Plusz egy év jótállás egyes televíziók mellé

Fülhallgatók

A fülhallgatók apró és könnyű audio és multimédia eszközök. Ideálisak utazáskor, kültéri használatkor és aktív sportos életmód során.

Tovább

Fülhallgatók rendeltetés szerint

Az ideális fülhallgató kiválasztását ajánlatos az alapján kezdeni, milyen felhasználási terület lesz az uralkodó, milyen környezetben fogjuk őket használni.

Fülhallgatók mobiltelefonhoz és utazáshoz

Ha utazáshoz választunk fülhallgatót, fontosak a méretek és a súly, ezért ilyen célokra ideálisak a hallójárati vagy a hallójárathoz illeszkedő fülhallgatók. Ha rendszeres telefonbeszélgetésekkel is számolunk, akkor mindenféleképpen válasszunk mikrofonos fülhallgatót. A fülhallgatók nagyjából 90%-a rendelkezik valamilyen típusú mikrofonnal, tehát ezek az apró headsetek mind alkalmasak kapcsolattartásra.

i

A True wireless fülhallgatók különlegessége a töltőtok, amely nem csak az egységek tárolását és védelmét biztosítja, hanem tölti is a fülhallgatókat.

Sport fülhallgatók

Sportoláshoz az in-ear, hallójárati fülhallgatókat tudjuk javasolni. Hála a különböző anyagú és méretű gumiharangoknak, biztosan ülnek a fülben és minimális felületen érintkeznek a bőrrel, ezáltal csökkentve a súrlódásokat és az izzadás mértékét.

Fülhallgatók futáshoz

Néhány in-ear fülhallgató használatát segíti a fülkampó is, ami még biztosabb tartást tesz lehetővé. Azonban az ilyen fülhallgatóknál intenzívebb izzadás is felmerülhet, ezért elvárható egy bizonyos vízállósági védelem. Futáshoz tökéletesek az IPX-4 szabvánnyal rendelkező fülhallgatók, amelyek az izzadság és enyhébb esőzés ellen is védelmet nyújtanak.

i

Bone conduction fülhallgatók – speciális csontrezgéses sport fülhallgatók, amelyek nem a hallójárathoz, hanem az arccsontokhoz simulnak, szabadon hagyva a fület. Rezgések alapján érzékeljük a zenét, mialatt tökéletesen érzékeljük a környezeti zajokat is.

Gamer fülhallgatók

Gamer headset alatt mindenki nagy, fület teljesen befedő fejhallgatót képzel el. Azonban léteznek hallójárati, kevésbé hivalkodó, könnyen hordozható gamer fülhallgatók is. A gamer fulhallgatók kivétel nélkül vezetékes formában vannak jelen a piacon. Kifejezetten ideálisak hordozható játékkonzolokhoz, mint például a Nintendo Switch.

Gamer fülhallgató
Gamer fülhallgató

Mikrofonos fülhallgatók

A mikrofonos fülhallgatók telefonhoz, tablethez ideálisak, telefonbeszélgetéshez nem kell a mobilunkhoz nyúlni, tudunk hívást fogadni a headset segítségével. A mikrofon a vezetéken foglal helyet vagy a fülhallgató testébe van integrálva.

További fülhallgató paraméterek

A felhasználási területen kívül, más szempontok alapján is tudjuk osztályozni a fülhallgatókat, ami elsősorban a forma és a kapcsolódás típusa vagy különböző kiegészítő funkciók.

Fülhallgató alaptípusok

A fülhallgatók abszolút elementáris osztályozó tényezője a hallójárathoz viszonyított pozíció. Ez alapján két csoportba tudjuk őket sorolni.

Hallójárati in-ear fülhallgatók

A legtöbb fülhallgató ebbe a csoportba tartozik. Legnagyobb előnyük az effektív zajszűrés. Különböző méretű és cserélhető gumiharangoknak köszönhetően kényelmesebb a viseletük és biztosabban ülnek a fülben, mint az uniformizált méretű, hallójárathoz illeszkedő fülhallgatók. Aki számára fontos az aktív zajszűrés, csak az in-ear fülhallgatók közül válogasson.

Hallójárat bejáratához illeszkedő fülhallgatók (earbuds)

A hallójárati fülhallgatókkal szemben kisebbségben vannak, kényelmes viselésük nagyban függ a fülformától. Azok a felhasználók részesítik őket előnyben, akik szándékosan nem szeretnék kizárni a környezeti zajokat. Köztük talán a legismertebbek az Apple EarPods fülhallgatók, amelyek mint kötelező kiegészítők, az összes iPhone dobozában megtalálhatók.

earbuds fülhallgatók
Hallójárathoz illeszkedő fülhallgatók (earbuds)

in-ear fülhallgatók
Hallójárati in-ear fülhallgatók

Fülhallgató csatlakozás

Ezesetben is két alaptípust tudunk megállapítani, amelyek között a határ elég képlékeny, néhány fülhallgató mindkét csoportba befér.

Vezetékes fülhallgatók

A legolcsóbb fülhallgatók vezetékes modellek, azonban maga a vezeték semmiképp sem utalás az alacsony minőségre. A vezetékes fülhallgatók esetében nem kell foglalkoznunk Bluetooth szabványokkal, instabil kapcsolattal vagy kompatibilitási problémákkal, a 3,5 mm Jack dugó segítségével különböző eszközökhöz csatlakoztathatók.

Egyértelmű a 3,5 mm Jack konnektor dominanciája, azonban kaphatók egyéb csatlakozókkal ellátott vezetékes fülhallgatók is, ami egyfajta válasz a mobiltelefonok között tapasztalható trendekre. Így jelentek meg a vezetékes fülhallgatók között az USB-C vagy Lightning csatlakozóval szerelt típusok.

Csatlakozás PC és laptop¹ Telefon MP3 lejátszó
3,5mm Jack
Bluetooth
Lightning MacBook Air Retina iPhone², iPad³

¹Abban az esetben, ha a PC nem támogatja a Bluetooth kacsolatot segíthet egy Bluetooth adapter.
²iPhone 7 és újabb.
³iPad 4 és újabb.

Fülhallgató konstrukció

Ugyanúgy, mint a fejhallgatók esetében, a fülhallgatóknál is különböző hangszigetelési szinteket tudunk megállapítani.

  • Zárt fülhallgatók – tekintettel az in-ear kialakításra, magától értetődik az ilyen típusú fülhallgató hangszigetelési tulajdonsága. Szinte teljesen kizárják a környezeti zajokat.
  • Nyitott fülhallgatók – az earbuds típusoknál gyakoribb, de léteznek olyan nyitott in-ear fülhallgatók, amelyek segítségével kapcsolatot tudunk tartani a környezetünkkel is.
  • Félig zárt fülhallgatók – kompromisszumos megoldás, szintén ritka, nem zárja ki teljesen a környezeti zajokat.

Érdekes és hasznos fülhallgató tulajdonságok

  • Hangerőszabályozás – leggyakrabban a vezetéken elhelyezett kezelőfelületen kap helyet.
  • AptX és AAC codec – a Bluetooth fülhallgatók esetében fontos tényező, az ilyen jelölésű modellek kínálják a legjobb hangminőséget.
  • NFC – szintén a Bluetooth fülhallgatók esetében találkozhatunk ezzel a hasznos funkcióval, a kapcsolódáshoz elég a fülhallgatót a telefon közelébe hozni és egyből megtörténik a csatlakozás.

Fülhallgató ár szerint

A fülhallgatók ára 1500 Ft körül kezdődik, az ár szerinti rendezés elején a vezetékes fülhallgatók foglalnak helyet. Ezen a szinten 3,5 mm Jack dugós, átlagos hangzási eredményeket nyújtó fülhallgatókat találunk alkalmi zenehallgatáshoz, de 2000 Ft körül már megjelennek a mikrofonos változatok is, így kapunk egy nagyon olcsó praktikus headsetet.

A fülhallgatók ár szerinti rangsorának másik végén a prémium audio márkák TWS fülhallgatói vannak. A kiváló hangzási jellemzőkhöz minőségi anyaghasználat és vízállóság is párosulhat. A drága új generációs True Wireless fülhallgatók az üzemidő terén is kimagasló értékeket produkálnak.

A leírás elrejtése
Hasznosnak találtad ezt az információt?
Ez az űrlap csak a fenti leírásban található információk értékelésére szolgál.
Ha kérdésed van a termékekkel, szolgáltatásokkal, szállítással, vagy egyéb ügyekkel kapcsolatban, keresd fel ügyfélszolgálatunkat.
Mit javíthatnánk benne? Hiányolsz valamit? Valami rosszul van feltüntetve? Oszd meg velünk.

Legtöbbet eladott

1.
Apple AirPods Pro 2021 Szállításra kész > 5 db és akár ma a Budapest - bemutatóterem átvevőhelyen
Vezeték nélküli fül-/fejhallgató - mikrofonos, True Wireless, hallójárati (in-ear) zárt, Bluetooth 5.0, aktív zajszűrő (ANC), Ambient sound, Hi-Res audio, hangsegéd, számok közötti váltás, hívások fogadása, IPX4 védelem, 24 óra akkumulátor-üzemidő (4,5 óra+19,5 óra)
88 390 Ft

2.
Sony True Wireless WF-1000XM4, fekete, 2021-es modell Szállításra kész > 5 db és 2 átvevőhelyen
Vezeték nélküli fül-/fejhallgató - mikrofonos, True Wireless, hallójárati (in-ear) zárt, Bluetooth 5.2, AAC, LDAC és SBC támogatása, aktív zajszűrő (ANC), hangsegéd, számok közötti váltás, hívások fogadása, hangerőszabályzós, IPX4 védelem, 20 Hz-40000 Hz frekvenciatartomány, 6 mm-es hangszóró, 24 óra akkumulátor-üzemidő (8 óra+16 óra)
84 690 Ft

3.
Apple EarPods Lightning csatlakozóval Szállításra kész > 10 db és 2 átvevőhelyen
Fej-/fülhallgató - mikrofonos, hallójárathoz illeszkedő (earbuds) zárt, Lightning, hangerőszabályzós, 1,2 m-es kábel,
8 590 Ft

Még több
1 095 termék
Classic Kategória
JBL Wave 200TWS fekete - Vezeték nélküli fül-/fejhallgató
Típusok
JBL Wave 200TWS fekete
Vezeték nélküli fül-/fejhallgató - mikrofonos, True Wireless, hallójárati (in-ear) félig zárt, Bluetooth 5.0, hangsegéd, számok közötti váltás, hívások fogadása, IPX2 védelem, 20 Hz-20000 Hz frekvenciatartomány, 108 dB/mW érzékenység, 16 Ohm impedancia, 8 mm-es hangszóró, 20 óra akkumulátor-üzemidő (5 óra+15 óra)

19 990 Ft
Átvehető: holnap 8:00-tól
Szállításra kész > 5 db
Termékkód: JJ092q1b2k10
Arany középút
Jabra Elite 4 Active fekete - Vezeték nélküli fül-/fejhallgató
Típusok
Jabra Elite 4 Active fekete
Vezeték nélküli fül-/fejhallgató - mikrofonos, True Wireless, hallójárati (in-ear) zárt, Bluetooth 5.2, aptX és SBC támogatása, hangsegéd, számok közötti váltás, hívások fogadása, hangerőszabályzós, IPx7 védelem - vízálló és izzadságálló, 20 Hz-20000 Hz frekvenciatartomány, 118 dB/mW érzékenység, 6 mm-es hangszóró, 28 óra akkumulátor-üzemidő (7 óra+21 óra)

44 990 Ft
Átvehető: holnap 8:00-tól
Szállításra kész > 5 db
Termékkód: JAB1070b5a
Premium Kategória
Apple AirPods 2021
Vezeték nélküli fül-/fejhallgató - mikrofonos, True Wireless, hallójárathoz illeszkedő (earbuds) zárt, Bluetooth 5.0, Ambient sound, Hi-Res audio, hangsegéd, számok közötti váltás, hívások fogadása, IPX4 védelem, 30 óra akkumulátor-üzemidő (6 óra+24 óra)

71 990 Ft 72 790 Ft
Átvehető: holnap 8:00-tól
Szállításra kész > 5 db
Termékkód: JA940i3d
Sony True Wireless WF-1000XM4, fekete, 2021-es modell - Vezeték nélküli fül-/fejhallgató
Típusok
Sony True Wireless WF-1000XM4, fekete, 2021-es modell
Vezeték nélküli fül-/fejhallgató - mikrofonos, True Wireless, hallójárati (in-ear) zárt, Bluetooth 5.2, AAC, LDAC és SBC támogatása, aktív zajszűrő (ANC), hangsegéd, számok közötti váltás, hívások fogadása, hangerőszabályzós, IPX4 védelem, 20 Hz-40000 Hz frekvenciatartomány, 6 mm-es hangszóró, 24 óra akkumulátor-üzemidő (8 óra+16 óra)

84 690 Ft
Átvehető: holnap 8:00-tól
Szállításra kész > 5 db
Termékkód: RO972j0c1
Apple AirPods Pro 2021
Vezeték nélküli fül-/fejhallgató - mikrofonos, True Wireless, hallójárati (in-ear) zárt, Bluetooth 5.0, aktív zajszűrő (ANC), Ambient sound, Hi-Res audio, hangsegéd, számok közötti váltás, hívások fogadása, IPX4 védelem, 24 óra akkumulátor-üzemidő (4,5 óra+19,5 óra)

88 390 Ft
Átvehető: holnap 8:00-tól
Szállításra kész > 5 db
Termékkód: JA940i4a
Sennheiser MOMENTUM True wireless 3 grafit - Vezeték nélküli fül-/fejhallgató
Típusok
Sennheiser MOMENTUM True wireless 3 grafit
Vezeték nélküli fül-/fejhallgató - mikrofonos, True Wireless, hallójárati (in-ear) zárt, Bluetooth 5.2, AAC, aptX és SBC támogatása, aktív zajszűrő (ANC), powerbank, számok közötti váltás, hívások fogadása, hangerőszabályzós, IPX4 védelem, 5 Hz-21000 Hz frekvenciatartomány, 7 mm-es hangszóró, 35 óra akkumulátor-üzemidő (7 óra+28 óra)

94 990 Ft
Átvehető: holnap 8:00-tól
Szállításra kész > 5 db
Termékkód: JM166t2f
JBL Wave 200TWS fehér - Vezeték nélküli fül-/fejhallgató
Típusok
JBL Wave 200TWS fehér
Vezeték nélküli fül-/fejhallgató - mikrofonos, True Wireless, hallójárati (in-ear) félig zárt, Bluetooth 5.0, hangsegéd, számok közötti váltás, hívások fogadása, IPX2 védelem, 20 Hz-20000 Hz frekvenciatartomány, 108 dB/mW érzékenység, 16 Ohm impedancia, 8 mm-es hangszóró, 20 óra akkumulátor-üzemidő (5 óra+15 óra)

19 990 Ft
Átvehető: holnap 8:00-tól
Szállításra kész > 5 db
Termékkód: JJ092q1b2k11
JBL Tune 230NC TWS fehér - Vezeték nélküli fül-/fejhallgató
Típusok
JBL Tune 230NC TWS fehér
Vezeték nélküli fül-/fejhallgató - mikrofonos, True Wireless, hallójárati (in-ear) zárt, Bluetooth 5.2, aktív zajszűrő (ANC), hangsegéd, számok közötti váltás, hívások fogadása, IPX4 védelem, 20 Hz-20000 Hz frekvenciatartomány, 105 dB/mW érzékenység, 16 Ohm impedancia, 6 mm-es hangszóró, 40 óra akkumulátor-üzemidő (10 óra+30 óra)

33 690 Ft
Átvehető: holnap 8:00-tól
Szállításra kész > 5 db
Termékkód: JJ092q1a9g4
Apple AirPods
Vezeték nélküli fül-/fejhallgató - mikrofonos, True Wireless, hallójárathoz illeszkedő (earbuds) zárt, Bluetooth 5.0, Ambient sound, Hi-Res audio, hangsegéd, számok közötti váltás, hívások fogadása, 24 óra akkumulátor-üzemidő (5 óra+19 óra)

Leárazás -4 %
51 590 Ft 53 590 Ft
Átvehető: holnap 8:00-tól
Szállításra kész > 5 db
Termékkód: JA940i1a
JBL Tune 230NC TWS fekete - Vezeték nélküli fül-/fejhallgató
Típusok
JBL Tune 230NC TWS fekete
Vezeték nélküli fül-/fejhallgató - mikrofonos, True Wireless, hallójárati (in-ear) zárt, Bluetooth 5.2, aktív zajszűrő (ANC), hangsegéd, számok közötti váltás, hívások fogadása, IPX4 védelem, 20 Hz-20000 Hz frekvenciatartomány, 105 dB/mW érzékenység, 16 Ohm impedancia, 6 mm-es hangszóró, 40 óra akkumulátor-üzemidő (10 óra+30 óra)

33 690 Ft
Átvehető: holnap 8:00-tól
Szállításra kész > 5 db
Termékkód: JJ092q1a9g1
Sony True Wireless WF-1000XM4, ezüst, 2021-es modell - Vezeték nélküli fül-/fejhallgató
Típusok
Sony True Wireless WF-1000XM4, ezüst, 2021-es modell
Vezeték nélküli fül-/fejhallgató - mikrofonos, True Wireless, hallójárati (in-ear) zárt, Bluetooth 5.2, AAC, LDAC és SBC támogatása, aktív zajszűrő (ANC), hangsegéd, számok közötti váltás, hívások fogadása, hangerőszabályzós, IPX4 védelem, 20 Hz-40000 Hz frekvenciatartomány, 6 mm-es hangszóró, 24 óra akkumulátor-üzemidő (8 óra+16 óra)

83 990 Ft
Átvehető: holnap 8:00-tól
Szállításra kész > 5 db
Termékkód: RO972j0c2
ASUS ROG CETRA TRUE WIRELESS
Vezeték nélküli fül-/fejhallgató - mikrofonos, True Wireless, hallójárati (in-ear) zárt, Bluetooth 5.0, USB-C, PC-hez, aktív zajszűrő (ANC), játék mód, számok közötti váltás, hívások fogadása, hangerőszabályzós, IPX4 védelem, 20 Hz-20000 Hz frekvenciatartomány, 38 dB/mW érzékenység, 10 mm-es hangszóró, 27 óra akkumulátor-üzemidő

51 290 Ft
Átvehető: holnap 8:00-tól
Szállításra kész > 5 db
Termékkód: NM362a9a
Apple EarPods Lightning csatlakozóval
Fej-/fülhallgató - mikrofonos, hallójárathoz illeszkedő (earbuds) zárt, Lightning, hangerőszabályzós, 1,2 m-es kábel,

8 590 Ft
Átvehető: holnap 8:00-tól
Szállításra kész > 10 db
Termékkód: JA934i
Beats Fit Pro - Beats Black - Vezeték nélküli fül-/fejhallgató
Típusok
Beats Fit Pro - Beats Black
Vezeték nélküli fül-/fejhallgató - mikrofonos, True Wireless, hallójárati (in-ear) félig zárt, Bluetooth aktív zajszűrő (ANC), hangsegéd, IPX4 védelem, 24 óra akkumulátor-üzemidő (6 óra+18 óra)

82 890 Ft
Átvehető: holnap 8:00-tól
Szállításra kész > 5 db
Termékkód: MON303t1
JBL Tune 230NC TWS homok - Vezeték nélküli fül-/fejhallgató
Típusok
JBL Tune 230NC TWS homok
Vezeték nélküli fül-/fejhallgató - mikrofonos, True Wireless, hallójárati (in-ear) zárt, Bluetooth 5.2, aktív zajszűrő (ANC), hangsegéd, számok közötti váltás, hívások fogadása, IPX4 védelem, 20 Hz-20000 Hz frekvenciatartomány, 105 dB/mW érzékenység, 16 Ohm impedancia, 6 mm-es hangszóró, 40 óra akkumulátor-üzemidő (10 óra+30 óra)

33 690 Ft
Átvehető: holnap 8:00-tól
Szállításra kész > 5 db
Termékkód: JJ092q1a9g3
Sennheiser MOMENTUM True wireless 3 black - Vezeték nélküli fül-/fejhallgató
Típusok
Sennheiser MOMENTUM True wireless 3 black
Vezeték nélküli fül-/fejhallgató - mikrofonos, True Wireless, hallójárati (in-ear) zárt, Bluetooth 5.2, AAC, aptX és SBC támogatása, aktív zajszűrő (ANC), powerbank, számok közötti váltás, hívások fogadása, hangerőszabályzós, IPX4 védelem, 5 Hz-21000 Hz frekvenciatartomány, 7 mm-es hangszóró, 35 óra akkumulátor-üzemidő (7 óra+28 óra)

94 990 Ft
Átvehető: holnap 8:00-tól
Szállításra kész > 5 db
Termékkód: JM166t2d
Huawei FreeBuds 4i Carbon Black - Vezeték nélküli fül-/fejhallgató
Típusok
Huawei FreeBuds 4i Carbon Black
Vezeték nélküli fül-/fejhallgató - mikrofonos, True Wireless, hallójárati (in-ear) zárt, Bluetooth 5.2, AAC és SBC támogatása, aktív zajszűrő (ANC), számok közötti váltás, hívások fogadása, IPX4 védelem, 20 Hz-20000 Hz frekvenciatartomány, 10 mm-es hangszóró, 22 óra akkumulátor-üzemidő (10 óra+12 óra)

25 590 Ft
Átvehető: holnap 8:00-tól
Szállításra kész > 5 db
Termékkód: HU5012a1f2
JBL Tune 230NC TWS kék - Vezeték nélküli fül-/fejhallgató
Típusok
JBL Tune 230NC TWS kék
Vezeték nélküli fül-/fejhallgató - mikrofonos, True Wireless, hallójárati (in-ear) zárt, Bluetooth 5.2, aktív zajszűrő (ANC), hangsegéd, számok közötti váltás, hívások fogadása, IPX4 védelem, 20 Hz-20000 Hz frekvenciatartomány, 105 dB/mW érzékenység, 16 Ohm impedancia, 6 mm-es hangszóró, 40 óra akkumulátor-üzemidő (10 óra+30 óra)

33 690 Ft
Átvehető: holnap 8:00-tól
Szállításra kész > 5 db
Termékkód: JJ092q1a9g2
Xiaomi Redmi Buds 3
Vezeték nélküli fül-/fejhallgató - mikrofonos, True Wireless, hallójárathoz illeszkedő (earbuds) zárt, Bluetooth 5.2, aptX támogatása, számok közötti váltás, hívások fogadása, IPx5 védelem, 12 mm-es hangszóró, 20 óra akkumulátor-üzemidő (5 óra+15 óra)

12 090 Ft
Átvehető: holnap 8:00-tól
Szállításra kész > 5 db
Termékkód: XI300m23
Skullcandy DIME True Wireless fekete
Vezeték nélküli fül-/fejhallgató - mikrofonos, True Wireless, hallójárati (in-ear) félig zárt, Bluetooth 5.0, SBC támogatása, hangsegéd, számok közötti váltás, hívások fogadása, hangerőszabályzós, IPX4 védelem, 20 Hz-20000 Hz frekvenciatartomány, 83 dB/mW érzékenység, 16 Ohm impedancia, 12 óra akkumulátor-üzemidő (3,5 óra+8,5 óra)

13 290 Ft
Átvehető: holnap 8:00-tól
Szállításra kész > 5 db
Termékkód: KK02013a
Beats Studio Buds fehér
Vezeték nélküli fül-/fejhallgató - mikrofonos, True Wireless, hallójárati (in-ear) zárt, Bluetooth aktív zajszűrő (ANC), Ambient sound, hangsegéd, számok közötti váltás, hívások fogadása, hangerőszabályzós, IPX4 védelem, 24 óra akkumulátor-üzemidő (8 óra+16 óra)

57 990 Ft
Átvehető: holnap 8:00-tól
Szállításra kész > 5 db
Termékkód: MON302n02
JLAB Go Air Sport True Wireless Headphones Graphite - Vezeték nélküli fül-/fejhallgató
Típusok
JLAB Go Air Sport True Wireless Headphones Graphite
Vezeték nélküli fül-/fejhallgató - mikrofonos, True Wireless, fülkampókkal nyitott, Bluetooth 5.1, AAC és SBC támogatása, számok közötti váltás, hívások fogadása, hangerőszabályzós, IPx5 védelem, 20 Hz-20000 Hz frekvenciatartomány, 103 dB/mW érzékenység, 16 Ohm impedancia, 32 óra akkumulátor-üzemidő (8 óra+24 óra)

15 990 Ft
Átvehető: holnap 8:00-tól
Szállításra kész > 5 db
Termékkód: J0LAB8l
Xiaomi Mi True Wireless Earphones 2 S
Vezeték nélküli fül-/fejhallgató - mikrofonos, True Wireless, hallójárathoz illeszkedő (earbuds) Bluetooth hangsegéd, hívások fogadása, 20 Hz-20000 Hz frekvenciatartomány, 120 dB/mW érzékenység, 32 Ohm impedancia, 14,2 mm-es hangszóró,

24 390 Ft
Átvehető: holnap 8:00-tól
Szállításra kész > 5 db
Termékkód: XIAhe22
Beats Studio Buds fekete
Vezeték nélküli fül-/fejhallgató - mikrofonos, True Wireless, hallójárati (in-ear) zárt, Bluetooth aktív zajszűrő (ANC), Ambient sound, hangsegéd, számok közötti váltás, hívások fogadása, hangerőszabályzós, IPX4 védelem, 24 óra akkumulátor-üzemidő (8 óra+16 óra)

57 990 Ft
Átvehető: holnap 8:00-tól
Szállításra kész > 5 db
Termékkód: MON302n01

Fülhallgatók

audióSony WH-1000XM5 (BEMUTATÓ): az év fejhallgatója a népszerű japán gyártótól? A Sony WH1000X5 a csúcskategóriás vezeték nélküli Bluetooth-fejhallgatók népszerű termékcsaládját hivatott...
Nézzük meg, hogyan lehet a saját igényeinknek megfelelő fejhallgatót választani. Tanácsot adunk, hogyan...
A Xiaomi márka nem véletlenül az egyik legértékesebb startup cég a piacon napjainkban, hiszen a...
MAXimális LAMAX kedvezmények Ne maradj le a MAXimális LAMAX kedvezményekről. Páratlan lehetőség fülhallgató, akciókamera, hangszóró...
Ha azt tervezi, hogy sportos vagy elegáns minőségi fejhallgatót vásárolna vagy minőségi felszereltséget...
További cikkek

Fülhallgatók

A Fülhallgatók kategóriában összesen 1095 termék közül válogathatsz online boltunkban. Rendelésedet hétköznapokon 2 napon belül házhoz szállítjuk. A Budapest több pontján elérhető AlzaBoxokból már másnap felveheted a rendelésed, de ellátogathatsz áruházunkba is.

Termék neve:

Megjegyzés (link, PartNumber, stb.):

Tekintsd meg a legolcsóbb termékeket a következő kategóriában: olcsó fülhallgatók Az ár alapján a legdrágábbtól csökkenő sorrendbe rendezett termékeket keresd ennél a kategóriánál: legdrágább fülhallgatók A termékeket a legnépszerűbbtől a legkevésbé kedveltig rendezve ebben a kategóriában találod: legnépszerűbb, legjobb fülhallgatók A vásárlóink körében legnépszerűbb termékeket itt találhatod: fülhallgatók vélemények

28 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
P-DC1-WEB15
28 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ