Leggyorsabb kiszállítás karácsonyig:
Személyes átvétel az üzletben
Alzaboxok
Személyes átvétel a partnereink átvételi pontjain
Házhozszállítás

0-2 nap
1-2 nap 1-3 nap
1-3 nap

Játékbabák

Termékkatalógus
Ár
-
Elérhetőség
Termék állapota
Alsó korhatár
0 éves kortól
7 éves kortól
-
Baba típusa
Realisztikus
(100)
Klasszikus
(4)
Baba
(2)
Princezna
(17)
Fésülhető babafej
(12)
Játék magassága
3 cm
100 cm
-

A babák ősidők óta népszerű gyermekjátékok, és minden kislánynak kell, hogy legyen legalább egy. Az egyik leghíresebb a Barbie baba, de a kislányok körében népszerűek a csecsemő  babák is, akikről gondoskodhatnak. Megtanítja őket arra, hogy törődjenek másokkal, és a képzelőerejüket is megmozgatja. Milyen babákat találhatsz kínálatunkban? Tarts velünk, és sorra bemutatjuk milyen típusú játékbabák közül választhatsz!

Tovább

Újszülött babák

Az újszülött babák megtanítják a kislányokat arra, hogy törődjenek másokkal. Úgy tudják etetni és pelenkázni a játékbabát, mint egy igazi kisbabát. Egy ilyen játékbaba igazán élethűen néz ki, ezért segít a gyerekeknek átérezni a gondoskodó anya szerepét. Egyes játékbabák sírni, pisilni vagy beszélni is tudnak, ráadásul gyakran nagyszerű kiegészítőkkel és különböző ruhákkal is fel vannak szerelve.

BABY Born játék babák

A BABY Born játék babák interaktív babák, amelyeket a lányok megölelhetnek, gondozhatnak vagy fürdethetnek. Ugyanakkor megtanulják a felelősségvállalást és a másokkal való törődést. A BABY Born baba 9 életfunkcióval rendelkezik - sír, elfordítja a fejét vagy mozgatja a karját és a lábát. A gyerekek elemek használata nélkül játszhatnak a babával. Számos tartozékot, például BABY Born ruhákat, edényeket, cumisüvegeket vagy akár zuhanyzót is vásárolhatsz a játékbaba mellé.

Cry Babies babák

A Cry Babies babák valódi könnyeket tudnak hullatni, és szükségük van valakire, aki gondoskodik róluk. Egyes babák cumisüveg alakú házikóban laknak, ahol számos kiegészítő vár még rád, mint például egy cumi, egy fürdőkád vagy egy etetőszék. Beszerezhetsz nekik babakocsit is, hogy bővítsd a játéklehetőségeket.


BABY Born játékbaba
BABY Born baba

Cry Baby játékbaba
Cry Babies baba

Baby Alive játékbaba
Baby Alive játék baba

Klasszikus játék babák

A klasszikus játék babák a néhány centiméteresektől az életnagyságúakig sokféle méretben kaphatók, és anyagjuk is változatos. Akár beszélő elemes játékbabát, akár rongybabát szeretne gyermeked, ebben a kategóriában biztosan találsz részére megfelelőt. De mindig ellenőrizd, hogy a játék baba megfelel-e gyermeked életkorának.

Barbie baba

A Barbie baba a leghíresebb és legkelendőbb játék baba nemcsak hazánkban, de az egész világon. Mostanában gyakran szerepel rajzfilmekben is, ezért a kislányok vágyakoznak egy saját, otthoni Barbie babára is. A klasszikus rózsaszín ruhás, szőke játékbabák mellett Barbie sellőt, fodrászt, balerinát vagy gyermekorvost is választhatsz.

Enchantimals Babák

Az Enchantimals babák félig emberek, félig pedig állatok. Ezért a készlethez mindig tartozik egy háziállat, mégpedig egy olyan, amelyre a játékbaba hasonlít. Merész, élénk színekben pompázó öltözékük és hozzá illő kiegészítőik vannak. Választhatsz például egy aranyos nyuszi, egy kecses őzike vagy egy pajkos görény közül.

L.O.L. babák

A L.O.L. babák kis lázadók, tele meglepetésekkel. A gyűjthető játékbabák a csomagban soha nincsenek egyedül, számos meglepetés kiegészítővel és öltözékkel örvendeztetik meg a gyerekeket. A szettet gyakran egy szőrös kis háziállat is kiegészíti. Egyes játékbabák ruhája csillámokkal van borítva, másoknak valódi hajuk van, és még kistestvér játékbabákat is találhatsz a készletekben. A meglepetés izgalmával várnak a L.O.L. játékbabák! A változatos kiegészítőknek köszönhetően a kislányok mindig élvezni fogják a L. O. L. babákkal a játékot.

Barbie játékbaba
Barbie játék baba

Enchantimals játékbaba
Enchantimals játék baba

L.O.L. játékbaba
L. O. L. játék baba

Na! Na! Na! Surprise babák

A Na! Na! Na! Surprise babák a L.O.L. babák gyártójától származnak, kicsomagolásuk pedig valódi móka! A megvásárolt játékbaba ugyanis egy ballonban van elrejtve, melynek kipukkasztása során konfetti száll fel. A puha játékbaba szettben így kimondottan a sorozathoz tartozó öltöztető kiegészítőket és egyéb meglepetéseket is találhatunk. A Na! Na! Na! Surprise játékbabáknak több sorozata ismert és elérhető.

Rainbow High játékbabák

A Rainbow High játékbabák kifejező és csinos arcukkal, egymáshoz illő ruházatukkal és hajukkal belopják magukat a gyerekek szívébe. A játékbabák a 2020-ban kiadott Raibow High sorozat résztvevőit személyesítik meg, így biztosak lehetünk abban, hogy minden játékbabának külön személyisége van. A gyermekek több modellsorozat tagjaiból válogathatnak, mindenki kiválaszthatja a saját jelleméhez leginkább illő játékbabát.

Hercegnő babák

A hercegnő babák kategóriában általában Disney hercegnők élethű mását találhatjuk. A híres mesék és animációs filmek főszereplői játékbaba formájában kelhetnek életre a gyerekek kezei között. A játékbabák csodálatos és minőségi kivitelezése, a mesében látott ruházatuk és képességeik, valamint az esetleges plusz kiegészítők nagy örömet fognak szerezni a gyermekek számára. A változatos kínálatnak köszönhetően a gyermekek kiválaszthatják azt a hercegnő babát, aki a legközelebb áll a szívükhöz.

Na! Na! Na! Surprise babák
Na! Na! Na! Surprise játék baba

Rainbow High játékbabák
Rainbow High játék baba

Hercegnő játék babák
Hercegnő játék babák

Polly Pocket játék babák

A Polly Pocket játék babák talán az egyik legrégebbi populáris játékbabák közé tartoznak, a gyártásuk ugyanis 1989-ben kezdődött. A játékbabák, vagy legtöbb esetben játékbaba szettek azóta több átalakuláson mentek keresztül és újabb terméktípusok is felbukkantak kisállatszerű lények formájában. A márka egy ideig szüneteltette a gyártást, majd 2018-ban a Polly Pocket játékbabák ismét színre léptek a kezdetekhez hasonló miniatűr dizájnban. A karakterek pedig animációs sorozatban is láthatóak.

Cave Club játék babák

A Cave Club játék babák ötvözik a modern külsőt a kőkorszaki tematikával. A végtelenül színes és kifejező játékbabák különféle apró kiegészítőkkel érkeznek, esetenként dínó barátaik is csatlakoznak hozzájuk. A neonszínű játékbabák ezért olyan gyermekek számára is alkalmasak, akiket vonz az őskori esztétika. A Cave Club játék babák végtagjai hajlíthatóak az ízületeknek köszönhetően, így végtelen sok lehetőséget biztosítanak a játék során.

Kindi Kids játék babák

A Kindi Kids játék babák nagy, csillogó szemeikkel és szivárványos öltözékeikkel garantáltan minden gyermek kedvencévé válnak. A játék babáknak általában nincsenek túl apró alkatrészeik, így a nap végén nagyobb az esélye annak, hogy minden részük épségben előkerül. A játék babák emellett hétköznapi eseményeket is feldolgoznak - például orvos és bevásárlás témában gyakran találhatunk a kategóriában különböző szetteket, amelyek kielégíthetik a gyermekek kíváncsiságát.

Polly Pocket játékbaba
Polly Pocket játékbaba

Cave Club játékbaba
Cave Club játékbaba

Kindi Kids játékbaba
Kindi Kids játékbaba

Fésülhető babafejek

A fésülhető babafejek különböző stílusú és hosszúságú hajjal rendelkezhetnek, amelyet a gyerekek kifésülhetnek, befonhatnak és feldíszíthetnek. Különféle klipszeket, masnikat, fésűket és drágaköveket is találhatunk a készletekben, hogy a fésülhető babafejet a legkülönfélébb kreatív módon díszíthessük fel. Egyes modellek még színváltós sminket is tartalmaznak, például szemfestéket vagy szájfényt.

Textilbabák és rongybabák

A textilbabák és rongybabák egészen különféle változatokban érkeznek és a legnagyobb előnyük, hogy már a legkisebb gyerekek is játszhatnak velük. Ezek a puha babák kellemes színekkel rendelkeznek, és általában nagyobb méretűek. Némelyik rongybaba beszéd funkcióval is rendelkezik.

Élethű játék babák

Egy élethű játékbaba kimondottan a nagyobb korosztály számára lehet alkalmas. A kialakításuk - ahogy a nevük is kimondja - rendkívül élethű, testük általában puha műanyagból készült. Az élethű játék babák között találhatunk beszélő és hangokat kiadó modelleket is. A ruhájuk pedig szinte teljesen úgy néz ki, mint a valódi babaruha.

Fésülhető babafejek
Fésülhető babafejek

Textilbabák és rongybabák
Textilbabák és rongybabák

Élethű játék babák
Élethű játék babák

Kiegészítők játék babákhoz

A játék baba kiegészítők tartalmaznak minden alapvető dolgot, amire egy kisbabának vagy akár egy nagyobbacska babának szüksége lehet. Ide tartoznak a fürdőkádak, etetőszékek vagy pelenkák. Ha kislányod utazni szeretne a babájával, jól jön egy hordtáska vagy akár egy egész babakocsi. Vagy választhatsz a következő kategóriák közül.

Babakocsi játék babáknak

A játék babakocsik különböző színekben és mintákkal, tökéletes kiegészítői lesznek a sétáknak. A kislányok álomba ringathatják a játékbabát, vagy elvihetik egy barátnőjükhöz. A modern és klasszikus babakocsik széles választékából választhatsz.

Babaruhák játék babák részére

A babaruhák minden kislánynak örömet szereznek. Még egy átlagos, hosszú hajú játékbaba is hercegnőként fog kinézni új ruhájában. A Barbie babák elsősorban a ruháikról ismertek, de a BABY Born stílusú babáknak is jól állnak a harisnyák, csizmák, sapkák és ruhácskák.

i

Talán mindenki ismeri a klasszikus játék baba kiegészítőket, így a játékbaba autók vagy különféle egyéb járművek meglepetésként hathatnak ránk. Azonban érdemes egy pillantást vetni rájuk, hiszen új lehetőségeket nyithatnak meg a gyermekek számára, amikor játék babákkal játszanak.

Babaházak

Egy babaház új játéklehetőséget nyújt a gyerekeknek. Különösen alkalmasak a 10 cm-es és annál kisebb játékbabák számára, amelyeket a gyerekek szobáról szobára mozgathatnak, hogy eljátsszák a hétköznapi, otthoni életet. Természetesen a babaházhoz bútorok, felszerelt konyha, esetleg lift és erkély is tartozik háziállatokkal együtt.

Játék babaágyak

A játék babaágyak jól fognak jönni, amikor eljön a lefekvés ideje. A kislányok kedvenc játékbabájukat élő babaként fektetik a kiságyba, és gondosan betakarják őket. Választhatsz a klasszikus kiságyak, de akár a bölcsők, vagy az utazóágyak közül is.

Játék bababútor

A játék bababútor készletek szekrényeket, székeket, asztalokat és egyéb kis bútorokat tartalmaznak a játékbabák részére. Felébreszti a gyermekek fantáziáját és ösztönzi a játékot. Minden egyes játékhoz új teret tudnak majd kialakítani a bútoroknak köszönhetően, egyik nap nappali, a másik nap kávézó lesz belőle. Ráadásul a bútorok egyre inkább hasonlítanak az igaziakra. Így a játékbabával töltött idő még változatosabbá válik.

A leírás elrejtése
Hasznosnak találtad ezt az információt?
Ez az űrlap csak a fenti leírásban található információk értékelésére szolgál.
Ha kérdésed van a termékekkel, szolgáltatásokkal, szállítással, vagy egyéb ügyekkel kapcsolatban, keresd fel ügyfélszolgálatunkat.
Mit javíthatnánk benne? Hiányolsz valamit? Valami rosszul van feltüntetve? Oszd meg velünk.

Legtöbbet eladott

1.
Frozen 2 Elsa Varázslatos kaland Utolsó 2 termék a raktáron
Játékbaba - lányoknak, 3 éves kortól ajánlott, 36 cm magas, anyaga: műanyag és textil, hangot ad ki
13 990 Ft

2.
Barbie Cutie Reveal Tél Baba 3. sorozat - Szarvas Szállításra kész > 5 db és akár ma a Sziget shop logisztikai központ átvevőhelyen
Játékbaba - lányoknak, 3 éves kortól ajánlott, 32,5 cm magas, anyaga: műanyag
15 690 Ft

3.
Rongybaba Poppy Szállításra kész > 10 db és akár ma a Sziget shop logisztikai központ átvevőhelyen
Játékbaba - lányoknak, Újszülött kortól ajánlott, 28 cm magas, anyaga: textil, puha test
4 990 Ft

Még több
564 termék
Frozen 2 Elsa Varázslatos kaland
Játékbaba - lányoknak, 3 éves kortól ajánlott, 36 cm magas, anyaga: műanyag és textil, hangot ad ki

13 990 Ft
Átvehető: holnap 8:00-tól
Utolsó 2 termék a raktáron
Termékkód: HRAbz02703
Barbie Cutie Reveal Tél Baba 3. sorozat - Szarvas - Játékbaba
Típusok
Barbie Cutie Reveal Tél Baba 3. sorozat - Szarvas
Játékbaba - lányoknak, 3 éves kortól ajánlott, 32,5 cm magas, anyaga: műanyag

15 690 Ft
Átvehető: azonnal a Sziget shop logisztikai központ átvevőhelyen
Szállításra kész > 5 db
Termékkód: HRAbz36236
Rongybaba Poppy
Játékbaba - lányoknak, Újszülött kortól ajánlott, 28 cm magas, anyaga: textil, puha test

4 990 Ft
Átvehető: azonnal a Sziget shop logisztikai központ átvevőhelyen
Szállításra kész > 10 db
Termékkód: HRAa8970
Jégvarázs 2 - Barátok a tábortűznél
Játékbaba - lányoknak, 3 éves kortól ajánlott, 30 cm magas, anyaga: műanyag, hajlik a keze és a lába

8 690 Ft
Átvehető: azonnal a Sziget shop logisztikai központ átvevőhelyen
Szállításra kész > 10 db
Termékkód: HRAbz15876
Disney Princess Ariel szivárványos meglepetés baba
Játékbaba - lányoknak, 3 éves kortól ajánlott, 30 cm magas, anyaga: műanyag, fürdik, hajlik a keze és a lába

11 690 Ft
Átvehető: azonnal a Sziget shop logisztikai központ átvevőhelyen
Szállításra kész > 5 db
Termékkód: HRAbz15868
L.O.L. Surprise! OMG ReMix Rock Nagy testvér - Fame Queen szintetizátorral - Játékbaba Típusok
L.O.L. Surprise! OMG ReMix Rock Nagy testvér - Fame Queen szintetizátorral
Játékbaba - lányoknak, 4 éves kortól ajánlott, 23 cm magas, anyaga: műanyag, hajlik a keze és a lába

10 190 Ft
Átvehető: holnap 18:30-tól
Szállításra kész 4 db
Termékkód: HRAnk005597d
Ice Kingdom 2 Anna és Olaf őszi piknik
Játékbaba - lányoknak, 3 éves kortól ajánlott, 30 cm magas, anyaga: műanyag, hajlik a keze és a lába

8 690 Ft
Átvehető: azonnal a Sziget shop logisztikai központ átvevőhelyen
Szállításra kész > 5 db
Termékkód: HRAbz15877
Jégvarázs 2 - Vízi játékok
Játékbaba - lányoknak, 3 éves kortól ajánlott, 27 cm magas, anyaga: műanyag

8 690 Ft
Átvehető: holnap 8:00-tól
Szállításra kész > 10 db
Termékkód: HRAbz15875
Na! Na! Na! Surprise Lakókocsi
Játékbaba autó - 3 éves kortól ajánlott

23 290 Ft
Átvehető: holnap 8:00-tól
Szállításra kész > 5 db
Termékkód: HRAnk006048
Rainbow High Junior Fashion baba - Jade Hunter
Játékbaba - lányoknak, 5 éves kortól ajánlott, 22 cm magas, anyaga: PVC, hajlik a keze és a lába

11 690 Ft
Átvehető: azonnal a Sziget shop logisztikai központ átvevőhelyen
Szállításra kész > 5 db
Termékkód: HRApv00508
Jégvarázs 2 - Elza - Királyi átalakulás
Játékbaba - lányoknak, 3 éves kortól ajánlott, 27 cm magas - 1 db a csomagban

10 340 Ft kedvezményes kóddal  SZAKITSNAGYOT10
Leárazás -27 %
11 490 Ft 15 790 Ft
Átvehető: azonnal a Sziget shop logisztikai központ átvevőhelyen
Szállításra kész > 5 db
Termékkód: HRAkc03045
L.O.L. Surprise! OMG Téli nagy testvér Camp Cutie
Játékbaba - lányoknak, 3 éves kortól ajánlott, 23 cm magas, anyaga: műanyag - 2 db a csomagban

21 290 Ft
Átvehető: azonnal a Budapest - bemutatóterem átvevőhelyen
Szállításra kész 4 db
Termékkód: HRAbz08035b
Fésülhető babafej tartozékokkal, 24 cm
Fésülhető babafej - lányoknak, az alábbi életkortól ajánlott: 3 éves kortól, magassága: 27 cm

19 390 Ft
Átvehető: holnap 8:00-tól
Szállításra kész > 5 db
Termékkód: HRAbz22061
Barbie Color Reveal adventi naptár
Adventi naptár - Barbie babát + 24 ajándékot (tartozékot) tartalmaz, a baba és a cica vízbe történő áztatás után megváltoztatja a kinézetét, 3 éves kortól alkalmas gyermekeknek

19 190 Ft
Átvehető: azonnal a Sziget shop logisztikai központ átvevőhelyen
Szállításra kész > 5 db
Termékkód: HRAbz36224
Jégvarázs 2 mesélő Elsa baba
Játékbaba - lányoknak, 3 éves kortól ajánlott, 35,6 cm magas, anyaga: műanyag, hajlik a keze és a lába

5 030 Ft kedvezményes kóddal  SZAKITSNAGYOT20
6 290 Ft
Átvehető: azonnal a Sziget shop logisztikai központ átvevőhelyen
Szállításra kész > 10 db
Termékkód: HRAbz22546
Cry Babies Magic Tears Storyland
Játékbaba - lányoknak, 3 éves kortól ajánlott, 15,5 cm magas, anyaga: műanyag, puha test - 1 db a csomagban

9 990 Ft
Átvehető: holnap 8:00-tól
Szállításra kész 5 db
Termékkód: HRAkc03436
Antonio Juan 5036 Pipa
Játékbaba - lányoknak, 3 éves kortól ajánlott, 42 cm magas, anyaga: puha vinil, puha test

36 990 Ft
Átvehető: holnap 8:00-tól
Szállításra kész 5 db
Termékkód: HRAtm00973
Klein Fésülhető babafej kiegészítőkkel
Fésülhető babafej - lányoknak, az alábbi életkortól ajánlott: 3 éves kortól, magassága: 33 cm

Szuper ár
8 990 Ft
Átvehető: holnap 8:00-tól
Szállításra kész > 5 db
Termékkód: HRAbz11201
Antonio Juan 3306 Pipa- 40 cm
Játékbaba - lányoknak, 3 éves kortól ajánlott, 40 cm magas, anyaga: puha vinil, hajlik a keze és a lába, puha test

32 890 Ft
Átvehető: holnap 18:30-tól
Szállításra kész 2 db
Termékkód: HRAnk004257
Jégvarázs 2 Elsa varázslatos pillanatai
Játékbaba - lányoknak, 3 éves kortól ajánlott, 35,6 cm magas, anyaga: műanyag, hangot ad ki, beszél, hajlik a keze és a lába

8 190 Ft
Átvehető: azonnal a Sziget shop logisztikai központ átvevőhelyen
Szállításra kész > 5 db
Termékkód: HRAbz22551
Antonio Juan 28120 Bella - 45 cm
Játékbaba - lányoknak, 3 éves kortól ajánlott, 45 cm magas, anyaga: puha vinil

30 990 Ft
Átvehető: holnap 18:30-tól
Szállításra kész 2 db
Termékkód: HRAnk004256
Barbie Szőke hajú karácsonyi baba - Játékbaba Típusok
Barbie Szőke hajú karácsonyi baba
Játékbaba - lányoknak, 6 éves kortól ajánlott, anyaga: műanyag, hajlik a keze és a lába

27 190 Ft
Átvehető: holnap 8:00-tól
Szállításra kész > 5 db
Termékkód: HRAbz36244
Llorens 63644 New Born - Élethű játékbaba hangokkal és puha szövet testtel - 36 cm
Játékbaba - lányoknak, 3 éves kortól ajánlott, 36 cm magas, anyaga: textil, hangot ad ki, beszél, hajlik a keze és a lába, puha test

25 990 Ft
Átvehető: holnap 8:00-tól
Szállításra kész 3 db
Termékkód: HRAkc02770
Disney Princess Ariel Baba
Játékbaba - lányoknak, 3 éves kortól ajánlott, 30 cm magas, anyaga: műanyag, hajlik a keze és a lába

5 210 Ft kedvezményes kóddal  SZAKITSNAGYOT10
5 790 Ft
Átvehető: azonnal a Sziget shop logisztikai központ átvevőhelyen
Szállításra kész > 10 db
Termékkód: HRAbz15861

Játékbabák

Játékbabák

A Játékbabák kategóriában összesen 566 termék közül válogathatsz online boltunkban. Rendelésedet hétköznapokon 2 napon belül házhoz szállítjuk. A Budapest több pontján elérhető AlzaBoxokból már másnap felveheted a rendelésed, de ellátogathatsz áruházunkba is.
Tekintsd meg a legolcsóbb termékeket a következő kategóriában: olcsó játékbabák Az ár alapján a legdrágábbtól csökkenő sorrendbe rendezett termékeket keresd ennél a kategóriánál: legdrágább játékbabák A termékeket a legnépszerűbbtől a legkevésbé kedveltig rendezve ebben a kategóriában találod: legnépszerűbb, legjobb játékbabák A vásárlóink körében legnépszerűbb termékeket itt találhatod: játékbabák vélemények
P-DC1-WEB15
28 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ