ApF HU ApF HU

Forgószékek és fotelek

Termékkatalógus
Ár
-
Elérhetőség
Termék állapota
Támlák
Kartámasz
Fix
(491)
Állítható magasságú
(390)
Felül elforgatható
(182)
Előre/hátra mozgatható
(161)
Jobbra/balra mozgatható
(118)
Felhajtható
(30)
Kartámasz nélkül
(107)
Mechanika
Aszinkron
(118)
Hintázó
(219)
Szinkron
(330)
Mechanika nélkül
(299)
Hard
(1)
Body Balance
(11)
Állíthatóság
Pozicionálás (zárral)
(325)
Vízszintes helyzetbe állítható
(97)
Szellőző deréktámasz
(17)
Ülésmagasság
(925)
Háttámla magassága
(130)
Huzatok
Textil
(407)
Szintetikus bőr
(513)
Bőr
(34)
Maximális terhelhetőség
60 kg
210 kg
-
Szín
Antracitszürke
(8)
Bézs
(44)
Fehér
(96)
Fekete
(537)
Piros
(118)
Lila
(2)
Barna
(93)
Krémszínű
(2)
Terepmintás
(2)
Kék
(83)
Narancssárga
(54)
Rózsaszín
(17)
Ezüst
(3)
Szürke
(177)
Türkiz
(2)
Burgundi
(1)
Zöld
(76)
Arany
(10)
Sárga
(23)

Forgószéket vagy fotelt keresel a számítógéphez, az íróasztalhoz vagy csak alkalmi üldögélésre? A megfelelő típus megtalálása különösen fontos az egészséged és kényelmed szempontjából, továbbá teljesítményedre is kihathat. Tanácsot adunk, hogy milyen paraméterekre figyelj az igényeidnek megfelelő gurulós szék kiválasztásakor.

Tovább

Forgószék típusok rendeltetésük szerint

Új forgószék vagy fotel kiválasztásakor elsősorban azt vedd figyelembe, hogy mire szeretnéd majd használni.

Irodai forgószékek

Az irodaszékeket ergonómiailag egy normál nyolcórás munkanapra tervezték. A fotelekkel ellentétben számos beállítási lehetőséggel rendelkeznek, hogy pontosan megfeleljenek az igényeidnek. Bárhol használhatók - a tárgyalóban, vagy íróasztal szék, számítógép szék gyanánt.

Gamer székek

A gamer székek a hosszú ideig tartó PC-s videójátékozáshoz vannak kialakítva. Különleges megjelenésükön túlmenően a hagyományos irodai forgószékektől a magasított oldalsó szegélyek és a szék vízszintes helyzetbe dönthetősége különbözteti meg.

i

Mielőtt új gurulós széket vásárolsz, érdemes megfontolni, hogy milyen legyen a kárpitozás anyaga. Például egy bőr forgószék ugyan elegánsan, de nyáron túl meleg lehet.

Irodai fotelek

Az irodai fotelek rendszerint hintamechanizmussal rendelkeznek, és általában vonzóbb kialakításúak, mint egy sima forgószék. A legtöbb esetben az ülés a háttámlához van rögzítve, ami korlátozott testreszabási lehetőségeket eredményez. Munkád végeztével relaxációs fotelként is használhatod.

Gamer fotelek

A gamer fotelek puha párnázottságukkal, jellegzetes oldalsó díszítésükkel és hintamechanizmusukkal hívják fel magukra a figyelmet. Mint számítógépszék leginkább rövidebb PC-s játékra vagy pihenésre alkalmasak.

Forgószék vagy fotel kiválasztásakor ne feledkezz meg a maximális terhelhetőségről – ha ezt mégis figyelmen kívül hagyod, a görgős szék idő előtt károsodhat. Ezért előre tisztázd, hogy ki fogja használni az új íróasztalszéket.

Gerinckímélő forgószékek

A gerinckímélő gurulós székek azok számára lettek tervezve, akik napjuk jelentős részét ülve töltik. Különleges ergonómiai kialakításuknak köszönhetően aktív ülésre, azaz helyes testtartásra ösztönöznek. A gerinckímélő forgószékek ezért megelőzik, illetve enyhítik a háti és nyaki fájdalmakat.


Gyermek forgószékek

A gyermek forgószékek biztosítják a gyermekek hátának megfelelő fejlődését, és megelőzik a gerincferdülést vagy más hátproblémákat. A rajzolástól a házi feladat elkészítéséig mindenféle tevékenységhez alkalmas a gurulós gyerekszék.

Gyermekkel együtt növő székek

A gyermekkel együtt növő székeket azoknak a szülőknek tervezték, akik azt szeretnék, hogy a szék együtt nőjön a gyermekükkel, miközben az ülés ugyanolyan ergonomikus 4 éves, vagy akár 15 évesen is. Ezeket a székeket további két csoportra oszthatjuk a felhasználásuk alapján gyermekkel együtt növő étkező- és gyermekkel együtt növő íróasztalszékekre - csak el kell dönteni, hogy hol szeretnénk használni.

Konferenciaszékek

A konferenciaszékek használhatók tárgyalóban, váróteremben, irodában vagy iskolában. Nem túl kényelmesek, de kisebb méretüknek és könnyebb súlyuknak köszönhetően könnyen hordozhatók.

Hát nélküli ülőkék

A háttámla nélküli design ülőkék előnyösek a hátnak, és modern megjelenést kölcsönöznek otthonodnak. Sokféle kivitelben kaphatók, így létezik hát nélküli forgószék, ezen kívül pedig némelyikben extra tárolóhely is helyet kap.

Forgószék mechanika

Az ülőfelület állíthatóságát a forgószék mechanikai típusa határozza meg. A három fő mechanika a következő:

 1. A szinkron mechanikájú gurulós szék támogatja a dinamikus ülést, ezért gyakori és folyamatos használatra alkalmas. A forgószék folyamatosan követi a testtartásod, hátradőléskor az ülés megemelkedik
 2. Az aszinkron mechanikájú görgős szék is maximálisan alkalmazkodik a testtartásodhoz. Az ülés és a háttámla pozíciója 3 különböző karral állítható be egymástól függetlenül, de az ülés nem emelkedik meg, amikor hátradőlsz.
 3. A hintamechanikájú forgószék elsősorban pihenésre ajánlott. Nem teszi lehetővé az ülés és a háttámla dőlésszögének beállítását, ezért folyamatos használatra nem alkalmas.

A gurulós szék szinkron mechanika előnyei és hátrányai

 • A háttámla dőlése – automatikusan dől, ha az ülőlap dőlésszöge változik.
 • Egészséges tartás – a forgószék folyamatosan másolja a testtartást, és jó ergonómiai tulajdonságokkal rendelkezik.
 • Állítható – A gurulós széket fixálni lehet egy helyzetben vagy szabadon is mozoghat.
 • Kevésbé rugalmas beállítási lehetőségek – Az ülést és a háttámlát nem lehet egymástól függetlenül beállítani, a görgős szék automatikusan billen, ha előredőlünk.

!

Aszinkron mechanika pontosan azt nyújtja, ami a szinkronos forgószékekből hiányzik. Az aszinkron székek támláját és ülését egymástól függetlenül három különböző pozícióba lehet beállítani.

Forgószék és fotel tartozékok

A forgószék- és foteltartozékok tovább növelik a komfortérzetet ülés közben. Vásárlás előtt azonban győződj meg arról, hogy a tartozék kompatibilis-e a székeddel.

Amikor forgószéket választasz, figyelj a görgők anyagára is, és válassz a padlónak megfelelően. Ezzel elejét veheted a nem kívánt károknak.

Milyen más típusú székekkel találkozhatsz még?

Egyes székek extra funkciókkal vagy jellemzőkkel rendelkeznek, amelyek hasznosak lehetnek.

 • A gurulós szék mozgatása és irányítása egyszerű.
 • A fekvőfotel kényelmi vagy pihenési célból dönthető.
 • A háttámla nélküli szék erősíti a hátat és aktív ülésre ösztönöz.
 • A forgószék lehetővé teszi a tengelye körüli forgást.
 • A karfás szék arra kényszeríti használóját, hogy egyenesen üljön, miközben helyet ad a karok pihentetésére.
 • Az egyensúlyozó üléssel rendelkező labdaszék a medencéddel együtt mozog, akár egy fitneszlabda. Az aktív ülést támogatják és hosszú távon is használhatók.

i

Nem találtad a keresett információt? Böngéssz az irodai szék vagy karosszék kiválasztásáról szóló cikkünkben.

A leírás elrejtése
Hasznosnak találtad ezt az információt?
Ez az űrlap csak a fenti leírásban található információk értékelésére szolgál.
Ha kérdésed van a termékekkel, szolgáltatásokkal, szállítással, vagy egyéb ügyekkel kapcsolatban, keresd fel ügyfélszolgálatunkat.
Mit javíthatnánk benne? Hiányolsz valamit? Valami rosszul van feltüntetve? Oszd meg velünk.

Legtöbbet eladott

1.
AlzaErgo Chair Dune 1 fekete Szállításra kész > 5 db
Irodai szék - szinkronmechanikával, állítható magasságú deréktámasszal, állítható magasságú és dőlésszögű fejtámlával, állítható magasságú, mélységű és dőlésszögű kartámasszal, rögzíthető háttámlával, automatikus lengési ellenállás beállítása, textil és hálós borítással, forgó kivitelben, szőnyegre alkalmas kemény görgőkkel, ajánlott testmagasság: 160-190 cm, maximális terhelhetőség: 130 kg
106 790 Ft

2.
Rapture IRONCLAD szürke Szállításra kész > 5 db
Gamer szék - 90° és 160° közötti tartományban állítható háttámla, magasságban, oldalirányban, mélységben és szögben állítható kartámaszok, nyak- és deréktámasztó párnák, állítható magasságú ülés, bármilyen pozícióban rögzíthető háttámla, állítható hintázási ellenállás, szintetikus bőr, perforált részekkel ellátott ülés és háttámla, forgó konstrukció, szőnyeghez alkalmas kemény görgők, terhelhetőség: 130 kg
99 590 Ft

3.
Rapture PODIUM fekete Szállításra kész > 5 db
Gamer szék - a háttámla 90° és 160° közötti tartományban állítható, állítható magasságú és dőlésszögű kartámaszok, nyak- és deréktámasztó párnák, állítható magasságú ülés, bármilyen pozícióban rögzíthető háttámla, állítható hintázási ellenállás, szintetikus bőr, textilszegmensekkel ellátott ülés és háttámla, forgó konstrukció, szőnyeghez alkalmas kemény görgők, terhelhetőség: 120 kg
82 990 Ft

Még több
1 052 termék
Classic Kategória
Rapture PODIUM fekete - Gamer szék
Típusok
4,1 50×
Rapture PODIUM fekete
Gamer szék - a háttámla 90° és 160° közötti tartományban állítható, állítható magasságú és dőlésszögű kartámaszok, nyak- és deréktámasztó párnák, állítható magasságú ülés, bármilyen pozícióban rögzíthető háttámla, állítható hintázási ellenállás, szintetikus bőr, textilszegmensekkel ellátott ülés és háttámla, forgó konstrukció, szőnyeghez alkalmas kemény görgők, terhelhetőség: 120 kg
Szuper ár
82 990 Ft
Szállításra kész > 5 db
Termékkód: RPTGC0200b
Arany középút
4,1
Rapture GALLEY fekete
Gamer szék - 94° - 120° tartományban állítható háttámla, 4D kartámaszok állítható magasságú, előre/hátra, szögben és oldalra állítható, védelemmel a nem kívánt elfordulás vagy elmozdulás ellen, párna nyaki gerinctámaszhoz, egyedi változó deréktámasz, állítható magasságú ülés , a háttámla tetszőleges pozícióban opciós reteszelése, lengésellenállás állítású lengőszerkezet, strapabíró szövetből készült huzat, forgó szerkezet, szőnyegre alkalmas kemény kerekek, acél alváz (kereszt), teherbírás 120 kg
Szuper ár
141 190 Ft
Szállításra kész > 5 db
Termékkód: RPTGC0400b
Arany középút
4,1 21×
AlzaErgo Chair Abyss 1 fekete
Irodai szék - szinkronmechanikával, állítható magasságú deréktámasszal, állítható magasságú és dőlésszögű fejtámlával, állítható magasságú, oldalú és dőlésszögű kartámasszal, állítható magasságú és előre/hátra állítható üléssel, 5 különböző szögben rögzíthető háttámlával, fokozatmentesen állítható hintafunkcióval, textil és hálós borítással, forgó kivitelben, szőnyegre alkalmas kemény görgőkkel, ajánlott testmagasság: 160-190 cm, maximális terhelhetőség: 130 kg
Szuper ár
132 890 Ft
Szállításra kész > 5 db
Termékkód: AEO0600
Premium Kategória
5,0
Cougar Armor Titan Pro Royal
Gamer szék – huzat anyaga szintetikus bőr, hintamechanika zárral, deréktámasz és fejtámla, felül elforgatható és előre/hátra mozgatható kartámasz, egyensúlyozó elemek, forgó és fém szerkezet, ülés töltőanyaga molitan (PUR hab), alumínium lábak, fém kerekek, fekete kivitel, terhelhetősége 160 kg
188 990 Ft
Szállításra kész > 5 db
Termékkód: MH926a
4,4 31×
AlzaErgo Chair Dune 1 fekete
Irodai szék - szinkronmechanikával, állítható magasságú deréktámasszal, állítható magasságú és dőlésszögű fejtámlával, állítható magasságú, mélységű és dőlésszögű kartámasszal, rögzíthető háttámlával, automatikus lengési ellenállás beállítása, textil és hálós borítással, forgó kivitelben, szőnyegre alkalmas kemény görgőkkel, ajánlott testmagasság: 160-190 cm, maximális terhelhetőség: 130 kg
Szuper ár
106 790 Ft
Szállításra kész > 5 db
Termékkód: AEO0550
Rapture IRONCLAD szürke - Gamer szék
Típusok
4,5 19×
Rapture IRONCLAD szürke
Gamer szék - 90° és 160° közötti tartományban állítható háttámla, magasságban, oldalirányban, mélységben és szögben állítható kartámaszok, nyak- és deréktámasztó párnák, állítható magasságú ülés, bármilyen pozícióban rögzíthető háttámla, állítható hintázási ellenállás, szintetikus bőr, perforált részekkel ellátott ülés és háttámla, forgó konstrukció, szőnyeghez alkalmas kemény görgők, terhelhetőség: 130 kg
Szuper ár
99 590 Ft
Szállításra kész > 5 db
Termékkód: RPTGC0300b
4,1 11×
AlzaErgo Chair Conference 1 fekete
Irodai szék - szinkron mechanizmussal, állítható magasságú deréktámasz, szilárd kartámaszok, állítható magasságú ülés, a háttámla rögzítésének lehetősége, textil és hálós borítás, forgatható kialakítás, szőnyegekhez alkalmas kemény görgők, ajánlott testmagasság: 160-190 cm, terhelhetőség: 130 kg
Szuper ár
41 390 Ft
Szállításra kész > 5 db
Termékkód: AEO0420
ANTARES Novello fekete / szürke - Irodai szék
Típusok
4,2 31×
ANTARES Novello fekete / szürke
Irodai szék - szinkron mechanikával, deréktámasz, állítható magasságú kartámasz, műanyag és forgó szerkezet, textil és hálós anyag bevonat, műanyag kereszt, lágy felületekhez, műanyag kerekek, színe: fekete és szürke, terhelhetősége: 120 kg
51 390 Ft
Szállításra kész 3 db
Termékkód: ARS050a7
Rapture IRONCLAD piros - Gamer szék
Típusok
4,5 19×
Rapture IRONCLAD piros
Gamer szék - 90°-tól 160°-ig állítható háttámla, magasságra, oldalra, mélységben és szögben állítható karfák, a nyaki és az ágyéki gerincet megtámasztó párnák, állítható magasságú ülés, a háttámla bármelyik pozícióban rögzíthető, állítható hintatartás, műbőr, az ülés és a háttámla perforált részekkel, forgatható kialakítás, szőnyegekhez alkalmas, kemény görgők, terhelhetőség 130 kg
Szuper ár
99 590 Ft
Szállításra kész 4 db
Termékkód: RPTGC0300d
Rapture NESTIE Junior zöld - Gamer szék
Típusok
4,5 17×
Rapture NESTIE Junior zöld
Gamer szék - kifejezetten fiatalabb játékosok és kisebb testalkatúak számára tervezve, 90 és 150 fok között állítható háttámla, állítható magasságú kartámaszok, nyak- és deréktámasztó párnák, állítható ülésmagasság, bármilyen pozícióban rögzíthető háttámla, szintetikus bőr, az ülés és háttámla egyes részei perforáltak, forgó konstrukció, szőnyeghez alkalmas kemény kerekek, terhelhetőség: 100 kg
Szuper ár
66 390 Ft
Szállításra kész > 5 db
Termékkód: RPTGC0100h
2,6 19×
Havit Gamenote GC939, fekete-fehér
Gamer szék – huzat anyaga szintetikus bőr, nejlon, poliuretán,, fejtámla, fix kartámasz, forgó és műanyag, fém szerkezet, ülés töltőanyaga molitan (PUR hab), műanyag lábak, műanyag kerekek, fehér és fekete kivitel, terhelhetősége 140 kg
41 390 Ft
Szállításra kész > 5 db
Termékkód: HAVIT0010a6
Rapture NEST fekete - Gamer szék
Típusok
4,4 25×
Rapture NEST fekete
Gamer szék - 90° és 150° közötti tartományban állítható háttámla, állítható magasságú és szögű kartámaszok, nyak- és deréktámasztó párnák, állítható magasságú ülés, bármilyen pozícióban rögzíthető háttámla, állítható hintázási ellenállás, szintetikus bőr, forgó konstrukció, szőnyeghez alkalmas kemény görgők, terhelhetőség: 120 kg
Szuper ár
74 690 Ft
Szállításra kész > 5 db
Termékkód: RPTGC0150b
4,6 20×
Anda Seat Kaiser Series 3 XL szürke szövet
Gamer szék – textil huzat, hintamechanika zárral, deréktámasz és fejtámla, állítható magasságú, felül elforgatható, előre/hátra mozgatható és jobbra/balra mozgatható kartámasz, egyensúlyozó elemek, forgó és fém szerkezet, ülés töltőanyaga hideg hab (HR hab), alumínium lábak, gumírozott kerekek, szürke kivitel, terhelhetősége 200 kg
202 390 Ft
Szállításra kész > 5 db
Termékkód: MENTL015
4,0
VICTORAGE Cullinan Fabric
Gamer szék – textil huzat, zárral fejtámla, állítható magasságú, előre/hátra mozgatható és jobbra/balra mozgatható kartámasz, forgó és műanyag, fém szerkezet, ülés töltőanyaga molitan (PUR hab), alumínium lábak, műanyag kerekek, fekete és szürke kivitel, terhelhetősége 150 kg
109 390 Ft
Szállításra kész > 5 db
Termékkód: Victorage006
Anda Seat T - Pro 2 XL fekete - Gamer szék Típusok
4,8 10×
Anda Seat T - Pro 2 XL fekete
Gamer szék – textil huzat, hintamechanika zárral, deréktámasz és fejtámla, állítható magasságú, felül elforgatható, előre/hátra mozgatható és jobbra/balra mozgatható kartámasz, egyensúlyozó elemek, forgó és fém szerkezet, ülés töltőanyaga hideg hab (HR hab), alumínium lábak, gumírozott kerekek, fekete kivitel, terhelhetősége 200 kg
163 790 Ft
Szállításra kész 5 db
Termékkód: MENTL004
Rapture NEST kék - Gamer szék
Típusok
4,4 25×
Rapture NEST kék
Gamer szék - 90° és 150° között állítható háttámla, állítható magasságú és dőlésszögű karfák, a nyaki és az ágyéki gerincet megtámasztó párnák, állítható magasságú ülés, a háttámla bármelyik pozícióban rögzíthető, állítható hintatartás, műbőr, forgatható kialakítás, szőnyegekhez alkalmas, kemény görgők, teherbírás 120 kg
Szuper ár
74 690 Ft
Szállításra kész > 5 db
Termékkód: RPTGC0150f
Rapture DREADNOUGHT fekete - Gamer szék
Típusok
4,1 32×
Rapture DREADNOUGHT fekete
Gamer szék - kifejezetten nagyobb testalkatúak számára kialakítva, 90° és 135° közötti tartományban állítható háttámla, magasságban, oldalirányban, mélységben és szögben állítható kartámaszok, nyak- és deréktámasztó párnák, állítható magasságú ülés, állítható hintázási ellenállás, textilhuzat, forgó konstrukció acél vázzal (kereszt), szőnyeghez alkalmas kemény görgők, terhelhetőség: 150 kg
Szuper ár
132 890 Ft
Szállításra kész > 5 db
Termékkód: RPTGC0500b
Natec Genesis NITRO 650 fekete - Gamer szék Típusok
4,5
Natec Genesis NITRO 650 fekete
Gamer szék – huzat anyaga szintetikus bőr, szinkron mechanika zárral, állítható magasságú kartámasz, forgó és műanyag szerkezet, gumírozott kerekek, fekete kivitel, terhelhetősége 150 kg
113 490 Ft
Szállításra kész > 5 db
Termékkód: GENES001b2
4,9 158×
OMEN by HP Citadel Gaming Chair fekete / piros
Gamer szék – huzat anyaga szintetikus bőr, szinkron mechanika zárral, deréktámasz és fejtámla, állítható magasságú, felül elforgatható, előre/hátra mozgatható és jobbra/balra mozgatható kartámasz, forgó és fém szerkezet, ülés töltőanyaga poliuretán tömb, fém lábak, műanyag kerekek, fekete és piros kivitel, terhelhetősége 136 kg
126 990 Ft
Szállításra kész > 5 db
Termékkód: WP555d6
4,8 12×
Rapture BLAZE RGB fekete
Gamer szék - 90° és 150° közötti tartományban állítható háttámla, állítható magasságú és szögű kartámaszok, nyak- és deréktámasztó párnák, állítható magasságú ülés, bármilyen pozícióban rögzíthető háttámla, távirányítható RGB háttérvilágítás és USB-n keresztüli tápellátás, állítható hintázási ellenállás, szintetikus bőr, forgó konstrukció, szőnyeghez alkalmas kemény görgők, terhelhetőség: 120 kg
Szuper ár
98 590 Ft
Szállításra kész > 5 db
Termékkód: RPTGC0800
3,6 40×
ANTARES SCOPE
Irodai szék - szinkron mechanikával és zárral, fejtámla, állítható magasságú kartámasz, műanyag és forgó szerkezet, hálós anyag bevonat, lágy felületekhez, műanyag kerekek, színe: fekete, terhelhetősége: 130 kg
94 690 Ft
Szállításra kész > 5 db
Termékkód: ARS00a1
3,7 17×
AlzaErgo Chair Horizon 1 fekete
Irodai szék - szinkronmechanikával, állítható magasságú deréktámasszal, ülés és kartámasz, állítható magasságú és dőlésszögű fejtámlával, rögzíthető háttámlával, állítható hintafunkcióval, textil és hálós borítással, forgó kivitelben, szőnyegen használható, kemény görgőkkel, ajánlott testmagasság: 160-190cm, maximális terhelhetőség: 130kg
Szuper ár
99 590 Ft
Szállításra kész > 5 db
Termékkód: AEO0500
5,0
Cougar Outrider S
Gamer szék – huzat anyaga szintetikus bőr, hintamechanika, deréktámasz és fejtámla, felül elforgatható, előre/hátra mozgatható és jobbra/balra mozgatható kartámasz, egyensúlyozó elemek, forgó és fém szerkezet, ülés töltőanyaga molitan (PUR hab), fém lábak, fém kerekek, fekete és narancssárga kivitel, terhelhetősége 120 kg
97 990 Ft
Szállításra kész > 5 db
Termékkód: MH927a
Genesis NITRO 650 fehér - Gamer szék Típusok
4,5
Genesis NITRO 650 fehér
Gamer szék – huzat anyaga szintetikus bőr, szinkron mechanika zárral, állítható magasságú kartámasz, forgó és műanyag szerkezet, gumírozott kerekek, fehér és fekete kivitel, terhelhetősége 150 kg
77 490 Ft
Szállításra kész > 5 db
Termékkód: GENES001b1

Forgószékek és fotelek

cikkErgonómia: Hogyan lehet egészségesen dolgozni az asztalnál? (TANÁCSOK ÉS TIPPEK) Az ergonómia a hosszan tartó számítógépes munka negatív hatásainak minimalizálására szolgál. Hogyan lehet kialakítani az ergonomikus munkahelyet? Mi kell hozzá? A cikkből nemcsak ezekre a kérdésekre kaphatsz választ.
A megfelelő irodai szék kiválasztása kulcsfontosságú, különösen, ha hosszú időt töltesz ülve. Kipróbáltuk neked a népszerű Antares Edge széket, és összehasonlítottuk a Topstar Sitness egészséges székekkel. Hogyan teljesítettek a tesztünk során?
A minőségi irodaszéknek még több órányi ülve töltött idő után is egészségesen kell tartania a testet. Tanácsot adunk az irodaszék kiválasztásához és a saját választékunkban szereplő legjobb modelleket is bemutatjuk.
egészségHogyan vigyázzunk a kilóinkra és maradjunk egészségesek ülőmunkát végezve Nem szeretnéd ölbe tett kézzel figyelni, ahogy szöknek fel rád a kilók és a sok ülőmunka hátfájáshoz és az egészséged romlásához vezet? Olvasd el cikkünket, amelyből megtudhatod, hogyan válassz irodai széket, hogyan táplálkozz egészségesebben, de ne csak a munkahelyen,...
A több mint napi két óra ülés káros az egészségre. Viszont van egy egyszerű módja, hogy akár irodai munka esetén is többet mozgassuk izmainkat és kiegyenesítsük gerincünket: a standing office, avagy álló helyzetben történő számítógépes/irodai munkavégzés lavinaként...
Lelkes játékosok számára mi sem természetesebb, mint akár órákat tölteni egy jó játékkal a monitor vagy televízió előtt. A kellemes játékélmény alapvető feltétele azonban kétségtelenül a kényelmes és egészséges ülőhelyzet. Cikkünkben áttekinthetően összehasonlítunk...
További cikkek Összes cikk

Forgószékek és fotelek

A Forgószékek és fotelek kategóriában összesen 1052 termék közül válogathatsz online boltunkban. Rendelésedet hétköznapokon 2 napon belül házhoz szállítjuk. A Budapest több pontján elérhető AlzaBoxokból már másnap felveheted a rendelésed, de ellátogathatsz áruházunkba is.
P-DC1-WEB15
28 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ