Válaszd ki azt az elemet az oldalon, amelyet a hiba érint

SSD meghajtók

Termékkatalógus
Ár
-
Termék állapota
Márkák
Kingston
(55)
Samsung
(51)
Crucial
(13)
Intel
(85)
Western Digital
(27)
Használat
Külső
(36)
Számítógépekhez
(207)
Laptopokhoz
(189)
Szerverhez
(35)
Adattárolás
(15)
Tartós
(12)
Formátum (Form Factor)
2,5"
(157)
M.2
(133)
U.2
(1)
PCIe
(12)
MSATA
(9)
Speciális
(14)
Lemez kapacitása
16 GB
4000 GB
- 0,02 TB 4 TB
ezelőtt 48 min. Megvásárolta: egy vállalkozás, Budapest
 
ADATA Ultimate SU650 SSD 120GB Szállításra kész > 5 db
és a(z) Budapest - bemutatóterem átvevőhelyen
9 390 Ftezelőtt 3 órával Megvásárolta: egy vállalkozás, Pécs
 
Kingston A400 120GB 7mm Szállításra kész > 5 db
és a(z) Budapest - bemutatóterem átvevőhelyen
9 790 Ftezelőtt 3 órával Megvásárolta: egy vállalkozás, Ostoros
 
Crucial MX500 250GB M.2 2280 SSD Szállításra kész > 5 db
és a(z) Budapest - bemutatóterem átvevőhelyen
21 790 Ftezelőtt 4 órával Megvásárolta: egy vállalkozás, Bp
 
Samsung 860 EVO 500GB Szállításra kész > 5 db
és a(z) Budapest - bemutatóterem átvevőhelyen
36 890 Ftezelőtt 7 órával Megvásárolta: egy vállalkozás, Budapest
 
ADATA XPG GAMMIX S11 SSD 240GB Szállításra kész > 5 db
26 790 Ftezelőtt 9 órával Megvásárolta: vásárló
 
WD Green 3D NAND SSD 240GB 2.5" Szállításra kész > 5 db
és a(z) Budapest - bemutatóterem átvevőhelyen
16 390 Ftezelőtt 9 órával Megvásárolta: vásárló
 
ADATA Ultimate SU650 SSD 120GB Szállításra kész > 5 db
és a(z) Budapest - bemutatóterem átvevőhelyen
9 390 Ftezelőtt 9 órával Megvásárolta: egy vállalkozás, Pápa
 
Transcend MTS400 M.2 SSD 128 GB Szállításra kész > 5 db
és a(z) Budapest - bemutatóterem átvevőhelyen
14 540 Ftezelőtt 10 órával Megvásárolta: egy vállalkozás, Szigetszentmiklós
 
Samsung 860 EVO 250GB Szállításra kész > 5 db
és a(z) Budapest - bemutatóterem átvevőhelyen
21 490 Ftezelőtt 11 órával Megvásárolta: egy vállalkozás, Sülysáp
 
Kingston A1000 240GB Szállításra kész > 5 db
és a(z) Budapest - bemutatóterem átvevőhelyen
19 790 Ftezelőtt 20 órával Megvásárolta: egy vállalkozás, Budapest
 
Samsung 970 EVO 250GB Szállításra kész > 5 db
és a(z) Budapest - bemutatóterem átvevőhelyen
34 390 Ftezelőtt 20 órával Megvásárolta: egy vállalkozás, Debrecen
 
Samsung 970 PRO 512GB Szállításra kész > 5 db
és a(z) Budapest - bemutatóterem átvevőhelyen
76 590 Ft0

Az SSD-k (Solid State Drive) a hagyományos merevlemez-meghajtók modern alternatívái. Fő előnyeik közé tartozik a nagyobb sebesség, az alacsony fogyasztás és a mechanikai hatásokkal szembeni fokozott ellenállóképesség. Napjainkra az SSD-meghajtó lépett elő a fő rendszervezérlésnek, mivel rendkívül kedvező hatása van az alkalmazásokra és az operációs rendszerekre nézve.

Tovább

SSD formátumok

A formátum határozza meg az SSD meghajtó fizikai méreteit. Fontos erre odafigyelni a kompatibilitási problémák elkerülése érdekében. Ma két fő SSD formátumot különböztetünk meg:

 • M.2 – Modern formátum, amellyel az SSD méretileg gazdaságosabbá válik. Ahelyett, hogy a házba kellene szerelni őket, az ilyen tárhely közvetlenül az alaplapon kap helyet. Az M.2 formátum új sebességi lehetőségeket nyit az SSD meghajtók számára, amely elsősorban az NVMe-vel biztosít kompatibilis felületet.
 • 2,5“ – Hagyományos formátum, amely a régebbi lemezmeghajtókból származik. Az ilyen SSD-k nm drágák és kiválóak régebbi számítógépekhez vagy laptopokhoz, mert SATA III-on keresztül csatlakoznak. A 2,5“ SSD-meghajtó modernebb csatlakoztatási módja az U.2 port.
 • PCIe - A PCI-Express SSD-k standard NVMe vezérlést használó meghajtók, csak általános PCIe x4 porton keresztül csatlakoztathatók, mely gyakorlatilag minden alaplapon megtalálható. Az M.2 SSD-khez elérhető PCIe slot-átalakító.

Az SSD-k kapacitása

A merevlemezek kapacitása határozza meg a szabad terület nagyságát, amelyen az operációs rendszer, a dokumentumok, programok, filmek, vagyis röviden a tárolandó adatok mentésre kerülhetnek.

KapacitásMire elegendő
120 GB-tóloperációs rendszer, alapprogramok
240 GB-tóloperációs rendszer, számos program és néhány játék
480 GB-tóloperációs rendszer, sok program és kb. 10 játék
960 GB-tóloperációs rendszer, majdnem minden program, sok játék és néhány fotó, videó

SSD interfészek

Az interfész ebben a kontextusban a számítógéphez történő csatlakoztatás módját jelöli. Minden interfésznek megvannak a saját tulajdonságai, mint a sebesség vagy a töltési képesség. A különböző interfészeknek egy vagy több speciális csatlakozója is lehet.

Belső SSD interfészek

A számítógépen belül elhelyezett SSD meghajtók csatlakoztatására belső interfészeket használunk.

 • SATA III – A SATA egy sokat használt interfész a belső meghajtók csatlakoztatására. A modern SSD meghajtók azonban sebességben túllépték az az AHCI kommunikációs interfészt használó SATA busz képességeit, amelyet elsősorban a sokkal lassabb HDD-k számára terveztek.
 • mSATA – Az mSATA mintegy előfutára az M.2-es SSD-meghajtóknak. Ahogy a neve is sugallja, SATA-buszon keresztül kommunikál, így az erre a formátumra jellemző korlátok jellemzők rá. Az egyetlen előnye a kisebb méret. Nem örvend kifejezetten nagy népszerűségnek és a szabványos SATA csatlakozókkal nem kompatibilis, így inkább mindig duplán ellenőrizd, hogy a számítógéped rendelkezik-e ezzel a speicális slottal.
 • M.2 (SATA) – Az M.2 formátum, melyet már említettünk, önmagában nem garantálja a nagyobb sebességet. Az M.2 formátum is képes kezelni a régebbi, SATA-buszon keresztül kommunikáló meghajtókat és így a sebesség ennek megfelelően korlátozva lesz.
 • M.2 (NVMe) – Az NVMe egy olyan interfész, amely az elavult AHCI-t váltotta fel és sokkal jobban képes kielégíteni a gyors SSD-meghajtók igényeit. A legfőbb előnye a nagy sebességű párhuzamos adatátvitel a PCI-Express busz segítségével. Az NVMe protokollt használó SSD-meghajtók a leggyorsabb ma elérhető tárhelyek.
 • PCI-Express – A PCIe SSD meghajtók tulajdonképpen NVMe SSD-k, amelyek a speciális M.2 slot helyett általános PCI Express 3.0 x4 portot használnak és így négy sávot használnak. Vannak olyan átalakító kártyák is, amelyek segítségével az M.2 SSD-k PCIe sloton keresztül is csatlakoztathatók.
 • U.2 – Az M.2 formátum lehetővé tette az SSD-k jelentős méretcsökkenését, amely egyes alkalmazásoknál csökkentette a kapacitásukat. Az U.2-es interfésszel a 2,5“ SSD-k az NVMe szabvány segítségével csatlakoztathatók és így biztosítható számukra a nagy sebesség. Ha az alaplapodnak nincs U.2 csatlakozója, egy átalakítóval csatlakoztatható az M.2 slotba.
PortInterfészMaximális sebesség
PCIe x4NVMe4000 MB/s
U.2
M.2 (NVMe)
M.2 (SATA)AHCI (SATA III)600 MB/s
mSATA
SATA III

Külső SSD interfészek

A külső interfész, ahogy a neve is mutatja, külső SSD-meghajtók csatlakoztatására alkalmas. Ebben a kategóriában az USB különböző változatai uralkodnak. Az egyes interfészek sebességét a lenti táblázatban találod.

 • USB 2.0 – Az USB 2.0 nem a legrégibb, de napjainkban egyértelműen elavultnak számító USB-változat. A gyors SSD-k számára így ez nem egy releváns technológia, mivel meggátolja a bennük rejlő potenciál kihasználását.
 • USB 3.0 (3.1 Gen1) – Ne tévesszen meg a félrevezető jelölés. Az USB 3.1 Gen1 a régi jó USB 3.0, amelyre napjainkban bizonyos kontextusokban ezen az új módon hivatkozunk. Ez az interfész már képes a legtöbb külső SSD-meghajtót a megfelelő sebességgel kezelni.
 • USB 3.1 (3.1 Gen2) – Az USB 3.1 Gen2 a Gen1 átviteli sebességének a kétszeresét kínálja és akár 100W teljesítményre is képes.
 • USB-C – A csatlakozó hozzávetőlegesen a jól ismert microUSB-nek felel meg, de vele szemben számos olyan előnye van, ami a jövő csatlakozójával teszi. A legáltalánosabb ezek közül a szimmetrikus forma, amelynek köszönhetően rögtön az első próbálkozással sikeresen csatlakoztatható. Ezenkívül az USB-C támogat minden USB szabványt, beleértve az USB 3.1 Gen2-t is. Az USB-C hálózati kapcsolatra is képes Etherneten keresztül, illetve képátvitelre HDMI 2.0-val. A nagy népszerűségére tekintettel az USB-C már sok modern külső SSD-meghajtónál megtalálható.
USB típusaSebesség
USB 2.0480 Mb/s
USB 3.0 (3.1 Gen1)5 Gb/s
USB 3.1 (3.1 Gen2)10 Gb/s

Az SSD-meghajtók sebessége: olvasás és írás

Az SSD-meghajtók olvasási sebessége az a sebesség, amellyel a készülék hozzáfér a tárolt adatokhoz. Az írási sebesség pedig azt mutatja meg, hogy milyen gyorsan tudja a meghajtó fogadni és elmenteni az adatokat.

 • MB/s – Az egységnyi idő alatti olvasási és írási sebesség szabványegysége nagy fájloknál, például filmeknél vagy tömörített adatoknál.
 • IOPS – Az egység a kisebb, az SSD-meghajtó különböző részein lévő fájlok – mint például programfájlok vagy az operációs rendszer fájljai- írási és olvasási sebességének kontextusában releváns.
SSDMB/s (olvasás/írás)IOPS (olvasás/írás)
Alsó osztály (AHCI)360 / 130 MB/s76 000 / 73 000 IOPS
Középső osztály (AHCI)540 / 520 MB/s97 000 / 88 000 IOPS
Magasabb osztály (NVMe)2 000 / 800 MB/s170 000 / 135 000 IOPS
Legmagasabb osztály (NVMe)3 500 / 2 100 MB/s440 000 / 360 000 IOPS

Az SSD-meghajtók speciális funkciói

 • TRIM – Egy olyan műveletről van szó, amely a legmagasabb írási sebességet biztosítja. Az adatok törlésével általában csak a jelenléti információk kerülnek törlése, a tényleges tartalom csak akkor törlődik, ha felülírjuk azt, ami viszonylag hosszú folyamat. A TRIM funkció biztosítja, hogy az adattörléskor az SSD cellái felszabaduljanak a mielőbbi új mentéshez.
 • RAID – A RAID funkció lehetővé teszi az SSD meghajtók mezőkbe történő rendezését. A RAID kapcsolat elsődleges célja a tárolt adatok védelme, de egyes RAID-típusok nagyon pozitív hatással lehetnek a sebességre is.

Az SSD-meghajtók tárolási tulajdonságai

 • SLC – Az SLC SSD-k minden egyes cellában csak egy bitet hagynak, ami nagy sebességet és hosszú élettartamot biztosít. Hátránya azonban az adatok alacsony sűrűsége, ami az SLC-meghajtókat drágává teszi.
 • MLC – Az MLC-t használó SSD-k két bitet tartanak egy cellában. Ez növeli az adatok sűrűségét és csökkenti az árat. De ezzel együtt az élettartam és a sebesség is csökken.
 • TLC – A TLC memóriával egy cellában három bit tárolható, ami jelentősen növeli az adatsűrűséget, csökkenti a fizikai méreteket és az árat is. Sajnos negatívuma a gyengébb megbízhatóság és az alacsonyabb sebesség.
Hasznosnak találta ezt az információt?
Ez a kérdőív csak visszajelzésekhez van. Ha egyéb kérdésed van, keresd ügyfélszolgálatunkat itt.
Valami hiányzik, vagy rosszul van feltüntetve? Írd meg nekünk, mi meg megpróbáljuk megtalálni és kijavítani.

A legkeresettebbek

1.
Samsung 860 EVO 250GB Szállításra kész > 5 db és a(z) Budapest - bemutatóterem átvevőhelyen
SSD meghajtó - 2,5 ", SATA III, olvasási sebesség akár 550 MB / s, írási sebesség akár 520 MB / s, 150 TBW
-38%
34 490 Ft
21 490 Ft

2.
WD Green 3D NAND SSD 240GB 2.5" Szállításra kész > 5 db és a(z) Budapest - bemutatóterem átvevőhelyen
SSD meghajtó - 2.5", SATA III, olvasási sebesség: akár 545MB/s, írási sebesség: akár 465MB/s, 7mm
-41%
27 790 Ft
16 390 Ft

3.
Samsung 860 EVO 500GB Szállításra kész > 5 db és a(z) Budapest - bemutatóterem átvevőhelyen
SSD meghajtó - 2,5" SATA III, akár 550MB / s-os olvasási sebesség, akár 520MB / s-os írási sebesség, 300TBW
-39%
60 390 Ft
36 890 Ft

Még több
Külső (36) TIPP:

USB-n, FireWire-on vagy eSATÁ-n keresztül csatlakoztatható meghajtók

Számítógépekhez (207)
Belső meghajtók asztali számítógépekhez
Laptopokhoz (189)
A létező meghajtó kicserélése a laptopban.
Szerverhez (35)
Különösen megbízható meghajtók a legigényesebb alkalmazásokhoz
Adattárolás (15)

Adattárolásra alkalmas lemez.

Tartós (12)
Tárhely típusa
SSD (326) TIPP:

Mechanikai alkatrészek nélküli extrém gyors meghajtó

Formátum (Form Factor)
2,5" (157)
M.2 (133)
U.2 (1)
PCIe (12)
mSATA (9)
Speciális (14)
Lemez kapacitása
16 GB
(0,02 TB)
4 000 GB
(4 TB)

Szélesség
22 mm
(2,2 cm)
238,76 mm
(23,88 cm)

Magasság
1,52 mm
(0,15 cm)
203 mm
(20,3 cm)

Mélység
2,23 mm
(0,22 cm)
168 mm
(16,8 cm)

fekete (131)
Ezüst (32)
szürke (8)
kék (8)
vörös (7)
Feketés ezüst (5)
zöld (3)
Titánium (3)
Sárga (2)
Narancssárga (2)
fehér (1)
Belső interfész
SATA III (113)
PCIe (37)
mSATA (8)
M.2 (SATA) (39)
M.2 (NVMe) (82)
U.2 (7)
Külső interfész
USB 3.0 (3.1 gen1) (14)
USB 3.1 (3.1 gen2) (21)
USB-C (15)
Thunderbolt (4)
Olvasási sebesség
375 MB/s
6 800 MB/s

Írási sebesség
90 MB/s
6 000 MB/s

Memória cache
8 MB
2 GB

Speciális funkciók
TRIM (69)
RAID (22)
GDPR ready (31)
MLC (Multi-Level Cell) (69)
TLC (Triple-Level Cell) (154)
Súly
4 g
(0 kg)
785 g
(0,79 kg)

Termékek megjelenítése
Samsung 860 EVO 250GB
SSD meghajtó - 2,5 ", SATA III, olvasási sebesség akár 550 MB / s, írási sebesség akár 520 MB / s, 150 TBW

Samsung 860 EVO 250GB - SSD meghajtó
-38%
21 490 Ft

-38% 34 490 Ft
áfa nélkül 16 920 Ft

Szállításra kész > 5 db
Átvehető ekkor: azonnal.
Termék kód: SAS013b1
WD Green 3D NAND SSD 240GB 2.5"
SSD meghajtó - 2.5", SATA III, olvasási sebesség: akár 545MB/s, írási sebesség: akár 465MB/s, 7mm

Ma 16 ügyfél vásárolta meg ezt
WD Green 3D NAND SSD 240GB 2.5" - SSD meghajtó
-41%
16 390 Ft

-41% 27 790 Ft
áfa nélkül 12 910 Ft

Szállításra kész > 5 db
Átvehető ekkor: azonnal.
Termék kód: FW137b3b
ADATA Ultimate SU650 SSD 120GB
SSD meghajtó - 2,5", SATA III, olvasási sebesség akár 520 MB/s, írási sebesség akár 320 MB/s, 3D TLC NAND technológia, 7 mm

ADATA Ultimate SU650 SSD 120GB - SSD meghajtó
-46%
9 390 Ft

-46% 17 290 Ft
áfa nélkül 7 390 Ft

Különleges ajánlat
Szállításra kész > 5 db
Átvehető ekkor: azonnal.
Termék kód: DU102n2a
WD Green 3D NAND SSD 120GB 2.5"
SSD meghajtó - 2.5", SATA III, olvasási sebesség: akár 545MB/s, írási sebesség: akár 465MB/s, 7mm

WD Green 3D NAND SSD 120GB 2.5" - SSD meghajtó
-47%
10 090 Ft

-47% 18 990 Ft
áfa nélkül 7 940 Ft

Szállításra kész > 5 db
Átvehető ekkor: azonnal.
Termék kód: FW137b2b
Samsung 860 EVO 500GB
SSD meghajtó - 2,5" SATA III, akár 550MB / s-os olvasási sebesség, akár 520MB / s-os írási sebesség, 300TBW

Ma 30 ügyfél vásárolta meg ezt
Samsung 860 EVO 500GB - SSD meghajtó
-39%
36 890 Ft

-39% 60 390 Ft
áfa nélkül 29 050 Ft

Szállításra kész > 5 db
Átvehető ekkor: azonnal.
Termék kód: SAS013b2
Kingston A400 120GB 7mm
SSD meghajtó - 2.5", SATA III, TLC, olvasás 500MB/s, írás akár 320MB/s

9 790 Ft

áfa nélkül 7 710 Ft

Szállításra kész > 5 db
Átvehető ekkor: azonnal.
Termék kód: FT132e6a1
WD 2.5" My Passport SSD 256GB Silver/Black
Külső merevlemez - USB 3.1 Gen-2,adatátvitel akár 515 megabájt / sec, jelszavas védelem, 256 bites AES hardveres titkosítás, 1-WDBK3E2560PSL WESN

Jelenleg 19 ügyfél érdeklődik a termék iránt
WD 2.5" My Passport SSD 256GB Silver/Black - Külső merevlemez
-6%
36 790 Ft

-6% 39 130 Ft
áfa nélkül 28 970 Ft

Különleges ajánlat
Szállításra kész > 5 db
Átvehető ekkor: azonnal.
Termék kód: FW900aa
ADATA XPG SX6000 SSD 128 GB
SSD meghajtó - M.2 2280, PCIe 3.0 x2, NVMe 1.2, 730 MB/s olvasás, 660 MB/s írás, véletlenszerű olvasás 65000 / írás 110000 IOPS, 3D TLC NAND technológia

ADATA XPG SX6000 SSD 128 GB - SSD meghajtó
-32%
12 990 Ft
-32% 19 090 Ft
áfa nélkül 10 230 Ft

Szállításra kész > 5 db
Átvehető ekkor: azonnal.
Termék kód: DU102q1a
Patriot SSD Burst 120GB
SSD meghajtó - 2.5”, SATA III, olvasás sebessége akár 560 MB/s, írás sebessége akár 540 MB/s, 7 mm

Patriot SSD Burst 120GB - SSD meghajtó
-50%
9 590 Ft

-50% 19 190 Ft
áfa nélkül 7 550 Ft

Különleges ajánlat
Szállításra kész > 5 db
Átvehető ekkor: azonnal.
Termék kód: DP810f1
Samsung 960 EVO 250GB
SSD meghajtó - M.2, NVMe, olvasás akár 3200 MB/perc, írás akár 1500 MB/perc, 100TBW

29 090 Ft

áfa nélkül 22 910 Ft

Különleges ajánlat
Szállításra kész > 5 db
Átvehető ekkor: azonnal.
Termék kód: SAS010n3
ADATA Ultimate SU650 SSD 240GB
SSD meghajtó - 2,5", SATA III, olvasási sebesség akár 520 MB/s, írási sebesség akár 450 MB/s, 3D TLC NAND technológia, 7 mm

ADATA Ultimate SU650 SSD 240GB - SSD meghajtó
-43%
15 890 Ft

-43% 27 790 Ft
áfa nélkül 12 510 Ft

Különleges ajánlat
Szállításra kész > 5 db
Átvehető ekkor: azonnal.
Termék kód: DU102n2b
ADATA Ultimate SU650 SSD 480GB
SSD meghajtó - 2.5", SATA III, olvasási sebesség akár 520 MB/s, írási sebesség akár 450 MB/s, 3D TLC NAND technológia, 7 mm

Jelenleg 33 ügyfél érdeklődik a termék iránt
ADATA Ultimate SU650 SSD 480GB - SSD meghajtó
-50%
27 790 Ft

-50% 55 490 Ft
áfa nélkül 21 880 Ft

Szállításra kész > 5 db
Átvehető ekkor: azonnal.
Termék kód: DU102n2c
Samsung 970 EVO 250GB
SSD meghajtó M.2, NVMe, TLC, akár 3400MB/s olvasási-, és akár 1500MB/s írási sebesség, 150TBW

A héten 21 ügyfél vásárolta meg ezt a terméket
Samsung 970 EVO 250GB - SSD meghajtó
-3%
34 390 Ft

-3% 35 490 Ft
áfa nélkül 27 080 Ft

Szállításra kész > 5 db
Átvehető ekkor: azonnal.
Termék kód: SAS011n3
Kingston A1000 240GB
SSD meghajtó - PCIe NVMe Gen 3.0, M.2 2280, 3D TLC, akár 1500 MB/s olvasási és akár 1000 MB/s írási sebesség, 600 TBW

Kingston A1000 240GB - SSD meghajtó
-43%
19 790 Ft

-43% 34 590 Ft
áfa nélkül 15 580 Ft

Különleges ajánlat
Szállításra kész > 5 db
Átvehető ekkor: azonnal.
Termék kód: FT132e7a
ADATA Ultimate SU800 SSD 512GB
SSD meghajtó - 2.5", SATA III, olvasás akár 560 MB/s, írás akár 520 MB/s, 3D TLC NAND technológia, 7 mm

37 690 Ft

áfa nélkül 29 680 Ft

Szállításra kész > 5 db
Átvehető ekkor: azonnal.
Termék kód: DU102p1g
ADATA XPG SX6000 SSD 256 GB
SSD meghajtó - M.2 2280, PCIe 3.0 x2, NVMe 1.2, akár 1000 MB/s olvasási és 800 MB/s írási sebesség, véletlenszerű olvasás/írás 100000/110000 IOPS, 3D TLC NAND technológia

Jelenleg 12 ügyfél érdeklődik a termék iránt
ADATA XPG SX6000 SSD 256 GB - SSD meghajtó
-30%
22 190 Ft
-30% 31 790 Ft
áfa nélkül 17 470 Ft

Szállításra kész > 5 db
Átvehető ekkor: azonnal.
Termék kód: DU102q1b
Crucial MX500 250GB M.2 2280 SSD
SSD meghajtó - M.2 formátum, olvasás 560 MB/s, írás 510 MB/s, véletlenszerű olvasás 95000 / írás 90000 IOPS

Crucial MX500 250GB M.2 2280 SSD - SSD meghajtó
-32%
21 790 Ft

-32% 32 190 Ft
áfa nélkül 17 160 Ft

Szállításra kész > 5 db
Átvehető ekkor: azonnal.
Termék kód: CR006z5a
Crucial MX500 250GB SSD
SSD meghajtó - 2,5", SATA III, legfeljebb 560 MB/s írási sebesség, 510 MB/s olvasási sebesség, 95000 / Write 90000 IOPS, Acronis True Image ™, 7 mm

Crucial MX500 250GB SSD - SSD meghajtó
-37%
21 490 Ft

-37% 34 290 Ft
áfa nélkül 16 920 Ft

Szállításra kész > 5 db
Átvehető ekkor: azonnal.
Termék kód: CR006z6a
Patriot SSD Burst 240GB
SSD meghajtó - 2.5”, SATA III, olvasás sebessége akár 555 MB/s, írás sebessége akár 500 MB/s, 7 mm

A héten 39 ügyfél vásárolta meg ezt a terméket
Patriot SSD Burst 240GB - SSD meghajtó
-42%
16 790 Ft

-42% 28 990 Ft
áfa nélkül 13 220 Ft

Különleges ajánlat
Szállításra kész > 5 db
Átvehető ekkor: azonnal.
Termék kód: DP810f2
Kingston SSDNow UV500 120 GB
SSD meghajtó - 2,5", SATA III, 3D TLC, Marvell Dean, akár 520 MB/s olvasási és 320MB/s írási sebesség, 7mm, 60TBW

Kingston SSDNow UV500 120 GB - SSD meghajtó
-16%
12 490 Ft

-16% 14 790 Ft
áfa nélkül 9 830 Ft

Szállításra kész > 5 db
Átvehető ekkor: azonnal.
Termék kód: FT132e5e1a
ADATA Ultimate SU800 SSD 128GB
SSD meghajtó - 2.5", SATA III, olvasási sebessége: akár 560 MB/s, írási sebessége: akár 520 MB/s, 3D-s TLC NAND technológia, 7 mm

11 990 Ft

áfa nélkül 9 440 Ft

Különleges ajánlat
Szállításra kész > 5 db
Átvehető ekkor: P 8.17.
Termék kód: DU102p1c
ADATA XPG SX8200 SSD 960GB
SSD meghajtó - M.2 2280, PCIe 3.0 x4, NVMe 1.3, akár 3200 MB/s olvasási sebesség, akár 1700 MB/s írási sebesség, véletlenszerű olvasás 310000 / írás 280000 IOPS, 3D TLC NAND technológia

Utolsó 2 db ezen az áron
ADATA XPG SX8200 SSD 960GB - SSD meghajtó
-3%
107 890 Ft

-3% 111 690 Ft
áfa nélkül 84 950 Ft

Szállításra kész 2 db
Átvehető ekkor: holnap.
Termék kód: DU102o1d
Samsung SSD T5 500 GB, kék
Külső merevlemez USB 3.1-C Gen 2, adatátviteli sebesség akár 540 MB / s, USB-A és USB-C kábel

Samsung SSD T5 500 GB, kék - Külső merevlemez
-14%
63 290 Ft

-14% 73 280 Ft
áfa nélkül 49 830 Ft

Szállításra kész > 5 db
Átvehető ekkor: azonnal.
Termék kód: SAS016g2
WD Black NVMe SSD 500GB
SSD meghajtó - M.2 2280, NVMe, akár 3400 MB/s olvasási sebesség, akár 2500 MB/s írási sebesség, 300TBW

WD Black NVMe SSD 500GB - SSD meghajtó
-21%
59 690 Ft

-21% 75 090 Ft
áfa nélkül 47 000 Ft

Szállításra kész > 5 db
Átvehető ekkor: holnap.
Termék kód: FW137g3

SSD meghajtók

SSDAz Intel Optane memória egy szuper módja a számítógép felgyorsításának Szükséged van egy nagy háttértárolóra, de nem engedheted meg magadnak a költséges SSD-t? A megoldás az...
Az Intel Optane 900P SSD a világ leggyorsabb SSD meghajtójának járó címkéjével büszkélkedhet. A siker...
Egy saját számítógép összeszerelése néha trükkös lehet. Ezért összeállítottunk egy részletes ÚTMUTATÓT...

Termék neve:

Megjegyzés (link, PartNumber, stb.):

Alza fiókom Bejelentkezés Szállítás és fizetés Rólunk
Szállítás ide:
WEB2

Miért vásárolj nálunk? PayPal és Utánvétes fizetési lehetőségek! Több infó »
Az ön személyes asszisztense
Alza Premium
Rád pro vás zjistím stav objednávky či pomohu s výběrem zboží.
Napsat dotaz
Zavolejte mi
Új beszélgetés
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, adja meg telefonszámát:
Hívjon