Üzleteink az augusztus 20-i nemzeti ünnep alatt zárva tartanak, de továbbra is kényelmesen vásárolhatsz online.

Kancelář - EU ucho

Forgószékek és fotelek

Forgószéket vagy fotelt keresel a számítógéphez, az íróasztalhoz vagy csak alkalmi üldögélésre? A megfelelő típus megtalálása különösen fontos az egészséged és kényelmed szempontjából, továbbá teljesítményedre is kihathat. Tanácsot adunk, hogy milyen paraméterekre figyelj az igényeidnek megfelelő gurulós szék kiválasztásakor.

Tovább

Forgószék típusok rendeltetésük szerint

Új forgószék vagy fotel kiválasztásakor elsősorban azt vedd figyelembe, hogy mire szeretnéd majd használni.

Irodai forgószékek

Az irodaszékeket ergonómiailag egy normál nyolcórás munkanapra tervezték. A fotelekkel ellentétben számos beállítási lehetőséggel rendelkeznek, hogy pontosan megfeleljenek az igényeidnek. Bárhol használhatók - a tárgyalóban, vagy íróasztal szék, számítógép szék gyanánt.

Gamer székek

A gamer székek a hosszú ideig tartó PC-s videójátékozáshoz vannak kialakítva. Különleges megjelenésükön túlmenően a hagyományos irodai forgószékektől a magasított oldalsó szegélyek és a szék vízszintes helyzetbe dönthetősége különbözteti meg.

i

Mielőtt új gurulós széket vásárolsz, érdemes megfontolni, hogy milyen legyen a kárpitozás anyaga. Például egy bőr forgószék ugyan elegánsan, de nyáron túl meleg lehet.

Irodai fotelek

Az irodai fotelek rendszerint hintamechanizmussal rendelkeznek, és általában vonzóbb kialakításúak, mint egy sima forgószék. A legtöbb esetben az ülés a háttámlához van rögzítve, ami korlátozott testreszabási lehetőségeket eredményez. Munkád végeztével relaxációs fotelként is használhatod.

Gamer fotelek

A gamer fotelek puha párnázottságukkal, jellegzetes oldalsó díszítésükkel és hintamechanizmusukkal hívják fel magukra a figyelmet. Mint számítógépszék leginkább rövidebb PC-s játékra vagy pihenésre alkalmasak.

Forgószék vagy fotel kiválasztásakor ne feledkezz meg a maximális terhelhetőségről – ha ezt mégis figyelmen kívül hagyod, a görgős szék idő előtt károsodhat. Ezért előre tisztázd, hogy ki fogja használni az új íróasztalszéket.

Gerinckímélő forgószékek

A gerinckímélő gurulós székek azok számára lettek tervezve, akik napjuk jelentős részét ülve töltik. Különleges ergonómiai kialakításuknak köszönhetően aktív ülésre, azaz helyes testtartásra ösztönöznek. A gerinckímélő forgószékek ezért megelőzik, illetve enyhítik a háti és nyaki fájdalmakat.


Gyermek forgószékek

A gyermek forgószékek biztosítják a gyermekek hátának megfelelő fejlődését, és megelőzik a gerincferdülést vagy más hátproblémákat. A rajzolástól a házi feladat elkészítéséig mindenféle tevékenységhez alkalmas a gurulós gyerekszék.

Gyermekkel együtt növő székek

A gyermekkel együtt növő székeket azoknak a szülőknek tervezték, akik azt szeretnék, hogy a szék együtt nőjön a gyermekükkel, miközben az ülés ugyanolyan ergonomikus 4 éves, vagy akár 15 évesen is. Ezeket a székeket további két csoportra oszthatjuk a felhasználásuk alapján gyermekkel együtt növő étkező- és gyermekkel együtt növő íróasztalszékekre - csak el kell dönteni, hogy hol szeretnénk használni.

Konferenciaszékek

A konferenciaszékek használhatók tárgyalóban, váróteremben, irodában vagy iskolában. Nem túl kényelmesek, de kisebb méretüknek és könnyebb súlyuknak köszönhetően könnyen hordozhatók.

Hát nélküli ülőkék

A háttámla nélküli design ülőkék előnyösek a hátnak, és modern megjelenést kölcsönöznek otthonodnak. Sokféle kivitelben kaphatók, így létezik hát nélküli forgószék, ezen kívül pedig némelyikben extra tárolóhely is helyet kap.

Forgószék mechanika

Az ülőfelület állíthatóságát a forgószék mechanikai típusa határozza meg. A három fő mechanika a következő:

 1. A szinkron mechanikájú gurulós szék támogatja a dinamikus ülést, ezért gyakori és folyamatos használatra alkalmas. A forgószék folyamatosan követi a testtartásod, hátradőléskor az ülés megemelkedik
 2. Az aszinkron mechanikájú görgős szék is maximálisan alkalmazkodik a testtartásodhoz. Az ülés és a háttámla pozíciója 3 különböző karral állítható be egymástól függetlenül, de az ülés nem emelkedik meg, amikor hátradőlsz.
 3. A hintamechanikájú forgószék elsősorban pihenésre ajánlott. Nem teszi lehetővé az ülés és a háttámla dőlésszögének beállítását, ezért folyamatos használatra nem alkalmas.

A gurulós szék szinkron mechanika előnyei és hátrányai

 • A háttámla dőlése – automatikusan dől, ha az ülőlap dőlésszöge változik.
 • Egészséges tartás – a forgószék folyamatosan másolja a testtartást, és jó ergonómiai tulajdonságokkal rendelkezik.
 • Állítható – A gurulós széket fixálni lehet egy helyzetben vagy szabadon is mozoghat.
 • Kevésbé rugalmas beállítási lehetőségek – Az ülést és a háttámlát nem lehet egymástól függetlenül beállítani, a görgős szék automatikusan billen, ha előredőlünk.

!

Aszinkron mechanika pontosan azt nyújtja, ami a szinkronos forgószékekből hiányzik. Az aszinkron székek támláját és ülését egymástól függetlenül három különböző pozícióba lehet beállítani.

Forgószék és fotel tartozékok

A forgószék- és foteltartozékok tovább növelik a komfortérzetet ülés közben. Vásárlás előtt azonban győződj meg arról, hogy a tartozék kompatibilis-e a székeddel.

Amikor forgószéket választasz, figyelj a görgők anyagára is, és válassz a padlónak megfelelően. Ezzel elejét veheted a nem kívánt károknak.

Milyen más típusú székekkel találkozhatsz még?

Egyes székek extra funkciókkal vagy jellemzőkkel rendelkeznek, amelyek hasznosak lehetnek.

 • A gurulós szék mozgatása és irányítása egyszerű.
 • A fekvőfotel kényelmi vagy pihenési célból dönthető.
 • A háttámla nélküli szék erősíti a hátat és aktív ülésre ösztönöz.
 • A forgószék lehetővé teszi a tengelye körüli forgást.
 • A karfás szék arra kényszeríti használóját, hogy egyenesen üljön, miközben helyet ad a karok pihentetésére.
 • Az egyensúlyozó üléssel rendelkező labdaszék a medencéddel együtt mozog, akár egy fitneszlabda. Az aktív ülést támogatják és hosszú távon is használhatók.

i

Nem találtad a keresett információt? Böngéssz az irodai szék vagy karosszék kiválasztásáról szóló cikkünkben.

A leírás elrejtése
Hasznosnak találtad ezt az információt?
Ez az űrlap csak a fenti leírásban található információk értékelésére szolgál.
Ha kérdésed van a termékekkel, szolgáltatásokkal, szállítással, vagy egyéb ügyekkel kapcsolatban, keresd fel ügyfélszolgálatunkat.
Mit javíthatnánk benne? Hiányolsz valamit? Valami rosszul van feltüntetve? Oszd meg velünk.

Legtöbbet eladott

1.
Trust GXT 705W Ryon gamer chair - white Szállításra kész > 5 db és akár ma a Budapest - bemutatóterem átvevőhelyen
Gamer szék - huzat anyaga: szintetikus bőr, szinkronmechanika, zárral, deréktámasz, fix kartámasz, egyensúlyozó elemek, forgó és fa szerkezet, ülés töltőanyaga: hideg hab (HR hab), fém lábcsillag és lábak, műanyag görgők, szín: fehér és fekete, terhelhetőség: 150 kg
34 590 Ft

2.
GXT708B RESTO CHAIR BLUE Szállításra kész > 5 db
Gamer szék - huzat anyaga: szintetikus bőr, zárral, deréktámasz és fejtámla, állítható magasság és a felső rész forgatásával kartámasz, forgó és fém szerkezet, ülés töltőanyaga: molitan (PUR hab), fém lábcsillag és lábak, műanyag görgők, szín: fekete és kék, terhelhetőség: 150 kg
66 290 Ft

3.
Trust GXT708W Resto Chair, fehér Szállításra kész > 5 db és akár ma a Budapest Zugló átvevőhelyen
Gamer szék - huzat anyaga: szintetikus bőr, zárral, deréktámasz és fejtámla, állítható magasság és a felső rész forgatásával kartámasz, forgó és fém szerkezet, ülés töltőanyaga: molitan (PUR hab), fém lábcsillag és lábak, műanyag görgők, szín: fehér és fekete, terhelhetőség: 150 kg
66 290 Ft

Még több
569 termék
Classic Kategória
AlzaErgo Chair Abyss 1 fekete
Irodai szék - szinkronmechanikával, állítható magasságú deréktámasszal, állítható magasságú és dőlésszögű fejtámlával, állítható magasságú, oldalú és dőlésszögű kartámasszal, állítható magasságú és előre/hátra állítható üléssel, 5 különböző szögben rögzíthető háttámlával, fokozatmentesen állítható hintafunkcióval, textil és hálós borítással, forgó kivitelben, szőnyegre alkalmas kemény görgőkkel, ajánlott testmagasság: 160-190 cm, maximális terhelhetőség: 130 kg

+ INGYEN Csavar AlzaErgo

Leárazás -39 %
82 590 Ft 134 390 Ft
Átvehető: vasárnap 21.8. 8:00-tól
Szállításra kész > 5 db
Termékkód: AEO0600
Arany középút
OMEN by HP Citadel Gaming Chair fekete / piros
Gamer szék - huzat anyaga: szintetikus bőr, szinkronmechanika, zárral, deréktámasz és fejtámla, állítható magasság, a felső rész forgatásával, előre/hátra váltással és jobbra/balra váltással kartámasz, forgó és fém szerkezet, ülés töltőanyaga: poliuretán tömb, fém lábcsillag és lábak, műanyag görgők, szín: fekete és piros, terhelhetőség: 136 kg

152 490 Ft
Átvehető: vasárnap 21.8. 8:00-tól
Szállításra kész > 5 db
Termékkód: WP555d6
Premium Kategória
MOSH AIRFLOW-702 fekete - Irodai szék
Típusok
MOSH AIRFLOW-702 fekete
Irodai szék - kimagasló kényelem, számos pozicionálási lehetőség, minőségi kialakítás alumínium ötvözetből, légáteresztő és strapabíró hálós anyag, aktív biozónák rendszere, króm kartámasz, ellenáll a nagyobb terhelésnek is, teherbírás 150 kg

241 890 Ft
Átvehető: vasárnap 21.8. 8:00-tól
Szállításra kész > 5 db
Termékkód: MSH511a
Trust GXT 705W Ryon gamer chair - white - Gamer szék
Típusok
Trust GXT 705W Ryon gamer chair - white
Gamer szék - huzat anyaga: szintetikus bőr, szinkronmechanika, zárral, deréktámasz, fix kartámasz, egyensúlyozó elemek, forgó és fa szerkezet, ülés töltőanyaga: hideg hab (HR hab), fém lábcsillag és lábak, műanyag görgők, szín: fehér és fekete, terhelhetőség: 150 kg

Szuper ár
34 590 Ft
Átvehető: azonnal a Budapest - bemutatóterem átvevőhelyen
Szállításra kész > 5 db
Termékkód: JS322a3
Trust GXT708W Resto Chair, fehér - Gamer szék
Típusok
Trust GXT708W Resto Chair, fehér
Gamer szék - huzat anyaga: szintetikus bőr, zárral, deréktámasz és fejtámla, állítható magasság és a felső rész forgatásával kartámasz, forgó és fém szerkezet, ülés töltőanyaga: molitan (PUR hab), fém lábcsillag és lábak, műanyag görgők, szín: fehér és fekete, terhelhetőség: 150 kg

66 290 Ft
Átvehető: azonnal a Budapest Zugló átvevőhelyen
Szállításra kész > 5 db
Termékkód: JS322a10
Rapture Gaming Chair NESTIE Junior zöld - Gamer szék
Típusok
Rapture Gaming Chair NESTIE Junior zöld
Gamer szék - kifejezetten fiatalabb játékosok és kisebb testalkatúak számára tervezve, 90 és 150 fok között állítható háttámla, állítható magasságú kartámaszok, nyak- és deréktámasztó párnák, állítható ülésmagasság, bármilyen pozícióban rögzíthető háttámla, szintetikus bőr, az ülés és háttámla egyes részei perforáltak, forgó konstrukció, szőnyeghez alkalmas kemény kerekek, terhelhetőség: 100 kg

Szuper ár
47 390 Ft
Átvehető: azonnal a Budapest - bemutatóterem átvevőhelyen
Szállításra kész > 5 db
Termékkód: RPTGC0100h
AlzaErgo Chair Dune 1 fekete
Irodai szék - szinkronmechanikával, állítható magasságú deréktámasszal, állítható magasságú és dőlésszögű fejtámlával, állítható magasságú, mélységű és dőlésszögű kartámasszal, rögzíthető háttámlával, automatikus lengési ellenállás beállítása, textil és hálós borítással, forgó kivitelben, szőnyegre alkalmas kemény görgőkkel, ajánlott testmagasság: 160-190 cm, maximális terhelhetőség: 130 kg

Szuper ár
111 990 Ft
Átvehető: azonnal a Budapest - bemutatóterem átvevőhelyen
Szállításra kész > 5 db
Termékkód: AEO0550
ANTARES Novello fekete / szürke - Irodai szék
Típusok
ANTARES Novello fekete / szürke
Irodai szék - szinkron mechanikával, deréktámasz, állítható magasság kartámasz, műanyag és forgó szerkezet, textil és hálós anyag bevonat, műanyag kereszt, lágy felületekhez, műanyag kerekek, színe: fekete és szürke, terhelhetősége: 120 kg

41 390 Ft
Átvehető: azonnal a Budapest - bemutatóterem átvevőhelyen
Szállításra kész > 5 db
Termékkód: ARS050a7
Trust GXT 705 Ryon gamer szék - Gamer szék
Típusok
Trust GXT 705 Ryon gamer szék
Gamer szék - huzat anyaga: szintetikus bőr, hintamechanika, zárral, deréktámasz és fejtámla, fix kartámasz, egyensúlyozó elemek, egyensúlyozós és forgó és műanyag szerkezet, műanyag lábcsillag és lábak, műanyag görgők, szín: fekete és piros, terhelhetőség: 150 kg

Szuper ár
33 790 Ft
Átvehető: azonnal a Budapest Zugló átvevőhelyen
Szállításra kész > 5 db
Termékkód: JS322
AUTRONIC Marengo - fekete
Irodai szék - hintamechanikával, deréktámasz, állítható magasság kartámasz, műanyag és forgó szerkezet, textil és hálós anyag bevonat, ülés töltete: molitan (PUR hab), műanyag kereszt, lágy felületekhez, műanyag kerekek, színe: fekete, terhelhetősége: 120 kg

41 520 Ft -tól
több darab vásárlása esetén
Átvehető: azonnal a Budapest Zugló átvevőhelyen
Szállításra kész > 5 db
Termékkód: ATR007a13
MOSH BS-702L fekete / fehér - Irodai szék
Típusok
MOSH BS-702L fekete / fehér
Irodai szék - kimagasló kényelem, számos pozicionálási lehetőség, minőségi kialakítás alumínium ötvözetből, strapabíró, légáteresztő, hálós anyag, aktív biozónák, kihúzható lábtartó, króm kartámasz, ellenáll a nagyobb terhelésnek, teherbírás 150 kg

253 990 Ft
Átvehető: azonnal a Budapest Zugló átvevőhelyen
Szállításra kész > 5 db
Termékkód: MSH512b
CONNECT IT Monte Carlo CGC-2100-BK, black - Gamer szék
Típusok
CONNECT IT Monte Carlo CGC-2100-BK, black
Gamer szék - huzat anyaga: hálós anyag és szintetikus bőr, aszinkron-mechanika, deréktámasz, fix kartámasz, forgó és fém szerkezet, ülés töltőanyaga: molitan (PUR hab), nejlon lábcsillag és lábak, műanyag és gumírozott görgők, szín: fekete, terhelhetőség: 120 kg

58 590 Ft
Átvehető: azonnal a Budapest - bemutatóterem átvevőhelyen
Szállításra kész > 5 db
Termékkód: CTchGe1
Sades Crux
Gamer szék - huzat anyaga: szintetikus bőr és poliuretán, aszinkron-mechanika, zárral, deréktámasz és fejtámla, állítható magasság, a felső rész forgatásával, előre/hátra váltással és jobbra/balra váltással kartámasz, forgó és műanyag szerkezet, ülés töltőanyaga: molitan (PUR hab), alumínium lábcsillag és lábak, műanyag görgők, szín: fekete, terhelhetőség: 160 kg

71 490 Ft
Átvehető: azonnal a Budapest Zugló átvevőhelyen
Szállításra kész > 5 db
Termékkód: SADEz07
MOSH ELITE T2+ XXL
Irodai szék - aszinkron-mechanikával és zárral, deréktámasz, állítható magasság, a felső rész forgatásával, előre/hátra váltással és jobbra/balra váltással kartámasz, fém és forgó szerkezet, huzat anyaga: textil és szintetikus bőr, ülés töltete: hideg hab (HR hab), alumínium kereszt, univerzális, gumírozott kerekek, színe: fekete, terhelhetősége: 200 kg

177 990 Ft
Átvehető: azonnal a Budapest Zugló átvevőhelyen
Szállításra kész > 5 db
Termékkód: MSH518a3
ANTARES Novello fehér / szürke - Irodai szék
Típusok
ANTARES Novello fehér / szürke
Irodai szék - szinkron mechanikával, deréktámasz, állítható magasság kartámasz, műanyag és forgó szerkezet, textil és hálós anyag bevonat, műanyag kereszt, lágy felületekhez, műanyag kerekek, színe: fehér és szürke, terhelhetősége: 120 kg

43 990 Ft
Átvehető: azonnal a Budapest Zugló átvevőhelyen
Szállításra kész > 5 db
Termékkód: ARS050a8
ANTARES Wonder Large I., támasz magassága 55 cm
Irodai fotel - hintamechanikával és zárral, deréktámasz, fix kartámasz, fém és forgó szerkezet, textil és hálós anyag bevonat, krómozott kereszt, lágy felületekhez, műanyag kerekek, színe: fekete, terhelhetősége: 120 kg

38 590 Ft
Átvehető: azonnal
Utolsó termék a raktáron
Termékkód: ARS015a
Rapture Gaming Chair IRONCLAD piros - Gamer szék
Típusok
Rapture Gaming Chair IRONCLAD piros
Gamer szék - 90°-tól 160°-ig állítható háttámla, magasságra, oldalra, mélységben és szögben állítható karfák, a nyaki és az ágyéki gerincet megtámasztó párnák, állítható magasságú ülés, a háttámla bármelyik pozícióban rögzíthető, állítható hintatartás, műbőr, az ülés és a háttámla perforált részekkel, forgatható kialakítás, szőnyegekhez alkalmas, kemény görgők, terhelhetőség 130 kg

Szuper ár
103 390 Ft
Átvehető: azonnal a Budapest - bemutatóterem átvevőhelyen
Szállításra kész > 5 db
Termékkód: RPTGC0300d
ANTARES SCOPE
Irodai szék - szinkron mechanikával és zárral, fejtámla, állítható magasság kartámasz, műanyag és forgó szerkezet, hálós anyag bevonat, lágy felületekhez, műanyag kerekek, színe: fekete, terhelhetősége: 130 kg

114 490 Ft
Átvehető: azonnal 2 átvevőhelyen
Szállításra kész > 5 db
Termékkód: ARS00a1
MOSH T2
Irodai szék - aszinkron-mechanika, zárral, deréktámasz és fejtámla, állítható kartámasz, huzat anyaga: textil és szintetikus bőr, ülés töltőanyaga: hideg hab (HR hab), alumínium lábcsillag és lábak, gumírozott görgők (univerzális), terhelhetőség: 130 kg

107 890 Ft
Átvehető: azonnal a Budapest - bemutatóterem átvevőhelyen
Szállításra kész > 5 db
Termékkód: MSH518a2
AlzaErgo Chair Horizon 1 fekete
Irodai szék - szinkronmechanikával, állítható magasságú deréktámasszal, ülés és kartámasz, állítható magasságú és dőlésszögű fejtámlával, rögzíthető háttámlával, állítható hintafunkcióval, textil és hálós borítással, forgó kivitelben, szőnyegen használható, kemény görgőkkel, ajánlott testmagasság: 160-190cm, maximális terhelhetőség: 130kg

Szuper ár
103 390 Ft
Átvehető: azonnal 2 átvevőhelyen
Szállításra kész > 5 db
Termékkód: AEO0500
GXT708B RESTO CHAIR BLUE - Gamer szék Típusok
GXT708B RESTO CHAIR BLUE
Gamer szék - huzat anyaga: szintetikus bőr, zárral, deréktámasz és fejtámla, állítható magasság és a felső rész forgatásával kartámasz, forgó és fém szerkezet, ülés töltőanyaga: molitan (PUR hab), fém lábcsillag és lábak, műanyag görgők, szín: fekete és kék, terhelhetőség: 150 kg

66 290 Ft
Átvehető: vasárnap 21.8. 8:00-tól
Szállításra kész > 5 db
Termékkód: JS322b2
GXT708 RESTO CHAIR BLACK - Gamer szék
Típusok
GXT708 RESTO CHAIR BLACK
Gamer szék - huzat anyaga: szintetikus bőr, hintamechanika, zárral, deréktámasz és fejtámla, állítható magasság és a felső rész forgatásával kartámasz, forgó és fém szerkezet, ülés töltőanyaga: molitan (PUR hab), fém lábcsillag és lábak, műanyag görgők, szín: fekete, terhelhetőség: 150 kg

Leárazás -26 %
66 290 Ft 89 990 Ft
Átvehető: vasárnap 21.8. 8:00-tól
Szállításra kész > 5 db
Termékkód: JS322b1
GXT708R RESTO CHAIR RED - Gamer szék Típusok
GXT708R RESTO CHAIR RED
Gamer szék - huzat anyaga: szintetikus bőr, hintamechanika, zárral, deréktámasz és fejtámla, állítható magasság és a felső rész forgatásával kartámasz, forgó és fém szerkezet, ülés töltőanyaga: molitan (PUR hab), fém lábcsillag és lábak, műanyag görgők, szín: fekete és piros, terhelhetőség: 150 kg

66 290 Ft
Átvehető: vasárnap 21.8. 8:00-tól
Szállításra kész > 5 db
Termékkód: JS322b3
Arozzi Verona V2 - Fehér - Gamer szék Típusok
Arozzi Verona V2 - Fehér
Gamer szék - huzat anyaga: szintetikus bőr, hintamechanika, zárral, deréktámasz és fejtámla, állítható magasság kartámasz, forgó és fém szerkezet, ülés töltőanyaga: hideg hab (HR hab), műanyag lábcsillag és lábak, gumírozott görgők, szín: fehér és fekete, terhelhetőség: 105 kg

90 390 Ft
Átvehető: vasárnap 21.8. 8:00-tól
Szállításra kész > 5 db
Termékkód: AROZ06n5

Forgószékek és fotelek

cikkErgonómia: Hogyan lehet egészségesen dolgozni az asztalnál? (TANÁCSOK ÉS TIPPEK) Az ergonómia a hosszan tartó számítógépes munka negatív hatásainak minimalizálására szolgál. Hogyan lehet...
A megfelelő irodai szék kiválasztása kulcsfontosságú, különösen, ha hosszú időt töltesz ülve. Kipróbáltuk...
A minőségi irodaszéknek még több órányi ülve töltött idő után is egészségesen kell tartania a testet...
egészségHogyan vigyázzunk a kilóinkra és maradjunk egészségesek ülőmunkát végezve Nem szeretnéd ölbe tett kézzel figyelni, ahogy szöknek fel rád a kilók és a sok ülőmunka hátfájáshoz és az...
A több mint napi két óra ülés káros az egészségre. Viszont van egy egyszerű módja, hogy akár irodai munka...
Lelkes játékosok számára mi sem természetesebb, mint akár órákat tölteni egy jó játékkal a monitor vagy...
További cikkek Összes cikk

Forgószékek és fotelek

A Forgószékek és fotelek kategóriában összesen 569 termék közül válogathatsz online boltunkban. Rendelésedet hétköznapokon 2 napon belül házhoz szállítjuk. A Budapest több pontján elérhető AlzaBoxokból már másnap felveheted a rendelésed, de ellátogathatsz áruházunkba is.

Termék neve:

Megjegyzés (link, PartNumber, stb.):


28 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
P-DC1-WEB00
28 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ