Válaszd ki azt az elemet az oldalon, amelyet a hiba érint

Mobiltelefonok

Termékkatalógus
Ár
-
Termék állapota
Operációs memória
Kártya konfiguráció
Dual SIM
(190)
Single SIM
(292)
Single SIM + eSIM
(57)
Dual SIM + kártya
(144)
Hibrid nyíllás
(260)
ezelőtt 4 min. Megvásárolta: egy vállalkozás, Érd
ezelőtt 7 min. Megvásárolta: egy vállalkozás, Izmény
ezelőtt 8 min. Megvásárolta: egy vállalkozás, Gyömrő
ezelőtt 13 min. Megvásárolta: egy vállalkozás, Budapest
 
Asus Zenfone Live ZA550KL fekete Szállításra kész > 5 db
és a(z) Budapest - bemutatóterem átvevőhelyen
38 990 Ftezelőtt 19 min. Megvásárolta: egy vállalkozás, Debrecen, Nyíracsád
ezelőtt 26 min. Megvásárolta: egy vállalkozás, Sopron
ezelőtt 27 min. Megvásárolta: egy vállalkozás, Szabadszállás
ezelőtt 30 min. Megvásárolta: egy vállalkozás, Budapest, XVIII
 
iPhone Xs 256 GB arany Szállításra kész > 5 db
és a(z) Budapest - bemutatóterem átvevőhelyen
440 990 Ftezelőtt 32 min. Megvásárolta: egy vállalkozás, Budapest
ezelőtt 39 min. Megvásárolta: egy vállalkozás, Göd
ezelőtt 44 min. Megvásárolta: egy vállalkozás, Pécs
 
HUAWEI Y6 Prime (2018) fekete Szállításra kész > 5 db
és a(z) Budapest - bemutatóterem átvevőhelyen
46 990 Ftezelőtt 44 min. Megvásárolta: egy vállalkozás, Veresegyház
0

A mobiltelefonok néha felbecsülhetetlen segítők és szórakozási források. A nyomógombos vagy az okostelefonok kedvelője vagy? Mi mindent kell átgondolj új készülék vásárlása előtt? Segítünk!

Tovább

Hogyan csoportosítjuk a mobiltelefonokat?

 1. Az okostelefonokra (smartphone) alkalmazásokat telepíthetsz, böngészheted rajtuk a webet, játékokat játszhatsz, vagy multimédiát tartalmat játszhatsz le stb.
 2. A nyomógombos telefonok hívásra és SMS küldésére alkalmasak, az akksijuk tovább bírja és szeniorok számára tökéletes választás lehet.
 3. A strapabíró telefonok megnövelt ütés- és vízállósággal, továbbá portaszítással rendelkeznek. Operációs rendszerrel ellátott és anélküli modellek is vannak.

Okostelefonok (smartphone-ok) operációs rendszer alapján

A legelterjedtebb okostelefon operációs rendszerek az Android és az iOS – ez az Apple iPhone-okban található. Bár mindkét rendszernek megvannak a maga rajongói és utálói, megpróbáljuk felsorolni a fő előnyeiket (+) és hátrányaikat (-):

Általános Android

Az Androidos operációs rendszerrel telepített okostelefonokat több tucat, ismerős és ismeretlen gyártó gyárt. Erényük, hogy a legolcsóbb készülékektől a luxuskategóriásokig bármilyen árfekvésűt megtalálsz.

 • Androidos telefonok nagy választéka.
 • Az operációs rendszert a gyártó és a felhasználó is módosíthatja
 • Ingyenes alkalmazások széleskörű választéka.
 • Rosszabb optimalizáció.
 • Frissítések elérhetőségének korlátozott volta.
 • Az olcsó Android telefonok néha szakadoznak.

iOS-es Apple iPhone

Az iOS-es Apple iPhone mobiltelefonokat csak az amerikai Apple gyártja. A szoftverfejlesztésen (iOS és az ehhez kapcsolódó alkalmazások) kívül hardvergyártással is foglalkozik. Ennek köszöhetően az iPhone-ok  tökéletesen optimalizáltak és a piac egyik legjobb minőségét nyújtják.

 • Tökéletes optimalizáció.
 • Változatos Apple ökoszisztéma – iOS, OS X, tvOS és watchOS.
 • Magasabb teljesítmény, precíz konstrukció, minőségi fényképezőgép.
 • Magasabb ár.
 • Zárt platform.
 • Kevesebb választható modell.

i

Az Androidos mobiltelefonok általában támogatják a microSD kártyákat, így ki lehet bővíteni a memóriát. A kártya kiválasztásánál ügyelj a helyes típusra és a teljesítményosztályra. Az Apple iPhone-ok a memóriakártyákat nem támogatják, ezért fontos a telefon választásakor megsaccolni, hogy mekkora tárhelyre lesz szükségünk.

Milyen árkategóriába soroljuk a mobiltelefonokat?

iPhone-t szeretnél, de nem szívesen adnál ki egyszerre több százezer forintot? Vedd igénybe alzaNEO szolgáltatásunkat és legyen minden évben új iPhone-od! Semmi hitel, semmi törlesztőrészlet!

 • 48 000 Ft-ig – alapvető modell azoknak, akik kevéssel is beérik. A képernyőnek alacsony a felbontása, a velük készített kép általában nem túl nagy. Viszont alkalmas kommunikációra és a neten való böngészéshez.
 • 100 000 Ft-ig – a telefonok középkategóriája az emberek többségének elég. Feltelepíthetsz rá játékokat, memóriaigényesebb alkalmazásokat, multimédiát és böngészhetsz vele a neten.
 • 120 000 Ft felett – az igényesebb felhasználóknak. A multitasking, a legújabb játékokkal való memóriaigényes alkalmazásokhoz igazított teljesítmény. Ezen felül a memória elég az adataidnak, gyönyörű kijelzővel rendelkezik és precíz fotókat készít. Ez a high-end telefonok osztálya.

Korlátozott az anyagi keret? A telefonokat további árkategóriákra bontottuk: válassz a következők közül: legolcsóbb mobilok 24 000 Ft-ig, olcsó mobilok 36 000 Ft-ig, telefonok 60 000 Ft-ig, mobiltelefonok 72 000 Ft-ig és továbbiak.

Milyen paraméterek alapján válassz mobilt?

Mobiltelefonok számára megfelelő kijelző

Kijelzőt az alapján válassz, hogy melyek a Te preferenciáid: a kényelmes egykezes vezérlés vagy a kijelző nagy felülete.

 • 4,5"-nál kevesebb – nagyon kompakt, pici telefon, azoknak találták ki, akik a telefon alapfunkcióit használják.
 • 4,5" és 5,5" között – a telefon belefér a zsebedbe, egy kézzel vezérelhető és ideális játékok játszásához vagy videók nézéséhez.
 • 5,5" és annál nagyobb – a legjobb választás a játékokhoz, filmekhez és munkához. Egyfajta kompromisszumot képvisel a mobil és a tablet között. A nagyobb méretek miatt azonban nem biztos, hogy belefér a zsebedbe, így nem túl kényelmes.

i

A méreten kívül fontos még a képernyő felbontása. A teljesértékű film, videó és játékélményhez minimum HD felbontást ajánlunk (1 280 × 720). Ennél jobb természetesen a Full HD vagy a magasabb felbontás.

Internet mobilokhoz – gyors 4G adatáramlás és WiFi

A leggyorsabb adatforgalomhoz a 4G avagy az LTE internet szolgál. Ez Magyarország nagy területét lefedi és sokkal gyorsabb mint a korábbi 3G. A legtöbb okostelefon támogatja a WiFi kapcsolatot, beleértve a hihetetlenül gyors 802.11ac 5 GHz-es standardot is.

Az LTE internet különböző frekvenciákat használ. Mobiltelefon vásárlás előtt ellenőrizd, hogy támogatja-e azt, amelyet a mobilszolgáltató használ.

Milyen méretű operációs memóriára van szükségük a mobiltelefonoknak?

A mobiltelefonok zökkenőmentes működéséhez kulcsfontosságú a RAM memória mérete. Multitaskinghoz (azaz egyszerre több megnyitott alkalmazáshoz) és a memóriaigényesebb játékokhoz több memóriára van szükség.

 • 1,5 GB RAM és annál kevesebb – csak az alapvető használatra, ill. egy pár egyszerűbb alkalmazáshoz.
 • 2 GB RAM – ennyivel rendelkezik a legtöbb középkategóriás mobiltelefon, alkalmas multimédia lejátszásához, netezéshez és munkára.
 • 3 GB RAM és annál több – a rendszerigényesebb műveletek, multitasking, játékok futtatásakor sem szakadozik.

Az optimális memóriaméret kiválasztása

Az optimális memóriaméret attól függ, hogy mennyi fotót, videót, zenét, alkalmazást vagy játékot telepítesz fel. Ha megelégszel a cloud tárhellyel, vagy veszel egy memóriakártyát, elég a kisebb tárhely is.

 1. 16 GB és annál kevesebb – akiknek elég az általános alkalmazások, pár játék, e-könyv, képek és zene.
 2. 32 - 64 GB – a legtöbb felhasználó számára elégséges mennyiségű tárhely különféle alkalmazásokhoz, játékokhoz, multimédiához, ideértve a HD filmeket is.
 3. 128 GB és annál több– több tucat, legjobb minőségű és rendszerigényes alkalmazás, játék és multimédia fér rá. Azoknak, akik nem érik be kevéssel.

!

A felhasználói memória a mobiloknál egy pár GB-tal alacsonyabb mint a teljes memória. Ez az operációs rendszer és a rendszerfájlok mérete miatt van így.

Egy SIM-kártyás mobilt szeretnél vagy inkább duál SIM-est?

Ha egyszerre kell adatforgalmi és beszélgetős SIM-kártyát üzemeltess, jobban megéri egy duál SIM-es telefon. Ez akkor hasznos, ha nem tudsz ellenni nagyobb mennyiségű adatforgalom nélkül külföldön - ott sokszor kifizetődőbb helyi SIM-kártyát vásárolni.

Mobitelefon és fotomobil – mire fókuszálj a fényképezőgép esetében?

Minőségi képeket a 12 MPx-lel és az annál jobb felbontású kamerával ellátott mobilokkal tudsz készíteni. Az elülső szelfi kamera esetében ez 5 MPx. Fontos a maximális világosság és a kép stabilizációja.

 1. A maximális megvilágítás (f) a fény maximális mennyiségét adja meg, amely átmegy az objektíven. Minél alacsonyabb az érték, annál jobb minőségű képeket készít a telefon.
 2. A kép optikai stabilizációja – lehetővé teszi, hogy elmosódás nélküli képeket hozz létre mozgás közben. A hatást az optikával vagy az érzékelő eltolásával éri el.
 3. A kép szoftver stabilizációja – itt nem a szó szoros értelmében vett képstabilizációról van szó, hanem az ISO érzékenységének növeléséről. Ennek segítségével élesebb képeket leht elérni, de nem olyan haékony mint az optikus stabilizáció.
 4. Élesítés – a fotomobilok a lézernek vagy a fáziseltolás érzékelésének (PDAF) köszönhetően meggyorsítják az élesítést. A legjobb eszközök mindkét módszer kombinációját alkalmazzák. Az iPhone-oknál a PDAF variációját Focus Pixels-nek hívják.
 5. A duális fényképezőgép – képes az élesítést meggyorsítani, növelni a világosságot, beállítani az élesség mélységét és változtatni az élesség területét a fénykép elkészülte után.

A legjobb minőségű képeket fotomobillal készítheted. Ezek a modellek magas képfelbontással és előrehaladott fényképezési technológiával rendelkeznek.

A mobiltelefon akkumulátor-kapacitása

A kapacitást mAh-ban adják meg. Egy átlagos mobiltelefon kapacitása 2 500 mAh. Normál használat közben a mobilok nagy része egy, max. két napot bír ki töltés nélkül. A 4000 mAh-nál nagyobb kapacitású akkumulátorok már standardon felülinek számítanak.

i

Az üzemidőt azonban nem az akkumulátor kapacitása határozza meg. Befolyásolja a hardver (vagy inkább a kijelző) energetikai leterhelése, az operációs rendszer optimalizációja és a telefon kora is.

Milyen további hasznos funkciókkal bírhatnak a mobiltelefonok?

 • Az ujjlenyomat olvasó a telefon kinyitásához és a kiválasztott alkalmazások eléréséhez szolgál.
 • A gyorstöltés lehetővé teszi a telefont lényegesen gyorsabban tölteni.
 • Az USB OTG pendrive csatlakoztatását teszi lehetővé.
 • Az értesítő dióda figyelmeztet a megérkezett üzenetekre, hívásokra és az egyes alkalmazások által küldött információkra.
 • A sztereó hangszórók a szóló hangszórónál jobb minőségű hangokat kínál.
 • A VR Ready mobil készen áll a virtuális valóságra.
 • Az NFC technólogia a többi készülékkel való vezeték nélküli kommunikációt szolgálja.

Akciós mobiltelefonok és mobiltelefon vásár

Az új készülékeken kívül mobiltelefon vásárunkon használt, de teljes mértékben működő telefonokat árulunk egy éves garanciával, így nem kell mitől félj. Olcsó telefont akciónk keretében is vásárolhatsz, ahol olyan felbontott modelleket is találsz, amelyeket például a 14 napos határidőn belül küldtek vissza.

Több információt a mobiltelefon vásárban található, felbontott vagy újszerű modellekről a következő cikkünkben találsz: Akciós termékek.

Asztali és céges telefonok

A mobilokon kívül kínálatunkban megtalálod az asztali telefonokat is, akár a klasszikusakat vagy a vezeték nélkülieket, illetve a céges telefonokat. Ezeket nyomógombos és érintőképernyős kivitelük alapján csoportosítjuk. A céges telefonoknál természetesen nagyobb hangsúlyt fektetnek a biztonságra, a biztonsági mentésekre vagy a távvezérelhetőségre.

Nálunk csak szolgáltató független telefonokat találsz!

Hasznosnak találta ezt az információt?
Ez a kérdőív csak visszajelzésekhez van. Ha egyéb kérdésed van, keresd ügyfélszolgálatunkat itt.
Valami hiányzik, vagy rosszul van feltüntetve? Írd meg nekünk, mi meg megpróbáljuk megtalálni és kijavítani.

A legkeresettebbek

1.
Mobiltelefon - 5,45" IPS 1440x720, Mediatek Helio P22 Octa Core processzor, 3GB RAM, 32GB belső memória, akár 256GB MicroSDXC (SIM-kártyával megosztott foglalat), 12Mpx + 5Mpx dupla hátlapi kamera + 5Mpx előlapi kamera, GPS, Glonass, LTE, micro USB, OTG, ujjlenyomat-olvasó, Hibrid Dual Nano SIM, kártyafüggetlen, 3000mAh akkumulátor, Android 8.1
-25%
51 990 Ft
38 990 Ft

2.
Nokia 5.1 Dual SIM kék Utolsó 89 db
Mobiltelefon - 5,5" FHD+ 2160x1080, MediaTek Helio P18 Octa Core processzor, 2 GB RAM, 16 GB belső memória, akár 128 GB MicroSDXC, 16 Mpx + 8 Mpx kamera, A-GPS, Glonass, NFC, LTE, microUSB, OTG, ujjlenyomat-olvasó, Dual SIM (2x Nano SIM), 2970 mAh akkumulátor, Android 8.0
-38%
64 990 Ft
39 990 Ft

3.
Mobiltelefon - 5,99" IPS 2160x1080, Snapdragon 636 Octa Core processzor, 3GB RAM, 32GB belső memória, MicroSDXC 128 GB-ig , hátlapi duál kamera 12Mpx + 5Mpx + 13Mpx előlapi (f / 2,0), A-GPS, Glonass, LTE, microUSB, OTG, ujjlenyomat-leolvasó, Dual SIM (Nano SIM), kártyafüggetlen, 4000mAh-s akkumulátor, Android 8.1
-34%
75 990 Ft
49 990 Ft

Még több
1070 tétel
Képernyő mérete
3,9" és kevesebb (32)
4 - 4,4"-ig (4)
4,5"-től 4,9"-ig (92)
5"-től 5,4"-ig (149)
5,5" akár 5,9" (332)
6" és nagyobb (244)
Képernyő felbontása
QVGA és annál alacsonyabb (30)
VGA (21)
HD (252)
FullHD (379)
2K (134)
4K és annál magasabb (8)
Operációs rendszer
Android (652)
iOS (170)
Windows Phone (1)
KaiOS (1)
Operációs rendszer nélkül (29)
Operációs memória
2 GB (165)
3 GB (211)
4 GB (272)
6 GB és annál több (122)
Belső memória
16 GB és annál kevesebb (165)
32 GB (200)
64 GB (290)
128 GB (110)
256 GB (52)
512 GB és annál több (10)
Memóriakártya-nyílás
Igen (593)
Nem (248)
Hátsó kamera felbontása
0,3 Mpx
40 Mpx

Elülső kamera felbontása
0,3 Mpx
24 Mpx

Funkció
Gyorstöltés (483)
Telefon feloldása arcfelismeréssel (225)

This includes only hardware scanners such as Face ID or similar technologies, not SmartLock, which has been part of the Android OS since the ICS version

FM Rádio (390)
QWERTY billentyűzet (13)
Jelző dióda (370)
SOS gomb (29)
Vezeték nélküli töltés (188)
OTG (560)
Ujjlenyomat olvasó (633)
Íriszszkenner (35)
Típus
Érintőképernyő (993)

A népszerű telefonokat a képernyő megnyomásával lehet irányítani.

Klasszikus (25)

Kijelzővel és nyomógombokkal ellátott telefonok.

Behúzható (3)
A nagy mechanikus billentyűzet kedvelőinek.
Kagylóhéj (5)
Stílusos telefonok kihajtható kialakítással.
Ellenállósság
Vízálló (374) TIPP:
Ütésálló (70) TIPP:
Magasság
102,5 mm
176,2 mm

Szélesség
51 mm
88,3 mm

Mélység
6 mm
22 mm

Súly
85 g
330 g

Szín
Aranyszínű (116)
Fekete (308)
Ezüst (105)
Szürke (88)
Kék (132)
Rózsaszín (37)
Fehér (27)
Piros (33)
Narancsszínű (11)
Sárga (5)
Zöld (10)
Lila (10)
Kijelző mérete
1,77"
6,9"

A kijelző felbontása
1920 × 1080 (257)
1280 × 720 (148)
2160 × 1080 (110)
1440 × 720 (74)
1334 × 750 (63)
2436 × 1125 (42)
2560 × 1440 (40)
2960 × 1440 (38)
2880 × 1440 (24)
2220 × 1080 (24)
2280 × 1080 (22)
320 × 240 (21)
2246 × 1080 (20)
2340 × 1080 (17)
1620 × 1080 (14)
960 × 480 (13)
3840 × 2160 (10)
854 × 480 (10)
1480 × 720 (9)
220 × 176 (9)
3120 × 1440 (9)
2244 × 1080 (7)
2248 × 1080 (7)
1280 x 640 (4)
800 × 480 (3)
2040 × 1080 (3)
1512 × 720 (3)
1520 × 720 (3)
640 × 480 (2)
1080 × 720 (2)
1136 × 640 (1)
960 × 540 (1)
800 × 400 (1)
160 × 128 (1)
176 × 144 (1)
1040 × 160 (1)
Kijelző típusa
AMOLED (136)
IPS (747)
P-OLED (71)
TFT (25)
TN (16)
Super LCD (5)
PLS (3)
LTPS (4)
IGZO (1)

Jelenleg két fő megjelenítési technológiát használnak - az LCD és az OLED -, amelyeket tovább osztanak különböző alkategóriákra.

Teljes szöveg
A kijelző aránya a testhez viszonyítva
17,4 %
91,3 %

Képernyő finomsága
114 PPI
806 PPI

Kivágás a kijelzőn (notch)
Kivágással (159)
Kivágás nélkül (619)
Hátsó kamera felbontása
0,3 Mpx
40 Mpx

Első kamera felbontása
0,3 Mpx
24 Mpx

Fényesség
f/1,5
f/3,5

Képstabilizálás
Optikai (315)
Az optikai stabilizáció (OIS) különösen fontos az állóképeknél.
Elektronikus (142)
Az elektronikus stabilizáció (EIS) elsősorban videófelvételkor hasznos
Stabilizátor nélkül (216)
Összpontosítás
Fázismozgás érzékelő fókusz (PDAF) (565)
Hibrid lézerfókuszálás (212)
Automata fókuszálás (650)
Focus pixels (191)
Kamera funkciói
Dual- kamera (436)
Flash funkció (985)
Éjszakai mód (163)
Sorozatos felvétel (279)
Zafírüveg lencsevédelem (189)
Művészi szűrő (142)
Hátsó kamera objektívjeinek száma
1 × (393)
2 × (384)
3 × (10)
Elülső kamera objektívjeinek száma
1 × (701)
2 × (56)
Processzormagok száma
1 × (1)
2 × (18)
4 × (180)
6 × (91)
8 × (468)
10 × (3)
119 114 × (2)
Processzor frekvencia
0,21 GHz
(208 MHz)
2,96 GHz
(2 960 MHz)

Processzor megjelölés
Qualcomm Snapdragon
435 (3)
835 (27)
450 (9)
821 (7)
630 (10)
210 (3)
425 (20)
636 (22)
660 (23)
430 (13)
845 (55)
625 (35)
Samsung Exynos
7885 (9)
7870 (6)
9810 (13)
HiSilicon Kirin
710 (2)
970 (36)
659 (15)
Mediatek
Helio A22 (5)
MT6750 (19)
Helio P23 (11)
MT6737V (5)
MT6580 (1)
MT6737T (3)
MT6737 (9)
MT6580M (4)
Helio P20 (9)
MT6739 (13)
MT6580A (6)
Helio P22 (8)
Helio P18 (2)
MT6750T (8)
MT6580 (13)
Helio X20 (1)
Helio P25 (5)
Apple
A12 Bionic (22)
A11 Bionic (41)
A10 Fusion (41)
A9 (17)
Grafikus gyorsító
Adreno
540 (27)
508 (10)
304 (3)
308 (20)
630 (55)
509 (22)
512 (23)
530 (7)
506 (44)
505 (16)
Mali
G51 MP4 (2)
G72 MP12 (36)
T830 MP2 (15)
T860 MP2 (28)
G71 MP2 (6)
400 MP2 (21)
T720 MP2 (3)
T720 MP1 (14)
T880 MP2 (14)
G71 (9)
T830 MP1 (6)
G72 MP1 (13)
T880 MP4 (1)
PowerVR
GE8100 (10)
GE8320 (13)
Series7XT Plus (41)
GT7600 (17)
Akkumulátor kapacitása
800 mAh
13 000 mAh

Csatlakozók
Jack (3.5mm) (725)
USB micro (439)
Lightning port (174)
USB-C (396)
Kártya konfiguráció
Dual SIM (190)

(2× SIM kártya)

Single SIM (292)

(1× SIM kártya)

Single SIM + eSIM (57)
Dual SIM + kártya (144)

(2× SIM kártya + memóriakártya)