Shop roku Shop roku

Páraelszívók

Termékkatalógus
Ár
-
Elérhetőség
Termék állapota
Vásárlói értékelések
Típus
Sziget
(20)
Felfüggesztés
(5)
Tulajdonságok
LED világítás
(213)
Visszacsapó szelep
(70)
Elektronikus vezérlés
(55)
Kijelző
(19)
Okos
(13)
Átmérő
12 cm
15,6 cm
-
Kivezetés elhelyezése
Baloldali
(4)
Baloldalt hátul
(2)
Középen hátul
(17)
Jobboldalt hátul
(1)
Jobboldali
(3)
Felül
(180)
Szívási teljesítmény
120 m3/óra
1007 m3/óra
-

A páraelszívók minden konyha elengedhetetlen részét képezik. Kínálatunkban típusok, méretek és különböző kialakítások széles választékát találod, így itt mindenki megtalálja a számára megfelelő terméket. A páraelszívó kiválasztásakor figyelembe kell venned az elhelyezkedését, a használatát és számos más kritériumot. Olvass tovább, hogy megtudd, hogyan válassz páraelszívó készüléket.

Tovább

A kürtős páraelszívóknak csatlakozásra van szükségük a páraelszívó rendszerhez

Kürtős páraelszívók nagyszerű választásnak bizonyulnak nagyobb konyhákba, ahol a lehető legnagyobb szívóerőre van szükség, de minden méretű konyhában népszerű választásnak számítanak. Ne feledd, hogy a kürtős páraelszívó kürtőhöz, elszívócsőhöz vagy esetleg szellőzőaknához csatlakozik. Ha nincs ilyen, a telepítés kihívást jelenthet.

A keringetős páraelszívók szinte bárhol elhelyezhetők

A belső keringetésű páraelszívók a többi elszívótól az elszívás módjában különböznek. Míg a hagyományos páraelszívó egyszerűen elszívja a levegőt a helyiségből kifelé, addig ez a szagelszívó szénszűrőkkel van felszerelve. Ezek megtisztítják a levegőt, és közvetlenül a helyiségbe vezetik vissza. A készüléket nem kell csatlakoztatnod az elszívórendszerhez, de a szűrőket körülbelül félévente egyszer ki kell cserélned.

A belső keringetésű páraelszívónak van egy kisebb hátránya. A szűrők csak a zsírt és a szagot szedik ki a levegőből, a nedvességet nem. Tehát főzés után ki kell szellőztetned.

Milyen a páraelszívó megfelelő kialakítása?

Az elszívás típusa mellett a páraelszívó kialakítása is döntő fontosságú. Leggyakrabban a páraelszívókat a szekrény helyére, a tűzhely és a sütő fölé helyezik, de ez a kialakítás nem mindenhol működik. Nézzünk meg néhány más lehetőséget.

i

Nincs konkrét elképzelésed, de tudod, hol kell elhelyezned a párelszívó készüléket? Nézd meg a kategóriánkat páraelszívók elhelyezés szerint, hogy megkönnyítsük számodra a választást.

A sziget páraelszívó kéz a kézben jár a konyhaszigettel

A sziget páraelszívó, nem meglepő módon a konyhaszigethez tartozik. Leggyakrabban a mennyezetről függesztik le, és általában recirkulációs. Egyes modellek azonban kürtős páraelszívóval is rendelkeznek, amelyet a tetején keresztül kell vezetni. Egy ilyen páraelszívó beszerelése bonyolultabb lehet, de számodra ez lesz az ideális, amennyiben nagyobb konyhával rendelkezel, elsősorban a lényegesen nagyobb teljesítmény miatt.

Amennyiben igazán modern megjelenést szeretnél elérni a konyhádban egy szigettel, nézd meg a főzőlapok beépített páraelszívóval című cikkünket.

A beépíthető páraelszívó nem zavarja a konyha formatervezését

Beépíthető páraelszívó nagyszerű választás számodra, ha szereted a tökéletesen összeillesztett konyhai elemeket. Bár néha egy páraelszívó érdekes színfoltja lehet egy konyhának, sőt, még a megjelenést is feldobhatja, máskor viszont egyszerűen nem illik bele. Ilyenkor nincs is egyszerűbb, mint közvetlenül a konyhaszekrénybe építeni, ahol el lesz rejtve a külvilág elől.

A teleszkópos páraelszívó segít helyet megtakarítani a kis konyhákban

Teleszkópos páraelszívó felbecsülhetetlen érték az olyan konyhákban, ahol minden centiméter számít. A kicsúsztatás szempontjából különböznek egymástól. A beépíthető modellek keskenyebb konyhaszekrények alá is elhelyezhetők. Ha szükséges, csak csúsztasd az aktív részt a főzőlap fölé, és máris készen áll. Az asztali páraelszívók is igen mutatós dizájnelemek lehetnek.

Amennyiben a teleszkópos páraelszívók iránt érdeklődsz, kérlek vedd figyelembe, hogy kisebb méretük miatt kisebb a teljesítményük, mint más páraelszívó modelleké. Ezáltal különösen alkalmasak kisebb konyhákba.

A hagyományos páraelszívók nem foglalnak el sok helyet

Hagyományos páraelszívók nagyon kompaktak, és könnyen elférnek a konyhaszekrény alatt. Így nem kell értékes helyet elfoglalnod a kis konyhádban. Bár a kürtős páraelszívókhoz képest hiányzik a felső "kürtős" rész, a hagyományos páraelszívó lehet keringető és kürtős elszívó is. Mindenesetre mindkét esetben kisebb teljesítményre kell számítanod.

Hogyan válasszunk páraelszívót a szélessége szerint?

Szélesség szerint a páraelszívó leggyakrabban a következőképpen osztható fel. Bár más méretek is fontosak, általában a szélesség határozza meg, hogy a páraelszívó befér-e a szekrények közé. Optimális esetben a készülék szélessége megegyezik vagy nagyobb, mint a főzőlap szélessége. A páraelszívók lehetnek különböző (akár atipikus) szélességűek. Ezek azonban a leggyakoribbak:

  • Páraelszívó 90 cm elég sok helyet foglal el a konyhában, de cserébe általában sokkal nagyobb teljesítményt nyújt.
  • Szagelszívó 80 cm a nagy teljesítmény és az ésszerű méretek közötti arany középutat jelenti.
  • Konyhai elszívó 60 cm nagyon népszerű. Ennek oka, hogy ez a konyhaszekrények és tűzhelyek általános mérete is egyben.
  • Páraelszívó 50 cm a valaha volt legkisebbek elszívók közé tartozik. Így tökéletes olyan konyhákba, ahol a helyhiánnyal küszködnek.

Javaslom, hogy vásárolj kiegészítőket a páraelszívó készülékhez

Tartozékok amelyekre elkerülhetetlenül szükséged lesz. Nálunk azonban széles a választék, így nem kell, hogy váratlanul érjen. A tartozékok kategóriában szén- és zsírszűrőket találsz a kürtő nélküli páraelszívókhoz, a kürtővel rendelkező elszívókhoz pedig visszacsapó szelepet. Ez az elszívócsatornába kerül, és biztosítja, hogy a levegő csak kifelé áramoljon.

i

Amennyiben nem a beépített kivitel mellett döntöttél, a páraelszívó a design kérdése is. Ha azt szeretnéd, hogy a készülék tökéletesen illeszkedjen a konyhád többi részéhez, akkor nézz körül a design páraelszívók között.

A leírás elrejtése
Hasznosnak találtad ezt az információt?
Ez az űrlap csak a fenti leírásban található információk értékelésére szolgál.
Ha kérdésed van a termékekkel, szolgáltatásokkal, szállítással, vagy egyéb ügyekkel kapcsolatban, keresd fel ügyfélszolgálatunkat.
Mit javíthatnánk benne? Hiányolsz valamit? Valami rosszul van feltüntetve? Oszd meg velünk.

Legtöbbet eladott

1.
CANDY CBT6130/3X Szállításra kész > 5 db
Páraelszívó - recirkulációs, beépíthető, szélesség 60 cm, ezüst szín, B energiaosztály, zajszint min/max 46/ 53 dB, elszívási kapacitás min/max 211/329 m³/h, 2 teljesítményszint, 2× alumínium zsírszűrő, szénszagszűrő, a felső kivezető nyílás átmérője 150 mm, LED világítással, rozsdamentes, alkalmas kisebb konyhákhoz (20 m²-ig), méretek 175 × 600 × 280 - 430 mm
28 490 Ft

2.
Siguro HD-G35 Cooker Hood Szállításra kész > 5 db
Páraelszívó - kéményes, energiaosztály: B, teljesítmény: akár 600 m3/h, három teljesítményfokozat, alumínium szűrő, LED világítás (2x 1 W), kivezetés átmérője: 120 mm, zajszint: 55-68 dB, méretek: 60 x 39 x 735 cm, súly: 10,78 kg, 3 év garancia
40 000 Ft

3.
GORENJE TH60E3B Szállításra kész > 5 db
Páraelszívó - kihúzható, szélessége 60 cm, szén szűrő, C energiaosztály, zajszint 67 dB, szívási teljesítmény 350 m³/h, 2 szűrő, zsír szűrő, felső kivezetés átmérője 15 cm, LED világítás, használat helye kis konyhák (20 m²-ig)
34 990 Ft

Még több
243 termék
Saját márkánk TOP minőség szuper áron
4,1 23×
Siguro HD-G35 Cooker Hood
Páraelszívó - kéményes, energiaosztály: B, teljesítmény: akár 600 m3/h, három teljesítményfokozat, alumínium szűrő, LED világítás (2x 1 W), kivezetés átmérője: 120 mm, zajszint: 55-68 dB, méretek: 60 x 39 x 735 cm, súly: 10,78 kg, 3 év garancia
Szuper ár
40 000 Ft
Szállításra kész > 5 db
Termékkód: SGRDG001
Classic Kategória Olcsó, de kiválóra értékelt
4,3 12×
GORENJE WHI629EB
Páraelszívó - kürtős, fali, szélessége 60 cm, szén szűrő, B energiaosztály, zajszint 61 dB, szívási teljesítmény 429 m³/h, 3 teljesítményszint, LED világítás, használat helye nagyméretű konyhák (30 m²-ig)
60 790 Ft
Szállításra kész > 5 db
Termékkód: GORDG035
Arany középút Kiváló ár/érték arány
5,0
BOSCH DBB67AM60
Páraelszívó - beépített, szélessége 59,7 cm, B energiaosztály, szívási teljesítmény 459 m³/h, 2 szűrő, zsír szűrő, felső kivezetés átmérője 15 cm, recirkuláció, LED világítás, visszacsapó szelep, használat helye nagyméretű konyhák (30 m²-ig)
201 990 Ft
Szállításra kész > 5 db
Termékkód: BODI24
Premium Kategória Minőség kompromisszumok nélkül
WHIRLPOOL AKR 504 IX/1
Páraelszívó - sziget, mennyezeti, szélessége 100 cm, rozsdamentes acél, B energiaosztály, zajszint 69 dB, szívási teljesítmény 713 m³/h, 4 teljesítményszint, 3 szűrő, zsír szűrő, LED világítás, kijelző, elektronikus vezérlés, használat helye konyha egy másik szobával összekötve (több mint 30 m²)
284 990 Ft
Szállításra kész 1 db
Termékkód: WHDG041
CIARRA Table Hood - Black - Páraelszívó Típusok
3,0
CIARRA Table Hood - Black
Páraelszívó - aláépíthető, asztali, szélessége 13,8 cm, műanyag, zajszint 65 dB, szívási teljesítmény 120 m³/h, 2 teljesítményszint, 3 szűrő, használat helye kis konyhák (10 m²-ig)
53 290 Ft
Szállításra kész > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: CIADGTH03
4,8 12×
CANDY CBT6130/3X
Páraelszívó - recirkulációs, beépíthető, szélesség 60 cm, ezüst szín, B energiaosztály, zajszint min/max 46/ 53 dB, elszívási kapacitás min/max 211/329 m³/h, 2 teljesítményszint, 2× alumínium zsírszűrő, szénszagszűrő, a felső kivezető nyílás átmérője 150 mm, LED világítással, rozsdamentes, alkalmas kisebb konyhákhoz (20 m²-ig), méretek 175 × 600 × 280 - 430 mm
28 490 Ft
Szállításra kész > 5 db
Termékkód: CANDG012
4,7 18×
CANDY CFT610/4W/1 Idea
Páraelszívó - aláépíthető, 60 cm széles, évi fogyasztása: 44,2, 3 sebesség, elszívásra és recirkulációra alkalmas változat, 209,7 m3/óra szívási teljesítmény, mechanikus csúszókapcsolós vezérlés, 1 akril zsírszűrő, papír szagszűrő a csomag része - 1x CF152 modell, vezeték átmérője: 120 mm, méretei: 80 × 600 × 465 mm (ma × sz × m), fehér színben
23 990 Ft
Szállításra kész > 5 db
Termékkód: CANDI012
Guzzanti ZRW 60 fehér - Páraelszívó Típusok
3,7 34×
Guzzanti ZRW 60 fehér
Páraelszívó - aláépíthető, szélessége 60 cm, E energiaosztály, szívási teljesítmény 181 m³/h, 1 szűrő, zsír szűrő, felső kivezetés átmérője 12 cm, recirkuláció, halogén világítás, használat helye kis konyhák (10 m²-ig)
21 490 Ft
Szállításra kész > 5 db
Termékkód: EVP400k2
GUZZANTI ZRW 60 fekete - Páraelszívó Típusok
3,7 34×
GUZZANTI ZRW 60 fekete
Páraelszívó - aláépíthető, szélessége 60 cm, E energiaosztály, szívási teljesítmény 181 m³/h, 1 szűrő, zsír szűrő, felső kivezetés átmérője 12 cm, recirkuláció, halogén világítás, használat helye kis konyhák (10 m²-ig)
21 490 Ft
Szállításra kész > 5 db
Termékkód: EVP400m1
GUZZANTI ZRW 50 fehér - Páraelszívó Típusok
4,2 24×
GUZZANTI ZRW 50 fehér
Páraelszívó - aláépíthető, szélessége 50 cm, E energiaosztály, zajszint 60 dB, szívási teljesítmény 181 m³/h, felső kivezetés átmérője 12 cm, recirkuláció, LED világítás, mechanikus vezérlés, használat helye kis konyhák (10 m²-ig)
22 990 Ft
Szállításra kész > 5 db
Termékkód: EVP400l2
GUZZANTI ZRW 50 Inox - Páraelszívó Típusok
4,2 24×
GUZZANTI ZRW 50 Inox
Páraelszívó - aláépíthető, szélessége 50 cm, E energiaosztály, zajszint 65 dB, szívási teljesítmény 178 m³/h, 1 szűrő, zsír szűrő, felső kivezetés átmérője 12 cm, recirkuláció, LED világítás, mechanikus vezérlés, használat helye kis konyhák (10 m²-ig)
29 990 Ft
Szállításra kész > 5 db
Termékkód: EVP400l
4,0 10×
GORENJE TH60E3B
Páraelszívó - kihúzható, szélessége 60 cm, szén szűrő, C energiaosztály, zajszint 67 dB, szívási teljesítmény 350 m³/h, 2 szűrő, zsír szűrő, felső kivezetés átmérője 15 cm, LED világítás, használat helye kis konyhák (20 m²-ig)
34 990 Ft
Szállításra kész > 5 db
Termékkód: GORDG032
5,0
BOSCH DFR067A52 Serie 4
Páraelszívó - kihúzható, szélessége 60 cm, A energiaosztály, zajszint 71 dB, szívási teljesítmény 399 m³/h, 2 szűrő, zsír szűrő, felső kivezetés átmérője 15 cm, Boost funkció, recirkuláció, LED világítás, visszacsapó szelep, használat helye nagyméretű konyhák (30 m²-ig)
147 490 Ft
Szállításra kész 2 db
Termékkód: BODI23
5,0
GORENJE WHI649EB
Páraelszívó - kürtős, fali, szélessége 60 cm, szén szűrő, B energiaosztály, zajszint 63 dB, szívási teljesítmény 608 m³/h, 3 teljesítményszint, 1 szűrő, felső kivezetés átmérője 15 cm, recirkuláció, LED világítás, használat helye konyha egy másik szobával összekötve (több mint 30 m²)
138 790 Ft
Szállításra kész 3 db
Termékkód: GORDG044
5,0
CIARRA CBCB6736H-OW Angled Cooker Hood
Páraelszívó - kürtős, fali, szélessége 59,5 cm, szén szűrő, üveg, A++ energiaosztály, zajszint 62 dB, szívási teljesítmény 587 m³/h, 4 teljesítményszint, 3 szűrő, zsír szűrő, felső kivezetés átmérője 15 cm, Boost funkció, recirkuláció, LED világítás, elektronikus vezérlés, használat helye konyha egy másik szobával összekötve (több mint 30 m²)
99 990 Ft
Szállításra kész > 5 db
Termékkód: CIADG529
4,6
GORENJE TH60E3X
Páraelszívó - kihúzható, szélessége 60 cm, szén szűrő, C energiaosztály, zajszint 67 dB, szívási teljesítmény 350 m³/h, 2 szűrő, zsír szűrő, felső kivezetés átmérője 15 cm, LED világítás, használat helye kis konyhák (20 m²-ig)
32 990 Ft
Szállításra kész > 5 db
Termékkód: GORDG031
4,4
WHIRLPOOL AKR 749/1 NB
Páraelszívó - beépített, szélessége 60 cm, rozsdamentes acél, zajszint 62 dB, szívási teljesítmény 304 m³/h, 3 teljesítményszint, 2 szűrő, zsír szűrő, felső kivezetés átmérője 12 cm, recirkuláció, LED világítás, használat helye kis konyhák (20 m²-ig)
Szuper ár
42 990 Ft
Szállításra kész 4 db
Termékkód: FAV5301b5
5,0
AMICA SIO 655 BG
Páraelszívó - beépített, szélessége 55 cm, C energiaosztály, zajszint 63 dB, szívási teljesítmény 462 m³/h, 1 szűrő, zsír szűrő, felső kivezetés átmérője 15 cm, érintés nélküli vezérlés, recirkuláció, LED világítás, elektronikus vezérlés, visszacsapó szelep, használat helye nagyméretű konyhák (30 m²-ig)
63 990 Ft
Szállításra kész > 5 db
Termékkód: AMIOP050
4,3 12×
Siguro HD-U210B Under Hood
Páraelszívó - beépíthető, C energiaosztály, szélesség 60 cm, zajszint 70dB, elszívási kapacitás 220 m3/h, a teljesítményszintek száma 3, 2× háromrétegű zsírszűrő fekete színben, 1× szénszűrő - visszaforgatási lehetőség, a felső kivezető nyílás átmérője 120 mm, kettős visszacsapó szelep, 2W LED világítás, fekete szín, Méretek 13,5 × 59,5 × 48 cm (H×Sz×M), súlya 5,2 kg, a tápkábel hossza 1,2 m, Tartalmazza a szerelőkészletet, 3 év garancia
Szuper ár
29 990 Ft
Szállításra kész > 5 db
Termékkód: SGR_HD_U210B
4,2
BOSCH DFT63AC50
Páraelszívó - kihúzható és beépített, szélessége 60 cm, zajszint 68 dB, szívási teljesítmény 368 m³/h, 1 szűrő, zsír szűrő, felső kivezetés átmérője 12 cm, recirkuláció, halogén világítás, használat helye kis konyhák (20 m²-ig)
59 990 Ft
Szállításra kész > 5 db
Termékkód: BODI10
5,0
WHIRLPOOL AKR 5390/1 IX
Páraelszívó - kihúzható, szélessége 59,9 cm, rozsdamentes acél, zajszint 65 dB, szívási teljesítmény 304 m³/h, 3 teljesítményszint, zsír szűrő, felső kivezetés átmérője 12 cm, recirkuláció, LED világítás, használat helye kis konyhák (20 m²-ig)
48 990 Ft
Szállításra kész 3 db
Termékkód: WHDG022
4,2
GORENJE BHP62CLB
Páraelszívó - beépített, szélessége 60 cm, C energiaosztály, zajszint 71 dB, szívási teljesítmény 435 m³/h, 1 szűrő, zsír szűrő, felső kivezetés átmérője 15 cm, recirkuláció, LED világítás, visszacsapó szelep, használat helye nagyméretű konyhák (30 m²-ig)
82 090 Ft
Szállításra kész > 5 db
Termékkód: GORDG023
4,2
CANDY CFT610/4N/1 Idea
Páraelszívó - aláépíthető, szélessége 60 cm, C energiaosztály, zajszint 71 dB, szívási teljesítmény 209 m³/h, 1 szűrő, zsír szűrő, recirkuláció, LED világítás, használat helye kis konyhák (20 m²-ig)
24 990 Ft
Szállításra kész > 5 db
Termékkód: CANDG023
4,0
AMICA OSS5232I (SP 52 AX)
Páraelszívó - aláépíthető, szélessége 50 cm, C energiaosztály, szívási teljesítmény 178 m³/h, 1 szűrő, zsír szűrő, recirkuláció, LED világítás, visszacsapó szelep, használat helye kis konyhák (10 m²-ig)
32 390 Ft
Szállításra kész 5 db
Termékkód: AMIOP047

Páraelszívók

cikkKiterjesztett valóság az Alza alkalmazásban: iOS | Android útmutató Szeretnéd megnézni árucikkeinket valós környezetben? Az Alza alkalmazás új funkciójának köszönhetően egyes termékeket közvetlenül az otthonodban tekinthetsz meg, még mielőtt otthon kicsomagolnád őket. Győződj meg róla, hogy odaillik-e, jól illeszkedik-e. Útmutatónkban...
A páraelszívók a modern konyha nem feltűnő, ám rendkívül praktikus részei. Annak érdekében, hogy hatékonyan működjenek, rendszeres tisztítást igényelnek. Cikkünkből megtudhatod, hogyan tisztítsd meg a páraelszívó külső és belső részét, beleértve a szűrőt is. Ugyanakkor...
Az energiafogyasztás egy olyan adat, melynek segítségével könnyen megállapíthatjuk, mennyi energiát fogyaszt az adott készülék.
cikkHogyan válasszunk főzőlapot (ÚTMUTATÓ) Van, aki a gáz főzőlapra esküszik, míg mások az üvegkerámia vagy az indukciós típust szeretik. Mi a különbség közöttük, és mit takar a Boost, Duo Zone vagy a Hi-Light funkció? Ez az útmutató segít eligazodni, hogy a számodra megfelelő főzőlapot választhasd ki.
A páraelszívók nemcsak elnyelik a főzés során keletkező gőzt és kellemetlen szagokat, ennek eredményeként tisztán tartják a konyha levegőjét, hanem még a penészképződést is megakadályozzák. Így tisztábbá és egészségesebbé teszik az egész lakást. De mire érdemes...
További cikkek

Páraelszívók

A Páraelszívók kategóriában összesen 243 termék közül válogathatsz online boltunkban. Rendelésedet hétköznapokon 2 napon belül házhoz szállítjuk. A Budapest több pontján elérhető AlzaBoxokból már másnap felveheted a rendelésed, de ellátogathatsz áruházunkba is.
Tekintsd meg a legolcsóbb termékeket a következő kategóriában: olcsó páraelszívók Az ár alapján a legdrágábbtól csökkenő sorrendbe rendezett termékeket keresd ennél a kategóriánál: legdrágább páraelszívók A termékeket a legnépszerűbbtől a legkevésbé kedveltig rendezve ebben a kategóriában találod: legnépszerűbb, legjobb páraelszívók A vásárlóink körében legnépszerűbb termékeket itt találhatod: páraelszívók vélemények
P-DC1-WEB15
28 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ