Shop roku AlzaBoxy Q1

Függesztett páraelszívók

Termékkatalógus
Ár
-
Elérhetőség
Termék állapota
Vásárlói értékelések
Típus
Sziget
(5)
Felfüggesztés
(5)
Tulajdonságok
LED világítás
(5)
Elektronikus vezérlés
(2)
Kijelző
(2)
Okos
(2)
Elszívás nélkül
(2)
Szívási teljesítmény
548 m3/óra
652 m3/óra
-
Szűrés

A mennyezeti vagy sziget páraelszívó tökéletes választás a konyhaszigethez, beleértve a nagy és szabadon álló konyhákat is. Teljesítményükkel gond nélkül megszabadítják a konyhát a szagoktól és a zsírtól. A függesztett páraelszívó acélkábeleken lóg a mennyezetről, amelyeknek köszönhetően eleganciát hoznak az enteriőrbe. Hogyan válasszuk ki a legmegfelelőbb függesztett páraleszívó eszközünket? Olvass tovább és tudj meg többet.

Tovább

Tökéletes függesztett páraelszívó a Te konyhaszigetedhez is

Van egy amerikai stílusú konyhaszigeted, vagy csak mennyezeti páraelszívó berendezést keresel, amely megbirkózik a nyitott terekkel? A függesztett páraelszívó szabadon lóg a mennyezetről hosszú, elegáns acélkábeleken, amelyeket rozsdamentes acél lemezhez rögzítenek. A kábelek hosszát úgy szabd meg, hogy a sziget páraelszívó optimális magasságban legyen a főzőlap fölött.

  • A mennyezeti szagelszívó nagyon hatékony, mivel képes megbirkózni a nagy, nyitott terekkel.
  • Bárhová felszerelheted a mennyezetre a konyhasziget fölött, mivel a mennyezeti elektromos kábelekre csatlakozik.
  • Hasznosnak találod majd a függeszthető magasság beállítását, amely ideális mind az indukciós, mind a gáz tűzhelyekhez.
  • A függesztett sziget  páraelszívó berendezéseket időtlen design és számos intelligens funkció jellemzi.

Ezüst függesztett páraelszívó
Ezüst függesztett páraelszívó

Fekete sziget páraelszívó Klarstein
Fekete függesztett szagelszívó

Fehér függesztett sziget páraelszívó
Fehér sziget szagelszívó

Ha a főzőlapod vagy tűzhelyed nincs a fal mellett, a sziget páraelszívó a legjobb megoldás. A függesztett modell kiemelkedő design-elemmé válik a Te konyhádban is.

A függesztett sziget páraelszívó teljesítménye

A függesztett sziget szagelszívó berendezést a nagyobb nyitott terekre tervezték, amelyek összekapcsolódhatnak a nappalival is. Ennek megfelelően a teljesítménye is változik. Főként az elszívási teljesítmény fontos, amelyet m³/h-ban adják meg. A függesztett páraelszívó teljesítménye általában 600 m³/h-ig terjed. Azonban tartsd szem előtt azt, hogy a levegőt legalább óránként háromszor cserélni kell a helyiségben, de jobb, ha 7-10-szer cserélődik.

i

Magasabb teljesítményre vágysz? Tekintsd meg a mennyezeti páraelszívó berendezések széles választékát

A hagyományos mennyezeti sziget páraelszívó általában sokkal nagyobb teljesítményű, de magasabb beszerzési árral rendelkezik. Bárhová beszerelhető a szigetkonyha felett, de sokkal nagyobb és telepítése is bonyolultabb.

Felejtsd el a kéményes elszívást. A mennyezeti páraelszívó légkeringéses üzemmóddal rendelkezik

A mennyezeti páraelszívók beépített légkeringéses üzemmóddal rendelkeznek, amely lehetővé teszi a kéménnyel való elszívás nélküli elhelyezésüket. A levegő szűrőn megy keresztül, egy zsír- vagy szénfiltereken keresztül, amelyeket cserélni kell, ez természetesen további beruházást igényel. A függesztett páraelszívó megtisztítja (újra szűri) az elszívott levegőt, majd tiszta állapotban visszajuttatja azt a helyiségbe.

A csendes függesztett páraelszívó természetesen alapkövetelmény. Milyen elfogadható zajszint?

A mennyezeti páraelszívó zajszintje dB-ben van megadva - ez a paraméter főleg azok számára fontos, akiknek kisebb konyhájuk van, vagy nyitott terekkel rendelkeznek, és nem szeretnének felesleges zajt okozni. A mennyezeti szagelszívó zajszintje általában 45 dB-től, amely nagyon csendes, egészen 70 dB-ig terjed, amely a legzajosabb páraelszívók közé tartozik.

A mennyezeti szagelszívó könnyen kezelhető

A sziget páraelszívó a legtöbb esetben elektronikus vezérléssel és érintőképernyős LCD kijelzővel, gombokkal vagy távirányítóval van felszerelve. Ez lehetővé teszi az elszívási szint könnyű és elegáns váltását. Este hasznos lehet a sziget páraelszívó alsó részén található beépített LED világítás is.


Függesztett szigetkonyhai páraelszívó

A sziget páraelszívó minden modern belsőbe beilleszkedik. A minimális kialakítás alapvető színekben (fekete, fehér, ezüst) egyedi megjelenést kölcsönöz a konyhájának.

i

A mennyezeti páraelszívó kiválasztása című cikkünkben további információkat találsz (a függesztettet változatot külön nem említve). Ha azonban kifejezetten mennyezeti páraelszívót keresel, és nem felel meg Neked a sziget páraelszívó típus, látogass el a mennyezeti páraelszívók kategóriába, és válaszd ki a számodra legmegfelelőbb mennyezeti páraleszívó modellt..

A leírás elrejtése
Hasznosnak találtad ezt az információt?
Ez az űrlap csak a fenti leírásban található információk értékelésére szolgál.
Ha kérdésed van a termékekkel, szolgáltatásokkal, szállítással, vagy egyéb ügyekkel kapcsolatban, keresd fel ügyfélszolgálatunkat.
Mit javíthatnánk benne? Hiányolsz valamit? Valami rosszul van feltüntetve? Oszd meg velünk.

Legtöbbet eladott

1.
CIARRA CBCB4850 Island Hood A+++ WiFi Szállításra kész > 5 db
Páraelszívó - elszívás nélkül, sziget és felfüggesztés, mennyezeti, szélessége 48,2 cm, szén szűrő, üveg, A+++ energiaosztály, zajszint 59 dB, szívási teljesítmény 643 m³/h, 4 teljesítményszint, 3 szűrő, zsír szűrő, érintés nélküli vezérlés, Boost funkció, recirkuláció, LED világítás, elektronikus vezérlés, okos funkciókkal, használat helye konyha egy másik szobával összekötve (több mint 30 m²)
114 590 Ft

5 termék
CIARRA CBCB4850 Island Hood A+++ WiFi
Páraelszívó - elszívás nélkül, sziget és felfüggesztés, mennyezeti, szélessége 48,2 cm, szén szűrő, üveg, A+++ energiaosztály, zajszint 59 dB, szívási teljesítmény 643 m³/h, 4 teljesítményszint, 3 szűrő, zsír szűrő, érintés nélküli vezérlés, Boost funkció, recirkuláció, LED világítás, elektronikus vezérlés, okos funkciókkal, használat helye konyha egy másik szobával összekötve (több mint 30 m²)
114 590 Ft
Szállításra kész > 5 db
Termékkód: CIADG543v2
5,0
CIARRA CBCB4850-OW Island Hood
Páraelszívó - elszívás nélkül, sziget és felfüggesztés, mennyezeti, szélessége 48,2 cm, szén szűrő, üveg, A++ energiaosztály, zajszint 61 dB, szívási teljesítmény 643 m³/h, 4 teljesítményszint, 3 szűrő, zsír szűrő, érintés nélküli vezérlés, Boost funkció, recirkuláció, LED világítás, elektronikus vezérlés, okos funkciókkal, használat helye konyha egy másik szobával összekötve (több mint 30 m²)
124 990 Ft
Utolsó termék a raktáron
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: CIADG543
AMICA SO 44 AB
Páraelszívó - sziget és felfüggesztés, mennyezeti, szélessége 42 cm, B energiaosztály, zajszint 62 dB, szívási teljesítmény 652 m³/h, 1 szűrő, zsír szűrő, recirkuláció, LED világítás, kijelző, használat helye konyha egy másik szobával összekötve (több mint 30 m²)
179 990 Ft
Szállításra kész 3 db
Termékkód: AMIOP044
AMICA SO 44 AB
Páraelszívó - sziget és felfüggesztés, mennyezeti, szélessége 42 cm, B energiaosztály, zajszint 62 dB, szívási teljesítmény 652 m³/h, 1 szűrő, zsír szűrő, recirkuláció, LED világítás, kijelző, használat helye konyha egy másik szobával összekötve (több mint 30 m²)
152 990 Ft
Használt raktáron
Termékkód: AMIOP044
5,0
GUZZANTI GZ 685B
Páraelszívó - sziget és felfüggesztés, mennyezeti, szélessége 36 cm, A energiaosztály, zajszint 64 dB, szívási teljesítmény 548 m³/h, 2 szűrő, zsír szűrő, recirkuláció, LED világítás, használat helye nagyméretű konyhák (30 m²-ig)
147 390 Ft
Kérés esetén megrendeljük 2 db
Várható 2024. 05. 05.
Termékkód: GUZDG012

Függesztett páraelszívók

A Függesztett páraelszívók kategóriában összesen 5 termék közül válogathatsz online boltunkban. Rendelésedet hétköznapokon 2 napon belül házhoz szállítjuk. A Budapest több pontján elérhető AlzaBoxokból már másnap felveheted a rendelésed, de ellátogathatsz áruházunkba is.
Tekintsd meg a legolcsóbb termékeket a következő kategóriában: olcsó függesztett páraelszívók A termékeket a legnépszerűbbtől a legkevésbé kedveltig rendezve ebben a kategóriában találod: legnépszerűbb, legjobb függesztett páraelszívók A vásárlóink körében legnépszerűbb termékeket itt találhatod: függesztett páraelszívók vélemények
P-DC1-WEB10
30 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ