Shop roku Akvizice ApF HU

Fagyasztószekrény

Termékkatalógus
Ár
-
Elérhetőség
Termék állapota
Vásárlói értékelések
Energiaosztály
D
(5)
E
(40)
F
(12)
Fagyasztó tulajdonságai
No Frost
(20)
Gyorsfagyasztás
(17)
Kézi hőmérséklet-szabályozás
(13)
Kijelző
(10)
Önleolvasztás
(7)
Szín
Fehér
(43)
Inox
(4)
Ezüst
(2)
Szürke
(1)
Nincs
(5)

Különálló fagyasztóra van szükséged hűtőkapacitásod bővítése miatt? A fagyasztószekrény nemcsak további mélyhűtő tárhelyet kínál, hanem jól átlátható belső elrendezést is. A választás során érdemes különös figyelmet fordítani a megfelelő kapacitásra és számos más fontos paraméterre. Olvasd el tanácsainkat, és tudd meg, mely fagyasztószekrények a legjobbak számodra.

Tovább

A fagyasztószekrények előnyei és hátrányai

A fagyasztószekrény nagyon hasonlít a klasszikus hűtőszekrényre, annyi különbséggel, hogy az egész térben vízszintesen elhelyezett fiókok vannak, amelyeket ki lehet húzni vagy le lehet nyitni. A fagyasztószekrények praktikusak, ezért különösen népszerűek a háztartásokban.

  • A belső tér elosztása jól áttekinthető.
  • Nem foglal annyi helyet, mint egy fagyasztóláda.
  • Könnyű előkeresni az ételeket.
  • Szinte minden konyhához illik.
  • Kicsit magasabb az energiafogyasztása.
  • Térfogata nem tartozik a legnagyobbak közé.

A fagyasztószekrények fajtái

A választékban megtalálhatók mind a klasszikus fagyasztószekrény-alaptípusok, mind az extra funkciókkal rendelkező speciális fagyasztószekrények. Mitől különleges a No Frost fagyasztószekrény, a beépíthető vagy a kompakt kivitelű változat?

  • A fagyasztószekrény No Frost technológiával a legnépszerűbb típusok közé tartozik, mivel ennek a funkciónak köszönhetően jóval ritkábban kell leolvasztanod a fagyasztószekrényt - a belül egyenletesen keringetett száraz levegő miatt.
  • A beépíthető fagyasztószekrény ideális az olyan konyhákba, ahol egységes dizájnt szeretnél teremteni. Kínálatunkban elérhetők magasabb fagyasztók, de kisebb, pult alá betehető fagyasztószekrények is.
  • A kisméretű (mini) fagyasztószekrény kisebb helyiségekbe ideális. Szabadon is állhatnak, de a konyhapult alatt is elférnek, az alsó szekrények között. Némelyik mini fagyasztószekrény mindössze 45 cm széles, így szinte bárhol elfér.

A fagyasztószekrényeket márka szerint rendezve is megtalálhatod, ami megkönnyíti a dolgodat, ha az új készülékeket szeretnéd összehangolni a már meglévőkkel, és ilyen módon is törekszel az egységes kialakításra.

Hova kerül majd a fagyasztószekrény? Ennek megfelelően válassz klímaosztályt

A fagyasztószekrény kiválasztásánál ügyelj arra is, hogy hol fogod elhelyezni, és ennek megfelelően válaszd ki a klímaosztályt, ami azt mutatja meg, hogy mi az optimális környezeti hőmérséklet a mélyhűtő szekrény működéséhez. A fagyasztó egynél több klímaosztályba sorolható, ami azt jelenti, hogy lefedi az összes tartományt, amelyek egy adott klímaosztályhoz tartoznak.

Klímaosztály

Elnevezés

Környezeti hőmérséklet

SN Bővített mérsékelt 10-32 °C
N Mérsékelt 16-32 °C
ST Szubtrópusi 18-38 °C
T Trópusi 18-43 °C

A fagyasztószekrény modellek négy fő paramétere

Hogyan válasszunk fagyasztószekrényt? A fagyasztószekrény modelleket négy fő paraméter alapján hasonlíthatjuk össze:

  1. A fagyasztóképesség azt jelenti, hogy a készülék hány kilogramm ételt képes 24 óra alatt körülbelül -16 °C / -18 °C-ra fagyasztani. Egy átlagos háztartásnál a 12 kg/24 óra fagyasztóképesség megfelelő.
  2. A visszamelegedési idő azt az időt jelzi, ameddig a fagyasztószekrény képes fagyasztva tartani az ételeket áramkimaradás vagy meghibásodás esetén. Ennek az időnek legalább 15 órának kell lennie.
  3. A zajszintnek minimálisnak kell lennie, ha a fagyasztószekrény olyan helyiségben kerül elhelyezésre, ahol az emberek sok időt töltenek. Összehasonlításképpen álljon itt pár hozzávetőleges zajszint: 30 dB - suttogás, 50 dB - csendes beszéd.
  4. A fagyasztási osztály is fontos. 1-4 csillag használatával jelzik azt a hőmérsékletet, amelyen a fagyasztószekrény képes fagyasztani az ételeket. Az ideális fagyasztási hőmérséklet -18 °C.

A fagyasztószekrény térfogata: hány literes kapacitásra van szükséged?

A fagyasztószekrény általában kisebb térfogattal rendelkezik, mint a fagyasztóláda, de így is mindent elhelyezhetsz benne, amire szükséged van. Kb. 25 liter/fő térfogattal számolj - tehát egy négytagú család számára lesz elegendő hely mindennek egy 120 l-es fagyasztószekrényben. Természetesen a család étel-tárolási szokásait is figyelembe kell venni a választásnál.

i

Ha például gyakran szervezel disznóölést, és lefagyasztod az élelmiszereket, akkor érdemes legalább 400 literes fagyasztószekrényt beszerezned, amelyben mindent elhelyezhetsz.

Mit kínál még a fagyasztószekrény?

A fagyasztószekrény számos egyéb nagyszerű tulajdonsággal is rendelkezhet.

  • Az önleolvasztás az egyenletes légáramlás következménye, ami megakadályozza a jegesedést. No Frost fagyasztószekrényeknél találod meg ezt a funkciót.
  • A kijelző leggyakrabban a termosztát egyszerű vezérlését teszi lehetővé, valamint tájékoztat az aktuális állapotról.
  • A gyorsfagyasztás olyan praktikus funkció, amely szinte azonnal le tudja fagyasztani az új ételeket.
  • A szülők értékelni fogják a zárat, amely megakadályozza az ajtó kinyitását. A fagyasztószekrény zárral vagy elektronikusan zárható.
  • A manuális hőmérséklet-szabályozás manapság nagyon egyszerű. Csak állítsd be a kívánt hőmérsékletet a kijelzőn.
  • A gyermekzár ideális a biztonság és a takarékosság érdekében, mivel nem teszi lehetővé a fagyasztó szükségtelen kinyitását.
  • Fiókok - a fagyasztószekrény fiókos kialakítása nagyszerű megoldás, ha maximális áttekintést szeretnél kapni a fagyasztószekrényben levő ételekről.

Érdekel más vásárlók véleménye a fagyasztószekrényekről? Ez esetben tekintsd meg a vélemények oldalunkat. Megtekintheted a leggyakrabban vásárolt fagyasztószekrényeket is.

Inox fagyasztószekrény - az egyik kedvenc

Érdekel a fagyasztószekrény dizájnja is? A rozsdamentes acél (inox) az egyik legnépszerűbb változat, mert jól illik a modern konyhákba, de a régi klasszikusakba is. Egy másik lehetőség a fehér fagyasztószekrény, amely különösen azok körében népszerű, akiknek más fehér készülékekkel is rendelkeznek már, és egységes kialakításra vágynak.

Energiatakarékos fagyasztószekrények

Nemrég még a fagyasztószekrény A+++ besorolása mutatta a kivételesen energiahatékony készüléket. Azonban 2021 márciusától új energiaosztályok és energiacímkék léptek életbe, amelyek kiküszöbölik a sok plusz jelet, és csak az energiaosztályok maradnak A-tól (legjobb) G-ig. Ennek köszönhetően könnyebb lesz első pillantásra megkülönböztetni őket, és eldönteni, melyik fagyasztószekrény energiatakarékosabb. Az A+++ osztályú fagyasztószekrény például most "B" címkét kapott.

Fagyasztószekrény árak

Fagyasztószekrényt már 50 000 Ft körüli áron beszerezhetsz nálunk. Ezek jellemzően kisebb kapacitású mini fagyasztók. A legdrágább modellek ára pedig meghaladhatja a 300 000Ft-ot. Ezek tipikusan nagyobb, különleges funkciókat kínáló fagyasztószekrények. Sok kiváló modellt találsz a középmezőnyben, 100-200 000 Ft között, így könnyen választhatsz igényeidnek megfelelően.

i

Használt fagyasztószekrényt keresel?

Outletünkben kincsekre lelhetsz. De van egy másik ötletünk is a spórolásra: tekintsd meg akciós fagyasztószekrényeinket!

Mi és mennyi ideig tárolható a fagyasztószekrényben?

Még a fagyasztószekrényben sem áll el minden a végtelenségig, ezért az egyes ételtípusok maximális fagyasztási idővel rendelkeznek. Ha ezt az időt túllépik, fennáll annak a veszélye, hogy az étel megromlik, vagy hogy már nem lehet észszerűen feldolgozni. A legtöbb étel legalább egy évig eltartható a fagyasztóban, de például a szalonnára vagy a szószokra ez egyáltalán nem igaz.

Élelmiszer

Megfelelő tárolási idő

További információ

Hús - zsíros, darált, sertéshús, ... 2-10 hónap Hosszú idő után a zsír elkezd avasodni
Sovány húsok 8-10 hónap -
Fűszernövények 12 hónap Hosszabb fagyasztás esetén elveszíti ízét és aromáját
Cukrászsütemény 3-6 hónap Ha fehér foltok jelennek meg rajta, azonnal dobd ki
Vaj 6 hónap Hosszabb tárolás során elveszíti ízét
Tenger gyümölcsei és tengeri halak 12 hónap -
Édesvízi hal 3 hónap Hosszabb fagyasztóban tárolás után íztelenek és iszap-állagúak lesznek
Zsírosabb felvágottak 1 hónap -
Sovány felvágottak 2 hónap -
Mártások és pürék 1-2 hónap -
Gyümölcsök és zöldségek 8-12 hónap -
Gomba 12 hónap -
Jégkrém 12 hónap -
A leírás elrejtése
Hasznosnak találtad ezt az információt?
Ez az űrlap csak a fenti leírásban található információk értékelésére szolgál.
Ha kérdésed van a termékekkel, szolgáltatásokkal, szállítással, vagy egyéb ügyekkel kapcsolatban, keresd fel ügyfélszolgálatunkat.
Mit javíthatnánk benne? Hiányolsz valamit? Valami rosszul van feltüntetve? Oszd meg velünk.

Legtöbbet eladott

1.
GORENJE FN4172CW Szállításra kész 3 db
Fagyasztószekrény - E energiaosztály, kapacitása 194 l, N és ST klímaosztály, fehér kivitel, no Frost, méretek 169,1 × 55 × 55,7 cm (H×Sz×Mé)
160 390 Ft

2.
Siguro UF-D310W Fast Freeze 166 Szállításra kész > 5 db
Fagyasztószekrény - E energiaosztály, űrtartalom: 166 l, Total No Frost fagyasztási rendszer, digitális hőmérséklet-beállítás, 3 fiók, 2 kihajtható rekesz, Fast Freez funkció - gyors fagyasztás, Multi Air Flow rendszer, jégkészítő jégtálcával, klímaosztály: N/ST/SN, fehér színű, rozsdamentes acél fogantyú, méretek: 144,3 × 54 × 59 cm (Ma×Szé×Mé), tömeg: 46 kg, tápkábel hossza: 1,8 m, 3 év garancia és 12 év garancia a kompresszorra
+Ajándék Szolgáltatás AlzaPlus+ ajándék 1 éves előfizetés melynek értéke 5 990 Ft
134 990 Ft

3.
Siguro UF-D310S Fast Freeze 166 Szállításra kész > 5 db
Fagyasztószekrény - energiaosztály: E, űrtartalom: 166 l, Total No Frost fagyasztási rendszer, digitális hőmérséklet-beállítás, 3 fiók, 2 kihajtható rekesz, Fast Freez funkció - gyors fagyasztás, Multi Air Flow rendszer, jégkészítő jégtálcával, klímaosztály: N/ST/SN, sötét rozsdamentes acél design fekete oldalrészekkel, rozsdamentes acél fogantyú, méretek: 144,3 × 54 × 59 cm (Ma×Szé×Mé), tömeg: 46 kg, tápkábel hossza: 1,8 m, 3 év garancia és 12 év garancia a kompresszorra
+Ajándék Szolgáltatás AlzaPlus+ ajándék 1 éves előfizetés melynek értéke 5 990 Ft
134 990 Ft

Még több
57 termék
Saját márkánk TOP minőség szuper áron
Siguro UF-D310S Fast Freeze 166 - Fagyasztószekrény Típusok
4,2 20×
Siguro UF-D310S Fast Freeze 166 - 12 év garancia a kompresszorra
Fagyasztószekrény - energiaosztály: E, űrtartalom: 166 l, Total No Frost fagyasztási rendszer, digitális hőmérséklet-beállítás, 3 fiók, 2 kihajtható rekesz, Fast Freez funkció - gyors fagyasztás, Multi Air Flow rendszer, jégkészítő jégtálcával, klímaosztály: N/ST/SN, sötét rozsdamentes acél design fekete oldalrészekkel, rozsdamentes acél fogantyú, méretek: 144,3 × 54 × 59 cm (Ma×Szé×Mé), tömeg: 46 kg, tápkábel hossza: 1,8 m, 3 év garancia és 12 év garancia a kompresszorra
+Ajándék Szolgáltatás AlzaPlus+ ajándék 1 éves előfizetés melynek értéke 5 990 Ft
Szuper ár
134 990 Ft
Szállításra kész > 5 db
Termékkód: SGR_UF_D310S
Classic Kategória Olcsó, de kiválóra értékelt
4,3
GORENJE F49DPW
Fagyasztószekrény - D energiaosztály, kapacitása 85 l, N, T, ST, SN klímaosztály, fehér kivitel, méretek 84,5 × 56 × 57,5 cm (H×Sz×Mé)
118 790 Ft
Szállításra kész > 5 db
Termékkód: GORMR036
Arany középút Kiváló ár/érték arány
4,5 28×
GORENJE FN4172CW
Fagyasztószekrény - E energiaosztály, kapacitása 194 l, N és ST klímaosztály, fehér kivitel, no Frost, méretek 169,1 × 55 × 55,7 cm (H×Sz×Mé)
Szuper ár
160 390 Ft
Szállításra kész 3 db
Termékkód: GORMR017
Premium Kategória Minőség kompromisszumok nélkül
5,0
GORENJE FN619EAXL6
Fagyasztószekrény - E energiaosztály, kapacitása 280 l, SN, N, ST és T klímaosztály, önleolvasztás, kijelző, gyorsfagyasztás, ajtó riasztó és LED világítás, méretek 185 × 59,5 × 66,3 cm (H×Sz×Mé)
272 690 Ft
Szállításra kész > 5 db
Termékkód: GORMR032
4,7 29×
HYUNDAI FSB050WW8E
Kis fagyasztó - E energiaosztály, kapacitása 34 l, ST klímaosztály, fehér kivitel, méretek 51 × 44 × 49 cm (H×Sz×Mé)
Szuper ár
49 690 Ft
Szállításra kész > 5 db
Termékkód: ETAMRA007
4,6 14×
WHIRLPOOL UW4 F2Y WB F 2
Fagyasztószekrény - E energiaosztály, kapacitása 179 l, SN és T klímaosztály, fehér kivitel, no Frost, méretek 142 × 59,5 × 64,5 cm (H×Sz×Mé)
Szuper ár
169 990 Ft
Szállításra kész > 5 db
Termékkód: WHMR022
Siguro UF-D310W Fast Freeze 166 - Fagyasztószekrény Típusok
4,2 20×
Siguro UF-D310W Fast Freeze 166 - 12 év garancia a kompresszorra
Fagyasztószekrény - E energiaosztály, űrtartalom: 166 l, Total No Frost fagyasztási rendszer, digitális hőmérséklet-beállítás, 3 fiók, 2 kihajtható rekesz, Fast Freez funkció - gyors fagyasztás, Multi Air Flow rendszer, jégkészítő jégtálcával, klímaosztály: N/ST/SN, fehér színű, rozsdamentes acél fogantyú, méretek: 144,3 × 54 × 59 cm (Ma×Szé×Mé), tömeg: 46 kg, tápkábel hossza: 1,8 m, 3 év garancia és 12 év garancia a kompresszorra
+Ajándék Szolgáltatás AlzaPlus+ ajándék 1 éves előfizetés melynek értéke 5 990 Ft
Szuper ár
134 990 Ft
Szállításra kész > 5 db
Termékkód: SGR_UF_D310W
4,5 15×
WHIRLPOOL UW8 F2C XBI N 2
Fagyasztószekrény - E energiaosztály, kapacitása 263 l, SN és T klímaosztály, no Frost, méretek 187,5 × 59,5 × 63 cm (H×Sz×Mé)
Leárazás -16 %
209 790 Ft 249 990 Ft
Szállításra kész > 5 db
Termékkód: WHMR017
4,6
WHIRLPOOL UW8 F2Y WBI F 2
Fagyasztószekrény - E energiaosztály, kapacitása 259 l, SN-T klímaosztály, fehér kivitel, no Frost, méretek 187,5 × 59,5 × 63 cm (H×Sz×Mé)
222 190 Ft
Szállításra kész > 5 db
Termékkód: WHMR025
5,0
BEKO RFSA240M41WN
Fagyasztószekrény - E energiaosztály, kapacitása 215 l, SN-T klímaosztály, fehér kivitel, low frost és LED világítás, méretek 150,8 × 59,5 × 59,2 cm (H×Sz×Mé)
138 590 Ft
Szállításra kész > 5 db
Termékkód: BEMR016
4,6 11×
CANDY CFU 050 EN
Kis fagyasztó - F energiaosztály, kapacitása 33 l, N és ST klímaosztály, fehér kivitel, méretek 51,5 × 44 × 47 cm (H×Sz×Mé)
54 890 Ft
Szállításra kész > 5 db
Termékkód: CANMR036
4,6 18×
Siguro UF-A110W Fast Freeze 85 - 12 év garancia a kompresszorra
Fagyasztószekrény - D energiaosztály, 85 l űrtartalom, Defrost fagyasztórendszer, manuális vezérlés, 2 kihúzható fiók, 1 lehajtható rekesz, Fast Freeze funkció - gyors fagyasztás, jégkockakészítő, N-ST klímaosztály, fehér színű, méretek: 84,5 × 55,7 × 54,9 cm (Ma×Szé×Mé), tömege: 28 kg, tápkábel hossza: 1,6 m, 3 év garancia és 12 év garancia a kompresszorra
+Ajándék Szolgáltatás AlzaPlus+ ajándék 3-hónapos előfizetés melynek értéke 2 890 Ft
Szuper ár
79 990 Ft
Szállításra kész > 5 db
Termékkód: SGR_UF_A110W
4,6 19×
CANDY CCTUS 544WHN
Kis fagyasztó - E energiaosztály, kapacitása 91 l, N-ST klímaosztály, fehér kivitel, kézi hőmérséklet-szabályozás, méretek 85 × 55 × 58 cm (H×Sz×Mé)
83 690 Ft
Szállításra kész > 5 db
Termékkód: CANMR034
4,5
BEKO FSE1174N
Fagyasztószekrény - E energiaosztály, kapacitása 95 l, SN-ST klímaosztály, fehér kivitel, low frost, méretek 84 × 54 × 59 cm (H×Sz×Mé)
109 190 Ft
Szállításra kész > 5 db
Termékkód: BEMR011
5,0
MORA MS 734 W
Fagyasztószekrény - E energiaosztály, kapacitása 61 l, N, ST és T klímaosztály, fehér kivitel, kézi hőmérséklet-szabályozás, méretek 84,2 × 47,5 × 44,8 cm (H×Sz×Mé)
72 890 Ft
Szállításra kész > 5 db
Termékkód: MORMR001
4,4 21×
AMICA FZ 208.3 AA
Fagyasztószekrény - E energiaosztály, kapacitása 146 l, ST klímaosztály, fehér kivitel, méretek 125,2 × 54,5 × 59,7 cm (H×Sz×Mé)
142 990 Ft
Szállításra kész > 5 db
Termékkód: AMI201b
BOSCH GSN54AWDV - Fagyasztószekrény Ingyenes
szállítás boltjainkba
4,9 17×
BOSCH GSN54AWDV
Fagyasztószekrény - D energiaosztály, kapacitása 328 l, SN és T klímaosztály, fehér kivitel, no Frost és gyorsfagyasztás, méretek 176 × 70 × 78 cm (H×Sz×Mé)
369 990 Ft
Szállításra kész > 5 db
Termékkód: BOMR021
4,9
AMICA GS 15600W
Fagyasztószekrény - F energiaosztály, kapacitása 173 l, ST klímaosztály, fehér kivitel, méretek 143 × 55 × 58,2 cm (H×Sz×Mé)
Leárazás -12 %
119 690 Ft 135 990 Ft
Szállításra kész > 5 db
Termékkód: AMIFR2
4,7 49×
CANDY CCTUS 542XH
Kis fagyasztó - F energiaosztály, kapacitása 91 l, ST klímaosztály, méretek 85 × 55 × 58 cm (H×Sz×Mé)
98 390 Ft
Szállításra kész > 5 db
Termékkód: FAC0002f
4,7
GODDESS FSC085TW9E
Fagyasztószekrény - E energiaosztály, kapacitása 91 l, N klímaosztály, fehér kivitel, kézi hőmérséklet-szabályozás, méretek 85 × 55 × 58 cm (H×Sz×Mé)
94 990 Ft
Szállításra kész > 5 db
Termékkód: ETAMRA010
5,0
WHIRLPOOL AFB 8281
Beépíthető fagyasztó - F energiaosztály, kapacitása 91 l, SN és T klímaosztály, nincs kivitel, méretek 81,5 × 59,6 × 54,5 cm (H×Sz×Mé), az ajtón lévő felső panel nem része a csomagnak
154 990 Ft
Szállításra kész > 5 db
Termékkód: WHMR024
3,9
AMICA FZC 208.3 AA
Fagyasztószekrény - E energiaosztály, kapacitása 146 l, ST klímaosztály, fehér kivitel, méretek 125,2 × 54,5 × 59,7 cm (H×Sz×Mé)
123 990 Ft
Szállításra kész > 5 db
Termékkód: AMICH56
4,7
HISENSE FV191N4AWD
Fagyasztószekrény - D energiaosztály, kapacitása 155 l, SN-ST és N-T klímaosztály, fehér kivitel, no Frost, gyerekzár és ajtó riasztó, méretek 143,4 × 55,9 × 61,4 cm (H×Sz×Mé)
221 790 Ft
Szállításra kész > 5 db
Termékkód: HISMR011
4,5
GORENJE FN619FEW5
Fagyasztószekrény - F energiaosztály, kapacitása 280 l, SN, N, ST és T klímaosztály, fehér kivitel, no Frost, önleolvasztás, kijelző, gyorsfagyasztás, kézi hőmérséklet-szabályozás, ajtó riasztó és LED világítás, méretek 185 × 59,5 × 66,3 cm (H×Sz×Mé)
200 790 Ft
Szállításra kész > 5 db
Termékkód: GORMR035

Fagyasztószekrény

háztartási elektronikaA hűtőszekrények és fagyasztók hibái A hűtőszekrény gyengén hűt, vagy rezeg, túl zajos, esetleg nem világít? Ez problémát jelez. Ma megvizsgáljuk a hűtőszekrények és fagyasztók leggyakoribb meghibásodásait, és megnézzük, mikor kell aggódnod és szakszervízt hívni, és mikor oldható meg a hűtőszekrény javítás...
Szeretnéd ha a fagyasztó és a hűtő leolvasztása gyorsan és könnyen menne? Akkor mindenképp olvasd el cikkünket, amelyben egyszerű útmutatót kínálunk e feladat végrehajtására. Néhány hasznos tippet és tippet is hozzáteszük, amelyek segítenek meghosszabbítani a...

Fagyasztószekrény

Fagyasztószekrény

A fagyasztószekrények gyakori segítők a háztartásokban, mert a belső rész jól áttekinthető, fiókokra van osztva, így az ételeket könnyű megtalálni benne. A fagyasztószekrények egyik változata a kisméretű (mini) fagyasztószekrény, amely a konyhapult alatt, az alsó szekrények között is elfér, vagy akár kiegészítő fagyasztóként is szolgálhat a kombinált hűtő vagy a fagyasztó nélküli hűtőszekrény mellé.

Hasznosnak találtad ezt az információt?
Ez az űrlap csak a fenti leírásban található információk értékelésére szolgál.
Ha kérdésed van a termékekkel, szolgáltatásokkal, szállítással, vagy egyéb ügyekkel kapcsolatban, keresd fel ügyfélszolgálatunkat.
Mit javíthatnánk benne? Hiányolsz valamit? Valami rosszul van feltüntetve? Oszd meg velünk.
Tekintsd meg a legolcsóbb termékeket a következő kategóriában: olcsó fagyasztószekrény Az ár alapján a legdrágábbtól csökkenő sorrendbe rendezett termékeket keresd ennél a kategóriánál: legdrágább fagyasztószekrény A termékeket a legnépszerűbbtől a legkevésbé kedveltig rendezve ebben a kategóriában találod: legnépszerűbb, legjobb fagyasztószekrény A vásárlóink körében legnépszerűbb termékeket itt találhatod: fagyasztószekrény vélemények
P-DC1-WEB20
28 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ