Női elektromos kerékpárok

Termékkatalógus
Ár
-
Elérhetőség
Termék állapota
Kerékpár típusa
MTB
(58)
Trekking
(4)
Cyclocross
(15)
Városi
(3)
Összecsukható
(3)
Rendeltetése
Férfi
(98)
Női
(99)
Akkumulátor elhelyezkedése
Csomagtartó
(4)
Nyeregcső
(4)
Alsó vázcső
(89)
Maximális hatótáv
80 km
200 km
-
Váz anyaga
Alumínium
(53)
Karbon
(46)
Kerék rugózása
Rugózás nélküli
(14)
Rugós villa
(83)
Rugóút
40 mm
120 mm
-
Kerék átmérője
20"
(4)
26"
(6)
27,5"
(32)
28"/700C
(1)
29"
(36)

A női elektromos kerékpár remek választás minden korosztály számára. Az elektromos kerékpár segít a kerékpárosnak a pedálozásban, csökkentve a tevékenység fizikai igénybevételét, és ideális közlekedési eszközzé téve azt kirándulásokhoz, ingázáshoz és bevásárláshoz. Mit kell figyelembe venni az elektromos női kerékpár kiválasztásakor, hogy az a legjobban szolgáljon?

Tovább

A női elektromos kerékpár előnyei

Az elektromos kerékpárok egyre népszerűbbek, és ez nem csoda. Bár az ára valamivel magasabb, az elektromos női kerékpár sokkal könnyebbé teszi a mindennapi közlekedést.

 • Szabad mozgás korosztálytól és tereptől függetlenül.
 • Jobban lépést tudsz majd tartani fizikailag fittebb pároddal vagy barátaiddal.
 • Sokkal több kilométert fogsz megtenni.
 • Ha nem szeretnél, akkor nem fogsz izzadni.
 • Ideális munkába járáshoz és bevásárláshoz.
 • Környezetbarát közlekedési forma.
 • Magasabb vételár.

i

Férfi és női elektromos kerékpár: mi a különbség?

Jelentős különbségek vannak az elektromos kerékpár női és férfi változata között. Annak érdekében, hogy a hölgyek számára kényelmesebb legyen a kerékpározás, a női eBike szélesebb nyereggel és alacsonyabb felső vázzal rendelkezik, hogy könnyebb legyen rá felszállni.

Női elektromos kerékpár - városi, hegyi vagy trekking lenne jobb számodra?

A klasszikus kerékpárhoz hasonlóan a női elektromos kerékpár is különböző változatokban kapható. Mielőtt nagyon belemerülnél a választásba, tisztában kell lenned azzal, hogy hol és hogyan fogsz a leggyakrabban biciklizni.

Terepen szoktál tekerni? Egy női elektromos hegyi kerékpár tökéletes lesz számodra

A mountain bike női elektromos kerékpár olyan nők számára készült, akik szeretnek terepen biciklizni. A kerékpár segít elsajátítani a nehéz terepen való haladást, és megkönnyíti a felfelé tekerést. Egyetlen töltéssel akár 150 kilométert is megtehetsz, és biztosan értékelni fogod az erős, időjárásálló motort.

A városi női elektromos kerékpár a legjobb a mindennapi használathoz

Ha főleg a városban tervezel biciklizni, a városi elektromos női kerékpár ideális partner lesz számodra. Biztosan nem fogsz megizzadni, amíg beérsz a munkahelyedre vagy egy megbeszélésre, és vásárláshoz is remekül használható. Pozitívum, hogy a városi női eBike alacsony karbantartási igényű és környezetbarát közlekedési forma a városban.

i

A városi elektromos női bicikli akár 100 kilométert is megtehet egyetlen töltéssel, és összecsukható. Így könnyedén magaddal viheted a tömegközlekedési eszközökön, vagy beteheted az autó csomagtartójába.

A női elektromos trekking kerékpár nagyszerű választás kirándulásokhoz

Főleg könnyebb terepen és úton szoktál biciklizni? Akkor egy trekking női elektromos kerékpár a megfelelő választás számodra. Könnyedén megbirkózik a közúti közlekedéssel, de gazdag felszereltségének köszönhetően könnyebb terepen és kerékpárutakon is használható.

Női elektromos kerékpár 16
Hegyi női elektromos kerékpár

Női elektromos kerékpár
Városi női elektromos kerékpár

e bike női
Trekking elektromos női kerékpár

Mire figyeljünk női elektromos kerékpár választásakor?

Női elektromos kerékpár választásakor a szokásos kerékpáros tulajdonságok mellett vedd figyelembe az elektromos kerékpárokra jellemző paramétereket is. Ezek közé tartozik a motor elhelyezése, az elektromos női kerékpár sebessége és hatótávolsága.

A női elektromos kerékpár és a motor elhelyezése

A motor elhelyezése az egyik legfontosabb paraméter a női elektromos kerékpár kiválasztásakor. A motor középen vagy a hátsó kerékben is elhelyezkedhet.

 • A középmotoros elektromos női kerékpár stabilabb és jobb menettulajdonságokkal rendelkezik. Inkább terepre való.
 • A hátsó motoros női elektromos kerékpár könnyebben karbantartható, jobban gyorsul és olcsóbb. Ez inkább sík terepen történő közlekedésre alkalmas.

A középmotoros elektromos kerékpár modellek a legjobb minőségűek közé tartoznak.

A kiválasztási folyamatban a hatótávolság is szerepet játszik. Mit kínál egy női elektromos kerékpár?

A hatótávolság szintén fontos paraméter a kerékpár kiválasztásakor, ezért figyelembe kell venni, hogy mekkora utakat szeretnél megtenni a női elektromos kerékpár nyergében. A hatótávolság 30 és 200 kilométer között változik, de a vezetési stílus, a felhasználó testsúlya és a terepviszonyok is befolyásolják. Tehát mindig jobb, ha egy kicsit nagyobb hatótávolsággal rendelkezik a női elektromos kerékpár, mint fordítva.

i

A maximális hatótávolság pedálos rásegítéssel érhető el.

Nemcsak a motor, hanem az akkumulátor is az elektromos kerékpár szerves részét képezi. Az elektromos bicikli női változatán a vázon vagy a csomagtartón is lehet

Az akkumulátor a női elektromos kerékpár nagyon fontos része. Leggyakrabban lítium-ion akkumulátorokat használnak, amelyek nagy kapacitást és hosszú élettartamot biztosítanak. Az elektromos kerékpár női és férfi változatán is lehet az akkumulátor a vázon vagy hátul a csomagtartón.

 • A vázon lévő akkumulátor nem befolyásolja a kerékpár súlypontját, így különösen alkalmas hegyi női elektromos kerékpár modellek esetében.
 • A csomagtartón elhelyezett akkumulátor többnyire a városi kerékpárokon fordul elő. A hátsó elhelyezés miatt a súlypont kissé eltolódik, ami a női eBike menettulajdonságain észrevehető.

Honnan lehet tudni, melyik a legjobb női elektromos kerékpár? Az elégedett felhasználók véleménye támpontot adhat.

Milyen gyorsan mehet egy női elektromos kerékpár?

Az elektromos kerékpárok sebességét és teljesítményét hazánkban a KRESZ korlátozza. A férfi és a női elektromos kerékpár esetében sem haladhatja meg a teljesítmény a 300 wattot. Fontos kritérium még, hogy emberi erővel is hajtható legyen a bicikli. Továbbá legfeljebb 25 km/h-s sebességgel haladhat.

i

Női elektromos kerékpár idősek számára? Elsősorban a városi elektromos kerékpárok között keresgélj, amelyek paramétereiknek köszönhetően a legjobban megfelelnek az idősebb hölgyek igényeinek.

A megfelelő méret fontos a női elektromos kerékpár esetében

Ahhoz, hogy a biciklizés biztonságos és kényelmes legyen, a megfelelő méretű elektromos női kerékpár modellek közül kell választani. A váz mérete nem különbözik a hagyományos kerékpároktól, és elsősorban a testmagasságtól függ.

Útmutató a váz méretének kiválasztásához:

Testmagasság cm-ben A kerékpár váz mérete jelölés szerint
165 cm-ig 15", 16", S, 44 cm-ig
160-170 cm 17", 18", M, 48 cm-ig
170-185 cm 19", 20", L, 52 cm-ig
185-200 cm 21", 22", XL, 55 cm-ig
195 cm felett 23", 24", XXL, 58-60 cm

A kerékpár és a váz méretének kiválasztásáról bővebben a Hogyan válasszuk ki a megfelelő méretű kerékpárt című cikkünkben olvashatsz.

Milyen fékekkel rendelkezhet egy női elektromos kerékpár?

Mivel egy női elektromos kerékpár nehezebb, mint egy hagyományos kerékpár, jó fékekre van szükség. Az elektromos kerékpárok jelenleg főként hidraulikus tárcsaféket, ritkábban mechanikus tárcsaféket használnak. V-fékkel nagyon ritkán lehet találkozni, ha mégis, elsősorban a városi kerékpárokon, amelyek kezelhetőségük miatt nem igényelnek olyan jó minőségű fékeket, mint más elektromos biciklik.

Az elektromos női kerékpár designja is elnyerheti a tetszésed

Az elektromos kerékpárok növekvő népszerűségének köszönhetően már nem igaz, hogy ez a kerékpártípus unalmas megjelenésű. Minden nő értékelni fogja, hogy új bringája nemcsak erős, hanem stílusos is. Ha tehát saját magadat vagy egy hölgyet szeretnél elektromos biciklivel meglepni, biztosan találsz megfelelő színváltozatot.

i

Hol kapható olcsó női elektromos kerékpár? Az Outlet kínálatában használt modelleket kínálunk teljes leírással, hogy pontosan tudd, mit veszel. Éppen csak felbontott darabokat is találhatsz. A használt termékekre egy év garancia is jár.

A leírás elrejtése
Hasznosnak találtad ezt az információt?
Ez az űrlap csak a fenti leírásban található információk értékelésére szolgál.
Ha kérdésed van a termékekkel, szolgáltatásokkal, szállítással, vagy egyéb ügyekkel kapcsolatban, keresd fel ügyfélszolgálatunkat.
Mit javíthatnánk benne? Hiányolsz valamit? Valami rosszul van feltüntetve? Oszd meg velünk.

Legtöbbet eladott

1.
Ratikon eTK 8.1 méret 19"/L Szállításra kész > 5 db
Elektromos kerékpár - trekking, férfi/női, rugós villa, szabadidős kerékpár, hátsó vinka motor, alumínium váz, 483 mm magas váz, L vázméret, üresjárat, pedálok a csomagban és sárhányó, kerékpározó max. súlya: 120 kg, modellév: 2021
399 900 Ft

99 termék
Classic Kategória
Ratikon eTK 8.2 mérete 9"/L - Elektromos kerékpár
Ingyenes
szállítás boltjainkba
4,6
Ratikon eTK 8.2 mérete 9"/L
Elektromos kerékpár - trekking, férfi/női, rugós villa, szabadidős kerékpár, középre felszerelt vinka motor, alumínium váz, 483 mm magas váz, L vázméret, üresjárat, pedálok a csomagban és sárhányó, kerékpározó max. súlya: 120 kg, modellév: 2021
Szuper ár
499 900 Ft
Szállításra kész > 5 db
Termékkód: SPTratb021
Arany középút
Sava 27,5" DECK 9.0 méret 15"/S - Elektromos kerékpár Ingyenes
szállítás boltjainkba
4,5
Sava 27,5" DECK 9.0 méret 15"/S + 15 év garancia a vázra
Elektromos kerékpár - MTB és elektromos, 27,5", férfi/női, rugós villa, szabadidős kerékpár, hátsó RearDrive 350 motor, karbon váz, 371 mm magas váz, S vázméret, kerékpározó max. súlya: 120 kg, modellév: 2021
674 390 Ft
Szállításra kész 1 db
Termékkód: SPTsav090
Premium Kategória
Sava 29" DECK 9.2 méret 17" /M - Elektromos kerékpár
Ingyenes
szállítás boltjainkba
5,0
Sava 29" DECK 9.2 méret 17" /M
Elektromos kerékpár - MTB és elektromos, 29", férfi/női, rugós villa, szabadidős kerékpár, középre felszerelt bafang M500 motor, karbon váz, 381 mm magas váz, M vázméret, kerékpározó max. súlya: 120 kg, modellév: 2021
Leárazás -23 %
849 000 Ft 1 096 990 Ft
Szállításra kész > 5 db
Termékkód: SPTsav111
Ratikon EHT 9.1 mérete 21"/XL piros - Elektromos kerékpár
Ingyenes
szállítás boltjainkba
4,7 14×
Ratikon EHT 9.1 mérete 21"/XL piros
Elektromos kerékpár - MTB, 29", férfi/női, rugós villa, szabadidős kerékpár, középre felszerelt vinka motor, alumínium váz, 533 mm magas váz, XL vázméret, üresjárat, pedálok a csomagban, kerékpározó max. súlya: 120 kg, modellév: 2021
Szuper ár
479 000 Ft
Szállításra kész > 5 db
Termékkód: SPTratb011
Ratikon EHT 7.1 mérete 15"/S bézs - Elektromos kerékpár
Ingyenes
szállítás boltjainkba
4,3 10×
Ratikon EHT 7.1 mérete 15"/S bézs
Elektromos kerékpár - MTB, 27,5", férfi/női, rugós villa, szabadidős kerékpár, középre felszerelt vinka motor, alumínium váz, 381 mm magas váz, S vázméret, üresjárat, pedálok a csomagban, kerékpározó max. súlya: 120 kg, modellév: 2021
Szuper ár
479 000 Ft
Szállításra kész > 5 db
Termékkód: SPTratb001
Sava 27,5" DECK 9.1 mérete 17"/M - bézs - Elektromos kerékpár Ingyenes
szállítás boltjainkba
4,8
Sava 27,5" DECK 9.1 mérete 17"/M - bézs
Elektromos kerékpár - MTB és elektromos, 27,5", férfi/női, rugós villa, szabadidős kerékpár, középre felszerelt ExtraDrive 500 motor, karbon váz, 422 mm magas váz, M vázméret, kerékpározó max. súlya: 120 kg, modellév: 2021
855 590 Ft
Szállításra kész > 5 db
Termékkód: SPTsav097
Sava 27,5" DECK 9.2 méret 17" /M - Elektromos kerékpár
Ingyenes
szállítás boltjainkba
4,4
Sava 27,5" DECK 9.2 méret 17" /M + 15 év garancia a vázra
Elektromos kerékpár - MTB és elektromos, 27,5", férfi/női, rugós villa, szabadidős kerékpár, középre felszerelt bafang M500 motor, karbon váz, 422 mm magas váz, M vázméret, kerékpározó max. súlya: 120 kg, modellév: 2021
Leárazás -13 %
849 000 Ft 976 290 Ft
Szállításra kész > 5 db
Termékkód: SPTsav109
Ratikon EHT 9.1 mérete 21"/XL fekete - Elektromos kerékpár
Ingyenes
szállítás boltjainkba
3,7 16×
Ratikon EHT 9.1 mérete 21"/XL fekete
Elektromos kerékpár - MTB, 29", férfi/női, rugós villa, szabadidős kerékpár, középre felszerelt vinka motor, alumínium váz, 533 mm magas váz, XL vázméret, üresjárat, pedálok a csomagban és tárcsafékek, kerékpározó max. súlya: 120 kg, modellév: 2021
Szuper ár
479 000 Ft
Szállításra kész > 5 db
Termékkód: SPTratb012
Sava 29" DECK 9.1 méret: 19" /L -red - Elektromos kerékpár
Ingyenes
szállítás boltjainkba
4,5
Sava 29" DECK 9.1 méret: 19" /L -red
Elektromos kerékpár - MTB és elektromos, 29", férfi/női, rugós villa, szabadidős kerékpár, középre felszerelt ExtraDrive 500 motor, karbon váz, 482,6 mm magas váz, L vázméret, kerékpározó max. súlya: 120 kg, modellév: 2021
Leárazás -18 %
699 000 Ft 855 590 Ft
Szállításra kész > 5 db
Termékkód: SPTsav100
Sava 29" DECK 9.1 mérete 21"/XL - piros - Elektromos kerékpár
Ingyenes
szállítás boltjainkba
4,5
Sava 29" DECK 9.1 mérete 21"/XL - piros
Elektromos kerékpár - MTB és elektromos, 29", férfi/női, rugós villa, szabadidős kerékpár, középre felszerelt ExtraDrive 500 motor, karbon váz, 523,2 mm magas váz, XL vázméret, kerékpározó max. súlya: 120 kg, modellév: 2021
Leárazás -13 %
699 000 Ft 799 990 Ft
Szállításra kész > 5 db
Termékkód: SPTsav101
Ratikon EHT 9.1 méret 19"/L red - Elektromos kerékpár
Ingyenes
szállítás boltjainkba
4,7 14×
Ratikon EHT 9.1 méret 19"/L red
Elektromos kerékpár - MTB, 29", férfi/női, rugós villa, szabadidős kerékpár, középre felszerelt vinka motor, alumínium váz, 483 mm magas váz, L vázméret, üresjárat, pedálok a csomagban, kerékpározó max. súlya: 120 kg, modellév: 2021
Szuper ár
479 000 Ft
Szállításra kész > 5 db
Termékkód: SPTratb009
Ratikon EHT 7.1 mérete 19"/L bézs - Elektromos kerékpár
Ingyenes
szállítás boltjainkba
4,3 10×
Ratikon EHT 7.1 mérete 19"/L bézs
Elektromos kerékpár - MTB, 27,5", férfi/női, rugós villa, szabadidős kerékpár, középre felszerelt vinka motor, alumínium váz, 483 mm magas váz, L vázméret, üresjárat, pedálok a csomagban, kerékpározó max. súlya: 120 kg, modellév: 2021
Szuper ár
479 000 Ft
Szállításra kész > 5 db
Termékkód: SPTratb005
Ratikon EHT 7.1 mérete 19"/L fehér - Elektromos kerékpár
Ingyenes
szállítás boltjainkba
4,5
Ratikon EHT 7.1 mérete 19"/L fehér
Elektromos kerékpár - MTB, 27,5", férfi/női, rugós villa, szabadidős kerékpár, középre felszerelt vinka motor, alumínium váz, 483 mm magas váz, L vázméret, üresjárat, pedálok a csomagban, kerékpározó max. súlya: 120 kg, modellév: 2021
Szuper ár
479 000 Ft
Szállításra kész > 5 db
Termékkód: SPTratb006
Ratikon EHT 7.1 mérete 17"/M fehér - Elektromos kerékpár
Ingyenes
szállítás boltjainkba
4,5
Ratikon EHT 7.1 mérete 17"/M fehér
Elektromos kerékpár - MTB, 27,5", férfi/női, rugós villa, szabadidős kerékpár, középre felszerelt vinka motor, alumínium váz, 432 mm magas váz, M vázméret, üresjárat, pedálok a csomagban, kerékpározó max. súlya: 120 kg, modellév: 2021
Szuper ár
479 000 Ft
Szállításra kész > 5 db
Termékkód: SPTratb004
Sava 27,5" DECK 9.1+ mérete 19"/L - beige - Elektromos kerékpár
Ingyenes
szállítás boltjainkba
Sava 27,5" DECK 9.1+ mérete 19"/L - beige
Elektromos kerékpár - elektromos, 27,5", férfi/női, rugós villa, szabadidős kerékpár, középre felszerelt shengyi motor, karbon váz, 472,6 mm magas váz, L vázméret, tárcsafékek, kerékpározó max. súlya: 120 kg, modellév: 2022
Leárazás -17 %
699 000 Ft 844 390 Ft
Szállításra kész > 5 db
Termékkód: SPTsav373
Sava 27,5" DECK 9.1+ mérete 15"/S - white - Elektromos kerékpár
Ingyenes
szállítás boltjainkba
5,0
Sava 27,5" DECK 9.1+ mérete 15"/S - white
Elektromos kerékpár - elektromos, 27,5", férfi/női, rugós villa, szabadidős kerékpár, középre felszerelt shengyi motor, karbon váz, 371 mm magas váz, S vázméret, tárcsafékek, kerékpározó max. súlya: 120 kg, modellév: 2022
Leárazás -17 %
699 000 Ft 844 390 Ft
Szállításra kész > 5 db
Termékkód: SPTsav377
Sava 27,5" DECK 9.2 méret 19" /L - Elektromos kerékpár
Ingyenes
szállítás boltjainkba
4,4
Sava 27,5" DECK 9.2 méret 19" /L + 15 év garancia a vázra
Elektromos kerékpár - MTB és elektromos, 27,5", férfi/női, rugós villa, szabadidős kerékpár, középre felszerelt bafang M500 motor, karbon váz, 472,6 mm magas váz, L vázméret, kerékpározó max. súlya: 120 kg, modellév: 2021
Leárazás -12 %
849 000 Ft 963 490 Ft
Szállításra kész > 5 db
Termékkód: SPTsav110
Sava 29" DECK 9.1 méret 21" /XL - szürke - Elektromos kerékpár
Ingyenes
szállítás boltjainkba
3,9 13×
Sava 29" DECK 9.1 méret 21" /XL - szürke
Elektromos kerékpár - MTB és elektromos, 29", férfi/női, rugós villa, szabadidős kerékpár, középre felszerelt ExtraDrive 500 motor, karbon váz, 523,2 mm magas váz, XL vázméret, kerékpározó max. súlya: 120 kg, modellév: 2021
Leárazás -18 %
699 000 Ft 855 590 Ft
Szállításra kész > 5 db
Termékkód: SPTsav107
Sava 27,5" DECK 9.0 méret 17"/M - Elektromos kerékpár
Ingyenes
szállítás boltjainkba
4,5
Sava 27,5" DECK 9.0 méret 17"/M + 15 év garancia a vázra
Elektromos kerékpár - MTB és elektromos, 27,5", férfi/női, rugós villa, szabadidős kerékpár, hátsó RearDrive 350 motor, karbon váz, 422 mm magas váz, M vázméret, kerékpározó max. súlya: 120 kg, modellév: 2021
Leárazás -14 %
599 000 Ft 698 390 Ft
Szállításra kész > 5 db
Termékkód: SPTsav091
Ratikon EHT 9.1 mérete 19"/L fekete - Elektromos kerékpár
Ingyenes
szállítás boltjainkba
3,7 16×
Ratikon EHT 9.1 mérete 19"/L fekete
Elektromos kerékpár - MTB, 29", férfi/női, rugós villa, szabadidős kerékpár, középre felszerelt vinka motor, alumínium váz, 483 mm magas váz, L vázméret, üresjárat, pedálok a csomagban, kerékpározó max. súlya: 120 kg, modellév: 2021
Leárazás -31 %
479 000 Ft 695 690 Ft
Szállításra kész > 5 db
Termékkód: SPTratb010
Ratikon EHT 9.2 méret 21“/ XL - Elektromos kerékpár
Ingyenes
szállítás boltjainkba
4,5
Ratikon EHT 9.2 méret 21“/ XL
Elektromos kerékpár - MTB, 29", férfi/női, rugós villa, szabadidős kerékpár, középre felszerelt vinka motor, alumínium váz, 533 mm magas váz, XL vázméret, üresjárat, pedálok a csomagban, kerékpározó max. súlya: 120 kg, modellév: 2021
Szuper ár
659 000 Ft
Szállításra kész > 5 db
Termékkód: SPTratb015
Sava 29" DECK 9.1+ mérete 17"/M - grey - Elektromos kerékpár
Ingyenes
szállítás boltjainkba
Sava 29" DECK 9.1+ mérete 17"/M - grey
Elektromos kerékpár - elektromos, 29", férfi/női, rugós villa, szabadidős kerékpár, középre felszerelt shengyi motor, karbon váz, 381 mm magas váz, M vázméret, kerékpározó max. súlya: 120 kg, modellév: 2022
Leárazás -17 %
699 000 Ft 844 390 Ft
Szállításra kész > 5 db
Termékkód: SPTsav380
Ratikon EHT 7.1 mérete 17"/M bézs - Elektromos kerékpár
Ingyenes
szállítás boltjainkba
4,3 10×
Ratikon EHT 7.1 mérete 17"/M bézs
Elektromos kerékpár - MTB, 27,5", férfi/női, rugós villa, szabadidős kerékpár, középre felszerelt vinka motor, alumínium váz, 432 mm magas váz, M vázméret, üresjárat, pedálok a csomagban, kerékpározó max. súlya: 120 kg, modellév: 2021
Szuper ár
479 000 Ft
Szállításra kész > 5 db
Termékkód: SPTratb003
Sava 29" DECK 9.1+ mérete 21"/XL - grey - Elektromos kerékpár
Ingyenes
szállítás boltjainkba
Sava 29" DECK 9.1+ mérete 21"/XL - grey
Elektromos kerékpár - elektromos, 29", férfi/női, rugós villa, szabadidős kerékpár, középre felszerelt shengyi motor, karbon váz, 482,6 mm magas váz, XL vázméret, kerékpározó max. súlya: 120 kg, modellév: 2022
Leárazás -18 %
699 000 Ft 855 590 Ft
Szállításra kész > 5 db
Termékkód: SPTsav382
cikkHová induljunk kerékpárral? A kerékpározás méltán az egyik legkedveltebb módja a nyári hónapok eltöltésének. Cikkünkben 6 tippet adunk...

Női elektromos kerékpárok

A Női elektromos kerékpárok kategóriában összesen 99 termék közül válogathatsz online boltunkban. Rendelésedet hétköznapokon 2 napon belül házhoz szállítjuk. A Budapest több pontján elérhető AlzaBoxokból már másnap felveheted a rendelésed, de ellátogathatsz áruházunkba is.
Tekintsd meg a legolcsóbb termékeket a következő kategóriában: olcsó női elektromos kerékpárok A termékeket a legnépszerűbbtől a legkevésbé kedveltig rendezve ebben a kategóriában találod: legnépszerűbb, legjobb női elektromos kerékpárok A vásárlóink körében legnépszerűbb termékeket itt találhatod: női elektromos kerékpárok vélemények
P-DC1-WEB05
28 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ