Válaszd ki azt az elemet az oldalon, amelyet a hiba érint
Budapesti bemutatótermünkben 15:00 óráig a szokásos nyitvatartással várjuk vásárlóinkat. 15:00 óra után csak a 46 sz. kormányrendelet által megengedett termékeket adjuk ki. Javaslatok a nyugodt vásárláshoz.
Az összes megrendelt termék kézbesítésén intenzíven dolgozunk. A rendkívüli helyzet a határátkelőhelyeken befolyásolhatja a kézbesítési időpontot. Megértésüket köszönjük.
Levé ucho - Biztonságos és megbízható vásárlás Velikonoční pečení

Monitorok

0

Bár a legtöbb monitor több célra is használható, a képminőség és a teljesítmény tekintetében különbségek lehetnek közöttük. 

Tovább

A monitor, mint periféria az asztali PC elválaszthatatlan tartozéka. Bár a legtöbb monitor több célra is használható, a képminőség és a teljesítmény tekintetében különbségek lehetnek közöttük. Megkönnyítve a választást, alább igyekszünk tisztázni a különbségeket az LCD monitorok között.

Otthoni és irodai LCD monitor – remek társ a mindennapokban

Az otthoni-irodai monitornak rendelkeznie kell egy olyan képátlójú kijelzővel, ami kényelmesen tudja megjeleníteni a táblázatokat, dokumentumokat vagy akár a kedvenc filmjeinket, ezért legalább 22 colos képátlót javaslunk. Kínálatunkban számos gazdaságos és olcsó monitor található, amely a felhasználói igények nagy részét kielégíti.

Irodai munkálatok során jó szolgálatot tehetnek a különböző széles monitorok, amelyek lehetővé teszik több dokumentum vagy táblázat egyidejű kezelését, így megkönnyítve a monitor előtti munkavégzést. Nem szükséges két monitor vásárlása, így sok esetben egy ultrawide monitor olcsóbb megoldásnak bizonyul.

Hosszútávon nagyon hasznosak lehetnek a szemkímélő technológiák, például a Flicker-free vagy olyan LED monitor, amely rendelkezik kékfény szűrővel.

TV monitor – a monitor és televízió elegye

A számítógép monitorok érdekes csoportját alkotják a TV monitorok. Sok esetben logikus döntésnek tűnhet a televíziót a PC-hez csatlakoztatni, mint megjelenítő eszközt, de a valóságban nem ilyen egyszerű a helyzet. Egy TV tuneres monitor elsősorban a kijelző paneltípusában kerekedik felül a kisebb televíziókon.

Ezek az eszközök valójában univerzális IPS monitorok, amelyek lehetőséget nyújtanak televíziós adások követésére, mindenféle hozzáadott hardveres egység nélkül.

Gamer monitor – avagy a frissítési ráta utáni hajsza

A gamer monitorok követelménye a magas képfrissítési gyakoriság és az alacsony válaszidő. Ez a két paraméter lehetővé teszi a kijelző villámgyors reakcióját, ami folyamatos, szaggatás nélküli képet eredményez. Egy komoly gamer LCD monitor frissítési rátája 120Hz, nagyon népszerűek a 144 Hz-es monitorok is. De kínálatunkban szerepelnek a minden igényt kielégítő 240 Hz-es monitorok is, valamint a 2020-ban először bemutatott 360 Hz-es monitorok. Egy gamer PC monitor válaszideje 5ms alatti tartományban mozog.

i

A képfrissítési gyakoriság azt fejezi ki, hogy másodpercenként hány képet tud megjeleníteni a kijelző. Az eltelt időt, amely alatt a monitor reagál a kép változására a válaszidővel adjuk meg, egysége a ms (milliszekundum).

Gamer monitorunk képátmérőjét nagy valószínűséggel a pénztárcánk határozza meg. Lehetőségeink gyakorlatilag végtelenek, a sztenderd 24 colos képernyőtől egészen a hatalmas 49 colos széles gamer monitorokig is elmehetünk.

A gamer LCD monitorok kulcsfontosságú kiegészítői a G-Sync vagy FreeSync technológia. Funkciójuk nem más, mint hardveres (G-Sync) vagy szoftveres (FreeSync) megoldással összehangolni a monitor képfrissítését és a PC által generált képkockaszámot (frame rate).

144Hz monitorok – arany középút a képfrissítési frekvencia terén

A fentebb említett technológiákhoz szorosan kapcsolódnak a 144 Hz-es monitorok, amelyek egy 60Hz-es képernyővel szemben már komoly minőségbeli ugrást jelentenek. Az igényesebb gamerek számára is megfelelőek, de egy hobbi játékos számára is megfizethetőek.

Professzionális LCD monitor – nem csak grafikusok számára

A professzionális monitorok kulcsfontosságúak több szempontból is. Leggyakoribb felhasználási területük a grafikai tervezés, fényképszerkesztés és videógyártás. Az ilyen felhasználás során elengedhetetlen egy komoly teljesítményű számítógép és a minőségi kijelző, széles betekintési szögtartománnyal és tökéletes színvisszaadással.

 • Grafikus és fotós monitorok esetében kifejezetten fontos a tökéletes képminőség. Az e célra szánt LCD monitorok jellemzője akár az Adobe-RGB színtartomány 99%-os lefedése, valamint elvárható a legalább 10-bites színvisszaadás. A portré mód kínálta elforgatási lehetőség retusálás mellett lehet hasznos.
 • A nagyformátumú kijelzők ipari használatra szánt monitorok, amelyek sikeresen megbirkóznak akár 24-órás üzemidővel is. Felhasználási területük elsősorban a tájékoztatási kijelzés.
 • Érintőképernyős monitorok - értékesítési és információs pontok hasznos kiegészítői lehetnek, ezenkívül a vendéglátási szektorban is folyamatosan teret nyernek. Nem elhanyagolható az oktatásban betöltött szerepük sem.

LED monitor nem csak személyi számítógéphez, hanem laptophoz is csatlakoztatható, így egyszerűen megduplázhatod a képernyőid számát. Ajánlatos ilyenkor a laptop kijelzőjével azonos felbontást és oldalarányt beállítani.

Ívelt képernyő – a tökéletes vizuális élményért

Az ívelt monitorok egyedi tulajdonsága, hogy a képernyő minden része a szemtől azonos távolságban helyezkedik el. Ennek köszönhetően könnyen betekinthetőek a monitor szélei is, kifejezetten a nagyobb kijelzők esetében érvényes ez a megállapítás. A pc monitor hajlított konstrukciója elsősorban a gamer monitoroknál hasznos, kifejezetten akció és kaland játékok esetében. A játékos számára egy ívelt gamer monitor komoly előnyt jelenthet az ellenféllel szemben.

Ívelt monitor betekintési szög
Különbség a sík és ívelt képernyő betekinthetősége között

Mire figyeljünk PC monitor vásárlás esetében

Legfontosabb tényezők a kijelző mérete (amit elsősorban colban állapítunk meg), felbontása, a panel típusa és a képernyő felülete. Érdemes figyelmet fordítani a bemenetek és kimenetek, valamint az egyéb funkciók feltérképezésére is.

Képernyőméret, avagy milyen nagy monitorra van szükségem?

A monitorok esetében széles mérettartományban válogathatsz. Kijelenthető, hogy minél nagyobb, annál jobb. Érdemes azonban figyelembe venni hány colos monitor passzol felhasználói környezetünkbe.

 • 20˝ és kisebb monitorok | Mini monitorok – főleg otthoni és irodai használatra, gyakran információs megjelenítőként vagy értékesítési pontokon fordulnak elő. Ide tartoznak a hordozható monitorok is (méretük 16 col körüli), amelyek ideális társak lehetnek utazáskor, vagy egyszerűen amikor szükségünk van eggyel több képernyőre a laptopunkhoz.
 • 21˝-22˝ monitorok – kifejezetten jó ár/érték arány jellemző rájuk, szintén az otthoni (filmek, multimédia) és irodai (mailek, táblázatok) felhasználhatóság dominál.
 • 23˝-24˝ monitorok – remek kompromisszumot kínálnak a képernyőméretet és a használati felületet illetően.
 • 25˝-27˝ monitorok – kimondottan alkalmasak munkavégzésre vagy a gaming világban való elmerülésre.
 • 28˝-32˝ monitorok - ideálisak grafikai tervezéshez, CAD feladatokra és videószerkesztésre.

i

Nagy monitorok 33˝ felett – ha a használati felület nem behatárolt, érdemes beruházni egy igazán nagy monitorra, amely megkönnyíti a mindennapi munkavégzést vagy minőségi szórakoztatást nyújt.

PC monitor és felbontás – melyiket válasszam?

Alapjában megállapítható, ahogy az LCD monitor képernyőmérete növekszik, úgy lesz a kijelző felbontása is nagyobb. A magasabb felbontás eredménye az egy colra eső több képpont, ezáltal a monitor részletgazdagabb megjelenítésre képes. Nem elhanyagolható a megnövekedett munkafelület sem. Mikor kielégítő számomra egy Full HD monitor és mikor van szükségem 4K kijelzőre?

 • Full HD – pixelekben kifejezve a felbontás 1920 × 1080 (1080p). Minden általános használatú monitor számára megfelelő.
 • Quad HD – átmenet a Full HD és 4K képernyő között, felbontása 2560 × 1440 (1440p).
 • 4K – a felbontás a 4K esetében a Full HD kétszerese, tehát 3840 × 2160 pixel (2160p), ami már ideálisnak mondható professzionális felhasználásra vagy játékokhoz.
 • 8K – a jövő szabványa lehet, a felbontás a 4K kétszerese, tehát 7680 × 4320 (4320p), elsősorban a grafikai tervezésben várható az ilyen kijelzők térhódítása.
Full HD, 4K és 8K összehasonlítás
Míg a Full HD felbontás megfelelő a legtöbb feladat elvégzéséhez, a 8K tökéletesen megjeleníti a legkisebb képrészleteket is.

LED Monitorok fajtái a panel típusok szerint

A számítógép monitorok esetében több megjelenítési technológia is létezik. Jelen esetben legnépszerűbbek az IPS monitorok, amelyek kiváló színvisszaadást, alacsony energiafogyasztást és rendkívüli betekintési szögtartományt kínálnak. A TN panelek előnyei a kisebb válaszidő és alacsonyabb ár, de képminőség terén némileg elmaradnak az IPS panelek mögött. A két technológia közé ékelődnek be a VA panelek (MVA, PVA), amelyek kiemelkedő eredményeket produkálnak a kontrasztarány terén, de betekintési szögtartományban nem tudják felvenni a versenyt az IPS monitorok paneleivel.

Kínálatunk üde színfoltjai az OLED monitorok, amelyek abban térnek el a hagyományos LED monitoroktól, hogy gyakorlatilag nincs háttérvilágításuk, a fényt pixel-szinten generálják. A képpont világítása ki is kapcsolható, ezáltal elérhető a fekete szín tökéletes megjelenítése.

i

Ezen a szinten érdemes tisztázni a különbséget az LCD monitorok és LED monitorok között. Manapság nincs értelme különbséget tenni a két kifejezés között. Mivel a régebbi CCFL (fénycsöves) háttérvilágítást teljes mértékben helyettesítette a LED háttérvilágítás, így gyakorlatilag az összes LCD monitor LED monitor is egyben.

A képernyő felületének fajtái

A kényelmes munkavégzés szempontjából kulcsfontosságú a képernyő felületének típusa. A választásnál figyelembe kell vennünk a monitor és különböző fényforrások egymáshoz viszonyított helyzetét.

 • Matt felület: elnyeli a környező fényt, minimális fényvisszaverődés tapasztalható. A színek azonban kevésbé telítettek.
 • Fényes felület: kontrasztos, telített színek a jellemzőek. Direkt megvilágítás esetén nehezen olvasható a képernyő.
 • Tükröződésmentes felület: kompromisszumot képez a fényes és matt kialakítás között. A fényes felülettel szemben jobban olvasható, de a színvisszaadás nem kiemelkedő.

LCD monitor csatlakozók

Vásárlás előtt érdemes ellenőrizni a számítógépünk bemeneteit és az alapján választani monitort.

D-SUB (VGA)
D-SUB (VGA)

HDMI
HDMI

DVI
DVI

DisplayPort
DisplayPort

USB-C
USB-C

Kíváncsi vagy, hol találhatsz kiváló monitorokat alacsony áron? Nézz körül használt monitorjaink között.

Egyéb hasznos funkciók, tulajdonságok, érdekességek

Az LCD monitorok terén rengeteg hasznos funkcióval és technológiával találkozhatunk, amelyek például a gamer szektorban kulcsfontosságúak is lehetnek. Íme egy rövid lista a legfontosabbakról:

 • Flicker-free technológia és kékfény szűrő – kímélik a szemet és megakadályozzák az ebből fakadó fejfájást.
 • A beépített hangszóróknak hála nincs szükség külső hangfalakra, így pénzt és helyet is spórolhatsz.
 • Pivot vagy portré mód - a monitor elforgatását teszi lehetővé.
 • A HDR technológia a részletgazdag megjelenítésben játszik szerepet.
 • 3D támogatással és egy megfelelő szemüveggel megjeleníthetőek a 3D tartalmak is
 • Az automata fényerőszabályozással a monitor háttérvilágítása igazodik a környezet fényviszonyaihoz.
 • Tv tuneres monitorral dekóderek és set-top boxok nélkül is nézhetünk televíziós közvetítéseket.
 • Az USB-bemenet lehetővé teszi külső merevlemezek, pendrive és egyéb meghajtók csatlakoztatását.
 • 3,5mm-es jack bemenet segítségével a fülhallgatónkat egyenesen a monitorhoz tudjuk csatlakoztatni.
 • Kép a képben (PIP) funkció segítségével hatékonyabb a munkavégzés, a monitor képes több tartalom egyidejű megjelenítésére.

Számítógép és monitor – elválaszthatatlan társak

A számítógép mindennapjaink elválaszthatatlan tartozéka. Új PC vásárlásánál szintén több tényezőt veszünk figyelembe. Ha nem csak új monitor vásárlásán gondolkodsz és szükséged lenne egy új PC konfigurációra személyre szabott igényekkel, látogass el a Számítógépek kategóriába is.

Monitor ár szerint

A rendkívül széles kínálatnak köszönhetően az összes felhasználati területre találunk olcsó monitort. Legyen az egy ívelt gamer kijelző, vagy vendéglátásban használatos érintőképernyős monitor, a monitor ára nem hátráltató tényező, bárki találhat számára megfelelő megjelenítőt.

A leírás elrejtése
Hasznosnak találtad ezt az információt?
Ez a kérdőív csak visszajelzésekhez van. Ha egyéb kérdésed van, keresd ügyfélszolgálatunkat itt.
Valami hiányzik, vagy rosszul van feltüntetve? Írd meg nekünk, mi meg megpróbáljuk megtalálni és kijavítani.

A legkeresettebbek

1.
24" Philips 243V7QJABF Szállításra kész > 5 db és akár ma a Budapest - bemutatóterem átvevőhelyen
LCD LED monitor - Full HD 1920 × 1080, IPS, 16:9 képarány, 5ms válaszidő, 250cd/m2 fényerő, DisplayPort, HDMI 1.4, VGA, fül/fejhallgató kimenet, beépített hangszóró, VESA, kontraszt: 1000:1
-11%
44 400 Ft
39 690 Ft

2.
27" Philips 276E8VJSB Szállításra kész > 5 db és akár ma a Budapest - bemutatóterem átvevőhelyen
LCD LED monitor - 4K 3840 × 2160, IPS, 16:9 képarány, 5ms válaszidő, 350cd/m2 fényerő, DisplayPort, HDMI 2.0, kontraszt: 1000:1
-32%
120 690 Ft
82 090 Ft

3.
ASUS TUF Gaming VG27AQ Szállításra kész > 5 db
LCD LED monitor - Quad HD 2560 × 1440, IPS, 16:9 képarány, 1ms válaszidő, 165Hz képfrissítési gyakoriság, G-Sync, HDR, 350cd/m2 fényerő, DisplayPort, HDMI 2.0, fül/fejhallgató kimenet, állítható magasság, beépített hangszóró, VESA, kontraszt: 1000:1
-16%
199 090 Ft
166 790 Ft

Még több
991 tétel
Classic Kategória
24" Philips 243V7QJABF - LCD LED monitor
-11%
Több, mint98%Megbízhatóság
24" Philips 243V7QJABF
LCD LED monitor - Full HD 1920 × 1080, IPS, 16:9 képarány, 5ms válaszidő, 250cd/m2 fényerő, DisplayPort, HDMI 1.4, VGA, fül/fejhallgató kimenet, beépített hangszóró, VESA, kontraszt: 1000:1

-11% 44 400 Ft
39 690 Ft áfa nélkül 31 250 Ft
Kosárba
Különleges ajánlat
Átvehető: holnap 8:00-tól
Szállításra kész > 5 db
Termékkód: WC118b20c
Arany középút
ASUS TUF Gaming VG27AQ - LCD LED monitor
-16%
ASUS TUF Gaming VG27AQ
LCD LED monitor - Quad HD 2560 × 1440, IPS, 16:9 képarány, 1ms válaszidő, 165Hz képfrissítési gyakoriság, G-Sync, HDR, 350cd/m2 fényerő, DisplayPort, HDMI 2.0, fül/fejhallgató kimenet, állítható magasság, beépített hangszóró, VESA, kontraszt: 1000:1

-16% 199 090 Ft
166 790 Ft áfa nélkül 131 330 Ft
Kosárba
Átvehető: hétfő 4.6. 15:00-tól
Szállításra kész > 5 db
Termékkód: WA042b1a
Premium Kategória
27" GIGABYTE AORUS FI27Q-P - LCD LED monitor
Új
27" GIGABYTE AORUS FI27Q-P
LCD LED monitor - Quad HD 2560 × 1440, IPS, 16:9 képarány, 1ms válaszidő, 165Hz képfrissítési gyakoriság, G-Sync, 10bit színmélység, HDR, 350cd/m2 fényerő, DisplayPort 1.4, HDMI 2.0, fül/fejhallgató kimenet, állítható magasság, Pivot, VESA, kontraszt: 1000:1

268 990 Ft áfa nélkül 211 800 Ft
Kosárba
Átvehető: kedd 4.7. 15:00-tól
Szállításra kész 1 db
Termékkód: CGFI27QP
27" Philips 276E8VJSB - LCD LED monitor
-32%
27" Philips 276E8VJSB
LCD LED monitor - 4K 3840 × 2160, IPS, 16:9 képarány, 5ms válaszidő, 350cd/m2 fényerő, DisplayPort, HDMI 2.0, kontraszt: 1000:1

-32% 120 690 Ft
82 090 Ft áfa nélkül 64 640 Ft
Kosárba
Átvehető: holnap 8:00-tól
Szállításra kész > 5 db
Termékkód: WC120a77c
24" BenQ GW2480 - LCD LED monitor
Több, mint98%Megbízhatóság
24" BenQ GW2480
LCD LED monitor - Full HD 1920 × 1080, IPS, 5ms válaszidő, 8bit színmélység, 250cd/m2 fényerő, DisplayPort, HDMI 1.4, VGA, fül/fejhallgató kimenet, beépített hangszóró,

-4% 52 090 Ft
49 990 Ft áfa nélkül 39 360 Ft
Kosárba
Átvehető: holnap 8:00-tól
Szállításra kész > 5 db
Termékkód: WT128o3
24" ASUS VP249HE - LCD LED monitor
Több, mint98%Megbízhatóság
24" ASUS VP249HE
LCD LED monitor - Full HD 1920 × 1080, IPS, 16:9 képarány, 5ms válaszidő, 250cd/m2 fényerő, HDMI 1.4, VGA, VESA,

-1% 40 490 Ft
39 990 Ft áfa nélkül 31 490 Ft
Kosárba
Átvehető: holnap 8:00-tól
Szállításra kész > 5 db
Termékkód: WA039j9
32" AOC CQ32G1 - LCD LED monitor
A
-11%
32" AOC CQ32G1
LCD LED monitor - ívelt, Quad HD 2560 × 1440, VA, 16:9 képarány, 1ms válaszidő, 144Hz képfrissítési gyakoriság, FreeSync, 8bit színmélység, 300cd/m2 fényerő, DisplayPort, DisplayPort 1.2, HDMI 1.4, fül/fejhallgató kimenet, VESA, kontraszt: 3000:1

-11% 130 890 Ft
116 190 Ft áfa nélkül 91 490 Ft
Kosárba
Átvehető: holnap 8:00-tól
Szállításra kész > 5 db
Termékkód: WK233e8
24.5" BenQ GL2580H - LCD LED monitor
Több, mint99%Megbízhatóság
24.5" BenQ GL2580H
LCD LED monitor - Full HD 1920 × 1080, TN, 2ms válaszidő, 8bit színmélység, 250cd/m2 fényerő, DVI, HDMI 1.4, VGA, fül/fejhallgató kimenet,

47 790 Ft áfa nélkül 37 630 Ft
Kosárba
Átvehető: holnap 8:00-tól
Szállításra kész > 5 db
Termékkód: WT137g2
23,8" Dell P2419H Professional - LCD LED monitor
Több, mint98%Megbízhatóság
23,8" Dell P2419H Professional
LCD LED monitor - Full HD 1920 × 1080, IPS, 16:9 képarány, 5ms válaszidő, 8bit színmélység, 250cd/m2 fényerő, DisplayPort 1.2, HDMI 1.4, VGA, USB, állítható magasság, Pivot, VESA, kontraszt: 1000:1

65 490 Ft áfa nélkül 51 570 Ft
Kosárba
Átvehető: holnap 8:00-tól
Szállításra kész > 5 db
Termékkód: ADL24p30
24" AOC C24G1 - LCD LED monitor
-6%
24" AOC C24G1
LCD LED monitor - ívelt, Full HD 1920 × 1080, VA, 16:9 képarány, FreeSync, 8bit színmélység, DisplayPort, HDMI 1.4, VGA, fül/fejhallgató kimenet, állítható magasság, VESA,

-6% 68 990 Ft
64 590 Ft áfa nélkül 50 860 Ft
Kosárba
Átvehető: holnap 8:00-tól
Szállításra kész > 5 db
Termékkód: WK218a3z
27" AOC 27V2Q - LCD LED monitor
-19%
27" AOC 27V2Q
LCD LED monitor - Full HD 1920 × 1080, IPS, 16:9 képarány, 5ms válaszidő, 75Hz képfrissítési gyakoriság, FreeSync, 250cd/m2 fényerő, DisplayPort, DisplayPort 1.2, HDMI 1.4, fül/fejhallgató kimenet, kontraszt: 1000:1

-19% 65 490 Ft
53 190 Ft áfa nélkül 41 880 Ft
Kosárba
Átvehető: hétfő 4.6. 15:00-tól
Szállításra kész > 5 db
Termékkód: WK227z8
24" Zowie by BenQ XL2411P - LCD LED monitor
-11%
Több, mint98%Megbízhatóság
24" Zowie by BenQ XL2411P
LCD LED monitor - Full HD 1920 × 1080, TN, 1ms válaszidő, 144Hz képfrissítési gyakoriság, 350cd/m2 fényerő, DisplayPort, DVI, HDMI 1.4, fül/fejhallgató kimenet, állítható magasság, Pivot, VESA, kontraszt: 1000:1

-11% 82 490 Ft
73 390 Ft áfa nélkül 57 790 Ft
Kosárba
Átvehető: holnap 8:00-tól
Szállításra kész > 5 db
Termékkód: WTZ012d1
25" AOC G2590FX - LCD LED monitor
-10%
25" AOC G2590FX
LCD LED monitor - Full HD 1920 × 1080, TN, 16:9 képarány, 1ms válaszidő, 144Hz képfrissítési gyakoriság, FreeSync, 400cd/m2 fényerő, DisplayPort, HDMI 1.4, VGA, fül/fejhallgató kimenet, kontraszt: 1000:1

-10% 71 400 Ft
64 190 Ft áfa nélkül 50 540 Ft
Kosárba
Átvehető: holnap 8:00-tól
Szállításra kész > 5 db
Termékkód: WK222a23x
15.6" ASUS VT168H
LCD LED monitor - érintőképernyős, 1366 × 768, TN, 16:9 képarány, 10ms válaszidő, 8bit színmélység, 200cd/m2 fényerő, VGA, USB, VESA, kontraszt: 5M:1

-2% 52 190 Ft
51 190 Ft áfa nélkül 40 310 Ft
Kosárba
Átvehető: holnap 8:00-tól
Szállításra kész > 5 db
Termékkód: WA006c4
27" AOC U2777PQU - LCD LED monitor
-33%
27" AOC U2777PQU
LCD LED monitor - 4K 3840 × 2160, IPS, 16:9 képarány, 4ms válaszidő, 10bit színmélység, 350cd/m2 fényerő, DisplayPort, DVI, HDMI 2.0, VGA, USB, fül/fejhallgató kimenet, állítható magasság, Pivot, beépített hangszóró, VESA, kontraszt: 1000:1

-33% 163 500 Ft
109 290 Ft áfa nélkül 86 060 Ft
Kosárba
Átvehető: holnap 8:00-tól
Szállításra kész > 5 db
Termékkód: WK227y3
24" BenQ BL2420PT - LCD LED monitor
B
-28%
24" BenQ BL2420PT
LCD LED monitor - Quad HD 2560 × 1440, IPS, 16:9 képarány, 5ms válaszidő, 8bit színmélység, 300cd/m2 fényerő, DisplayPort, DVI, HDMI 1.4, VGA, USB, fül/fejhallgató kimenet, állítható magasság, Pivot, beépített hangszóró, VESA, kontraszt: 1000:1

-28% 121 190 Ft
86 690 Ft áfa nélkül 68 260 Ft
Kosárba
Átvehető: kedd 4.7. 15:00-tól
Szállításra kész > 5 db
Termékkód: WT130b0u
24" ASUS VG248QZ - LCD LED monitor
-12%
24" ASUS VG248QZ
LCD LED monitor - Full HD 1920 × 1080, TN, 16:9 képarány, 1ms válaszidő, 144Hz képfrissítési gyakoriság, 350cd/m2 fényerő, DisplayPort, DVI, HDMI 1.4, fül/fejhallgató kimenet, állítható magasság, Pivot, beépített hangszóró, VESA, kontraszt: 1000:1

-12% 72 090 Ft
63 390 Ft áfa nélkül 49 910 Ft
Kosárba
Átvehető: holnap 8:00-tól
Szállításra kész > 5 db
Termékkód: WA039iz
22" Samsung S22F350 - LCD LED monitor
A
Több, mint98%Megbízhatóság
22" Samsung S22F350
LCD LED monitor - Full HD 1920 × 1080, TN, 16:9 képarány, 5ms válaszidő, 8bit színmélység, 200cd/m2 fényerő, HDMI 2.0, VGA,

29 590 Ft áfa nélkül 23 300 Ft
Kosárba
Átvehető: hétfő 4.6. 8:00-tól
Szállításra kész > 5 db
Termékkód: WH520a1a1
21.5" Philips 223V5LHSB2 - LCD LED monitor
-19%
21.5" Philips 223V5LHSB2
LCD LED monitor - Full HD 1920 × 1080, TN, 16:9 képarány, 5ms válaszidő, 200cd/m2 fényerő, HDMI 1.4, VGA, VESA, kontraszt: 600:1

-19% 32 400 Ft
26 240 Ft áfa nélkül 20 660 Ft
Kosárba
Átvehető: holnap 8:00-tól
Szállításra kész > 5 db
Termékkód: WC116p3
27" ASUS VG279Q - LCD LED monitor
-25%
27" ASUS VG279Q
LCD LED monitor - Full HD 1920 × 1080, IPS, 16:9 képarány, 1ms válaszidő, 144Hz képfrissítési gyakoriság, FreeSync, 8bit színmélység, 400cd/m2 fényerő, DisplayPort, DisplayPort 1.2, DVI, HDMI 1.4, fül/fejhallgató kimenet, állítható magasság, Pivot, beépített hangszóró, VESA, kontraszt: 1000:1

-25% 134 790 Ft
101 090 Ft áfa nélkül 79 600 Ft
Kosárba
Átvehető: holnap 8:00-tól
Szállításra kész > 5 db
Termékkód: WA043k7a
27" AOC 27G2U Gaming - LCD LED monitor
A
27" AOC 27G2U Gaming
LCD LED monitor - Full HD 1920 × 1080, IPS, 16:9 képarány, 1ms válaszidő, 144Hz képfrissítési gyakoriság, 8bit színmélység, 250cd/m2 fényerő, DisplayPort, DisplayPort 1.2, HDMI 1.4, USB, fül/fejhallgató kimenet, állítható magasság, Pivot, beépített hangszóró, VESA, kontraszt: 1000:1

-4% 82 390 Ft
79 190 Ft áfa nélkül 62 350 Ft
Kosárba
Átvehető: holnap 8:00-tól
Szállításra kész > 5 db
Termékkód: WK226d2p
24" Samsung C24FG73 - LCD LED monitor
B
-36%
24" Samsung C24FG73
LCD LED monitor - ívelt, Full HD 1920 × 1080, VA, 16:9 képarány, 1ms válaszidő, 144Hz képfrissítési gyakoriság, FreeSync, 350cd/m2 fényerő, DisplayPort, HDMI 1.4, fül/fejhallgató kimenet, állítható magasság, Pivot, kontraszt: 3000:1

-36% 116 490 Ft
74 990 Ft áfa nélkül 59 050 Ft
Kosárba
Különleges ajánlat
Átvehető: holnap 8:00-tól
Szállításra kész > 5 db
Termékkód: WH603r1g
24" AOC 24V2Q - LCD LED monitor
-16%
24" AOC 24V2Q
LCD LED monitor - Full HD 1920 × 1080, IPS, 16:9 képarány, 5ms válaszidő, 75Hz képfrissítési gyakoriság, FreeSync, 250cd/m2 fényerő, DisplayPort, DisplayPort 1.2, HDMI 1.4, fül/fejhallgató kimenet, kontraszt: 1000:1

-16% 46 990 Ft
39 590 Ft áfa nélkül 31 170 Ft
Kosárba
Átvehető: holnap 8:00-tól
Szállításra kész > 5 db
Termékkód: WK220d
18.5" Philips 193V5LSB2 - LCD LED monitor
-20%
Több, mint98%Megbízhatóság
18.5" Philips 193V5LSB2
LCD LED monitor - 1366 × 768, TN, 16:9 képarány, 5ms válaszidő, 200cd/m2 fényerő, VGA, kontraszt: 700:1

-20% 27 600 Ft
21 990 Ft áfa nélkül 17 310 Ft
Kosárba
Átvehető: holnap 8:00-tól
Szállításra kész > 5 db
Termékkód: WC108a

Monitorok

KoronavirusHogy lehet gyorsan és olcsón beszerezni a felszerelést az otthoni munkavégzéshez? A kormányzati intézkedések eredményeként otthon kell maradnod a gyermekeddel vagy karanténban vagy? És...
Kiváló minőségű gaming felszerelésre vágysz, amely a trendeket nem követi hanem alakítja? Akkor kattanj rá...
Az első 8K televízió már megvásárolható. Ezúttal bemutatjuk, hogy mit jelent a 8K felbontás, hogyan néz ki...
gaming monitorokA képminőség javítása új megközelítésben: Freesync vagy G-Sync A korszerű videokártyával rendelkező erőteljes játékgép csak részleges garancia a sima játékélményre. A...
További cikkek

Monitorok

A monitorok szélesebb értelemben véve munkaeszközök. Sok időt töltünk a számítógép, és így a monitor előtt, ezért ne becsüljük alá gondos kiválasztásuk fontosságát. Arra fókuszálj, mire van szükséged, függetlenül attól, hogy ez a nagy felbontás, a képátló mérete, a flexibilitás vagy a csatlakozó-felszereltség. A minőségi monitorok széles körű beállítási lehetőségeket nyújtanak, hogy kényelmesebben dolgozhass.

Milyen monitor kell a számítógéphez?

AZ LCD monitorok a régebbi, CRT technológiájú típusokkal szemben kíméletesebbek a szemnek. A LED technológiát tiszta, éles képek, hosszú élettartam és alacsony fogyasztás jellemzi.

Monitorok alacsony áron

Kínálatunkban a monitorok széles választékát találhatod meg. Olcsóbb monitorokat, amelyeket mindenki megengedhet magának. Ezek a monitorok kevés pénzért minőségi megjelenítést biztosítanak a mindennapi munkához. Ezzel szemben a jobban felszerelt monitorok nagyszerű paraméterekkel büszkélkedhetnek. Válassz például egy nagy felbontású monitort vagy érintőképernyőt. Lehetővé teszi a teljes rendszer kényelmes és hatékony vezérlését, így gyorsítva fel a munkádat.

3D technológia

Élvezd az otthoni szórakoztatást 3D monitorokkal. A 3D technológia növeli játék- és filmélményedet, közvetlenül a cselekmények helyszínére repít. Kényelmes, ha tetszésed szerint beállíthatod a számítógép monitorját. A monitor állítható magassága és dönthetősége mindig hozzájárul az ideális munkavégzési pozícióhoz. A Pivot funkció lehetővé teszi, hogy a monitort olvasási üzemmódba forgathasd, erre érdemes odafigyelni, ha gyakran olvasol hosszú szövegeket.

Hasznosnak találtad ezt az információt?
Ez a kérdőív csak visszajelzésekhez van. Ha egyéb kérdésed van, keresd ügyfélszolgálatunkat itt.
Valami hiányzik, vagy rosszul van feltüntetve? Írd meg nekünk, mi meg megpróbáljuk megtalálni és kijavítani.

Termék neve:

Megjegyzés (link, PartNumber, stb.):

Tekintsd meg a legolcsóbbb termékeket a következő kategóriában olcsó monitorok A leginkábbtól a legkevésbé népszerű termékeket ebben a kategóriában legnépszerűbb, legjobb monitorok A vásárlóink körében legnépszerűbb termékeket itt találhatod monitorok vélemények

25 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérõ
Alza fiókom Bejelentkezés Szállítás és fizetés Rólunk
Szállítás ide:
WEB15
25 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérõ
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket