Akvizice ApF HU 30 dnů na vrácení

Sziget páraelszívók

Termékkatalógus
Ár
-
Elérhetőség
Termék állapota
Vásárlói értékelések
Típus
Sziget
(20)
Beépített
(1)
Felfüggesztés
(5)
Tulajdonságok
LED világítás
(19)
Visszacsapó szelep
(6)
Elektronikus vezérlés
(7)
Kijelző
(6)
Távvezérlés
(1)
Kivezetés elhelyezése
Jobboldali
(1)
Felül
(16)
Szívási teljesítmény
400 m3/óra
767 m3/óra
-

Ha a főzőlap vagy tűzhely nem a fal mellett van, akkor a sziget páraelszívó a legkézenfekvőbb megoldás. Ez lényegében egy kéményes páraelszívó, amely a fal helyett a mennyezetre szerelhető a konyhasziget fölé. Nagy teljesítményének köszönhetően a nappalival összekötött nagyobb konyhákba is alkalmas. Lássuk, hogyan érdemes sziget páraelszívó modellt választani?

Tovább

Sziget páraelszívó - a tökéletes készülék nagy terekbe

A sziget páraelszívók nagy, tágas, amerikai stílusú konyhákhoz lettek tervezve. Ez az eszköz egyszerű, modern kialakítással rendelkezik, amely könnyen illeszkedik bármilyen stílusos belső térbe. A sziget elszívó kiválasztásakor különösen a kivezetést, a teljesítményt, a szűrőtípusokat, a funkciókat, a kezelőszerveket és a zajszintet kell figyelembe venni. A következőkben közelebbről megvizsgáljuk ezeket a tulajdonságokat.

  • Tökéletes design a legújabb trendeknek megfelelően.
  • Erőteljes és hatékony légcsere.
  • A nappalival összekötött konyhákhoz is alkalmas.
  • Nagyobb méret és súly.
  • Magasabb ár.
  • Összetettebb beszerelés.

Visszavezethető sziget páraelszívó vagy elszívós változat?

A sziget szagelszívó csatlakoztatható az elszívóhoz, vagy használhatod a levegő recirkulációs funkciót. A sziget páraelszívó modelleket leggyakrabban a mennyezetre szerelik, ezért mindenképpen ellenőrizd a készülék terhelhetőségét, és ügyelj a főzőlap fölött ajánlott magasságra, amely körülbelül 55-65 cm (a főzőlap típusától függően). Mi a különbség az elszívás és a recirkuláció között?

  • A páraelszívó sziget típust megfelelően csatlakoztatni kell a házból kivezető elszívócsatornához. Általában két kivezetéssel rendelkezik, amelyek közül lehetőségeid szerint kiválaszthatod a megfelelőbbet.
  • A visszavezethető sziget páraelszívó megtisztítja a levegőt, amit visszafúj a helyiségbe, de a hőtől nem szabadul meg. Saját zsír- és szénszűrővel rendelkezik, amelyek a szagokat is elnyelik. Ezeket azonban rendszeresen cserélni kell.

Felfüggesztett sziget páraelszívók

A felfüggesztett páraelszívó sziget típust viszonylag egyszerű bekötni. Ezek a készülékek visszavezető rendszert használnak. A felfüggesztett sziget páraelszívók állítható magasságú acélkábeleken lógnak, amelyek egy rozsdamentes acéllemezhez vannak rögzítve. Ez egy elegáns eszköz, amely minimalista és nem foglal sok helyet.

Kéményes sziget páraelszívók

A kéményes sziget páraelszívó típusokat a lehető legközelebb, legfeljebb két kanyarral a kéménybe vezető elszívócsatornához szerelik, hogy a levegő hatékonyabban és kevesebb zajjal mozoghasson. Ez megkönnyíti a kívánt páraelszívó magasság beállítását. Ha a kémény hosszabb, használd helyette a keringtető üzemmódot.


Ezüst sziget páraelszívó

Fehér, kerek sziget elszívó

Kéményes sziget szagelszívó

Fekete páraelszívó sziget

i

Sziget páraelszívó visszahúzó csappantyúval

Ha egy modern, két kivezetéssel rendelkező sziget páraelszívó típust szeretnél, mindig ügyelj arra, hogy a második nyílás megfelelően legyen lefedve egy megfelelő méretű ellenőrző csappantyúval. Ez megakadályozza, hogy hideg levegő jusson be a helyiségbe kívülről, vagy hogy a hő kiszökjön a helyiségből.

Mekkora teljesítményűnek kell lennie egy sziget páraelszívó eszköznek?

Egy megfelelően kiválasztott sziget páraelszívó eszköznek legalább 3-szor, de lehetőleg 7-10 alkalommal kell cserélnie a helyiség levegőjét óránként. Hogyan lehet kiszámítani az eszköz teljesítményét az igényeidhez igazítva? Ez a helyiség méretétől függ – például egy nappalival összekötött konyha esetében. Egy tipikus sziget páraelszívó óránként 400-800 m³ gőzt szív el.

A sziget páraelszívó teljesítménye mellett figyelj a szélességre is. Az eszköznek legalább akkorának kell lennie, mint a főzőlap szélessége. A sziget páraelszívók lehet hengeres vagy kocka alakúak is.

Léteznek designer sziget páraelszívók is? Igen!

A designer sziget páraelszívó típusokat a formák, anyagok, minták és színek széles választéka különbözteti meg a többitől. Akár a klasszikus fekete, akár a fehér változatot választod, nem lősz mellé. Mindkettő ragyogást és tisztaságot kölcsönöz konyhának. A magasabb igényekkel rendelkező felhasználók számára nosztalgikus retró sziget szagelszívó is kapható.


Munkalapból kihúzható sziget páraelszívó

Így is kinézhet egy konyhaszigeten elhelyezett, körbefutó sziget szagelszívó. Nézz körül pultba építhető sziget szagelszívók kategóriánkban.

A csendes sziget páraelszívó működése nem zavaró

Nem fog zavarni a túl hangos készülék. A legcsendesebb sziget páraelszívó használata 45-55 dB zajjal jár. A 70 dB-es modellek már zajosabbak. A megfelelően csatlakoztatott elszívócsatorna elengedhetetlen. Egy speciális zajcsökkentő technológiával ellátott sziget páraelszívó szintén szabályozhatja a zajszintet.

Sziget páraelszívók - hasznos jellemzők és felszereltség

A sziget páraelszívók számos hasznos funkcióval rendelkezhetnek, amelyeket minden modern háztartás értékelni fog. Az alapvető tulajdonságok közé tartozik a több teljesítményszint, az időzítő és a keringtetés. Az alábbiakban áttekintjük a leggyakoribb funkciókat.

  • A LED világítás jól jön a szürkületben vagy az esti főzés során.
  • A Boost funkció maximális teljesítményű üzemmódba helyezi a sziget páraelszívó készüléket.
  • Az elektronikus vezérlés segítségével érintőképernyők vagy gombok teszik lehetővé az üzemmódok váltását.
  • A késleltetett kikapcsolás a készüléket a főzés után a maradék gőz eltávolítása érdekében egy ideig üzemben hagyja.
  • A távirányító teljesen egyszerűvé teszi a sziget páraelszívó működtetését több méter távolságból is.
A leírás elrejtése
Hasznosnak találtad ezt az információt?
Ez az űrlap csak a fenti leírásban található információk értékelésére szolgál.
Ha kérdésed van a termékekkel, szolgáltatásokkal, szállítással, vagy egyéb ügyekkel kapcsolatban, keresd fel ügyfélszolgálatunkat.
Mit javíthatnánk benne? Hiányolsz valamit? Valami rosszul van feltüntetve? Oszd meg velünk.

Legtöbbet eladott

1.
CIARRA CBCB4850-OW Island Hood Utolsó termék a raktáron
Páraelszívó - elszívás nélkül, sziget és felfüggesztés, mennyezeti, szélessége 48,2 cm, szén szűrő, üveg, A++ energiaosztály, zajszint 61 dB, szívási teljesítmény 643 m³/h, 4 teljesítményszint, 3 szűrő, zsír szűrő, érintés nélküli vezérlés, Boost funkció, recirkuláció, LED világítás, elektronikus vezérlés, okos funkciókkal, használat helye konyha egy másik szobával összekötve (több mint 30 m²)
124 990 Ft

20 termék
AEG Mastery DIE5961HG - Páraelszívó Ingyenes
szállítás boltjainkba
5,0
AEG Mastery DIE5961HG
Páraelszívó - sziget, mennyezeti, szén szűrő, A energiaosztály, szívási teljesítmény 400 m³/h, 3 szűrő, zsír szűrő, felső kivezetés átmérője 15 cm, Hob2Hood funkció, főzőlapról vezérelhető, recirkuláció, LED világítás, elektronikus vezérlés, használat helye nagyméretű konyhák (30 m²-ig)
429 990 Ft
Szállításra kész 1 db
Termékkód: ELXDG051
5,0
AMICA SOT 95 BG
Páraelszívó - sziget, mennyezeti, szélessége 89,8 cm, szén szűrő, A energiaosztály, zajszint 63 dB, szívási teljesítmény 551 m³/h, 4 teljesítményszint, 3 szűrő, felső kivezetés átmérője 15 cm, recirkuláció, LED világítás, kijelző, visszacsapó szelep, használat helye nagyméretű konyhák (30 m²-ig)
212 990 Ft
Szállításra kész 1 db
Termékkód: AMIOP053
5,0
CIARRA CBCB4850-OW Island Hood
Páraelszívó - elszívás nélkül, sziget és felfüggesztés, mennyezeti, szélessége 48,2 cm, szén szűrő, üveg, A++ energiaosztály, zajszint 61 dB, szívási teljesítmény 643 m³/h, 4 teljesítményszint, 3 szűrő, zsír szűrő, érintés nélküli vezérlés, Boost funkció, recirkuláció, LED világítás, elektronikus vezérlés, okos funkciókkal, használat helye konyha egy másik szobával összekötve (több mint 30 m²)
124 990 Ft
Utolsó termék a raktáron
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: CIADG543
WHIRLPOOL AKR 504 IX/1
Páraelszívó - sziget, mennyezeti, szélessége 100 cm, rozsdamentes acél, B energiaosztály, zajszint 69 dB, szívási teljesítmény 713 m³/h, 4 teljesítményszint, 3 szűrő, zsír szűrő, LED világítás, kijelző, elektronikus vezérlés, használat helye konyha egy másik szobával összekötve (több mint 30 m²)
284 990 Ft
Szállításra kész 1 db
Termékkód: WHDG041
AMICA SOT 95 X
Páraelszívó - sziget, mennyezeti, szélessége 89,8 cm, A energiaosztály, zajszint 63 dB, szívási teljesítmény 551 m³/h, 1 szűrő, zsír szűrő, felső kivezetés átmérője 15 cm, recirkuláció, LED világítás, kijelző, visszacsapó szelep, használat helye nagyméretű konyhák (30 m²-ig)
142 790 Ft
Szállításra kész 2 db
Termékkód: AMIOP052
CIARRA CBCB4850 Island Hood A+++ WiFi
Páraelszívó - elszívás nélkül, sziget és felfüggesztés, mennyezeti, szélessége 48,2 cm, szén szűrő, üveg, A+++ energiaosztály, zajszint 59 dB, szívási teljesítmény 643 m³/h, 4 teljesítményszint, 3 szűrő, zsír szűrő, érintés nélküli vezérlés, Boost funkció, recirkuláció, LED világítás, elektronikus vezérlés, okos funkciókkal, használat helye konyha egy másik szobával összekötve (több mint 30 m²)
111 990 Ft
Szállításra kész > 5 db
Termékkód: CIADG543v2
AMICA TU 382 AB
Páraelszívó - sziget, mennyezeti, szélessége 38 cm, B energiaosztály, zajszint 69 dB, szívási teljesítmény 648 m³/h, 1 szűrő, zsír szűrő, felső kivezetés átmérője 15 cm, recirkuláció, LED világítás, visszacsapó szelep, használat helye konyha egy másik szobával összekötve (több mint 30 m²)
185 990 Ft
Szállításra kész 2 db
Termékkód: AMIOP045
AMICA SO 44 AB
Páraelszívó - sziget és felfüggesztés, mennyezeti, szélessége 42 cm, B energiaosztály, zajszint 62 dB, szívási teljesítmény 652 m³/h, 1 szűrő, zsír szűrő, recirkuláció, LED világítás, kijelző, használat helye konyha egy másik szobával összekötve (több mint 30 m²)
179 990 Ft
Szállításra kész 3 db
Termékkód: AMIOP044
5,0
GUZZANTI GZ 685B
Páraelszívó - sziget és felfüggesztés, mennyezeti, szélessége 36 cm, A energiaosztály, zajszint 64 dB, szívási teljesítmény 548 m³/h, 2 szűrő, zsír szűrő, recirkuláció, LED világítás, használat helye nagyméretű konyhák (30 m²-ig)
147 590 Ft
Szállításra kész 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: GUZDG012
4,4
GUZZANTI ORW fekete
Páraelszívó - sziget, mennyezeti, szélessége 39 cm, B energiaosztály, zajszint 46 dB, szívási teljesítmény 767 m³/h, 1 szűrő, zsír szűrő, felső kivezetés átmérője 15 cm, recirkuláció, LED világítás, használat helye konyha egy másik szobával összekötve (több mint 30 m²)
181 990 Ft
Szállításra kész > 5 db
Termékkód: EVP400n
WHIRLPOOL AKR 504 IX/1
Páraelszívó - sziget, mennyezeti, szélessége 100 cm, rozsdamentes acél, B energiaosztály, zajszint 69 dB, szívási teljesítmény 713 m³/h, 4 teljesítményszint, 3 szűrő, zsír szűrő, LED világítás, kijelző, elektronikus vezérlés, használat helye konyha egy másik szobával összekötve (több mint 30 m²)
256 490 Ft
Újszerű raktáron
Termékkód: WHDG041
AMICA SO 44 AB
Páraelszívó - sziget és felfüggesztés, mennyezeti, szélessége 42 cm, B energiaosztály, zajszint 62 dB, szívási teljesítmény 652 m³/h, 1 szűrő, zsír szűrő, recirkuláció, LED világítás, kijelző, használat helye konyha egy másik szobával összekötve (több mint 30 m²)
152 990 Ft
Használt raktáron
Termékkód: AMIOP044
AMICA TU 382 AB
Páraelszívó - sziget, mennyezeti, szélessége 38 cm, B energiaosztály, zajszint 69 dB, szívási teljesítmény 648 m³/h, 1 szűrő, zsír szűrő, felső kivezetés átmérője 15 cm, recirkuláció, LED világítás, visszacsapó szelep, használat helye konyha egy másik szobával összekötve (több mint 30 m²)
167 390 Ft
Újszerű raktáron
Termékkód: AMIOP045
ELECTROLUX 700 SENSE Hob2Hood KFIB19X - Páraelszívó Ingyenes
szállítás boltjainkba
ELECTROLUX 700 SENSE Hob2Hood KFIB19X
Páraelszívó - sziget és beépített, mennyezeti, asztali, szélessége 90 cm, szén szűrő, A+ energiaosztály, zajszint 54 dB, szívási teljesítmény 740 m³/h, 5 teljesítményszint, 3 szűrő, zsír szűrő, Boost funkció, Hob2Hood funkció, recirkuláció, LED világítás, elektronikus vezérlés, szűrő telítettségjelző, használat helye konyha egy másik szobával összekötve (több mint 30 m²)
378 190 Ft
Szállításra kész 5 db
Termékkód: ELXDG046
BOSCH DRC97AQ50 Serie 6 - Páraelszívó Ingyenes
szállítás boltjainkba
BOSCH DRC97AQ50 Serie 6
Páraelszívó - sziget, A energiaosztály, szívási teljesítmény 458 m³/h, 1 szűrő, zsír szűrő, felső kivezetés átmérője 15 cm, Boost funkció, recirkuláció, LED világítás, távvezérlés, okos funkciókkal, használat helye nagyméretű konyhák (30 m²-ig)
376 990 Ft
Szállításra kész 2 db
Termékkód: BODI028
BOSCH DRC99PS20 sorozat 8 - Páraelszívó Ingyenes
szállítás boltjainkba
BOSCH DRC99PS20 sorozat 8
Páraelszívó - sziget, mennyezeti, szélessége 91 cm, A energiaosztály, zajszint 56 dB, szívási teljesítmény 458 m³/h, 2 szűrő, felső kivezetés átmérője 15 cm, használat helye nagyméretű konyhák (30 m²-ig)
558 990 Ft
Kérés esetén megrendeljük 1 db
Várható 2024. 03. 22.
Termékkód: BODI28
AMICA SOT 95 ABG
Páraelszívó - sziget, mennyezeti, szélessége 89,8 cm, szén szűrő, fém, A energiaosztály, zajszint 67 dB, szívási teljesítmény 644 m³/h, 4 teljesítményszint, 6 szűrő, zsír szűrő, felső kivezetés átmérője 15 cm, Boost funkció, késleltetett leállítás, recirkuláció, LED világítás, elektronikus vezérlés, visszacsapó szelep, használat helye konyha egy másik szobával összekötve (több mint 30 m²)
163 990 Ft
Kérés esetén megrendeljük
Termékkód: AMIOP058
FRANKE FTU PLUS 3707 I XS - Páraelszívó
Ingyenes
szállítás boltjainkba
FRANKE FTU PLUS 3707 I XS
Páraelszívó - sziget, mennyezeti, szélessége 37 cm, A energiaosztály, zajszint 70 dB, szívási teljesítmény 670 m³/h, 1 szűrő, zsír szűrő, felső kivezetés átmérője 15 cm, recirkuláció, LED világítás, használat helye konyha egy másik szobával összekötve (több mint 30 m²)
392 590 Ft
Kérés esetén megrendeljük
Termékkód: FRADG019
FRANKE FTU PLUS 3707 I BK - Páraelszívó
Ingyenes
szállítás boltjainkba
FRANKE FTU PLUS 3707 I BK
Páraelszívó - sziget, mennyezeti, szélessége 37 cm, A energiaosztály, zajszint 70 dB, szívási teljesítmény 670 m³/h, 1 szűrő, zsír szűrő, felső kivezetés átmérője 15 cm, recirkuláció, LED világítás, használat helye konyha egy másik szobával összekötve (több mint 30 m²)
419 590 Ft
Kérés esetén megrendeljük
Termékkód: FRADG017
5,0
CANDY CMBI970LX
Páraelszívó - sziget, mennyezeti, szélessége 90 cm, szén szűrő, C energiaosztály, zajszint 69 dB, szívási teljesítmény 572 m³/h, 3 szűrő, recirkuláció, LED világítás, visszacsapó szelep, használat helye konyha egy másik szobával összekötve (több mint 30 m²)
139 990 Ft
Pillanatnyilag nem elérhető
Termékkód: CANDI005

Sziget páraelszívók

cikkHogyan tisztítsuk meg a páraelszívót (TIPPEK ÉS TRÜKKÖK) A páraelszívók a modern konyha nem feltűnő, ám rendkívül praktikus részei. Annak érdekében, hogy hatékonyan működjenek, rendszeres tisztítást igényelnek. Cikkünkből megtudhatod, hogyan tisztítsd meg a páraelszívó külső és belső részét, beleértve a szűrőt is. Ugyanakkor...
Van, aki a gáz főzőlapra esküszik, míg mások az üvegkerámia vagy az indukciós típust szeretik. Mi a különbség közöttük, és mit takar a Boost, Duo Zone vagy a Hi-Light funkció? Ez az útmutató segít eligazodni, hogy a számodra megfelelő főzőlapot választhasd ki.
A páraelszívók nemcsak elnyelik a főzés során keletkező gőzt és kellemetlen szagokat, ennek eredményeként tisztán tartják a konyha levegőjét, hanem még a penészképződést is megakadályozzák. Így tisztábbá és egészségesebbé teszik az egész lakást. De mire érdemes...

Sziget páraelszívók

A Sziget páraelszívók kategóriában összesen 20 termék közül válogathatsz online boltunkban. Rendelésedet hétköznapokon 2 napon belül házhoz szállítjuk. A Budapest több pontján elérhető AlzaBoxokból már másnap felveheted a rendelésed, de ellátogathatsz áruházunkba is.
Tekintsd meg a legolcsóbb termékeket a következő kategóriában: olcsó sziget páraelszívók Az ár alapján a legdrágábbtól csökkenő sorrendbe rendezett termékeket keresd ennél a kategóriánál: legdrágább sziget páraelszívók A termékeket a legnépszerűbbtől a legkevésbé kedveltig rendezve ebben a kategóriában találod: legnépszerűbb, legjobb sziget páraelszívók A vásárlóink körében legnépszerűbb termékeket itt találhatod: sziget páraelszívók vélemények
P-DC1-WEB20
28 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ