AlzaBoxy Q1 Akvizice ApF HU

GPS navigációk

Termékkatalógus
Ár
-
Elérhetőség
Termék állapota
Vásárlói értékelések
Márkák
Rendeltetés
Autó
(18)
Teherautó
(13)
Motorkerékpár
(3)
Autóbusz
(5)
Kijelző mérete
4,3 "
7 "
- 10,92 cm 17,78 cm
Memóriakártya típusa
Micro SD
(8)
Micro SDHC
(6)
Nem támogatja
(9)
Tulajdonságok
Vízálló
(3)
Műszerfalra szerelhető
(3)
Jelentési nyelv
Angol
(27)
Cseh
(27)
Francia
(26)
Magyar
(26)
Német
(26)
Felület nyelve
Cseh
(23)
Angol
(23)
Német
(22)
Szlovák
(22)
Francia
(22)
Operációs rendszer kompatibilitás
Android
(20)
IOS
(20)

A GPS navigáció a klasszikus papír térképet helyettesíti az út során. Lehetővé teszi az út megtervezését, a hozzávetőleges utazási idő vagy a pontos távolság kiszámítását, vagy figyelmeztetések beállítását sebességmérő kamerák és esetleges lezárások esetén. A választáskor számos fontos jellemzőt kell figyelembe venni. Melyek ezek?

Tovább

A GPS navigációs előnyei és hátrányai

A hagyományos papír térképhez képest a GPS navigáció számos előnnyel, ám hátránnyal is rendelkezik.

  • Frissített térkép.
  • Utazási idő kiszámítása.
  • Hangutasítások.
  • Figyelmeztetés túlzott sebesség esetén.
  • Széles választék a járműveknek megfelelően.
  • Vámhatóságok, torlódások, útjavítások áttekintése.
  • Magas beszerzési ár.
  • Időről időre frissíteni kell.
  • Vezetékes csatlakozást vagy feltöltött akkumulátort igényel.

Gyakran jársz a természetben útjelzők nélkül és mindig szükséged lenne egy térképre? A navigációs rendszer nem biztos, hogy az egész útra elegendő akkumulátor-kapacitással rendelkezik. Ilyen esetben a hagyományos térképek nagy segítséget jelentenek.

Miért legyen GPS navigációnk az okostelefonok korában?

A mai okostelefonok már annyira multifunkciósak, hogy a GPS navigációs funkciókat is képesek kezelni. Fő gyengepontjuk, azonban, hogy ehhez Internet-kapcsolatra vagy nagy mennyiségű adat letöltésére van szükségük. A telefon folyamatos használata egy hosszú úton túlmelegedéshez és az akkumulátor károsodásához vezethet. Erre a célra építik be a GPS navigációs rendszereket.

i

Az útvonaltervezést a telefontartó és a mobilalkalmazás is tudja kezelni. A telefonos navigáció, azonban, folyamatos Internet-kapcsolatot igényel, amely gyorsabban meríti az akkumulátort.

Hogyan osztható fel a GPS navigáció a járművek alapján?

Általában a személyautók, motorok és tehergépjárművek GPS rendszereit különböztetjük meg. Mindegyik típusnak megvannak a sajátos jellemzői, amelyek az adott környezetben történő egyszerű és problémamentes használathoz szükségesek.

GPS navigáció autóhoz

Az autós navigációs eszközök a praktikumot és az elegáns megjelenést ötvözik. Az olyan funkciókra összpontosítanak, mint az érdekes helyek megjelenítése, a parkolási asszisztens és a multimédia böngésző, amelyek fontosak az autótulajdonosok számára.

GPS navigáció kamionokhoz

kamionos navigációk kifejezetten kamionsofőrök számára készültek. Fontos funkciókkal bírnak a sofőr számára és segítséget nyújtanak a megfelelő szélességű és minőségű út megtalálásában. A kamionos GPS navigációs rendszerek nagyobb kijelzővel büszkélkedhetnek, amelyek képátlója elérheti a 6 vagy több hüvelyket is.

kiegészítők kínálatában tokokat és tartókat is találhatsz a GPS navigációd számára.

GPS navigáció motorokhoz

motoros navigációk a szabadtéri körülményekhez vannak igazítva, és gyors adatleolvasást garantálnak a kijelzőről. Ezért védelmet élveznek az esővel szemben, egyes modellek pedig napellenzővel is el vannak látva. A prémium motoros GPS navigációs rendszerek Bluetooth-on keresztül közvetlenül a sisakba is továbbíthatják a hangokat.

GPS navigáció kerékpárhoz

kerékpáros navigációkat az alkalmi túrázók és a profi kerékpárosok fogják értékelni, akik napi szinten tekernek. Hasonlóak a motoros változathoz, ám könnyebbek, hogy ne befolyásolják túlzottan a kerék kormányzását. A kerékpáros GPS alkalmazások a kisebb kijelzőben is eltérnek, amely kevesebb információt kínál, gyakran színes látvány nélkül.

GPS navigáció turistáknak

A turisztikai GPS navigáció elsősorban a távoli területeket bejáró gyalogosok számára készült, ahol nem egyszerű telefonos jelet találni. Rendkívül ellenálló eszköz magas kapacitású akkumulátorral, kisebb kijelzővel és alacsony súllyal. A turisztikai GPS navigációt általában magasságmérővel és iránytűvel látják el.

GPS navigációk extra funkciókkal

A kiegészítő funkciókkal ellátott GPS navigációk rádióval vagy kamerával is rendelkeznek.

Autós GPS navigációk menetrögzítő kamerával

Az autós navigációk menetrögzítő kamerával a hagyományos autós navigációt egy kamerával egészítik ki, amely rögzíti az utat, és baleset esetén felhasználhatod a felvételeket. Az ilyen típusú autós navigációt úgy kell elhelyezned, hogy megfelelően rögzíthesse a képet.

Autós rádió GPS navigációval

Az autórádiók GPS navigációval közvetlenül a műszerfalhoz vannak csatlakoztatva. Méretük általában 2 DIN, azaz két autós rádió, és a rádió mellett CD-k, DVD-k és USB pendrive tartalmát is le tudják játszani. Ideális megoldás bárki számára, aki a GPS navigáció és a rádió modern kombinációját keresi.

i

Beépített autós navigáció – még mindig módi?

A beépített autós navigáció már hosszú ideje népszerű és fontos berendezés. Általában a műszerfalon helyezik el az autó legyártása során, vagy külön beszerezhető, például, egy beépített rádióval egy szettben. Manapság a beépített GPS navigáció már egy drágább megoldásnak számít, amely szükségtelen sok helyet foglal el az autóban.

Milyen térképeket tartalmaz a navigáció?

A GPS navigáció kiválasztásának fontos jellemzője a lefedettsége és a térképek frissítése.

GPS navigációs lefedettség, avagy hová tervezel menni?

A térképek és lefedettségük jelentik bármely autós GPS navigáció alapját. Alaposan gondold át, hogy csak Magyarország területén használnád a rendszert, vagy külföldre is tervezel vele utazni. Minden egyes GPS navigációhoz tartozik egy előre telepített térképcsomag. A legjobb autós navigáció az, amelyik minden szükséges térképet magában foglal a vásárlástól kezdve.

  • Az alap modellek általában csak Magyarország térképét tartalmazzák.
  • Később is vásárolhatsz csomagokat, vagy egy bizonyos ország térképeit is beszerezheted.
  • A drágább autós navigációk Közép- és Kelet-Európa térképeit, és még sok mást is magukban foglalnak.

Fedezz fel új útvonalakat a frissített GPS navigációval

A térképfrissítések szintén szorosan kapcsolódnak az útvonaltervezéshez. Nincs annál rosszabb, mint hogy egy elavult GPS egy már nem használt autópályára tereljen. Számos gyártó kínál ingyenes frissítéseket a készülék élettartamára vagy a vásárlástól számított meghatározott időtartamra. Alternatív megoldásként a frissített térképeket meg is vásárolhatod a GPS navigációdhoz.

Autós GPS navigáció frissítés ingyen? Lehetséges – néhány gyártó élettartam frissítéssel kínálja a GPS navigációk térképeit.

GPS navigáció – mire figyeljünk a választáskor?

GPS navigáció választásakor az alábbi jellemzőkre érdemes összepontosítanunk.

Mennyi ideig bírja a GPS navigáció egy töltéssel?

Egy átlagos autós vagy kamionos GPS navigációnál nem kell aggódnod az akkumulátor kapacitása miatt, hiszen az út során folyamatos az energiaellátás. Ezért ez a paraméter a kerékpárosok számára fontos, akik útközben nem tudják tölteni GPS rendszerüket. Akár 6 órás üzemidejű navigációt is választhatsz, így a kapacitást az útvonalaidhoz igazíthatod.

A GPS navigáció kijelzőjének mérete

Az autós GPS rendszer általában 3,5 hüvelykes, tehát 9 cm-nél kisebb képátlóval rendelkezik. A kényelmes használat és áttekintés érdekében érdemes 4-5 hüvelyk körüli átlóval bíró navigációt választani, de akár 9 hüvelykeset is beszerezhetsz, ha annyira nagy az autód műszerfala és a navigáció nem akadályozza a kilátást.

i

Egy bizonyos márkát kedvelsz? A TomTom, Garmin, Mio és Navitel navigációk népszerűek.

A GPS navigáció nyelvi lokalizációja

A GPS navigáció különféle nyelvi lokalizációkkal érkezik. A leggyakoribb és felületi nyelvek a magyar, az angol és a német. Válassz olyan GPS navigációt, amelyet érteni fogsz.

Hány térképet bír el egy GPS navigáció?

A belső tárhely jellemzője megmutatja, hogy hány térképet és érdekes helyszínt képes a GPS navigáció tárolni. Modelltől függően akár 16 GB adatról is lehet szó, de több térkép vagy akár zene tárolása érdekében a tárhely SD kártya használatával tovább bővíthető. Ezért azt ajánljuk, hogy a GPS navigációt a térképeid és a szükséges fájljaid mennyisége alapján válaszd meg.

A GPS navigáció RDS-TMC segítségével figyeli az aktuális forgalmi és időjárási helyzetet

Az RDS-TMC vevővel ellátott autós GPS navigációk időben felismerik a forgalmi problémákat és megfelelő tájékoztatást nyújtanak róluk. A sofőrnek ezért a szolgáltatásért nem kell extra költséget fizetnie.

Az Internet-kapcsolat kiszélesíti a GPS navigáció használatának lehetőségeit

Az Internet-kapcsolattal rendelkező GPS navigáció nagyban megkönnyíti az utadat. Ennek a funkciónak köszönhetően mindig aktuális információkkal fogsz rendelkezni a forgalommal kapcsolatban. A Wi-Fi hálózathoz történő csatlakozás lehetővé teszi a térképet számítógép nélküli frissítését, vagy akár az okostelefonon megtervezett útvonal továbbítását a GPS navigációba.

A GPS navigáció hasznos tulajdonságai és funkciói

Egy autós navigáció számos funkcióval és jellemzővel rendelkezhet, amely még élvezetesebbé teszi az utazást.

  • A parkolási asszisztens segít parkolóhelyet találni a rendeltetési helyen.
  • A multimédiás böngésző lehetővé teszi fényképek megtekintését és a zenelejátszást.
  • A Live szolgáltatások az RDS-TMC vevőn keresztül ingyenesen továbbítják a legfrissebb forgalmi információkat.
  • A sávtartó asszisztens segít időben besorolni a megfelelő sávba.
  • Az érdekes helyszínek támogatása megmutatja a közelben található benzinkutakat, parkolókat, érdekes helyeket stb.
  • A tükröződésmentes kijelző megakadályozza a kellemetlen vakítást és kiváló láthatóságot biztosít.
  • A kereszteződések fotorealisztikus előnézete megkönnyíti a tájékozódást a kereszteződés grafikus ábrázolásának köszönhetően.
  • Az Eko útvonal funkció az üzemanyag-megtakarítás és a környezetre gyakorolt negatív hatások csökkentése alapján tervezi meg az útvonalat.
  • Az autós navigáció kijelzőjén a sebességkorlátozás jelzés a szakasz maximális sebességkorlátját mutatja. Ha túlléped, hangjelzéssel figyelmeztet.

i

Kedvezményes autós navigációt keresel? Kínálatunkban izgalmas darabokkal találkozhatsz

Nem szeretnél szükségtelenül sokat költeni egy olyan alapfelszereltségre, mint az autós navigáció? Kínálatunkban kedvezményes áron találhatsz modelleket garanciával.

A leírás elrejtése
Hasznosnak találtad ezt az információt?
Ez az űrlap csak a fenti leírásban található információk értékelésére szolgál.
Ha kérdésed van a termékekkel, szolgáltatásokkal, szállítással, vagy egyéb ügyekkel kapcsolatban, keresd fel ügyfélszolgálatunkat.
Mit javíthatnánk benne? Hiányolsz valamit? Valami rosszul van feltüntetve? Oszd meg velünk.

Legtöbbet eladott

1.
TomTom GO Expert Plus PP Kérés esetén megrendeljük > 5 db
GPS navigáció - teherautóhoz, 7"-es kijelző, 1280 × 800 felbontás, hangvezérlés, RDS TMC (forgalmi információk), sávváltás, QuickGPSfix (gyorsfókuszos GPS), radaradatbázis, 3D-s épületek, élettartam térképfrissítés, aktuális vezetési idő és aktuális sebesség, érintőképernyő, műszerfalra szerelhető, frissítés mobiltelefonon keresztül, forgalmi információk fogadása mobiltelefonnal, 32000 MB belső memória, memóriakártya nélkül, Android és iOS kompatibilis, Bluetooth, WiFi és USB kompatibilis, kábel, tartó, kettős autós töltő és tok a csomag része, tok színe fekete, mérete 122 × 187 × 20 mm (Ma×Sz×Mé), tömege 400 g
191 790 Ft

2.
TomTom GO Expert Plus 6" Szállításra kész > 5 db
GPS navigáció - teherautóhoz, 6"-es kijelző, 1280 × 720 px felbontás, hangvezérlés, RDS TMC (forgalmi információk), sávváltás, QuickGPSfix (gyorsfókuszos GPS), radaradatbázis, 3D-s épületek, élettartam térképfrissítés, aktuális vezetési idő és aktuális sebesség, érintőképernyő, frissítés mobiltelefonon keresztül, forgalmi információk fogadása mobiltelefonnal, 32000 MB belső memória, memóriakártya nélkül, Android és iOS kompatibilis, Bluetooth, WiFi és USB kompatibilis, kábel és tartó a csomag része, tok színe fekete, mérete 100 × 164 × 18 mm (Ma×Sz×Mé), tömege 270 g
146 990 Ft

3.
TomTom GO CLASSIC 5“ Szállításra kész > 5 db
GPS navigáció - autós, 5"-es kijelző, 480 × 272 px felbontás, cseh Köztársaság + Európa térképe, RDS TMC (forgalmi információk), sávváltás, radaradatbázis és élettartam térképfrissítés, érintőképernyő, frissítés mobiltelefonon keresztül, forgalmi információk fogadása mobiltelefonnal, 1 óra akkumulátor üzemidő, 16 GB belső memória, memóriakártya kapacitása 32768 MB, Android és iOS kompatibilis, Bluetooth és WiFi kompatibilis, mérete 104,8 × 162,5 × 23,8 mm (Ma×Sz×Mé), tömege 201 g
56 490 Ft

Még több
27 termék
4,5 17×
TomTom GO CLASSIC 6“
GPS navigáció - autós, 6"-es kijelző, 800 × 480 px felbontás, cseh Köztársaság + Európa térképe, RDS TMC (forgalmi információk), sávváltás, radaradatbázis és élettartam térképfrissítés, érintőképernyő, frissítés mobiltelefonon keresztül, forgalmi információk fogadása mobiltelefonnal, 1 óra akkumulátor üzemidő, 16 GB belső memória, memóriakártya kapacitása 32768 MB, Android és iOS kompatibilis, Bluetooth és WiFi kompatibilis, mérete 104,8 × 162,5 × 23,8 mm (Ma×Sz×Mé), tömege 201 g
59 390 Ft
Szállításra kész > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: PP585u40
3,2 38×
NAVITEL E700 Lifetime
GPS navigáció - autós, autóbuszhoz, teherautóhoz, 7"-es kijelző, 800 × 480 px felbontás, cseh Köztársaság + Európa térképe, sávváltás, radaradatbázis és élettartam térképfrissítés, FM, zenelejátszó és érintőképernyő, frissítés számítógépen keresztül, memóriakártya kapacitása 32 GB, mérete 110 × 175 × 13 mm (Ma×Sz×Mé), tömege 200 g
38 790 Ft
Szállításra kész > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: PP700b
3,0
TomTom GO Expert Plus 7"
GPS navigáció - teherautóhoz, 7"-es kijelző, 1280 × 800 felbontás, hangvezérlés, RDS TMC (forgalmi információk), sávváltás, QuickGPSfix (gyorsfókuszos GPS), radaradatbázis, 3D-s épületek, élettartam térképfrissítés, aktuális vezetési idő és aktuális sebesség, érintőképernyő, frissítés mobiltelefonon keresztül, forgalmi információk fogadása mobiltelefonnal, 32000 MB belső memória, memóriakártya nélkül, Android és iOS kompatibilis, Bluetooth, WiFi és USB kompatibilis, kábel és tartó a csomag része, tok színe fekete, mérete 122 × 187 × 20 mm (Ma×Sz×Mé), tömege 400 g
172 090 Ft
Szállításra kész > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: PP585u47
4,0
TomTom GO Camper Max
GPS navigáció - autós, 7"-es kijelző, 1280 × 800 px felbontás, hangvezérlés, cseh Köztársaság + Európa térképe, RDS TMC (forgalmi információk), radaradatbázis, koordináták, 3D-s épületek és élettartam térképfrissítés, érintőképernyő, frissítés mobiltelefonon keresztül, forgalmi információk fogadása mobiltelefonnal, 1,93 óra akkumulátor üzemidő, 32 GB belső memória, iOS és Android kompatibilis, WiFi és Bluetooth kompatibilis, mérete 122 × 187 × 20 mm (Ma×Sz×Mé), tömege 360 g
154 990 Ft
Szállításra kész 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: Tomnav03
4,0
TomTom GO Expert Plus 6"
GPS navigáció - teherautóhoz, 6"-es kijelző, 1280 × 720 px felbontás, hangvezérlés, RDS TMC (forgalmi információk), sávváltás, QuickGPSfix (gyorsfókuszos GPS), radaradatbázis, 3D-s épületek, élettartam térképfrissítés, aktuális vezetési idő és aktuális sebesség, érintőképernyő, frissítés mobiltelefonon keresztül, forgalmi információk fogadása mobiltelefonnal, 32000 MB belső memória, memóriakártya nélkül, Android és iOS kompatibilis, Bluetooth, WiFi és USB kompatibilis, kábel és tartó a csomag része, tok színe fekete, mérete 100 × 164 × 18 mm (Ma×Sz×Mé), tömege 270 g
146 990 Ft
Szállításra kész > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: PP585u46
4,9 19×
TomTom GO CLASSIC 5“
GPS navigáció - autós, 5"-es kijelző, 480 × 272 px felbontás, cseh Köztársaság + Európa térképe, RDS TMC (forgalmi információk), sávváltás, radaradatbázis és élettartam térképfrissítés, érintőképernyő, frissítés mobiltelefonon keresztül, forgalmi információk fogadása mobiltelefonnal, 1 óra akkumulátor üzemidő, 16 GB belső memória, memóriakártya kapacitása 32768 MB, Android és iOS kompatibilis, Bluetooth és WiFi kompatibilis, mérete 104,8 × 162,5 × 23,8 mm (Ma×Sz×Mé), tömege 201 g
56 490 Ft
Szállításra kész > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: PP585u39
3,0
TomTom GO Navigator 6"
GPS navigáció - autós, 6"-es kijelző, 800 × 480 px felbontás, hangvezérlés, RDS TMC (forgalmi információk), sávváltás, koordináták, 3D-s épületek, élettartam térképfrissítés, aktuális vezetési idő és aktuális sebesség, érintőképernyő, frissítés mobiltelefonon keresztül, forgalmi információk fogadása mobiltelefonnal, 16000 MB belső memória, memóriakártya kapacitása 32000 MB, Android és iOS kompatibilis, Bluetooth, WiFi és USB kompatibilis, kábel és tartó a csomag része, tok színe fekete, mérete 163 × 106 × 18 mm (Ma×Sz×Mé), tömege 270 g
98 290 Ft
Szállításra kész > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: PP585u45
5,0
TomTom GO Superior 7
GPS navigáció - autós, 7"-es kijelző, 1280 × 800 felbontás, hangvezérlés, RDS TMC (forgalmi információk), sávváltás, radaradatbázis, öko útvonal, 3D-s épületek, élettartam térképfrissítés, aktuális vezetési idő és aktuális sebesség, érintőképernyő, frissítés mobiltelefonon keresztül, forgalmi információk fogadása mobiltelefonnal, 32000 MB belső memória, memóriakártya nélkül, Android és iOS kompatibilis, Bluetooth, WiFi és USB kompatibilis, kábel és tartó a csomag része, tok színe fekete, mérete 187 × 122 × 20 mm (Ma×Sz×Mé), tömege 400 g
139 290 Ft
Szállításra kész 2 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: PP585u50
4,0
TomTom GO EXPERT 5"
GPS navigáció - autós, teherautóhoz, 5"-es kijelző, 854 × 480 px felbontás, hangvezérlés, cseh Köztársaság + Európa térképe, sávváltás, radaradatbázis, koordináták, 3D-s épületek és élettartam térképfrissítés, érintőképernyő, frissítés mobiltelefonon keresztül, forgalmi információk fogadása mobiltelefonnal, 1 óra akkumulátor üzemidő, 32 GB belső memória, iOS és Android kompatibilis, WiFi és Bluetooth kompatibilis, mérete 86 × 140 × 19 mm (Ma×Sz×Mé), tömege 207 g
122 890 Ft
Szállításra kész 3 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: Tomnav01
3,5
NAVITEL E505 Lifetime
GPS navigáció - autós, autóbuszhoz, teherautóhoz, 5"-es kijelző, 480 × 272 px felbontás, cseh Köztársaság + Európa térképe, 3D-s épületek és élettartam térképfrissítés, FM, zenelejátszó, videólejátszó és érintőképernyő, 8 GB belső memória, memóriakártya kapacitása 32 GB, mérete 89 × 132 × 14,5 mm (Ma×Sz×Mé), tömege 177 g
32 990 Ft
Szállításra kész > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: PP710b1
5,0
TomTom GO Camper Tour
GPS navigáció - autós, 6"-es kijelző, 800 × 480 px felbontás, hangvezérlés, cseh Köztársaság + Európa térképe, RDS TMC (forgalmi információk), radaradatbázis, koordináták, 3D-s épületek és élettartam térképfrissítés, érintőképernyő, frissítés mobiltelefonon keresztül, forgalmi információk fogadása mobiltelefonnal, 1 óra akkumulátor üzemidő, 16 GB belső memória, memóriakártya kapacitása 32 GB, iOS és Android kompatibilis, WiFi és Bluetooth kompatibilis, mérete 105,6 × 162,9 × 18,9 mm (Ma×Sz×Mé), tömege 262 g
106 590 Ft
Szállításra kész > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: Tomnav02
TomTom GO Superior 6
GPS navigáció - autós, 6"-es kijelző, 1280 × 720 px felbontás, hangvezérlés, RDS TMC (forgalmi információk), sávváltás, radaradatbázis, öko útvonal, 3D-s épületek, élettartam térképfrissítés, aktuális vezetési idő és aktuális sebesség, érintőképernyő, frissítés mobiltelefonon keresztül, forgalmi információk fogadása mobiltelefonnal, 32000 MB belső memória, memóriakártya nélkül, Android és iOS kompatibilis, Bluetooth, WiFi és USB kompatibilis, kábel és tartó a csomag része, tok színe fekete, mérete 164 × 100 × 18 mm (Ma×Sz×Mé), tömege 270 g
114 690 Ft
Szállításra kész 3 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: PP585u49
4,9 11×
TomTom Rider 500 EU Lifetime motorkerékpáros
GPS navigáció - motorkerékpárhoz, 4,9"-es kijelző, 480 × 272 px felbontás, cseh Köztársaság + Európa térképe, RDS TMC (forgalmi információk), QuickGPSfix (gyorsfókuszos GPS), radaradatbázis és élettartam térképfrissítés, érintőképernyő, vízálló, frissítés mobiltelefonon keresztül, forgalmi információk fogadása rádióhullámokkal (RDS-TMC), 6 óra akkumulátor üzemidő, 16 GB belső memória,, Android és iOS kompatibilis, Bluetooth és WiFi kompatibilis, mérete 88,4 × 136,8 × 30,5 mm (Ma×Sz×Mé), tömege 280 g
143 890 Ft
Szállításra kész > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: PP583n03
2,2
NAVITEL E707 Magnetic
GPS navigáció - autós, autóbuszhoz, teherautóhoz, 7"-es kijelző, 800 × 480 px felbontás, cseh Köztársaság + Európa térképe, sávváltás, radaradatbázis és élettartam térképfrissítés, érintőképernyő, 8 GB belső memória, memóriakártya kapacitása 32 GB, mérete 89 × 132 × 17,5 mm (Ma×Sz×Mé), tömege 248 g
42 490 Ft
Szállításra kész > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: PP7110d
5,0
TomTom GO Expert Plus PP
GPS navigáció - teherautóhoz, 7"-es kijelző, 1280 × 800 felbontás, hangvezérlés, RDS TMC (forgalmi információk), sávváltás, QuickGPSfix (gyorsfókuszos GPS), radaradatbázis, 3D-s épületek, élettartam térképfrissítés, aktuális vezetési idő és aktuális sebesség, érintőképernyő, műszerfalra szerelhető, frissítés mobiltelefonon keresztül, forgalmi információk fogadása mobiltelefonnal, 32000 MB belső memória, memóriakártya nélkül, Android és iOS kompatibilis, Bluetooth, WiFi és USB kompatibilis, kábel, tartó, kettős autós töltő és tok a csomag része, tok színe fekete, mérete 122 × 187 × 20 mm (Ma×Sz×Mé), tömege 400 g
182 190 Ft
Felbontott raktáron
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: PP585u48
5,0
TomTom GO Expert Plus PP
GPS navigáció - teherautóhoz, 7"-es kijelző, 1280 × 800 felbontás, hangvezérlés, RDS TMC (forgalmi információk), sávváltás, QuickGPSfix (gyorsfókuszos GPS), radaradatbázis, 3D-s épületek, élettartam térképfrissítés, aktuális vezetési idő és aktuális sebesség, érintőképernyő, műszerfalra szerelhető, frissítés mobiltelefonon keresztül, forgalmi információk fogadása mobiltelefonnal, 32000 MB belső memória, memóriakártya nélkül, Android és iOS kompatibilis, Bluetooth, WiFi és USB kompatibilis, kábel, tartó, kettős autós töltő és tok a csomag része, tok színe fekete, mérete 122 × 187 × 20 mm (Ma×Sz×Mé), tömege 400 g
162 990 Ft
Újszerű raktáron
Termékkód: PP585u48
4,0
TomTom GO Camper Max
GPS navigáció - autós, 7"-es kijelző, 1280 × 800 px felbontás, hangvezérlés, cseh Köztársaság + Európa térképe, RDS TMC (forgalmi információk), radaradatbázis, koordináták, 3D-s épületek és élettartam térképfrissítés, érintőképernyő, frissítés mobiltelefonon keresztül, forgalmi információk fogadása mobiltelefonnal, 1,93 óra akkumulátor üzemidő, 32 GB belső memória, iOS és Android kompatibilis, WiFi és Bluetooth kompatibilis, mérete 122 × 187 × 20 mm (Ma×Sz×Mé), tömege 360 g
131 690 Ft
Újszerű raktáron
Termékkód: Tomnav03
3,2 38×
NAVITEL E700 Lifetime
GPS navigáció - autós, autóbuszhoz, teherautóhoz, 7"-es kijelző, 800 × 480 px felbontás, cseh Köztársaság + Európa térképe, sávváltás, radaradatbázis és élettartam térképfrissítés, FM, zenelejátszó és érintőképernyő, frissítés számítógépen keresztül, memóriakártya kapacitása 32 GB, mérete 110 × 175 × 13 mm (Ma×Sz×Mé), tömege 200 g
36 890 Ft
Felbontott raktáron
Termékkód: PP700b
3,2 38×
NAVITEL E700 Lifetime
GPS navigáció - autós, autóbuszhoz, teherautóhoz, 7"-es kijelző, 800 × 480 px felbontás, cseh Köztársaság + Európa térképe, sávváltás, radaradatbázis és élettartam térképfrissítés, FM, zenelejátszó és érintőképernyő, frissítés számítógépen keresztül, memóriakártya kapacitása 32 GB, mérete 110 × 175 × 13 mm (Ma×Sz×Mé), tömege 200 g
32 990 Ft
Újszerű raktáron
Termékkód: PP700b
3,5
TomTom GO EXPERT 7"
GPS navigáció - 7" kijelző, 1280 × 800 px felbontás, érintőképernyő, akkumulátor üzemideje 2 óra, 32 GB belső memória, hangvezérlés, élettartam térképfrissítés, felhasználói felület nyelve magyar, angol
148 390 Ft
Használt raktáron
Termékkód: PP585u43
3,5
TomTom GO EXPERT 7"
GPS navigáció - 7" kijelző, 1280 × 800 px felbontás, érintőképernyő, akkumulátor üzemideje 2 óra, 32 GB belső memória, hangvezérlés, élettartam térképfrissítés, felhasználói felület nyelve magyar, angol
168 190 Ft
Újszerű raktáron
Termékkód: PP585u43
5,0
TomTom GO Superior 7
GPS navigáció - autós, 7"-es kijelző, 1280 × 800 felbontás, hangvezérlés, RDS TMC (forgalmi információk), sávváltás, radaradatbázis, öko útvonal, 3D-s épületek, élettartam térképfrissítés, aktuális vezetési idő és aktuális sebesség, érintőképernyő, frissítés mobiltelefonon keresztül, forgalmi információk fogadása mobiltelefonnal, 32000 MB belső memória, memóriakártya nélkül, Android és iOS kompatibilis, Bluetooth, WiFi és USB kompatibilis, kábel és tartó a csomag része, tok színe fekete, mérete 187 × 122 × 20 mm (Ma×Sz×Mé), tömege 400 g
132 290 Ft
Felbontott raktáron
Termékkód: PP585u50
4,9 11×
TomTom Rider 500 EU Lifetime motorkerékpáros
GPS navigáció - motorkerékpárhoz, 4,9"-es kijelző, 480 × 272 px felbontás, cseh Köztársaság + Európa térképe, RDS TMC (forgalmi információk), QuickGPSfix (gyorsfókuszos GPS), radaradatbázis és élettartam térképfrissítés, érintőképernyő, vízálló, frissítés mobiltelefonon keresztül, forgalmi információk fogadása rádióhullámokkal (RDS-TMC), 6 óra akkumulátor üzemidő, 16 GB belső memória,, Android és iOS kompatibilis, Bluetooth és WiFi kompatibilis, mérete 88,4 × 136,8 × 30,5 mm (Ma×Sz×Mé), tömege 280 g
107 890 Ft
Használt raktáron
Termékkód: PP583n03
TomTom GO Superior 6
GPS navigáció - autós, 6"-es kijelző, 1280 × 720 px felbontás, hangvezérlés, RDS TMC (forgalmi információk), sávváltás, radaradatbázis, öko útvonal, 3D-s épületek, élettartam térképfrissítés, aktuális vezetési idő és aktuális sebesség, érintőképernyő, frissítés mobiltelefonon keresztül, forgalmi információk fogadása mobiltelefonnal, 32000 MB belső memória, memóriakártya nélkül, Android és iOS kompatibilis, Bluetooth, WiFi és USB kompatibilis, kábel és tartó a csomag része, tok színe fekete, mérete 164 × 100 × 18 mm (Ma×Sz×Mé), tömege 270 g
97 490 Ft
Újszerű raktáron
Termékkód: PP585u49

GPS navigációk

cikkMi az a MirrorLink? A MirrorLink egy rendszer, amely lehetővé teszi, hogy a telefonodat az autód kijelzőjéhez csatlakoztasd. Ezt követően a tartalom közvetlenül tükröződik a két kijelző között, ám maga a rendszer számos hátránnyal rendelkezik, amelyből a legfontosabb a modern telefonok...
A cseh NAVITEL gyártó kettős menetrögzítő kamerája vigyáz rád - elölről és hátulról egyaránt. Korszerű technológiákat (pl. éjszakai látás), hurok felvételt és nagyon egyszerű telepítést kínál. Semmiféleképpen ne becsüld alá a jármű védelmének ezt a módját. Bizonyos...

GPS navigációk

A GPS navigációk kategóriában összesen 27 termék közül válogathatsz online boltunkban. Rendelésedet hétköznapokon 2 napon belül házhoz szállítjuk. A Budapest több pontján elérhető AlzaBoxokból már másnap felveheted a rendelésed, de ellátogathatsz áruházunkba is.

GPS navigációk – megbízható márkák

Tekintsd meg a legolcsóbb termékeket a következő kategóriában: olcsó GPS navigációk Az ár alapján a legdrágábbtól csökkenő sorrendbe rendezett termékeket keresd ennél a kategóriánál: legdrágább GPS navigációk A termékeket a legnépszerűbbtől a legkevésbé kedveltig rendezve ebben a kategóriában találod: legnépszerűbb, legjobb GPS navigációk A vásárlóink körében legnépszerűbb termékeket itt találhatod: GPS navigációk vélemények
P-DC1-WEB20
28 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ