ApF HU Shop roku

Gamer monitorok

Termékkatalógus
Ár
-
Elérhetőség
Termék állapota
Vásárlói értékelések
Képátló
23,6 "
57 "
- 59,94 cm 144,78 cm
Felbontás
Quad HD
(145)
Full HD
(134)
Ultra Wide QHD
(46)
Ultra Wide FHD
(1)
4K
(80)
5K
(24)
8K
(1)
Panel
OLED
(22)
QD-OLED
(8)
IPS
(217)
VA
(163)
LED
(1)
Csatlakozás
HDMI
(428)
USB-C
(86)
DisplayPort
(414)
VGA
(16)
ThunderBolt
(1)
DVI
(4)
Funkciók
Hangszórók
(197)
Állítható magasság
(285)
HDR
(264)
Pivot
(119)
Flicker-free
(364)
Kékfény szűrő
(368)
KVM
(5)
Szín
Fehér
(28)
Fekete
(407)
Piros
(14)
Ezüst
(6)
Szürke
(10)

A videójátékok világában, ahol milliszekundumok döntenek sikerről és kudarcról, pótolhatatlan egy minőségi LED gaming monitor. A gamer monitorok válaszideje nem több, mint 5ms és minimum 75Hz képfrissítési rátával rendelkeznek. Az alacsony válaszidőnek és a sűrű képfrissítésnek hála egy gamer monitor késlekedés és képhibák nélkül jeleníti meg akár a leggyorsabb játékok jeleneteit is.

Tovább

Gamer monitorok - speciális kijelzők játékosoknak

A gamer monitorok nem csak egy újabb képernyőt jelentenek. Míg a hagyományos monitorok mindennapi használatra és munkára készültek, a gamer monitorok a modern játékosok igényeit tartják szem előtt. A nagy frissítési frekvenciától kezdve az ultragyors válaszidőkig ezek a gamer monitorok sima és részletes vizuális élményt nyújtanak, amelyek a késleltetés és a kép elmosódásának csökkentésével fokozzák a játékélményt.


Gaming monitor

Gaming monitorok

Monitor játékhoz

Gamer monitorok – csak a gyorsaság számít

Ami elválasztja a gamer monitorok osztályát a többi, általános használatra szánt monitortól, az egyértelműen a gyorsaság. Mi az összefüggés a gyorsaság és a képernyő között? Alább elmagyarázzuk a gaming monitorok két legfontosabb technikai paraméterét, ami a válaszidő és a képfrissítési gyakoriság.

Gaming monitor és a képfrissítési gyakoriság

A képfrissítési frekvencia kifejezi, hányszor képes a monitor másodpercenként képet kirajzolni. Minél magasabb a képfrissítési frekvencia értéke, annál folyamatosabb a mozgó objektumok megjelenítése a gamer monitor kijelzőjén. Egy átlagos monitor frissítési gyakorisága 60 Hertz. Ezzel szemben hány Hz-es legyen egy gaming monitor?

  • Alacsonyabb beszerzési árával a 120 Hz-es gaming monitor ideális a kisebb igénybevételt jelentő játékokhoz, RPG-khez és stratégiai játékokhoz.
  • A 144 Hz-es vagy 165 Hz-es gaming monitor nagyszerű választás lesz FPS játékokhoz és általánosságban véve az akciójátékokhoz.
  • A 240 Hz-es gaming monitor megfelelő frissítési frekvenciával rendelkezik a legigényesebb és profi játékosok számára.
  • A 360 Hz-es gamer monitor az abszolút csúcsot jelenti a frissítési frekvencia terén, és a legsimább játékélményt nyújtja.

i

Mi az összefüggés a képfrissítési frekvencia és az fps között?

A játék fps-je a renderelt képkockák számával is összefügg. Ez azt jelzi, hogy hány képkockát képes másodpercenként előállítani a számítógéped. Hogyan működik ez a gyakorlatban? A mi nagy teljesítményű PC-nk 400 fps (400 képkocka másodpercenként) előállítására képes. Egy csatlakoztatott 144 Hz-es játékmonitor 144 képkockát képes megjeleníteni másodpercenként. Az így kapott kép 144 képkocka/másodperc sebességgel jelenik meg.

Gaming monitor és a válaszidő

A gamer monitor válaszideje azt jelzi, hogy mennyi időbe telik, amíg a képernyő feldolgozza a képváltoztatásra irányuló kérést. A legjobb gamer monitorok válaszideje kevesebb mint 1 milliszekundum (ms). Összehasonlításképpen, a hagyományos irodai vagy megfizethető árú monitorok válaszideje jóval több mint 100 ms.

A gamer monitorok képernyői - az átló, a felbontás és a panel típusa a lényeg

Amikor gamer monitor kiválasztására kerül sor, akkor a legfontosabb képernyőparaméterekre kell összpontosítania.

  • A gamer monitor méretének (képátló) kiválasztásakor az igényeid a legfontosabbak. Ne felejtsd el azonban, hogy meg kell tartanod a biztonságos betekintési távolságot, amely az átlómérettel arányosan növekszik.
  • A gamer monitorok felbontása a Full HD-től a QHD-ig és a 4K-tól a 8K-ig terjed. Ahogy nő a kép részletessége, úgy nőnek az alkatrészekkel szemben támasztott követelmények is.

Milyen paneltípust válasszunk?

A gamer monitorok többféle paneltípussal kaphatók. Milyen előnyei vagy jellemzői vannak az OLED, IPS, VA, Mini LED vagy QLED paneleknek?

  • Az OLED gamer monitorok kiemelkednek a feketék megjelenítésében és a nagyon gyors válaszidőben. Ugyanakkor fennáll a kép beégésének kockázata.
  • A QD-LED monitorok az OLED előnyeit kvantumpontokkal kombinálják a jobb színmegjelenítés érdekében. Hátrányuk a magasabb beszerzési ár.
  • Az IPS gamer monitorok a színpontossággal és a széles betekintési szögekkel szereznek pontot. Lassabb a válaszidő, mint az OLED esetében.
  • A VA gaming monitorok nagy kontraszttal rendelkeznek, és ideálisak a sötét jelenetekhez. Általában hosszabb a válaszidejük.
  • A mini LED-monitorok nagy kontraszttal, kiváló minőségű fekete megjelenítéssel és az OLED-hez képest kisebb beégésveszéllyel rendelkeznek.
  • A QLED gaming monitorok tiszta és élénk képet és jó betekintési szögeket biztosítanak. Kevésbé hiteles fekete megjelenítéssel rendelkeznek.

Vezető márkák és legfontosabb jellemzőik

A világ összes vezető technológiai márkája kínál gamer monitorokat. Így akár alkalmi, akár profi játékos vagy, nem kell aggódnod, hogy lemaradsz valamiről. Ismerd meg az alábbiakban a vezető gamer monitor márkákat.

  • Az LG UltraGear nagy frissítési sebességet, kiváló színtartományt és gyors válaszidőt kínál, így ideális az alkalmi és a profi játékosok számára.
  • A Dell Alienware futurisztikus kialakításáról ismert, magas képfrissítési sebességet kínál, és általában egyedi RGB-világítást tartalmaz.
  • Az Asus ROG a piac leggyorsabb monitorai közé tartozik, és gyakran olyan innovatív funkciókkal rendelkezik, mint az RGB-világítás és a beépített ventilátorok.
  • A BenQ Mobiuz a kiváló minőségű vizuális élmény nyújtására összpontosít, olyan funkciókkal, mint a HDR és a B.I.+ technológia a kényelmesebb játékélmény érdekében.
  • A HP Omen a monitorok széles választékát kínálja, amelyek a nagy teljesítményt versenyképes árakkal kombinálják, gyakran egyedi dizájnjellemzőkkel.
  • A ViewSonic Elite magas frissítési sebességgel és alacsony válaszidővel rendelkező termékekkel rendelkezik, amelyek gyakran az e-sport szakembereket célozzák meg.
  • A Samsung Odyssey a QLED technológiával ellátott ívelt monitorok terén jeleskedik, amelyek magával ragadó élményt és élénk színeket kínálnak.
  • Az MSI a masszív és nagy teljesítményű monitorairól ismert, amelyek számos, a játékosokra szabott funkcióval rendelkeznek, beleértve az ívelt modelleket is.
  • A Rapture a kijelzőinnovációiról híres, magas frissítési sebességet és fejlett képszakadásmentes szinkronizálási technológiákat kínál.

G-Sync és FreeSync technológia – befellegzett a képtöréseknek

Ha a gamer PC eltérő mennyiségű képet generál, mint amennyit a csatlakoztatott gaming monitor feldolgozni képes, képtörés (tearing) alakulhat ki. Ennek kiküszöbölésére születtek meg a G-Sync és FreeSync technológiák, amelyek összehangoljak az LCD gamer monitor képfrissítési gyakoriságát a számítógép grafikus teljesítményével.

i

A G-sync szabadalmaztatott technológia, amelyet csakis az Nvidia jóváhagyásával használhatnak a gyártók, a FreeSync viszont szabadon használható bármely gyártó által az AMD jóváhagyása nélkül.

Ívelt gamer monitorok - a játékélmény új szintje

Az ívelt gaming monitorok a játékélmény új dimenzióját nyújtják, kiterjesztik a perifériás látóteret, és az akció részének érzed magad. Ezáltal tökéletesek az egyjátékos szerepjátékokhoz, versenyjátékokhoz vagy bármely olyan műfajhoz, ahol az elmélyülés kulcsfontosságú.


ívelt gaming monitorok

i

A gaming monitor hasznos funkciói és jellemzői

  • A HDR monitorok a világos és sötét képi részletek fokozott megjelenítését kínálják. Az USB-hubok lehetővé teszik számítógépes perifériák vagy külső tárolók csatlakoztatását a monitorhoz.
  • Az USB-hubok lehetővé teszik számítógépes perifériák vagy külső tárolók csatlakoztatását a monitorhoz.
  • A Flicker-free technológia és a kékfény-szűrő megakadályozza a szem túlzott megterhelését.
  • Az állítható magasságú állvány lehetővé teszi a monitor függőleges mozgatását.
  • A gaming monitorokba integrált hangszórók kényelmet és helytakarékos teljesítményt nyújtanak.
  • Az állítható magasság lehetővé teszi a játékosok számára, hogy a monitort egyéni igényeikhez igazítsák, megelőzve a nyak és a hát megterhelését.
  • A Pivot lehetővé teszi a monitor elforgatását és billentését, ami ideális a függőleges nézéshez vagy a több képes multitaskinghoz.
  • A KVM-kapcsoló lehetővé teszi a játékosok számára, hogy több számítógépet használjanak egyetlen billentyűzet, egér és monitor beállítással.
A leírás elrejtése
Hasznosnak találtad ezt az információt?
Ez az űrlap csak a fenti leírásban található információk értékelésére szolgál.
Ha kérdésed van a termékekkel, szolgáltatásokkal, szállítással, vagy egyéb ügyekkel kapcsolatban, keresd fel ügyfélszolgálatunkat.
Mit javíthatnánk benne? Hiányolsz valamit? Valami rosszul van feltüntetve? Oszd meg velünk.

Legtöbbet eladott

1.
27" LG 27GR75Q-B Szállításra kész > 5 db
LCD monitor - Quad HD 2560 × 1440, IPS, 16:9 képarány, 1 ms válaszidő, 165Hz képfrissítési gyakoriság, G-Sync-kompatibilis, 8bit színmélység, HDR, 300 cd/m2 fényerő, 1000:1 kontraszt, DisplayPort 1.4, HDMI 2.0, fül/fejhallgató kimenet, állítható magasság, tükröződésmentes kijelző, pivot, VESA
111 390 Ft

2.
27" LG UltraGear 27GP850P Szállításra kész > 5 db
LCD monitor - Quad HD 2560 × 1440, IPS, 16:9 képarány, 1 ms válaszidő, 165Hz képfrissítési gyakoriság, FreeSync, HDR, 400 cd/m2 fényerő, 1000:1 kontraszt, DisplayPort 1.4, HDMI 2.0, fül/fejhallgató kimenet, állítható magasság, pivot, VESA
123 990 Ft

3.
34" ASUS TUF VG34VQL1B Szállításra kész > 5 db
LCD monitor - ívelt, Ultra Wide QHD 3440 × 1440, VA, 21:9 képarány ultrawide, 1 ms válaszidő, 165Hz képfrissítési gyakoriság, FreeSync, 8bit színmélység, HDR, 550 cd/m2 fényerő, 4000:1 kontraszt, DisplayPort 1.4, HDMI 2.0, USB, fül/fejhallgató kimenet, állítható magasság, hangszórók, VESA
196 890 Ft

Még több
431 termék
Classic Kategória Olcsó, de kiválóra értékelt
4,9 23×
Hozzáadás a PC konfigurátorhoz
27" LG UltraGear 27GP850P
LCD monitor - Quad HD 2560 × 1440, IPS, 16:9 képarány, 1 ms válaszidő, 165Hz képfrissítési gyakoriság, FreeSync, HDR, 400 cd/m2 fényerő, 1000:1 kontraszt, DisplayPort 1.4, HDMI 2.0, fül/fejhallgató kimenet, állítható magasság, pivot, VESA
Szuper ár
123 990 Ft
Szállításra kész > 5 db
Termékkód: WK060a1h9i7c
Arany középút Kiváló ár/érték arány
4,6 35×
Hozzáadás a PC konfigurátorhoz
27" Dell Alienware AW2723DF
LCD monitor - Quad HD 2560 × 1440, IPS, 16:9 képarány, 1 ms válaszidő, 280Hz képfrissítési gyakoriság, FreeSync, 10bit színmélység, HDR, 600 cd/m2 fényerő, 1000:1 kontraszt, DisplayPort 1.4, HDMI 2.0, fül/fejhallgató kimenet, állítható magasság, tükröződésmentes kijelző, VESA
228 390 Ft
Szállításra kész > 5 db
Termékkód: ADL27u70d
Arany középút Kiváló ár/érték arány
27" ASUS ROG Strix XG27AQMR - LCD monitor Ingyenes
szállítás boltjainkba
4,9
Hozzáadás a PC konfigurátorhoz
27" ASUS ROG Strix XG27AQMR
LCD monitor - Quad HD 2560 × 1440, IPS, 16:9 képarány, 1 ms válaszidő, 300Hz képfrissítési gyakoriság, G-Sync-kompatibilis, 10bit színmélység, HDR, 350 cd/m2 fényerő, 1000:1 kontraszt, DisplayPort 1.4, HDMI 2.0, USB, fül/fejhallgató kimenet, állítható magasság, pivot, VESA
299 990 Ft
Szállításra kész > 5 db
Termékkód: WA043bc10b
Premium Kategória Minőség kompromisszumok nélkül
38" LG UltraGear 38GN950-B - LCD monitor Ingyenes
szállítás boltjainkba
5,0
Hozzáadás a PC konfigurátorhoz
38" LG UltraGear 38GN950-B
LCD monitor - ívelt, 4K 3840 x 1600, IPS, 21:9 képarány ultrawide, 1 ms válaszidő, 160Hz képfrissítési gyakoriság, G-Sync-kompatibilis és FreeSync, 10bit színmélység, HDR, 450 cd/m2 fényerő, 1000:1 kontraszt, DisplayPort 1.4, HDMI 2.0, USB, fül/fejhallgató kimenet, állítható magasság, tükröződésmentes kijelző
475 690 Ft
Szállításra kész 1 db
Termékkód: WK060a1t7b1
42" LG 42LX3Q - Televízió Ingyenes
szállítás boltjainkba
5,0
42" LG 42LX3Q
Televízió - ívelt, SMART, OLED, 4K Ultra HD, 100 Hz, HDR10, HLG, DVB-T2/S2/C, H.265/HEVC, 4× HDMI, 4× USB, CI+, felvétel USB-re, LAN, WiFi, Bluetooth, DLNA, Miracast, HbbTV 2.0, gamer mód, hangvezérlés, Google Assistent, 360°-os videólejátszás, Amazon Alexa, Apple Airplay 2, párosítás mobileszközzel, WebOS, Dolby Atmos, Ultra Surround, G energiaosztály
907 490 Ft
Utolsó 2 termék a raktáron
Termékkód: WK607h5i61
4,3 23×
Hozzáadás a PC konfigurátorhoz
27" Samsung Odyssey G65B
LCD monitor - ívelt, Quad HD 2560 × 1440, VA, 16:9 képarány, 1 ms válaszidő, 240Hz képfrissítési gyakoriság, FreeSync, HDR, 350 cd/m2 fényerő, 2500:1 kontraszt, Smart funkciók, DisplayPort 1.4, HDMI 2.1, USB, LAN, WiFi, fül/fejhallgató kimenet, állítható magasság, pivot, VESA
Szuper ár
158 990 Ft
Szállításra kész > 5 db
Termékkód: WH605G5a2
4,8 33×
Hozzáadás a PC konfigurátorhoz
34" ASUS TUF VG34VQL1B
LCD monitor - ívelt, Ultra Wide QHD 3440 × 1440, VA, 21:9 képarány ultrawide, 1 ms válaszidő, 165Hz képfrissítési gyakoriság, FreeSync, 8bit színmélység, HDR, 550 cd/m2 fényerő, 4000:1 kontraszt, DisplayPort 1.4, HDMI 2.0, USB, fül/fejhallgató kimenet, állítható magasság, hangszórók, VESA
196 890 Ft
Szállításra kész > 5 db
Termékkód: WA051
4,9 13×
Hozzáadás a PC konfigurátorhoz
23,6" MSI G24C4 E2
LCD monitor - ívelt, Full HD 1920 × 1080, VA, 16:9 képarány, 1 ms válaszidő, 170Hz képfrissítési gyakoriság, FreeSync, 8bit színmélység, 250 cd/m2 fényerő, 3000:1 kontraszt, DisplayPort 1.2, HDMI 2.0, fül/fejhallgató kimenet, tükröződésmentes kijelző, VESA
Szuper ár
63 890 Ft
Szállításra kész > 5 db
Termékkód: WQ27o5o5k1b
27" LG 27GR95QE-B - OLED monitor
Ingyenes
szállítás boltjainkba
5,0
Hozzáadás a PC konfigurátorhoz
27" LG 27GR95QE-B
OLED monitor - Quad HD 2560 × 1440, 16:9 képarány, 0,03ms válaszidő, 240Hz képfrissítési gyakoriság, G-Sync-kompatibilis és FreeSync, 10bit színmélység, HDR, 200cd/m2 fényerő, DisplayPort, HDMI 2.1, USB, állítható magasság, Pivot, kontraszt: 1500000:1
Szuper ár
309 990 Ft
Szállításra kész > 5 db
Termékkód: WK060a1h9i62c
5,0
Hozzáadás a PC konfigurátorhoz
32" Samsung Odyssey G51C
LCD monitor - Quad HD 2560 × 1440, VA, 16:9 képarány, 1 ms válaszidő, 165Hz képfrissítési gyakoriság, FreeSync, HDR, 300 cd/m2 fényerő, 3000:1 kontraszt, DisplayPort 1.4, HDMI 2.0, fül/fejhallgató kimenet, állítható magasság, pivot, VESA
111 790 Ft
Szállításra kész > 5 db
Termékkód: WH605G5ab1
4,4 14×
Hozzáadás a PC konfigurátorhoz
24" LG UltraGear 24GN60R
LCD monitor - Full HD 1920 × 1080, IPS, 16:9 képarány, 1 ms válaszidő, 144Hz képfrissítési gyakoriság, FreeSync, HDR, 300 cd/m2 fényerő, 1000:1 kontraszt, DisplayPort, HDMI 1.4, fül/fejhallgató kimenet, VESA
55 990 Ft
Szállításra kész > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: WK060a1b94a
32" Samsung Odyssey G8 Neo - LCD monitor Ingyenes
szállítás boltjainkba
4,3 13×
Hozzáadás a PC konfigurátorhoz
32" Samsung Odyssey G8 Neo
LCD monitor - ívelt, 4K 3840 × 2160, Mini LED, 16:9 képarány, 1 ms válaszidő, 240Hz képfrissítési gyakoriság, FreeSync, HDR, 350 cd/m2 fényerő, DisplayPort 1.4, HDMI 2.1, USB, fül/fejhallgató kimenet, állítható magasság, pivot, VESA
419 690 Ft
Szállításra kész > 5 db
Termékkód: WH605G7a2
5,0
Hozzáadás a PC konfigurátorhoz
27" MSI Optix G271CQR
LCD monitor - ívelt, Quad HD 2560 × 1440, VA, 16:9 képarány, 1 ms válaszidő, 165Hz képfrissítési gyakoriság, FreeSync Premium, 8bit színmélység, 250 cd/m2 fényerő, 3000:1 kontraszt, DisplayPort 1.2, HDMI 2.0, fül/fejhallgató kimenet, állítható magasság, tükröződésmentes kijelző, VESA
81 890 Ft
Szállításra kész > 5 db
Termékkód: WQ27o5o5r9c
4,9 11×
Hozzáadás a PC konfigurátorhoz
24" UltraGear 24GQ50F
LCD monitor - Full HD 1920 × 1080, VA, 16:9 képarány, 1 ms válaszidő, 165Hz képfrissítési gyakoriság, FreeSync, 8bit színmélység, 250 cd/m2 fényerő, 3000:1 kontraszt, DisplayPort 1.2, HDMI 1.4, fül/fejhallgató kimenet, tükröződésmentes kijelző, VESA
53 490 Ft
Szállításra kész > 5 db
Termékkód: WK060a1h9i7c2
4,4 18×
Hozzáadás a PC konfigurátorhoz
27" Dell Gaming G2724D
LCD monitor - Quad HD 2560 × 1440, IPS, 16:9 képarány, 1 ms válaszidő, 165Hz képfrissítési gyakoriság, G-Sync-kompatibilis és FreeSync, 400 cd/m2 fényerő, 1000:1 kontraszt, DisplayPort 1.4, HDMI 2.1, állítható magasság, tükröződésmentes kijelző, pivot, VESA
130 990 Ft
Szállításra kész > 5 db
Termékkód: ADL27u36f1
4,5
Hozzáadás a PC konfigurátorhoz
27" Ultragear 27GQ50F
LCD monitor - Full HD 1920 × 1080, VA, 16:9 képarány, 1 ms válaszidő, 165Hz képfrissítési gyakoriság, FreeSync, 8bit színmélység, 250 cd/m2 fényerő, 3000:1 kontraszt, DisplayPort 1.2, HDMI 2.0, tükröződésmentes kijelző, VESA
64 990 Ft
Szállításra kész > 5 db
Termékkód: WK060a1h9i7d
4,6 16×
Hozzáadás a PC konfigurátorhoz
27" Samsung Odyssey G40B
LCD monitor - Full HD 1920 × 1080, IPS, 16:9 képarány, 1 ms válaszidő, 240Hz képfrissítési gyakoriság, G-Sync-kompatibilis, HDR, 400 cd/m2 fényerő, 1000:1 kontraszt, DisplayPort 1.2, HDMI 2.0, fül/fejhallgató kimenet, állítható magasság, pivot, VESA
Szuper ár
88 270 Ft
Szállításra kész > 5 db
Termékkód: WH605e1g4
4,5 58×
Hozzáadás a PC konfigurátorhoz
24" Samsung Odyssey G32A
LCD monitor - Full HD 1920 × 1080, VA, 16:9 képarány, 1 ms válaszidő, 165Hz képfrissítési gyakoriság, FreeSync, 250 cd/m2 fényerő, 3000:1 kontraszt, DisplayPort 1.2, HDMI 1.4, fül/fejhallgató kimenet, állítható magasság, pivot, VESA
60 190 Ft
Szállításra kész > 5 db
Termékkód: WH603r2d
4,9 48×
Hozzáadás a PC konfigurátorhoz
34" AOC CU34G2X/BK Gaming
LCD monitor - ívelt, Ultra Wide QHD 3440 × 1440, VA, 21:9 képarány ultrawide, 1 ms válaszidő, 144Hz képfrissítési gyakoriság, FreeSync, 8bit színmélység, 300 cd/m2 fényerő, 3000:1 kontraszt, DisplayPort, DisplayPort 1.4, HDMI 2.0, USB, fül/fejhallgató kimenet, állítható magasság, tükröződésmentes kijelző, VESA
144 990 Ft
Szállításra kész > 5 db
Termékkód: WK243x5
4,6 31×
Hozzáadás a PC konfigurátorhoz
27 “AOC C27G2ZE / BK Gaming
LCD monitor - ívelt, Full HD 1920 × 1080, VA, 16:9 képarány, 0,5 ms válaszidő, 240Hz képfrissítési gyakoriság, FreeSync, 8bit színmélység, 300 cd/m2 fényerő, 3000:1 kontraszt, DisplayPort 1.2, HDMI 2.0, fül/fejhallgató kimenet, tükröződésmentes kijelző
Szuper ár
87 690 Ft
Szállításra kész > 5 db
Termékkód: WK226d7d
4,6 26×
Hozzáadás a PC konfigurátorhoz
25" Samsung Odyssey G40B
LCD monitor - Full HD 1920 × 1080, IPS, 16:9 képarány, 1 ms válaszidő, 240Hz képfrissítési gyakoriság, G-Sync-kompatibilis, HDR, 400 cd/m2 fényerő, 1000:1 kontraszt, DisplayPort 1.2, HDMI 2.0, fül/fejhallgató kimenet, állítható magasság, pivot, VESA
86 990 Ft
Szállításra kész > 5 db
Termékkód: WH603r4
4,9 36×
Hozzáadás a PC konfigurátorhoz
23.8" AOC 24G2SPAE/BK
LCD monitor - Full HD 1920 × 1080, IPS, 16:9 képarány, 1 ms válaszidő, 165Hz képfrissítési gyakoriság, FreeSync, 8bit színmélység, 300 cd/m2 fényerő, 1000:1 kontraszt, DisplayPort 1.2, HDMI 1.4, VGA, fül/fejhallgató kimenet, tükröződésmentes kijelző, hangszórók, VESA
Szuper ár
70 390 Ft
Szállításra kész > 5 db
Termékkód: WK217u0c
4,3 15×
Hozzáadás a PC konfigurátorhoz
27" ASUS TUF Gaming VG27AQA1A
LCD monitor - Quad HD 2560 × 1440, VA, 16:9 képarány, 1 ms válaszidő, 170Hz képfrissítési gyakoriság, FreeSync, 8bit színmélység, HDR, 300 cd/m2 fényerő, 3000:1 kontraszt, DisplayPort 1.2, HDMI 2.0, fül/fejhallgató kimenet, hangszórók, VESA
98 000 Ft
Szállításra kész > 5 db
Termékkód: WA043v27
26.5" ASUS ROG Swift OLED PG27AQDM - OLED monitor
Ingyenes
szállítás boltjainkba
3,7 16×
Hozzáadás a PC konfigurátorhoz
26.5" ASUS ROG Swift OLED PG27AQDM
OLED monitor - Quad HD 2560 × 1440, 16:9 képarány, 0,03ms válaszidő, 240Hz képfrissítési gyakoriság, G-Sync-kompatibilis, 10bit színmélység, HDR, 450cd/m2 fényerő, DisplayPort 1.4, HDMI 2.0, USB, fül/fejhallgató kimenet, állítható magasság, Pivot, VESA,
+Ajándék Vezeték nélküli fül-/fejhallgató ASUS melynek értéke 31 590 Ft
426 000 Ft
Szállításra kész > 5 db
Termékkód: WA041s7

Gamer monitorok

Jobb egy ultrawide monitor, mint két klasszikus? A 21 : 9 képarányú ultrawide monitorok népszerűek a vágók, szerkesztők, gamerek és sokan mások körében. Előnyük, hogy nincs képfelosztás, de ennek az az ára, hogy kisebb a munkaterület, mint amit két egymás melletti monitor kínál. Vajon kifizetődőek az ultraszéles...
A Flicker-free monitorok és a kékfény szűrők sokkal élvezetesebbé tehetik a számítógépen végzett munkát. Megelőzik a fejfájást, csökkentik a szem fáradtságát és segíthetnek az álmatlanság megelőzésében. Cikkünkben eláruljuk, hogy a monitor fénye konkrétan hogyan hat...
A TFT a folyadékkristályos kijelzőkön (LCD-k) megjelenített képek megjelenítési módja. Ez egy vékony, miniatűr tranzisztorokból álló réteg, amely az egyes pixeleket vezérli. Ez a kialakítás adta a kijelzőknek a ma ismert nagy felbontást, sima mozgást, jobb kontrasztot...
cikkMonitor PS5 és Xbox Series konzolokhoz - milyet válasszunk és miért? Bár a konzolok és a televíziók talán elválaszthatatlanok egymástól, érdemes megfontolni, hogy egy monitor konzolhoz milyen új lehetőségeket rejt, lecseréljük-e a tévét egy gamer monitorra. Ennek számos előnye van. Mik ezek? Ezzel foglalkozunk ebben a cikkben, ahol azt...
Az LG UltraGear sorozat új monitorjai bizonyítják, hogy az IPS technológia ma már ugyanolyan sebességre képes, mint a TN. Ezért a széles betekintési szög, a pontos színvisszaadás és a 4K felbontás sem kizárt 144 Hz-es frissítési frekvencia vagy alacsony, 1 ms-os...
Kiváló minőségű gaming felszerelésre vágysz, amely a trendeket nem követi hanem alakítja? Akkor kattanj rá az Alienware márkára, amely a Dell gaming ágazata. Az Alienware-nél megtalálsz mindent, amire egy gamer-nek csak szüksége lehet, és mindig biztos lehetsz benne,...
További cikkek Összes cikk

Gamer monitorok

Érdemes megvizsgálni, hogy tevődik össze a gaming monitorok osztálya az ár alapján.

Gamer monitor ár szerint – a legolcsóbbak

Ha ki szeretnénk magunkat próbálgatni a PC játékok terén, de nem szeretnénk kockáztatni, már 40 000 Ft alatt is szert tudunk tenni egy gamer monitorra. Örömteli, hogy ilyen alacsony gaming monitor ár mellett sem kell nélkülöznünk az IPS panelt és több 24 colos modell közül válogathatunk. A belépő szintű gamer monitorok áránál rendkívül minimális a különbség, dönthetünk márka-szimpátia vagy design alapján is.

144Hz monitor – a szabad szemmel látható különbség

A váltás egy hagyományos 60Hz monitorról egy 144Hz monitorra még a tapasztalatlan felhasználó számára is szabad szemmel látható. A 144Hz képfrissítés az a szint, amelyen szinte teljesen eltűnnek az FPS játékok során fellépő képtörések és a shooter játékok során azon a ponton látjuk az ellenfelünket, ahol épp tartózkodik és nem ott, ahol egy pillanattal előbb volt.

Ennek alapján rendkívül kedvező ár/érték aránnyal rendelkeznek a 144Hz monitorok és a gyártók igyekeznek kiszolgálni a megnövekedett igényt ezen termékek iránt. A gamer monitorok jelentős hányada tartozik a 144Hz monitorok halmazába:

Monitorok árai
144Hz monitorok aránya

144Hz monitor ár szerint – a legdrágábbak

Egyértelműen kijelenthető, hogy a 144Hz monitorok ár szerinti ranglistáját a tradicionális gamer szériák birtokolják (pl. Acer Predator). Ezen a szinten olyan prémium gaming kijelzőket találunk, amelyek gond nélkül megállják a helyüket egyéb felhasználási területeken is, találhatunk köztük 4K felbontású UHD monitorokkal és nem ritka az IPS panel sem. Azonban a kialakításról, dizájnról és felszereltségről ordít, hogy a 144Hz monitorok zászlóshajóiról van szó.

144Hz monitor ár szerint – a legolcsóbbak

Míg a 144Hz monitorok ár szerinti rendezésének egyik felét a hagyományos szériák uralják, a másik oldalon egyéb, kevésbé ismert gyártók érdekes termékeit találjuk. Azonban ezek a modellek mindenki számára elérhetővé tették a 144Hz játékélményt és emiatt rendkívül népszerűek. Minimalista dizájn jellemzi őket és mindent alárendeltek a gyakori képfrissítésnek. Egy 144Hz monitor ára 60 000 Ft kőrül kezdődik.

144Hz monitor ár alapján – a legkeresettebbek

A nagy, tradicionális gyártók is felismerték a közepes- és belépő szintű 144Hz monitorok potenciálját, így többen létrehoztak kisebb méretű, 24 colos modelleket. Az attraktív dizájn és az elvárt technikai paraméterek mellett kaphatunk kijelzőket komoly gaming szériákból is (pl. Zowie by BenQ, Asus TUF).

Hasznosnak találtad ezt az információt?
Ez az űrlap csak a fenti leírásban található információk értékelésére szolgál.
Ha kérdésed van a termékekkel, szolgáltatásokkal, szállítással, vagy egyéb ügyekkel kapcsolatban, keresd fel ügyfélszolgálatunkat.
Mit javíthatnánk benne? Hiányolsz valamit? Valami rosszul van feltüntetve? Oszd meg velünk.
Tekintsd meg a legolcsóbb termékeket a következő kategóriában: olcsó gamer monitorok Az ár alapján a legdrágábbtól csökkenő sorrendbe rendezett termékeket keresd ennél a kategóriánál: legdrágább gamer monitorok A termékeket a legnépszerűbbtől a legkevésbé kedveltig rendezve ebben a kategóriában találod: legnépszerűbb, legjobb gamer monitorok A vásárlóink körében legnépszerűbb termékeket itt találhatod: gamer monitorok vélemények
P-DC1-WEB05
28 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ