Plusz egy év jótállás egyes televíziók mellé

Médialejátszók

A médialejátszó, multimédia lejátszó vagy media box egy olyan berendezés, mely különböző videó- és zeneformátumok lejátszására képes belső és külső adattárolókról, de lejátssza az internetes rádiókat, filmeket és sorozatokat stream szolgáltatásokból. Milyen további funkciókkal rendelkezik egy médialejátszó és helyettesítheti-e a televíziós közvetítést? Olvass tovább.

Tovább

Melyik médialejátszó a legjobb választás?

Nem tudod, melyik multimédia player lenne számodra a legmegfelelőbb? Tekintsd meg, miben különbözik az Apple TV, a Chromecast vagy a SmartConnect, és milyen egyedi tulajdonságokkal rendelkeznek.

 • A hálózati médialejátszó WiFi-vel vagy LAN csatlakozással rendelkeznek az internethez vagy az intelligens NAS tárolóhoz való csatlakozáshoz. Így lehetővé teszi az olyan online forrásokból származó tartalom lejátszását is, mint a YouTube, Spotify vagy a Netflix.
 • A Google Chromecast inkább egy mini PC, mint egy klasszikus médiabox, mely támogatja a Windows, Android és Apple eszközöket. Kompakt és nagyon könnyen kezelhető. Támogatja a Full HD felbontást 60 fps képkocka ráta mellett. A WiFi támogatása alapvető dolog.
 • Az Apple TV elhozza az elegáns tvOS rendszert, melynek része az App Store áruház. A szinte korlátlan lejátszási módok mellett a játékos szórakozásnak is a része lehetsz. Mindez akár 4K felbontásban. Ideális médialejátszó Apple híveknek.
 • Ha a médialejátszó Android rendszerrel dolgozik, az okostelevíziók összes előnye a rendelkezésedre áll - elégséges teljesítmény a Google Play Áruházból származó játékok játszásához, internetezéshez, vagy 4K felbontású tartalom lejátszásához. Ezek a médialejátszók a klasszikus TV okosítók, olcsón tudnak smart tévét varázsolni a régebbi készülékekből is.

Hálózati multimedia player
Hálózati médialejátszó

Google Chromecast 3 multimédiás lejátszó
Google Chromecast médialejátszó

Apple TV médialejátszó
Apple TV médiabox

TV okosító
Médialejátszó Android rendszerrel

Médialejátszók és felbontás - milyet válasszunk?

Ha médialejátszó mellett döntöttél, figyelj oda a támogatott felbontásra is. Ennek kiválasztása a televíziód lehetőségeitől függ.

 • A Full HD multimédia lejátszó elégséges minőséget nyújt filmezős esték, vagy sorozatmaratonok számára. Ide tartoznak a legolcsóbb médialejátszók, ideálisak Full HD televíziók mellé, valójában a klasszikus set-top boxok helyettesítésére szolgálnak.
 • A médialejátszó 4K felbontással nagyszerű lehetőség az igényes felhasználók számára, akiknek nagyon fontos a jelenetek összes részlete. A 4K tartalomfogyasztás egyre elterjedtebb, számos Youtube videó készül 4K felbontásban. ennek megfelelően a legtöbb médialejátszó ebbe a csoportba tartozik.
 • A 8K multimédia player a lehető legrészletgazdagabb képet biztosítja még nagyon nagy képátlók mellett is. A 8K médiaboxok a jövő hírnökei, az ilyen felbontású tartalom egyelőre ritka.

Ha a telefonról vagy tabletről történő vezeték nélküli képernyőmegosztásra vágysz, tekintsd meg a SmartConnect eszközök kínálatát.

Médialejátszó TV-hez: media box és set-top box egyben

Ha a médialejátszó TV-hez kell elsősorban, akkor a DVB-T2/T-vel rendelkező médialejátszó modelleket ajánljuk figyelmedbe. Ezek TV tunerrel rendelkeznek, ami lehetővé teszi a digitális televízióadás behangolását. Tehát ha felteszed a kérdést, hogy a set-top box, vagy a médialejátszó a megfelelőbb a számodra, akkor a DVB-T2/T TV tunerrel rendelkező multimedia player az ideális megoldás. Olyan modelleket is találsz kínálatunkban, amelyek a felvétel lehetőségét is biztosítják, így egy eszközzel megvan minden: multimédia lejátszó, felvevő, TV tuner.

Merevlemezes médialejátszó

A merevlemezes médialejátszók esetén a lejátszás, illetve felvétel nemcsak USB eszközökről lehetséges, mivel ezek a készülékek rendelkeznek beépített merevlemezzel is. Ez nemcsak gyorsabb fájlelérést tesz lehetővé, de többféle fájlrendszert is támogathat, illetve ezeket a háttértárakat beépített szerver esetén a hálózaton keresztül más eszközökről is elérhetjük.

Hordozható médialejátszó

A hordozható médialejátszó lehetővé teszi, hogy utazás közben vagy nyaralás alatt is elérd a TV csatornák műsorát, vagy videókat játszhatsz le, böngéssz a neten, zenét hallgass, de még játszhatsz is rajta. A nagy képernyőn vetíthetsz fotókat és videohívásra is használhatod.

Asztali multimédia lejátszó

A médialejátszók között még mindig az asztali megoldások vannak túlsúlyban. Ennek egyik oka a gazdag csatlakozókínálat. A hordozható megoldások, mint a Google Chromecast, vagy a Xiaomi Mi TV Stick értelemszerűen nem szolgálnak LAN, USB vagy HDMI bemenetekkel. Az asztali médialejátszók ezáltal univerzális eszközök, a fizikai lemezeken kívül a legtöbb fájl kiterjesztéssel sikeresen megbirkóznak.

médialejátszó

A médialejátszók fontos funkciói és tulajdonságai

Milyen további tulajdonságokkal rendelkezhetnek még a médialejátszók? Tekintsd meg a legfontosabbak listáját.

 • Az operációs rendszer a központ okos része. A felhasználói közeget alkotja és alkalmazások telepítését teszi lehetővé.
 • A WiDi és a Miracast olyan technológiák, melyek a mobiltelefonon megtekintés alatt álló tartalom televízióképernyőn történő megosztására szolgálnak.
 • A WiFi és a Bluetooth biztosítják az internetről vagy egyéb eszközökről származó tartalom vezeték nélküli streamelését.
 • Az okos NAS funkció a központhoz történő csatlakozási típusok tárházát bővíti ki (FTP, DLNA vagy SMB segítségével).
 • A DivX támogatása jól jöhet, ha internetről letöltött, vagy DVD-ről extrahált videókat szeretnél lejátszani a médiaboxon.

i

A médialejátszó a népszerű streaming szolgáltatásokkal történő kombináció során éri el legnagyobb hatékonyságát. Ezek közé tartozik a YouTube, HBO GO, Netflix vagy a Disney+.

A multimédia lejátszó ára

Multimédia lejátszót már 10-20 000Ft körüli áron beszerezhetsz nálunk. A legdrágább modellek ára pedig többszázezer Ft-ra is rúghat. Az utóbbiak már egy számítógépet is magukba foglalnak. A legtöbb modellt természetesen a két véglet között találod, ahol igényeid szerint választhatsz a különböző rendszerek és felszereltségek közül.

A leírás elrejtése
Hasznosnak találtad ezt az információt?
Ez az űrlap csak a fenti leírásban található információk értékelésére szolgál.
Ha kérdésed van a termékekkel, szolgáltatásokkal, szállítással, vagy egyéb ügyekkel kapcsolatban, keresd fel ügyfélszolgálatunkat.
Mit javíthatnánk benne? Hiányolsz valamit? Valami rosszul van feltüntetve? Oszd meg velünk.

Legtöbbet eladott

1.
Xiaomi Mi TV Box S EU Szállításra kész > 5 db és 2 átvevőhelyen
Médialejátszó - támogatás: 4K Ultra HD, 8 GB tárhely, Android OS operációs rendszer, 2 GB RAM, Bluetooth és Wi-Fi, 3,5 mm Jack, audio kimenet - analóg, HDMI, HDMI 2.0 és USB 2.0, hangvezérlés, HBO Go, Kodi, Netflix, Spotify, Voyo és YouTube alkalmazás, a csomagolás tartalma: távirányító és adapter
24 990 Ft

2.
Google Chromecast 3 fekete - adapter nélkül Szállításra kész > 5 db és 2 átvevőhelyen
Médialejátszó - támogatás: Full HD, Wi-Fi, HDMI és micro USB, hangvezérlés, Amazon Prime Video, Netflix és YouTube alkalmazás
15 490 Ft

3.
Google Chromecast Google TV - adapter nélkül Szállításra kész > 5 db és 2 átvevőhelyen
Médialejátszó - támogatás: 4K Ultra HD, Android OS operációs rendszer, Bluetooth és Wi-Fi, HDMI 2.0, a csomagolás tartalma: távirányító
29 990 Ft

Még több
63 termék
Classic Kategória
Google Chromecast Google TV - adapter nélkül
Médialejátszó - támogatás: 4K Ultra HD, Android OS operációs rendszer, Bluetooth és Wi-Fi, HDMI 2.0, a csomagolás tartalma: távirányító

29 990 Ft
Átvehető: holnap 8:00-tól
Szállításra kész > 5 db
Termékkód: GO181b
Arany középút
Apple TV HD 2021 32GB
Médialejátszó - támogatás: Full HD, 32 GB tárhely, tvOS operációs rendszer, Bluetooth és Wi-Fi, HDMI, App Store, Apple TV, Netflix és YouTube alkalmazás, a csomagolás tartalma: távirányító és adapter

62 990 Ft
Átvehető: holnap 8:00-tól
Szállításra kész > 5 db
Termékkód: NL824e7e
Premium Kategória
Apple TV 4K 2021 64GB
Médialejátszó - támogatás: 4K Ultra HD, 64 GB tárhely, tvOS operációs rendszer, Bluetooth és Wi-Fi, HDMI 2.1, App Store, Apple TV, Netflix és YouTube alkalmazás, a csomagolás tartalma: távirányító és adapter

86 490 Ft
Átvehető: holnap 8:00-tól
Szállításra kész > 5 db
Termékkód: NL824e7d
Google Chromecast 3 fekete - adapter nélkül
Médialejátszó - támogatás: Full HD, Wi-Fi, HDMI és micro USB, hangvezérlés, Amazon Prime Video, Netflix és YouTube alkalmazás

Szuper ár
15 490 Ft
Átvehető: holnap 8:00-tól
Szállításra kész > 5 db
Termékkód: GO180b
Xiaomi Mi TV Box S EU
Médialejátszó - támogatás: 4K Ultra HD, 8 GB tárhely, Android OS operációs rendszer, 2 GB RAM, Bluetooth és Wi-Fi, 3,5 mm Jack, audio kimenet - analóg, HDMI, HDMI 2.0 és USB 2.0, hangvezérlés, HBO Go, Kodi, Netflix, Spotify, Voyo és YouTube alkalmazás, a csomagolás tartalma: távirányító és adapter

24 990 Ft
Átvehető: holnap 8:00-tól
Szállításra kész > 5 db
Termékkód: XIAOR005
Google Chromecast Ultra - Médialejátszó
Típusok
Google Chromecast Ultra
Médialejátszó - támogatás: 4K Ultra HD, Android OS operációs rendszer, Wi-Fi, ethernet LAN, HDMI 2.0 és micro USB, Netflix és YouTube alkalmazás, a csomagolás tartalma: adapter

26 390 Ft
Átvehető: holnap 8:00-tól
Szállításra kész > 5 db
Termékkód: GO180e
Xiaomi Mi TV Stick EU
Médialejátszó - támogatás: Full HD, 8 GB tárhely, Android OS operációs rendszer, 1 GB RAM, 8 GB ROM, Bluetooth és Wi-Fi, HDMI és micro USB, hangvezérlés, Amazon Prime Video, Netflix és YouTube alkalmazás, a csomagolás tartalma: távirányító

19 990 Ft
Átvehető: holnap 8:00-tól
Szállításra kész > 5 db
Termékkód: XIAOR006
Xiaomi TV Stick 4K
Médialejátszó - támogatás: 4K Ultra HD, Android OS operációs rendszer, 2 GB RAM, 8 GB ROM, Bluetooth, HDMI és micro USB, a csomagolás tartalma: távirányító

27 990 Ft
Átvehető: holnap 8:00-tól
Szállításra kész > 5 db
Termékkód: XIAOR007
STRONG Android TV Box SRT 202EMATIC
Médialejátszó - támogatás: 4K Ultra HD, 8 GB tárhely, Android OS operációs rendszer, 2 GB RAM, Bluetooth, DLNA és Wi-Fi, digitális optikai kimenet, ethernet LAN, HDMI, MicroSD slot és USB 2.0, internetes rádió, hangvezérlés, Amazon Prime Video, Facebook, Google Play Store, HBO Go, Kodi, Netflix, Plex, Skylink Live TV, Spotify, Steam Link, Voyo, Webböngésző, YouTube, T-Mobile TV GO, Magio GO és Vodafone TV alkalmazás, a csomagolás tartalma: távirányító, adapter, HDMI kábel és akkumulátor

29 990 Ft
Átvehető: holnap 8:00-tól
Szállításra kész > 5 db
Termékkód: JT880l2a2
Google Stadia Premiere Edition (EU) (Chromecast Ultra + Stadia controller) - Kontroller
Típusok
Google Stadia Premiere Edition (EU) (Chromecast Ultra + Stadia controller)
Kontroller - okostelefonokhoz, PC-hez, tablethez, Android, Windows 10 kompatibilis, csatlakozás módja: kábel, 3,5 mm Jack (a vezérlőn), USB-C (a vezérlőn), szín: fehér

37 690 Ft
Átvehető: holnap 8:00-tól
Szállításra kész > 5 db
Termékkód: GOstadpe
XtendLan Android box HK1
Médialejátszó - támogatás: 8K Ultra HD, 64 GB tárhely, Android OS operációs rendszer, 4 GB RAM, Bluetooth és Wi-Fi, 3,5 mm Jack, audio kimenet - analóg, digitális optikai kimenet, ethernet LAN, HDMI, HDMI 2.0, MicroSD slot, USB 2.0 és USB 3.0, internetes rádió, hangvezérlés, Amazon Prime Video, Apple TV, Facebook, HBO Go, Google Play Zene, Kodi, Netflix, O2 TV, Plex, Skylink Live TV, Skype, Spotify, Steam Link, Twitter, Voyo, Vudu, Webböngésző és YouTube alkalmazás, a csomagolás tartalma: távirányító

32 190 Ft
Átvehető: holnap 8:00-tól
Szállításra kész > 5 db
Termékkód: XTENm01
Thomson THA100
Médialejátszó - támogatás: 4K Ultra HD, 8 GB tárhely, Android OS operációs rendszer, 2 GB RAM, Bluetooth és Wi-Fi, 3,5 mm Jack, audio kimenet - analóg, digitális optikai kimenet, ethernet LAN, HDMI, HDMI 2.0, MicroSD slot, USB 2.0 és USB 3.0, internetes rádió, hangvezérlés, Amazon Prime Video, Apple TV, Disney+, Facebook, Google Play Store, HBO Go, Google Play Zene, Kodi, Netflix, O2 TV, Plex, Skylink Live TV, Spotify, Steam Link, Voyo, Webböngésző, YouTube, T-Mobile TV GO és Vodafone TV alkalmazás, a csomagolás tartalma: távirányító és adapter

40 490 Ft
Átvehető: holnap 8:00-tól
Szállításra kész > 5 db
Termékkód: THM006b1
STRONG LEAP-S1
Médialejátszó - támogatás: 4K Ultra HD, 8,192 GB tárhely, Android OS operációs rendszer, 2,048 GB RAM, Bluetooth és Wi-Fi, 3,5 mm Jack, audio kimenet - analóg, digitális optikai kimenet, ethernet LAN, HDMI, HDMI 2.0, MicroSD slot, USB 2.0 és USB 3.0, internetes rádió, hangvezérlés, Amazon Prime Video, Apple TV, Disney+, Facebook, Google Play Store, HBO Go, Google Play Zene, Kodi, Netflix, Plex, Skylink Live TV, Skype, Spotify, Steam Link, Twitter, Voyo, Vudu, Webböngésző, YouTube és Vodafone TV alkalmazás, a csomagolás tartalma: távirányító és adapter

30 490 Ft
Átvehető: holnap 8:00-tól
Szállításra kész > 5 db
Termékkód: THM006b2
NVIDIA SHIELD TV (2019)
Médialejátszó - támogatás: 4K Ultra HD, 8 GB tárhely, Android OS operációs rendszer, 2 GB RAM, Bluetooth és Wi-Fi, ethernet LAN, HDMI 2.0 és MicroSD slot, Amazon Prime Video, Google Play Store, Google Play Zene, Netflix, Plex, Vudu és YouTube alkalmazás, a csomagolás tartalma: távirányító és adapter

57 890 Ft
Átvehető: holnap 8:00-tól
Szállításra kész > 5 db
Termékkód: VN023a1a
Xiaomi TV Stick 4K
Médialejátszó - támogatás: 4K Ultra HD, Android OS operációs rendszer, 2 GB RAM, 8 GB ROM, Bluetooth, HDMI és micro USB, a csomagolás tartalma: távirányító

27 990 Ft
Átvehető: holnap 8:00-tól
Szállításra kész > 5 db
Termékkód: HUXIAOR007
EVOLVEO Gamma T2
Set-top box - DVB-T2/T (H.265/HEVC), kettős tuner, Full HD, Timeshift és EPG, felvétel: usb meghajtóra, HDMI, SCART, S/PDIF koaxiális és USB

15 730 Ft
Átvehető: holnap 8:00-tól
Szállításra kész > 5 db
Termékkód: JT901m3e
BLAUPUNKT B-Stream Box
Médialejátszó - támogatás: 4K Ultra HD, 8 GB tárhely, Android OS operációs rendszer, 2 GB RAM, Bluetooth és Wi-Fi, ethernet LAN, HDMI 2.1, MicroSD slot, USB 2.0 és USB 3.0, hangvezérlés, Google Play Store, Netflix, Webböngésző és YouTube alkalmazás, a csomagolás tartalma: távirányító

38 890 Ft
Átvehető: holnap 18:00-tól
Szállításra kész > 5 db
Termékkód: PZ995b3
Blaupunkt A-Stream Stick
Médialejátszó - támogatás: 4K Ultra HD, Android OS operációs rendszer, 2 GB RAM, 16 GB ROM, Bluetooth és Wi-Fi, HDMI, hangvezérlés, Amazon Prime Video, Disney+, Google Play Store, Netflix és YouTube alkalmazás, a csomagolás tartalma: távirányító és adapter

27 890 Ft
Átvehető: holnap 18:00-tól
Szállításra kész > 5 db
Termékkód: PZ995b4
DUNE HD REAL VISION 4K
Médialejátszó - támogatás: 4K Ultra HD, 16 GB tárhely, Android OS operációs rendszer, 2 GB RAM, Bluetooth, DLNA, UPnP és Wi-Fi, audio kimenet - analóg, digitális optikai kimenet, HDMI 2.0 és IrDA, Google Play Store és Kodi alkalmazás, a csomagolás tartalma: távirányító és adapter

94 290 Ft
Átvehető: holnap 18:00-tól
Szállításra kész 3 db
Termékkód: GK272o7r
FrameXX JAZZ
Médialejátszó - támogatás: Full HD, 8 GB tárhely, Android OS operációs rendszer, Wi-Fi, 3,5 mm Jack, HDMI, MicroSD slot, USB 2.0 és USB-C, Webböngésző és YouTube alkalmazás, a csomagolás tartalma: távirányító

24 390 Ft
Átvehető: holnap 18:00-tól
Szállításra kész 3 db
Termékkód: JTI010l5
EVOLVEO MultiMedia Box C4
Médialejátszó - támogatás: 8K Ultra HD, 32 GB tárhely, Android OS operációs rendszer, 4 GB RAM, Bluetooth és Wi-Fi, audio kimenet - analóg, digitális optikai kimenet, ethernet LAN, HDMI, HDMI 2.1, MicroSDHC slot, MicroSDXC slot, optikai kimenet és USB 3.0, Google Play Store, Kodi, Netflix és YouTube alkalmazás, a csomagolás tartalma: távirányító és adapter

47 420 Ft -tól
több darab vásárlása esetén
Átvehető: holnap 18:00-tól
Szállításra kész > 5 db
Termékkód: JD180c8b
EVOLVEO Omega II
Set-top box - DVB-T2 (H.265/HEVC), Full HD, WiFi, Timeshift és EPG, felvétel: külső meghajtóra, HDMI, SCART, S/PDIF koaxiális és LAN

14 160 Ft
Átvehető: szombat 13.8. 8:00-tól
Szállításra kész > 5 db
Termékkód: JT901m3f
EVOLVEO Alpha T2
Set-top box - DVB-T2 (H.265/HEVC), Full HD, Timeshift és EPG, felvétel: külső meghajtóra, HDMI, SCART és USB

10 390 Ft
Átvehető: holnap 18:00-tól
Szállításra kész > 5 db
Termékkód: JT901m3g
DUNE HD PRO VISION 4K SOLO
Médialejátszó - támogatás: 4K Ultra HD, 32 GB tárhely, Android OS operációs rendszer, 4 GB RAM, Bluetooth, DLNA, UPnP és Wi-Fi, HDMI 2.0, optikai kimenet, USB 3.0 és USB-C, Google Play Store és Kodi alkalmazás, a csomagolás tartalma: távirányító és adapter

218 890 Ft
Átvehető: holnap 18:00-tól
Szállításra kész 3 db
Termékkód: GK272o7p

Médialejátszók

cikkMilyen médialejátszót vegyek? A médialejátszó, más néven multimédia központ, egy régebbi "buta" tévét vagy akár egy projektort is teljes...
Hagyományos TV-d van otthon, ugyanakkor érdekelnek a streaming szolgáltatások, például a Netflix és a...

Médialejátszók

A Médialejátszók kategóriában összesen 63 termék közül válogathatsz online boltunkban. Rendelésedet hétköznapokon 2 napon belül házhoz szállítjuk. A Budapest több pontján elérhető AlzaBoxokból már másnap felveheted a rendelésed, de ellátogathatsz áruházunkba is.

Termék neve:

Megjegyzés (link, PartNumber, stb.):

Tekintsd meg a legolcsóbb termékeket a következő kategóriában: olcsó médialejátszók Az ár alapján a legdrágábbtól csökkenő sorrendbe rendezett termékeket keresd ennél a kategóriánál: legdrágább médialejátszók A termékeket a legnépszerűbbtől a legkevésbé kedveltig rendezve ebben a kategóriában találod: legnépszerűbb, legjobb médialejátszók A vásárlóink körében legnépszerűbb termékeket itt találhatod: médialejátszók vélemények

28 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
P-DC1-WEB25
28 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ