Október 23-án budapesti bemutatótermünk zárva tart, de az interneten ezeken a napokon is kényelmesen lehet vásárolni.
Všechny dárky jako na dlani

Gamer monitorok

A videójátékok világában, ahol milliszekundumok döntenek sikerről és kudarcról, pótolhatatlan egy minőségi LED gaming monitor. A gamer monitorok válaszideje nem több, mint 5ms és minimum 75Hz képfrissítési rátával rendelkeznek. Az alacsony válaszidőnek és a sűrű képfrissítésnek hála egy gamer monitor késlekedés és képhibák nélkül jeleníti meg akár a leggyorsabb játékok jeleneteit is.

Tovább

Gamer monitorok – csak a gyorsaság számít

Ami elválasztja a gamer monitorok osztályát a többi, általános használatra szánt monitortól, az egyértelműen a gyorsaság. Mi az összefüggés a gyorsaság és a képernyő között? Alább elmagyarázzuk a gaming monitorok két legfontosabb technikai paraméterét, ami a válaszidő és a képfrissítési gyakoriság.

Gaming monitor és a képfrissítési gyakoriság

A frissítési ráta kifejezi, hányszor képes a monitor másodpercenként képet kirajzolni. Minél magasabb a képfrissítési frekvencia értéke, annál folyamatosabb a mozgó objektumok megjelenítése a gamer monitor kijelzőjén. Egy átlagos monitor frissítési gyakorisága 60 Hertz. Ezzel szemben hány Hz-es legyen egy gaming monitor?

120Hz gamer monitor 

A 120Hz gaming monitorok megfelelőek a stratégiai és szerepjátékokhoz (RPG játékok), ahol nincs szükség a gyakori képfrissítéshez. Gamer monitor 120Hz képfrissítési gyakorisággal akkor lehet ügyes választás, ha előnyben részesítjük a nagyobb képátlót a frissítési rátával szemben. A 120Hz gamer monitorok nagy képátlójához általában Quad HD (1440p) vagy 4K felbontás (2160p) párosul.

144Hz gamer monitor 

A 144Hz monitorok alkotják gaming kínálatunk zömét, alkalmasak a legtöbb FPS és akció PC játékhoz, sőt a kisebb, 24 colos modellek ára rendkívül kedvező is. Egy gamer monitor 144Hz választása közben a széles mérettartományon kívül, számos paneltípus és felbontás közül válogathatunk.

144Hz monitor – az ideális választás

Látható, hogy a képfrissítés értéke nagyon széles tartományban mozog. Ha kifejezetten PC játékhoz keresünk minőségi, de pénztárcabarát gaming LED monitort és megelégszünk a kisebb képátlóval, valószínűleg egy 144 Hz monitorral járunk a legjobban.

i

Mi az összefüggés a képfrissítési frekvencia és az fps között?

A megjelenített képek számával szorosan összefügg a játék fps (frame per second), amely meghatározza, hány képkockát tud egy gamer PC másodpercenként generálni, tehát mennyit továbbít a LED monitorba.

  Hogy néz ki ez a valóságban?

 • Egy nagy teljesítményű gamer PC 400 fps-t produkál (másodpercenként 400 kép)
 • A csatlakoztatott 144Hz monitor 144 képet képes megjeleníteni
 • A végleges kép 144-szeres frekvenciával jelenik meg másodpercenként a kijelzőn

240Hz gamer monitor 

A 240Hz monitorok a profi és legigényesebb gamerek igényeit is kielégítik. Ha néha szeretnénk összemérni képességeinket más játékosokkal is, egy gamer monitor 240Hz képfrissítéssel komoly előnyt jelenthet számunkra. Viszont az ilyen gyakoriságú képfrissítés során nem elérhető a 4K felbontás. A 240Hz gaming monitorokat leggyakrabban TN panellel szerelik a gyárók.

360Hz gamer monitor  – a jövő zenéje

A 360Hz gamer monitor a 2020-as CES kiállításon került bemutatásra, az e-sport világában a különbséget jelentheti két képzett versenyző között. Egy ilyen gaming monitor 360Hz frissítési gyakorisága felülírja a képminőség és magasabb felbontás iránti törekvéseket. A kisebb, 24 colos képátlóhoz, Full HD felbontás dukál, de a jövőben szinte biztosan megjelenik a 4K felbontás is.

Gaming monitor és a válaszidő

A válaszidő azt az időtartamot határozza meg, amelyre a képernyőnek szüksége van, hogy feldolgozza a kép változását. A gamer LCD monitorok ideális válaszideje 1-5ms tartományban mozog.

Milyen felbontású gamer monitort válasszak – szükséges a 4K felbontás?

A nagyobb felbontás részletgazdagabb képet eredményez. A gaming világban még mindig a Full HD (1080p) felbontás a leggyakoribb, amely remek egyensúlyt képvisel a képminőség és az fps között. Ugyanakkor egyre több Quad HD (1440p) és 4K felbontású (2160p) monitort találunk a gamer monitorok között. Azonban nem elhanyagolható a tény, hogy a részletgazdagabb kép feldolgozásához nagyobb teljesítményű PC összetevők szükségesek.

Gamer monitor felbontás
Gamer monitor felbontások

Gamer monitor 4K felbontással

Manapság már a játékosoknak sem kell nélkülözniük azt az elképesztő részletgazdagságot, amit egy gamer monitor 4K felbontás mellett nyújtani tud. Ha 4K monitort szeretnénk PC játékhoz használni valószínűleg elkerülhetetlen lesz a hardver upgrade. Azonban ha LED monitorunkhoz társul egy komoly hardver konfiguráció a PC dobozában, teljes mértékben élvezhetjük a 4K előnyeit.

Gaming monitor 27 colos képátlóval

A képátlót illetően, egy gamer monitor 27 colos kijelzővel ideális köztes megoldás lehet a kisebb képátlójú és extrém frissítési gyakoriságú modellek és a drágább, hatalmas ultrawide monitorok között. Egy ilyen méretű kijelző esetében, megfizethető áron a 4K felbontás is elérhető.

G-Sync és FreeSync – befellegzett a képtöréseknek

Ha a gamer PC eltérő mennyiségű képet generál, mint amennyit a csatlakoztatott gaming monitor feldolgozni képes, képtörés (tearing) alakulhat ki. Ennek kiküszöbölésére születtek meg a G-Sync és FreeSync technológiák, amelyek összehangoljak az LCD gamer monitor képfrissítési gyakoriságát a számítógép grafikus teljesítményével.

 • A G-Sync monitorok az Nvidia által fejlesztett G-Sync technológiát használják.
 • A FreeSync monitorok pedig az AMD által megalkotott FreeSync technológiát.
 • i

  A G-sync szabadalmaztatott technológia, amelyet csakis az Nvidia jóváhagyásával használhatnak a gyártók, a FreeSync viszont szabadon használható bármely gyártó által az AMD jóváhagyása nélkül.

Gamer monitor és a panelek fajtái

A gaming monitor kijelzőjébe a három legelterjedtebb paneltípus (TN, IPS, VA) valamelyike kerül. A legjobb válaszidővel a TN panel rendelkezik, de színhelyesség és betekintési szögtartomány terén nem kiemelkedő.

A VA paneles gaming LED monitoroknak a legrosszabb a válaszidejük, de a technológia kiváló kontrasztot és színmélységet nyújt. Ha sötét környezetben játszunk, a magas kontrasztaránynak köszönhetően, igazi fekete színt láthatunk a képernyőn.

Válaszidő tekintetében az IPS panelek a TN és VA köze ékelődnek be és kiváló képminőséggel rendelkeznek. Nem képesek azonban igazi, mély fekete színt megjeleníteni, így sötétebb fényviszonyok mellett kevésbé kontrasztos képet mutatnak.

i

A monitorok esetében igen népszerű IPS technológiáról az alábbi szótárcikkben olvashatsz: IPS monitor képfeldolgozási technológia.

A gaming monitor hasznos funkciói

 • Az ívelt gamer monitorok segítségével a játéktér minden pontja tökéletesen kontrollálható a gamer számára.
 • A HDR funkció a világos és sötét árnyalatok részletgazdagabb megjelenítésében játszik szerepet.
 • Az USB bemeneten keresztül más perifériát vagy külső tárolóegységet tudunk az LCD monitorhoz csatlakoztatni.
 • A szemkímélő Flicker-free technológia és a kékfény szűrő kevésbé fárasztják a szemet, így tovább játszhatunk.
 • Az állítható magasság segítségével pontosan tudjuk beállítani az LED gaming monitor pozícióját.

i

A monitorok esetében is előforduló HDR technológiáról az alábbi cikkben olvashatsz: Mi a HDR és hogyan működik.

Gamer monitorok ár szerint

A gamer monitorok közeltmúltbeli megnövekedett népszerűsége, szoros összefüggésben van a kínálat bővülésével. A fontos paramétereket (képfrissítési gyakoriság, válaszidő, adaptív szinkron) figyelembe véve, mind a hobbi gamerek, mind a profi e-sport versenyzők megtalálják kínálatunkban a számukra a kedvező árú terméket.

Egy komoly gamer monitor mit sem ér egy erős vas nélkül. Gondosan összeállított Gaming PC kínálatunkból biztos tudsz választani. Ezenkívül figyelmedbe ajánljuk széleskörű Számítógépes játékok kínálatunkat is.

A leírás elrejtése
Hasznosnak találtad ezt az információt?
Ez az űrlap csak a fenti leírásban található információk értékelésére szolgál.
Ha kérdésed van a termékekkel, szolgáltatásokkal, szállítással, vagy egyéb ügyekkel kapcsolatban, keresd fel ügyfélszolgálatunkat.
Mit javíthatnánk benne? Hiányolsz valamit? Valami rosszul van feltüntetve? Oszd meg velünk.

Legtöbbet eladott

1.
27" Dell S2721HS Style Szállításra kész > 5 db és akár ma a Budapest - bemutatóterem átvevőhelyen
LCD LED monitor - Full HD 1920 × 1080, IPS, 16:9 képarány, 4ms válaszidő, 75Hz képfrissítési gyakoriság, FreeSync, 300cd/m2 fényerő, DisplayPort 1.2, HDMI 1.4, fül/fejhallgató kimenet, állítható magasság, Pivot, VESA, kontraszt: 1000:1
Ár több darab vásárlása esetén 65 950 Ft

2.
34" AOC CU34G2X/BK Gaming Utolsó 2 termék a raktáron
LCD LED monitor - ívelt, Quad HD 3440 × 1440, VA, 21:9 képarány, ultrawide, 1ms válaszidő, 144Hz képfrissítési gyakoriság, FreeSync, 8bit színmélység, 300cd/m2 fényerő, DisplayPort, DisplayPort 1.4, HDMI 2.0, USB, fül/fejhallgató kimenet, állítható magasság, VESA, kontraszt: 1000:1
249 890 Ft

3.
27" Dell S2721DS Style Szállításra kész > 5 db és akár ma a Budapest - bemutatóterem átvevőhelyen
LCD LED monitor - Quad HD 2560 × 1440, IPS, 16:9 képarány, 4ms válaszidő, 75Hz képfrissítési gyakoriság, FreeSync, 350cd/m2 fényerő, DisplayPort 1.2, HDMI 1.4, fül/fejhallgató kimenet, állítható magasság, Pivot, beépített hangszóró, VESA, kontraszt: 1000:1
100 990 Ft

Még több
507 tétel
Classic Kategória
24" HP X24ih
LCD LED monitor - Full HD 1920 × 1080, IPS, 16:9 képarány, 1ms válaszidő, 144Hz képfrissítési gyakoriság, FreeSync, 350cd/m2 fényerő, DisplayPort 1.2, HDMI 2.0, fül/fejhallgató kimenet, állítható magasság, VESA, kontraszt: 1000:1

104 190 Ft áfa nélkül 82 040 Ft
Kosárba
Átvehető: holnap 9:00-tól
Szállításra kész > 5 db
Termékkód: WP0891a1
Arany középút
27" MSI Optix MAG274QRF-QD
LCD LED monitor - Quad HD 2560 × 1440, IPS, 16:9 képarány, 1ms válaszidő, 165Hz képfrissítési gyakoriság, G-Sync-kompatibilis, 10bit színmélység, HDR, 300cd/m2 fényerő, DisplayPort 1.2, HDMI 1.4, HDMI 2.0, USB-C, fül/fejhallgató kimenet, állítható magasság, Pivot, VESA, kontraszt: 1000:1

185 990 Ft áfa nélkül 146 450 Ft
Kosárba
Különleges ajánlat
Átvehető: holnap 9:00-tól
Szállításra kész > 5 db
Termékkód: WQ27o5o5r9
Premium Kategória
27" Dell Alienware AW2721D Lunar Light
LCD LED monitor - Quad HD 2560 × 1440, IPS, 16:9 képarány, 1ms válaszidő, 240Hz képfrissítési gyakoriság, G-Sync, 450cd/m2 fényerő, DisplayPort, HDMI 1.4, USB, fül/fejhallgató kimenet, állítható magasság, Pivot, VESA, kontraszt: 1000:1

293 190 Ft áfa nélkül 230 860 Ft
Kosárba
Átvehető: holnap 9:00-tól
Szállításra kész > 5 db
Termékkód: ADL27u70b
27“ Dell Gaming S2721DGFA
LCD LED monitor - Quad HD 2560 × 1440, IPS, 16:9 képarány, 1ms válaszidő, 165Hz képfrissítési gyakoriság, 400cd/m2 fényerő, DisplayPort 1.4, HDMI 2.0, fül/fejhallgató kimenet, állítható magasság, Pivot, VESA, kontraszt: 1000:1

155 690 Ft áfa nélkül 122 590 Ft
Kosárba
Átvehető: holnap 8:00-tól
Szállításra kész > 5 db
Termékkód: ADL27u36d1
27" Dell S2721DS Style
LCD LED monitor - Quad HD 2560 × 1440, IPS, 16:9 képarány, 4ms válaszidő, 75Hz képfrissítési gyakoriság, FreeSync, 350cd/m2 fényerő, DisplayPort 1.2, HDMI 1.4, fül/fejhallgató kimenet, állítható magasság, Pivot, beépített hangszóró, VESA, kontraszt: 1000:1

100 990 Ft áfa nélkül 79 520 Ft
Kosárba
Átvehető: holnap 8:00-tól
Szállításra kész > 5 db
Termékkód: ADL27u36c
27" Dell Gaming S2721HGF
LCD LED monitor - ívelt, Full HD 1920 × 1080, VA, 16:9 képarány, 1ms válaszidő, 144Hz képfrissítési gyakoriság, FreeSync, 350cd/m2 fényerő, DisplayPort 1.2, HDMI 1.4, fül/fejhallgató kimenet, állítható magasság, kontraszt: 3000:1

82 090 Ft áfa nélkül 64 640 Ft
Kosárba
Átvehető: holnap 8:00-tól
Szállításra kész > 5 db
Termékkód: ADL27u36d5
32" Samsung Odyssey G5
LCD LED monitor - ívelt, Quad HD 2560 × 1440, VA, 16:9 képarány, 1ms válaszidő, 144Hz képfrissítési gyakoriság, FreeSync, HDR, 250cd/m2 fényerő, DisplayPort 1.4, HDMI 2.0, fül/fejhallgató kimenet, VESA, kontraszt: 2500:1

129 690 Ft áfa nélkül 102 120 Ft
Kosárba
Átvehető: holnap 8:00-tól
Szállításra kész > 5 db
Termékkód: WH605G5a
27" LG 27GL650F-B
LCD LED monitor - Full HD 1920 × 1080, IPS, 16:9 képarány, 5ms válaszidő, 144Hz képfrissítési gyakoriság, FreeSync, HDR, 400cd/m2 fényerő, DisplayPort, DisplayPort 1.4, HDMI 1.4, fül/fejhallgató kimenet, állítható magasság, Pivot, VESA, kontraszt: 1000:1

92 290 Ft áfa nélkül 72 670 Ft
Kosárba
Átvehető: holnap 8:00-tól
Szállításra kész > 5 db
Termékkód: WK060a1h9i4
27“ GIGABYTE M27Q
LCD LED monitor - Quad HD 2560 × 1440, IPS, 16:9 képarány, 0,5ms válaszidő, 170Hz képfrissítési gyakoriság, 8bit színmélység, HDR, 350cd/m2 fényerő, DisplayPort 1.2, HDMI 2.0, USB-C, USB, fül/fejhallgató kimenet, állítható magasság, VESA, kontraszt: 1000:1

126 290 Ft áfa nélkül 99 440 Ft
Kosárba
Átvehető: holnap 8:00-tól
Szállításra kész > 5 db
Termékkód: CGM27Q
23.8" Dell S2421HS Style
LCD LED monitor - Full HD 1920 × 1080, IPS, 16:9 képarány, 4ms válaszidő, 75Hz képfrissítési gyakoriság, FreeSync, 250cd/m2 fényerő, DisplayPort 1.2, HDMI 1.4, fül/fejhallgató kimenet, állítható magasság, Pivot, VESA, kontraszt: 1000:1

80 490 Ft áfa nélkül 63 380 Ft
Kosárba
Átvehető: holnap 8:00-tól
Szállításra kész > 5 db
Termékkód: ADL24s45d
27" Acer EH273bix
LCD LED monitor - Full HD 1920 × 1080, VA, 16:9 képarány, 4ms válaszidő, 75Hz képfrissítési gyakoriság, FreeSync, 8bit színmélység, 250cd/m2 fényerő, VGA, fül/fejhallgató kimenet, VESA, kontraszt: 100M:1

54 990 Ft áfa nélkül 43 300 Ft
Kosárba
Átvehető: holnap 8:00-tól
Szállításra kész > 5 db
Termékkód: WO025h8g
27" LG 27GL63T
LCD LED monitor - Full HD 1920 × 1080, IPS, 16:9 képarány, 5ms válaszidő, 144Hz képfrissítési gyakoriság, FreeSync, 8bit színmélység, 320cd/m2 fényerő, DisplayPort 1.4, HDMI 2.0, fül/fejhallgató kimenet, állítható magasság, Pivot, VESA, kontraszt: 1000:1

90 890 Ft áfa nélkül 71 570 Ft
Kosárba
Átvehető: holnap 8:00-tól
Szállításra kész > 5 db
Termékkód: WK060a1h9i3
27" AOC C27G2AE Gaming
LCD LED monitor - ívelt, Full HD 1920 × 1080, VA, 16:9 képarány, 1ms válaszidő, 165Hz képfrissítési gyakoriság, FreeSync, 8bit színmélység, 250cd/m2 fényerő, DisplayPort 1.4, HDMI 1.4, VGA, fül/fejhallgató kimenet, beépített hangszóró, VESA, kontraszt: 4000:1

83 990 Ft áfa nélkül 66 130 Ft
Kosárba
Átvehető: holnap 8:00-tól
Szállításra kész > 5 db
Termékkód: WK226d7c
24" Samsung C24T550
LCD LED monitor - ívelt, Full HD 1920 × 1080, VA, 16:9 képarány, 4ms válaszidő, 75Hz képfrissítési gyakoriság, FreeSync, 8bit színmélység, 250cd/m2 fényerő, DisplayPort 1.2, HDMI 1.4, VGA, fül/fejhallgató kimenet, kontraszt: 3000:1

-6% 63 990 Ft
59 990 Ft áfa nélkül 47 240 Ft
Kosárba
Átvehető: holnap 8:00-tól
Szállításra kész > 5 db
Termékkód: WH603r1a20
32'' LG 32GK650F
LCD LED monitor - Quad HD 2560 × 1440, VA, 16:9 képarány, 5ms válaszidő, 144Hz képfrissítési gyakoriság, FreeSync, 8bit színmélység, 350cd/m2 fényerő, DisplayPort, DisplayPort 1.2, HDMI 1.4, fül/fejhallgató kimenet, állítható magasság, Pivot, VESA, kontraszt: 3000:1

123 390 Ft áfa nélkül 97 160 Ft
Kosárba
Átvehető: holnap 8:00-tól
Szállításra kész 1 db
Termékkód: WK060a1l5z
23.8" Dell Gaming S2421HGF
LCD LED monitor - Full HD 1920 × 1080, TN, 16:9 képarány, 1ms válaszidő, 144Hz képfrissítési gyakoriság, FreeSync, 350cd/m2 fényerő, DisplayPort, HDMI 1.4, fül/fejhallgató kimenet, állítható magasság, VESA, kontraszt: 1000:1

66 990 Ft áfa nélkül 52 750 Ft
Kosárba
Átvehető: holnap 8:00-tól
Szállításra kész > 5 db
Termékkód: ADL24u20
27" AOC Q27G2U/BK Gaming
LCD LED monitor - Quad HD 2560 × 1440, VA, 16:9 képarány, 1ms válaszidő, 144Hz képfrissítési gyakoriság, FreeSync, 8bit színmélység, 250cd/m2 fényerő, DisplayPort, DisplayPort 1.2, HDMI 2.0, USB, állítható magasság, VESA, kontraszt: 3000:1

Ár több darab vásárlása esetén 99 550 Ft áfa nélkül 78 390 Ft
Kosárba
Átvehető: holnap 8:00-tól
Szállításra kész > 5 db
Termékkód: WK227w9a
24" ASUS VG248QE
LCD LED monitor - Full HD 1920 × 1080, TN, 16:9 képarány, 1ms válaszidő, 144Hz képfrissítési gyakoriság, 8bit színmélység, 350cd/m2 fényerő, DisplayPort, DVI, HDMI 1.4, fül/fejhallgató kimenet, állítható magasság, Pivot, beépített hangszóró,

69 990 Ft áfa nélkül 55 110 Ft
Kosárba
Átvehető: holnap 8:00-tól
Szállításra kész > 5 db
Termékkód: WA039i
27" AOC 27G2U Gaming
LCD LED monitor - Full HD 1920 × 1080, IPS, 16:9 képarány, 1ms válaszidő, 144Hz képfrissítési gyakoriság, 8bit színmélység, 250cd/m2 fényerő, DisplayPort, DisplayPort 1.2, HDMI 1.4, USB, fül/fejhallgató kimenet, állítható magasság, Pivot, beépített hangszóró, VESA, kontraszt: 1000:1

93 590 Ft áfa nélkül 73 690 Ft
Kosárba
Átvehető: holnap 8:00-tól
Szállításra kész > 5 db
Termékkód: WK226d2p
34" Dell Gaming S3422DWG
LCD LED monitor - ívelt, Quad HD 3440 × 1440, VA, 21:9 képarány, ultrawide, 1ms válaszidő, 144Hz képfrissítési gyakoriság, FreeSync, HDR, 400cd/m2 fényerő, DisplayPort 1.4, HDMI 2.0, fül/fejhallgató kimenet, állítható magasság, VESA, kontraszt: 3000:1

-3% 181 390 Ft
175 490 Ft áfa nélkül 138 180 Ft
Kosárba
Átvehető: holnap 8:00-tól
Szállításra kész > 5 db
Termékkód: ADL34u27f
32" Samsung C32T550
LCD LED monitor - ívelt, Full HD 1920 × 1080, VA, 16:9 képarány, 4ms válaszidő, 75Hz képfrissítési gyakoriság, FreeSync, 8bit színmélység, 250cd/m2 fényerő, DisplayPort 1.4, HDMI 2.0, VGA, fül/fejhallgató kimenet, beépített hangszóró, kontraszt: 3000:1

Ár több darab vásárlása esetén 91 670 Ft áfa nélkül 72 180 Ft
Kosárba
Átvehető: holnap 8:00-tól
Szállításra kész > 5 db
Termékkód: WH605h6d
32" LG ultragear 32GN500-B
LCD LED monitor - Full HD 1920 × 1080, VA, 16:9 képarány, 1ms válaszidő, 165Hz képfrissítési gyakoriság, FreeSync, HDR, 300cd/m2 fényerő, DisplayPort 1.4, HDMI 2.0, fül/fejhallgató kimenet, VESA, kontraszt: 3000:1

105 990 Ft áfa nélkül 83 460 Ft
Kosárba
Átvehető: holnap 8:00-tól
Szállításra kész > 5 db
Termékkód: WK060a1l51
27"Acer Nitro VG270UP Gaming
LCD LED monitor - Quad HD 2560 × 1440, IPS, 16:9 képarány, 1ms válaszidő, 144Hz képfrissítési gyakoriság, FreeSync, 6bit színmélység, 350cd/m2 fényerő, DisplayPort 1.2, HDMI 1.4, HDMI 2.0, VESA, kontraszt: 100M:1

149 390 Ft áfa nélkül 117 630 Ft
Kosárba
Átvehető: holnap 8:00-tól
Szállításra kész > 5 db
Termékkód: WO097h6k3
24.5" Acer Predator XN253QPbmiprzx Gaming
LCD LED monitor - Full HD 1920 × 1080, TN, 16:9 képarány, 1ms válaszidő, 144Hz képfrissítési gyakoriság, G-Sync, 8bit színmélység, 400cd/m2 fényerő, DisplayPort, DisplayPort 1.2, HDMI 1.4, USB, fül/fejhallgató kimenet, állítható magasság, Pivot, beépített hangszóró, VESA, kontraszt: 100M:1

129 290 Ft áfa nélkül 101 800 Ft
Kosárba
Átvehető: holnap 8:00-tól
Szállításra kész 2 db
Termékkód: WO100a2a

Gamer monitorok

cikkHogyan csatlakoztassunk laptophoz TV-t vagy monitort? (ÚTMUTATÓ) Kíváncsi vagy, hogyan működik a laptop vagy asztali számítógép összekötése TV-vel vagy monitorral?...
A kijelző frissítési gyakorisága azt jelzi, hogy másodpercenként hányszor rajzolódik át a képernyőn...
Az LG UltraGear sorozat új monitorjai bizonyítják, hogy az IPS technológia ma már ugyanolyan sebességre...
fizetett hirdetésDell Alienware útmutató Kiváló minőségű gaming felszerelésre vágysz, amely a trendeket nem követi hanem alakítja? Akkor kattanj rá...
Az első 8K televízió már megvásárolható. Ezúttal bemutatjuk, hogy mit jelent a 8K felbontás, hogyan néz ki...
A korszerű videokártyával rendelkező erőteljes játékgép csak részleges garancia a sima játékélményre. A...
További cikkek Összes cikk

Gamer monitorok

Érdemes megvizsgálni, hogy tevődik össze a gaming monitorok osztálya az ár alapján.

Gamer monitor ár szerint – a legolcsóbbak

Ha ki szeretnénk magunkat próbálgatni a PC játékok terén, de nem szeretnénk kockáztatni, már 40 000 Ft alatt is szert tudunk tenni egy gamer monitorra. Örömteli, hogy ilyen alacsony gaming monitor ár mellett sem kell nélkülöznünk az IPS panelt és több 24 colos modell közül válogathatunk. A belépő szintű gamer monitorok áránál rendkívül minimális a különbség, dönthetünk márka-szimpátia vagy design alapján is.

144Hz monitor – a szabad szemmel látható különbség

A váltás egy hagyományos 60Hz monitorról egy 144Hz monitorra még a tapasztalatlan felhasználó számára is szabad szemmel látható. A 144Hz képfrissítés az a szint, amelyen szinte teljesen eltűnnek az FPS játékok során fellépő képtörések és a shooter játékok során azon a ponton látjuk az ellenfelünket, ahol épp tartózkodik és nem ott, ahol egy pillanattal előbb volt.

Ennek alapján rendkívül kedvező ár/érték aránnyal rendelkeznek a 144Hz monitorok és a gyártók igyekeznek kiszolgálni a megnövekedett igényt ezen termékek iránt. A gamer monitorok jelentős hányada tartozik a 144Hz monitorok halmazába:

Monitorok árai
144Hz monitorok aránya

144Hz monitor ár szerint – a legdrágábbak

Egyértelműen kijelenthető, hogy a 144Hz monitorok ár szerinti ranglistáját a tradicionális gamer szériák birtokolják (pl. Acer Predator). Ezen a szinten olyan prémium gaming kijelzőket találunk, amelyek gond nélkül megállják a helyüket egyéb felhasználási területeken is, találhatunk köztük 4K felbontású UHD monitorokkal és nem ritka az IPS panel sem. Azonban a kialakításról, dizájnról és felszereltségről ordít, hogy a 144Hz monitorok zászlóshajóiról van szó.

144Hz monitor ár szerint – a legolcsóbbak

Míg a 144Hz monitorok ár szerinti rendezésének egyik felét a hagyományos szériák uralják, a másik oldalon egyéb, kevésbé ismert gyártók érdekes termékeit találjuk. Azonban ezek a modellek mindenki számára elérhetővé tették a 144Hz játékélményt és emiatt rendkívül népszerűek. Minimalista dizájn jellemzi őket és mindent alárendeltek a gyakori képfrissítésnek. Egy 144Hz monitor ára 60 000 Ft kőrül kezdődik.

144Hz monitor ár alapján – a legkeresettebbek

A nagy, tradicionális gyártók is felismerték a közepes- és belépő szintű 144Hz monitorok potenciálját, így többen létrehoztak kisebb méretű, 24 colos modelleket. Az attraktív dizájn és az elvárt technikai paraméterek mellett kaphatunk kijelzőket komoly gaming szériákból is (pl. Zowie by BenQ, Asus TUF).

Hasznosnak találtad ezt az információt?
Ez az űrlap csak a fenti leírásban található információk értékelésére szolgál.
Ha kérdésed van a termékekkel, szolgáltatásokkal, szállítással, vagy egyéb ügyekkel kapcsolatban, keresd fel ügyfélszolgálatunkat.
Mit javíthatnánk benne? Hiányolsz valamit? Valami rosszul van feltüntetve? Oszd meg velünk.

Termék neve:

Megjegyzés (link, PartNumber, stb.):

Tekintsd meg a legolcsóbb termékeket a következő kategóriában: olcsó gamer monitorok A termékeket a legnépszerűbbtől a legkevésbé kedveltig rendezve ebben a kategóriában találod: legnépszerűbb, legjobb gamer monitorok A vásárlóink körében legnépszerűbb termékeket itt találhatod: gamer monitorok vélemények

27 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Alza fiókom Bejelentkezés Cégeknek Hogyan vásárolj Rólunk
Szállítás ide:
P-DC1-WEB00
27 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és az Ön beleegyezésével weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadja a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési hálózatokon.
További információ Kevesebb információ