Shop roku ApF HU

Játék babakocsik

Termékkatalógus
Ár
-
Elérhetőség
Termék állapota
Vásárlói értékelések
Babakocsi típusa
Mély
(17)
Golf
(5)
Kombinált
(8)
Sport
(7)
A baba maximális magassága
23 cm
48 cm
-
Konstrukció anyaga
Fa
(1)
Műanyag
(21)
Fém
(34)
Tulajdonságok
Összecsukható konstrukció
(22)
Háromkerekű kivitel
(2)
Levehető lábzsák
(12)
Forgatható első kerekek
(12)
Ikreknek alkalmas kivitel
(1)
Szín
Rózsaszín
(26)
Fehér
(8)
Szürke
(8)
Kék
(6)
Bézs
(3)
Hosszúság/mélység
40 cm
100 cm
-
Szélesség
27 cm
47 cm
-
Magasság
41 cm
90 cm
-
Alsó korhatár
1,5 éves kortól
3 éves kortól
-

A játék babakocsi népszerű a gyerekek minden korosztályának körében. Különösen a kislányok szeretnek vigyázni a babára és sétálni vele, ami segít nekik a felelősségtudat, valamint a finommotorikus készségek gyakorlásában is. Kínálatunkban a játék babakocsi klasszikus változatától a golfkocsiig minden megtalálható. Lássuk, hogyan válasszuk ki a megfelelőt a játék babakocsik közül.

Tovább

Miért jó a játék babakocsi?

A gyerekek egy bizonyos korban utánozni akarják a felnőttek viselkedését, ezért a babakocsis játékok remek választás számukra. Ezek segítségével azt tehetik, amit anyu vagy apu csinál, és ez nagyon boldoggá teszi őket.

  • A játék babakocsik lányoknak és fiúknak egyaránt szórakoztatók lehetnek.
  • Segítségükkel a gyerekek megtanulnak gondoskodni a babáról és felelősséget vállalni.
  • A játék babakocsi használatával a séta sokkal szórakoztatóbbá válik.
  • A gyerekek a babakocsis játékok használatával gyakorolhatják a szociális készségeket is.
  • A játék babakocsi a durva és a finommotorikus készségek fejlesztésére is alkalmas.

Babakocsi játék már 1 éves kortól kapható

A gyermek életkora igen fontos szerepet játszik a babakocsi kiválasztásában, hiszen például egy 1 évesnek való játék babakocsi teljesen másképp néz ki, mint egy 6 évesnek való babakocsis játék. Lássuk, miben különböznek a modellek életkor szerint.

Játék babakocsik 1 éves kortól

Az 1 éves kortól ajánlott játék babakocsi általában nem túl bonyolult. Ezek a típusok élénk színűek, és általában a gyerekek kedvenc motívumai vagy mesefigurái díszítik őket. Az állítható fogantyúnak köszönhetően a gyermek növekedésével együtt változtatható a játék babakocsi magassága, ugyanakkor a szerkezete könnyű, stabil, és elegendő hely van benne a babának is.

Játék babakocsik 3 éves kortól

Ezt a játék babakocsi fajtát különösen az idősebb kislányok fogják értékelni. Válassz körültekintően, hiszen ez a babakocsis játék több éven át használatban lesz. A kislányok különösen értékelni fogják az egyszerű színeket és a klasszikus babakocsikra emlékeztető megjelenést. Válassz variálható darabot – egyes játék babakocsik összecsukható baldachinnal, biztonsági övvel vagy levehető bölcsővel rendelkeznek.

Babakocsis játékok 1 éves kortól
Játék babakocsi a legkisebbeknek

Babakocsis játékok 3 éves kortól
Játék babakocsi nagyobb gyerekeknek

Játék babakocsi választása méret szerint

Játék babakocsik többféle méretben kaphatók. A kiválasztás során legfőképp a gyermek életkorát és magasságát kell figyelembe venni. Ha a játék babakocsi túl alacsony a gyermeknek, akkor kényelmetlen séta közben, viszont egy túl magas játék babakocsi sem lenne ideális. Az alábbi táblázat segít eligazodni a méretekben.

A gyermek életkora A fogantyú magassága
1–2 év 45–55 cm
2–3 év 55–65 cm
3–4 év 65–70 cm
5 év vagy annál több 70–75 cm

A fenti értékek csak tájékoztató jellegűek. A biztonság kedvéért mérd meg a gyermek könyökének távolságát a talajtól (állva). Adj hozzá 10 cm-t a mért értékhez, így megkapod a megfelelő fogantyúmagasságot.

A legjobb megoldás, ha állítható fogantyút választasz, így a játék babakocsi évekig használható marad, vagy bárki kölcsönkérheti, vagy kényelmesen haza tudod vinni.

Klasszikus játékbabakocsi vagy golf babakocsi játék érdekel?

Többféle játék babakocsi létezik – például szabványos játék babakocsi (bölcső) vagy golf babakocsi.

  • A klasszikus játék babakocsi lehetővé teszi, hogy különböző méretű babákat helyezhess el bennük kényelmesen. Ezek a babakocsis játékok stabilak, viszont nem alkalmasak a legkisebbeknek. A játék babakocsi babaágyként is használható.
  • A golf babakocsi játék könnyű, ezért ideális a kisgyermekek számára. Könnyen összecsukható, viszont nem annyira stabil, így inkább otthoni használatra alkalmas.
  • A sport játék babakocsi nagyobb kerekekkel rendelkezik, így kinti használatra is alkalmas. Ezek a modellek általában 3 kerekűek. Általában összecsukhatók és könnyen kezelhetőek.
  • A kombinált játék babakocsi sokoldalúságának köszönhetően nagyon népszerű. Kapható kettő az egyben (hordozó és babakocsi), három az egyben (extra hordozó), vagy öt az egyben (extra etetőszék és autósülés) változat is.
  • Iker játék babakocsi is kapható. Ha gyermeked egynél több babát szeretne magával vinni, ezek a játék babakocsik ideálisak. Kapható klasszikus és sport játék babakocsi is iker változatban.

Klasszikus játék babakocsi
Klasszikus játék babakocsi

Golf babakocsi játék
Golf babakocsi játék

Sport játék babakocsik
Sport játék babakocsi

Iker játék babakocsik
Iker játék babakocsi

Legfontosabb a játék babakocsi stabilitása

Mivel a kicsik még nem szoktak hozzá a hosszú ideig tartó sétához, célszerű stabil játék babakocsi modellt beszerezni. Ezek azonban általában nem alkalmasak legkisebb gyermekek számára, hiszen nehezebbek, viszont jobb minőségűek. Ha könnyű játék babakocsi típust választasz, számolnod kell azzal, hogy ezek könnyen felborulhatnak.

i

Az 1 éves korú gyerekek számára körülbelül 3 kg-ig megfelelőek a játék babakocsik. Az idősebb gyerekek számára már nehezebb, például 5 kg-os babakocsis játék is választható.

A játék babakocsik stabilitása a kerekek kialakításától is függ

Ha elsősorban kinti használatra szánt játék babakocsi választásán gondolkozol, a kerekek kialakítása a legfontosabb. A drágább és jobb minőségű modellek fém kerekekkel (vagy jó minőségű műanyag kerekekkel) rendelkeznek, amelyek hangszigetelő gumival vannak ellátva. Az olcsóbb babakocsis játékok általában műanyag kerekűek. A játék babakocsik kerekei általában forgathatók, így könnyen kezelhetők.

A játék babakocsik anyaga - fából, fémből vagy műanyagból készült modellt szeretnél?

A tartósság összefügg a játék babakocsi anyagával is, ezért ennek megfelelően válassz. A lekerekített élek, a rögzített csavarok és a minőségi kivitelezés mindig elengedhetetlen szempont. A kialakítás mellett a textilelemek minőségére is figyelj - ne legyenek kilógó szálak, és az anyag legyen jó minőségű.

  1. A műanyag játék babakocsi könnyű, megfizethető, könnyen kezelhető és a kicsik is kedvelik.
  2. A fém babakocsi játék alumíniumból készül. Nagyobb gyermekek számára is alkalmas és tartós.
  3. A fa játék babakocsik jó minőségűek és szép kialakításúak, viszont nem lehet őket összecsukni, így sok helyet foglalnak.

A játék babakocsik fogantyúja lehet műanyagból vagy fémből is. Az a fontos, hogy legyen rajta habszivacsból, bőrből vagy gumiból készült bevonat, így kényelmes fogása lesz a gyerekek számára.

A játék babakocsik kialakítása is fontos

A gyerekek, különösen a kislányok, a külsőségekre is odafigyelnek, ezért mindenképpen olyan játék babakocsit válassz, amely tetszeni fog a gyermekednek. A kisebb gyerekek általában a vidámabb színeket kedvelik, míg az idősebbek a visszafogottabb árnyalatokat értékelik. Válassz időtálló darabot, így akár a kisebb testvér is megörökölheti.

A babakocsis játékok felszereltsége

A játék babakocsik a klasszikus babakocsikhoz hasonlóan rengeteg felszereléssel együtt kaphatók. Az extra tartozékok különösen a nagyobb gyerekeknek fognak tetszeni, a kisebbek számára nem olyan fontosak a kiegészítők.

Játék babakocsik az alábbi kiegészítőkkel kaphatók:

  • Összecsukható ernyő,
  • táska fogantyúval,
  • esernyő,
  • esőkabát,
  • bevásárlókosár,
  • italtartó.

Megfelelő karbantartással a játék babakocsik sokáig szépek maradnak

Ha szeretnéd, hogy a játék babakocsi sokáig újszerű és szép maradjon, megfelelően karban kell tartanod. Legjobb, ha a játék babakocsi mosógépben mosható textil elemekkel rendelkezik, hiszen a babakocsis játékok gyakran szennyeződnek sárral, porral vagy akár ételekkel. A babakocsi szerkezetét áttörölheted nedves ruhával is.

i

Olcsó játék babakocsi érdekel? Akciós termékeink között nagyszerű darabokat találhatsz. Ha megfelelnek számodra a kicsomagolt, de újszerű termékek is, Outlet oldalunkon használt játék babakocsik is megtalálhatók.

A leírás elrejtése
Hasznosnak találtad ezt az információt?
Ez az űrlap csak a fenti leírásban található információk értékelésére szolgál.
Ha kérdésed van a termékekkel, szolgáltatásokkal, szállítással, vagy egyéb ügyekkel kapcsolatban, keresd fel ügyfélszolgálatunkat.
Mit javíthatnánk benne? Hiányolsz valamit? Valami rosszul van feltüntetve? Oszd meg velünk.

Legtöbbet eladott

1.
Játék babakocsi - gyerek, ajánlott 3 éves kortól, sport, háromkerekű, konstrukció anyaga műanyag és fém, forgatható első kerekek, tárolóhely, baba max. magassága 46 cm, biztonsági pántok a csomag része, mérete 48 × 33 × 55 cm (Mé×Sz×Ma), fehér, kék és rózsaszín kivitel
13 990 Ft

2.
Kutyakocsi - egy plüsskutyával ruhában és sok kiegészítővel, levehető utazótartó ablakkal és hálóval a plüssállat autóban történő szállításához, puha takaró, egy kis tál egy üveggel, tárolóhely az alján, a babakocsi méretei 50 × 35 × 56 cm, 33 × 23 × 23 cm, kutya 25 × 15 × 22 cm, tömege 2 kg, 3 éves kortól
23 190 Ft

3.
Fém játék babakocsi Szállításra kész 1 db
Játék babakocsi - gyerek, ajánlott 3 éves kortól, golf, összecsukható, konstrukció anyaga műanyag és fém, baba max. magassága 30 cm, rózsaszín kivitel
7 790 Ft

Még több
38 termék
Classic Kategória Olcsó, de kiválóra értékelt
5,0
Teddies Játék babakocsi - mélykocsi
Játék babakocsi - gyerek, ajánlott 3 éves kortól, mély, összecsukható, konstrukció anyaga műanyag és fém, állítható tető, mérete 40 × 30 × 55 cm (Mé×Sz×Ma), piros és rózsaszín kivitel
7 090 Ft
Szállításra kész 1 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: HRAbz32852
Arany középút Kiváló ár/érték arány
DeCuevas 81651 Összecsukható 3in1 játék babakocsi táskával GALA 2023 - 75 cm
Játék babakocsi - gyerek, ajánlott 3 éves kortól, 3 az 1-ben, mély, összecsukható, konstrukció anyaga műanyag és fém, állítható fogantyúk, forgatható első kerekek, baba max. magassága 48 cm, táska, mózeskosár takaró és biztonsági pántok a csomag része, mérete 75 × 40 × 75 cm (Mé×Sz×Ma), fehér, kék és rózsaszín kivitel
33 890 Ft
Szállításra kész 2 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: HRAkc06872
Arany középút Kiváló ár/érték arány
DeCuevas 80086 FUNNY 2023 - összecsukható, 81cm + táska
Játék babakocsi - gyerek, ajánlott 3 éves kortól, mély, összecsukható, konstrukció anyaga műanyag és fém, tárolóhely, baba max. magassága 47 cm, táska és mózeskosár takaró a csomag része, mérete 80 × 42 × 81 cm (Mé×Sz×Ma), krém, rózsaszín és szürke kivitel
33 990 Ft
Szállításra kész > 5 db
Termékkód: HRAkc06875
Premium Kategória Minőség kompromisszumok nélkül
DeCuevas 80335 Összecsukható játék iker babakocsi hátizsákkal 3 az 1-ben SKY 2020
Játék babakocsi - gyerek, ajánlott 3 éves kortól, ikreknek, kombinált, 3 az 1-ben, levehető lábzsák, összecsukható, konstrukció anyaga műanyag és fém, állítható fogantyúk, forgatható első kerekek, tárolóhely, hátizsák, mózeskosár takaró és biztonsági pántok a csomag része, mérete 100 × 45 × 81 cm (Mé×Sz×Ma), fehér, rózsaszín és szürke kivitel
48 190 Ft
Szállításra kész 2 db
Termékkód: HRAtm00003
5,0
Egyszarvúval díszített babakocsi
Játék babakocsi - gyerek, ajánlott 3 éves kortól, golf, összecsukható, konstrukció anyaga műanyag és fém, biztonsági pántok a csomag része, mérete 51 × 27 × 55 cm (Mé×Sz×Ma), kék kivitel
8 890 Ft
Szállításra kész 1 db
Termékkód: HRAif12029
5,0
DeCuevas 86035 Az első játék babakocsim hátizsákkal és kiegészítőkkel SKY 2020
Játék babakocsi - gyerek, ajánlott 3 éves kortól, mély, konstrukció anyaga műanyag és fém, állítható tető, forgatható első kerekek, baba max. magassága 23 cm, hátizsák és mózeskosár takaró a csomag része, mérete 50 × 35 × 56 cm (Mé×Sz×Ma), szürke kivitel
23 890 Ft
Szállításra kész 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: HRAtm00005
5,0
Decuevas 85143 összecsukható játék babakocsi 3 az 1-ben hordozható táskával Didi 2021 - 53 cm
Játék babakocsi - gyerek, ajánlott 3 éves kortól, kombinált, 3 az 1-ben, összecsukható, konstrukció anyaga fém, állítható háttámla, tárolóhely, baba max. magassága 38 cm, táska és biztonsági pántok a csomag része, mérete 70 × 36 × 53 cm (Mé×Sz×Ma), fehér, barna és rózsaszín kivitel
25 790 Ft
Szállításra kész > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: HRAnk004294
2,0
Decuevas 86143 Az első kutya babakocsim + Didi 2021, max. 56cm
Kutyakocsi - egy plüsskutyával ruhában és sok kiegészítővel, levehető utazótartó ablakkal és hálóval a plüssállat autóban történő szállításához, puha takaró, egy kis tál egy üveggel, tárolóhely az alján, a babakocsi méretei 50 × 35 × 56 cm, 33 × 23 × 23 cm, kutya 25 × 15 × 22 cm, tömege 2 kg, 3 éves kortól
23 190 Ft
Utolsó termék a raktáron
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: HRAnk004296
5,0
DeCuevas 85086 Összecsukható játék babakocsi táskával FUNNY 2023 - 60 cm
Játék babakocsi - gyerek, ajánlott 3 éves kortól, mély, összecsukható, konstrukció anyaga műanyag és fém, baba max. magassága 45 cm, táska és mózeskosár takaró a csomag része, mérete 65 × 38 × 60 cm (Mé×Sz×Ma), krém, rózsaszín és szürke kivitel
22 490 Ft
Szállításra kész > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: HRAkc06877
5,0
BN Mély babakocsi babáknak
Játék babakocsi - gyerek, ajánlott 1,5 éves kortól, mély, konstrukció anyaga műanyag, tárolóhely, mosható huzat, baba max. magassága 42 cm, mérete 54 × 37 × 48 cm (Mé×Sz×Ma), többszínű kivitel
20 490 Ft
Szállításra kész 2 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: HRAkc05183
4,0
Maxi Cosi Kombinált babakocsi babáknak zöld-szürke
Játék babakocsi - gyerek, ajánlott 3 éves kortól, 3 az 1-ben, mély, levehető lábzsák, konstrukció anyaga műanyag és fém, állítható háttámla, forgatható első kerekek, baba max. magassága 42 cm, mérete 54,5 × 38,5 × 64 cm (Mé×Sz×Ma), többszínű kivitel
24 390 Ft
Szállításra kész > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: HRAkc05184
5,0
BN Sport babakocsi CHULI POP
Játék babakocsi - gyerek, ajánlott 1,5 éves kortól, sport, konstrukció anyaga műanyag, tárolóhely, mosható huzat, baba max. magassága 42 cm, mérete 58 × 38 × 58 cm (Mé×Sz×Ma), bézs kivitel
16 390 Ft
Szállításra kész 1 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: HRAkc05185
DeCuevas 90251 Játék sport babakocsi, háromkerekű GALA 2023 - 55 cm
Játék babakocsi - gyerek, ajánlott 3 éves kortól, sport, háromkerekű, konstrukció anyaga műanyag és fém, forgatható első kerekek, tárolóhely, baba max. magassága 46 cm, biztonsági pántok a csomag része, mérete 48 × 33 × 55 cm (Mé×Sz×Ma), fehér, kék és rózsaszín kivitel
13 990 Ft
Szállításra kész 2 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: HRAkc06874
Fém játék babakocsi
Játék babakocsi - gyerek, ajánlott 3 éves kortól, golf, összecsukható, konstrukció anyaga műanyag és fém, baba max. magassága 30 cm, rózsaszín kivitel
7 790 Ft
Szállításra kész 1 db
Termékkód: HRAbz25577
Decuevas 80541 összecsukható játék babakocsi 3 az 1-ben hátizsákkal ocean fantasy 2021 - 70 cm
Játék babakocsi - gyerek, ajánlott 3 éves kortól, 3 az 1-ben, mély, levehető lábzsák, összecsukható, konstrukció anyaga fém, forgatható első kerekek, baba max. magassága 43 cm, hátizsák, mózeskosár takaró és biztonsági pántok a csomag része, mérete 62 × 41 × 70 cm (Mé×Sz×Ma), rózsaszín kivitel
37 890 Ft
Utolsó 2 termék a raktáron
Termékkód: HRAnk004273
Smoby BN Mély játék babakocsi
Játék babakocsi - gyerek, ajánlott 1,5 éves kortól, mély, összecsukható, konstrukció anyaga fém, mózeskosár takaró a csomag része, mérete 59 × 38 × 58 cm (Mé×Sz×Ma), rózsaszín kivitel
18 990 Ft
Szállításra kész 2 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: HRAmi0037
DeCuevas 81435 Modern játék sport babakocsi táskával 3 az 1-ben SKY 2020
Játék babakocsi - gyerek, ajánlott 3 éves kortól, sport, 3 az 1-ben, levehető lábzsák, konstrukció anyaga fém, állítható fogantyúk, forgatható első kerekek, tárolóhely, táska a csomag része, mérete 53 × 46 × 80 cm (Mé×Sz×Ma), szürke kivitel
41 990 Ft
Szállításra kész 4 db
Termékkód: HRAtm00001
DeCuevas 81535 Modern játék babakocsi táskával 3 az 1-ben SKY 2020
Játék babakocsi - gyerek, ajánlott 3 éves kortól, kombinált, 3 az 1-ben, levehető lábzsák, konstrukció anyaga fém, állítható fogantyúk, forgatható első kerekek, táska, mózeskosár takaró, biztonsági pántok és italtartó a csomag része, mérete 85 × 45 × 90 cm (Mé×Sz×Ma), fehér és szürke kivitel
45 490 Ft
Utolsó 2 termék a raktáron
Termékkód: HRAtm00002
Le Toy Van Sweet Dreams Babakocsi
Játék babakocsi - gyerek, ajánlott 3 éves kortól, retro, mély, konstrukció anyaga fa, baba max. magassága 40 cm, táska a csomag része, mérete 46 × 29 × 52,5 cm (Mé×Sz×Ma), fehér és rózsaszín kivitel
Leárazás -4 %
37 790 Ft 39 490 Ft
Szállításra kész 2 db
Termékkód: HRAif12288
DeCuevas 80586 Összecsukható 3in1 játék babakocsi táskával FUNNY 2023 - 70 cm
Játék babakocsi - gyerek, ajánlott 3 éves kortól, kombinált, 3 az 1-ben, levehető lábzsák, összecsukható, konstrukció anyaga műanyag és fém, forgatható első kerekek, baba max. magassága 46 cm, táska és mózeskosár takaró a csomag része, mérete 62 × 41 × 70 cm (Mé×Sz×Ma), krém, rózsaszín és szürke kivitel
32 590 Ft
Szállításra kész 5 db
Termékkód: HRAkc06876
DeCuevas 80051 Összecsukható játék babakocsi táskával GALA 2023 - 81 cm
Játék babakocsi - gyerek, ajánlott 3 éves kortól, mély, összecsukható, konstrukció anyaga műanyag és fém, tárolóhely, baba max. magassága 47 cm, táska és mózeskosár takaró a csomag része, mérete 80 × 42 × 81 cm (Mé×Sz×Ma), fehér, kék és rózsaszín kivitel
37 890 Ft
Szállításra kész > 5 db
Termékkód: HRAkc06871
DeCuevas 86046 Az első játék babakocsim táskával és kiegészítőkkel NIZA 2022 - 56 cm
Játék babakocsi - gyerek, ajánlott 3 éves kortól, retro, mély, konstrukció anyaga fém, tárolóhely, baba max. magassága 40 cm, táska és mózeskosár takaró a csomag része, mérete 50 × 35 × 56 cm (Mé×Sz×Ma), rózsaszín kivitel
25 390 Ft
Felbontott raktáron
Termékkód: HRAbz35570
ABC Design Migno Teddy 2024 játék babakocsi - Játék babakocsi Típusok
ABC Design Migno Teddy 2024 játék babakocsi
Játék babakocsi - gyerek, ajánlott 3 éves kortól, kombinált, levehető lábzsák, összecsukható, konstrukció anyaga fém, tárolóhely, mérete 71 × 44 cm (Mé×Sz), bézs kivitel
65 590 Ft
Szállításra kész 3 db
Termékkód: HRAls4810
ABC Design Migno Berry 2024 játék babakocsi - Játék babakocsi Típusok
ABC Design Migno Berry 2024 játék babakocsi
Játék babakocsi - gyerek, ajánlott 3 éves kortól, kombinált, levehető lábzsák, összecsukható, konstrukció anyaga fém, tárolóhely, mérete 71 × 44 cm (Mé×Sz), rózsaszín kivitel
65 590 Ft
Szállításra kész 1 db
Termékkód: HRAls4811

Játék babakocsik

Játék babakocsik

A Játék babakocsik kategóriában összesen 38 termék közül válogathatsz online boltunkban. Rendelésedet hétköznapokon 2 napon belül házhoz szállítjuk. A Budapest több pontján elérhető AlzaBoxokból már másnap felveheted a rendelésed, de ellátogathatsz áruházunkba is.
Tekintsd meg a legolcsóbb termékeket a következő kategóriában: olcsó játék babakocsik Az ár alapján a legdrágábbtól csökkenő sorrendbe rendezett termékeket keresd ennél a kategóriánál: legdrágább játék babakocsik A termékeket a legnépszerűbbtől a legkevésbé kedveltig rendezve ebben a kategóriában találod: legnépszerűbb, legjobb játék babakocsik A vásárlóink körében legnépszerűbb termékeket itt találhatod: játék babakocsik vélemények
P-DC1-WEB10
28 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ