Akvizice ApF HU 30 dnů na vrácení

Izzók

Termékkatalógus
Ár
-
Elérhetőség
Termék állapota
Vásárlói értékelések
Izzó típusa
LED
(728)
Energiatakarékos
(52)
Halogén
(1)
Filament
(79)
Fénycső
(7)
Hagyományos
(10)
Foglalat
E14
(162)
E27
(439)
G13
(7)
G4
(15)
G9
(24)
Energiafelhasználás
1,2 W
400 W
-
Fényáram
70 lm
8600 lm
-
Színhőmérséklet
Melegfehér
(527)
Semleges fehér
(411)
Hidegfehér
(290)
További tulajdonságok
Smart
(317)
Mobilalkalmazás
(241)
Állítható színhőmérséklet
(196)
Időzítő
(138)

A legtöbb otthonban, műhelyben, garázsban és irodában az izzólámpa nyújtja a legmegfelelőbb fényforrást. Az izzók széleskörű felhasználása miatt számos különböző kivitelben kaphatók, de hogyan válasszuk ki a megfelelőt? Olvass tovább és tiszta vizet öntünk a pohárba.

Tovább

Az izzók fajtái

Sokféle izzó kapható, melyek több alapvető dologban is különböznek egymástól. Ezek közé tartozik az izzó foglalat, a teljesítmény, a feszültség és maga a világítástechnika, illetve az izzó típusa. Szeretnél többet is megtudni? Az alábbiakban az összes paramétert megvizsgáljuk.


izzók, villanykörték

Különböző izzó típusok

Az izzó típusát a foglalat határozza meg, azaz a kialakításnak az a része, amely a lámpatesthez csatlakozik. Többféle izzó foglalat létezik, a leggyakoribbak az E27 és az E14 foglalatok.

E27 és E14 izzó foglalat

Szinte az összes 230 V-os fényforrás E27 vagy E14 foglalatú izzókat használ, ez lehet hagyományos izzó, villanykörte, halogén izzó, energiatakarékos LED izzó.

  • Az E27-es izzólámpa menete 27 mm átmérőjű, általában mennyezeti és fali lámpákban, illetve csillárokban találkozhatunk vele.
  • Az E14-es izzónak ugyanolyan típusú menete van, mint az E27-esnek, de csak 14 mm átmérőjű. Lámpákban és reflektorokban használják.
  • G-típusú izzó foglalat

    A GU10, G4, GU5.3, G9 és G13 foglalatú izzók nem csavarmenettel, hanem kattanócsapokkal rendelkeznek. Ebben a kategóriában elsősorban halogén és LED izzó fajták találhatók.

    • A GU10 izzólámpa két 5 mm átmérőjű csappal rendelkezik. Sok álmennyezetben, spotlámpában, fürdőszobában és WC-ben ilyen lámpa izzó található.
    • A G4 izzók 12V-os feszültséggel működnek. 4 mm-es csapokkal rögzül a helyére, és általában a konyhaszekrényvilágítás kialakításakor kerül előtérbe.
    • A GU5.3 izzólámpa szintén alacsony feszültségű (12V). 1 mm-es csapjaival általában spotlámpákban és egyéb lámpákban kattan a helyére.
    • A G9 izzó a legkisebb G változat 230V-os feszültséggel. Többnyire mennyezeti lámpákkal és spotlámpákkal használható.
    • i

      Különleges hosszú és erős, G13-as foglalatú fénycsövet is kínálunk.

      Izzók R7s foglalattal

      Az R7s izzókat halogén spotlámpákban, LED izzókban, állólámpákban vagy dizájnlámpákban használják. A foglalat cső alakú, amely 78 és 189 mm közötti osztásközzel rendelkező villákba illeszthető. 230 V feszültséggel működik.

      Szeretnéd az izzó típusokat egyértelműen, a foglalat szerint kategorizálni? Tekintsd meg a különféle izzók és villanykörték gazdag kínálatát foglalat alapján.

      Az izzó teljesítménye - mire figyeljünk?

      Az izzó teljesítménye bizonyos mértékig jelzi a fényerősségét. Egyszerűen fogalmazva, egy erős izzó jobban világít, mint egy kevésbé erős. Ne feledd azonban, hogy az izzólámpa teljesítményének növekedésével nő az energiafogyasztása is.

      Teljesítmény vs. fényáram

      Az izzólámpa teljesítményéhez szorosan kapcsolódik a fényáram, amelyet lumenben (lm) szokás megadni. Az energiatakarékos LED izzó korában már elmondható, hogy a fényáram értéke jobban tükrözi az izzó fényerősségét, mint a teljesítmény (W).

      Az izzó teljesítményét és fényáramát összehasonlító táblázat

      Fényáram 220 lm 400 lm 700 lm 900 lm 1 300 lm
      Hagyományos villanykörte 25 W 40 W 60 W 75 W 100 W
      Halogén izzó 18 W 28 W 42 W 53 W 70 W
      Energiatakarékos izzó 6 W 9 W 12 W 15 W 20 W
      LED izzó 4 W 6 W 10 W 13 W 18 W

      i

      Egy normál nappaliban a megfelelő fényáram legalább 100 lm/m². Azokban a helyiségekben azonban, ahol erősebb megvilágításra van szükség, mint például a konyha vagy a dolgozószoba, ez az érték akár 300 lm/m² is lehet.

      A lámpa izzó feszültsége

      Az alacsony feszültségű 5 V-os és 12 V-os izzókat fürdőszobákban és olyan helyiségekben használják, ahol fennáll a vízzel vagy nedvességgel való érintkezés veszélye. Az alacsony feszültség használata csökkenti az áramütés vagy tűzveszély kockázatát. A 230 V-os izzók alkalmasak a nappaliba és bármely más helyiségbe.

      Az izzók fajtái technológia szerint

      A különböző villanykörték és egyéb izzó fajták az általuk használt világítástechnológia szerint osztályozhatók: hagyományos izzó vagy villanykörte, halogén és LED izzó. Miben különböznek egymástól?

      LED izzók

      Kétségtelenül a LED izzók a legmodernebbek, leghatékonyabbak és leggazdaságosabbak. A LED technológia az okos világítás terén is egyértelműen a legjobb választás. A LED izzók hátránya a magasabb beszerzési ár.

      Szeretnéd a világítást távvezérléssel irányítani, esetleg a fény színét megváltoztatni? Tedd le a voksodat az okos izzók mellett!

      Energiatakarékos izzók

      Az energiatakarékos izzók egy olyan kategória, amelyben a hatékonyságra és az energiatakarékosságra összpontosító megoldásokat találsz. Felkapcsolásukkor eltart egy ideig, amíg elérik a maximális teljesítményt, ezért nem alkalmasak olyan helyekre, ahol a fényt gyakran kapcsolják fel és le. Néhány év elteltével elveszítik eredeti fényességüket. Az élettartamuk körülbelül 6000-20 000 óra.

      Mi az a halogén izzó?

      A halogén izzólámpa rendkívül nagy fényerőt és megfelelő élettartamot biztosít. Ez teszi alkalmassá olyan helyek megvilágítására, ahol gyakran kapcsolják fel és le a lámpát. Jelentősen gazdaságosabb, mint a hagyományos izzó, villanykörte, illetve olcsóbb, mint az energiatakarékos LED izzó.

      Villanykörték, hagyományos izzók

      Régi típusú villanykörték ma már ritkán kerülnek legyártásra. Ennek magyarázata, hogy az egyéb izzó típusok meglehetősen gazdaságosak, nem úgy, mint a villanykörték. Kínálatunkban számos villanykörte formájú, hagyományos izzó található, de ezek többsége a régi technológia helyett már LED-et használ, hiszen az új technológia megbízhatóbb, de szinte minden szempontból előnyösebb.

      A fénycsövek különleges kategóriája

      A fénycsövek üvegből készült cső alakú lámpa izzók, melyek olyan speciális gázkeverékkel vannak megtöltve, amely fényt termel. A fénycsövek elve sokkal bonyolultabb, de a hétköznapi felhasználók számára a legfontosabb az alacsony beszerzési ár és a minden irányba sugárzó fény. A fénycsövek hátránya a LED-ekkel szemben az alacsonyabb energiahatékonyság.

      Izzó fajták forma szerint

      Az izzó kiválasztása során vedd figyelembe, hogy milyen lámpatesthez szeretnéd használni, ennek megfelelően válaszd ki az izzó alakját.

      • A klasszikus villanykörte formájú hagyományos izzók alkalmasak csillárok, lámpák és más, nagy helyigényű lámpák fő világítására.
      • A csepp alakú izzók valamivel kisebbek, mint a klasszikus villanykörték, és kiválóan alkalmasak szélesebb lámpákhoz vagy kisebb csillárokhoz.
      • A gyertya izzók lámpateste vékony, így keskeny mennyezeti lámpákba és egyéb lámpatestekbe illeszkedik.
      • A reflektor izzók kevésbé szórják szét a fényt, így ideális megoldást kínálnak kiegészítő világítás kialakításához.

      klasszikus villanykörte
      Villanykörte forma

      LED izzó
      Csepp forma

      kis izzó
      Gyertya forma

      reflektor lámpa izzó
      Reflektor stílus

      Egyéb izzó típusok alak szerint: kapszula alakú izzók, spot lámpa izzók és csőlámpák.

      Mit jelent az izzólámpa színhőmérséklete?

      Az izzólámpa színe alatt az általa kibocsátott fehér fény hőmérsékletére gondolunk. Egyes izzók hűvös, kékes árnyalatú fényt bocsátanak ki, amely főleg dolgozószobákba és irodákba alkalmas, míg mások meleg, sárga árnyalatú fényt bocsátanak ki, amely kellemesebb a szemnek. A színt, vagyis a fény hőmérsékletét Kelvinben (K) szokás megadni.

      i

      A modern helyett inkább a retró stílust részesíted előnyben? Fordíts figyelmet otthonod legapróbb részleteire is, válassz a retró izzók, Edison izzók bőséges kínálatából.

      Izzók gazdaságos kiszerelésben

      Ha az izzók cseréjét tervezed otthonodban, akkor biztosan örülni fogsz a gazdaságos kiszerelésű izzók kategóriájának. Miért vásárolnál meg több izzót külön-külön, ha a kedvező árú készletekkel időt és pénzt takaríthatsz meg?

      Az izzólámpa egyéb hasznos funkciói

      A modern izzók már sokkal többet nyújtanak, mint a hagyományos villanykörték. A különböző izzó fajták a következő érdekes funkciókkal rendelkezhetnek:

      • A dimmelhető izzók lehetővé teszik a fény intenzitásának szabályozását.
      • Az időzítővel ellátott izzó egy beállított időtartam után lekapcsolja magát.
      • Az RGB izzók lehetővé teszik a fény színének változtatását a teljes RGB tartományban.
      • A mozgásérzékelővel ellátott izzók nagyszerű szolgálatot teljesítenek a bejárati ajtókban, előszobákban.
      • A napelemes izzók speciális töltőpanellel rendelkeznek, aminek köszönhetően nincs szükségük hálózati csatlakozásra.

      Autó izzó

      A megfelelő fényforrás nemcsak az otthonodban fontos. A minél biztonságosabb vezetés érdekében szerezz be minőségi autó izzó készletet.

A leírás elrejtése
Hasznosnak találtad ezt az információt?
Ez az űrlap csak a fenti leírásban található információk értékelésére szolgál.
Ha kérdésed van a termékekkel, szolgáltatásokkal, szállítással, vagy egyéb ügyekkel kapcsolatban, keresd fel ügyfélszolgálatunkat.
Mit javíthatnánk benne? Hiányolsz valamit? Valami rosszul van feltüntetve? Oszd meg velünk.

Legtöbbet eladott

1.
TP-LINK Tapo L530E, Smart WiFi, színes Szállításra kész > 10 db
LED izzó - okos funkciókkal, E27 foglalat, 230 V bemeneti feszültség, 60 mm átmérővel, WiFi 2,4 GHz csatlakozás, Gyártó saját alkalmazása kompatibilitás, angol nyelvű alkalmazással, 15000 óra élettartam, F energiaosztály, a csomagolás 1 darabot tartalmaz
4 790 Ft

2.
Yeelight GU10 Smart Bulb W1 (Color) 4-pack Szállításra kész > 5 db
LED izzó - okos funkciókkal, GU10 foglalat, 230 V bemeneti feszültség, 50 mm átmérővel, WiFi 2,4 GHz csatlakozás, Samsung SmartThings kompatibilitás, angol nyelvű alkalmazással, a csomagban 4 db található
18 390 Ft

3.
LED izzó - G9 foglalat, 4 W teljesítmény, 230 V bemeneti feszültség, 470 lm fényáram, meleg fényű (3000 K), 19 mm átmérővel, 30000 óra élettartam, E energiaosztály, a csomagban 2 db található
több darab vásárlása esetén 2 040 Ft-tól

Még több
565 termék
4,9 18×
AlzaPower LED 9-60W, E27, 4000K, set, 3db
LED izzó - E27 foglalat, 9 W teljesítmény, 230 V bemeneti feszültség, 820 lm fényáram (4000 K), 60 mm átmérővel, 25000 óra élettartam, F energiaosztály, a csomagban 3 db található
Szuper ár
2 290 Ft
Szállításra kész > 10 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: APWLED-0002
4,8 23×
AlzaPower LED 12-80W, E27, 4000K, set, 3db
LED izzó - E27 foglalat, 12 W teljesítmény, 230 V bemeneti feszültség, 1160 lm fényáram (4000 K), 60 mm átmérővel, 25000 óra élettartam, F energiaosztály, a csomagban 3 db található
Szuper ár
2 590 Ft
Szállításra kész > 10 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: APWLED-0005
4,7 20×
AlzaPower LED 6-55W, E14, 2700K, Filament, szett, 2db
LED izzó - izzószál, foglalat E14, teljesítmény 6 W, 230 V, fényáram 750 lm, meleg fény (2700 K), átmérő 35 mm, élettartam 25 000 h, energiacímke E, 2 darab a csomagban
Szuper ár
1 590 Ft
Szállításra kész > 20 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: APWLED-0013
4,7 14×
AlzaPower LED 8-55W, GU10, 2700K, szett, 2db
LED izzó - foglalat GU10, teljesítmény 8 W, 230 V, fényáram 720 lm, meleg fény (2700 K), átmérő 50 mm, élettartam 25 000 h, energiacímke F, 2 darab a csomagban
Szuper ár
1 590 Ft
Szállításra kész > 20 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: APWLED-0010
4,5 24×
AlzaPower LED 9-60W, E27, 2700K, set, 3db
LED izzó - E27 foglalat, 9 W teljesítmény, 230 V bemeneti feszültség, 820 lm fényáram, meleg fényű (2700 K), 60 mm átmérővel, 25000 óra élettartam, F energiaosztály, a csomagban 3 db található
Szuper ár
2 060 Ft -tól
Szállításra kész > 10 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: APWLED-0001
4,9 15×
AlzaPower LED 9-60W, E27, 2700K, set, 6db
LED izzó - E27 foglalat, 9 W teljesítmény, 230 V bemeneti feszültség, 820 lm fényáram, meleg fényű (2700 K), 60 mm átmérővel, 25000 óra élettartam, F energiaosztály, a csomagban 6 db db található
Szuper ár
3 190 Ft
Szállításra kész > 10 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: APWLED-0003
4,8
AlzaPower LED 15-100W, E27, 2700K, set, 2db
LED izzó - E27 foglalat, 15 W teljesítmény, 230 V bemeneti feszültség, 1521 lm fényáram, meleg fényű (2700 K), 65 mm átmérővel, 25000 óra élettartam, F energiaosztály, a csomagban 2 db található
Szuper ár
2 890 Ft
Szállításra kész > 10 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: APWLED-0006
4,7 16×
AlzaPower LED 8-75W, E27, 2700K, izzószál, set, 2db
LED izzó - E27 foglalat, 8 W teljesítmény, 230 V bemeneti feszültség, 1055 lm fényáram, meleg fényű (2700 K), 60 mm átmérővel, 25000 óra élettartam, E energiaosztály, a csomagban 2 db található
Szuper ár
1 590 Ft
Szállításra kész > 20 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: APWLED-0012
4,1 11×
AlzaPower LED 18-115W, E27, 2700K, set, 2db
LED izzó - E27 foglalat, 18 W teljesítmény, 230 V bemeneti feszültség, 1820 lm fényáram, meleg fényű (2700 K), 70 mm átmérővel, 25000 óra élettartam, F energiaosztály, a csomagban 2 db található
Szuper ár
3 190 Ft
Szállításra kész > 10 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: APWLED-0007
4,2
AlzaPower LED 4,2-40W, G9, 2700K, szett, 2db
LED izzó - foglalat G9, teljesítmény 4,2 W, 230 V, fényáram 450 lm, meleg fény (2700 K), átmérő 15,9 mm, élettartam 25 000 óra, F energiacímke, 2 darab a csomagban
Szuper ár
2 390 Ft
Szállításra kész 1 db
Termékkód: APWLED-0015
4,6 21×
Yeelight GU10 Smart Bulb W1 (Color) 4-pack
LED izzó - okos funkciókkal, GU10 foglalat, 230 V bemeneti feszültség, 50 mm átmérővel, WiFi 2,4 GHz csatlakozás, Samsung SmartThings kompatibilitás, angol nyelvű alkalmazással, a csomagban 4 db található
18 390 Ft
Szállításra kész > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: YeeLa51
4,6 61×
TP-LINK Tapo L530E, Smart WiFi, színes
LED izzó - okos funkciókkal, E27 foglalat, 230 V bemeneti feszültség, 60 mm átmérővel, WiFi 2,4 GHz csatlakozás, Gyártó saját alkalmazása kompatibilitás, angol nyelvű alkalmazással, 15000 óra élettartam, F energiaosztály, a csomagolás 1 darabot tartalmaz
4 790 Ft
Szállításra kész > 10 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: TpLNk2008
3,4 15×
Yeelight Smart LED Bulb W4 Lite(Multicolor) - 4 pack
LED izzó - okos funkciókkal, E27 foglalat, 9 W teljesítmény, 230 V bemeneti feszültség, 806 lm fényáram, állítható színhőmérséklet (2700-6500 K), 60 mm átmérővel, WiFi 2,4 GHz és Bluetooth csatlakozás, Samsung SmartThings, Google Home kompatibilitás, angol nyelvű alkalmazással, 25000 óra élettartam, a csomagban 4 db található
19 190 Ft
Szállításra kész 4 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: YeeLa57
4,2 15×
TP-LINK Tapo L530E, Smart WiFi színes izzó (2 db-os csomag)
LED izzó - okos funkciókkal, E27 foglalat, 230 V bemeneti feszültség, 60 mm átmérővel, WiFi 2,4 GHz csatlakozás, Gyártó saját alkalmazása kompatibilitás, F energiaosztály, a csomagban 2 db található
32 490 Ft
Szállításra kész > 10 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: TpLNk21t54
4,7
Yeelight GU10 Smart Bulb W1 (Dimmable)
LED izzó - okos funkciókkal, GU10 foglalat, 50 mm átmérővel, WiFi 2,4 GHz csatlakozás, Samsung SmartThings kompatibilitás, angol nyelvű alkalmazással, a csomagolás 1 darabot tartalmaz
3 690 Ft
Szállításra kész > 10 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: YeeLa48
3,4 15×
Yeelight Smart LED Bulb W4 Lite(Multicolor) - 1 pack
LED lámpa - okos funkciókkal, szabályozható fényerő, 9 W teljesítmény, 806 lm fényáram, állítható fényhőmérséklet (2700-6500 K), WiFi 2,4 GHz és Bluetooth csatlakozás, vezérlés angol nyelvű alkalmazás segítségével, Samsung SmartThings és Google Home kompatibilitás, bridge szükséges az összes funkció használatához
5 590 Ft
Szállításra kész > 10 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: YeeLa56
Emos LED izzó Classic JC 4 W G9 meleg fehér 2 db - LED izzó
Típusok
4,5 16×
Emos LED izzó Classic JC 4 W G9 meleg fehér 2 db
LED izzó - G9 foglalat, 4 W teljesítmény, 230 V bemeneti feszültség, 470 lm fényáram, meleg fényű (3000 K), 19 mm átmérővel, 30000 óra élettartam, E energiaosztály, a csomagban 2 db található
2 040 Ft -tól
Szállításra kész > 10 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: EMS17118
4,3 58×
Immax NEO LITE Smart LED izzó E27 9W RGB + CCT színes és fehér, tompítható, WiFi
LED izzó - okos funkciókkal, E27 foglalat, 9 W teljesítmény, 230 V bemeneti feszültség, 806 lm fényáram, állítható színhőmérséklet (2700-6500 K), 60 mm átmérővel, WiFi 2,4 GHz csatlakozás, Tuya, Apple Siri, Lidl Home kompatibilitás, F energiaosztály, a csomagolás 1 darabot tartalmaz
3 590 Ft
Szállításra kész > 10 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: IMXX19321
4,2
Yeelight Smart LED Bulb W4 Lite(dimmable) - 1 pack
LED izzó - okos funkciókkal, E27 foglalat, 9 W teljesítmény, 230 V bemeneti feszültség, 806 lm fényáram, állítható színhőmérséklet (2700-6500 K), 60 mm átmérővel, WiFi 2,4 GHz és Bluetooth csatlakozás, Samsung SmartThings, Google Home kompatibilitás, angol nyelvű alkalmazással, 25000 óra élettartam, a csomagolás 1 darabot tartalmaz
4 790 Ft
Szállításra kész > 10 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: YeeLa54
4,6 21×
Yeelight GU10 Smart Bulb W1 (Color)
LED izzó - okos funkciókkal, GU10 foglalat, 50 mm átmérővel, WiFi 2,4 GHz csatlakozás, Samsung SmartThings kompatibilitás, angol nyelvű alkalmazással, a csomagolás 1 darabot tartalmaz
5 290 Ft
Szállításra kész > 10 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: YeeLa49
5,0
MOES Smart WiFi izzó, GU-10, RGB, 5 W
LED izzó - okos funkciókkal, GU10 foglalat, 4,7 W teljesítmény, 230 V bemeneti feszültség, 400 lm fényáram, állítható színhőmérséklet (2700-6500 K), 5 cm átmérővel, WiFi 5 GHz csatlakozás, Tuya kompatibilitás, 15000 óra élettartam, F energiaosztály, a csomagolás 1 darabot tartalmaz
3 990 Ft
Szállításra kész > 10 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: Moes22_18
4,3 15×
EMOS Okos LED izzó GoSmart A65 E27 14 W (94 W) 1400 lm RGB dimmelhető WiFi
LED izzó - okos funkciókkal, E27 foglalat, 14 W teljesítmény, 230 V bemeneti feszültség, 1400 lm fényáram, állítható színhőmérséklet (2700-6500 K), 65 mm átmérővel, WiFi 2,4 GHz csatlakozás, Tuya, Lidl Home kompatibilitás, angol és magyar nyelvű alkalmazással, 20000 óra élettartam, F energiaosztály, a csomagolás 1 darabot tartalmaz
3 200 Ft -tól
Szállításra kész > 10 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: HM521b4
4,3 37×
NiteBird smart bulb WB4 2pack
LED izzó - okos funkciókkal, E27 foglalat, 230 V bemeneti feszültség, 800 lm fényáram (2700 K), 9 cm átmérővel, WiFi 2,4 GHz csatlakozás, Tuya kompatibilitás, angol nyelvű alkalmazással, 20000 óra élettartam, F energiaosztály, a csomagban 2 db található
6 390 Ft
Szállításra kész > 10 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: NtBrD09
4,7 11×
EMOS Filament A60 / E27 / 5 W (75 W) / 1060 lm / meleg fehér
LED izzó - E27 foglalat, 5 W teljesítmény, 230 V bemeneti feszültség, szálas, 1060 lm fényáram, meleg fényű (2700 K), 60 mm átmérővel, 50000 óra élettartam, A energiaosztály, a csomagolás 1 darabot tartalmaz
1 420 Ft -tól
Szállításra kész > 20 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: HM521b14

Izzók

Philips HueMilyen lámpát vegyek a hálószobába? Inspirálódj cikkünkből a megfelelő hálószoba lámpa kiválasztása előtt, amely kiemeli a helyiség általános kellemes hangulatát, ahol a pihenés, kikapcsolódás és álmodozás óráit szoktuk tölteni. Tanácsokkal segítünk, ha éppen hálószoba csillár választás előtt állsz, és...
Meleg fény, hideg fény. Miben különböznek? Természetesen színhőmérsékletben, azaz a színben. A fény hőmérséklete határozza meg néhány tulajdonságát, például a cirkadián ritmusunkra gyakorolt hatását. Minden, amit a fény színhőmérsékletéről tudni kell, megtalálható ebben...
Sokféle izzó található a piacon. A különféle típusok elsősorban az alkalmazott technológiában és a foglalat típusában különböznek, azaz abban, hogy az izzó hogyan rögzül a lámpatestbe. Milyen típusú izzófoglalatok léteznek? Erre válaszolunk cikkünkben. 
cikkIzzó fényerőssége (fényáram): mit jelent és miért kell figyelni? A fényáram lumenben van megadva, és a fényforrás által kibocsátott tényleges fénymennyiséget fejezi ki. Ez tehát sokkal jobb paraméter az izzók "teljesítményének" összehasonlítására, mint a watt teljesítményük, ami nyilvánvaló, ha a hagyományos és a LED izzók...
Milyen változásokat hoznak a fényforrások új energiacímkéi 2021. szeptember 1-től? Tudd meg, hogyan változik a megjelenésük, és milyen információkat olvashatsz le a címkékről.
Az izzóknak sokféle típusa, ún. foglalata van. Mindegyik más és más helyen alkalmazható, és a tájékozódás kihívást jelenthet. Örülünk, ha útmutatónkkal segítségedre lehetünk.
További cikkek Összes cikk

Izzók

A Izzók kategóriában összesen 780 termék közül válogathatsz online boltunkban. Rendelésedet hétköznapokon 2 napon belül házhoz szállítjuk. A Budapest több pontján elérhető AlzaBoxokból már másnap felveheted a rendelésed, de ellátogathatsz áruházunkba is.
Tekintsd meg a legolcsóbb termékeket a következő kategóriában: olcsó izzók A termékeket a legnépszerűbbtől a legkevésbé kedveltig rendezve ebben a kategóriában találod: legnépszerűbb, legjobb izzók A vásárlóink körében legnépszerűbb termékeket itt találhatod: izzók vélemények
P-DC1-WEB20
28 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ