30 dnů na vrácení Shop roku

Forgószékek és fotelek

Termékkatalógus
Ár
-
Elérhetőség
Termék állapota
Vásárlói értékelések
Mechanika
Aszinkron
(139)
Hintázó
(248)
Szinkron
(280)
Mechanika nélkül
(310)
Hard
(15)
Body Balance
(11)
Konstrukció
Beállítási lehetőségek
Ülésmagasság
(974)
Háttámla dőlésszöge
(361)
Deréktámasz magassága
(199)
Fejtámla magassága
(178)
Háttámla vízszintes helyzetbe állítása
(140)
Maximális terhelhetőség
90 kg
200 kg
-
Szűrés

Forgószéket vagy fotelt keresel a számítógéphez, az íróasztalhoz vagy csak alkalmi üldögélésre? A megfelelő típus megtalálása különösen fontos az egészséged és kényelmed szempontjából, továbbá teljesítményedre is kihathat. Tanácsot adunk, hogy milyen paraméterekre figyelj az igényeidnek megfelelő gurulós szék kiválasztásakor.

Tovább

Forgószék típusok rendeltetésük szerint

Új forgószék vagy fotel kiválasztásakor elsősorban azt vedd figyelembe, hogy mire szeretnéd majd használni.

Irodai forgószékek

Az irodaszékeket ergonómiailag egy normál nyolcórás munkanapra tervezték. A fotelekkel ellentétben számos beállítási lehetőséggel rendelkeznek, hogy pontosan megfeleljenek az igényeidnek. Bárhol használhatók - a tárgyalóban, vagy íróasztal szék, számítógép szék gyanánt.

Gamer székek

A gamer székek a hosszú ideig tartó PC-s videójátékozáshoz vannak kialakítva. Különleges megjelenésükön túlmenően a hagyományos irodai forgószékektől a magasított oldalsó szegélyek és a szék vízszintes helyzetbe dönthetősége különbözteti meg.

i

Mielőtt új gurulós széket vásárolsz, érdemes megfontolni, hogy milyen legyen a kárpitozás anyaga. Például egy bőr forgószék ugyan elegánsan, de nyáron túl meleg lehet.

Irodai fotelek

Az irodai fotelek rendszerint hintamechanizmussal rendelkeznek, és általában vonzóbb kialakításúak, mint egy sima forgószék. A legtöbb esetben az ülés a háttámlához van rögzítve, ami korlátozott testreszabási lehetőségeket eredményez. Munkád végeztével relaxációs fotelként is használhatod.

Gamer fotelek

A gamer fotelek puha párnázottságukkal, jellegzetes oldalsó díszítésükkel és hintamechanizmusukkal hívják fel magukra a figyelmet. Mint számítógépszék leginkább rövidebb PC-s játékra vagy pihenésre alkalmasak.

Forgószék vagy fotel kiválasztásakor ne feledkezz meg a maximális terhelhetőségről – ha ezt mégis figyelmen kívül hagyod, a görgős szék idő előtt károsodhat. Ezért előre tisztázd, hogy ki fogja használni az új íróasztalszéket.

Gerinckímélő forgószékek

A gerinckímélő gurulós székek azok számára lettek tervezve, akik napjuk jelentős részét ülve töltik. Különleges ergonómiai kialakításuknak köszönhetően aktív ülésre, azaz helyes testtartásra ösztönöznek. A gerinckímélő forgószékek ezért megelőzik, illetve enyhítik a háti és nyaki fájdalmakat.


Gyermek forgószékek

A gyermek forgószékek biztosítják a gyermekek hátának megfelelő fejlődését, és megelőzik a gerincferdülést vagy más hátproblémákat. A rajzolástól a házi feladat elkészítéséig mindenféle tevékenységhez alkalmas a gurulós gyerekszék.

Gyermekkel együtt növő székek

A gyermekkel együtt növő székeket azoknak a szülőknek tervezték, akik azt szeretnék, hogy a szék együtt nőjön a gyermekükkel, miközben az ülés ugyanolyan ergonomikus 4 éves, vagy akár 15 évesen is. Ezeket a székeket további két csoportra oszthatjuk a felhasználásuk alapján gyermekkel együtt növő étkező- és gyermekkel együtt növő íróasztalszékekre - csak el kell dönteni, hogy hol szeretnénk használni.

Konferenciaszékek

A konferenciaszékek használhatók tárgyalóban, váróteremben, irodában vagy iskolában. Nem túl kényelmesek, de kisebb méretüknek és könnyebb súlyuknak köszönhetően könnyen hordozhatók.

Hát nélküli ülőkék

A háttámla nélküli design ülőkék előnyösek a hátnak, és modern megjelenést kölcsönöznek otthonodnak. Sokféle kivitelben kaphatók, így létezik hát nélküli forgószék, ezen kívül pedig némelyikben extra tárolóhely is helyet kap.

Forgószék mechanika

Az ülőfelület állíthatóságát a forgószék mechanikai típusa határozza meg. A három fő mechanika a következő:

 1. A szinkron mechanikájú gurulós szék támogatja a dinamikus ülést, ezért gyakori és folyamatos használatra alkalmas. A forgószék folyamatosan követi a testtartásod, hátradőléskor az ülés megemelkedik
 2. Az aszinkron mechanikájú görgős szék is maximálisan alkalmazkodik a testtartásodhoz. Az ülés és a háttámla pozíciója 3 különböző karral állítható be egymástól függetlenül, de az ülés nem emelkedik meg, amikor hátradőlsz.
 3. A hintamechanikájú forgószék elsősorban pihenésre ajánlott. Nem teszi lehetővé az ülés és a háttámla dőlésszögének beállítását, ezért folyamatos használatra nem alkalmas.

A gurulós szék szinkron mechanika előnyei és hátrányai

 • A háttámla dőlése – automatikusan dől, ha az ülőlap dőlésszöge változik.
 • Egészséges tartás – a forgószék folyamatosan másolja a testtartást, és jó ergonómiai tulajdonságokkal rendelkezik.
 • Állítható – A gurulós széket fixálni lehet egy helyzetben vagy szabadon is mozoghat.
 • Kevésbé rugalmas beállítási lehetőségek – Az ülést és a háttámlát nem lehet egymástól függetlenül beállítani, a görgős szék automatikusan billen, ha előredőlünk.

!

Aszinkron mechanika pontosan azt nyújtja, ami a szinkronos forgószékekből hiányzik. Az aszinkron székek támláját és ülését egymástól függetlenül három különböző pozícióba lehet beállítani.

Forgószék és fotel tartozékok

A forgószék- és foteltartozékok tovább növelik a komfortérzetet ülés közben. Vásárlás előtt azonban győződj meg arról, hogy a tartozék kompatibilis-e a székeddel.

Amikor forgószéket választasz, figyelj a görgők anyagára is, és válassz a padlónak megfelelően. Ezzel elejét veheted a nem kívánt károknak.

Milyen más típusú székekkel találkozhatsz még?

Egyes székek extra funkciókkal vagy jellemzőkkel rendelkeznek, amelyek hasznosak lehetnek.

 • A gurulós szék mozgatása és irányítása egyszerű.
 • A fekvőfotel kényelmi vagy pihenési célból dönthető.
 • A háttámla nélküli szék erősíti a hátat és aktív ülésre ösztönöz.
 • A forgószék lehetővé teszi a tengelye körüli forgást.
 • A karfás szék arra kényszeríti használóját, hogy egyenesen üljön, miközben helyet ad a karok pihentetésére.
 • Az egyensúlyozó üléssel rendelkező labdaszék a medencéddel együtt mozog, akár egy fitneszlabda. Az aktív ülést támogatják és hosszú távon is használhatók.

i

Nem találtad a keresett információt? Böngéssz az irodai szék vagy karosszék kiválasztásáról szóló cikkünkben.

A leírás elrejtése
Hasznosnak találtad ezt az információt?
Ez az űrlap csak a fenti leírásban található információk értékelésére szolgál.
Ha kérdésed van a termékekkel, szolgáltatásokkal, szállítással, vagy egyéb ügyekkel kapcsolatban, keresd fel ügyfélszolgálatunkat.
Mit javíthatnánk benne? Hiányolsz valamit? Valami rosszul van feltüntetve? Oszd meg velünk.

Legtöbbet eladott

1.
Natec Genesis NITRO 550 fekete és piros Szállításra kész > 5 db
Gamer szék - huzat anyaga szintetikus bőr, szinkron mechanika, magasság kartámasz, forgó és műanyag szerkezet, ülés töltőanyaga hideg hab (HR hab), gumírozott kerekek, fekete és piros kivitel, terhelhetősége 150 kg
72 990 Ft

2.
Rapture GRAND PRIX fehér Szállításra kész > 5 db
Gamer szék - 90°-tól 160°-ig állítható háttámla, magasságra, oldalra, mélységben és szögben állítható karfák, a nyaki és az ágyéki gerincet megtámasztó párnák, állítható magasságú ülés, a háttámla bármelyik pozícióban rögzíthető, állítható hintatartás, műbőr, ülés és háttámla textilszegmensekkel, forgószerkezet acél vázzal (talpcsillag), szőnyegekhez alkalmas, kemény görgők, terhelhetősége 130kg
+Ajándék Szolgáltatás AlzaPlus+ ajándék 1 éves előfizetés melynek értéke 5 990 Ft
106 090 Ft

3.
ASUS ROG Destrier Ergo Gaming Chair Kérés esetén megrendeljük 2 db
Gamer szék - hálós anyag huzat, hintamechanika zárral, fejtámla, mozgatás előre/hátra és mozgatás jobbra/balra kartámasz, forgó, ergonomikus és fém szerkezet, ülés töltőanyaga hálós anyag, fém lábak, műanyag kerekek, terhelhetősége 150 kg
384 690 Ft

Még több
1 081 termék
Saját márkánk TOP minőség szuper áron
Rapture DREADNOUGHT fekete - Gamer szék
Típusok
4,2 39×
Rapture DREADNOUGHT fekete
Gamer szék - kifejezetten nagyobb testalkatúak számára kialakítva, 90° és 135° közötti tartományban állítható háttámla, magasságban, oldalirányban, mélységben és szögben állítható kartámaszok, nyak- és deréktámasztó párnák, állítható magasságú ülés, állítható hintázási ellenállás, textilhuzat, forgó konstrukció acél vázzal (kereszt), szőnyeghez alkalmas kemény görgők, terhelhetősége 150 kg
+Ajándék Szolgáltatás AlzaPlus+ ajándék 1 éves előfizetés melynek értéke 5 990 Ft
Szuper ár
130 590 Ft
Szállításra kész > 5 db
Termékkód: RPTGC0500b
Classic Kategória Olcsó, de kiválóra értékelt
4,7
Natec Genesis NITRO 550 fekete és piros
Gamer szék - huzat anyaga szintetikus bőr, szinkron mechanika, magasság kartámasz, forgó és műanyag szerkezet, ülés töltőanyaga hideg hab (HR hab), gumírozott kerekek, fekete és piros kivitel, terhelhetősége 150 kg
72 990 Ft
Szállításra kész > 5 db
Termékkód: GENES001b10
Arany középút Kiváló ár/érték arány
4,3 28×
AlzaErgo Chair Abyss 1 - fekete
Irodai szék - szinkronmechanikával, állítható magasságú deréktámasszal, állítható magasságú és dőlésszögű fejtámlával, állítható magasságú, oldalú és dőlésszögű kartámasszal, állítható magasságú és előre/hátra állítható üléssel, 5 különböző szögben rögzíthető háttámlával, fokozatmentesen állítható hintafunkcióval, textil és hálós borítással, forgó kivitelben, szőnyegre alkalmas kemény görgőkkel, ajánlott testmagasság 160-190 cm, maximális terhelhetőség 130 kg
+Ajándék Szolgáltatás AlzaPlus+ ajándék 1 éves előfizetés melynek értéke 5 990 Ft
Szuper ár
130 590 Ft
Szállításra kész > 5 db
Termékkód: AEO0600
Premium Kategória Minőség kompromisszumok nélkül
4,8 15×
Anda Seat Kaiser Series 3 Premium Gaming Chair - L White
Gamer szék - huzat anyaga szintetikus bőr, hintamechanika zárral, deréktámasz és fejtámla, magasság, felső rész elforgatása, mozgatás előre/hátra és mozgatás jobbra/balra kartámasz, egyensúlyozó elemek, forgó és fém szerkezet, ülés töltőanyaga hideg hab (HR hab), gumírozott kerekek, fehér kivitel, terhelhetősége 120 kg
204 990 Ft
Szállításra kész > 5 db
Termékkód: MENTL027
4,5
STX KB-2036
Irodai szék -, fém és forgó szerkezet, hálós anyag bevonat, ülés töltete: molitan (PUR hab), műanyag kereszt, univerzális, műanyag kerekek, színe: fekete, terhelhetősége: 130 kg
24 900 Ft
Szállításra kész > 5 db
Termékkód: STX001
5,0
STX KB-8956AS
Irodai szék - forgatható kivitel, 50-58 cm között állítható magasság, 19-27 cm között állítható magasságú kartámasz, kényelmes ülés, műanyag görgők, teherbírás 90 kg-ig
45 590 Ft
Szállításra kész > 5 db
Termékkód: STX006
3,0
STX KB-8909AS-1
Irodai szék - forgatható kivitel, magassága 47 és 57 cm között állítható, rögzített kartámasz, kényelmes ülés, műanyag görgők, teherbírás 90 kg-ig
42 390 Ft
Szállításra kész > 5 db
Termékkód: STX005
4,3
STX KB-8955AS
Irodai szék -, fém és forgó szerkezet, textil és hálós anyag bevonat, ülés töltete: molitan (PUR hab), műanyag kereszt, univerzális, műanyag kerekek, színe: fekete, terhelhetősége: 130 kg
32 990 Ft
Szállításra kész 3 db
Termékkód: STX003
STX KB-2D
Irodai szék - fém és forgó szerkezet, 62 és 87 cm között állítható magasság, hideg habbal töltött és szövettel bevont ülés, műanyag kereszt, műanyag kerekek, teherbírás akár 90 kg
19 490 Ft
Szállításra kész > 5 db
Termékkód: STX004
4,4 11×
FURY AVENGER XL, fekete-fehér
Gamer fotel - huzat anyaga textil, szintetikus bőr, aszinkron-mechanika zárral, deréktámasz és fejtámla, forgó és műanyag szerkezet, ülés töltőanyaga molitan (PUR hab), műanyag lábak, gumírozott kerekek, fehér és fekete kivitel, terhelhetősége 150 kg
Szuper ár
49 990 Ft
Szállításra kész > 5 db
Termékkód: GENES002a3
5,0
Corsair TC100 RELAXED Fabric Grey and Black
Gamer szék - zárral, mozgatás előre/hátra és mozgatás jobbra/balra kartámasz, forgó és fém szerkezet, fém lábak, műanyag és gumírozott kerekek, fekete és szürke kivitel, terhelhetősége 120 kg
Szuper ár
91 990 Ft
Szállításra kész > 5 db
Termékkód: CRS003d1
5,0
FURY AVENGER L, fekete-fehér
Gamer fotel - huzat anyaga textil, szintetikus bőr, aszinkron-mechanika zárral, deréktámasz és fejtámla, forgó és műanyag szerkezet, ülés töltőanyaga molitan (PUR hab), műanyag lábak, gumírozott kerekek, fehér és fekete kivitel, terhelhetősége 150 kg
44 590 Ft
Szállításra kész > 5 db
Termékkód: GENES002a1
5,0
Corsair T3 RUSH (2023) Fabric Charcoal
Gamer szék - textil huzat,, magasság, felső rész elforgatása, mozgatás előre/hátra és mozgatás jobbra/balra kartámasz, forgó és fém szerkezet, fém lábak, szürke kivitel, terhelhetősége 120 kg
119 990 Ft
Szállításra kész > 5 db
Termékkód: CRS003f3
5,0
AceGaming Gaming Chair KW-G41
Gamer szék - huzat anyaga szintetikus bőr, hintamechanika zárral, deréktámasz és fejtámla, magasság és felső rész elforgatása kartámasz, forgó és fa, fém szerkezet, ülés töltőanyaga molitan (PUR hab), műanyag lábak, műanyag kerekek, fekete és arany kivitel, terhelhetősége 150 kg
59 990 Ft
Szállításra kész > 5 db
Termékkód: WW2301
Rapture DREADNOUGHT fehér - Gamer szék
Típusok
4,2 39×
Rapture DREADNOUGHT fehér
Gamer szék - kifejezetten nagyobb testalkathoz tervezve, 90 és 135 fok között állítható háttámla, magasságban, oldalirányban, mélységben és dőlésszögben állítható kartámaszok, nyak- és deréktámasztó párnák, állítható ülésmagasság, állítható hintázási ellenállás, szövet huzat, forgó konstrukció acél alvázzal (kereszt), szőnyeghez alkalmas kemény kerekek, terhelhetősége 150 kg
+Ajándék Szolgáltatás AlzaPlus+ ajándék 1 éves előfizetés melynek értéke 5 990 Ft
Szuper ár
130 590 Ft
Szállításra kész > 5 db
Termékkód: RPTGC0500d
Natec Genesis NITRO 330 fekete és piros - Gamer szék
Típusok
4,3
Natec Genesis NITRO 330 fekete és piros
Gamer szék - huzat anyaga szintetikus bőr,, deréktámasz, forgó és műanyag szerkezet, ülés töltőanyaga molitan (PUR hab), gumírozott kerekek, fekete és piros kivitel, terhelhetősége 150 kg
65 490 Ft
Szállításra kész > 5 db
Termékkód: GENES001b6
BHM Germany Lina 2, kartámaszokkal, textil, barna
Irodai szék -, fejtámla, fém és forgó szerkezet, textil bevonat, ülés töltete: hideg hab (HR hab), univerzális, műanyag kerekek, színe: barna, terhelhetősége: 120 kg
63 590 Ft
Szállításra kész > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: BHM095b
4,6
Corsair TC100 RELAXED Fabric Black
Gamer szék - zárral, mozgatás előre/hátra és mozgatás jobbra/balra kartámasz, forgó és fém szerkezet, fém lábak, műanyag és gumírozott kerekek, fekete kivitel, terhelhetősége 120 kg
Szuper ár
91 990 Ft
Szállításra kész > 5 db
Termékkód: CRS003d2
Rapture GRAND PRIX fehér - Gamer szék
Típusok
4,3 17×
Rapture GRAND PRIX fehér
Gamer szék - 90°-tól 160°-ig állítható háttámla, magasságra, oldalra, mélységben és szögben állítható karfák, a nyaki és az ágyéki gerincet megtámasztó párnák, állítható magasságú ülés, a háttámla bármelyik pozícióban rögzíthető, állítható hintatartás, műbőr, ülés és háttámla textilszegmensekkel, forgószerkezet acél vázzal (talpcsillag), szőnyegekhez alkalmas, kemény görgők, terhelhetősége 130kg
+Ajándék Szolgáltatás AlzaPlus+ ajándék 1 éves előfizetés melynek értéke 5 990 Ft
Szuper ár
106 090 Ft
Szállításra kész > 5 db
Termékkód: RPTGC0350d
5,0
Corsair T3 RUSH (2023) Fabric Grey and Charcoal
Gamer szék - textil huzat,, magasság, felső rész elforgatása, mozgatás előre/hátra és mozgatás jobbra/balra kartámasz, forgó és fém szerkezet, fém lábak, szürke kivitel, terhelhetősége 120 kg
119 990 Ft
Szállításra kész 2 db
Termékkód: CRS003f2
4,8 74×
Anda Seat Kaiser Series 3 XL fekete szövet
Gamer szék - textil huzat, hintamechanika zárral, deréktámasz és fejtámla, magasság, felső rész elforgatása, mozgatás előre/hátra és mozgatás jobbra/balra kartámasz, egyensúlyozó elemek, forgó és fém szerkezet, ülés töltőanyaga hideg hab (HR hab), gumírozott kerekek, fekete kivitel, terhelhetősége 200 kg
213 990 Ft
Szállításra kész 4 db
Termékkód: MENTL016
4,8 74×
Anda Seat Kaiser Series 3 XL fekete
Gamer szék - huzat anyaga szintetikus bőr, hintamechanika zárral, deréktámasz és fejtámla, magasság, felső rész elforgatása, mozgatás előre/hátra és mozgatás jobbra/balra kartámasz, egyensúlyozó elemek, forgó és fém szerkezet, ülés töltőanyaga hideg hab (HR hab), gumírozott kerekek, fekete kivitel, terhelhetősége 200 kg
213 990 Ft
Szállításra kész > 5 db
Termékkód: MENTL010
4,8 74×
Anda Seat Kaiser Series 3 XL gesztenyeszín
Gamer szék - huzat anyaga szintetikus bőr, hintamechanika zárral, deréktámasz és fejtámla, magasság, felső rész elforgatása, mozgatás előre/hátra és mozgatás jobbra/balra kartámasz, egyensúlyozó elemek, forgó és fém szerkezet, ülés töltőanyaga hideg hab (HR hab), gumírozott kerekek, piros kivitel, terhelhetősége 200 kg
213 990 Ft
Szállításra kész 3 db
Termékkód: MENTL013
Anda Seat T - Pro 2 XL fekete - Gamer szék Típusok
4,9 24×
Anda Seat T - Pro 2 XL fekete
Gamer szék - textil huzat, hintamechanika zárral, deréktámasz és fejtámla, magasság, felső rész elforgatása, mozgatás előre/hátra és mozgatás jobbra/balra kartámasz, egyensúlyozó elemek, forgó és fém szerkezet, ülés töltőanyaga hideg hab (HR hab), gumírozott kerekek, fekete kivitel, terhelhetősége 200 kg
180 990 Ft
Szállításra kész > 5 db
Termékkód: MENTL004

Forgószékek és fotelek

cikkErgonómia: Hogyan lehet egészségesen dolgozni az asztalnál? (TANÁCSOK ÉS TIPPEK) Az ergonómia a hosszan tartó számítógépes munka negatív hatásainak minimalizálására szolgál. Hogyan lehet kialakítani az ergonomikus munkahelyet? Mi kell hozzá? A cikkből nemcsak ezekre a kérdésekre kaphatsz választ.
A megfelelő irodai szék kiválasztása kulcsfontosságú, különösen, ha hosszú időt töltesz ülve. Kipróbáltuk neked a népszerű Antares Edge széket, és összehasonlítottuk a Topstar Sitness egészséges székekkel. Hogyan teljesítettek a tesztünk során?
A minőségi irodaszéknek még több órányi ülve töltött idő után is egészségesen kell tartania a testet. Tanácsot adunk az irodaszék kiválasztásához és a saját választékunkban szereplő legjobb modelleket is bemutatjuk.
egészségHogyan vigyázzunk a kilóinkra és maradjunk egészségesek ülőmunkát végezve Nem szeretnéd ölbe tett kézzel figyelni, ahogy szöknek fel rád a kilók és a sok ülőmunka hátfájáshoz és az egészséged romlásához vezet? Olvasd el cikkünket, amelyből megtudhatod, hogyan válassz irodai széket, hogyan táplálkozz egészségesebben, de ne csak a munkahelyen,...
A több mint napi két óra ülés káros az egészségre. Viszont van egy egyszerű módja, hogy akár irodai munka esetén is többet mozgassuk izmainkat és kiegyenesítsük gerincünket: a standing office, avagy álló helyzetben történő számítógépes/irodai munkavégzés lavinaként...
Lelkes játékosok számára mi sem természetesebb, mint akár órákat tölteni egy jó játékkal a monitor vagy televízió előtt. A kellemes játékélmény alapvető feltétele azonban kétségtelenül a kényelmes és egészséges ülőhelyzet. Cikkünkben áttekinthetően összehasonlítunk...
További cikkek Összes cikk

Forgószékek és fotelek

A Forgószékek és fotelek kategóriában összesen 1081 termék közül válogathatsz online boltunkban. Rendelésedet hétköznapokon 2 napon belül házhoz szállítjuk. A Budapest több pontján elérhető AlzaBoxokból már másnap felveheted a rendelésed, de ellátogathatsz áruházunkba is.
Tekintsd meg a legolcsóbb termékeket a következő kategóriában: olcsó forgószékek és fotelek Az ár alapján a legdrágábbtól csökkenő sorrendbe rendezett termékeket keresd ennél a kategóriánál: legdrágább forgószékek és fotelek A termékeket a legnépszerűbbtől a legkevésbé kedveltig rendezve ebben a kategóriában találod: legnépszerűbb, legjobb forgószékek és fotelek A vásárlóink körében legnépszerűbb termékeket itt találhatod: forgószékek és fotelek vélemények
P-DC1-WEB05
28 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ