AlzaBoxy Q1 AP+ plus nový vizuál

Forgószékek és fotelek

Termékkatalógus
Ár
-
Elérhetőség
Termék állapota
Mechanika
Aszinkron
(104)
Hintázó
(212)
Szinkron
(263)
Mechanika nélkül
(280)
Body Balance
(12)
Beállítási lehetőségek
Ülésmagasság
(846)
Háttámla dőlésszöge
(298)
Deréktámasz magassága
(176)
Fejtámla magassága
(153)
Háttámla vízszintes helyzetbe állítása
(107)
Maximális terhelhetőség
90 kg
200 kg
-
Szín
Antracitszürke
(9)
Bézs
(34)
Fehér
(104)
Fekete
(488)
Piros
(103)
Lila
(6)
Barna
(87)
Krémszínű
(4)
Terepmintás
(1)
Kék
(68)
Narancssárga
(51)
Rózsaszín
(20)
Szürke
(160)
Türkiz
(1)
Többszínű
(2)
Burgundi
(1)
Zöld
(74)
Arany
(10)
Sárga
(21)

Forgószéket vagy fotelt keresel a számítógéphez, az íróasztalhoz vagy csak alkalmi üldögélésre? A megfelelő típus megtalálása különösen fontos az egészséged és kényelmed szempontjából, továbbá teljesítményedre is kihathat. Tanácsot adunk, hogy milyen paraméterekre figyelj az igényeidnek megfelelő gurulós szék kiválasztásakor.

Tovább

Forgószék típusok rendeltetésük szerint

Új forgószék vagy fotel kiválasztásakor elsősorban azt vedd figyelembe, hogy mire szeretnéd majd használni.

Irodai forgószékek

Az irodaszékeket ergonómiailag egy normál nyolcórás munkanapra tervezték. A fotelekkel ellentétben számos beállítási lehetőséggel rendelkeznek, hogy pontosan megfeleljenek az igényeidnek. Bárhol használhatók - a tárgyalóban, vagy íróasztal szék, számítógép szék gyanánt.

Gamer székek

A gamer székek a hosszú ideig tartó PC-s videójátékozáshoz vannak kialakítva. Különleges megjelenésükön túlmenően a hagyományos irodai forgószékektől a magasított oldalsó szegélyek és a szék vízszintes helyzetbe dönthetősége különbözteti meg.

i

Mielőtt új gurulós széket vásárolsz, érdemes megfontolni, hogy milyen legyen a kárpitozás anyaga. Például egy bőr forgószék ugyan elegánsan, de nyáron túl meleg lehet.

Irodai fotelek

Az irodai fotelek rendszerint hintamechanizmussal rendelkeznek, és általában vonzóbb kialakításúak, mint egy sima forgószék. A legtöbb esetben az ülés a háttámlához van rögzítve, ami korlátozott testreszabási lehetőségeket eredményez. Munkád végeztével relaxációs fotelként is használhatod.

Gamer fotelek

A gamer fotelek puha párnázottságukkal, jellegzetes oldalsó díszítésükkel és hintamechanizmusukkal hívják fel magukra a figyelmet. Mint számítógépszék leginkább rövidebb PC-s játékra vagy pihenésre alkalmasak.

Forgószék vagy fotel kiválasztásakor ne feledkezz meg a maximális terhelhetőségről – ha ezt mégis figyelmen kívül hagyod, a görgős szék idő előtt károsodhat. Ezért előre tisztázd, hogy ki fogja használni az új íróasztalszéket.

Gerinckímélő forgószékek

A gerinckímélő gurulós székek azok számára lettek tervezve, akik napjuk jelentős részét ülve töltik. Különleges ergonómiai kialakításuknak köszönhetően aktív ülésre, azaz helyes testtartásra ösztönöznek. A gerinckímélő forgószékek ezért megelőzik, illetve enyhítik a háti és nyaki fájdalmakat.


Gyermek forgószékek

A gyermek forgószékek biztosítják a gyermekek hátának megfelelő fejlődését, és megelőzik a gerincferdülést vagy más hátproblémákat. A rajzolástól a házi feladat elkészítéséig mindenféle tevékenységhez alkalmas a gurulós gyerekszék.

Gyermekkel együtt növő székek

A gyermekkel együtt növő székeket azoknak a szülőknek tervezték, akik azt szeretnék, hogy a szék együtt nőjön a gyermekükkel, miközben az ülés ugyanolyan ergonomikus 4 éves, vagy akár 15 évesen is. Ezeket a székeket további két csoportra oszthatjuk a felhasználásuk alapján gyermekkel együtt növő étkező- és gyermekkel együtt növő íróasztalszékekre - csak el kell dönteni, hogy hol szeretnénk használni.

Konferenciaszékek

A konferenciaszékek használhatók tárgyalóban, váróteremben, irodában vagy iskolában. Nem túl kényelmesek, de kisebb méretüknek és könnyebb súlyuknak köszönhetően könnyen hordozhatók.

Hát nélküli ülőkék

A háttámla nélküli design ülőkék előnyösek a hátnak, és modern megjelenést kölcsönöznek otthonodnak. Sokféle kivitelben kaphatók, így létezik hát nélküli forgószék, ezen kívül pedig némelyikben extra tárolóhely is helyet kap.

Forgószék mechanika

Az ülőfelület állíthatóságát a forgószék mechanikai típusa határozza meg. A három fő mechanika a következő:

 1. A szinkron mechanikájú gurulós szék támogatja a dinamikus ülést, ezért gyakori és folyamatos használatra alkalmas. A forgószék folyamatosan követi a testtartásod, hátradőléskor az ülés megemelkedik
 2. Az aszinkron mechanikájú görgős szék is maximálisan alkalmazkodik a testtartásodhoz. Az ülés és a háttámla pozíciója 3 különböző karral állítható be egymástól függetlenül, de az ülés nem emelkedik meg, amikor hátradőlsz.
 3. A hintamechanikájú forgószék elsősorban pihenésre ajánlott. Nem teszi lehetővé az ülés és a háttámla dőlésszögének beállítását, ezért folyamatos használatra nem alkalmas.

A gurulós szék szinkron mechanika előnyei és hátrányai

 • A háttámla dőlése – automatikusan dől, ha az ülőlap dőlésszöge változik.
 • Egészséges tartás – a forgószék folyamatosan másolja a testtartást, és jó ergonómiai tulajdonságokkal rendelkezik.
 • Állítható – A gurulós széket fixálni lehet egy helyzetben vagy szabadon is mozoghat.
 • Kevésbé rugalmas beállítási lehetőségek – Az ülést és a háttámlát nem lehet egymástól függetlenül beállítani, a görgős szék automatikusan billen, ha előredőlünk.

!

Aszinkron mechanika pontosan azt nyújtja, ami a szinkronos forgószékekből hiányzik. Az aszinkron székek támláját és ülését egymástól függetlenül három különböző pozícióba lehet beállítani.

Forgószék és fotel tartozékok

A forgószék- és foteltartozékok tovább növelik a komfortérzetet ülés közben. Vásárlás előtt azonban győződj meg arról, hogy a tartozék kompatibilis-e a székeddel.

Amikor forgószéket választasz, figyelj a görgők anyagára is, és válassz a padlónak megfelelően. Ezzel elejét veheted a nem kívánt károknak.

Milyen más típusú székekkel találkozhatsz még?

Egyes székek extra funkciókkal vagy jellemzőkkel rendelkeznek, amelyek hasznosak lehetnek.

 • A gurulós szék mozgatása és irányítása egyszerű.
 • A fekvőfotel kényelmi vagy pihenési célból dönthető.
 • A háttámla nélküli szék erősíti a hátat és aktív ülésre ösztönöz.
 • A forgószék lehetővé teszi a tengelye körüli forgást.
 • A karfás szék arra kényszeríti használóját, hogy egyenesen üljön, miközben helyet ad a karok pihentetésére.
 • Az egyensúlyozó üléssel rendelkező labdaszék a medencéddel együtt mozog, akár egy fitneszlabda. Az aktív ülést támogatják és hosszú távon is használhatók.

i

Nem találtad a keresett információt? Böngéssz az irodai szék vagy karosszék kiválasztásáról szóló cikkünkben.

A leírás elrejtése
Hasznosnak találtad ezt az információt?
Ez az űrlap csak a fenti leírásban található információk értékelésére szolgál.
Ha kérdésed van a termékekkel, szolgáltatásokkal, szállítással, vagy egyéb ügyekkel kapcsolatban, keresd fel ügyfélszolgálatunkat.
Mit javíthatnánk benne? Hiányolsz valamit? Valami rosszul van feltüntetve? Oszd meg velünk.

Legtöbbet eladott

1.
Irodai szék - szinkronmechanikával, állítható magasságú deréktámasszal, állítható magasságú és dőlésszögű fejtámlával, állítható magasságú, oldalú és dőlésszögű kartámasszal, állítható magasságú és előre/hátra állítható üléssel, 5 különböző szögben rögzíthető háttámlával, fokozatmentesen állítható hintafunkcióval, textil és hálós borítással, forgó kivitelben, szőnyegre alkalmas kemény görgőkkel, ajánlott testmagasság: 160-190 cm, maximális terhelhetőség: 130 kg
+Ajándék Szolgáltatás AlzaPlus+ ajándék 1 éves előfizetés melynek értéke 5 990 Ft
-22 %
127 790 Ft
99 990 Ft

2.
Gamer szék - 90° és 160° közötti tartományban állítható háttámla, magasságban, oldalirányban, mélységben és szögben állítható kartámaszok, nyak- és deréktámasztó párnák, állítható magasságú ülés, bármilyen pozícióban rögzíthető háttámla, állítható hintázási ellenállás, szintetikus bőr, perforált részekkel ellátott ülés és háttámla, forgó konstrukció, szőnyeghez alkalmas kemény görgők, terhelhetősége 130 kg
+Ajándék Szolgáltatás AlzaPlus+ ajándék 1 éves előfizetés melynek értéke 5 990 Ft
-19 %
96 090 Ft
77 990 Ft

3.
Rapture DREADNOUGHT fekete Szállításra kész > 5 db
Gamer szék - kifejezetten nagyobb testalkatúak számára kialakítva, 90° és 135° közötti tartományban állítható háttámla, magasságban, oldalirányban, mélységben és szögben állítható kartámaszok, nyak- és deréktámasztó párnák, állítható magasságú ülés, állítható hintázási ellenállás, textilhuzat, forgó konstrukció acél vázzal (kereszt), szőnyeghez alkalmas kemény görgők, terhelhetősége 150 kg
+Ajándék Szolgáltatás AlzaPlus+ ajándék 1 éves előfizetés melynek értéke 5 990 Ft
130 190 Ft

Még több
946 termék
Saját márkánk TOP minőség szuper áron
4,2 26×
AlzaErgo Chair Abyss 1 fekete
Irodai szék - szinkronmechanikával, állítható magasságú deréktámasszal, állítható magasságú és dőlésszögű fejtámlával, állítható magasságú, oldalú és dőlésszögű kartámasszal, állítható magasságú és előre/hátra állítható üléssel, 5 különböző szögben rögzíthető háttámlával, fokozatmentesen állítható hintafunkcióval, textil és hálós borítással, forgó kivitelben, szőnyegre alkalmas kemény görgőkkel, ajánlott testmagasság: 160-190 cm, maximális terhelhetőség: 130 kg
+Ajándék Szolgáltatás AlzaPlus+ ajándék 1 éves előfizetés melynek értéke 5 990 Ft
Leárazás -22 %
99 990 Ft 127 790 Ft
Raktáron
Termékkód: AEO0600
Classic Kategória Olcsó, de kiválóra értékelt
4,7
Natec Genesis NITRO 550 fekete és piros
Gamer szék - huzat anyaga szintetikus bőr, szinkron mechanika, magasság kartámasz, forgó és műanyag szerkezet, ülés töltőanyaga hideg hab (HR hab), gumírozott kerekek, terhelhetősége 150 kg
72 990 Ft
Szállításra kész > 5 db
Termékkód: GENES001b10
Arany középút Kiváló ár/érték arány
Rapture DREADNOUGHT fekete - Gamer szék Típusok
4,2 38×
Rapture DREADNOUGHT fekete
Gamer szék - kifejezetten nagyobb testalkatúak számára kialakítva, 90° és 135° közötti tartományban állítható háttámla, magasságban, oldalirányban, mélységben és szögben állítható kartámaszok, nyak- és deréktámasztó párnák, állítható magasságú ülés, állítható hintázási ellenállás, textilhuzat, forgó konstrukció acél vázzal (kereszt), szőnyeghez alkalmas kemény görgők, terhelhetősége 150 kg
+Ajándék Szolgáltatás AlzaPlus+ ajándék 1 éves előfizetés melynek értéke 5 990 Ft
Szuper ár
130 190 Ft
Szállításra kész > 5 db
Termékkód: RPTGC0500b
Premium Kategória Minőség kompromisszumok nélkül
4,8
Noblechairs HERO TX, antracit
Gamer szék - textil huzat, zárral deréktámasz és fejtámla, mozgatás előre/hátra és mozgatás jobbra/balra kartámasz, forgó és fém szerkezet, terhelhetősége 150 kg
178 890 Ft
Szállításra kész 3 db
Termékkód: NBC038a
4,4 13×
Rapture GALLEY fekete
Gamer szék - 94° - 120° tartományban állítható háttámla, 4D kartámaszok állítható magasságú, előre/hátra, szögben és oldalra állítható, védelemmel a nem kívánt elfordulás vagy elmozdulás ellen, párna nyaki gerinctámaszhoz, egyedi változó deréktámasz, állítható magasságú ülés , a háttámla tetszőleges pozícióban opciós reteszelése, lengésellenállás állítású lengőszerkezet, strapabíró szövetből készült huzat, forgó szerkezet, szőnyegre alkalmas kemény kerekek, acél alváz (kereszt), terhelhetősége 120 kg
+Ajándék Szolgáltatás AlzaPlus+ ajándék 1 éves előfizetés melynek értéke 5 990 Ft
Leárazás -19 %
109 990 Ft 136 290 Ft
Raktáron
Termékkód: RPTGC0400b
4,7 12×
Anda Seat Kaiser Series 3 Premium Gaming Chair - L Black Fabric
Gamer szék - textil huzat, hintamechanika zárral, deréktámasz és fejtámla, magasság, felső rész elforgatása, mozgatás előre/hátra és mozgatás jobbra/balra kartámasz, egyensúlyozó elemek, forgó és fém szerkezet, ülés töltőanyaga hideg hab (HR hab), gumírozott kerekek, terhelhetősége 120 kg
179 090 Ft
Szállításra kész > 5 db
Termékkód: MENTL032
AROZZI Torretta Torretta Soft Fabric v2, sötétszürke - Gamer szék
Típusok
4,5
AROZZI Torretta Torretta Soft Fabric v2, sötétszürke
Gamer szék - textil huzat, hintamechanika, deréktámasz és fejtámla, magasság kartámasz, forgó és fém szerkezet, műanyag lábak, műanyag kerekek, terhelhetősége 120 kg
Leárazás -18 %
84 990 Ft 104 190 Ft
Raktáron
Termékkód: AROZ07f17
4,7 61×
Anda Seat Kaiser Series 3 XL szürke szövet
Gamer szék - textil huzat, hintamechanika zárral, deréktámasz és fejtámla, magasság, felső rész elforgatása, mozgatás előre/hátra és mozgatás jobbra/balra kartámasz, egyensúlyozó elemek, forgó és fém szerkezet, ülés töltőanyaga hideg hab (HR hab), gumírozott kerekek, terhelhetősége 200 kg
Leárazás -20 %
161 990 Ft 202 390 Ft
Raktáron
Termékkód: MENTL015
Rapture IRONCLAD szürke - Gamer szék
Típusok
4,6 23×
Rapture IRONCLAD szürke
Gamer szék - 90° és 160° közötti tartományban állítható háttámla, magasságban, oldalirányban, mélységben és szögben állítható kartámaszok, nyak- és deréktámasztó párnák, állítható magasságú ülés, bármilyen pozícióban rögzíthető háttámla, állítható hintázási ellenállás, szintetikus bőr, perforált részekkel ellátott ülés és háttámla, forgó konstrukció, szőnyeghez alkalmas kemény görgők, terhelhetősége 130 kg
+Ajándék Szolgáltatás AlzaPlus+ ajándék 1 éves előfizetés melynek értéke 5 990 Ft
Leárazás -19 %
77 990 Ft 96 090 Ft
Raktáron
Termékkód: RPTGC0300b
Rapture DREADNOUGHT fehér - Gamer szék Típusok
4,2 38×
Rapture DREADNOUGHT fehér
Gamer szék - kifejezetten nagyobb testalkathoz tervezve, 90 és 135 fok között állítható háttámla, magasságban, oldalirányban, mélységben és dőlésszögben állítható kartámaszok, nyak- és deréktámasztó párnák, állítható ülésmagasság, állítható hintázási ellenállás, szövet huzat, forgó konstrukció acél alvázzal (kereszt), szőnyeghez alkalmas kemény kerekek, terhelhetősége 150 kg
+Ajándék Szolgáltatás AlzaPlus+ ajándék 1 éves előfizetés melynek értéke 5 990 Ft
Szuper ár
130 190 Ft
Szállításra kész > 5 db
Termékkód: RPTGC0500d
LORGAR Ace 422 Gamer szék, fekete - Gamer szék Típusok
4,0
LORGAR Ace 422 Gamer szék, fekete
Gamer szék - textil huzat, hintamechanika zárral, deréktámasz és fejtámla, magasság és felső rész elforgatása kartámasz, forgó és fém szerkezet, ülés töltőanyaga hideg hab (HR hab), fém lábak, műanyag kerekek, terhelhetősége 150 kg
112 490 Ft
Szállításra kész 2 db
Termékkód: LOGhz02
4,8
Rapture FRIGATE fekete
Gamer szék - 90° - 135° tartományban állítható háttámla, magasságban, előre/hátra és dőlésszögben állítható 3D kartámaszok, párnák nyaki és ágyéki gerinctámaszhoz, állítható magasságú ülés perforált huzattal, a háttámla tetszőleges pozícióban történő rögzítésének lehetősége, lengőszerkezet állítható lengésállósággal, burkolat minőségi PU bőrből, forgatható konstrukció, kemény kerekek szőnyegre is alkalmasak, acél alváz (kereszt), terhelhetősége 120 kg
+Ajándék Szolgáltatás AlzaPlus+ ajándék 1 éves előfizetés melynek értéke 5 990 Ft
Leárazás -19 %
77 990 Ft 96 090 Ft
Raktáron
Termékkód: RPTGC0370b
Cougar Armor Elite, narancssárga - Gamer szék Típusok
4,0
Cougar Armor Elite, narancssárga
Gamer szék - huzat anyaga szintetikus bőr, hintamechanika, deréktámasz és fejtámla, magasság és mozgatás jobbra/balra kartámasz, egyensúlyozó elemek, egyensúlyozós és fém szerkezet, ülés töltőanyaga molitan (PUR hab), fém lábak, műanyag kerekek, terhelhetősége 120 kg
81 290 Ft
Szállításra kész 1 db
Termékkód: MH9076b3
Rapture PODIUM piros - Gamer szék
Típusok
4,2 68×
Rapture PODIUM piros
Gamer szék - 90°-tól 160°-ig állítható háttámla, állítható magasságú és dőlésszögű karfák, a nyaki és az ágyéki gerincet megtámasztó párnák, állítható magasságú ülés, a háttámla bármelyik pozícióban rögzíthető, állítható hintázás, műbőr, ülés és háttámla textilbetétekkel, forgó kialakítás, szőnyegekhez alkalmas kemény görgők, terhelhetősége 120 kg
Leárazás -19 %
64 990 Ft 80 090 Ft
Raktáron
Termékkód: RPTGC0200d
Cougar Fusion S, fekete - Gamer szék Típusok
5,0
Cougar Fusion S, fekete
Gamer szék - huzat anyaga szintetikus bőr, hintamechanika zárral, deréktámasz és fejtámla, magasság és mozgatás jobbra/balra kartámasz, egyensúlyozó elemek, egyensúlyozós és fém szerkezet, ülés töltőanyaga molitan (PUR hab), fém lábak, műanyag kerekek, terhelhetősége 120 kg
64 990 Ft
Szállításra kész 4 db
Termékkód: MH9076b6
4,8
AlzaErgo Chair Dune 2 fekete
Irodai szék - szinkron mechanizmussal, fejtámla, szilárd kartámaszok, állítható magasságú ülés, a háttámla rögzítésének lehetősége, textil és hálós borítás, forgatható kialakítás, szőnyegekhez alkalmas kemény görgők, ajánlott testmagasság: 160-190 cm, terhelhetőség: 130 kg
+Ajándék Szolgáltatás AlzaPlus+ ajándék 3-hónapos előfizetés melynek értéke 2 890 Ft
Leárazás -19 %
44 990 Ft 55 790 Ft
Raktáron
Termékkód: AEO0430
3,5
VICTORAGE Maxi Rider Black
Gamer szék - huzat anyaga szintetikus bőr, zárral fejtámla, magasság kartámasz, forgó és műanyag, fém szerkezet, ülés töltőanyaga molitan (PUR hab), műanyag kerekek, terhelhetősége 113 kg
Leárazás -22 %
42 390 Ft 54 390 Ft
Raktáron
Termékkód: Victorage003
4,3 35×
AlzaErgo Chair Dune 1 fekete
Irodai szék - szinkronmechanikával, állítható magasságú deréktámasszal, állítható magasságú és dőlésszögű fejtámlával, állítható magasságú, mélységű és dőlésszögű kartámasszal, rögzíthető háttámlával, automatikus lengési ellenállás beállítása, textil és hálós borítással, forgó kivitelben, szőnyegre alkalmas kemény görgőkkel, ajánlott testmagasság: 160-190 cm, maximális terhelhetőség: 130 kg
+Ajándék Szolgáltatás AlzaPlus+ ajándék 1 éves előfizetés melynek értéke 5 990 Ft
Szuper ár
106 590 Ft
Szállításra kész > 5 db
Termékkód: AEO0550
Razer Iskur Black - Gamer szék
Típusok
4,6
Razer Iskur Black
Gamer szék - huzat anyaga szintetikus bőr, aszinkron-mechanika zárral, deréktámasz és fejtámla, magasság, felső rész elforgatása, mozgatás előre/hátra és mozgatás jobbra/balra kartámasz, forgó és fa, fém szerkezet, ülés töltőanyaga hideg hab (HR hab), fém lábak, műanyag kerekek, terhelhetősége 136 kg
Leárazás -20 %
191 990 Ft 238 790 Ft
Raktáron
Termékkód: MR081a2
4,7
NEXT LEVEL RACING ProGaming PU bőr, fekete
Gamer szék - huzat anyaga szintetikus bőr, szinkron mechanika zárral, deréktámasz és fejtámla, magasság, mozgatás előre/hátra és mozgatás jobbra/balra kartámasz, forgó és fém szerkezet, ülés töltőanyaga hideg hab (HR hab), fém lábak, műanyag kerekek, terhelhetősége 140 kg
123 490 Ft
Szállításra kész 2 db
Termékkód: NEXTc013
3,6 18×
MOSH T2
Irodai szék - aszinkron-mechanika, zárral, deréktámasz és fejtámla, állítható kartámasz, huzat anyaga: textil és szintetikus bőr, ülés töltőanyaga: hideg hab (HR hab), alumínium lábcsillag és lábak, gumírozott görgők (univerzális), terhelhetőség: 130 kg
Leárazás -19 %
120 690 Ft 148 690 Ft
Raktáron
Termékkód: MSH518a2
Rapture PODIUM fekete - Gamer szék
Típusok
4,2 68×
Rapture PODIUM fekete
Gamer szék - a háttámla 90° és 160° közötti tartományban állítható, állítható magasságú és dőlésszögű kartámaszok, nyak- és deréktámasztó párnák, állítható magasságú ülés, bármilyen pozícióban rögzíthető háttámla, állítható hintázási ellenállás, szintetikus bőr, textilszegmensekkel ellátott ülés és háttámla, forgó konstrukció, szőnyeghez alkalmas kemény görgők, terhelhetősége 120 kg
Leárazás -14 %
68 990 Ft 80 090 Ft
Raktáron
Termékkód: RPTGC0200b
Anda Seat Kaiser Series 2 XL fekete - Gamer szék
Típusok
4,7 21×
Anda Seat Kaiser Series 2 XL fekete
Gamer szék - huzat anyaga szintetikus bőr, hintamechanika zárral, deréktámasz és fejtámla, magasság, felső rész elforgatása, mozgatás előre/hátra és mozgatás jobbra/balra kartámasz, egyensúlyozó elemek, forgó és fém szerkezet, ülés töltőanyaga hideg hab (HR hab), gumírozott kerekek, terhelhetősége 200 kg
Leárazás -13 %
129 990 Ft 149 990 Ft
Raktáron
Termékkód: MENTL001
4,9
Noblechairs HERO, fekete-fekete
Gamer szék - huzat anyaga szintetikus bőr, zárral deréktámasz és fejtámla, mozgatás előre/hátra és mozgatás jobbra/balra kartámasz, forgó és fém szerkezet, fém lábak, terhelhetősége 150 kg
179 190 Ft
Szállításra kész 2 db
Termékkód: NBC035a

Forgószékek és fotelek

cikkErgonómia: Hogyan lehet egészségesen dolgozni az asztalnál? (TANÁCSOK ÉS TIPPEK) Az ergonómia a hosszan tartó számítógépes munka negatív hatásainak minimalizálására szolgál. Hogyan lehet kialakítani az ergonomikus munkahelyet? Mi kell hozzá? A cikkből nemcsak ezekre a kérdésekre kaphatsz választ.
A megfelelő irodai szék kiválasztása kulcsfontosságú, különösen, ha hosszú időt töltesz ülve. Kipróbáltuk neked a népszerű Antares Edge széket, és összehasonlítottuk a Topstar Sitness egészséges székekkel. Hogyan teljesítettek a tesztünk során?
A minőségi irodaszéknek még több órányi ülve töltött idő után is egészségesen kell tartania a testet. Tanácsot adunk az irodaszék kiválasztásához és a saját választékunkban szereplő legjobb modelleket is bemutatjuk.
egészségHogyan vigyázzunk a kilóinkra és maradjunk egészségesek ülőmunkát végezve Nem szeretnéd ölbe tett kézzel figyelni, ahogy szöknek fel rád a kilók és a sok ülőmunka hátfájáshoz és az egészséged romlásához vezet? Olvasd el cikkünket, amelyből megtudhatod, hogyan válassz irodai széket, hogyan táplálkozz egészségesebben, de ne csak a munkahelyen,...
A több mint napi két óra ülés káros az egészségre. Viszont van egy egyszerű módja, hogy akár irodai munka esetén is többet mozgassuk izmainkat és kiegyenesítsük gerincünket: a standing office, avagy álló helyzetben történő számítógépes/irodai munkavégzés lavinaként...
Lelkes játékosok számára mi sem természetesebb, mint akár órákat tölteni egy jó játékkal a monitor vagy televízió előtt. A kellemes játékélmény alapvető feltétele azonban kétségtelenül a kényelmes és egészséges ülőhelyzet. Cikkünkben áttekinthetően összehasonlítunk...
További cikkek Összes cikk

Forgószékek és fotelek

A Forgószékek és fotelek kategóriában összesen 945 termék közül válogathatsz online boltunkban. Rendelésedet hétköznapokon 2 napon belül házhoz szállítjuk. A Budapest több pontján elérhető AlzaBoxokból már másnap felveheted a rendelésed, de ellátogathatsz áruházunkba is.
P-DC1-WEB15
28 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ