A május 28. és 29. ünnepnapok miatt üzleteink zárva tartanak, azonban még mindig kényelmesen vásárolhatsz online.

Fülhallgatók

Termékkatalógus
Ár
-
Elérhetőség
Termék állapota
Kialakítás
Fület befedő (over-ear)
(3)
Fülre illeszkedő (on-ear)
(8)
Hallójárati (in-ear)
(692)
Hallójárathoz illeszkedő (earbuds)
(205)
Fülkampókkal
(44)
Csontrezgéses
(3)
Kapcsolat típusa
3,5 mm Jack
(98)
Bluetooth
(846)
USB Type-A
(4)
USB-C
(60)
Rádiófrekvenciás
(7)
Funkciók
Hívásfogadás
(802)
Számok közötti váltás
(713)
Hangerőszabályzás
(554)
Hangsegéd
(487)
Aktív zajszűrő (ANC)
(335)
Szín
Bézs
(17)
Fehér
(222)
Fekete
(458)
Piros
(17)
Lila
(22)
Barna
(1)
Kék
(83)
Narancssárga
(5)
Rózsaszín
(34)
Ezüst
(17)
Szürke
(60)
Zöld
(25)
Arany
(17)
Sárga
(5)

A fülhallgatók apró és könnyű audio és multimédia eszközök. Ideálisak utazáskor, kültéri használatkor és aktív sportos életmód során.

Tovább

Fülhallgatók rendeltetés szerint

Az ideális fülhallgató kiválasztását ajánlatos az alapján kezdeni, milyen felhasználási terület lesz az uralkodó, milyen környezetben fogjuk őket használni.

Fülhallgatók mobiltelefonhoz és utazáshoz

Ha utazáshoz választunk fülhallgatót, fontosak a méretek és a súly, ezért ilyen célokra ideálisak a hallójárati vagy a hallójárathoz illeszkedő fülhallgatók. Ha rendszeres telefonbeszélgetésekkel is számolunk, akkor mindenféleképpen válasszunk mikrofonos fülhallgatót. A fülhallgatók nagyjából 90%-a rendelkezik valamilyen típusú mikrofonnal, tehát ezek az apró headsetek mind alkalmasak kapcsolattartásra.

i

A True wireless fülhallgatók különlegessége a töltőtok, amely nem csak az egységek tárolását és védelmét biztosítja, hanem tölti is a fülhallgatókat.

Sport fülhallgatók

Sportoláshoz az in-ear, hallójárati fülhallgatókat tudjuk javasolni. Hála a különböző anyagú és méretű gumiharangoknak, biztosan ülnek a fülben és minimális felületen érintkeznek a bőrrel, ezáltal csökkentve a súrlódásokat és az izzadás mértékét.

Fülhallgatók futáshoz

Néhány in-ear fülhallgató használatát segíti a fülkampó is, ami még biztosabb tartást tesz lehetővé. Azonban az ilyen fülhallgatóknál intenzívebb izzadás is felmerülhet, ezért elvárható egy bizonyos vízállósági védelem. Futáshoz tökéletesek az IPX-4 szabvánnyal rendelkező fülhallgatók, amelyek az izzadság és enyhébb esőzés ellen is védelmet nyújtanak.

i

Bone conduction fülhallgatók – speciális csontrezgéses sport fülhallgatók, amelyek nem a hallójárathoz, hanem az arccsontokhoz simulnak, szabadon hagyva a fület. Rezgések alapján érzékeljük a zenét, mialatt tökéletesen érzékeljük a környezeti zajokat is.

Gamer fülhallgatók

Gamer headset alatt mindenki nagy, fület teljesen befedő fejhallgatót képzel el. Azonban léteznek hallójárati, kevésbé hivalkodó, könnyen hordozható gamer fülhallgatók is. A gamer fulhallgatók kivétel nélkül vezetékes formában vannak jelen a piacon. Kifejezetten ideálisak hordozható játékkonzolokhoz, mint például a Nintendo Switch.

Gamer fülhallgató
Gamer fülhallgató

Mikrofonos fülhallgatók

A mikrofonos fülhallgatók telefonhoz, tablethez ideálisak, telefonbeszélgetéshez nem kell a mobilunkhoz nyúlni, tudunk hívást fogadni a headset segítségével. A mikrofon a vezetéken foglal helyet vagy a fülhallgató testébe van integrálva.

További fülhallgató paraméterek

A felhasználási területen kívül, más szempontok alapján is tudjuk osztályozni a fülhallgatókat, ami elsősorban a forma és a kapcsolódás típusa vagy különböző kiegészítő funkciók.

Fülhallgató alaptípusok

A fülhallgatók abszolút elementáris osztályozó tényezője a hallójárathoz viszonyított pozíció. Ez alapján két csoportba tudjuk őket sorolni.

Hallójárati in-ear fülhallgatók

A legtöbb fülhallgató ebbe a csoportba tartozik. Legnagyobb előnyük az effektív zajszűrés. Különböző méretű és cserélhető gumiharangoknak köszönhetően kényelmesebb a viseletük és biztosabban ülnek a fülben, mint az uniformizált méretű, hallójárathoz illeszkedő fülhallgatók. Aki számára fontos az aktív zajszűrés, csak az in-ear fülhallgatók közül válogasson.

Hallójárat bejáratához illeszkedő fülhallgatók (earbuds)

A hallójárati fülhallgatókkal szemben kisebbségben vannak, kényelmes viselésük nagyban függ a fülformától. Azok a felhasználók részesítik őket előnyben, akik szándékosan nem szeretnék kizárni a környezeti zajokat. Köztük talán a legismertebbek az Apple EarPods fülhallgatók, amelyek mint kötelező kiegészítők, az összes iPhone dobozában megtalálhatók.

earbuds fülhallgatók
Hallójárathoz illeszkedő fülhallgatók (earbuds)

in-ear fülhallgatók
Hallójárati in-ear fülhallgatók

Fülhallgató csatlakozás

Ezesetben is két alaptípust tudunk megállapítani, amelyek között a határ elég képlékeny, néhány fülhallgató mindkét csoportba befér.

Vezetékes fülhallgatók

A legolcsóbb fülhallgatók vezetékes modellek, azonban maga a vezeték semmiképp sem utalás az alacsony minőségre. A vezetékes fülhallgatók esetében nem kell foglalkoznunk Bluetooth szabványokkal, instabil kapcsolattal vagy kompatibilitási problémákkal, a 3,5 mm Jack dugó segítségével különböző eszközökhöz csatlakoztathatók.

Egyértelmű a 3,5 mm Jack konnektor dominanciája, azonban kaphatók egyéb csatlakozókkal ellátott vezetékes fülhallgatók is, ami egyfajta válasz a mobiltelefonok között tapasztalható trendekre. Így jelentek meg a vezetékes fülhallgatók között az USB-C vagy Lightning csatlakozóval szerelt típusok.

Csatlakozás PC és laptop¹ Telefon MP3 lejátszó
3,5mm Jack
Bluetooth
Lightning MacBook Air Retina iPhone², iPad³

¹Abban az esetben, ha a PC nem támogatja a Bluetooth kacsolatot segíthet egy Bluetooth adapter.
²iPhone 7 és újabb.
³iPad 4 és újabb.

Fülhallgató konstrukció

Ugyanúgy, mint a fejhallgatók esetében, a fülhallgatóknál is különböző hangszigetelési szinteket tudunk megállapítani.

  • Zárt fülhallgatók – tekintettel az in-ear kialakításra, magától értetődik az ilyen típusú fülhallgató hangszigetelési tulajdonsága. Szinte teljesen kizárják a környezeti zajokat.
  • Nyitott fülhallgatók – az earbuds típusoknál gyakoribb, de léteznek olyan nyitott in-ear fülhallgatók, amelyek segítségével kapcsolatot tudunk tartani a környezetünkkel is.
  • Félig zárt fülhallgatók – kompromisszumos megoldás, szintén ritka, nem zárja ki teljesen a környezeti zajokat.

Érdekes és hasznos fülhallgató tulajdonságok

  • Hangerőszabályozás – leggyakrabban a vezetéken elhelyezett kezelőfelületen kap helyet.
  • AptX és AAC codec – a Bluetooth fülhallgatók esetében fontos tényező, az ilyen jelölésű modellek kínálják a legjobb hangminőséget.
  • NFC – szintén a Bluetooth fülhallgatók esetében találkozhatunk ezzel a hasznos funkcióval, a kapcsolódáshoz elég a fülhallgatót a telefon közelébe hozni és egyből megtörténik a csatlakozás.

Fülhallgató ár szerint

A fülhallgatók ára 1500 Ft körül kezdődik, az ár szerinti rendezés elején a vezetékes fülhallgatók foglalnak helyet. Ezen a szinten 3,5 mm Jack dugós, átlagos hangzási eredményeket nyújtó fülhallgatókat találunk alkalmi zenehallgatáshoz, de 2000 Ft körül már megjelennek a mikrofonos változatok is, így kapunk egy nagyon olcsó praktikus headsetet.

A fülhallgatók ár szerinti rangsorának másik végén a prémium audio márkák TWS fülhallgatói vannak. A kiváló hangzási jellemzőkhöz minőségi anyaghasználat és vízállóság is párosulhat. A drága új generációs True Wireless fülhallgatók az üzemidő terén is kimagasló értékeket produkálnak.

A leírás elrejtése
Hasznosnak találtad ezt az információt?
Ez az űrlap csak a fenti leírásban található információk értékelésére szolgál.
Ha kérdésed van a termékekkel, szolgáltatásokkal, szállítással, vagy egyéb ügyekkel kapcsolatban, keresd fel ügyfélszolgálatunkat.
Mit javíthatnánk benne? Hiányolsz valamit? Valami rosszul van feltüntetve? Oszd meg velünk.

Legtöbbet eladott

1.
Apple AirPods Pro 2022 Szállításra kész > 5 db
Vezeték nélküli fül-/fejhallgató - mikrofonos, True Wireless, hallójárati (in-ear), zárt, Bluetooth 5.3 aktív zajszűrő (ANC), számok közötti váltás, hívásfogadás, hangerőszabályzás, IPX4 védelem, 30 óra akkumulátor-üzemidő (6 óra+24 óra)
-7 %
117 990 Ft
109 990 Ft

2.
Apple EarPods Lightning csatlakozóval Szállításra kész > 10 db
Fej-/fülhallgató - mikrofonos, hallójárathoz illeszkedő (earbuds), zárt Lightning, hangerőszabályzás, 1,2 m-es kábel,
7 990 Ft

3.
Apple AirPods 2019 Szállításra kész > 5 db
Vezeték nélküli fül-/fejhallgató - mikrofonos, True Wireless, hallójárathoz illeszkedő (earbuds), zárt, Bluetooth 5.0 Ambient sound, Hi-Res audio, hangsegéd, számok közötti váltás, hívásfogadás, 24 óra akkumulátor-üzemidő (5 óra+19 óra)
59 990 Ft

Még több
952 termék
Classic Kategória
JBL Wave Buds fekete - Vezeték nélküli fül-/fejhallgató
Típusok
4,2 12×
JBL Wave Buds fekete
Vezeték nélküli fül-/fejhallgató - mikrofonos, True Wireless, hallójárati (in-ear), zárt, Bluetooth 5.2 Ambient sound, hangsegéd, számok közötti váltás, hívásfogadás, hangerőszabályzás, IPX4 védelem, 20-20000 Hz frekvenciatartomány, 100 dB/mW érzékenység, 16 Ohm impedancia, 8 mm-es hangszóró, 32 óra akkumulátor-üzemidő (8 óra+24 óra)
21 900 Ft
Szállításra kész > 5 db
Termékkód: JJ092q1c5bk
Arany középút
JBL Reflect Aero TWS, fekete - Vezeték nélküli fül-/fejhallgató
Típusok
4,8
JBL Reflect Aero TWS, fekete
Vezeték nélküli fül-/fejhallgató - mikrofonos, True Wireless, hallójárati (in-ear), zárt, Bluetooth 5.2 aktív zajszűrő (ANC), hangsegéd, számok közötti váltás, hívásfogadás, 20-20000 Hz frekvenciatartomány, 99 dB/mW érzékenység, 16 Ohm impedancia, 6,8 mm-es hangszóró, 24 óra akkumulátor-üzemidő (8 óra+16 óra)
Leárazás -7 %
55 000 Ft 59 000 Ft
Szállításra kész 2 db
Termékkód: JJ093ae1
Premium Kategória
4,7 81×
Apple AirPods 2021 Lightning töltőtokkal
Vezeték nélküli fül-/fejhallgató - mikrofonos, True Wireless, hallójárathoz illeszkedő (earbuds), zárt, Bluetooth 5.0 Ambient sound, Hi-Res audio, hangsegéd, számok közötti váltás, hívásfogadás, IPX4 védelem, 30 óra akkumulátor-üzemidő (6 óra+24 óra)
78 290 Ft
Szállításra kész > 5 db
Termékkód: JA940i3d0
4,9 264×
Apple AirPods Pro 2022
Vezeték nélküli fül-/fejhallgató - mikrofonos, True Wireless, hallójárati (in-ear), zárt, Bluetooth 5.3 aktív zajszűrő (ANC), számok közötti váltás, hívásfogadás, hangerőszabályzás, IPX4 védelem, 30 óra akkumulátor-üzemidő (6 óra+24 óra)
Leárazás -7 %
109 990 Ft 117 990 Ft
Szállításra kész > 5 db
Termékkód: JA940i4b
4,6 210×
Apple AirPods 2021
Vezeték nélküli fül-/fejhallgató - mikrofonos, True Wireless, hallójárathoz illeszkedő (earbuds), zárt, Bluetooth 5.0 Ambient sound, Hi-Res audio, hangsegéd, számok közötti váltás, hívásfogadás, IPX4 védelem, 30 óra akkumulátor-üzemidő (6 óra+24 óra)
Leárazás -6 %
79 890 Ft 84 990 Ft
Szállításra kész > 5 db
Termékkód: JA940i3d
JBL Wave Flex fekete - Vezeték nélküli fül-/fejhallgató
Típusok
4,4 12×
JBL Wave Flex fekete
Vezeték nélküli fül-/fejhallgató - mikrofonos, True Wireless, hallójárathoz illeszkedő (earbuds), zárt, Bluetooth 5.2 Ambient sound, hangsegéd, számok közötti váltás, hívásfogadás, hangerőszabályzás, IPX4 védelem, 20-20000 Hz frekvenciatartomány, 105 dB/mW érzékenység, 16 Ohm impedancia, 12 mm-es hangszóró, 32 óra akkumulátor-üzemidő (8 óra+24 óra)
Leárazás -12 %
28 900 Ft 32 990 Ft
Szállításra kész > 5 db
Termékkód: JJ092q1c6b
JBL Wave Beam fekete - Vezeték nélküli fül-/fejhallgató
Típusok
4,7
JBL Wave Beam fekete
Vezeték nélküli fül-/fejhallgató - mikrofonos, True Wireless, hallójárati (in-ear), zárt, Bluetooth 5.2 Ambient sound, hangsegéd, számok közötti váltás, hívásfogadás, hangerőszabályzás, IPX4 védelem, 20-20000 Hz frekvenciatartomány, 100 dB/mW érzékenység, 16 Ohm impedancia, 8 mm-es hangszóró, 32 óra akkumulátor-üzemidő (8 óra+24 óra)
Leárazás -14 %
28 900 Ft 33 590 Ft
Szállításra kész > 5 db
Termékkód: JJ092q1c3b
4,7 186×
Apple EarPods Lightning csatlakozóval
Fej-/fülhallgató - mikrofonos, hallójárathoz illeszkedő (earbuds), zárt Lightning, hangerőszabályzás, 1,2 m-es kábel,
7 990 Ft
Szállításra kész > 10 db
Termékkód: JA934i
JBL Wave Buds fehér - Vezeték nélküli fül-/fejhallgató
Típusok
4,2 12×
JBL Wave Buds fehér
Vezeték nélküli fül-/fejhallgató - mikrofonos, True Wireless, hallójárati (in-ear), zárt, Bluetooth 5.2 Ambient sound, hangsegéd, számok közötti váltás, hívásfogadás, hangerőszabályzás, IPX4 védelem, 20-20000 Hz frekvenciatartomány, 100 dB/mW érzékenység, 16 Ohm impedancia, 8 mm-es hangszóró, 32 óra akkumulátor-üzemidő (8 óra+24 óra)
21 900 Ft
Szállításra kész > 5 db
Termékkód: JJ092q1c5wh
4,5 20×
NOTHING Ear (2)
Vezeték nélküli fül-/fejhallgató - mikrofonos, True Wireless, hallójárati (in-ear), zárt, Bluetooth 5.3 AAC és SBC támogatása, aktív zajszűrő (ANC), Hi-Res audio, hangsegéd, hangerőszabályzás, IPx5 védelem, 20-200000 Hz frekvenciatartomány, 107,5 dB/mW érzékenység, 11,6 mm-es hangszóró, 35 óra akkumulátor-üzemidő (6,3 óra+36 óra)
62 990 Ft
Szállításra kész > 5 db
Termékkód: NOTHa04
4,8 1401×
Apple AirPods 2019
Vezeték nélküli fül-/fejhallgató - mikrofonos, True Wireless, hallójárathoz illeszkedő (earbuds), zárt, Bluetooth 5.0 Ambient sound, Hi-Res audio, hangsegéd, számok közötti váltás, hívásfogadás, 24 óra akkumulátor-üzemidő (5 óra+19 óra)
59 990 Ft
Szállításra kész > 5 db
Termékkód: JA940i1a
JBL Reflect Flow Pro fekete - Vezeték nélküli fül-/fejhallgató
Típusok
4,1 12×
JBL Reflect Flow Pro fekete
Vezeték nélküli fül-/fejhallgató - mikrofonos, True Wireless, hallójárati (in-ear), zárt, Bluetooth 5.0 aktív zajszűrő (ANC), Ambient sound, játék mód, hangsegéd, számok közötti váltás, hívásfogadás, hangerőszabályzás, IPx8 védelem - vízálló és izzadságálló, 20-20000 Hz frekvenciatartomány, 100 dB/mW érzékenység, 16 Ohm impedancia, 6,8 mm-es hangszóró, 30 óra akkumulátor-üzemidő (10 óra+20 óra)
59 990 Ft
Szállításra kész > 5 db
Termékkód: JJ093ad1
JBL Reflect Flow Pro kék - Vezeték nélküli fül-/fejhallgató
Típusok
4,1 12×
JBL Reflect Flow Pro kék
Vezeték nélküli fül-/fejhallgató - mikrofonos, True Wireless, hallójárati (in-ear), zárt, Bluetooth 5.0 aktív zajszűrő (ANC), Ambient sound, hangsegéd, számok közötti váltás, hívásfogadás, hangerőszabályzás, IPx8 védelem - vízálló és izzadságálló, 20-20000 Hz frekvenciatartomány, 100 dB/mW érzékenység, 16 Ohm impedancia, 6,8 mm-es hangszóró, 30 óra akkumulátor-üzemidő (10 óra+20 óra)
59 990 Ft
Szállításra kész > 5 db
Termékkód: JJ093ad2
Philips TAT1207BK fekete - Vezeték nélküli fül-/fejhallgató
Típusok
4,2 19×
Philips TAT1207BK fekete
Vezeték nélküli fül-/fejhallgató - mikrofonos, True Wireless, hallójárati (in-ear), zárt, Bluetooth 5.2 SBC támogatása, hangsegéd, számok közötti váltás, hívásfogadás, IPX4 védelem, 20-20000 Hz frekvenciatartomány, 97 dB/mW érzékenység, 16 Ohm impedancia, 6 mm-es hangszóró, 18 óra akkumulátor-üzemidő (6 óra+12 óra)
13 190 Ft
Szállításra kész > 5 db
Termékkód: JPI902b40
Sony True Wireless WF-C500, fekete - Vezeték nélküli fül-/fejhallgató
Típusok
4,4 88×
Sony True Wireless WF-C500, fekete
Vezeték nélküli fül-/fejhallgató - mikrofonos, True Wireless, hallójárati (in-ear), zárt, Bluetooth 5.0 AAC és SBC támogatása, hangsegéd, számok közötti váltás, hívásfogadás, hangerőszabályzás, IPX4 védelem, 20 óra akkumulátor-üzemidő (10 óra+10 óra)
29 000 Ft
Szállításra kész > 5 db
Termékkód: RO980e1a
4,4 16×
Honor Earbuds X3 Lite White
Vezeték nélküli fül-/fejhallgató - mikrofonos, hallójárati (in-ear), zárt, Bluetooth 5.3 AAC támogatása, aktív zajszűrő (ANC), hívásfogadás, IPX4 védelem, 22 óra akkumulátor-üzemidő
11 990 Ft
Szállításra kész > 5 db
Termékkód: UM301a10
4,6 17×
Soundpeats Sonic
Vezeték nélküli fül-/fejhallgató - mikrofonos, True Wireless, hallójárati (in-ear), félig zárt, Bluetooth 5.2 AAC, aptX és SBC támogatása, számok közötti váltás, hívásfogadás, hangerőszabályzás, IPx5 védelem, 20-20000 Hz frekvenciatartomány, 94 dB/mW érzékenység, 16 Ohm impedancia, 6 mm-es hangszóró, 35 óra akkumulátor-üzemidő
19 990 Ft
Szállításra kész > 5 db
Termékkód: SOUND002c
4,7 19×
Creative OUTLIER PRO
Vezeték nélküli fül-/fejhallgató - mikrofonos, True Wireless, hallójárati (in-ear), zárt, Bluetooth 5.2 A2DP, AAC, AVRCP, HFP és SBC támogatása, aktív zajszűrő (ANC), hangsegéd, hívásfogadás, hangerőszabályzás, IPx5 védelem, 20-20000 Hz frekvenciatartomány, 10 mm-es hangszóró, 60 óra akkumulátor-üzemidő
30 390 Ft
Szállításra kész > 5 db
Termékkód: JP328a01
Bose QuietComfort Earbuds II fekete - Vezeték nélküli fül-/fejhallgató
Típusok
4,6 22×
Bose QuietComfort Earbuds II fekete
Vezeték nélküli fül-/fejhallgató - mikrofonos, True Wireless, hallójárati (in-ear), zárt, Bluetooth 5.2 AAC és SBC támogatása, aktív zajszűrő (ANC), IPX4 védelem, 24 óra akkumulátor-üzemidő (6 óra+18 óra)
118 390 Ft
Szállításra kész > 5 db
Termékkód: BOS9092c
JBL Wave Flex fehér - Vezeték nélküli fül-/fejhallgató
Típusok
4,4 12×
JBL Wave Flex fehér
Vezeték nélküli fül-/fejhallgató - mikrofonos, True Wireless, hallójárathoz illeszkedő (earbuds), zárt, Bluetooth 5.2 Ambient sound, hangsegéd, számok közötti váltás, hívásfogadás, hangerőszabályzás, IPX4 védelem, 20-20000 Hz frekvenciatartomány, 105 dB/mW érzékenység, 16 Ohm impedancia, 12 mm-es hangszóró, 32 óra akkumulátor-üzemidő (8 óra+24 óra)
Leárazás -12 %
28 900 Ft 32 990 Ft
Szállításra kész > 5 db
Termékkód: JJ092q1c6d
4,6 31×
ASUS ROG CETRA TRUE WIRELESS
Gamer fejhallgató - vezeték nélküli, mikrofonos, True Wireless, hallójárati (in-ear), zárt kialakítás, Bluetooth 5.0, USB-C, kompatibilitás PC, aktív zajszűrő (ANC), játék mód, számok közötti váltás, hívásfogadás, hangerőszabályzás, IPX4 védelem, 20-20000 Hz frekvenciatartomány, 38 dB/mW érzékenység, 10 mm-es hangszóró,, 27 óra akkumulátor-üzemidő
34 490 Ft
Szállításra kész > 5 db
Termékkód: NM362a9a
Beats Fit Pro - Saga Grey - Vezeték nélküli fül-/fejhallgató
Típusok
4,4 27×
Beats Fit Pro - Saga Grey
Vezeték nélküli fül-/fejhallgató - mikrofonos, True Wireless, hallójárati (in-ear), félig zárt, Bluetooth aktív zajszűrő (ANC), hangsegéd, IPX4 védelem, 24 óra akkumulátor-üzemidő (6 óra+18 óra)
82 890 Ft
Szállításra kész > 5 db
Termékkód: MON303t4
4,3 92×
Xiaomi Redmi Buds Pro (black)
Vezeték nélküli fül-/fejhallgató - mikrofonos, True Wireless, hallójárati (in-ear), zárt, Bluetooth 5.2 aktív zajszűrő (ANC), IPX4 védelem, 32 Ohm impedancia, 28 óra akkumulátor-üzemidő (6 óra+28 óra)
16 990 Ft
Szállításra kész > 5 db
Termékkód: XIAhe25
Huawei FreeBuds Pro 2 fehér - Vezeték nélküli fül-/fejhallgató
Típusok
4,6 20×
Huawei FreeBuds Pro 2 fehér
Vezeték nélküli fül-/fejhallgató - mikrofonos, True Wireless, hallójárati (in-ear), zárt, Bluetooth 5.2 AAC, LDAC és SBC támogatása, aktív zajszűrő (ANC), Hi-Res audio, számok közötti váltás, hívások fogadása, hangerőszabályzós, IPX4 védelem, 14-48000 Hz frekvenciatartomány, 11 mm-es hangszóró, 30 óra akkumulátor-üzemidő (6,5 óra+23,5 óra)
64 690 Ft
Szállításra kész > 5 db
Termékkód: HU5012a1e4

Fülhallgatók

BluetoothFülhallgató csatlakoztatása (ÚTMUTATÓ) Korábban a fejhallgató vagy fülhallgató csatlakoztatására egyetlen egyszerű csatlakozó szolgált. Az utóbbi...
Melyek a legjobb fejhallgatók és fülhallgatók 2023-ban? Megnéztük a különböző kategóriák legjobb modelljeit,...
A Beats márka már sokszor bizonyította, hogy minőségi termékeket készít, most pedig bemutatta új True Wireless...
AppleAirPods Pro 2022 (BEMUTATÓ): új fülhallgató még hosszabb üzemidővel és jobb vezérléssel Az új Apple AirPods Pro 2. generációs fülhallgató a lehető legjobb zenehallgatási élményt nyújtja a True...
A Samsung bemutatta True Wireless fülhallgatójának utódját, a Samsung Galaxy Buds2 Pro-t. Az új termék...
A Sony WH1000X5 a csúcskategóriás vezeték nélküli Bluetooth-fejhallgatók népszerű termékcsaládját hivatott...
További cikkek Összes cikk

Fülhallgatók

A Fülhallgatók kategóriában összesen 952 termék közül válogathatsz online boltunkban. Rendelésedet hétköznapokon 2 napon belül házhoz szállítjuk. A Budapest több pontján elérhető AlzaBoxokból már másnap felveheted a rendelésed, de ellátogathatsz áruházunkba is.
Tekintsd meg a legolcsóbb termékeket a következő kategóriában: olcsó fülhallgatók Az ár alapján a legdrágábbtól csökkenő sorrendbe rendezett termékeket keresd ennél a kategóriánál: legdrágább fülhallgatók A termékeket a legnépszerűbbtől a legkevésbé kedveltig rendezve ebben a kategóriában találod: legnépszerűbb, legjobb fülhallgatók A vásárlóink körében legnépszerűbb termékeket itt találhatod: fülhallgatók vélemények
P-DC1-WEB05
28 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ