Játékbabák

Termékkatalógus
Ár
-
Elérhetőség
Termék állapota
Vásárlói értékelések
Márka és kiadás
Baba típusa
Baba
(182)
Fésülhető babafej
(9)
Tizenévesek és felnőttek
(428)
Alak
Herceg/hercegnő
(65)
Modell
(40)
Sellő
(15)
Sportoló
(14)
Mágus/boszorkány
(11)
Téma
Foglalkozás
(31)
Család
(35)
Sport
(16)
Karácsony
(3)
Filmek/sorozatok
(55)
Utazás
(6)
Márka
Barbie
(192)
Llorens
(80)
Disney
(64)
L.O.L. Surprise!
(39)
Antonio Juan
(36)
Kiadás
New Born
(53)
PRINCESS
(32)
Modell
(24)
Jégvarázs
(16)
Minis
(14)
Alsó korhatár
0 éves kortól
6 éves kortól
-
Játék magassága
3 cm
66 cm
-
Hajszín
Szőke
(149)
Többszínű
(106)
Barna
(95)
Fekete
(37)
Rózsaszín
(30)
Anyag
Szövet
(31)
Műanyag
(579)
Funkciók
Hajlik a keze és a lába
(322)
Hangot ad ki
(79)
Puha test
(51)
Beszél
(49)
Színváltó
(42)
Tulajdonságok
Puha testű
(88)
Gyűjthető
(88)
Realisztikus
(83)
Vízben használható
(35)
Divat
(36)
Meglepetéssel
(18)
Interaktív
(5)
Csomagolás
Külön baba
(383)
Játék szett
(249)
Tartozékok a csomagban
Ruházat
(274)
Plüss
(120)
Babakellékek
(103)
Divat kiegészítők
(80)
Hajkiegészítők
(75)
Szűrés

A babák ősidők óta népszerű gyermekjátékok, és minden kislánynak kell, hogy legyen legalább egy. Az egyik leghíresebb a Barbie baba, de a kislányok körében népszerűek a csecsemő  babák is, akikről gondoskodhatnak. Megtanítja őket arra, hogy törődjenek másokkal, és a képzelőerejüket is megmozgatja. Milyen babákat találhatsz kínálatunkban? Tarts velünk, és sorra bemutatjuk milyen típusú játékbabák közül választhatsz!

Tovább

Újszülött babák

Az újszülött babák megtanítják a kislányokat arra, hogy törődjenek másokkal. Úgy tudják etetni és pelenkázni a játékbabát, mint egy igazi kisbabát. Egy ilyen játékbaba igazán élethűen néz ki, ezért segít a gyerekeknek átérezni a gondoskodó anya szerepét. Egyes játékbabák sírni, pisilni vagy beszélni is tudnak, ráadásul gyakran nagyszerű kiegészítőkkel és különböző ruhákkal is fel vannak szerelve.

BABY Born játék babák

A BABY Born játék babák interaktív babák, amelyeket a lányok megölelhetnek, gondozhatnak vagy fürdethetnek. Ugyanakkor megtanulják a felelősségvállalást és a másokkal való törődést. A BABY Born baba 9 életfunkcióval rendelkezik - sír, elfordítja a fejét vagy mozgatja a karját és a lábát. A gyerekek elemek használata nélkül játszhatnak a babával. Számos tartozékot, például BABY Born ruhákat, edényeket, cumisüvegeket vagy akár zuhanyzót is vásárolhatsz a játékbaba mellé.

Cry Babies babák

A Cry Babies babák valódi könnyeket tudnak hullatni, és szükségük van valakire, aki gondoskodik róluk. Egyes babák cumisüveg alakú házikóban laknak, ahol számos kiegészítő vár még rád, mint például egy cumi, egy fürdőkád vagy egy etetőszék. Beszerezhetsz nekik babakocsit is, hogy bővítsd a játéklehetőségeket.


BABY Born játékbaba
BABY Born baba

Cry Baby játékbaba
Cry Babies baba

Baby Alive játékbaba
Baby Alive játék baba

Klasszikus játék babák

A klasszikus játék babák a néhány centiméteresektől az életnagyságúakig sokféle méretben kaphatók, és anyagjuk is változatos. Akár beszélő elemes játékbabát, akár rongybabát szeretne gyermeked, ebben a kategóriában biztosan találsz részére megfelelőt. De mindig ellenőrizd, hogy a játék baba megfelel-e gyermeked életkorának.

Barbie baba

A Barbie baba a leghíresebb és legkelendőbb játék baba nemcsak hazánkban, de az egész világon. Mostanában gyakran szerepel rajzfilmekben is, ezért a kislányok vágyakoznak egy saját, otthoni Barbie babára is. A klasszikus rózsaszín ruhás, szőke játékbabák mellett Barbie sellőt, fodrászt, balerinát vagy gyermekorvost is választhatsz.

Enchantimals Babák

Az Enchantimals babák félig emberek, félig pedig állatok. Ezért a készlethez mindig tartozik egy háziállat, mégpedig egy olyan, amelyre a játékbaba hasonlít. Merész, élénk színekben pompázó öltözékük és hozzá illő kiegészítőik vannak. Választhatsz például egy aranyos nyuszi, egy kecses őzike vagy egy pajkos görény közül.

L.O.L. babák

A L.O.L. babák kis lázadók, tele meglepetésekkel. A gyűjthető játékbabák a csomagban soha nincsenek egyedül, számos meglepetés kiegészítővel és öltözékkel örvendeztetik meg a gyerekeket. A szettet gyakran egy szőrös kis háziállat is kiegészíti. Egyes játékbabák ruhája csillámokkal van borítva, másoknak valódi hajuk van, és még kistestvér játékbabákat is találhatsz a készletekben. A meglepetés izgalmával várnak a L.O.L. játékbabák! A változatos kiegészítőknek köszönhetően a kislányok mindig élvezni fogják a L. O. L. babákkal a játékot.

Barbie játékbaba
Barbie játék baba

Enchantimals játékbaba
Enchantimals játék baba

L.O.L. játékbaba
L. O. L. játék baba

Na! Na! Na! Surprise babák

A Na! Na! Na! Surprise babák a L.O.L. babák gyártójától származnak, kicsomagolásuk pedig valódi móka! A megvásárolt játékbaba ugyanis egy ballonban van elrejtve, melynek kipukkasztása során konfetti száll fel. A puha játékbaba szettben így kimondottan a sorozathoz tartozó öltöztető kiegészítőket és egyéb meglepetéseket is találhatunk. A Na! Na! Na! Surprise játékbabáknak több sorozata ismert és elérhető.

Rainbow High játékbabák

A Rainbow High játékbabák kifejező és csinos arcukkal, egymáshoz illő ruházatukkal és hajukkal belopják magukat a gyerekek szívébe. A játékbabák a 2020-ban kiadott Raibow High sorozat résztvevőit személyesítik meg, így biztosak lehetünk abban, hogy minden játékbabának külön személyisége van. A gyermekek több modellsorozat tagjaiból válogathatnak, mindenki kiválaszthatja a saját jelleméhez leginkább illő játékbabát.

Hercegnő babák

A hercegnő babák kategóriában általában Disney hercegnők élethű mását találhatjuk. A híres mesék és animációs filmek főszereplői játékbaba formájában kelhetnek életre a gyerekek kezei között. A játékbabák csodálatos és minőségi kivitelezése, a mesében látott ruházatuk és képességeik, valamint az esetleges plusz kiegészítők nagy örömet fognak szerezni a gyermekek számára. A változatos kínálatnak köszönhetően a gyermekek kiválaszthatják azt a hercegnő babát, aki a legközelebb áll a szívükhöz.

Na! Na! Na! Surprise babák
Na! Na! Na! Surprise játék baba

Rainbow High játékbabák
Rainbow High játék baba

Hercegnő játék babák
Hercegnő játék babák

Polly Pocket játék babák

A Polly Pocket játék babák talán az egyik legrégebbi populáris játékbabák közé tartoznak, a gyártásuk ugyanis 1989-ben kezdődött. A játékbabák, vagy legtöbb esetben játékbaba szettek azóta több átalakuláson mentek keresztül és újabb terméktípusok is felbukkantak kisállatszerű lények formájában. A márka egy ideig szüneteltette a gyártást, majd 2018-ban a Polly Pocket játékbabák ismét színre léptek a kezdetekhez hasonló miniatűr dizájnban. A karakterek pedig animációs sorozatban is láthatóak.

Cave Club játék babák

A Cave Club játék babák ötvözik a modern külsőt a kőkorszaki tematikával. A végtelenül színes és kifejező játékbabák különféle apró kiegészítőkkel érkeznek, esetenként dínó barátaik is csatlakoznak hozzájuk. A neonszínű játékbabák ezért olyan gyermekek számára is alkalmasak, akiket vonz az őskori esztétika. A Cave Club játék babák végtagjai hajlíthatóak az ízületeknek köszönhetően, így végtelen sok lehetőséget biztosítanak a játék során.

Kindi Kids játék babák

A Kindi Kids játék babák nagy, csillogó szemeikkel és szivárványos öltözékeikkel garantáltan minden gyermek kedvencévé válnak. A játék babáknak általában nincsenek túl apró alkatrészeik, így a nap végén nagyobb az esélye annak, hogy minden részük épségben előkerül. A játék babák emellett hétköznapi eseményeket is feldolgoznak - például orvos és bevásárlás témában gyakran találhatunk a kategóriában különböző szetteket, amelyek kielégíthetik a gyermekek kíváncsiságát.

Polly Pocket játékbaba
Polly Pocket játékbaba

Cave Club játékbaba
Cave Club játékbaba

Kindi Kids játékbaba
Kindi Kids játékbaba

Fésülhető babafejek

A fésülhető babafejek különböző stílusú és hosszúságú hajjal rendelkezhetnek, amelyet a gyerekek kifésülhetnek, befonhatnak és feldíszíthetnek. Különféle klipszeket, masnikat, fésűket és drágaköveket is találhatunk a készletekben, hogy a fésülhető babafejet a legkülönfélébb kreatív módon díszíthessük fel. Egyes modellek még színváltós sminket is tartalmaznak, például szemfestéket vagy szájfényt.

Textilbabák és rongybabák

A textilbabák és rongybabák egészen különféle változatokban érkeznek és a legnagyobb előnyük, hogy már a legkisebb gyerekek is játszhatnak velük. Ezek a puha babák kellemes színekkel rendelkeznek, és általában nagyobb méretűek. Némelyik rongybaba beszéd funkcióval is rendelkezik.

Élethű játék babák

Egy élethű játékbaba kimondottan a nagyobb korosztály számára lehet alkalmas. A kialakításuk - ahogy a nevük is kimondja - rendkívül élethű, testük általában puha műanyagból készült. Az élethű játék babák között találhatunk beszélő és hangokat kiadó modelleket is. A ruhájuk pedig szinte teljesen úgy néz ki, mint a valódi babaruha.

Fésülhető babafejek
Fésülhető babafejek

Textilbabák és rongybabák
Textilbabák és rongybabák

Élethű játék babák
Élethű játék babák

Kiegészítők játék babákhoz

A játék baba kiegészítők tartalmaznak minden alapvető dolgot, amire egy kisbabának vagy akár egy nagyobbacska babának szüksége lehet. Ide tartoznak a fürdőkádak, etetőszékek vagy pelenkák. Ha kislányod utazni szeretne a babájával, jól jön egy hordtáska vagy akár egy egész babakocsi. Vagy választhatsz a következő kategóriák közül.

Babakocsi játék babáknak

A játék babakocsik különböző színekben és mintákkal, tökéletes kiegészítői lesznek a sétáknak. A kislányok álomba ringathatják a játékbabát, vagy elvihetik egy barátnőjükhöz. A modern és klasszikus babakocsik széles választékából választhatsz.

Babaruhák játék babák részére

A babaruhák minden kislánynak örömet szereznek. Még egy átlagos, hosszú hajú játékbaba is hercegnőként fog kinézni új ruhájában. A Barbie babák elsősorban a ruháikról ismertek, de a BABY Born stílusú babáknak is jól állnak a harisnyák, csizmák, sapkák és ruhácskák.

i

Talán mindenki ismeri a klasszikus játék baba kiegészítőket, így a játékbaba autók vagy különféle egyéb járművek meglepetésként hathatnak ránk. Azonban érdemes egy pillantást vetni rájuk, hiszen új lehetőségeket nyithatnak meg a gyermekek számára, amikor játék babákkal játszanak.

Babaházak

Egy babaház új játéklehetőséget nyújt a gyerekeknek. Különösen alkalmasak a 10 cm-es és annál kisebb játékbabák számára, amelyeket a gyerekek szobáról szobára mozgathatnak, hogy eljátsszák a hétköznapi, otthoni életet. Természetesen a babaházhoz bútorok, felszerelt konyha, esetleg lift és erkély is tartozik háziállatokkal együtt.

Játék babaágyak

A játék babaágyak jól fognak jönni, amikor eljön a lefekvés ideje. A kislányok kedvenc játékbabájukat élő babaként fektetik a kiságyba, és gondosan betakarják őket. Választhatsz a klasszikus kiságyak, de akár a bölcsők, vagy az utazóágyak közül is.

Játék bababútor

A játék bababútor készletek szekrényeket, székeket, asztalokat és egyéb kis bútorokat tartalmaznak a játékbabák részére. Felébreszti a gyermekek fantáziáját és ösztönzi a játékot. Minden egyes játékhoz új teret tudnak majd kialakítani a bútoroknak köszönhetően, egyik nap nappali, a másik nap kávézó lesz belőle. Ráadásul a bútorok egyre inkább hasonlítanak az igaziakra. Így a játékbabával töltött idő még változatosabbá válik.

A leírás elrejtése
Hasznosnak találtad ezt az információt?
Ez az űrlap csak a fenti leírásban található információk értékelésére szolgál.
Ha kérdésed van a termékekkel, szolgáltatásokkal, szállítással, vagy egyéb ügyekkel kapcsolatban, keresd fel ügyfélszolgálatunkat.
Mit javíthatnánk benne? Hiányolsz valamit? Valami rosszul van feltüntetve? Oszd meg velünk.

Legtöbbet eladott

1.
Antonio Juan 5036 Pipa Raktáron 1 db
Játékbaba - műanyag, valósághű, baba, hajlik a keze és a lába, magassága 42 cm, barna hajszín, hajkiegészítők, ruházat és babakellékek a csomag része, ajánlott 3 éves kortól
33 390 Ft

2.
Játékbaba - műanyag, innen ismert Barbie, tizenévesek és felnőttek, magassága 32,5 cm, lila hajszín, hajkiegészítők a csomag része, ajánlott 3 éves kortól
9 890 Ft

3.
Játékbaba - műanyag, innen ismert Monster High, tizenévesek és felnőttek, hajlik a keze és a lába, magassága 15 cm, fekete hajszín, hajkiegészítők, ruházat, plüss és személyes tárgyak a csomag része, ajánlott 4 éves kortól
15 190 Ft

Még több
645 termék
Classic Kategória Olcsó, de kiválóra értékelt
5,0
Disney Kívánság baba állatbaráttal az úton
Játékbaba - műanyag, innen ismert Disney, tizenévesek és felnőttek, magassága 32,5 cm, fekete hajszín, ajánlott 3 éves kortól
9 990 Ft
Raktáron 3 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: HRAls3013
Arany középút Kiváló ár/érték arány
Monster High Skulltimate Secrets Neon - Draculaura - Játékbaba
Típusok
5,0
Monster High Skulltimate Secrets Neon - Draculaura
Játékbaba - műanyag, innen ismert Monster High, tizenévesek és felnőttek, hajlik a keze és a lába, magassága 32,5 cm, többszínű haj, ruházat és divat kiegészítők a csomag része, ajánlott 4 éves kortól
17 990 Ft
Raktáron > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: HRAls5514
Arany középút Kiváló ár/érték arány
5,0
Harry Potter Ron Weasley
Játékbaba - műanyag, innen ismert Harry Potter, tizenévesek és felnőttek, hajlik a keze és a lába, magassága 30 cm, vörös hajszín, pálca és ruházat a csomag része, ajánlott 6 éves kortól
Szuper ár
16 890 Ft
Raktáron 4 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: HRAbz15066
Premium Kategória Minőség kompromisszumok nélkül
5,0
Llorens 84440 New Born - 44 cm
Játékbaba - beszélő, interaktív, műanyag, valósághű, baba, reagál az érintésre, hangokat ad ki, puha test, hajlik a keze és a lába, magassága 44 cm, ruházat a csomag része, 3 LR44 elem (mellékelve), ajánlott 3 éves kortól
29 590 Ft
Raktáron 3 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: HRAnk004344
4,6 16×
Fiú baba puha testtel
Játékbaba - interaktív, műanyag, baba, pislogó, puha test, magassága 35 cm, ruházat a csomag része, ajánlott 3 éves kortól
4 190 Ft
Raktáron 2 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: HRAif4585
5,0
Llorens New Born kislány 73860
Játékbaba - műanyag, baba, fürdik, puha test, hajlik a keze és a lába, magassága 40 cm, ruházat a csomag része, ajánlott 3 éves kortól
27 390 Ft
Raktáron 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: HRAif15027
5,0
Barbie Ken filmes öltözékben 3
Játékbaba - műanyag, innen ismert Barbie, tizenévesek és felnőttek, hajlik a keze és a lába, magassága 35,5 cm, szőke hajszín, ajánlott 6 éves kortól
32 590 Ft
Raktáron > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: HRAkc05535
BABY Born Play and Style nővér - barna, 43cm - Játékbaba
Típusok
BABY Born Play and Style nővér - barna, 43cm
Játékbaba - műanyag, fürdik, hajlik a keze és a lába, magassága 43 cm, barna hajszín, hajkiegészítők, kozmetikum és ruházat a csomag része, ajánlott 4 éves kortól
18 990 Ft
Raktáron > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: HRAkc06955
Barbie Sport baba - Röplabdázó - Játékbaba
Típusok
5,0
Barbie Sport baba - Röplabdázó
Játékbaba - műanyag, innen ismert Barbie, tizenévesek és felnőttek, hajlik a keze és a lába, magassága 29,8 cm, szőke hajszín, sportfelszerelés a csomag része, ajánlott 3 éves kortól
9 390 Ft
Raktáron 3 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: HRAls2710
5,0
Barbie Ken Modell - Sportpóló
Játékbaba - műanyag, innen ismert Barbie, tizenévesek és felnőttek, hajlik a keze és a lába, magassága 29,8 cm, barna hajszín, ajánlott 3 éves kortól
5 790 Ft
Raktáron > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: HRAls2706
4,5
Játékbaba babakocsiban kiegészítőkkel
Játékbaba - műanyag, baba, hajlik a keze és a lába, magassága 12 cm, babakellékek a csomag része, ajánlott 3 éves kortól
2 990 Ft
Raktáron 2 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: HRAls448
Barbie Ken western filmes ruhában
Játékbaba - műanyag, innen ismert Barbie, tizenévesek és felnőttek, hajlik a keze és a lába, magassága 32,5 cm, szőke hajszín, ajánlott 6 éves kortól
32 690 Ft
Raktáron > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: HRAls2743
Disney Kívánság mini figura szett
Játékbaba - műanyag, innen ismert Disney, tizenévesek és felnőttek, magassága 32,5 cm, ajánlott 3 éves kortól
14 190 Ft
Raktáron 3 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: HRAls3009
Llorens 63592 New Born kislány - élethű játékbaba teljes vinyl testtel - 35 cm
Játékbaba - műanyag, baba, fürdik, hajlik a keze és a lába, magassága 35 cm, ruházat és babakellékek a csomag része, ajánlott 3 éves kortól
27 690 Ft
Raktáron 3 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: HRAls922
Llorens 74118 New Born - valósághű babababa hangokkal és puha szövettesttel - 42 cm
Játékbaba - beszélő, szövet, interaktív, baba, magassága 42 cm, ruházat a csomag része, ajánlott 3 éves kortól
31 090 Ft
Raktáron 4 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: HRAls6893
4,9
Monster High Szörnybaba - Draculaura
Játékbaba - műanyag, innen ismert Monster High, tizenévesek és felnőttek, hajlik a keze és a lába, magassága 15 cm, fekete hajszín, hajkiegészítők, ruházat, plüss és személyes tárgyak a csomag része, ajánlott 4 éves kortól
15 190 Ft
Raktáron 3 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: HRAls2603
4,9
Monster High Szörnybaba - Cleo
Játékbaba - műanyag, innen ismert Monster High, tizenévesek és felnőttek, hajlik a keze és a lába, magassága 15 cm, többszínű haj, ruházat, ékszerek, plüss és utazási felszerelés a csomag része, ajánlott 4 éves kortól
15 190 Ft
Raktáron 2 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: HRAls2606
Monster High Skulltimate Secrets Neon - Frankie - Játékbaba Típusok
5,0
Monster High Skulltimate Secrets Neon - Frankie
Játékbaba - műanyag, innen ismert Monster High, tizenévesek és felnőttek, hajlik a keze és a lába, magassága 32,5 cm, többszínű haj, ruházat és divat kiegészítők a csomag része, ajánlott 4 éves kortól
17 990 Ft
Raktáron > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: HRAls5515
Barbie Tündér baba hosszú hajjal - Hableány - Játékbaba Típusok
5,0
Barbie Tündér baba hosszú hajjal - Hableány
Játékbaba - műanyag, innen ismert Barbie, tizenévesek és felnőttek, magassága 32,5 cm, lila hajszín, hajkiegészítők a csomag része, ajánlott 3 éves kortól
9 890 Ft
Raktáron > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: HRAls5466
5,0
Barbie Looks fonatokkal rózsaszín ruhában
Játékbaba - műanyag, innen ismert Barbie, tizenévesek és felnőttek, hajlik a keze és a lába, magassága 33 cm, fekete hajszín, ruházat a csomag része, ajánlott 6 éves kortól
17 190 Ft
Raktáron 2 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: HRAls7380
5,0
Barbie Looks barna hajjal rózsaszín mini ruhában
Játékbaba - műanyag, innen ismert Barbie, tizenévesek és felnőttek, hajlik a keze és a lába, magassága 33 cm, barna hajszín, ruházat a csomag része, ajánlott 6 éves kortól
17 190 Ft
Raktáron 4 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: HRAls7383
5,0
Barbie 65th Anniversary Zafír szárnyas egyszarvú
Játékbaba - műanyag, innen ismert Barbie, tizenévesek és felnőttek, magassága 32,5 cm, kék hajszín, hajkiegészítők, ékszerek és plüss a csomag része, ajánlott 3 éves kortól
14 290 Ft
Raktáron > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: HRAls5470
5,0
Barbie Color Reveal Barbie vad mintákkal 1db
Játékbaba - műanyag, innen ismert Barbie, tizenévesek és felnőttek, magassága 32,5 cm, többszínű haj, ruházat és divat kiegészítők a csomag része, ajánlott 3 éves kortól
7 990 Ft
Raktáron > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: HRAls5497
5,0
Disney Princess Hercegnő Baba - Aranyhaj
Játékbaba - műanyag, a jól ismert Disney Hercegnők egyike, magassága 32,5 cm, szőke hajszín, ajánlott 3 éves kortól
4 790 Ft
Raktáron > 10 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: HRAkc06252

Játékbabák

játékMilyen játékot vegyek 4-5 éves kislánynak? Játék 4 éves kislánynak? Egy játékbolt közepén állsz és azon töröd a fejed, hogy milyen játék való egy 4-5 éves kislánynak? A legjobb, amit tehetsz, hogy átnézed útmutatónkat, amelyben áttekintést adunk a legjobb játékokról, amelyek garantáltan örömet szereznek minden...

Játékbabák

A Játékbabák kategóriában összesen 645 termék közül válogathatsz online boltunkban. Rendelésedet hétköznapokon 2 napon belül házhoz szállítjuk. A Budapest több pontján elérhető AlzaBoxokból már másnap felveheted a rendelésed, de ellátogathatsz áruházunkba is.
Tekintsd meg a legolcsóbb termékeket a következő kategóriában: olcsó játékbabák Az ár alapján a legdrágábbtól csökkenő sorrendbe rendezett termékeket keresd ennél a kategóriánál: legdrágább játékbabák A termékeket a legnépszerűbbtől a legkevésbé kedveltig rendezve ebben a kategóriában találod: legnépszerűbb, legjobb játékbabák A vásárlóink körében legnépszerűbb termékeket itt találhatod: játékbabák vélemények
P-DC1-WEB10
30 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ