ApF HU ApF HU

GORENJE

Termékkatalógus
Ár
-
Elérhetőség
Termék állapota
Vásárlói értékelések
Gorenje logo

Gorenje: A világ első számú háztartási készüléke

A Gorenje vállalatot 1950-ben alapították Szlovéniában. Háztartási készülékek gyártásával foglalkozik, és elsősorban a konyhai elektromos készülékek fejlesztésének szakértője. Az elmúlt fél évszázadban technológiailag korszerű termékekkel bővítette világméretű hatókörét és Európa egyik vezető háztartási készülékgyártójává vált. Több mint hatvan év tapasztalata segítette őket az új, kiváló minőségű és progresszív termékek tervezésében, ezért a vállalat folyamatosan növekszik.

Gorenje hűtőszekrény

Gorenje hűtőszekrények és fagyasztók

A Gorenje hűtőszekrények és fagyasztók a modern formatervezést innovatív technológiával és maximális használhatósággal ötvözik. A fejlett funkciók tökéletes mikroklímát teremtenek a Gorenje hűtőszekrényekben, és csökkentik a rendszeres karbantartás szükségességét. Az IonTech technológia negatív töltésű ionokat juttat a hűtőtérbe, így az élelmiszerek tovább maradnak frissek. A FrostLess technológia akár 50 %-kal csökkenti a jég felhalmozódását a fagyasztóban, és megspórolja a rendszeres kézi leolvasztás fáradalmait. Ezenkívül a Gorenje hűtőszekrények belseje úgy van kialakítva, hogy minden egyes centimétert fel lehessen használni az élelmiszerek tárolására. A gyümölcsök és zöldségek raktározására praktikus fiókokat, illetve a magas palackokban lévő italok tárolására alkalmas rekeszeket is találsz bennük.

Gorenje főzési technológia az ételek egyszerű elkészítéséért

A Gorenje személyi főzéstechnikai asszisztensek széles választékával még a kihívást jelentő ételkészítés is meglepően egyszerűvé válik. A Gorenje sütők HomeMade formája egyenletes légáramlást tesz lehetővé az elkészítendő étel körül, így mindig kiváló sütési eredményeket érhetünk el. A Gorenje indukciós főzőlapok minden szakácsot megörvendeztetnek az XpandZone technológiával, amely lehetővé teszi a főzést a teljes főzőfelületen. A PowerBoost Supreme funkció hozzáadásával ráadásul jelentősen csökken a melegítés várakozási ideje, és felgyorsul a teljes főzési folyamat. Az AquaClean öntisztító funkcióval ellátott Gorenje mikrohullámú sütők időt és idegeket takarítanak meg mindenki számára, amikor a sütő belsejéből szeretnénk eltávolítani az odaégett ételmaradékokat.

Gorenje indukciós főzőlap
Gorenje mosogatógép

Gorenje mosogatógépek alacsony vízfogyasztással

A Gorenje technológiailag felszerelt mosogatógépei 6,9 literre csökkentik a vízfogyasztást mosási ciklusonként. Az új PowerDrive elektromos motoroknak köszönhetően a Gorenje mosogatógépek mostantól nemcsak vizet, hanem energiát is megtakarítanak, még a bónusz TotalDry szárító program során is. A Gorenje szupercsendes mosogatógépei most már szinte suttogásnak megfelelő, mindössze 41 dB-es zajt bocsátanak ki. A Gorenje mosogatógépek a fejlett technológia és a víz-, illetve energiatakarékosság mellett különböző AUTO mosási programokat is kínálnak. Így kiválaszthatod, hogy a mosogatógép csak átöblítse-e az edényeket, vagy teljesen kitisztítsa azokat, hogy véget vethess a rászáradt szennyeződéseknek.

Gorenje páraelszívók a tiszta levegőért

A modern Gorenje páraelszívók a fejlett P.A.S. rendszert használják, amely növeli a levegő elszívásának hatékonyságát, optimalizálja az energiafogyasztást és csendes működést biztosít. A Gorenje TouchFree felületének köszönhetően ráadásul úgy nyúlhatsz a páraelszívóhoz, hogy nem hagysz rajta ujjlenyomatot és így gyönyörűen fényes marad. A könnyű kezelhetőség érdekében SliderTouch csúsztató-érintéssel is rendelkezik, amellyel azonnal váltogathatsz a különböző teljesítményszintek között, vagy módosíthatod a fényerősséget.

Gorenje páraelszívók
Gorenje mosógép és szárítógép

Gorenje mosógépek és szárítógépek

A Gorenje mosógépekre minden alkalommal számíthatsz. Különféle mosóprogramokat kínálnak az élénk színek megőrzése érdekében, valamint a foltok, savas gyümölcslevek és tinta ellen a StainExpert foltellenes program ajánlott. Az EcoCare üzemmóddal kicsit tovább tart a mosás, de használatával sok vizet és energiát takaríthatsz meg. A megfelelő mosást követően a Gorenje szárítógépek gondoskodnak a szennyes szárításáról, kíméletes programokkal, minden típusú anyaghoz. A SteamTech technológiának köszönhetően a Gorenje szárítógépek már szárítás során is tökéletesen kisimítják és felfrissítik a ruhákat, megkímélve Téged ezzel a vasalással járó fáradságoktól.

Gorenje dizájnos kollekciók

Annak érdekében, hogy otthonodnak megjelenését saját ízlésed szerint alakíthasd, a Gorenje különböző stílusú és kialakítású készülékkollekciókat is kínál. A nosztalgia és a régi idők szerelmesei imádni fogják a Gorenje retro kollekcióit, amelyek szokatlan színű és formájú termékeket tartalmaznak. A Gorenje nem csak a futurisztikus formatervezés rajongói számára készített egy olyan terméksort, amelyek azt az érzést keltik, hogy valóban a jövőből érkeztek. Az egyik kedvenc a Classico kollekció, amely a változatosság kedvéért a vidéki stílust hozza el a konyhába.

Gorenje dizájnos készülékek
Gorenje háztartási kisgépek

Gorenje háztartási kisgépek

A Gorenje háztartási kisgépek megkönnyítik a főzést és a sütést, a tálalást vagy a takarítást. Próbáld ki például a Gorenje vezeték nélküli turmixgépeket és mixereket, vagy készíts friss gyümölcsből hűtött italokat a látogatóknak az otthoni gyümölcsfacsaróval. Élvezd a reggelit házi kenyérsütőinkkel, vagy hagyd, hogy a Gorenje kávégépek készítsenek Neked egy finom eszpresszót. A tavaszi takarításhoz porszívózz a SuperSilent porszívókkal a hihetetlenül csendes működésért, majd frissítsd fel otthonodat a Gorenje párásítókkal.

Méretre szabott konyhák a Gorenje-től

Hagyd, hogy a Gorenje igényeidnek megfelelő konyhát tervezzen. A Gorenje konyhai kínálatában modern formatervezésű konyhákat, klasszikus konyhákat vagy rusztikus konyhákat találsz. A Gorenje segítségével egyetlen márka konyháját és készülékeit kombinálhatod hosszú távú elégedettséggel. Kiterjedt tapasztalatainak köszönhetően a Gorenje nemcsak minőségi konyhákat készít, hanem hangsúlyt fektet az ökológiára és a környezetbarát gyártási technológiákra is.

Gorenje konyhák
279 termék
4,6 45×
GORENJE RB493PW
Kis hűtő - felülfagyasztós, energiaosztály D, klímaosztály N és ST, hűtőtér tárolókapacitása 107 l, fagyasztótér tárolókapacitása 13 l, választható nyitási irány, 1 polc, 1 fagyasztórekesz, 1 hűtőkör, fehér kivitel, párásító, LED világítás, kézi hőmérséklet-szabályozás, statikus hűtés, méretek 84,5 × 56 × 57,9 cm (Ma×Sz×Mé)
84 790 Ft
Szállításra kész > 5 db
Termékkód: GORCHL124
4,5 28×
GORENJE FN4172CW
Fagyasztószekrény - E energiaosztály, kapacitása 194 l, N és ST klímaosztály, fehér kivitel, no Frost, méretek 169,1 × 55 × 55,7 cm (H×Sz×Mé)
Szuper ár
160 390 Ft
Szállításra kész 3 db
Termékkód: GORMR017
4,7 16×
GORENJE R4142PW
Hűtőszekrény - fagyasztó nélküli, E energiaosztály, hűtőszekrény kapacitás 242 l, jobb oldali zsanéros, 4 polc, 1 hűtőkör, kézi hőmérséklet-szabályozás, antibakteriális tömítés, statikus hűtés, méretek 143,4 × 55 × 54,2 cm (H×Sz×Mé)
119 990 Ft
Szállításra kész > 5 db
Termékkód: GORCHL123
4,7 47×
GORENJE N619EAW4 KitchenFit
Hűtőszekrény - alulfagyasztós, E energiaosztály, hűtőszekrény kapacitás 207 l, fagyasztó kapacitás 97 l, jobb oldali zsanéros, 2 polc, 3 fagyasztórekesz, 1 hűtőkör, no Frost, automatikus leolvasztás, kijelző, zero zone, LED világítás, Multi-AirFlow, elektronikus hőmérséklet-szabályozás, méretek 186 × 59,5 × 59 cm (H×Sz×Mé)
164 990 Ft
Szállításra kész > 5 db
Termékkód: GORCHL130
4,7 17×
GORENJE RK6192EW4 FrostLess
Hűtőszekrény - alulfagyasztós, E energiaosztály, hűtőszekrény kapacitás 205 l, fagyasztó kapacitás 109 l, jobb oldali zsanéros, 3 polc, 3 fagyasztórekesz, 1 hűtőkör, LED világítás, kézi hőmérséklet-szabályozás, statikus hűtés, méretek 185 × 60 × 59,2 cm (H×Sz×Mé)
147 090 Ft
Szállításra kész > 5 db
Termékkód: GORCHL115
Gorenje K17CLI - Vízforraló
Típusok
4,8 38×
Gorenje K17CLI
Vízforraló - retro dizájn, űrtartalma 1,7 l, champagne kivitel, 2200 W energiafogyasztás, szűrő, forgótalp és rejtett spirál, automatikus kikapcsolás, víz nélküli működés elleni védelem, vízszint jelző, kivehető szűrő, anyaga fém
23 490 Ft
Szállításra kész > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: GORRK01
GORENJE NRK6202EW4 KitchenFit - Hűtőszekrény Típusok
4,5 48×
GORENJE NRK6202EW4 KitchenFit
Hűtőszekrény - alulfagyasztós, SN és T klímaosztály, jobb oldali zsanérok, 4 hűtőszekrény polc, 3 fagyasztórekesz, fehér, funkciók: no Frost, kijelző, ionizátor, szuper hűtés, szellőzés, 200×60×59,2 cm (Ma×Szé×Mé)
169 990 Ft
Szállításra kész > 5 db
Termékkód: GORCHL120
Gorenje MO 4250 CLI - Mikrohullámú sütő Típusok
4,6 45×
Gorenje MO 4250 CLI
Mikrohullámú sütő - szabadon álló, energiafelhasználás 1080 W, belső térfogat 20 l, 5 teljesítmény fokozat, Mikrohullámú fűtési teljesítmény 700 W, grillteljesítmény 800 W, kiolvasztás, grill, gyerekzár, automatikus programok, kerámia aljjal és inverter, oldalra nyíló ajtó, külső méretek 28,5 × 45 × 36,5 cm (Ma×Sz×Mé)
55 890 Ft
Szállításra kész > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: FBT6400f
4,6 13×
GORENJE NRS8182KX InverterCompressor
Side by side hűtő - kétajtós, energiaosztály E, hűtőtér tárolókapacitása 266 l, fagyasztótér tárolókapacitása 175 l, 4 polc, 6 fagyasztórekesz, 1 hűtőkör, no Frost, önleolvasztó fagyasztó, kijelző, LED világítás, szuper hűtés, szuper fagyasztás, elektronikus hőmérséklet-szabályozás, nyaralási mód, méretek 177,7 × 83,2 × 62,3 cm (Ma×Sz×Mé)
249 990 Ft
Szállításra kész > 5 db
Termékkód: GORCHL132
5,0
GORENJE ECT643BCSC StayWarm
Főzőlap - üvegkerámia, 4 főzőlap, időzítő, gyerekzár, érintésvezérlés és maradék hőjelző, ferdén vágott elülső él, keret nélküli, fekete üveg megjelenés, üveg felület, csatlakozás 230 V és 400 V, mérete 5,4 × 60 × 52 cm (Ma×Sz×Mé), beszereléséhez villanyszerelő szükséges
71 690 Ft
Szállításra kész > 5 db
Termékkód: GORVD005
Gorenje MO 4250 CLB grilles mikrohullámú sütő - Mikrohullámú sütő Típusok
4,5 36×
Gorenje MO 4250 CLB grilles mikrohullámú sütő
Mikrohullámú sütő - szabadon álló, energiafelhasználás 1080 W, belső térfogat 20 l, 5 teljesítmény fokozat, Mikrohullámú fűtési teljesítmény 700 W, grillteljesítmény 800 W, kiolvasztás, grill, gyerekzár, automatikus programok, kerámia aljjal és inverter, oldalra nyíló ajtó, külső méretek 28,5 × 45 × 36,5 cm (Ma×Sz×Mé)
55 890 Ft
Szállításra kész > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: FBT6400g
4,4 29×
GORENJE CT43SC StayWarm
Főzőlap - üvegkerámia, 4 főzőlap, időzítő, gyerekzár, érintésvezérlés, melegen tartó funkció és maradék hőjelző, keret nélküli, munkalapba süllyeszthető, fekete üveg megjelenés, üveg felület, csatlakozás 230 V és 400 V, mérete 5,4 × 59,5 × 52 cm (Ma×Sz×Mé), beszereléséhez villanyszerelő szükséges
69 000 Ft
Szállításra kész > 5 db
Termékkód: GORVD028
5,0
GORENJE ECT643BX StayWarm
Főzőlap - üvegkerámia, 4 főzőlap, időzítő, gyerekzár, érintésvezérlés és maradék hőjelző, lekerekített élek, keretes, fekete üveg megjelenés, üveg felület, csatlakozás 230 V, mérete 5,4 × 60 × 52,5 cm (Ma×Sz×Mé), beszereléséhez villanyszerelő szükséges
87 590 Ft
Szállításra kész 1 db
Termékkód: GORVD006
Gorenje K17CLBK - Vízforraló Típusok
4,8 38×
Gorenje K17CLBK
Vízforraló - űrtartalma 1,7 l, fekete kivitel, 2200 W energiafogyasztás, szűrő, forgótalp és kábeltartó rekesz, automatikus kikapcsolás, túlmelegedés elleni védelem, vízszint jelző, kivehető szűrő, anyaga fém
29 590 Ft
Szállításra kész > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: GOR895
4,7
GORENJE WHI6SYB
Páraelszívó - kürtős, fali, szélessége 60 cm, szén szűrő, B energiaosztály, zajszint 67 dB, szívási teljesítmény 650 m³/h, 2 szűrő, zsír szűrő, felső kivezetés átmérője 15 cm, főzőlapról vezérelhető, recirkuláció, LED világítás, elektronikus vezérlés, visszacsapó szelep, használat helye konyha egy másik szobával összekötve (több mint 30 m²)
116 890 Ft
Szállításra kész > 5 db
Termékkód: GORDG022
4,5 31×
Gorenje IMC1200B
Jégkészítő - jégkészítő kapacitás 12 kg/24 óra, víztartály kapacitása 2,2 l, kivehető jégtartály, ciklus hossza 9 perc, jégméret beállítása és teli tartály jelzés, 120 W teljesítmény, anyaga műanyag, mérete 31,5 × 24,4 × 37,3 cm (Ma×Sz×Mé), tömege 9,7 kg, fekete kivitel
73 690 Ft
Szállításra kész > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: GORDP351
4,2
GORENJE BHP62CLB
Páraelszívó - beépített, szélessége 60 cm, C energiaosztály, zajszint 71 dB, szívási teljesítmény 435 m³/h, 1 szűrő, zsír szűrő, felső kivezetés átmérője 15 cm, recirkuláció, LED világítás, visszacsapó szelep, használat helye nagyméretű konyhák (30 m²-ig)
82 090 Ft
Szállításra kész > 5 db
Termékkód: GORDG023
4,0 21×
GORENJE KAM35 T
Mobil klíma - energiaosztály: A, hűtési teljesítmény 12000 BTU/h, 64 dB(A) zajszint, páramentesítés, ventilátor, nedvesítő, éjszakai mód, hűtés, időzítő, távirányító, termosztát és digitális kijelző, mérete: 75 × 44,2 × 38,2 cm (ma ×sz × mé), csomag tartalma: távirányító
145 990 Ft
Utolsó termék a raktáron
Termékkód: GORK008
GORENJE ECT643SYB DuoZone - Főzőlap Típusok
4,4
GORENJE ECT643SYB DuoZone
Főzőlap - üvegkerámia, 4 főzőlap, időzítő, gyerekzár, érintésvezérlés, melegen tartó funkció és pause, ferdén vágott él, keret nélküli, fekete üveg megjelenés, üveg felület, csatlakozás 230 V és 400 V, beszereléséhez villanyszerelő szükséges
104 090 Ft
Szállításra kész > 5 db
Termékkód: GORVD030
3,9
Gorenje CJ100HE
Citrusprés - elektromos, teljesítmény 100 W, rozsdamentes acél szűrő, műanyag légyűjtő tartály, kábel hossza 100 cm
20 490 Ft
Szállításra kész > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: GOLNC352
GORENJE BCS747S34X PureSteam - Beépíthető sütő Ingyenes
szállítás boltjainkba
5,0
GORENJE BCS747S34X PureSteam
Beépíthető sütő - mérete 59,5 × 59,5 × 54,6 cm (Ma×Sz×Mé), gőz, űrtartalma 73 l, felszereltség gyors előmelegítés funkció, grill, kiolvasztás funkció, teleszkópos sütősín, 3400 W teljesítmény, időzítő, hűtőrendszer, csillapított ajtózárás, nagyméretű grill és belső világítás, 3 tepsi és 1 rács a csomagban, A+ energiaosztály, tápkábel csatlakozóval mellékelve
347 390 Ft
Szállításra kész > 5 db
Termékkód: GORTR002
4,1
Gorenje SM701GCB
Szendvicssütő - 3 az 1-ben, 1 szendvics egyidejű készítéséhez, négyszög sütőlapok, tapadásmentes felület, a csomagban található sütőlapok alkalmasak grillezéshez, sütőlapok mérete 20 × 10 cm (Sz×Mé), zárható, hőszigetelt markolat és zsinór feltekerési rendszer a csomag része, 700 W teljesítmény, fém burkolat, fekete kivitel, mérete 9,5 × 22,8 × 22,7 cm (Ma×Sz×Mé)
12 290 Ft
Szállításra kész > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: GORSE102
GORENJE ECT321BCSC StayWarm
Főzőlap - üvegkerámia, 2 főzőlap, időzítő, gyerekzár, érintésvezérlés és maradék hőjelző, ferdén vágott elülső él, keret nélküli, fekete üveg megjelenés, üveg felület, csatlakozás 230 V, mérete 5,1 × 30 × 52 cm (Ma×Sz×Mé), beszereléséhez villanyszerelő szükséges
56 990 Ft
Szállításra kész > 5 db
Termékkód: GORVD004
GORENJE NRK6202EXL4 - Hűtőszekrény Típusok
4,5 48×
GORENJE NRK6202EXL4
Hűtőszekrény - alulfagyasztós, E energiaosztály, hűtőszekrény kapacitás 235 l, fagyasztó kapacitás 96 l, jobb oldali zsanéros, 5 polc, 3 fagyasztórekesz, méretek 200 × 60 × 59,2 cm (H×Sz×Mé)
170 590 Ft
Szállításra kész > 5 db
Termékkód: GORCHL151

GORENJE

P-DC1-WEB15
28 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ