AlzaPlus+ 30 dnů na vrácení

Páraelszívók

Termékkatalógus
Ár
-
Elérhetőség
Termék állapota
Típus
Sziget
(9)
Felfüggesztés
(2)
Tulajdonságok
LED világítás
(68)
Halogén világítás
(6)
Visszacsapó szelep
(14)
Elektronikus vezérlés
(23)
Kijelző
(9)
Átmérő
12 cm
15 cm
-
Kivezetés elhelyezése
Baloldali
(1)
Középen hátul
(4)
Felül
(58)
Szívási teljesítmény
120 m3/óra
767 m3/óra
-

A páraelszívók minden konyha elengedhetetlen részét képezik. Kínálatunkban típusok, méretek és különböző kialakítások széles választékát találod, így itt mindenki megtalálja a számára megfelelő terméket. A páraelszívó kiválasztásakor figyelembe kell venned az elhelyezkedését, a használatát és számos más kritériumot. Olvass tovább, hogy megtudd, hogyan válassz páraelszívó készüléket.

Tovább

A kürtős páraelszívóknak csatlakozásra van szükségük a páraelszívó rendszerhez

Kürtős páraelszívók nagyszerű választásnak bizonyulnak nagyobb konyhákba, ahol a lehető legnagyobb szívóerőre van szükség, de minden méretű konyhában népszerű választásnak számítanak. Ne feledd, hogy a kürtős páraelszívó kürtőhöz, elszívócsőhöz vagy esetleg szellőzőaknához csatlakozik. Ha nincs ilyen, a telepítés kihívást jelenthet.

A keringetős páraelszívók szinte bárhol elhelyezhetők

A belső keringetésű páraelszívók a többi elszívótól az elszívás módjában különböznek. Míg a hagyományos páraelszívó egyszerűen elszívja a levegőt a helyiségből kifelé, addig ez a szagelszívó szénszűrőkkel van felszerelve. Ezek megtisztítják a levegőt, és közvetlenül a helyiségbe vezetik vissza. A készüléket nem kell csatlakoztatnod az elszívórendszerhez, de a szűrőket körülbelül félévente egyszer ki kell cserélned.

A belső keringetésű páraelszívónak van egy kisebb hátránya. A szűrők csak a zsírt és a szagot szedik ki a levegőből, a nedvességet nem. Tehát főzés után ki kell szellőztetned.

Milyen a páraelszívó megfelelő kialakítása?

Az elszívás típusa mellett a páraelszívó kialakítása is döntő fontosságú. Leggyakrabban a páraelszívókat a szekrény helyére, a tűzhely és a sütő fölé helyezik, de ez a kialakítás nem mindenhol működik. Nézzünk meg néhány más lehetőséget.

i

Nincs konkrét elképzelésed, de tudod, hol kell elhelyezned a párelszívó készüléket? Nézd meg a kategóriánkat páraelszívók elhelyezés szerint, hogy megkönnyítsük számodra a választást.

A sziget páraelszívó kéz a kézben jár a konyhaszigettel

A sziget páraelszívó, nem meglepő módon a konyhaszigethez tartozik. Leggyakrabban a mennyezetről függesztik le, és általában recirkulációs. Egyes modellek azonban kürtős páraelszívóval is rendelkeznek, amelyet a tetején keresztül kell vezetni. Egy ilyen páraelszívó beszerelése bonyolultabb lehet, de számodra ez lesz az ideális, amennyiben nagyobb konyhával rendelkezel, elsősorban a lényegesen nagyobb teljesítmény miatt.

Amennyiben igazán modern megjelenést szeretnél elérni a konyhádban egy szigettel, nézd meg a főzőlapok beépített páraelszívóval című cikkünket.

A beépíthető páraelszívó nem zavarja a konyha formatervezését

Beépíthető páraelszívó nagyszerű választás számodra, ha szereted a tökéletesen összeillesztett konyhai elemeket. Bár néha egy páraelszívó érdekes színfoltja lehet egy konyhának, sőt, még a megjelenést is feldobhatja, máskor viszont egyszerűen nem illik bele. Ilyenkor nincs is egyszerűbb, mint közvetlenül a konyhaszekrénybe építeni, ahol el lesz rejtve a külvilág elől.

A teleszkópos páraelszívó segít helyet megtakarítani a kis konyhákban

Teleszkópos páraelszívó felbecsülhetetlen érték az olyan konyhákban, ahol minden centiméter számít. A kicsúsztatás szempontjából különböznek egymástól. A beépíthető modellek keskenyebb konyhaszekrények alá is elhelyezhetők. Ha szükséges, csak csúsztasd az aktív részt a főzőlap fölé, és máris készen áll. Az asztali páraelszívók is igen mutatós dizájnelemek lehetnek.

Amennyiben a teleszkópos páraelszívók iránt érdeklődsz, kérlek vedd figyelembe, hogy kisebb méretük miatt kisebb a teljesítményük, mint más páraelszívó modelleké. Ezáltal különösen alkalmasak kisebb konyhákba.

A hagyományos páraelszívók nem foglalnak el sok helyet

Hagyományos páraelszívók nagyon kompaktak, és könnyen elférnek a konyhaszekrény alatt. Így nem kell értékes helyet elfoglalnod a kis konyhádban. Bár a kürtős páraelszívókhoz képest hiányzik a felső "kürtős" rész, a hagyományos páraelszívó lehet keringető és kürtős elszívó is. Mindenesetre mindkét esetben kisebb teljesítményre kell számítanod.

Hogyan válasszunk páraelszívót a szélessége szerint?

Szélesség szerint a páraelszívó leggyakrabban a következőképpen osztható fel. Bár más méretek is fontosak, általában a szélesség határozza meg, hogy a páraelszívó befér-e a szekrények közé. Optimális esetben a készülék szélessége megegyezik vagy nagyobb, mint a főzőlap szélessége. A páraelszívók lehetnek különböző (akár atipikus) szélességűek. Ezek azonban a leggyakoribbak:

  • Páraelszívó 90 cm elég sok helyet foglal el a konyhában, de cserébe általában sokkal nagyobb teljesítményt nyújt.
  • Szagelszívó 80 cm a nagy teljesítmény és az ésszerű méretek közötti arany középutat jelenti.
  • Konyhai elszívó 60 cm nagyon népszerű. Ennek oka, hogy ez a konyhaszekrények és tűzhelyek általános mérete is egyben.
  • Páraelszívó 50 cm a valaha volt legkisebbek elszívók közé tartozik. Így tökéletes olyan konyhákba, ahol a helyhiánnyal küszködnek.

Javaslom, hogy vásárolj kiegészítőket a páraelszívó készülékhez

Tartozékok amelyekre elkerülhetetlenül szükséged lesz. Nálunk azonban széles a választék, így nem kell, hogy váratlanul érjen. A tartozékok kategóriában szén- és zsírszűrőket találsz a kürtő nélküli páraelszívókhoz, a kürtővel rendelkező elszívókhoz pedig visszacsapó szelepet. Ez az elszívócsatornába kerül, és biztosítja, hogy a levegő csak kifelé áramoljon.

i

Amennyiben nem a beépített kivitel mellett döntöttél, a páraelszívó a design kérdése is. Ha azt szeretnéd, hogy a készülék tökéletesen illeszkedjen a konyhád többi részéhez, akkor nézz körül a design páraelszívók között.

A leírás elrejtése
Hasznosnak találtad ezt az információt?
Ez az űrlap csak a fenti leírásban található információk értékelésére szolgál.
Ha kérdésed van a termékekkel, szolgáltatásokkal, szállítással, vagy egyéb ügyekkel kapcsolatban, keresd fel ügyfélszolgálatunkat.
Mit javíthatnánk benne? Hiányolsz valamit? Valami rosszul van feltüntetve? Oszd meg velünk.

Legtöbbet eladott

1.
Siguro HD-B550B Szállításra kész > 5 db
Páraelszívó - beépíthető, B energiaosztály, szélesség 52 cm, zajszint 65dB, elszívási kapacitás 350 m3/h, a teljesítményszintek száma 3, 1× háromrétegű zsírszűrő fekete színben, 2× szénszűrő - választható keringtetés, időzítő és távirányító, a felső kivezető nyílás átmérője 150 mm, kettős visszacsapó szelep, 2W LED világítás, fekete színben, méretek: 29,6 × 52 × 29,5 cm (Ma×Sz×Mé), tömeg: 8,5 kg, a tápkábel hossza: 1,2 m, tartalmazza a beszereléshez szükséges készletet is, 3 év garancia
49 990 Ft

2.
CANDY CBT6130/3X Szállításra kész > 5 db
Páraelszívó - recirkulációs, beépíthető, szélesség 60 cm, ezüst szín, B energiaosztály, zajszint min/max 46/ 53 dB, elszívási kapacitás min/max 211/329 m³/h, 2 teljesítményszint, 2× alumínium zsírszűrő, szénszagszűrő, a felső kivezető nyílás átmérője 150 mm, LED világítással, rozsdamentes, alkalmas kisebb konyhákhoz (20 m²-ig), méretek 175 × 600 × 280 - 430 mm
31 390 Ft

3.
Guzzanti ZRW 60 fehér Szállításra kész > 5 db
Páraelszívó - aláépíthető, szélessége 60 cm, E energiaosztály, szívási teljesítmény 181 m³/h, 1 szűrő, zsír szűrő, felső kivezetés átmérője 12 cm, recirkuláció, halogén világítás, használat helye kis konyhák (10 m²-ig)
14 490 Ft

Még több
80 termék
Saját márkánk TOP minőség szuper áron
4,8
Siguro HD-B550B
Páraelszívó - beépíthető, B energiaosztály, szélesség 52 cm, zajszint 65dB, elszívási kapacitás 350 m3/h, a teljesítményszintek száma 3, 1× háromrétegű zsírszűrő fekete színben, 2× szénszűrő - választható keringtetés, időzítő és távirányító, a felső kivezető nyílás átmérője 150 mm, kettős visszacsapó szelep, 2W LED világítás, fekete színben, méretek: 29,6 × 52 × 29,5 cm (Ma×Sz×Mé), tömeg: 8,5 kg, a tápkábel hossza: 1,2 m, tartalmazza a beszereléshez szükséges készletet is, 3 év garancia
Szuper ár
49 990 Ft
Szállításra kész > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: SGR_HD_B550B
Classic Kategória Olcsó, de kiválóra értékelt
4,3 18×
Siguro HD-G35 Cooker Hood
Páraelszívó - kéményes, energiaosztály: B, teljesítmény: akár 600 m3/h, három teljesítményfokozat, alumínium szűrő, LED világítás (2x 1 W), kivezetés átmérője: 120 mm, zajszint: 55-68 dB, méretek: 60 x 39 x 735 cm, súly: 10,78 kg, 3 év garancia
Szuper ár
40 000 Ft
Szállításra kész > 5 db
Termékkód: SGRDG001
Arany középút Kiváló ár/érték arány
CIARRA CBCS6736G-OW Slop Glass Hood
Páraelszívó - kürtős, fali, szélessége 59,5 cm, szén szűrő, üveg, A+++ energiaosztály, zajszint 64 dB, szívási teljesítmény 647 m³/h, 4 teljesítményszint, 2 szűrő, zsír szűrő, felső kivezetés átmérője 15 cm, érintés nélküli vezérlés, Boost funkció, recirkuláció, LED világítás, elektronikus vezérlés, okos funkciókkal, használat helye konyha egy másik szobával összekötve (több mint 30 m²)
154 990 Ft
Szállításra kész > 5 db
Termékkód: CIADG550
Premium Kategória Minőség kompromisszumok nélkül
SAMSUNG NK24N9804VB / UR Páraelszívó - Páraelszívó Ingyenes
szállítás boltjainkba
5,0
SAMSUNG NK24N9804VB / UR Páraelszívó
Páraelszívó - kürtős, fali, szélessége 59,8 cm, A+ energiaosztály, zajszint 66 dB, szívási teljesítmény 560 m³/h, zsír szűrő, felső kivezetés átmérője 15 cm, LED világítás, okos funkciókkal, használat helye nagyméretű konyhák (30 m²-ig)
361 790 Ft
Szállításra kész 1 db
Termékkód: SAMSBI03
CIARRA Table Hood - Black
Páraelszívó - aláépíthető, asztali, szélessége 13,8 cm, műanyag, zajszint 65 dB, szívási teljesítmény 120 m³/h, 2 teljesítményszint, 3 szűrő, használat helye kis konyhák (10 m²-ig)
59 090 Ft
Szállításra kész > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: CIADGTH03
CIARRA Table Hood, narancssárga
Páraelszívó - aláépíthető, asztali, szélessége 13,8 cm, műanyag, zajszint 65 dB, szívási teljesítmény 120 m³/h, 2 teljesítményszint, 3 szűrő, használat helye kis konyhák (10 m²-ig)
59 090 Ft
Szállításra kész > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: CIADGTH02
CIARRA Table Hood - Pink
Páraelszívó - aláépíthető, asztali, szélessége 13,8 cm, műanyag, zajszint 65 dB, szívási teljesítmény 120 m³/h, 2 teljesítményszint, 3 szűrő, használat helye kis konyhák (10 m²-ig)
59 090 Ft
Szállításra kész > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: CIADGTH01
4,0
Siguro HD-G230S
Páraelszívó - kéményhez, A energiaosztály, szélesség 60 cm, zajszint 71dB, elszívási kapacitás 750 m3/h, a teljesítményszintek száma 3, 2× ötrétegű zsírszűrő fekete színben, 2× szénszűrő - keringtetés lehetősége, a felső kivezető nyílás átmérője 150 mm, két, egyenként 40 cm magas kéményrész, kettős visszacsapó szelep, 2W LED világítás, fekete szín, méretek 24,8 × 59,5 × 48 cm (HxSzxM), súlya 8,3 kg, a tápkábel hossza 1,2 m, Tartalmazza a szerelőkészletet, 3 év garancia
Szuper ár
36 990 Ft
Szállításra kész > 5 db
Termékkód: SGR_HD_G230S
4,8
CANDY CBT6130/3X
Páraelszívó - recirkulációs, beépíthető, szélesség 60 cm, ezüst szín, B energiaosztály, zajszint min/max 46/ 53 dB, elszívási kapacitás min/max 211/329 m³/h, 2 teljesítményszint, 2× alumínium zsírszűrő, szénszagszűrő, a felső kivezető nyílás átmérője 150 mm, LED világítással, rozsdamentes, alkalmas kisebb konyhákhoz (20 m²-ig), méretek 175 × 600 × 280 - 430 mm
31 390 Ft
Szállításra kész > 5 db
Termékkód: CANDG012
4,5
GORENJE TH60E3X
Páraelszívó - kihúzható, szélessége 60 cm, szén szűrő, C energiaosztály, zajszint 67 dB, szívási teljesítmény 350 m³/h, 2 szűrő, zsír szűrő, felső kivezetés átmérője 15 cm, LED világítás, használat helye kis konyhák (20 m²-ig)
34 490 Ft
Szállításra kész > 5 db
Termékkód: GORDG031
Guzzanti ZRW 60 fehér - Páraelszívó Típusok
3,8 32×
Guzzanti ZRW 60 fehér
Páraelszívó - aláépíthető, szélessége 60 cm, E energiaosztály, szívási teljesítmény 181 m³/h, 1 szűrő, zsír szűrő, felső kivezetés átmérője 12 cm, recirkuláció, halogén világítás, használat helye kis konyhák (10 m²-ig)
14 490 Ft
Szállításra kész > 5 db
Termékkód: EVP400k2
4,5
Siguro HD-T310B
Páraelszívó - teleszkópos, A energiaosztály, szélesség 60 cm, zajszint 69dB, elszívási kapacitás 750 m3/h, 2 teljesítményszintek száma, 2× háromrétegű zsírszűrő fekete színben, 2× szénszűrő - választható keringtetés, a felső kivezető nyílás átmérője 150 mm, kettős visszacsapó szelep, 2W LED világítás, fekete színben, méretei 29 × 59,5 × 30 cm (Ma×Sz×Mé), tömege 7 kg, a tápkábel hossza 1,2 m, tartalmazza a szereléshez szükséges készletet is, 3 év garancia
Szuper ár
34 990 Ft
Szállításra kész > 5 db
Termékkód: SGR_HD_T310B
GUZZANTI ZRW 50 Inox - Páraelszívó Típusok
4,2 19×
GUZZANTI ZRW 50 Inox
Páraelszívó - aláépíthető, szélessége 50 cm, E energiaosztály, zajszint 65 dB, szívási teljesítmény 178 m³/h, 1 szűrő, zsír szűrő, felső kivezetés átmérője 12 cm, recirkuláció, LED világítás, mechanikus vezérlés, használat helye kis konyhák (10 m²-ig)
29 990 Ft
Szállításra kész > 5 db
Termékkód: EVP400l
CARE+PROTECT CSC3801/1 tisztítószer
Konyhai tisztító - professzionális készítmény rozsdamentes acél felületek és páraelszívók fényesítéséhez, illetve tisztításához (500 ml)
3 190 Ft
Szállításra kész 2 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: CAPRIS05
5,0
CIARRA CBCB6736H-OW Angled Cooker Hood
Páraelszívó - kürtős, fali, szélessége 59,5 cm, szén szűrő, üveg, A++ energiaosztály, zajszint 62 dB, szívási teljesítmény 587 m³/h, 4 teljesítményszint, 3 szűrő, zsír szűrő, felső kivezetés átmérője 15 cm, Boost funkció, recirkuláció, LED világítás, elektronikus vezérlés, használat helye konyha egy másik szobával összekötve (több mint 30 m²)
99 990 Ft
Szállításra kész > 5 db
Termékkód: CIADG529
4,0
GUZZANTI GZC 50 WHITE
Páraelszívó - aláépíthető, szélessége 50 cm, E energiaosztály, zajszint 60 dB, szívási teljesítmény 186 m³/h, 1 szűrő, zsír szűrő, felső kivezetés átmérője 12 cm, recirkuláció, LED világítás, használat helye kis konyhák (10 m²-ig)
16 390 Ft
Szállításra kész 3 db
Termékkód: EVP401g
GUZZANTI ZRW 50 fehér - Páraelszívó Típusok
4,2 19×
GUZZANTI ZRW 50 fehér
Páraelszívó - aláépíthető, szélessége 50 cm, E energiaosztály, zajszint 60 dB, szívási teljesítmény 181 m³/h, felső kivezetés átmérője 12 cm, recirkuláció, LED világítás, mechanikus vezérlés, használat helye kis konyhák (10 m²-ig)
14 490 Ft
Szállításra kész > 5 db
Termékkód: EVP400l2
4,4
GUZZANTI GSL 50 I
Páraelszívó - kihúzható, szélessége 50 cm, zajszint 60 dB, szívási teljesítmény 200 m³/h, felső kivezetés átmérője 12 cm, recirkuláció, halogén világítás, használat helye kis konyhák (20 m²-ig)
23 990 Ft
Szállításra kész 3 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: EVP400i2
4,9
MORA OP 631 W
Páraelszívó - aláépíthető, szélessége 60 cm, C energiaosztály, zajszint 63 dB, szívási teljesítmény 178 m³/h, 1 szűrő, zsír szűrő, recirkuláció, LED világítás, használat helye kis konyhák (10 m²-ig)
29 490 Ft
Szállításra kész > 5 db
Termékkód: MORDG021
AEG Mastery DDE5960B - Páraelszívó Ingyenes
szállítás boltjainkba
AEG Mastery DDE5960B
Páraelszívó - beépített, szén szűrő, A energiaosztály, szívási teljesítmény 470 m³/h, 2 szűrő, zsír szűrő, recirkuláció, LED világítás, elektronikus vezérlés, használat helye nagyméretű konyhák (30 m²-ig)
519 900 Ft
Szállításra kész 1 db
Termékkód: ELXDG053
5,0
AMICA SIO 655 BG
Páraelszívó - beépített, szélessége 55 cm, C energiaosztály, zajszint 63 dB, szívási teljesítmény 462 m³/h, 1 szűrő, zsír szűrő, felső kivezetés átmérője 15 cm, érintés nélküli vezérlés, recirkuláció, LED világítás, elektronikus vezérlés, visszacsapó szelep, használat helye nagyméretű konyhák (30 m²-ig)
73 790 Ft
Szállításra kész > 5 db
Termékkód: AMIOP050
SAMSUNG NK24M7070VB/UR
Páraelszívó - kürtős, fali, szélessége 60 cm, szén szűrő, B energiaosztály, szívási teljesítmény 729 m³/h, 1 szűrő, recirkuláció, LED világítás, használat helye konyha egy másik szobával összekötve (több mint 30 m²)
179 900 Ft
Szállításra kész 4 db
Termékkód: SAMDIG10
GUZZANTI GSL 60 Black - Páraelszívó Típusok
4,5 18×
GUZZANTI GSL 60 Black
Páraelszívó - kihúzható, szélessége 60 cm, E energiaosztály, szívási teljesítmény 196 m³/h, felső kivezetés átmérője 12 cm, recirkuláció, halogén világítás, használat helye kis konyhák (20 m²-ig)
27 690 Ft
Szállításra kész > 5 db
Termékkód: EVP400j
4,9 11×
MORA OT 611 X
Páraelszívó - kihúzható és beépített, szélessége 60 cm, C energiaosztály, zajszint 68 dB, szívási teljesítmény 639 m³/h, 2 szűrő, zsír szűrő, felső kivezetés átmérője 15 cm, recirkuláció, LED világítás, visszacsapó szelep, használat helye konyha egy másik szobával összekötve (több mint 30 m²)
56 290 Ft
Szállításra kész > 5 db
Termékkód: MORDG002

Páraelszívók

cikkKiterjesztett valóság az Alza alkalmazásban: iOS | Android útmutató Szeretnéd megnézni árucikkeinket valós környezetben? Az Alza alkalmazás új funkciójának köszönhetően egyes termékeket közvetlenül az otthonodban tekinthetsz meg, még mielőtt otthon kicsomagolnád őket. Győződj meg róla, hogy odaillik-e, jól illeszkedik-e. Útmutatónkban...
A páraelszívók a modern konyha nem feltűnő, ám rendkívül praktikus részei. Annak érdekében, hogy hatékonyan működjenek, rendszeres tisztítást igényelnek. Cikkünkből megtudhatod, hogyan tisztítsd meg a páraelszívó külső és belső részét, beleértve a szűrőt is. Ugyanakkor...
Az energiafogyasztás egy olyan adat, melynek segítségével könnyen megállapíthatjuk, mennyi energiát fogyaszt az adott készülék.
cikkHogyan válasszunk főzőlapot (ÚTMUTATÓ) Van, aki a gáz főzőlapra esküszik, míg mások az üvegkerámia vagy az indukciós típust szeretik. Mi a különbség közöttük, és mit takar a Boost, Duo Zone vagy a Hi-Light funkció? Ez az útmutató segít eligazodni, hogy a számodra megfelelő főzőlapot választhasd ki.
A páraelszívók nemcsak elnyelik a főzés során keletkező gőzt és kellemetlen szagokat, ennek eredményeként tisztán tartják a konyha levegőjét, hanem még a penészképződést is megakadályozzák. Így tisztábbá és egészségesebbé teszik az egész lakást. De mire érdemes...
További cikkek

Páraelszívók

A Páraelszívók kategóriában összesen 80 termék közül válogathatsz online boltunkban. Rendelésedet hétköznapokon 2 napon belül házhoz szállítjuk. A Budapest több pontján elérhető AlzaBoxokból már másnap felveheted a rendelésed, de ellátogathatsz áruházunkba is.
Tekintsd meg a legolcsóbb termékeket a következő kategóriában: olcsó páraelszívók Az ár alapján a legdrágábbtól csökkenő sorrendbe rendezett termékeket keresd ennél a kategóriánál: legdrágább páraelszívók A termékeket a legnépszerűbbtől a legkevésbé kedveltig rendezve ebben a kategóriában találod: legnépszerűbb, legjobb páraelszívók A vásárlóink körében legnépszerűbb termékeket itt találhatod: páraelszívók vélemények
P-DC1-WEB05
28 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ