Hűtőszekrények

Termékkatalógus
Ár
-
Elérhetőség
Termék állapota
Vásárlói értékelések
Hűtőszekrény energiaosztálya
A
(12)
B
(17)
C
(76)
D
(125)
E
(378)
F
(13)
G
(4)
Hűtőszekrény típusa
Kombinált
(425)
Monoklimatikus
(64)
Üvegajtós
(22)
Abszorpciós
(5)
Kicsi
(19)
Hűtőszekrény modell típusa
Szabadon álló modell
(522)
Beépíthető
(100)
Hűtőszekrény színe
Fehér
(207)
Ezüst
(184)
Fekete
(113)
Nincs
(37)
Szürke
(36)
Szűrés

Az új hűtők kiválasztását nem feltétlenül a design, hanem a különféle technikai sajátosságok, funkciók befolyásolhatják. Érdemes az olyan paraméterekre figyelned, mint a fogyasztás, a hasznos űrtartalom vagy a zajszint. Milyen típusú hűtők vannak ebben a kategóriában? Olvass tovább, hogy segíthessünk megtudni, neked melyik lesz az ideális hűtőszekrény.

Tovább

Hűtők kiválasztása méret és típus szerint

Mivel mindannyiunknak más-más igényei vannak, és más típusú háztartásban élünk, a megfelelő hűtők kiválasztása ezekhez a kritériumokhoz igazodik. Először is tudnod kell, hogy szabadon álló vagy beépített modellt szeretnél-e választani. Ezt követően nézd meg a különböző típusokat.

 • Kombinált hűtőszekrény: a legpraktikusabb hűtőtípus, amelynek alsó vagy felső részén beépített fagyasztó található. A kialakítás, a méret és a funkciók tekintetében a választék igazán széles e legnépszerűbb hűtőszekrénytípus esetében.
 • Hűtőszekrény fagyasztó nélkül: a fagyasztó hiányának köszönhetően nagyobb térfogatú hűtőtérrel rendelkezik. Különösen alkalmas olyan háztartások számára, amelyek külön fagyasztót használnak.
 • Side by side, másnéven amerikai hűtőszekrény: különlegesen tágas készülékek, külön hűtő és külön fagyasztórésszel. Ezek lehetnek két-, három- vagy négyajtósak, és választhatsz szabadon álló és beépített változatok közül.
 • Borhűtő: általában a tárolható palackok számával adják meg a kapacitást, a különféle borokhoz különféle hűtési fokozatok lehetőségével.
 • Italhűtő: a desszertek vagy üdítők stílusos tárolására szolgál a bárban, az üzletben és más létesítményekben.
 • Kisméretű (mini) hűtők: ezek kisebb űrtartalommal rendelkező hűtőszekrények, de akár kombinált kivitelben is elérhetők. Kiválóak irodákba vagy szállodai szobákba, ahol nincs szükség annyi élelmiszer tárolására egyszerre.
 • Beépíthető hűtő: általában kombinált hűtőszekrények, amelyek teljesen egybeolvadnak a konyhabútorral. A választáskor fontos, hogy a beépített hűtőszekrény méretei pontosak legyenek.
 • No Frost hűtők: a hideg levegő egyenletes keringetésével megakadályozzák a jegesedést. Ez alacsonyabb energiafogyasztást biztosít, és hosszabb ideig frissek maradnak az élelmiszerek.
 • Retro hűtők: stílusos háztartási kiegészítők. Különféle színekben és típusokban elérhetők. Nemcsak a nyaralókba, hanem a modern otthonokba is tökéletesek.
 • Hordozható hűtő: általános célokra vagy akár autós hűtőládaként is használható. Ideálisak minden utazó, turista és hivatásos sofőr számára.

Okos hűtők nem csak a technológia szerelmeseinek

Az okos hűtők számos fejlett funkciót kínálnak. Például okostelefonon keresztül vezérelheted őket, és távolról beállíthatod a hűtési hőmérsékletet, vagy aktiválhatod az expressz fagyasztási üzemmódot. Esetleges problémák esetén egyes okos hűtők öndiagnosztikát is képesek végezni, így megtudhatod a hiba okát, sőt, akár vissza is állíthatod a hűtőszekrényt az alapbeállításra. A modern okos hűtők praktikus funkciókat kínálnak az alacsonyabb fogyasztás és a nagyobb hatékonyság érdekében, például a készletek szintjének nyomon követését, bevásárlólisták készítését és az élelmiszerek frissességének ellenőrzését.

Hűtők tulajdonságok szerint

A hűtők jellemzők szerint is kiválaszthatók: méret, felszereltség vagy szín szerint. Kínálatunkban megtalálható a csendes hűtőszekrény, a jégkocka készítős hűtő vagy a fekete vagy az inox hűtő is.

Jól jönne egy hűtőszekrény a bárban? Nézd meg ipari hűtők kategóriáját

Van egy éttermed vagy bárod, és jól jönne egy mini hűtőszekrény az üdítőknek vagy egy vitrin a desszerteknek? Látogass el az ipari hűtők kategóriánkba, ahol mindent megtalálsz, amire vállalkozásodnak szüksége van.

Különféle praktikus hűtőszekrény kiegészítők közül válogathatsz a hűtőszekrény tartozékok kategóriájában.

A hűtők hasznos térfogata

A hűtők kiválasztásának fontos paramétere a használható térfogat. Az egy háztartásban élők életmódjától függően az ideális hűtőszekrény egy személyre számítva körülbelül 70 liter hűtő- és 25 liter fagyasztótérrel rendelkezik.

 • Egyedülállók vagy párok részére elegendők a kisebb, 140-170 cm magas hűtők.
 • Egy 3-4 fős háztartásba nagyobb hűtőszekrényt ajánlunk, legalább 180 cm-es magassággal.
 • A nagyobb háztartásokba az amerikai hűtők jelentik az ideális megoldást.

Azt se felejtsd el figyelembe venni, hogy hány polc és fiók található a kiválasztott hűtőszekrény belsejében, mivel ezek jelentős hatással vannak a hasznos térre.

Mi befolyásolja a hűtők megtöltését?

Általában a hűtők hasznos térfogatának legalább 70%-át ajánljuk megtölteni, mivel ebben az esetben lesznek a leggazdaságosabb működésűek a hűtők. Ezzel szemben, ha a tér 90%-át kihasználjuk, akkor fennáll a veszélye annak, hogy nem minden étel fog megfelelően lehűlni.

A kombinált hűtőszekrényeknél ne keverd össze a hűtési és fagyasztási teljesítményt

A fagyasztós hűtő fagyasztási teljesítménye azt mutatja meg, hogy egy nap alatt a fagyasztótér mennyi élelmiszert képes lefagyasztani, míg a hűtési teljesítmény megadja, milyen erősen képes hűteni a hűtő.

A hűtők zajszintje

A hűtők a kevésbé zajos háztartási készülékek közé tartoznak, másrészt azonban folyamatosan működnek, így még az alacsony zajszint is zavaró lehet. A zajterhelésre a környezet is hatással lehet. Az olyan hangtompító elemek, mint pl. szőnyeg, függöny stb. közelében álló hűtők kevésbé tűnnek zajosnak.

 • A max. 35 dB zajszintű hűtőszekrényt szinte hallhatatlan működés jellemzi.
 • A 35 dB feletti zajszinttel rendelkező hűtő hangja zavaró lehet a konyhai munkák során, illetve éjszaka is.

i

A zajszint általában nem haladja meg az 50 dB-t, ami nagyjából az irodai beszélgetés hangjának felel meg. Ügyelj arra, hogy a hűtőszekrény minden lábán egyformán álljon, különben rezeghet.

Mikor jöhet jól, ha egy hűtők nyitási iránya megváltoztatható?

Minden konyha más – van ahol jobban jön egy balra, máshol pedig egy jobbra nyíló ajtó. A gyártók az ajtónyitás megváltoztatásának lehetőségével próbálják megoldani ezt a kérdést, ami pl. költözés vagy felújítás esetén is hasznos lehet.

Ahhoz, hogy megtudd melyik hűtőnek változtatható a nyitási iránya, használd a baloldali paraméterválasztónkat. Ha van kedvenc háztartási gép gyártód, akár márka szerint is választhatsz a hűtőszekrények közül.

Milyen technológiákat használnak a hűtők?

A hűtőszekrények kiválasztásának spektruma a használt funkciók és technológiák alapján ma nagyon színes. Többségük az energia megtakarítására, a gyorsabb hűtésre és a baktériumok elpusztítására szolgál.

 • A MultiAirflow biztosítja a hideg levegő folyamatos áramlását és az egyenletes hőmérsékletet a hűtőszekrény belsejében.
 • Az ionizátor olyan mikroklímát biztosít, amely meghosszabbítja az élelmiszerek frissességét.
 • A Twin cooling két külön párologtatót használ a hűtőszekrény és a fagyasztó számára.
 • Az Everfresh egy speciális vákuumrendszer a hűtőszekrényben, amely hosszabb ideig frissen tartja az élelmiszereket.
 • Antibakteriális bevonat borítja a hűtőszekrény belső falait, és elpusztítja a baktériumokat és a penészt.
 • A víz- és jégadagoló általában az ajtó elején található. Ez elsősorban az amerikai hűtőszekrények tulajdonsága.
 • A Fresh 0 Zone a gyümölcsök, zöldségek vagy sajtok tárolására szolgál. Általában a hűtőszekrény alsó részén található, ahol alacsonyabb a hőmérséklet.
 • A szuper hűtés és fagyasztás rövid ideig és intenzíven csökkenti a hűtőszekrény vagy a fagyasztó hőmérsékletét, amikor új élelmiszereket helyezel bele.
 • A szellőzés biztosítja a hideg levegő elosztását a hűtőszekrény belsejében, és mindenhol ugyanazt a hőmérsékletet tartja fenn. Megakadályozza, hogy a hűtőszekrény felső részében melegebb, az alsó részében pedig hidegebb levegő legyen.
 • Az Ice maker a jégkészítő megnevezése, amely praktikus kiegészítő. Néhány hűtőszekrény vízcsatlakozást igényel (és egyúttal lehetővé teszi hideg víz adagolását), míg mások kivehető tartállyal rendelkeznek.
 • A vakáció üzemmód állandó hőmérsékletet tart fenn a hűtőszekrény belsejében. Emellett jelentősen csökkenti a fogyasztást az olyan időszakokban, amikor távol vagy, és a hűtőszekrényt hosszú ideig nem nyitja ki senki.
 • A metalcooling a hűtőszekrény hátoldalán található fémréteg, amely hatékonyabb hűtést biztosít.
 • A statikus hűtés olyan hűtőrendszer, amelynél bár a fagyás megjelenik a hűtőszekrény belsejében, azonnal megolvad és egy speciális nyíláson keresztül távozik. Az ilyen hűtőszekrény rendszeres manuális leolvasztást igényel.
 • A 6. érzék szenzortechnológia befolyásolja a hűtőszekrény kompresszorának teljesítményét. Biztosítja az ideális hőmérséklet megőrzését az élelmiszerek tárolásához, és meghosszabbítja azok frissességét és eltarthatóságát.
 • A plazmaszterilizátor pozitív és negatív töltésű ionok segítségével eltávolítja a nem kívánt baktériumokat és szagokat, és hosszabb ideig frissen tartja az élelmiszereket.
 • A párologtató a hűtőszekrény azon része, ahová a hőcserélőből érkező folyadék jut (a hűtőközeg a hőcserélőben kondenzáció hatására folyadékká alakul). A párologtatóban a folyadék a nyomáscsökkenés miatt elkezd párologni.
 • A kijelző a modern hűtőszekrények része lehet. Nemcsak fontos információk megjelenítésére szolgál, hanem a hűtőszekrény könnyebb kezelését is lehetővé teszi.
 • A nyitott ajtók jelzése akusztikusan figyelmeztet a hűtőszekrény ajtajának nyitva maradására.

modern hűtőszekrény
Energiatakarékos LED hűtőszekrény világítás

hűtőszekrény kicsi
Fresh 0 Zone hűtőszekrény

No Frost / Total No Frost / Low Frost - mi a különbség?

A hűtők ma már mindenféle jegesedésmentes technológiával rendelkeznek, ami azt jelenti, hogy egyáltalán nem kell leolvasztani őket, vagy legalábbis nem olyan gyakran. Milyen megnevezésekkel találkozhatsz?

 • A No Frost (önleolvasztó) a levegő keringetésével megakadályozza a fagy kialakulását a fagyasztóban, így azt nem kell leolvasztani. A hűtőszekrény azonban hajlamosabb a párásodásra, és a vízcseppek megtapadhatnak a hátsó falon.
 • A Total No Frost rendszer az egész készülékre kiterjed, így nem kell leolvasztanod a fagyasztót vagy a hűtőt.
 • A Low Frost hűtőszekrény kézi leolvasztást igényel, de nem olyan gyakran, mint a hagyományos hűtőszekrény.

Amikor a hűtőszekrény vásárlását végzed, nézd meg annak energiahatékonyságát

A hűtőszekrény energiahatékonysága kulcsfontosságú tényező a kiválasztás során, mivel közvetlenül befolyásolja az áramfogyasztást és a későbbi üzemeltetési költségeket. A modern hűtőszekrények úgy vannak kialakítva, hogy a lehető leghatékonyabbak legyenek, ami alacsonyabb energiafogyasztást és kisebb környezeti terhelést jelent. Az alacsonyabb energiafogyasztású hűtőszekrény választása tehát nemcsak gazdaságos, hanem környezetbarát választás is.

Az energiacímke tájékoztat a hűtők fogyasztásáról

A hűtőszekrény energiacímkéjén nemcsak az energiahatékonyságról és a villamosenergia-fogyasztásról találhatók fontos információk. Az energiacímkéket A-tól G-ig terjedő betűkkel jelölt kategóriákra osztják, ahol az A a leghatékonyabb, a G pedig a legkevésbé hatékony készülékeket jelöli. Az energiacímke egyéb hasznos információkat is tartalmaz, például az éves energiafogyasztást kWh-ban, a hűtőszekrény tárolókapacitását és a zajszintet decibelben. Nézd meg a hűtőszekrények energiaosztály szerinti csoportosítását.

Ha még mindig nem tudod, melyik hűtőszekrény a legjobb otthonodba, nézd meg a milyen hűtőt vegyek? útmutatónkat. A vásárlóink tapasztalataii is segíthetnek. Mit mondanak a vélemények a hűtőszekrényről? Olvasd el.

A leírás elrejtése
Hasznosnak találtad ezt az információt?
Ez az űrlap csak a fenti leírásban található információk értékelésére szolgál.
Ha kérdésed van a termékekkel, szolgáltatásokkal, szállítással, vagy egyéb ügyekkel kapcsolatban, keresd fel ügyfélszolgálatunkat.
Mit javíthatnánk benne? Hiányolsz valamit? Valami rosszul van feltüntetve? Oszd meg velünk.
634 termék
Saját márkánk TOP minőség szuper áron
Siguro BF-J140Y Arctic - Hűtőszekrény Típusok
4,6 89×
Siguro BF-J140Y Arctic - 12 év garancia a kompresszorra
Hűtőszekrény - alulfagyasztós, összkapacitás 173 l, hűtőszekrény kapacitás 121 l, fagyasztó kapacitás 52 l, D energiaosztály, választható ajtónyitási oldal, rozsdamentes acél fogantyúk, 2 polc, kihúzható fiók friss élelmiszerre, 3 ajtópolc, 3 fagyasztórekesz, LED világítás, kézi hőmérséklet-szabályozás, nyitott hűtőajtó jelzés, N/ST klímaosztály, mérete 142,5×49,5×56 cm (Ma×Sz×Mé), tömeg 39 kg, 3 év garancia, 12 év garancia a kompresszorra
Szuper ár
109 990 Ft
Raktáron > 5 db
Termékkód: SGR_BF_J140Y
Classic Kategória Olcsó, de kiválóra értékelt
3,4
GORENJE RK14CPS4
Hűtőszekrény - kombinált (fagyasztós), C energiaosztály, hűtőszekrény kapacitás 122 l, fagyasztó kapacitás 53 l, választható nyitási irány, 3 polc, 3 fagyasztórekesz, 2 hűtőkör, LED világítás, méretek 143 × 49,5 × 56,2 cm (H×Sz×Mé)
Leárazás -10 %
127 900 Ft 142 590 Ft
Raktáron
Termékkód: GORCHL231
Arany középút Kiváló ár/érték arány
4,8 12×
HAIER HB17FPAAA
Side by side hűtő - fiókos, energiaosztály E, hűtőtér tárolókapacitása 306 l, fagyasztótér tárolókapacitása 306 l, 3 polc, 2 fagyasztórekesz, 1 hűtőkör, kijelző, LED világítás, nyaralási mód és nyitott hűtőajtó jelzés, mérete 190 × 70 × 67,5 cm (Ma×Sz×Mé)
Leárazás -14 %
291 690 Ft 342 690 Ft
Raktáron
Termékkód: HALED034
Premium Kategória Minőség kompromisszumok nélkül
LG GSLV70PZTD - Side by side hűtő Ingyenes
szállítás boltjainkba
4,0
LG GSLV70PZTD
Side by side hűtő - kétajtós, energiaosztály D, hűtőtér tárolókapacitása 416 l, fagyasztótér tárolókapacitása 416 l, 3 polc, 6 fagyasztórekesz, 1 hűtőkör, antibakteriális tömítés és smart funkciók, mérete 179 × 91,3 × 73,5 cm (Ma×Sz×Mé)
456 290 Ft
Raktáron > 5 db
Termékkód: LGCHL112
4,8
GORENJE RB413EPW4
Kis hűtő -, energiaosztály E, klímaosztály N és ST, hűtőtér tárolókapacitása 150 l, fagyasztótér tárolókapacitása 15 l, 3 polc, 1 fagyasztórekesz, 2 hűtőkör, fehér kivitel, LED világítás, méretek 126,5 × 51,5 × 51,4 cm (Ma×Sz×Mé)
Szuper ár
106 290 Ft
Raktáron > 5 db
Termékkód: GORCHL232
4,8
CANDY CDG1S514ES
Hűtőszekrény - kombinált (fagyasztós), E energiaosztály, hűtőszekrény kapacitás 170 l, jobb oldali zsanéros, 3 polc, 2 fagyasztórekesz, 1 hűtőkör, LED világítás és 90°-os ajtónyitás, méretek 142,8 × 54 × 55,1 cm (H×Sz×Mé)
120 390 Ft
Raktáron > 5 db
Termékkód: CANCHL166
5,0
AMICA VC 1622 M
Hűtőszekrény - kombinált (fagyasztós), E energiaosztály, hűtőszekrény kapacitás 147 l, fagyasztó kapacitás 55 l, jobb oldali zsanéros, 3 polc, 3 fagyasztórekesz, 1 hűtőkör, retro dizájn, LED világítás, méretek 162 × 55 × 61,5 cm (H×Sz×Mé)
Leárazás -14 %
172 990 Ft 202 990 Ft
Raktáron
Termékkód: AMICHL021
WHIRLPOOL WHC18 T574 P - Beépíthető hűtő Ingyenes
szállítás boltjainkba
4,8 14×
WHIRLPOOL WHC18 T574 P
Beépíthető hűtő - kombinált (fagyasztós), energiaosztály C, hűtőtér tárolókapacitása 182 l, választható nyitási irány, 5 polc, 3 fagyasztórekesz, kijelző, LED világítás és szellőzés, méretek 177 × 54 × (Ma×Sz×Mé) 55 cm, az ajtón lévő felső panel nem része a csomagnak
399 990 Ft
Raktáron > 5 db
Termékkód: WHCHL133
5,0
GORENJE RI409EP1
Beépíthető hűtő -, energiaosztály E, hűtőtér tárolókapacitása 129 l, jobb oldali zsanéros, 4 polc, 1 hűtőkör, LED világítás, méretek 88 × 54 × (Ma×Sz×Mé) 54 cm, az ajtón lévő felső panel nem része a csomagnak
114 990 Ft
Raktáron > 5 db
Termékkód: GORCHL228
4,5 82×
GORENJE NRC620CSXL4
Hűtőszekrény - kombinált (fagyasztós), C energiaosztály, hűtőszekrény kapacitás 255 l, fagyasztó kapacitás 106 l, jobb oldali zsanéros, 4 polc, 3 fagyasztórekesz, 1 hűtőkör, kijelző, LED világítás, ionizáló, vinotéka, antibakteriális tömítés és nyitott hűtőajtó jelzés, méretek 200 × 60 × 66,3 cm (H×Sz×Mé)
Leárazás -10 %
179 000 Ft 198 900 Ft
Raktáron
Termékkód: GORCHL142
GORENJE NRK6202EBXL4, fekete - Hűtőszekrény Típusok
4,5 68×
GORENJE NRK6202EBXL4, fekete
Hűtőszekrény - kombinált (fagyasztós), E energiaosztály, hűtőszekrény kapacitás 235 l, fagyasztó kapacitás 96 l, jobb oldali zsanéros, 5 polc, 3 fagyasztórekesz, 1 hűtőkör, kijelző, LED világítás és nyaralási mód, méretek 200 × 60 × 59,2 cm (H×Sz×Mé)
170 790 Ft
Raktáron > 5 db
Termékkód: GORCHL160
4,4 16×
CANDY CCG1S 518EX
Hűtőszekrény - kombinált (fagyasztós), E energiaosztály, hűtőszekrény kapacitás 188 l, fagyasztó kapacitás 64 l, jobb oldali zsanéros, 4 polc, 3 fagyasztórekesz, 1 hűtőkör, LED világítás, méretek 179,4 × 54,5 × 54,5 cm (H×Sz×Mé)
Leárazás -14 %
119 890 Ft 140 790 Ft
Raktáron
Termékkód: CANCHL155
4,6 37×
CANDY CFM 14504SN
Hűtőszekrény - kombinált (fagyasztós), E energiaosztály, hűtőszekrény kapacitás 121 l, fagyasztó kapacitás 52 l, jobb oldali zsanéros, 2 polc, 3 fagyasztórekesz, LED világítás, méretek 142,2 × 50 × 56 cm (H×Sz×Mé)
Leárazás -15 %
101 990 Ft 119 990 Ft
Raktáron
Termékkód: CANCHL120
GORENJE NRK6202EXL4 - Hűtőszekrény Típusok
4,5 68×
GORENJE NRK6202EXL4
Hűtőszekrény - kombinált (fagyasztós), E energiaosztály, hűtőszekrény kapacitás 235 l, fagyasztó kapacitás 96 l, jobb oldali zsanéros, 5 polc, 3 fagyasztórekesz, 90°-os ajtónyitás, méretek 200 × 60 × 59,2 cm (H×Sz×Mé)
164 890 Ft
Raktáron > 5 db
Termékkód: GORCHL151
4,7
BEKO Beyond B5RCNA366HG
Hűtőszekrény - kombinált (fagyasztós), C energiaosztály, hűtőszekrény kapacitás 210 l, jobb oldali zsanéros, 3 polc, 3 fagyasztórekesz, 2 hűtőkör, kijelző, LED világítás, nyaralási mód és 90°-os ajtónyitás, méretek 186,5 × 59,5 × 66,3 cm (H×Sz×Mé)
Leárazás -14 %
173 790 Ft 203 790 Ft
Raktáron
Termékkód: BECHL194
4,6 24×
GORENJE NRS8182KX InverterCompressor
Side by side hűtő - kétajtós, energiaosztály E, hűtőtér tárolókapacitása 266 l, fagyasztótér tárolókapacitása 266 l, 4 polc, 6 fagyasztórekesz, 1 hűtőkör, kijelző, LED világítás és nyaralási mód, mérete 177,7 × 83,2 × 62,3 cm (Ma×Sz×Mé)
219 890 Ft
Raktáron > 5 db
Termékkód: GORCHL132
5,0
CANDY CCE4T618EB
Hűtőszekrény - kombinált (fagyasztós), E energiaosztály, hűtőszekrény kapacitás 222 l, jobb oldali zsanéros, 4 polc, 3 fagyasztórekesz, 1 hűtőkör, kijelző, LED világítás és nyaralási mód, méretek 185 × 59,5 × 65,8 cm (H×Sz×Mé)
Leárazás -14 %
147 890 Ft 172 890 Ft
Raktáron
Termékkód: CANCHL138
HISENSE RF540N4SBF2 - Side by side hűtő Ingyenes
szállítás boltjainkba
5,0
HISENSE RF540N4SBF2
Side by side hűtő - fiókos, energiaosztály E, hűtőtér tárolókapacitása 302 l, 3 polc, 2 fagyasztórekesz, 2 hűtőkör, mérete 181,7 × 79,4 × 70,6 cm (Ma×Sz×Mé)
342 990 Ft
Raktáron > 5 db
Termékkód: HISCHL083
4,7 22×
GORENJE R4142PW
Hűtőszekrény - fagyasztó nélküli, E energiaosztály, hűtőszekrény kapacitás 242 l, jobb oldali zsanéros, 4 polc, 1 hűtőkör, antibakteriális tömítés, méretek 143,4 × 55 × 54,2 cm (H×Sz×Mé)
107 690 Ft
Raktáron > 5 db
Termékkód: GORCHL123
Siguro BF-J140S Arctic - Hűtőszekrény Típusok
4,6 89×
Siguro BF-J140S Arctic
Hűtőszekrény - alulfagyasztós, összkapacitás 173 l, hűtőszekrény kapacitás 121 l, fagyasztó kapacitás 52 l, D energiaosztály, választható ajtónyitási oldal, rozsdamentes acél fogantyúk, 2 polc, kihúzható fiók friss élelmiszerre, 3 ajtópolc, 3 fagyasztórekesz, LED világítás, kézi hőmérséklet-szabályozás, nyitott hűtőajtó jelzés, N/ST klímaosztály, mérete 142,5×49,5×56 cm (Ma×Sz×Mé), tömeg 39 kg, 3 év garancia, 12 év garancia a kompresszorra
Szuper ár
109 990 Ft
Raktáron > 5 db
Termékkód: SGR_BF_J140S
4,8
SAMSUNG RB38C605DWW/EF
Hűtőszekrény - kombinált (fagyasztós), D energiaosztály, hűtőszekrény kapacitás 276 l, fagyasztó kapacitás 114 l, jobb oldali zsanéros, 4 polc, 3 fagyasztórekesz, 1 hűtőkör, kijelző, LED világítás és smart funkciók, méretek 203 × 59,5 × 65,8 cm (H×Sz×Mé)
Leárazás -10 %
194 000 Ft 215 790 Ft
Raktáron
Termékkód: SACHL187
GORENJE NRR9185EAXL - Side by side hűtő Típusok
4,4 19×
GORENJE NRR9185EAXL
Side by side hűtő - kétajtós, energiaosztály E, hűtőtér tárolókapacitása 358 l, fagyasztótér tárolókapacitása 358 l, jobb oldali zsanéros, 4 polc, 6 fagyasztórekesz, kijelző, LED világítás és szellőzés, mérete 178,6 × 91,5 × 67,2 cm (Ma×Sz×Mé)
253 390 Ft
Raktáron > 5 db
Termékkód: GORCHL207
4,9 13×
GORENJE R49DPW
Kis hűtő - fagyasztó nélküli, energiaosztály D, klímaosztály SN, N, ST és T, jobb oldali zsanéros, 2 polc, 1 hűtőkör, fehér kivitel, LED világítás, méretek 84,5 × 56 × 57,5 cm (Ma×Sz×Mé)
80 590 Ft
Raktáron > 5 db
Termékkód: GORCHL213
5,0
WHIRLPOOL ART 3802
Beépíthető hűtő - kombinált (fagyasztós), energiaosztály E, hűtőtér tárolókapacitása 178 l, fagyasztótér tárolókapacitása 40 l, jobb oldali zsanéros, 4 polc, 1 hűtőkör, LED világítás és 90°-os ajtónyitás, méretek 144,1 × 54 × (Ma×Sz×Mé) 54,5 cm
Leárazás -10 %
152 990 Ft 169 990 Ft
Raktáron
Termékkód: WHCHL148

Hűtőszekrények

A TCL innovatív hűtőszekrényei és mosógépei nagyszerű teljesítménnyel és számos praktikus funkcióval nyűgöznek le A TCL hűtőszekrények és mosógépek modern készülékek, amelyek számos praktikus funkcióval rendelkeznek. Innovatív technológiák biztosítják a készülék teljesen zökkenőmentes működését. A TCL készülékek optimális választást jelentenek azok számára, akik nagy teljesítményt...
Szeretnéd megnézni árucikkeinket valós környezetben? Az Alza alkalmazás új funkciójának köszönhetően egyes termékeket közvetlenül az otthonodban tekinthetsz meg, még mielőtt otthon kicsomagolnád őket. Győződj meg róla, hogy odaillik-e, jól illeszkedik-e. Útmutatónkban...
A hűtőszekrény gyengén hűt, vagy rezeg, túl zajos, esetleg nem világít? Ez problémát jelez. Ma megvizsgáljuk a hűtőszekrények és fagyasztók leggyakoribb meghibásodásait, és megnézzük, mikor kell aggódnod és szakszervízt hívni, és mikor oldható meg a hűtőszekrény javítás...
cikkA hűtő és a fagyasztó leolvasztása (ÚTMUTATÓ) Szeretnéd ha a fagyasztó és a hűtő leolvasztása gyorsan és könnyen menne? Akkor mindenképp olvasd el cikkünket, amelyben egyszerű útmutatót kínálunk e feladat végrehajtására. Néhány hasznos tippet és tippet is hozzáteszük, amelyek segítenek meghosszabbítani a...
A fagyasztó és hűtőszekrény ideális hőmérséklete igen fontos tényező. Ha megfelelően hűtjük és fagyasztjuk le az ételeket, frissességüket sokkal hosszabb ideig őrzik meg. Cikkünkből megtudhatod, milyen a fagyasztó és a hűtő optimális hőmérséklete, illetve hasznos...
Annak érdekében, hogy a hűtőszekrényben megfelelő körülmények uralkodjanak a benne tartott élelmiszerek számára, és a hűtő hosszú ideig probléma nélkül üzemeljen, a hűtőszekrény tisztítása és karbantartása alapvető fontosságú. Cikkünkben tanácsot adunk a hűtőszekrény...
További cikkek Összes cikk

Hűtőszekrények

Kombinált hűtőszekrény kontra fagyasztó nélküli hűtő

Az ilyen háztartási készülékek leggyakoribb típusai a fagyasztós, vagyis kombinált hűtőszekrények . Egyesek számára azonban elegendő lehet a fagyasztó nélküli hűtőszekrény is, ahol a hűtőrész hasznos térfogata a mélyhűtő hiánya révén akár nagyobb is lehet.

 1. A kombinált hűtőszekrény azért praktikus, mert külön-külön térrel rendelkezik a hűtésre és a fagyasztásra. A hűtőrész kisebb térfogatú, a fagyasztó pedig általában a készülék alján vagy tetején helyezkedik el.
 2. A fagyasztó nélküli hűtőszekrény hűtőtere nagyobb kapacitású, és különösen alkalmas, ha már rendelkezel önálló fagyasztóval.

A side by side hűtő segít, ha egy átlagos kombinált hűtőszekrény már nem elég

Alig fér be a hűtőszekrénybe az élelmiszer a bevásárlás után? Akkor érdemes megfontolnod egy side by side hűtő beszerzését.

 • A kétajtós hűtőszekrények akár 6 ember számára elegendő élelmiszert is képesek tárolni.
 • Víz- és jégadagolóval nyeri el a felhasználók szívét, néha akár minibár résszel is büszkélkedhet.
 • Egyedi megjelenésének köszönhetően tökéletes része a modern konyhának.
 • A csúcsminőség és a technológiai felszereltség azonban jelentősen magasabb fogyasztásban és zajszintben mutatkozhat meg.

Mini hűtőszekrény – ideális megoldás egyedülállók és kisebb háztartások számára

A mini hűtőszekrények kevesebb helyet foglalnak, és akár minibárként is használhatók. Kiválóak kisebb háztartásokban, nyaralókban vagy kollégiumokban. A hordozható, abszorpciós hűtőszekrények pedig utazáshoz, kempingezéshez ajánlottak.

Egy kis hűtőszekrényre kisebb energiafogyasztás is jellemző a kisebb térfogat miatt. Bizonyos típusok beépített fagyasztószekrénnyel rendelkeznek, vagy lehetővé teszik az ajtó nyitási irányának megváltoztatását.

A hűtőszekrények energiaosztálya

Az egyre alaposabb tervezésnek köszönhetően a háztartási készülékek energiafogyasztása egyre kedvezőbb. Emiatt 2021-től új energiaosztályi besorolások lépnek életbe. Ha pl. korábban egy hűtőszekrény A+++ besorolású volt, akkor az új rendszerben ez „B” energiaosztályúként lesz feltüntetve.

Milyen szerepe van a hűtőszekrény márkáknak?

Az egyes gyártók különböző speciális funkciókkal látják el termékeiket, hogy minél érdekesebbé és vonzóbbá tegyék a vásárlók számára. Minden hűtőszekrény márkának megvannak a saját jellemzői és számos technológiát, illetve okos funkciót kínálnak. Melyik hűtőszekrény márkák tartoznak a legkeresettebbek közé?

Beko hűtőszekrények

A Beko hűtőszekrények megszabadítanak a leolvasztás fáradtságos kötelezettségétől. Erről a NeoFrost™ hűtőrendszer gondoskodik, amely megakadályozza az ételek kiszáradását is. A speciális EverFresh+® rekeszeknek köszönhetően mindig élvezheted a friss gyümölcsök és zöldségek ízét, ezért a Beko hűtőszekrények praktikus segítők az élelmiszerek tárolásában.

Electrolux hűtőszekrények

Az Electrolux hűtőszekrény lehetővé teszi a polcok, fiókok és rekeszek elrendezését a tökéletesen megtervezett CustomFlex® rendszernek köszönhetően, és átlátható hűtőteret biztosít. Az Electrolux hűtőszekrények TwinTech® technológiája gondoskodik az élelmiszerek hosszantartó frissességéről és zamatáról.

Samsung hűtőszekrények

A Samsung hűtőszekrényei Food ShowCase funkcióval büszkélkedhet, amely egy kétajtós rendszer segítségével lehetővé teszi a hűtőszekrény tartalmának megtekintését még kinyitás előtt, ezzel csökkentve az energiafogyasztást. A Triple Cooling technológiával mindig optimális szinten tartják a beltéri hőmérsékletet.

A Gorenje hűtőszekrényei

A Gorenje hűtőszekrények a kevésbé nagy igényű felhasználók számára kiválóak, akik az élelmiszerek tárolásakor nem igényelnek kiegészítő funkciókat. Bár az olcsóbb készülékek közé tartoznak, de kellően nagy teljesítményűek és vonzó dizájnnal rendelkeznek. A továbbfejlesztett NoFrost Plus rendszerű Gorenje hűtőszekrény automatikusan eltávolítja a jegesedést belülről, ugyanakkor megakadályozza az ételek kiszáradását.

Hűtőszekrények a Whirlpooltól

A Whirlpool hűtőszekrények többsége egyedi 6. érzék FreshControl technológiával van felszerelve, amely képes szabályozni a belső hőmérsékletet és a páratartalmat, így hosszabb ideig tartja frissen az ételeket.

Amica hűtőszekrények

A több, mint 50 országban jelenlévő, kedvelt Amica márka háztartási gépei között hűtőszekrényeket is találsz. A letisztult, de dizájnos vonalaknak és a rendkívül nagy színválasztéknak köszönhetően az Amica hűtőszekrények kiemelkednek a tömegből. Egy ilyen hűtőszekrénnyel egy csapásra feldobható a konyha színvilága.

Népszerű Candy hűtőszekrények

A Candy háztartási készülékei már régóta jelen vannak a magyar piacon, így azokat nem kell bemutatni. Készülékeik a megbízhatóságot és a tartósságot viszonylag alacsonyabb vételár mellett biztosítják. Legyen szó kisméretű vagy magas hűtőszekrényről, beépíthető vagy szabadonálló készülékekről, egyajtós vagy side by side hűtőszekrényekről, a Candy hűtőszekrény kínálatában mindenki megtalálja a számára ideális modellt.

Hűtőszekrény olcsón? Nálunk így is kereshetsz

Az olcsó hűtőszekrények csak minimálisan terhelik a pénztárcádat. Ezért rendeztük számodra ár szerint a termékeket, hogy könnyebben megtaláld azt a modellt, ami még belefér a keretbe. Ha tüzetesen végignézed a kategóriát, az új hútőszekrény olcsón történő beszerzése már nem is lehet kérdés.

Hűtőszekrény outlet

A használt hűtőszekrény kategóriában használt, felbontott vagy újszerű állapotú hűtőszekrények közül válogathatsz. Ezek a készülékek teljesen működőképesek és továbbra is érvényes garanciával rendelkeznek.

Hűtőszekrény akció

Ha szívesen spórolnál új hűtőszekrényeden, de inkább új, mint használt készüléket keresel, keresd fel akciós hűtőszekrény kategóriánkat. Itt kétajtós vagy igény szerint egyajtós hűtőszekrény, retro és hagyományos hűtők, fagyasztós és fagyasztónélküli hűtőszekrények kedvező áron rendkívül nagy választékban érhetők el.

Hasznosnak találtad ezt az információt?
Ez az űrlap csak a fenti leírásban található információk értékelésére szolgál.
Ha kérdésed van a termékekkel, szolgáltatásokkal, szállítással, vagy egyéb ügyekkel kapcsolatban, keresd fel ügyfélszolgálatunkat.
Mit javíthatnánk benne? Hiányolsz valamit? Valami rosszul van feltüntetve? Oszd meg velünk.
Tekintsd meg a legolcsóbb termékeket a következő kategóriában: olcsó hűtőszekrények Az ár alapján a legdrágábbtól csökkenő sorrendbe rendezett termékeket keresd ennél a kategóriánál: legdrágább hűtőszekrények A termékeket a legnépszerűbbtől a legkevésbé kedveltig rendezve ebben a kategóriában találod: legnépszerűbb, legjobb hűtőszekrények A vásárlóink körében legnépszerűbb termékeket itt találhatod: hűtőszekrények vélemények
P-DC1-WEB20
30 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ