Üzleteink az augusztus 20-i nemzeti ünnep alatt zárva tartanak, de továbbra is kényelmesen vásárolhatsz online.

Árnyesés Asus Zenfone 8

Tablet védőfóliák

Márka/modellek

A tablet védőfólia megvédi a tablet képernyőjét a karcolásoktól, portól, és egyéb szennyeződésektől. E termékcsalád legnagyobb előnye a kompatibilitás. A tablet üvegfóliákkal ellentétben a legkülönfélébb márkájú és modellű tabletekhez is kapható tablet kijelzővédő fólia.

Tovább

Tablet védőfólia - Fő előnyök és hátrányok

Fontos megemlíteni, hogy a tablet védőfólia kevésbé tartós, mint az edzett üvegből készült tablet üvegfólia. Ugyanez igaz az okostelefon védőfóliák és üvegfóliák esetén.

Tablet fólia felhelyezésekor ügyelni kell arra, hogy ne maradjon szennyeződés vagy buborékok a kijelző és a védőfólia között. Bármilyen szennyeződés vagy buborékok jelenléte hátrányosan befolyásolhatja az érintésvezérlést. Tehát nézzük, melyek a tablet védőfólia legfontosabb előnyei és hátrányai?

 • A tablet kijelzővédő fólia védi a kijelzőt a karcolásoktól és szennyeződésektől
 • Tablet fólia vásárolható szinten bármilyen márkájú és modellű tablethez
 • Olcsóbb módszer tabletünk védelmére (az üvegfólia drágább, de jobb minőségű)
 • Minden kezelőegység hozzáférhető és teljesen működőképes marad (kamera, mikrofon, ujjlenyomat-leolvasó, stb.)
 • A tablet fólia cseréje egyszerű, eltávolításkor nem hagy nyomot
 • A műanyag tablet fólia kevésbé biztos védelmet nyújt, mint az edzett üvegfólia
 • A műanyag fólia nem csúszik olyan jól, mint az üvegfólia
Tablet fólia
A tablet védőfólia óvja a kijelzőt a karcolásoktól és szennyeződésektől.

Tablet kijelzővédő fólia - Alaptulajdonságok, típusok

A tablet fólia erős műanyagból készül, belső felületén vékony szilikonréteg bevonat található, mely teljesen átlátszó és a gondoskodik a védőfólia kijelzőhöz tapasztásáról. A védőfóliák vékonyak, de ellenállóak, így védik a kijelzőt a karcolódástól, a portól, és egyéb szennyeződésektől. Fényesség, illetve átláthatóság szempontjából két típusuk létezik.

 • Fényes tablet védőfólia - Szebb képet eredményez, viszont erős oldalfény esetén kevésbé jól látható.
 • Matt tablet védőfólia - A tablet matt fólia legnagyobb előnye, hogy tükröződésmentes, tehát jobb olvashatóságot biztosít erős háttérfény, például szikrázó napsütés esetén. Ha gyakran használod a tabletedet a szabadban, például a kertben, parkban, vagy kiránduláskor, esetleg fesztiválokon, akkor a matt tablet védőfólia a jobb választás.

Tablet kijelzővédő fólia - Mikor van rá szükségem?

A tablet kijelzővédő fólia használata mindenkinek ajánlható, hiszen a digitális eszközök legérzékenyebb, legsérülékenyebb része éppen a kijelző. Tablet vásárlásakor általában hosszabb távra tervezünk, és legalább néhány évig használni szeretnénk az eszközt. A használat élményéből viszont sokat elvesz, ha már néhány hónapon belül karcos, esetleg repedt a tablet kijelzője. Éppen ezen képes segíteni egy néhány ezer forintért beszerezhető tablet védőfólia.

Ugyanakkor vannak felhasználók, akiknek különösen érdemes figyelmet fordítani a kijelző védelmére. Ha sokat utazol, kirándulsz, fesztiválokra jársz, sok időt töltesz víz mellett, akkor biztosan megéri tablet fóliába fektetni. Bizonyos szakmák űzése is fokozott veszélyt jelenthet a tablet kijelzőjére. Ilyen például az építőipar, szakipari munkák, anyagmegmunkálók, hadsereg, tűzoltóság.

Tablet fólia - Méret

Tablet fóliát legérdemesebb tabletünk márkája és modellje szerint választani. Ebben az esetben a tökéletes kompatibilitás garantált, a védőfólia pontosan fog illeszkedni a kijelzőhöz, pontosan követi annak alakját, valamint a kamera, mikrofon vagy érzékelők kivágásait. Jelenleg a két legkeresettebb méret:

 • Tablet fólia 10" méretben - Az egyik legkedveltebb kijelzőméret, sokaknak ez az ideális méret. Elég nagy a multimédiás tartalmak élvezhető megjelenítéséhez, de a tablet még könnyen tárolható, hordozható, akár hölgyek táskájába is könnyen belefér.
 • Tablet fólia 8" méretben - A 8 colos méret szintén népszerű, elsősorban azoknál, akiknek a minél alacsonyabb tömeg, a könnyű tárolhatóság és hordozhatóság fontosabb, mint a nagy kijelzőméret.

i

Ha mégsem kapható tablet fólia arra a konkrét modellre, amelyet te használsz, akkor az univerzális tablet kijelzővédő fólia a megoldás, mely nem márka-specifikus, így bármilyen típusú kijelzőre felhelyezhető, előzetes méretrevágás után.

Tablet kijelzővédő fólia - A legkeresettebb márkák

Mely típusú tabletekhez a legkeresettebbek a védőfóliák?

 • Samsung tablet fólia - A Samsung tabletek rendkívül népszerűek, így a védőfóliák kínálata is rendkívül széles.
 • Lenovo tablet fólia - A Lenovo tabletek kínálata szintén széles, sokféle kialakítással és mérettel találkozhatsz. Ha nem találsz az általad használt modellhez védőfóliát, akkor az univerzális tablet kijelzővédő fólia a megoldás.
 • Huawei tablet fólia - A Huawei az a márka, amely mindig a Samsung árnyékában kénytelen fejlődni. Tablet választékuk megbízható minőséget kínál elérhető árakon. Szinte bármelyik modellhez találsz védőfóliát.
 • iPad védőfólia - Az Apple iPad eszközei sajátos stílust és kivételes minőséget képviselnek az elektronika világában. iPad-jeik kínálata rendkívül széles, s bármelyik modell is legyen a kezedben, biztosan érdemes védőfóliával gondoskodni a kijelző biztonságáról.

A tablet fólia felhelyezése

Ugyan a tablet fólia felhelyezése aránylag egyszerű folyamat, mely nem igényel szaktudást vagy különleges tapasztalatot, némi kézügyességre azért szükséged lesz, így ha nem bízol magadban, bízd a dolgot szakemberre.

 • 1. lépés: A kijelző megtisztítása - Ehhez a csomagban található alkoholos nedves törlőkendőt használjuk, és segítségével alaposan tisztítsuk meg a kijelzőt, ügyelve az ujjlenyomatok, zsírfoltok, por, vagy bármilyen egyéb szennyeződés eltávolítására.
 • 2. lépés: A kijelző szárazra törlése - Erre szintén a csomagban található száraz törlőkendőt használjuk, s töröljük teljesen szárazra a képernyőt, majd ellenőrizzük, hogy semmilyen szennyeződés nem maradt rajta. Ha maradt, használhatunk poreltávolító matricát (ha a csomag tartalmazza).
 • 3. lépés: A védőfólia alsó rétegének eltávolítása - A védőfólia védőrétegét óvatosan távolítsuk el úgy, hogy semmiképpen sem érünk a fólia ragasztós részéhez.
 • 4. lépés: A védőfólia felhelyezése - Tartsd a védőfóliát a kijelző fölé úgy, hogy mindenütt pontosan illeszkedjen a kijelzőhöz. Tehát figyeljünk a sarkokra, a hangszóró és a kamera kivágásaira, stb. Ezután hajlítsuk meg a védőfóliát, s óvatosan helyezzük a kijelzőre az egyik szélétől a másikig haladva. Másik módszer, ha középen hajlítjuk meg hosszirányban, s a meghajlított középső részt helyezzük először a kijelzőre, majd bentről-kifelé haladva ráengedjük a fólia többi részét.
 • 5. lépés: A buborékok elsimítása - Akármennyire ügyes vagy, néhány buborék mindenképp fog maradni. Ezeket a védőfóliához mellékelt spatulával tudod kisimítani, belülről kifelé haladva.

Ha inkább vizuális típus vagy, az alábbi videó kitűnően szemlélteti a védőfólia felhelyezésének folyamatát.

A leírás elrejtése
Hasznosnak találtad ezt az információt?
Ez az űrlap csak a fenti leírásban található információk értékelésére szolgál.
Ha kérdésed van a termékekkel, szolgáltatásokkal, szállítással, vagy egyéb ügyekkel kapcsolatban, keresd fel ügyfélszolgálatunkat.
Mit javíthatnánk benne? Hiányolsz valamit? Valami rosszul van feltüntetve? Oszd meg velünk.

Legtöbbet eladott

1.
Védőfólia - az eszköz kijelzőjére, Apple iPad Air (2020), iPad Air 4 (2020), iPad Pro 11" (2018), iPad Pro 11" (2020) és iPad Pro 11" (2021) tablethez, matt felület, törlőkendő, spatula, alkoholos kendő és poreltávolító matrica a csomag része -
3 590 Ft

2.
FIXED Paperlike Screen Protector Apple iPad 10.2" (2019/2020/2021) tablethez Szállításra kész > 10 db és 2 átvevőhelyen
Védőfólia - az eszköz kijelzőjére, Apple iPad 10.2" (2020), iPad 10.2" (2019) és iPad 10.2" (2021) tablethez, matt felület, törlőkendő, spatula, alkoholos kendő és poreltávolító matrica a csomag része -
3 490 Ft

3.
Védőfólia - az eszköz kijelzőjére, Apple iPad Air 10.9" (2020), iPad Air 10.9" (2022), iPad Pro 11" (2018), iPad Pro 11" (2020) és iPad Pro 11" (2021) tablethez, matt felület, törlőkendő, alkoholos kendő és poreltávolító matrica a csomag része -
14 990 Ft

Még több
206 termék
FIXED Paperlike Screen Protector Apple iPad Pro 11" (2018/2020/2021)/iPad Air (2020/2022) tablethez
Védőfólia - az eszköz kijelzőjére, Apple iPad Air (2020), iPad Air 4 (2020), iPad Pro 11" (2018), iPad Pro 11" (2020) és iPad Pro 11" (2021) tablethez, matt felület, törlőkendő, spatula, alkoholos kendő és poreltávolító matrica a csomag része -

3 590 Ft
Átvehető: azonnal 2 átvevőhelyen
Szállításra kész > 10 db
Termékkód: PP970a22
FIXED Paperlike Screen Protector Apple iPad 10.2" (2019/2020/2021) tablethez
Védőfólia - az eszköz kijelzőjére, Apple iPad 10.2" (2020), iPad 10.2" (2019) és iPad 10.2" (2021) tablethez, matt felület, törlőkendő, spatula, alkoholos kendő és poreltávolító matrica a csomag része -

3 490 Ft
Átvehető: azonnal 2 átvevőhelyen
Szállításra kész > 10 db
Termékkód: PP970a21
FIXED Paperlike Screen Protector Apple iPad Pro 12.9" (2018/2020/2021) tablethez
Védőfólia - az eszköz kijelzőjére, Apple iPad Pro 12.9" (2020), iPad Pro 12.9" (2018) és iPad Pro 12.9" (2021) tablethez, matt felület, törlőkendő, spatula, alkoholos kendő és poreltávolító matrica a csomag része -

4 590 Ft
Átvehető: azonnal a Budapest Zugló átvevőhelyen
Szállításra kész > 10 db
Termékkód: PP970a20
Paperlike Screen Protector iPad Air 10.9" (2022/2020)/iPad Pro 11" (2021/2020/2018)
Védőfólia - az eszköz kijelzőjére, Apple iPad Air 10.9" (2020), iPad Air 10.9" (2022), iPad Pro 11" (2018), iPad Pro 11" (2020) és iPad Pro 11" (2021) tablethez, matt felület, törlőkendő, alkoholos kendő és poreltávolító matrica a csomag része -

14 990 Ft
Átvehető: vasárnap 21.8. 8:00-tól
Szállításra kész > 5 db
Termékkód: PAPERLIKEa2
Paperlike Screen Protector iPad 10.2" 2021/2020/2019
Védőfólia - az eszköz kijelzőjére, Apple iPad 10.2" (2019), iPad 10.2" (2020) és iPad 10.2" (2021) tablethez, matt felület, törlőkendő, alkoholos kendő és poreltávolító matrica a csomag része -

10 290 Ft
Átvehető: vasárnap 21.8. 8:00-tól
Szállításra kész > 10 db
Termékkód: PAPERLIKEa1
Spigen Paper Touch 2 Pack iPad Air 10.9" (2022/2020)/iPad Pro 11" (2021/2020/2018)
Védőfólia - az eszköz kijelzőjére, Apple iPad Air 10.9" (2020), iPad Air 10.9" (2022), iPad Pro 11" (2018), iPad Pro 11" (2020) és iPad Pro 11" (2021) tablethez, matt felület, törlőkendő, spatula, alkoholos kendő és poreltávolító matrica a csomag része -

5 990 Ft
Átvehető: vasárnap 21.8. 8:00-tól
Szállításra kész > 5 db
Termékkód: SP054a13
Spigen Paper Touch iPad Pro 12.9“ 2021/2020/2018
Védőfólia - az eszköz kijelzőjére, Apple iPad Pro 12.9" (2020), iPad Pro 12.9" (2018) és iPad Pro 12.9" (2021) tablethez, matt felület, törlőkendő, spatula, alkoholos kendő és poreltávolító matrica a csomag része -

5 190 Ft
Átvehető: vasárnap 21.8. 8:00-tól
Szállításra kész > 5 db
Termékkód: SP054a16
FIXED Paperlike Screen Protector az Apple iPad Mini 8.3" (2021) tablethez
Védőfólia - az eszköz kijelzőjére, Apple iPad Mini 8.3" (2021) tablethez, matt felület, törlőkendő, alkoholos kendő és poreltávolító matrica a csomag része -

3 490 Ft
Átvehető: vasárnap 21.8. 8:00-tól
Szállításra kész > 10 db
Termékkód: PP970a25
Paperlike Screen Protector iPad Pro 12.9" 2021/2020/2018
Védőfólia - az eszköz kijelzőjére, Apple iPad Pro 12.9" (2020), iPad Pro 12.9" (2018) és iPad Pro 12.9" (2021) tablethez, matt felület, törlőkendő, alkoholos kendő és poreltávolító matrica a csomag része -

14 990 Ft
Átvehető: vasárnap 21.8. 8:00-tól
Szállításra kész > 5 db
Termékkód: PAPERLIKEa3
Screenshield SAMSUNG T505 Galaxy Tab A7 teljes készülékre
Védőfólia - SAMSUNG Galaxy Tab A7 tablethez, fényes felület, törlőkendő, spatula és védőfólia folyadék a csomag része -

3 490 Ft
Átvehető: vasárnap 21.8. 8:00-tól
Szállításra kész > 5 db
Termékkód: SSH005m678
Epico Flexiglass iPad Pro 12.9" (2018) készülékhez
Védőfólia - az eszköz kijelzőjére, Apple iPad Pro 12.9" (2018) tablethez, fényes felület, -

15 490 Ft
Átvehető: vasárnap 21.8. 8:00-tól
Szállításra kész 1 db
Termékkód: EPICO102a9
Screenshield SAMSUNG Galaxy Tab S8+ 12.4 Wi-Fi teljes készülékre
Védőfólia - kijelzőre és a hátsó részre, SAMSUNG Galaxy Tab S8+ tablethez, fényes felület, törlőkendő, védőfólia folyadék és alkalmazási spatula a csomag része -

12 090 Ft
Átvehető: vasárnap 21.8. 8:00-tól
Szállításra kész 1 db
Termékkód: SSH005m1429
Screenshield LENOVO TAB P11 Plus kijelzőre
Védőfólia - az eszköz kijelzőjére, Lenovo TAB P11 Plus tablethez, fényes felület, törlőkendő, védőfólia folyadék és alkalmazási spatula a csomag része -

9 490 Ft
Átvehető: vasárnap 21.8. 8:00-tól
Szállításra kész > 10 db
Termékkód: SSH005m1428
Screenshield APPLE iPad Pro 12.9" (2021) Wi-Fi Cellular kijelzőre
Védőfólia - az eszköz kijelzőjére, Apple iPad Pro 12.9" (2021) tablethez, törlőkendő és alkoholos kendő a csomag része -

7 090 Ft
Átvehető: vasárnap 21.8. 8:00-tól
Szállításra kész 1 db
Termékkód: SSH005m1158
Screenshield APPLE iPad mini 6. 8.3 (2021) Wi-Fi a kijelzőre
Védőfólia - az eszköz kijelzőjére, Apple iPad Mini 8.3" (2021) tablethez, fényes felület, törlőkendő és spatula a csomag része -

5 990 Ft
Átvehető: vasárnap 21.8. 8:00-tól
Szállításra kész 5 db
Termékkód: SSH005m1242
Screenshield LENOVO Tab M7 - kijelzőre
Védőfólia - az eszköz kijelzőjére, Lenovo TAB M7 tablethez, fényes felület, törlőkendő, spatula és védőfólia folyadék a csomag része -

5 990 Ft
Átvehető: vasárnap 21.8. 8:00-tól
Szállításra kész 3 db
Termékkód: SSH005m544
Screenshield MICROSOFT Surface Pro 6 teljes készülékre
Védőfólia - kijelzőre és a hátsó részre, Microsoft Surface Pro 7 és Surface Pro tablethez, -

7 690 Ft
Átvehető: vasárnap 21.8. 8:00-tól
Szállításra kész 2 db
Termékkód: SSH023a160
Screenshield APPLE iPad (2018) Wi-Fi teljes készülékre
Védőfólia - kijelzőre és a hátsó részre, Apple iPad 9.7" (2018) tablethez, törlőkendő, spatula és védőfólia folyadék a csomag része -

7 890 Ft
Átvehető: vasárnap 21.8. 8:00-tól
Szállításra kész 1 db
Termékkód: SSH008a02
Screenshield LENOVO Tab M8 - kijelzőre
Védőfólia - az eszköz kijelzőjére, Lenovo TAB M8 tablethez, fényes felület, törlőkendő, spatula és védőfólia folyadék a csomag része -

5 270 Ft -tól
több darab vásárlása esetén
Átvehető: vasárnap 21.8. 8:00-tól
Szállításra kész > 5 db
Termékkód: SSH005m520
Screenshield SAMSUNG T865 Galaxy Tab S6 10.5 - kijelzőre
Védőfólia - az eszköz kijelzőjére, SAMSUNG Galaxy Tab S6 10.5 tablethez, fényes felület, törlőkendő, spatula és védőfólia folyadék a csomag része -

5 990 Ft
Átvehető: vasárnap 21.8. 8:00-tól
Szállításra kész 1 db
Termékkód: SSH005m183
Screenshield APPLE iPad Air 4 (2020) 10,9 Wi-Fi kijelzőre
Védőfólia - az eszköz kijelzőjére, Apple iPad Air 4 (2020) tablethez, fényes felület, törlőkendő, spatula és védőfólia folyadék a csomag része -

4 990 Ft
Átvehető: vasárnap 21.8. 8:00-tól
Szállításra kész 4 db
Termékkód: SSH005m770
Screenshield APPLE iPad Air Wi-Fi 2019 kijelzőre
Védőfólia - az eszköz kijelzőjére, Apple iPad Air 3 (2019) tablethez, fényes felület, törlőkendő, spatula és védőfólia folyadék a csomag része -

4 070 Ft -tól
több darab vásárlása esetén
Átvehető: vasárnap 21.8. 8:00-tól
Szállításra kész 3 db
Termékkód: SSH023b6
UMAX VisionBook 10A képernyővédő
Védőfólia - az eszköz kijelzőjére, Umax VisionBook 10A tablethez, fényes felület, törlőkendő, spatula és védőfólia folyadék a csomag része -

4 490 Ft
Átvehető: vasárnap 21.8. 8:00-tól
Szállításra kész 2 db
Termékkód: SSH005m556
Screenshield UMAX LENOVO TAB4 10 kijelzőre
Védőfólia - az eszköz kijelzőjére, Lenovo Tab4 10 tablethez, fényes felület, törlőkendő, spatula és védőfólia folyadék a csomag része -

4 990 Ft
Átvehető: vasárnap 21.8. 8:00-tól
Szállításra kész 5 db
Termékkód: SSH050b413

Tablet védőfóliák

fejhallgatókSamsung Galaxy Buds2 Pro (BEMUTATÓ): kompakt fülhallgató kifinomult hangzással A Samsung bemutatta True Wireless fülhallgatójának utódját, a Samsung Galaxy Buds2 Pro-t. Az új termék...
A Samsung a nyáron bemutatta a hajlítható telefonjainak legújabb generációját, melyek a Galaxy Z Flip4 5G...
A Google Pixel 7 érkezése előtt a tavalyi modell egy könnyített változata került bemutatásra, nevezetesen...
mobiltelefonokOnePlus Nord CE 2 5G (BEMUTATÓ): elegáns középkategóriás újdonság 65W-os töltéssel A OnePlus Nord CE 2 5G az eredeti CE kiadás utódja. Hármas kamerarendszerével, 65 W-os gyorstöltéssel...
Már kapható a legújabb Honor telefon, a Honor 50. A telefon nemcsak mesterséges intelligenciát használó...
A Samsung Galaxy S21 FE 5G egy új Samsung telefon, amely a tavalyi zászlóshajó utódjának számít. Egy...
További cikkek Összes cikk

Tablet védőfóliák

A Tablet védőfóliák kategóriában összesen 206 termék közül válogathatsz online boltunkban. Rendelésedet hétköznapokon 2 napon belül házhoz szállítjuk. A Budapest több pontján elérhető AlzaBoxokból már másnap felveheted a rendelésed, de ellátogathatsz áruházunkba is.

Termék neve:

Megjegyzés (link, PartNumber, stb.):

Tekintsd meg a legolcsóbb termékeket a következő kategóriában: olcsó tablet védőfóliák Az ár alapján a legdrágábbtól csökkenő sorrendbe rendezett termékeket keresd ennél a kategóriánál: legdrágább tablet védőfóliák A termékeket a legnépszerűbbtől a legkevésbé kedveltig rendezve ebben a kategóriában találod: legnépszerűbb, legjobb tablet védőfóliák A vásárlóink körében legnépszerűbb termékeket itt találhatod: tablet védőfóliák vélemények

28 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
P-DC1-WEB34
28 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ