Válaszd ki azt az elemet az oldalon, amelyet a hiba érint
Obrovský výprodej Autós nyaralás

Gamer monitorok

0

A videójátékok világában, ahol milliszekundumok döntenek sikerről és kudarcról, pótolhatatlan egy minőségi LED gaming monitor. A gamer monitorok válaszideje nem több, mint 5ms és minimum 75Hz képfrissítési rátával rendelkeznek. Az alacsony válaszidőnek és a sűrű képfrissítésnek hála egy gamer monitor késlekedés és képhibák nélkül jeleníti meg akár a leggyorsabb játékok jeleneteit is.

Tovább

Gamer monitorok – csak a gyorsaság számít

Ami elválasztja a gamer monitorok osztályát a többi, általános használatra szánt monitortól, az egyértelműen a gyorsaság. Mi az összefüggés a gyorsaság és a képernyő között? Alább elmagyarázzuk a gaming monitorok két legfontosabb technikai paraméterét, ami a válaszidő és a képfrissítési gyakoriság.

Gaming monitor és a képfrissítési gyakoriság

A frissítési ráta kifejezi, hányszor képes a monitor másodpercenként képet kirajzolni. Minél magasabb a képfrissítési frekvencia értéke, annál folyamatosabb a mozgó objektumok megjelenítése a gamer monitor kijelzőjén. Egy átlagos monitor frissítési gyakorisága 60 Hertz. Ezzel szemben hány Hz-es legyen egy gaming monitor?

120Hz gamer monitor 

A 120Hz gaming monitorok megfelelőek a stratégiai és szerepjátékokhoz (RPG játékok), ahol nincs szükség a gyakori képfrissítéshez. Gamer monitor 120Hz képfrissítési gyakorisággal akkor lehet ügyes választás, ha előnyben részesítjük a nagyobb képátlót a frissítési rátával szemben. A 120Hz gamer monitorok nagy képátlójához általában Quad HD (1440p) vagy 4K felbontás (2160p) párosul.

144Hz gamer monitor 

A 144Hz monitorok alkotják gaming kínálatunk zömét, alkalmasak a legtöbb FPS és akció PC játékhoz, sőt a kisebb, 24 colos modellek ára rendkívül kedvező is. Egy gamer monitor 144Hz választása közben a széles mérettartományon kívül, számos paneltípus és felbontás közül válogathatunk.

144Hz monitor – az ideális választás

Látható, hogy a képfrissítés értéke nagyon széles tartományban mozog. Ha kifejezetten PC játékhoz keresünk minőségi, de pénztárcabarát gaming LED monitort és megelégszünk a kisebb képátlóval, valószínűleg egy 144 Hz monitorral járunk a legjobban.

i

Mi az összefüggés a képfrissítési frekvencia és az fps között?

A megjelenített képek számával szorosan összefügg a játék fps (frame per second), amely meghatározza, hány képkockát tud egy gamer PC másodpercenként generálni, tehát mennyit továbbít a LED monitorba.

  Hogy néz ki ez a valóságban?

 • Egy nagy teljesítményű gamer PC 400 fps-t produkál (másodpercenként 400 kép)
 • A csatlakoztatott 144Hz monitor 144 képet képes megjeleníteni
 • A végleges kép 144-szeres frekvenciával jelenik meg másodpercenként a kijelzőn

240Hz gamer monitor 

A 240Hz monitorok a profi és legigényesebb gamerek igényeit is kielégítik. Ha néha szeretnénk összemérni képességeinket más játékosokkal is, egy gamer monitor 240Hz képfrissítéssel komoly előnyt jelenthet számunkra. Viszont az ilyen gyakoriságú képfrissítés során nem elérhető a 4K felbontás. A 240Hz gaming monitorokat leggyakrabban TN panellel szerelik a gyárók.

360Hz gamer monitor  – a jövő zenéje

A 360Hz gamer monitor a 2020-as CES kiállításon került bemutatásra, az e-sport világában a különbséget jelentheti két képzett versenyző között. Egy ilyen gaming monitor 360Hz frissítési gyakorisága felülírja a képminőség és magasabb felbontás iránti törekvéseket. A kisebb, 24 colos képátlóhoz, Full HD felbontás dukál, de a jövőben szinte biztosan megjelenik a 4K felbontás is.

Gaming monitor és a válaszidő

A válaszidő azt az időtartamot határozza meg, amelyre a képernyőnek szüksége van, hogy feldolgozza a kép változását. A gamer LCD monitorok ideális válaszideje 1-5ms tartományban mozog.

Milyen felbontású gamer monitort válasszak – szükséges a 4K felbontás?

A nagyobb felbontás részletgazdagabb képet eredményez. A gaming világban még mindig a Full HD (1080p) felbontás a leggyakoribb, amely remek egyensúlyt képvisel a képminőség és az fps között. Ugyanakkor egyre több Quad HD (1440p) és 4K felbontású (2160p) monitort találunk a gamer monitorok között. Azonban nem elhanyagolható a tény, hogy a részletgazdagabb kép feldolgozásához nagyobb teljesítményű PC összetevők szükségesek.

Gamer monitor felbontás
Gamer monitor felbontások

Gamer monitor 4K felbontással

Manapság már a játékosoknak sem kell nélkülözniük azt az elképesztő részletgazdagságot, amit egy gamer monitor 4K felbontás mellett nyújtani tud. Ha 4K monitort szeretnénk PC játékhoz használni valószínűleg elkerülhetetlen lesz a hardver upgrade. Azonban ha LED monitorunkhoz társul egy komoly hardver konfiguráció a PC dobozában, teljes mértékben élvezhetjük a 4K előnyeit.

Gaming monitor 27 colos képátlóval

A képátlót illetően, egy gamer monitor 27 colos kijelzővel ideális köztes megoldás lehet a kisebb képátlójú és extrém frissítési gyakoriságú modellek és a drágább, hatalmas ultrawide monitorok között. Egy ilyen méretű kijelző esetében, megfizethető áron a 4K felbontás is elérhető.

G-Sync és FreeSync – befellegzett a képtöréseknek

Ha a gamer PC eltérő mennyiségű képet generál, mint amennyit a csatlakoztatott gaming monitor feldolgozni képes, képtörés (tearing) alakulhat ki. Ennek kiküszöbölésére születtek meg a G-Sync és FreeSync technológiák, amelyek összehangoljak az LCD gamer monitor képfrissítési gyakoriságát a számítógép grafikus teljesítményével.

 • A G-Sync monitorok az Nvidia által fejlesztett G-Sync technológiát használják.
 • A FreeSync monitorok pedig az AMD által megalkotott FreeSync technológiát.
 • i

  A G-sync szabadalmaztatott technológia, amelyet csakis az Nvidia jóváhagyásával használhatnak a gyártók, a FreeSync viszont szabadon használható bármely gyártó által az AMD jóváhagyása nélkül.

Gamer monitor és a panelek fajtái

A gaming monitor kijelzőjébe a három legelterjedtebb paneltípus (TN, IPS, VA) valamelyike kerül. A legjobb válaszidővel a TN panel rendelkezik, de színhelyesség és betekintési szögtartomány terén nem kiemelkedő.

A VA paneles gaming LED monitoroknak a legrosszabb a válaszidejük, de a technológia kiváló kontrasztot és színmélységet nyújt. Ha sötét környezetben játszunk, a magas kontrasztaránynak köszönhetően, igazi fekete színt láthatunk a képernyőn.

Válaszidő tekintetében az IPS panelek a TN és VA köze ékelődnek be és kiváló képminőséggel rendelkeznek. Nem képesek azonban igazi, mély fekete színt megjeleníteni, így sötétebb fényviszonyok mellett kevésbé kontrasztos képet mutatnak.

i

A monitorok esetében igen népszerű IPS technológiáról az alábbi szótárcikkben olvashatsz: IPS monitor képfeldolgozási technológia.

A gaming monitor hasznos funkciói

 • Az ívelt gamer monitorok segítségével a játéktér minden pontja tökéletesen kontrollálható a gamer számára.
 • A HDR funkció a világos és sötét árnyalatok részletgazdagabb megjelenítésében játszik szerepet.
 • Az USB bemeneten keresztül más perifériát vagy külső tárolóegységet tudunk az LCD monitorhoz csatlakoztatni.
 • A szemkímélő Flicker-free technológia és a kékfény szűrő kevésbé fárasztják a szemet, így tovább játszhatunk.
 • Az állítható magasság segítségével pontosan tudjuk beállítani az LED gaming monitor pozícióját.

i

A monitorok esetében is előforduló HDR technológiáról az alábbi cikkben olvashatsz: Mi a HDR és hogyan működik.

Gamer monitorok ár szerint

A gamer monitorok közeltmúltbeli megnövekedett népszerűsége, szoros összefüggésben van a kínálat bővülésével. A fontos paramétereket (képfrissítési gyakoriság, válaszidő, adaptív szinkron) figyelembe véve, mind a hobbi gamerek, mind a profi e-sport versenyzők megtalálják kínálatunkban a számukra a kedvező árú terméket.

Egy komoly gamer monitor mit sem ér egy erős vas nélkül. Gondosan összeállított Gaming PC kínálatunkból biztos tudsz választani. Ezenkívül figyelmedbe ajánljuk széleskörű Számítógépes játékok kínálatunkat is.

A leírás elrejtése
Hasznosnak találtad ezt az információt?
Ez a kérdőív csak visszajelzésekhez van. Ha egyéb kérdésed van, keresd ügyfélszolgálatunkat itt.
Valami hiányzik, vagy rosszul van feltüntetve? Írd meg nekünk, mi meg megpróbáljuk megtalálni és kijavítani.

Legtöbbet eladott

1.
27" AOC 27G2U Gaming Szállításra kész > 5 db
LCD LED monitor - Full HD 1920 × 1080, IPS, 16:9 képarány, 1ms válaszidő, 144Hz képfrissítési gyakoriság, 8bit színmélység, 250cd/m2 fényerő, DisplayPort, DisplayPort 1.2, HDMI 1.4, USB, fül/fejhallgató kimenet, állítható magasság, Pivot, beépített hangszóró, VESA, kontraszt: 1000:1
78 920 Ft

2.
24" AOC 24G2U/BK Szállításra kész > 5 db
LCD LED monitor - Full HD 1920 × 1080, IPS, 16:9 képarány, 1ms válaszidő, 144Hz képfrissítési gyakoriság, FreeSync, 6bit színmélység, 250cd/m2 fényerő, DisplayPort 1.2, HDMI 1.4, USB, fül/fejhallgató kimenet, állítható magasság, Pivot, beépített hangszóró, kontraszt: 1000:1
65 130 Ft

3.
ASUS VA24EHE Szállításra kész > 5 db és akár ma a Budapest - bemutatóterem átvevőhelyen
LCD LED monitor - Full HD 1920 × 1080, IPS, 16:9 képarány, 5ms válaszidő, 75Hz képfrissítési gyakoriság, FreeSync, 8bit színmélység, 250cd/m2 fényerő, DVI, HDMI 1.4, VGA, VESA, kontraszt: 1000:1
-26%
48 790 Ft
36 290 Ft

Még több
471 tétel
Classic Kategória
27" AOC 27G2U Gaming - LCD LED monitor
A
27" AOC 27G2U Gaming
LCD LED monitor - Full HD 1920 × 1080, IPS, 16:9 képarány, 1ms válaszidő, 144Hz képfrissítési gyakoriság, 8bit színmélység, 250cd/m2 fényerő, DisplayPort, DisplayPort 1.2, HDMI 1.4, USB, fül/fejhallgató kimenet, állítható magasság, Pivot, beépített hangszóró, VESA, kontraszt: 1000:1

78 920 Ft áfa nélkül 62 140 Ft
Kosárba
Átvehető: holnap 9:00-tól
Szállításra kész > 5 db
Termékkód: WK226d2p
Arany középút
ASUS TUF Gaming VG27AQ
LCD LED monitor - Quad HD 2560 × 1440, IPS, 16:9 képarány, 1ms válaszidő, 165Hz képfrissítési gyakoriság, G-Sync-kompatibilis, HDR, 350cd/m2 fényerő, DisplayPort, HDMI 2.0, fül/fejhallgató kimenet, állítható magasság, beépített hangszóró, VESA, kontraszt: 1000:1

166 790 Ft áfa nélkül 131 330 Ft
Kosárba
Különleges ajánlat
Átvehető: holnap 9:00-tól
Szállításra kész > 5 db
Termékkód: WA042b1a
Premium Kategória
35 hüvelykes ViewSonic XG350R-C Gaming
LCD LED monitor - ívelt, Quad HD 3440 × 1440, VA, 16:9 képarány, 3ms válaszidő, 100Hz képfrissítési gyakoriság, FreeSync, 8bit színmélység, HDR, 300cd/m2 fényerő, DisplayPort 1.4, HDMI 2.0, USB, fül/fejhallgató kimenet, állítható magasság, beépített hangszóró, VESA, kontraszt: 2500:1

306 890 Ft áfa nélkül 241 650 Ft
Kosárba
Különleges ajánlat
Átvehető: szombat 7.11. 9:00-tól
Szállításra kész 2 db
Termékkód: WV255k5e
24" AOC 24G2U/BK - LCD LED monitor
A
24" AOC 24G2U/BK
LCD LED monitor - Full HD 1920 × 1080, IPS, 16:9 képarány, 1ms válaszidő, 144Hz képfrissítési gyakoriság, FreeSync, 6bit színmélység, 250cd/m2 fényerő, DisplayPort 1.2, HDMI 1.4, USB, fül/fejhallgató kimenet, állítható magasság, Pivot, beépített hangszóró, kontraszt: 1000:1

65 130 Ft áfa nélkül 51 280 Ft
Kosárba
Átvehető: holnap 9:00-tól
Szállításra kész > 5 db
Termékkód: WK217u1
ASUS VA24EHE - LCD LED monitor
-26%
Több, mint99%Megbízhatóság
ASUS VA24EHE
LCD LED monitor - Full HD 1920 × 1080, IPS, 16:9 képarány, 5ms válaszidő, 75Hz képfrissítési gyakoriság, FreeSync, 8bit színmélység, 250cd/m2 fényerő, DVI, HDMI 1.4, VGA, VESA, kontraszt: 1000:1

-26% 48 790 Ft
36 290 Ft áfa nélkül 28 570 Ft
Kosárba
Különleges ajánlat
Átvehető: azonnal a Budapest - bemutatóterem átvevőhelyen
Szállításra kész > 5 db
Termékkód: WA034p2
24"ViewSonic VX2458-mhd
LCD LED monitor - Full HD 1920 × 1080, TN, 1ms válaszidő, 144Hz képfrissítési gyakoriság, FreeSync, 6bit színmélység, 300cd/m2 fényerő, DisplayPort, HDMI 1.4, VESA, kontraszt: 1000:1

51 990 Ft áfa nélkül 40 940 Ft
Kosárba
Különleges ajánlat
Átvehető: holnap 9:00-tól
Szállításra kész 1 db
Termékkód: WV251a1w
27" LG 27GL83A-B - LCD LED monitor
B
27" LG 27GL83A-B
LCD LED monitor - Quad HD 2560 × 1440, IPS, 16:9 képarány, 1ms válaszidő, 144Hz képfrissítési gyakoriság, G-Sync-kompatibilis, 8bit színmélység, 350cd/m2 fényerő, DisplayPort 1.4, HDMI 2.0, Pivot, VESA, kontraszt: 1000:1

135 990 Ft áfa nélkül 107 080 Ft
Kosárba
Átvehető: holnap 9:00-tól
Szállításra kész > 5 db
Termékkód: WK060a1h9i5a
24" Samsung C24F396 - LCD LED monitor
-22%
Több, mint98%Megbízhatóság
24" Samsung C24F396
LCD LED monitor - ívelt, Full HD 1920 × 1080, VA, 16:9 képarány, 4ms válaszidő, FreeSync, 250cd/m2 fényerő, HDMI 1.4, VGA, fül/fejhallgató kimenet, VESA, kontraszt: 3000:1

-22% 50 790 Ft
39 510 Ft áfa nélkül 31 110 Ft
Kosárba
Különleges ajánlat
Átvehető: holnap 9:00-tól
Szállításra kész > 5 db
Termékkód: WH603r1a2
34" Dell AW3418DW Alienware - LCD LED monitor
B
34" Dell AW3418DW Alienware
LCD LED monitor - ívelt, Quad HD 3440 × 1440, IPS, 21:9 képarány, ultrawide, 4ms válaszidő, 100Hz képfrissítési gyakoriság, G-Sync, 8bit színmélység, 300cd/m2 fényerő, DisplayPort, DisplayPort 1.2, HDMI 1.4, USB, fül/fejhallgató kimenet, állítható magasság, VESA, kontraszt: 1000:1

-3% 361 590 Ft
349 790 Ft áfa nélkül 275 430 Ft
Kosárba
Átvehető: azonnal a Budapest - bemutatóterem átvevőhelyen
Szállításra kész > 5 db
Termékkód: ADL34t50
27" AOC CQ27G2U/BK Gaming - LCD LED monitor
B
27" AOC CQ27G2U/BK Gaming
LCD LED monitor - ívelt, Quad HD 2560 × 1440, VA, 16:9 képarány, 1ms válaszidő, 144Hz képfrissítési gyakoriság, FreeSync, 8bit színmélység, 250cd/m2 fényerő, DisplayPort, DisplayPort 1.2, HDMI 2.0, USB, fül/fejhallgató kimenet, állítható magasság, Pivot, beépített hangszóró, VESA, kontraszt: 1000:1

106 480 Ft áfa nélkül 83 850 Ft
Kosárba
Átvehető: holnap 9:00-tól
Szállításra kész > 5 db
Termékkód: WK226d7a
32" Philips 327E8QJAB - LCD LED monitor
B
Több, mint98%Megbízhatóság
32" Philips 327E8QJAB
LCD LED monitor - Full HD 1920 × 1080, IPS, 16:9 képarány, 4ms válaszidő, 75Hz képfrissítési gyakoriság, 8bit színmélység, 250cd/m2 fényerő, DisplayPort, DisplayPort 1.2, HDMI 2.0, VGA, fül/fejhallgató kimenet, beépített hangszóró, VESA, kontraszt: 1000:1

-3% 63 790 Ft
61 690 Ft áfa nélkül 48 570 Ft
Kosárba
Átvehető: holnap 9:00-tól
Szállításra kész > 5 db
Termékkód: WC130b1h1
24.5" AOC G2590VXQ
LCD LED monitor - Full HD 1920 × 1080, TN, 16:9 képarány, 1ms válaszidő, 75Hz képfrissítési gyakoriság, FreeSync, 250cd/m2 fényerő, DisplayPort, HDMI 1.4, VGA, fül/fejhallgató kimenet, beépített hangszóró, VESA, kontraszt: 1000:1

51 350 Ft áfa nélkül 40 430 Ft
Kosárba
Átvehető: azonnal a Budapest - bemutatóterem átvevőhelyen
Szállításra kész > 5 db
Termékkód: WK222a24a
24" Samsung S24F350 - LCD LED monitor
-9%
Több, mint98%Megbízhatóság
24" Samsung S24F350
LCD LED monitor - Full HD 1920 × 1080, PLS, 16:9 képarány, 4ms válaszidő, FreeSync, 8bit színmélység, 250cd/m2 fényerő, HDMI 1.4, VGA, VESA, kontraszt: 1000:1

-9% 40 590 Ft
36 990 Ft áfa nélkül 29 130 Ft
Kosárba
Különleges ajánlat
Átvehető: azonnal a Budapest - bemutatóterem átvevőhelyen
Szállításra kész > 5 db
Termékkód: WH603m
32" BenQ EW3270U - LCD LED monitor
-48%
32" BenQ EW3270U
LCD LED monitor - 3840 × 2160, VA, 16:9 képarány, 4ms válaszidő, FreeSync, 10bit színmélység, HDR, 300cd/m2 fényerő, DisplayPort, HDMI 2.0, USB-C, fül/fejhallgató kimenet, beépített hangszóró, VESA, kontraszt: 3000:1

-48% 270 290 Ft
139 990 Ft áfa nélkül 110 230 Ft
Kosárba
Átvehető: szombat 7.11. 9:00-tól
Szállításra kész > 5 db
Termékkód: WT158j3
28" AOC U2879VF - LCD LED monitor
-21%
28" AOC U2879VF
LCD LED monitor - 4K 3840 × 2160, TN, 16:9 képarány, 1ms válaszidő, FreeSync, 300cd/m2 fényerő, DisplayPort, HDMI 2.0, VGA, fül/fejhallgató kimenet, kontraszt: 1000:1

-21% 99 490 Ft
78 920 Ft áfa nélkül 62 140 Ft
Kosárba
Átvehető: holnap 9:00-tól
Szállításra kész > 5 db
Termékkód: WK228k
24" Zowie by BenQ XL2411P
LCD LED monitor - Full HD 1920 × 1080, TN, 1ms válaszidő, 144Hz képfrissítési gyakoriság, 350cd/m2 fényerő, DisplayPort, DVI, HDMI 1.4, fül/fejhallgató kimenet, állítható magasság, Pivot, VESA, kontraszt: 1000:1

73 390 Ft áfa nélkül 57 790 Ft
Kosárba
Átvehető: azonnal a Budapest - bemutatóterem átvevőhelyen
Szállításra kész > 5 db
Termékkód: WTZ012d1
34" Philips 345B1C - LCD LED monitor
B
-14%
34" Philips 345B1C
LCD LED monitor - ívelt, Quad HD 3440 × 1440, VA, 16:9 képarány, 5ms válaszidő, 100Hz képfrissítési gyakoriság, 8bit színmélység, 300cd/m2 fényerő, DisplayPort, DisplayPort 1.2, HDMI 2.0, USB, fül/fejhallgató kimenet, állítható magasság, beépített hangszóró, VESA, kontraszt: 1000:1

-14% 175 190 Ft
151 280 Ft áfa nélkül 119 120 Ft
Kosárba
Átvehető: holnap 9:00-tól
Szállításra kész > 5 db
Termékkód: WC130b8a2
34" iiyama ProLite XUB3493WQSU-B1 - LCD LED monitor
A
34" iiyama ProLite XUB3493WQSU-B1
LCD LED monitor - Quad HD 3440 × 1440, IPS, 21:9 képarány, ultrawide, 4ms válaszidő, 75Hz képfrissítési gyakoriság, FreeSync, 8bit színmélység, 400cd/m2 fényerő, DisplayPort, HDMI 2.0, USB, fül/fejhallgató kimenet, állítható magasság, beépített hangszóró, VESA, kontraszt: 1000:1

139 990 Ft áfa nélkül 110 230 Ft
Kosárba
Különleges ajánlat
Átvehető: szombat 7.11. 9:00-tól
Szállításra kész > 5 db
Termékkód: WA840w2
32" Samsung C32JG56
LCD LED monitor - ívelt, Quad HD 2560 × 1440, VA, 16:9 képarány, 4ms válaszidő, 144Hz képfrissítési gyakoriság, FreeSync, 300cd/m2 fényerő, DisplayPort, HDMI 2.0, USB, fül/fejhallgató kimenet, VESA, kontraszt: 3000:1

119 990 Ft áfa nélkül 94 480 Ft
Kosárba
Átvehető: azonnal a Budapest - bemutatóterem átvevőhelyen
Szállításra kész > 5 db
Termékkód: WH605h10
29" LG 29UB67 Ultrawide - LCD LED monitor
C
29" LG 29UB67 Ultrawide
LCD LED monitor - Full HD 2560 × 1080, IPS, 21:9 képarány, ultrawide, 5ms válaszidő, 300cd/m2 fényerő, DisplayPort, DVI, HDMI 1.4, USB, fül/fejhallgató kimenet, állítható magasság, Pivot, beépített hangszóró, VESA,

101 190 Ft áfa nélkül 79 680 Ft
Kosárba
Átvehető: holnap 9:00-tól
Szállításra kész > 5 db
Termékkód: WK060a1j33
32" AOC C32G1
LCD LED monitor - ívelt, Full HD 1920 × 1080, VA, 16:9 képarány, 1ms válaszidő, 144Hz képfrissítési gyakoriság, FreeSync, 24bit színmélység, 250cd/m2 fényerő, DisplayPort, DisplayPort 1.2, HDMI 1.4, VGA, fül/fejhallgató kimenet, VESA, kontraszt: 3000:1

92 700 Ft áfa nélkül 72 990 Ft
Kosárba
Átvehető: azonnal a Budapest - bemutatóterem átvevőhelyen
Szállításra kész > 5 db
Termékkód: WK233e
28" Samsung U28E590 - LCD LED monitor
B
28" Samsung U28E590
LCD LED monitor - 4K 3840 × 2160, TN, 16:9 képarány, 1ms válaszidő, FreeSync, 370cd/m2 fényerő, DisplayPort, DisplayPort 1.2, HDMI 1.4, fül/fejhallgató kimenet, VESA, kontraszt: 1000:1

86 090 Ft áfa nélkül 67 790 Ft
Kosárba
Különleges ajánlat
Átvehető: holnap 9:00-tól
Szállításra kész > 5 db
Termékkód: WH605e2
24" AOC C24G1 - LCD LED monitor
-11%
24" AOC C24G1
LCD LED monitor - ívelt, Full HD 1920 × 1080, VA, 16:9 képarány, 1ms válaszidő, 144Hz képfrissítési gyakoriság, FreeSync, 8bit színmélység, 250cd/m2 fényerő, DisplayPort, HDMI 1.4, VGA, fül/fejhallgató kimenet, állítható magasság, VESA,

-11% 77 190 Ft
68 580 Ft áfa nélkül 54 000 Ft
Kosárba
Átvehető: azonnal a Budapest - bemutatóterem átvevőhelyen
Szállításra kész > 5 db
Termékkód: WK218a3z
25" AOC G2590FX
LCD LED monitor - Full HD 1920 × 1080, TN, 16:9 képarány, 1ms válaszidő, 144Hz képfrissítési gyakoriság, FreeSync, 400cd/m2 fényerő, DisplayPort, HDMI 1.4, VGA, fül/fejhallgató kimenet, kontraszt: 1000:1

68 580 Ft áfa nélkül 54 000 Ft
Kosárba
Átvehető: holnap 9:00-tól
Szállításra kész > 5 db
Termékkód: WK222a23x

Gamer monitorok

fizetett hirdetésDell Alienware útmutató Kiváló minőségű gaming felszerelésre vágysz, amely a trendeket nem követi hanem alakítja? Akkor kattanj rá...
Az első 8K televízió már megvásárolható. Ezúttal bemutatjuk, hogy mit jelent a 8K felbontás, hogyan néz ki...
A korszerű videokártyával rendelkező erőteljes játékgép csak részleges garancia a sima játékélményre. A...

Gamer monitorok

Érdemes megvizsgálni, hogy tevődik össze a gaming monitorok osztálya az ár alapján.

Gamer monitor ár szerint – a legolcsóbbak

Ha ki szeretnénk magunkat próbálgatni a PC játékok terén, de nem szeretnénk kockáztatni, már 40 000 Ft alatt is szert tudunk tenni egy gamer monitorra. Örömteli, hogy ilyen alacsony gaming monitor ár mellett sem kell nélkülöznünk az IPS panelt és több 24 colos modell közül válogathatunk. A belépő szintű gamer monitorok áránál rendkívül minimális a különbség, dönthetünk márka-szimpátia vagy design alapján is.

144Hz monitor – a szabad szemmel látható különbség

A váltás egy hagyományos 60Hz monitorról egy 144Hz monitorra még a tapasztalatlan felhasználó számára is szabad szemmel látható. A 144Hz képfrissítés az a szint, amelyen szinte teljesen eltűnnek az FPS játékok során fellépő képtörések és a shooter játékok során azon a ponton látjuk az ellenfelünket, ahol épp tartózkodik és nem ott, ahol egy pillanattal előbb volt.

Ennek alapján rendkívül kedvező ár/érték aránnyal rendelkeznek a 144Hz monitorok és a gyártók igyekeznek kiszolgálni a megnövekedett igényt ezen termékek iránt. A gamer monitorok jelentős hányada tartozik a 144Hz monitorok halmazába:

Monitorok árai
144Hz monitorok aránya

144Hz monitor ár szerint – a legdrágábbak

Egyértelműen kijelenthető, hogy a 144Hz monitorok ár szerinti ranglistáját a tradicionális gamer szériák birtokolják (pl. Acer Predator). Ezen a szinten olyan prémium gaming kijelzőket találunk, amelyek gond nélkül megállják a helyüket egyéb felhasználási területeken is, találhatunk köztük 4K felbontású UHD monitorokkal és nem ritka az IPS panel sem. Azonban a kialakításról, dizájnról és felszereltségről ordít, hogy a 144Hz monitorok zászlóshajóiról van szó.

144Hz monitor ár szerint – a legolcsóbbak

Míg a 144Hz monitorok ár szerinti rendezésének egyik felét a hagyományos szériák uralják, a másik oldalon egyéb, kevésbé ismert gyártók érdekes termékeit találjuk. Azonban ezek a modellek mindenki számára elérhetővé tették a 144Hz játékélményt és emiatt rendkívül népszerűek. Minimalista dizájn jellemzi őket és mindent alárendeltek a gyakori képfrissítésnek. Egy 144Hz monitor ára 60 000 Ft kőrül kezdődik.

144Hz monitor ár alapján – a legkeresettebbek

A nagy, tradicionális gyártók is felismerték a közepes- és belépő szintű 144Hz monitorok potenciálját, így többen létrehoztak kisebb méretű, 24 colos modelleket. Az attraktív dizájn és az elvárt technikai paraméterek mellett kaphatunk kijelzőket komoly gaming szériákból is (pl. Zowie by BenQ, Asus TUF).

Hasznosnak találtad ezt az információt?
Ez a kérdőív csak visszajelzésekhez van. Ha egyéb kérdésed van, keresd ügyfélszolgálatunkat itt.
Valami hiányzik, vagy rosszul van feltüntetve? Írd meg nekünk, mi meg megpróbáljuk megtalálni és kijavítani.

Termék neve:

Megjegyzés (link, PartNumber, stb.):

Tekintsd meg a legolcsóbbb termékeket a következő kategóriában olcsó gamer monitorok A leginkábbtól a legkevésbé népszerű termékeket ebben a kategóriában legnépszerűbb, legjobb gamer monitorok A vásárlóink körében legnépszerűbb termékeket itt találhatod gamer monitorok vélemények

25 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérõ
Alza fiókom Bejelentkezés Szállítás és fizetés Rólunk
Szállítás ide:
WEB15
25 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérõ
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket