AP+ nový vizuál Akvizice ApF HU

Gáztűzhelyek

Termékkatalógus
Ár
-
Elérhetőség
Termék állapota
Vásárlói értékelések
Sütő térfogata
59 l
65 l
-
Tepsi kivétele
Teleszkópos
(1)
Függő rácsok
(1)
Teljesítmény
2,25 kW
3,1 kW
-
Hálózati kábel
Igen, csatlakozó nélkül
(1)
Nem
(2)
Szín
Fehér
(1)
Rozsdamentes acél
(2)
Szűrés

A profi szakácsok számára elengedhetetlen egy gáztűzhely. Egy ilyen eszköz használatának számos gyakorlati előnye van, amelyek nagyban megkönnyítik az egész főzési folyamatot. A láng intenzitása könnyen beállítható, így az étel pontosan úgy fő meg, ahogyan szeretnéd. Olvass tovább, és tudj meg többet a megfelelő gáztűzhely kiválasztásáról.

Tovább

Melyek a gáztűzhely fő előnyei és hátrányai?

A gáztűzhely nagyon népszerű eszköz a háztartásokban. Még a modern technológiák megjelenése sem veszélyeztette jelentősen domináns pozícióját. Ennek több oka is van:

 • Könnyű kezelhetőség.
 • Nagy teljesítmény azonnali felmelegedéssel.
 • Gyorsan szabályozható láng.
 • A gáztűzhely egyszerű csatlakoztatása.
 • Alacsonyabb beszerzési és működési költségek.
 • Integrált gázszivárgás elleni biztosíték (modelltől függően).
 • A sütő gázzal működik.
 • Egyenetlen hőeloszlás a sütőben.
 • Szükséges gázellátás a háztartásba.

Melyik gáztűzhely típust érdemes választani?

A háztartási gépek kiválasztásakor mindig figyelembe kell venni az összes műszaki paramétert, hogy olyan készüléket válassz, amely minden igényt kielégít. Mielőtt elkezdenéd megvizsgálni a méretet, az égők számát, a megjelenést és egyéb paramétereket, válaszd ki a típust. A gáztűzhely típus szerint két alapvető kategóriába osztható.

Gáztűzhelyek gáz sütővel

A gáztűzhelyek gáz sütővel rendelkező típusánál a tűzhely és a sütő is gázzal működik. Ezek a legolcsóbb módja a főzésnek és sütésnek. Maga a készülék sem drága. Figyelembe kell azonban venni, hogy a sütőben való sütés nem lesz egyenletes, és a lakásban gázellátásra is szükség lesz hozzá.

Kombinált tűzhelyek

A kombinált tűzhelyek egyértelműen az egyik legnépszerűbb gáztűzhely típus. A gáztűzhelyek elektromos sütővel rendelkeznek, amely egyenletesen süt, és a sütőben a hőmérséklet pontosabb szabályozására is lehetőség van. Így élvezheted a gázzal való főzés minden előnyét, de nem kell aggódnod az egyenetlen sütés miatt.

Teljes gáztűzhelyek
Gáztűzhely

Kombinált gáztűzhelyek
Kombinált gáztűzhely

i

A beépített gáztűzhelyek tökéletesen illeszkednek a belső térbe

A modern gáztűzhely beépíthető a konyhaszekrénybe. A beépített gáztűzhelyek helyet takarítanak meg, és egy jól megtervezett konyhaszekrény diszkréten elrejti a gázellátást is.

Hogyan válasszunk gáztűzhely típust?

A gáztűzhelyek kiválasztása nem öt perc. A választás során a következő műszaki paraméterekre érdemes figyelni: méret (szélesség), belső térfogat és energiahatékonysági osztály. A használni kívánt funkciók és felszereltség szintén fontos tényező a vásárlás során.

A gáztűzhelyek szélessége

Ez a konyha elrendezése miatt fontos. Leggyakrabban 50 cm széles gáztűzhelyek kaphatók, de kínálunk 60 cm széles modelleket is.

A gáztűzhely sütőjének belső térfogata

A gáztűzhelyek sütőjének méretét a használat gyakoriságának és a háztartás tagjainak számának függvényében kell kiválasztani. Ha nem sütsz sokat, vagy ha csak ketten vagytok a háztartásban, egy kisebb kapacitású sütő is elegendő.

 • 1 - 2 személy részére egy 35-43 literes gáztűzhely sütő elegendő egy háztartásban.
 • 3 - 4 személy részére válassz 40-70 literes gáztűzhely sütőt.
 • A több mint 4 személyes háztartásokba 70 liternél nagyobb űrtartalmú sütők alkalmasak.

i

Gáztűzhelyek: energiahatékonysági osztály

Az energiahatékonysági osztály a készülék energiahatékonyságát jelzi. Válaszd az A energiaosztályba tartozó gáztűzhely modelleket, hogy a lehető legalacsonyabb legyen a fogyasztása. Ez az energiaosztály a termék adatainál található energiacímkén olvasható.

A gáztűzhelyek jellemzői és felszereltsége

A modern gáztűzhelyek határozottan sokat kínálnak. A fő kritérium természetesen a biztonság. A mai gáztűzhelyek praktikusak és számos biztonsági funkcióval vannak felszerelve.

 • Az öntöttvas vagy zománcozott rács biztosítja a főzőedények jobb stabilitását, megkönnyíti a tisztítást és javítja a főzőlap kialakítását.
 • A többrétegű üveg ajtó a gáztűzhelyek minimalizálják az égési sérülések lehetőségét és megakadályozzák a nem kívánt hőszivárgást.
 • A gázégő biztosítékok megakadályozza a gázszivárgást a láng véletlen kialvásakor.
 • A fedél design- és egyben funkcionális elem. Lecsukva elrejti az égőket, és további munkafelületet hoz létre.
 • Az öngyújtó használatára csak akkor van szükség, ha a gáztűzhely nincs felszerelve automatikus gyújtás funkcióval.
 • A beépített tároló a gáztűzhelyek alján található a sütőlemezek, tepsik stb. tárolására.
 • Tömlők is elérhetőek kínálatunkban - minőség és robusztusság jellemzi őket.

Soha ne próbáld meg saját magad kicserélni a gáztűzhely vezetékét. A gáztömlő cseréje és a gáztűzhely csatlakoztatása szakember feldata.

Milyen színűek a gáztűzhelyek?

A gáztűzhelyek kiválasztásakor természetesen a megjelenésük is fontos lehet. Ha szabadon álló készüléket választasz, a dizájnnal szemben magasabbak az elvárások. A készüléknek illeszkednie kell a konyhához, és bele kell illeszkednie a konyha általános koncepciójába.

 • A fehér zománc felület egyaránt alkalmas a hagyományos és a modern konyhába. Vitathatatlan előnye az is, hogy könnyen tisztítható, de az erre a célra tervezett termékeket kell használni, hogy ne karcolódjon meg.
 • A rozsdamentes acél gáztűzhelyek az elmúlt években nagy sikert arattak. A letisztult vonalak és az időtlen design kiemeli a modern konyha szépségét. Takarítsd gondosan. Célszerű a rendszeres újrafényezés és szárazra törlés.

Nyaralód van? A gáztűzhelyek megfelelők lehetnek

A gáztűzhely megfelelő alternatíva a gázellátással nem rendelkező otthonok számára. A tűzhelyet a nyaralóban lévő gázpalackhoz is csatlakoztathatod, ehhez nincs szükséged szakember segítségére. A fő hátránya a gázpalack súlya és mérete, valamint az a tény, hogy a főzés közepén figyelmeztetés nélkül kifogyhat a gáz.

Kis gáztűzhelyek sütő nélkül

Egy sütő nélküli kis gáztűzhely is hasznos lehet a nyaralóban. Praktikus mérete révén helyet takaríthatsz meg vele, amely a nyaralókban és a kis lakásokban is fontos. Ezek a típusú gáztűzhelyek a kisebb háztartások számára is megfelelők lehetnek, akik nagyon ritkán vagy egyáltalán nem használnak sütőt.

Szűkös a költségvetésed, de szükséged van egy gáztűzhely készülékre? Olcsó készülékeket is találhatsz outletünkben.

A leírás elrejtése
Hasznosnak találtad ezt az információt?
Ez az űrlap csak a fenti leírásban található információk értékelésére szolgál.
Ha kérdésed van a termékekkel, szolgáltatásokkal, szállítással, vagy egyéb ügyekkel kapcsolatban, keresd fel ügyfélszolgálatunkat.
Mit javíthatnánk benne? Hiányolsz valamit? Valami rosszul van feltüntetve? Oszd meg velünk.

Legtöbbet eladott

1.
Tűzhely - gáz főzőlap, A energiaosztály, 50 cm széles, 4 főzőzóna, 65 l-es sütőtér űrtartalom, 11 sütőprogram, sütőprogramok: gyors előmelegítés funkció, grill, felső melegítés, körkörös fűtőelem, hőlégbefúvás, sütési útmutató, kiolvasztás, alsó melegítés, légkeverés, statikus sütés és Booster, teleszkópos sín, tisztítás: vízzel, időzítő, kijelző, kivehető ajtóüveg, elektromos gyújtás, öntöttvas rácsok, égésbiztosító, klasszikus dizájn, kábellel, mérete: 85 × 50 × 60 cm, tömege: 39 kg, 3 év garancia
149 990 Ft

2.
WHIRLPOOL WS5G8CHW/E Raktáron 3 db
Tűzhely - kombinált, A energiaosztály, mérete 85 × 50 × 60 cm (Ma×Sz×Mé), 4 főzőlap, FŐZŐLAP: gázégő biztonsági szeleppel és integrált gyújtás, vezérlés forgógombokkal, öntöttvas rács a főzőlap része, SÜTŐ: sütőprogramok grill, alsó fűtés, ventilátor és statikus sütés, fehér kivitel
174 990 Ft

3 termék
4,4 20×
Siguro SO-P350 Combined Stove Inox
Tűzhely - gáz főzőlap, A energiaosztály, 50 cm széles, 4 főzőzóna, 65 l-es sütőtér űrtartalom, 11 sütőprogram, sütőprogramok: gyors előmelegítés funkció, grill, felső melegítés, körkörös fűtőelem, hőlégbefúvás, sütési útmutató, kiolvasztás, alsó melegítés, légkeverés, statikus sütés és Booster, teleszkópos sín, tisztítás: vízzel, időzítő, kijelző, kivehető ajtóüveg, elektromos gyújtás, öntöttvas rácsok, égésbiztosító, klasszikus dizájn, kábellel, mérete: 85 × 50 × 60 cm, tömege: 39 kg, 3 év garancia
Szuper ár
149 990 Ft
Raktáron > 5 db
Termékkód: SGRSP001
5,0
INDESIT IS5G5PHX/E
Tűzhely kombinált, 50 cm-es, MultiStep, Click & Clean, Cook útmutató, Hidrolitikus tisztítás, rozsdamentes acél, rács + lap
203 990 Ft
Raktáron 2 db
Termékkód: WHRSP008
WHIRLPOOL WS5G8CHW/E
Tűzhely - kombinált, A energiaosztály, mérete 85 × 50 × 60 cm (Ma×Sz×Mé), 4 főzőlap, FŐZŐLAP: gázégő biztonsági szeleppel és integrált gyújtás, vezérlés forgógombokkal, öntöttvas rács a főzőlap része, SÜTŐ: sütőprogramok grill, alsó fűtés, ventilátor és statikus sütés, fehér kivitel
174 990 Ft
Raktáron 3 db
Termékkód: WHRSP001

Gáztűzhelyek

gázsütőA különbség a gáztűzhely és az indukciós főzőlap között (TIPPEK ÉS TRÜKKÖK) Indukciós vagy gáz főzőlap? Ha ezt a kérdést fontolgatod, segítünk kiválasztani az elképzelésednek megfelelő tűzhelyt. Bemutatjuk az indukciós és a gázfőzőlap előnyeit és hátrányait, és tanácsokat adunk az indukciós főzőlap és a gáz főzőlap kiválasztásához.
Nem tudod, hogyan tisztítsd le a rászáradt szennyeződéseket a gáztűzhelyről, és bizonytalan vagy, hogy melyik tisztítószer lesz a leghatékonyabb? Összegyűjtöttük a legjobb tippjeinket, és ebben a cikkben tanácsokat adunk, hogyan tisztítsd meg a gáztűzhely égőit,...

Gáztűzhelyek

A Gáztűzhelyek kategóriában összesen 3 termék közül válogathatsz online boltunkban. Rendelésedet hétköznapokon 2 napon belül házhoz szállítjuk. A Budapest több pontján elérhető AlzaBoxokból már másnap felveheted a rendelésed, de ellátogathatsz áruházunkba is.
Tekintsd meg a legolcsóbb termékeket a következő kategóriában: olcsó gáztűzhelyek Az ár alapján a legdrágábbtól csökkenő sorrendbe rendezett termékeket keresd ennél a kategóriánál: legdrágább gáztűzhelyek A termékeket a legnépszerűbbtől a legkevésbé kedveltig rendezve ebben a kategóriában találod: legnépszerűbb, legjobb gáztűzhelyek A vásárlóink körében legnépszerűbb termékeket itt találhatod: gáztűzhelyek vélemények
P-DC1-WEB20
30 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ