-->
LEGO Icons Vespa 125

A LEGO® Icons építőkészletek nosztalgikus élményeket nyújtanak

Az eredeti LEGO® Icons építőkészletek a világhírű nevezetességektől, moduláris épületektől és ikonikus autómodellektől kezdve az ízléses otthoni kiegészítőkön át a popkultúra népszerű pillanataiig a témák széles skáláját ölelik fel. Nagyszerű társak minden olyan haladó építő számára, akik élvezik ezeknek a bonyolult és gyakran nosztalgikus modelleknek minden egyes részletét. Válaszd ki kedvenc LEGO® Icons darabodjaidat, hogy Neked is felejthetetlen élményben lehessen részed.

Relaxálj, fejleszd kreativitásodat, valamint gyakorold a finommotoros készségeidet

Szánj időt magadra, vagy töltsd szabadidődet családod körében a kedvenc LEGO® Icons építőkészleted megalkotásával. Az egyes készletek kiváló minőségű kivitelezése és finomra hangolt részletei lehetővé teszik a kreativitás fejlesztését, a képzelet új szintre emelését és a finommotoros készségek gyakorlását. Felejts el minden gondot és stresszt, a LEGO® Icons építőkockák minden alkalommal lefoglalnak téged és családodat egyaránt.

LEGO Icons Papagájvirág
LEGO Icons Kísértetkastély

LEGO® Icons - Eredeti otthoni kiegészítők

A LEGO® Icons sorozat modelljei nem csupán olyan építőjátékként szolgálnak, amelyeket csak az alkotás közben élvezhetsz, és utána egyszerűen félreteszed őket. A valósághű feldolgozásnak és a színeknek köszönhetően esztétikai értékkel bírnak, amely a belső térnek egy kis hangulatot és jellegzetes megjelenést kölcsönöz. Állítsd ki otthonodban a soha el nem hervadó növényeket, a kedvenc hullámvasutadat vagy akár moduláris épületeidet, amelyekkel felejthetetlen pillanatokat töltöttél el.

LEGO Icons építőjátékok felnőtteknek

LEGO® Icons készletek – szórakozás a felnőtteknek

A LEGO® Icons sorozatokat 18 év feletti, haladó szintű építőknek ajánljuk.

LEGO Powered Up

LEGO® Powered Up

Az intelligens LEGO® Powered Up alkatrészek számos új funkcióval egészítik ki a LEGO® készleteket, amelyek az alkalmazásnak köszönhetően okostelefonokkal is vezérelhetők.

LEGO Icons NASA Discovery űrsikló

Ikonikus pillanatok a LEGO® Icons termékcsaláddal

Keltsd életre a számítógépes játékok, filmek és tévéműsorok ikonikus karaktereit, vagy a való világ által inspirált egyedi modelleket.