30 dnů na vrácení Mega výprodej

Páramentesítők

Termékkatalógus
Ár
-
Elérhetőség
Termék állapota
Páramentesítő kapacitás
0,3 l/nap
90 l/nap
-
Ajánlott szobaméret
15 m2
350 m2
-
Tartály térfogata
0,6 l
7 l
-
Maximális zajszint
30 dB
58 dB
-
Funkció

A párátlanítók vagy páramentesítők a helyiségek páratartalmának csökkentésére szolgálnak. A magas páratartalom penész és baktériumok elszaporodását okozza, amelyek veszélyeztethetik az emberek egészségét és ronthatják a lakhatás minőségét - károsítják a bútorokat és kellemetlenné teszik a környezetet. Nézzük meg, hogyan válasszuk ki a megfelelő páramentesítő készüléket, hogy megszabaduljunk ezektől a problémáktól.

Tovább

Mire szolgál a páramentesítés?

A páramentesítő berendezéseket elsősorban arra használják, hogy eltávolítsák a levegőből a felesleges nedvességet, ezzel segítve megelőzni az olyan problémákat, mint a penészesedés, a bútorok és építőanyagok károsodása, valamint a nem kívánt szagok kialakulása. A páramentesítő fő előnyei közé tartozik az egészség védelme, az otthoni energiahatékonysághoz való hozzájárulás, valamint az olyan kiegészítő funkciók, mint a légtisztítás vagy az ionizáció, amelyekkel fokozható az általános lakáskomfort.

Hogyan választható ki a legmegfelelőbb párátlanító?

A párátlanítók kulcsfontosságú eszközök az egészséges és kényelmes környezet fenntartásában, különösen a magas páratartalmú területeken. Az optimális eredményhez elengedhetetlen a megfelelő páramentesítő modell kiválasztása az adott helyiség igényeinek és a felhasználó preferenciáinak megfelelően. A páramentesítés hatékonysága mindig a helyiség hőmérsékletétől és páratartalmától függ, ezért ennek megfelelően válasszuk ki a megfelelő párátlanító készüléket.


Rohnson párátlanító
Páramentesítő fekete színben

Siguro páramentesítő
Fehér párátlanító

Master párátlanító
Páramentesítő és szárító

Elektromos párátlanítók

Az elektromos párátlanítók nagy teljesítményű és hatékony készülékek, amelyek a levegő kondenzációjának elvén működnek. A nedves levegőt a készülékbe szívják, lehűtik és kondenzálják, leválasztva a vizet. Ez a folyamat nemcsak a páratartalmat csökkenti, hanem segít megelőzni a penészesedést és a bútorok vagy építőanyagok károsodását is. A modern párátlanítók gyakran energiatakarékos üzemmódokat és fejlett funkciókat is kínálnak.

Páramentesítő beépített légtisztítóval

A beépített légtisztítóval ellátott páramentesítő a nedvesség eltávolítását kombinálják a légtisztítással. Ezek a páramentesítők nemcsak a felesleges nedvességet távolítják el, hanem kiszűrik a port, az allergéneket és más szennyeződéseket is, így ideálisak az allergiások vagy a háziállatokat tartó családok számára. Számos páramentesítő modell olyan funkciókat kínál, mint az ionizációs, szén-, HEPA- vagy ionizáló szűrők és még sok más.

A párátlanító tartozékok közé tartoznak a csere szűrők, vízillatosítók, tisztító és karbantartó eszközök és egyéb kiegészítők, amelyek segítenek a párátlanítók jó állapotban tartásában és hatékonyságuk növelésében.

A páramentesítés során a helyiség mérete jelentős szerepet játszik

Ahhoz, hogy a páramentesítés hatásos legyen, a párátlanító készülékeknek egy óra alatt kétszer is át kell tudniuk pumpálni a helyiség teljes levegőjét. Egyes gyártók ezért 12 és 350 m2 közötti ajánlott helyiségtérfogatot adnak meg. Kisebb helyiségek, például fürdőszobák vagy kisebb hálószobák esetében kisebb páramentesítők is elegendőek, míg nagyobb lakóterek vagy pincék esetében nagyobb kapacitású, nagyobb területekre alkalmasabb páramentesítő készülékekre van szükség.

  • Az alagsori páramentesítők elengedhetetlenek az ilyen helyiségekben gyakori túlzott nedvesség megszüntetéséhez.
  • A lakásban használatos páramentesítő készülékek ideálisak az optimális páratartalom fenntartásához, ami hozzájárul az egészségesebb környezethez és minimalizálja a penész kialakulásának kockázatát.

Válassz páramentesítő készüléket a kapacitása szerint

A páramentesítő kapacitás azt jelzi, hogy egy adott típusú otthoni páramentesítő hány liter vizet képes kiszűrni egy nap alatt. A választék a különböző igényeknek és helyiségméreteknek megfelelő berendezések széles választékát mutatja. Nagyobb párátlanítási kapacitásra általában nagyobb helyiségekben vagy jelentős páratartalmú helyiségekben van szükség. Kisebb helyiségek vagy kevésbé párás környezetek esetében elegendő egy alacsonyabb párátlanítási kapacitású páramentesítő készülék.

Minél magasabb az érték, annál nagyobb teljesítményű a páramentesítő. Lakóhelyiségekben az ajánlott páratartalom 40 és 50% között van megadva.

Ügyelj a párátlanító zajszintjére is

A párátlanítók zajszintje körülbelül 60 dB-ig terjed. A zajszint különösen akkor fontos, ha az otthoni páramentesítők alvásra szánt helyiségekben fognak működni, míg pincékben vagy ipari helyiségekben magasabb zajszintet is el lehet viselni.

Siguro páramentesítő

Minőségi és modern készüléket keresel? A Siguro páramentesítő k WiFi vezérlést, kompakt méretet és visszafogott megjelenést kínálnak.

i

Páramentesítő tartály térfogata a kényelem érdekében

A levegőből felfogott víz tárolására szolgáló tartály kapacitása akár 10 liter is lehet. Ha megtelt, a páramentesítő automatikusan kikapcsol, és a tartályt ki kell üríteni. Minél nagyobb a tartály, annál kevesebb figyelmet igényel a párátlanító, és sokkal kevesebb munkával jár a működtetése. Alternatívaként válassz olyan páramentesítő modern készüléket, amely a lefolyóba csatlakoztatható.

A párátlanító kiválasztásának egyéb kritériumai

A modern párátlanítók számos olyan funkciót kínálnak, amelyek növelik a felhasználó kényelmét és hatékonyságát. Az automatikus kikapcsolás biztosítja, hogy a páramentesítő kikapcsol, amikor eléri a beállított páratartalomszintet, így energiát takarít meg. A kijelzők viszont egyértelmű tájékoztatást nyújtanak a készülék aktuális állapotáról és beállításairól. A teljesítményszabályozás és az automatikus páramentesít és lehetővé teszi, hogy a páramentesítés alkalmazkodjon az aktuális igényekhez. De ez még nem minden.

  • Az Anti-Freeze megvédi a párátlanítót a befagyástól, és alkalmas fűtetlen helyiségekben használt páramentesítés esetén.
  • Az automatikus kikapcsolás akkor aktiválódik, amikor a víztartály megtelt, vagy amikor a hőmérséklet fagypontig csökken.
  • A párátlanító kijelzőjén a hőmérsékletre, a páratartalomra vagy a tartály töltöttségére vonatkozó információk jelennek meg.
  • A teljesítményszabályozás csökkenti vagy növeli a teljesítményt és ezáltal a zajszintet és az energiafogyasztást is befolyásolja.
  • Az időzítő lehetővé teszi, hogy beállítható legyen az az időtartomány, amikor a páramentesítő üzemelni fog.

Még mindig nem tudod, hogy melyik páramentesítő készüléket válaszd? Vásárlóink véleménye segíthet a döntésben.

A leírás elrejtése
Hasznosnak találtad ezt az információt?
Ez az űrlap csak a fenti leírásban található információk értékelésére szolgál.
Ha kérdésed van a termékekkel, szolgáltatásokkal, szállítással, vagy egyéb ügyekkel kapcsolatban, keresd fel ügyfélszolgálatunkat.
Mit javíthatnánk benne? Hiányolsz valamit? Valami rosszul van feltüntetve? Oszd meg velünk.

Legtöbbet eladott

1.
Páramentesítő - max. 15 m² nagyságú helyiségekbe ajánlott, 0,3 l/nap páramentesítő kapacitás, 0,6 l-es tartály, 35 dB zajszint, funkciók: automatikus kikapcsolás, tömege 0,9 kg
-20 %
23 990 Ft
19 290 Ft

2.
MeacoDry Arete One 20L Szállításra kész > 5 db
Páramentesítő - max. 32 m² nagyságú helyiségekbe ajánlott, 20 l/nap páramentesítő kapacitás, 4,8 l-es tartály, 40 dB zajszint, funkciók: "turbo" rendszer ruhák szárításához, megtelt tartály jelző, érintőpanel és automatikus újraindítás, tömege 15 kg
170 790 Ft

3.
Rohnson R-91210 True Ion & Fresh Air Szállításra kész > 5 db
Páramentesítő - max. 45 m² nagyságú helyiségekbe ajánlott, 10 l/nap páramentesítő kapacitás, 2 l-es tartály, 37 dB zajszint, funkciók: időzítő, ionizáció, kijelző, automatikus kikapcsolás, automatikus párátlanítás, "turbo" rendszer ruhák szárításához, megtelt tartály jelző és érintőpanel, tömege 10 kg
68 990 Ft

Még több
97 termék
Saját márkánk TOP minőség szuper áron
3,6 10×
Siguro DH-Q500W Humpback Whale 50l
Páramentesítő - tartály térfogata 5,1 l, teljesítmény 793 W, páramentesítő kapacitás 50 l/nap, 1× aktívszén szűrő, 1× nylon mosható szűrő, időzítő (1 - 24 óra), páratartalom mérés, digitális kijelző, zajszint < 46 dB , automatikus kikapcsolás, fagyálló, Wi-Fi, TUYA alkalmazás, ajánlott szobaméret 100 m2, szennyvízcsatlakozás 1 m, 3 év garancia
+Ajándék Szolgáltatás AlzaPlus+ ajándék 3-hónapos előfizetés melynek értéke 2 890 Ft
Leárazás -13 %
115 290 Ft 131 790 Ft
Raktáron
Termékkód: SGR_DH_Q500W
Classic Kategória Olcsó, de kiválóra értékelt
4,0 65×
Concept OV1110 Perfect Air fekete
Páramentesítő - max. 15 m² nagyságú helyiségekbe ajánlott, 0,3 l/nap páramentesítő kapacitás, 0,6 l-es tartály, 35 dB zajszint, funkciók: automatikus kikapcsolás, tömege 0,9 kg
Leárazás -20 %
19 290 Ft 23 990 Ft
Raktáron
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: CONOD785
Arany középút Kiváló ár/érték arány
4,9 22×
MeacoDry Arete One 12L + 5 év garancia
Páramentesítő - max. 50 m² nagyságú helyiségekbe ajánlott, 12 l/nap páramentesítő kapacitás, 2,5 l-es tartály, 38 dB zajszint, funkciók: teljesítmény szabályozás, "turbo" rendszer ruhák szárításához, megtelt tartály jelző és automatikus újraindítás, tömege 10,9 kg
88 990 Ft
Szállításra kész > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: MEAOV958
Premium Kategória Minőség kompromisszumok nélkül
5,0 10×
MeacoDry Arete One 25L, 5 év garancia
Páramentesítő - max. 90 m² nagyságú helyiségekbe ajánlott, 25 l/nap páramentesítő kapacitás, 4,8 l-es tartály, 42 dB zajszint, funkciók: légtisztítás, teljesítmény szabályozás, kijelző, automatikus kikapcsolás, automatikus párátlanítás, "turbo" rendszer ruhák szárításához, megtelt tartály jelző, érintőpanel, auto-defrost és automatikus újraindítás, tömege 16 kg
Szuper ár
138 190 Ft
Szállításra kész > 5 db
Termékkód: MEAOV777
4,2 43×
Rohnson R-9920 Genius 20 Wi-Fi ION & UV-C + 5 év kiterjesztett garancia + kiterjesztett 5 éves garancia
Páramentesítő - max. 120 m² nagyságú helyiségekbe ajánlott, 20 l/nap páramentesítő kapacitás, 6,5 l-es tartály, 37 dB zajszint, funkciók: légtisztítás, teljesítmény szabályozás, időzítő, anti-freeze, ionizáció, kijelző, automatikus kikapcsolás, ionizáló szűrő, automatikus párátlanítás, "turbo" rendszer ruhák szárításához, megtelt tartály jelző, szénszűrő és érintőpanel, tömege 14,25 kg
Leárazás -23 %
95 190 Ft 123 590 Ft
Raktáron
Termékkód: ROHOD673
4,7 47×
Rohnson R-9577 Ionic + Air Purifier + kiterjesztett 5 éves garancia
Páramentesítő - max. 120 m² nagyságú helyiségekbe ajánlott, 20 l/nap páramentesítő kapacitás, 5 l-es tartály, 37 dB zajszint, funkciók: légtisztítás, teljesítmény szabályozás, időzítő, anti-freeze, kijelző, automatikus kikapcsolás, ionizáló szűrő, "turbo" rendszer ruhák szárításához, megtelt tartály jelző, szénszűrő és érintőpanel, tömege 14,6 kg
117 990 Ft
Szállításra kész > 5 db
Termékkód: ROHOD659
CONCEPT OV1210 Perfect Air fekete - Páramentesítő
Típusok
3,9 49×
CONCEPT OV1210 Perfect Air fekete
Páramentesítő - max. 25 m² nagyságú helyiségekbe ajánlott, 0,75 l/nap páramentesítő kapacitás, 1 l-es tartály, 30 dB zajszint, funkciók: légtisztítás, teljesítmény szabályozás és automatikus kikapcsolás, tömege 2,7 kg
42 990 Ft
Szállításra kész > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: CONOD808
4,2 33×
Concept OV1000 Perfect Air
Páramentesítő - max. 15 m² nagyságú helyiségekbe ajánlott, 0,6 l/nap páramentesítő kapacitás, 1,5 l-es tartály, 47 dB zajszint, funkciók: teljesítmény szabályozás, időzítő és automatikus kikapcsolás
36 490 Ft
Szállításra kész > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: CONOV100
4,2 20×
Tesla Smart Dehumidifer XL
Páramentesítő - max. 30 m² nagyságú helyiségekbe ajánlott, 12 l/nap páramentesítő kapacitás, 3,2 l-es tartály, 45 dB zajszint, funkciók: teljesítmény szabályozás, időzítő, kijelző, automatikus kikapcsolás és automatikus párátlanítás, tömege 12 kg
106 490 Ft
Szállításra kész > 5 db
Termékkód: TESOV075
4,3
Rohnson PROFI R-YDL316 + 5 évre kiterjesztett garancia
Páramentesítő - max. 100 m² nagyságú helyiségekbe ajánlott, 16 l/nap páramentesítő kapacitás, 5 l-es tartály, 40 dB zajszint, funkciók: teljesítmény szabályozás, időzítő, anti-freeze, kijelző, automatikus kikapcsolás, automatikus párátlanítás, "turbo" rendszer ruhák szárításához és megtelt tartály jelző, tömege 12,25 kg
97 690 Ft
Szállításra kész > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: ROHodv95
3,8 10×
Sixtol Dry Car Big Bag 1000g
Páramentesítő autóba - tömege 1 kg
5 690 Ft
Szállításra kész > 10 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: AUPR59827
4,4
Rohnson PROFI R-YDL320 + 5 évre kiterjesztett garancia
Páramentesítő - max. 120 m² nagyságú helyiségekbe ajánlott, 20 l/nap páramentesítő kapacitás, 5 l-es tartály, 40 dB zajszint, funkciók: teljesítmény szabályozás, időzítő, anti-freeze, kijelző, automatikus kikapcsolás, automatikus párátlanítás, "turbo" rendszer ruhák szárításához és megtelt tartály jelző, tömege 12,25 kg
Leárazás -14 %
75 790 Ft 88 190 Ft
Raktáron
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: ROHodv901
SENCOR SDH 1028WH
Páramentesítő - max. 35 m² nagyságú helyiségekbe ajánlott, 10 l/nap páramentesítő kapacitás, 1,5 l-es tartály, 43 dB zajszint, funkciók: teljesítmény szabályozás, időzítő, automatikus párátlanítás, "turbo" rendszer ruhák szárításához, megtelt tartály jelző, érintőpanel, auto-defrost és automatikus újraindítás, tömege 9,1 kg
64 990 Ft
Szállításra kész > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: SENodv69
4,8 15×
Rohnson DF-001
Szénszűrő - Kombinált szén- és ionizációs szűrő a Rohnson R-9610 és R-9612 párátlanítókhoz, a szűrő méretei (Mé x Sz x Ma): 0,5 x 6,2 x 5,7 cm
4 090 Ft
Szállításra kész > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: ROHDF001
4,0
MeacoDry Arete One 20L + 5 év garancia
Páramentesítő - max. 32 m² nagyságú helyiségekbe ajánlott, 20 l/nap páramentesítő kapacitás, 4,8 l-es tartály, 40 dB zajszint, funkciók: "turbo" rendszer ruhák szárításához, megtelt tartály jelző, érintőpanel és automatikus újraindítás, tömege 15 kg
170 790 Ft
Szállításra kész > 5 db
Termékkód: MEAOV746
4,5 26×
TrueLife AIR DHumidifier DH5 Touch
Páramentesítő - max. 45 m² nagyságú helyiségekbe ajánlott, 12 l/nap páramentesítő kapacitás, 2,5 l-es tartály, 37 dB zajszint, funkciók: légtisztítás, teljesítmény szabályozás, időzítő, anti-freeze, kijelző és automatikus kikapcsolás, tömege 11 kg
Leárazás -10 %
59 690 Ft 66 190 Ft
Raktáron
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: TRLOV014
5,0
SENCOR SDH 2028WH
Páramentesítő - max. 60 m² nagyságú helyiségekbe ajánlott, 20 l/nap páramentesítő kapacitás, 6 l-es tartály, 43 dB zajszint, funkciók: teljesítmény szabályozás, időzítő, automatikus párátlanítás, "turbo" rendszer ruhák szárításához, megtelt tartály jelző, érintőpanel, auto-defrost és automatikus újraindítás, tömege 15,3 kg
82 190 Ft
Szállításra kész > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: SENodv76
4,8 12×
Rohnson R-91210 True Ion & Fresh Air + kiterjesztett 5 éves garancia
Páramentesítő - max. 45 m² nagyságú helyiségekbe ajánlott, 10 l/nap páramentesítő kapacitás, 2 l-es tartály, 37 dB zajszint, funkciók: időzítő, ionizáció, kijelző, automatikus kikapcsolás, automatikus párátlanítás, "turbo" rendszer ruhák szárításához, megtelt tartály jelző és érintőpanel, tömege 10 kg
68 990 Ft
Szállításra kész > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: ROHOV772
4,4 19×
Rohnson R-9575 Ionic + légtisztító + kiterjesztett 5 éves garancia
Páramentesítő - max. 120 m² nagyságú helyiségekbe ajánlott, 20 l/nap páramentesítő kapacitás, 6,5 l-es tartály, 42 dB zajszint, funkciók: teljesítmény szabályozás, időzítő, anti-freeze, kijelző, automatikus kikapcsolás, ionizáló szűrő és szénszűrő, tömege 14,6 kg
97 790 Ft
Szállításra kész > 5 db
Termékkód: ROHOD536
4,7 63×
Rohnson R-91110 True Ion & Air Purifier + kiterjesztett 5 éves garancia
Páramentesítő - max. 45 m² nagyságú helyiségekbe ajánlott, 10 l/nap páramentesítő kapacitás, 2 l-es tartály, 37 dB zajszint, funkciók: teljesítmény szabályozás, időzítő, anti-freeze, ionizáció, kijelző, automatikus kikapcsolás, automatikus párátlanítás, "turbo" rendszer ruhák szárításához és megtelt tartály jelző, tömege 10 kg
74 990 Ft
Szállításra kész > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: ROHOD642
4,2 10×
Rowenta DH4236F0 Intense Compact
Páramentesítő , ajánlott helyiségméret: 100 m3, párátlanító kapacitás: 16 l / nap, zajszint: 54 dB, 3 páratartalom-beállítás, légtisztítás, kettős szűrés - por- és allergénszűrő, turbófunkció a ruhák szárításához, fagyásgátló funkció, automatikus kikapcsolás a kívánt páratartalom elérésekor , víztartály térfogata 2,4 l, alacsony vizet jelző, súlya 10,5 kg, kerekek és fogantyú a könnyű áthelyezéshez
Leárazás -7 %
90 390 Ft 97 490 Ft
Raktáron
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: ROWOD037
4,7 16×
Rohnson R-9180 Genius+ kiterjesztett 5 éves garancia + kiterjesztett 5 éves garancia
Páramentesítő - max. 120 m² nagyságú helyiségekbe ajánlott, 20 l/nap páramentesítő kapacitás, 4 l-es tartály, 42 dB zajszint, funkciók: időzítő, anti-freeze, kijelző és automatikus kikapcsolás, tömege 14,8 kg
105 690 Ft
Szállításra kész > 5 db
Termékkód: ROHOD369
4,7 18×
Rohnson R-9340 Genius + kiterjesztett 5 éves garancia
Páramentesítő - max. 200 m² nagyságú helyiségekbe ajánlott, 40 l/nap páramentesítő kapacitás, 7 l-es tartály, 42 dB zajszint, funkciók: időzítő, anti-freeze és automatikus kikapcsolás, tömege 23,65 kg
131 590 Ft
Szállításra kész > 5 db
Termékkód: ROHOD376
Rohnson R-9350 Heavy Duty + 5 év kiterjesztett garancia - Páramentesítő Ingyenes
szállítás boltjainkba
4,7 11×
Rohnson R-9350 Heavy Duty + 5 év kiterjesztett garancia
Páramentesítő - teljesítmény: 50 l/nap, 200 m²-ig alkalmas, porszűrő, 5,5 l-es tartály, automatikus kikapcsolás tele tartály esetén, páratartalom beállítás (20-90%), relatív páratartalom kijelző, folyamatos üzemmód, fagyás elleni automatikus rendszer, időzítő: 1-24 óra, 650 W teljesítményfelvétel
336 390 Ft
Szállításra kész > 5 db
Termékkód: ROHOD482

Páramentesítők

cikkLégtisztítók: megelőzés a vírus ellen? A koronavírus terjedését körülvevő jelenlegi események többek között felvetik azt a kérdést is, hogyan lehet hatékonyan védekezni a fertőzések ellen. A kormány által elrendelt intézkedések betartása mellett az alapos személyes higiénia is nagyon fontos. De ha valami...

Páramentesítők

A páramentesítő egy olyan készülék, amelyet arra terveztek, hogy csökkentse a páratartalmat otthon, az irodában és bárhol, ahol erre szükség van. Megakadályozza a penész és az atkák kialakulását, és olyan környezetet biztosít, amelynek levegőjét nyugodt szívvel belélegezheted, ráadásul nem tartalmaz felesleges nedvességet sem. A párátlanítók ezért pozitív hatással vannak az egészségünkre is. Teljesítményüktől függően a páramentesítő készülékek különböző méretű helyiségekhez alkalmasak, és a működési elvük szerint kompresszoros páramentesítő és adszorpciós páramentesítő készülékeket különböztethetünk meg.

Kompresszoros páramentesítő

A kompresszoros páramentesítők egy hűtőközeget használnak a levegő hűtésére, ami a levegőben lévő nedvesség kicsapódását eredményezi. A párátlanító hatás a beszívott levegő hőmérséklete és a kondenzációs lemez hőmérséklete közötti különbséggel nő, ezért a kompresszoros páramentesítő készülékek magasabb környezeti hőmérsékletű helyiségekbe, például nappalikba alkalmasak. Az adszorpciós párátlanító gépekhez képest gazdaságosabban működnek.

Adszorpciós páramentesítő

Ez a típusú páramentesítő úgy működik, hogy elnyeli a nedvességet, majd forró levegő segítségével elpárologtatja azt. Az adszorpciós párátlanítók előnye a csendes működés és a hatékonyság még az alacsonyabb környezeti hőmérsékletű, azaz 10 °C alatti helyiségekben is. Azonban magasabb környezeti páratartalomra van szükségük.

Minőségi és csendes páramentesítők

Megfizethető árú termékek széles választékából választhatsz, igen népszerűek a Hysure páramentesítők és az Electrolux páramentesítők, amelyek erőteljes párátlanítást és csendes működést biztosítanak.

Hasznosnak találtad ezt az információt?
Ez az űrlap csak a fenti leírásban található információk értékelésére szolgál.
Ha kérdésed van a termékekkel, szolgáltatásokkal, szállítással, vagy egyéb ügyekkel kapcsolatban, keresd fel ügyfélszolgálatunkat.
Mit javíthatnánk benne? Hiányolsz valamit? Valami rosszul van feltüntetve? Oszd meg velünk.
Tekintsd meg a legolcsóbb termékeket a következő kategóriában: olcsó páramentesítők Az ár alapján a legdrágábbtól csökkenő sorrendbe rendezett termékeket keresd ennél a kategóriánál: legdrágább páramentesítők A termékeket a legnépszerűbbtől a legkevésbé kedveltig rendezve ebben a kategóriában találod: legnépszerűbb, legjobb páramentesítők A vásárlóink körében legnépszerűbb termékeket itt találhatod: páramentesítők vélemények
P-DC1-WEB20
28 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ