ApF HU ApF HU

Fagyasztószekrény

Termékkatalógus
Ár
-
Elérhetőség
Termék állapota
Energiaosztály
D
(2)
E
(20)
F
(11)
Funkciók
No Frost
(15)
Önleolvasztás
(1)
Kijelző
(2)
Gyorsfagyasztás
(7)
Kézi hőmérséklet-szabályozás
(6)
LED világítás
(2)
Szín
Fehér
(22)
Inox
(5)
Ezüst
(1)
Szürke
(1)
Nincs
(2)

Különálló fagyasztóra van szükséged hűtőkapacitásod bővítése miatt? A fagyasztószekrény nemcsak további mélyhűtő tárhelyet kínál, hanem jól átlátható belső elrendezést is. A választás során érdemes különös figyelmet fordítani a megfelelő kapacitásra és számos más fontos paraméterre. Olvasd el tanácsainkat, és tudd meg, mely fagyasztószekrények a legjobbak számodra.

Tovább

A fagyasztószekrények előnyei és hátrányai

A fagyasztószekrény nagyon hasonlít a klasszikus hűtőszekrényre, annyi különbséggel, hogy az egész térben vízszintesen elhelyezett fiókok vannak, amelyeket ki lehet húzni vagy le lehet nyitni. A fagyasztószekrények praktikusak, ezért különösen népszerűek a háztartásokban.

 • A belső tér elosztása jól áttekinthető.
 • Nem foglal annyi helyet, mint egy fagyasztóláda.
 • Könnyű előkeresni az ételeket.
 • Szinte minden konyhához illik.
 • Kicsit magasabb az energiafogyasztása.
 • Térfogata nem tartozik a legnagyobbak közé.

A fagyasztószekrények fajtái

A választékban megtalálhatók mind a klasszikus fagyasztószekrény-alaptípusok, mind az extra funkciókkal rendelkező speciális fagyasztószekrények. Mitől különleges a No Frost fagyasztószekrény, a beépíthető vagy a kompakt kivitelű változat?

 • A fagyasztószekrény No Frost technológiával a legnépszerűbb típusok közé tartozik, mivel ennek a funkciónak köszönhetően jóval ritkábban kell leolvasztanod a fagyasztószekrényt - a belül egyenletesen keringetett száraz levegő miatt.
 • A beépíthető fagyasztószekrény ideális az olyan konyhákba, ahol egységes dizájnt szeretnél teremteni. Kínálatunkban elérhetők magasabb fagyasztók, de kisebb, pult alá betehető fagyasztószekrények is.
 • A kisméretű (mini) fagyasztószekrény kisebb helyiségekbe ideális. Szabadon is állhatnak, de a konyhapult alatt is elférnek, az alsó szekrények között. Némelyik mini fagyasztószekrény mindössze 45 cm széles, így szinte bárhol elfér.

A fagyasztószekrényeket márka szerint rendezve is megtalálhatod, ami megkönnyíti a dolgodat, ha az új készülékeket szeretnéd összehangolni a már meglévőkkel, és ilyen módon is törekszel az egységes kialakításra.

Hova kerül majd a fagyasztószekrény? Ennek megfelelően válassz klímaosztályt

A fagyasztószekrény kiválasztásánál ügyelj arra is, hogy hol fogod elhelyezni, és ennek megfelelően válaszd ki a klímaosztályt, ami azt mutatja meg, hogy mi az optimális környezeti hőmérséklet a mélyhűtő szekrény működéséhez. A fagyasztó egynél több klímaosztályba sorolható, ami azt jelenti, hogy lefedi az összes tartományt, amelyek egy adott klímaosztályhoz tartoznak.

Klímaosztály

Elnevezés

Környezeti hőmérséklet

SN Bővített mérsékelt 10-32 °C
N Mérsékelt 16-32 °C
ST Szubtrópusi 18-38 °C
T Trópusi 18-43 °C

A fagyasztószekrény modellek négy fő paramétere

Hogyan válasszunk fagyasztószekrényt? A fagyasztószekrény modelleket négy fő paraméter alapján hasonlíthatjuk össze:

 1. A fagyasztóképesség azt jelenti, hogy a készülék hány kilogramm ételt képes 24 óra alatt körülbelül -16 °C / -18 °C-ra fagyasztani. Egy átlagos háztartásnál a 12 kg/24 óra fagyasztóképesség megfelelő.
 2. A visszamelegedési idő azt az időt jelzi, ameddig a fagyasztószekrény képes fagyasztva tartani az ételeket áramkimaradás vagy meghibásodás esetén. Ennek az időnek legalább 15 órának kell lennie.
 3. A zajszintnek minimálisnak kell lennie, ha a fagyasztószekrény olyan helyiségben kerül elhelyezésre, ahol az emberek sok időt töltenek. Összehasonlításképpen álljon itt pár hozzávetőleges zajszint: 30 dB - suttogás, 50 dB - csendes beszéd.
 4. A fagyasztási osztály is fontos. 1-4 csillag használatával jelzik azt a hőmérsékletet, amelyen a fagyasztószekrény képes fagyasztani az ételeket. Az ideális fagyasztási hőmérséklet -18 °C.

A fagyasztószekrény térfogata: hány literes kapacitásra van szükséged?

A fagyasztószekrény általában kisebb térfogattal rendelkezik, mint a fagyasztóláda, de így is mindent elhelyezhetsz benne, amire szükséged van. Kb. 25 liter/fő térfogattal számolj - tehát egy négytagú család számára lesz elegendő hely mindennek egy 120 l-es fagyasztószekrényben. Természetesen a család étel-tárolási szokásait is figyelembe kell venni a választásnál.

i

Ha például gyakran szervezel disznóölést, és lefagyasztod az élelmiszereket, akkor érdemes legalább 400 literes fagyasztószekrényt beszerezned, amelyben mindent elhelyezhetsz.

Mit kínál még a fagyasztószekrény?

A fagyasztószekrény számos egyéb nagyszerű tulajdonsággal is rendelkezhet.

 • Az önleolvasztás az egyenletes légáramlás következménye, ami megakadályozza a jegesedést. No Frost fagyasztószekrényeknél találod meg ezt a funkciót.
 • A kijelző leggyakrabban a termosztát egyszerű vezérlését teszi lehetővé, valamint tájékoztat az aktuális állapotról.
 • A gyorsfagyasztás olyan praktikus funkció, amely szinte azonnal le tudja fagyasztani az új ételeket.
 • A szülők értékelni fogják a zárat, amely megakadályozza az ajtó kinyitását. A fagyasztószekrény zárral vagy elektronikusan zárható.
 • A manuális hőmérséklet-szabályozás manapság nagyon egyszerű. Csak állítsd be a kívánt hőmérsékletet a kijelzőn.
 • A gyermekzár ideális a biztonság és a takarékosság érdekében, mivel nem teszi lehetővé a fagyasztó szükségtelen kinyitását.
 • Fiókok - a fagyasztószekrény fiókos kialakítása nagyszerű megoldás, ha maximális áttekintést szeretnél kapni a fagyasztószekrényben levő ételekről.

Érdekel más vásárlók véleménye a fagyasztószekrényekről? Ez esetben tekintsd meg a vélemények oldalunkat. Megtekintheted a leggyakrabban vásárolt fagyasztószekrényeket is.

Inox fagyasztószekrény - az egyik kedvenc

Érdekel a fagyasztószekrény dizájnja is? A rozsdamentes acél (inox) az egyik legnépszerűbb változat, mert jól illik a modern konyhákba, de a régi klasszikusakba is. Egy másik lehetőség a fehér fagyasztószekrény, amely különösen azok körében népszerű, akiknek más fehér készülékekkel is rendelkeznek már, és egységes kialakításra vágynak.

Energiatakarékos fagyasztószekrények

Nemrég még a fagyasztószekrény A+++ besorolása mutatta a kivételesen energiahatékony készüléket. Azonban 2021 márciusától új energiaosztályok és energiacímkék léptek életbe, amelyek kiküszöbölik a sok plusz jelet, és csak az energiaosztályok maradnak A-tól (legjobb) G-ig. Ennek köszönhetően könnyebb lesz első pillantásra megkülönböztetni őket, és eldönteni, melyik fagyasztószekrény energiatakarékosabb. Az A+++ osztályú fagyasztószekrény például most "B" címkét kapott.

Fagyasztószekrény árak

Fagyasztószekrényt már 50 000 Ft körüli áron beszerezhetsz nálunk. Ezek jellemzően kisebb kapacitású mini fagyasztók. A legdrágább modellek ára pedig meghaladhatja a 300 000Ft-ot. Ezek tipikusan nagyobb, különleges funkciókat kínáló fagyasztószekrények. Sok kiváló modellt találsz a középmezőnyben, 100-200 000 Ft között, így könnyen választhatsz igényeidnek megfelelően.

i

Használt fagyasztószekrényt keresel?

Outletünkben kincsekre lelhetsz. De van egy másik ötletünk is a spórolásra: tekintsd meg akciós fagyasztószekrényeinket!

Mi és mennyi ideig tárolható a fagyasztószekrényben?

Még a fagyasztószekrényben sem áll el minden a végtelenségig, ezért az egyes ételtípusok maximális fagyasztási idővel rendelkeznek. Ha ezt az időt túllépik, fennáll annak a veszélye, hogy az étel megromlik, vagy hogy már nem lehet észszerűen feldolgozni. A legtöbb étel legalább egy évig eltartható a fagyasztóban, de például a szalonnára vagy a szószokra ez egyáltalán nem igaz.

Élelmiszer

Megfelelő tárolási idő

További információ

Hús - zsíros, darált, sertéshús, ... 2-10 hónap Hosszú idő után a zsír elkezd avasodni
Sovány húsok 8-10 hónap -
Fűszernövények 12 hónap Hosszabb fagyasztás esetén elveszíti ízét és aromáját
Cukrászsütemény 3-6 hónap Ha fehér foltok jelennek meg rajta, azonnal dobd ki
Vaj 6 hónap Hosszabb tárolás során elveszíti ízét
Tenger gyümölcsei és tengeri halak 12 hónap -
Édesvízi hal 3 hónap Hosszabb fagyasztóban tárolás után íztelenek és iszap-állagúak lesznek
Zsírosabb felvágottak 1 hónap -
Sovány felvágottak 2 hónap -
Mártások és pürék 1-2 hónap -
Gyümölcsök és zöldségek 8-12 hónap -
Gomba 12 hónap -
Jégkrém 12 hónap -
A leírás elrejtése
Hasznosnak találtad ezt az információt?
Ez az űrlap csak a fenti leírásban található információk értékelésére szolgál.
Ha kérdésed van a termékekkel, szolgáltatásokkal, szállítással, vagy egyéb ügyekkel kapcsolatban, keresd fel ügyfélszolgálatunkat.
Mit javíthatnánk benne? Hiányolsz valamit? Valami rosszul van feltüntetve? Oszd meg velünk.

Legtöbbet eladott

1.
CANDY CCTUS 544WHN Szállításra kész > 5 db
Kis fagyasztó - E energiaosztály, kapacitása 91 l, N-ST klímaosztály, fehér kivitel, kézi hőmérséklet-szabályozás, méretek 85 × 55 × 58 cm (H×Sz×Mé)
72 990 Ft

2.
AMICA FZC 208.3 AA Szállításra kész 4 db
Fagyasztószekrény - E energiaosztály, kapacitása 146 l, ST klímaosztály, fehér kivitel, méretek 125,2 × 54,5 × 59,7 cm (H×Sz×Mé)
123 990 Ft

3.
AMICA GS 15600W Szállításra kész 5 db
Fagyasztószekrény - F energiaosztály, kapacitása 173 l, ST klímaosztály, fehér kivitel, méretek 143 × 55 × 58,2 cm (H×Sz×Mé)
132 290 Ft

Még több
33 termék
4,7 14×
HYUNDAI FSB050WW8E
Kis fagyasztó - E energiaosztály, kapacitása 34 l, ST klímaosztály, fehér kivitel, méretek 51 × 44 × 49 cm (H×Sz×Mé)
55 890 Ft
Szállításra kész > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: ETAMRA007
4,7
CANDY CCTUS 544WHN
Kis fagyasztó - E energiaosztály, kapacitása 91 l, N-ST klímaosztály, fehér kivitel, kézi hőmérséklet-szabályozás, méretek 85 × 55 × 58 cm (H×Sz×Mé)
72 990 Ft
Szállításra kész > 5 db
Termékkód: CANMR034
4,3
AMICA FZC 208.3 AA
Fagyasztószekrény - E energiaosztály, kapacitása 146 l, ST klímaosztály, fehér kivitel, méretek 125,2 × 54,5 × 59,7 cm (H×Sz×Mé)
123 990 Ft
Szállításra kész 4 db
Termékkód: AMICH56
4,4
Siguro UF-A110W Fast Freeze 85 - 12 év garancia a kompresszorra
Fagyasztószekrény - D energiaosztály, 85 l űrtartalom, Defrost fagyasztórendszer, manuális vezérlés, 2 kihúzható fiók, 1 lehajtható rekesz, Fast Freeze funkció - gyors fagyasztás, jégkockakészítő, N-ST klímaosztály, fehér színű, méretek: 84,5 × 55,7 × 54,9 cm (Ma×Szé×Mé), tömege: 28 kg, tápkábel hossza: 1,6 m, 3 év garancia és 12 év garancia a kompresszorra
Szuper ár
79 990 Ft
Szállításra kész > 5 db
Termékkód: SGR_UF_A110W
4,4 32×
WHIRLPOOL W55ZM 111W
Fagyasztószekrény - F energiaosztály, kapacitása 103 l, fehér kivitel, méretek 83,8 × 54 × 61,6 cm (H×Sz×Mé)
Szuper ár
104 890 Ft
Szállításra kész > 5 db
Termékkód: WHMR007
4,8
AMICA GS 15600W
Fagyasztószekrény - F energiaosztály, kapacitása 173 l, ST klímaosztály, fehér kivitel, méretek 143 × 55 × 58,2 cm (H×Sz×Mé)
132 290 Ft
Szállításra kész 5 db
Termékkód: AMIFR2
4,4
WHIRLPOOL UW4 F2Y WB F 2
Fagyasztószekrény - E energiaosztály, kapacitása 179 l, SN és T klímaosztály, fehér kivitel, no Frost, méretek 142 × 59,5 × 64,5 cm (H×Sz×Mé)
Leárazás -3 %
164 790 Ft 169 990 Ft
Szállításra kész > 5 db
Termékkód: WHMR022
4,4 18×
AMICA FZ 208.3 AA
Fagyasztószekrény - E energiaosztály, kapacitása 146 l, ST klímaosztály, fehér kivitel, méretek 125,2 × 54,5 × 59,7 cm (H×Sz×Mé)
129 990 Ft
Szállításra kész > 5 db
Termékkód: AMI201b
CANDY CCTUS 542XH - Kis fagyasztó Típusok
4,6 45×
CANDY CCTUS 542XH
Kis fagyasztó - F energiaosztály, kapacitása 91 l, ST klímaosztály, méretek 85 × 55 × 58 cm (H×Sz×Mé)
83 290 Ft
Szállításra kész > 5 db
Termékkód: FAC0002f
4,6
GORENJE FN4171CW
Fagyasztószekrény - F energiaosztály, kapacitása 194 l, N és T klímaosztály, fehér kivitel, no Frost, méretek 169,1 × 55 × 55,7 cm (H×Sz×Mé)
156 990 Ft
Szállításra kész > 5 db
Termékkód: GORMR016
CANDY CCTUS 542WH - Kis fagyasztó Típusok
4,6 45×
CANDY CCTUS 542WH
Kis fagyasztó - F energiaosztály, kapacitása 91 l, ST klímaosztály, fehér kivitel, méretek 85 × 55 × 58 cm (H×Sz×Mé)
96 490 Ft
Szállításra kész > 5 db
Termékkód: FAC0002e
5,0
WHIRLPOOL AFB 8281
Beépíthető fagyasztó - F energiaosztály, kapacitása 91 l, SN és T klímaosztály, nincs kivitel, méretek 81,5 × 59,6 × 54,5 cm (H×Sz×Mé), az ajtón lévő felső panel nem része a csomagnak
155 000 Ft
Szállításra kész 5 db
Termékkód: WHMR024
4,8
GUZZANTI GZ 35
Kis fagyasztó - F energiaosztály, kapacitása 33 l, N klímaosztály, fehér kivitel, méretek 51 × 44 × 49 cm (H×Sz×Mé)
51 790 Ft
Szállításra kész > 5 db
Termékkód: EPV360d
4,7
Amica FZ133.3AA
Fagyasztószekrény - E energiaosztály, kapacitása 80 l, fehér kivitel, méretek 84,5 × 55 × 61,5 cm (H×Sz×Mé)
90 790 Ft
Szállításra kész > 5 db
Termékkód: AMICH55
GODDESS FSD0142TW8AF
Fagyasztószekrény - F energiaosztály, kapacitása 153 l, SN, N és ST klímaosztály, fehér kivitel, méretek 142 × 55 × 55 cm (H×Sz×Mé)
105 490 Ft
Szállításra kész 5 db
Termékkód: ETAMRA014
GODDESS FSC085TW9E
Fagyasztószekrény - E energiaosztály, kapacitása 91 l, N klímaosztály, fehér kivitel, kézi hőmérséklet-szabályozás, méretek 85 × 55 × 58 cm (H×Sz×Mé)
122 890 Ft
Szállításra kész 3 db
Termékkód: ETAMRA010
5,0
VESTFROST VR-FF372-2H0I
Fagyasztószekrény - E energiaosztály, kapacitása 278 l, SN-T klímaosztály, no Frost, méretek 186 × 59,5 × 65 cm (H×Sz×Mé)
214 990 Ft
Újszerű raktáron
Termékkód: VESMR002
BOSCH GSN36VIFP - Fagyasztószekrény Ingyenes
szállítás boltjainkba
BOSCH GSN36VIFP
Fagyasztószekrény - F energiaosztály, kapacitása 294 l, SN-T klímaosztály, önleolvasztás és gyorsfagyasztás, méretek 186 × 60 × 65 cm (H×Sz×Mé)
338 990 Ft
Szállításra kész > 5 db
Termékkód: BOMR031
HAIER H3F-320FSAAU1 - Fagyasztószekrény Ingyenes
szállítás boltjainkba
HAIER H3F-320FSAAU1
Fagyasztószekrény - F energiaosztály, kapacitása 330 l, SN klímaosztály, no Frost, méretek 190,5 × 59,5 × 70 cm (H×Sz×Mé)
397 590 Ft
Szállításra kész > 5 db
Termékkód: CANMR039
MORA MS 734 W
Fagyasztószekrény - E energiaosztály, kapacitása 61 l, N, ST és T klímaosztály, fehér kivitel, kézi hőmérséklet-szabályozás, méretek 84,2 × 47,5 × 44,8 cm (H×Sz×Mé)
74 090 Ft
Szállításra kész > 5 db
Termékkód: MORMR001
HISENSE FV298N4ACE
Fagyasztószekrény - E energiaosztály, kapacitása 240 l, N, T, ST, SN klímaosztály, ezüst kivitel, no Frost, gyorsfagyasztás és LED világítás, méretek 172 × 59,5 × 59 cm (H×Sz×Mé)
247 390 Ft
Szállításra kész > 5 db
Termékkód: HISMR009
HISENSE FV298N4AWE
Fagyasztószekrény - E energiaosztály, kapacitása 240 l, N, T, ST, SN klímaosztály, fehér kivitel, no Frost, gyorsfagyasztás és LED világítás, méretek 172 × 59,5 × 59 cm (H×Sz×Mé)
247 390 Ft
Szállításra kész > 5 db
Termékkód: HISMR010
VESTFROST VR-BF27912H1S - Beépíthető fagyasztó
Ingyenes
szállítás boltjainkba
VESTFROST VR-BF27912H1S
Beépíthető fagyasztó - E energiaosztály, kapacitása 197 l, SN-T klímaosztály, nincs kivitel, no Frost, méretek 177 × 54 × 54,5 cm (H×Sz×Mé), az ajtón lévő felső panel nem része a csomagnak
328 390 Ft
Utolsó termék a raktáron
Termékkód: VESMR005
4,5
WHIRLPOOL UW8 F2Y WBI F 2
Fagyasztószekrény - E energiaosztály, kapacitása 259 l, SN-T klímaosztály, fehér kivitel, no Frost, méretek 187,5 × 59,5 × 63 cm (H×Sz×Mé)
222 190 Ft
Kérés esetén megrendeljük > 5 db
Várható 2023. 10. 13.
Termékkód: WHMR025

Fagyasztószekrény

cikkKlímaosztály (TÁBLÁZAT): Hűtőszekrény | Fagyasztó A klímaosztály megmondja, hogy milyen optimális hőmérsékletű környezetbe kell helyezni a fagyasztót. Ezt a T, ST, N, SN rövidítésekkel fejezik ki. Ha a külső hőmérséklet az ajánlott tartományon kívül esik, a fagyasztó energiafogyasztása megnő, és előfordulhat, hogy nem...
A hűtőszekrény gyengén hűt, vagy rezeg, túl zajos, esetleg nem világít? Ez problémát jelez. Ma megvizsgáljuk a hűtőszekrények és fagyasztók leggyakoribb meghibásodásait, és megnézzük, mikor kell aggódnod és szakszervízt hívni, és mikor oldható meg a hűtőszekrény javítás...
Szeretnéd ha a fagyasztó és a hűtő leolvasztása gyorsan és könnyen menne? Akkor mindenképp olvasd el cikkünket, amelyben egyszerű útmutatót kínálunk e feladat végrehajtására. Néhány hasznos tippet és tippet is hozzáteszük, amelyek segítenek meghosszabbítani a...
cikkÚj energiacímkék 2021 márciusától: Milyen változások várnak ránk? Az Európai Bizottság nemrégiben hagyta jóvá a háztartási készülékek új energiacímkéit. Az üzletekben 2021-től találkozhatsz majd velük. Milyen készülékeket érintenek a változások? Mire kell felkészülnie a fogyasztónak, és hogyan fognak kinézni az új energiacímkék?...
További cikkek

Fagyasztószekrény

Fagyasztószekrény

A fagyasztószekrények gyakori segítők a háztartásokban, mert a belső rész jól áttekinthető, fiókokra van osztva, így az ételeket könnyű megtalálni benne. A fagyasztószekrények egyik változata a kisméretű (mini) fagyasztószekrény, amely a konyhapult alatt, az alsó szekrények között is elfér, vagy akár kiegészítő fagyasztóként is szolgálhat a kombinált hűtő vagy a fagyasztó nélküli hűtőszekrény mellé.

Hasznosnak találtad ezt az információt?
Ez az űrlap csak a fenti leírásban található információk értékelésére szolgál.
Ha kérdésed van a termékekkel, szolgáltatásokkal, szállítással, vagy egyéb ügyekkel kapcsolatban, keresd fel ügyfélszolgálatunkat.
Mit javíthatnánk benne? Hiányolsz valamit? Valami rosszul van feltüntetve? Oszd meg velünk.
Tekintsd meg a legolcsóbb termékeket a következő kategóriában: olcsó fagyasztószekrény Az ár alapján a legdrágábbtól csökkenő sorrendbe rendezett termékeket keresd ennél a kategóriánál: legdrágább fagyasztószekrény A termékeket a legnépszerűbbtől a legkevésbé kedveltig rendezve ebben a kategóriában találod: legnépszerűbb, legjobb fagyasztószekrény A vásárlóink körében legnépszerűbb termékeket itt találhatod: fagyasztószekrény vélemények
P-DC1-WEB15
28 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ