Válaszd ki azt az elemet az oldalon, amelyet a hiba érint

Budapesti bemutatótermünkben 15:00 óráig a szokásos nyitvatartással várjuk vásárlóinkat. 15:00 óra után csak a 46 sz. kormányrendelet által mregengedett termékeket adjuk ki.

A húsvéti ünnepek alatt (április 10-én, 12-én és 13-án) minden üzletünk zárva tart, de online ekkor is kényelmesen vásárolhatsz.
Levé ucho - Biztonságos és megbízható vásárlás Nová TV s dopravou zdarma

Gamer monitorok

0

A videójátékok világában, ahol milliszekundumok döntenek sikerről és kudarcról, pótolhatatlan egy minőségi gamer LED monitor. A gamer monitorok válaszideje nem több, mint 5ms és minimum 75Hz képfrissítési rátával rendelkeznek. Az alacsony válaszidőnek és a sűrű képfrissítésnek hála egy gamer monitor késlekedés és képhibák nélkül jeleníti meg akár a legyorsabb játékok jeleneteit is.

Tovább

Gamer monitorok – csak a gyorsaság számít

Ami elválasztja a gamer monitorok osztályát a többi, általános használatra szánt monitortól, az egyértelműen a gyorsaság. Mi az összefüggés a gyorsaság és a képernyő között? Alább elmagyarázzuk a gamer monitorok két legfontosabb technikai paraméterét, ami a válaszidő és a képfrissítési gyakoriság.

Gaming monitor és a képfrissítési gyakoriság

A frissítési ráta kifejezi, hányszor képes a monitor másodpercenként képet kirajzolni. Minél magasabb a képfrissítési frekvencia értéke, annál folyamatosabb a mozgó objektumok megjelenítése a gamer monitor kijelzőjén. Egy átlagos monitor frissítési gyakorisága 60 Hertz. Ezzel szemben hány Hz-es legyen egy gaming monitor?

120Hz Gamer monitor 

A 120Hz gaming monitorok megfelelőek a stratégiai és szerepjátékokhoz (RPG játékok), ahol nincs szükség a gyakori képfrissítéshez. Gamer monitor 120Hz képfrissítési gyakorisággal akkor lehet ügyes választás, ha előnyben részesítjük a nagyobb képátlót a frissítési rátával szemben. A 120Hz-es gamer monitorok nagy képátlójához általában Quad HD (1440p) vagy 4K felbontás (2160p) párosul.

144Hz Gamer monitor 

A 144Hz monitorok alkotják gamer kínálatunk zömét, alkalmasak a legtöbb FPS és akció PC játékhoz, sőt a kisebb, 24 colos modellek ára rendkívül kedvező is. Egy gamer monitor 144Hz választása közben a széles mérettartományon kívül, számos paneltípus és felbontás közül válogathatunk.

144Hz monitor – az ideális választás

Látható, hogy a képfrissítés értéke nagyon széles tartományban mozog. Ha kifejezetten PC játékhoz keresünk minőségi, de pénztárcabarát gaming LED monitort és megelégszünk a kisebb képátlóval, valószínűleg egy 144 Hz-es monitorral járunk a legjobban.

i

Mi az összefüggés a képfrissítési frekvencia és az fps között?

A megjelenített képek számával szorosan összefügg a játék fps (frame per second), amely meghatározza, hány képkockát tud egy gamer PC másodpercenként generálni, tehát mennyit továbbít a monitorba.

  Hogy néz ki ez a valóságban?

 • Egy nagy teljesítményű gamer PC 400 fps-t produkál (másodpercenként 400 kép)
 • A csatlakoztatott 144Hz-es monitor 144 képet képes megjeleníteni
 • A végleges kép 144-szeres frekvenciával jelenik meg másodpercenként a kijelzőn

240Hz Gamer monitor 

A 240Hz monitorok a profi és legigényesebb gamerek igényeit is kielégítik. Ha néha szeretnénk összemérni képességeinket más játékosokkal is, egy gamer monitor 240Hz képfrissítéssel komoly előnyt jelenthet számunkra. Viszont az ilyen gyakoriságú képfrissítés során nem elérhető a 4K felbontás. A 240Hz-es gaming monitorokat leggyakrabban TN panellel szerelik a gyárók.

360Hz Gamer monitor  – a jövő zenéje

A 360Hz gamer monitor a 2020-as CES kiállításon került bemutatásra, az e-sport világában a különbséget jelentheti két képzett versenyző között. Egy ilyen gamer monitor 360Hz frissítési gyakorisága felülírja a képminőség és magasabb felbontás iránti törekvéseket. A kisebb, 24 colos képátlóhoz, Full HD felbontás dukál, de a jövőben szinte biztosan megjelenik a 4K felbontás is.

Gamer monitor és a válaszidő

A válaszidő azt az időtartamot határozza meg, amelyre a képernyőnek szüksége van, hogy feldolgozza a kép változását. A gamer LCD monitorok ideális válaszideje 1-5ms tartományban mozog.

Milyen felbontású gamer monitort válasszak – szükséges a 4K felbontás?

A nagyobb felbontás részletgazdagabb képet eredményez. A gamer világban még mindig a Full HD (1080p) felbontás a leggyakoribb, amely remek egyensúlyt képvisel a képminőség és az fps között. Ugyanakkor egyre több Quad HD (1440p) és 4K felbontású (2160p) monitort találunk a gamer monitorok között. Azonban nem elhanyagolható a tény, hogy a részletgazdagabb kép feldolgozásához nagyobb teljesítményű PC összetevők szükségesek.

Gamer monitor felbontás
Gamer monitor felbontások

Gamer monitor 4K felbontással

Manapság már a játékosoknak sem kell nélkülözniük azt az elképesztő részletgazdagságot, amit egy gamer monitor 4K felbontás mellett nyújtani tud. Ha 4K monitort szeretnénk PC játékhoz használni valószínűleg elkerülhetetlen lesz a hardver upgrade. Azonban ha monitorunkhoz társul egy komoly hardver konfiguráció a PC dobozában, teljes mértékben élvezhetjük a 4K előnyeit.

Gamer monitor 27 colos képátlóval

A képátlót illetően, egy gamer monitor 27 colos kijelzővel ideális köztes megoldás lehet a kisebb képátlójú és extrém frissítési gyakoriságú modellek és a drágább, hatalmas ultrawide monitorok között. Egy ilyen méretű kijelző esetében, megfizetehtő áron a 4K felbontás is elérhető.

G-Sync és FreeSync – befellegzett a képtöréseknek

Ha a gamer PC eltérő mennyiségű képet generál, mint amennyit a csatlakoztatott gaming monitor feldolgozni képes, képtörés (tearing) alakulhat ki. Ennek kiküszöbölésére születtek meg a G-Sync és FreeSync technológiák, amelyek összehangoljak az LCD monitor képfrissítési gyakoriságát a számítógép grafikus teljesítményével.

 • A G-Sync monitorok az Nvidia által fejlesztett G-Sync technológiát használják.
 • A FreeSync monitorok pedig az AMD által megalkotott FreeSync technológiát.
 • i

  A G-sync szabadalmaztatott technológia, amelyet csakis az Nvidia jóváhagyásával használhatnak a gyártók, a FreeSync viszont szabadon használható bármely gyártó által az AMD jóváhagyása nélkül.

Gamer monitor és a panelek fajtái

A gamer monitor kijelzőjébe a három legelterjedtebb paneltípus (TN, IPS, VA) valamelyike kerül. A legjobb válaszidővel a TN panel rendelkezik, de színhelyesség és betekintési szögtartomány terén nem kiemelkedő.

A VA paneles gaming LED monitoroknak a legrosszabb a válaszidejük, de a technológia kiváló kontrasztot és színmélységet nyújt. Ha sötét környezetben játszunk, a magas kontrasztaránynak köszönhetően, igazi fekete színt láthatunk a képernyőn.

Válaszidő tekintetében az IPS panelek a TN és VA köze ékelődnek be és kiváló képminőséggel rendelkeznek. Nem képesek azonban igazi, mély fekete színt megjeleníteni, így sötétebb fényviszonyok mellett kevésbé kontrasztos képet mutatnak.

A gamer monitor hasznos funkciói

 • Az ívelt gamer monitorok segítségével a játéktér minden pontja tökéletesen kontrollálható a gamer számára.
 • A HDR funkció a világos és sötét árnyalatok részletgazdagabb megjelenítésében játszik szerepet.
 • Az USB bemeneten keresztül más perifériát vagy külső tárolóegységet tudunk az LCD monitorhoz csatlakoztatni.
 • A szemkímélő Flicker-free technológia és a kékfény szűrő kevésbé fárasztják a szemet, így tovább játszhatunk.
 • Az állítható magasság segítségével pontosan tudjuk beállítani az LCD LED monitor pozícióját.

Gamer monitorok ár szerint

A gamer monitorok közeltmúltbeli megnövekedett népszerűsége, szoros összefüggésben van a kínálat bővülésével. A fontos paramétereket (képfrissítési gyakoriság, válaszidő, adaptív szinkron) figyelembe véve, mind a hobbi gamerek, mind a profi e-sport versenyzők megtalálják kínálatunkban a számukra a kedvező árú terméket.

Egy komoly gamer monitor mit sem ér egy erős vas nélkül. Gondosan összeállított Gaming PC kínálatunkból biztos tudsz választani. Ezenkívül figyelmedbe ajánljuk széleskörű Számítógépes játékok kínálatunkat is.

A leírás elrejtése
Hasznosnak találtad ezt az információt?
Ez a kérdőív csak visszajelzésekhez van. Ha egyéb kérdésed van, keresd ügyfélszolgálatunkat itt.
Valami hiányzik, vagy rosszul van feltüntetve? Írd meg nekünk, mi meg megpróbáljuk megtalálni és kijavítani.

A legkeresettebbek

1.
ASUS TUF Gaming VG27AQ Szállításra kész > 5 db
LCD LED monitor - Quad HD 2560 × 1440, IPS, 16:9 képarány, 1ms válaszidő, 165Hz képfrissítési gyakoriság, G-Sync, HDR, 350cd/m2 fényerő, DisplayPort, HDMI 2.0, fül/fejhallgató kimenet, állítható magasság, beépített hangszóró, VESA, kontraszt: 1000:1
-16%
199 090 Ft
166 790 Ft

2.
27" AOC 27G2U Gaming Szállításra kész > 5 db és akár ma a Budapest - bemutatóterem átvevőhelyen
LCD LED monitor - Full HD 1920 × 1080, IPS, 16:9 képarány, 1ms válaszidő, 144Hz képfrissítési gyakoriság, 8bit színmélység, 250cd/m2 fényerő, DisplayPort, DisplayPort 1.2, HDMI 1.4, USB, fül/fejhallgató kimenet, állítható magasság, Pivot, beépített hangszóró, VESA, kontraszt: 1000:1
-4%
82 390 Ft
79 190 Ft

3.
32" AOC CQ32G1 Szállításra kész > 5 db és akár ma a Budapest - bemutatóterem átvevőhelyen
LCD LED monitor - ívelt, Quad HD 2560 × 1440, VA, 16:9 képarány, 1ms válaszidő, 144Hz képfrissítési gyakoriság, FreeSync, 8bit színmélység, 300cd/m2 fényerő, DisplayPort, DisplayPort 1.2, HDMI 1.4, fül/fejhallgató kimenet, VESA, kontraszt: 3000:1
-11%
130 890 Ft
116 190 Ft

Még több
387 tétel
Classic Kategória
27" AOC 27G2U Gaming - LCD LED monitor
A
27" AOC 27G2U Gaming
LCD LED monitor - Full HD 1920 × 1080, IPS, 16:9 képarány, 1ms válaszidő, 144Hz képfrissítési gyakoriság, 8bit színmélység, 250cd/m2 fényerő, DisplayPort, DisplayPort 1.2, HDMI 1.4, USB, fül/fejhallgató kimenet, állítható magasság, Pivot, beépített hangszóró, VESA, kontraszt: 1000:1

-4% 82 390 Ft
79 190 Ft áfa nélkül 62 350 Ft
Kosárba
Átvehető: azonnal a Budapest - bemutatóterem átvevőhelyen
Szállításra kész > 5 db
Termékkód: WK226d2p
Arany középút
ASUS TUF Gaming VG27AQ - LCD LED monitor
-16%
ASUS TUF Gaming VG27AQ
LCD LED monitor - Quad HD 2560 × 1440, IPS, 16:9 képarány, 1ms válaszidő, 165Hz képfrissítési gyakoriság, G-Sync, HDR, 350cd/m2 fényerő, DisplayPort, HDMI 2.0, fül/fejhallgató kimenet, állítható magasság, beépített hangszóró, VESA, kontraszt: 1000:1

-16% 199 090 Ft
166 790 Ft áfa nélkül 131 330 Ft
Kosárba
Átvehető: holnap 19:00-tól
Szállításra kész > 5 db
Termékkód: WA042b1a
Premium Kategória
27 hüvelykes ASUS ROG Strix XG279Q HDR
LCD LED monitor - Quad HD 2560 × 1440, IPS, 16:9 képarány, 1ms válaszidő, 170Hz képfrissítési gyakoriság, FreeSync, HDR, 400cd/m2 fényerő, DisplayPort 1.2, HDMI 2.0, USB, fül/fejhallgató kimenet, állítható magasság, Pivot, beépített hangszóró, VESA, kontraszt: 1000:1

286 890 Ft áfa nélkül 225 900 Ft
Kosárba
Átvehető: vasárnap 4.12. 15:00-tól
Szállításra kész 2 db
Termékkód: WA043bc5
24" Philips 248E9QHSB - LCD LED monitor
C
-13%
24" Philips 248E9QHSB
LCD LED monitor - ívelt, Full HD 1920 × 1080, VA, 16:9 képarány, 4ms válaszidő, 75Hz képfrissítési gyakoriság, FreeSync, 250cd/m2 fényerő, HDMI 1.4, VGA,

-13% 45 690 Ft
39 790 Ft áfa nélkül 31 330 Ft
Kosárba
Átvehető: azonnal a Budapest - bemutatóterem átvevőhelyen
Szállításra kész > 5 db
Termékkód: WC118c2d9a
32" AOC CQ32G1 - LCD LED monitor
A
-11%
32" AOC CQ32G1
LCD LED monitor - ívelt, Quad HD 2560 × 1440, VA, 16:9 képarány, 1ms válaszidő, 144Hz képfrissítési gyakoriság, FreeSync, 8bit színmélység, 300cd/m2 fényerő, DisplayPort, DisplayPort 1.2, HDMI 1.4, fül/fejhallgató kimenet, VESA, kontraszt: 3000:1

-11% 130 890 Ft
116 190 Ft áfa nélkül 91 490 Ft
Kosárba
Átvehető: azonnal a Budapest - bemutatóterem átvevőhelyen
Szállításra kész > 5 db
Termékkód: WK233e8
25" AOC G2590FX - LCD LED monitor
-10%
25" AOC G2590FX
LCD LED monitor - Full HD 1920 × 1080, TN, 16:9 képarány, 1ms válaszidő, 144Hz képfrissítési gyakoriság, FreeSync, 400cd/m2 fényerő, DisplayPort, HDMI 1.4, VGA, fül/fejhallgató kimenet, kontraszt: 1000:1

-10% 71 400 Ft
64 190 Ft áfa nélkül 50 540 Ft
Kosárba
Átvehető: azonnal a Budapest - bemutatóterem átvevőhelyen
Szállításra kész > 5 db
Termékkód: WK222a23x
24" Samsung C24RG50 - LCD LED monitor
-32%
24" Samsung C24RG50
LCD LED monitor - ívelt, Full HD 1920 × 1080, VA, 16:9 képarány, 4ms válaszidő, 144Hz képfrissítési gyakoriság, 8bit színmélység, 250cd/m2 fényerő, DisplayPort, HDMI 1.4, fül/fejhallgató kimenet, kontraszt: 3000:1

-32% 82 390 Ft
56 390 Ft áfa nélkül 44 400 Ft
Kosárba
Átvehető: azonnal a Budapest - bemutatóterem átvevőhelyen
Szállításra kész 2 db
Termékkód: WH603r2a
27" AOC 27V2Q - LCD LED monitor
-19%
27" AOC 27V2Q
LCD LED monitor - Full HD 1920 × 1080, IPS, 16:9 képarány, 5ms válaszidő, 75Hz képfrissítési gyakoriság, FreeSync, 250cd/m2 fényerő, DisplayPort, DisplayPort 1.2, HDMI 1.4, fül/fejhallgató kimenet, kontraszt: 1000:1

-19% 65 490 Ft
53 190 Ft áfa nélkül 41 880 Ft
Kosárba
Átvehető: azonnal a Budapest - bemutatóterem átvevőhelyen
Szállításra kész > 5 db
Termékkód: WK227z8
27" Samsung S27F358 - LCD LED monitor
-28%
27" Samsung S27F358
LCD LED monitor - Full HD 1920 × 1080, PLS, 16:9 képarány, 4ms válaszidő, FreeSync, 250cd/m2 fényerő, DisplayPort, DisplayPort 1.2, HDMI 1.4, VESA, kontraszt: 1000:1

-28% 71 990 Ft
52 190 Ft áfa nélkül 41 090 Ft
Kosárba
Különleges ajánlat
Átvehető: holnap 19:00-tól
Szállításra kész 5 db
Termékkód: WH605e1m
24" Samsung S24F350 - LCD LED monitor
Több, mint98%Megbízhatóság
24" Samsung S24F350
LCD LED monitor - Full HD 1920 × 1080, PLS, 16:9 képarány, 4ms válaszidő, FreeSync, 8bit színmélység, 250cd/m2 fényerő, HDMI 1.4, VGA, VESA, kontraszt: 1000:1

-2% 42 890 Ft
41 990 Ft áfa nélkül 33 060 Ft
Kosárba
Különleges ajánlat
Átvehető: holnap 19:00-tól
Szállításra kész > 5 db
Termékkód: WH603m
27" LG 27GL83A-B - LCD LED monitor
Új
Több, mint98%Megbízhatóság
27" LG 27GL83A-B
LCD LED monitor - Quad HD 2560 × 1440, IPS, 16:9 képarány, 1ms válaszidő, 144Hz képfrissítési gyakoriság, G-Sync-kompatibilis, 8bit színmélység, 350cd/m2 fényerő, DisplayPort 1.4, HDMI 2.0, Pivot, VESA, kontraszt: 1000:1

156 990 Ft áfa nélkül 123 610 Ft
Kosárba
Átvehető: holnap 19:00-tól
Szállításra kész > 5 db
Termékkód: WK060a1h9i5a
24" Samsung C24FG73 - LCD LED monitor
B
-12%
24" Samsung C24FG73
LCD LED monitor - ívelt, Full HD 1920 × 1080, VA, 16:9 képarány, 1ms válaszidő, 144Hz képfrissítési gyakoriság, FreeSync, 350cd/m2 fényerő, DisplayPort, HDMI 1.4, fül/fejhallgató kimenet, állítható magasság, Pivot, kontraszt: 3000:1

-12% 116 490 Ft
102 990 Ft áfa nélkül 81 090 Ft
Kosárba
Különleges ajánlat
Átvehető: azonnal a Budapest - bemutatóterem átvevőhelyen
Szállításra kész > 5 db
Termékkód: WH603r1g
27" ASUS VG279Q - LCD LED monitor
-25%
27" ASUS VG279Q
LCD LED monitor - Full HD 1920 × 1080, IPS, 16:9 képarány, 1ms válaszidő, 144Hz képfrissítési gyakoriság, FreeSync, 8bit színmélység, 400cd/m2 fényerő, DisplayPort, DisplayPort 1.2, DVI, HDMI 1.4, fül/fejhallgató kimenet, állítható magasság, Pivot, beépített hangszóró, VESA, kontraszt: 1000:1

-25% 134 790 Ft
101 090 Ft áfa nélkül 79 600 Ft
Kosárba
Átvehető: azonnal a Budapest - bemutatóterem átvevőhelyen
Szállításra kész > 5 db
Termékkód: WA043k7a
24" Zowie by BenQ XL2411P - LCD LED monitor
-11%
Több, mint98%Megbízhatóság
24" Zowie by BenQ XL2411P
LCD LED monitor - Full HD 1920 × 1080, TN, 1ms válaszidő, 144Hz képfrissítési gyakoriság, 350cd/m2 fényerő, DisplayPort, DVI, HDMI 1.4, fül/fejhallgató kimenet, állítható magasság, Pivot, VESA, kontraszt: 1000:1

-11% 82 490 Ft
73 390 Ft áfa nélkül 57 790 Ft
Kosárba
Átvehető: azonnal a Budapest - bemutatóterem átvevőhelyen
Szállításra kész > 5 db
Termékkód: WTZ012d1
27" Philips 276E9QDSB - LCD LED monitor
-35%
27" Philips 276E9QDSB
LCD LED monitor - Full HD 1920 × 1080, IPS, 16:9 képarány, 5ms válaszidő, FreeSync, 250cd/m2 fényerő, DVI, HDMI 1.4, VGA,

-35% 78 590 Ft
50 990 Ft áfa nélkül 40 150 Ft
Kosárba
Átvehető: azonnal a Budapest - bemutatóterem átvevőhelyen
Szállításra kész > 5 db
Termékkód: WC120a77e
24.5" AOC G2590VXQ - LCD LED monitor
-20%
24.5" AOC G2590VXQ
LCD LED monitor - Full HD 1920 × 1080, TN, 16:9 képarány, 1ms válaszidő, 75Hz képfrissítési gyakoriság, FreeSync, 250cd/m2 fényerő, DisplayPort, HDMI 1.4, VGA, fül/fejhallgató kimenet, beépített hangszóró, VESA, kontraszt: 1000:1

-20% 54 450 Ft
43 690 Ft áfa nélkül 34 400 Ft
Kosárba
Átvehető: azonnal a Budapest - bemutatóterem átvevőhelyen
Szállításra kész > 5 db
Termékkód: WK222a24a
32" AOC C32G1
LCD LED monitor - ívelt, Full HD 1920 × 1080, VA, 16:9 képarány, 1ms válaszidő, 144Hz képfrissítési gyakoriság, FreeSync, 24bit színmélység, 250cd/m2 fényerő, DisplayPort, DisplayPort 1.2, HDMI 1.4, VGA, fül/fejhallgató kimenet, VESA, kontraszt: 3000:1

+ INGYEN Gamer egér A4tech

-5% 94 490 Ft
89 990 Ft áfa nélkül 70 860 Ft
Kosárba
Átvehető: azonnal a Budapest - bemutatóterem átvevőhelyen
Szállításra kész > 5 db
Termékkód: WK233e
27" Dell P2719H Professional - LCD LED monitor
Több, mint98%Megbízhatóság
27" Dell P2719H Professional
LCD LED monitor - Full HD 1920 × 1080, IPS, 16:9 képarány, 5ms válaszidő, FreeSync, 300cd/m2 fényerő, DisplayPort, HDMI 1.4, VGA, USB, állítható magasság, kontraszt: 1000:1

81 090 Ft áfa nélkül 63 850 Ft
Kosárba
Átvehető: holnap 19:00-tól
Szállításra kész > 5 db
Termékkód: ADL27p16
24" LG 24MP59G - LCD LED monitor
-24%
24" LG 24MP59G
LCD LED monitor - Full HD 1920 × 1080, IPS, 16:9 képarány, 1ms válaszidő, 75Hz képfrissítési gyakoriság, FreeSync, 8bit színmélység, 250cd/m2 fényerő, DisplayPort 1.2, HDMI 1.4, VGA, kontraszt: 1000:1

-24% 58 910 Ft
44 990 Ft áfa nélkül 35 430 Ft
Kosárba
Átvehető: azonnal a Budapest - bemutatóterem átvevőhelyen
Szállításra kész > 5 db
Termékkód: WK060a1a24a
24" LG 24ML600M-B - LCD LED monitor
B
Új
24" LG 24ML600M-B
LCD LED monitor - Full HD 1920 × 1080, IPS, 16:9 képarány, 5ms válaszidő, FreeSync, 250cd/m2 fényerő, HDMI 1.4, VGA, fül/fejhallgató kimenet, VESA, kontraszt: 1000:1

35 690 Ft áfa nélkül 28 100 Ft
Kosárba
Átvehető: holnap 19:00-tól
Szállításra kész > 5 db
Termékkód: WK060a1c5h
24,5" Dell AW2518HF Alienware - LCD LED monitor
-9%
24,5" Dell AW2518HF Alienware
LCD LED monitor - Full HD 1920 × 1080, TN, 16:9 képarány, 1ms válaszidő, 240Hz képfrissítési gyakoriság, FreeSync, 400cd/m2 fényerő, DisplayPort, DisplayPort 1.3, USB, fül/fejhallgató kimenet, állítható magasság, Pivot, kontraszt: 1000:1

-9% 131 090 Ft
118 690 Ft áfa nélkül 93 460 Ft
Kosárba
Átvehető: azonnal a Budapest - bemutatóterem átvevőhelyen
Szállításra kész > 5 db
Termékkód: ADL24u44
25" AOC G2590PX - LCD LED monitor
-14%
25" AOC G2590PX
LCD LED monitor - Full HD 1920 × 1080, TN, 16:9 képarány, 1ms válaszidő, 144Hz képfrissítési gyakoriság, FreeSync, 24bit színmélység, 400cd/m2 fényerő, DisplayPort, DisplayPort 1.2, HDMI 1.4, VGA, USB, állítható magasság, Pivot, beépített hangszóró, VESA, kontraszt: 1000:1

-14% 86 180 Ft
73 990 Ft áfa nélkül 58 260 Ft
Kosárba
Átvehető: azonnal a Budapest - bemutatóterem átvevőhelyen
Szállításra kész > 5 db
Termékkód: WK222a24
24" ASUS VG248QZ - LCD LED monitor
-12%
24" ASUS VG248QZ
LCD LED monitor - Full HD 1920 × 1080, TN, 16:9 képarány, 1ms válaszidő, 144Hz képfrissítési gyakoriság, 350cd/m2 fényerő, DisplayPort, DVI, HDMI 1.4, fül/fejhallgató kimenet, állítható magasság, Pivot, beépített hangszóró, VESA, kontraszt: 1000:1

-12% 72 090 Ft
63 390 Ft áfa nélkül 49 910 Ft
Kosárba
Átvehető: azonnal a Budapest - bemutatóterem átvevőhelyen
Szállításra kész > 5 db
Termékkód: WA039iz
24 hüvelykes AOC 24G2U5 Gaming - LCD LED monitor
A
Új
24 hüvelykes AOC 24G2U5 Gaming
LCD LED monitor - Full HD 1920 × 1080, IPS, 16:9 képarány, 1ms válaszidő, 75Hz képfrissítési gyakoriság, 8bit színmélység, 250cd/m2 fényerő, DisplayPort 1.2, HDMI 2.0, USB, fül/fejhallgató kimenet, állítható magasság, beépített hangszóró, VESA, kontraszt: 1000:1

57 790 Ft áfa nélkül 45 500 Ft
Kosárba
Átvehető: vasárnap 4.12. 9:00-tól
Szállításra kész > 5 db
Termékkód: WK218b9

Gamer monitorok

fizetett hirdetésDell Alienware útmutató Kiváló minőségű gaming felszerelésre vágysz, amely a trendeket nem követi hanem alakítja? Akkor kattanj rá...
Az első 8K televízió már megvásárolható. Ezúttal bemutatjuk, hogy mit jelent a 8K felbontás, hogyan néz ki...
A korszerű videokártyával rendelkező erőteljes játékgép csak részleges garancia a sima játékélményre. A...

Gamer monitorok

A Gamer monitorok kategóriában összesen 387 termék közül válogathatsz online boltunkban. Rendelésedet hétköznapokon 2 napon belül házhoz szállítjuk. A Budapest több pontján elérhető AlzaBoxokból már másnap felveheted a rendelésed, de ellátogathatsz áruházunkba is.

Termék neve:

Megjegyzés (link, PartNumber, stb.):

Tekintsd meg a legolcsóbbb termékeket a következő kategóriában olcsó gamer monitorok A leginkábbtól a legkevésbé népszerű termékeket ebben a kategóriában legnépszerűbb, legjobb gamer monitorok A vásárlóink körében legnépszerűbb termékeket itt találhatod gamer monitorok vélemények

25 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérõ
Alza fiókom Bejelentkezés Szállítás és fizetés Rólunk
Szállítás ide:
P-DC1-WEB20
25 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérõ
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket