ApF HU ApF HU

Médialejátszók

Termékkatalógus
Ár
-
Elérhetőség
Termék állapota
Támogatott felbontás
8K Ultra HD
(1)
4K Ultra HD
(34)
Full HD
(10)
HD Ready
(7)
Operációs rendszer
Android OS
(32)
Dune HD OS
(2)
TvOS
(5)
Tárhely kapacitás
8 GB
128 GB
-
Interfész
HDMI
(19)
Ethernet LAN
(17)
USB 2.0
(15)
USB 3.0
(14)
USB-C
(14)
Kapcsolódás
Bluetooth
(36)
DLNA
(13)
UPnP
(4)
Wi-Fi
(38)
Funkciók
Google Asszisztens
(20)
Google Chromecast
(18)
Hangvezérlés
(13)
NAS támogatás
(11)
Mobil vezérlés
(10)
Alkalmazás
Netflix
(28)
YouTube
(23)
Amazon Prime Video
(14)
HBO Go
(14)
Kodi
(13)
Szín
Fehér
(10)
Fekete
(31)
Szürke
(1)

A médialejátszó, multimédia lejátszó vagy media box egy olyan berendezés, mely különböző videó- és zeneformátumok lejátszására képes belső és külső adattárolókról, de lejátssza az internetes rádiókat, filmeket és sorozatokat stream szolgáltatásokból. Milyen további funkciókkal rendelkezik egy médialejátszó és helyettesítheti-e a televíziós közvetítést? Olvass tovább.

Tovább

Melyik médialejátszó a legjobb választás?

Nem tudod, melyik multimédia player lenne számodra a legmegfelelőbb? Tekintsd meg, miben különbözik az Apple TV, a Chromecast vagy a SmartConnect, és milyen egyedi tulajdonságokkal rendelkeznek.

 • A hálózati médialejátszó WiFi-vel vagy LAN csatlakozással rendelkeznek az internethez vagy az intelligens NAS tárolóhoz való csatlakozáshoz. Így lehetővé teszi az olyan online forrásokból származó tartalom lejátszását is, mint a YouTube, Spotify vagy a Netflix.
 • A Google Chromecast inkább egy mini PC, mint egy klasszikus médiabox, mely támogatja a Windows, Android és Apple eszközöket. Kompakt és nagyon könnyen kezelhető. Támogatja a Full HD felbontást 60 fps képkocka ráta mellett. A WiFi támogatása alapvető dolog.
 • Az Apple TV elhozza az elegáns tvOS rendszert, melynek része az App Store áruház. A szinte korlátlan lejátszási módok mellett a játékos szórakozásnak is a része lehetsz. Mindez akár 4K felbontásban. Ideális médialejátszó Apple híveknek.
 • Ha a médialejátszó Android rendszerrel dolgozik, az okostelevíziók összes előnye a rendelkezésedre áll - elégséges teljesítmény a Google Play Áruházból származó játékok játszásához, internetezéshez, vagy 4K felbontású tartalom lejátszásához. Ezek a médialejátszók a klasszikus TV okosítók, olcsón tudnak smart tévét varázsolni a régebbi készülékekből is.

Hálózati multimedia player
Hálózati médialejátszó

Google Chromecast 3 multimédiás lejátszó
Google Chromecast médialejátszó

Apple TV médialejátszó
Apple TV médiabox

TV okosító
Médialejátszó Android rendszerrel

Médialejátszók és felbontás - milyet válasszunk?

Ha médialejátszó mellett döntöttél, figyelj oda a támogatott felbontásra is. Ennek kiválasztása a televíziód lehetőségeitől függ.

 • A Full HD multimédia lejátszó elégséges minőséget nyújt filmezős esték, vagy sorozatmaratonok számára. Ide tartoznak a legolcsóbb médialejátszók, ideálisak Full HD televíziók mellé, valójában a klasszikus set-top boxok helyettesítésére szolgálnak.
 • A médialejátszó 4K felbontással nagyszerű lehetőség az igényes felhasználók számára, akiknek nagyon fontos a jelenetek összes részlete. A 4K tartalomfogyasztás egyre elterjedtebb, számos Youtube videó készül 4K felbontásban. ennek megfelelően a legtöbb médialejátszó ebbe a csoportba tartozik.
 • A 8K multimédia player a lehető legrészletgazdagabb képet biztosítja még nagyon nagy képátlók mellett is. A 8K médiaboxok a jövő hírnökei, az ilyen felbontású tartalom egyelőre ritka.

Ha a telefonról vagy tabletről történő vezeték nélküli képernyőmegosztásra vágysz, tekintsd meg a SmartConnect eszközök kínálatát.

Médialejátszó TV-hez: media box és set-top box egyben

Ha a médialejátszó TV-hez kell elsősorban, akkor a DVB-T2/T-vel rendelkező médialejátszó modelleket ajánljuk figyelmedbe. Ezek TV tunerrel rendelkeznek, ami lehetővé teszi a digitális televízióadás behangolását. Tehát ha felteszed a kérdést, hogy a set-top box, vagy a médialejátszó a megfelelőbb a számodra, akkor a DVB-T2/T TV tunerrel rendelkező multimedia player az ideális megoldás. Olyan modelleket is találsz kínálatunkban, amelyek a felvétel lehetőségét is biztosítják, így egy eszközzel megvan minden: multimédia lejátszó, felvevő, TV tuner.

Merevlemezes médialejátszó

A merevlemezes médialejátszók esetén a lejátszás, illetve felvétel nemcsak USB eszközökről lehetséges, mivel ezek a készülékek rendelkeznek beépített merevlemezzel is. Ez nemcsak gyorsabb fájlelérést tesz lehetővé, de többféle fájlrendszert is támogathat, illetve ezeket a háttértárakat beépített szerver esetén a hálózaton keresztül más eszközökről is elérhetjük.

Hordozható médialejátszó

A hordozható médialejátszó lehetővé teszi, hogy utazás közben vagy nyaralás alatt is elérd a TV csatornák műsorát, vagy videókat játszhatsz le, böngéssz a neten, zenét hallgass, de még játszhatsz is rajta. A nagy képernyőn vetíthetsz fotókat és videohívásra is használhatod.

Asztali multimédia lejátszó

A médialejátszók között még mindig az asztali megoldások vannak túlsúlyban. Ennek egyik oka a gazdag csatlakozókínálat. A hordozható megoldások, mint a Google Chromecast, vagy a Xiaomi Mi TV Stick értelemszerűen nem szolgálnak LAN, USB vagy HDMI bemenetekkel. Az asztali médialejátszók ezáltal univerzális eszközök, a fizikai lemezeken kívül a legtöbb fájl kiterjesztéssel sikeresen megbirkóznak.

médialejátszó

A médialejátszók fontos funkciói és tulajdonságai

Milyen további tulajdonságokkal rendelkezhetnek még a médialejátszók? Tekintsd meg a legfontosabbak listáját.

 • Az operációs rendszer a központ okos része. A felhasználói közeget alkotja és alkalmazások telepítését teszi lehetővé.
 • A WiDi és a Miracast olyan technológiák, melyek a mobiltelefonon megtekintés alatt álló tartalom televízióképernyőn történő megosztására szolgálnak.
 • A WiFi és a Bluetooth biztosítják az internetről vagy egyéb eszközökről származó tartalom vezeték nélküli streamelését.
 • Az okos NAS funkció a központhoz történő csatlakozási típusok tárházát bővíti ki (FTP, DLNA vagy SMB segítségével).
 • A DivX támogatása jól jöhet, ha internetről letöltött, vagy DVD-ről extrahált videókat szeretnél lejátszani a médiaboxon.

i

A médialejátszó a népszerű streaming szolgáltatásokkal történő kombináció során éri el legnagyobb hatékonyságát. Ezek közé tartozik a YouTube, HBO GO, Netflix vagy a Disney+.

A multimédia lejátszó ára

Multimédia lejátszót már 10-20 000Ft körüli áron beszerezhetsz nálunk. A legdrágább modellek ára pedig többszázezer Ft-ra is rúghat. Az utóbbiak már egy számítógépet is magukba foglalnak. A legtöbb modellt természetesen a két véglet között találod, ahol igényeid szerint választhatsz a különböző rendszerek és felszereltségek közül.

A leírás elrejtése
Hasznosnak találtad ezt az információt?
Ez az űrlap csak a fenti leírásban található információk értékelésére szolgál.
Ha kérdésed van a termékekkel, szolgáltatásokkal, szállítással, vagy egyéb ügyekkel kapcsolatban, keresd fel ügyfélszolgálatunkat.
Mit javíthatnánk benne? Hiányolsz valamit? Valami rosszul van feltüntetve? Oszd meg velünk.

Legtöbbet eladott

1.
Xiaomi TV Box S 2nd Gen Szállításra kész > 5 db
Médialejátszó - támogatás: 4K Ultra HD, 8 GB tárhely, tvOS operációs rendszer, 2 GB RAM, Bluetooth és Wi-Fi, HDMI 2.1, micro USB és USB 2.0, HbbTV, Amazon Prime Video, Facebook, HBO Go, Netflix, Spotify és YouTube alkalmazás, a csomagolás tartalma: távirányító és adapter
26 090 Ft

2.
Médialejátszó - támogatás: Full HD, Android OS operációs rendszer, 1,5 GB RAM, Wi-Fi, HDMI és USB-C, Netflix és YouTube alkalmazás, a csomagolás tartalma: távirányító
20 490 Ft

3.
Apple TV 4K 2022 128GB Szállításra kész > 5 db
Médialejátszó - támogatás: 4K Ultra HD, 128 GB tárhely, tvOS operációs rendszer, Bluetooth és Wi-Fi, ethernet LAN és HDMI 2.1, App Store, Apple TV, Netflix és YouTube alkalmazás, a csomagolás tartalma: távirányító és adapter
79 990 Ft

Még több
44 termék
Classic Kategória
4,6 21×
Xiaomi TV Box S 2nd Gen
Médialejátszó - támogatás: 4K Ultra HD, 8 GB tárhely, tvOS operációs rendszer, 2 GB RAM, Bluetooth és Wi-Fi, HDMI 2.1, micro USB és USB 2.0, HbbTV, Amazon Prime Video, Facebook, HBO Go, Netflix, Spotify és YouTube alkalmazás, a csomagolás tartalma: távirányító és adapter
26 090 Ft
Szállításra kész > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: XIAOR012
Arany középút
4,2 18×
Homatics Box R Plus Android TV - 4K UHD multimédia lejátszó
Médialejátszó - támogatás: 4K Ultra HD, Android OS operációs rendszer, 4,096 GB RAM, Bluetooth és Wi-Fi, ethernet LAN és HDMI, Disney+, Netflix és Voyo alkalmazás, a csomagolás tartalma: távirányító és adapter
57 990 Ft
Szállításra kész > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: HMTCS002
Arany középút
4,6 43×
Nokia 8010
Médialejátszó - támogatás: 4K Ultra HD, 32,768 GB tárhely, Android OS operációs rendszer, 4,096 GB RAM, Bluetooth, DLNA és Wi-Fi, 3,5 mm Jack, audio kimenet - analóg, digitális optikai kimenet, ethernet LAN, HDMI 2.1, USB 2.0, USB 3.0 és USB-C, internetes rádió, hangvezérlés, Amazon Prime Video, App Store, Apple TV, Disney+, Facebook, HBO Go, Google Play Zene, Kodi, Netflix, O2 TV, Skylink Live TV, Spotify, Twitter, Voyo, Webböngésző és YouTube alkalmazás, a csomagolás tartalma: távirányító és adapter
53 590 Ft
Szállításra kész > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: NOK002
Premium Kategória
4,9 61×
Apple TV 4K 2022 128GB
Médialejátszó - támogatás: 4K Ultra HD, 128 GB tárhely, tvOS operációs rendszer, Bluetooth és Wi-Fi, ethernet LAN és HDMI 2.1, App Store, Apple TV, Netflix és YouTube alkalmazás, a csomagolás tartalma: távirányító és adapter
79 990 Ft
Szállításra kész > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: NL824e8b
4,4
Xiaomi TV Stick 4K
Médialejátszó - támogatás: 4K Ultra HD, Android OS operációs rendszer, 2 GB RAM, 8 GB ROM, Bluetooth, HDMI és micro USB, a csomagolás tartalma: távirányító
Leárazás -17 %
18 990 Ft 22 990 Ft
Szállításra kész > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: HUXIAOR007
4,9 93×
Google Chromecast 4 Google TV HD - adapter nélkül
Médialejátszó - támogatás: Full HD, Android OS operációs rendszer, 1,5 GB RAM, Wi-Fi, HDMI és USB-C, Netflix és YouTube alkalmazás, a csomagolás tartalma: távirányító
20 490 Ft
Szállításra kész > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: GO181c
4,6 150×
Google Chromecast 4 Google TV - adapter nélkül
Médialejátszó - támogatás: 4K Ultra HD, Android OS operációs rendszer, Bluetooth és Wi-Fi, HDMI 2.0, a csomagolás tartalma: távirányító
30 290 Ft
Szállításra kész > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: GO181b
4,1 422×
Xiaomi Mi TV Stick EU
Médialejátszó - támogatás: Full HD, 8 GB tárhely, Android OS operációs rendszer, 1 GB RAM, 8 GB ROM, Bluetooth és Wi-Fi, HDMI és micro USB, hangvezérlés, Amazon Prime Video, Netflix és YouTube alkalmazás, a csomagolás tartalma: távirányító
Leárazás -10 %
17 990 Ft 19 990 Ft
Szállításra kész > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: XIAOR006
4,7 36×
Apple TV 4K 2022 64 GB
Médialejátszó - támogatás: 4K Ultra HD, 64 GB tárhely, tvOS operációs rendszer, Bluetooth és Wi-Fi, HDMI 2.1, App Store, Apple TV, Netflix és YouTube alkalmazás, a csomagolás tartalma: távirányító és adapter
71 990 Ft
Szállításra kész > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: NL824e8a
4,6 115×
Thomson THA100
Médialejátszó - támogatás: 4K Ultra HD, 8 GB tárhely, Android OS operációs rendszer, 2 GB RAM, Bluetooth és Wi-Fi, 3,5 mm Jack, audio kimenet - analóg, digitális optikai kimenet, ethernet LAN, HDMI, HDMI 2.0, MicroSD slot, USB 2.0 és USB 3.0, internetes rádió, hangvezérlés, Amazon Prime Video, Apple TV, Disney+, Facebook, Google Play Store, HBO Go, Google Play Zene, Kodi, Netflix, Plex, Skylink Live TV, Spotify, Steam Link, Voyo, Webböngésző, YouTube, T-Mobile TV GO és Vodafone TV alkalmazás, a csomagolás tartalma: távirányító és adapter
32 990 Ft
Szállításra kész > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: THM006b1
4,6 45×
BLAUPUNKT B-Stream Box
Médialejátszó - támogatás: 4K Ultra HD, 8 GB tárhely, Android OS operációs rendszer, 2 GB RAM, Bluetooth és Wi-Fi, ethernet LAN, HDMI 2.1, MicroSD slot, USB 2.0 és USB 3.0, hangvezérlés, Google Play Store, Netflix, Webböngésző és YouTube alkalmazás, a csomagolás tartalma: távirányító
26 490 Ft
Szállításra kész > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: PZ995b3
5,0
Homatics Dongle G 4K Google TV
Médialejátszó - támogatás: 4K Ultra HD, Android OS operációs rendszer, 2,048 GB RAM, 8,192 GB ROM, Bluetooth és Wi-Fi, ethernet LAN, HDMI és USB-C, Disney+, HBO Go és Netflix alkalmazás, a csomagolás tartalma: távirányító és adapter
34 290 Ft
Szállításra kész > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: HMTCS009
4,8 47×
NVIDIA SHIELD TV (2019)
Médialejátszó - támogatás: 4K Ultra HD, 8 GB tárhely, Android OS operációs rendszer, 2 GB RAM, Bluetooth és Wi-Fi, ethernet LAN, HDMI 2.0 és MicroSD slot, Amazon Prime Video, Google Play Store, Google Play Zene, Netflix, Plex, Vudu és YouTube alkalmazás, a csomagolás tartalma: távirányító és adapter
65 790 Ft
Szállításra kész > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: VN023a1a
DUNE HD MAX VISION 4K - Médialejátszó Ingyen
Alzabox szállítás
5,0
DUNE HD MAX VISION 4K
Médialejátszó - támogatás: 4K Ultra HD, 32 GB tárhely, Android OS operációs rendszer, 4 GB RAM, Bluetooth, DLNA, UPnP és Wi-Fi, HDMI 2.0, optikai kimenet, USB 3.0 és USB-C, Google Play Store és Kodi alkalmazás, a csomagolás tartalma: távirányító és adapter
352 890 Ft
Szállításra kész 1 db
Termékkód: GK272o7q
5,0
Homatics Box Q/Box R Tuner DVB-T2/C Fehér
Médialejátszó -, USB-C, DVBT2/STB
7 390 Ft
Szállításra kész 3 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: HMTCS010
4,6
Homatics Box R Android TV
Médialejátszó - támogatás: 4K Ultra HD, Android OS operációs rendszer, 2,048 GB RAM, 16,384 GB ROM, Bluetooth és Wi-Fi, ethernet LAN és HDMI, Disney+, Netflix és Voyo alkalmazás, a csomagolás tartalma: távirányító és adapter
43 490 Ft
Szállításra kész > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: HMTCS001
5,0
Sencor SMP ATV2
Médialejátszó - támogatás: 4K Ultra HD, 16 GB tárhely, Android OS operációs rendszer, 2 GB RAM, Bluetooth, DLNA és Wi-Fi, HDMI 2.0, HDMI 2.1, MicroSD slot és USB 3.0, hangvezérlés, HBO Go, Kodi, Spotify, Voyo és YouTube alkalmazás, a csomagolás tartalma: távirányító és adapter
Szuper ár
32 790 Ft
Szállításra kész > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: SEDV005b
4,6 26×
EVOLVEO Alpha T2
Set-top box - DVB-T2 (H.265/HEVC), Full HD, Timeshift és EPG, felvétel: külső meghajtóra, HDMI, SCART és USB
11 590 Ft
Szállításra kész > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: JT901m3g
4,3 12×
Nokia 8000
Médialejátszó - támogatás: 4K Ultra HD, 8 GB tárhely, Android OS operációs rendszer, 2 GB RAM, 8 GB ROM, Bluetooth és Wi-Fi, HDMI, optikai kimenet, USB 2.0 és USB-C, Amazon Prime Video, Disney+, Facebook, Google Play Store, HBO Go, Google Play Zene, Kodi, Netflix, O2 TV, Skylink Live TV, Skype, Spotify, Steam Link, Twitter, Voyo, Webböngésző, YouTube, T-Mobile TV GO és Vodafone TV alkalmazás, a csomagolás tartalma: távirányító, adapter és HDMI kábel
36 590 Ft
Szállításra kész > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: NOK000A1
4,5 10×
Homatics Box Q Android TV - 4K UHD
Médialejátszó - támogatás: 4K Ultra HD, Android OS operációs rendszer, 2,048 GB RAM, 8,192 GB ROM, Bluetooth és Wi-Fi, ethernet LAN és HDMI, Netflix, Skylink Live TV és Voyo alkalmazás, a csomagolás tartalma: távirányító és adapter
33 990 Ft
Szállításra kész > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: HMTCS003
3,2
STRONG SRT41
Médialejátszó - támogatás: 4K Ultra HD, 8 GB tárhely, Android OS operációs rendszer, 2 GB RAM, Bluetooth és Wi-Fi, HDMI, Disney+, Netflix és YouTube alkalmazás, a csomagolás tartalma: távirányító
28 290 Ft
Szállításra kész > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: THM006b3
3,9 10×
XtendLan Android TV 10 box HK1T
Médialejátszó - támogatás: 8K Ultra HD, 64 GB tárhely, Android OS operációs rendszer, 4 GB RAM, Bluetooth, DLNA és Wi-Fi, HDMI, MicroSD slot, optikai kimenet, USB 2.0 és USB 3.0, Netflix, O2 TV, Skylink Live TV, Spotify, YouTube, HBO MAX, Lepší,TV, TellyTV és SledovaniTV alkalmazás, a csomagolás tartalma: távirányító
36 390 Ft
Szállításra kész > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: Xten_23_01
3,0
Nokia Streaming Stick 800
Médialejátszó - támogatás: Full HD, 8,192 GB tárhely, Android OS operációs rendszer, 1,024 GB RAM, Bluetooth, DLNA és Wi-Fi, HDMI és HDMI 2.0, internetes rádió, hangvezérlés, Amazon Prime Video, App Store, Apple TV, Disney+, Facebook, HBO Go, Google Play Zene, Kodi, Netflix, Skylink Live TV, Spotify, Twitter, Voyo, Webböngésző és YouTube alkalmazás, a csomagolás tartalma: távirányító és adapter
24 290 Ft
Szállításra kész > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: PZ995b3x
Dune HD Ultra Vision 4K - Médialejátszó Ingyen
Alzabox szállítás
Dune HD Ultra Vision 4K
Médialejátszó - támogatás: 4K Ultra HD, 32 GB tárhely, Android OS operációs rendszer, 4 GB RAM, Bluetooth, DLNA és Wi-Fi, ethernet LAN, HDMI 2.0, MicroSD slot, USB 2.0 és USB-C, Google Play Store és Kodi alkalmazás, a csomagolás tartalma: távirányító
706 590 Ft
Szállításra kész 3 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: GK272o7u

Médialejátszók

4K tvDirect LED: Mi az és hogyan működik? A Direct LED a LED televíziókban használt háttérvilágítási technológiák egyike. Mi a lényege, mik az előnyei és hátrányai, és miben különbözik az RGB LED-től vagy az Edge LED-től?
A Google Chromecast és a Google TV összehasonlítása. Ebből a cikkből megtudhatod, hogyan működnek a Chromecast eszközök, és miben különböznek az egyes verziók. Emellett tippekkel látunk el az új Chromecasthoz készült érdekes alkalmazásokkal kapcsolatban is.
Az Apple a napokban mutatta be az M2 chippel ellátott iPad Pro-t, a frissített alap iPad-et, de máris itt van az új Apple TV 4K. Tulajdonképpen ez már az Apple TV 4K 3. generációja, az alábbiakban pedig ennek az új terméknek vesszük szemügyre közelebbről is a...
cikkMilyen médialejátszót vegyek? A médialejátszó, más néven multimédia központ, egy régebbi "buta" tévét vagy akár egy projektort is teljes értékű, internetkapcsolattal rendelkező Smart TV-vé varázsol. A médialejátszó kiválasztásakor érdemes figyelmet fordítani néhány alapvető szempontra, amelyek...
Hagyományos TV-d van otthon, ugyanakkor érdekelnek a streaming szolgáltatások, például a Netflix és a hozzá hasonlók tartalma? Nem kell új TV-t vásárolnod vagy a tartalmat a számítógép képernyőjén nézned. Érdekes és megfizethető megoldást jelent az EVOLVEO MultiMedia...
További cikkek

Médialejátszók

A Médialejátszók kategóriában összesen 44 termék közül válogathatsz online boltunkban. Rendelésedet hétköznapokon 2 napon belül házhoz szállítjuk. A Budapest több pontján elérhető AlzaBoxokból már másnap felveheted a rendelésed, de ellátogathatsz áruházunkba is.
Tekintsd meg a legolcsóbb termékeket a következő kategóriában: olcsó médialejátszók Az ár alapján a legdrágábbtól csökkenő sorrendbe rendezett termékeket keresd ennél a kategóriánál: legdrágább médialejátszók A termékeket a legnépszerűbbtől a legkevésbé kedveltig rendezve ebben a kategóriában találod: legnépszerűbb, legjobb médialejátszók A vásárlóink körében legnépszerűbb termékeket itt találhatod: médialejátszók vélemények
P-DC1-WEB15
28 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ