A május 28. és 29. ünnepnapok miatt üzleteink zárva tartanak, azonban még mindig kényelmesen vásárolhatsz online.

GPS navigációk

Termékkatalógus
Ár
-
Elérhetőség
Termék állapota
Rendeltetés
Autó
(31)
Teherautó
(9)
Motorkerékpár
(2)
Univerzális
(1)
Autóbusz
(6)
Kijelző mérete
0,80 "
9 "
- 2,03 cm 22,86 cm
Memóriakártya típusa
SD
(2)
Micro SD
(11)
Micro SDHC
(6)
Jelentési nyelv
Angol
(30)
Cseh
(28)
Francia
(23)
Magyar
(22)
Német
(24)
Felület nyelve
Cseh
(20)
Angol
(19)
Német
(19)
Szlovák
(19)
Magyar
(17)

A GPS navigáció a klasszikus papír térképet helyettesíti az út során. Lehetővé teszi az út megtervezését, a hozzávetőleges utazási idő vagy a pontos távolság kiszámítását, vagy figyelmeztetések beállítását sebességmérő kamerák és esetleges lezárások esetén. A választáskor számos fontos jellemzőt kell figyelembe venni. Melyek ezek?

Tovább

A GPS navigációs előnyei és hátrányai

A hagyományos papír térképhez képest a GPS navigáció számos előnnyel, ám hátránnyal is rendelkezik.

 • Frissített térkép.
 • Utazási idő kiszámítása.
 • Hangutasítások.
 • Figyelmeztetés túlzott sebesség esetén.
 • Széles választék a járműveknek megfelelően.
 • Vámhatóságok, torlódások, útjavítások áttekintése.
 • Magas beszerzési ár.
 • Időről időre frissíteni kell.
 • Vezetékes csatlakozást vagy feltöltött akkumulátort igényel.

Gyakran jársz a természetben útjelzők nélkül és mindig szükséged lenne egy térképre? A navigációs rendszer nem biztos, hogy az egész útra elegendő akkumulátor-kapacitással rendelkezik. Ilyen esetben a hagyományos térképek nagy segítséget jelentenek.

Miért legyen GPS navigációnk az okostelefonok korában?

A mai okostelefonok már annyira multifunkciósak, hogy a GPS navigációs funkciókat is képesek kezelni. Fő gyengepontjuk, azonban, hogy ehhez Internet-kapcsolatra vagy nagy mennyiségű adat letöltésére van szükségük. A telefon folyamatos használata egy hosszú úton túlmelegedéshez és az akkumulátor károsodásához vezethet. Erre a célra építik be a GPS navigációs rendszereket.

i

Az útvonaltervezést a telefontartó és a mobilalkalmazás is tudja kezelni. A telefonos navigáció, azonban, folyamatos Internet-kapcsolatot igényel, amely gyorsabban meríti az akkumulátort.

Hogyan osztható fel a GPS navigáció a járművek alapján?

Általában a személyautók, motorok és tehergépjárművek GPS rendszereit különböztetjük meg. Mindegyik típusnak megvannak a sajátos jellemzői, amelyek az adott környezetben történő egyszerű és problémamentes használathoz szükségesek.

GPS navigáció autóhoz

Az autós navigációs eszközök a praktikumot és az elegáns megjelenést ötvözik. Az olyan funkciókra összpontosítanak, mint az érdekes helyek megjelenítése, a parkolási asszisztens és a multimédia böngésző, amelyek fontosak az autótulajdonosok számára.

GPS navigáció kamionokhoz

kamionos navigációk kifejezetten kamionsofőrök számára készültek. Fontos funkciókkal bírnak a sofőr számára és segítséget nyújtanak a megfelelő szélességű és minőségű út megtalálásában. A kamionos GPS navigációs rendszerek nagyobb kijelzővel büszkélkedhetnek, amelyek képátlója elérheti a 6 vagy több hüvelyket is.

kiegészítők kínálatában tokokat és tartókat is találhatsz a GPS navigációd számára.

GPS navigáció motorokhoz

motoros navigációk a szabadtéri körülményekhez vannak igazítva, és gyors adatleolvasást garantálnak a kijelzőről. Ezért védelmet élveznek az esővel szemben, egyes modellek pedig napellenzővel is el vannak látva. A prémium motoros GPS navigációs rendszerek Bluetooth-on keresztül közvetlenül a sisakba is továbbíthatják a hangokat.

GPS navigáció kerékpárhoz

kerékpáros navigációkat az alkalmi túrázók és a profi kerékpárosok fogják értékelni, akik napi szinten tekernek. Hasonlóak a motoros változathoz, ám könnyebbek, hogy ne befolyásolják túlzottan a kerék kormányzását. A kerékpáros GPS alkalmazások a kisebb kijelzőben is eltérnek, amely kevesebb információt kínál, gyakran színes látvány nélkül.

GPS navigáció turistáknak

A turisztikai GPS navigáció elsősorban a távoli területeket bejáró gyalogosok számára készült, ahol nem egyszerű telefonos jelet találni. Rendkívül ellenálló eszköz magas kapacitású akkumulátorral, kisebb kijelzővel és alacsony súllyal. A turisztikai GPS navigációt általában magasságmérővel és iránytűvel látják el.

GPS navigációk extra funkciókkal

A kiegészítő funkciókkal ellátott GPS navigációk rádióval vagy kamerával is rendelkeznek.

Autós GPS navigációk menetrögzítő kamerával

Az autós navigációk menetrögzítő kamerával a hagyományos autós navigációt egy kamerával egészítik ki, amely rögzíti az utat, és baleset esetén felhasználhatod a felvételeket. Az ilyen típusú autós navigációt úgy kell elhelyezned, hogy megfelelően rögzíthesse a képet.

Autós rádió GPS navigációval

Az autórádiók GPS navigációval közvetlenül a műszerfalhoz vannak csatlakoztatva. Méretük általában 2 DIN, azaz két autós rádió, és a rádió mellett CD-k, DVD-k és USB pendrive tartalmát is le tudják játszani. Ideális megoldás bárki számára, aki a GPS navigáció és a rádió modern kombinációját keresi.

i

Beépített autós navigáció – még mindig módi?

A beépített autós navigáció már hosszú ideje népszerű és fontos berendezés. Általában a műszerfalon helyezik el az autó legyártása során, vagy külön beszerezhető, például, egy beépített rádióval egy szettben. Manapság a beépített GPS navigáció már egy drágább megoldásnak számít, amely szükségtelen sok helyet foglal el az autóban.

Milyen térképeket tartalmaz a navigáció?

A GPS navigáció kiválasztásának fontos jellemzője a lefedettsége és a térképek frissítése.

GPS navigációs lefedettség, avagy hová tervezel menni?

A térképek és lefedettségük jelentik bármely autós GPS navigáció alapját. Alaposan gondold át, hogy csak Magyarország területén használnád a rendszert, vagy külföldre is tervezel vele utazni. Minden egyes GPS navigációhoz tartozik egy előre telepített térképcsomag. A legjobb autós navigáció az, amelyik minden szükséges térképet magában foglal a vásárlástól kezdve.

 • Az alap modellek általában csak Magyarország térképét tartalmazzák.
 • Később is vásárolhatsz csomagokat, vagy egy bizonyos ország térképeit is beszerezheted.
 • A drágább autós navigációk Közép- és Kelet-Európa térképeit, és még sok mást is magukban foglalnak.

Fedezz fel új útvonalakat a frissített GPS navigációval

A térképfrissítések szintén szorosan kapcsolódnak az útvonaltervezéshez. Nincs annál rosszabb, mint hogy egy elavult GPS egy már nem használt autópályára tereljen. Számos gyártó kínál ingyenes frissítéseket a készülék élettartamára vagy a vásárlástól számított meghatározott időtartamra. Alternatív megoldásként a frissített térképeket meg is vásárolhatod a GPS navigációdhoz.

Autós GPS navigáció frissítés ingyen? Lehetséges – néhány gyártó élettartam frissítéssel kínálja a GPS navigációk térképeit.

GPS navigáció – mire figyeljünk a választáskor?

GPS navigáció választásakor az alábbi jellemzőkre érdemes összepontosítanunk.

Mennyi ideig bírja a GPS navigáció egy töltéssel?

Egy átlagos autós vagy kamionos GPS navigációnál nem kell aggódnod az akkumulátor kapacitása miatt, hiszen az út során folyamatos az energiaellátás. Ezért ez a paraméter a kerékpárosok számára fontos, akik útközben nem tudják tölteni GPS rendszerüket. Akár 6 órás üzemidejű navigációt is választhatsz, így a kapacitást az útvonalaidhoz igazíthatod.

A GPS navigáció kijelzőjének mérete

Az autós GPS rendszer általában 3,5 hüvelykes, tehát 9 cm-nél kisebb képátlóval rendelkezik. A kényelmes használat és áttekintés érdekében érdemes 4-5 hüvelyk körüli átlóval bíró navigációt választani, de akár 9 hüvelykeset is beszerezhetsz, ha annyira nagy az autód műszerfala és a navigáció nem akadályozza a kilátást.

i

Egy bizonyos márkát kedvelsz? A TomTom, Garmin, Mio és Navitel navigációk népszerűek.

A GPS navigáció nyelvi lokalizációja

A GPS navigáció különféle nyelvi lokalizációkkal érkezik. A leggyakoribb és felületi nyelvek a magyar, az angol és a német. Válassz olyan GPS navigációt, amelyet érteni fogsz.

Hány térképet bír el egy GPS navigáció?

A belső tárhely jellemzője megmutatja, hogy hány térképet és érdekes helyszínt képes a GPS navigáció tárolni. Modelltől függően akár 16 GB adatról is lehet szó, de több térkép vagy akár zene tárolása érdekében a tárhely SD kártya használatával tovább bővíthető. Ezért azt ajánljuk, hogy a GPS navigációt a térképeid és a szükséges fájljaid mennyisége alapján válaszd meg.

A GPS navigáció RDS-TMC segítségével figyeli az aktuális forgalmi és időjárási helyzetet

Az RDS-TMC vevővel ellátott autós GPS navigációk időben felismerik a forgalmi problémákat és megfelelő tájékoztatást nyújtanak róluk. A sofőrnek ezért a szolgáltatásért nem kell extra költséget fizetnie.

Az Internet-kapcsolat kiszélesíti a GPS navigáció használatának lehetőségeit

Az Internet-kapcsolattal rendelkező GPS navigáció nagyban megkönnyíti az utadat. Ennek a funkciónak köszönhetően mindig aktuális információkkal fogsz rendelkezni a forgalommal kapcsolatban. A Wi-Fi hálózathoz történő csatlakozás lehetővé teszi a térképet számítógép nélküli frissítését, vagy akár az okostelefonon megtervezett útvonal továbbítását a GPS navigációba.

A GPS navigáció hasznos tulajdonságai és funkciói

Egy autós navigáció számos funkcióval és jellemzővel rendelkezhet, amely még élvezetesebbé teszi az utazást.

 • A parkolási asszisztens segít parkolóhelyet találni a rendeltetési helyen.
 • A multimédiás böngésző lehetővé teszi fényképek megtekintését és a zenelejátszást.
 • A Live szolgáltatások az RDS-TMC vevőn keresztül ingyenesen továbbítják a legfrissebb forgalmi információkat.
 • A sávtartó asszisztens segít időben besorolni a megfelelő sávba.
 • Az érdekes helyszínek támogatása megmutatja a közelben található benzinkutakat, parkolókat, érdekes helyeket stb.
 • A tükröződésmentes kijelző megakadályozza a kellemetlen vakítást és kiváló láthatóságot biztosít.
 • A kereszteződések fotorealisztikus előnézete megkönnyíti a tájékozódást a kereszteződés grafikus ábrázolásának köszönhetően.
 • Az Eko útvonal funkció az üzemanyag-megtakarítás és a környezetre gyakorolt negatív hatások csökkentése alapján tervezi meg az útvonalat.
 • Az autós navigáció kijelzőjén a sebességkorlátozás jelzés a szakasz maximális sebességkorlátját mutatja. Ha túlléped, hangjelzéssel figyelmeztet.

i

Kedvezményes autós navigációt keresel? Kínálatunkban izgalmas darabokkal találkozhatsz

Nem szeretnél szükségtelenül sokat költeni egy olyan alapfelszereltségre, mint az autós navigáció? Kínálatunkban kedvezményes áron találhatsz modelleket garanciával.

A leírás elrejtése
Hasznosnak találtad ezt az információt?
Ez az űrlap csak a fenti leírásban található információk értékelésére szolgál.
Ha kérdésed van a termékekkel, szolgáltatásokkal, szállítással, vagy egyéb ügyekkel kapcsolatban, keresd fel ügyfélszolgálatunkat.
Mit javíthatnánk benne? Hiányolsz valamit? Valami rosszul van feltüntetve? Oszd meg velünk.

Legtöbbet eladott

1.
TomTom GO CLASSIC 6“ Szállításra kész > 5 db
GPS navigáció - autós, 6" kijelző, 800 × 480 px felbontás, bluetooth és WiFi, akkumulátor üzemideje 1 óra, 16 GB belső memória, cseh Köztársaság + Európa térképe, RDS TMC (forgalmi információk), sávváltás, radaradatbázis, érintőképernyő, élettartam térképfrissítés mobiltelefonon keresztül, felhasználói felület nyelve magyar, angol
60 790 Ft

2.
NAVITEL E707 Magnetic Szállításra kész > 5 db
GPS navigáció - autós, 7" kijelző, 800 × 480 px felbontás, 8 GB belső memória, cseh Köztársaság + Európa térképe, sávváltás, radaradatbázis, érintőképernyő, élettartam térképfrissítés, felhasználói felület nyelve magyar, angol
46 690 Ft

3.
TomTom GO Basic 6" Europe LIFETIME térképek Szállításra kész > 5 db
GPS navigáció - autós, 6" kijelző, 800 × 420 Mpx felbontás, bluetooth és WiFi, akkumulátor üzemideje 1 óra, 16 GB belső memória, cseh Köztársaság + Európa térképe, parkolási asszisztens (parkolóhely keresés), RDS TMC (forgalmi információk), sávváltás, radaradatbázis, koordináták, érintőképernyő, élettartam térképfrissítés mobiltelefonon keresztül
58 990 Ft

Még több
35 termék
4,7
TomTom GO CLASSIC 6“
GPS navigáció - autós, 6" kijelző, 800 × 480 px felbontás, bluetooth és WiFi, akkumulátor üzemideje 1 óra, 16 GB belső memória, cseh Köztársaság + Európa térképe, RDS TMC (forgalmi információk), sávváltás, radaradatbázis, érintőképernyő, élettartam térképfrissítés mobiltelefonon keresztül, felhasználói felület nyelve magyar, angol
60 790 Ft
Szállításra kész > 5 db
Termékkód: PP585u40
3,1
NAVITEL G550 Moto GPS Lifetime
GPS navigáció - autós, 4,3" kijelző, 480 × 272 px felbontás, bluetooth, FM és zenelejátszó, 8 GB belső memória, cseh Köztársaság + Európa térképe, radaradatbázis, érintőképernyő, élettartam térképfrissítés számítógépen keresztül, felhasználói felület nyelve magyar, angol
53 490 Ft
Szállításra kész 4 db
Termékkód: PP7110c
3,8 10×
NAVITEL E700 Lifetime
GPS navigáció - autós, 7" kijelző, 800 × 480 px felbontás, FM és zenelejátszó, cseh Köztársaság + Európa térképe, sávváltás, radaradatbázis, érintőképernyő, élettartam térképfrissítés számítógépen keresztül, felhasználói felület nyelve magyar, angol
34 790 Ft
Szállításra kész > 5 db
Termékkód: PP700b
5,0
TomTom GO CLASSIC 5“
GPS navigáció - autós, 5" kijelző, 480 × 272 px felbontás, bluetooth és WiFi, akkumulátor üzemideje 1 óra, 16 GB belső memória, cseh Köztársaság + Európa térképe, RDS TMC (forgalmi információk), sávváltás, radaradatbázis, érintőképernyő, élettartam térképfrissítés mobiltelefonon keresztül, felhasználói felület nyelve magyar, angol
Leárazás -8 %
47 690 Ft 51 790 Ft
Szállításra kész > 5 db
Termékkód: PP585u39
4,0
TomTom GO EXPERT 7"
GPS navigáció - 7" kijelző, 1280 × 800 px felbontás, bluetooth és WiFi, akkumulátor üzemideje 2 óra, 32 GB belső memória, hangvezérlés, érintőképernyő, élettartam térképfrissítés, felhasználói felület nyelve magyar, angol
192 690 Ft
Szállításra kész > 5 db
Termékkód: PP585u43
5,0
TomTom GO Discover 6“
GPS navigáció - autós, 6" kijelző, 1280 × 720 px felbontás, bluetooth és WiFi, akkumulátor üzemideje 0,8 óra, cseh Köztársaság + Európa térképe, parkolási asszisztens (parkolóhely keresés), sávváltás, radaradatbázis, érintőképernyő, élettartam térképfrissítés mobiltelefonon keresztül, felhasználói felület nyelve magyar, angol
+1 ajándék melynek értéke 34 890 Ft
Leárazás -6 %
120 790 Ft 128 390 Ft
Szállításra kész > 5 db
Termékkód: PP585u37
4,3 10×
TomTom GO Basic 6" Europe LIFETIME térképek
GPS navigáció - autós, 6" kijelző, 800 × 420 Mpx felbontás, bluetooth és WiFi, akkumulátor üzemideje 1 óra, 16 GB belső memória, cseh Köztársaság + Európa térképe, parkolási asszisztens (parkolóhely keresés), RDS TMC (forgalmi információk), sávváltás, radaradatbázis, koordináták, érintőképernyő, élettartam térképfrissítés mobiltelefonon keresztül
58 990 Ft
Szállításra kész > 5 db
Termékkód: PP585u29
4,3
NAVITEL E505 Lifetime
GPS navigáció - autós, 5" kijelző, 480 × 272 px felbontás, FM, zenelejátszó és videólejátszó, 8 GB belső memória, cseh Köztársaság + Európa térképe, 3D-s épületek, érintőképernyő, élettartam térképfrissítés, felhasználói felület nyelve magyar, angol
32 290 Ft
Szállításra kész > 5 db
Termékkód: PP710b1
TomTom GO EXPERT 5"
GPS navigáció - autós, 5" kijelző, 854 × 480 px felbontás, bluetooth és WiFi, akkumulátor üzemideje 1 óra, 32 GB belső memória, hangvezérlés, cseh Köztársaság + Európa térképe, sávváltás, radaradatbázis, koordináták, 3D-s épületek, érintőképernyő, élettartam térképfrissítés mobiltelefonon keresztül
123 490 Ft
Szállításra kész > 5 db
Termékkód: Tomnav01
TomTom GO Camper Tour
GPS navigáció - autós, 6" kijelző, 800 × 480 px felbontás, bluetooth és WiFi, akkumulátor üzemideje 1 óra, 16 GB belső memória, hangvezérlés, cseh Köztársaság + Európa térképe, RDS TMC (forgalmi információk), radaradatbázis, koordináták, 3D-s épületek, érintőképernyő, élettartam térképfrissítés mobiltelefonon keresztül
123 390 Ft
Szállításra kész > 5 db
Termékkód: Tomnav02
2,6
NAVITEL E707 Magnetic
GPS navigáció - autós, 7" kijelző, 800 × 480 px felbontás, 8 GB belső memória, cseh Köztársaság + Európa térképe, sávváltás, radaradatbázis, érintőképernyő, élettartam térképfrissítés, felhasználói felület nyelve magyar, angol
46 690 Ft
Szállításra kész > 5 db
Termékkód: PP7110d
4,5
TomTom GO Discover 7“
GPS navigáció - autós, 7" kijelző, 1280 × 800 px felbontás, bluetooth és WiFi, akkumulátor üzemideje 2 óra, cseh Köztársaság + Európa térképe, parkolási asszisztens (parkolóhely keresés), sávváltás, radaradatbázis, érintőképernyő, élettartam térképfrissítés mobiltelefonon keresztül, felhasználói felület nyelve magyar, angol
140 990 Ft
Szállításra kész > 5 db
Termékkód: PP585u38
5,0
TomTom GO Basic 5" Europe LIFETIME térképek
GPS navigáció - autós, 5" kijelző, 480 × 272 px felbontás, bluetooth és WiFi, akkumulátor üzemideje 1 óra, 16 GB belső memória, cseh Köztársaság + Európa térképe, RDS TMC (forgalmi információk), sávváltás, radaradatbázis, érintőképernyő, élettartam térképfrissítés mobiltelefonon keresztül, felhasználói felület nyelve angol
58 990 Ft
Szállításra kész 5 db
Termékkód: PP585u28
TomTom GO Camper Max
GPS navigáció - autós, 7" kijelző, 1280 × 800 px felbontás, bluetooth és WiFi, akkumulátor üzemideje 1,93 óra, 32 GB belső memória, hangvezérlés, cseh Köztársaság + Európa térképe, RDS TMC (forgalmi információk), radaradatbázis, koordináták, 3D-s épületek, érintőképernyő, élettartam térképfrissítés mobiltelefonon keresztül
152 990 Ft
Szállításra kész > 5 db
Termékkód: Tomnav03
TomTom GO EXPERT 6"
GPS navigáció - 6" kijelző, 1280 × 800 px felbontás, bluetooth és WiFi, akkumulátor üzemideje 2 óra, 32 GB belső memória, hangvezérlés, érintőképernyő, élettartam térképfrissítés, felhasználói felület nyelve magyar, angol
+1 ajándék melynek értéke 34 890 Ft
172 890 Ft
Szállításra kész 4 db
Termékkód: PP585u44
2,0
Vordon AC-8290 Nexus
Autórádió - meghajtó nélkül, 4×60 W-os erősítő, mérete 2 DIN, érintőkijelző, eltávolítható előlap, Bass Boost, hangszínszabályzó, FM/AM tuner, SD-kártya slot, USB, AUX / Line IN és ISO csatlakozó, Bluetooth, WiFi, GPS, mikrofon, MP3, FLAC, AAC, WAV, WMA és APE formátum támogatás, mikrofon, USB kábel és AUX kábel a csomag része
67 190 Ft
Utolsó termék a raktáron
Termékkód: AUPR329180
4,9
TomTom Rider 500 EU Lifetime motorkerékpáros
GPS navigáció - motorkerékpárhoz, 4,9" kijelző, 480 × 272 px felbontás, bluetooth és WiFi, akkumulátor üzemideje 6 óra, 16 GB belső memória, cseh Köztársaság + Európa térképe, RDS TMC (forgalmi információk), QuickGPSfix (gyorsfókuszos GPS), radaradatbázis, érintőképernyő, élettartam térképfrissítés mobiltelefonon keresztül, felhasználói felület nyelve angol
139 890 Ft
Szállításra kész > 5 db
Termékkód: PP583n03
Vordon VW-910S canbus
Autórádió - meghajtó nélkül, 4×60 W-os erősítő, mérete 2 DIN, Android operációs rendszer, eltávolítható előlap, Bass Boost, hangszínszabályzó, FM/AM tuner, RDS, SD-kártya slot, USB, AUX / Line IN és RCA csatlakozó, Bluetooth, WiFi, GPS, MHL, mikrofon, MP3, FLAC, AAC, WAV, WMA, JPEG, MPEG, DivX, Xvid és APE formátum támogatás, Apple/Android készülékekkel kompatibilis, mikrofon, távirányító, USB kábel és AUX kábel a csomag része
Leárazás
87 890 Ft
Szállításra kész 5 db
Termékkód: AUPR342752
Vordon Player a VW Tiguan 2017 - 2021 modellhez tervezve
Autórádió - meghajtó nélkül, 4×45 W-os erősítő, mérete 2 DIN, Android operációs rendszer, érintőkijelző, hangszínszabályzó, FM/AM tuner, RDS, DAB/DAB+, SD-kártya slot, Bluetooth, GPS, mikrofon, MP3, FLAC, AAC, WAV, WMA és APE formátum támogatás, Apple/Android készülékekkel kompatibilis, mikrofon, USB kábel és AUX kábel a csomag része
133 890 Ft
Szállításra kész 1 db
Termékkód: AUPR329188
Vordon Player a Skoda Kodiaq 2017 - 2021 modellhez tervezve
Autórádió - meghajtó nélkül, 4×45 W-os erősítő, mérete 2 DIN, Android operációs rendszer, érintőkijelző, hangszínszabályzó, FM/AM tuner, RDS, DAB/DAB+, SD-kártya slot, Bluetooth, GPS, mikrofon, MP3, FLAC, AAC, WAV, WMA és APE formátum támogatás, Apple/Android készülékekkel kompatibilis, mikrofon és AUX kábel a csomag része
133 890 Ft
Szállításra kész 1 db
Termékkód: AUPR329186
Vordon Player a VW Touran 2011-2015 modellhez tervezve
Autórádió - meghajtó nélkül, 4×45 W-os erősítő, mérete 2 DIN, Android operációs rendszer, érintőkijelző, hangszínszabályzó, FM/AM tuner, RDS, DAB/DAB+, SD-kártya slot, Bluetooth, GPS, mikrofon, MP3, FLAC, AAC, WAV, WMA és APE formátum támogatás, Apple/Android készülékekkel kompatibilis, mikrofon, USB kábel és AUX kábel a csomag része
133 890 Ft
Szállításra kész 1 db
Termékkód: AUPR329184
Vordon VW-910S canbus
Autórádió - meghajtó nélkül, 4×60 W-os erősítő, mérete 2 DIN, Android operációs rendszer, eltávolítható előlap, Bass Boost, hangszínszabályzó, FM/AM tuner, RDS, SD-kártya slot, USB, AUX / Line IN és RCA csatlakozó, Bluetooth, WiFi, GPS, MHL, mikrofon, MP3, FLAC, AAC, WAV, WMA, JPEG, MPEG, DivX, Xvid és APE formátum támogatás, Apple/Android készülékekkel kompatibilis, mikrofon, távirányító, USB kábel és AUX kábel a csomag része
79 920 Ft
Felbontott raktáron
Termékkód: AUPR342752
Vordon Player a SKODA SUPERB 2015 - 2021 modellhez tervezve
Autórádió - meghajtó nélkül, 4×45 W-os erősítő, mérete 2 DIN, Android operációs rendszer, érintőkijelző, hangszínszabályzó, FM/AM tuner, RDS, DAB/DAB+, SD-kártya slot, Bluetooth, GPS, mikrofon, MP3, FLAC, AAC, WAV, WMA és APE formátum támogatás, Apple/Android készülékekkel kompatibilis, mikrofon, USB kábel és AUX kábel a csomag része
123 820 Ft
Felbontott raktáron
Termékkód: AUPR329191
Vordon Player a VW TOURAN 2016 - 2021 modellhez tervezve
Autórádió - meghajtó nélkül, 4×45 W-os erősítő, mérete 2 DIN, Android operációs rendszer, érintőkijelző, hangszínszabályzó, FM/AM tuner, RDS, DAB/DAB+, SD-kártya slot, Bluetooth, GPS, mikrofon, MP3, FLAC, AAC, WAV, WMA és APE formátum támogatás, Apple/Android készülékekkel kompatibilis, mikrofon, USB kábel és AUX kábel a csomag része
95 020 Ft
Felbontott raktáron
Termékkód: AUPR329187

GPS navigációk

cikkMi az a MirrorLink? A MirrorLink egy rendszer, amely lehetővé teszi, hogy a telefonodat az autód kijelzőjéhez csatlakoztasd. Ezt...
A cseh NAVITEL gyártó kettős menetrögzítő kamerája vigyáz rád - elölről és hátulról egyaránt. Korszerű...

GPS navigációk

A GPS navigációk kategóriában összesen 35 termék közül válogathatsz online boltunkban. Rendelésedet hétköznapokon 2 napon belül házhoz szállítjuk. A Budapest több pontján elérhető AlzaBoxokból már másnap felveheted a rendelésed, de ellátogathatsz áruházunkba is.
Tekintsd meg a legolcsóbb termékeket a következő kategóriában: olcsó GPS navigációk Az ár alapján a legdrágábbtól csökkenő sorrendbe rendezett termékeket keresd ennél a kategóriánál: legdrágább GPS navigációk A termékeket a legnépszerűbbtől a legkevésbé kedveltig rendezve ebben a kategóriában találod: legnépszerűbb, legjobb GPS navigációk A vásárlóink körében legnépszerűbb termékeket itt találhatod: GPS navigációk vélemények
P-DC1-WEB05
28 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ