Leggyorsabb kiszállítás karácsonyig:
Személyes átvétel az üzletben
Alzaboxok
Személyes átvétel a partnereink átvételi pontjain
Házhozszállítás

0-2 nap
1-2 nap 1-3 nap
1-3 nap

Gamer monitorok

Termékkatalógus
Ár
-
Elérhetőség
Termék állapota
Képátló
23,6 "
55 "
- 59,94 cm 139,7 cm
Felbontás
Full HD
(256)
Quad HD
(204)
4K
(50)
5K
(1)
Panel
IPS
(280)
TN
(28)
VA
(185)
MVA
(1)
OLED
(5)
QLED
(9)
Csatlakozás
HDMI
(509)
USB-C
(90)
DisplayPort
(468)
VGA
(80)
ThunderBolt
(5)
DVI
(11)
Mini DisplayPort
(2)
Funkciók
Hangszórók
(261)
Állítható magasság
(315)
HDR
(205)
Pivot
(166)
Flicker-free
(425)
Kékfény szűrő
(443)
Szín
Fehér
(19)
Fekete
(475)
Piros
(24)
Fa
(1)
Ezüst
(23)
Szürke
(16)

A videójátékok világában, ahol milliszekundumok döntenek sikerről és kudarcról, pótolhatatlan egy minőségi LED gaming monitor. A gamer monitorok válaszideje nem több, mint 5ms és minimum 75Hz képfrissítési rátával rendelkeznek. Az alacsony válaszidőnek és a sűrű képfrissítésnek hála egy gamer monitor késlekedés és képhibák nélkül jeleníti meg akár a leggyorsabb játékok jeleneteit is.

Tovább

Gamer monitorok – csak a gyorsaság számít

Ami elválasztja a gamer monitorok osztályát a többi, általános használatra szánt monitortól, az egyértelműen a gyorsaság. Mi az összefüggés a gyorsaság és a képernyő között? Alább elmagyarázzuk a gaming monitorok két legfontosabb technikai paraméterét, ami a válaszidő és a képfrissítési gyakoriság.

Gaming monitor és a képfrissítési gyakoriság

A frissítési ráta kifejezi, hányszor képes a monitor másodpercenként képet kirajzolni. Minél magasabb a képfrissítési frekvencia értéke, annál folyamatosabb a mozgó objektumok megjelenítése a gamer monitor kijelzőjén. Egy átlagos monitor frissítési gyakorisága 60 Hertz. Ezzel szemben hány Hz-es legyen egy gaming monitor?

120Hz gamer monitor 

A 120Hz gaming monitorok megfelelőek a stratégiai és szerepjátékokhoz (RPG játékok), ahol nincs szükség a gyakori képfrissítéshez. Gamer monitor 120Hz képfrissítési gyakorisággal akkor lehet ügyes választás, ha előnyben részesítjük a nagyobb képátlót a frissítési rátával szemben. A 120Hz gamer monitorok nagy képátlójához általában Quad HD (1440p) vagy 4K felbontás (2160p) párosul.

144Hz gamer monitor 

A 144Hz monitorok alkotják gaming kínálatunk zömét, alkalmasak a legtöbb FPS és akció PC játékhoz, sőt a kisebb, 24 colos modellek ára rendkívül kedvező is. Egy gamer monitor 144Hz választása közben a széles mérettartományon kívül, számos paneltípus és felbontás közül válogathatunk.

144Hz monitor – az ideális választás

Látható, hogy a képfrissítés értéke nagyon széles tartományban mozog. Ha kifejezetten PC játékhoz keresünk minőségi, de pénztárcabarát gaming LED monitort és megelégszünk a kisebb képátlóval, valószínűleg egy 144 Hz monitorral járunk a legjobban.

i

Mi az összefüggés a képfrissítési frekvencia és az fps között?

A megjelenített képek számával szorosan összefügg a játék fps (frame per second), amely meghatározza, hány képkockát tud egy gamer PC másodpercenként generálni, tehát mennyit továbbít a LED monitorba.

  Hogy néz ki ez a valóságban?

 • Egy nagy teljesítményű gamer PC 400 fps-t produkál (másodpercenként 400 kép)
 • A csatlakoztatott 144Hz monitor 144 képet képes megjeleníteni
 • A végleges kép 144-szeres frekvenciával jelenik meg másodpercenként a kijelzőn

240Hz gamer monitor 

A 240Hz monitorok a profi és legigényesebb gamerek igényeit is kielégítik. Ha néha szeretnénk összemérni képességeinket más játékosokkal is, egy gamer monitor 240Hz képfrissítéssel komoly előnyt jelenthet számunkra. Viszont az ilyen gyakoriságú képfrissítés során nem elérhető a 4K felbontás. A 240Hz gaming monitorokat leggyakrabban TN panellel szerelik a gyárók.

360Hz gamer monitor  – a jövő zenéje

A 360Hz gamer monitor a 2020-as CES kiállításon került bemutatásra, az e-sport világában a különbséget jelentheti két képzett versenyző között. Egy ilyen gaming monitor 360Hz frissítési gyakorisága felülírja a képminőség és magasabb felbontás iránti törekvéseket. A kisebb, 24 colos képátlóhoz, Full HD felbontás dukál, de a jövőben szinte biztosan megjelenik a 4K felbontás is.

Gaming monitor és a válaszidő

A válaszidő azt az időtartamot határozza meg, amelyre a képernyőnek szüksége van, hogy feldolgozza a kép változását. A gamer LCD monitorok ideális válaszideje 1-5ms tartományban mozog.

Milyen felbontású gamer monitort válasszak – szükséges a 4K felbontás?

A nagyobb felbontás részletgazdagabb képet eredményez. A gaming világban még mindig a Full HD (1080p) felbontás a leggyakoribb, amely remek egyensúlyt képvisel a képminőség és az fps között. Ugyanakkor egyre több Quad HD (1440p) és 4K felbontású (2160p) monitort találunk a gamer monitorok között. Azonban nem elhanyagolható a tény, hogy a részletgazdagabb kép feldolgozásához nagyobb teljesítményű PC összetevők szükségesek.

Gamer monitor 4K felbontással

Manapság már a játékosoknak sem kell nélkülözniük azt az elképesztő részletgazdagságot, amit egy gamer monitor 4K felbontás mellett nyújtani tud. Ha 4K monitort szeretnénk PC játékhoz használni valószínűleg elkerülhetetlen lesz a hardver upgrade. Azonban ha LED monitorunkhoz társul egy komoly hardver konfiguráció a PC dobozában, teljes mértékben élvezhetjük a 4K előnyeit.

Gaming monitor 27 colos képátlóval

A képátlót illetően, egy gamer monitor 27 colos kijelzővel ideális köztes megoldás lehet a kisebb képátlójú és extrém frissítési gyakoriságú modellek és a drágább, hatalmas ultrawide monitorok között. Egy ilyen méretű kijelző esetében, megfizethető áron a 4K felbontás is elérhető.

G-Sync és FreeSync – befellegzett a képtöréseknek

Ha a gamer PC eltérő mennyiségű képet generál, mint amennyit a csatlakoztatott gaming monitor feldolgozni képes, képtörés (tearing) alakulhat ki. Ennek kiküszöbölésére születtek meg a G-Sync és FreeSync technológiák, amelyek összehangoljak az LCD gamer monitor képfrissítési gyakoriságát a számítógép grafikus teljesítményével.

 • A G-Sync monitorok az Nvidia által fejlesztett G-Sync technológiát használják.
 • A FreeSync monitorok pedig az AMD által megalkotott FreeSync technológiát.
 • i

  A G-sync szabadalmaztatott technológia, amelyet csakis az Nvidia jóváhagyásával használhatnak a gyártók, a FreeSync viszont szabadon használható bármely gyártó által az AMD jóváhagyása nélkül.

Gamer monitor és a panelek fajtái

A gaming monitor kijelzőjébe a három legelterjedtebb paneltípus (TN, IPS, VA) valamelyike kerül. A legjobb válaszidővel a TN panel rendelkezik, de színhelyesség és betekintési szögtartomány terén nem kiemelkedő.

A VA paneles gaming LED monitoroknak a legrosszabb a válaszidejük, de a technológia kiváló kontrasztot és színmélységet nyújt. Ha sötét környezetben játszunk, a magas kontrasztaránynak köszönhetően, igazi fekete színt láthatunk a képernyőn.

Válaszidő tekintetében az IPS panelek a TN és VA köze ékelődnek be és kiváló képminőséggel rendelkeznek. Nem képesek azonban igazi, mély fekete színt megjeleníteni, így sötétebb fényviszonyok mellett kevésbé kontrasztos képet mutatnak.

i

A monitorok esetében igen népszerű IPS technológiáról az alábbi szótárcikkben olvashatsz: IPS monitor képfeldolgozási technológia.

A gaming monitor hasznos funkciói

 • Az ívelt gamer monitorok segítségével a játéktér minden pontja tökéletesen kontrollálható a gamer számára.
 • A HDR funkció a világos és sötét árnyalatok részletgazdagabb megjelenítésében játszik szerepet.
 • Az USB bemeneten keresztül más perifériát vagy külső tárolóegységet tudunk az LCD monitorhoz csatlakoztatni.
 • A szemkímélő Flicker-free technológia és a kékfény szűrő kevésbé fárasztják a szemet, így tovább játszhatunk.
 • Az állítható magasság segítségével pontosan tudjuk beállítani az LED gaming monitor pozícióját.

i

A monitorok esetében is előforduló HDR technológiáról az alábbi cikkben olvashatsz: Mi a HDR és hogyan működik.

Gamer monitorok ár szerint

A gamer monitorok közeltmúltbeli megnövekedett népszerűsége, szoros összefüggésben van a kínálat bővülésével. A fontos paramétereket (képfrissítési gyakoriság, válaszidő, adaptív szinkron) figyelembe véve, mind a hobbi gamerek, mind a profi e-sport versenyzők megtalálják kínálatunkban a számukra a kedvező árú terméket.

Egy komoly gamer monitor mit sem ér egy erős vas nélkül. Gondosan összeállított Gaming PC kínálatunkból biztos tudsz választani. Ezenkívül figyelmedbe ajánljuk széleskörű Számítógépes játékok kínálatunkat is.

A leírás elrejtése
Hasznosnak találtad ezt az információt?
Ez az űrlap csak a fenti leírásban található információk értékelésére szolgál.
Ha kérdésed van a termékekkel, szolgáltatásokkal, szállítással, vagy egyéb ügyekkel kapcsolatban, keresd fel ügyfélszolgálatunkat.
Mit javíthatnánk benne? Hiányolsz valamit? Valami rosszul van feltüntetve? Oszd meg velünk.

Legtöbbet eladott

1.
25" ASUS VG259QM Gaming HDR Szállításra kész > 5 db és akár ma a Sziget shop logisztikai központ átvevőhelyen
LCD monitor - Full HD 1920 × 1080, IPS, 16:9 képarány, 1ms válaszidő, 280Hz képfrissítési gyakoriság, G-Sync-kompatibilis, HDR, 400cd/m2 fényerő, DisplayPort 1.2, HDMI 2.0, fül/fejhallgató kimenet, állítható magasság, Pivot, beépített hangszóró, VESA, kontraszt: 1000:1
125 790 Ft

2.
23,8" Dell S2421HN Style Szállításra kész > 5 db és 2 átvevőhelyen
LCD monitor - Full HD 1920 × 1080, IPS, 16:9 képarány, 4ms válaszidő, 75Hz képfrissítési gyakoriság, FreeSync, 250cd/m2 fényerő, HDMI 1.4, fül/fejhallgató kimenet, VESA, kontraszt: 1000:1
-21 %
69 490 Ft
54 990 Ft

3.
27" Dell S2721DS Style Szállításra kész > 5 db és akár ma a Sziget shop logisztikai központ átvevőhelyen
LCD monitor - Quad HD 2560 × 1440, IPS, 16:9 képarány, 4ms válaszidő, 75Hz képfrissítési gyakoriság, FreeSync, 350cd/m2 fényerő, DisplayPort 1.2, HDMI 1.4, fül/fejhallgató kimenet, állítható magasság, Pivot, beépített hangszóró, VESA, kontraszt: 1000:1
110 190 Ft

Még több
512 termék
Classic Kategória
Hozzáadás a PC konfigurátorhoz
25" ASUS VG259QM Gaming HDR
LCD monitor - Full HD 1920 × 1080, IPS, 16:9 képarány, 1ms válaszidő, 280Hz képfrissítési gyakoriság, G-Sync-kompatibilis, HDR, 400cd/m2 fényerő, DisplayPort 1.2, HDMI 2.0, fül/fejhallgató kimenet, állítható magasság, Pivot, beépített hangszóró, VESA, kontraszt: 1000:1

125 790 Ft
Átvehető: azonnal a Sziget shop logisztikai központ átvevőhelyen
Szállításra kész > 5 db
Termékkód: WA040w8
Arany középút
Hozzáadás a PC konfigurátorhoz
32" Acer Predator XB323UGX
LCD monitor - Quad HD 2560 × 1440, IPS, 16:9 képarány, 1ms válaszidő, 240Hz képfrissítési gyakoriság, 8bit színmélység, HDR, 600cd/m2 fényerő, DisplayPort 1.2, HDMI 2.0, beépített hangszóró, VESA,

296 990 Ft
Átvehető: holnap 8:00-tól
Szállításra kész 4 db
Termékkód: WO099j7l0
Premium Kategória
Hozzáadás a PC konfigurátorhoz
38“ LG UltraGear 38GN950-B
LCD monitor - ívelt, Quad HD 3840 x 1600, IPS, 21:9 képarány, ultrawide, 1ms válaszidő, 160Hz képfrissítési gyakoriság, G-Sync-kompatibilis, 10bit színmélység, HDR, 450cd/m2 fényerő, DisplayPort 1.4, HDMI 2.0, USB, fül/fejhallgató kimenet, állítható magasság, VESA, kontraszt: 1000:1

459 990 Ft
Átvehető: holnap 18:30-tól
Szállításra kész 2 db
Termékkód: WK060a1t7b
Hozzáadás a PC konfigurátorhoz
34" Dell Gaming S3422DWG
LCD monitor - ívelt, Quad HD 3440 × 1440, VA, 21:9 képarány, ultrawide, 1ms válaszidő, 144Hz képfrissítési gyakoriság, FreeSync, 8bit színmélység, HDR, 400cd/m2 fényerő, DisplayPort 1.4, HDMI 2.0, fül/fejhallgató kimenet, állítható magasság, VESA, kontraszt: 3000:1

190 990 Ft
Átvehető: azonnal 2 átvevőhelyen
Szállításra kész > 5 db
Termékkód: ADL34u27f
Hozzáadás a PC konfigurátorhoz
27" Dell S2721HN Style
LCD monitor - Full HD 1920 × 1080, IPS, 16:9 képarány, 4ms válaszidő, 75Hz képfrissítési gyakoriság, FreeSync, 300cd/m2 fényerő, HDMI 1.4, fül/fejhallgató kimenet, VESA, kontraszt: 1000:1

65 390 Ft
Átvehető: azonnal 2 átvevőhelyen
Szállításra kész > 5 db
Termékkód: ADL27u31p
Hozzáadás a PC konfigurátorhoz
23.8" MSI Pro MP241X
LCD monitor - Full HD 1920 × 1080, VA, 16:9 képarány, 4ms válaszidő, 75Hz képfrissítési gyakoriság, 8bit színmélység, 250cd/m2 fényerő, HDMI 1.4, VGA, VESA, kontraszt: 3000:1

Szuper ár
45 490 Ft
Átvehető: azonnal 2 átvevőhelyen
Szállításra kész > 5 db
Termékkód: WQ27o5o5g0
Hozzáadás a PC konfigurátorhoz
23,8" Dell S2421HN Style
LCD monitor - Full HD 1920 × 1080, IPS, 16:9 képarány, 4ms válaszidő, 75Hz képfrissítési gyakoriság, FreeSync, 250cd/m2 fényerő, HDMI 1.4, fül/fejhallgató kimenet, VESA, kontraszt: 1000:1

Leárazás -21 %
54 990 Ft 69 490 Ft
Átvehető: azonnal 2 átvevőhelyen
Szállításra kész > 5 db
Termékkód: ADL24s45b
Hozzáadás a PC konfigurátorhoz
49" Samsung Odyssey G9 Neo
LCD monitor - ívelt, Quad HD 5120×1440, VA, 32:9 képarány, ultrawide, 1ms válaszidő, 240Hz képfrissítési gyakoriság, FreeSync, HDR, 420cd/m2 fényerő, DisplayPort 1.4, HDMI 2.1, USB, fül/fejhallgató kimenet, állítható magasság, VESA, kontraszt: 1M:1

632 990 Ft
Átvehető: azonnal a Sziget shop logisztikai központ átvevőhelyen
Szállításra kész > 5 db
Termékkód: WH605Q1
Hozzáadás a PC konfigurátorhoz
24,5" ASUS TUF Gaming VG258QM
LCD monitor - Full HD 1920 × 1080, TN, 16:9 képarány, 0,5ms válaszidő, 280Hz képfrissítési gyakoriság, G-Sync-kompatibilis, 8bit színmélység, HDR, 400cd/m2 fényerő, DisplayPort 1.2, HDMI 2.0, fül/fejhallgató kimenet, állítható magasság, Pivot, beépített hangszóró, VESA, kontraszt: 1000:1

111 490 Ft
Átvehető: azonnal 2 átvevőhelyen
Szállításra kész > 5 db
Termékkód: WA039i5
Hozzáadás a PC konfigurátorhoz
27" Dell S2721DS Style
LCD monitor - Quad HD 2560 × 1440, IPS, 16:9 képarány, 4ms válaszidő, 75Hz képfrissítési gyakoriság, FreeSync, 350cd/m2 fényerő, DisplayPort 1.2, HDMI 1.4, fül/fejhallgató kimenet, állítható magasság, Pivot, beépített hangszóró, VESA, kontraszt: 1000:1

110 190 Ft
Átvehető: azonnal a Sziget shop logisztikai központ átvevőhelyen
Szállításra kész > 5 db
Termékkód: ADL27u36c