Shop roku ApF HU

Elektromos kerékpárok (eBike)

Termékkatalógus
Ár
-
Elérhetőség
Termék állapota
Vásárlói értékelések
Kerékpár típusa
MTB
(62)
Trekking
(14)
Cyclocross
(10)
Városi
(10)
Összecsukható
(4)
Gravel
(3)
Rendeltetése
Férfi
(111)
Női
(114)
Akkumulátor elhelyezkedése
Csomagtartó
(7)
Nyeregcső
(4)
Alsó vázcső
(108)
Maximális hatótáv
75 km
200 km
-
Váz anyaga
Alumínium
(47)
Karbon
(71)
Kerék rugózása
Rugózás nélküli
(20)
Rugós villa
(96)
Légvilla
(3)
Rugóút
40 mm
100 mm
-
Kerék átmérője
20"
(4)
26"
(2)
27,5"
(37)
28"/700C
(34)
29"
(41)
28"
(3)

Az elektromos kerékpárok vagy eBike-ok segítenek a pedálozásban, ezáltal kisebb erőkifejtéssel vagy nagyobb sebességgel haladhatsz. Az eBike-ok akkumulátorainak töltéséhez mindössze egy hagyományos 230 V-os konnektorra van szükség. Az elektromos biciklik kiválasztásakor a legfőbb szempontok a felhasználás célja, a hatótávolság, a terhelhetőség és a terepviszonyok. Szeretnéd jobban megismerni az elektromos kerékpárok világát? Akkor tarts velünk, és olvass tovább.

Tovább

Miért érdemes eBike-ot venni?

Bár egy elektromos kerékpár többe kerül, mint egy normál kerékpár, több ok is szól amellett, hogy beszerezz egyet.

  • Teljesen feltöltött akkumulátorral bármilyen terepen akár nagy távolságokat is megtehetsz túlzott erőfeszítés nélkül.
  • Tarts lépést fizikailag fittebb partnerekkel és barátokkal.
  • A munkába járás elektromos bicikli használatával környezetbarát, gyors és még megizzadni se fogsz.

Férfi elektromos kerékpár
Nem akarok izzadni munkába menet

Elektromos kerékpár használat
Szeretnék lépést tartani a barátommal a túrákon

Senior elektromos kerékpárok
Idősebb korban is aktívan szeretnék sportolni

Sport elektromos kerékpárok
Járatlan utakat szeretnék fölfedezni

MTB, trekking vagy városi elektromos kerékpárok - számtalan típus létezik

A hagyományos kerékpárokhoz hasonlóan az elektromos kerékpárok is különböző változatokban készülnek a használat és a terepviszonyok függvényében. Az elektromos biciklik között megtalálhatók az MTB, cross, trekking és városi kerékpárok. Mit kínálnak az egyes típusok?

Az MTB elektromos kerékpárok bármilyen hegyre fölsegítenek

Az elektromos MTB kerékpárok népszerűek a hosszabb és igényesebb túrákra vágyó kerékpárosok és a downhill szerelmesei körében. Nem kell a felvonóra várni, ráadásul bármelyik dombra fel- vagy lemehetsz. Könnyű és nehéz terepre egyaránt ajánlottak, és jellemzően 150 km-t lehet velük megtenni egyetlen feltöltéssel.

Az MTB eBike extra erős elektromos motorral rendelkezik, amely védve van a külső hatásoktól (por, sár, nedvesség stb.).

A Cross elektromos kerékpárok ugyanolyan jól közlekednek terepen és közúton egyaránt.

A cross elektromos kerékpárok az egyik legnépszerűbb típus az elektromos rásegítésű kerékpárok között. Kompromisszumot jelentenek az MTB és az országúti kerékpárok között. Alkalmasak aszfalt és terep kerékpárutakra egyaránt. A kirándulásokhoz táskákat is lehet rájuk tenni.

A trekking elektromos kerékpárok ideálisak kerékpáros kirándulásokhoz

A trekking elektromos kerékpárok ugyan úgy, mint az elektromos biciklik, alkalmasak könnyebb és nehezebb terepviszonyok között is, de alapfelszereltségük (sárvédők, lámpák és csomagtartók) gazdagabb, így ideálisak egynapos túrákhoz.

A retro elektromos kerékpárok a modern technológiát ötvözik a klasszikus formatervezéssel.

A városi elektromos kerékpárok jobbak a városi forgalomban, mint a rollerek

A városi elektromos kerékpárok olyan üléssel és kormánnyal vannak felszerelve, hogy kényelmes, függőleges helyzetben lehessen ülni rajtuk. A középső cső lejtése lehetővé teszi a könnyű fel- és leszállást. Az elektromos meghajtásnak köszönhetően nem fogsz megizzadni munkába menet. Egyetlen feltöltéssel körülbelül 100 km-t lehet velük megtenni, és rendszeres használat mellett is csak minimális karbantartást igényelnek.

i

Az összecsukható elektromos kerékpárok a városban is rendkívül praktikusak

Az összecsukható elektromos biciklik gyorsan és egyszerűen összehajthatók és tömegközlekedéssel szállíthatók, vagy egyszerűen tárolhatók otthon vagy az irodában. Az akkumulátoruk hatótávolsága körülbelül 80 km. Alternatívaként egy másik praktikus közlekedési eszköz a városba az elektromos roller.

Férfi és női összecsukható elektromos kerékpár (eco)
Összecsukható elektromos kerékpár

Női városi elektromos kerékpár (e-bike)
Városi elektromos kerékpár

Hogyan válasszunk az elektromos kerékpárok között

A hagyományos kerékpárokkal szemben, amelyeknél elsősorban a vázméret és a váz anyaga, a kerékátmérő, az első villa felfüggesztése, a fékek és a sebességváltó számítanak, addig az e-kerékpároknál néhány más, különleges paramétert is figyelembe kell venni. Ezek elsősorban a motor elhelyezkedése, az eBike sebessége és hatótávolsága.

Férfi és női eBike - mi a különbség köztük?

A kiválasztás első szempontja mindig az legyen, hogy a kerékpár konkrétan kinek ajánlott, vagyis,w hogy az eBike geometriája női vagy férfi testarányokhoz van-e kialakítva.

  • A férfi elektromos kerékpárok esetében a nyereg távolabb van a kormánytól és magasabb a felső cső.
  • A női elektromos kerékpárok szélesebb nyereggel és alacsonyabb felső vázcsővel rendelkeznek a könnyű fel- és leszállás érdekében.
  • A gyermek elektromos kerékpárok általában kisebbek. A lány és fiú modellek csak a különböző színekről ismerhetők fel.

Érdemes pénzt fektetni egy gyermek elektromos bicikli megvásárlására? Ha az egész család eBike felhasználó, akkor mindenképpen. Ezáltal mindenki ugyanolyan gyorsan fog tudni haladni, és nem fog kelleni egymásra várakozni.

Az elektromos kerékpár teljesítménye hatóságilag korlátozva van.

A teljes Európai Unioban hatóságilag vannak szabályozva a közutakra vagy kerékpárutakra tervezett elektromos kerékpárok teljesítménye, amely legfeljebb 250 watt lehet. Ha ez Számodra nem elég, akkor olyan eBike beszerzését javasoljuk, ami burkolatlan felületeken való tekeréshez alkalmas. Az ilyen elektromos kerékpárok többszörös teljesítményt is nyújthatnak. Nem valók azonban közútra vagy kerékpárútra.

Milyen gyorsan tud menni egy eBike?

A teljesítmény mellett az elektromos kerékpárok maximális sebessége is korlátozva van. A maximális sebesség 25 km/h, 10%-os tűréshatárral. A gyártók ezért a sebességkorlátozót 27,5 km/h-ra állították be. Kivételt képeznek egyes strong kerékpárok a hegyekbe, amelyeknek van egy speciális off-road üzemmódjuk, de ezt csak közutakon kívül használhatod.

i

A gázkaros elektromos kerékpárok a kormányra szerelt gázkarral rendelkeznek, ezeket egyáltalán nem kell lábbal hajtani, viszont hivatalosan nem is minősülnek kerékpárnak, motorkerékpár kategóriába sorolják őket.

Az elektromos kerékpár motorjának elhelyezkedése kétféle lehet

Az elektromos motor elhelyezkedése meglehetősen nagy hatással van arra, hogy az elektromos kerékpár hogyan teljesít. Jelenleg kétféle elhelyezést használnak: középen és a hátsó kerékben. Mindegyiknek megvannak a maga előnyei.

Az e-kerékpár hatótávolsága több tényezőtől függ.

Az elektromos biciklik hatótávolsága általában 30 és 200 kilométer között van. A legnagyobb hatótávolsággal rendelkező elektromos kerékpárok egyetlen feltöltéssel akár 200 kilométert is megtehetnek. A maximális hatótávolságot azonban számos tényező befolyásolja. Melyek ezek a legfontosabb paraméterek?

  1. Az eBike hatótávolságának egyik legfontosabb paramétere az akkumulátor kapacitása.
  2. További fontos szempont a kerékpáros testsúlya és vezetési stílusa, amelyeknek pozitív és negatív hatásai egyaránt lehetnek.
  3. A hosszú emelkedők, a nedves talaj, egyszóval bármilyen nehéz terep szintén negatívan hat az eBike hatótávolságára.

Megéri beszerezni egy pót eBike akkumulátort, arra az esetre ha nincs lehetőség töltő használatára.

Az eBike akkumulátorának kapacitása

Az akkumulátor kapacitását Ah-ban (amperórában) adják meg, ami azt jelzi, hogy az akkumulátor mennyi ideig képes ellátni a motort árammal. Az elektromos kerékpár akkumulátorának másik fontos paramétere a feszültség. Ha ismert a kapacitás és a feszültség, kiszámítható a kerékpár hatótávolsága. Hogyan kell számolni?

Mekkora az elektromos kerékpárok terhelhetősége? 170 kg általában a maximum

Az eBike egy bizonyos maximális terhelhetőségig van tervezve, amely magában foglalja maga az elektromos bicikli súlyát is. Mindkettő elsősorban a váz és más alkatrészek anyagától függ. Az átlagos terhelhetőség valahol 110-140 kg körül van. Mikor érdemes egy kicsit magasabb teherbírású elektromos bicikli választása?

  • A 150 kg teherbírású elektromos kerékpár választásakor nem kell aggódnod, ha szélsőségesebb terepviszonyok között használod a biciklit, ahol a váz nagyobb igénybevételnek van kitéve.
  • A 160 kg teherbírású elektromos kerékpárok alkalmasak túrázáshoz, amikor csomagokat is fel kell pakolni a kerékpárra.
  • A 170 kg teherbírású elektromos kerékpárok szinte bármit elviselnek.

i

Az elektromos biciklik önsúlya nem kevés. Igaz, hogy tekerés közben nem érezni az eBike súlyát, mert rásegít a motor, de például lépcsőkön fel kell cipelni. Egy könnyű eBike ezért jó a városban, ahol nem lehet elkerülni a cipekedést.

Mikor érdemes az összteleszkópos elektromos kerékpár választása?

Az elektromos bicikli rendelkezhet rugós villával vagy merev vázzal (rugózás nélkül). Egy összteleszkópos elektromos bicikli az első rugós villa és a hátsó rugós tag kombinációja, ami ideális az igényesebb terepviszonyokhoz. Egyes modelleknél a rugózás szükség szerint zárható és oldható (útközben zárható, emelkedőn pedig oldható).

Hogyan lehet pénzt spórolni az elektromos kerékpár vásárlásakor? Az elektromos kerékpárok akciós áron kategória például a tavalyi modelleket rejtegeti kedvezményes áron.

Mi minden befolyásolja az eBike kerék átmérőjét?

Minél nagyobbak az eBike kerekei, annál gyorsabban tudsz haladni. A kisebb kerekek könnyebben kezelhetők, és jobban megfelelnek a nehezebb terepviszonyoknak. Válaszd ki a kerekek átmérőjét magasságodnak megfelelően.

Rekuperációs e-kerékpárok, amelyeket menet közben is lehet tölteni

A rekuperációval rendelkező elektromos biciklik nem pazarolják a felhasznált energiát. Amikor üresjáratban haladsz lefelé és fékezel, akkor az áram egy részét visszatöltik az akkumulátorba, így nagyobb hatótávolság érhető el.

i

Belefáradtál az "elektromos kerékpár vásár" feliratú hirdetések böngészésébe? A használt, felbontott elektromos kerékpárok kategória kínálatában pontos leírás található az adott termékről. Kifoghatsz mindössze csomagolatlan darabokat is. Egy használt eBike ugyan úgy egy év garanciával rendelkezik, mint egy új.

Maradtak még kérdéseid? További információkat találhatsz cikkünkben

Ha többet szeretnél megtudni az eBike kerékméretének kiválasztásáról, olvasd el cikkünket, amely részletesebben foglalkozik a témával.

Ha kíváncsi vagy korábbi vásárlóink véleményére, keresd a vásárlói vélemények alapján rangsorolt elektromos kerékpár kínálatunkat.

A leírás elrejtése
Hasznosnak találtad ezt az információt?
Ez az űrlap csak a fenti leírásban található információk értékelésére szolgál.
Ha kérdésed van a termékekkel, szolgáltatásokkal, szállítással, vagy egyéb ügyekkel kapcsolatban, keresd fel ügyfélszolgálatunkat.
Mit javíthatnánk benne? Hiányolsz valamit? Valami rosszul van feltüntetve? Oszd meg velünk.

Legtöbbet eladott

1.
Sava 29" DECK 9.2+ Raktáron változat szerint
Elektromos kerékpár - MTB, 29", férfi/női, rugós villa, szabadidős kerékpár, középre felszerelt bafang M500 motor, karbon váz, 482,6 mm magas váz, pedálok a csomagban és tárcsafékek, kerékpározó max. súlya: 120 kg, modellév: 2022
1 208 090 Ft

2.
Sava 29" DECK 9.1+ Raktáron változat szerint
Elektromos kerékpár - elektromos, 29", férfi/női, rugós villa, szabadidős kerékpár, középre felszerelt shengyi motor, karbon váz, 381 mm magas váz, tárcsafékekkel, kerékpározó max. súlya: 120 kg, modellév: 2022
966 490 Ft

3.
Sava 27,5" DECK 9.1 fehér Raktáron változat szerint
Elektromos kerékpár - MTB, 27,5", férfi/női, rugós villa, szabadidős kerékpár, középre felszerelt ExtraDrive 500 motor, karbon váz, 422 mm magas váz, kerékpározó max. súlya: 120 kg, modellév: 2021
966 490 Ft

Még több
120 termék
Saját márkánk TOP minőség szuper áron
Ratikon EHT 9.1 mérete 21"/XL fekete - Elektromos kerékpár Ingyenes
szállítás boltjainkba
4,2 29×
Ratikon EHT 9.1 mérete 21"/XL fekete
Elektromos kerékpár - MTB, 29", férfi/női, rugós villa, szabadidős kerékpár, középre felszerelt vinka motor, alumínium váz, 533 mm magas váz, XL vázméret, üresjárat, pedálok a csomagban és tárcsafékek, kerékpározó max. súlya: 120 kg, modellév: 2021
Szuper ár
629 690 Ft
Szállításra kész > 5 db
Termékkód: SPTratb012
Classic Kategória Olcsó, de kiválóra értékelt
Sava eVikta 6.0 - Elektromos kerékpár Ingyenes
szállítás boltjainkba
4,5
Sava eVikta 6.0
Elektromos kerékpár - összecsukható, 20", férfi/női, rugózás nélküli, szabadidős kerékpár, hátsó bafang motor, karbon váz, kerékpározó max. súlya: 120 kg, modellév: 2023
724 790 Ft
Szállításra kész > 5 db
Termékkód: SPTsav300
Arany középút Kiváló ár/érték arány
Sava 29" DECK 9.1+ mérete 17"/M - red - Elektromos kerékpár Ingyenes
szállítás boltjainkba
4,3 12×
Sava 29" DECK 9.1+ mérete 17"/M - red
Elektromos kerékpár - elektromos, 29", férfi/női, rugós villa, szabadidős kerékpár, középre felszerelt shengyi motor, karbon váz, 381 mm magas váz, M vázméret, tárcsafékek, kerékpározó max. súlya: 120 kg, modellév: 2022
966 490 Ft
Szállításra kész > 5 db
Termékkód: SPTsav374
Premium Kategória Minőség kompromisszumok nélkül
Sava 29" DECK 9.2+ - Elektromos kerékpár Ingyenes
szállítás boltjainkba
4,4 24×
Sava 29" DECK 9.2+
Elektromos kerékpár - MTB, 29", férfi/női, rugós villa, szabadidős kerékpár, középre felszerelt bafang M500 motor, karbon váz, 482,6 mm magas váz, pedálok a csomagban és tárcsafékek, kerékpározó max. súlya: 120 kg, modellév: 2022
1 208 090 Ft
Raktáron változat szerint
Termékkód: SPTsav383nad
Sava eVandra 2.2, méret XL/21" - Elektromos kerékpár Ingyenes
szállítás boltjainkba
4,8
Sava eVandra 2.2, méret XL/21"
Elektromos kerékpár - trekking és elektromos, 28"/700C, férfi, rugós villa, szabadidős kerékpár, középre felszerelt bafang motor, karbon váz, 482,6 mm magas váz, XL vázméret, sárhányó, kerékpározó max. súlya: 120 kg, modellév: 2023
1 014 790 Ft
Szállításra kész 1 db
Termékkód: SPTsav313
Sava 29" DECK 9.1+ - Elektromos kerékpár Ingyenes
szállítás boltjainkba
4,3 12×
Sava 29" DECK 9.1+
Elektromos kerékpár - elektromos, 29", férfi/női, rugós villa, szabadidős kerékpár, középre felszerelt shengyi motor, karbon váz, 381 mm magas váz, tárcsafékekkel, kerékpározó max. súlya: 120 kg, modellév: 2022
966 490 Ft
Raktáron változat szerint
Termékkód: SPTsav374nad
Sava 29" DECK 9.2+ mérete 19"/L - Elektromos kerékpár Ingyenes
szállítás boltjainkba
4,4 24×
Sava 29" DECK 9.2+ mérete 19"/L
Elektromos kerékpár - MTB, 29", férfi/női, rugós villa, szabadidős kerékpár, középre felszerelt bafang M500 motor, karbon váz, 432 mm magas váz, L vázméret, pedálok a csomagban és tárcsafékek, kerékpározó max. súlya: 120 kg, modellév: 2022
1 208 090 Ft
Szállításra kész > 5 db
Termékkód: SPTsav384
Sava eVandra 2.2 - Elektromos kerékpár Ingyenes
szállítás boltjainkba
4,8
Sava eVandra 2.2
Elektromos kerékpár - trekking és elektromos, férfi, rugós villa, szabadidős kerékpár, középre felszerelt bafang motor, karbon váz, 472,6 mm magas váz, sárhányó, kerékpározó max. súlya: 120 kg, modellév: 2023
1 014 790 Ft
Raktáron változat szerint
Termékkód: SPTsav312nad
Sava 29" DECK 9.2+ mérete 17"/M - Elektromos kerékpár Ingyenes
szállítás boltjainkba
4,4 24×
Sava 29" DECK 9.2+ mérete 17"/M
Elektromos kerékpár - MTB, 29", férfi/női, rugós villa, szabadidős kerékpár, középre felszerelt bafang M500 motor, karbon váz, 381 mm magas váz, M vázméret, pedálok a csomagban és tárcsafékek, kerékpározó max. súlya: 120 kg, modellév: 2022
1 208 090 Ft
Szállításra kész > 5 db
Termékkód: SPTsav383
Sava 27,5" DECK 9.2 méret 17" /M - Elektromos kerékpár Ingyenes
szállítás boltjainkba
4,6 14×
Sava 27,5" DECK 9.2 méret 17" /M
Elektromos kerékpár - MTB, 27,5", férfi/női, rugós villa, szabadidős kerékpár, középre felszerelt bafang M500 motor, karbon váz, 422 mm magas váz, M vázméret, kerékpározó max. súlya: 120 kg, modellév: 2021
1 208 090 Ft
Szállításra kész > 5 db
Termékkód: SPTsav109
Sava 29" DECK 9.1+ mérete 19"/L - grey - Elektromos kerékpár Ingyenes
szállítás boltjainkba
4,3 18×
Sava 29" DECK 9.1+ mérete 19"/L - grey
Elektromos kerékpár - elektromos, 29", férfi/női, rugós villa, szabadidős kerékpár, középre felszerelt shengyi motor, karbon váz, 432 mm magas váz, L vázméret, kerékpározó max. súlya: 120 kg, modellév: 2022
966 490 Ft
Szállításra kész > 5 db
Termékkód: SPTsav381
Sava 29" DECK 9.1 mérete 21"/XL - piros - Elektromos kerékpár Ingyenes
szállítás boltjainkba
4,6 13×
Sava 29" DECK 9.1 mérete 21"/XL - piros
Elektromos kerékpár - MTB, 29", férfi/női, rugós villa, szabadidős kerékpár, középre felszerelt ExtraDrive 500 motor, karbon váz, 523,2 mm magas váz, XL vázméret, kerékpározó max. súlya: 120 kg, modellév: 2021
966 490 Ft
Szállításra kész > 5 db
Termékkód: SPTsav101
Sava 27,5" DECK 9.1+ mérete 15"/S - beige - Elektromos kerékpár Ingyenes
szállítás boltjainkba
4,0
Sava 27,5" DECK 9.1+ mérete 15"/S - beige
Elektromos kerékpár - elektromos, 27,5", férfi/női, rugós villa, szabadidős kerékpár, középre felszerelt shengyi motor, karbon váz, 371 mm magas váz, S vázméret, tárcsafékek, kerékpározó max. súlya: 120 kg, modellév: 2022
966 490 Ft
Szállításra kész > 5 db
Termékkód: SPTsav371
Sava 27,5" DECK 9.1 méret 17" /M-fehér - Elektromos kerékpár Ingyenes
szállítás boltjainkba
3,7
Sava 27,5" DECK 9.1 méret 17" /M-fehér
Elektromos kerékpár - MTB, 27,5", férfi/női, rugós villa, szabadidős kerékpár, középre felszerelt ExtraDrive 500 motor, karbon váz, 422 mm magas váz, M vázméret, kerékpározó max. súlya: 120 kg, modellév: 2021
966 490 Ft
Szállításra kész 4 db
Termékkód: SPTsav103
Sava 27,5" DECK 9.2 - Elektromos kerékpár Ingyenes
szállítás boltjainkba
4,6 14×
Sava 27,5" DECK 9.2
Elektromos kerékpár - MTB és elektromos, 27,5", férfi/női, rugós villa, szabadidős kerékpár, középre felszerelt bafang M500 motor, karbon váz, 422 mm magas váz, kerékpározó max. súlya: 120 kg, modellév: 2021
1 208 090 Ft
Raktáron változat szerint
Termékkód: SPTsav108nad
Sava 29" DECK 9.0 mérete 21"/XL - Elektromos kerékpár Ingyenes
szállítás boltjainkba
3,2 16×
Sava 29" DECK 9.0 mérete 21"/XL
Elektromos kerékpár - MTB, 29", férfi/női, rugós villa, szabadidős kerékpár, hátsó RearDrive 350 motor, karbon váz, 482,6 mm magas váz, XL vázméret, kerékpározó max. súlya: 120 kg, modellév: 2021
805 390 Ft
Szállításra kész > 5 db
Termékkód: SPTsav095
Sava 29" DECK 9.1 piros - Elektromos kerékpár Ingyenes
szállítás boltjainkba
4,6 13×
Sava 29" DECK 9.1 piros
Elektromos kerékpár - MTB és elektromos, 29", férfi/női, rugós villa, szabadidős kerékpár, középre felszerelt ExtraDrive 500 motor, karbon váz, 381 mm magas váz, kerékpározó max. súlya: 120 kg, modellév: 2021
966 490 Ft
Raktáron változat szerint
Termékkód: SPTsav099nad
Sava 27,5" DECK 9.1+ - Elektromos kerékpár Ingyenes
szállítás boltjainkba
4,0
Sava 27,5" DECK 9.1+
Elektromos kerékpár - elektromos, 27,5", férfi/női, rugós villa, szabadidős kerékpár, középre felszerelt shengyi motor, karbon váz, 472,6 mm magas váz, tárcsafékekkel, kerékpározó max. súlya: 120 kg, modellév: 2022
966 490 Ft
Raktáron változat szerint
Termékkód: SPTsav371nad
Sava 29" DECK 9.1+ - Elektromos kerékpár Ingyenes
szállítás boltjainkba
4,3 18×
Sava 29" DECK 9.1+
Elektromos kerékpár - elektromos, 29", férfi/női, rugós villa, szabadidős kerékpár, középre felszerelt shengyi motor, karbon váz, 432 mm magas váz, kerékpározó max. súlya: 120 kg, modellév: 2022
966 490 Ft
Raktáron változat szerint
Termékkód: SPTsav380nad
Sava 27,5" DECK 9.1 fehér - Elektromos kerékpár Ingyenes
szállítás boltjainkba
3,7
Sava 27,5" DECK 9.1 fehér
Elektromos kerékpár - MTB, 27,5", férfi/női, rugós villa, szabadidős kerékpár, középre felszerelt ExtraDrive 500 motor, karbon váz, 422 mm magas váz, kerékpározó max. súlya: 120 kg, modellév: 2021
966 490 Ft
Raktáron változat szerint
Termékkód: SPTsav102nad
Sava 29" DECK 9.0 - Elektromos kerékpár Ingyenes
szállítás boltjainkba
3,2 16×
Sava 29" DECK 9.0
Elektromos kerékpár - MTB, 29", férfi/női, rugós villa, szabadidős kerékpár, hátsó RearDrive 350 motor, karbon váz, 482,6 mm magas váz, kerékpározó max. súlya: 120 kg, modellév: 2021
805 390 Ft
Raktáron változat szerint
Termékkód: SPTsav093nad
Sava 29" DECK 9.1+ mérete 17"/M - grey - Elektromos kerékpár Ingyenes
szállítás boltjainkba
4,3 18×
Sava 29" DECK 9.1+ mérete 17"/M - grey
Elektromos kerékpár - elektromos, 29", férfi/női, rugós villa, szabadidős kerékpár, középre felszerelt shengyi motor, karbon váz, 381 mm magas váz, M vázméret, kerékpározó max. súlya: 120 kg, modellév: 2022
966 490 Ft
Szállításra kész > 5 db
Termékkód: SPTsav380
Sava 29" DECK 9.2 méret 17" /M - Elektromos kerékpár Ingyenes
szállítás boltjainkba
4,4 13×
Sava 29" DECK 9.2 méret 17" /M
Elektromos kerékpár - MTB és elektromos, 29", férfi/női, rugós villa, szabadidős kerékpár, középre felszerelt bafang M500 motor, karbon váz, 381 mm magas váz, M vázméret, kerékpározó max. súlya: 120 kg, modellév: 2021
1 208 090 Ft
Szállításra kész 5 db
Termékkód: SPTsav111
Sava 29" DECK 9.2 mérete 21"/XL - Elektromos kerékpár Ingyenes
szállítás boltjainkba
4,4 13×
Sava 29" DECK 9.2 mérete 21"/XL
Elektromos kerékpár - MTB és elektromos, 29", férfi/női, rugós villa, szabadidős kerékpár, középre felszerelt bafang M500 motor, karbon váz, 482,6 mm magas váz, XL vázméret, kerékpározó max. súlya: 120 kg, modellév: 2021
1 208 090 Ft
Szállításra kész > 5 db
Termékkód: SPTsav113

Elektromos kerékpárok (eBike)

tanácsadóMilyen elektromos kerékpárt vegyek? Tanácsot adunk a megfelelő elektromos kerékpár kiválasztásához. Segítünk eligazodni több olyan kulcsfontosságú szempont között, amelyek fontosak a megfelelő választáshoz. Az e-bike-ot városi közlekedésre és nagyobb kihívást jelentő terepen egyaránt használhatod. Az...
A kerékpározás méltán az egyik legkedveltebb módja a nyári hónapok eltöltésének. Cikkünkben 6 tippet adunk izgalmas magyarországi kerékpártúrákra, de azt is megtudhatod, hogyan készítsd fel a kerékpárodat a nyárra, és hogy idén miért ne hagyd az utolsó pillanatra a...
A megfelelő kerékpár kiválasztása alapvetően befolyásolja komfortérzetünket, míg egy rosszul kiválasztot egy életre elveheti kedvünket tőle. Összefoglaljuk az ideális kerékpár kiválasztásának szempontjait.

Elektromos kerékpárok (eBike)

A Elektromos kerékpárok (eBike) kategóriában összesen 120 termék közül válogathatsz online boltunkban. Rendelésedet hétköznapokon 2 napon belül házhoz szállítjuk. A Budapest több pontján elérhető AlzaBoxokból már másnap felveheted a rendelésed, de ellátogathatsz áruházunkba is.
Tekintsd meg a legolcsóbb termékeket a következő kategóriában: olcsó elektromos kerékpárok (eBike) Az ár alapján a legdrágábbtól csökkenő sorrendbe rendezett termékeket keresd ennél a kategóriánál: legdrágább elektromos kerékpárok (eBike) A termékeket a legnépszerűbbtől a legkevésbé kedveltig rendezve ebben a kategóriában találod: legnépszerűbb, legjobb elektromos kerékpárok (eBike) A vásárlóink körében legnépszerűbb termékeket itt találhatod: elektromos kerékpárok (eBike) vélemények
P-DC1-WEB05
28 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ