Shop roku 30 dnů na vrácení

Kerti grillek

Termékkatalógus
Ár
-
Elérhetőség
Termék állapota
Vásárlói értékelések
Működési elv
Faszén tüzelésű
(109)
Gáz
(49)
Fatüzelésű
(27)
Pellet tüzelésű
(4)
Grill típusa
Kerti
(98)
Hordozható
(53)
Gömb
(44)
Erkély
(26)
Tűzrakó
(24)
Grillezőfelület anyaga
Öntöttvas
(35)
Alumínium
(2)
Kerámia
(2)
Fém
(27)
Króm
(21)
Grillfelület átmérője
24 cm
94 cm
-
Grillfelület szélessége
30 cm
112 cm
-
Grillfelület mélysége
20 cm
60 cm
-
Grill magassága
5 cm
181 cm
-
Grill szélessége
25 cm
202 cm
-
Grill mélysége
14 cm
126 cm
-
 

Fontolgatod, hogy gázos, elektromos vagy esetleg faszén tüzelésű kerti grillt veszel? Szeretnéd tudni, milyen kiegészítőkre lesz mindenképpen szükséged a grillezés során? Felsoroljuk, hogy a kerti grillek egyes típusai közül melyiknek mi az előnye és a hátránya, milyen anyagból készül a legjobb minőségű kerti grillsütő, illetve milyen tulajdonságokra érdemes fokozottan figyelni, amikor új készüléket választasz.

Tovább

Faszenes kerti grillek

Kültéri sütögetésre talán a faszén tüzelésű kerti grillek a legalkalmasabbak. Alacsonyabb vételáruk miatt különösen kedveltek. A gázgrillekhez és az elektromos grillsütőkhöz képest a faszenes kerti grill előkészítése a sütésre tovább tart, de maga a grillezés gyorsabb vele, mivel a szén magasabb hőmérsékleten ég.

Milyen előnyei és hátrányai vannak a faszén tüzelésű kerti grilleknek?

  • Általában könnyen hordozhatók
  • Az elkészült ételeknek finom füstös illata lesz
  • Nagyszerű élmény velük a grillezés
  • Alacsonyabb a vételáruk
  • A tűz "ereje" nehezen szabályozható velük
  • Hosszabb az üzembehelyezési idejük
  • Nagyon füstölnek

i

A faszenes grilleknél különösen fontos a grillezéshez a megfelelő hőfok, ezért a lángot érdemes folyamatosan őrizni. Nehézségét tekintve egy ilyen kerti grillel nehezebb a sütögetés, viszont garantáltan szórakoztató elfoglaltság.

Füstölös kerti grill kompromisszumos megoldásként?

A kombi grillek akkor kerülhetnek szóba, ha többfunkciós megoldást keresel. A füstölős kerti grill egyszerre teszi lehetővé a grillezést és a füstölést, így takarékosabb megoldás. A saját készítésű füstölt finomságok kedvelőinek viszont érdemes egy profi kerti füstölőben is gondolkodni.

Gyakori használatra: gázpalackos kerti grill

Az ilyen kerti grillsütők nem termelnek füstöt vagy hamut, így használhatók kültéren, de akár félig zárt helyeken, például teraszokon vagy verandákon is. A gázpalackkal működő kerti grillek általában kerekekkel is rendelkeznek a könnyebb mozgatás érdekben, nagy grillezőfelületük és tárolóhelyük is van. Kiválóan alkalmasak gyakori használatra, így ezt a típusú kerti grillt akkor érdemes megfontolni, ha spórolni szeretnél az üzemeltetési költségen.

A kerti gázgrillek előnyei és hátrányai

  • Elkerülhető velük a tűzrakás
  • Azonnal használatra készek
  • Egyszerűen kezelhetők
  • Nem füstölnek
  • Gázpalack szükséges használatukhoz
  • A rajtuk sült hús nem kap füstös aromát
  • Nagyobb és nehezebb konstrukciójúak

Elektromos kerti grillsütők

Az elektromos kerti grilleket a kertben vagy a lugasban is beüzemelheted. Könnyen kezelhetők, azonnal üzemkészek és nem termelnek füstöt. Az elektromos kerti grillsütő használatához azonban tápkábel szükséges, ami megzavarja az élményt. Ráadásul hideg vagy szeles időben a grillfelület gyorsan lehűl, és így fedővel kell grillezni.

Elektromos kerti grillek - pro és kontra

  • Gyorsan felmelegedő grillezőtér
  • Egyszerű kezelhetőség
  • Könnyű tisztítás
  • Áram szükséges a használathoz
  • A húst nem hatja át a füstös aroma

?

A Barbecue nem csak egy szósz – tudod mi a különbség a grillezés és a BBQ-sütés között?

A grillezés az élelmiszerek gyors hőkezeléséből áll, magas hőmérsékleten, közvetlenül (vagy közvetve) a hőforrás felett. Ezzel ellentétben a barbecue vagy BBQ-sütés tipikusan alacsonyabb hőmérsékleten történik, így hosszabb elkészítési idő és füst jelenléte jellemzi. Ehhez a módszerhez kínálatunkban többféle speciális BBQ sütő közül válogathatsz.

Kerti grillsütő választás az anyag alapján

Az anyag, amelyből a kültéri grill készül, nemcsak a teljes szerkezet szilárdságát és stabilitását határozza meg, hanem a tartósságot és a hőmérsékleti jellemzőket is. Mi a különbség a kerti grillek között a felhasznált anyag tekintetében?

  • A fémlemezes grillek megfizethetőek, könnyűek, de ugyanakkor a legkevésbé stabilak is a konstrukciót tekintve.
  • A zománcozott grillsütők nagyobb kényelmet biztosítanak, de idővel a felületük kopni kezd.
  • Egy rozsdamentes acél kerti grill nagyon könnyen tisztítható, masszív felépítésű és hosszú élettartamú.
  • Az öntöttvas grillsütők a legjobbak közé tartoznak. Nagyon tartósak és kiváló a hőmegtartó képességük.
  • A kerámia grillek osztják el a hőt, és általában letisztult kialakításúak.

Érdemes körülnézni a grill kiegészítők kategóriájában is. Jó hasznát veheted pl. egy új grill kesztyűnek, ami fokozott biztonságot nyújt grillezés közben. De a kerti grilled élettartamát is növelheted a megfelelő takaróponyva használatával.

Egy kerti sütő sem nélkülözheti a praktikus tartozékokat

Az egyik legfontosabb kerti grill tartozék a fedő. Rossz időben különösen értékelni fogod. Az olyan grilleknél, amelyek fedővel vannak felszerelve gyakran található beépített hőmérő is, ami a belső hőmérsékletet jelzi ki. Így nem kell feleslegesen levenni a fedőt, nem szökik el hő és a grillezés is gazdaságosabb. Mit találhatsz még hasznosnak?

  • A kerekek arra szolgálnak, hogy megkönnyítsék a kerti grill egyik helyről a másikra történő mozgatását. Ha a választott készüléknek nincs is kereke, de kisebb méretű, akár egy grillkocsit is beszerezhetsz hozzá.
  • A megfelelő tárolóhely azért fontos, hogy minden szükséges dolgot a kezed ügyében tarthass - legyen szó grilleszközökről vagy a kedvenc grillszószódról.
  • A kihúzható hamutartó felfogja a hamut, így megkönnyíti a kerti grillező használat utáni karbantartását és tisztítását.
  • A hőálló fogantyúk azért kiemelkedő jelentőségűek, mert a fém vezeti a hőt és könnyen égési sérüléseket okozhat.

i

Továbbra is bizonytalan vagy, melyik lenne számodra a legmegfelelőbb kerti grillsütő?

A leírás elrejtése
Hasznosnak találtad ezt az információt?
Ez az űrlap csak a fenti leírásban található információk értékelésére szolgál.
Ha kérdésed van a termékekkel, szolgáltatásokkal, szállítással, vagy egyéb ügyekkel kapcsolatban, keresd fel ügyfélszolgálatunkat.
Mit javíthatnánk benne? Hiányolsz valamit? Valami rosszul van feltüntetve? Oszd meg velünk.

Legtöbbet eladott

1.
La Proromance Barbeque CHB-02 Szállításra kész > 5 db
Grill - faszén tüzelésű, kerti, beépített füstölővel és füstölő, grillfelület 2043,5 cm², méretek 120 × 100 × 55 cm (Ma×Sz×Mé), grillezőfelület anyaga acél, grill anyaga acél, füstelvezető, lehajtható felület, fedő és hőmérő, tömege 21,5 kg
55 790 Ft

2.
Weber SPIRIT EPX-325S GBS Szállításra kész > 5 db
Grill - gáz, kerti, grillfelület 2745 cm², méretek 160 × 126 × 81 cm (Ma×Sz×Mé), grillezőfelület anyaga öntöttvas, grill anyaga acél, tapadásmentes felület, csepptálca, kerekek, hőszabályzás, hőmérő és tárolóhely, tömege 55,792 kg
-26 %
612 090 Ft
450 790 Ft

3.
Enders Boston Black 3K Turbo Szállításra kész > 5 db
Grill - gáz, oldalsó gázégővel, állványos, méretek 115 × 59 cm (Ma×Mé), grillezőfelület anyaga rozsdamentes acél, grill anyaga rozsdamentes acél, oldalsó gázégő, csepptálca, lehajtható felület, kerekek, fedő, hőszabályzás és hőmérő, tömege 39 kg
316 490 Ft

Még több
165 termék
Saját márkánk TOP minőség szuper áron
4,5 15×
La Proromance Fire Pit 2 az 1-ben
Kerti tűzrakó - hordozható, minőségi acél, 4 láb a tökéletes stabilitás érdekében, krómozott acélból készült grillrács a grillráccsá alakításhoz, hálós fedéllel, hogy megakadályozza a szikrák kirepülését, egy alátétlemez a hamu felfogására, 2 fogantyú a rács kezeléséhez és egy fa fogantyúval ellátott piszkavas tartozék, hőálló bevonat, méretek: 45 × 45 × 33,5 cm, átmérője 45 cm, falvastagság 0,85 mm, rács 43 × 43 cm, hátlap 30 × 30 cm, tömeg 3,6 kg
Szuper ár
20 790 Ft
Szállításra kész > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: LPRGT52
Classic Kategória Olcsó, de kiválóra értékelt
5,0
COUPLE 2in1 gáz/szén grill
Grill - faszén tüzelésű és gáz, kerti és 2 az 1-ben, méretek 102 × 159 × 49 cm (Ma×Sz×Mé), grillezőfelület anyaga króm, grill anyaga acél, hőszabályzás és hőmérő, tömege 36 kg
Leárazás -13 %
149 990 Ft 172 990 Ft
Szállításra kész 5 db
Termékkód: CMP1338
Arany középút Kiváló ár/érték arány
G21 Florida BBQ Premium Line + ingyen nyomáscsökkentő szelep - Grill Ingyenes
szállítás boltjainkba
4,0
G21 Florida BBQ Premium Line + ingyen nyomáscsökkentő szelep
Grill - gáz, oldalsó gázégővel, kerti és BBQ, grillfelület 4050 cm², méretek 121 × 159 × 62 cm (Ma×Sz×Mé), grillezőfelület anyaga rozsdamentes acél, grill anyaga rozsdamentes acél, oldalsó gázégő, csepptálca, lehajtható felület, kerekek, fedő, hőszabályzás, hőmérő, tárolóhely és kivehető rács, tömege 74 kg
368 390 Ft
Szállításra kész 3 db
Termékkód: PENSK003
Premium Kategória Minőség kompromisszumok nélkül
Weber Ranch Kettle - Grill Ingyenes
szállítás boltjainkba
Weber Ranch Kettle
Grill - faszén tüzelésű, kerti, tűzrakó és gömb, grillfelület 6936 cm², méretek 106 × 113 × 95 cm (Ma×Sz×Mé), grillezőfelület anyaga rozsdamentes acél, grill anyaga zománc, kerekek, fedő, hőszabályzás, hőmérő és kivehető rács, tömege 64 kg
778 790 Ft
Szállításra kész 3 db
Termékkód: WBRGR054
4,0 28×
Cattara BARI
Grill - faszén tüzelésű, gömb és hordozható, grillfelület 1660 cm², méretek 75 × 46 × 50 cm (Ma×Sz×Mé), grillezőfelület anyaga fém, grill anyaga acél, csepptálca, fedő és hőszabályzás, tömege 4 kg
Leárazás -12 %
14 390 Ft 16 290 Ft
Szállításra kész > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: CMP191b
4,3 29×
CATTARA PARTY POINT
Grill - gáz, láva, grillfelület 1770 cm², méretek 102 × 98 × 51 cm (Ma×Sz×Mé), grillezőfelület anyaga fém, grill anyaga rozsdamentes acél, csepptálca, lehajtható felület, fedő, hőszabályzás, hőmérő és kivehető rács, tömege 16 kg
Leárazás -11 %
54 090 Ft 60 490 Ft
Szállításra kész > 5 db
Termékkód: CMP190a
4,5 24×
CATTARA KEG
Grill - faszén tüzelésű, asztali és füstmentes, grillfelület 700 cm², méretek 32 × 22 cm (Sz×Mé), grillezőfelület anyaga öntöttvas, grill anyaga fém, csepptálca és ventilátor, tömege 4,3 kg
Leárazás -16 %
32 090 Ft 38 290 Ft
Szállításra kész > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: AUPRA4677
4,4 11×
CasusGrill
Egyszer használatos grill - egyszer használatos, teljesen természetes anyagokból, hordozható, grillezési felület mérete 24 x 32 cm, 4-6 fő részére, grillezési idő 60 perc, tömege 1,1 kg
4 590 Ft
Szállításra kész > 10 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: HHO031
4,6 48×
SOLO Egyszer használatos grill
Egyszer használatos grill - faszenes, begyújtóval együtt. Időt takarít meg, és maximális kényelmet kínál a grillezés során. Több, mint egy órán keresztül ég.
1 990 Ft
Szállításra kész > 10 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: SOLO008
3,7 17×
La Proromance Barbeque CHB-02
Grill - faszén tüzelésű, kerti, beépített füstölővel és füstölő, grillfelület 2043,5 cm², méretek 120 × 100 × 55 cm (Ma×Sz×Mé), grillezőfelület anyaga acél, grill anyaga acél, füstelvezető, lehajtható felület, fedő és hőmérő, tömege 21,5 kg
Szuper ár
55 790 Ft
Szállításra kész > 5 db
Termékkód: raich03
5,0
Weber Classic Kettle 47 cm fekete
Grill - faszén tüzelésű, kerti, grillfelület 1734 cm², méretek 89 × 51,5 × 55 cm (Ma×Sz×Mé), grillezőfelület anyaga acél, grill anyaga zománc, hőmérő, tömege 8,52 kg
Leárazás -24 %
65 390 Ft 85 590 Ft
Szállításra kész > 5 db
Termékkód: WBR18008
4,5 17×
COMPASS Gril BARREL
Grill - faszén tüzelésű, beépített füstölővel és mozdony, grillfelület 2701 cm², méretek 103 × 108 × 70 cm (Ma×Sz×Mé), grillezőfelület anyaga króm, grill anyaga acél, lehajtható felület, fedő, hőszabályzás és kivehető rács, tömege 16 kg
Leárazás -15 %
53 090 Ft 62 790 Ft
Szállításra kész > 5 db
Termékkód: CMP191f
5,0
Weber COMPACT KETTLE 47 cm
Grill - faszén tüzelésű, hordozható, grillfelület 2209 cm², méretek 43 × 36 × 42 cm (Ma×Sz×Mé), grillezőfelület anyaga acél, grill anyaga zománc, tapadásmentes felület, fedő és hőszabályzás, tömege 7 kg
Leárazás -34 %
45 790 Ft 69 790 Ft
Szállításra kész > 5 db
Termékkód: WBRGR001
3,5 19×
Cattara MANHATTAN
Grill - gáz, oldalsó gázégővel, kerti, grillfelület 2960 cm², méretek 106,5 × 160,5 × 51 cm (Ma×Sz×Mé), grillezőfelület anyaga fém, grill anyaga rozsdamentes acél, oldalsó gázégő, lehajtható felület, fedő, hőszabályzás, hőmérő és kivehető rács, tömege 37 kg
Leárazás -20 %
161 290 Ft 202 790 Ft
Szállításra kész > 5 db
Termékkód: Cattara010
3,7 37×
CATTARA MASTER CHEEF
Grill - gáz, oldalsó gázégővel, kerti, grillfelület 2430 cm², méretek 98 × 133 × 51 cm (Ma×Sz×Mé), grillezőfelület anyaga zománc, grill anyaga rozsdamentes acél, oldalsó gázégő, csepptálca, lehajtható felület, fedő, hőszabályzás, hőmérő és kivehető rács, tömege 25 kg
Leárazás -11 %
112 890 Ft 127 490 Ft
Szállításra kész > 5 db
Termékkód: CMP191a
4,1 10×
VOREL Faszenes grill 71x34,5cm
Grill - faszén tüzelésű, grillfelület 2449 cm², méretek 94 × 115 × 58 cm (Ma×Sz×Mé), grillezőfelület anyaga króm, grill anyaga acél, lehajtható felület, kerekek, fedő, hőszabályzás, hőmérő, tárolóhely és kivehető rács, tömege 17 kg
Leárazás -16 %
51 490 Ft 61 090 Ft
Szállításra kész > 5 db
Termékkód: AUPRA4703a
4,0
Fieldmann FZG 1007
Grill - faszén tüzelésű, beépített füstölővel és mozdony, grillfelület 3420 cm², méretek 78 × 76 × 45 cm (Ma×Sz×Mé), grillezőfelület anyaga króm, lehajtható felület, fedő, hőszabályzás, hőmérő és kivehető rács
44 490 Ft
Szállításra kész 2 db
Termékkód: BOJ114i
4,8 14×
FIELDMANN FZG 1014
Grill - faszén tüzelésű, gömb és hordozható, grillfelület 2290 cm², méretek 90 × 62 × 126 cm (Ma×Sz×Mé), grillezőfelület anyaga króm, grill anyaga acél, tapadásmentes felület, lehajtható felület, kerekek, fedő, hőszabályzás és hőmérő, tömege 19,6 kg
Szuper ár
56 590 Ft
Szállításra kész > 5 db
Termékkód: BOJ404b
3,3
CATTARA SMOKIE faszenes grill füstölővel
Grill - faszén tüzelésű, kerti és beépített füstölővel, méretek 113 × 100 × 55 cm (Ma×Sz×Mé), grillezőfelület anyaga króm, lehajtható felület, tömege 14,7 kg
Leárazás -18 %
40 190 Ft 48 790 Ft
Szállításra kész > 5 db
Termékkód: CMP1282
5,0
G21 Colorado BBQ grill
Grill - faszén tüzelésű és fatüzelésű, kerti, beépített füstölővel, 3 az 1-ben, mozdony és füstölő, grillfelület 3471 cm², méretek 132 × 155 × 78 cm (Ma×Sz×Mé), grillezőfelület anyaga acél, grill anyaga öntöttvas, füstelvezető, tapadásmentes felület, lehajtható felület, kerekek, fedő, hőmérő és kivehető rács, tömege 58 kg
174 390 Ft
Szállításra kész > 5 db
Termékkód: PENSK167
4,7 20×
Fieldmann FZG 1004
Grill - faszén tüzelésű, gömb és hordozható, grillfelület 2290 cm², méretek 68 × 57 × 20 cm (Ma×Sz×Mé), grillezőfelület anyaga króm, grill anyaga fém, lehajtható felület, fedő és kivehető rács, tömege 7,5 kg
33 990 Ft
Szállításra kész 2 db
Termékkód: BOJ114e
5,0
La Proromance Lava Egg Kamado 18
Grill - kamado, prémium anyagokból, faszénhez, kerti és hordozható, minőségi mázas kerámia, rozsdamentes acél rostély, öntöttvas rács szénhez, öntöttvas kémény huzatszabályozással, összecsukható polcok kampós tartozékok akasztásához, hőmérő, kerekek fékekkel, csomagos gereblyében, fogantyú a rostély és a fedőlemez emeléséhez, grill átmérője 45,7 cm, grillrács átmérője 38,3 cm, munkamagassága 78 cm, méretei 107 × 116 × 63,8 cm, tömege 62 kg
Szuper ár
225 490 Ft
Szállításra kész > 5 db
Termékkód: BUNLPRGT73
4,8 26×
G21 BBQ big
Grill - faszén tüzelésű, kerti, beépített füstölővel, mozdony és füstölő, grillfelület 2360 cm², méretek 138 × 126 × 72 cm (Ma×Sz×Mé), grillezőfelület anyaga zománc, grill anyaga acél, lehajtható felület, kerekek, fedő, hőmérő és kivehető rács, tömege 32 kg
111 790 Ft
Szállításra kész > 5 db
Termékkód: AV008a
5,0
Weber 70th Anniversary Kettle, 57 cm Metal Grey
Grill - faszén tüzelésű, kerti, tűzrakó és gömb, méretek 107 × 67 × 72 cm (Ma×Sz×Mé), grillezőfelület anyaga acél, grill anyaga zománc, kerekek, fedő, hőszabályzás, hőmérő és kivehető rács, tömege 17 kg
Leárazás -28 %
180 190 Ft 249 990 Ft
Szállításra kész > 5 db
Termékkód: WBRGR055

Kerti grillek

műhelyA Bosch új portálja számos előnyt kínál Az új Bosch PRO360 portál számos előnyt kínál az ügyfelek számára. Például áttekintést kaphatsz a szerszámaidról, megtalálhatod a garanciát, termékinformációkat kérhetsz le, valamint a Bosch Professional szerszámokra vonatkozó garancia ingyenes 3 éves meghosszabbítására...
A grill party talán nem csak szezonális dolog, de nyáron mindenképpen az egyik legnépszerűbb kikapcsolódás és társadalmi esemény közé sorolható. Grill ötletek - 5 tipp, hogy hogyan grillezhetsz könnyedén és stílusosan, bárhol és bármikor!
Szeretnéd a kerti pihenést frissen grillezett ételekkel kellemessé tenni? Még mindig nem tudod, hogy faszenes, elektromos vagy gáz grillsütőt válassz? Cikkünkben elmagyarázzuk a különböző típusok közötti különbségeket, és segítünk kiválasztani az ideális társat a kerti...

Kerti grillek

A Kerti grillek kategóriában összesen 165 termék közül válogathatsz online boltunkban. Rendelésedet hétköznapokon 2 napon belül házhoz szállítjuk. A Budapest több pontján elérhető AlzaBoxokból már másnap felveheted a rendelésed, de ellátogathatsz áruházunkba is.
Tekintsd meg a legolcsóbb termékeket a következő kategóriában: olcsó kerti grillek Az ár alapján a legdrágábbtól csökkenő sorrendbe rendezett termékeket keresd ennél a kategóriánál: legdrágább kerti grillek A termékeket a legnépszerűbbtől a legkevésbé kedveltig rendezve ebben a kategóriában találod: legnépszerűbb, legjobb kerti grillek A vásárlóink körében legnépszerűbb termékeket itt találhatod: kerti grillek vélemények
P-DC1-WEB15
28 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ