Retro hűtő

Termékkatalógus
Ár
-
Elérhetőség
Termék állapota
Vásárlói értékelések
Hűtőszekrény energiaosztálya
D
(20)
E
(37)
Hűtőszekrény színe
Bézs
(18)
Fehér
(2)
Fekete
(16)
Piros
(12)
Kék
(5)
Szűrés

A retro hűtőszekrény nemcsak gyakorlati, hanem esztétikai funkciót is ellát. Kialakításával és színvilágával a retro hűtő a régi idők hangulatát idézi, így bármely konyha kiemelkedő darabja lehet, ugyanakkor nem nélkülözik azokat a modern funkciókat, amelyek hosszabb ideig frissen tartják az ételeket. Nézzük, mit is kínál a retró hűtő?

Tovább

Retro hűtőszekrény - modern technológia retro dizájnba csomagolva

Téged is vonz a régi szép idők emléke? A retro hűtőszekrények segítenek felidézni a régmúlt idők hangulatát. Modern technológiát kínálnak, de retro dizájnba burkolva. Szereted az olíva- vagy almazöldet, netán eszméletlenül tetszik a retro hűtő piros színben? És a retro hűtő fekete színben? A retro hűtő sokféle színárnyalatban kapható, így biztosan te is megtalálod a neked megfelelőt.

Rusztikus hűtő
A retró hűtő, bármilyen színűt is válassz, konyhád kiemelkedő része lesz, amelyet minden látogató biztosan megcsodál.

Retró hűtő - Nagy, kicsi, avagy retro hűtő típus szerint

A retro hűtőszekrények többféle kivitelben és méretben kaphatók, hogy könnyebben beépíthetők legyenek kisebb és nagyobb háztartásokba is. A különféle retró hűtő modellek különböznek az elérhető funkciók, a szín és a kialakítás terén is.

 • A retró kombinált hűtő előnye a 2in1 kialakítás, tehát retro hűtő és fagyasztó egyben, így helyet takarítasz meg a konyhában.
 • A nagyméretű retro hűtő bőséges belső teret kínál nagy mennyiségű étel tárolására.
 • A kis retro hűtő ideális kisebb hátartásokba vagy irodákba. Néha a retro mini hűtő elnevezés is használatos.
 • Az amerikai retro hűtő a szokásosnál nagyobb térfogatával tűnik ki. Az ilyen retro hűtőszekrények általában kétajtósak.

A retró hűtő főbb ismertetőjelei a lekerekített sarkok, az élénk színek és a markáns fogantyúk. Javasoljuk azonban, hogy ugyanúgy járj el, mint a hagyományos hűtőszekrény kiválasztásakor, és elsőként főként a műszaki paraméterekre összpontosíts.

Konkrét gyárótól akarsz vásárolni? Válassz retro hűtő modellt márka szerint

Válassz retro hűtőszekrényt márka szerint kedvenc gyártódtól. Ezen az oldalon márka szerint rendeztük a retro hűtőket, és könnyen ellenőrizheted, hogy kedvenc gyártód képviselteti-e magát.

Retró hűtő szín szerint

A retro hűtő egyik legfeltűnőbb jellemzője az élénk színek választéka, tehát a retró hűtő távolról sem csak funkcionális háztartási eszköz. A rusztikus hűtő, ahogy néha nevezik, egyben érdekes dizájnelem is, amely egyediséget kölcsönöz konyhád belső terének.

Retro hűtő - Milyen színekben kapható?

 • A retro hűtő fekete színben a stílus és elegancia megtestesítője. Ízlésesen kiegészíti a vintage belső teret, de a modern konyhát is.
 • A retro hűtő piros színben a retro hűtőszekrény kategória egyik alappillére. Különféle árnyalatokban kapható.
 • A retro hűtő bézs színben egy nem feltűnő, időtlen klasszikus, amely mégis kiemelkedik egy hagyományosan berendezett konyhában.
 • A retro hűtő zöld színben ötletes és friss darab, ideális választás a zöld árnyalatok kedvelői számára.

A bézs változat alternatívája lehet egy fehér retro hűtőszekrény.

ETA retro hűtő fekete
Retro hűtő fekete

Amica retro hűtő piros
Retro hűtő piros

Amica retro hűtő kék
Retro hűtő kék

Ne becsüld alá a retro hűtőszekrény hasznos térfogatát

A retro hűtőszekrényeknek esetén is legjobb, ha űrtartalmuk a háztartás tagjai számának megfelelő kapacitást kínál. Ideális esetben a retro hűtő legyen legalább 70% -ban feltöltve, hogy az ételek hűtése megfelelő legyen és az energiafogyasztás se legyen magas.

 • A háztartás mindegy egyes tagjára körülbelül 70 liter űrtartalom ideális a hűtőszekrényben és 25 liter a fagyasztóban.
 • Egy négytagú családnak 180-240 liter körüli hasznos térfogattal rendelkező retro hűtő modellt érdemes választania.

A választás során ne feledkezz el az ajtó nyitásának megfelelő irányáról annak függvényében, hogy hová fogod elhelyezni a reto hűtőt. Kínálatunkban találhatók balra és jobbra nyíló retró hűtő modellek is.

A retró hűtő zajszintje is lényeges szempont

A retro hűtőszekrény folyamatos üzemben van, így a zajszintje is érezékelhető. Ezért választáskor mindenképp vedd figyelembe a zajszintet, hogy a készülék minél kevesebb zajt okozzon konyhádban. Normális esetben a zajszint 40-45 dB. A normál beszélgetés hangereje nagyjából 45 dB-nek felel meg. Tehát semmiképp sem beszélünk komoly zajról, de mégis észrevehető, ezért előre gondold át, hogy hová helyezed el a retro hűtőt.

A retro kombinált hűtő fagyasztókapacitása

A retro kombinált hűtő esetén is fontos az élelmiszerek megfelelő fagyasztása. Ezért vedd figyelembe a fagyasztó kapacitásra és a fagyasztó teljesítményre vonatkozó információkat, amelyek meghatározzák az újonnan behelyezett élelmiszerek fagyasztásának minőségét és gyorsaságát.

 • A fagyasztó kapacitás azt jelzi, hogy a fagyasztó 24 óra alatt hány kilogramm újonnan behelyezett ételt képes lefagyasztani. Ez az érték a fagyasztó méretétől függően 2-24 kg körül mozog.
 • A fagyasztó teljesítmény jelzi, hogy az újonnan behelyezett élelmiszer milyen intenzitással lesz lefagyasztva, és mennyi ideig alkalmas tárolásra. A fagyás intenzitását a csillagok száma jelzi.

i

A retro kombinált hűtő kiválasztásakor a visszamelegedési idő kifejezéssel is találkozni fogsz, amely azt jelzi, hogy áramkimaradás esetén a fagyasztott étel mennyi időt bír ki kiolvadás nélkül a fagyasztóban.

Retro kombinált hűtő
A retro kombinált hűtő méretes hűtőteret és fagyasztót kínál ízléses külsőbe csomagolva.

A retró hűtő további funkciókat is kínál

Annak érdekében, hogy a retro hűtő használata és működése a lehető leghatékonyabb legyen, magától értetődőek azok a további funkciók, amelyek gondoskodnak az ételek az ételek frissen tartásáról, a nemkívánatos szagok kiküszöböléséről, és megakadályozzák a baktériumok képződését.

 • Ionizátor - Az ionizátor semlegesíti a szagokat és megakadályozza a baktériumok és gombák képződését.
 • Nulla zóna - Egy külön rész a retro hűtő belső terében, ahol egyénileg szabályozhatod a hőmérsékletet és a páratartalmat. Ez ideális környezetet teremt a gyümölcs, zöldség és sajt tárolásához.
 • Szuper hűtés és Szuper fagyasztás - Ez a funkció a friss élelmiszerek behelyezése után rendkívül gyorsan 2°C-ra hűti vissza a hőmérsékletet, ezáltal felgyorsítja a hűtési és fagyasztási folyamatot.
 • AdaptTech - Az AdaptTech funkció képes elemezni a retro hűtő használati módját és ennek függvényében alkalmazkodik a hőmérséklet növekedéséhez vagy csökkenéséhez, amíg a retró hűtő nyitva van.
 • NoFrost, avagy önleolvasztó funkció - Egyenletesen oszlatja el a hideg levegőt a retro hűtő belső terében, így nem képződik jégréteg a falakon és az ételeken sem, és nincs szükség kézi leolvasztásra.

Ha retro hűtő olcsón az álmod, vagy egyszerűen csak szeretnél megbizonyosodni róla, hogy a lehető legkedvezőbb árat fizetetd a neked tetsző reto hűtő modellért, akkor érdemes körülnézned olcsó retro hűtő oldalunkon.

A leírás elrejtése
Hasznosnak találtad ezt az információt?
Ez az űrlap csak a fenti leírásban található információk értékelésére szolgál.
Ha kérdésed van a termékekkel, szolgáltatásokkal, szállítással, vagy egyéb ügyekkel kapcsolatban, keresd fel ügyfélszolgálatunkat.
Mit javíthatnánk benne? Hiányolsz valamit? Valami rosszul van feltüntetve? Oszd meg velünk.

Legtöbbet eladott

1.
Amica KGC15630R Raktáron 2 db
Hűtőszekrény - kombinált (fagyasztós), E energiaosztály, hűtőszekrény kapacitás 162 l, fagyasztó kapacitás 44 l, jobb oldali zsanéros, 4 polc, 1 hűtőkör, retro dizájn, LED világítás, méretek 144 × 55 × 62 cm (H×Sz×Mé)
161 990 Ft

2.
GORENJE ONRK619DC-L Raktáron > 5 db
Hűtőszekrény - kombinált (fagyasztós), D energiaosztály, hűtőszekrény kapacitás 204 l, fagyasztó kapacitás 96 l, bal oldali zsanéros, 4 polc, 3 fagyasztórekesz, 1 hűtőkör, retro dizájn, méretek 194 × 60 × 66,1 cm (H×Sz×Mé)
306 990 Ft

3.
Amica FK2965.3RAA Raktáron 3 db
Hűtőszekrény - kombinált (fagyasztós), E energiaosztály, hűtőszekrény kapacitás 181 l, fagyasztó kapacitás 63 l, jobb oldali zsanéros, 4 polc, 3 fagyasztórekesz, 1 hűtőkör, retro dizájn, LED világítás, méretek 181 × 55 × 62 cm (H×Sz×Mé)
196 990 Ft

Még több
57 termék
Classic Kategória Olcsó, de kiválóra értékelt
4,6 24×
Amica KGC15630R
Hűtőszekrény - kombinált (fagyasztós), E energiaosztály, hűtőszekrény kapacitás 162 l, fagyasztó kapacitás 44 l, jobb oldali zsanéros, 4 polc, 1 hűtőkör, retro dizájn, LED világítás, méretek 144 × 55 × 62 cm (H×Sz×Mé)
161 990 Ft
Raktáron 2 db
Termékkód: AMICH27
Arany középút Kiváló ár/érték arány
5,0
AMICA VC 1622 M
Hűtőszekrény - kombinált (fagyasztós), E energiaosztály, hűtőszekrény kapacitás 147 l, fagyasztó kapacitás 55 l, jobb oldali zsanéros, 3 polc, 3 fagyasztórekesz, 1 hűtőkör, retro dizájn, LED világítás, méretek 162 × 55 × 61,5 cm (H×Sz×Mé)
202 990 Ft
Raktáron > 5 db
Termékkód: AMICHL021
Arany középút Kiváló ár/érték arány
Amica FK2965.3RAA - Hűtőszekrény Típusok
4,7 19×
Amica FK2965.3RAA
Hűtőszekrény - kombinált (fagyasztós), E energiaosztály, hűtőszekrény kapacitás 181 l, fagyasztó kapacitás 63 l, jobb oldali zsanéros, 4 polc, 3 fagyasztórekesz, 1 hűtőkör, retro dizájn, LED világítás, méretek 181 × 55 × 62 cm (H×Sz×Mé)
196 990 Ft
Raktáron 3 db
Termékkód: AMICH48
Premium Kategória Minőség kompromisszumok nélkül
GORENJE ONRK619DC-L - Hűtőszekrény Ingyenes
szállítás boltjainkba
4,8
GORENJE ONRK619DC-L
Hűtőszekrény - kombinált (fagyasztós), D energiaosztály, hűtőszekrény kapacitás 204 l, fagyasztó kapacitás 96 l, bal oldali zsanéros, 4 polc, 3 fagyasztórekesz, 1 hűtőkör, retro dizájn, méretek 194 × 60 × 66,1 cm (H×Sz×Mé)
306 990 Ft
Raktáron > 5 db
Termékkód: GORCHL176
GORENJE ONRK619DC - Hűtőszekrény Ingyenes
szállítás boltjainkba
3,0
GORENJE ONRK619DC
Hűtőszekrény - kombinált (fagyasztós), D energiaosztály, hűtőszekrény kapacitás 204 l, fagyasztó kapacitás 96 l, jobb oldali zsanéros, 3 polc, 3 fagyasztórekesz, 1 hűtőkör, retro dizájn, kijelző, LED világítás és nyitott hűtőajtó jelzés, méretek 194 × 60 × 66,1 cm (H×Sz×Mé)
306 990 Ft
Raktáron > 5 db
Termékkód: GORCHL175
5,0
SNAIGE FR24SM-PRC30E
Hűtőszekrény - kombinált (fagyasztós), E energiaosztály, hűtőszekrény kapacitás 162 l, fagyasztó kapacitás 47 l, jobb oldali zsanéros, 3 polc, 2 fagyasztórekesz, 1 hűtőkör, retro dizájn, LED világítás és 90°-os ajtónyitás, méretek 150 × 56 × 60 cm (H×Sz×Mé)
160 690 Ft
Raktáron 4 db
Termékkód: SNGCHL065
ETA 253590040E - Hűtőszekrény Típusok
4,2 14×
ETA 253590040E + 5 év kompresszor jótállás regisztráció után
Hűtőszekrény - kombinált (fagyasztós), E energiaosztály, hűtőszekrény kapacitás 92 l, fagyasztó kapacitás 18 l, jobb oldali zsanéros, 1 polc, 1 fagyasztórekesz, retro dizájn, LED világítás, méretek 90 × 55,2 × 61,7 cm (H×Sz×Mé)
117 990 Ft
Raktáron > 5 db
Termékkód: ETCHL034
Amica KS15615B - Kis hűtő Típusok
4,5 20×
Amica KS15615B
Kis hűtő - kombinált (fagyasztós), energiaosztály E, klímaosztály ST, hűtőtér tárolókapacitása 95 l, fagyasztótér tárolókapacitása 13 l, jobb oldali zsanéros, 2 polc, 1 fagyasztórekesz, 1 hűtőkör, retro design, bézs kivitel, LED világítás, méretek 86 × 55 × 62 cm (Ma×Sz×Mé)
128 390 Ft
Raktáron > 5 db
Termékkód: AMICH30
Amica FK2965.3GAA - Hűtőszekrény Típusok
4,7 19×
Amica FK2965.3GAA
Hűtőszekrény - kombinált (fagyasztós), E energiaosztály, hűtőszekrény kapacitás 181 l, fagyasztó kapacitás 63 l, jobb oldali zsanéros, 4 polc, 3 fagyasztórekesz, 1 hűtőkör, retro dizájn, LED világítás, méretek 181 × 55 × 62 cm (H×Sz×Mé)
200 990 Ft
Raktáron > 5 db
Termékkód: AMICH49
4,6 24×
Amica KGC15633Y
Hűtőszekrény - kombinált (fagyasztós), E energiaosztály, hűtőszekrény kapacitás 162 l, fagyasztó kapacitás 44 l, jobb oldali zsanéros, 4 polc, 2 fagyasztórekesz, 1 hűtőkör, retro dizájn, LED világítás, méretek 144 × 55 × 61,5 cm (H×Sz×Mé)
188 490 Ft
Raktáron > 5 db
Termékkód: AMICHL023
Amica FK2965.3LAA - Hűtőszekrény Típusok
4,7 19×
Amica FK2965.3LAA
Hűtőszekrény - kombinált (fagyasztós), E energiaosztály, hűtőszekrény kapacitás 181 l, fagyasztó kapacitás 63 l, jobb oldali zsanéros, 4 polc, 3 fagyasztórekesz, 1 hűtőkör, retro dizájn, LED világítás, méretek 181 × 55 × 62 cm (H×Sz×Mé)
214 390 Ft
Raktáron 5 db
Termékkód: AMICH50
4,6 24×
Amica KGC15632T
Hűtőszekrény - kombinált (fagyasztós), E energiaosztály, hűtőszekrény kapacitás 162 l, fagyasztó kapacitás 44 l, jobb oldali zsanéros, 4 polc, 2 fagyasztórekesz, 1 hűtőkör, retro dizájn, LED világítás, méretek 144 × 55 × 62 cm (H×Sz×Mé)
181 990 Ft
Raktáron > 5 db
Termékkód: AMICHL003
4,6 24×
Amica KGC15635B
Hűtőszekrény - kombinált (fagyasztós), E energiaosztály, hűtőszekrény kapacitás 162 l, fagyasztó kapacitás 44 l, jobb oldali zsanéros, 4 polc, 2 fagyasztórekesz, 1 hűtőkör, retro dizájn, LED világítás, méretek 144 × 55 × 62 cm (H×Sz×Mé)
181 990 Ft
Raktáron > 5 db
Termékkód: AMICH25
GORENJE ONRK619DR-L - Hűtőszekrény Ingyenes
szállítás boltjainkba
4,0
GORENJE ONRK619DR-L
Hűtőszekrény - kombinált (fagyasztós), D energiaosztály, hűtőszekrény kapacitás 204 l, fagyasztó kapacitás 96 l, bal oldali zsanéros, 4 polc, 3 fagyasztórekesz, 1 hűtőkör, retro dizájn, méretek 194 × 60 × 66,1 cm (H×Sz×Mé)
332 390 Ft
Raktáron > 5 db
Termékkód: GORCHL178
ETA 253390040E - Hűtőszekrény Típusok
3,5
ETA 253390040E
Hűtőszekrény - kombinált (fagyasztós), E energiaosztály, hűtőszekrény kapacitás 170 l, fagyasztó kapacitás 45 l, jobb oldali zsanéros, 3 polc, 1 fagyasztórekesz, retro dizájn, LED világítás, méretek 148,2 × 55,2 × 62,7 cm (H×Sz×Mé)
200 090 Ft
Raktáron > 5 db
Termékkód: ETCHL033
4,6 24×
Amica KGC15634S
Hűtőszekrény - kombinált (fagyasztós), E energiaosztály, hűtőszekrény kapacitás 162 l, fagyasztó kapacitás 44 l, jobb oldali zsanéros, 4 polc, 2 fagyasztórekesz, 1 hűtőkör, retro dizájn, LED világítás, méretek 144 × 55 × 62 cm (H×Sz×Mé)
162 990 Ft
Raktáron > 5 db
Termékkód: AMICH26
ETA 253790020E - Kis hűtő Típusok
4,2 14×
ETA 253790020E + 5 év kompresszor jótállás regisztráció után
Kis hűtő - kombinált (fagyasztós), energiaosztály E, klímaosztály N és ST, hűtőtér tárolókapacitása 92 l, fagyasztótér tárolókapacitása 18 l, jobb oldali zsanéros, 1 polc, 1 fagyasztórekesz, 1 hűtőkör, retro design, fekete kivitel, LED világítás és 90°-os ajtónyitás, méretek 90 × 55,2 × 61,7 cm (Ma×Sz×Mé)
117 990 Ft
Raktáron > 5 db
Termékkód: ETCHL048
GORENJE ONRK619DR - Hűtőszekrény Ingyenes
szállítás boltjainkba
5,0
GORENJE ONRK619DR
Hűtőszekrény - kombinált (fagyasztós), D energiaosztály, hűtőszekrény kapacitás 204 l, fagyasztó kapacitás 96 l, jobb oldali zsanéros, 4 polc, 3 fagyasztórekesz, 1 hűtőkör, retro dizájn, méretek 194 × 60 × 66,1 cm (H×Sz×Mé)
332 390 Ft
Raktáron > 5 db
Termékkód: GORCHL177
Amica KS15610R - Kis hűtő Típusok
4,5 20×
Amica KS15610R
Kis hűtő - kombinált (fagyasztós), energiaosztály E, klímaosztály ST, hűtőtér tárolókapacitása 95 l, fagyasztótér tárolókapacitása 13 l, jobb oldali zsanéros, 2 polc, 1 fagyasztórekesz, 1 hűtőkör, retro design, piros kivitel, LED világítás, méretek 86 × 55 × 62 cm (Ma×Sz×Mé)
114 990 Ft
Raktáron 3 db
Termékkód: AMICH29
5,0
GORENJE NRK6202CLI IonAir
Hűtőszekrény - kombinált (fagyasztós), E energiaosztály, hűtőszekrény kapacitás 235 l, fagyasztó kapacitás 96 l, jobb oldali zsanéros, 4 polc, 3 fagyasztórekesz, 1 hűtőkör, retro dizájn, méretek 200 × 60 × 59,2 cm (H×Sz×Mé)
295 990 Ft
Raktáron > 5 db
Termékkód: GORCHL161
ETA 253690030E - Kis hűtő Típusok
4,2 14×
ETA 253690030E
Kis hűtő - kombinált (fagyasztós), energiaosztály E, klímaosztály N és ST, hűtőtér tárolókapacitása 92 l, fagyasztótér tárolókapacitása 18 l, jobb oldali zsanéros, 1 polc, 1 fagyasztórekesz, 1 hűtőkör, retro design, piros kivitel, LED világítás és 90°-os ajtónyitás, méretek 90 × 55,2 × 61,7 cm (Ma×Sz×Mé)
117 990 Ft
Raktáron > 5 db
Termékkód: ETCHL047
GORENJE ONRK619DBK-L - Hűtőszekrény Ingyenes
szállítás boltjainkba
5,0
GORENJE ONRK619DBK-L
Hűtőszekrény - kombinált (fagyasztós), D energiaosztály, hűtőszekrény kapacitás 204 l, fagyasztó kapacitás 96 l, bal oldali zsanéros, 4 polc, 3 fagyasztórekesz, 1 hűtőkör, retro dizájn, kijelző, LED világítás és nyitott hűtőajtó jelzés, méretek 194 × 60 × 66,1 cm (H×Sz×Mé)
317 990 Ft
Raktáron 3 db
Termékkód: GORCHL174
5,0
SNAIGE FR24SM-PRJ30E
Hűtőszekrény - kombinált (fagyasztós), E energiaosztály, hűtőszekrény kapacitás 162 l, fagyasztó kapacitás 47 l, jobb oldali zsanéros, 4 polc, 2 fagyasztórekesz, 1 hűtőkör, retro dizájn, LED világítás, méretek 150 × 56 × 63 cm (H×Sz×Mé)
160 590 Ft
Raktáron 2 db
Termékkód: SNGCHL041
SNAIGE FR24SM-PRDO0E
Hűtőszekrény - kombinált (fagyasztós), E energiaosztály, hűtőszekrény kapacitás 162 l, fagyasztó kapacitás 47 l, jobb oldali zsanéros, 3 polc, 2 fagyasztórekesz, 1 hűtőkör, retro dizájn, LED világítás és 90°-os ajtónyitás, méretek 150 × 56 × 60 cm (H×Sz×Mé)
160 590 Ft
Raktáron 2 db
Termékkód: SNGCHL067

Retro hűtő

háztartási elektronikaA hűtőszekrények és fagyasztók hibái A hűtőszekrény gyengén hűt, vagy rezeg, túl zajos, esetleg nem világít? Ez problémát jelez. Ma megvizsgáljuk a hűtőszekrények és fagyasztók leggyakoribb meghibásodásait, és megnézzük, mikor kell aggódnod és szakszervízt hívni, és mikor oldható meg a hűtőszekrény javítás...
Szeretnéd ha a fagyasztó és a hűtő leolvasztása gyorsan és könnyen menne? Akkor mindenképp olvasd el cikkünket, amelyben egyszerű útmutatót kínálunk e feladat végrehajtására. Néhány hasznos tippet és tippet is hozzáteszük, amelyek segítenek meghosszabbítani a...
A fagyasztó és hűtőszekrény ideális hőmérséklete igen fontos tényező. Ha megfelelően hűtjük és fagyasztjuk le az ételeket, frissességüket sokkal hosszabb ideig őrzik meg. Cikkünkből megtudhatod, milyen a fagyasztó és a hűtő optimális hőmérséklete, illetve hasznos...
hűtőszekrényekLegjobb hűtők 2020-ban Új hűtőt keresel, de nem szeretnéd átböngészni az összes modell paramétereit és értékeléseit? A legjobb hűtőszekrényeinkről szóló áttekintést hoztuk el. A legolcsóbbat keresed, esetleg középkategóriásat, vagy nem számít az ár? Nagyszerű ár-érték arányú hűtőszekrényeket...
Az energiaosztály a készülék energiafogyasztása szerinti csoportosításra utal. Az energiacímke, amely minden hűtőszekrényen kötelezően szerepel, megkönnyítheti a választást . A fogyasztást ideális működési feltételek mellett - 20 °C-os környezeti hőmérséklet és a...
További cikkek

Retro hűtő

A Retro hűtő kategóriában összesen 57 termék közül válogathatsz online boltunkban. Rendelésedet hétköznapokon 2 napon belül házhoz szállítjuk. A Budapest több pontján elérhető AlzaBoxokból már másnap felveheted a rendelésed, de ellátogathatsz áruházunkba is.
Tekintsd meg a legolcsóbb termékeket a következő kategóriában: olcsó retro hűtő Az ár alapján a legdrágábbtól csökkenő sorrendbe rendezett termékeket keresd ennél a kategóriánál: legdrágább retro hűtő A termékeket a legnépszerűbbtől a legkevésbé kedveltig rendezve ebben a kategóriában találod: legnépszerűbb, legjobb retro hűtő A vásárlóink körében legnépszerűbb termékeket itt találhatod: retro hűtő vélemények
P-DC1-WEB05
30 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ