Levé ucho Alza dny Visa

Folyékony mosószerek

Termékkatalógus
Ár
-
Elérhetőség
Termék állapota

A tökéletesen tisztára mosott ruhák elérésének egyik eszköze a mosógél használata. Ideális választás kézi mosáshoz, kényes ágyneműk mosásához, de fehér és színes szövetekhez is. Lássuk, milyen előnyökkel jár a folyékony mosószer használata.

Tovább

Miért jó a mosógél használata?

A folyékony mosószer az egyik leghatékonyabb megoldás a ruhák tisztításához és a foltok eltávolításához. Ez a fajta mosószer számos előnnyel rendelkezik a mosóporral, a kapszulákkal vagy a tablettákkal szemben, hátrányai közé tartozik azonban, hogy inkább az enyhén vagy átlagosan szennyezett ruhák tisztításához alkalmas. A nagyon szennyezett ruhákhoz használj mosóport.

 • A folyékony mosószer jobban működik alacsonyabb hőmérsékleten.
 • A mosógél kézi mosáshoz és rövid programokhoz alkalmas.
 • Kíméletesebb a textilszálakhoz, így a kényes anyagok mosásához is alkalmas.
 • A nagyobb hatékonyság érdekében a mosógél közvetlenül a foltokra kenhető, mielőtt a mosógépbe tennéd.

A megfelelő folyékony mosószer kiválasztása

Számos mosógél kapható, így a megfelelő típus kiválasztása kihívást jelenthet. Tudnod kell, hogy fehér vagy színes ruhákat mosol-e gyakrabban, illetve milyen anyagból készültek, és ki viseli őket. Az is lehet, hogy ennél sokkal összetettebb igényeid vannak. Íme egy áttekintés a leggyakoribb mosógél fajtákról.

Folyékony mosószerek választásakor ne feledkezz meg a ruhák színéről sem

Nem véletlenül szokás a szennyest szín szerint szétválogatni. Folyékony mosószer is kiválasztható aszerint, hogy milyen színű ruhákat teszünk a mosógépbe. Folyékony mosószerek fehér, fekete és színes ruhákhoz is kaphatók.

i

Az univerzális mosógél szinte minden ruhához alkalmas

Az univerzális folyékony mosószerek bármely ruhatípus mosására alkalmasak. Használhatod őket fehér vagy színes ruhákhoz, különböző anyagokhoz (gyapjú és selyem mosásánál azonban légy óvatos, ezekhez az anyagokhoz mindig szerezz be speciális mosószert). Az univerzális mosógél elsősorban a mosás hatékonyságára, a foltok eltávolítására és a fehérítésre összpontosít.

Mikor szükséges speciális mosógél használata?

A speciális folyékony mosószerek kényes ruhák - például gyapjú, merinó vagy selyem - mosásához alkalmasak. A funkcionális anyagokból, például softshellből készült sportruházatot és egyéb ruhadarabokat szintén speciális mosógél használatával érdemes tisztítani.

 • A sportruházat tisztítására való mosógél megőrzi a szálak alakját és puhaságát, miközben semlegesíti a szagokat.
 • A pamut mosógél védi a finom szálakat a nemezesedéstől és puhává varázsolja a ruhákat.
 • A tolltöltetes anyagokhoz való mosógél segítségével a tolltöltet pihe-puha marad és megőrzi szigetelő tulajdonságait.

Speciális folyékony mosószer a babaruhák tisztításához

Az érzékeny bőrre tervezett mosógél nemcsak a csecsemők számára alkalmasak, allergiások és érzékeny bőrűek is használhatják. Ezek a folyékony mosószerek általában enyhe illatúak, és színezék-, parabén- és allergénmentesek.

A folyékony mosószerek egyéb tulajdonságai

Amellett, hogy az egyes mosógélek különböző anyagokból készült ruhák tisztításához alkalmasak, más tulajdonságokkal is rendelkezhetnek, amelyekkel hozzájárulnak a ruhák jobb ápolásához.

 • A mosógélek megőrzik a textíliák színeinek intenzitását és lágyságát.
 • Gyűrődéscsökkentő hatásúak és megkönnyítik a vasalást.
 • A mosógélek megakadályozzák, hogy a ruhák elveszítsék formájukat.
 • Lágyítják a ruhákat, és öblítőt is tartalmazhatnak.
 • Érzékeny bőrűek és allergiások számára is alkalmasak.
 • Számos környezetbarát termék is kapható.

A környezetbarát mosógél jó hatással van a természetre is

A környezetbarát mosógélek azért számítanak környezetbarátnak, mert az előállításukhoz használt nyersanyagok könnyen lebomlanak. Allergiások, valamint érzékeny bőrűek és gyerekek számára is alkalmasak. Ezek a folyékony mosószerek ugyanolyan hatékonyak, mint a többi mosószer, és megfizethető típusokat találsz közöttük.

A Marseille szappanos mosógél hagyományos mosószappant tartalmaz. A normál és a kényes textilek tisztításához is használható és finom szappanillatot kölcsönöz a kimosott ruháknak.

Folyékony mosószer választható származási ország szerint is

Kínálatunkban Olaszországból, Franciaországból, Nagy-Britanniából vagy Belgiumból származó folyékony mosószerek is kaphatók. A legnépszerűbb német mosógélek híresek a minőségükről.

 • A Németországból származó mosógélek minőségi összetételükről és kiváló tisztító hatásukról ismertek.
 • Az Ausztriából származó mosógélek szintén kiváló minőségükkel tűnnek ki. Segítségükkel tökéletesen tisztává válnak a ruhák.

A folyékony mosószerek használati ideje a méretüktől is függ

Bosszant, hogy mosnod kellene, de üres a mosógél flakonja? A megoldás egyszerű - szerezz be nagyobb kiszerelést. Folyékony mosószer 5 literes tartályban is kapható, vagy választhatsz költséghatékony multipackot is, amelyek sokáig kitartanak. Ha viszont csak ki szeretnél próbálni egy adott mosógélt, vagy utazáshoz választanál egyet, kaphatók kisebb, negyedliteres kiszerelések is.

A folyékony mosószer mennyisége és a mosások száma is összefügg

A mosógél mérete és a mosáshoz adott adagja határozza meg, egy adott flakon hány mosásra elegendő. A koncentrált folyékony mosószerek segítségével még egy kis kiszerelés is elég sokáig kitart.

i

A folyékony mosószer segítségével gyerekjáték a mosás

A mosógél vagy mosószer kiválasztása, illetve maga a mosási folyamat is gyakran kihívást jelenthet, különösen, ha még nincs tapasztalatod. Hogyan mossunk ruhák helyesen című cikkünkben számos hasznos információt és tanácsot találsz.

Kíváncsi vagy az egyes folyékony mosószerek értékelésére? Olvasd el vásárlóink véleményét.

A leírás elrejtése
Hasznosnak találtad ezt az információt?
Ez az űrlap csak a fenti leírásban található információk értékelésére szolgál.
Ha kérdésed van a termékekkel, szolgáltatásokkal, szállítással, vagy egyéb ügyekkel kapcsolatban, keresd fel ügyfélszolgálatunkat.
Mit javíthatnánk benne? Hiányolsz valamit? Valami rosszul van feltüntetve? Oszd meg velünk.

Legtöbbet eladott

1.
ARIEL Sensitive 5 l (100 mosás) Szállításra kész > 10 db
Mosógél - univerzális ruhaneműhöz és gyerekruhákhoz, fehér ruhákhoz, foltok eltávolítása mosás közben, megőrzi a textil lágyságát, rendszeres használatra és érzékeny bőrűeknek, EU-ban gyártott, elegendő akár 100 mosásra, űrtartalma 5000 ml - 82,90 Ft/praní
8 290 Ft

2.
ARIEL Szín 3,85 l (70 mosás) Szállításra kész > 10 db
Mosógél - univerzális ruhaneműhöz, színes ruhákhoz, fehér ruhákhoz és fekete ruhákhoz, foltok eltávolítása mosás közben és színintenzitás megtartása, elegendő akár 70 mosásra, űrtartalma 3850 ml - 92,71 Ft/mosás
6 490 Ft

3.
Mosógél - univerzális ruhaneműhöz, fehér ruhákhoz, foltok eltávolítása mosás közben és rendszeres használatra, EU-ban gyártott, elegendő akár 48 mosásra, űrtartalma 2880 ml - 60,21 Ft/praní
2 890 Ft

Még több
305 termék
Classic Kategória
PERWOLL Renew fehér mosáshoz 2,88 l (48 mosás) - Mosógél Típusok
4,8 59×
PERWOLL Renew fehér mosáshoz 2,88 l (48 mosás)
Mosógél - univerzális ruhaneműhöz, fehér ruhákhoz, foltok eltávolítása mosás közben és rendszeres használatra, EU-ban gyártott, elegendő akár 48 mosásra, űrtartalma 2880 ml - 60,21 Ft/praní - Ár több darab vásárlása esetén 1 003,47 Ft/1 l
2 890 Ft
1 csomag
Szállításra kész > 10 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: PPR2157
Arany középút
4,8
COCCOLINO Care Sensitive (43 mosás)
Mosógél - univerzális ruhaneműhöz, színes ruhákhoz és fehér ruhákhoz, érzékeny bőrűeknek, Németországban gyártott, elegendő akár 43 mosásra, űrtartalma 1720 ml - 153,26 Ft/mosás - Ár több darab vásárlása esetén 3 831,40 Ft/1 l
6 590 Ft
1 csomag
Szállításra kész > 10 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: PPR1707
Arany középút
ARIEL Mountain Spring 3,5 l (70 mosás) - Mosógél
Típusok
4,8 46×
ARIEL Mountain Spring 3,5 l (70 mosás)
Mosógél - univerzális ruhaneműhöz, fehér ruhákhoz, foltok eltávolítása mosás közben és rendszeres használatra, EU-ban gyártott, elegendő akár 70 mosásra, űrtartalma 3500 ml - 95,57 Ft/praní - Ár több darab vásárlása esetén 1 911,43 Ft/1 l
6 690 Ft
1 csomag
Szállításra kész > 10 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: PPR2257
Premium Kategória
ARIEL Sensitive 5 l (100 mosás) - Mosógél
Típusok
4,8 37×
ARIEL Sensitive 5 l (100 mosás)
Mosógél - univerzális ruhaneműhöz és gyerekruhákhoz, fehér ruhákhoz, foltok eltávolítása mosás közben, megőrzi a textil lágyságát, rendszeres használatra és érzékeny bőrűeknek, EU-ban gyártott, elegendő akár 100 mosásra, űrtartalma 5000 ml - 82,90 Ft/praní - Ár több darab vásárlása esetén 1 658 Ft/1 l
8 290 Ft
1 csomag
Szállításra kész > 10 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: PPR2261
PERSIL Lavender Freshness 4,95 l (110 mosás) - Mosógél
Típusok
4,6
PERSIL Lavender Freshness 4,95 l (110 mosás)
Mosógél - univerzális ruhaneműhöz, színes ruhákhoz, rendszeres használatra, elegendő akár 110 mosásra, űrtartalma 4950 ml - 79 Ft/praní - Ár több darab vásárlása esetén 1 755,56 Ft/1 l
8 690 Ft
1 csomag
Szállításra kész > 10 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: PPR2352
4,9 38×
ARIEL Color 5 l (5×20 mosás)
Mosógél - univerzális ruhaneműhöz, színes ruhákhoz, foltok eltávolítása mosás közben és rendszeres használatra, EU-ban gyártott, elegendő akár 100 mosásra, űrtartalma 5000 ml - 83,90 Ft/praní - Ár több darab vásárlása esetén 1 678 Ft/1 l
8 390 Ft
1 csomag
Szállításra kész > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: PPR2260
PERSIL Color 3,96 l (88 mosás) - Mosógél
Típusok
5,0
PERSIL Color 3,96 l (88 mosás)
Mosógél - univerzális ruhaneműhöz, színes ruhákhoz, foltok eltávolítása mosás közben és rendszeres használatra, EU-ban gyártott, elegendő akár 88 mosásra, űrtartalma 3960 ml - 86,25 Ft/praní - Ár több darab vásárlása esetén 1 916,67 Ft/1 l
7 590 Ft
1 csomag
Szállításra kész > 10 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: PPR2389
4,9 47×
ARIEL Szín 3,85 l (70 mosás)
Mosógél - univerzális ruhaneműhöz, színes ruhákhoz, fehér ruhákhoz és fekete ruhákhoz, foltok eltávolítása mosás közben és színintenzitás megtartása, elegendő akár 70 mosásra, űrtartalma 3850 ml - 92,71 Ft/mosás - Ár több darab vásárlása esetén 1 685,71 Ft/1 l
6 490 Ft
1 csomag
Szállításra kész > 10 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: PPR412
WASCHKÖNIG Color 5 l (166 mosás) - Mosógél
Típusok
4,2
WASCHKÖNIG Color 5 l (166 mosás)
Mosógél - univerzális ruhaneműhöz, színes ruhákhoz, foltok eltávolítása mosás közben, Németországban gyártott, elegendő akár 166 mosásra, űrtartalma 5000 ml - 25,84 Ft/praní - Ár több darab vásárlása esetén 858 Ft/1 l
4 290 Ft
1 csomag
Szállításra kész > 10 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: PPR2492
4,9 38×
ARIEL Color 4,07 l (74 mosás)
Mosógél - univerzális ruhaneműhöz, színes ruhákhoz, foltok eltávolítása mosás közben, elegendő akár 74 mosásra, űrtartalma 4070 ml - 101,22 Ft/mosás - Ár több darab vásárlása esetén 1 840,29 Ft/1 l
7 490 Ft
1 csomag
Szállításra kész > 10 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: PPR1731
5,0
LENOR Gold Orchid 4 l (80 mosás)
Mosógél - univerzális ruhaneműhöz, színes ruhákhoz, foltok eltávolítása mosás közben, elegendő akár 80 mosásra, űrtartalma 4000 ml - 103,63 Ft/praní - Ár több darab vásárlása esetén 2 072,50 Ft/1 l
8 290 Ft
1 csomag
Szállításra kész > 10 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: PPR2407
4,9 18×
PERSIL Freshness by Silan Gel 2,5 l (50 mosás)
Mosógél - univerzális ruhaneműhöz, színes ruhákhoz és fehér ruhákhoz, foltok eltávolítása mosás közben és rendszeres használatra, elegendő akár 50 mosásra, űrtartalma 2500 ml - 83,80 Ft/mosás - Ár több darab vásárlása esetén 1 676 Ft/1 l
4 190 Ft
1 csomag
Szállításra kész > 10 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: PPR396
PERSIL Regular 4,95 l (110 mosás) - Mosógél
Típusok
4,6
PERSIL Regular 4,95 l (110 mosás)
Mosógél - univerzális ruhaneműhöz, színes ruhákhoz, rendszeres használatra, elegendő akár 110 mosásra, űrtartalma 4950 ml - 84,45 Ft/praní - Ár több darab vásárlása esetén 1 876,77 Ft/1 l
9 290 Ft
1 csomag
Szállításra kész > 10 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: PPR2354
PERWOLL Renew Color 2,88 l (48 mosás) - Mosógél
Típusok
4,8 59×
PERWOLL Renew Color 2,88 l (48 mosás)
Mosógél - univerzális ruhaneműhöz, színes ruhákhoz és fehér ruhákhoz, színintenzitás megtartása és megőrzi a textil lágyságát, elegendő akár 48 mosásra, űrtartalma 2880 ml - 76,88 Ft/mosás - Ár több darab vásárlása esetén 1 281,25 Ft/1 l
3 690 Ft
1 csomag
Szállításra kész > 10 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: PPR1906
KÖNIGLICHE WÄSCHE Color 5 l (120 mosás) - Mosógél
Típusok
4,6 30×
KÖNIGLICHE WÄSCHE Color 5 l (120 mosás)
Mosógél - univerzális ruhaneműhöz, színes ruhákhoz, foltok eltávolítása mosás közben, védelem a deformáció ellen, színintenzitás megtartása, rendszeres használatra és érzékeny bőrűeknek, Németországban gyártott, elegendő akár 120 mosásra, űrtartalma 5000 ml - 26,58 Ft/praní - Ár több darab vásárlása esetén 638 Ft/1 l
Leárazás -6 %
3 190 Ft 3 390 Ft
1 csomag
Szállításra kész > 10 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: PPR2168
PERSIL Sensitive érzékeny bőrre 3,96 l (88 mosás) - Mosógél Típusok
4,8 20×
PERSIL Sensitive érzékeny bőrre 3,96 l (88 mosás)
Mosógél - univerzális ruhaneműhöz, színes ruhákhoz, érzékeny bőrűeknek, elegendő akár 88 mosásra, űrtartalma 3960 ml - 89,66 Ft/praní - Ár több darab vásárlása esetén 1 992,42 Ft/1 l
7 890 Ft
1 csomag
Szállításra kész > 10 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: PPR2351
PERWOLL Renew Wool 2,88 l (48 mosás) - Mosógél
Típusok
4,8 59×
PERWOLL Renew Wool 2,88 l (48 mosás)
Mosógél - finom ruhaneműhöz, gyapjú ruhákhoz, színes ruhákhoz és fehér ruhákhoz, védelem a deformáció ellen és megőrzi a textil lágyságát, elegendő akár 48 mosásra, űrtartalma 2880 ml - 64,38 Ft/mosás - Ár több darab vásárlása esetén 1 072,92 Ft/1 l
3 090 Ft
1 csomag
Szállításra kész > 10 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: PPR1910
PERWOLL Renew Repair 2,88 l (48 mosás) - Mosógél
Típusok
4,8 59×
PERWOLL Renew Repair 2,88 l (48 mosás)
Mosógél - univerzális ruhaneműhöz, színes ruhákhoz és fehér ruhákhoz, védelem a deformáció ellen és lágyítja a ruhákat, elegendő akár 48 mosásra, űrtartalma 2880 ml - 64,38 Ft/mosás - Ár több darab vásárlása esetén 1 072,92 Ft/1 l
3 090 Ft
1 csomag
Szállításra kész > 10 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: PPR1911
WOOLITE Extra White Brillance 3,6 l (60 adag) - Mosógél
Típusok
4,8 101×
WOOLITE Extra White Brillance 3,6 l (60 adag)
Mosógél - univerzális ruhaneműhöz, fehér ruhákhoz, színintenzitás megtartása, elegendő akár 60 mosásra, űrtartalma 3600 ml - 58,17 Ft/mosás - Ár több darab vásárlása esetén 969,44 Ft/1 l
Szuper ár
3 490 Ft
1 csomag
Szállításra kész > 10 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: PPR643
PERSIL White 3,96 l (88 mosás) - Mosógél
Típusok
5,0
PERSIL White 3,96 l (88 mosás)
Mosógél - univerzális ruhaneműhöz, fehér ruhákhoz, foltok eltávolítása mosás közben és rendszeres használatra, EU-ban gyártott, elegendő akár 88 mosásra, űrtartalma 3960 ml - 94,20 Ft/praní - Ár több darab vásárlása esetén 2 093,43 Ft/1 l
8 290 Ft
1 csomag
Szállításra kész > 10 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: PPR2390
AlzaEco univerzális mosógél 5 l (100 mosás) - Öko-mosógél
Típusok
4,8 119×
AlzaEco univerzális mosógél 5 l (100 mosás)
Öko-mosógél - minden típusú ruhához, alkalmas fehér ruhákhoz, folteltávolító hatás, érzékeny bőrűeknek, 100 mosáshoz, 1 db a csomagban, űrtartalma 5000 ml - 71,90 Ft/mosás - Ár több darab vásárlása esetén 1 438 Ft/1 l
Szuper ár
7 190 Ft
1 csomag
Szállításra kész > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: Eko0011
LOVELA Baby Színes ruhához 4,5 l (50 mosás) - Mosógél
Típusok
4,9 162×
LOVELA Baby Színes ruhához 4,5 l (50 mosás)
Mosógél - gyerekruhákhoz, színes ruhákhoz, allergiásoknak és érzékeny bőrűeknek, elegendő akár 50 mosásra, űrtartalma 4500 ml - 125,80 Ft/mosás - Ár több darab vásárlása esetén 1 397,78 Ft/1 l
6 290 Ft
1 csomag
Szállításra kész > 10 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: PPR815
KÖNIGLICHE WÄSCHE Universal 5 l (120 mosás) - Mosógél
Típusok
4,6 30×
KÖNIGLICHE WÄSCHE Universal 5 l (120 mosás)
Mosógél - univerzális ruhaneműhöz, színes ruhákhoz, fehér ruhákhoz és fekete ruhákhoz, foltok eltávolítása mosás közben, védelem a deformáció ellen, színintenzitás megtartása, rendszeres használatra és érzékeny bőrűeknek, Németországban gyártott, elegendő akár 120 mosásra, űrtartalma 5000 ml - 25,75 Ft/praní - Ár több darab vásárlása esetén 618 Ft/1 l
Leárazás -9 %
3 090 Ft 3 390 Ft
1 csomag
Szállításra kész > 10 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: PPR2169
CHANTE CLAIR Marsiglia 1,75 l (35 mosás) - Mosógél
Típusok
5,0
CHANTE CLAIR Marsiglia 1,75 l (35 mosás)
Mosógél - univerzális ruhaneműhöz, színes ruhákhoz és fehér ruhákhoz, rendszeres használatra, elegendő akár 35 mosásra, űrtartalma 1750 ml - 102,57 Ft/washing - Ár több darab vásárlása esetén 2 051,43 Ft/1 l
3 590 Ft
1 csomag
Szállításra kész 4 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: PPR1794

Folyékony mosószerek

öblítőszerCoccolino - a népszerű maci sokféle terméket kínál, nemcsak illatos öblítőket A Coccolino maci 1993-ban érkezett meg Magyarországra, ekkor találkozhattunk először a boltokban a hihetetlenül finom illatú öblítőivel. A márka története a világon azonban 1983-ig nyúlik vissza, a kínálata pedig azóta is folyamatosan bővül. A bevált klasszikusok...
Ha nem szeretnéd, hogy a ruhaneműk foltosak maradjanak vagy kifakuljanak, elengedhetetlen a szennyes megfelelő szétválogatása. Tudni szeretnéd, hogyan válogasd szét helyesen a szennyest, és hogy ezután hogyan mosd ki az egyes adagokat? Cikkünkben minden kérdésedre...
Ha érdekelnek a helyes mosás tippek, amelyek segítségével a szennyes hosszabb ideig és jobb állapotban marad, itt most megtalálod őket. Ezenkívül tanácsokat adunk bizonyos speciális szennyestípusok, például a termo alsóneműk, a babaruhák vagy a függöny mosása kapcsán....
értékelésKipróbáltuk a számodra: AlzaEco környezetbarát mosószerek Többen is tesztelték az új AlzaEco mosó- és öblítőszereket. Hogyan teljesítettek a termékek a teszten? Fel tudják-e venni a versenyt ezek a környezetbarát mosószerek a hagyományos vegyi mosószerekkel? Milyen a mosóerejük, illatuk, oldhatóságuk és egyéb fontos...
A Care & Condition úgy szerepel a Perwoll mosógél kínálatban, mint a bolyhosodás elleni hatékony fegyver. Azonban tesztünk során fény derült egy másik felhasználási területre is, ahol a Perwoll Care & Condition kimagaslót nyújt. Kíváncsi vagy, mi lehet az?
A Perwoll Renew & Blossom egyszerre három fronton is szeretne maradandót alkotni. Egyik vonal a Perwoll folyékony mosószerek által garantált szálmegújítás, második a hatékony tisztítás, a harmadik pedig a hosszantartó kellemes virágillat. Tesztünkben megnéztük, mennyire...
További cikkek Összes cikk

Folyékony mosószerek

A Folyékony mosószerek kategóriában összesen 306 termék közül válogathatsz online boltunkban. Rendelésedet hétköznapokon 2 napon belül házhoz szállítjuk. A Budapest több pontján elérhető AlzaBoxokból már másnap felveheted a rendelésed, de ellátogathatsz áruházunkba is.
Tekintsd meg a legolcsóbb termékeket a következő kategóriában: olcsó folyékony mosószerek Az ár alapján a legdrágábbtól csökkenő sorrendbe rendezett termékeket keresd ennél a kategóriánál: legdrágább folyékony mosószerek A termékeket a legnépszerűbbtől a legkevésbé kedveltig rendezve ebben a kategóriában találod: legnépszerűbb, legjobb folyékony mosószerek A vásárlóink körében legnépszerűbb termékeket itt találhatod: folyékony mosószerek vélemények
P-DC1-WEB12
28 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ