Akvizice ApF HU Shop roku

Női elektromos kerékpárok

Termékkatalógus
Ár
-
Elérhetőség
Termék állapota
Vásárlói értékelések
Kerékpár típusa
MTB
(61)
Trekking
(11)
Cyclocross
(10)
Városi
(11)
Összecsukható
(4)
Gravel
(8)
Rendeltetése
Férfi
(107)
Női
(109)
Akkumulátor elhelyezkedése
Csomagtartó
(8)
Nyeregcső
(4)
Alsó vázcső
(100)
Maximális hatótáv
75 km
220 km
-
Váz anyaga
Alumínium
(53)
Karbon
(58)
Kerék rugózása
Rugózás nélküli
(25)
Rugós villa
(83)
Légvilla
(4)
Rugóút
40 mm
100 mm
-
Kerék átmérője
20"
(4)
26"
(2)
27,5"
(28)
28"/700C
(33)
29"
(39)
28"
(4)
Szűrés

A női elektromos kerékpár remek választás minden korosztály számára. Az elektromos kerékpár segít a kerékpárosnak a pedálozásban, csökkentve a tevékenység fizikai igénybevételét, és ideális közlekedési eszközzé téve azt kirándulásokhoz, ingázáshoz és bevásárláshoz. Mit kell figyelembe venni az elektromos női kerékpár kiválasztásakor, hogy az a legjobban szolgáljon?

Tovább

A női elektromos kerékpár előnyei

Az elektromos kerékpárok egyre népszerűbbek, és ez nem csoda. Bár az ára valamivel magasabb, az elektromos női kerékpár sokkal könnyebbé teszi a mindennapi közlekedést.

  • Szabad mozgás korosztálytól és tereptől függetlenül.
  • Jobban lépést tudsz majd tartani fizikailag fittebb pároddal vagy barátaiddal.
  • Sokkal több kilométert fogsz megtenni.
  • Ha nem szeretnél, akkor nem fogsz izzadni.
  • Ideális munkába járáshoz és bevásárláshoz.
  • Környezetbarát közlekedési forma.
  • Magasabb vételár.

i

Férfi és női elektromos kerékpár: mi a különbség?

Jelentős különbségek vannak az elektromos kerékpár női és férfi változata között. Annak érdekében, hogy a hölgyek számára kényelmesebb legyen a kerékpározás, a női eBike szélesebb nyereggel és alacsonyabb felső vázzal rendelkezik, hogy könnyebb legyen rá felszállni.

Női elektromos kerékpár - városi, hegyi vagy trekking lenne jobb számodra?

A klasszikus kerékpárhoz hasonlóan a női elektromos kerékpár is különböző változatokban kapható. Mielőtt nagyon belemerülnél a választásba, tisztában kell lenned azzal, hogy hol és hogyan fogsz a leggyakrabban biciklizni.

Terepen szoktál tekerni? Egy női elektromos hegyi kerékpár tökéletes lesz számodra

A mountain bike női elektromos kerékpár olyan nők számára készült, akik szeretnek terepen biciklizni. A kerékpár segít elsajátítani a nehéz terepen való haladást, és megkönnyíti a felfelé tekerést. Egyetlen töltéssel akár 150 kilométert is megtehetsz, és biztosan értékelni fogod az erős, időjárásálló motort.

A városi női elektromos kerékpár a legjobb a mindennapi használathoz

Ha főleg a városban tervezel biciklizni, a városi elektromos női kerékpár ideális partner lesz számodra. Biztosan nem fogsz megizzadni, amíg beérsz a munkahelyedre vagy egy megbeszélésre, és vásárláshoz is remekül használható. Pozitívum, hogy a városi női eBike alacsony karbantartási igényű és környezetbarát közlekedési forma a városban.

i

A városi elektromos női bicikli akár 100 kilométert is megtehet egyetlen töltéssel, és összecsukható. Így könnyedén magaddal viheted a tömegközlekedési eszközökön, vagy beteheted az autó csomagtartójába.

A női elektromos trekking kerékpár nagyszerű választás kirándulásokhoz

Főleg könnyebb terepen és úton szoktál biciklizni? Akkor egy trekking női elektromos kerékpár a megfelelő választás számodra. Könnyedén megbirkózik a közúti közlekedéssel, de gazdag felszereltségének köszönhetően könnyebb terepen és kerékpárutakon is használható.

Női elektromos kerékpár 16
Hegyi női elektromos kerékpár

Női elektromos kerékpár
Városi női elektromos kerékpár

e bike női
Trekking elektromos női kerékpár

Mire figyeljünk női elektromos kerékpár választásakor?

Női elektromos kerékpár választásakor a szokásos kerékpáros tulajdonságok mellett vedd figyelembe az elektromos kerékpárokra jellemző paramétereket is. Ezek közé tartozik a motor elhelyezése, az elektromos női kerékpár sebessége és hatótávolsága.

A női elektromos kerékpár és a motor elhelyezése

A motor elhelyezése az egyik legfontosabb paraméter a női elektromos kerékpár kiválasztásakor. A motor középen vagy a hátsó kerékben is elhelyezkedhet.

  • A középmotoros elektromos női kerékpár stabilabb és jobb menettulajdonságokkal rendelkezik. Inkább terepre való.
  • A hátsó motoros női elektromos kerékpár könnyebben karbantartható, jobban gyorsul és olcsóbb. Ez inkább sík terepen történő közlekedésre alkalmas.

A középmotoros elektromos kerékpár modellek a legjobb minőségűek közé tartoznak.

A kiválasztási folyamatban a hatótávolság is szerepet játszik. Mit kínál egy női elektromos kerékpár?

A hatótávolság szintén fontos paraméter a kerékpár kiválasztásakor, ezért figyelembe kell venni, hogy mekkora utakat szeretnél megtenni a női elektromos kerékpár nyergében. A hatótávolság 30 és 200 kilométer között változik, de a vezetési stílus, a felhasználó testsúlya és a terepviszonyok is befolyásolják. Tehát mindig jobb, ha egy kicsit nagyobb hatótávolsággal rendelkezik a női elektromos kerékpár, mint fordítva.

i

A maximális hatótávolság pedálos rásegítéssel érhető el.

Nemcsak a motor, hanem az akkumulátor is az elektromos kerékpár szerves részét képezi. Az elektromos bicikli női változatán a vázon vagy a csomagtartón is lehet

Az akkumulátor a női elektromos kerékpár nagyon fontos része. Leggyakrabban lítium-ion akkumulátorokat használnak, amelyek nagy kapacitást és hosszú élettartamot biztosítanak. Az elektromos kerékpár női és férfi változatán is lehet az akkumulátor a vázon vagy hátul a csomagtartón.

  • A vázon lévő akkumulátor nem befolyásolja a kerékpár súlypontját, így különösen alkalmas hegyi női elektromos kerékpár modellek esetében.
  • A csomagtartón elhelyezett akkumulátor többnyire a városi kerékpárokon fordul elő. A hátsó elhelyezés miatt a súlypont kissé eltolódik, ami a női eBike menettulajdonságain észrevehető.

Honnan lehet tudni, melyik a legjobb női elektromos kerékpár? Az elégedett felhasználók véleménye támpontot adhat.

Milyen gyorsan mehet egy női elektromos kerékpár?

Az elektromos kerékpárok sebességét és teljesítményét hazánkban a KRESZ korlátozza. A férfi és a női elektromos kerékpár esetében sem haladhatja meg a teljesítmény a 300 wattot. Fontos kritérium még, hogy emberi erővel is hajtható legyen a bicikli. Továbbá legfeljebb 25 km/h-s sebességgel haladhat.

i

Női elektromos kerékpár idősek számára? Elsősorban a városi elektromos kerékpárok között keresgélj, amelyek paramétereiknek köszönhetően a legjobban megfelelnek az idősebb hölgyek igényeinek.

A megfelelő méret fontos a női elektromos kerékpár esetében

Ahhoz, hogy a biciklizés biztonságos és kényelmes legyen, a megfelelő méretű elektromos női kerékpár modellek közül kell választani. A váz mérete nem különbözik a hagyományos kerékpároktól, és elsősorban a testmagasságtól függ.

Útmutató a váz méretének kiválasztásához:

Testmagasság cm-ben A kerékpár váz mérete jelölés szerint
165 cm-ig 15", 16", S, 44 cm-ig
160-170 cm 17", 18", M, 48 cm-ig
170-185 cm 19", 20", L, 52 cm-ig
185-200 cm 21", 22", XL, 55 cm-ig
195 cm felett 23", 24", XXL, 58-60 cm

A kerékpár és a váz méretének kiválasztásáról bővebben a Hogyan válasszuk ki a megfelelő méretű kerékpárt című cikkünkben olvashatsz.

Milyen fékekkel rendelkezhet egy női elektromos kerékpár?

Mivel egy női elektromos kerékpár nehezebb, mint egy hagyományos kerékpár, jó fékekre van szükség. Az elektromos kerékpárok jelenleg főként hidraulikus tárcsaféket, ritkábban mechanikus tárcsaféket használnak. V-fékkel nagyon ritkán lehet találkozni, ha mégis, elsősorban a városi kerékpárokon, amelyek kezelhetőségük miatt nem igényelnek olyan jó minőségű fékeket, mint más elektromos biciklik.

Az elektromos női kerékpár designja is elnyerheti a tetszésed

Az elektromos kerékpárok növekvő népszerűségének köszönhetően már nem igaz, hogy ez a kerékpártípus unalmas megjelenésű. Minden nő értékelni fogja, hogy új bringája nemcsak erős, hanem stílusos is. Ha tehát saját magadat vagy egy hölgyet szeretnél elektromos biciklivel meglepni, biztosan találsz megfelelő színváltozatot.

i

Hol kapható olcsó női elektromos kerékpár? Az Outlet kínálatában használt modelleket kínálunk teljes leírással, hogy pontosan tudd, mit veszel. Éppen csak felbontott darabokat is találhatsz. A használt termékekre egy év garancia is jár.

A leírás elrejtése
Hasznosnak találtad ezt az információt?
Ez az űrlap csak a fenti leírásban található információk értékelésére szolgál.
Ha kérdésed van a termékekkel, szolgáltatásokkal, szállítással, vagy egyéb ügyekkel kapcsolatban, keresd fel ügyfélszolgálatunkat.
Mit javíthatnánk benne? Hiányolsz valamit? Valami rosszul van feltüntetve? Oszd meg velünk.
113 termék
Ratikon EHT 7.1 mérete 15"/S bézs - Elektromos kerékpár Ingyenes
szállítás boltjainkba
4,1 13×
Ratikon EHT 7.1 mérete 15"/S bézs
Elektromos kerékpár - MTB, 27,5", férfi/női, rugós villa, szabadidős kerékpár, középre felszerelt vinka motor, alumínium váz, 381 mm magas váz, S vázméret, üresjárat, pedálok a csomagban, kerékpározó max. súlya: 120 kg, modellév: 2021
608 390 Ft
Felbontott raktáron
Termékkód: SPTratb001
Sava eGrus 6.0, mérete L/560 mm - Elektromos kerékpár Ingyenes
szállítás boltjainkba
4,8
Sava eGrus 6.0, mérete L/560 mm
Elektromos kerékpár - elektromos és gravel, 28"/700C, férfi/női, rugózás nélküli, sport kerékpár, hátsó AKM motor, karbon váz, 560 mm magas váz, L vázméret, tárcsafékek, kerékpározó max. súlya: 120 kg, modellév: 2023
1 101 390 Ft
Felbontott raktáron
Termékkód: SPTsav304
Sava eGrus 6.0, mérete M/540 mm - Elektromos kerékpár Ingyenes
szállítás boltjainkba
4,8
Sava eGrus 6.0, mérete M/540 mm
Elektromos kerékpár - elektromos és gravel, férfi/női, rugózás nélküli, sport kerékpár, hátsó AKM motor, karbon váz, 540 mm magas váz, M vázméret, tárcsafékek, kerékpározó max. súlya: 120 kg, modellév: 2023
1 094 490 Ft
Felbontott raktáron
Termékkód: SPTsav303
Ratikon EHT 7.1 mérete 17"/M bézs - Elektromos kerékpár Ingyenes
szállítás boltjainkba
4,1 13×
Ratikon EHT 7.1 mérete 17"/M bézs
Elektromos kerékpár - MTB, 27,5", férfi/női, rugós villa, szabadidős kerékpár, középre felszerelt vinka motor, alumínium váz, 432 mm magas váz, M vázméret, üresjárat, pedálok a csomagban, kerékpározó max. súlya: 120 kg, modellév: 2021
544 290 Ft
Újszerű raktáron
Termékkód: SPTratb003
Sava 27,5" DECK 9.1+ mérete 17"/M - beige - Elektromos kerékpár Ingyenes
szállítás boltjainkba
4,2
Sava 27,5" DECK 9.1+ mérete 17"/M - beige
Elektromos kerékpár - elektromos, 27,5", férfi/női, rugós villa, szabadidős kerékpár, középre felszerelt shengyi motor, karbon váz, 422 mm magas váz, M vázméret, kerékpározó max. súlya: 120 kg, modellév: 2022
789 990 Ft
Használt raktáron
Termékkód: SPTsav372
Ratikon EHT 9.2 méret 19"/L - Elektromos kerékpár Ingyenes
szállítás boltjainkba
4,5 12×
Ratikon EHT 9.2 méret 19"/L
Elektromos kerékpár - MTB, 29", férfi/női, rugós villa, szabadidős kerékpár, középre felszerelt vinka motor, alumínium váz, 483 mm magas váz, L vázméret, üresjárat, pedálok a csomagban, kerékpározó max. súlya: 120 kg, modellév: 2021
708 590 Ft
Használt raktáron
Termékkód: SPTratb014
Sava eGrus 4.0, méret L/540 mm - Elektromos kerékpár Ingyenes
szállítás boltjainkba
4,5 15×
Sava eGrus 4.0, méret L/540 mm
Elektromos kerékpár - elektromos és gravel, 28", férfi/női, rugózás nélküli, sport kerékpár, hátsó AKM motor, karbon váz, 540 mm magas váz, M vázméret, tárcsafékek, kerékpározó max. súlya: 120 kg, modellév: 2023
781 690 Ft
Felbontott raktáron
Termékkód: SPTsav301
Ratikon EHT 9.2 méret 19"/L - Elektromos kerékpár Ingyenes
szállítás boltjainkba
4,5 12×
Ratikon EHT 9.2 méret 19"/L
Elektromos kerékpár - MTB, 29", férfi/női, rugós villa, szabadidős kerékpár, középre felszerelt vinka motor, alumínium váz, 483 mm magas váz, L vázméret, üresjárat, pedálok a csomagban, kerékpározó max. súlya: 120 kg, modellév: 2021
841 490 Ft
Felbontott raktáron
Termékkód: SPTratb014
Ratikon EHT 9.2 méret 19"/L - Elektromos kerékpár Ingyenes
szállítás boltjainkba
4,5 12×
Ratikon EHT 9.2 méret 19"/L
Elektromos kerékpár - MTB, 29", férfi/női, rugós villa, szabadidős kerékpár, középre felszerelt vinka motor, alumínium váz, 483 mm magas váz, L vázméret, üresjárat, pedálok a csomagban, kerékpározó max. súlya: 120 kg, modellév: 2021
752 890 Ft
Újszerű raktáron
Termékkód: SPTratb014
Sava 27,5" DECK 9.3 mérete 15"/S - Elektromos kerékpár Ingyenes
szállítás boltjainkba
3,9
Sava 27,5" DECK 9.3 mérete 15"/S
Elektromos kerékpár - MTB, 27,5", férfi/női, légvilla, szabadidős kerékpár, középre felszerelt bafang M500 motor, karbon váz, 371 mm magas váz, S vázméret, kerékpározó max. súlya: 120 kg, modellév: 2021
1 059 990 Ft
Használt raktáron
Termékkód: SPTsav114
Sava 27,5" DECK 9.3 mérete 15"/S - Elektromos kerékpár Ingyenes
szállítás boltjainkba
3,9
Sava 27,5" DECK 9.3 mérete 15"/S
Elektromos kerékpár - MTB, 27,5", férfi/női, légvilla, szabadidős kerékpár, középre felszerelt bafang M500 motor, karbon váz, 371 mm magas váz, S vázméret, kerékpározó max. súlya: 120 kg, modellév: 2021
1 258 690 Ft
Felbontott raktáron
Termékkód: SPTsav114
LESS.BIKE | Urban city LF 4.0 | 18'' | fehér - Elektromos kerékpár Típusok Ingyenes
szállítás boltjainkba
3,8
LESS.BIKE | Urban city LF 4.0 | 18'' | fehér
Elektromos kerékpár - városi, 28"/700C, férfi/női, rugózás nélküli, szabadidős kerékpár, alumínium váz, 457,2 mm magas váz, L vázméret, tárcsafékek, kerékpározó max. súlya: 130 kg, modellév: 2023
490 290 Ft
Szállításra kész > 5 db
Termékkód: SPTolp245
Ratikon EHT 9.1 méret 17“/ M fekete - Elektromos kerékpár Ingyenes
szállítás boltjainkba
4,2 29×
Ratikon EHT 9.1 méret 17“/ M fekete
Elektromos kerékpár - MTB, 29", férfi/női, rugós villa, szabadidős kerékpár, középre felszerelt vinka motor, alumínium váz, 432 mm magas váz, M vázméret, üresjárat, pedálok a csomagban, kerékpározó max. súlya: 120 kg, modellév: 2021
Szuper ár
640 390 Ft
Szállításra kész 4 db
Termékkód: SPTratb008
Sava eVandra 4.0, mérete S/15" - Elektromos kerékpár Ingyenes
szállítás boltjainkba
4,0
Sava eVandra 4.0, mérete S/15"
Elektromos kerékpár - trekking és elektromos, 28"/700C, női, rugós villa, szabadidős kerékpár, középre felszerelt bafang motor, karbon váz, 371 mm magas váz, S vázméret, sárhányó, kerékpározó max. súlya: 120 kg, modellév: 2023
1 102 790 Ft
Szállításra kész > 5 db
Termékkód: SPTsav314
Ratikon EHT 9.2 méret 21“/ XL - Elektromos kerékpár Ingyenes
szállítás boltjainkba
4,5 12×
Ratikon EHT 9.2 méret 21“/ XL
Elektromos kerékpár - MTB, 29", férfi/női, rugós villa, szabadidős kerékpár, középre felszerelt vinka motor, alumínium váz, 533 mm magas váz, XL vázméret, üresjárat, pedálok a csomagban, kerékpározó max. súlya: 120 kg, modellév: 2021
Szuper ár
885 790 Ft
Szállításra kész > 5 db
Termékkód: SPTratb015
Ratikon EHT 9.2 mérete 17" /M - Elektromos kerékpár Ingyenes
szállítás boltjainkba
4,5 12×
Ratikon EHT 9.2 mérete 17" /M
Elektromos kerékpár - MTB, 29", férfi/női, rugós villa, szabadidős kerékpár, középre felszerelt vinka motor, alumínium váz, 432 mm magas váz, M vázméret, üresjárat, pedálok a csomagban, kerékpározó max. súlya: 120 kg, modellév: 2021
Szuper ár
885 790 Ft
Szállításra kész > 5 db
Termékkód: SPTratb013
Ratikon EHT 7.1 vel 15“/ S fehér - Elektromos kerékpár Ingyenes
szállítás boltjainkba
3,9 10×
Ratikon EHT 7.1 vel 15“/ S fehér
Elektromos kerékpár - MTB, 27,5", férfi/női, rugós villa, szabadidős kerékpár, középre felszerelt vinka motor, alumínium váz, 381 mm magas váz, S vázméret, üresjárat, pedálok a csomagban, kerékpározó max. súlya: 120 kg, modellév: 2021
Szuper ár
640 390 Ft
Szállításra kész 1 db
Termékkód: SPTratb002
LESS.BIKE | Urban city LF 4.0 | 18'' | piros - Elektromos kerékpár Típusok Ingyenes
szállítás boltjainkba
3,8
LESS.BIKE | Urban city LF 4.0 | 18'' | piros
Elektromos kerékpár - városi, 28"/700C, férfi/női, rugózás nélküli, szabadidős kerékpár, Das-Kit motorral motor, alumínium váz, 457,2 mm magas váz, L vázméret, tárcsafékek, kerékpározó max. súlya: 130 kg, modellév: 2023
490 290 Ft
Szállításra kész 4 db
Termékkód: SPTolp247
LESS.BIKE | Urban city LF 4.0 | 18'' | fekete - Elektromos kerékpár Típusok Ingyenes
szállítás boltjainkba
3,8
LESS.BIKE | Urban city LF 4.0 | 18'' | fekete
Elektromos kerékpár - városi, 28"/700C, férfi/női, rugózás nélküli, szabadidős kerékpár, alumínium váz, 457,2 mm magas váz, L vázméret, tárcsafékek, kerékpározó max. súlya: 130 kg, modellév: 2023
490 290 Ft
Szállításra kész 3 db
Termékkód: SPTolp246
Sava eGrus 4.0, méret XL/560 mm - Elektromos kerékpár Ingyenes
szállítás boltjainkba
4,5 15×
Sava eGrus 4.0, méret XL/560 mm
Elektromos kerékpár - elektromos és gravel, 28"/700C, férfi/női, rugózás nélküli, sport kerékpár, hátsó AKM motor, karbon váz, 560 mm magas váz, L vázméret, tárcsafékek, kerékpározó max. súlya: 120 kg, modellév: 2023
822 890 Ft
Szállításra kész > 5 db
Termékkód: SPTsav302
Sava 27,5" DECK 9.1+ mérete 15"/S - white - Elektromos kerékpár Ingyenes
szállítás boltjainkba
4,6 17×
Sava 27,5" DECK 9.1+ mérete 15"/S - white
Elektromos kerékpár - elektromos, 27,5", férfi/női, rugós villa, szabadidős kerékpár, középre felszerelt shengyi motor, karbon váz, 371 mm magas váz, S vázméret, tárcsafékek, kerékpározó max. súlya: 120 kg, modellév: 2022
987 490 Ft
Szállításra kész > 5 db
Termékkód: SPTsav377
Sava eVandra 4.2, mérete L/17" - Elektromos kerékpár Ingyenes
szállítás boltjainkba
5,0
Sava eVandra 4.2, mérete L/17"
Elektromos kerékpár - trekking és elektromos, 28"/700C, férfi, rugós villa, szabadidős kerékpár, középre felszerelt bafang motor, karbon váz, 472,6 mm magas váz, L vázméret, sárhányó, kerékpározó max. súlya: 120 kg, modellév: 2023
1 152 090 Ft
Szállításra kész 1 db
Termékkód: SPTsav318
CANULL E5 700 C city - Elektromos kerékpár Ingyenes
szállítás boltjainkba
1,0
CANULL E5 700 C city
Elektromos kerékpár - MTB, 28"/700C, férfi/női, rugós villa, szabadidős kerékpár, hátsó alumínium váz, L vázméret, tárcsafékek, kerékpározó max. súlya: 120 kg, modellév: 2022
326 890 Ft
Használt raktáron
Termékkód: SPTolp220
Sava 29" DECK 9.1+ mérete 21"/XL - red - Elektromos kerékpár Ingyenes
szállítás boltjainkba
4,3 14×
Sava 29" DECK 9.1+ mérete 21"/XL - red
Elektromos kerékpár - elektromos, 29", férfi/női, rugós villa, szabadidős kerékpár, középre felszerelt shengyi motor, karbon váz, 482,6 mm magas váz, XL vázméret, kerékpározó max. súlya: 120 kg, modellév: 2022
987 490 Ft
Szállításra kész > 5 db
Termékkód: SPTsav376

Női elektromos kerékpárok

A Női elektromos kerékpárok kategóriában összesen 113 termék közül válogathatsz online boltunkban. Rendelésedet hétköznapokon 2 napon belül házhoz szállítjuk. A Budapest több pontján elérhető AlzaBoxokból már másnap felveheted a rendelésed, de ellátogathatsz áruházunkba is.
Tekintsd meg a legolcsóbb termékeket a következő kategóriában: olcsó női elektromos kerékpárok Az ár alapján a legdrágábbtól csökkenő sorrendbe rendezett termékeket keresd ennél a kategóriánál: legdrágább női elektromos kerékpárok A termékeket a legnépszerűbbtől a legkevésbé kedveltig rendezve ebben a kategóriában találod: legnépszerűbb, legjobb női elektromos kerékpárok A vásárlóink körében legnépszerűbb termékeket itt találhatod: női elektromos kerékpárok vélemények
P-DC1-WEB10
28 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ