Válaszd ki azt az elemet az oldalon, amelyet a hiba érint

Használd ki az ingyenes házhozszállítást! Add az ONLINEFIZETEK kódot a kosárba minimum 12 500 Ft vásárlási érték felett.További információk itt

Mobiltelefonok

Termékkatalógus
Ár
-
Termék állapota
Üzemi memória
4 GB
(326)
3 GB
(253)
2 GB
(180)
6 GB
(153)
8 GB
(45)
Kártya konfiguráció
Dual SIM
(272)
Single SIM
(273)
Single SIM + eSIM
(97)
Dual SIM + kártya
(192)
Hibrid nyíllás
(323)
5 órával ezelőtt Megvásárolta: egy vállalkozás, Budapest
 
LG V30 Moroccan Blue Szállításra kész > 5 db
108 890 Ft5 órával ezelőtt Megvásárolta: egy vállalkozás, Pétfürdő
 
CPA Halo 15 fekete Szállításra kész > 5 db
és akár ma a Budapest - bemutatóterem átvevőhelyen
12 390 Ft6 órával ezelőtt Megvásárolta: egy vállalkozás, Vác
 
Motorola Moto G7 Plus piros Szállításra kész > 5 db
93 990 Ft6 órával ezelőtt Megvásárolta: egy vállalkozás, Budapest
 
Xiaomi Redmi Note 6 Pro LTE 64GB fekete Szállításra kész > 5 db
és akár ma a Budapest - bemutatóterem átvevőhelyen
68 490 Ft6 órával ezelőtt Megvásárolta: egy vállalkozás, Barcs
 
Asus ZenFone Max Pro M2 szürke Szállításra kész > 5 db
és akár ma a Budapest - bemutatóterem átvevőhelyen
93 580 Ft7 órával ezelőtt Megvásárolta: egy vállalkozás, Budapest
 
Blackview GBV4000 Szállításra kész > 5 db
és akár ma a Budapest - bemutatóterem átvevőhelyen
37 990 Ft7 órával ezelőtt Megvásárolta: egy vállalkozás, Üröm
 
Xiaomi Redmi 6 32GB LTE fekete Szállításra kész > 5 db
és akár ma a Budapest - bemutatóterem átvevőhelyen
40 590 Ft7 órával ezelőtt Megvásárolta: egy vállalkozás, Üröm
 
Xiaomi Redmi 6 32GB LTE fekete Szállításra kész > 5 db
és akár ma a Budapest - bemutatóterem átvevőhelyen
40 590 Ft7 órával ezelőtt Megvásárolta: egy vállalkozás, Sükösd
 
Xiaomi Redmi 6A 16GB LTE arany Szállításra kész > 5 db
és akár ma a Budapest - bemutatóterem átvevőhelyen
32 790 Ft8 órával ezelőtt Megvásárolta: egy vállalkozás, Kerta
8 órával ezelőtt Megvásárolta: egy vállalkozás, Debrecen
8 órával ezelőtt Megvásárolta: egy vállalkozás, Budapest
0

A mobiltelefonok néha felbecsülhetetlen segítők és szórakozási források. A nyomógombos vagy az okostelefonok kedvelője vagy? Mi mindent kell átgondolj új készülék vásárlása előtt? Segítünk!

Tovább

Hogyan csoportosítjuk a mobiltelefonokat?

 1. Az okostelefonokra (smartphone) alkalmazásokat telepíthetsz, böngészheted rajtuk a webet, játékokat játszhatsz, vagy multimédiát tartalmat játszhatsz le stb.
 2. A nyomógombos telefonok hívásra és SMS küldésére alkalmasak, az akksijuk tovább bírja és szeniorok számára tökéletes választás lehet.
 3. A strapabíró telefonok megnövelt ütés- és vízállósággal, továbbá portaszítással rendelkeznek. Operációs rendszerrel ellátott és anélküli modellek is vannak.

Okostelefonok (smartphone-ok) operációs rendszer alapján

A legelterjedtebb okostelefon operációs rendszerek az Android és az iOS – ez az Apple iPhone-okban található. Bár mindkét rendszernek megvannak a maga rajongói és utálói, megpróbáljuk felsorolni a fő előnyeiket (+) és hátrányaikat (-):

Általános Android

Az Androidos operációs rendszerrel telepített okostelefonokat több tucat, ismerős és ismeretlen gyártó gyárt. Erényük, hogy a legolcsóbb készülékektől a luxuskategóriásokig bármilyen árfekvésűt megtalálsz.

 • Androidos telefonok nagy választéka.
 • Az operációs rendszert a gyártó és a felhasználó is módosíthatja
 • Ingyenes alkalmazások széleskörű választéka.
 • Rosszabb optimalizáció.
 • Frissítések elérhetőségének korlátozott volta.
 • Az olcsó Android telefonok néha szakadoznak.

iOS-es Apple iPhone

Az iOS-es Apple iPhone mobiltelefonokat csak az amerikai Apple gyártja. A szoftverfejlesztésen (iOS és az ehhez kapcsolódó alkalmazások) kívül hardvergyártással is foglalkozik. Ennek köszöhetően az iPhone-ok  tökéletesen optimalizáltak és a piac egyik legjobb minőségét nyújtják.

 • Tökéletes optimalizáció.
 • Változatos Apple ökoszisztéma – iOS, OS X, tvOS és watchOS.
 • Magasabb teljesítmény, precíz konstrukció, minőségi fényképezőgép.
 • Magasabb ár.
 • Zárt platform.
 • Kevesebb választható modell.

i

Az Androidos mobiltelefonok általában támogatják a microSD kártyákat, így ki lehet bővíteni a memóriát. A kártya kiválasztásánál ügyelj a helyes típusra és a teljesítményosztályra. Az Apple iPhone-ok a memóriakártyákat nem támogatják, ezért fontos a telefon választásakor megsaccolni, hogy mekkora tárhelyre lesz szükségünk.

Milyen árkategóriába soroljuk a mobiltelefonokat?

iPhone-t szeretnél, de nem szívesen adnál ki egyszerre több százezer forintot? Vedd igénybe alzaNEO szolgáltatásunkat és legyen minden évben új iPhone-od! Semmi hitel, semmi törlesztőrészlet!

 • 48 000 Ft-ig – alapvető modell azoknak, akik kevéssel is beérik. A képernyőnek alacsony a felbontása, a velük készített kép általában nem túl nagy. Viszont alkalmas kommunikációra és a neten való böngészéshez.
 • 100 000 Ft-ig – a telefonok középkategóriája az emberek többségének elég. Feltelepíthetsz rá játékokat, memóriaigényesebb alkalmazásokat, multimédiát és böngészhetsz vele a neten.
 • 120 000 Ft felett – az igényesebb felhasználóknak. A multitasking, a legújabb játékokkal való memóriaigényes alkalmazásokhoz igazított teljesítmény. Ezen felül a memória elég az adataidnak, gyönyörű kijelzővel rendelkezik és precíz fotókat készít. Ez a high-end telefonok osztálya.

Korlátozott az anyagi keret? A telefonokat további árkategóriákra bontottuk: válassz a következők közül: legolcsóbb mobilok 24 000 Ft-ig, olcsó mobilok 36 000 Ft-ig, telefonok 60 000 Ft-ig, mobiltelefonok 72 000 Ft-ig és továbbiak.

Milyen paraméterek alapján válassz mobilt?

Mobiltelefonok számára megfelelő kijelző

Kijelzőt az alapján válassz, hogy melyek a Te preferenciáid: a kényelmes egykezes vezérlés vagy a kijelző nagy felülete.

 • 4,5"-nál kevesebb – nagyon kompakt, pici telefon, azoknak találták ki, akik a telefon alapfunkcióit használják.
 • 4,5" és 5,5" között – a telefon belefér a zsebedbe, egy kézzel vezérelhető és ideális játékok játszásához vagy videók nézéséhez.
 • 5,5" és annál nagyobb – a legjobb választás a játékokhoz, filmekhez és munkához. Egyfajta kompromisszumot képvisel a mobil és a tablet között. A nagyobb méretek miatt azonban nem biztos, hogy belefér a zsebedbe, így nem túl kényelmes.

i

A méreten kívül fontos még a képernyő felbontása. A teljesértékű film, videó és játékélményhez minimum HD felbontást ajánlunk (1 280 × 720). Ennél jobb természetesen a Full HD vagy a magasabb felbontás.

Internet mobilokhoz – gyors 4G adatáramlás és WiFi

A leggyorsabb adatforgalomhoz a 4G avagy az LTE internet szolgál. Ez Magyarország nagy területét lefedi és sokkal gyorsabb mint a korábbi 3G. A legtöbb okostelefon támogatja a WiFi kapcsolatot, beleértve a hihetetlenül gyors 802.11ac 5 GHz-es standardot is.

Az LTE internet különböző frekvenciákat használ. Mobiltelefon vásárlás előtt ellenőrizd, hogy támogatja-e azt, amelyet a mobilszolgáltató használ.

Milyen méretű operációs memóriára van szükségük a mobiltelefonoknak?

A mobiltelefonok zökkenőmentes működéséhez kulcsfontosságú a RAM memória mérete. Multitaskinghoz (azaz egyszerre több megnyitott alkalmazáshoz) és a memóriaigényesebb játékokhoz több memóriára van szükség.

 • 1,5 GB RAM és annál kevesebb – csak az alapvető használatra, ill. egy pár egyszerűbb alkalmazáshoz.
 • 2 GB RAM – ennyivel rendelkezik a legtöbb középkategóriás mobiltelefon, alkalmas multimédia lejátszásához, netezéshez és munkára.
 • 3 GB RAM és annál több – a rendszerigényesebb műveletek, multitasking, játékok futtatásakor sem szakadozik.

Az optimális memóriaméret kiválasztása

Az optimális memóriaméret attól függ, hogy mennyi fotót, videót, zenét, alkalmazást vagy játékot telepítesz fel. Ha megelégszel a cloud tárhellyel, vagy veszel egy memóriakártyát, elég a kisebb tárhely is.

 1. 16 GB és annál kevesebb – akiknek elég az általános alkalmazások, pár játék, e-könyv, képek és zene.
 2. 32 - 64 GB – a legtöbb felhasználó számára elégséges mennyiségű tárhely különféle alkalmazásokhoz, játékokhoz, multimédiához, ideértve a HD filmeket is.
 3. 128 GB és annál több– több tucat, legjobb minőségű és rendszerigényes alkalmazás, játék és multimédia fér rá. Azoknak, akik nem érik be kevéssel.

!

A felhasználói memória a mobiloknál egy pár GB-tal alacsonyabb mint a teljes memória. Ez az operációs rendszer és a rendszerfájlok mérete miatt van így.

Egy SIM-kártyás mobilt szeretnél vagy inkább duál SIM-est?

Ha egyszerre kell adatforgalmi és beszélgetős SIM-kártyát üzemeltess, jobban megéri egy duál SIM-es telefon. Ez akkor hasznos, ha nem tudsz ellenni nagyobb mennyiségű adatforgalom nélkül külföldön - ott sokszor kifizetődőbb helyi SIM-kártyát vásárolni.

Mobitelefon és fotomobil – mire fókuszálj a fényképezőgép esetében?

Minőségi képeket a 12 MPx-lel és az annál jobb felbontású kamerával ellátott mobilokkal tudsz készíteni. Az elülső szelfi kamera esetében ez 5 MPx. Fontos a maximális világosság és a kép stabilizációja.

 1. A maximális megvilágítás (f) a fény maximális mennyiségét adja meg, amely átmegy az objektíven. Minél alacsonyabb az érték, annál jobb minőségű képeket készít a telefon.
 2. A kép optikai stabilizációja – lehetővé teszi, hogy elmosódás nélküli képeket hozz létre mozgás közben. A hatást az optikával vagy az érzékelő eltolásával éri el.
 3. A kép szoftver stabilizációja – itt nem a szó szoros értelmében vett képstabilizációról van szó, hanem az ISO érzékenységének növeléséről. Ennek segítségével élesebb képeket leht elérni, de nem olyan haékony mint az optikus stabilizáció.
 4. Élesítés – a fotomobilok a lézernek vagy a fáziseltolás érzékelésének (PDAF) köszönhetően meggyorsítják az élesítést. A legjobb eszközök mindkét módszer kombinációját alkalmazzák. Az iPhone-oknál a PDAF variációját Focus Pixels-nek hívják.
 5. A duális fényképezőgép – képes az élesítést meggyorsítani, növelni a világosságot, beállítani az élesség mélységét és változtatni az élesség területét a fénykép elkészülte után.

A legjobb minőségű képeket fotomobillal készítheted. Ezek a modellek magas képfelbontással és előrehaladott fényképezési technológiával rendelkeznek.

A mobiltelefon akkumulátor-kapacitása

A kapacitást mAh-ban adják meg. Egy átlagos mobiltelefon kapacitása 2 500 mAh. Normál használat közben a mobilok nagy része egy, max. két napot bír ki töltés nélkül. A 4000 mAh-nál nagyobb kapacitású akkumulátorok már standardon felülinek számítanak.

i

Az üzemidőt azonban nem az akkumulátor kapacitása határozza meg. Befolyásolja a hardver (vagy inkább a kijelző) energetikai leterhelése, az operációs rendszer optimalizációja és a telefon kora is.

Milyen további hasznos funkciókkal bírhatnak a mobiltelefonok?

 • Az ujjlenyomat olvasó a telefon kinyitásához és a kiválasztott alkalmazások eléréséhez szolgál.
 • A gyorstöltés lehetővé teszi a telefont lényegesen gyorsabban tölteni.
 • Az USB OTG pendrive csatlakoztatását teszi lehetővé.
 • Az értesítő dióda figyelmeztet a megérkezett üzenetekre, hívásokra és az egyes alkalmazások által küldött információkra.
 • A sztereó hangszórók a szóló hangszórónál jobb minőségű hangokat kínál.
 • A VR Ready mobil készen áll a virtuális valóságra.
 • Az NFC technólogia a többi készülékkel való vezeték nélküli kommunikációt szolgálja.

Akciós mobiltelefonok és mobiltelefon vásár

Az új készülékeken kívül mobiltelefon vásárunkon használt, de teljes mértékben működő telefonokat árulunk egy éves garanciával, így nem kell mitől félj. Olcsó telefont akciónk keretében is vásárolhatsz, ahol olyan felbontott modelleket is találsz, amelyeket például a 14 napos határidőn belül küldtek vissza.

Több információt a mobiltelefon vásárban található, felbontott vagy újszerű modellekről a következő cikkünkben találsz: Akciós termékek.

Asztali és céges telefonok

A mobilokon kívül kínálatunkban megtalálod az asztali telefonokat is, akár a klasszikusakat vagy a vezeték nélkülieket, illetve a céges telefonokat. Ezeket nyomógombos és érintőképernyős kivitelük alapján csoportosítjuk. A céges telefonoknál természetesen nagyobb hangsúlyt fektetnek a biztonságra, a biztonsági mentésekre vagy a távvezérelhetőségre.

Nálunk csak szolgáltató független telefonokat találsz!

A leírás elrejtése
Hasznosnak találta ezt az információt?
Ez a kérdőív csak visszajelzésekhez van. Ha egyéb kérdésed van, keresd ügyfélszolgálatunkat itt.
Valami hiányzik, vagy rosszul van feltüntetve? Írd meg nekünk, mi meg megpróbáljuk megtalálni és kijavítani.

A legkeresettebbek

1.
Xiaomi Redmi 6 32GB LTE fekete Szállításra kész > 5 db és akár ma a Budapest - bemutatóterem átvevőhelyen
Mobiltelefon - 5,45" IPS 1440x720, Mediatek Helio P22 Octa Core processzor, 3GB RAM, 32GB belső memória, akár 256GB MicroSDXC (SIM-kártyával megosztott foglalat), 12Mpx + 5Mpx dupla hátlapi kamera + 5Mpx előlapi kamera, GPS, Glonass, LTE, micro USB, OTG, ujjlenyomat-olvasó, Hibrid Dual Nano SIM, kártyafüggetlen, 3000mAh akkumulátor, Android 8.1 + Az AJÁNDÉK 5000 Forintos ajándékutalvány Xiaomi Ecosystem termékek vásárlásához értéke 5 000 Ft
-22%
51 990 Ft
40 590 Ft

2.
HUAWEI Y7 Prime (2018) fekete Szállításra kész > 5 db és akár ma a Budapest - bemutatóterem átvevőhelyen
Mobiltelefon - 5,99" IPS 1440 x 720, Qualcomm Snapdragon 430 Octa Core processzor, 3GB RAM, 32 GB belső memória, MicroSDXC akár 256 GB, hátlapi kettős kamera 13 Mpx + 2 Mpx + előlapi 8 Mpx kamera, GPS, MicroUSB, OTG, Dual SIM (2x Nano SIM), kártyafüggetlen, Bluetooth 4.2, 3000 mAh akkumulátor, Android 8.0 + EMUI 8.0
-22%
62 190 Ft
48 390 Ft

3.
Xiaomi Redmi 6 32GB LTE kék Szállításra kész > 5 db és akár ma a Budapest - bemutatóterem átvevőhelyen
Mobiltelefon - 5,45" IPS 1440x720, Mediatek Helio P22 Octa Core processzor, 3GB RAM, 32GB belső memória, akár 256GB MicroSDXC (SIM-kártyával megosztott foglalat), 12Mpx + 5Mpx dupla hátlapi kamera + 5Mpx előlapi kamera, GPS, Glonass, LTE, micro USB, OTG, ujjlenyomat-olvasó, Hibrid Dual Nano SIM, kártyafüggetlen, 3000mAh akkumulátor, Android 8.1 + Az AJÁNDÉK 5000 Forintos ajándékutalvány Xiaomi Ecosystem termékek vásárlásához értéke 5 000 Ft
-22%
51 990 Ft
40 590 Ft

Még több
1241 tétel
Képernyő felbontása
QVGA és annál alacsonyabb (93)
VGA (29)
HD (205)
FullHD (501)
2K (202)
4K és annál magasabb (6)
Operációs rendszer
Android (797)
iOS (205)
KaiOS (6)
Operációs rendszer nélkül (89)
Üzemi memória
4 GB (326)
3 GB (253)
2 GB (180)
6 GB (153)
8 GB (45)
1 GB (42)
0,5 GB (14)
0,06 GB (7)
0,02 GB (4)
0,03 GB (4)
0,06 GB (4)
0 GB (3)
0,02 GB (2)
0,25 GB (2)
1,5 GB (2)
12 GB (2)
0,01 GB (1)
0,03 GB (1)
10 GB (1)
Belső memória
16 GB és annál kevesebb (179)
32 GB (232)
64 GB (353)
128 GB (182)
256 GB (70)
512 GB és annál több (23)
16 GB (3)
Memóriakártya-nyílás
Igen (759)
Nem (331)
Hátsó kamera felbontása
0,3 Mpx
48 Mpx

Elülső kamera felbontása
0,3 Mpx
25 Mpx

Funkció
Ujjlenyomat-olvasó a házon (731)
Gyorstöltés (620)
OTG (590)
FM Rádio (540)
Jelző dióda (425)
Telefon feloldása arcfelismeréssel (415)

This includes only hardware scanners such as Face ID or similar technologies, not SmartLock, which has been part of the Android OS since the ICS version

Vezeték nélküli töltés (238)
SOS gomb (46)
Ujjlenyomat-olvasó a kijelzőn (45)
Íriszszkenner (22)
Fordított töltés (18)
Stylus (14)
QWERTY billentyűzet (7)
Töltőállvány (3)
Ujjlenyomat-olvasó (1)
Típus
Érintőképernyő (1108)

A népszerű telefonokat a képernyő megnyomásával lehet irányítani.

Klasszikus (79)

Kijelzővel és nyomógombokkal ellátott telefonok.

Behúzható (9)
A nagy mechanikus billentyűzet kedvelőinek.
Kagylóhéj (8)
Stílusos telefonok kihajtható kialakítással.
Hajlítható (1)
Érintőképernyős okostelefonok, amelyek összecsukhatók vagy hajlíthatók.
Ellenállósság
Vízálló (412) TIPP:
Ütésálló (91) TIPP:
Magasság
102,5 mm
179,83 mm

Szélesség
48,4 mm
146,2 mm

Mélység
5,19 mm
22 mm

Súly
73 g
178 000 g

Szín
Aranyszínű (124)
Fekete (403)
Ezüst (102)
Szürke (96)
Kék (189)
Rózsaszín (31)
Fehér (46)
Piros (61)