30 dnů na vrácení Shop roku

AMD Ryzen 9 processzorok

Termékkatalógus
Ár
-
Elérhetőség
Termék állapota
Vásárlói értékelések
Márkák
AMD
(6)
Foglalat
AMD AM4
(2)
AMD AM5
(4)
Processzormagok száma
12 ×
(3)
16 ×
(3)
Processzor frekvencia
3,4 GHz
4,5 GHz
- 3,4 GHz 4,5 GHz
Szűrés

Az AMD Ryzen 9 processzorok az abszolút csúcstechnológiát képviselik. Tapasztald meg a lenyűgöző teljesítményt és a kompromisszummentes multitaskingot az AMD Ryzen 9 processzorok segítségével. A legmodernebb Zen architektúrára épült processzorok hihetetlen sebességet és hatékonyságot nyújtanak a legigényesebb feladatokhoz is. Akár játékra, tartalomkészítésre, professzionális munkafolyamatokra vagy bármi másra vágysz, a Ryzen 9 processzorok kiemelkedő teljesítményt biztosítanak. Tudj meg róluk többet az alábbi sorokban.

Tovább

Mi a Ryzen 9 processzor?

Az AMD Ryzen 9 processzor az AMD csúcskategóriás asztali processzora, amelyet a legigényesebb számítógépes feladatokhoz terveztek. Több magot és szálat tartalmaz, mint az alacsonyabb kategóriás Ryzen processzorok, így kiváló multitasking teljesítményt és villámgyors sebességet nyújt.

Mely felhasználók számára alkalmas az AMD Ryzen 9 processzor?

Az AMD Ryzen 9 processzorok kompromisszummentes teljesítményt és hatékonyságot nyújtanak a legigényesebb felhasználók számára is. Akár gamer, streamer, vagy profi videó vágó vagy, az AMD Ryzen 9 processzorok kiemelkedő teljesítményt biztosítanak a számodra is.

A Ryzen 9 processzorok választásával egy igazi erőművet építhetsz be a számítógépedbe, ami garantálja a zökkenőmentes munkavégzést és a lenyűgöző teljesítményt.

Ryzen 9 a gamerek számára

A Ryzen 9 processzorok tökéletes választást jelentenek a játékosok számára. A magas magszám és órajelek gondoskodnak a zökkenőmentes játékélményről még a legigényesebb címekben is, míg az alacsony késleltetés versenyelőnyt biztosít az online játékokban.

AMD Ryzen 9 a tartalom gyártóknak is megfelelő választás

A Ryzen 9 processzorok hatékony eszközökké válnak a tartalomkészítők kezében. A lenyűgöző renderelési sebességnek köszönhetően a videók és képek gyorsan elkészülnek, a több mag és szál pedig lehetővé teszi a háttérben zajló feladatok elvégzését a munkafolyamat optimalizálása érdekében.

Egyéb, profi munkákhoz is alkalmas a Ryzen 9

Az AMD Ryzen 9 processzorok megbízhatóak és stabilak, így ideálisak a professzionális felhasználók számára, akiknek kritikus fontosságú feladatokat kell elvégezniük. A nagy memóriatámogatás és a bővíthetőség lehetővé teszi a nagyméretű projektek hatékony kezelését.

i

Kiemelkedő teljesítmény az AMD Ryzen 9 processzorokkal

A Ryzen 9 processzorok akár 16 maggal és 32 szállal is büszkélkedhetnek, amik hihetetlen multitasking képességeket és villámgyors sebességet biztosítanak.

ryzen 9 proci
AMD Ryzen 9 processzor

Miért válasszuk a Ryzen 9 processzort?

Az AMD Ryzen 9 processzorok kiváló választást jelentenek a legigényesebb felhasználók számára, akiknek kiemelkedő teljesítményre van szükségük. Azonban drágábbak és több hőt termelnek, mint az alacsonyabb kategóriás processzorok. Nézzük a további előnyöket és hátrányokat, amelyek nagyban befolyásolják a vásárlók döntését.

  • Lenyűgöző multitasking képességek és villámgyors sebesség.
  • Támogatják a legújabb memóriatípusokat (DDR4, DDR5) és bővítőkártya-szabványokat (PCIe 4.0).
  • Versenyképes áron kínálnak nagyszerű teljesítményt.
  • Sok hőt termelnek, ezért megfelelő hűtésre van szükség.
  • Nem minden alaplappal kompatibilisek.
  • Magasabb energiafogyasztással rendelkeznek, mint az alacsonyabb kategóriás processzorok.

i

Ha saját magad szeretnéd összerakni a PC-t

Készítettünk számodra egy részletes oktatóanyagot, melynek segítségével könnyedén összerakhatod a saját számítógépedet. A folyamat meglepően egyszerű tud lenni, ha követed az utasításokat lépésről lépésre. A cikket itt találod: Hogyan építs PC-t?

Mire figyeljünk az AMD Ryzen 9 processzor választása során?

A vásárlás előtt fontos, hogy meghatározd azt, hogy milyen célra fogod használni a processzort? Játékra, munkára, videószerkesztésre, 3D-s modellezésre, vagy másra? A Ryzen 9 processzorok széles skálán dolgoznak, az olcsóbb modellek a játékosoknak és az általános használatra, míg a drágább modellek a professzionális felhasználók számára ideálisak.

  • Fontos tulajdonság a magok és szálak száma, mivel minél több magot és szálat tartalmaz a proci, annál jobb a és nagy teljesítményű feladatok elvégzésében.
  • Minél magasabb a boost órajel, annál gyorsabban hajthatja végre a processzor a feladatokat. A Ryzen 9 processzorok akár 5 GHz-es boost órajeleket is elérhetnek, ami nagyon gyors feldolgozási sebességet biztosít.
  • Minél nagyobb az L3 cache mérete, annál gyorsabban érheti el a processzor az adatokat.
  • Győződj meg róla, hogy az alaplapod kompatibilis a Ryzen 9 processzorral. Az AMD az AM4 foglalatot használja az AMD Ryzen 9 processzorokhoz.
  • A Ryzen 9 processzorok sok hőt termelnek. Szükséged lesz egy jó hűtőrendszerre, hogy a processzor ne melegedjen túl.
  • Az AMD Ryzen 9 processzorokhoz általában nagyobb házra van szükség, mint az alacsonyabb kategóriás processzorokhoz.

i

Ha érdekel a processzorok világa

Ha szeretnél többet megtudni a processzorokról, akkor olvasd el az alábbi cikkünket - "Mi az a processzor?" címmel, amely számos hasznos információval szolgálhat erről az elengedhetetlen PC komponensről.

A Ryzen 9 processzorok egyéb tulajdonságai

Az AMD Ryzen 9 processzorok az alap tulajdonságok mellett más, kiemelkedő paraméterekkel is büszkélkedhetnek:

  1. Kiváló memória támogatás: az AMD Ryzen 9 processzorok általában támogatják a legújabb DDR4 memóriát, ami segíti a nagy mennyiségű adat gyors kezelését.
  2. Beépített PCIe 4.0 támogatás: a PCIe 4.0 a legújabb szabvány a bővítőkártyák számára, és lehetővé teszi a videókártyák és NVMe tárolók számára, hogy a processzorral nagyobb sebességgel kommunikáljanak, ami jobb teljesítményt eredményez.
  3. A Ryzen 9 processzorok integrált Radeon Vega grafikával rendelkeznek, amely alkalmas alapvető játékok és multimédiás feladatok elvégzésére. Ha komolyabb játékra vagy grafikus munkát végzel, akkor dedikált videokártyára lesz szükséged.
  4. A Ryzen 9 processzorok a Zen 3 architektúrát használják, amely javítja az IPC (utasítás per ciklus) teljesítményt és az órajelenkénti teljesítményt.
  5. Az XFR 2 technológia automatikusan növeli a processzor órajelét, ha a hőmérséklet és a teljesítményigény engedi.
  6. A cTDP (configurable TDP) technológia lehetővé teszi a processzor TDP-jének (hőtermelési tervezési teljesítmény) konfigurálását. Ez hasznos lehet, ha energiatakarékosabbá szeretnéd tenni a számítógépet.
  7. A Ryzen Master szoftver lehetővé teszi a processzor beállításainak monitorozását és konfigurálását.

Ha továbbra is bizonytalan vagy a döntésben, akkor a vásárlói vélemények segíthetnek a megfelelő választásban.

A leírás elrejtése
Hasznosnak találtad ezt az információt?
Ez az űrlap csak a fenti leírásban található információk értékelésére szolgál.
Ha kérdésed van a termékekkel, szolgáltatásokkal, szállítással, vagy egyéb ügyekkel kapcsolatban, keresd fel ügyfélszolgálatunkat.
Mit javíthatnánk benne? Hiányolsz valamit? Valami rosszul van feltüntetve? Oszd meg velünk.

Legtöbbet eladott

1.
AMD Ryzen 9 7950X Szállításra kész > 5 db
Processzor - 16 magos, 32-szálas, 4,5 GHz, Turbo Boost technológiával akár 5,7 GHz, Boost technológiával akár 5,7 GHz, 64 MB L3 cache, TDP 170 W, AMD Radeon Graphics, 2200 MHz, Raphael, hűtő nélkül, AMD AM5 foglalat, Zen 4 architektúra
245 090 Ft

2.
AMD Ryzen 9 5950X Szállításra kész > 5 db
Processzor - 16 magos, 32-szálas, 3,4 GHz, Boost technológiával akár 4,9 GHz, 64 MB L3 cache, TDP 105 W, beépített grafikus chip nélkül, Vermeer, hűtő nélkül, AMD AM4 foglalat, Zen 3 architektúra
158 490 Ft

3.
AMD Ryzen 9 7900X3D Szállításra kész 4 db
Processzor - 12 magos, 24-szálas, 4,4 GHz, Turbo Boost technológiával akár 5,6 GHz, Boost technológiával akár 5,6 GHz, 128 MB L3 cache, TDP 120 W, AMD Radeon Graphics, 2200 MHz, Raphael, hűtő nélkül, AMD AM5 foglalat, Zen 4 architektúra
207 490 Ft

Még több
6 termék
5,0 23×
Hozzáadás a PC konfigurátorhoz
AMD Ryzen 9 7950X
Processzor - 16 magos, 32-szálas, 4,5 GHz, Turbo Boost technológiával akár 5,7 GHz, Boost technológiával akár 5,7 GHz, 64 MB L3 cache, TDP 170 W, AMD Radeon Graphics, 2200 MHz, Raphael, hűtő nélkül, AMD AM5 foglalat, Zen 4 architektúra
245 090 Ft
Szállításra kész > 5 db
Termékkód: BD750k9
4,8 22×
Hozzáadás a PC konfigurátorhoz
AMD Ryzen 9 7900
Processzor - 12 magos, 24-szálas, 3,7 GHz, Turbo Boost technológiával akár 5,4 GHz, Boost technológiával akár 5,4 GHz, 64 MB L3 cache, TDP 65 W, AMD Radeon Graphics, Raphael, hűtő, AMD AM5 foglalat, Zen 4 architektúra
169 890 Ft
Szállításra kész > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: BD750k8a
5,0 17×
Hozzáadás a PC konfigurátorhoz
AMD Ryzen 9 7900X3D
Processzor - 12 magos, 24-szálas, 4,4 GHz, Turbo Boost technológiával akár 5,6 GHz, Boost technológiával akár 5,6 GHz, 128 MB L3 cache, TDP 120 W, AMD Radeon Graphics, 2200 MHz, Raphael, hűtő nélkül, AMD AM5 foglalat, Zen 4 architektúra
207 490 Ft
Szállításra kész 4 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: BD750k8a1
4,9 103×
Hozzáadás a PC konfigurátorhoz
AMD Ryzen 9 5900X
Processzor - 12 magos, 24-szálas, 3,7 GHz, Boost technológiával akár 4,8 GHz, 64 MB L3 cache, TDP 105 W, beépített grafikus chip nélkül, Vermeer, hűtő nélkül, AMD AM4 foglalat, Zen 3 architektúra
120 890 Ft
Szállításra kész > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: BD750j23
4,9 27×
Hozzáadás a PC konfigurátorhoz
AMD Ryzen 9 7950X3D
Processzor - 16 magos, 32-szálas, 4,2 GHz, Turbo Boost technológiával akár 5,7 GHz, Boost technológiával akár 5,7 GHz, 128 MB L3 cache, TDP 120 W, AMD Radeon Graphics, 2200 MHz, Raphael, AMD AM5 foglalat, Zen 4 architektúra
271 290 Ft
Szállításra kész > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: BD750k9a1
4,8 37×
Hozzáadás a PC konfigurátorhoz
AMD Ryzen 9 5950X
Processzor - 16 magos, 32-szálas, 3,4 GHz, Boost technológiával akár 4,9 GHz, 64 MB L3 cache, TDP 105 W, beépített grafikus chip nélkül, Vermeer, hűtő nélkül, AMD AM4 foglalat, Zen 3 architektúra
158 490 Ft
Szállításra kész > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: BD750j33
Michal MikleHogyan cseréljünk processzort? (TIPPEK ÉS TRÜKKÖK) A processzor cseréjének gondolata a legtöbb ember számára fejtörést és bizonytalanságot okoz. Mégis, sokunk előbb vagy utóbb kénytelen lesz szembenézni a feladattal. Rábízhatjuk másra is, de mi magunk is elvégezhetjük. Fontos azonban, hogy tudjuk, mit csinálunk, és mire...
A processzor kétségkívül bármely számítógép legfontosabb része. De vajon melyik a legjobb processzor? Hány maggal kell rendelkeznie? Mekkora órajelet kell elérnie? Milyen erős grafikus kártyát kell táplálnia? Mekkora legyen a legjobb processzor energiafelhasználása és...
Újra elérkezett a várva várt pillanat, amelyet a gamerek és játékfejlesztők már nagyon vártak! Amikor Lisa Su megígérte, hogy az AMD agresszív piaci fejlődésének leszünk szemtanúi, én személy szerint nem tulajdonítottam neki nagy jelentőséget. De az AMD nemrég a Zen 3...
értékelésIntel Comet Lake i5-10600K és i9-10900K (ÁTTEKINTÉS ÉS TESZTEK) Az Intel a processzorok 10. generációjával ismét tovább feszegeti a határokat. Ma a hatmagos Intel Core i5-10600K gaming processzorra és a tízmagos Intel Core i9-10900K-ra fókuszálunk. Hogyan hasonlíthatók ezek az újítások közvetlenül az ADM konkurens,...
További cikkek

AMD Ryzen 9 processzorok

A AMD Ryzen 9 processzorok kategóriában összesen 6 termék közül válogathatsz online boltunkban. Rendelésedet hétköznapokon 2 napon belül házhoz szállítjuk. A Budapest több pontján elérhető AlzaBoxokból már másnap felveheted a rendelésed, de ellátogathatsz áruházunkba is.
Tekintsd meg a legolcsóbb termékeket a következő kategóriában: olcsó AMD Ryzen 9 processzorok A termékeket a legnépszerűbbtől a legkevésbé kedveltig rendezve ebben a kategóriában találod: legnépszerűbb, legjobb AMD Ryzen 9 processzorok A vásárlóink körében legnépszerűbb termékeket itt találhatod: AMD Ryzen 9 processzorok vélemények
P-DC1-WEB05
28 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ