AlzaPlus+ AlzaPlus+

Tablet védőfóliák

Termékkatalógus
Ár
-
Elérhetőség
Termék állapota
Márka/modellek
Rendeltetés
Kijelzőre
(104)
Kijelzőre és hátoldali
(27)
Felület
Matt
(22)
Fényes
(96)

A tablet védőfólia megvédi a tablet képernyőjét a karcolásoktól, portól, és egyéb szennyeződésektől. E termékcsalád legnagyobb előnye a kompatibilitás. A tablet üvegfóliákkal ellentétben a legkülönfélébb márkájú és modellű tabletekhez is kapható tablet kijelzővédő fólia.

Tovább

Tablet védőfólia - Fő előnyök és hátrányok

Fontos megemlíteni, hogy a tablet védőfólia kevésbé tartós, mint az edzett üvegből készült tablet üvegfólia. Ugyanez igaz az okostelefon védőfóliák és üvegfóliák esetén.

Tablet fólia felhelyezésekor ügyelni kell arra, hogy ne maradjon szennyeződés vagy buborékok a kijelző és a védőfólia között. Bármilyen szennyeződés vagy buborékok jelenléte hátrányosan befolyásolhatja az érintésvezérlést. Tehát nézzük, melyek a tablet védőfólia legfontosabb előnyei és hátrányai?

 • A tablet kijelzővédő fólia védi a kijelzőt a karcolásoktól és szennyeződésektől
 • Tablet fólia vásárolható szinten bármilyen márkájú és modellű tablethez
 • Olcsóbb módszer tabletünk védelmére (az üvegfólia drágább, de jobb minőségű)
 • Minden kezelőegység hozzáférhető és teljesen működőképes marad (kamera, mikrofon, ujjlenyomat-leolvasó, stb.)
 • A tablet fólia cseréje egyszerű, eltávolításkor nem hagy nyomot
 • A műanyag tablet fólia kevésbé biztos védelmet nyújt, mint az edzett üvegfólia
 • A műanyag fólia nem csúszik olyan jól, mint az üvegfólia
Tablet fólia
A tablet védőfólia óvja a kijelzőt a karcolásoktól és szennyeződésektől.

Tablet kijelzővédő fólia - Alaptulajdonságok, típusok

A tablet fólia erős műanyagból készül, belső felületén vékony szilikonréteg bevonat található, mely teljesen átlátszó és a gondoskodik a védőfólia kijelzőhöz tapasztásáról. A védőfóliák vékonyak, de ellenállóak, így védik a kijelzőt a karcolódástól, a portól, és egyéb szennyeződésektől. Fényesség, illetve átláthatóság szempontjából két típusuk létezik.

 • Fényes tablet védőfólia - Szebb képet eredményez, viszont erős oldalfény esetén kevésbé jól látható.
 • Matt tablet védőfólia - A tablet matt fólia legnagyobb előnye, hogy tükröződésmentes, tehát jobb olvashatóságot biztosít erős háttérfény, például szikrázó napsütés esetén. Ha gyakran használod a tabletedet a szabadban, például a kertben, parkban, vagy kiránduláskor, esetleg fesztiválokon, akkor a matt tablet védőfólia a jobb választás.

Tablet kijelzővédő fólia - Mikor van rá szükségem?

A tablet kijelzővédő fólia használata mindenkinek ajánlható, hiszen a digitális eszközök legérzékenyebb, legsérülékenyebb része éppen a kijelző. Tablet vásárlásakor általában hosszabb távra tervezünk, és legalább néhány évig használni szeretnénk az eszközt. A használat élményéből viszont sokat elvesz, ha már néhány hónapon belül karcos, esetleg repedt a tablet kijelzője. Éppen ezen képes segíteni egy néhány ezer forintért beszerezhető tablet védőfólia.

Ugyanakkor vannak felhasználók, akiknek különösen érdemes figyelmet fordítani a kijelző védelmére. Ha sokat utazol, kirándulsz, fesztiválokra jársz, sok időt töltesz víz mellett, akkor biztosan megéri tablet fóliába fektetni. Bizonyos szakmák űzése is fokozott veszélyt jelenthet a tablet kijelzőjére. Ilyen például az építőipar, szakipari munkák, anyagmegmunkálók, hadsereg, tűzoltóság.

Tablet fólia - Méret

Tablet fóliát legérdemesebb tabletünk márkája és modellje szerint választani. Ebben az esetben a tökéletes kompatibilitás garantált, a védőfólia pontosan fog illeszkedni a kijelzőhöz, pontosan követi annak alakját, valamint a kamera, mikrofon vagy érzékelők kivágásait. Jelenleg a két legkeresettebb méret:

 • Tablet fólia 10" méretben - Az egyik legkedveltebb kijelzőméret, sokaknak ez az ideális méret. Elég nagy a multimédiás tartalmak élvezhető megjelenítéséhez, de a tablet még könnyen tárolható, hordozható, akár hölgyek táskájába is könnyen belefér.
 • Tablet fólia 8" méretben - A 8 colos méret szintén népszerű, elsősorban azoknál, akiknek a minél alacsonyabb tömeg, a könnyű tárolhatóság és hordozhatóság fontosabb, mint a nagy kijelzőméret.

i

Ha mégsem kapható tablet fólia arra a konkrét modellre, amelyet te használsz, akkor az univerzális tablet kijelzővédő fólia a megoldás, mely nem márka-specifikus, így bármilyen típusú kijelzőre felhelyezhető, előzetes méretrevágás után.

Tablet kijelzővédő fólia - A legkeresettebb márkák

Mely típusú tabletekhez a legkeresettebbek a védőfóliák?

 • Samsung tablet fólia - A Samsung tabletek rendkívül népszerűek, így a védőfóliák kínálata is rendkívül széles.
 • Lenovo tablet fólia - A Lenovo tabletek kínálata szintén széles, sokféle kialakítással és mérettel találkozhatsz. Ha nem találsz az általad használt modellhez védőfóliát, akkor az univerzális tablet kijelzővédő fólia a megoldás.
 • Huawei tablet fólia - A Huawei az a márka, amely mindig a Samsung árnyékában kénytelen fejlődni. Tablet választékuk megbízható minőséget kínál elérhető árakon. Szinte bármelyik modellhez találsz védőfóliát.
 • iPad védőfólia - Az Apple iPad eszközei sajátos stílust és kivételes minőséget képviselnek az elektronika világában. iPad-jeik kínálata rendkívül széles, s bármelyik modell is legyen a kezedben, biztosan érdemes védőfóliával gondoskodni a kijelző biztonságáról.

A tablet fólia felhelyezése

Ugyan a tablet fólia felhelyezése aránylag egyszerű folyamat, mely nem igényel szaktudást vagy különleges tapasztalatot, némi kézügyességre azért szükséged lesz, így ha nem bízol magadban, bízd a dolgot szakemberre.

 • 1. lépés: A kijelző megtisztítása - Ehhez a csomagban található alkoholos nedves törlőkendőt használjuk, és segítségével alaposan tisztítsuk meg a kijelzőt, ügyelve az ujjlenyomatok, zsírfoltok, por, vagy bármilyen egyéb szennyeződés eltávolítására.
 • 2. lépés: A kijelző szárazra törlése - Erre szintén a csomagban található száraz törlőkendőt használjuk, s töröljük teljesen szárazra a képernyőt, majd ellenőrizzük, hogy semmilyen szennyeződés nem maradt rajta. Ha maradt, használhatunk poreltávolító matricát (ha a csomag tartalmazza).
 • 3. lépés: A védőfólia alsó rétegének eltávolítása - A védőfólia védőrétegét óvatosan távolítsuk el úgy, hogy semmiképpen sem érünk a fólia ragasztós részéhez.
 • 4. lépés: A védőfólia felhelyezése - Tartsd a védőfóliát a kijelző fölé úgy, hogy mindenütt pontosan illeszkedjen a kijelzőhöz. Tehát figyeljünk a sarkokra, a hangszóró és a kamera kivágásaira, stb. Ezután hajlítsuk meg a védőfóliát, s óvatosan helyezzük a kijelzőre az egyik szélétől a másikig haladva. Másik módszer, ha középen hajlítjuk meg hosszirányban, s a meghajlított középső részt helyezzük először a kijelzőre, majd bentről-kifelé haladva ráengedjük a fólia többi részét.
 • 5. lépés: A buborékok elsimítása - Akármennyire ügyes vagy, néhány buborék mindenképp fog maradni. Ezeket a védőfóliához mellékelt spatulával tudod kisimítani, belülről kifelé haladva.

Ha inkább vizuális típus vagy, az alábbi videó kitűnően szemlélteti a védőfólia felhelyezésének folyamatát.

A leírás elrejtése
Hasznosnak találtad ezt az információt?
Ez az űrlap csak a fenti leírásban található információk értékelésére szolgál.
Ha kérdésed van a termékekkel, szolgáltatásokkal, szállítással, vagy egyéb ügyekkel kapcsolatban, keresd fel ügyfélszolgálatunkat.
Mit javíthatnánk benne? Hiányolsz valamit? Valami rosszul van feltüntetve? Oszd meg velünk.

Legtöbbet eladott

1.
Védőfólia - Apple iPad Air 10,9" 2020 (4, generace) védőfólia, kijelzőre, matt felületű, törlőkendő, spatula, alkoholos kendő és poreltávolító matrica a csomag része
5 890 Ft

2.
Védőfólia - Apple iPad Pro 12,9" 2022 (6th gen), iPad Pro 12,9" 2018 (3rd gen), iPad Pro 12,9" 2020 (4th gen) és iPad Pro 12,9" 2021 (5th gen) védőfólia, kijelzőre, matt felületű, törlőkendő, spatula, alkoholos kendő és poreltávolító matrica a csomag része
5 490 Ft

3.
Védőfólia - Apple iPad Air 10,9" 2020 (4, generace), iPad Air 10,9" 2022 (5th gen), iPad Pro 11" 2018 (1st gen), iPad Pro 11" 2020 (2nd gen), iPad Pro 11" 2021 (3rd gen) és iPad Pro 11" 2022 (4th gen) védőfólia, kijelzőre, matt felületű, törlőkendő, spatula, alkoholos kendő és poreltávolító matrica a csomag része
17 790 Ft

Még több
132 termék
4,5 44×
FIXED PaperFilm Screen Protector Apple iPad Pro 11" (2018/2020/2021)/iPad Air (2020/2022) kijelzővédő fólia
Védőfólia - Apple iPad Air 10,9" 2020 (4, generace) védőfólia, kijelzőre, matt felületű, törlőkendő, spatula, alkoholos kendő és poreltávolító matrica a csomag része
5 890 Ft
Szállításra kész 2 db
Termékkód: PP970a22
4,5
Paperlike Screen Protector 2.1 iPad Air 10.9"/ Pro 11" kijelzővédő fólia
Védőfólia - Apple iPad Air 10,9" 2020 (4, generace), iPad Air 10,9" 2022 (5th gen), iPad Pro 11" 2018 (1st gen), iPad Pro 11" 2020 (2nd gen), iPad Pro 11" 2021 (3rd gen) és iPad Pro 11" 2022 (4th gen) védőfólia, kijelzőre, matt felületű, törlőkendő, spatula, alkoholos kendő és poreltávolító matrica a csomag része
17 790 Ft
Szállításra kész > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: PAPERLIKEa6
4,0 33×
FIXED PaperFilm Screen Protector Apple iPad 10.2" (2019/2020/2021) kijelzővédő fólia
Védőfólia - Apple iPad 10,2" 2019 (7th gen), iPad 10,2" 2020 (8th gen) és iPad 10,2" 2021 (9, generace) védőfólia, kijelzőre, matt felületű, törlőkendő, spatula, alkoholos kendő és poreltávolító matrica a csomag része
5 990 Ft
Szállításra kész > 10 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: PP970a21
3,7
FIXED PaperFilm Screen Protector Apple iPad Pro 12.9" (2018/2020/2021/2022) kijelzővédő fólia
Védőfólia - Apple iPad Pro 12,9" 2022 (6th gen), iPad Pro 12,9" 2018 (3rd gen), iPad Pro 12,9" 2020 (4th gen) és iPad Pro 12,9" 2021 (5th gen) védőfólia, kijelzőre, matt felületű, törlőkendő, spatula, alkoholos kendő és poreltávolító matrica a csomag része
5 490 Ft
Szállításra kész > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: PP970a20
4,5 20×
Spigen Paper Touch iPad Air 10.9" (2022/2020)/iPad Pro 11" (2022/2021/2020/2018) kijelzővédő fólia
Védőfólia - Apple iPad Air 10,9" 2020 (4, generace), iPad Air 10,9" 2022 (5th gen), iPad Pro 11" 2018 (1st gen), iPad Pro 11" 2020 (2nd gen), iPad Pro 11" 2021 (3rd gen) és iPad Pro 11" 2022 (4th gen) védőfólia, kijelzőre, matt felületű, törlőkendő, spatula, alkoholos kendő és poreltávolító matrica a csomag része
8 490 Ft
Szállításra kész > 10 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: SP054a17
4,6
FIXED PaperFilm Screen Protector Apple iPad Mini 8.3" (2021) kijelzővédő fólia
Védőfólia - Apple iPad Mini 8,3" 2021 (6th gen) védőfólia, kijelzőre, matt felületű, törlőkendő, alkoholos kendő és poreltávolító matrica a csomag része
5 990 Ft
Szállításra kész 4 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: PP970a25
4,3
FIXED PaperFilm Screen Protector Apple iPad 10.9" (2022) kijelzővédő fólia
Védőfólia - Apple iPad 10,9" 2022 (10th gen) védőfólia, kijelzőre, matt felületű, törlőkendő, spatula, alkoholos kendő és poreltávolító matrica a csomag része
6 290 Ft
Szállításra kész > 5 db
Termékkód: PP970a31
Screenshield APPLE iPad 8 10.2 (2020) Wi-Fi kijelzővédő fólia
Védőfólia - Apple iPad 10,2" 2020 (8th gen) védőfólia, kijelzőre, fényes felületű, törlőkendő, spatula és védőfólia folyadék a csomag része
9 890 Ft
Szállításra kész > 10 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: SSH005m874
5,0
Paperlike Screen Protector 2.1 iPad 10.9" kijelzővédő fólia
Védőfólia - Apple iPad 10,9" 2022 (10th gen) védőfólia, kijelzőre, matt felületű, törlőkendő, spatula, alkoholos kendő, poreltávolító matrica és guide sticker a csomag része
12 990 Ft
Szállításra kész 2 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: PAPERLIKEa7
5,0
Paperlike Screen Protector 2.1 iPad Pro 12.9" kijelzővédő fólia
Védőfólia - Apple iPad Pro 12,9" 2022 (6th gen), iPad Pro 12,9" 2018 (3rd gen), iPad Pro 12,9" 2020 (4th gen) és iPad Pro 12,9" 2021 (5th gen) védőfólia, kijelzőre, matt felületű, törlőkendő, spatula, alkoholos kendő és poreltávolító matrica a csomag része
16 690 Ft
Szállításra kész > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: PAPERLIKEa5
4,2
Spigen Paper Touch iPad Pro 12.9" 2022/2021/2020/2018 kijelzővédő fólia
Védőfólia - Apple iPad Pro 12,9" 2022 (6th gen), iPad Pro 12,9" 2018 (3rd gen), iPad Pro 12,9" 2020 (4th gen) és iPad Pro 12,9" 2021 (5th gen) védőfólia, kijelzőre, matt felületű, törlőkendő, spatula, alkoholos kendő és poreltávolító matrica a csomag része
6 390 Ft
Szállításra kész 1 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: SP054a16
5,0
Paperlike Screen Protector 2.1 iPad mini 6 kijelzővédő fólia
Védőfólia - Apple iPad Mini 8,3" 2021 (6th gen) védőfólia, kijelzőre, matt felületű, törlőkendő, spatula, alkoholos kendő, poreltávolító matrica és guide sticker a csomag része
19 990 Ft
Szállításra kész 3 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: PAPERLIKEa8
3,0
Screenshield SAMSUNG P615 Galaxy Tab S6 Lite LTE kijelzővédő fólia
Védőfólia - SAMSUNG Galaxy Tab S6 Lite védőfólia, kijelzőre, fényes felületű, törlőkendő, spatula és védőfólia folyadék a csomag része
9 390 Ft
Szállításra kész 1 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: SSH005m550
3,0
Screenshield SAMSUNG Galaxy Tab A7 Lite 8.7 Wi-Fi kijelzővédő fólia
Védőfólia - SAMSUNG Galaxy Tab A7 Lite védőfólia, kijelzőre, törlőkendő és alkoholos kendő a csomag része
6 690 Ft
Szállításra kész 1 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: SSH005m1138
4,0
Screenshield LENOVO IdeaPad Duet 3 10IGL5 kijelzővédő fólia
Védőfólia - Lenovo IdeaPad Duet 3 védőfólia, kijelzőre, fényes felületű, törlőkendő, spatula és védőfólia folyadék a csomag része
9 890 Ft
Szállításra kész 1 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: SSH005m961
3,0
Screenshield LENOVO IdeaPad Duet 3 10IGL5 kijelzővédő fólia
Védőfólia - Lenovo IdeaPad Duet 3 védőfólia, kijelzőre és hátoldali, fényes felületű, törlőkendő, spatula és védőfólia folyadék a csomag része
12 590 Ft
Szállításra kész 2 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: SSH005m960
5,0
Epico Flexiglass iPad 9.7" 2017 / iPad 9.7" 2018 készülékhez
Védőfólia - Apple iPad 9,7" 2018 (6, generace) védőfólia, kijelzőre, fényes felületű
12 490 Ft
Szállításra kész 1 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: EPICO102a3
5,0
Screenshield LENOVO Tab P11 kijelzővédő fólia
Védőfólia - Lenovo TAB P11 (1st Gen) védőfólia, kijelzőre, fényes felületű, törlőkendő, spatula és védőfólia folyadék a csomag része
9 890 Ft
Szállításra kész 1 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: SSH005m992
4,0
Screenshield LENOVO TAB P11 Plus kijelzővédő fólia
Védőfólia - Lenovo TAB P11 Plus (1st Gen) védőfólia, kijelzőre, fényes felületű, törlőkendő, védőfólia folyadék és alkalmazási spatula a csomag része
9 690 Ft
Szállításra kész 1 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: SSH005m1428
5,0
Screenshield MICROSOFT Surface Pro 7 kijelzővédő fólia
Védőfólia - Microsoft Surface Pro 7 védőfólia, kijelzőre, fényes felületű, törlőkendő, spatula és védőfólia folyadék a csomag része
8 390 Ft
Szállításra kész 1 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: SSH005m247
5,0
Screenshield SAMSUNG Galaxy Tab A7 Lite 8.7 LTE kijelzővédő fólia
Védőfólia - SAMSUNG Galaxy Tab A7 Lite védőfólia, kijelzőre, törlőkendő és alkoholos kendő a csomag része
6 790 Ft
Szállításra kész 1 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: SSH005m1140
5,0
Screenshield LENOVO Tab M8 kijelzővédő fólia
Védőfólia - Lenovo TAB M8 (1st Gen) védőfólia, kijelzőre, fényes felületű, törlőkendő, spatula és védőfólia folyadék a csomag része
9 390 Ft
Szállításra kész 1 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: SSH005m520
4,4
ScreenShield iPad Pro 12.9" Wi-Fi + 4G kijelzővédő fólia
Védőfólia - Apple iPad Pro 12,9" 2017 (2nd gen) és iPad Pro 12,9" 2018 (3rd gen) védőfólia, kijelzőre, törlőkendő, spatula és védőfólia folyadék a csomag része
6 690 Ft
Szállításra kész 1 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: SSH001l9b6c
1,0
Screenshield LENOVO Tab P11 kijelzővédő fólia
Védőfólia - Lenovo TAB P11 (1st Gen) védőfólia, kijelzőre és hátoldali, fényes felületű, törlőkendő, spatula és védőfólia folyadék a csomag része
6 490 Ft
Szállításra kész 4 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: SSH005m991

Tablet védőfóliák

XiaomiXiaomi Redmi Note 13 (BEMUTATÓ): a modelltrió a kamerákkal és egyéb funkciókkal próbál kitűnni A népszerű Xiaomi Redmi Note sorozat idén új generációt mutat be, a Redmi Note 13-at. Az új termékek felszereltsége és megjelenése igazán csábító.
Az Oscal márka új színt visz a telefonok és tabletek piacára az elegáns és tartós készülékeivel. A gyártó mobiltelefonjai és táblagépei zord körülmények között is teljesítik a feladatukat. Ugyanakkor olyan elegáns készülékekről van szó, amelyek a munka és a játszás...
A Blackview nemcsak az olyan strapabíró telefonokról szól, amelyek szinte mindent kibírnak. A gyártó repertoárjában helyet kapott a stílusos A200 Pro okostelefon is, amely példátlan funkciókkal és luxus külsővel büszkélkedhet.
mobiltelefonokMajdnem olyanok, mint a csúcsmodellek. A Xiaomi 13T és 13T Pro fejlett kamerákat és funkciókat kap, de kevesebbe kerül A kínai Xiaomi 2023 vége felé visszatér a színpadra, hagyományosan a T névvel ellátott modellekkel. A legújabb Xiaomi 13T és Xiaomi 13T Pro a felső-középkategóriában és a zászlóshajó kategóriában elsősorban a finomhangolt kamerával tűnik ki a tömegből, de a kijelző és a...
A Motorola Moto G84 5G egy új telefon, amely a középkategóriába pozícionálja magát. A gyártó vegán bőrbe öltöztette, és olyan dolgokkal pakolta tele, mint a 12 GB RAM, az ígéretes kijelző és a bőséges felszereltség. Az ára azonban méltányosnak tűnik.
A Samsung Galaxy Z Fold5 napjaink legjobban felszerelt koreai telefonja, emellett hajlítható, az elődje sikeres alapjaira épül. Hogyan sikerült felülmúlnia azt, ki tudja felvenni vele a versenyt, és egyáltalán megéri-e váltani az új készülékre?
További cikkek Összes cikk

Tablet védőfóliák

A Tablet védőfóliák kategóriában összesen 132 termék közül válogathatsz online boltunkban. Rendelésedet hétköznapokon 2 napon belül házhoz szállítjuk. A Budapest több pontján elérhető AlzaBoxokból már másnap felveheted a rendelésed, de ellátogathatsz áruházunkba is.
Tekintsd meg a legolcsóbb termékeket a következő kategóriában: olcsó tablet védőfóliák A termékeket a legnépszerűbbtől a legkevésbé kedveltig rendezve ebben a kategóriában találod: legnépszerűbb, legjobb tablet védőfóliák A vásárlóink körében legnépszerűbb termékeket itt találhatod: tablet védőfóliák vélemények
P-DC1-WEB05
28 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ