Akvizice ApF HU 0% splátky Siguro

Hűtőszekrények

Termékkatalógus
Ár
-
Elérhetőség
Termék állapota
Vásárlói értékelések
Hűtőszekrény energiaosztálya
A
(4)
B
(12)
C
(67)
D
(103)
E
(290)
F
(29)
G
(5)
Hűtőszekrény típusa
Kombinált
(379)
Monoklimatikus
(58)
Üvegajtós
(20)
Abszorpciós
(6)
Kicsi
(14)
Hűtőszekrény modell típusa
Szabadon álló modell
(419)
Beépíthető
(90)
Hűtőszekrény színe
Fehér
(184)
Ezüst
(132)
Fekete
(79)
Nincs
(40)
Szürke
(22)
Szűrés

Egy új hűtőszekrény kiválasztását nem feltétlenül a design, hanem a különféle technikai sajátosságok, funkciók befolyásolhatják. Érdemes az olyan paraméterekre figyelni, mint a fogyasztás, a hasznos űrtartalom vagy a zajszint. Milyen típusú hűtőszekrényekkel találkozhatsz ebben a kategóriában? Olvass tovább, hogy segíthessünk megtalálni a számodra ideális hűtőgépet.

Tovább

Hűtőszekrény választás méret és típus szerint

Mindannyian különféle igényekkel rendelkezünk, ha a hűtőszekrényekről van szó. Más a konyhaméret, amelybe az új hűtő kerülne, eltérő a velünk egy háztartásba élők száma, ill. az étkezési szokásaink is különféle hűtőszekrény típust igényelhetnek. Emiatt a hűtő méret és típus a két legfontosabb választási alapméret.

 • Kombinált hűtőszekrény: a legpraktikusabb hűtőtípus, amelynek alsó vagy felső részén beépített fagyasztó található.
 • Hűtőszekrény fagyasztó nélkül: a fagyasztó hiányának köszönhetően ugyanakkora hűtőben jóval nagyobb hűtőtér áll rendelkezésre a kombinált hűtőkhöz képest.
 • Side by side, másnéven amerikai hűtőszekrény: különlegesen tágas készülékek, külön hűtő és külön fagyasztórésszel.
 • Borhűtő: általában a tárolható palackok számával adják meg a kapacitást, a különféle borokhoz különféle hűtési fokozatok lehetőségével.

Okos hűtőszekrény nem csak a technológia szerelmeseinek

Az okos hűtőszekrények sok praktikus funkciót kínálnak. Például akár mobilon keresztül is vezérelhetők, így távolról is beállítható a hűtési hőmérséklet vagy aktiválható a gyorsfagyasztási mód. Esetleges problémák esetén egyes okos hűtők öndiagnosztikát is képesek végezni, így megtudhatod a hiba okát, sőt, akár vissza is állíthatod a hűtőszekrényt az alapbeállításra.

Hűtőszekrények tulajdonságok szerint

Jellemzők szerint is osztályozhatók a hűtőszekrények - méret, funkció vagy szín alapján. Például választhatsz csendes hűtőszekrényt, jégkocka készítős készüléket vagy különböző színű modelleket: piros hűtőt, feketét vagy inoxot. Ha pedig kisebb konyhába keresel készüléket és a hűtőszekrény méretek tekintetében nem köthetsz kompromisszumot, dönts az elérhető modellek szélessége alapján.

Egy bárba keresel hűtőszekrényt? Akkor az üvegajtós hűtő lehet a megfelelő választás

Az éttermedbe vagy kávézódba szeretnél hűtőszekrényt, amelyben pl. a különféle italokat tárolhatod? Nézz körül üvegajtós hűtőszekrény kategóriánkban, ahol megtalálhatod a vállalkozásodhoz ideális modellt.

Különféle praktikus hűtőszekrény kiegészítők közül válogathatsz a hűtőszekrény tartozékok kategóriájában.

A hűtőszekrények hasznos térfogata

A hűtő kiválasztásának fontos paramétere a használható térfogat. Az egy háztartásban élők életmódjától függően az ideális hűtőszekrény egy személyre számítva körülbelül 70 liter hűtő- és 25 liter fagyasztótérrel rendelkezik.

 • Egyedülállók vagy párok részére elegendők a kisebb, 140-170 cm magas hűtőszekrények.
 • Egy 3-4 fős háztartásba nagyobb hűtőszekrényt ajánlunk, legalább 180 cm-es magassággal.
 • A nagyobb háztartásokba az amerikai hűtőszekrény az ideális megoldás.

Azt se felejtsd el figyelembe venni, hogy hány polc és fiók található a kiválasztott hűtőszekrény belsejében, mivel ezek jelentős hatással vannak a hasznos térre.

Mi befolyásolja a hűtőszekrény megtöltését?

Általában a hűtőszekrény hasznos térfogatának legalább 70%-át ajánljuk megtölteni, mivel ebben az esetben lesz a leggazdaságosabb működésű a hűtő. Ezzel szemben ha a tér 90%-át kihasználjuk, akkor fennáll a veszélye annak, hogy nem minden étel fog megfelelően lehűlni.

A kombinált hűtőszekrényeknél ne keverd össze a hűtési és fagyasztási teljesítményt

A fagyasztós hűtő fagyasztási teljesítménye azt mutatja meg, hogy egy nap alatt a fagyasztótér mennyi élelmiszert képes lefagyasztani, míg a hűtési teljesítmény megadja, milyen erősen képes hűteni a hűtő.

A hűtőgép zajszintje

A hűtőszekrények a kevésbé zajos háztartási készülékek közé tartoznak, másrészt azonban folyamatosan működnek, így még az alacsony zajszint is zavaró lehet. A zajterhelésre a környezet is hatással lehet. Az olyan hangtompító elemek, mint pl. szőnyeg, függöny, stb. közelében álló hűtőgép kevésbé zajosnak tűnik.

 • A max. 35 dB zajszintű hűtőszekrényt szinte hallhatatlan működés jellemzi.
 • A 35 dB feletti zajszinttel rendelkező hűtő hangja zavaró lehet a konyhai munkák során, illetve éjszaka is.

i

A zajszint általában nem haladja meg az 50 dB-t, ami nagyjából az irodai beszélgetés hangjának felel meg. Ügyelj arra, hogy a hűtőszekrény minden lábán egyformán álljon, különben rezeghet.

Mikor jöhet jól, ha egy hűtőgép nyitási iránya megváltoztatható?

Minden konyha más – van ahol jobban jön egy balra, máshol pedig egy jobbra nyíló ajtó. A gyártók az ajtónyitás megváltoztatásának lehetőségével próbálják megoldani ezt a kérdést, ami pl. költözés vagy felújítás esetén is hasznos lehet.

Ahhoz, hogy megtudd melyik hűtőgépnek változtatható a nyitási iránya, használd a baloldali paraméterválasztónkat. Ha van kedvenc háztartási gép gyártód, akár márka szerint is választhatsz a hűtőszekrények közül.

Milyen technológiákkal találkozhatsz a hűtőszekrényeknél

Az elérhető funkcióknak és az alkalmazott technológiáknak köszönhetően sokféle hűtő közül választhatunk. Ezen technológiák többsége az energiatakarékosságra, a gyorsabb hűtésre és a baktériumok elpusztítására fókuszál.

 • MultiAirflow: biztosítja a hideg levegő állandó áramlását és egyenletes hőmérsékletet a hűtőtérben.
 • Ionizáló: olyan mikroklímát biztosít, amely meghosszabbítja az ételek frissességét.
 • Twin cooling: kettős hűtőrendszert jelent, külön-külön párologtatóval a hűtőtér és a fagyasztótér számára.
 • Everfresh: egy speciális vákuumrendszer a hűtőszekrény számára, amely hosszabb ideig frissen tartja az ételeket.
 • Antibakteriális felület: a hűtőszekrény belső falait vonja be, és elpusztítja a baktériumokat és gombákat.
 • Víz- és jégadagoló: általában a hűtő ajtajának elején található. Az amerikai hűtőszekrények népszerű jellemzője
 • Zero zone: gyümölcsök, zöldségek vagy sajt tárolására használják. Általában a hűtőszekrény alsó részén található, ahol alacsonyabb a hőmérséklet.
 • Szuper hűtés és fagyasztás: rövid ideig és hirtelen lecsökkenti a hűtő vagy a fagyasztó hőmérsékletét, amikor új ételt helyezel be.
 • Önleolvasztás vagy No Frost funkció: megakadályozza a jegesedést a falakon a légáramlásnak köszönhetően.
 • Nyaralási mód: stabil hőmérsékletet tart a hűtőszekrény belsejében, ugyanakkor jelentősen csökkenti a fogyasztást mialatt távol vagy, és a hűtőt sokáig nem nyitod ki.
A leírás elrejtése
Hasznosnak találtad ezt az információt?
Ez az űrlap csak a fenti leírásban található információk értékelésére szolgál.
Ha kérdésed van a termékekkel, szolgáltatásokkal, szállítással, vagy egyéb ügyekkel kapcsolatban, keresd fel ügyfélszolgálatunkat.
Mit javíthatnánk benne? Hiányolsz valamit? Valami rosszul van feltüntetve? Oszd meg velünk.

Legtöbbet eladott

1.
CANDY CCG1S 518EW Raktáron > 5 db
Hűtőszekrény - kombinált (fagyasztós), E energiaosztály, hűtőszekrény kapacitás 188 l, fagyasztó kapacitás 64 l, jobb oldali zsanéros, 4 polc, 3 fagyasztórekesz, 1 hűtőkör, LED világítás, méretek 179,4 × 54,5 × 54,5 cm (H×Sz×Mé)
117 290 Ft

2.
GORENJE RF312EPW4 Raktáron > 5 db
Hűtőszekrény - kombinált (fagyasztós), E energiaosztály, hűtőszekrény kapacitás 96 l, fagyasztó kapacitás 28 l, jobb oldali zsanéros, 3 polc, 1 fagyasztórekesz, 2 hűtőkör, LED világítás, méretek 117 × 47,5 × 48,7 cm (H×Sz×Mé)
99 990 Ft

3.
GORENJE NRK418ECW4 Raktáron > 5 db
Hűtőszekrény - kombinált (fagyasztós), E energiaosztály, hűtőszekrény kapacitás 171 l, fagyasztó kapacitás 85 l, választható nyitási irány, 3 polc, 4 fagyasztórekesz, 1 hűtőkör, 90°-os ajtónyitás, méretek 182,4 × 55 × 55,7 cm (H×Sz×Mé)
164 690 Ft

Még több
515 termék
Saját márkánk TOP minőség szuper áron
Siguro BF-J140Y Arctic - Hűtőszekrény Típusok
4,6 66×
Siguro BF-J140Y Arctic - 12 év garancia a kompresszorra
Hűtőszekrény - alulfagyasztós, összkapacitás 173 l, hűtőszekrény kapacitás 121 l, fagyasztó kapacitás 52 l, D energiaosztály, választható ajtónyitási oldal, rozsdamentes acél fogantyúk, 2 polc, kihúzható fiók friss élelmiszerre, 3 ajtópolc, 3 fagyasztórekesz, LED világítás, kézi hőmérséklet-szabályozás, nyitott hűtőajtó jelzés, N/ST klímaosztály, mérete 142,5×49,5×56 cm (Ma×Sz×Mé), tömeg 39 kg, 3 év garancia, 12 év garancia a kompresszorra
+Ajándék Szolgáltatás AlzaPlus+ ajándék 1 éves előfizetés melynek értéke 5 990 Ft
Szuper ár
109 990 Ft
Raktáron > 5 db
Termékkód: SGR_BF_J140Y
Classic Kategória Olcsó, de kiválóra értékelt
4,6 18×
CANDY CCG1S 518EW
Hűtőszekrény - kombinált (fagyasztós), E energiaosztály, hűtőszekrény kapacitás 188 l, fagyasztó kapacitás 64 l, jobb oldali zsanéros, 4 polc, 3 fagyasztórekesz, 1 hűtőkör, LED világítás, méretek 179,4 × 54,5 × 54,5 cm (H×Sz×Mé)
117 290 Ft
Raktáron > 5 db
Termékkód: CANCHL156
Arany középút Kiváló ár/érték arány
5,0
LG GBV3100CPY
Hűtőszekrény - kombinált (fagyasztós), C energiaosztály, hűtőszekrény kapacitás 234 l, jobb oldali zsanéros, 2 polc, 3 fagyasztórekesz, 1 hűtőkör, 90°-os ajtónyitás, méretek 186 × 59,5 × 67,5 cm (H×Sz×Mé)
229 790 Ft
Raktáron > 5 db
Termékkód: LGCHL128
Premium Kategória Minőség kompromisszumok nélkül
SAMSUNG RS66A8101S9/EF - Side by side hűtő Ingyenes
szállítás boltjainkba
4,0 11×
SAMSUNG RS66A8101S9/EF
Side by side hűtő - kétajtós, energiaosztály E, hűtőtér tárolókapacitása 409 l, fagyasztótér tárolókapacitása 409 l, 4 polc, 4 fagyasztórekesz, kijelző és LED világítás, mérete 178 × 91,2 × 71,6 cm (Ma×Sz×Mé)
351 390 Ft
Raktáron > 5 db
Termékkód: SACHL091
5,0
AMICA VC 1622 M
Hűtőszekrény - kombinált (fagyasztós), E energiaosztály, hűtőszekrény kapacitás 147 l, fagyasztó kapacitás 55 l, jobb oldali zsanéros, 3 polc, 3 fagyasztórekesz, 1 hűtőkör, retro dizájn, LED világítás, méretek 162 × 55 × 61,5 cm (H×Sz×Mé)
202 990 Ft
Raktáron > 5 db
Termékkód: AMICHL021
5,0
BEKO RCSA240K30WN
Hűtőszekrény - kombinált (fagyasztós), F energiaosztály, hűtőszekrény kapacitás 142 l, fagyasztó kapacitás 87 l, választható nyitási irány, 2 polc, 3 fagyasztórekesz, 1 hűtőkör, LED világítás és 90°-os ajtónyitás, méretek 152,8 × 54 × 57,4 cm (H×Sz×Mé)
114 890 Ft
Raktáron > 5 db
Termékkód: BECHL205
4,2
HISENSE RB440N4ACD
Hűtőszekrény - kombinált (fagyasztós), D energiaosztály, hűtőszekrény kapacitás 238 l, jobb oldali zsanéros, 3 polc, 3 fagyasztórekesz, 2 hűtőkör, 90°-os ajtónyitás, méretek 200,4 × 59,5 × 59 cm (H×Sz×Mé)
209 890 Ft
Raktáron > 5 db
Termékkód: HISCHL055
4,9
GORENJE RF312EPW4
Hűtőszekrény - kombinált (fagyasztós), E energiaosztály, hűtőszekrény kapacitás 96 l, fagyasztó kapacitás 28 l, jobb oldali zsanéros, 3 polc, 1 fagyasztórekesz, 2 hűtőkör, LED világítás, méretek 117 × 47,5 × 48,7 cm (H×Sz×Mé)
99 990 Ft
Raktáron > 5 db
Termékkód: GORCHL216
4,7 14×
GORENJE NRK418ECW4
Hűtőszekrény - kombinált (fagyasztós), E energiaosztály, hűtőszekrény kapacitás 171 l, fagyasztó kapacitás 85 l, választható nyitási irány, 3 polc, 4 fagyasztórekesz, 1 hűtőkör, 90°-os ajtónyitás, méretek 182,4 × 55 × 55,7 cm (H×Sz×Mé)
164 690 Ft
Raktáron > 5 db
Termékkód: GORCHL172
GORENJE NRK6202EXL4 - Hűtőszekrény Típusok
4,5 57×
GORENJE NRK6202EXL4
Hűtőszekrény - kombinált (fagyasztós), E energiaosztály, hűtőszekrény kapacitás 235 l, fagyasztó kapacitás 96 l, jobb oldali zsanéros, 5 polc, 3 fagyasztórekesz, 90°-os ajtónyitás, méretek 200 × 60 × 59,2 cm (H×Sz×Mé)
Leárazás -3 %
164 890 Ft 170 590 Ft
Raktáron > 5 db
Termékkód: GORCHL151
4,7 37×
GORENJE NRC6194SXL5M MetalCool
Hűtőszekrény - kombinált (fagyasztós), C energiaosztály, hűtőszekrény kapacitás 220 l, fagyasztó kapacitás 106 l, jobb oldali zsanéros, 3 polc, 3 fagyasztórekesz, 1 hűtőkör, kijelző, LED világítás és nyitott hűtőajtó jelzés, méretek 185 × 60 × 66,3 cm (H×Sz×Mé)
274 790 Ft
Raktáron > 5 db
Termékkód: GORCHL154
5,0
WHIRLPOOL W5 822E OX
Hűtőszekrény - kombinált (fagyasztós), E energiaosztály, hűtőszekrény kapacitás 228 l, fagyasztó kapacitás 111 l, jobb oldali zsanéros, 4 polc, 3 fagyasztórekesz, 1 hűtőkör, LED világítás, 90°-os ajtónyitás és 6, érzék, méretek 188,9 × 59,5 × 65,5 cm (H×Sz×Mé)
189 990 Ft
Raktáron > 5 db
Termékkód: WHCHL142
4,9 44×
LG GBP62DSNCN1
Hűtőszekrény - kombinált (fagyasztós), C energiaosztály, hűtőszekrény kapacitás 277 l, jobb oldali zsanéros, 4 polc, 3 fagyasztórekesz, 1 hűtőkör, kijelző, LED világítás, antibakteriális tömítés, gyerekzár, nyaralási mód, nyitott hűtőajtó jelzés és 90°-os ajtónyitás, méretek 203 × 59,5 × 67,5 cm (H×Sz×Mé)
269 890 Ft
Raktáron > 5 db
Termékkód: LGCHL095
5,0
SAMSUNG RB38C600DB1/EF
Hűtőszekrény - kombinált (fagyasztós), D energiaosztály, hűtőszekrény kapacitás 276 l, fagyasztó kapacitás 114 l, jobb oldali zsanéros, 4 polc, 3 fagyasztórekesz, 1 hűtőkör, kijelző, LED világítás és smart funkciók, méretek 203 × 59,5 × 65,8 cm (H×Sz×Mé)
215 990 Ft
Raktáron > 5 db
Termékkód: SACHL188
4,8 19×
GORENJE RF4142PW4
Hűtőszekrény - kombinált (fagyasztós), E energiaosztály, hűtőszekrény kapacitás 165 l, fagyasztó kapacitás 41 l, választható nyitási irány, 3 polc, 2 fagyasztórekesz, 1 hűtőkör, méretek 143,6 × 55 × 54,2 cm (H×Sz×Mé)
98 490 Ft
Raktáron > 5 db
Termékkód: GORCHL181
5,0
GORENJE R4142PS
Hűtőszekrény - fagyasztó nélküli, E energiaosztály, hűtőszekrény kapacitás 242 l, választható nyitási irány, 4 polc, 1 hűtőkör, LED világítás, méretek 143,4 × 55 × 54,2 cm (H×Sz×Mé)
124 690 Ft
Raktáron > 5 db
Termékkód: GORCHL234
GORENJE NRR9185EAXL - Side by side hűtő Típusok
4,3 15×
GORENJE NRR9185EAXL
Side by side hűtő - kétajtós, energiaosztály E, hűtőtér tárolókapacitása 358 l, fagyasztótér tárolókapacitása 358 l, jobb oldali zsanéros, 4 polc, 6 fagyasztórekesz, kijelző, LED világítás és szellőzés, mérete 178,6 × 91,5 × 67,2 cm (Ma×Sz×Mé)
244 990 Ft
Raktáron > 5 db
Termékkód: GORCHL207
4,6 35×
CANDY CFM 14504SN
Hűtőszekrény - kombinált (fagyasztós), E energiaosztály, hűtőszekrény kapacitás 121 l, fagyasztó kapacitás 52 l, jobb oldali zsanéros, 2 polc, 3 fagyasztórekesz, LED világítás, méretek 142,2 × 50 × 56 cm (H×Sz×Mé)
119 990 Ft
Raktáron > 5 db
Termékkód: CANCHL120
4,8
GORENJE R49DPW
Kis hűtő - fagyasztó nélküli, energiaosztály D, klímaosztály SN, N, ST és T, jobb oldali zsanéros, 2 polc, 1 hűtőkör, fehér kivitel, LED világítás, méretek 84,5 × 56 × 57,5 cm (Ma×Sz×Mé)
80 590 Ft
Raktáron > 5 db
Termékkód: GORCHL213
4,9
SAMSUNG RB34C600CSA/EF
Hűtőszekrény - kombinált (fagyasztós), C energiaosztály, hűtőszekrény kapacitás 230 l, fagyasztó kapacitás 114 l, jobb oldali zsanéros, 4 polc, 3 fagyasztórekesz, 1 hűtőkör, kijelző, LED világítás és smart funkciók, méretek 185,3 × 59,5 × 65,8 cm (H×Sz×Mé)
237 490 Ft
Raktáron > 5 db
Termékkód: SACHL180
4,9 14×
CANDY CCTOS 544WHN
Kis hűtő - kombinált (fagyasztós), energiaosztály E, klímaosztály ST, hűtőtér tárolókapacitása 95 l, fagyasztótér tárolókapacitása 14 l, jobb oldali zsanéros, 3 polc, 1 fagyasztórekesz, 1 hűtőkör, fehér kivitel, LED világítás, méretek 85 × 55 × 58 cm (Ma×Sz×Mé)
78 490 Ft
Raktáron > 5 db
Termékkód: CANCHL109
4,8 51×
LG GBP31DSLZN
Hűtőszekrény - kombinált (fagyasztós), E energiaosztály, hűtőszekrény kapacitás 234 l, fagyasztó kapacitás 107 l, választható nyitási irány, 3 polc, 3 fagyasztórekesz, 1 hűtőkör, kijelző, LED világítás, antibakteriális tömítés, nyaralási mód, nyitott hűtőajtó jelzés és 90°-os ajtónyitás, méretek 186 × 59,5 × 68,2 cm (H×Sz×Mé)
Szuper ár
215 790 Ft
Raktáron > 5 db
Termékkód: LGCHL038
4,7
GORENJE RF212EPW4
Hűtőszekrény - kombinált (fagyasztós), E energiaosztály, hűtőszekrény kapacitás 96 l, jobb oldali zsanéros, 3 polc, 1 hűtőkör, LED világítás, méretek 117 × 47,5 × 48,7 cm (H×Sz×Mé)
100 990 Ft
Raktáron > 5 db
Termékkód: GORCHL212
4,5
WHIRLPOOL W7X 83T MX
Hűtőszekrény - kombinált (fagyasztós), D energiaosztály, hűtőszekrény kapacitás 231 l, választható nyitási irány, 3 polc, 3 fagyasztórekesz, 1 hűtőkör, méretek 191,2 × 59,6 × 67,8 cm (H×Sz×Mé)
239 390 Ft
Raktáron > 5 db
Termékkód: WHCHL135

Hűtőszekrények

A TCL innovatív hűtőszekrényei és mosógépei nagyszerű teljesítménnyel és számos praktikus funkcióval nyűgöznek le A TCL hűtőszekrények és mosógépek modern készülékek, amelyek számos praktikus funkcióval rendelkeznek. Innovatív technológiák biztosítják a készülék teljesen zökkenőmentes működését. A TCL készülékek optimális választást jelentenek azok számára, akik nagy teljesítményt...
Szeretnéd megnézni árucikkeinket valós környezetben? Az Alza alkalmazás új funkciójának köszönhetően egyes termékeket közvetlenül az otthonodban tekinthetsz meg, még mielőtt otthon kicsomagolnád őket. Győződj meg róla, hogy odaillik-e, jól illeszkedik-e. Útmutatónkban...
A hűtőszekrény gyengén hűt, vagy rezeg, túl zajos, esetleg nem világít? Ez problémát jelez. Ma megvizsgáljuk a hűtőszekrények és fagyasztók leggyakoribb meghibásodásait, és megnézzük, mikor kell aggódnod és szakszervízt hívni, és mikor oldható meg a hűtőszekrény javítás...
cikkA hűtő és a fagyasztó leolvasztása (ÚTMUTATÓ) Szeretnéd ha a fagyasztó és a hűtő leolvasztása gyorsan és könnyen menne? Akkor mindenképp olvasd el cikkünket, amelyben egyszerű útmutatót kínálunk e feladat végrehajtására. Néhány hasznos tippet és tippet is hozzáteszük, amelyek segítenek meghosszabbítani a...
A fagyasztó és hűtőszekrény ideális hőmérséklete igen fontos tényező. Ha megfelelően hűtjük és fagyasztjuk le az ételeket, frissességüket sokkal hosszabb ideig őrzik meg. Cikkünkből megtudhatod, milyen a fagyasztó és a hűtő optimális hőmérséklete, illetve hasznos...
Annak érdekében, hogy a hűtőszekrényben megfelelő körülmények uralkodjanak a benne tartott élelmiszerek számára, és a hűtő hosszú ideig probléma nélkül üzemeljen, a hűtőszekrény tisztítása és karbantartása alapvető fontosságú. Cikkünkben tanácsot adunk a hűtőszekrény...
További cikkek Összes cikk

Hűtőszekrények

Kombinált hűtőszekrény kontra fagyasztó nélküli hűtő

Az ilyen háztartási készülékek leggyakoribb típusai a fagyasztós, vagyis kombinált hűtőszekrények . Egyesek számára azonban elegendő lehet a fagyasztó nélküli hűtőszekrény is, ahol a hűtőrész hasznos térfogata a mélyhűtő hiánya révén akár nagyobb is lehet.

 1. A kombinált hűtőszekrény azért praktikus, mert külön-külön térrel rendelkezik a hűtésre és a fagyasztásra. A hűtőrész kisebb térfogatú, a fagyasztó pedig általában a készülék alján vagy tetején helyezkedik el.
 2. A fagyasztó nélküli hűtőszekrény hűtőtere nagyobb kapacitású, és különösen alkalmas, ha már rendelkezel önálló fagyasztóval.

A side by side hűtő segít, ha egy átlagos kombinált hűtőszekrény már nem elég

Alig fér be a hűtőszekrénybe az élelmiszer a bevásárlás után? Akkor érdemes megfontolnod egy side by side hűtő beszerzését.

 • A kétajtós hűtőszekrények akár 6 ember számára elegendő élelmiszert is képesek tárolni.
 • Víz- és jégadagolóval nyeri el a felhasználók szívét, néha akár minibár résszel is büszkélkedhet.
 • Egyedi megjelenésének köszönhetően tökéletes része a modern konyhának.
 • A csúcsminőség és a technológiai felszereltség azonban jelentősen magasabb fogyasztásban és zajszintben mutatkozhat meg.

Mini hűtőszekrény – ideális megoldás egyedülállók és kisebb háztartások számára

A mini hűtőszekrények kevesebb helyet foglalnak, és akár minibárként is használhatók. Kiválóak kisebb háztartásokban, nyaralókban vagy kollégiumokban. A hordozható, abszorpciós hűtőszekrények pedig utazáshoz, kempingezéshez ajánlottak.

Egy kis hűtőszekrényre kisebb energiafogyasztás is jellemző a kisebb térfogat miatt. Bizonyos típusok beépített fagyasztószekrénnyel rendelkeznek, vagy lehetővé teszik az ajtó nyitási irányának megváltoztatását.

A hűtőszekrények energiaosztálya

Az egyre alaposabb tervezésnek köszönhetően a háztartási készülékek energiafogyasztása egyre kedvezőbb. Emiatt 2021-től új energiaosztályi besorolások lépnek életbe. Ha pl. korábban egy hűtőszekrény A+++ besorolású volt, akkor az új rendszerben ez „B” energiaosztályúként lesz feltüntetve.

Milyen szerepe van a hűtőszekrény márkáknak?

Az egyes gyártók különböző speciális funkciókkal látják el termékeiket, hogy minél érdekesebbé és vonzóbbá tegyék a vásárlók számára. Minden hűtőszekrény márkának megvannak a saját jellemzői és számos technológiát, illetve okos funkciót kínálnak. Melyik hűtőszekrény márkák tartoznak a legkeresettebbek közé?

Beko hűtőszekrények

A Beko hűtőszekrények megszabadítanak a leolvasztás fáradtságos kötelezettségétől. Erről a NeoFrost™ hűtőrendszer gondoskodik, amely megakadályozza az ételek kiszáradását is. A speciális EverFresh+® rekeszeknek köszönhetően mindig élvezheted a friss gyümölcsök és zöldségek ízét, ezért a Beko hűtőszekrények praktikus segítők az élelmiszerek tárolásában.

Electrolux hűtőszekrények

Az Electrolux hűtőszekrény lehetővé teszi a polcok, fiókok és rekeszek elrendezését a tökéletesen megtervezett CustomFlex® rendszernek köszönhetően, és átlátható hűtőteret biztosít. Az Electrolux hűtőszekrények TwinTech® technológiája gondoskodik az élelmiszerek hosszantartó frissességéről és zamatáról.

Samsung hűtőszekrények

A Samsung hűtőszekrényei Food ShowCase funkcióval büszkélkedhet, amely egy kétajtós rendszer segítségével lehetővé teszi a hűtőszekrény tartalmának megtekintését még kinyitás előtt, ezzel csökkentve az energiafogyasztást. A Triple Cooling technológiával mindig optimális szinten tartják a beltéri hőmérsékletet.

A Gorenje hűtőszekrényei

A Gorenje hűtőszekrények a kevésbé nagy igényű felhasználók számára kiválóak, akik az élelmiszerek tárolásakor nem igényelnek kiegészítő funkciókat. Bár az olcsóbb készülékek közé tartoznak, de kellően nagy teljesítményűek és vonzó dizájnnal rendelkeznek. A továbbfejlesztett NoFrost Plus rendszerű Gorenje hűtőszekrény automatikusan eltávolítja a jegesedést belülről, ugyanakkor megakadályozza az ételek kiszáradását.

Hűtőszekrények a Whirlpooltól

A Whirlpool hűtőszekrények többsége egyedi 6. érzék FreshControl technológiával van felszerelve, amely képes szabályozni a belső hőmérsékletet és a páratartalmat, így hosszabb ideig tartja frissen az ételeket.

Amica hűtőszekrények

A több, mint 50 országban jelenlévő, kedvelt Amica márka háztartási gépei között hűtőszekrényeket is találsz. A letisztult, de dizájnos vonalaknak és a rendkívül nagy színválasztéknak köszönhetően az Amica hűtőszekrények kiemelkednek a tömegből. Egy ilyen hűtőszekrénnyel egy csapásra feldobható a konyha színvilága.

Népszerű Candy hűtőszekrények

A Candy háztartási készülékei már régóta jelen vannak a magyar piacon, így azokat nem kell bemutatni. Készülékeik a megbízhatóságot és a tartósságot viszonylag alacsonyabb vételár mellett biztosítják. Legyen szó kisméretű vagy magas hűtőszekrényről, beépíthető vagy szabadonálló készülékekről, egyajtós vagy side by side hűtőszekrényekről, a Candy hűtőszekrény kínálatában mindenki megtalálja a számára ideális modellt.

Hűtőszekrény olcsón? Nálunk így is kereshetsz

Az olcsó hűtőszekrények csak minimálisan terhelik a pénztárcádat. Ezért rendeztük számodra ár szerint a termékeket, hogy könnyebben megtaláld azt a modellt, ami még belefér a keretbe. Ha tüzetesen végignézed a kategóriát, az új hútőszekrény olcsón történő beszerzése már nem is lehet kérdés.

Hűtőszekrény outlet

A használt hűtőszekrény kategóriában használt, felbontott vagy újszerű állapotú hűtőszekrények közül válogathatsz. Ezek a készülékek teljesen működőképesek és továbbra is érvényes garanciával rendelkeznek.

Hűtőszekrény akció

Ha szívesen spórolnál új hűtőszekrényeden, de inkább új, mint használt készüléket keresel, keresd fel akciós hűtőszekrény kategóriánkat. Itt kétajtós vagy igény szerint egyajtós hűtőszekrény, retro és hagyományos hűtők, fagyasztós és fagyasztónélküli hűtőszekrények kedvező áron rendkívül nagy választékban érhetők el.

Hasznosnak találtad ezt az információt?
Ez az űrlap csak a fenti leírásban található információk értékelésére szolgál.
Ha kérdésed van a termékekkel, szolgáltatásokkal, szállítással, vagy egyéb ügyekkel kapcsolatban, keresd fel ügyfélszolgálatunkat.
Mit javíthatnánk benne? Hiányolsz valamit? Valami rosszul van feltüntetve? Oszd meg velünk.
Tekintsd meg a legolcsóbb termékeket a következő kategóriában: olcsó hűtőszekrények Az ár alapján a legdrágábbtól csökkenő sorrendbe rendezett termékeket keresd ennél a kategóriánál: legdrágább hűtőszekrények A termékeket a legnépszerűbbtől a legkevésbé kedveltig rendezve ebben a kategóriában találod: legnépszerűbb, legjobb hűtőszekrények A vásárlóink körében legnépszerűbb termékeket itt találhatod: hűtőszekrények vélemények
P-DC1-WEB10
30 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ