Akvizice ApF HU Shop roku

Kotyogós kávéfőzők

Termékkatalógus
Ár
-
Elérhetőség
Termék állapota
Vásárlói értékelések
Energiafelhasználás
400 W
(3)
800 W
(1)
Anyag
Alumínium
(84)
Rozsdamentes acél
(33)
Fém
(1)
Csésze kapacitás
1
18
-
Praktikus tulajdonságok
Mosogatógépben mosható
(1)
Mosogatógépben nem mosható
(56)
Cserélhető fogantyú
(2)
Átlátszó fedél
(1)
Indukciós mag
(5)
Ergonomikus fogantyú
(34)
Szín
Ezüst
(57)
Fekete
(52)
Piros
(15)
Rozsdamentes acél
(12)
Kék
(5)
Melegítés típusa
Gáz
(107)
Áram
(115)
Üvegkerámia
(108)
Indukció
(33)

A kotyogós kávéfőző, vagy kotyogó, a kávéfőzés nemcsak olcsó és kényelmes módját kínálja, de például egy retró kotyogós kávéfőző akár konyhád díszévé is válhat. A piacon elérhető kotyogós kávéfőzők a hagyományos elektromos és gáztűzhelyeken, illetve indukció főzőlapokon is használhatók, továbbá kapható elektromos kotyogós kávéfőző is. Hogyan válassz a kotyogók színes kínálatából és hogyan működnek?

Tovább

A kávéfőzés kotyogóval ellenállhatatlan ízű kávét varázsol eléd

Nem kell drága és nagy méretű automata kávégépet vásárolnod ahhoz, hogy egy jóízű, erős csésze kávét készíthess. Minden, amire szükséged van, az egy kávéfőző kotyogós kivitelben és két ügyes kéz, valamint egy kávédaráló, ha esetleg frissen őrölt kávéból szeretnéd lefőzni kedvenc forró italodat. Percek alatt készíthetsz finom, erős, gyengébb eszpresszónak megfelelő kotyogós kávét. A kotyogó kávéfőző az extrakció során kiemeli a kávébabok jellegzetes ízeit és kellemes illattal tölti meg a konyhát.

A kotyogós kávéfőzők felépítése

Minden kotyogós kávéfőző három egymásra illesztett részből áll. Az alsó részbe töltjük a vizet, a középsőbe kerül a frissen őrölt kávé, maga a kávé pedig a felső tartályban készül el.

Kotyogók a tűzhely típusától függően

A kotyogós kávéfőző használható hagyományos elektromos vagy gáztűzhelyen, sőt, akár indukciós tűzhelyen is. Az elektromos kotyogós kávéfőzők pedig egy külön kategóriát képeznek.

Kotyogó kávéfőző gáz- és elektromos tűzhelyhez

A kotyogós kávéfőzők tűzhelyhez a kotyogók legelterjedtebb típusa - gáztűzhely esetén a kávé a láng felett készül el, de elektromos tűzhelyre helyezve is ugyanúgy használható.

Indukciós kotyogó kávéfőző

A kotyogós kávéfőző indukciós főzőlappal is használható, azonban nem mindegyik modell, ezért vásárlás előtt mindenképp győződj meg róla, hogy a kiválasztott kotyogó tényleg alkalmas-e indukciós főzőlapokhoz – a termékleírásokban kerül feltüntetésre. Ugyanakkor ellenőrizd a kotyogós kávéfőző aljának átmérőjét is, hogy akkora legyen, amekkora az indukciós főzőlap főzési zónájának átmérője, különben nem biztos, hogy a kotyogó megfelelően fog működni rajta.

Kotyogós kávéfőzők üvegkerámia tűzhelyekhez

Az indukciós modellhez hasonlóan a üvegkerámiához alkalmas kotyogó alsó részének átmérője meg kell, hogy egyezzen az főzőlap átmérőjével. Amennyiben a kotyogós kávéfőző hőálló rozsdamentes acélból vagy alumíniumból készült, akkor gond nélkül használható lesz vele.

Elektromos kotyogós kávéfőző

Az elektromos kotyogós kávéfőző a kotyogók egy külön kategóriája, amely a konnektorhoz csatlakoztatva saját maga forralja fel a vizet. Az elektromos kotyogó kávéfőző ideális a nyaralásokhoz, hotelekbe vagy nyaralókba.

Kotyogós kávéfőző tűzhelyhez
Kotyogós kávéfőző tűzhelyhez

Elektromos kotyogós kávéfőző
Kotyogós kávéfőző saját hőforrással

A kotyogós kávéfőzők anyaga

A kotyogó kávéfőző kiválasztásakor koncentrálj annak anyagára, térfogatára és kialakítására. A kotyogó kávéfőző ellen kell, hogy álljon a magas hőmérsékletnek és a gyakori mosásnak, valamint fontos, hogy az idő múlásával se veszítse el jó tulajdonságait. Az alábbi anyagok közül választhatsz:

Alumíniumból készült kotyogó kávéfőző

A kotyogós kávéfőzők manapság már ártalmatlan alumíniumból készülnek, tehát az víz forralásakor nem szabadulnak fel belőle mérgező anyagok. Az alumínium kotyogó kávéfőző teste rendkívül ellenálló és viszonylag könnyű, emellett jól vezeti a hőt és egyenletes hőeloszlást biztosít a termék egész felületén.

Rozsdamentes acélból készült kotyogó kávéfőző

A rozsdamentes acélból készült kotyogós kávéfőzők amellett, hogy rendkívül ellenállóak, megjelenésük modern és fényes. Az elektromos kotyogós kávéfőzők nagy többségét rozsdamentes acélból készítik.

Retró kotyogós kávéfőző
Amennyiben a letisztult, modern kialakítás helyett inkább a klasszikus dizájnt részesíted előnyben, válassz a retró kotyogós kávéfőző készülékek közül, melyek szögletes formájukkal és díszítéseikkel garantáltan a konyhák középpontjában tündökölnek.

A kotyogós kávéfőzők űrtartalma

A kínálatban különböző méretű és űrtartlamú kotyogókkal találkozhatsz. Nem árt tisztában lenni vele, hogy a kotyogós kávéfőzők kapacitásának megadása során 50 ml-es csészékkel kell számolni. Ha nagyobb, 125-200 ml-es csészéket használsz, akkor egyszerre csak kisebb adagot tudsz majd elkészíteni.

  • 2-3 csésze - 150-170 ml-nek és 1-2 nagyobb csészének felel meg. Egy ilyek kétszemélyes kávéfőző, pároddal közös reggeli kávézást tesz lehetővé.
  • 4-5 csésze - 200-250 ml-nek és 2-3 nagyobb csészének felel meg.
  • 6 csésze felett - ha egy társaság összejön nosztalgiázni, a 6-személyes kotyogós kávéfőzőből elfogyasztott eszpresszó méginkább összekovácsolja a társaságot.

i

A legkisebb a 2 csészés kotyogó kávéfőző, mely ideális társ a lakókocsis utazásokra, horgásztúrákra is. A legnépszerűbb választás 6-személyes kotyogós kávéfőző, mellyel akár 3 közepes méretű (100 ml-es) kávésbögrét is megtölthetsz.

Kotyogós kávéfőzés

A kotyogós kávéfőzés menete a darálással kezdődik. Nem kell olyan finom őrleményt készíteni, mint az automata kávéfőzőbe espresso készítésére, lehet durvább is. A kotyogós kávéfőzés legfontosabb összetevői a következők:

  • Kávédaráló: finomtól a közepesig – az őrlés finomsága befolyásolja a kávé erősségét.
  • Forró víz: vízforralóval kell a vizet előmelegíteni, hogy gyorsabb legyen a kotyogós kávéfőzés folyamata
  • Frissen őrölt szemes kávé
  • Elkészítési idő: 5 perc.

A kotyogós kávéfőzés folyamata

  • Önts előre felforralt vizet a kotyogó kávéfőző alsó részébe a nyomáscsökkentő szelepig - figyeld a jelzést.
  • Töltsd teljesen tele őrölt kávéval a kotyogó kávétartóját. Ne tömörítsd, mert nehezebben fog az őrleményed átjutni a forró víz.
  • Tekerd össze a kávéfőző alsó és felső részét a szűrővel és a behelyezett gumi tömítéssel. A kávéfőző gumi legyen mindig tökéletes állapotú.
  • Hagyd, hogy a kávéfőző felmelegedjen a tűzhelyen, vagy csatlakoztasd az elektromos hálózathoz. Nyisd fel a kotyogós kávéfőző fedelét és figyeld, hogy mi történik.
  • Amint a kávé elkezd összegyűlni a kávéfőző felső részében, vedd lejjebb a lángot és várd meg, míg teljesen lefő.
  • Folyó hidegvíz alatt hűtsd le a kotyogós alját, hogy ne képződjön több gőz, majd töltsd ki és élvezd az elkészült kávét. Ennyi lenne a kotyogós kávéfőzés tudománya.

i

Kotyogó kávéfőző árak
A bőséges kínálat mellett a kotyogós kávéfőzők az árak tekintetében is széles skálán mozognak: pár ezer forinttól egészen 50-60 ezer forintig. Egy átlagos kotyogó kávéfőző ára körülbelül 12 ezer forintra tehető.

Kotyogós kávéfőző tisztítás

A kotyogó kávéfőző karbantartása roppant egyszerű: miután különválasztottad a három részt és kiürítetted a fémszűrőből a kávézaccot, folyó víz alatt öblítsd el az egyes részeket, esetleg egy szivacs segítségével távolítsd el a makacsabb szennyeződéseket. A használat mértékétől függően, de általában évente egyszer érdemes kicserélni a tömítést.

Szeretnél még többet megtudni a kotyogós kávéfőzők világáról? Sokat segíthet a választásban, ha elolvasod a Hogy válasszunk kotyogós kávéfőzőt c. útmutatónkat.

A leírás elrejtése
Hasznosnak találtad ezt az információt?
Ez az űrlap csak a fenti leírásban található információk értékelésére szolgál.
Ha kérdésed van a termékekkel, szolgáltatásokkal, szállítással, vagy egyéb ügyekkel kapcsolatban, keresd fel ügyfélszolgálatunkat.
Mit javíthatnánk benne? Hiányolsz valamit? Valami rosszul van feltüntetve? Oszd meg velünk.

Legtöbbet eladott

1.
Bialetti Moka Express 4 adag Szállításra kész > 5 db
Kotyogós kávéfőző - tűzhelyre, melegítés típusa gáz, áram és üvegkerámia, űrtartalma 200 ml, kapacitása egy melegítésre 4 csésze, mosogatógépben nem mosható, anyaga alumínium, fekete és ezüst kivitel
12 490 Ft

2.
Bialetti New Venus 4 adag Szállításra kész > 5 db
Kotyogós kávéfőző - tűzhelyre, melegítés típusa gáz, áram, üvegkerámia és indukció, űrtartalma 200 ml, kapacitása egy melegítésre 4 csésze, ergonomikus fogantyú, anyaga rozsdamentes acél, ezüst kivitel
14 190 Ft

3.
Bialetti NEW VENUS COPPER 2 személyes Szállításra kész 2 db
Kotyogós kávéfőző - tűzhelyre, melegítés típusa gáz, áram és üvegkerámia, űrtartalma 100 ml, kapacitása egy melegítésre 2 csésze, indukciós, anyaga rozsdamentes acél, réz kivitel
16 490 Ft

Még több
121 termék
Classic Kategória Olcsó, de kiválóra értékelt
3,0
Bialetti indukciós főzőlap 13 cm
Indukciós alátét - a Bialetti egy adapter, amelyet a Bialetti fejlesztett ki annak érdekében, hogy az alumínium kávéskannák megfelelően működjenek az indukciós főzőlapokon
5 990 Ft
Szállításra kész > 10 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: BIAPID412
Arany középút Kiváló ár/érték arány
4,9 113×
Bialetti Moka Express 4 adag
Kotyogós kávéfőző - tűzhelyre, melegítés típusa gáz, áram és üvegkerámia, űrtartalma 200 ml, kapacitása egy melegítésre 4 csésze, mosogatógépben nem mosható, anyaga alumínium, fekete és ezüst kivitel
12 490 Ft
Szállításra kész > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: PTKAV044
Arany középút Kiváló ár/érték arány
4,8 34×
Bialetti New Venus 4 adag
Kotyogós kávéfőző - tűzhelyre, melegítés típusa gáz, áram, üvegkerámia és indukció, űrtartalma 200 ml, kapacitása egy melegítésre 4 csésze, ergonomikus fogantyú, anyaga rozsdamentes acél, ezüst kivitel
14 190 Ft
Szállításra kész > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: BIAMK899
Premium Kategória Minőség kompromisszumok nélkül
4,2 26×
Bialetti New Moka Induction 4 adag piros
Kotyogós kávéfőző - tűzhelyre, melegítés típusa gáz, áram, üvegkerámia és indukció, űrtartalma 200 ml, kapacitása egy melegítésre 4 csésze, mosogatógépben nem mosható, anyaga alumínium, piros és rozsdamentes acél kivitel
17 490 Ft
Szállításra kész > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: BIAMK254
4,8 30×
Bialetti NEW MOKA INDUCTION BLACK 4 CUPS
Kotyogós kávéfőző - tűzhelyre, melegítés típusa indukció, űrtartalma 180 ml, kapacitása egy melegítésre 4 csésze, anyaga alumínium, fekete kivitel
17 490 Ft
Szállításra kész > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: BIAMK087
4,8 30×
Bialetti NEW MOKA INDUCTION BLACK 2 CUPS
Kotyogós kávéfőző - tűzhelyre, melegítés típusa gáz, áram, üvegkerámia és indukció, űrtartalma 100 ml, kapacitása egy melegítésre 2 csésze, anyaga alumínium, fekete és rozsdamentes acél kivitel
15 590 Ft
Szállításra kész > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: BIAMK100
4,2 26×
Bialetti New Moka Induction 2 adag piros
Kotyogós kávéfőző - tűzhelyre, melegítés típusa gáz, áram, üvegkerámia és indukció, űrtartalma 100 ml, kapacitása egy melegítésre 2 csésze, mosogatógépben nem mosható, anyaga alumínium, piros és rozsdamentes acél kivitel
15 590 Ft
Szállításra kész > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: BIAMK247
4,8 30×
Bialetti New Moka Induction 6 adag fekete
Kotyogós kávéfőző - tűzhelyre, melegítés típusa gáz, áram, üvegkerámia és indukció, űrtartalma 300 ml, kapacitása egy melegítésre 6 csésze, anyaga alumínium, fekete és rozsdamentes acél kivitel
20 890 Ft
Szállításra kész > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: BIAMK094
4,9 113×
Bialetti Moka Express
Kotyogós kávéfőző - tűzhelyre, melegítés típusa gáz, áram és üvegkerámia, űrtartalma 100 ml, kapacitása egy melegítésre 2 csésze, mosogatógépben nem mosható, anyaga alumínium, fekete és ezüst kivitel
10 190 Ft
Szállításra kész > 10 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: PTKAV040
4,9 113×
Bialetti Moka Express 3 csészére
Kotyogós kávéfőző - tűzhelyre, melegítés típusa gáz, áram és üvegkerámia, űrtartalma 150 ml, kapacitása egy melegítésre 3 csésze, mosogatógépben nem mosható, anyaga alumínium, fekete és ezüst kivitel
9 990 Ft
Szállításra kész > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: PTKAV041
5,0
Bialetti Moka Express 3 adag fekete
Kotyogós kávéfőző - tűzhelyre, melegítés típusa gáz, áram és üvegkerámia, űrtartalma 150 ml, kapacitása egy melegítésre 3 csésze, mosogatógépben nem mosható, anyaga alumínium, fekete kivitel
11 590 Ft
Szállításra kész 4 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: BIAMK401
4,0 46×
LAMART LT7077 Kaffe 300 ml
Kotyogós kávéfőző - tűzhelyre, melegítés típusa indukció, kapacitása egy melegítésre 6 csésze, mosogatógépben nem mosható, anyaga rozsdamentes acél, fekete és rozsdamentes acél kivitel
4 590 Ft
Szállításra kész > 10 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: LAMMK870
4,8 34×
Bialetti Venus hatszemélyes
Kotyogós kávéfőző - tűzhelyre, melegítés típusa gáz, áram, üvegkerámia és indukció, űrtartalma 295 ml, kapacitása egy melegítésre 6 csésze, ergonomikus fogantyú, anyaga rozsdamentes acél, ezüst kivitel
17 690 Ft
Szállításra kész > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: BIAMK929
4,0 46×
Lamart LT7075 Kaffe 100 ml
Kotyogós kávéfőző - tűzhelyre, melegítés típusa gáz, áram, üvegkerámia és indukció, űrtartalma 100 ml, kapacitása egy melegítésre 2 csésze, mosogatógépben nem mosható, anyaga rozsdamentes acél, fekete és rozsdamentes acél kivitel
3 890 Ft
Szállításra kész > 10 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: LAMMK856
5,0
Bialetti Moka Express ITALIA, hatszemélyes
Kotyogós kávéfőző - tűzhelyre, melegítés típusa gáz, áram és üvegkerámia, űrtartalma 250 ml, kapacitása egy melegítésre 6 csésze, mosogatógépben nem mosható, anyaga alumínium, piros és zöld kivitel
14 990 Ft
Szállításra kész 3 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: BIAMK944
4,9 13×
Pezzetti ItalExpress - 6 csészéhez, fekete színű
Kotyogós kávéfőző - kapacitása egy melegítésre 6 csésze, anyaga alumínium, fekete kivitel
7 690 Ft
Szállításra kész > 10 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: PEZMK279
4,8
Pezzetti ItalExpress - 3 csészéhez, fekete színű
Kotyogós kávéfőző - kapacitása egy melegítésre 3 csésze, anyaga alumínium, fekete kivitel
7 190 Ft
Szállításra kész 4 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: PEZMK278
5,0
Bialetti NEW VENUS COPPER 4 személyes
Kotyogós kávéfőző - tűzhelyre, melegítés típusa gáz, áram, üvegkerámia és indukció, űrtartalma 170 ml, kapacitása egy melegítésre 4 csésze, indukciós, anyaga rozsdamentes acél, réz kivitel
17 390 Ft
Szállításra kész > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: BIAMK015
4,7 189×
TESCOMA PALOMA 3 csésze
Kotyogós kávéfőző - kapacitása egy melegítésre 3 csésze, anyaga alumínium, fekete és ezüst kivitel
8 690 Ft
Szállításra kész > 10 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: ETS133a
4,5
Pezzetti ItalExpress 2 csészére
Kotyogós kávéfőző - kapacitása egy melegítésre 2 csésze, anyaga alumínium, ezüst kivitel
6 890 Ft
Szállításra kész 3 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: PEZMK700
4,7 189×
TESCOMA PALOMA 9 csésze
Kotyogós kávéfőző - kapacitása egy melegítésre 9 csésze, anyaga alumínium, fekete és ezüst kivitel
15 890 Ft
Szállításra kész 2 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: ETS133c
4,0
Bialetti NEW VENUS COPPER 2 személyes
Kotyogós kávéfőző - tűzhelyre, melegítés típusa gáz, áram és üvegkerámia, űrtartalma 100 ml, kapacitása egy melegítésre 2 csésze, indukciós, anyaga rozsdamentes acél, réz kivitel
Szuper ár
16 490 Ft
Szállításra kész 2 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: BIAMK3299
5,0
BIALETTI Kotyogós kávéfőző venus 6 csésze kék
Kotyogós kávéfőző - tűzhelyre, melegítés típusa gáz, áram, üvegkerámia és indukció, űrtartalma 295 ml, kapacitása egy melegítésre 6 csésze, anyaga rozsdamentes acél, kék kivitel
15 590 Ft
Szállításra kész 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: BIAMK008
4,9 113×
Bialetti Moka Express 18 adag, alumínium
Kotyogós kávéfőző - tűzhelyre, melegítés típusa gáz, áram és üvegkerámia, űrtartalma 900 ml, kapacitása egy melegítésre 18 csésze, mosogatógépben nem mosható, anyaga alumínium, fekete és ezüst kivitel
32 490 Ft
Szállításra kész > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: PTKAV039

Kotyogós kávéfőzők

Mokkakávé – kávékészítés kotyogós kávéfőzőben gyorsan és egyszerűen A mokkafőzőt eszpresszó készítésére használjuk. Fontolgatod, hogy te is veszel egyet, de nem tudod eldönteni, melyiket válaszd? Az is érdekel, hogyan készül benne a kávé? Cikkünkben minden információt, tippet és tanácsot megtalálsz, amelyre szükséged van.
Hasznos tanácsokkal és tippekkel látunk el azzal kapcsolatban, hogyan nevelj arab kávécserjét, amelyről megfelelő gondoskodással takaríthatod be a saját kávébabodat, és így saját termesztésű kávét készíthetsz. Vajon mennyire bonyolult kávét nevelni és milyen...
Honnan származik kedvenc italunk, amelynek jellegzetes íze és illata nélkül sokunk el sem tudná képzelni a mindennapok reggeleit? Eredj velünk a kávé történetének nyomába és fedezd fel lépésről lépésre, hogyan indult útjára a kávé az etióp lejtőkről, és vált világszintű...
A kávé tejjel negatív hatással van az egészségünkre. Igaz ez? Szeretsz kávét inni tejjel? Találkoztál-e híradásokkal arról, hogy ez a kombináció ártalmas számunkra? Igaz ez vagy rámhír? Olvassa el a cikkünket, és egyszer és mindenkorra tisztában lesz vele.
A kávé az egyik legnépszerűbb ital a világon. Naponta mintegy 2.25 milliárd csésze kávét fogasztunk. De a kávé nem csak abban tud segíteni, hogy éberek maradjunk. Számos egészségre gyakorolt pozitív hatása van, így különféle betegségeket is megelőzhetünk fogyasztása...
Még nem hallottál a Nemzetközi Kávé Napról? Ünnepeld meg velünk! Kedvenc italunkat október 1-én ünnepeljük, de sokan egész héten ünnepelnek október 7-ig, workshopok és prezentációk keretében.
További cikkek Összes cikk

Kotyogós kávéfőzők

A Kotyogós kávéfőzők kategóriában összesen 121 termék közül válogathatsz online boltunkban. Rendelésedet hétköznapokon 2 napon belül házhoz szállítjuk. A Budapest több pontján elérhető AlzaBoxokból már másnap felveheted a rendelésed, de ellátogathatsz áruházunkba is.
Tekintsd meg a legolcsóbb termékeket a következő kategóriában: olcsó kotyogós kávéfőzők Az ár alapján a legdrágábbtól csökkenő sorrendbe rendezett termékeket keresd ennél a kategóriánál: legdrágább kotyogós kávéfőzők A termékeket a legnépszerűbbtől a legkevésbé kedveltig rendezve ebben a kategóriában találod: legnépszerűbb, legjobb kotyogós kávéfőzők A vásárlóink körében legnépszerűbb termékeket itt találhatod: kotyogós kávéfőzők vélemények
P-DC1-WEB10
28 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ