IP kamerák

Termékkatalógus
Ár
-
Elérhetőség
Termék állapota
Vásárlói értékelések
Kompatibilis alkalmazások
Tuya
(63)
Apple Siri
(15)
Samsung SmartThings
(4)
Xiaomi Home
(11)
Lidl Home
(23)
Használat
Beltéri
(635)
Kültéri
(699)
Maximális felbontás
1920 × 1080 px
(360)
2560 × 1440 px
(211)
2304 × 1296 px
(107)
3840 × 2160 px
(74)
2560 × 1920 px
(29)
Betekintési szög
32 °
360 °
-
Szűrés

Az IP, avagy wifis kamera típusokat a biztonsági rendszerekkel együtt elsősorban ingatlanok és épületek felügyeletére használják. De mit is jelent a zárt és nyitott rendszer? Milyen jellemzők befolyásolják a képminőséget? Mi a célja egy wifis kamera használatának? Olvass tovább, és tudj meg többet arról, mire kell figyelni egy ilyen eszköz kiválasztásakor.

Tovább

Fontos paraméterek a wifis kamera kiválasztásakor

A wifis kamera kiválasztásakor több fontos jellemzőre is érdemes odafigyelni a döntés meghozatalakor. Ismerd meg, miért fontos a kialakítás és a rendeltetés, mi befolyásolja a felbontást vagy milyen vezérlési lehetőségek vannak.

A wifis kamera megjelenése és tervezett felhasználása

 • A beltéri wifis kamera kizárólag beltéri használatra való. Nem rendelkezik időjárás, vandalizmus, vagy víz elleni védelemmel.
 • A kültéri wifis kamera kertek, környező épületek, területek megfigyelésére szolgál. Ellenáll a környezeti hatásoknak az IP standard alapján. Néhány modell különleges, tartós bevonattal rendelkezik a vandalizmus vagy lopás elleni védelem érdekében.

i

Az IP kamerák tovább csoportosíthatók otthoni és ipari típusokra. Az otthoni wifis kamera ideális szobákhoz, irodákban vagy kisebb üzletekben. Az ipari wifis kamera CCTV rendszerekhez csatlakoztatható, nagyobb területeket és több helyiséget is megfigyelhetsz vele.

A wifis kamera maximális felbontása

A wifis kamera felbontása azt jelzi, hogy függőlegesen és vízszintesen hány képkockából (pixel) áll a kép. Minél magasabb a felbontás, annál részletesebb a kép, így annál jobb a kamera, hisz annál könnyebb azonosítani az embereket a felvételen. A képfrissítés szintén fontos, ez azt mutatja meg, hogy a készülék hány képet képes készíteni 1 másodperc alatt.

 • A VGA (640 × 480 px) a felbontás alapértékét jelenti. A kép nem túl részletes, elegendő például a forgalom, a téli üdülőhelyek hóviszonyainak stb. megfigyeléséhez.
 • A HD felbontás (1 280 × 720 px) a mai standard, mellyel az emberek azonosíthatók kisebb helyiségekben.
 • A Full HD felbontás (1 920 × 1 080 px) nagyon jó minőségű képet és elegendő részletességet kínál még nagyobb területek megfigyeléséhez is. Ez a felbontás már olyan arcok és részletek felismerését is lehetővé teszi, amelyeket egyébként nagyon nehéz lenne meghatározni.
 • Vannak nagyobb felbontású wifis kamera típusok is, például 2 048 × 1 536 vagy 2 560 × 1 920 képponttal.

A kép szélességére is figyelj. Minél nagyobb a wifis kamera látószöge, annál jobb a perspektíva. Ugyanakkor a 150°-nál nagyobb látószög esetén megjelenik a halszem effektus, és a kép részletessége csökken. A legtöbb IP kamera látószöge 70-180° - csak rajtad múlik, milyen típust választasz.

Éjjellátó wifis kamera

A minőségi éjszakai felvétel készítéséhez néhány wifis kamera infravörös fényt sugároz. Körülbelül 25 méter a hatótávolsága, és az emberi szem számára láthatatlan. Éjszakai üzemmódban a kamera automatikusan fekete-fehérre vált. Ez jobb képminőséget biztosít, egyébként a wifis kamera gyakorlatilag használhatatlan lenne.

i

A rossz fényviszonyok között készült felvételek minőségét a rekeszérték is meghatározza. A wifis kamera rekeszértéke f/1,8-től f/2,8-ig terjed. Az f/2.0 és az alacsonyabb rekeszértékek elegendőnek tekinthetők a részletek pontos megjelenítéséhez és az alacsony zajszinthez esti felvételeknél is.

A wifis kamera vezérlési lehetőségei

Azon túl, hogy a wifis kamera távolról elérhető, néhányat vezérelni is lehet távolról: körbenézni a kamera elforgatásával, vagy zoomolással nagyítani vagy kicsinyíteni a képet. Ehhez számítógép használata esetén egy internetes felület, okostelefon és tablet esetén egy alkalmazás szükséges.

A wifis kamera felvételének mentése

A wifis kamera felvételeiket elsősorban távoli adattáraknak küldi, így rendszerint nincs belső memóriája. Azonban néhány modell rendelkezik SD/micro SD kártyanyílással, és több tucat órányi felvételt képes tárolni. Minél nagyobb kapacitást választasz, annál később kerül sor a régebbi felvételek felülírására.

Vannak beépített akkumulátorral rendelkező wifis kamera modellek is. Az ilyen típusok órákon át képesek felvételeket rögzíteni akkor is, ha elmegy az áram. Az összes többi függ az áramellátástól.

A wifis kamera csatlakozása és áramellátása

 • A vezeték nélküli wifis kamera lehetővé teszi a titkosított vezeték nélküli képátvitelt. Adapteres tápellátás szükséges hozzá. A korlátozott hatótávolság problémás, ezért a választás előtt ellenőrizd, hogy a hatótávolság elegendő lesz-e.
 • A LAN kábel stabil és gyors képátvitelt biztosít. Nagy előnye a PoE hálózati kábelen keresztül történő tápellátás. Nincs szükség másik kábelre az ilyen típusú wifis kamera eszközökhöz.
 • A wifis kamerák manapság már Bluetooth segítségével is csatlakoztathatók egy okostelefonhoz, és egy applikációban figyelhető a kamera képe. Ez például akkor jön jól, ha nyaralni mész, de tudni szeretnéd, mi történik a ház körül.

i

Még mindig nem tudod, hogyan válassz IP kamerát? Olvasd el cikkünket tanácsért.

Mit jelent a nyitott és a zárt rendszer egy wifis kamera esetében?

A wifis kamera zárt vagy nyitott rendszerű. A nyitott rendszer azt jelenti, hogy bárki hozzáférhet a kamerához, akinek van internet-hozzáférése, innen a "nyílt" elnevezés. Ezek például a forgalom, az építkezések előrehaladásának, az üdülőhelyek hójelentéseinek stb. megfigyelésére szánt wifis kamera típusok lehetnek. A zárt rendszer vagy CCTV a jeleket nem terjeszti nyilvánosan, de biztonsági okokból figyelemmel kíséri.

A CCTV rövidítés azt jelenti: Closed Circuit Television (zárt láncú televízió).

Wifis kamera csomagban is kapható

Ha nem szeretnéd külön megvásárolni az egyes wifis kamera eszközöket, hálózati rögzítőket és egyéb tartozékokat, lehetőség van egy kamerarendszer megvásárlására is. Ha kamerarendszert vásárolsz, az eszközök garantáltan kompatibilisek lesznek egymással, és minden úgy fog működni, ahogyan kell. A legtöbb kamerarendszer 4 wifis kamera típust és egy hálózati felvevőt tartalmaz.

Kamerarendszerek

Az egy csomagban lévő kamerarendszer sok munkát takarít meg Önnek. Ráadásul biztos lehetsz benne, hogy minden úgy fog működni, ahogyan kell.

A wifis kamera hasznos jellemzői

 • LED fény - a beépített LED lámpák fehér fénnyel világítják meg a helyiséget.
 • Forgatható kialakítás a kamera a szükséges szoftverrel a billentyűzet segítségével 360°-ban elforgatható.
 • A mozgásérzékelős kamerák képesek rögzíteni a mozgást, és a rögzítés után felvehetik azt a memóriakártyára.
 • A biztonsági kamerák memóriakártya foglalattal lehetővé teszik a biztonsági mentést az adatokról hálózati hiba esetén.
 • Ha egy nagyítót helyezünk a lencsevédőbe, a wifis kamera közelebbi nézetet biztosít.
 • A beépített mikrofon segítségével a wifis kamera nemcsak képet, hanem hangot is rögzíthet.
 • A beépített hangszóró általában kétirányú kommunikációt tesz lehetővé, így a wifis kamera eszközön keresztül is lehet beszélni.

Szerezz be egy biztonsági kamerát otthonra, hogy mindig tudd, mi történik.

Mi az a hálózati felvevő?

A hálózati felvevő vagy NVR (Network Video Recorder) egy egycélú eszköz, amely a wifis kamera képét egy merevlemezre rögzíti. LAN kábelen keresztül csatlakozik a hálózathoz. Ha van wifis kamera ugyanabban a hálózatban, a felvevő meg tudja találni és csatlakoztatni tudja azt. Az NVR-ek merevlemez nélkül kaphatók.

i

Ahhoz, hogy az NVR csatlakozni tudjon a wifis kamera eszközhöz, a kameráknak támogatniuk kell az Onvif protokollt. E támogatás nélkül a kapcsolat általában nem lehetséges. Ellenőrizd ezt a funkciót vásárlás előtt.

Hálózati felvevő

A hálózati felvevő lehetővé teszi, hogy a wifis kamera eszközről közvetlenül a merevlemezre rögzíthesd a videót. Ez egy másik módja az adatok biztonsági mentésének.

Wifis kamera tartozékokat keresel?

Előfordulhat, hogy egyes wifis kamera eszközök csomagja nem tartalmaz mindent, amire szükséged van. Tápegység, távirányító, napelemes panel a kamera működéséhez, és még sok más kapható. Nézz körül wifis kamera tartozékok kínálatunkban, és találd meg, amire szükséged van. Így megépítheted a tökéletes kamerarendszert.

A leírás elrejtése
Hasznosnak találtad ezt az információt?
Ez az űrlap csak a fenti leírásban található információk értékelésére szolgál.
Ha kérdésed van a termékekkel, szolgáltatásokkal, szállítással, vagy egyéb ügyekkel kapcsolatban, keresd fel ügyfélszolgálatunkat.
Mit javíthatnánk benne? Hiányolsz valamit? Valami rosszul van feltüntetve? Oszd meg velünk.

Legtöbbet eladott

1.
Xiaomi Outdoor Camera CW400 EU Raktáron > 5 db
IP kamera - kültéri, max. videófelbontás 2560 × 1440 px, 360° betekintési szög, szilárd objektív, mozgás, hang, arc és behatolás érzékelése, beépített mikrofon, beépített hangszóró és kétirányú hang, értesítés mobilra, fény és hang riasztás, SD és cloud tárhely, WiFi 2,4 GHz csatlakozás, kommunikáció xiaomi Home és google Home segítségével, mérete 146 × 103,5 × 187 mm (Ma×Sz×Mé)
24 590 Ft

2.
Xiaomi Smart Camera C200 Raktáron > 5 db
IP kamera - kültéri, max. videófelbontás 1920 × 1080 px, mozgás és hang érzékelése, beépített hangszóró, értesítés mobilra, hangriasztás, mérete 109 × 8,1 × 75 mm (Ma×Sz×Mé)
10 990 Ft

3.
Xiaomi Outdoor Camera AW300 Raktáron > 5 db
IP kamera - kültéri, max. videófelbontás 2304 × 1296 px, 101,7° betekintési szög, mozgás érzékelése, beépített mikrofon, cloud tárhely, WiFi 2,4 GHz csatlakozás, mérete 10 × 10,5 × 21,5 cm (Ma×Sz×Mé)
14 990 Ft

Még több
922 termék
Classic Kategória Olcsó, de kiválóra értékelt
4,3 22×
Xiaomi Outdoor Camera CW400 EU
IP kamera - kültéri, max. videófelbontás 2560 × 1440 px, 360° betekintési szög, szilárd objektív, mozgás, hang, arc és behatolás érzékelése, beépített mikrofon, beépített hangszóró és kétirányú hang, értesítés mobilra, fény és hang riasztás, SD és cloud tárhely, WiFi 2,4 GHz csatlakozás, kommunikáció xiaomi Home és google Home segítségével, mérete 146 × 103,5 × 187 mm (Ma×Sz×Mé)
24 590 Ft
Raktáron > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: XIAcam03
Arany középút Kiváló ár/érték arány
3,9
Eufy SoloCam S340 Dual 3K
IP kamera - kültéri, max. videófelbontás 2880 × 1620 px, színes éjjellátás 8 m maximális hatótávval, 135° betekintési szög, szilárd objektív, mozgás, személy(ek) és állatok érzékelése, beépített mikrofon, beépített hangszóró és kétirányú hang, értesítés mobilra, fény és hang riasztás, WiFi 2,4 GHz csatlakozás, mérete 120 × 87 × 87 mm (Ma×Sz×Mé)
79 990 Ft
Raktáron > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: Anker23_017
Arany középút Kiváló ár/érték arány
4,0
EZVIZ battery camera SET HB8+Solar Panel F (4,2W)
IP kamera - kültéri, maximális videofelbontás 2560 × 1440 px, színes éjszakai látás, maximális hatótávolság 15 m, 360°-os látószög, motoros vízszintes/függőleges forgatás, mozgásérzékeléssel és a tárgy/személy mozgásának automatikus követésével, kétirányú hang, mobiltelefonos értesítés, fény- és hangjelzés, 32 GB eMMC belső tárhely és EZVIZ CloudPlay felhőtároló, 2,4 GHz-es WiFi-kapcsolat, EZVIZ alkalmazás cseh és szlovák nyelven, tartozék - F-típusú napelem C-csúccsal 4,2 W-ig, szerelési anyag és tápkábel tartozék, méretek 116 × 183 × 166 mm (Ma×Sz×Mé)
93 990 Ft
Raktáron > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: EZVIZ23_24
Premium Kategória Minőség kompromisszumok nélkül
Eufy EufyCam E330 Professional 2+1 - Kamerarendszer
Típusok
4,0
Eufy EufyCam E330 Professional 2+1
Kamerarendszer - 2 kamera a csomagban, 3840 × 2160 px felbontás, Android és iOS alkalmazások támogatása angol nyelvű, Gyártó saját alkalmazása kompatibilis, WiFi 2,4 GHz, hálózati
Leárazás -17 %
159 990 Ft 194 990 Ft
Raktáron 1 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: Anker24007
AVATTO IPC06 WiFi Camera
IP kamera - beltéri, max. videófelbontás 1920 × 1080 px, klasszikus éjjellátás 8 m maximális hatótávval, 105° betekintési szög, motoros forgás, szilárd objektív, mozgás és hang érzékelése, kétirányú hang, értesítés mobilra, SD és cloud tárhely, WiFi 2,4 GHz csatlakozás, kommunikáció tuya és smartlife segítségével, tartó, szerelési anyag és tápkábel a csomag része, mérete 113,5 × 81 × 67,8 mm (Ma×Sz×Mé)
13 090 Ft
Raktáron 2 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: AVT040a
4,3
Xiaomi Outdoor Camera AW300
IP kamera - kültéri, max. videófelbontás 2304 × 1296 px, 101,7° betekintési szög, mozgás érzékelése, beépített mikrofon, cloud tárhely, WiFi 2,4 GHz csatlakozás, mérete 10 × 10,5 × 21,5 cm (Ma×Sz×Mé)
Szuper ár
14 990 Ft
Raktáron > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: HUXIAcam02
4,3 11×
Xiaomi Mi 360° Home Security Camera 2K Pro
IP kamera - beltéri, max. videófelbontás 2304 × 1296 px, éjjellátás 9 m maximális hatótávval, 110° betekintési szög, motoros forgás, szilárd objektív, mozgás érzékelése, beépített mikrofon, beépített hangszóró és kétirányú hang, e-mail értesítés, cloud tárhely, WiFi 2,4 GHz és bluetooth csatlakozás, mérete 12,2 × 7,8 × 7,8 cm (Ma×Sz×Mé)
19 990 Ft
Raktáron > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: HUXI500m4
4,8
Xiaomi Smart Camera C200
IP kamera - kültéri, max. videófelbontás 1920 × 1080 px, mozgás és hang érzékelése, beépített hangszóró, értesítés mobilra, hangriasztás, mérete 109 × 8,1 × 75 mm (Ma×Sz×Mé)
10 990 Ft
Raktáron > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: HUXIA360a1
4,7
Ubiquiti UniFi Video Camera G5 Bullet
IP kamera - beltéri és kültéri, max. videófelbontás 2944 × 1840 px, éjjellátás 10 m maximális hatótávval, 84° betekintési szög, szilárd objektív, mozgás érzékelése, beépített mikrofon, e-mail értesítés mobilra is, cloud tárhely, RJ 45 LAN interfész, ethernet csatlakozás, mérete 76 × 76 × 150 mm (Ma×Sz×Mé)
61 690 Ft
Raktáron > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: Ubiq23_052
4,7 11×
Xiaomi Smart Camera C300
IP kamera - beltéri, max. videófelbontás 2304 × 1296 px, 110° betekintési szög, kézi forgás, szilárd objektív, mozgás és hang érzékelése, beépített mikrofon, értesítés mobilra, SD és cloud tárhely, mérete 115 × 78 × 78 mm (Ma×Sz×Mé)
13 890 Ft
Raktáron > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: HUBERxioh02
4,7 113×
TP-LINK Tapo C320WS, Outdoor Home Security Wi-Fi Camera
IP kamera - kültéri, max. videófelbontás 2560 × 1440 px, éjjellátás 30 m maximális hatótávval, mozgás érzékelése, beépített mikrofon, beépített hangszóró és kétirányú hang, értesítés mobilra, RJ 45 LAN interfész, WiFi 2,4 GHz csatlakozás, mérete 64,3 × 145,3 mm (Ma×Sz)
21 990 Ft
Raktáron > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: TP22_08
4,8 84×
TP-Link Tapo C510W
IP kamera - kültéri, max. videófelbontás 2304 × 1296 px, éjjellátás 30 m maximális hatótávval, 360° betekintési szög, motoros forgás, mérete 12 × 12 mm (Ma×Mé)
25 190 Ft
Raktáron > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: TP23_066
4,5 87×
Tesla Smart Camera 360 Pro
IP kamera - beltéri, max. videófelbontás 1920 × 1080 px, éjjellátás 10 m maximális hatótávval, mozgás és hang érzékelése, beépített mikrofon, beépített hangszóró és kétirányú hang, értesítés mobilra, cloud tárhely, WiFi 2,4 GHz csatlakozás, mérete 121 × 78 × 73 mm (Ma×Sz×Mé)
13 990 Ft
Raktáron > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: Tsl_22_16
4,6 45×
TP-Link Tapo C220
IP kamera - beltéri, max. videófelbontás 2560 × 1440 px, éjjellátás 10 m maximális hatótávval, 360° betekintési szög, mozgás, hang és arc érzékelése, beépített mikrofon, WiFi 2,4 GHz csatlakozás, mérete 112 × 87 × 85 mm (Ma×Sz×Mé)
17 290 Ft
Raktáron > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: TP23_071
4,7
Xiaomi Smart Camera C400
IP kamera - beltéri és kültéri, max. videófelbontás 2560 × 1440 px, 110° betekintési szög, motoros forgás, szilárd objektív, mozgás érzékelése, beépített mikrofon, SD tárhely, WiFi 2,4 GHz és WiFi 5 GHz csatlakozás, kommunikáció xiaomi Home és google Home segítségével, mérete 119 × 78 × 78 mm (Ma×Sz×Mé)
17 390 Ft
Raktáron > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: HUBERxioh04
3,9
Xiaomi Outdoor Camera CW300 EU
IP kamera - kültéri, max. videófelbontás 2560 × 1440 px, hibrid éjjellátás, 350° betekintési szög, motoros forgás, mozgás, behatolás és személy(ek) érzékelése, beépített mikrofon, beépített hangszóró és kétirányú hang, e-mail értesítés mobilra is, fény és hang riasztás, WiFi 2,4 GHz és ethernet csatlakozás, kommunikáció xiaomi Home és gyártó saját alkalmazása segítségével, mérete 135 × 200 × 170 mm (Ma×Sz×Mé)
22 890 Ft
Raktáron > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: XIAcam06
4,5 32×
TP-Link Tapo C520WS
IP kamera - kültéri, max. videófelbontás 2560 × 1440 px, színes éjjellátás 30 m maximális hatótávval, 360° betekintési szög, üvegtörés, személy(ek) és autók érzékelése, beépített mikrofon, beépített hangszóró és kétirányú hang, e-mail értesítés mobilra is, fény és hang riasztás, SD és cloud tárhely, RJ 45 LAN interfész, WiFi 2,4 GHz és ethernet csatlakozás, mérete 12,4 × 12,3 × 10,7 mm (Ma×Sz×Mé)
33 790 Ft
Raktáron > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: TP23_082
4,7 535×
TP-LINK Tapo C200 Pan/Tilt Home Security Wi-Fi Camera 1080P
IP kamera - beltéri, felbontás: 1920 x 1080 px, 360 fokos horizontális és 114 fokos vertikális forgás, éjszakai látás 9 m maximális hatótávval, mozgásérzékelő, PIR érzékelő, beépített mikrofon, beépített hangszóró és cloud hozzáférés, micro SD kártya foglalat - max. 512 GB, Google Assistant és Amazon Alexa kompatibilitás, WiFi csatlakozás, Android és iOS alkalmazás, hálózati tápellátás
13 190 Ft
Raktáron > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: TP820f
4,9 74×
TP-LINK Tapo C110, Home Security Wi-Fi Camera
IP kamera - beltéri, max. videófelbontás 2304 × 1296 px, éjjellátás 10 m maximális hatótávval, mozgás érzékelése, beépített mikrofon és beépített hangszóró, WiFi 2,4 GHz csatlakozás, mérete 98,9 × 67,6 × 54,8 mm (Ma×Sz×Mé)
14 790 Ft
Raktáron > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: TpLNk21t56
4,7
TP-Link C325WB
IP kamera - kültéri, max. videófelbontás 2688 × 1520 px, színes éjjellátás 30 m maximális hatótávval, 127° betekintési szög, üvegtörés, személy(ek) és autók érzékelése, beépített mikrofon, beépített hangszóró és kétirányú hang, e-mail értesítés mobilra is, fény és hang riasztás, SD és cloud tárhely, RJ 45 LAN interfész, WiFi 2,4 GHz és ethernet csatlakozás, mérete 14,5 × 10,4 × 137,9 mm (Ma×Sz×Mé)
37 990 Ft
Raktáron > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: TP23_083
4,3 32×
ARENTI 1080p Rechargeable Battery Camera
IP kamera - kültéri, max. videófelbontás 1920 × 1080 px, éjjellátás 10 m maximális hatótávval, 145° betekintési szög, szilárd objektív, mozgás érzékelése, beépített mikrofon, beépített hangszóró és kétirányú hang, értesítés mobilra, SD és cloud tárhely, WiFi 2,4 GHz csatlakozás, tartó a csomag része, mérete 95 × 50 × 52 mm (Ma×Sz×Mé)
21 290 Ft
Raktáron > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: Arenti_21_9
3,8 22×
IMILAB EC4 Spotlight Battery Camera Set
IP kamera - kültéri, max. videófelbontás 2560 × 1440 px, 150° betekintési szög, mozgás érzékelése, beépített mikrofon és beépített hangszóró, WiFi 2,4 GHz csatlakozás, mérete 89,2 × 38 × 101,3 mm (Ma×Sz×Mé)
42 490 Ft
Raktáron > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: Imilab_21_06
5,0
Xiaomi Mi Wireless Outdoor Security Camera 1080p
IP kamera - kültéri, 1920 × 1080 felbontás, 130°-os látószög, éjjellátó 7 m maximális hatótávval, Xiaomi Home kompatibilis, WiFi 2,4 GHz, Android és iOS operációs rendszer támogatása, angol nyelvű alkalmazás, elemes, mozgásérzékelő és pir szenzor
Szuper ár
19 990 Ft
Raktáron > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: HUXI500m7
4,6 31×
TP-Link Tapo C225
IP kamera 4MP otthoni Wi-Fi kamera
22 990 Ft
Raktáron > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: TP23_012

IP kamerák

felhasználói kézikönyvHogyan telepítsük a WiFi routert? A WiFi router beállításából gyakran nagy ügyet csinálnak. Miközben meglehetősen egyszerű, csak ragaszkodni kell néhány fontos tanácshoz. Cikkünkből megtudhatod, melyek is ezek.

IP kamerák

A IP kamerák kategóriában összesen 923 termék közül válogathatsz online boltunkban. Rendelésedet hétköznapokon 2 napon belül házhoz szállítjuk. A Budapest több pontján elérhető AlzaBoxokból már másnap felveheted a rendelésed, de ellátogathatsz áruházunkba is.
Tekintsd meg a legolcsóbb termékeket a következő kategóriában: olcsó IP kamerák Az ár alapján a legdrágábbtól csökkenő sorrendbe rendezett termékeket keresd ennél a kategóriánál: legdrágább IP kamerák A termékeket a legnépszerűbbtől a legkevésbé kedveltig rendezve ebben a kategóriában találod: legnépszerűbb, legjobb IP kamerák A vásárlóink körében legnépszerűbb termékeket itt találhatod: IP kamerák vélemények
P-DC1-WEB10
30 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ