Válaszd ki azt az elemet az oldalon, amelyet a hiba érint

SSD meghajtók

Termékkatalógus
Ár
-
Termék állapota
Használat
Külső
(38)
Számítógépekhez
(164)
Laptopokhoz
(125)
Szerverhez
(16)
Adattárolás
(9)
Tartós
(7)
Tárhely típusa
SSD
(219)
Flash
(1)
Formátum (Form Factor)
3,5"
(4)
2,5"
(106)
1,8"
(3)
M.2
(85)
U.2
(1)
PCIe
(11)
MSATA
(3)
Tárhelykapacitás
16 GB
4000 GB
- 0,02 TB 4 TB
7 órával ezelőtt Megvásárolta: egy vállalkozás, Zalaegerszeg
 
Intel 545s 256GB SSD Szállításra kész > 5 db
és akár ma a Budapest - bemutatóterem átvevőhelyen
13 890 Ft7 órával ezelőtt Megvásárolta: egy vállalkozás, Budapest
10 órával ezelőtt Megvásárolta: egy vállalkozás, Kosd
 
Kingston SSDNow UV500 240GB Szállításra kész > 5 db
és akár ma a Budapest - bemutatóterem átvevőhelyen
15 490 Ft10 órával ezelőtt Megvásárolta: egy vállalkozás, Budapest
 
WD Blue 3D SSD NAND 500GB 2.5" Szállításra kész > 5 db
és akár ma a Budapest - bemutatóterem átvevőhelyen
20 690 Ft12 órával ezelőtt Megvásárolta: egy vállalkozás, Mogyoród
 
Intel 545s 256GB SSD Szállításra kész > 5 db
és akár ma a Budapest - bemutatóterem átvevőhelyen
13 890 Ft12 órával ezelőtt Megvásárolta: egy vállalkozás, Gyöngyös
 
ADATA Ultimate SU800 SSD 512GB Szállításra kész > 5 db
és akár ma a Budapest - bemutatóterem átvevőhelyen
24 090 Ft12 órával ezelőtt Megvásárolta: egy vállalkozás, Dunaújváros
 
WD Blue 3D SSD NAND 500GB 2.5" Szállításra kész > 5 db
és akár ma a Budapest - bemutatóterem átvevőhelyen
20 690 Ft15 órával ezelőtt Megvásárolta: egy vállalkozás, Inárcs
 
Crucial MX500 250GB SSD Szállításra kész > 5 db
és akár ma a Budapest - bemutatóterem átvevőhelyen
16 790 Ft15 órával ezelőtt Megvásárolta: egy vállalkozás, Pilisvörösvár
 
ADATA XPG SX8200 Pro SSD 256GB Szállításra kész > 5 db
21 590 Ft16 órával ezelőtt Megvásárolta: egy vállalkozás, Budapest
 
WD Blue 3D SSD NAND 1TB 2.5" Szállításra kész > 5 db
44 390 Ft16 órával ezelőtt Megvásárolta: egy vállalkozás, Budapest
 
Kingston A400 240GB 7mm Szállításra kész > 5 db
és akár ma a Budapest - bemutatóterem átvevőhelyen
11 890 Ft16 órával ezelőtt Megvásárolta: egy vállalkozás, Záhony
 
WD Blue 3D SSD NAND 500GB 2.5" Szállításra kész > 5 db
és akár ma a Budapest - bemutatóterem átvevőhelyen
20 690 Ft0

Az SSD-k (Solid State Drive) a hagyományos merevlemez-meghajtók modern alternatívái. Fő előnyeik közé tartozik a nagyobb sebesség, az alacsony fogyasztás és a mechanikai hatásokkal szembeni fokozott ellenállóképesség. Napjainkra az SSD-meghajtó lépett elő a fő rendszervezérlésnek, mivel rendkívül kedvező hatása van az alkalmazásokra és az operációs rendszerekre nézve.

Tovább

SSD formátumok

A formátum határozza meg az SSD meghajtó fizikai méreteit. Fontos erre odafigyelni a kompatibilitási problémák elkerülése érdekében. Ma két fő SSD formátumot különböztetünk meg:

 • M.2 – Modern formátum, amellyel az SSD méretileg gazdaságosabbá válik. Ahelyett, hogy a házba kellene szerelni őket, az ilyen tárhely közvetlenül az alaplapon kap helyet. Az M.2 formátum új sebességi lehetőségeket nyit az SSD meghajtók számára, amely elsősorban az NVMe-vel biztosít kompatibilis felületet.
 • 2,5“ – Hagyományos formátum, amely a régebbi lemezmeghajtókból származik. Az ilyen SSD-k nm drágák és kiválóak régebbi számítógépekhez vagy laptopokhoz, mert SATA III-on keresztül csatlakoznak. A 2,5“ SSD-meghajtó modernebb csatlakoztatási módja az U.2 port.
 • PCIe - A PCI-Express SSD-k standard NVMe vezérlést használó meghajtók, csak általános PCIe x4 porton keresztül csatlakoztathatók, mely gyakorlatilag minden alaplapon megtalálható. Az M.2 SSD-khez elérhető PCIe slot-átalakító.

Az SSD-k kapacitása

A merevlemezek kapacitása határozza meg a szabad terület nagyságát, amelyen az operációs rendszer, a dokumentumok, programok, filmek, vagyis röviden a tárolandó adatok mentésre kerülhetnek.

KapacitásMire elegendő
120 GB-tóloperációs rendszer, alapprogramok
240 GB-tóloperációs rendszer, számos program és néhány játék
480 GB-tóloperációs rendszer, sok program és kb. 10 játék
960 GB-tóloperációs rendszer, majdnem minden program, sok játék és néhány fotó, videó

SSD interfészek

Az interfész ebben a kontextusban a számítógéphez történő csatlakoztatás módját jelöli. Minden interfésznek megvannak a saját tulajdonságai, mint a sebesség vagy a töltési képesség. A különböző interfészeknek egy vagy több speciális csatlakozója is lehet.

Belső SSD interfészek

A számítógépen belül elhelyezett SSD meghajtók csatlakoztatására belső interfészeket használunk.

 • SATA III – A SATA egy sokat használt interfész a belső meghajtók csatlakoztatására. A modern SSD meghajtók azonban sebességben túllépték az az AHCI kommunikációs interfészt használó SATA busz képességeit, amelyet elsősorban a sokkal lassabb HDD-k számára terveztek.
 • mSATA – Az mSATA mintegy előfutára az M.2-es SSD-meghajtóknak. Ahogy a neve is sugallja, SATA-buszon keresztül kommunikál, így az erre a formátumra jellemző korlátok jellemzők rá. Az egyetlen előnye a kisebb méret. Nem örvend kifejezetten nagy népszerűségnek és a szabványos SATA csatlakozókkal nem kompatibilis, így inkább mindig duplán ellenőrizd, hogy a számítógéped rendelkezik-e ezzel a speicális slottal.
 • M.2 (SATA) – Az M.2 formátum, melyet már említettünk, önmagában nem garantálja a nagyobb sebességet. Az M.2 formátum is képes kezelni a régebbi, SATA-buszon keresztül kommunikáló meghajtókat és így a sebesség ennek megfelelően korlátozva lesz.
 • M.2 (NVMe) – Az NVMe egy olyan interfész, amely az elavult AHCI-t váltotta fel és sokkal jobban képes kielégíteni a gyors SSD-meghajtók igényeit. A legfőbb előnye a nagy sebességű párhuzamos adatátvitel a PCI-Express busz segítségével. Az NVMe protokollt használó SSD-meghajtók a leggyorsabb ma elérhető tárhelyek.
 • PCI-Express – A PCIe SSD meghajtók tulajdonképpen NVMe SSD-k, amelyek a speciális M.2 slot helyett általános PCI Express 3.0 x4 portot használnak és így négy sávot használnak. Vannak olyan átalakító kártyák is, amelyek segítségével az M.2 SSD-k PCIe sloton keresztül is csatlakoztathatók.
 • U.2 – Az M.2 formátum lehetővé tette az SSD-k jelentős méretcsökkenését, amely egyes alkalmazásoknál csökkentette a kapacitásukat. Az U.2-es interfésszel a 2,5“ SSD-k az NVMe szabvány segítségével csatlakoztathatók és így biztosítható számukra a nagy sebesség. Ha az alaplapodnak nincs U.2 csatlakozója, egy átalakítóval csatlakoztatható az M.2 slotba.
PortInterfészMaximális sebesség
PCIe x4NVMe4000 MB/s
U.2
M.2 (NVMe)
M.2 (SATA)AHCI (SATA III)600 MB/s
mSATA
SATA III

Külső SSD interfészek

A külső interfész, ahogy a neve is mutatja, külső SSD-meghajtók csatlakoztatására alkalmas. Ebben a kategóriában az USB különböző változatai uralkodnak. Az egyes interfészek sebességét a lenti táblázatban találod.

 • USB 2.0 – Az USB 2.0 nem a legrégibb, de napjainkban egyértelműen elavultnak számító USB-változat. A gyors SSD-k számára így ez nem egy releváns technológia, mivel meggátolja a bennük rejlő potenciál kihasználását.
 • USB 3.0 (3.1 Gen1) – Ne tévesszen meg a félrevezető jelölés. Az USB 3.1 Gen1 a régi jó USB 3.0, amelyre napjainkban bizonyos kontextusokban ezen az új módon hivatkozunk. Ez az interfész már képes a legtöbb külső SSD-meghajtót a megfelelő sebességgel kezelni.
 • USB 3.1 (3.1 Gen2) – Az USB 3.1 Gen2 a Gen1 átviteli sebességének a kétszeresét kínálja és akár 100W teljesítményre is képes.
 • USB-C – A csatlakozó hozzávetőlegesen a jól ismert microUSB-nek felel meg, de vele szemben számos olyan előnye van, ami a jövő csatlakozójával teszi. A legáltalánosabb ezek közül a szimmetrikus forma, amelynek köszönhetően rögtön az első próbálkozással sikeresen csatlakoztatható. Ezenkívül az USB-C támogat minden USB szabványt, beleértve az USB 3.1 Gen2-t is. Az USB-C hálózati kapcsolatra is képes Etherneten keresztül, illetve képátvitelre HDMI 2.0-val. A nagy népszerűségére tekintettel az USB-C már sok modern külső SSD-meghajtónál megtalálható.
USB típusaSebesség
USB 2.0480 Mb/s
USB 3.0 (3.1 Gen1)5 Gb/s
USB 3.1 (3.1 Gen2)10 Gb/s

Az SSD-meghajtók sebessége: olvasás és írás

Az SSD-meghajtók olvasási sebessége az a sebesség, amellyel a készülék hozzáfér a tárolt adatokhoz. Az írási sebesség pedig azt mutatja meg, hogy milyen gyorsan tudja a meghajtó fogadni és elmenteni az adatokat.

 • MB/s – Az egységnyi idő alatti olvasási és írási sebesség szabványegysége nagy fájloknál, például filmeknél vagy tömörített adatoknál.
 • IOPS – Az egység a kisebb, az SSD-meghajtó különböző részein lévő fájlok – mint például programfájlok vagy az operációs rendszer fájljai- írási és olvasási sebességének kontextusában releváns.
SSDMB/s (olvasás/írás)IOPS (olvasás/írás)
Alsó osztály (AHCI)360 / 130 MB/s76 000 / 73 000 IOPS
Középső osztály (AHCI)540 / 520 MB/s97 000 / 88 000 IOPS
Magasabb osztály (NVMe)2 000 / 800 MB/s170 000 / 135 000 IOPS
Legmagasabb osztály (NVMe)3 500 / 2 100 MB/s440 000 / 360 000 IOPS

Az SSD-meghajtók speciális funkciói

 • TRIM – Egy olyan műveletről van szó, amely a legmagasabb írási sebességet biztosítja. Az adatok törlésével általában csak a jelenléti információk kerülnek törlése, a tényleges tartalom csak akkor törlődik, ha felülírjuk azt, ami viszonylag hosszú folyamat. A TRIM funkció biztosítja, hogy az adattörléskor az SSD cellái felszabaduljanak a mielőbbi új mentéshez.
 • RAID – A RAID funkció lehetővé teszi az SSD meghajtók mezőkbe történő rendezését. A RAID kapcsolat elsődleges célja a tárolt adatok védelme, de egyes RAID-típusok nagyon pozitív hatással lehetnek a sebességre is.

Az SSD-meghajtók tárolási tulajdonságai

 • SLC – Az SLC SSD-k minden egyes cellában csak egy bitet hagynak, ami nagy sebességet és hosszú élettartamot biztosít. Hátránya azonban az adatok alacsony sűrűsége, ami az SLC-meghajtókat drágává teszi.
 • MLC – Az MLC-t használó SSD-k két bitet tartanak egy cellában. Ez növeli az adatok sűrűségét és csökkenti az árat. De ezzel együtt az élettartam és a sebesség is csökken.
 • TLC – A TLC memóriával egy cellában három bit tárolható, ami jelentősen növeli az adatsűrűséget, csökkenti a fizikai méreteket és az árat is. Sajnos negatívuma a gyengébb megbízhatóság és az alacsonyabb sebesség.
Hasznosnak találta ezt az információt?
Ez a kérdőív csak visszajelzésekhez van. Ha egyéb kérdésed van, keresd ügyfélszolgálatunkat itt.
Valami hiányzik, vagy rosszul van feltüntetve? Írd meg nekünk, mi meg megpróbáljuk megtalálni és kijavítani.

A legkeresettebbek

1.
Samsung 860 EVO 250GB Szállításra kész > 5 db és akár ma a Budapest - bemutatóterem átvevőhelyen
SSD meghajtó - 2,5 ", SATA III, olvasási sebesség akár 550 MB / s, írási sebesség akár 520 MB / s, 150 TBW
-44%
34 490 Ft
19 190 Ft

2.
Intel 545s 512GB SSD Szállításra kész > 5 db és akár ma a Budapest - bemutatóterem átvevőhelyen
SSD meghajtó - 2.5" SATA III, 3D TLC, olvasási sebessége akár 550 MB / s, írási sebessége akár 500 MB / s, 7 mm
-9%
28 990 Ft
26 490 Ft

3.
Intel 545s 256GB SSD Szállításra kész > 5 db és akár ma a Budapest - bemutatóterem átvevőhelyen
SSD meghajtó - 2.5" SATA III, 3D TLC, olvasási sebessége akár 550 MB / s, írási sebessége akár 500 MB / s, 7 mm
-15%
16 290 Ft
13 890 Ft

Még több
223 tétel
Külső (38) TIPP:

USB-n, FireWire-on vagy eSATÁ-n keresztül csatlakoztatható meghajtók

Számítógépekhez (164)
Belső meghajtók asztali számítógépekhez
Laptopokhoz (125)
A létező meghajtó kicserélése a laptopban.
Szerverhez (16)
Különösen megbízható meghajtók a legigényesebb alkalmazásokhoz
Adattárolás (9)

Adattárolásra alkalmas lemez.

Tartós (7)
Tárhely típusa
SSD (219) TIPP:

Mechanikai alkatrészek nélküli extrém gyors meghajtó

Flash (1)

Mostly used for Tablets

Formátum (Form Factor)
3,5" (4)
2,5" (106)
1,8" (3)
M.2 (85)
U.2 (1)
PCIe (11)
mSATA (3)
Tárhelykapacitás
16 GB
(0,02 TB)
4 000 GB
(4 TB)

Szélesség
8 mm
(0,8 cm)
238,76 mm
(23,88 cm)

Magasság
2,15 mm
(0,22 cm)
203 mm
(20,3 cm)

Mélység
1,5 mm
(0,15 cm)
168 mm
(16,8 cm)

Fehér (1)
Fekete (93)
Vörös (4)
kék (6)
Narancssárga (3)
Ezüst (12)
szürke (6)
Titánium (2)
zöld (2)
Sárga (1)
Belső interfész
SATA II (1)
SATA III (77)
PCIe (18)
mSATA (1)
M.2 (SATA) (14)
M.2 (NVMe) (67)
U.2 (7)
Külső interfész
USB 3.0 (3.1 gen1) (7)
USB 3.1 (3.1 gen2) (22)
USB-C (21)
Thunderbolt (8)
Olvasási sebesség
440 MB/s
6 800 MB/s

Írási sebesség
145 MB/s
6 000 MB/s

Memória cache
8 MB
512 MB

Speciális funkciók
TRIM (42)
RAID (18)
3D NAND (47)
GDPR ready (33)
MLC (Multi-Level Cell) (16)
TLC (Triple-Level Cell) (104)
QLC (Quad-Level Cell) (4)
Súly
5,99 g
(0,01 kg)
785 g
(0,79 kg)

120 TBW (1)
150 TBW (1)
160 TBW (1)
200 TBW (1)
240 TBW (2)
300 TBW (2)
320 TBW (2)
480 TBW (1)
600 TBW (2)
640 TBW (1)
Termékek megjelenítése
Samsung 860 EVO 250GB
SSD meghajtó - 2,5 ", SATA III, olvasási sebesség akár 550 MB / s, írási sebesség akár 520 MB / s, 150 TBW

Samsung 860 EVO 250GB - SSD meghajtó
Több, mint99%Megbízhatóság
-44%
19 190 Ft

-44% 34 490 Ft
áfa nélkül 15 110 Ft

Szállításra kész > 5 db
és akár ma a Budapest - bemutatóterem átvevőhelyen
Termék kód: SAS013b1
Kingston A400 120GB 7mm
SSD meghajtó - 2.5", SATA III, TLC, olvasás 500MB/s, írás akár 320MB/s

Kingston A400 120GB 7mm - SSD meghajtó
Több, mint98%Megbízhatóság
-13%
7 490 Ft

-13% 8 590 Ft
áfa nélkül 5 900 Ft

Szállításra kész > 10 db
és akár ma a Budapest - bemutatóterem átvevőhelyen
Termék kód: FT132e6a1
Intel 545s 256GB SSD
SSD meghajtó - 2.5" SATA III, 3D TLC, olvasási sebessége akár 550 MB / s, írási sebessége akár 500 MB / s, 7 mm

Ma 27 ügyfél vásárolta meg ezt
Intel 545s 256GB SSD - SSD meghajtó
Több, mint98%Megbízhatóság
-15%
13 890 Ft

-15% 16 290 Ft
áfa nélkül 10 940 Ft

Szállításra kész > 5 db
és akár ma a Budapest - bemutatóterem átvevőhelyen
Termék kód: NR111l1a
Kingston A400 240GB 7mm
SSD meghajtó - 2.5", SATA III, TLC, olvasási sebesség akár 500MB/s, írási sebesség akár 350MB/sec

Kingston A400 240GB 7mm - SSD meghajtó
Több, mint98%Megbízhatóság
-15%
11 890 Ft

-15% 13 990 Ft
áfa nélkül 9 360 Ft

Szállításra kész > 5 db
és akár ma a Budapest - bemutatóterem átvevőhelyen
Termék kód: FT132e6a2
Intel 545s 512GB SSD
SSD meghajtó - 2.5" SATA III, 3D TLC, olvasási sebessége akár 550 MB / s, írási sebessége akár 500 MB / s, 7 mm

Ma 12 ügyfél vásárolta meg ezt
Intel 545s 512GB SSD - SSD meghajtó
Több, mint98%Megbízhatóság
-9%
26 490 Ft

-9% 28 990 Ft
áfa nélkül 20 860 Ft

Különleges ajánlat
Szállításra kész > 5 db
és akár ma a Budapest - bemutatóterem átvevőhelyen
Termék kód: NR111l1c
ADATA Ultimate SU650 SSD 120GB
SSD meghajtó - 2.5", SATA III, reads up to 520MB/sec, writes up to 320MB/sec, 3D TLC NAND technology, 7mm

ADATA Ultimate SU650 SSD 120GB - SSD meghajtó
Több, mint99%Megbízhatóság
-8%
7 190 Ft

-8% 7 790 Ft
áfa nélkül 5 660 Ft

Szállításra kész > 10 db
és akár ma a Budapest - bemutatóterem átvevőhelyen
Termék kód: DU102n2a1
ADATA XPG SX8200 Pro SSD 256GB
SSD meghajtó - M.2 2280, PCIe 3.0 x4, NVMe 1.3, akár 3500 MB/s olvasás, akár 3000 MB/s írás, véletlenszerű olvasás 220000 / írás 290000 IOPS, 3D TLC NAND technológia

A héten 26 ügyfél vásárolta meg ezt a terméket
21 590 Ft

áfa nélkül 17 000 Ft

Szállításra kész > 5 db
Termék kód: DU102o2b
ADATA Ultimate SU650 SSD 240GB
SSD meghajtó - 2.5", SATA III, reads to 520MB/sec, writes up to 450MB/sec, 3D TLC NAND technology, 7mm

ADATA Ultimate SU650 SSD 240GB - SSD meghajtó
Több, mint99%Megbízhatóság
12 190 Ft

-2% 12 390 Ft
áfa nélkül 9 600 Ft

Szállításra kész > 5 db
és akár ma a Budapest - bemutatóterem átvevőhelyen
Termék kód: DU102n2b1
WD Blue 3D SSD NAND 500GB 2.5"
SSD meghajtó - 2,5", SATA III, olvasási sebesség akár 560 MB/s, írási sebesség akár 530 MB/s, 200TBW

WD Blue 3D SSD NAND 500GB 2.5" - SSD meghajtó
Több, mint98%Megbízhatóság
-29%
20 690 Ft

-29% 28 990 Ft
áfa nélkül 16 290 Ft

Szállításra kész > 5 db
és akár ma a Budapest - bemutatóterem átvevőhelyen
Termék kód: FW137d3c
Crucial MX500 500GB SSD
SSD meghajtó 2,5", SATA III, legfeljebb 560 MB/s írási sebesség, 510 MB/s olvasási sebesség, véletlen olvasás 95000 / Write, 90000 IOPS, Acronis True Image ™, 7 mm

Crucial MX500 500GB SSD - SSD meghajtó
Több, mint99%Megbízhatóság
-13%
23 790 Ft

-13% 27 490 Ft
áfa nélkül 18 730 Ft

Szállításra kész > 5 db
és akár ma a Budapest - bemutatóterem átvevőhelyen
Termék kód: CR006z6b
Patriot Burst SSD 960GB
SSD meghajtó - 2.5", SATA III, reads up to 560MB/sec, writes up to 540MB/sec, 7mm

+ INGYEN Flash disk Patriot

Patriot Burst SSD 960GB - SSD meghajtó
Több, mint98%Megbízhatóság
-18%
34 990 Ft

-18% 42 490 Ft
áfa nélkül 27 550 Ft

Különleges ajánlat
Szállításra kész > 5 db
Termék kód: DP810f4
ADATA XPG SX8200 Pro SSD 512GB
SSD meghajtó - M.2 2280, PCIe 3.0 x4, NVMe 1.3, akár 3350 MB/s olvasás, akár 2350 MB/s írás, véletlenszerű olvasás 390000 / írás 380000 IOPS, 3D TLC NAND technológia

A héten 20 ügyfél vásárolta meg ezt a terméket
ADATA XPG SX8200 Pro SSD 512GB - SSD meghajtó
Több, mint98%Megbízhatóság
35 890 Ft

-4% 37 490 Ft
áfa nélkül 28 260 Ft

Szállításra kész > 5 db
és akár ma a Budapest - bemutatóterem átvevőhelyen
Termék kód: DU102o2c
ADATA SE730H SSD 256GB Titan
Külső merevlemez - USB-C 3.1 Gen 2, akár 500MB/s olvasás, IP68 szerinti víz- és porállóság, ütésálló, miniatűr méretek, fém

ADATA SE730H SSD 256GB Titan - Külső merevlemez
-27%
24 990 Ft

-27% 34 090 Ft
áfa nélkül 19 680 Ft

Szállításra kész > 5 db
és akár ma a Budapest - bemutatóterem átvevőhelyen
Termék kód: DU119e4
SanDisk Extreme Portable SSD 500GB
Külső merevlemez - USB-C 3.1 Gen2, akár 515 MB/s olvasási sebesség, IP55 víz- és porállóság, ütésálló, miniatűr méretek, USB-A -> USB-C kábel a csomagban

A héten 21 ügyfél vásárolta meg ezt a terméket
SanDisk Extreme Portable SSD 500GB - Külső merevlemez
-13%
49 190 Ft

-13% 56 390 Ft
áfa nélkül 38 730 Ft

Szállításra kész > 5 db
és akár ma a Budapest - bemutatóterem átvevőhelyen
Termék kód: JV0131b2
Kingston A400 480GB 7mm
SSD meghajtó - 2.5", SATA III, TLC, olvasás 500MB/mp, írás akár 450 MB/mp

Kingston A400 480GB 7mm - SSD meghajtó
-19%
21 290 Ft

-19% 26 290 Ft
áfa nélkül 16 760 Ft

Szállításra kész > 5 db
és akár ma a Budapest - bemutatóterem átvevőhelyen
Termék kód: FT132e6a3
ADATA Ultimate SU650 SSD 480GB
SSD meghajtó - 2.5", SATA III, akár 520 MB/s olvasás, akár 450 MB/s írás, 3D TLC NAND technológia, 7 mm

ADATA Ultimate SU650 SSD 480GB - SSD meghajtó
Több, mint99%Megbízhatóság
Új
20 090 Ft
áfa nélkül 15 820 Ft

Szállításra kész > 5 db
és akár ma a Budapest - bemutatóterem átvevőhelyen
Termék kód: DU102n2c1
Patriot SSD Burst 240GB
SSD meghajtó - 2.5”, SATA III, olvasás sebessége akár 555 MB/s, írás sebessége akár 500 MB/s, 7 mm

Ma 24 ügyfél vásárolta meg ezt
Patriot SSD Burst 240GB - SSD meghajtó
Több, mint98%Megbízhatóság
-11%
11 690 Ft

-11% 13 090 Ft
áfa nélkül 9 200 Ft

Szállításra kész > 5 db
és akár ma a Budapest - bemutatóterem átvevőhelyen
Termék kód: DP810f2
Crucial BX500 240GB SSD
SSD meghajtó - 2.5", SATA III, olvasás akár 540MB/s, írás akár 500MB/s, Acronis® True Image™, 7mm

Crucial BX500 240GB SSD - SSD meghajtó
Több, mint99%Megbízhatóság
12 690 Ft

-3% 13 090 Ft
áfa nélkül 9 990 Ft

Különleges ajánlat
Szállításra kész > 5 db
és akár ma a Budapest - bemutatóterem átvevőhelyen
Termék kód: CR006z7b
Kingston SSDNow UV500 120 GB
SSD meghajtó - 2,5", SATA III, 3D TLC, Marvell Dean, akár 520 MB/s olvasási és 320MB/s írási sebesség, 7mm, 60TBW

Kingston SSDNow UV500 120 GB - SSD meghajtó
Több, mint98%Megbízhatóság
-29%
10 490 Ft

-29% 14 790 Ft
áfa nélkül 8 260 Ft

Szállításra kész > 5 db
Termék kód: FT132e5e1a
ADATA Ultimate SU650 SSD 960GB
SSD meghajtó - 2.5", SATA III, akár 520 MB/s olvasás, akár 450 MB/s írás, 3D TLC NAND technológia, 7 mm

ADATA Ultimate SU650 SSD 960GB - SSD meghajtó
Több, mint98%Megbízhatóság
39 690 Ft

áfa nélkül 31 250 Ft

Szállításra kész > 5 db
és akár ma a Budapest - bemutatóterem átvevőhelyen
Termék kód: DU102n2d
APACER AS340 SSD 960 GB
SSD meghajtó - 2,5 hüvelykes, SATA III, olvasási sebessége akár 550 MB/s, írási sebessége akár 510 MB/s, 3D TLC NAND technológia, 7 mm

A héten 58 ügyfél vásárolta meg ezt a terméket
APACER AS340 SSD 960 GB - SSD meghajtó
Új
35 990 Ft

áfa nélkül 28 340 Ft

Szállításra kész > 5 db
és akár ma a Budapest - bemutatóterem átvevőhelyen
Termék kód: APA110e
ADATA Ultimate SU800 SSD M.2 2280 512GB
SSD meghajtó - M.2 2280, SATA III, olvasási sebessége akár 560 MB/s, írási sebessége akár 520 MB/s, 3D TLC, Trim

ADATA Ultimate SU800 SSD M.2 2280 512GB - SSD meghajtó
-17%
24 990 Ft

-17% 30 090 Ft
áfa nélkül 19 680 Ft

Szállításra kész > 5 db
Termék kód: DU102p5c
WD Blue 3D NAND SSD 500GB M.2
SSD meghajtó - M.2 2280, olvasási sebesség akár 560 MB/s, írási sebesség akár 530 MB/s, 200TBW

WD Blue 3D NAND SSD 500GB M.2 - SSD meghajtó
-64%
20 890 Ft

-64% 58 490 Ft
áfa nélkül 16 450 Ft

Szállításra kész > 5 db
és akár ma a Budapest - bemutatóterem átvevőhelyen
Termék kód: FW137f7
Samsung SSD T5 500GB kék
Külső merevlemez - USB 3.1 Gen 2, akár 540 MB/s átviteli sebesség + USB-C to USB-C és USB-A to USB-C kábel a csomagban

A héten 56 ügyfél vásárolta meg ezt a terméket
Samsung SSD T5 500GB kék - Külső merevlemez
Több, mint99%Megbízhatóság
-11%
43 890 Ft

-11% 49 290 Ft
áfa nélkül 34 560 Ft

Szállításra kész > 5 db
Termék kód: SAS016g8

SSD meghajtók

SSDAz Intel Optane memória egy szuper módja a számítógép felgyorsításának Szükséged van egy nagy háttértárolóra, de nem engedheted meg magadnak a költséges SSD-t? A megoldás az...
Az Intel Optane 900P SSD a világ leggyorsabb SSD meghajtójának járó címkéjével büszkélkedhet. A siker...
Egy saját számítógép összeszerelése néha trükkös lehet. Ezért összeállítottunk egy részletes ÚTMUTATÓT...

Termék neve:

Megjegyzés (link, PartNumber, stb.):

Tekintsd meg a legolcsóbbb termékeket a következő kategóriában olcsó SSD meghajtók A leginkábbtól a legkevésbé népszerű termékeket ebben a kategóriában legnépszerűbb, legjobb SSD meghajtók A vásárlóink körében legnépszerűbb termékeket itt találhatod SSD meghajtók vélemények
Alza fiókom Bejelentkezés Szállítás és fizetés Rólunk
Szállítás ide:
WEB10

Miért vásárolj nálunk? PayPal és Utánvétes fizetési lehetőségek! Több infó »
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, adja meg telefonszámát:
Hívjon