Rapture Rapture

PC alkatrészek

Termékkatalógus
Ár
-
Elérhetőség
Termék állapota
Vásárlói értékelések
Szűrés

Szeretnél saját erőteljes gamer számítógépet építeni, hogy részleteiben élvezhesd a legfrissebb játékokat, vagy egy nagy teljesítményű munkaállomást, esetleg megbízható irodai számítógépet szeretnél összeállítani, de elveszel a különböző számítógép alkatrészek végtelen választékában? Segítünk, hogy a megfelelő PC alkatrészek kerüljenek a kosaradba, illetve mutatunk néhány példát is inspirációképpen.

Tovább

Milyen PC alkatrészek szükségesek a számítógép megépítéséhez?

Egy teljes funkcionalitású számítógép összeállítása többféle PC alkatrész gondos összeválogatásával kezdődik, a kínálat viszont gyakran zavarba ejtően bőséges. Nem tudod, hogy pontosan mire van szükséged? A számítógép alapját a processzor, a RAM memória és a videókártyával felszerelt alaplap alkotja. Mindezek, a merevlemezzel együtt, a számítógépházban kapnak helyet. Általában a gépházak nem rendelkeznek gyárilag beépített PC tápegységgel, ebben az esetben azt külön meg kell vásárolni. Miután elkészült a számítógép alkatrészek segíségével a számítógépház, különböző PC tartozékokra is szükséged lesz.

Alaplap

Minden PC legfontosabb része az alaplap, hiszen minden más számítógép alkatrész erre épül rá. Kiemelt figyelmet kell fordítani az alaplapon található foglalat típusára, amely a processzorhoz csatlakozik. Az alaplapok több formátumban is kaphatók:

 • Az eATX-et több videókártyát is befogadó, csúcskategóriás számítógépekhez tervezték.
 • Az ATX a nagyteljesítményű gamer számítógépek és munkaállomások számára készült.
 • Az mATX leginkább alacsony költségű irodai- és multimédiás számítógépekhez alkalmas.
 • A Mini-ITX elsősorban kompakt irodai és HTPC számítógépekhez, illetve Media Center PC-khez ajánlott. Multimédiás tartalmak megtekintéséhez és egyszerűbb alkalmazásokhoz ideális választás.

Processzor

A processzor az egész számítógép agya, kétségtelenül az egyik legfontosabb PC alkatrész. Feladata a szükséges számítási műveletek végrehajtása. A számítógép összeállításakor meg kell bizonyosodni a foglalatról, más néven a socket-ről, hogy az mindenképpen kompatibilis legyen az alaplappal. A processzorok piacát az Intel és az AMD gyártók uralják. A számítógép használatától függően fontos, hogy megfelelő gondossággal válaszd ki a CPU magok számát.

 • A kétmagos processzorok az olcsó irodai összeállításokhoz alkalmasak.
 • A négymagos CPU-k már jól teljesítenek játékok és grafikai programok futtatása során.
 • A hatmagos és nyolcmagos processzorokat úgy tervezték, hogy az igényes alkalmazásokat és a legújabb játékokat is képesek legyenek kezelni.
 • A többmagos CPU-k elsősorban a nagyteljesítményű szerver-összeállításokban és nagy mennyiségű számítási művéletet végző számítógépekben kapnak helyet.

Processzorral kapcsolatos további információkért olvasd el a Mi az a processzor? című cikkünket.

Rendszermemória

A RAM memória egy olyan számítógép alkatrész amely támogatja a processzor működését. Kapacitása meghatározza, hogy az operációs rendszer mennyi műveletet képes egyszerre végrehajtani. Mekkora memóriát válasszak?

 • A legtöbb operációs rendszer számára 4 GB RAM a minimális alap, de mindenképpen ajánlott legalább 8 GB RAM memóriát telepíteni a számítógépbe.
 • 16 GB memória már elegendő az erősebb irodai és multimédiás PC-k számára is.
 • A munkaállomások és a gamer számítógépek 32 GB, vagy annál nagyobb kapacitású memóriát igényelnek.

i

DDR3, DDR4 vagy DDR5?

Alacsony kategóriás összeállításokba DDR3 memória telepítése az ajánlott. Középkategóriás számítógépekhez remek számítási teljesítményt nyújtanak a DDR4 memóriák, míg a legerősebb processzorok számára a gyorsabb teljesítményt kínáló DDR5 memóriát ajánljuk. Mindemellett a legfontosabb, hogy mindig ellenőrizd le az alaplap és a processzor által támogatott memóriatípust és annak megfelelően válassz.

Videókártya

A videókártya egy olyan számítógép alkatrész, amely nem hiányozhat egy gamer összeállításból sem, de a munkaállomásokban is fontos szerepet töltenek be, beleértve az erősebb irodai- és multimédiás PC-ket is. A videókártyákon található grafikai chip piacvezető gyártói az NVIDIA és az AMD. A videókártyák a számítógép használatától függően négy kategóriába sorolhatók:

 • Multimédiás videókártyák és videókártyák irodai használatra - csak kevésbé igényes feladatokat képesek kezelni, mint például a filmek és a nagyfelbontású videók lejátszása, egyszerűbb játékok futtatása és igényesebb webhelyek böngészése.
 • A gamer videókártyák főleg Full HD felbontású játékokhoz és videószerkesztéshez ideálisak.
 • A csúcskategória képviselői a VR-Ready és a 4K videókártyák, melyek a valódi kihívást jelentő 4K felbontású, illetve virtuális valóságot megjelenítő játékokat is képesek kezelni.
 • A professzionális videókártyákat erőteljes munkaállomásokhoz tervezték és CAD programokhoz optimalizálták. Játékokhoz nem igazán megfelelőek.

Ha csupán irodai célra tervezel PC-t összeállítani, az alaplapba vagy a processzorba integrált videókártyára is megfelelő választás lesz. Bővebb információkért olvasd el a Milyen videókártyát vegyek? című cikkünket.

Merevlemez

A merevlemezeket az adatok tárolására és olvasására használjuk. A számítógép alkatrészek ezen kategóriája alapvetően a nagyobb kapacitású HDD-kre és a gyorsabb SSD-kre osztható fel.

 • Az irodai PC-k és a multimédiás számítógépek összeállításához ideális megoldást kínálnak a HDD merevlemezek, mivel nagy mennyiségű adat tárolására képesek. Az SSD-hez képest lényegesen lassabbak.
 • A munkaállomások, illetve gamer összeállítások esetében az operációs rendszer és az alkalmazások gyors futtatásához érdemes SSD-t használni, emellett az adatok tárolására egy terjedelmes kapacitású HDD is használható.
 • Nagy kapacitású, 2 TB-os vagy akár 4 TB-os SSD meghajtók ugyan már kaphatók, de az áruk sajnos még meglehetősen magas.

Ha a jelenleg elérhető leggyorsabb írási- és olvasási sebességet szeretnéd elérni, válassz a közvetlenül az alaplapra csatlakoztatható M.2 NVMe SSD meghajtók közül.

Számítógépház

Számítógépházat elsősorban annak belső méretei alapján érdemes választani, hogy megfelelően beleilleszkedjen az összes szükséges PC alkatrész. A számítógépházak több kategóriába sorolhatók:

 • Nagy tornyok - a legnagyobb méretű és nagy teljesítményű high-end összeállításokhoz alkalmas. Rengeteg hely áll rendelkezésre a jövőbeli bővítéshez, a vízhűtéshez, valamint számos ventilátor befogadására alkalmas.
 • Midi tornyok - az ATX méret bőven elegendő a legerősebb gamer PC-k és munkaállomások számára.
 • Mini tornyok – alkalmas az mATX alaplap formátumokhoz, ideális olcsóbb irodai és multimédiás PC-k összeállításához.
 • Mini ITX – az MITX formátumú alaplapokhoz tervezték, elsősorban a HTPC összeállításokhoz alkalmas.

A számítógépházak tápegységgel együtt, vagy külön-külön is megvásárolhatók.

Tápegység

A PC tápegységet a számítógép alkatrészek általános fogyasztását figyelembe véve kell kiválasztani. Ezt könnyen kiszámíthatod egy online erőforrás-tervező segítségével. Az egyszerűbb, kevésbé igényes játékokat futtató PC-k és munkaállomások számára 350W is elegendő, míg az igényesebb játékokat futtató összeállításokhoz és munkaállomásokhoz kaphatók 700-900 W-os tápegységek is.

Hűtés

A megfelelő hűtés még nagy terhelés mellett is megőrzi a PC alkatrészek optimális üzemi hőmérsékletét. Ha nem gamer számítógéppel vagy erőteljes munkaállomással rendelkezel, akkor alapszintű hűtés is elég számodra. Az erőteljes munkaállomásokhoz és csúcskategóriás gamer számítógépekhez hatékony ventilátorokra van szükség, vagy a még ennél is hatékonyabb vízhűtés beszerelésére. A hűtőbordák és egyes számítógép alkatrészek (pl.: processzor) központi chipje között hővezető paszta használata erősen ajánlott.

i

A különböző PC alkatrészek kiválasztása során segítségedre lehet a Hogyan rakd össze a számítógéped 8 lépésben című részletes cikkünk.

PC kábelek

A egyes számítógép alkatrészek gépházon belüli összekötéséhet, valamint a monitor, a perifériák számítógépre való csatlakoztatásához különböző PC kábelekre is szükséged lesz.

Opcionális PC alkatrészek

Az alábbi PC alkatrészek a számítógép működése szempontjából nem létfontosságúak:

Hangkártya

A hangkártya a legtöbb esetben már gyárilag beépítésre kerül az alaplapba, ezért ez a számítógép alkatrész az olyan felhasználók számára készül, akik kiváló minőségben szeretnének zenét hallgatni. Azonban a mai integrált hangkártyát is képesek 8 csatornás hangélményt nyújtani. A zenerajongók többnyire az erős hangkártyákat részesítik előnyben, amelyek hang- és játék kezelésére is alkalmasak.

TV kártya és videó rögzítő

Ha szívesen néznél TV-csatornákat a számítógépeden, vagy különböző lejátszókról szeretnél multimédiás tartalmakat digitalizáni, esetleg webkamerázni, felvételeket készíteni, akkor TV kártyára, illetve videó rögzítőre és VHS digitalizálóra is szükséged lehet.

Optikai meghajtó

Az optikai meghajtók létjogosultsága ma már megkérdőjelezhető, azonban a filmeket, játékokat és a különböző szoftvereket sokan még mindig DVD lemezeken szerzik be.

Hálózati kártya és vezérlőkártya

Az alaplapok ugyan rendelkeznek beépített Ethernet adapterrel, WiFi hálózatra való csatlakozásra azonban a többségük nem képes, ezért igény esetén szükséged lehet valamilyen kiegészítő külső vagy belső hálózati kártyára. Hasonló a helyzet a vezérlőkártyákkal is, melyek például Bluetooth és egyéb csatlakozási lehetőséget biztosítanak számodra.

Különféle PC összeállítások

Ha inspirálódni szeretnél a különböző típusú számítógépes összeállításokat illetően, az alábbi listában találod az Alza PC-k különböző kategóriáit.

 1. Erőteljes Alza Gamer PC összeállítás a szenvedélyes játékosoknak.
 2. Professzionális Alza PC a zökkenőmentes munkavégzéshez, streaminghez vagy videószerkesztéshez.
 3. Megbízható irodai Alza PC összeállítás a mindennapi irodai tevékenységekhez, ésszerű áron.
 4. Egyedi PC összeállítás - különleges igényeidet a legnagyobb szakértelemmel, lelkiismeretesen tesztelt számítógép alkatrészek összeszerelésével valósítjuk meg.

PC Tuning

A PC Tuning elsősorban a szenvedélyes számítógéprajongóknak és egyben szakértőknek szól. A kategórián belül megtalálható minden olyan számítógép alkatrész, ami egy nagy terhelésnek kitett, avagy optikailag feltuningolt összeállításhoz szükséges lehet. Az ún. overclocking, azaz túlhajtható számítógép alkatrészek kiemelet gondoskodást igényelnek, például a hűtés terén.

Bitcoin bányászat

A kriptovaluták fogalma ma már sokak számára ismerős lehet, de akik nemcsak adni-venni szeretnék, hanem termelni is, azok számára nyitva áll a Bitcoin bányászat kapuja. A bányászathoz mindenből a legerősebb számítógép alkatrész szükséges, vagy speciálisan erre a célra készült PC alkatrészek beszerzésére van szükség. Amennyiben még nem vagy jártas a témában, olvasd el a Bitcoin (Minden, amit tudni kell róla) és a Hogyan bányásszunk kriptovalutát? című cikkeinket.

Programozható elektronika

A programozható elektronika minden korábbinál egyszerűbb és szórakoztatóbb megoldást kínál a programozás tanulására. A programozható elektronika azonban nem egy klasszikus értelemben vett PC alkatrész. Ezekre a könnyen összeszerelhető eszközökre az egyedileg megírt programok néhány kattintással, egy USB kábelen vagy Bluetooth kapcsolaton keresztül másodpercek alatt feltelepíthetők. A legismertebbek minden bizonnyal a Raspberry Pi miniszámítógépek.

A leírás elrejtése
Hasznosnak találtad ezt az információt?
Ez az űrlap csak a fenti leírásban található információk értékelésére szolgál.
Ha kérdésed van a termékekkel, szolgáltatásokkal, szállítással, vagy egyéb ügyekkel kapcsolatban, keresd fel ügyfélszolgálatunkat.
Mit javíthatnánk benne? Hiányolsz valamit? Valami rosszul van feltüntetve? Oszd meg velünk.

Legtöbbet eladott

1.
Kingston NV2 1TB Raktáron > 5 db
SSD meghajtó - M,2 (PCIe 4,0 4x NVMe), 320 TBW elméleti élettartam
26 390 Ft

2.
Kingston A400 240GB 7mm Raktáron > 5 db
SSD meghajtó - 2,5", SATA III, TLC (Triple-Level Cell), 80 TBW elméleti élettartam
9 990 Ft

3.
RAM memória - 2x16GB, PC4-25600, 16 CL, feszültség 1.35 V, passzív hűtés és XMP 2.0
29 790 Ft

Még több
4 100 termék
5,0
Hozzáadás a PC konfigurátorhoz
Montech AIR 903 MAX White
Számítógépház - ATX, mATX (Micro ATX), mITX (Mini ITX) és eATX (Extended ATX), 2× 3,5", 5× 2,5", 7× 2.5"/3.5", USB 3.2 Gen 1, usb-c, fejhallgató, mikrofon és fej-/fülhallgató/mikrofon, 1x120mm és 3x120mm ARGB, processzor hűtő max. magassága 180 mm, videókártya max. hossza 400 mm, tápegység nélkül, edzett üveg oldalfal
37 090 Ft
Raktáron > 5 db
Termékkód: MONa903a4
4,7 56×
Hozzáadás a PC konfigurátorhoz
XFX Speedster SWFT 319 Radeon RX 6800 CORE
Videókártya - 16 GB GDDR6 (16000 MHz), AMD Radeon, RDNA 2.0 (Navi 21, 1700 MHz), Boost órajel 2105 MHz, PCI Express x16 4.0, 256Bit, DisplayPort 1.4 és HDMI 2.1
Szuper ár
163 790 Ft
Raktáron > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: XFXr6800m1
4,9 229×
Hozzáadás a PC konfigurátorhoz
Kingston FURY 32GB KIT DDR4 3200MHz CL16 Beast Black
RAM memória - 2x16GB, PC4-25600, 16 CL, feszültség 1.35 V, passzív hűtés és XMP 2.0
Szuper ár
29 790 Ft
Raktáron > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: DEb32b32b2
4,9 238×
Hozzáadás a PC konfigurátorhoz
Samsung 990 PRO 1TB
SSD meghajtó - M,2 (PCIe 4,0 4x NVMe), TLC (Triple-Level Cell), 600 TBW elméleti élettartam
44 390 Ft
Raktáron > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: SAS990p4
5,0
Hozzáadás a PC konfigurátorhoz
GAINWARD GeForce RTX 4070 SUPER Ghost 12GB GDDR6X
Videókártya - 12 GB GDDR6X (21000 MHz), NVIDIA GeForce, Ada Lovelace (AD104, 1980 MHz), Boost órajel 2475 MHz, PCI Express x16 4.0, 192Bit, DisplayPort 1.4a és HDMI 2.1
256 790 Ft
Raktáron > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: EGr4070sgho1
4,9 108×
Hozzáadás a PC konfigurátorhoz
AMD Ryzen 9 5900X
Processzor - 12 magos, 24-szálas, 3,7 GHz, Boost technológiával akár 4,8 GHz, 64 MB L3 cache, TDP 105 W, beépített grafikus chip nélkül, Vermeer, hűtő nélkül, AMD AM4 foglalat, Zen 3 architektúra
103 490 Ft
Raktáron > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: BD750j23
5,0 40×
Hozzáadás a PC konfigurátorhoz
Kingston FURY 64GB KIT DDR4 3200MHz CL16 Beast Black
RAM memória - 2x32GB, PC4-25600, 16 CL, feszültség 1.35 V, passzív hűtés és XMP 2.0
Szuper ár
57 490 Ft
Raktáron > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: DEb64b32b2
4,9 170×
Hozzáadás a PC konfigurátorhoz
AMD Ryzen 7 5800X3D
Processzor - 8 magos, 16-szálas, 3,4 GHz, Boost technológiával akár 4,5 GHz, 96 MB L3 cache, TDP 105 W, beépített grafikus chip nélkül, Vermeer, hűtő nélkül, AMD AM4 foglalat, Zen 3 architektúra
131 290 Ft
Raktáron > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: BD750j16
4,8 98×
Hozzáadás a PC konfigurátorhoz
WD Blue SN580 1TB
SSD meghajtó - M,2 (PCIe 4,0 4x NVMe), TLC (Triple-Level Cell), 600 TBW elméleti élettartam
27 990 Ft
Raktáron > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: FWsn580a3
4,6 14×
Hozzáadás a PC konfigurátorhoz
Corsair RM750e
PC tápegység - 750 W, ATX, 80 PLUS Gold, hatékonyság: 90%, 3 db PCIe (8-pin / 6+2-pin), 7× SATA, levehető kábelek, termikus sebesség szabályozó, power switch és zero RPM mode, ventilátor mérete: 120 mm, teljesen moduláris, 160 mm mély
Leárazás -10 %
40 790 Ft 45 390 Ft
Raktáron > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: UY006rm3e
5,0
Hozzáadás a PC konfigurátorhoz
DAHUA C800AS 1TB
SSD meghajtó - 2,5", SATA III, 3D NAND, 400 TBW elméleti élettartam
Szuper ár
24 590 Ft
Raktáron > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: DAHc800a4
4,9 403×
Hozzáadás a PC konfigurátorhoz
Kingston FURY 16GB KIT DDR4 3200MHz CL16 Beast Black
RAM memória - 2x8GB, PC4-25600, 16-18-18 CL, feszültség 1.35 V, Single Rank
Szuper ár
16 790 Ft
Raktáron > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: DEb16b32b2
4,4 11×
Hozzáadás a PC konfigurátorhoz
GIGABYTE GeForce RTX 4060 EAGLE OC 8G
Videókártya - 8 GB GDDR6 (17000 MHz), NVIDIA GeForce, Ada Lovelace (AD107, 1830 MHz), Boost órajel 2505 MHz, PCI Express x16 4.0, 128Bit, DisplayPort 1.4 és HDMI 2.1
139 290 Ft
Raktáron > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: EGr4060e2
4,6 35×
Hozzáadás a PC konfigurátorhoz
Seagate Exos X18 16TB 512e / 4kn SATA
Merevlemez - 3,5", SATA III, 261 MB/s olvasási sebesség, 256 MB cache (gyorsítótár), 7200 ford/perc
119 390 Ft
Raktáron > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: FX078i9g
4,8 79×
Hozzáadás a PC konfigurátorhoz
XFX Speedster SWFT 210 AMD Radeon RX 6600 Core
Videókártya - 8 GB GDDR6 (14000 MHz), AMD Radeon, RDNA 2.0 (Navi 23, 2200 MHz), Boost órajel 2491 MHz, PCI Express x8 4.0, 128Bit, DisplayPort 1.4a és HDMI 2.1
81 790 Ft
Raktáron > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: XFXr6600ss1
5,0 174×
Hozzáadás a PC konfigurátorhoz
AMD Ryzen 7 7800X3D
Processzor - 8 magos, 16-szálas, 4,2 GHz, Turbo Boost technológiával akár 5 GHz, Boost technológiával akár 5 GHz, 96 MB L3 cache, TDP 120 W, AMD Radeon Graphics, 2200 MHz, Raphael, AMD AM5 foglalat, Zen 4 architektúra
+2 ajándék melynek értéke 30 480 Ft
150 690 Ft
Raktáron > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: BD750k7a1
ASUS TUF GeForce RTX 4070 Ti SUPER O16G GAMING - Videókártya Ingyenes
szállítás boltjainkba
5,0 13×
Hozzáadás a PC konfigurátorhoz
ASUS TUF GeForce RTX 4070 Ti SUPER O16G GAMING
Videókártya - 16 GB GDDR6X (21000 MHz), NVIDIA GeForce, Ada Lovelace (AD103, 2340 MHz), Boost órajel 2670 MHz, PCI Express x16 4.0, 256Bit, DisplayPort 1.4a és HDMI 2.1
402 690 Ft
Raktáron > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: ECr4070tst2
4,9 104×
Hozzáadás a PC konfigurátorhoz
Kingston FURY 32GB KIT DDR5 6000MHz CL36 Beast Black EXPO
RAM memória - 2x16GB, PC5-48000, feszültség 1.35 V, Single Rank
49 990 Ft
Raktáron > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: DEb32b60
4,8 30×
Elgato Stream Deck MK.2
Stream Deck - programozható kompakt stream vezérlő, 15 gomb, USB-c csatlakozás, cserélhető panel, praktikus állvánnyal
55 790 Ft
Raktáron > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: ELGHKda0
4,9 15×
Hozzáadás a PC konfigurátorhoz
Seagate IronWolf Pro 8TB
Merevlemez - 3,5", SATA III, 255 MB/s olvasási sebesség, 256 MB cache (gyorsítótár), 7200 ford/perc
Szuper ár
93 690 Ft
Raktáron > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: FP986a1d
4,7 174×
Hozzáadás a PC konfigurátorhoz
WD Red Plus 6TB
Merevlemez - 3,5", SATA III, 256 MB cache (gyorsítótár), 5400 ford/perc
64 990 Ft
Raktáron > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: FW233b2e
4,9 238×
Hozzáadás a PC konfigurátorhoz
Samsung 990 PRO 2TB
SSD meghajtó - M,2 (PCIe 4,0 4x NVMe), TLC (Triple-Level Cell), 1200 TBW elméleti élettartam
77 290 Ft
Raktáron > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: SAS990p5
5,0
Hozzáadás a PC konfigurátorhoz
ASUS DUAL Radeon RX 6600 V2
Videókártya - 8 GB GDDR6 (14000 MHz), AMD Radeon, RDNA 2.0 (Navi 23, 2200 MHz), Boost órajel 2491 MHz, PCI Express x16 4.0, 128Bit, DisplayPort 1.4a és HDMI 2.1
Szuper ár
89 990 Ft
Raktáron > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: ECr6600dv2
4,8 491×
Hozzáadás a PC konfigurátorhoz
Kingston KC3000 NVMe 1TB
SSD meghajtó - M,2 (PCIe 4,0 4x NVMe), 3D TLC, 800 TBW elméleti élettartam
37 890 Ft
Raktáron > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: FTkc3000a2

PC alkatrészek

Michal RybkaHogyan frissítsd a PC-det vagy laptopodat, ha arra kerül a sor? Mint minden gépnek, a számítógépnek is szüksége van időről időre karbantartásra. Ha biztonságosan szeretnél hozzáférni a banki szolgáltatásokhoz, elvégezni a munkafeladatokat vagy játszani a modern játékokkal, akkor gondoskodnod kell a rendszeres frissítésről. Mikor...
Furcsán hangozhat, de vannak olyan esetek, amikor úgy döntünk, hogy nem frissítjük a meglévő rendszert – vagy megtartjuk, és csak részben frissítjük. Egy ilyen számítógép megfelelő lehet régi játékokhoz, egy ipari rendszer kezelésére, amely már hosszú ideje nem...
Szeretnéd stílusos RGB világítással felszerelni a gamer PC-det? Vagy épp az eredeti "világító" komponensekre vetettél szemet? Akkor olvasd el figyelmesen cikkünket, amelyben a PC Tuningra és különösen a különböző RGB világítási elemekre fókuszálunk. Megtudhatod például,...
Michal RybkaMikor érdemes frissíteni és mely esetben jobb lecserélni az egész gépet? A legtöbb ember nem szeretné lecserélni a teljes számítógépét, mondván: Nézd csak meg, hogy mennyire jön ki egy új építésű számítógép összértéke. Továbbá a legtöbb ember így vélekedik: A számítógépem elég jó, csak ezt és ezt kell jobbat venni bele. Sok esetben ez igaz...
Új videokártyát keresel? Ha a GeForce RTX 4060 Ti modellek egyikét választod, akkor 40 eurós bónuszt is kapsz a Steam pénztárcádra. Mik a promóció feltételei, és hol kell regisztrálnod a vásárlást követően?
Az egyedi vízhűtés egyértelműen a legjobb módja a PC-alkatrészek hűtésének, de nem mindenkinek való. Vannak elérhetőbb lehetőségek, például az All-in-One megoldások, amelyek a léghűtés egyszerűségét a vízhűtés hatékonyságával kombinálják. Ebben a cikkben megpróbálunk...
További cikkek Összes cikk

PC alkatrészek

A PC alkatrészek kategóriában összesen 4097 termék közül válogathatsz online boltunkban. Rendelésedet hétköznapokon 2 napon belül házhoz szállítjuk. A Budapest több pontján elérhető AlzaBoxokból már másnap felveheted a rendelésed, de ellátogathatsz áruházunkba is.
Tekintsd meg a legolcsóbb termékeket a következő kategóriában: olcsó PC alkatrészek Az ár alapján a legdrágábbtól csökkenő sorrendbe rendezett termékeket keresd ennél a kategóriánál: legdrágább PC alkatrészek A termékeket a legnépszerűbbtől a legkevésbé kedveltig rendezve ebben a kategóriában találod: legnépszerűbb, legjobb PC alkatrészek A vásárlóink körében legnépszerűbb termékeket itt találhatod: PC alkatrészek vélemények
P-DC1-WEB15
30 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ