Výměna nevhodného dárku HU Před Startem - Slevy voucherem 15.11 - 4.12

Elektromos fűtés

Termékkatalógus
Ár
-
Elérhetőség
Termék állapota
Fűtőrendszer típusa
Elektromos
(341)
Fűtőventilátor
(58)
Konvektor
(66)
Infravörös
(40)
Gáz
(7)
Halogén
(11)
Anyag
(48)
Fém
(75)
(12)
Acéllemez
(22)
Tulajdonságok
Működést jelző fény
(160)
Elektronikus vezérlés
(104)
LED kijelző
(91)
Oszcilláció
(44)
Fűtési teljesítmény
40 W
37000 W
-
Befűthető légtér
0 m3
1000 m3
-

Elektromos fűtés mellett döntöttél, és szeretnél többet megtudni róla? Olvass tovább, ha szeretnéd megismerni, mit kínál az elektromos fűtés, mik az előnyei és hátrányai, továbbá milyen típusokkal találkozhatsz a piacon. Segítünk kiválasztani a neked megfelelő opciót széles elektromos fűtés választékunkból.

Tovább

Elektromos fűtés: korszerű és kényelmes

Az elektromos fűtés, legyen szó akár radiátorról, akár közvetlen üzemű fűtőberendezésről, első pillantásra nagy kiadásnak tűnhet, azonban ennek az ellenkezője igaz. Az elektromos fűtés számos előnnyel jár, és nem is kerül túl sokba.

 • A konnektoros fűtőberendezés kiemelkedően nagy hatékonyságú.
 • Gazdaságos, környezetbarát megoldás.
 • Az elektromos fűtőtestek nem bocsátanak ki füstöt vagy más, kellemetlen szagokat, és nem keltenek párát.
 • Elektromos fűtés alkalmazásával alacsonyabb beruházási költségekkel számolhatsz.
 • Modern, elegáns és stílusos darabokat találhatsz.
 • Az otthoni elektromos fűtés könnyedén karbantartható és működtethető.

Mire kell figyelni elektromos fűtés vásárlása előtt?

Az elektromos fűtés tökéletesen helyettesíti a gázfűtést. Mielőtt kiválasztanál egy fűtőtestet, vedd figyelembe az alábbi szempontokat:

 • Az elektromos fűtőtesteket a helyiség méretének és szigeteltségének megfelelően válaszd ki.
 • Gondold át, hogy alkalmi használatú vagy egész évben használható készüléket szeretnél vásárolni.
 • Ne feledkezz meg a megjelenésről sem – az elektromos fűtőtestnek illeszkednie kell a környezetébe.
 • Az allergiás és asztmás betegek kerüljék az olyan elektromos fűtőtesteket, amelyek felkavarják a port.

Csak alkalmanként kell fűteni a helyiségeket? Válassz elektromos fűtőtestet Milyen fűtőkészüléket vegyek? cikkünk segítségével.

Elektromos fűtés és típusai

Elektromos fűtés számos változatban kapható. Mindegyik típusnak megvannak a maga előnyei és hátrányai, továbbá valamilyen módon mindegyik speciális. Ismerd meg a legjobb elektromos fűtőberendezéseinket!


Elektromos fűtés

Az elektromos fűtés választékban olyan stílusos dizájndarabokat is találhatsz, amelyekről alig mondható meg, hogy fűtőtestek. Ne feledd azonban, hogy a választás során a legfontosabb paraméter az elektromos fűtőberendezés energiafogyasztása.

Radiátorok, mint központi elektromos fűtőtestek

A radiátor olyan elektromos fűtés, amely olajjal töltött lamellákkal rendelkeznek. Ezek felmelegednek és hőt adnak le. A radiátorok jól működnek központi fűtésként. Nem keltenek zajt és nem kavarják fel a port, és a lamellák kikapcsolás után még egy darabig melegek maradnak. Valószínű azonban, hogy nem találsz alacsony energiafogyasztású elektromos radiátort a kínálatban.

Meleglevegős elektromos fűtés

A hősugárzók közvetlenül hővé alakítják a villamos energiát, és bekapcsolás után azonnal beindulnak. Hatékony készüléket kap alacsony áron. Problémát jelenthet azonban a készülék zajszintje és a kikapcsolást követő gyors lehűlés. A hősugárzók allergiás betegek számára sem ideálisak, mivel felverik a port. Jól használhatók azonban kiegészítő elektromos fűtőberendezésként.

i

Melyik a megfelelő elektromos fűtőtest a fürdőszobába?

Vannak, akik a törölközőszárítós radiátorokat részesítik előnyben, amelyekre nedves törölközőket lehet akasztani, mások pedig a klasszikus radiátorokat választják. Az elektromos padlófűtés is remek lehetőség, amely nemcsak a fürdőszobában, hanem a nappaliban is használható.

Konvektor - az első számú elektromos fűtés választás az otthonokban

A konvektorok beszívják a talaj közeli hideg levegőt, és a már felmelegített levegőt a készülék tetején bocsátják ki. Csendesek, könnyűek és az áruk is kedvező. Eltart egy ideig ugyan, amíg beindulnak, és a meleglevegős elektromos fűtőberendezésekhez hasonlóan ezek a készülékek is felkavarják a port. A konvektorokat például helyiségek extra fűtésére érdemes használni.

Fűtőpanel: gazdaságos elektromos fűtés

A fűtőpanelek olyan berendezések, amelyek elektromos áram segítségével intenzív hőt bocsátanak ki, és azt magas sugárzó hőhullámokká alakítják át. A fűtőpanelek használatának számos előnye van, például a nagy teljesítmény, az alacsony fogyasztás vagy a csendes működés, ráadásul a port sem kavarják fel. Ugyanakkor fűtőpanelek vásárlása során magasabb beszerzési költségekkel kell számolnod.

Szeretnél elektromos fali fűtőtestet felszerelni? Erre a célra a fűtőpanelek vagy a konvektorok alkalmasak.

Az infrapanelek hatékony elektromos fűtőberendezések

Az infravörös melegítők olyan berendezések, amelyek erős rövidhullámú hő segítségével gyorsan és intenzíven melegítik fel a tárgyakat és az embereket. Csendesek, bekapcsolást követően azonnal fűtenek, és az áruk is kedvező. Vásárlásuktól eltántoríthat a magas energiafogyasztás és az a tény, hogy kikapcsolás után azonnal lehűlnek. Alkalmasak fürdőszobák fűtéséhez.

Kandallók, mint elektromos fűtőberendezések a kellemes otthonért

Az elektromos fűtés eszközei közé tartoznak az elektromos kandallók is. Ezek hőt sugároznak, amelyet izzást imitáló hamis lángok egészítenek ki. Romantikus megjelenésük és az általuk sugárzott melegség hangulatos otthont varázsol. Az elektromos kandallók azonban viszonylag drágák és zajosak.

i

Elektromos fűtés autóba

A motor kímélése és üzemanyagmegtakarítás érdekében a járművek belsejét is fűtheted elektromosan, legyen szó személygépkocsiról vagy lakóautóról. Lakókocsikhoz például kis, praktikus elektromos fűtőberendezést ajánlunk.

Elektromos fűtés nem lakáscélú helyiségek számára

Ha a lakótereken kívül más helyiségeket is fűteni szeretnél, az elektromos fűtőberendezéseknek csupán a kábelek és a hálózati csatlakozók szabnak határt. Építkezéshez válassz ventilátorral ellátott készüléket, amely nagyobb légcserét tesz lehetővé. Ha egy irodát szeretnél fűteni, a hagyományos radiátor, meleglevegős fűtőtest vagy konvektor a megfelelő választás.

Elektromos fűtés termosztáttal és egyéb készülékekkel

A termosztáttal felszerelt elektromos radiátor lehetővé teszi, hogy a hőmérsékletet a saját igényeid szerint szabályozhasd. Azonban nem ez az elektromos fűtőberendezések egyetlen praktikus tulajdonsága:

 • A túlmelegedés elleni védelem biztosítja, hogy az elektromos fűtőberendezés akkor se sérüljön meg, amikor teljes teljesítménnyel üzemel.
 • A felborulás elleni védelem kikapcsolja a készüléket, ha az felborulna.
 • A távirányító lehetővé teszi, hogy az ágy kényelméből szabályozd a fűtést.
 • A hideg elleni védelem automatikusan bekapcsolja a fűtőberendezést, ha a helyiség hőmérséklete alacsonyabb a megengedettnél.
 • Az elektromos fűtőtest vízhatlansága megvédi a készüléket a nedvességtől és a víztől.
 • Az időzítő az általad megadott időpontban kapcsolja be és ki a fűtőberendezést.
A leírás elrejtése
Hasznosnak találtad ezt az információt?
Ez az űrlap csak a fenti leírásban található információk értékelésére szolgál.
Ha kérdésed van a termékekkel, szolgáltatásokkal, szállítással, vagy egyéb ügyekkel kapcsolatban, keresd fel ügyfélszolgálatunkat.
Mit javíthatnánk benne? Hiányolsz valamit? Valami rosszul van feltüntetve? Oszd meg velünk.

Legtöbbet eladott

1.
Home HC-B200W Addax Szállításra kész > 5 db
Elektromos konvektor - szabadonálló, fűtőteljesítmény 2000 W, 3 teljesítményfokozat 750/1250/2000 W, 20 m2-ig alkalmas, túlmelegedés elleni védelem, biztonsági védelem felborulás esetén, kábelhossz 1,5 m, méretek (lábbal) 38, 6 x 53,5 x 20 cm, tömege 2 kg
11 490 Ft

2.
Rohnson R-017 Szállításra kész > 5 db
Elektromos konvektor - 2500 W fűtési teljesítmény, földre, túlmelegedés elleni védelem, biztosíték, gyerekzár, időzítő, termosztát, távirányító, ventilátor és hőmérséklet szabályozás, mérete: 44,3 × 67 × 19,8 cm (ma × sz × mé), fehér színű
28 690 Ft

3.
Infra hősugárzó - 2 állítható fűtési szint: 1000/2000 W, falra és mennyezetre szerelhető, legfontosabb jellemzők és előnyök: távirányító és teljesítményszabályozó, 10,6 × 62,3 × 7,2 cm (ma × szé × mé), ezüst szín
32 290 Ft

Még több
380 termék
Saját márkánk TOP minőség szuper áron
4,4 18×
Home HC-B200W Addax
Elektromos konvektor - szabadonálló, fűtőteljesítmény 2000 W, 3 teljesítményfokozat 750/1250/2000 W, 20 m2-ig alkalmas, túlmelegedés elleni védelem, biztonsági védelem felborulás esetén, kábelhossz 1,5 m, méretek (lábbal) 38, 6 x 53,5 x 20 cm, tömege 2 kg
Szuper ár
11 490 Ft
Szállításra kész > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: HM_HC_B200W
Classic Kategória Olcsó, de kiválóra értékelt
CONCEPT QH4000 Fali kerámia hősugárzó, 2000 W, fehér - Hősugárzó Típusok
4,0 21×
CONCEPT QH4000 Fali kerámia hősugárzó, 2000 W, fehér
Hősugárzó - 2000W teljesítmény, 2 teljesítmény fokozat, elhelyezése falra, túlmelegedés elleni védelem, biztosíték, időzítő, LED kijelző, termosztát, távirányító, ventilátor, teljesítményszabályozó, automatikus kikapcsolás, hőmérséklet szabályozás
27 790 Ft
Szállításra kész 1 db
Termékkód: CONET4000
Arany középút Kiváló ár/érték arány
4,8
Black+Decker BXWSH2000E Fali kerámia panel
Elektromos fűtőpanel - alkalmas lakóterekbe és fürdőszobába, 2000 W fűtési teljesítmény, 2 fűtési fokozat, elhelyezés falra, zajszint 50 dB(A), túlmelegedés elleni védelem, biztosíték, időzítő, termosztát, távirányító, ventilátor, automatikus kikapcsolás és hőmérséklet szabályozás, mérete 18,5 × 56 × 11,7 cm (Ma×Sz×Mé), fekete kivitel
42 490 Ft
Szállításra kész > 5 db
Termékkód: BLDET014
Premium Kategória Minőség kompromisszumok nélkül
3,5
Princess 348035 SMART
Elektromos fűtőpanel - alkalmas lakóterekbe, fürdőszobába, műhelybe és garázsba, 350 W fűtési teljesítmény, elhelyezés falra és földre, túlmelegedés elleni védelem, időzítő, termosztát, automatikus kikapcsolás, hőmérséklet szabályozás és WiFi, befűthető légtér 24 m³, mérete 60 × 60 × 1,8 cm (Ma×Sz×Mé), fehér kivitel
65 890 Ft
Szállításra kész > 5 db
Termékkód: PRITP124
5,0
Cattara Fali infravörös hősugárzó + távirányító 2000 W 230 V
Infra hősugárzó - 2 állítható fűtési szint: 1000/2000 W, falra és mennyezetre szerelhető, legfontosabb jellemzők és előnyök: távirányító és teljesítményszabályozó, 10,6 × 62,3 × 7,2 cm (ma × szé × mé), ezüst szín
32 290 Ft
Szállításra kész > 5 db
Termékkód: CMP1311
4,8
Rohnson R-017
Elektromos konvektor - 2500 W fűtési teljesítmény, földre, túlmelegedés elleni védelem, biztosíték, gyerekzár, időzítő, termosztát, távirányító, ventilátor és hőmérséklet szabályozás, mérete: 44,3 × 67 × 19,8 cm (ma × sz × mé), fehér színű
28 690 Ft
Szállításra kész > 5 db
Termékkód: ROHKO303
AENO GH4S - Elektromos fűtőpanel
Típusok
4,8
AENO GH4S - 3 év garancia
Elektromos fűtőpanel - vezérlés alkalmazással + beépített LED kijelző, alkalmas lakóhelyiségekbe, fűtési teljesítmény 700 W, elhelyezhető falon vagy padlón, felborulás elleni biztosíték, hőmérséklet-szabályozás és WiFi, akár 30 m² méretű helyiség kifűtésére, méretek 36,5×100×2,5 cm (M×Sz×Mé), fekete
102 990 Ft
Szállításra kész > 5 db
Termékkód: AENtpp87
4,3 24×
TRISTAR KA-5061
Ventilátoros hősugárzó - hőmérsékletbeállítás három fokozatban, állítható termosztát, hőálló kivitelezés, teljesítményfelvétel: 3000 W, 25 fokos szögben állítható, PTC kerámia fűtőtest, ventilátor funkció, IPX4 védettség - nedves környezetben is elhelyezhető, max. 35 négyzetméteres helyiségbe alkalmas, fogantyú a könnyű mozgatás érdekében
33 490 Ft
Szállításra kész > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: TRIVT014
4,4
ELÍZ EQH 12 W
Infra hősugárzó - alkalmas lakásba, házba, nyaralóba, konyhába, fürdőszobába, garázsba és műhelybe, fűtési teljesítmény 1200 W, 2 fűtési fokozat, elhelyezhető falra, hőmérséklet szabályozás és néma üzemmód, befűthető légtér mérete 25 m³, működésjelző lámpa, mérete 16 × 61 × 9 cm (Ma×Sz×Mé), fehér kivitel
Leárazás -75 %
22 990 Ft 91 990 Ft
Szállításra kész > 5 db
Termékkód: ELIET415
4,5
SENCOR SFH 7600WH
Ventilátoros hősugárzó - lakásba és fürdőszobába, földre helyezhető, 2000 W fűtési teljesítmény, 3 fűtési fokozat, zajszint 60 dB, felborulás elleni védelem, túlmelegedés elleni védelem és termosztát, mérete 23,1 × 16,4 × 12,3 cm (Ma×Sz×Mé)
11 790 Ft
Szállításra kész 2 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: SENHV783
4,4
Tristar KA-5819 WiFi
Elektromos konvektor - 2000 W fűtési teljesítmény, földre, időzítő, led kijelző, termosztát, távirányító és WiFi, 60 m3-ig felfűti a helyiséget, mérete: 60,5 × 67,5 × 21 cm (ma × sz × mé), fehér színű
44 990 Ft
Szállításra kész > 5 db
Termékkód: TRIKO807
4,5 29×
Rohnson R-6065
Ventilátoros hősugárzó - lakásba, házba és nyaralóba, falra helyezhető, 2000 W fűtési teljesítmény, 2 fűtési fokozat, felborulás elleni védelem, túlmelegedés elleni védelem, biztosíték, időzítő, LED kijelző, termosztát, távirányító, ventilátor, teljesítményszabályozó és hőmérséklet szabályozás, mérete 20,5 × 54 × 10,5 cm (Ma×Sz×Mé), fehér kivitel
27 990 Ft
Szállításra kész > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: ROHTO240
SENCOR SFH 6020BL - Ventilátoros hősugárzó
Típusok
4,1 13×
SENCOR SFH 6020BL
Ventilátoros hősugárzó - lakásba, házba, irodába és hálószobába, földre és asztalra helyezhető, 600 W fűtési teljesítmény, zajszint 49 dB(A), biztosíték, mérete 18,5 × 12 × 10 cm (Ma×Sz×Mé)
4 790 Ft
Szállításra kész > 10 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: SENtpl72
Concept RO3411 - Elektromos radiátor
Típusok
4,8 17×
Concept RO3411
Elektromos radiátor - lakásba, nyaralóba, garázsba és műhelybe, 2300 W fűtési teljesítmény, 3 fűtési fokozat, elhelyezés földre, túlmelegedés elleni védelem, időzítő és termosztát, LED kijelző, időzítő és termosztát, 2300 W energiafelhasználás, fehér kivitel, mérete 63,5 × 28,4 × 46,5 cm (Ma×Sz×Mé)
Leárazás -12 %
36 890 Ft 41 890 Ft
Szállításra kész > 5 db
Termékkód: CONrd38
CONCEPT QH4001 Fali kerámia hősugárzó, 2000 W, fekete - Hősugárzó
Típusok
4,0 21×
CONCEPT QH4001 Fali kerámia hősugárzó, 2000 W, fekete
Hősugárzó - 2000W teljesítmény, 2 teljesítmény fokozat, elhelyezése falra, túlmelegedés elleni védelem, biztosíték, időzítő, LED kijelző, termosztát, távirányító, ventilátor, teljesítményszabályozó, automatikus kikapcsolás, hőmérséklet szabályozás
31 990 Ft
Szállításra kész > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: CONET4001
4,9 47×
Siguro HS-H100W Warmito
Ventilátoros hősugárzó - elektromos, legfeljebb 10 m2-es helyiségekhez, 1500 W teljesítmény, fokozatmentes hőszabályozás, oldalirányba fordítható, automatikus kikapcsolás felborulás estén, hőbiztosíték, 60 dB zajszint, kábel hossza: 1,83 m, méretek: 28,5 × 10 × 25,8 cm, tömeg: 2 kg, 3 év garancia
Szuper ár
21 790 Ft
Szállításra kész > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: SGR_HS_H100W
Concept KS4000 - Elektromos konvektor Típusok
4,0 20×
Concept KS4000
Elektromos konvektor - 2000 W fűtési teljesítmény, falra és földre, időzítő, led kijelző, termosztát és távirányító, mérete: 43,5 × 92 × 24 cm (ma × sz × mé), fehér színű
43 990 Ft
Szállításra kész > 5 db
Termékkód: CONKS883
3,9 31×
ELÍZ EHH 120
Infra hősugárzó - alkalmas lakásba, házba, nyaralóba, konyhába, garázsba és műhelybe, fűtési teljesítmény 1200 W, 3 fűtési fokozat, elhelyezhető padlóra, felborulás elleni védelem, túlmelegedés elleni védelem, termosztát és néma üzemmód, befűthető légtér mérete 40 m³, oszcilláció funkció, működésjelző lámpa, mérete 56,5 × 38 × 27,5 cm (Ma×Sz×Mé), szürke kivitel
17 090 Ft
Szállításra kész > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: ELIET422
AENO GH2S - Hősugárzó Típusok
4,5 15×
AENO GH2S - 3 év garancia
Hősugárzó - csak alkalmazással vezérelhető, alkalmas lakóhelyiségekbe, fűtési teljesítmény 700 W, elhelyezhető falon vagy padlón, felborulás elleni biztosíték, hőszabályozás és WiFi, akár 30 m² méretű helyiség kifűtésére, méretek 36,5 × 100 × 2,5 cm (M×Sz×Mé), fekete
80 190 Ft
Szállításra kész > 5 db
Termékkód: AENET264
4,5 42×
TRISTAR KA-5060
Ventilátoros hősugárzó - 3 hőmérséklet-beállítás, állítható termosztát, hőálló kivitel, teljesítmény: 2000 W, állítható szög: 25°, PTC kerámia fűtőtest, legfeljebb 25 m²-es helyiségbe alkalmas, fogantyú a könnyű hordozhatóságért
15 990 Ft
Szállításra kész > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: TRIVT013
4,4 22×
SENCOR SFH 7057WH
Ventilátoros hősugárzó - lakásba, konyhába és irodába, földre helyezhető, 2000 W fűtési teljesítmény, 2 fűtési fokozat, zajszint 53 dB(A), felborulás elleni védelem, túlmelegedés elleni védelem, termosztát és forgó talp, mérete 29,5 × 22,5 × 16,6 cm (Ma×Sz×Mé)
9 790 Ft
Szállításra kész > 10 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: SENHT443
4,3 118×
Sencor SCF 2003
Elektromos konvektor - 2000 W fűtési teljesítmény, földre, túlmelegedés elleni védelem, teljesítményszabályozó, automatikus kikapcsolás és hőmérséklet szabályozás, mérete: 44 × 63 × 14 cm (ma × sz × mé), fehér színű
14 790 Ft
Szállításra kész > 5 db
Termékkód: EAD6300g
CONCEPT VT7041 Forrólevegős ventilátor, fekete - Ventilátoros hősugárzó
Típusok
4,4 21×
CONCEPT VT7041 Forrólevegős ventilátor, fekete
Ventilátoros hősugárzó - lakásba, házba és nyaralóba, földre helyezhető, 2000 W fűtési teljesítmény, 2 fűtési fokozat, zajszint 47 dB(A), felborulás elleni védelem, túlmelegedés elleni védelem, termosztát és ventilátor, mérete 26,8 × 21,2 × 14 cm (Ma×Sz×Mé), fekete kivitel
8 990 Ft
Szállításra kész > 10 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: CONVT7041
4,0
Tristar KA-5074 LED
Ventilátoros hősugárzó - lakásba, házba és nyaralóba, földre helyezhető, 1800 W fűtési teljesítmény, 2 fűtési fokozat, zajszint 56 dB(A), túlmelegedés elleni védelem, biztosíték, időzítő, LED kijelző, ventilátor, teljesítményszabályozó és automatikus kikapcsolás, befűthető légtér max. mérete 45 m³, mérete 29 × 14 × 19 cm (Ma×Sz×Mé), fekete kivitel
21 290 Ft
Szállításra kész > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: TRITV175

Elektromos fűtés

Elektromos fűtés

A Elektromos fűtés kategóriában összesen 378 termék közül válogathatsz online boltunkban. Rendelésedet hétköznapokon 2 napon belül házhoz szállítjuk. A Budapest több pontján elérhető AlzaBoxokból már másnap felveheted a rendelésed, de ellátogathatsz áruházunkba is.
Tekintsd meg a legolcsóbb termékeket a következő kategóriában: olcsó elektromos fűtés Az ár alapján a legdrágábbtól csökkenő sorrendbe rendezett termékeket keresd ennél a kategóriánál: legdrágább elektromos fűtés A termékeket a legnépszerűbbtől a legkevésbé kedveltig rendezve ebben a kategóriában találod: legnépszerűbb, legjobb elektromos fűtés A vásárlóink körében legnépszerűbb termékeket itt találhatod: elektromos fűtés vélemények
P-DC1-WEB15
28 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ