ApF HU ApF HU

PC alkatrészek

Termékkatalógus
Ár
-
Elérhetőség
Termék állapota
Márkák

Szeretnél saját erőteljes gamer számítógépet építeni, hogy részleteiben élvezhesd a legfrissebb játékokat, vagy egy nagy teljesítményű munkaállomást, esetleg megbízható irodai számítógépet szeretnél összeállítani, de elveszel a különböző számítógép alkatrészek végtelen választékában? Segítünk, hogy a megfelelő PC alkatrészek kerüljenek a kosaradba, illetve mutatunk néhány példát is inspirációképpen.

Tovább

Milyen PC alkatrészek szükségesek a számítógép megépítéséhez?

Egy teljes funkcionalitású számítógép összeállítása többféle PC alkatrész gondos összeválogatásával kezdődik, a kínálat viszont gyakran zavarba ejtően bőséges. Nem tudod, hogy pontosan mire van szükséged? A számítógép alapját a processzor, a RAM memória és a videókártyával felszerelt alaplap alkotja. Mindezek, a merevlemezzel együtt, a számítógépházban kapnak helyet. Általában a gépházak nem rendelkeznek gyárilag beépített PC tápegységgel, ebben az esetben azt külön meg kell vásárolni. Miután elkészült a számítógép alkatrészek segíségével a számítógépház, különböző PC tartozékokra is szükséged lesz.

Alaplap

Minden PC legfontosabb része az alaplap, hiszen minden más számítógép alkatrész erre épül rá. Kiemelt figyelmet kell fordítani az alaplapon található foglalat típusára, amely a processzorhoz csatlakozik. Az alaplapok több formátumban is kaphatók:

 • Az eATX-et több videókártyát is befogadó, csúcskategóriás számítógépekhez tervezték.
 • Az ATX a nagyteljesítményű gamer számítógépek és munkaállomások számára készült.
 • Az mATX leginkább alacsony költségű irodai- és multimédiás számítógépekhez alkalmas.
 • A Mini-ITX elsősorban kompakt irodai és HTPC számítógépekhez, illetve Media Center PC-khez ajánlott. Multimédiás tartalmak megtekintéséhez és egyszerűbb alkalmazásokhoz ideális választás.

Processzor

A processzor az egész számítógép agya, kétségtelenül az egyik legfontosabb PC alkatrész. Feladata a szükséges számítási műveletek végrehajtása. A számítógép összeállításakor meg kell bizonyosodni a foglalatról, más néven a socket-ről, hogy az mindenképpen kompatibilis legyen az alaplappal. A processzorok piacát az Intel és az AMD gyártók uralják. A számítógép használatától függően fontos, hogy megfelelő gondossággal válaszd ki a CPU magok számát.

 • A kétmagos processzorok az olcsó irodai összeállításokhoz alkalmasak.
 • A négymagos CPU-k már jól teljesítenek játékok és grafikai programok futtatása során.
 • A hatmagos és nyolcmagos processzorokat úgy tervezték, hogy az igényes alkalmazásokat és a legújabb játékokat is képesek legyenek kezelni.
 • A többmagos CPU-k elsősorban a nagyteljesítményű szerver-összeállításokban és nagy mennyiségű számítási művéletet végző számítógépekben kapnak helyet.

Processzorral kapcsolatos további információkért olvasd el a Mi az a processzor? című cikkünket.

Rendszermemória

A RAM memória egy olyan számítógép alkatrész amely támogatja a processzor működését. Kapacitása meghatározza, hogy az operációs rendszer mennyi műveletet képes egyszerre végrehajtani. Mekkora memóriát válasszak?

 • A legtöbb operációs rendszer számára 4 GB RAM a minimális alap, de mindenképpen ajánlott legalább 8 GB RAM memóriát telepíteni a számítógépbe.
 • 16 GB memória már elegendő az erősebb irodai és multimédiás PC-k számára is.
 • A munkaállomások és a gamer számítógépek 32 GB, vagy annál nagyobb kapacitású memóriát igényelnek.

i

DDR3, DDR4 vagy DDR5?

Alacsony kategóriás összeállításokba DDR3 memória telepítése az ajánlott. Középkategóriás számítógépekhez remek számítási teljesítményt nyújtanak a DDR4 memóriák, míg a legerősebb processzorok számára a gyorsabb teljesítményt kínáló DDR5 memóriát ajánljuk. Mindemellett a legfontosabb, hogy mindig ellenőrizd le az alaplap és a processzor által támogatott memóriatípust és annak megfelelően válassz.

Videókártya

A videókártya egy olyan számítógép alkatrész, amely nem hiányozhat egy gamer összeállításból sem, de a munkaállomásokban is fontos szerepet töltenek be, beleértve az erősebb irodai- és multimédiás PC-ket is. A videókártyákon található grafikai chip piacvezető gyártói az NVIDIA és az AMD. A videókártyák a számítógép használatától függően négy kategóriába sorolhatók:

 • Multimédiás videókártyák és videókártyák irodai használatra - csak kevésbé igényes feladatokat képesek kezelni, mint például a filmek és a nagyfelbontású videók lejátszása, egyszerűbb játékok futtatása és igényesebb webhelyek böngészése.
 • A gamer videókártyák főleg Full HD felbontású játékokhoz és videószerkesztéshez ideálisak.
 • A csúcskategória képviselői a VR-Ready és a 4K videókártyák, melyek a valódi kihívást jelentő 4K felbontású, illetve virtuális valóságot megjelenítő játékokat is képesek kezelni.
 • A professzionális videókártyákat erőteljes munkaállomásokhoz tervezték és CAD programokhoz optimalizálták. Játékokhoz nem igazán megfelelőek.

Ha csupán irodai célra tervezel PC-t összeállítani, az alaplapba vagy a processzorba integrált videókártyára is megfelelő választás lesz. Bővebb információkért olvasd el a Milyen videókártyát vegyek? című cikkünket.

Merevlemez

A merevlemezeket az adatok tárolására és olvasására használjuk. A számítógép alkatrészek ezen kategóriája alapvetően a nagyobb kapacitású HDD-kre és a gyorsabb SSD-kre osztható fel.

 • Az irodai PC-k és a multimédiás számítógépek összeállításához ideális megoldást kínálnak a HDD merevlemezek, mivel nagy mennyiségű adat tárolására képesek. Az SSD-hez képest lényegesen lassabbak.
 • A munkaállomások, illetve gamer összeállítások esetében az operációs rendszer és az alkalmazások gyors futtatásához érdemes SSD-t használni, emellett az adatok tárolására egy terjedelmes kapacitású HDD is használható.
 • Nagy kapacitású, 2 TB-os vagy akár 4 TB-os SSD meghajtók ugyan már kaphatók, de az áruk sajnos még meglehetősen magas.

Ha a jelenleg elérhető leggyorsabb írási- és olvasási sebességet szeretnéd elérni, válassz a közvetlenül az alaplapra csatlakoztatható M.2 NVMe SSD meghajtók közül.

Számítógépház

Számítógépházat elsősorban annak belső méretei alapján érdemes választani, hogy megfelelően beleilleszkedjen az összes szükséges PC alkatrész. A számítógépházak több kategóriába sorolhatók:

 • Nagy tornyok - a legnagyobb méretű és nagy teljesítményű high-end összeállításokhoz alkalmas. Rengeteg hely áll rendelkezésre a jövőbeli bővítéshez, a vízhűtéshez, valamint számos ventilátor befogadására alkalmas.
 • Midi tornyok - az ATX méret bőven elegendő a legerősebb gamer PC-k és munkaállomások számára.
 • Mini tornyok – alkalmas az mATX alaplap formátumokhoz, ideális olcsóbb irodai és multimédiás PC-k összeállításához.
 • Mini ITX – az MITX formátumú alaplapokhoz tervezték, elsősorban a HTPC összeállításokhoz alkalmas.

A számítógépházak tápegységgel együtt, vagy külön-külön is megvásárolhatók.

Tápegység

A PC tápegységet a számítógép alkatrészek általános fogyasztását figyelembe véve kell kiválasztani. Ezt könnyen kiszámíthatod egy online erőforrás-tervező segítségével. Az egyszerűbb, kevésbé igényes játékokat futtató PC-k és munkaállomások számára 350W is elegendő, míg az igényesebb játékokat futtató összeállításokhoz és munkaállomásokhoz kaphatók 700-900 W-os tápegységek is.

Hűtés

A megfelelő hűtés még nagy terhelés mellett is megőrzi a PC alkatrészek optimális üzemi hőmérsékletét. Ha nem gamer számítógéppel vagy erőteljes munkaállomással rendelkezel, akkor alapszintű hűtés is elég számodra. Az erőteljes munkaállomásokhoz és csúcskategóriás gamer számítógépekhez hatékony ventilátorokra van szükség, vagy a még ennél is hatékonyabb vízhűtés beszerelésére. A hűtőbordák és egyes számítógép alkatrészek (pl.: processzor) központi chipje között hővezető paszta használata erősen ajánlott.

i

A különböző PC alkatrészek kiválasztása során segítségedre lehet a Hogyan rakd össze a számítógéped 8 lépésben című részletes cikkünk.

PC kábelek

A egyes számítógép alkatrészek gépházon belüli összekötéséhet, valamint a monitor, a perifériák számítógépre való csatlakoztatásához különböző PC kábelekre is szükséged lesz.

Opcionális PC alkatrészek

Az alábbi PC alkatrészek a számítógép működése szempontjából nem létfontosságúak:

Hangkártya

A hangkártya a legtöbb esetben már gyárilag beépítésre kerül az alaplapba, ezért ez a számítógép alkatrész az olyan felhasználók számára készül, akik kiváló minőségben szeretnének zenét hallgatni. Azonban a mai integrált hangkártyát is képesek 8 csatornás hangélményt nyújtani. A zenerajongók többnyire az erős hangkártyákat részesítik előnyben, amelyek hang- és játék kezelésére is alkalmasak.

TV kártya és videó rögzítő

Ha szívesen néznél TV-csatornákat a számítógépeden, vagy különböző lejátszókról szeretnél multimédiás tartalmakat digitalizáni, esetleg webkamerázni, felvételeket készíteni, akkor TV kártyára, illetve videó rögzítőre és VHS digitalizálóra is szükséged lehet.

Optikai meghajtó

Az optikai meghajtók létjogosultsága ma már megkérdőjelezhető, azonban a filmeket, játékokat és a különböző szoftvereket sokan még mindig DVD lemezeken szerzik be.

Hálózati kártya és vezérlőkártya

Az alaplapok ugyan rendelkeznek beépített Ethernet adapterrel, WiFi hálózatra való csatlakozásra azonban a többségük nem képes, ezért igény esetén szükséged lehet valamilyen kiegészítő külső vagy belső hálózati kártyára. Hasonló a helyzet a vezérlőkártyákkal is, melyek például Bluetooth és egyéb csatlakozási lehetőséget biztosítanak számodra.

Különféle PC összeállítások

Ha inspirálódni szeretnél a különböző típusú számítógépes összeállításokat illetően, az alábbi listában találod az Alza PC-k különböző kategóriáit.

 1. Erőteljes Alza Gamer PC összeállítás a szenvedélyes játékosoknak.
 2. Professzionális Alza PC a zökkenőmentes munkavégzéshez, streaminghez vagy videószerkesztéshez.
 3. Megbízható irodai Alza PC összeállítás a mindennapi irodai tevékenységekhez, ésszerű áron.
 4. Egyedi PC összeállítás - különleges igényeidet a legnagyobb szakértelemmel, lelkiismeretesen tesztelt számítógép alkatrészek összeszerelésével valósítjuk meg.

PC Tuning

A PC Tuning elsősorban a szenvedélyes számítógéprajongóknak és egyben szakértőknek szól. A kategórián belül megtalálható minden olyan számítógép alkatrész, ami egy nagy terhelésnek kitett, avagy optikailag feltuningolt összeállításhoz szükséges lehet. Az ún. overclocking, azaz túlhajtható számítógép alkatrészek kiemelet gondoskodást igényelnek, például a hűtés terén.

Bitcoin bányászat

A kriptovaluták fogalma ma már sokak számára ismerős lehet, de akik nemcsak adni-venni szeretnék, hanem termelni is, azok számára nyitva áll a Bitcoin bányászat kapuja. A bányászathoz mindenből a legerősebb számítógép alkatrész szükséges, vagy speciálisan erre a célra készült PC alkatrészek beszerzésére van szükség. Amennyiben még nem vagy jártas a témában, olvasd el a Bitcoin (Minden, amit tudni kell róla) és a Hogyan bányásszunk kriptovalutát? című cikkeinket.

Programozható elektronika

A programozható elektronika minden korábbinál egyszerűbb és szórakoztatóbb megoldást kínál a programozás tanulására. A programozható elektronika azonban nem egy klasszikus értelemben vett PC alkatrész. Ezekre a könnyen összeszerelhető eszközökre az egyedileg megírt programok néhány kattintással, egy USB kábelen vagy Bluetooth kapcsolaton keresztül másodpercek alatt feltelepíthetők. A legismertebbek minden bizonnyal a Raspberry Pi miniszámítógépek.

A leírás elrejtése
Hasznosnak találtad ezt az információt?
Ez az űrlap csak a fenti leírásban található információk értékelésére szolgál.
Ha kérdésed van a termékekkel, szolgáltatásokkal, szállítással, vagy egyéb ügyekkel kapcsolatban, keresd fel ügyfélszolgálatunkat.
Mit javíthatnánk benne? Hiányolsz valamit? Valami rosszul van feltüntetve? Oszd meg velünk.

Legtöbbet eladott

1.
Kingston A400 960GB 7mm Szállításra kész > 5 db
SSD meghajtó - 2,5", SATA III, TLC (Triple-Level Cell), 300 TBW elméleti élettartam
16 490 Ft

2.
Samsung 980 PRO 500 GB Szállításra kész > 5 db
SSD meghajtó - M,2 (PCIe 4,0 4x NVMe), TLC (Triple-Level Cell), 300 TBW elméleti élettartam
25 590 Ft

3.
Samsung 990 PRO 2TB Szállításra kész > 5 db
SSD meghajtó - M,2 (PCIe 4,0 4x NVMe), MLC (Multi-Level Cell), 1200 TBW elméleti élettartam
58 290 Ft

Még több
3 919 termék
4,8 64×
Hozzáadás a PC konfigurátorhoz
Samsung 990 PRO 2TB
SSD meghajtó - M,2 (PCIe 4,0 4x NVMe), MLC (Multi-Level Cell), 1200 TBW elméleti élettartam
Szuper ár
58 290 Ft
Szállításra kész > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: SAS990p5
4,9 56×
Hozzáadás a PC konfigurátorhoz
AMD Ryzen 7 7800X3D
Processzor - 8 magos, 16-szálas, 4,2 GHz, Turbo Boost technológiával akár 5 GHz, Boost technológiával akár 5 GHz, 96 MB L3 cache, TDP 120 W, AMD Radeon Graphics, 2200 MHz, Raphael, hűtő nélkül, AMD AM5 foglalat
+Ajándék Elektronikus promo kód AMD Ryzen CPU-hoz a Starfield videojáték megszerzéséhez, 2023. október 28-ig szükséges érvényesíteni melynek értéke 23 990 Ft
Szuper ár
168 790 Ft
Szállításra kész > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: BD750k7a1
4,9 278×
Hozzáadás a PC konfigurátorhoz
Samsung 980 PRO 2TB
SSD meghajtó - M,2 (PCIe 4,0 4x NVMe), TLC (Triple-Level Cell), 1200 TBW elméleti élettartam
Szuper ár
49 990 Ft
Szállításra kész > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: SAS980p4
4,8 64×
Hozzáadás a PC konfigurátorhoz
Samsung 990 PRO 1TB
SSD meghajtó - M,2 (PCIe 4,0 4x NVMe), MLC (Multi-Level Cell), 600 TBW elméleti élettartam
Szuper ár
33 290 Ft
Szállításra kész > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: SAS990p4
SAPPHIRE PULSE AMD Radeon RX 7900 XT 20G - Videókártya
Ingyen
Alzabox szállítás
4,9 12×
Hozzáadás a PC konfigurátorhoz
SAPPHIRE PULSE AMD Radeon RX 7900 XT 20G
Videókártya - 20 GB GDDR6 (20000 MHz ), AMD Radeon, RDNA 3.0 (Navi 31, 1500 MHz), Boost órajel 2450 MHz, PCI Express x16 4.0 , 320Bit, HDMI 2.1 és DisplayPort 2.1
+Ajándék Elektronikus promo kód AMD Radeon VGA-hoz a Starfield videojáték megszerzéséhez, 2023. október 28-ig szükséges érvényesíteni melynek értéke 23 990 Ft
Szuper ár
349 790 Ft
Szállításra kész > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: ELrx7900xt10p
4,6 12×
Hozzáadás a PC konfigurátorhoz
XFX Speedster SWFT309 AMD Radeon RX 6700 Core
Videókártya - 10 GB GDDR6 (16000 MHz ), AMD Radeon, RDNA 2.0 (Navi 22, 1941 MHz), Boost órajel 2450 MHz, PCI Express x16 4.0 , 160Bit, DisplayPort 1.4 és HDMI 2.1
+Ajándék Elektronikus promo kód AMD Radeon VGA-hoz a Starfield videojáték megszerzéséhez, 2023. október 28-ig szükséges érvényesíteni melynek értéke 23 990 Ft
Szuper ár
122 590 Ft
Szállításra kész > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: XFXr6700sc
3,3
Hozzáadás a PC konfigurátorhoz
GIGABYTE GeForce RTX 4070 WINDFORCE OC 12G
Videókártya - 12 GB GDDR6X (21000 MHz ), NVIDIA GeForce, Ada Lovelace (AD104, 1920 MHz), Boost órajel 2490 MHz, PCI Express x16 4.0 , 192Bit, DisplayPort 1.4a és HDMI 2.1a
Szuper ár
269 900 Ft
Szállításra kész > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: EGr4070w2
4,8 20×
Hozzáadás a PC konfigurátorhoz
ASUS DUAL GeForce RTX 3060 O12G V2
Videókártya - 12 GB GDDR6 (15000 MHz ), NVIDIA GeForce, Ampere (GA106, 1320 MHz), Boost órajel 1867 MHz, PCI Express x16 4.0 , 192Bit, DisplayPort 1.4a és HDMI 2.1, LHR (Low Hash Rate)
121 790 Ft
Szállításra kész > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: ECr3060ld2
4,7 12×
Hozzáadás a PC konfigurátorhoz
ASUS DUAL GeForce RTX 4060 O8G
Videókártya - 8 GB GDDR6 (17000 MHz ), NVIDIA GeForce, Ada Lovelace (AD107, 1830 MHz), PCI Express x16 4.0 , 128Bit, DisplayPort 1.4a és HDMI 2.1a
131 490 Ft
Szállításra kész > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: ECr4060d2
4,9 465×
Hozzáadás a PC konfigurátorhoz
Samsung 970 EVO PLUS 2 TB
SSD meghajtó - M,2 (PCIe 3,0 4x NVMe), TLC (Triple-Level Cell), 1200 TBW elméleti élettartam
42 590 Ft
Szállításra kész > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: SAS011p4
4,9 612×
Hozzáadás a PC konfigurátorhoz
Samsung 870 EVO 500GB
SSD meghajtó - 2,5", SATA III, TLC (Triple-Level Cell), 300 TBW elméleti élettartam
15 290 Ft
Szállításra kész > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: SAS013g4
4,2
Hozzáadás a PC konfigurátorhoz
Crucial P3 Plus 4TB
SSD meghajtó - M,2 (PCIe 4,0 4x NVMe), 3D NAND, 800 TBW elméleti élettartam
Szuper ár
81 490 Ft
Szállításra kész > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: CR007l5e
5,0
Hozzáadás a PC konfigurátorhoz
MSI MAG B650M MORTAR WIFI
Alaplap - AMD B650, AMD AM5 socket, PCI Express 4.0, 2× PCIe x16, 1× PCIe x1, 4×, DDR5, 6400MHz (OC), 6× SATA III, 2× M.2, USB 3.2 Gen 2, RJ-45 (LAN) 2,5Gbps, WiFi, Bluetooth, 8-Channel hangkártya, mATX (Micro ATX) alaplap formátum
74 490 Ft
Szállításra kész > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: AAb650mmmw
4,9
Hozzáadás a PC konfigurátorhoz
ASUS DUAL GeForce RTX 4060 Ti O8G
Videókártya - 8 GB GDDR6 (18000 MHz ), NVIDIA GeForce, Ada Lovelace (AD106, 2310 MHz), Boost órajel 2595 MHz, PCI Express x16 4.0 , 128Bit, DisplayPort 1.4a és HDMI 2.1
172 990 Ft
Szállításra kész > 5 db
Termékkód: ECr4060td2
5,0 58×
Hozzáadás a PC konfigurátorhoz
Crucial BX500 1TB
SSD meghajtó - 2,5", SATA III, TLC (Triple-Level Cell), 360 TBW elméleti élettartam
18 390 Ft
Szállításra kész > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: CR006z7e
4,9 278×
Hozzáadás a PC konfigurátorhoz
Samsung 980 PRO 1TB
SSD meghajtó - M,2 (PCIe 4,0 4x NVMe), TLC (Triple-Level Cell), 600 TBW elméleti élettartam
Szuper ár
28 390 Ft
Szállításra kész > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: SAS980p3
5,0 75×
Hozzáadás a PC konfigurátorhoz
AMD Ryzen 9 5900X
Processzor - 12 magos, 24-szálas, 3,7 GHz, Boost technológiával akár 4,8 GHz, 64 MB L3 cache, TDP 105 W, Beépített grafikus chip nélkül, Vermeer, hűtő nélkül, AMD AM4 foglalat
Szuper ár
121 490 Ft
Szállításra kész > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: BD750j23
5,0 13×
Hozzáadás a PC konfigurátorhoz
WD BLACK SN850X NVMe 2 TB Heatsink
SSD meghajtó - M,2 (PCIe 4,0 4x NVMe), TLC (Triple-Level Cell), 1200 TBW elméleti élettartam
Szuper ár
69 890 Ft
Szállításra kész > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: FW137ixh4
4,8 32×
Hozzáadás a PC konfigurátorhoz
MSI GeForce RTX 3060 VENTUS 2X 12G OC
Videókártya - 12 GB GDDR6 (15000 MHz ), NVIDIA GeForce, Ampere (GA106, 1320 MHz), Boost órajel 1807 MHz, PCI Express x16 4.0 , 192Bit, DisplayPort 1.4a és HDMI 2.1, LHR (Low Hash Rate)
Szuper ár
128 290 Ft
Szállításra kész > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: EFr3060v2x2
4,9 1429×
Hozzáadás a PC konfigurátorhoz
Kingston A400 960GB 7mm
SSD meghajtó - 2,5", SATA III, TLC (Triple-Level Cell), 300 TBW elméleti élettartam
16 490 Ft
Szállításra kész > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: FT132e6a3a
4,8 109×
Hozzáadás a PC konfigurátorhoz
Corsair RM850x (2021)
PC tápegység - 850 W, ATX, 80 PLUS Gold, hatékonyság: 90%, 4 db PCIe (8-pin / 6+2-pin), 14× SATA, levehető kábelek, termikus sebesség szabályozó, power switch, zero RPM mode, DC-DC átalakítók és Triple EPS, ventilátor mérete: 135 mm, teljesen moduláris, 160 mm mély
63 190 Ft
Szállításra kész > 5 db
Termékkód: UY006rm85a
4,8 49×
Hozzáadás a PC konfigurátorhoz
Intel Core i5-12400F
Processzor - 6 magos, 12-szálas, 2,5 GHz, Turbo Boost technológiával akár 4,4 GHz, Boost technológiával akár 4,4 GHz, 18 MB L3 cache, TDP 117 W, Alder Lake-S, hűtő, Intel LGA1700 foglalat, RM1
64 990 Ft
Szállításra kész > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: BOi712400F
5,0 29×
Hozzáadás a PC konfigurátorhoz
WD BLACK SN850X NVMe 1 TB
SSD meghajtó - M,2 (PCIe 4,0 4x NVMe), TLC (Triple-Level Cell), 600 TBW elméleti élettartam
Szuper ár
30 690 Ft
Szállításra kész > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: FW137ix3
5,0 80×
Hozzáadás a PC konfigurátorhoz
AMD Ryzen 7 5800X3D
Processzor - 8 magos, 16-szálas, 3,4 GHz, Boost technológiával akár 4,5 GHz, 96 MB L3 cache, TDP 105 W, Beépített grafikus chip nélkül, Vermeer, hűtő nélkül, AMD AM4 foglalat
130 690 Ft
Szállításra kész > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: BD750j16

PC alkatrészek

cikkKvantumszámítógép (minden, amit tudni kell róla) A tudósok az 1980-as évek óta keményen dolgoznak egy olyan számítógép megépítésén, amely a kvantumfizika lenyűgöző törvényeit felhasználva gyorsabban hajtja végre a számításigényes feladatokat. De hogyan is működik valójában egy kvantumszámítógép? Megváltoztathatják-e...
A számítógép építése során nem szabad alábecsülni a hővezető paszta fontosságát. A dobozos hűtők általában egy géppel felvitt pasztaréteggel rendelkeznek, az utángyártott hűtők külön kis tubussal érkeznek. Ez azonban nem mindig a legjobb választás. Mai tesztünkben a...
A laptop, tablet vagy mobiltelefon akkumulátorának kapacitása, valamint a felhasznált alkatrészek hatékonysága és a szoftver optimalizálása határozza meg az akkumulátor üzemidejét. De miért csökken a kapacitás az idő múlásával, és mit takar pontosan a mAh értéke?
AppleWWDC 2023: az Apple új rendszereket és egy AR/VR headsetet mutatott be Új rendszerek az összes Apple-eszközhöz, az utolsó hiányzó számítógép frissítése Apple Silicon processzorral, és végül "még egy dolog". Ennyire zsúfolt volt a WWDC 2023 nyitó keynote.
Mondani sem kell, hogy a Western Digital (WD) az informatika egyik legnagyobb presztízsű neve. Meghajtóik a minőség és a megbízhatóság megtestesítői. De mit takarnak a Western Digital merevlemez színek? Cikkünkben tippeket adunk a termékcsaládban való eligazodáshoz,...
Rengeteg külső merevlemez létezik - és ez nemcsak a kapacitásról és a gyártókról szól, hanem a típusokról is. Kaphatók nagy és kicsi, egyszerű és összetett, letisztult és dizájnos külső merevlemezek. Milyen típusokat különböztetünk meg? Mit takarnak az egyes kategóriák?...
További cikkek Összes cikk

PC alkatrészek

A PC alkatrészek kategóriában összesen 3919 termék közül válogathatsz online boltunkban. Rendelésedet hétköznapokon 2 napon belül házhoz szállítjuk. A Budapest több pontján elérhető AlzaBoxokból már másnap felveheted a rendelésed, de ellátogathatsz áruházunkba is.
Tekintsd meg a legolcsóbb termékeket a következő kategóriában: olcsó PC alkatrészek Az ár alapján a legdrágábbtól csökkenő sorrendbe rendezett termékeket keresd ennél a kategóriánál: legdrágább PC alkatrészek A termékeket a legnépszerűbbtől a legkevésbé kedveltig rendezve ebben a kategóriában találod: legnépszerűbb, legjobb PC alkatrészek A vásárlóink körében legnépszerűbb termékeket itt találhatod: PC alkatrészek vélemények
P-DC1-WEB10
28 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ