Výměna nevhodného dárku AlzaBoxy CZ, SK, HU

PC alkatrészek

Termékkatalógus
Ár
-
Elérhetőség
Termék állapota
Márkák

Szeretnél saját erőteljes gamer számítógépet építeni, hogy részleteiben élvezhesd a legfrissebb játékokat, vagy egy nagy teljesítményű munkaállomást, esetleg megbízható irodai számítógépet szeretnél összeállítani, de elveszel a különböző számítógép alkatrészek végtelen választékában? Segítünk, hogy a megfelelő PC alkatrészek kerüljenek a kosaradba, illetve mutatunk néhány példát is inspirációképpen.

Tovább

Milyen PC alkatrészek szükségesek a számítógép megépítéséhez?

Egy teljes funkcionalitású számítógép összeállítása többféle PC alkatrész gondos összeválogatásával kezdődik, a kínálat viszont gyakran zavarba ejtően bőséges. Nem tudod, hogy pontosan mire van szükséged? A számítógép alapját a processzor, a RAM memória és a videókártyával felszerelt alaplap alkotja. Mindezek, a merevlemezzel együtt, a számítógépházban kapnak helyet. Általában a gépházak nem rendelkeznek gyárilag beépített PC tápegységgel, ebben az esetben azt külön meg kell vásárolni. Miután elkészült a számítógép alkatrészek segíségével a számítógépház, különböző PC tartozékokra is szükséged lesz.

Alaplap

Minden PC legfontosabb része az alaplap, hiszen minden más számítógép alkatrész erre épül rá. Kiemelt figyelmet kell fordítani az alaplapon található foglalat típusára, amely a processzorhoz csatlakozik. Az alaplapok több formátumban is kaphatók:

 • Az eATX-et több videókártyát is befogadó, csúcskategóriás számítógépekhez tervezték.
 • Az ATX a nagyteljesítményű gamer számítógépek és munkaállomások számára készült.
 • Az mATX leginkább alacsony költségű irodai- és multimédiás számítógépekhez alkalmas.
 • A Mini-ITX elsősorban kompakt irodai és HTPC számítógépekhez, illetve Media Center PC-khez ajánlott. Multimédiás tartalmak megtekintéséhez és egyszerűbb alkalmazásokhoz ideális választás.

Processzor

A processzor az egész számítógép agya, kétségtelenül az egyik legfontosabb PC alkatrész. Feladata a szükséges számítási műveletek végrehajtása. A számítógép összeállításakor meg kell bizonyosodni a foglalatról, más néven a socket-ről, hogy az mindenképpen kompatibilis legyen az alaplappal. A processzorok piacát az Intel és az AMD gyártók uralják. A számítógép használatától függően fontos, hogy megfelelő gondossággal válaszd ki a CPU magok számát.

 • A kétmagos processzorok az olcsó irodai összeállításokhoz alkalmasak.
 • A négymagos CPU-k már jól teljesítenek játékok és grafikai programok futtatása során.
 • A hatmagos és nyolcmagos processzorokat úgy tervezték, hogy az igényes alkalmazásokat és a legújabb játékokat is képesek legyenek kezelni.
 • A többmagos CPU-k elsősorban a nagyteljesítményű szerver-összeállításokban és nagy mennyiségű számítási művéletet végző számítógépekben kapnak helyet.

Processzorral kapcsolatos további információkért olvasd el a Mi az a processzor? című cikkünket.

Rendszermemória

A RAM memória egy olyan számítógép alkatrész amely támogatja a processzor működését. Kapacitása meghatározza, hogy az operációs rendszer mennyi műveletet képes egyszerre végrehajtani. Mekkora memóriát válasszak?

 • A legtöbb operációs rendszer számára 4 GB RAM a minimális alap, de mindenképpen ajánlott legalább 8 GB RAM memóriát telepíteni a számítógépbe.
 • 16 GB memória már elegendő az erősebb irodai és multimédiás PC-k számára is.
 • A munkaállomások és a gamer számítógépek 32 GB, vagy annál nagyobb kapacitású memóriát igényelnek.

i

DDR3, DDR4 vagy DDR5?

Alacsony kategóriás összeállításokba DDR3 memória telepítése az ajánlott. Középkategóriás számítógépekhez remek számítási teljesítményt nyújtanak a DDR4 memóriák, míg a legerősebb processzorok számára a gyorsabb teljesítményt kínáló DDR5 memóriát ajánljuk. Mindemellett a legfontosabb, hogy mindig ellenőrizd le az alaplap és a processzor által támogatott memóriatípust és annak megfelelően válassz.

Videókártya

A videókártya egy olyan számítógép alkatrész, amely nem hiányozhat egy gamer összeállításból sem, de a munkaállomásokban is fontos szerepet töltenek be, beleértve az erősebb irodai- és multimédiás PC-ket is. A videókártyákon található grafikai chip piacvezető gyártói az NVIDIA és az AMD. A videókártyák a számítógép használatától függően négy kategóriába sorolhatók:

 • Multimédiás videókártyák és videókártyák irodai használatra - csak kevésbé igényes feladatokat képesek kezelni, mint például a filmek és a nagyfelbontású videók lejátszása, egyszerűbb játékok futtatása és igényesebb webhelyek böngészése.
 • A gamer videókártyák főleg Full HD felbontású játékokhoz és videószerkesztéshez ideálisak.
 • A csúcskategória képviselői a VR-Ready és a 4K videókártyák, melyek a valódi kihívást jelentő 4K felbontású, illetve virtuális valóságot megjelenítő játékokat is képesek kezelni.
 • A professzionális videókártyákat erőteljes munkaállomásokhoz tervezték és CAD programokhoz optimalizálták. Játékokhoz nem igazán megfelelőek.

Ha csupán irodai célra tervezel PC-t összeállítani, az alaplapba vagy a processzorba integrált videókártyára is megfelelő választás lesz. Bővebb információkért olvasd el a Milyen videókártyát vegyek? című cikkünket.

Merevlemez

A merevlemezeket az adatok tárolására és olvasására használjuk. A számítógép alkatrészek ezen kategóriája alapvetően a nagyobb kapacitású HDD-kre és a gyorsabb SSD-kre osztható fel.

 • Az irodai PC-k és a multimédiás számítógépek összeállításához ideális megoldást kínálnak a HDD merevlemezek, mivel nagy mennyiségű adat tárolására képesek. Az SSD-hez képest lényegesen lassabbak.
 • A munkaállomások, illetve gamer összeállítások esetében az operációs rendszer és az alkalmazások gyors futtatásához érdemes SSD-t használni, emellett az adatok tárolására egy terjedelmes kapacitású HDD is használható.
 • Nagy kapacitású, 2 TB-os vagy akár 4 TB-os SSD meghajtók ugyan már kaphatók, de az áruk sajnos még meglehetősen magas.

Ha a jelenleg elérhető leggyorsabb írási- és olvasási sebességet szeretnéd elérni, válassz a közvetlenül az alaplapra csatlakoztatható M.2 NVMe SSD meghajtók közül.

Számítógépház

Számítógépházat elsősorban annak belső méretei alapján érdemes választani, hogy megfelelően beleilleszkedjen az összes szükséges PC alkatrész. A számítógépházak több kategóriába sorolhatók:

 • Nagy tornyok - a legnagyobb méretű és nagy teljesítményű high-end összeállításokhoz alkalmas. Rengeteg hely áll rendelkezésre a jövőbeli bővítéshez, a vízhűtéshez, valamint számos ventilátor befogadására alkalmas.
 • Midi tornyok - az ATX méret bőven elegendő a legerősebb gamer PC-k és munkaállomások számára.
 • Mini tornyok – alkalmas az mATX alaplap formátumokhoz, ideális olcsóbb irodai és multimédiás PC-k összeállításához.
 • Mini ITX – az MITX formátumú alaplapokhoz tervezték, elsősorban a HTPC összeállításokhoz alkalmas.

A számítógépházak tápegységgel együtt, vagy külön-külön is megvásárolhatók.

Tápegység

A PC tápegységet a számítógép alkatrészek általános fogyasztását figyelembe véve kell kiválasztani. Ezt könnyen kiszámíthatod egy online erőforrás-tervező segítségével. Az egyszerűbb, kevésbé igényes játékokat futtató PC-k és munkaállomások számára 350W is elegendő, míg az igényesebb játékokat futtató összeállításokhoz és munkaállomásokhoz kaphatók 700-900 W-os tápegységek is.

Hűtés

A megfelelő hűtés még nagy terhelés mellett is megőrzi a PC alkatrészek optimális üzemi hőmérsékletét. Ha nem gamer számítógéppel vagy erőteljes munkaállomással rendelkezel, akkor alapszintű hűtés is elég számodra. Az erőteljes munkaállomásokhoz és csúcskategóriás gamer számítógépekhez hatékony ventilátorokra van szükség, vagy a még ennél is hatékonyabb vízhűtés beszerelésére. A hűtőbordák és egyes számítógép alkatrészek (pl.: processzor) központi chipje között hővezető paszta használata erősen ajánlott.

i

A különböző PC alkatrészek kiválasztása során segítségedre lehet a Hogyan rakd össze a számítógéped 8 lépésben című részletes cikkünk.

PC kábelek

A egyes számítógép alkatrészek gépházon belüli összekötéséhet, valamint a monitor, a perifériák számítógépre való csatlakoztatásához különböző PC kábelekre is szükséged lesz.

Opcionális PC alkatrészek

Az alábbi PC alkatrészek a számítógép működése szempontjából nem létfontosságúak:

Hangkártya

A hangkártya a legtöbb esetben már gyárilag beépítésre kerül az alaplapba, ezért ez a számítógép alkatrész az olyan felhasználók számára készül, akik kiváló minőségben szeretnének zenét hallgatni. Azonban a mai integrált hangkártyát is képesek 8 csatornás hangélményt nyújtani. A zenerajongók többnyire az erős hangkártyákat részesítik előnyben, amelyek hang- és játék kezelésére is alkalmasak.

TV kártya és videó rögzítő

Ha szívesen néznél TV-csatornákat a számítógépeden, vagy különböző lejátszókról szeretnél multimédiás tartalmakat digitalizáni, esetleg webkamerázni, felvételeket készíteni, akkor TV kártyára, illetve videó rögzítőre és VHS digitalizálóra is szükséged lehet.

Optikai meghajtó

Az optikai meghajtók létjogosultsága ma már megkérdőjelezhető, azonban a filmeket, játékokat és a különböző szoftvereket sokan még mindig DVD lemezeken szerzik be.

Hálózati kártya és vezérlőkártya

Az alaplapok ugyan rendelkeznek beépített Ethernet adapterrel, WiFi hálózatra való csatlakozásra azonban a többségük nem képes, ezért igény esetén szükséged lehet valamilyen kiegészítő külső vagy belső hálózati kártyára. Hasonló a helyzet a vezérlőkártyákkal is, melyek például Bluetooth és egyéb csatlakozási lehetőséget biztosítanak számodra.

Különféle PC összeállítások

Ha inspirálódni szeretnél a különböző típusú számítógépes összeállításokat illetően, az alábbi listában találod az Alza PC-k különböző kategóriáit.

 1. Erőteljes Alza Gamer PC összeállítás a szenvedélyes játékosoknak.
 2. Professzionális Alza PC a zökkenőmentes munkavégzéshez, streaminghez vagy videószerkesztéshez.
 3. Megbízható irodai Alza PC összeállítás a mindennapi irodai tevékenységekhez, ésszerű áron.
 4. Egyedi PC összeállítás - különleges igényeidet a legnagyobb szakértelemmel, lelkiismeretesen tesztelt számítógép alkatrészek összeszerelésével valósítjuk meg.

PC Tuning

A PC Tuning elsősorban a szenvedélyes számítógéprajongóknak és egyben szakértőknek szól. A kategórián belül megtalálható minden olyan számítógép alkatrész, ami egy nagy terhelésnek kitett, avagy optikailag feltuningolt összeállításhoz szükséges lehet. Az ún. overclocking, azaz túlhajtható számítógép alkatrészek kiemelet gondoskodást igényelnek, például a hűtés terén.

Bitcoin bányászat

A kriptovaluták fogalma ma már sokak számára ismerős lehet, de akik nemcsak adni-venni szeretnék, hanem termelni is, azok számára nyitva áll a Bitcoin bányászat kapuja. A bányászathoz mindenből a legerősebb számítógép alkatrész szükséges, vagy speciálisan erre a célra készült PC alkatrészek beszerzésére van szükség. Amennyiben még nem vagy jártas a témában, olvasd el a Bitcoin (Minden, amit tudni kell róla) és a Hogyan bányásszunk kriptovalutát? című cikkeinket.

Programozható elektronika

A programozható elektronika minden korábbinál egyszerűbb és szórakoztatóbb megoldást kínál a programozás tanulására. A programozható elektronika azonban nem egy klasszikus értelemben vett PC alkatrész. Ezekre a könnyen összeszerelhető eszközökre az egyedileg megírt programok néhány kattintással, egy USB kábelen vagy Bluetooth kapcsolaton keresztül másodpercek alatt feltelepíthetők. A legismertebbek minden bizonnyal a Raspberry Pi miniszámítógépek.

A leírás elrejtése
Hasznosnak találtad ezt az információt?
Ez az űrlap csak a fenti leírásban található információk értékelésére szolgál.
Ha kérdésed van a termékekkel, szolgáltatásokkal, szállítással, vagy egyéb ügyekkel kapcsolatban, keresd fel ügyfélszolgálatunkat.
Mit javíthatnánk benne? Hiányolsz valamit? Valami rosszul van feltüntetve? Oszd meg velünk.

Legtöbbet eladott

1.
Samsung 980 PRO 1TB Szállításra kész > 5 db
SSD meghajtó - M,2 (PCIe 4,0 4x NVMe), TLC (Triple-Level Cell), 600 TBW elméleti élettartam
36 690 Ft

2.
Samsung 980 1TB Szállításra kész > 5 db
SSD meghajtó - M,2 (PCIe 3,0 4x NVMe), TLC (Triple-Level Cell), 600 TBW elméleti élettartam
31 690 Ft

3.
AMD Ryzen 7 7800X3D Szállításra kész > 5 db
Processzor - 8 magos, 16-szálas, 4,2 GHz, Turbo Boost technológiával akár 5 GHz, Boost technológiával akár 5 GHz, 96 MB L3 cache, TDP 120 W, AMD Radeon Graphics, 2200 MHz, Raphael, AMD AM5 foglalat
+Ajándék Elektronikus promo kód pro CPU AMD Ryzen, pro získání hry Avatar: Frontiers of Pandora, nutno uplatnit do 27.1.2024 melynek értéke 26 990 Ft
153 290 Ft

Még több
3 727 termék
4,3 13×
M-Audio M-Track SOLO
Külső hangkártya - USB-B kapcsolat, rendeltetése zenefelvétel, streaming és podcasting, fantom táp +48 V, LED-jelző, potenciométer, hangerő beállítása funkció, mintavételi frekvencia 48 kHz, bit mélység 16 bit, 2 csatorna, bemenet 1× Jack 6,3 mm, 1× Combo XLR, 1× Hi-Z, kimenet, 2× RCA, mérete 55 × 164 × 144 mm (Ma×Sz×Mé), tömege 300 g, USB-A kábel mellékelve, software a csomag része
16 990 Ft
Szállításra kész > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: PMA60a5
4,7 223×
AXAGON ADSA-FP3 FASTport3
Átalakító - hosszúság 0,22 m, male csatlakozó 1× USB-A (USB 3,2 Gen 1), female csatlakozó 1× SATA (Serial ATA III), LED-jelző
8 190 Ft
Szállításra kész > 10 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: AG200b04
3,5
Hozzáadás a PC konfigurátorhoz
BANANA Pi M2 Berry
Mini PC - Cortex-A7 Quad-Core 1,6 GHz processzor, ARM Mali 400 , 1 GB RAM, Wi-Fi, HDMI, 1 × USB 2.0, Nincs feltüntetve
26 290 Ft
Szállításra kész > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: BA106a
4,7 20×
Hozzáadás a PC konfigurátorhoz
ASUS TUF GAMING Z690-PLUS
Alaplap - Intel Z690, Intel LGA1700 socket, PCI Express 5.0, 2× PCIe x16, 1× PCIe x4, 2× PCIe x1, 4×, DDR5, 6000MHz (OC), 4× SATA III, 4× M.2, 8-Channel hangkártya, ATX alaplap formátum
+Ajándék Internet Security Bitdefender melynek értéke 9 590 Ft
79 990 Ft
Szállításra kész > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: ACz690tp
4,9
AXAGON PCEE-G25, 2.5 Gigabit Ethernet PCIe Network Card
Hálózati kártya - PCI Express interfész, 2500 Mb/s adatátviteli sebesség, wake on LAN és plug and play
8 990 Ft
Szállításra kész > 10 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: AG300i1
4,1 11×
Dazzle DVD Recorder (BOX)
Videószerkesztő program - Corel Dazzle, 1 készülék számára, korlátlan licenc, nyelv: CZ, EN, DE, FR, IT, ES, PL, NL, RUS, FI, SV, DA, PT, telepítés: CD/DVD, háztartás, cégeknek és hivatalok számára, célkészülék: PC, kompatibilis operációs rendszer: Windows
25 990 Ft
Szállításra kész > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: WZ570k
4,9 11×
Seagate Game Drive for Xbox 2TB
Külső merevlemez 2000 GB - HDD, gamer, 2.5" formátum, USB 3.2 Gen 1 (USB 3.0) csatlakozó, anyaga műanyag, kábel a csomag része, mérete 122,5 × 80 × 14,5 mm (Ma×Sz×Mé), tömege 167 g
Szuper ár
36 590 Ft
Szállításra kész > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: FR065b5
4,1 63×
Vention USB Bluetooth 5.0 Adapter White
Bluetooth adapter - külső, Bluetooth 5.0, csatlakozó típusa: USB, adatátviteli sebesség: 24 Mb/s, hatósugár: 20 m
3 690 Ft
Szállításra kész > 10 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: VENTM3
4,9 22×
AXAGON EE25-A6M, screwless RAW alu box 2,5" HDD / SSD, SuperSpeed USB 5Gbps
Külső merevlemez ház - 2.5" merevlemezekhez, lemez max. magassága 10 mm, 8 TB max. kapacitás, USB 3.1 Gen 1, USB 3.0 és USB 3.2 Gen 1 interfész, USB-A és Micro USB B 3.2 Gen 1 csatlakozók, 1 szabad lemezhely, anyaga alumínium
3 590 Ft
Szállításra kész > 10 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: AG204a01
4,7 29×
AXAGON EE25-A6C, screwless RAW alu box 2,5" HDD/SSD, SuperSpeed USB-C 5Gbps
Külső merevlemez ház - 2.5" merevlemezekhez, lemez max. magassága 9,5 mm, 8 TB max. kapacitás, USB 3.1 Gen 1, USB 3.0 és USB 3.2 Gen 1 interfész, USB-A és USB-C csatlakozók, 1 szabad lemezhely, anyaga alumínium
4 590 Ft
Szállításra kész > 10 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: AG204a02
3,7
M-Audio M-Track DUO
Külső hangkártya - USB-B kapcsolat, rendeltetése zenefelvétel, streaming és podcasting, fantom táp +48 V, LED-jelző, potenciométer, hangerő beállítása funkció, mintavételi frekvencia 48 kHz, bit mélység 16 bit, 2 csatorna, bemenet 2× Combo XLR, 2× Hi-Z, kimenet 2× Jack 6,3 mm, mérete 55 × 191 × 111 mm (Ma×Sz×Mé), tömege 360 g, USB-A kábel mellékelve, software a csomag része
21 190 Ft
Szállításra kész > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: PMA60a6
4,7 21×
Ugreen Car & Home Bluetooth 5.0 Receiver aptX Audio Adapter Handsfree Black
Bluetooth adapter - külső, Bluetooth 4.0 és 3,5 mm jack, csatlakozó típusa: USB 2.0, hatósugár: 10 m
9 990 Ft
Szállításra kész 4 db
Termékkód: ugre59
5,0 84×
Hozzáadás a PC konfigurátorhoz
AMD Ryzen 7 7800X3D
Processzor - 8 magos, 16-szálas, 4,2 GHz, Turbo Boost technológiával akár 5 GHz, Boost technológiával akár 5 GHz, 96 MB L3 cache, TDP 120 W, AMD Radeon Graphics, 2200 MHz, Raphael, AMD AM5 foglalat
+Ajándék Elektronikus promo kód pro CPU AMD Ryzen, pro získání hry Avatar: Frontiers of Pandora, nutno uplatnit do 27.1.2024 melynek értéke 26 990 Ft
Szuper ár
153 290 Ft
Szállításra kész > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: BD750k7a1
4,6 27×
TP-Link Archer T4U Plus
WiFi USB adapter - kétsávos vezeték nélküli kapcsolat - 2,4 GHz és 5 Ghz sáv, dupla antenna magas szintű eléréssel, gyors USB 3.0 port, több irányban állítható antenna
11 750 Ft
Szállításra kész > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: TpLNk2016
4,8 123×
SanDisk Extreme Portable SSD V2 2TB
Külső merevlemez 2000 GB - SSD, USB 3.2 Gen 2 (USB 3.1) csatlakozó, 1050MB/s olvasási sebesség, 1000MB/s írási sebesség, IP 55 védettségi fokozat, 256 bites hardware AES titkosítás, anyaga gumi, kábel és átalakító a csomag része, mérete 35 × 103 × 49,5 mm (Ma×Sz×Mé), tömege 79 g
61 190 Ft
Szállításra kész > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: JV0131b8
4,7 19×
Vention 2-port USB External Sound Card 0.15M Black
Átalakító - hosszúság 0,15 m, male csatlakozó 1× USB-A (USB 2,0), female csatlakozó 2× jack 3,5 mm, egyenes végződés
2 890 Ft
Szállításra kész > 10 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: VENTh83
3,8 18×
Vention USB Car Bluetooth 5.0 Audio Receiver With Coiled Cable 1.5M Gray Zinc Alloy Type
Bluetooth adapter - külső, USB, csatlakozó típusa: 3.5mm jack stereo, hatósugár: 10 m
6 090 Ft
Szállításra kész > 10 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: VENTM5
4,4 34×
UGREEN USB 2.0 to 3.5mm Bluetooth Transmitter/Receiver Adapter with Audio Cable
Bluetooth adapter - külső, 3,5 mm jack, csatlakozó típusa: USB
4 490 Ft
Szállításra kész > 10 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: ugre156
5,0
MACKIE Onyx Producer 2x2
Külső hangkártya - USB-B kapcsolat, rendeltetése zenefelvétel, fantom táp +48 V, LED-jelző, potenciométer, hangerő beállítása funkció, mintavételi frekvencia 192 kHz, bit mélység 24 bit, 2 csatorna, bemenet 2× Combo XLR, 1× MIDI, 2× Hi-Z, kimenet 2× Jack 6,3 mm, 1× MIDI, mérete 114 × 188 × 51 mm (Ma×Sz×Mé), tömege 680 g, software a csomag része
47 590 Ft
Szállításra kész 3 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: MCK05b
4,8 78×
I-TEC USB 3.0 Metal Gigabit Ethernet
Átalakító - hosszúság 0,1 m, male csatlakozó 1× USB-A, female csatlakozó 1× RJ-45, egyenes végződés
7 890 Ft
Szállításra kész > 10 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: JP910n5k
4,9 752×
Hozzáadás a PC konfigurátorhoz
Samsung 870 EVO 500GB
SSD meghajtó - 2,5", SATA III, TLC (Triple-Level Cell), 300 TBW elméleti élettartam
Szuper ár
19 990 Ft
Szállításra kész > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: SAS013g4
4,5 131×
TP-Link Archer T3U Plus
WiFi USB adapter - sebesség: akár 867 Mb/s a 5 GHz-es és 400 Mb/s a 2,4 GHz-es sávban, MU-MIMO technológia, támogatott titkosítási szabványok: WPA/WPA2, forgatható antenna
8 490 Ft
Szállításra kész > 10 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: TP613h
4,7 43×
Seagate Basic Portable 2TB
Külső merevlemez 2000 GB - HDD, 2.5" formátum, USB 3.2 Gen 1 (USB 3.0) csatlakozó, anyaga műanyag, kábel a csomag része, mérete 14,8 × 80 × 114,8 mm (Ma×Sz×Mé), tömege 170 g
32 890 Ft
Szállításra kész > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: FR055e2c2
4,6 29×
Vention USB External Sound Card Gray Metal Type (OMTP-CTIA)
Hangkártya - USB-A kapcsolat
4 190 Ft
Szállításra kész > 10 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: VENTL2

PC alkatrészek

cpuSnapdragon 8 Gen 3: mesterséges intelligencia, szolid teljesítménynövekedés és még sok más 2023 októberében a Qualcomm bemutatta a Qualcomm Snapdragon 8 Gen 3 chipsetek következő generációját. Nagyobb teljesítményt és jobb hatékonyságot kínál minden téren, és most először közvetlenül a hardver szintjén támogatott generatív AI-t is. Milyen specifikációkkal...
A tudósok az 1980-as évek óta keményen dolgoznak egy olyan számítógép megépítésén, amely a kvantumfizika lenyűgöző törvényeit felhasználva gyorsabban hajtja végre a számításigényes feladatokat. De hogyan is működik valójában egy kvantumszámítógép? Megváltoztathatják-e...
A számítógép építése során nem szabad alábecsülni a hővezető paszta fontosságát. A dobozos hűtők általában egy géppel felvitt pasztaréteggel rendelkeznek, az utángyártott hűtők külön kis tubussal érkeznek. Ez azonban nem mindig a legjobb választás. Mai tesztünkben a...
Mi a processzor TDP-értéke? A processzor termikus tervezési teljesítménye (TDP) a processzor legnagyobb lehetséges hőteljesítménye, amely a szabványos alkalmazásokban elérhető. Azt jelzi, hogy a számítógép hűtőrendszerének mennyi hőt kell elvezetnie a processzortól, hogy megvédje a túl magas...
A laptop, tablet vagy mobiltelefon akkumulátorának kapacitása, valamint a felhasznált alkatrészek hatékonysága és a szoftver optimalizálása határozza meg az akkumulátor üzemidejét. De miért csökken a kapacitás az idő múlásával, és mit takar pontosan a mAh értéke?
Új rendszerek az összes Apple-eszközhöz, az utolsó hiányzó számítógép frissítése Apple Silicon processzorral, és végül "még egy dolog". Ennyire zsúfolt volt a WWDC 2023 nyitó keynote.
További cikkek Összes cikk

PC alkatrészek

A PC alkatrészek kategóriában összesen 3727 termék közül válogathatsz online boltunkban. Rendelésedet hétköznapokon 2 napon belül házhoz szállítjuk. A Budapest több pontján elérhető AlzaBoxokból már másnap felveheted a rendelésed, de ellátogathatsz áruházunkba is.
Tekintsd meg a legolcsóbb termékeket a következő kategóriában: olcsó PC alkatrészek Az ár alapján a legdrágábbtól csökkenő sorrendbe rendezett termékeket keresd ennél a kategóriánál: legdrágább PC alkatrészek A termékeket a legnépszerűbbtől a legkevésbé kedveltig rendezve ebben a kategóriában találod: legnépszerűbb, legjobb PC alkatrészek A vásárlóink körében legnépszerűbb termékeket itt találhatod: PC alkatrészek vélemények
P-DC1-WEB20
28 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ