Fagyasztószekrény

Termékkatalógus
Ár
-
Elérhetőség
Termék állapota
Vásárlói értékelések
Fagyasztó energiaosztálya
C
(2)
D
(8)
E
(51)
F
(3)
Fagyasztó modell típusa
Szabadon álló modell
(54)
Beépíthető
(7)
Fagyasztó tulajdonságai
Jégkocka készítő
(11)
Kijelző
(23)
Zár
(1)
Gyerekzár
(4)
Ajtó riasztó
(15)
LED világítás
(19)
Fagyasztó színe
Fehér
(53)
Ezüst
(7)
Szürke
(3)
Nincs
(1)
Szűrés

Különálló fagyasztóra van szükséged hűtőkapacitásod bővítése miatt? A fagyasztószekrény nemcsak további mélyhűtő tárhelyet kínál, hanem jól átlátható belső elrendezést is. A választás során érdemes különös figyelmet fordítani a megfelelő kapacitásra és számos más fontos paraméterre. Olvasd el tanácsainkat, és tudd meg, mely fagyasztószekrények a legjobbak számodra.

Tovább

A fagyasztószekrények előnyei és hátrányai

A fagyasztószekrény nagyon hasonlít a klasszikus hűtőszekrényre, annyi különbséggel, hogy az egész térben vízszintesen elhelyezett fiókok vannak, amelyeket ki lehet húzni vagy le lehet nyitni. A fagyasztószekrények praktikusak, ezért különösen népszerűek a háztartásokban.

 • A belső tér elosztása jól áttekinthető.
 • Nem foglal annyi helyet, mint egy fagyasztóláda.
 • Könnyű előkeresni az ételeket.
 • Szinte minden konyhához illik.
 • Kicsit magasabb az energiafogyasztása.
 • Térfogata nem tartozik a legnagyobbak közé.

A fagyasztószekrények fajtái

A választékban megtalálhatók mind a klasszikus fagyasztószekrény-alaptípusok, mind az extra funkciókkal rendelkező speciális fagyasztószekrények. Mitől különleges a No Frost fagyasztószekrény, a beépíthető vagy a kompakt kivitelű változat?

 • A fagyasztószekrény No Frost technológiával a legnépszerűbb típusok közé tartozik, mivel ennek a funkciónak köszönhetően jóval ritkábban kell leolvasztanod a fagyasztószekrényt - a belül egyenletesen keringetett száraz levegő miatt.
 • A beépíthető fagyasztószekrény ideális az olyan konyhákba, ahol egységes dizájnt szeretnél teremteni. Kínálatunkban elérhetők magasabb fagyasztók, de kisebb, pult alá betehető fagyasztószekrények is.
 • A kisméretű (mini) fagyasztószekrény kisebb helyiségekbe ideális. Szabadon is állhatnak, de a konyhapult alatt is elférnek, az alsó szekrények között. Némelyik mini fagyasztószekrény mindössze 45 cm széles, így szinte bárhol elfér.

A fagyasztószekrényeket márka szerint rendezve is megtalálhatod, ami megkönnyíti a dolgodat, ha az új készülékeket szeretnéd összehangolni a már meglévőkkel, és ilyen módon is törekszel az egységes kialakításra.

Hova kerül majd a fagyasztószekrény? Ennek megfelelően válassz klímaosztályt

A fagyasztószekrény kiválasztásánál ügyelj arra is, hogy hol fogod elhelyezni, és ennek megfelelően válaszd ki a klímaosztályt, ami azt mutatja meg, hogy mi az optimális környezeti hőmérséklet a mélyhűtő szekrény működéséhez. A fagyasztó egynél több klímaosztályba sorolható, ami azt jelenti, hogy lefedi az összes tartományt, amelyek egy adott klímaosztályhoz tartoznak.

Klímaosztály

Elnevezés

Környezeti hőmérséklet

SN Bővített mérsékelt 10-32 °C
N Mérsékelt 16-32 °C
ST Szubtrópusi 18-38 °C
T Trópusi 18-43 °C

A fagyasztószekrény modellek négy fő paramétere

Hogyan válasszunk fagyasztószekrényt? A fagyasztószekrény modelleket négy fő paraméter alapján hasonlíthatjuk össze:

 1. A fagyasztóképesség azt jelenti, hogy a készülék hány kilogramm ételt képes 24 óra alatt körülbelül -16 °C / -18 °C-ra fagyasztani. Egy átlagos háztartásnál a 12 kg/24 óra fagyasztóképesség megfelelő.
 2. A visszamelegedési idő azt az időt jelzi, ameddig a fagyasztószekrény képes fagyasztva tartani az ételeket áramkimaradás vagy meghibásodás esetén. Ennek az időnek legalább 15 órának kell lennie.
 3. A zajszintnek minimálisnak kell lennie, ha a fagyasztószekrény olyan helyiségben kerül elhelyezésre, ahol az emberek sok időt töltenek. Összehasonlításképpen álljon itt pár hozzávetőleges zajszint: 30 dB - suttogás, 50 dB - csendes beszéd.
 4. A fagyasztási osztály is fontos. 1-4 csillag használatával jelzik azt a hőmérsékletet, amelyen a fagyasztószekrény képes fagyasztani az ételeket. Az ideális fagyasztási hőmérséklet -18 °C.

A fagyasztószekrény térfogata: hány literes kapacitásra van szükséged?

A fagyasztószekrény általában kisebb térfogattal rendelkezik, mint a fagyasztóláda, de így is mindent elhelyezhetsz benne, amire szükséged van. Kb. 25 liter/fő térfogattal számolj - tehát egy négytagú család számára lesz elegendő hely mindennek egy 120 l-es fagyasztószekrényben. Természetesen a család étel-tárolási szokásait is figyelembe kell venni a választásnál.

i

Ha például gyakran szervezel disznóölést, és lefagyasztod az élelmiszereket, akkor érdemes legalább 400 literes fagyasztószekrényt beszerezned, amelyben mindent elhelyezhetsz.

Mit kínál még a fagyasztószekrény?

A fagyasztószekrény számos egyéb nagyszerű tulajdonsággal is rendelkezhet.

 • Az önleolvasztás az egyenletes légáramlás következménye, ami megakadályozza a jegesedést. No Frost fagyasztószekrényeknél találod meg ezt a funkciót.
 • A kijelző leggyakrabban a termosztát egyszerű vezérlését teszi lehetővé, valamint tájékoztat az aktuális állapotról.
 • A gyorsfagyasztás olyan praktikus funkció, amely szinte azonnal le tudja fagyasztani az új ételeket.
 • A szülők értékelni fogják a zárat, amely megakadályozza az ajtó kinyitását. A fagyasztószekrény zárral vagy elektronikusan zárható.
 • A manuális hőmérséklet-szabályozás manapság nagyon egyszerű. Csak állítsd be a kívánt hőmérsékletet a kijelzőn.
 • A gyermekzár ideális a biztonság és a takarékosság érdekében, mivel nem teszi lehetővé a fagyasztó szükségtelen kinyitását.
 • Fiókok - a fagyasztószekrény fiókos kialakítása nagyszerű megoldás, ha maximális áttekintést szeretnél kapni a fagyasztószekrényben levő ételekről.

Érdekel más vásárlók véleménye a fagyasztószekrényekről? Ez esetben tekintsd meg a vélemények oldalunkat. Megtekintheted a leggyakrabban vásárolt fagyasztószekrényeket is.

Inox fagyasztószekrény - az egyik kedvenc

Érdekel a fagyasztószekrény dizájnja is? A rozsdamentes acél (inox) az egyik legnépszerűbb változat, mert jól illik a modern konyhákba, de a régi klasszikusakba is. Egy másik lehetőség a fehér fagyasztószekrény, amely különösen azok körében népszerű, akiknek más fehér készülékekkel is rendelkeznek már, és egységes kialakításra vágynak.

Energiatakarékos fagyasztószekrények

Nemrég még a fagyasztószekrény A+++ besorolása mutatta a kivételesen energiahatékony készüléket. Azonban 2021 márciusától új energiaosztályok és energiacímkék léptek életbe, amelyek kiküszöbölik a sok plusz jelet, és csak az energiaosztályok maradnak A-tól (legjobb) G-ig. Ennek köszönhetően könnyebb lesz első pillantásra megkülönböztetni őket, és eldönteni, melyik fagyasztószekrény energiatakarékosabb. Az A+++ osztályú fagyasztószekrény például most "B" címkét kapott.

Fagyasztószekrény árak

Fagyasztószekrényt már 50 000 Ft körüli áron beszerezhetsz nálunk. Ezek jellemzően kisebb kapacitású mini fagyasztók. A legdrágább modellek ára pedig meghaladhatja a 300 000Ft-ot. Ezek tipikusan nagyobb, különleges funkciókat kínáló fagyasztószekrények. Sok kiváló modellt találsz a középmezőnyben, 100-200 000 Ft között, így könnyen választhatsz igényeidnek megfelelően.

i

Használt fagyasztószekrényt keresel?

Outletünkben kincsekre lelhetsz. De van egy másik ötletünk is a spórolásra: tekintsd meg akciós fagyasztószekrényeinket!

Mi és mennyi ideig tárolható a fagyasztószekrényben?

Még a fagyasztószekrényben sem áll el minden a végtelenségig, ezért az egyes ételtípusok maximális fagyasztási idővel rendelkeznek. Ha ezt az időt túllépik, fennáll annak a veszélye, hogy az étel megromlik, vagy hogy már nem lehet észszerűen feldolgozni. A legtöbb étel legalább egy évig eltartható a fagyasztóban, de például a szalonnára vagy a szószokra ez egyáltalán nem igaz.

Élelmiszer

Megfelelő tárolási idő

További információ

Hús - zsíros, darált, sertéshús, ... 2-10 hónap Hosszú idő után a zsír elkezd avasodni
Sovány húsok 8-10 hónap -
Fűszernövények 12 hónap Hosszabb fagyasztás esetén elveszíti ízét és aromáját
Cukrászsütemény 3-6 hónap Ha fehér foltok jelennek meg rajta, azonnal dobd ki
Vaj 6 hónap Hosszabb tárolás során elveszíti ízét
Tenger gyümölcsei és tengeri halak 12 hónap -
Édesvízi hal 3 hónap Hosszabb fagyasztóban tárolás után íztelenek és iszap-állagúak lesznek
Zsírosabb felvágottak 1 hónap -
Sovány felvágottak 2 hónap -
Mártások és pürék 1-2 hónap -
Gyümölcsök és zöldségek 8-12 hónap -
Gomba 12 hónap -
Jégkrém 12 hónap -
A leírás elrejtése
Hasznosnak találtad ezt az információt?
Ez az űrlap csak a fenti leírásban található információk értékelésére szolgál.
Ha kérdésed van a termékekkel, szolgáltatásokkal, szállítással, vagy egyéb ügyekkel kapcsolatban, keresd fel ügyfélszolgálatunkat.
Mit javíthatnánk benne? Hiányolsz valamit? Valami rosszul van feltüntetve? Oszd meg velünk.
64 termék
Saját márkánk TOP minőség szuper áron
Siguro-UF-J640S Frost Master - Fagyasztószekrény Típusok A kiszállítás
ingyenes
5,0
Siguro-UF-J640S Frost Master
Fagyasztószekrény - D energiaosztály, térfogat 274 l, Total No Frost fagyasztási rendszer, digitális hőmérséklet beállítás, LED érintőképernyő, LED belső világítás, 4 fiók, 3 polc és 2 ajtórekesz, Fast Freez funkció, Multi-AirFlow rendszer, kihúzható fogantyú, gyermekzár, SN/N/ST/T klímaosztály, rozsdamentes acél külső, méretek 185 × 60 × 66 cm (H×B×K), súly 68 kg, 3 év garancia és 12 év garancia az inverteres kompresszorra
+Ajándék Szolgáltatás AlzaPlus+ ajándék 1 éves előfizetés melynek értéke 5 990 Ft
Szuper ár
209 990 Ft
Raktáron > 5 db
Termékkód: SGR_UF_J640S
Classic Kategória Olcsó, de kiválóra értékelt
5,0
CANDY CUQS 513EW
Fagyasztószekrény - E energiaosztály, kapacitása 163 l, SN, N és ST klímaosztály, fehér kivitel, kijelző, méretek 138 × 54,5 × 56,5 cm (H×Sz×Mé)
106 890 Ft
Raktáron > 5 db
Termékkód: CANMR053
Arany középút Kiváló ár/érték arány
4,5
HISENSE FV191N4AWD
Fagyasztószekrény - D energiaosztály, kapacitása 155 l, SN, N, ST és T klímaosztály, fehér kivitel, gyerekzár és ajtó riasztó, méretek 143,4 × 55,9 × 61,4 cm (H×Sz×Mé)
219 890 Ft
Raktáron > 5 db
Termékkód: HISMR011
Premium Kategória Minőség kompromisszumok nélkül
BOSCH GSN54AWDV - Fagyasztószekrény Ingyenes
szállítás boltjainkba
4,9 19×
BOSCH GSN54AWDV
Fagyasztószekrény - D energiaosztály, kapacitása 328 l, SN és T klímaosztály, fehér kivitel, jégkocka készítő, kijelző és ajtó riasztó, méretek 176 × 70 × 78 cm (H×Sz×Mé)
312 990 Ft
Raktáron > 5 db
Termékkód: BOMR021
4,6 37×
GORENJE FN4172CW
Fagyasztószekrény - E energiaosztály, kapacitása 194 l, N és ST klímaosztály, fehér kivitel, kijelző, méretek 169,1 × 55 × 55,7 cm (H×Sz×Mé)
161 990 Ft
Raktáron > 5 db
Termékkód: GORMR017
4,6 23×
CANDY CCTUS 544WHN
Kis fagyasztó - E energiaosztály, kapacitása 91 l, N és ST klímaosztály, fehér kivitel, méretek 85 × 55 × 58 cm (H×Sz×Mé)
83 890 Ft
Raktáron > 5 db
Termékkód: CANMR034
Siguro UF-D310S Fast Freeze 166 - Fagyasztószekrény Típusok
4,4 36×
Siguro UF-D310S Fast Freeze 166 - 12 év garancia a kompresszorra
Fagyasztószekrény - energiaosztály: E, űrtartalom: 166 l, Total No Frost fagyasztási rendszer, digitális hőmérséklet-beállítás, 3 fiók, 2 kihajtható rekesz, Fast Freez funkció - gyors fagyasztás, Multi Air Flow rendszer, jégkészítő jégtálcával, klímaosztály: N/ST/SN, sötét rozsdamentes acél design fekete oldalrészekkel, rozsdamentes acél fogantyú, méretek: 144,3 × 54 × 59 cm (Ma×Szé×Mé), tömeg: 46 kg, tápkábel hossza: 1,8 m, 3 év garancia és 12 év garancia a kompresszorra
Szuper ár
134 990 Ft
Raktáron > 5 db
Termékkód: SGR_UF_D310S
4,5 33×
Siguro UF-A110W Fast Freeze 85 - 12 év garancia a kompresszorra
Fagyasztószekrény - D energiaosztály, 85 l űrtartalom, Defrost fagyasztórendszer, manuális vezérlés, 2 kihúzható fiók, 1 lehajtható rekesz, Fast Freeze funkció - gyors fagyasztás, jégkockakészítő, N-ST klímaosztály, fehér színű, méretek: 84,5 × 55,7 × 54,9 cm (Ma×Szé×Mé), tömege: 28 kg, tápkábel hossza: 1,6 m, 3 év garancia és 12 év garancia a kompresszorra
Szuper ár
79 990 Ft
Raktáron > 5 db
Termékkód: SGR_UF_A110W
Siguro UF-D310W Fast Freeze 166 - Fagyasztószekrény Típusok
4,4 36×
Siguro UF-D310W Fast Freeze 166 - 12 év garancia a kompresszorra
Fagyasztószekrény - E energiaosztály, űrtartalom: 166 l, Total No Frost fagyasztási rendszer, digitális hőmérséklet-beállítás, 3 fiók, 2 kihajtható rekesz, Fast Freez funkció - gyors fagyasztás, Multi Air Flow rendszer, jégkészítő jégtálcával, klímaosztály: N/ST/SN, fehér színű, rozsdamentes acél fogantyú, méretek: 144,3 × 54 × 59 cm (Ma×Szé×Mé), tömeg: 46 kg, tápkábel hossza: 1,8 m, 3 év garancia és 12 év garancia a kompresszorra
Szuper ár
134 990 Ft
Raktáron > 5 db
Termékkód: SGR_UF_D310W
4,8
ETA 275990000E
Fagyasztószekrény - E energiaosztály, kapacitása 60 l, N és ST klímaosztály, fehér kivitel, méretek 85 × 48 × 45 cm (H×Sz×Mé)
77 490 Ft
Raktáron > 5 db
Termékkód: ETMR001
4,7 23×
WHIRLPOOL UW8 F2C XBI N 2
Fagyasztószekrény - E energiaosztály, kapacitása 263 l, SN és T klímaosztály, ezüst kivitel, kijelző, méretek 187,5 × 59,5 × 63 cm (H×Sz×Mé)
230 990 Ft
Raktáron > 5 db
Termékkód: WHMR017
4,6
GORENJE FNP619EEW5L
Fagyasztószekrény - E energiaosztály, kapacitása 280 l, SN, N, ST és T klímaosztály, fehér kivitel, LED világítás, méretek 185 × 59,5 × 66,3 cm (H×Sz×Mé)
225 190 Ft
Raktáron > 5 db
Termékkód: GORMR040
3,5
HAIER H2F-220WSAA
Fagyasztószekrény - E energiaosztály, kapacitása 226 l, SN, N, ST és T klímaosztály, fehér kivitel, LED világítás, méretek 167,1 × 59,5 × 66 cm (H×Sz×Mé)
169 990 Ft
Raktáron 3 db
Termékkód: HAIMR014
4,9 11×
GORENJE F4142PW
Fagyasztószekrény - E energiaosztály, kapacitása 165 l, N és T klímaosztály, fehér kivitel, méretek 143,4 × 55 × 54,2 cm (H×Sz×Mé)
119 990 Ft
Raktáron > 5 db
Termékkód: GORMR015
Siguro UF-J640W Frost Master - Fagyasztószekrény Típusok A kiszállítás
ingyenes
5,0
Siguro UF-J640W Frost Master
Fagyasztószekrény - D energiaosztály, térfogata 274 l, Total No Frost fagyasztási rendszer, digitális hőmérséklet beállítás, LED érintőképernyő, LED belső világítás, 4 fiók, 3 polc és 2 ajtórekesz, Fast Freez funkció, Multi-AirFlow rendszer, kihúzható fogantyú, gyermekzár, SN/N/ST/T klímaosztály, fehér szín, méretek 185 × 60 × 66 cm (H×B×K), tömege 68 kg, 3 év garancia és 12 év garancia az inverteres kompresszorra
+Ajándék Szolgáltatás AlzaPlus+ ajándék 1 éves előfizetés melynek értéke 5 990 Ft
Szuper ár
217 990 Ft
Raktáron > 5 db
Termékkód: SGR_UF_J640W
4,7
Beko RFSA240M43WN
Fagyasztószekrény - E energiaosztály, kapacitása 215 l, SN, N, ST és T klímaosztály, fehér kivitel, jégkocka készítő és LED világítás, méretek 151 × 59,5 × 60 cm (H×Sz×Mé)
Szuper ár
164 910 Ft
Raktáron > 5 db
Termékkód: BEMR010
4,9
MORA MS 734 W
Fagyasztószekrény - E energiaosztály, kapacitása 61 l, N, ST és T klímaosztály, fehér kivitel, jégkocka készítő, méretek 84,2 × 47,5 × 44,8 cm (H×Sz×Mé)
68 390 Ft
Raktáron > 5 db
Termékkód: MORMR001
5,0
GUZZANTI GZ 35A1
Kis fagyasztó - E energiaosztály, kapacitása 33 l, N klímaosztály, fehér kivitel, méretek 51 × 44 × 49 cm (H×Sz×Mé)
60 290 Ft
Raktáron > 5 db
Termékkód: GUZMR014
4,7
BEKO FSE1174N
Fagyasztószekrény - E energiaosztály, kapacitása 95 l, SN, N és ST klímaosztály, fehér kivitel, méretek 84 × 54 × 59 cm (H×Sz×Mé)
98 990 Ft
Raktáron > 5 db
Termékkód: BEMR011
4,5
GORENJE F49DPW
Fagyasztószekrény - D energiaosztály, kapacitása 85 l, SN, N, ST és T klímaosztály, fehér kivitel, méretek 84,5 × 56 × 57,5 cm (H×Sz×Mé)
114 890 Ft
Raktáron > 5 db
Termékkód: GORMR036
4,3
SNAIGE F27SM-T1000E
Fagyasztószekrény - E energiaosztály, kapacitása 232 l, SN, N, ST és T klímaosztály, fehér kivitel, zár, méretek 163 × 60 × 65 cm (H×Sz×Mé)
179 000 Ft
Raktáron 2 db
Termékkód: SNGMR002
4,9
SNAIGE F22SM-T1000E
Fagyasztószekrény - E energiaosztály, kapacitása 202 l, N és T klímaosztály, fehér kivitel, LED világítás, méretek 145 × 60 × 65 cm (H×Sz×Mé)
163 890 Ft
Raktáron 1 db
Termékkód: SNGMR003
4,6
WHIRLPOOL UW8 F2Y WBI F 2
Fagyasztószekrény - E energiaosztály, kapacitása 259 l, SN, N, ST és T klímaosztály, fehér kivitel, jégkocka készítő, kijelző és ajtó riasztó, méretek 187,5 × 59,5 × 63 cm (H×Sz×Mé)
249 690 Ft
Raktáron > 5 db
Termékkód: WHMR025
4,4 24×
AMICA FZ 208.3 AA
Fagyasztószekrény - E energiaosztály, kapacitása 146 l, ST klímaosztály, fehér kivitel, méretek 125 × 55 × 60 cm (H×Sz×Mé)
141 990 Ft
Raktáron > 5 db
Termékkód: AMI201b

Fagyasztószekrény

háztartási elektronikaA hűtőszekrények és fagyasztók hibái A hűtőszekrény gyengén hűt, vagy rezeg, túl zajos, esetleg nem világít? Ez problémát jelez. Ma megvizsgáljuk a hűtőszekrények és fagyasztók leggyakoribb meghibásodásait, és megnézzük, mikor kell aggódnod és szakszervízt hívni, és mikor oldható meg a hűtőszekrény javítás...
Szeretnéd ha a fagyasztó és a hűtő leolvasztása gyorsan és könnyen menne? Akkor mindenképp olvasd el cikkünket, amelyben egyszerű útmutatót kínálunk e feladat végrehajtására. Néhány hasznos tippet és tippet is hozzáteszük, amelyek segítenek meghosszabbítani a...

Fagyasztószekrény

Fagyasztószekrény

A fagyasztószekrények gyakori segítők a háztartásokban, mert a belső rész jól áttekinthető, fiókokra van osztva, így az ételeket könnyű megtalálni benne. A fagyasztószekrények egyik változata a kisméretű (mini) fagyasztószekrény, amely a konyhapult alatt, az alsó szekrények között is elfér, vagy akár kiegészítő fagyasztóként is szolgálhat a kombinált hűtő vagy a fagyasztó nélküli hűtőszekrény mellé.

Hasznosnak találtad ezt az információt?
Ez az űrlap csak a fenti leírásban található információk értékelésére szolgál.
Ha kérdésed van a termékekkel, szolgáltatásokkal, szállítással, vagy egyéb ügyekkel kapcsolatban, keresd fel ügyfélszolgálatunkat.
Mit javíthatnánk benne? Hiányolsz valamit? Valami rosszul van feltüntetve? Oszd meg velünk.
Tekintsd meg a legolcsóbb termékeket a következő kategóriában: olcsó fagyasztószekrény Az ár alapján a legdrágábbtól csökkenő sorrendbe rendezett termékeket keresd ennél a kategóriánál: legdrágább fagyasztószekrény A termékeket a legnépszerűbbtől a legkevésbé kedveltig rendezve ebben a kategóriában találod: legnépszerűbb, legjobb fagyasztószekrény A vásárlóink körében legnépszerűbb termékeket itt találhatod: fagyasztószekrény vélemények
P-DC1-WEB05
30 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ