5 "
(5)
2,5"
(125)
M.2
(108)
U.2
(1)
PCIe
(12)
MSATA
(7)
Tárhelykapacitás
16 GB
14000 GB
- 0,02 TB 14 TB
ezelőtt 1 óra Megvásárolta: egy vállalkozás, Budapest
 
Kingston A400 120GB 7mm Szállításra kész > 5 db
és a(z) Budapest - bemutatóterem átvevőhelyen
9 190 Ftezelőtt 2 órával Megvásárolta: egy vállalkozás, Budapest
 
ADATA Ultimate SU650 SSD 240GB Szállításra kész > 5 db
13 090 Ftezelőtt 2 órával Megvásárolta: egy vállalkozás, Szentendre
 
Kingston A400 240GB 7mm Szállításra kész > 5 db
és a(z) Budapest - bemutatóterem átvevőhelyen
14 090 Ftezelőtt 2 órával Megvásárolta: egy vállalkozás, Budapest
 
Crucial MX500 500GB SSD Szállításra kész > 5 db
és a(z) Budapest - bemutatóterem átvevőhelyen
31 090 Ftezelőtt 7 órával Megvásárolta: egy vállalkozás, Budapest
ezelőtt 8 órával Megvásárolta: egy vállalkozás, Maklár
 
ADATA XPG SX950U SSD 960GB Szállításra kész 1 db
50 890 Ftezelőtt 11 órával Megvásárolta: egy vállalkozás, Budapest
 
WD Green 3D NAND SSD 240GB 2.5" Szállításra kész > 5 db
és a(z) Budapest - bemutatóterem átvevőhelyen
13 990 Ftezelőtt 14 órával Megvásárolta: egy vállalkozás, Budapest XIV.
 
WD Green 3D NAND SSD 120GB 2.5" Szállításra kész > 5 db
és a(z) Budapest - bemutatóterem átvevőhelyen
8 390 Ftezelőtt 18 órával Megvásárolta: egy vállalkozás, Budapest
 
WD Green 3D NAND SSD 120GB 2.5" Szállításra kész > 5 db
és a(z) Budapest - bemutatóterem átvevőhelyen
8 390 Ftezelőtt 18 órával Megvásárolta: egy vállalkozás, Debrecen
 
Samsung 970 EVO 250GB Szállításra kész > 5 db
és a(z) Budapest - bemutatóterem átvevőhelyen
28 190 Ftezelőtt 20 órával Megvásárolta: egy vállalkozás, Papkeszi
 
Patriot SSD Burst 120GB Szállításra kész > 5 db
és a(z) Budapest - bemutatóterem átvevőhelyen
8 890 Ftezelőtt 21 órával Megvásárolta: egy vállalkozás, Budapest
 
ADATA Ultimate SU650 SSD 480GB Szállításra kész > 5 db
23 590 Ft0

Az SSD-k (Solid State Drive) a hagyományos merevlemez-meghajtók modern alternatívái. Fő előnyeik közé tartozik a nagyobb sebesség, az alacsony fogyasztás és a mechanikai hatásokkal szembeni fokozott ellenállóképesség. Napjainkra az SSD-meghajtó lépett elő a fő rendszervezérlésnek, mivel rendkívül kedvező hatása van az alkalmazásokra és az operációs rendszerekre nézve.

Tovább

SSD formátumok

A formátum határozza meg az SSD meghajtó fizikai méreteit. Fontos erre odafigyelni a kompatibilitási problémák elkerülése érdekében. Ma két fő SSD formátumot különböztetünk meg:

 • M.2 – Modern formátum, amellyel az SSD méretileg gazdaságosabbá válik. Ahelyett, hogy a házba kellene szerelni őket, az ilyen tárhely közvetlenül az alaplapon kap helyet. Az M.2 formátum új sebességi lehetőségeket nyit az SSD meghajtók számára, amely elsősorban az NVMe-vel biztosít kompatibilis felületet.
 • 2,5“ – Hagyományos formátum, amely a régebbi lemezmeghajtókból származik. Az ilyen SSD-k nm drágák és kiválóak régebbi számítógépekhez vagy laptopokhoz, mert SATA III-on keresztül csatlakoznak. A 2,5“ SSD-meghajtó modernebb csatlakoztatási módja az U.2 port.
 • PCIe - A PCI-Express SSD-k standard NVMe vezérlést használó meghajtók, csak általános PCIe x4 porton keresztül csatlakoztathatók, mely gyakorlatilag minden alaplapon megtalálható. Az M.2 SSD-khez elérhető PCIe slot-átalakító.

Az SSD-k kapacitása

A merevlemezek kapacitása határozza meg a szabad terület nagyságát, amelyen az operációs rendszer, a dokumentumok, programok, filmek, vagyis röviden a tárolandó adatok mentésre kerülhetnek.

KapacitásMire elegendő
120 GB-tóloperációs rendszer, alapprogramok
240 GB-tóloperációs rendszer, számos program és néhány játék
480 GB-tóloperációs rendszer, sok program és kb. 10 játék
960 GB-tóloperációs rendszer, majdnem minden program, sok játék és néhány fotó, videó

SSD interfészek

Az interfész ebben a kontextusban a számítógéphez történő csatlakoztatás módját jelöli. Minden interfésznek megvannak a saját tulajdonságai, mint a sebesség vagy a töltési képesség. A különböző interfészeknek egy vagy több speciális csatlakozója is lehet.

Belső SSD interfészek

A számítógépen belül elhelyezett SSD meghajtók csatlakoztatására belső interfészeket használunk.

 • SATA III – A SATA egy sokat használt interfész a belső meghajtók csatlakoztatására. A modern SSD meghajtók azonban sebességben túllépték az az AHCI kommunikációs interfészt használó SATA busz képességeit, amelyet elsősorban a sokkal lassabb HDD-k számára terveztek.
 • mSATA – Az mSATA mintegy előfutára az M.2-es SSD-meghajtóknak. Ahogy a neve is sugallja, SATA-buszon keresztül kommunikál, így az erre a formátumra jellemző korlátok jellemzők rá. Az egyetlen előnye a kisebb méret. Nem örvend kifejezetten nagy népszerűségnek és a szabványos SATA csatlakozókkal nem kompatibilis, így inkább mindig duplán ellenőrizd, hogy a számítógéped rendelkezik-e ezzel a speicális slottal.
 • M.2 (SATA) – Az M.2 formátum, melyet már említettünk, önmagában nem garantálja a nagyobb sebességet. Az M.2 formátum is képes kezelni a régebbi, SATA-buszon keresztül kommunikáló meghajtókat és így a sebesség ennek megfelelően korlátozva lesz.
 • M.2 (NVMe) – Az NVMe egy olyan interfész, amely az elavult AHCI-t váltotta fel és sokkal jobban képes kielégíteni a gyors SSD-meghajtók igényeit. A legfőbb előnye a nagy sebességű párhuzamos adatátvitel a PCI-Express busz segítségével. Az NVMe protokollt használó SSD-meghajtók a leggyorsabb ma elérhető tárhelyek.
 • PCI-Express – A PCIe SSD meghajtók tulajdonképpen NVMe SSD-k, amelyek a speciális M.2 slot helyett általános PCI Express 3.0 x4 portot használnak és így négy sávot használnak. Vannak olyan átalakító kártyák is, amelyek segítségével az M.2 SSD-k PCIe sloton keresztül is csatlakoztathatók.
 • U.2 – Az M.2 formátum lehetővé tette az SSD-k jelentős méretcsökkenését, amely egyes alkalmazásoknál csökkentette a kapacitásukat. Az U.2-es interfésszel a 2,5“ SSD-k az NVMe szabvány segítségével csatlakoztathatók és így biztosítható számukra a nagy sebesség. Ha az alaplapodnak nincs U.2 csatlakozója, egy átalakítóval csatlakoztatható az M.2 slotba.
PortInterfészMaximális sebesség
PCIe x4NVMe4000 MB/s
U.2
M.2 (NVMe)
M.2 (SATA)AHCI (SATA III)600 MB/s
mSATA
SATA III

Külső SSD interfészek

A külső interfész, ahogy a neve is mutatja, külső SSD-meghajtók csatlakoztatására alkalmas. Ebben a kategóriában az USB különböző változatai uralkodnak. Az egyes interfészek sebességét a lenti táblázatban találod.

 • USB 2.0 – Az USB 2.0 nem a legrégibb, de napjainkban egyértelműen elavultnak számító USB-változat. A gyors SSD-k számára így ez nem egy releváns technológia, mivel meggátolja a bennük rejlő potenciál kihasználását.
 • USB 3.0 (3.1 Gen1) – Ne tévesszen meg a félrevezető jelölés. Az USB 3.1 Gen1 a régi jó USB 3.0, amelyre napjainkban bizonyos kontextusokban ezen az új módon hivatkozunk. Ez az interfész már képes a legtöbb külső SSD-meghajtót a megfelelő sebességgel kezelni.
 • USB 3.1 (3.1 Gen2) – Az USB 3.1 Gen2 a Gen1 átviteli sebességének a kétszeresét kínálja és akár 100W teljesítményre is képes.
 • USB-C – A csatlakozó hozzávetőlegesen a jól ismert microUSB-nek felel meg, de vele szemben számos olyan előnye van, ami a jövő csatlakozójával teszi. A legáltalánosabb ezek közül a szimmetrikus forma, amelynek köszönhetően rögtön az első próbálkozással sikeresen csatlakoztatható. Ezenkívül az USB-C támogat minden USB szabványt, beleértve az USB 3.1 Gen2-t is. Az USB-C hálózati kapcsolatra is képes Etherneten keresztül, illetve képátvitelre HDMI 2.0-val. A nagy népszerűségére tekintettel az USB-C már sok modern külső SSD-meghajtónál megtalálható.
USB típusaSebesség
USB 2.0480 Mb/s
USB 3.0 (3.1 Gen1)5 Gb/s
USB 3.1 (3.1 Gen2)10 Gb/s

Az SSD-meghajtók sebessége: olvasás és írás

Az SSD-meghajtók olvasási sebessége az a sebesség, amellyel a készülék hozzáfér a tárolt adatokhoz. Az írási sebesség pedig azt mutatja meg, hogy milyen gyorsan tudja a meghajtó fogadni és elmenteni az adatokat.

 • MB/s – Az egységnyi idő alatti olvasási és írási sebesség szabványegysége nagy fájloknál, például filmeknél vagy tömörített adatoknál.
 • IOPS – Az egység a kisebb, az SSD-meghajtó különböző részein lévő fájlok – mint például programfájlok vagy az operációs rendszer fájljai- írási és olvasási sebességének kontextusában releváns.
SSDMB/s (olvasás/írás)IOPS (olvasás/írás)
Alsó osztály (AHCI)360 / 130 MB/s76 000 / 73 000 IOPS
Középső osztály (AHCI)540 / 520 MB/s97 000 / 88 000 IOPS
Magasabb osztály (NVMe)2 000 / 800 MB/s170 000 / 135 000 IOPS
Legmagasabb osztály (NVMe)3 500 / 2 100 MB/s440 000 / 360 000 IOPS

Az SSD-meghajtók speciális funkciói

 • TRIM – Egy olyan műveletről van szó, amely a legmagasabb írási sebességet biztosítja. Az adatok törlésével általában csak a jelenléti információk kerülnek törlése, a tényleges tartalom csak akkor törlődik, ha felülírjuk azt, ami viszonylag hosszú folyamat. A TRIM funkció biztosítja, hogy az adattörléskor az SSD cellái felszabaduljanak a mielőbbi új mentéshez.
 • RAID – A RAID funkció lehetővé teszi az SSD meghajtók mezőkbe történő rendezését. A RAID kapcsolat elsődleges célja a tárolt adatok védelme, de egyes RAID-típusok nagyon pozitív hatással lehetnek a sebességre is.

Az SSD-meghajtók tárolási tulajdonságai

 • SLC – Az SLC SSD-k minden egyes cellában csak egy bitet hagynak, ami nagy sebességet és hosszú élettartamot biztosít. Hátránya azonban az adatok alacsony sűrűsége, ami az SLC-meghajtókat drágává teszi.
 • MLC – Az MLC-t használó SSD-k két bitet tartanak egy cellában. Ez növeli az adatok sűrűségét és csökkenti az árat. De ezzel együtt az élettartam és a sebesség is csökken.
 • TLC – A TLC memóriával egy cellában három bit tárolható, ami jelentősen növeli az adatsűrűséget, csökkenti a fizikai méreteket és az árat is. Sajnos negatívuma a gyengébb megbízhatóság és az alacsonyabb sebesség.
Hasznosnak találta ezt az információt?
Ez a kérdőív csak visszajelzésekhez van. Ha egyéb kérdésed van, keresd ügyfélszolgálatunkat itt.
Valami hiányzik, vagy rosszul van feltüntetve? Írd meg nekünk, mi meg megpróbáljuk megtalálni és kijavítani.

A legkeresettebbek

1.
Samsung 860 EVO 250GB Szállításra kész > 5 db és a(z) Budapest - bemutatóterem átvevőhelyen
SSD meghajtó - 2,5 ", SATA III, olvasási sebesség akár 550 MB / s, írási sebesség akár 520 MB / s, 150 TBW
-44%
34 490 Ft
19 190 Ft

2.
SanDisk Extreme Portable SSD 250GB Szállításra kész > 5 db és a(z) Budapest - bemutatóterem átvevőhelyen
Külső merevlemez - USB-C 3.1 Gen 2, akár 550MB/s olvasás, IP55 szerinti víz- és porállóság, ütésálló, miniatűr méretek, USB-A to USB-C kábel a csomagban
-2%
38 090 Ft
37 390 Ft

3.
Samsung 860 EVO 500GB Szállításra kész > 5 db és a(z) Budapest - bemutatóterem átvevőhelyen
SSD meghajtó - 2,5" SATA III, akár 550MB / s-os olvasási sebesség, akár 520MB / s-os írási sebesség, 300TBW
-44%
60 390 Ft
33 690 Ft

Még több
268 tétel
Külső (34) TIPP:

USB-n, FireWire-on vagy eSATÁ-n keresztül csatlakoztatható meghajtók

Számítógépekhez (167)
Belső meghajtók asztali számítógépekhez
Laptopokhoz (158)
A létező meghajtó kicserélése a laptopban.
Szerverhez (14)
Különösen megbízható meghajtók a legigényesebb alkalmazásokhoz
Adattárolás (7)

Adattárolásra alkalmas lemez.

Tartós (11)
Tárhely típusa
SSD (265) TIPP:

Mechanikai alkatrészek nélküli extrém gyors meghajtó

Flash (1)

Mostly used for Tablets

Formátum (Form Factor)
3,5 " (5)
2,5" (125)
M.2 (108)
U.2 (1)
PCIe (12)
mSATA (7)
Tárhelykapacitás
16 GB
(0,02 TB)
14 000 GB
(14 TB)

Szélesség
22 mm
(2,2 cm)
238,76 mm
(23,88 cm)

Magasság
2,23 mm
(0,22 cm)
203 mm
(20,3 cm)

Mélység
2,38 mm
(0,24 cm)
168 mm
(16,8 cm)

fehér (3)
Fekete (122)
vörös (4)
kék (6)
Narancssárga (2)
Ezüst (17)
szürke (8)
Titánium (3)
zöld (2)
Sárga (2)
Belső interfész
SATA II (2)
SATA III (92)
PCIe (23)
mSATA (5)
M.2 (SATA) (34)
M.2 (NVMe) (63)
U.2 (6)
Külső interfész
USB 3.0 (3.1 gen1) (9)
USB 3.1 (3.1 gen2) (24)
USB-C (15)
Thunderbolt (9)
Olvasási sebesség
1,6 MB/s
6 800 MB/s

Írási sebesség
1,4 MB/s
6 000 MB/s

Memória cache
8 MB
2 GB

HDD fordulatszám
7 200 f/p (1)
Speciális funkciók
TRIM (49)
RAID (15)
GDPR ready (30)
MLC (Multi-Level Cell) (35)
TLC (Triple-Level Cell) (97)
Súly
4 g
(0 kg)
785 g
(0,79 kg)

Termékek megjelenítése
Samsung 860 EVO 250GB
SSD meghajtó - 2,5 ", SATA III, olvasási sebesség akár 550 MB / s, írási sebesség akár 520 MB / s, 150 TBW

Samsung 860 EVO 250GB - SSD meghajtó
Több, mint99%Megbízhatóság
-44%
19 190 Ft

-44% 34 490 Ft
áfa nélkül 15 110 Ft

Szállításra kész > 5 db
és a(z) Budapest - bemutatóterem átvevőhelyen
Termék kód: SAS013b1
SanDisk Extreme Portable SSD 250GB
Külső merevlemez - USB-C 3.1 Gen 2, akár 550MB/s olvasás, IP55 szerinti víz- és porállóság, ütésálló, miniatűr méretek, USB-A to USB-C kábel a csomagban

SanDisk Extreme Portable SSD 250GB - Külső merevlemez
-2%
37 390 Ft

-2% 38 090 Ft
áfa nélkül 29 440 Ft

Szállításra kész > 5 db
és a(z) Budapest - bemutatóterem átvevőhelyen
Termék kód: JV0131b1
Samsung 860 EVO 500GB
SSD meghajtó - 2,5" SATA III, akár 550MB / s-os olvasási sebesség, akár 520MB / s-os írási sebesség, 300TBW

Ma 76 ügyfél vásárolta meg ezt
Samsung 860 EVO 500GB - SSD meghajtó
Több, mint99%Megbízhatóság
-44%
33 690 Ft

-44% 60 390 Ft
áfa nélkül 26 530 Ft

Szállításra kész > 5 db
és a(z) Budapest - bemutatóterem átvevőhelyen
Termék kód: SAS013b2
Kingston A400 120GB 7mm
SSD meghajtó - 2.5", SATA III, TLC, olvasás 500MB/s, írás akár 320MB/s

Kingston A400 120GB 7mm - SSD meghajtó
Több, mint98%Megbízhatóság
9 190 Ft

áfa nélkül 7 240 Ft

Szállításra kész > 5 db
és a(z) Budapest - bemutatóterem átvevőhelyen
Termék kód: FT132e6a1
Kingston A400 240GB 7mm
SSD meghajtó - 2.5", SATA III, TLC, olvasási sebesség akár 500MB/s, írási sebesség akár 350MB/sec

Kingston A400 240GB 7mm - SSD meghajtó
Több, mint98%Megbízhatóság
14 090 Ft

áfa nélkül 11 090 Ft

Szállításra kész > 5 db
és a(z) Budapest - bemutatóterem átvevőhelyen
Termék kód: FT132e6a2
Intel 545s 512GB SSD
SSD meghajtó - 2.5" SATA III, 3D TLC, olvasási sebessége akár 550 MB / s, írási sebessége akár 500 MB / s, 7 mm

A héten 13 ügyfél vásárolta meg ezt a terméket
Intel 545s 512GB SSD - SSD meghajtó
Több, mint98%Megbízhatóság
-23%
44 190 Ft

-23% 57 290 Ft
áfa nélkül 34 800 Ft

Szállításra kész > 5 db
és a(z) Budapest - bemutatóterem átvevőhelyen
Termék kód: NR111l1c
Samsung 860 Pro 1000GB
SSD meghajtó - 2,5" SATA III, MLC V-NAND, akár 560MB / s-os olvasási sebesség, akár 530MB / s-os írási sebesség, 1200TBW

Samsung 860 Pro 1000GB - SSD meghajtó
Több, mint99%Megbízhatóság
-19%
135 290 Ft

-19% 166 690 Ft
áfa nélkül 106 530 Ft

Szállításra kész > 5 db
Termék kód: SAS013a3
ADATA Ultimate SU650 SSD 240GB
SSD meghajtó 2.5", SATA III, čtení až 520 MB/s, zápis až 450 MB/s, 3D TLC NAND technologie, 7mm

A héten 58 ügyfél vásárolta meg ezt a terméket
ADATA Ultimate SU650 SSD 240GB - SSD meghajtó
Több, mint99%Megbízhatóság
-12%
Új
13 090 Ft
-12% 14 890 Ft
áfa nélkül 10 310 Ft

Szállításra kész > 5 db
Termék kód: DU102n2b1
ADATA Ultimate SU800 SSD 128GB
SSD meghajtó - 2.5", SATA III, olvasási sebessége: akár 560 MB/s, írási sebessége: akár 520 MB/s, 3D-s TLC NAND technológia, 7 mm

10 390 Ft

áfa nélkül 8 180 Ft

Különleges ajánlat
Szállításra kész > 5 db
és a(z) Budapest - bemutatóterem átvevőhelyen
Termék kód: DU102p1c
WD Green 3D NAND SSD 120GB M.2
SSD meghajtó M.2 2280, legfeljebb 545MB/s olvasási-, és legfeljebb 430MB/s írási sebesség

WD Green 3D NAND SSD 120GB M.2 - SSD meghajtó
-55%
8 590 Ft

-55% 18 890 Ft
áfa nélkül 6 760 Ft

Szállításra kész > 5 db
és a(z) Budapest - bemutatóterem átvevőhelyen
Termék kód: FW137c2b
WD Green 3D NAND SSD 120GB 2.5"
SSD meghajtó - 2.5", SATA III, olvasási sebesség: akár 545MB/s, írási sebesség: akár 465MB/s, 7mm

WD Green 3D NAND SSD 120GB 2.5" - SSD meghajtó
Több, mint98%Megbízhatóság
-56%
8 390 Ft

-56% 18 990 Ft
áfa nélkül 6 610 Ft

Szállításra kész > 5 db
és a(z) Budapest - bemutatóterem átvevőhelyen
Termék kód: FW137b2b
Samsung 970 EVO 500GB
SSD meghajtó M.2, NVMe, TLC, olvasási sebesség akár 3400 MB/s, írási sebesség akár 2300 MB/s, 300TBW

Ma 14 ügyfél vásárolta meg ezt
Samsung 970 EVO 500GB - SSD meghajtó
Több, mint98%Megbízhatóság
-29%
49 090 Ft

-29% 68 790 Ft
áfa nélkül 38 650 Ft

Szállításra kész > 5 db
és a(z) Budapest - bemutatóterem átvevőhelyen
Termék kód: SAS011n5
WD 2.5" My Passport SSD 256GB Silver/Black
Külső merevlemez - USB 3.1 Gen-2,adatátvitel akár 515 megabájt / sec, jelszavas védelem, 256 bites AES hardveres titkosítás, 1-WDBK3E2560PSL WESN

WD 2.5" My Passport SSD 256GB Silver/Black - Külső merevlemez
Több, mint98%Megbízhatóság
39 190 Ft

áfa nélkül 30 860 Ft

Szállításra kész > 5 db
és a(z) Budapest - bemutatóterem átvevőhelyen
Termék kód: FW900aa
Samsung SSD 250 GB, kék T5
Külső merevlemez USB 3.1-C Gen 2, adatátviteli sebesség akár 540 MB / s, USB-A és USB-C kábel

Jelenleg 22 ügyfél érdeklődik a termék iránt
Samsung SSD 250 GB, kék T5 - Külső merevlemez
-31%
32 190 Ft

-31% 46 360 Ft
áfa nélkül 25 350 Ft

Szállításra kész > 5 db
és a(z) Budapest - bemutatóterem átvevőhelyen
Termék kód: SAS016g1
Samsung 970 EVO 250GB
SSD meghajtó M.2, NVMe, TLC, akár 3400MB/s olvasási-, és akár 1500MB/s írási sebesség, 150TBW

Samsung 970 EVO 250GB - SSD meghajtó
-21%
28 190 Ft

-21% 35 490 Ft
áfa nélkül 22 200 Ft

Szállításra kész > 5 db
és a(z) Budapest - bemutatóterem átvevőhelyen
Termék kód: SAS011n3
Samsung 970 EVO 1TB
SSD meghajtó - M.2, NVMe, TLC, akár 3400MB / s olvasási sebesség, akár 2500MB / s írási sebesség, 600TBW

A héten 16 ügyfél vásárolta meg ezt a terméket
Samsung 970 EVO 1TB - SSD meghajtó
Több, mint98%Megbízhatóság
-27%
98 290 Ft

-27% 134 190 Ft
áfa nélkül 77 390 Ft

Szállításra kész > 5 db
és a(z) Budapest - bemutatóterem átvevőhelyen
Termék kód: SAS011n6
Kingston A400 480GB 7mm
SSD meghajtó - 2.5", SATA III, TLC, olvasás 500MB/mp, írás akár 450 MB/mp

Kingston A400 480GB 7mm - SSD meghajtó
Több, mint98%Megbízhatóság
25 290 Ft

áfa nélkül 19 910 Ft

Szállításra kész > 5 db
és a(z) Budapest - bemutatóterem átvevőhelyen
Termék kód: FT132e6a3
ADATA Ultimate SU650 SSD 480GB
SSD meghajtó - 2.5", SATA III, olvasási sebesség akár 520 MB/s, írási sebesség akár 450 MB/s, 3D TLC NAND technológia, 7 mm

ADATA Ultimate SU650 SSD 480GB - SSD meghajtó
-57%
23 590 Ft

-57% 55 490 Ft
áfa nélkül 18 570 Ft

Szállításra kész > 5 db
Termék kód: DU102n2c
Kingston SSDNow UV500 240GB M.2
SSD meghajtó - M.2 2280, SATA III, 3D TLC, Marvell Dean, olvasási sebesség akár 520MB/s, írási sebesség akár 500MB/s, 7mm, 100TBW

Utolsó 4 db ezen az áron
Kingston SSDNow UV500 240GB M.2 - SSD meghajtó
-30%
18 490 Ft
-30% 26 410 Ft
áfa nélkül 14 560 Ft

Szállításra kész 4 db
Termék kód: FT132e5e3b
Transcend MTS400 M.2 SSD 128 GB
SSD meghajtó M.2 2242, SATA III (6 Gb / s), MLC, akár 540 MB / s felolvasható, akár 170MB / s, 22x42mm

Transcend MTS400 M.2 SSD 128 GB - SSD meghajtó
-21%
14 690 Ft

-21% 18 520 Ft
áfa nélkül 11 570 Ft

Szállításra kész > 5 db
és a(z) Budapest - bemutatóterem átvevőhelyen
Termék kód: TD010a1
Transcend MTS420 M.2 SSD 120GB
SSD meghajtó - SSD M.2 2242, SATA III (6 Gb/s), 3D, olvasási sebesség akár 560 MB/s, írási sebesség akár 500 MB/s, 22x42 mm

Transcend MTS420 M.2 SSD 120GB - SSD meghajtó
-34%
11 290 Ft

-34% 17 230 Ft
áfa nélkül 8 890 Ft

Szállításra kész > 5 db
és a(z) Budapest - bemutatóterem átvevőhelyen
Termék kód: TD010b1
Samsung 860 EVO mSATA 500 GB
SSD meghajtó - mSATA III, akár 550 MB/s olvasási sebesség, akár 520 MB/s írási sebesség

A héten 18 ügyfél vásárolta meg ezt a terméket
Samsung 860 EVO mSATA 500 GB - SSD meghajtó
-45%
32 190 Ft

-45% 58 290 Ft
áfa nélkül 25 350 Ft

Szállításra kész > 5 db
és a(z) Budapest - bemutatóterem átvevőhelyen
Termék kód: SAS013d2
Crucial MX500 500GB SSD
SSD meghajtó 2,5", SATA III, legfeljebb 560 MB/s írási sebesség, 510 MB/s olvasási sebesség, véletlen olvasás 95000 / Write, 90000 IOPS, Acronis True Image ™, 7 mm

Crucial MX500 500GB SSD - SSD meghajtó
Több, mint98%Megbízhatóság
-25%
31 090 Ft

-25% 41 240 Ft
áfa nélkül 24 480 Ft

Szállításra kész > 5 db
és a(z) Budapest - bemutatóterem átvevőhelyen
Termék kód: CR006z6b
ADATA XPG SX8200 SSD 240GB
SSD meghajtó - M.2 2280, PCIe 3.0 x4, NVMe 1.3, akár 3200 MB/s olvasási sebesség, akár 1700 MB/s írási sebesség, véletlenszerű olvasás 310000 / írás 280000 IOPS, 3D TLC NAND technológia

ADATA XPG SX8200 SSD 240GB - SSD meghajtó
-20%
24 290 Ft

-20% 30 390 Ft
áfa nélkül 19 130 Ft

Szállításra kész > 5 db
és a(z) Budapest - bemutatóterem átvevőhelyen
Termék kód: DU102o1b

SSD meghajtók

SSDAz Intel Optane memória egy szuper módja a számítógép felgyorsításának Szükséged van egy nagy háttértárolóra, de nem engedheted meg magadnak a költséges SSD-t? A megoldás az...
Az Intel Optane 900P SSD a világ leggyorsabb SSD meghajtójának járó címkéjével büszkélkedhet. A siker...
Egy saját számítógép összeszerelése néha trükkös lehet. Ezért összeállítottunk egy részletes ÚTMUTATÓT...

Termék neve:

Megjegyzés (link, PartNumber, stb.):

Tekintsd meg a legolcsóbbb termékeket a következő kategóriában olcsó SSD meghajtók A leginkábbtól a legkevésbé népszerű termékeket ebben a kategóriában legnépszerűbb, legjobb SSD meghajtók A vásárlóink körében legnépszerűbb termékeket itt találhatod SSD meghajtók vélemények
Alza fiókom Bejelentkezés Szállítás és fizetés Rólunk
Szállítás ide:
WEB5

Miért vásárolj nálunk? 24 év tapasztalata Több infó »
Az ön személyes asszisztense
Alza Premium
Rád pro vás zjistím stav objednávky či pomohu s výběrem zboží.
Napsat dotaz
Zavolejte mi
Új beszélgetés
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, adja meg telefonszámát:
Hívjon