A május 28. és 29. ünnepnapok miatt üzleteink zárva tartanak, azonban még mindig kényelmesen vásárolhatsz online.

Személymérlegek

Termékkatalógus
Ár
-
Elérhetőség
Termék állapota
Mérleg típusa
Mechanikus (analóg)
(1)
Digitális funkciók nélküli
(68)
Digitális diagnosztikai (plusz funkciókkal)
(125)
Terhelhetőség
20 kg
250 kg
-
Funkciók
Testzsír mérés
(106)
Izomtömeg mérés
(103)
Testvíz mérés
(101)
Adattárolás
(92)
Lehetőség okostelefonhoz csatlakoztatásra
(85)
Mérőfelület anyaga
Műanyag
(35)
Üveg
(121)
Fém
(11)
Fa
(1)
Műbőr
(1)
Bambusz
(2)
Konnektivitás
Szín
Antracitszürke
(3)
Fehér
(88)
Fekete
(53)
Piros
(2)
Fa
(2)
Barna
(5)
Zöldcitrom
(1)
Kék
(5)
Inox
(2)
Rózsaszín
(1)
Ezüst
(4)
Szürke
(14)
Sötétszürke
(1)
Türkizkék
(3)
Többszínű
(2)
Zöld
(3)

A személymérleg elsősorban a testsúly mérésére használatos, de ennél sokkal többre is képes. Mennyire figyelsz az alakodra? A szobamérleg teljes fittségi elemzést is végezhet otthon, és ha okos mérleget veszel, akkor mindent elküld a mobiltelefonodra is. Milyen típusú és funkciójú személymérlegek léteznek?

Tovább

6 helyzet, amikor a személymérleg jól jön

A szobamérleg semmiképpen sem lehet kínzóeszköz. Éppen ellenkezőleg, funkcióival és az általa mért pontos adatokkal sokat segíthet neked. Milyen helyzetekben?

 1. Szeretnél fogyni vagy szeretnéd tartani a súlyodat.
 2. Szeretnéd nyomon követni, hogyan növekszik gyermeked.
 3. Le kell mérned házi kedvencedet.
 4. Az izomtömeg növelésén dolgozol.
 5. Orvosi javaslatra dokumentálod a tested aktuális állapotát.
 6. Utazáskor gyakran küzdesz a poggyászokra vonatkozó súlykorlátozásokkal.

Személymérleg kiválasztása - mechanikus vagy okos?

Milyen személymérleget vegyek? Az alábbiakban bemutatjuk a különböző típusokat, hogy megkönnyítsük a döntést. Fontos szempont, milyen gyakran fogod használni a mérleget, hogy magadat vagy valami mást fogsz-e rajta mérni, illetve, hogy szükséged van-e okos mobilalkalmazásra.

A mechanikus személymérleg elegendő a testsúly alkalmi ellenőrzéséhez

A mechanikus személymérlegek évtizedek óta ugyanazon az elven működnek. A testsúlyod aktiválja a mutatót, amely körülbelül 1 kilogrammos pontossággal mutatja a testsúlyt a számlapon. A mechanikus személymérleg elem nélkül működik, ezért ez a legolcsóbb szobamérleg. A mechanikus változat ezért még mindig népszerű a kevésbé nagyigényű felhasználók körében.

A mechanikus személymérlegek használata jelentősen visszaszorult a háztartásokban. A retró stílus azonban újra divatba jön, így dizájnos otthoni kiegészítőként jó szolgálatot tehet.

A digitális személymérleg pontosabban mér

A digitális személymérleg elemmel működik, és digitális kijelzőn jeleníti meg a testsúlyt. Továbbra is csak a súlyt méri, de ezt egy tizedesjegy pontossággal tudja megtenni. A digitális személymérlegek általában automatikus bekapcsolás funkcióval rendelkeznek, ami terhelésre aktiválódik, és automatikusan kikapcsol inaktivitás után, ami az elem hosszabb élettartamát biztosítja.

A diagnosztikai személymérleg átfogó elemzést ad a testedről

A diagnosztikai személymérleg más funkciókat is ellát, például méri a víz, a zsír vagy az izom arányát a szervezetben. Egy ilyen elektromos mérleg még a BMI-t is ki tudja számítani, és az adatokat a memóriában tárolja. A szobamérleg első használata előtt be kell állítani az életkorodat, a magasságodat, a nemedet és minden további paramétert, hogy a legpontosabb eredményt kapd.

i

Mit tudhat még egy személymérleg a testzsír, izomtömeg és testvíz mérésén kívül?

A testzsír, izomtömeg és testvíz mérés már standard funkcióknak számítanak a digitális diagnosztikai személymérlegek esetében. Ezen adatok és a BMI mellett a csontszövet mérését is lehetővé tehetik. A személymérlegek felhasználónként tudják tárolni, megosztani és felismerni ezeket az adatokat.

Az okos személymérleg mobiltelefonnal párosítható

Az okos személymérleg (smart) minden adatot továbbít egy mobilalkalmazásnak. Hosszú távon nyomon követheted a testsúlyodat és egyéb adatokat, statisztikákat tekinthetsz meg, vagy célokat tűzhetsz ki az életmódodra nézve. Egy okos személymérleg az anyagcsere életkorodat is meg tudja határozni. Kompatibilis mind az iOS, mind az Android operációs rendszerekkel.


Mechanikus személymérlegek
Mechanikus személymérleg

Digitális személymérlegek
Digitális személymérleg

Okos személymérlegek
Okos személymérleg

i

Az okos személymérleg csatlakoztathatósága

Az okos személymérleg átküldi az adatokat egy mobilalkalmazásnak. A hozzáféréshez és az alkalmazás összes funkciójának használatához a két eszközt párosítanod kell. Bluetooth, WiFi vagy USB-porttal rendelkező személymérleg is kapható. Válassz annak függvényében, te milyen típusú csatlakoztathatóságot részesítesz előnyben.

A babamérleg segít gondoskodni a babáról

A babamérleg ergonomikus formájának köszönhetően könnyen ráfektetheted a babát, így ugyanolyan könnyen használható, mint egy személymérleg. A digitális kijelzőn az összes adat megjelenik, vagy egyenesen a mobiltelefonodra küldi azokat. A baba testsúlyának változásait az első hónapokban figyelemmel kell kísérni. Van olyan funkció, amely lehetővé teszi a baba mérését, például pelenkában, majd a többlet súly utólagos levonását.

A bőröndmérleg le tudja mérni a poggyász súlyát

A bőröndmérleg másképp működik, mint a személymérleg, mivel poggyászok és egyéb tárgyak mérésére szolgál, körülbelül 50 kg-ig. Kicsi és könnyű, a mérendő tárgyat pedig rá kell akasztani.

Milyen elemmel működnek a személymérlegek? Ez a modelltől függ, de leggyakrabban AA (ceruzaelem) vagy AAA (mikro elem) szükséges a használatukhoz.

Milyen anyagból készülhetnek a személymérlegek?

A személymérlegek lapja leggyakrabban üvegből vagy valamivel olcsóbb műanyagból készül, ez utóbbi könnyebben deformálódik. Azonban sokkal biztonságosabb, ezért a babamérlegek anyaga leggyakrabban ilyen. A legtöbb üveg személymérleg elegáns fehér és fekete designnal büszkélkedhet, míg műanyag mérleg fa dekor kivitelben is kapható.

A szobamérleg rávilágíthat, hogy kicsit kevesebbet kellene enned

Nincs olyan, hogy ideális testsúly, minden ember más és más. Ezért minden szobamérlegnek más-más a maximális terhelhetősége. Általában 100-150 kg, de a gyártók 200 kg feletti teherbírással is számolnak. A választásnál ne csak a saját testsúlyodat vedd figyelembe, hanem azt is, hogy nem fogsz-e kutyával vagy gyerekkel együtt a mérlegre állni. A babamérleg általában csak 20 kg-ig mér.

i

Ha a mérlegelés során minden egyes deka számít, olyan szobamérleg ajánlott, amely legalább 100 g pontosságú. Egy digitális személymérleg erre alkalmas lehet. Sajnos a személymérlegek nem mérnek olyan pontosan, mint a konyhai mérlegek.

A személymérlegek praktikus funkciókkal rendelkezhetnek, amelyek több lehetőséget kínálnak

A mechanikus személymérleg csak téged mér, akárcsak a digitális. Az extra funkciókkal rendelkező szobamérleg feleslegesnek tűnhet, mielőtt megvennéd, nézd meg, mennyit használnál az alábbiak közül:

 • A TARA funkció lehetővé teszi a súly levonását, és hasznos például gyermek vagy háziállat mérésekor.
 • A HOLD funkció biztosítja, hogy a babamérleg nyugtalan csecsemőknél is regisztrálja a súlyt.
 • Az adattárolás segít nyomon követni a testsúly változásait az idő múlásával anélkül, hogy mindent fel kellene írnod.
 • A testzsír-, izomtömeg- vagy testvíz mérés funkció figyelemmel kíséri, hogy valóban veszítesz-e zsírt és szedsz-e fel izmot edzés közben.
 • A mobiltelefonnal történő párosítás lehetővé teszi, hogy a testadatokat csak az illetékes láthassa és azok mindig kéznél legyenek.

Gondold végig, hogy a szobamérleg hogyan illeszkedik majd a belső térbe

A személymérleg az otthonod kiegészítőjévé válik. Különösen akkor, ha anyagának, színének és általános kialakításának köszönhetően mindig szem előtt lesz. A fürdőszobába egy üvegből készült digitális személymérleg, egy fémből készült mechanikus mérleg vagy akár egy műanyag szobamérleg is alkalmas lehet. A nappaliban jól mutathat egy fából készült mérleg, de egy mintás vagy képekkel díszített designdarab is. Ezeket a gyerekek is szívesen használják majd.

Még mindig nem tudsz dönteni? Nézd meg, melyek a legnépszerűbb személymérlegek vásárlóink körében, de a felhasználók véleménye is segíthet a választásban.

A leírás elrejtése
Hasznosnak találtad ezt az információt?
Ez az űrlap csak a fenti leírásban található információk értékelésére szolgál.
Ha kérdésed van a termékekkel, szolgáltatásokkal, szállítással, vagy egyéb ügyekkel kapcsolatban, keresd fel ügyfélszolgálatunkat.
Mit javíthatnánk benne? Hiányolsz valamit? Valami rosszul van feltüntetve? Oszd meg velünk.

Legtöbbet eladott

1.
Xiaomi Mi Body Composition Scale 2 Szállításra kész > 10 db
Személymérleg - digitális diagnosztikai, terhelhetőség 150 kg, testzsír mérés, izomtömeg mérés, testvíz mérés, adattárolás és lehetőség okostelefonhoz csatlakoztatásra, Bluetooth alapú csatlakoztatás, mérőfelület anyaga üveg, mérési pontosság 50 g, 4 érzékelő, iOS és Android kompatibilis, tápellátás AAA elemek, fehér kivitel
9 990 Ft

2.
Hyundai OVE 950 Szállításra kész > 10 db
Személymérleg - digitális, terhelhetőség 150 kg, mérőfelület anyaga üveg, mérési pontosság 100 g, szürke kivitel
3 990 Ft

3.
Withings Body+ - Black Szállításra kész > 5 db
Személymérleg - digitális diagnosztikai, terhelhetőség 180 kg, testzsír mérés, izomtömeg mérés, testvíz mérés, adattárolás és lehetőség okostelefonhoz csatlakoztatásra, WiFi alapú csatlakoztatás, mérőfelület anyaga üveg, iOS és Android kompatibilis, tápellátás AAA elemek, fekete kivitel
43 290 Ft

Még több
198 termék
Classic Kategória
3,6
Xiaomi Mi Body Composition Scale 2
Személymérleg - digitális diagnosztikai, terhelhetőség 150 kg, testzsír mérés, izomtömeg mérés, testvíz mérés, adattárolás és lehetőség okostelefonhoz csatlakoztatásra, Bluetooth alapú csatlakoztatás, mérőfelület anyaga üveg, mérési pontosság 50 g, 4 érzékelő, iOS és Android kompatibilis, tápellátás AAA elemek, fehér kivitel
9 990 Ft
Szállításra kész > 10 db
Termékkód: HUXIAOS006
Arany középút
Withings Body+ - Black - Személymérleg Típusok
4,7 79×
Withings Body+ - Black
Személymérleg - digitális diagnosztikai, terhelhetőség 180 kg, testzsír mérés, izomtömeg mérés, testvíz mérés, adattárolás és lehetőség okostelefonhoz csatlakoztatásra, WiFi alapú csatlakoztatás, mérőfelület anyaga üveg, iOS és Android kompatibilis, tápellátás AAA elemek, fekete kivitel
Szuper ár
43 290 Ft
Szállításra kész > 5 db
Termékkód: APOV004
Premium Kategória
5,0
Withings Body Cardio - White
Személymérleg - digitális diagnosztikai, terhelhetőség 180 kg, testzsír mérés, izomtömeg mérés, testvíz mérés, adattárolás és lehetőség okostelefonhoz csatlakoztatásra, Bluetooth és wiFi alapú csatlakoztatás, mérőfelület anyaga üveg, mérési pontosság 100 g, 4 érzékelő, iOS és Android kompatibilis, tápellátás Li-Ion elemek, fehér kivitel
Szuper ár
69 290 Ft
Szállításra kész 4 db
Termékkód: WITOV444
4,0
Yunmai Pro Smart Scale
Személymérleg - digitális diagnosztikai, terhelhetőség 180 kg, testzsír mérés, testvíz mérés és lehetőség okostelefonhoz csatlakoztatásra, Bluetooth alapú csatlakoztatás, mérőfelület anyaga üveg, mérési pontosság 100 g, 8 érzékelő, iOS és Android kompatibilis, tápellátás Li-pol elemek, fekete kivitel
18 590 Ft
Szállításra kész > 5 db
Termékkód: Yunmai_21_05
4,4 29×
OMRON BF511-B testanalizáló B511-B orvosi mérleggel
Személymérleg - digitális diagnosztikai, terhelhetőség 150 kg, testzsír mérés, izomtömeg mérés és adattárolás, mérőfelület anyaga műanyag, mérési pontosság 100 g, tápellátás AA elemek, fekete kivitel
46 990 Ft
Szállításra kész > 5 db
Termékkód: EOM151a2
Siguro SC-S130W Smart Fitness Coach - Személymérleg Típusok
4,3 29×
Siguro SC-S130W Smart Fitness Coach
Személymérleg - digitális diagnosztikai, terhelhetőség 180 kg, testzsír mérés, izomtömeg mérés, testvíz mérés, adattárolás, lehetőség okostelefonhoz csatlakoztatásra, csontszövet mérése, bazális anyagcsere sebességének mérése, felhasználó felismerése és automata be- és kikapcsolás, Bluetooth alapú csatlakoztatás, mérőfelület anyaga üveg, mérési pontosság 100 g, iOS és Android kompatibilis, tápellátás AAA elemek, fehér kivitel
Szuper ár
11 990 Ft
Szállításra kész > 5 db
Termékkód: SGR_SC_S130W
3,9 12×
Tesla Smart Composition Scale Wi-Fi
Személymérleg - digitális diagnosztikai, terhelhetőség 180 kg, testzsír mérés, izomtömeg mérés és testvíz mérés, WiFi alapú csatlakoztatás, mérőfelület anyaga üveg, iOS és Android kompatibilis, tápellátás AAA elemek, fehér kivitel
9 290 Ft
Szállításra kész > 5 db
Termékkód: Tsl_21_05
Siguro SC-S45 Smart Body Coach fehér - Személymérleg Típusok
3,7 29×
Siguro SC-S45 Smart Body Coach fehér
Személymérleg - digitális diagnosztikai, terhelhetőség 180 kg, testzsír mérés, izomtömeg mérés, testvíz mérés, adattárolás, lehetőség okostelefonhoz csatlakoztatásra, csontszövet mérése, bazális anyagcsere sebességének mérése, felhasználó felismerése és automata be- és kikapcsolás, Bluetooth alapú csatlakoztatás, mérőfelület anyaga üveg, mérési pontosság 100 g, iOS és Android kompatibilis, tápellátás AAA elemek, fehér kivitel
Szuper ár
15 090 Ft
Szállításra kész > 5 db
Termékkód: SGR_SC_S450W
4,8 326×
SENCOR SBS 113SL
Személymérleg - digitális, terhelhetőség 150 kg, mérőfelület anyaga üveg, mérési pontosság 100 g, 4 érzékelő, tápellátás CR2032 elemek, szürke kivitel
5 490 Ft
Szállításra kész > 10 db
Termékkód: SENBS113
4,7 98×
Hyundai OVE 950
Személymérleg - digitális, terhelhetőség 150 kg, mérőfelület anyaga üveg, mérési pontosság 100 g, szürke kivitel
3 990 Ft
Szállításra kész > 10 db
Termékkód: HYUOV496
Niceboy ION intelligens mérleg fehér - Személymérleg
Típusok
4,0 13×
Niceboy ION intelligens mérleg fehér
Személymérleg - digitális diagnosztikai, terhelhetőség 180 kg, testzsír mérés, izomtömeg mérés, testvíz mérés, adattárolás és lehetőség okostelefonhoz csatlakoztatásra, Bluetooth alapú csatlakoztatás, mérőfelület anyaga üveg, mérési pontosság 50 g, iOS és Android kompatibilis, tápellátás AAA elemek, fehér kivitel
10 990 Ft
Szállításra kész 4 db
Termékkód: NICOV444
4,7 110×
Sencor SLS 900WH
Bőröndmérleg - poggyászhoz alkalmas, 50 kg méréshatár, 100 g pontosság, maximum mérszalag átmérő 90 mm, 1x CR2032 elem (tartozék)
5 190 Ft
Szállításra kész > 10 db
Termékkód: EAT6185a
YUNMAI Premium Smart Scale, fekete - Személymérleg
Típusok
3,9
YUNMAI Premium Smart Scale, fekete
Személymérleg - digitális diagnosztikai, terhelhetőség 180 kg, testzsír mérés, izomtömeg mérés, testvíz mérés és lehetőség okostelefonhoz csatlakoztatásra, Bluetooth alapú csatlakoztatás, mérőfelület anyaga műanyag, mérési pontosság 100 g, 8 érzékelő, iOS és Android kompatibilis, tápellátás AAA elemek, fekete kivitel
24 490 Ft
Szállításra kész > 5 db
Termékkód: Yunmai_21_07
BabyOno digitális mérleg - szürke - Babamérleg
Típusok
4,4 39×
BabyOno digitális mérleg - szürke
Babamérleg - terhelhetőség: 20 kg, 10 g mérési pontosság, AAA elem, tara és hold
15 990 Ft
1 db
Szállításra kész > 5 db
Termékkód: BABY9420
Siguro SC-S45 Smart Body Coach fekete - Személymérleg Típusok
3,7 29×
Siguro SC-S45 Smart Body Coach fekete
Személymérleg - digitális diagnosztikai, 180 kg terhelhetőség, Bluetooth alapú csatlakoztatás, üveg mérőfelület, funkciók: testzsír mérés, izomtömeg mérés, testvíz mérés, adattárolás, lehetőség okostelefonhoz csatlakoztatásra és háttérvilágítású kijelző, iOS és Android kompatibilis, színe: fekete
Szuper ár
15 090 Ft
Szállításra kész > 5 db
Termékkód: SGR_SC_S451B
Siguro Essentials SC110B digitális fekete - Személymérleg Típusok
4,6 37×
Siguro Essentials SC110B digitális fekete
Személymérleg - 180 kg teherbírás, 100 g pontosság, automatikus be- és kikapcsolás, túlterhelés és alacsony töltöttségi szint jelző, üveg mérőfelület, háttérvilágítású LCD kijelző 74x28,6 mm, 4 érzékelő, méretek 2,2x30,2x30,2 cm, tápegység 2xAAA (tartozék), 3 év garancia
Szuper ár
5 190 Ft
Szállításra kész > 10 db
Termékkód: SGRSCP110
4,5 40×
Beurer MS 01 WH
Személymérleg - mechanikus, terhelhetőség 120 kg, mérőfelület anyaga műanyag, mérési pontosság 1000 g, fehér kivitel
7 590 Ft
Szállításra kész > 10 db
Termékkód: BEU011g2
Siguro SC110W Essentials - Személymérleg Típusok
4,6 37×
Siguro SC110W Essentials
Személymérleg teherbírás 180 kg, 100 g pontosság, automatikus be- és kikapcsolás, túlterhelés és az akkumulátor lemerülésének jelzője, üveg mérőfelület, háttérvilágítású LCD kijelző 74x28,6 mm, 4 érzékelő, méretek: 2,2x30,2x30,2 cm, tápegység 2xAAA (csomagban), 3 év garancia
Szuper ár
5 190 Ft
Szállításra kész > 10 db
Termékkód: SGRSCP120
4,8
SENCOR SBS 8000BK FullBody Okos személymérleg
Személymérleg - digitális diagnosztikai, terhelhetőség 180 kg, testzsír mérés, izomtömeg mérés és testvíz mérés, Bluetooth alapú csatlakoztatás, mérőfelület anyaga üveg, iOS és Android kompatibilis, tápellátás AAA elemek, fekete kivitel
15 990 Ft
Szállításra kész 5 db
Termékkód: SENBK956
Yunmai Premium Smart Scale - Személymérleg
Típusok
3,9
Yunmai Premium Smart Scale
Személymérleg - digitális diagnosztikai, terhelhetőség 180 kg, testzsír mérés, izomtömeg mérés, testvíz mérés és lehetőség okostelefonhoz csatlakoztatásra, Bluetooth alapú csatlakoztatás, mérőfelület anyaga műanyag, mérési pontosság 100 g, 8 érzékelő, iOS és Android kompatibilis, tápellátás AAA elemek, fehér kivitel
20 590 Ft
Szállításra kész > 5 db
Termékkód: Yunmai_21_06
3,8
BELDRAY DIGITAL
Személymérleg - digitális, terhelhetőség 180 kg, mérőfelület anyaga üveg, mérési pontosság 100 g, tápellátás CR2032 elemek, fekete kivitel
5 290 Ft
Utolsó termék a raktáron
Termékkód: UPGScale02
OMRON HN-300T2-EBK Intelli IT, fekete
Személymérleg - digitális diagnosztikai, terhelhetőség 150 kg, adattárolás és lehetőség okostelefonhoz csatlakoztatásra, Bluetooth alapú csatlakoztatás, mérőfelület anyaga üveg, mérési pontosság 100 g, 4 érzékelő, iOS és Android kompatibilis, tápellátás AAA elemek, fekete kivitel
16 920 Ft
Szállításra kész > 5 db
Termékkód: OMROV152
Concept VO4010 Diagnosztikai személymérleg 180 kg PERFECT HEALTH, fehér - Személymérleg
Típusok
4,8 24×
Concept VO4010 Diagnosztikai személymérleg 180 kg PERFECT HEALTH, fehér
Személymérleg - digitális diagnosztikai, terhelhetőség 180 kg, testzsír mérés, izomtömeg mérés, testvíz mérés, adattárolás és lehetőség okostelefonhoz csatlakoztatásra, Bluetooth alapú csatlakoztatás, mérőfelület anyaga üveg, 4 érzékelő, iOS és Android kompatibilis, tápellátás AAA elemek, fehér kivitel
23 390 Ft
Szállításra kész > 5 db
Termékkód: CONV4010
Gallet PEP 951 - Személymérleg
Típusok
4,5 133×
Gallet PEP 951
Személymérleg - digitális, terhelhetőség 150 kg, mérőfelület anyaga üveg, tápellátás CR2032 elemek, barna kivitel
6 590 Ft
Szállításra kész > 10 db
Termékkód: GALVO002

Személymérlegek

Személymérlegek

A Személymérlegek kategóriában összesen 198 termék közül válogathatsz online boltunkban. Rendelésedet hétköznapokon 2 napon belül házhoz szállítjuk. A Budapest több pontján elérhető AlzaBoxokból már másnap felveheted a rendelésed, de ellátogathatsz áruházunkba is.
Tekintsd meg a legolcsóbb termékeket a következő kategóriában: olcsó személymérlegek Az ár alapján a legdrágábbtól csökkenő sorrendbe rendezett termékeket keresd ennél a kategóriánál: legdrágább személymérlegek A termékeket a legnépszerűbbtől a legkevésbé kedveltig rendezve ebben a kategóriában találod: legnépszerűbb, legjobb személymérlegek A vásárlóink körében legnépszerűbb termékeket itt találhatod: személymérlegek vélemények
P-DC1-WEB15
28 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ