PC alkatrészek

Szeretnél saját erőteljes gamer számítógépet építeni, hogy részleteiben élvezhesd a legfrissebb játékokat, vagy egy nagy teljesítményű munkaállomást, esetleg megbízható irodai számítógépet szeretnél összeállítani, de elveszel a különböző számítógép alkatrészek végtelen választékában? Segítünk, hogy a megfelelő PC alkatrészek kerüljenek a kosaradba, illetve mutatunk néhány példát is inspirációképpen.

Tovább

Milyen PC alkatrészek szükségesek a számítógép megépítéséhez?

Egy teljes funkcionalitású számítógép összeállítása többféle PC alkatrész gondos összeválogatásával kezdődik, a kínálat viszont gyakran zavarba ejtően bőséges. Nem tudod, hogy pontosan mire van szükséged? A számítógép alapját a processzor, a RAM memória és a videókártyával felszerelt alaplap alkotja. Mindezek, a merevlemezzel együtt, a számítógépházban kapnak helyet. Általában a gépházak nem rendelkeznek gyárilag beépített PC tápegységgel, ebben az esetben azt külön meg kell vásárolni. Miután elkészült a számítógép alkatrészek segíségével a számítógépház, különböző PC tartozékokra is szükséged lesz.

Alaplap

Minden PC legfontosabb része az alaplap, hiszen minden más számítógép alkatrész erre épül rá. Kiemelt figyelmet kell fordítani az alaplapon található foglalat típusára, amely a processzorhoz csatlakozik. Az alaplapok több formátumban is kaphatók:

 • Az eATX-et több videókártyát is befogadó, csúcskategóriás számítógépekhez tervezték.
 • Az ATX a nagyteljesítményű gamer számítógépek és munkaállomások számára készült.
 • Az mATX leginkább alacsony költségű irodai- és multimédiás számítógépekhez alkalmas.
 • A Mini-ITX elsősorban kompakt irodai és HTPC számítógépekhez, illetve Media Center PC-khez ajánlott. Multimédiás tartalmak megtekintéséhez és egyszerűbb alkalmazásokhoz ideális választás.

Processzor

A processzor az egész számítógép agya, kétségtelenül az egyik legfontosabb PC alkatrész. Feladata a szükséges számítási műveletek végrehajtása. A számítógép összeállításakor meg kell bizonyosodni a foglalatról, más néven a socket-ről, hogy az mindenképpen kompatibilis legyen az alaplappal. A processzorok piacát az Intel és az AMD gyártók uralják. A számítógép használatától függően fontos, hogy megfelelő gondossággal válaszd ki a CPU magok számát.

 • A kétmagos processzorok az olcsó irodai összeállításokhoz alkalmasak.
 • A négymagos CPU-k már jól teljesítenek játékok és grafikai programok futtatása során.
 • A hatmagos és nyolcmagos processzorokat úgy tervezték, hogy az igényes alkalmazásokat és a legújabb játékokat is képesek legyenek kezelni.
 • A többmagos CPU-k elsősorban a nagyteljesítményű szerver-összeállításokban és nagy mennyiségű számítási művéletet végző számítógépekben kapnak helyet.

Processzorral kapcsolatos további információkért olvasd el a Mi az a processzor? című cikkünket.

Rendszermemória

A RAM memória egy olyan számítógép alkatrész amely támogatja a processzor működését. Kapacitása meghatározza, hogy az operációs rendszer mennyi műveletet képes egyszerre végrehajtani. Mekkora memóriát válasszak?

 • A legtöbb operációs rendszer számára 4 GB RAM a minimális alap, de mindenképpen ajánlott legalább 8 GB RAM memóriát telepíteni a számítógépbe.
 • 16 GB memória már elegendő az erősebb irodai és multimédiás PC-k számára is.
 • A munkaállomások és a gamer számítógépek 32 GB, vagy annál nagyobb kapacitású memóriát igényelnek.

i

DDR3, DDR4 vagy DDR5?

Alacsony kategóriás összeállításokba DDR3 memória telepítése az ajánlott. Középkategóriás számítógépekhez remek számítási teljesítményt nyújtanak a DDR4 memóriák, míg a legerősebb processzorok számára a gyorsabb teljesítményt kínáló DDR5 memóriát ajánljuk. Mindemellett a legfontosabb, hogy mindig ellenőrizd le az alaplap és a processzor által támogatott memóriatípust és annak megfelelően válassz.

Videókártya

A videókártya egy olyan számítógép alkatrész, amely nem hiányozhat egy gamer összeállításból sem, de a munkaállomásokban is fontos szerepet töltenek be, beleértve az erősebb irodai- és multimédiás PC-ket is. A videókártyákon található grafikai chip piacvezető gyártói az NVIDIA és az AMD. A videókártyák a számítógép használatától függően négy kategóriába sorolhatók:

 • Multimédiás videókártyák és videókártyák irodai használatra - csak kevésbé igényes feladatokat képesek kezelni, mint például a filmek és a nagyfelbontású videók lejátszása, egyszerűbb játékok futtatása és igényesebb webhelyek böngészése.
 • A gamer videókártyák főleg Full HD felbontású játékokhoz és videószerkesztéshez ideálisak.
 • A csúcskategória képviselői a VR-Ready és a 4K videókártyák, melyek a valódi kihívást jelentő 4K felbontású, illetve virtuális valóságot megjelenítő játékokat is képesek kezelni.
 • A professzionális videókártyákat erőteljes munkaállomásokhoz tervezték és CAD programokhoz optimalizálták. Játékokhoz nem igazán megfelelőek.

Ha csupán irodai célra tervezel PC-t összeállítani, az alaplapba vagy a processzorba integrált videókártyára is megfelelő választás lesz. Bővebb információkért olvasd el a Milyen videókártyát vegyek? című cikkünket.

Merevlemez

A merevlemezeket az adatok tárolására és olvasására használjuk. A számítógép alkatrészek ezen kategóriája alapvetően a nagyobb kapacitású HDD-kre és a gyorsabb SSD-kre osztható fel.

 • Az irodai PC-k és a multimédiás számítógépek összeállításához ideális megoldást kínálnak a HDD merevlemezek, mivel nagy mennyiségű adat tárolására képesek. Az SSD-hez képest lényegesen lassabbak.
 • A munkaállomások, illetve gamer összeállítások esetében az operációs rendszer és az alkalmazások gyors futtatásához érdemes SSD-t használni, emellett az adatok tárolására egy terjedelmes kapacitású HDD is használható.
 • Nagy kapacitású, 2 TB-os vagy akár 4 TB-os SSD meghajtók ugyan már kaphatók, de az áruk sajnos még meglehetősen magas.

Ha a jelenleg elérhető leggyorsabb írási- és olvasási sebességet szeretnéd elérni, válassz a közvetlenül az alaplapra csatlakoztatható M.2 NVMe SSD meghajtók közül.

Számítógépház

Számítógépházat elsősorban annak belső méretei alapján érdemes választani, hogy megfelelően beleilleszkedjen az összes szükséges PC alkatrész. A számítógépházak több kategóriába sorolhatók:

 • Nagy tornyok - a legnagyobb méretű és nagy teljesítményű high-end összeállításokhoz alkalmas. Rengeteg hely áll rendelkezésre a jövőbeli bővítéshez, a vízhűtéshez, valamint számos ventilátor befogadására alkalmas.
 • Midi tornyok - az ATX méret bőven elegendő a legerősebb gamer PC-k és munkaállomások számára.
 • Mini tornyok – alkalmas az mATX alaplap formátumokhoz, ideális olcsóbb irodai és multimédiás PC-k összeállításához.
 • Mini ITX – az MITX formátumú alaplapokhoz tervezték, elsősorban a HTPC összeállításokhoz alkalmas.

A számítógépházak tápegységgel együtt, vagy külön-külön is megvásárolhatók.

Tápegység

A PC tápegységet a számítógép alkatrészek általános fogyasztását figyelembe véve kell kiválasztani. Ezt könnyen kiszámíthatod egy online erőforrás-tervező segítségével. Az egyszerűbb, kevésbé igényes játékokat futtató PC-k és munkaállomások számára 350W is elegendő, míg az igényesebb játékokat futtató összeállításokhoz és munkaállomásokhoz kaphatók 700-900 W-os tápegységek is.

Hűtés

A megfelelő hűtés még nagy terhelés mellett is megőrzi a PC alkatrészek optimális üzemi hőmérsékletét. Ha nem gamer számítógéppel vagy erőteljes munkaállomással rendelkezel, akkor alapszintű hűtés is elég számodra. Az erőteljes munkaállomásokhoz és csúcskategóriás gamer számítógépekhez hatékony ventilátorokra van szükség, vagy a még ennél is hatékonyabb vízhűtés beszerelésére. A hűtőbordák és egyes számítógép alkatrészek (pl.: processzor) központi chipje között hővezető paszta használata erősen ajánlott.

i

A különböző PC alkatrészek kiválasztása során segítségedre lehet a Hogyan rakd össze a számítógéped 8 lépésben című részletes cikkünk.

PC kábelek

A egyes számítógép alkatrészek gépházon belüli összekötéséhet, valamint a monitor, a perifériák számítógépre való csatlakoztatásához különböző PC kábelekre is szükséged lesz.

Opcionális PC alkatrészek

Az alábbi PC alkatrészek a számítógép működése szempontjából nem létfontosságúak:

Hangkártya

A hangkártya a legtöbb esetben már gyárilag beépítésre kerül az alaplapba, ezért ez a számítógép alkatrész az olyan felhasználók számára készül, akik kiváló minőségben szeretnének zenét hallgatni. Azonban a mai integrált hangkártyát is képesek 8 csatornás hangélményt nyújtani. A zenerajongók többnyire az erős hangkártyákat részesítik előnyben, amelyek hang- és játék kezelésére is alkalmasak.

TV kártya és videó rögzítő

Ha szívesen néznél TV-csatornákat a számítógépeden, vagy különböző lejátszókról szeretnél multimédiás tartalmakat digitalizáni, esetleg webkamerázni, felvételeket készíteni, akkor TV kártyára, illetve videó rögzítőre és VHS digitalizálóra is szükséged lehet.

Optikai meghajtó

Az optikai meghajtók létjogosultsága ma már megkérdőjelezhető, azonban a filmeket, játékokat és a különböző szoftvereket sokan még mindig DVD lemezeken szerzik be.

Hálózati kártya és vezérlőkártya

Az alaplapok ugyan rendelkeznek beépített Ethernet adapterrel, WiFi hálózatra való csatlakozásra azonban a többségük nem képes, ezért igény esetén szükséged lehet valamilyen kiegészítő külső vagy belső hálózati kártyára. Hasonló a helyzet a vezérlőkártyákkal is, melyek például Bluetooth és egyéb csatlakozási lehetőséget biztosítanak számodra.

Különféle PC összeállítások

Ha inspirálódni szeretnél a különböző típusú számítógépes összeállításokat illetően, az alábbi listában találod az Alza PC-k különböző kategóriáit.

 1. Erőteljes Alza Gamer PC összeállítás a szenvedélyes játékosoknak.
 2. Professzionális Alza PC a zökkenőmentes munkavégzéshez, streaminghez vagy videószerkesztéshez.
 3. Megbízható irodai Alza PC összeállítás a mindennapi irodai tevékenységekhez, ésszerű áron.
 4. Egyedi PC összeállítás - különleges igényeidet a legnagyobb szakértelemmel, lelkiismeretesen tesztelt számítógép alkatrészek összeszerelésével valósítjuk meg.

PC Tuning

A PC Tuning elsősorban a szenvedélyes számítógéprajongóknak és egyben szakértőknek szól. A kategórián belül megtalálható minden olyan számítógép alkatrész, ami egy nagy terhelésnek kitett, avagy optikailag feltuningolt összeállításhoz szükséges lehet. Az ún. overclocking, azaz túlhajtható számítógép alkatrészek kiemelet gondoskodást igényelnek, például a hűtés terén.

Bitcoin bányászat

A kriptovaluták fogalma ma már sokak számára ismerős lehet, de akik nemcsak adni-venni szeretnék, hanem termelni is, azok számára nyitva áll a Bitcoin bányászat kapuja. A bányászathoz mindenből a legerősebb számítógép alkatrész szükséges, vagy speciálisan erre a célra készült PC alkatrészek beszerzésére van szükség. Amennyiben még nem vagy jártas a témában, olvasd el a Bitcoin (Minden, amit tudni kell róla) és a Hogyan bányásszunk kriptovalutát? című cikkeinket.

Programozható elektronika

A programozható elektronika minden korábbinál egyszerűbb és szórakoztatóbb megoldást kínál a programozás tanulására. A programozható elektronika azonban nem egy klasszikus értelemben vett PC alkatrész. Ezekre a könnyen összeszerelhető eszközökre az egyedileg megírt programok néhány kattintással, egy USB kábelen vagy Bluetooth kapcsolaton keresztül másodpercek alatt feltelepíthetők. A legismertebbek minden bizonnyal a Raspberry Pi miniszámítógépek.

A leírás elrejtése
Hasznosnak találtad ezt az információt?
Ez az űrlap csak a fenti leírásban található információk értékelésére szolgál.
Ha kérdésed van a termékekkel, szolgáltatásokkal, szállítással, vagy egyéb ügyekkel kapcsolatban, keresd fel ügyfélszolgálatunkat.
Mit javíthatnánk benne? Hiányolsz valamit? Valami rosszul van feltüntetve? Oszd meg velünk.

Legtöbbet eladott

1.
Intel Core i5-10400 Szállításra kész > 5 db és 2 átvevőhelyen
Processzor - 6 magos, 12-szálas, 2,9 GHz, Boost technológiával akár 4,3 GHz, 12 MB L3 cache, TDP 65 W, Intel UHD Graphics 630, 1100 MHz, Comet Lake, hűtő, csak Intel 5xx, 4xx sorozatú chipset-hez, Intel 1200 foglalat
74 790 Ft

2.
AMD Ryzen 5 5600 Szállításra kész > 5 db és 2 átvevőhelyen
Processzor - 6 magos, 12-szálas, 3,5 GHz, Boost technológiával akár 4,4 GHz, 32 MB L3 cache, TDP 65 W, Beépített grafikus chip nélkül, Vermeer, hűtő, AMD AM4 foglalat, AMD Wraith Stealth
87 190 Ft

3.
GIGABYTE GeForce RTX 3060 EAGLE 12G Szállításra kész > 5 db és 2 átvevőhelyen
Videókártya - 12GB GDDR6 (15000MHz), NVIDIA GeForce Ampere (GA106, 1320 MHz), Boost órajel: 1777 MHz, PCI Express x16 4.0 , 192Bit, DisplayPort 1.4a és HDMI 2.1, LHR (Low Hash Rate)
177 990 Ft

Még több
3 747 termék
Hozzáadás a PC konfigurátorhoz
GIGABYTE GeForce RTX 3060 EAGLE 12G
Videókártya - 12GB GDDR6 (15000MHz), NVIDIA GeForce Ampere (GA106, 1320 MHz), Boost órajel: 1777 MHz, PCI Express x16 4.0 , 192Bit, DisplayPort 1.4a és HDMI 2.1, LHR (Low Hash Rate)

Szuper ár
177 990 Ft
Átvehető: holnap 8:00-tól
Szállításra kész > 5 db
Termékkód: EGr3060le1
Hozzáadás a PC konfigurátorhoz
GIGABYTE GeForce RTX 3060 EAGLE OC 12G
Videókártya - 12GB GDDR6 (15000MHz), NVIDIA GeForce Ampere (GA106, 1320 MHz), Boost órajel: 1807 MHz, PCI Express x16 4.0 , 192Bit, DisplayPort 1.4a és HDMI 2.1, LHR (Low Hash Rate)

181 390 Ft
Átvehető: holnap 8:00-tól
Szállításra kész > 5 db
Termékkód: EGr3060le2
Hozzáadás a PC konfigurátorhoz
SAPPHIRE PULSE Radeon RX 6700 XT 16G
Videókártya - 12GB GDDR6 (16000MHz), AMD Radeon RDNA 2.0 (Navi 22, 2321 MHz), Boost órajel: 2581 MHz, PCI Express x16 4.0 , 192Bit, DisplayPort 1.4 és HDMI 2.1

+ INGYEN Elektronikus promo kód AMD VGA-hot, 1-3 játékhoz, Saints Row, Forspoken, Sniper Elite, 2022.10.10-ig megváltandó kell megváltani.

Szuper ár
212 190 Ft
Átvehető: holnap 8:00-tól
Szállításra kész > 5 db
Termékkód: ELrx67xp1
Hozzáadás a PC konfigurátorhoz
AMD Ryzen 5 5600
Processzor - 6 magos, 12-szálas, 3,5 GHz, Boost technológiával akár 4,4 GHz, 32 MB L3 cache, TDP 65 W, Beépített grafikus chip nélkül, Vermeer, hűtő, AMD AM4 foglalat, AMD Wraith Stealth

87 190 Ft
Átvehető: holnap 8:00-tól
Szállításra kész > 5 db
Termékkód: BD740h22b
Hozzáadás a PC konfigurátorhoz
SAPPHIRE NITRO+ Radeon RX 6700 XT 12G
Videókártya - 12GB GDDR6 (16000MHz), AMD Radeon RDNA 2.0 (Navi 22, 2321 MHz), Boost órajel: 2622 MHz, PCI Express x16 4.0 , 192Bit, DisplayPort 1.4 és HDMI 2.1

+ INGYEN Elektronikus promo kód AMD VGA-hot, 1-3 játékhoz, Saints Row, Forspoken, Sniper Elite, 2022.10.10-ig megváltandó kell megváltani.

Szuper ár
234 490 Ft
Átvehető: holnap 8:00-tól
Szállításra kész > 5 db
Termékkód: ELrx67xn1
Hozzáadás a PC konfigurátorhoz
ASUS TUF GeForce RTX 3070 GAMING V2 O8G
Videókártya - 8GB GDDR6 (14000MHz), NVIDIA GeForce Ampere (GA104, 1500 MHz), Boost órajel: 1845 MHz, PCI Express x16 4.0 , 256Bit, DisplayPort 1.4a és HDMI 2.1, LHR (Low Hash Rate)

Szuper ár
289 090 Ft
Átvehető: holnap 8:00-tól
Szállításra kész > 5 db
Termékkód: ECr3070tgv4
Hozzáadás a PC konfigurátorhoz
ASUS DUAL GeForce RTX 3060 Ti V2 O8G
Videókártya - 8GB GDDR6 (14000MHz), NVIDIA GeForce Ampere (GA104, 1410 MHz), Boost órajel: 1740 MHz, PCI Express x16 4.0 , 256Bit, DisplayPort 1.4a és HDMI 2.1, LHR (Low Hash Rate)

Szuper ár
239 590 Ft
Átvehető: holnap 8:00-tól
Szállításra kész > 5 db
Termékkód: ECr3060td4
Hozzáadás a PC konfigurátorhoz
Intel Core i5-10400
Processzor - 6 magos, 12-szálas, 2,9 GHz, Boost technológiával akár 4,3 GHz, 12 MB L3 cache, TDP 65 W, Intel UHD Graphics 630, 1100 MHz, Comet Lake, hűtő, csak Intel 5xx, 4xx sorozatú chipset-hez, Intel 1200 foglalat

74 790 Ft
Átvehető: holnap 8:00-tól
Szállításra kész > 5 db
Termékkód: BOi510400
Hozzáadás a PC konfigurátorhoz
GIGABYTE GeForce RTX 3070 GAMING OC 8G (rev. 2.0)
Videókártya - 8GB GDDR6 (14000MHz), NVIDIA GeForce Ampere (GA104, 1500 MHz), Boost órajel: 1815 MHz, PCI Express x16 4.0 , 256Bit, DisplayPort 1.4a és HDMI 2.1, LHR (Low Hash Rate)

290 990 Ft
Átvehető: holnap 8:00-tól
Szállításra kész 3 db
Termékkód: EGr3070g12
Hozzáadás a PC konfigurátorhoz
AMD Ryzen 7 5800X3D
Processzor - 8 magos, 16-szálas, 3,4 GHz, Boost technológiával akár 4,5 GHz, 96 MB L3 cache, TDP 105 W, Beépített grafikus chip nélkül, Vermeer, hűtő nélkül, AMD AM4 foglalat

200 790 Ft
Átvehető: holnap 8:00-tól
Szállításra kész > 5 db
Termékkód: BD750j16
Hozzáadás a PC konfigurátorhoz
Samsung 980 1TB
SSD meghajtó - M,2 (PCIe 3,0 4x NVMe), TLC (Triple-Level Cell), 3500 MB/s olvasási sebesség, 3000 MB/s írási sebesség, 600 TBW elméleti élettartam

40 190 Ft
Átvehető: holnap 8:00-tól
Szállításra kész > 5 db
Termékkód: SAS980a3
Hozzáadás a PC konfigurátorhoz
GIGABYTE B560M DS3H V2
Alaplap - Intel B560, Intel 1200 socket, PCI Express 4.0, 1× PCIe x16, 2× PCIe x1, 4×, DDR4, 5333MHz (OC), 6× SATA III, 2× M.2, USB-C, RJ-45 (LAN) 1Gbps, HDMI, DVI, DisplayPort, 8-Channel hangkártya, mATX (Micro ATX) alaplap formátum

Szuper ár
36 690 Ft
Átvehető: holnap 8:00-tól
Szállításra kész > 5 db
Termékkód: AGb560ds3hv2
Hozzáadás a PC konfigurátorhoz
AMD Ryzen 5 5600G
Processzor - 6 magos, 12-szálas, 3,9 GHz, Boost technológiával akár 4,4 GHz, 16 MB L3 cache, TDP 65 W, AMD Radeon Graphics, 1900 MHz, Cezanne, hűtő, AMD AM4 foglalat, Wraith Stealth

80 190 Ft
Átvehető: holnap 8:00-tól
Szállításra kész > 5 db
Termékkód: BD740h24a
Hozzáadás a PC konfigurátorhoz
Intel Core i5-12400F
Processzor - 6 magos, 12-szálas, 2,5 GHz, Turbo Boost technológiával akár 4,4 GHz, Boost technológiával akár 4,4 GHz, 18 MB L3 cache, TDP 117 W, Alder Lake-S, hűtő, Intel LGA1700 foglalat, RM1

+ INGYEN Elektronikus promo kód Intel Back to School Bundle - 2023.1.31-ig beváltandó

80 890 Ft
Átvehető: holnap 8:00-tól
Szállításra kész > 5 db
Termékkód: BOi712400F
NZXT H510 Flow Black - Számítógépház
Típusok
Hozzáadás a PC konfigurátorhoz
NZXT H510 Flow Black
Számítógépház - ATX, mATX (Micro ATX) és mITX (Mini ITX), 3× 3,5", 3× 2,5", USB 3.2 Gen 1 (USB 3.0), USB-C, Fej-/fülhallgató/mikrofon és USB 3.2 Gen 2, 2x120mm, 165 mm max. hűtőmagasság, videokártya max. hossza: 360 mm, tápegység nélkül, edzett üveg oldallap

37 690 Ft
Átvehető: holnap 8:00-tól
Szállításra kész > 5 db
Termékkód: CB147h510fb
Hozzáadás a PC konfigurátorhoz
MSI GeForce RTX 3060 VENTUS 2X 12G OC
Videókártya - 12GB GDDR6 (15000MHz), NVIDIA GeForce Ampere (GA106, 1320 MHz), Boost órajel: 1807 MHz, PCI Express x16 4.0 , 192Bit, DisplayPort 1.4a és HDMI 2.1, LHR (Low Hash Rate)

185 790 Ft
Átvehető: holnap 8:00-tól
Szállításra kész > 5 db
Termékkód: EFr3060v2x2
Hozzáadás a PC konfigurátorhoz
MSI Z490-A PRO
Alaplap - Intel Z490, Intel 1200 socket, PCI Express 3.0, 2× PCIe x16, 3× PCIe x1, 4×, DDR4, 5000MHz (OC), 6× SATA III, 2× M.2, USB 3.2 Gen 2, USB-C, RJ-45 (LAN) 2,5Gbps, HDMI, DisplayPort, 8-Channel hangkártya, ATX alaplap formátum

50 790 Ft
Átvehető: holnap 8:00-tól
Szállításra kész > 5 db
Termékkód: AAz490a10
Hozzáadás a PC konfigurátorhoz
Seagate Exos X18 18TB 512e/4kn SATA
Merevlemez - 3,5", SATA III, 270 MB/s olvasási sebesség, 256 MB cache (gyorsítótár), 7200 ford/perc

141 290 Ft
Átvehető: holnap 8:00-tól
Szállításra kész > 5 db
Termékkód: FX078i9h
SanDisk Extreme Portable SSD V2 1TB
Külső merevlemez - USB-C, NVMe, 1050MB/s olvasási sebesség, 1000MB/s írási sebesség, IP 55, gumírozott, 1000GB kapacitás

69 090 Ft
Átvehető: holnap 8:00-tól
Szállításra kész > 5 db
Termékkód: JV0131b7
Hozzáadás a PC konfigurátorhoz
EVGA 750 GQ Power Supply
PC tápegység - 750 W, ATX, 80 PLUS Gold, hatékonyság: 92%, 6 db PCIe (8-pin / 6+2-pin), 9× SATA, levehető kábelek, aktív PFC, termikus sebesség szabályozó és power switch, ventilátor mérete: 135 mm, Semi moduláris, 165 mm mély

Szuper ár
40 990 Ft
Átvehető: holnap 8:00-tól
Szállításra kész > 5 db
Termékkód: EV300bb
Hozzáadás a PC konfigurátorhoz
AMD Ryzen 9 5950X
Processzor - 16 magos, 32-szálas, 3,4 GHz, Boost technológiával akár 4,9 GHz, 64 MB L3 cache, TDP 105 W, Beépített grafikus chip nélkül, Vermeer, hűtő nélkül, AMD AM4 foglalat

Szuper ár
256 690 Ft
Átvehető: holnap 8:00-tól
Szállításra kész > 5 db
Termékkód: BD750j33
Hozzáadás a PC konfigurátorhoz
Kingston FURY 16GB KIT DDR4 3200MHz CL16 Beast RGB Kingston FURY 16GB KIT DDR4 3200MHz CL16 Beast RG
RAM memória - 2x8GB, PC4-25600, feszültség: 1,35 V, passzív hűtés, rgb megvilágítás, XMP 2,0 és Single Rank

32 590 Ft
Átvehető: holnap 8:00-tól
Szállításra kész > 5 db
Termékkód: DEb16b32r2
Hozzáadás a PC konfigurátorhoz
Kingston FURY 16GB KIT DDR4 3200MHz CL16 Beast Black
RAM memória - 2x8GB, PC4-25600, 16-18-18 CL, feszültség: 1,35 V, passzív hűtés, XMP 2,0 és Single Rank

28 490 Ft 28 990 Ft
Átvehető: holnap 8:00-tól
Szállításra kész > 5 db
Termékkód: DEb16b32b2
Hozzáadás a PC konfigurátorhoz
Intel Core i7-12700F
Processzor - 12 magos, 20-szálas, 2,1 GHz, Turbo Boost technológiával akár 4,9 GHz, Boost technológiával akár 4,9 GHz, 25 MB L3 cache, TDP 180 W, Alder Lake-S, hűtő, Intel LGA1700 foglalat, RM1

+ INGYEN Elektronikus promo kód Intel Back to School Bundle - 2023.1.31-ig beváltandó

157 590 Ft
Átvehető: holnap 8:00-tól
Szállításra kész > 5 db
Termékkód: BOi712700F

PC alkatrészek

adatkábelMágneses kábelek: könnyű csatlakoztatás és sok más előny Mit értünk a mágneses kábel kifejezés alatt? Ha olyan kábelre gondolsz, amely a mágneses erő jelenlétének...
Cikkünk a ray tracing - valós idejű sugárkövetés - technológia bemutatására hivatott, mely nagymértékben...
Az AMPERE videókártyák családjának második tagja, amelyet az NVIDIA a múlt héten mutatott be nekünk - a...
cikkA merevlemez klónozása A merevlemez klónozása egyszerű, de hatékony módja az összes felhasználói adat és alkalmazás megőrzésének...
A SAPPHIRE videókártyák mindig is a legjobb Radeon grafikus kártyák közé tartoztak, amelyeket a rajongók...
Hatalmas méretek, Dual BIOS és a középen sárkány emblémával ellátott hűtőventilátorok, mindezek...
További cikkek Összes cikk

PC alkatrészek

A PC alkatrészek kategóriában összesen 3749 termék közül válogathatsz online boltunkban. Rendelésedet hétköznapokon 2 napon belül házhoz szállítjuk. A Budapest több pontján elérhető AlzaBoxokból már másnap felveheted a rendelésed, de ellátogathatsz áruházunkba is.

Termék neve:

Megjegyzés (link, PartNumber, stb.):

Tekintsd meg a legolcsóbb termékeket a következő kategóriában: olcsó PC alkatrészek Az ár alapján a legdrágábbtól csökkenő sorrendbe rendezett termékeket keresd ennél a kategóriánál: legdrágább PC alkatrészek A termékeket a legnépszerűbbtől a legkevésbé kedveltig rendezve ebben a kategóriában találod: legnépszerűbb, legjobb PC alkatrészek A vásárlóink körében legnépszerűbb termékeket itt találhatod: PC alkatrészek vélemények

28 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
P-DC1-WEB27
28 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ