Akvizice ApF HU Shop roku

TomTom GO Superior 6

Termékkatalógus
TomTom GO Superior 6
GPS navigáció - autós, 6"-es kijelző, 1280 × 720 px felbontás, hangvezérlés, RDS TMC (forgalmi információk), sávváltás, radaradatbázis, öko útvonal, 3D-s épületek, élettartam térképfrissítés, aktuális vezetési idő és aktuális sebesség, érintőképernyő, frissítés mobiltelefonon keresztül, forgalmi információk fogadása mobiltelefonnal, 32000 MB belső memória, memóriakártya nélkül, Android és iOS kompatibilis, Bluetooth, WiFi és USB kompatibilis, kábel és tartó a csomag része, tok színe fekete, mérete 164 × 100 × 18 mm (Ma×Sz×Mé), tömege 270 g
Hozzáadás a listához
Jótállás 24 hónap Kód:  PP585u49 Termékszám:  1YD6.002.00 Gyártó honlapja:
TomTom GO Superior 6 114 790 Ft Szállításra kész > 5 db
Vásárlás

Akciós szettek

118 950 Ft
Szett megvásárlása

TomTom GO Superior 6

Az utazás során alkalmazott navigáció ma már alapvető, és sokkal kényelmesebbé teszi az utazást. A praktikus autós TomTom GPS navigáció miután kiválasztod a címet, részletes útvonalat mutat az optimális útvonallal kapcsolatban, és részletes utasításokkal segít az odajutásban. Az útvonalak memorizálásának és papírtérképek használatának ideje lejárt. A kitűnő megjelenítéssel rendelkező 6" méretű kijelző, amelynek felbontása 1280 × 720 px a pontos útvonalat mutatja. Az eszköz továbbá teljesen érintőképernyős, és rendelkezik egy könnyen kezelhető, intuitív kezelőfelülettel. A térkép információk tárolására 32000 MB kapacitású tárhely áll rendelkezésre.

GPS navigáció TomTom GO Superior 6 ...
GPS navigáció TomTom GO Superior 6 ...

A jól ismert TomTom GO Superior 6 autós navigáció legfontosabb paraméterei

  • A modern TomTom autós navigáció a kiválasztott célállomáshoz vezető legalkalmasabb útvonalat jelöli ki
  • A GPS navigáció 6" méretű, remekül olvasható kijelzővel rendelkezik, amelyek a felbontása 1280 × 720 px
  • Érintéssel irányítható képernyő
  • A térkép információk tárolására 32000 MB kapacitású belső memória áll rendelkezésre
  • A következő nagyszerű funkciókkal rendelkezik: hangvezérlés, RDS TMC (forgalmi információk), sávváltás, radaradatbázis, öko útvonal, 3D-s épületek, élettartam térképfrissítés, aktuális vezetési idő és aktuális sebesség
  • A tárolt térképek frissítése a következők segítségével zajlik: mobiltelefonon keresztül
  • A közlekedési hírek frissességéért az alábbi felelős: mobiltelefon
  • A csomagot az alábbiak alkotják: kábel és tartó
  • Az alábbi operációs rendszert támogatja: Android és iOS
  • Az eszközödhöz Bluetooth, WiFi és USB segítségével csatlakoztathatod
  • A tok színe: fekete

A kényelemet a modern funkciók garantálják az utazás során

A praktikus TomTom autós navigáció számos modern funkcióval rendelkezik, amelyek számodra is hasznosak lesznek. A GPS navigáció hangutasításokkal vezérelhető, ami biztonságos és kényelmes lehetőség vezetés közben. Az aktuális sebesség és menetidő megjelenítése segít a útvonal tervezésében és pontosabb érkezési idő becslésében. Városi környezetben, ahol nem vagy jártas, a navigáció trükkös lehet. Az utasítások és vizuális jelzések segítenek a sávváltó funkció használóinak a helyes sáv kiválasztásában, aminek köszönhetően a vezetés biztonságos. A 3D épületmegjelenítés segít a felhasználóknak vizuálisan jobban tájékozódni a területen. A GPS navigáció figyelmeztet téged az útvonalon található sebességmérő kamerákról, ami segít elkerülni a bírságokat.

GPS navigáció TomTom GO Superior 6 ...

Sohasem téved, ha navigálásról van szó

Az ismert TomTom navigáció a megfelelő úton haladva csökkenti az időveszteséget és a stresszt. Csak az úticélt kell beállítanod, a GPS navigáció a fennmaradó munkát elvégzi. Az elmentett térképek aktualizációja mobiltelefonon keresztül történik, amely révén hozzáférhetővé válnak a legújabb térképadatok és utazási információk. A GPS navigáció funkcióinak köszönhetően valós időben kaphatsz friss forgalmi információkat. Ez az opció a hatékonyabb útvonalak tervezésében nagy segítség, valamint a segítségével elkerülhetőek a torlódások és a problémás útszakaszok. Az aktuális forgalmi adatokról szóló információk a következők segítségével érhetőek el: mobiltelefon. Az autós navigáció az alábbi operációs rendszert támogatja: Android és iOS.

GPS navigáció méretei:

164 × 100 × 18 mm (Ma×Sz×Mé)

Tömege:

270 g

Paraméterek

Összehasonlít
Rendeltetés
Autó Kész!
Kijelző mérete
6" (15,24 cm) Kész!
Maximális felbontás
1280 × 720 px Kész!
Memóriakártya típusa
Nem támogatja Kész!
Belső memória
32 000 MB Kész!

Navigáció típusa

Rendeltetés
Autó Kész!

Tulajdonságok

Kijelző mérete
6" (15,24 cm) Kész!
Maximális felbontás
1280 × 720 px Kész!
Memóriakártya típusa
Nem támogatja Kész!
Belső memória
32 000 MB Kész!

Funkciók

Felszereltség
Érintőképernyő Kész!
Funkciók
Hangvezérlés, RDS TMC (forgalmi információk), Sávváltás, Radaradatbázis, Öko útvonal, 3D-s épületek, Élettartam térképfrissítés, Aktuális vezetési idő, Aktuális sebesség Kész!
Térképfrissítés módja
Mobiltelefonon keresztül Kész!
Közlekedési információk fogadása
Mobiltelefon Kész!

Felszerelés

Csomag része
Kábel, Tartó Kész!

Térképek

Térképek
Albánia, Andora, Belgium, Bulgária, Montenegró, Csehország, Dánia, Észtország, Finnország, Franciaország, Gibraltár, Horvátország, Írország, Island, Olaszország, Koszovó, Ciprus, Liechtenstein, Litvánia, Lettország, Luxemburg, Magyarország, Málta, Moldova, Monaco, Németország, Hollandia, Norvégia, Lengyelország, Portugal, Ausztria, Románia, Oroszország, Görögország, San Marino, Szlovákia, Szlovénia, Egyesült Királyság, Szerbia, Spanyolország, Svédország, Svájc, Törökország, Ukrajina, Vatikán, Svět Kész!
Térképformátum
A gyártó saját formátuma Kész!

Lokalizáció

Jelentési nyelv
Angol, Cseh, Francia, magyar, Német, Lengyel, Orosz, Spanyol, Portugál, Görög, Szlovén, Szerb, Svéd, Török, Afrikaans, Arab, Bolgár, Dán, Finn, Holland, Horvát, Olasz, Katalán, Litván, Norvég Kész!
Felület nyelve
Cseh, Angol, Német, Szlovák, Magyar, Francia, Lengyel, Spanyol, Olasz, Horvát, Bolgár, Észt, Török, Litván, Lett, Görög, Dán, Finn, Holland, Norvég, Portugál, Svéd Kész!

Hardver és szoftver

Operációs rendszer kompatibilitás
Android, iOS Kész!
Kapcsolódás
Bluetooth, WiFi, USB Kész!

Tok színe

Tok színe
Fekete Kész!

Tömeg

Tömeg
270 g Kész!

Méret

Szélesség
100 mm Kész!
Magasság
164 mm Kész!
Mélység
18 mm Kész!
Több paraméter

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Kiegészítők: TomTom GO Superior 6 Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si TomTom GO Superior 6. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si TomTom GO Superior 6.
P-DC1-WEB20
30 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ