30 dnů na vrácení Shop roku

All In One PC

Termékkatalógus
Ár
-
Elérhetőség
Termék állapota
Vásárlói értékelések
Processzor sorozat
Grafikus kártya márkája
NVIDIA GeForce
(1)
AMD Radeon
(3)
Apple
(13)
Intel
(34)
AMD
(1)
Videókártya modell
Graphics
(3)
Apple M3 8-magos GPU
(5)
Iris Graphics 540
(1)
UHD Graphics 710
(1)
UHD Graphics 630
(1)
Tárhelykapacitás
128 GB
1000 GB
- 0,13 TB 1 TB
RAM memória mérete
4 GB
16 GB
-
Operációs rendszer
Windows 11 Home
(10)
Windows 11 Pro
(5)
MacOS
(13)
Operációs rendszer nélkül
(11)
Windows 11 IoT Enterprise
(12)

Az All in One PC (rövidítve AiO PC) egy olyan számítógép, amely a monitort és a gépházat egyetlen eszközbe egyesíti. Az asztalon nem foglal olyan sok helyet és jóval kevesebb kábelre van hozzá szükség. A monitor mellet ugyanis a kamera és a hangszóró is be van építve az All in One számítógépbe. Ha az egér és a billentyűzet vezeték nélkül csatlakozik az All in One PC-hez, akkor a tápkábel az egyetlen kábel, amire szükség lesz. Ha felkeltette az érdeklődésedet ez a kompakt számítógép, további részleteket is megtudhatsz, ha tovább olvasol.

Tovább

Kinek jó az All in One PC?

Az All in One PC kiválóan alkalmas irodai munkavégzéshez, mindennapos internetezéshez és multimédiás tartalmak fogyasztásához. Továbbá az AIO számítógép minden olyan felhasználónak jó, akinek a számítógép esetében fontos a teljesítmény, a kényelem, az ár, és nem mellékes a design sem.

i

Mindenképpen fontos szem előtt tartani All in One PC vásárlásakor, hogy azok általában csak korlátozott mértékben bővíthetők.

Egybe PC design

Az All in One PC könnyen az íróasztalod vagy az iroda meghatározó designelemévé válhat. A gyártók különböző módon oldják meg a számítógép és monitor egyesítését, van, amelyik a talpba, van, amelyik a monitor hátuljába helyezi el a teljes értékű számítógépet. Nem mindig öncélú a design, egy-egy mutatós megoldásnak kézzel fogható gyakorlati haszna van, például a monitor dőlésszöge bizonyos All in One számítógépek esetében rugalmasan állítható, megkönnyítve ezzel többek között az ergonomikus munkavégzést.


AiO PC Rugalmasan állítható dőlésszöggel
Némely All in One PC esetében a monitor dőlésszöge rugalmasan állítható

Monitor PC egyben - Kényelem és egyszerűség

Nem mellékes szempont egy számítógép esetében, hogy a használata, beüzemelése mennyire bonyolult. Az asztali számítógéphez képest az All in One PC egyetlen tápkábel csatlakoztatása után használatra kész. A legtöbb esetben az egér és a billentyűzet is vezeték nélkül csatlakozik.

i

Tudtad, hogy a legtöbb All in One számítógéphez billentyűzet és egér is tartozik? Ezzel néhány ezer forintot és valamennyi időt is megtakaríthatsz, amit a tartozékok megvásárlásával töltenél.

AiO PC teljesítmény

Az All in One PC teljesítményét több tényező befolyásolja, ezekről érdemes részletesebben beszélni, hiszen ezekre mind figyelni kell az All in PC kiválasztásakor.


AiO számítógép processzorok

Az All in One számítógép kiválasztásakor érdemes először a processzorra összepontosítani, mivel az határozza meg a végső teljesítményt. Minél több a magok száma és nagyobb a frekvencia, annál erősebb a számítógép. Az alábbi listában a processzorokat a felhasználási módjuk alapján csoportosítottuk.

Egybe PC processzorok otthoni használatra

Ha egyszerű irodai munkához és webes böngészéshez keresel AiO PC-t, az alapprocesszorok egyike is elegendő. Válaszd az Intel Atom, az Intel Pentium, az Intel Celeron vagy a Qualcomm Snapdragon sorozat valamely processzorát.

All in One számítógép processzorok akár munkára is

Az ilyen processzorokkal rendelkező All in One PC-k speciális műveleteket is képesek kezelni, például videók szerkesztését vagy újabb játékok futtatását. Ide tartozik az Intel Core i3, az Intel Core i5 és az AMD Ryzen 5 processzor.

Profi monitor PC egyben processzorok

Azoknak az igényesebb felhasználóknak, akik nem szeretik, ha bármi akadályozza őket a számítógép használatában, a legjobb processzorok közül kell választaniuk. A legerősebb sorozatok közé tartozik az Intel Core i7, az Intel Core i9 vagy az Intel Xeon.

Ha elsősorban játékhoz keresel számítógépet, nézz körül a gamer PC kínálatunkban. Játékhoz ezek alkalmasabbak, mint az All in One PC-k.

Monitorba épített PC és a RAM

A feldolgozásra váró és a futtatott programok adatainak ideiglenes tárolására szolgál. Minél több az All in One PC rendszermemóriája, annál kényelmesebb a játék és a munka, mert egyszerre több programot vagy böngészőablakot is futtathatsz. Legalább 4 GB RAM-ra van szükség az alap munkavégzéshez. Az All in One számítógépek esetében is egyre inkább a 8 GB a szabvány, ami elegendő a mindennapos használatra és a kevésbé igényes játékokhoz. Ha az All in PC memóriája több mint 8 GB, az már az intenzívebb és nagyobb igénybevételt jelentő használattal is megbirkózik.

i

Kínálatunkban olyan All in One PC is található, amely 64 GB RAM-mal büszkélkedhet. Hasít, mint egy rakéta, ennek megfelelően az ára is csillagászati.

All in PC tárhely típusok

  • A Flash egy gyors, alacsony kapacitású memória, amellyel az All in One számítógépekben már nem találkozhatsz. Ez a háttértár az olcsóbb netbookok kategóriájára jellemző.
  • A HDD sokkal nagyobb kapacitást kínál, mint más típusok, ugyanazon az áron.
  • Az SSD tárolóban nincsenek mozgó alkatrészek. Gyorsabb, mint a HDD, ami az All in One PC gyors reakcióidejében nyilvánul meg.
  • A HDD + SSD a két típus kombinációja. Egyesíti a HDD nagy kapacitását és az SSD gyorsaságát.
  • Az SSHD lemez egy klasszikus HDD-ből áll, amely az adatokat tárolja, míg egy kisebb NAND flash memóriát használ a leggyakrabban használt alkalmazásokhoz. Az SSHD technológia az SSD merevlemezek árának csökkenésével már okafogyottá vált.
  • A HDD + Optane tárhely egy nagy kapacitású HDD, amely egy SSD sebességével rendelkezik. Ez az Intel Optane memóriának köszönhető, amely egy rendkívül gyors gyorsítótár.

Érdekel a legújabb típusú gyorsítótár? Az alábbi cikkben részletesebben megismerkedhetsz vele: Mi az az Intel Optane memória.

Monitor számítógép egyben tárhelykapacitás

Ha egy All in One PC 128 GB tárhellyel rendelkezik, az elegendő az operációs rendszer és a legtöbb irodai alkalmazás számára. 256 GB-on több tucat film, több száz fénykép és több órányi zene fér el - ez a legtöbb felhasználó számára elegendő. Ha az All in One PC még nagyobb, 512 GB-os tárhellyel büszkélkedhet, az már terjedelmes programok, kisebb 4K videógyűjtemények vagy játékok tárolására is alkalmas. 1 TB-on a 4K videók mellett több tucat különböző program vagy a legújabb játékok is tárolhatók. A 2 TB vagy annál nagyobb tárhely tökéletes olyanoknak, akik rendszeresen fényképeznek vagy éppen a filmek és sorozatok rajongóinak.

All in One PC felszereltség

All in One számítógép vásárlása előtt érdemes egy kis időt szentelni a felszereltségnek is. Gondold végig, mi az, amire szükséged lesz, például memóriakártya-olvasó, Bluetooth, érintőképernyő, Windows 10 operációs rendszer. A csatlakozók sem mellékesek, arra is oda kell figyelni, hogy a te céljaidra elegendő és megfelelő csatlakozóval rendelkezzen a kiszemelt All in One PC.

i

Az érintőképernyős All in One PC olyan rugalmasságot biztosít, amit egy hagyományos monitor nem tud. Eldöntheted, hogy az asztali számítógépnél megszokott módon, egér és billentyűzet segítségével dolgozol vagy az érintőképernyőn keresztül navigálsz a menüben és az alkalmazások között, mintha csak az okostelefon vagy a tablet jól megszokott érintőképernyőjét használnád. Az érintőképernyő előnyeit a grafikai munka során is maximálisan ki lehet használni. A precizitás érintőceruza és más érintőeszközök használatával tovább javítható.

All in One PC gamer

A monitorba épített PC nem elsősorban a gamer vonalon erős. A keskeny kialakítás nem teszi lehetővé nagy teljesítményű dedikált videókártyák elhelyezését. Azonban a játékra is alkalmas GPU méretek folyamatos csökkenésével már gaming All in One PC-vel is találkozhatsz a kínálatban. Keresd az NVIDIA RTX és GTX, valamint a AMD Radeon XT videókártyákkal szereld modelleket.


Az All in One PC csatlakozói
Egy All in One PC csatlakozói

All in One PC ár

Az All in One számítógép ára kedvezőbb, mintha asztali számítógépet vennél monitorral és a többi kiegészítővel együtt, ami az AiO PC-be már be van építve. A beépített eszközök alacsonyabb fogyasztása hosszú távon kedvező hatással lesz a villanyszámlára.

A legolcsóbb egybe PC-k valamivel 150 000 Ft felett kezdődnek, jellemző rájuk a kisebb képernyő és a kevésbé erős processzorok. 220-250 ezer Forint környékén lehet meghatározni azt az All in One PC árat, ami garancia a komolyabb teljesítményre és nagyobb képernyőre. A munkára tervezett egybe PC-k ára a 2 millió Ft-ot is elérheti. Ezek már profi grafikai munkaállomások, ergonomikusan állítható monitorral, érintőképernyővel, nagy tárhellyel és dedikált videókártyával.

All in One PC használt

A helytakarékos, stílusos megoldásnak ára van, nem beszélve arról, ha a teljesítmény is számít. Használt All in One PC kínálatunkban felbontott, újszerű és rövid ideig használt egybe PC-ket találsz, helyenként 30-40%-os kedvezménnyel. Ezekre a darabokra is 12-21 hónap garanciát vállalunk. A használt all in One PC kínálat dinamikusan változik, ne szalaszd el az esélyt, hogy jó áron juss hozzá egy ütős modellhez.

A leírás elrejtése
Hasznosnak találtad ezt az információt?
Ez az űrlap csak a fenti leírásban található információk értékelésére szolgál.
Ha kérdésed van a termékekkel, szolgáltatásokkal, szállítással, vagy egyéb ügyekkel kapcsolatban, keresd fel ügyfélszolgálatunkat.
Mit javíthatnánk benne? Hiányolsz valamit? Valami rosszul van feltüntetve? Oszd meg velünk.

Legtöbbet eladott

1.
Acer All-In-One PC Aspire C27-1851 Szállításra kész 2 db
All In One PC - 27", 1920 × 1080 px kijelző, Intel Core i7-1360P processzor, Intel Iris Xe Graphics, 16 GB RAM, 1000 GB SSD + 0 TB HDD , optikai meghajtó nélkül, HDMI, 1 × USB 2.0, a csomagban: egér és billentyűzet, Windows 11 Home
464 790 Ft

2.
Acer All-In-One PC Aspire C27-1800 Szállításra kész 3 db
All In One PC - 27", 1920 x 1080 px kijelző, Intel Core i5 1335U Raptor Lake processzor, Intel Iris Xe Graphics, 8 GB RAM, 512 GB SSD + 0 TB HDD , optikai meghajtó nélkül, HDMI, 3 × USB 3.2, 1 × USB 2.0, a csomagban: egér és billentyűzet, Windows 11 Home
357 590 Ft

3.
HP ProOne 440 G6 AiO 24 Black Szállításra kész 3 db
All In One PC - 23,8", 1920 × 1080 px kijelző, Intel Core i5 10500T Comet Lake 3,8 GHz processzor, Intel UHD Graphics 630, 8 GB RAM DDR4 memória, 256 GB SSD, DVD, Wi-Fi, HDMI és DisplayPort, 5 × USB 3.2, a csomagban: egér és billentyűzet, Windows 11 Pro
401 590 Ft

Még több
53 termék
Classic Kategória Olcsó, de kiválóra értékelt
3,0
Hozzáadás a PC konfigurátorhoz
ASUS ExpertCenter E1 Black érintéses
All In One PC - 15,6", 1366 × 768 px kijelző, Intel Celeron N4500 Jasper Lake 2,8 GHz processzor, Intel UHD Graphics, 4 GB RAM, 128 GB SSD, optikai meghajtó nélkül, Wi-Fi, HDMI, 4 × USB 3.2, operációs rendszer nélkül E1600WKAT-BD036M
193 390 Ft
Szállításra kész > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: TA087f35a1
Arany középút Kiváló ár/érték arány
Acer All-In-One PC Aspire C27-1851 - All In One PC Ingyenes
szállítás boltjainkba
Hozzáadás a PC konfigurátorhoz
Acer All-In-One PC Aspire C27-1851
All In One PC - 27", 1920 × 1080 px kijelző, Intel Core i7-1360P processzor, Intel Iris Xe Graphics, 16 GB RAM, 1000 GB SSD + 0 TB HDD , optikai meghajtó nélkül, HDMI, 1 × USB 2.0, a csomagban: egér és billentyűzet, Windows 11 Home
464 790 Ft
Szállításra kész 2 db
Termékkód: TC060k2c
Arany középút Kiváló ár/érték arány
HP ProOne 440 G6 AiO 24 Black - All In One PC Ingyenes
szállítás boltjainkba
Hozzáadás a PC konfigurátorhoz
HP ProOne 440 G6 AiO 24 Black
All In One PC - 23,8", 1920 × 1080 px kijelző, Intel Core i5 10500T Comet Lake 3,8 GHz processzor, Intel UHD Graphics 630, 8 GB RAM DDR4 memória, 256 GB SSD, DVD, Wi-Fi, HDMI és DisplayPort, 5 × USB 3.2, a csomagban: egér és billentyűzet, Windows 11 Pro
401 590 Ft
Szállításra kész 3 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: HPCDHU2000s1
Premium Kategória Minőség kompromisszumok nélkül
iMac 24" M3 Magyar, kék - All In One PC
Ingyenes
szállítás boltjainkba
Hozzáadás a PC konfigurátorhoz
iMac 24" M3 Magyar, kék
All In One PC - 23,5", 4480 × 2520 px kijelző, Apple M3 (8-magos) processzor, Apple Apple M3 10jádrová GPU, 8 GB RAM, 256 GB SSD, Wi-Fi, Thunderbolt 3, a csomagban: magic keyboard touch id-vel, macOS
Leárazás -8 %
674 990 Ft 735 790 Ft
Szállításra kész 2 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: TL16a2a2
Hozzáadás a PC konfigurátorhoz
Asus AiO M3402WFAK-BA069W Black
All In One PC - 23,8", 1920 × 1080 px kijelző, AMD Ryzen 3 7320U 4,1 GHz processzor, AMD Radeon Graphics, 8 GB RAM, 512 GB SSD, DVD, Wi-Fi, HDMI, 3 × USB 3.2, 1 × USB 2.0, a csomagban: egér, billentyűzet és webkamera, operációs rendszer nélkül
272 690 Ft
Szállításra kész 2 db
Termékkód: TC050f9uHU
3,0
Hozzáadás a PC konfigurátorhoz
ASUS ExpertCenter E1 Black érintős
All In One PC - 15,6", 1366 × 768 px kijelző, Intel Celeron N4500 2,8 GHz processzor, Intel UHD Graphics, 8 GB RAM DDR4 memória, 128 GB SSD, optikai meghajtó nélkül, Wi-Fi, HDMI, 4 × USB 3.2, a csomagban: webkamera, operációs rendszer nélkül
201 590 Ft
Szállításra kész > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: TA087f35a2
Acer All-In-One PC Aspire C27-1800 - All In One PC Ingyenes
szállítás boltjainkba
Hozzáadás a PC konfigurátorhoz
Acer All-In-One PC Aspire C27-1800
All In One PC - 27", 1920 x 1080 px kijelző, Intel Core i5 1335U Raptor Lake processzor, Intel Iris Xe Graphics, 8 GB RAM, 512 GB SSD + 0 TB HDD , optikai meghajtó nélkül, HDMI, 3 × USB 3.2, 1 × USB 2.0, a csomagban: egér és billentyűzet, Windows 11 Home
357 590 Ft
Szállításra kész 3 db
Termékkód: TC060k2a
Hozzáadás a PC konfigurátorhoz
ASUS ExpertCenter E1 Black érintős + beépített tápegység (UPS)
All In One PC - 15,6", 1366 × 768 px kijelző, Intel Celeron N4500 2,8 GHz processzor, Intel UHD Graphics, 4 GB RAM DDR4 memória, 128 GB SSD, optikai meghajtó nélkül, Wi-Fi, HDMI, 4 × USB 3.2, a csomagban: webkamera, operációs rendszer nélkül
190 290 Ft
Szállításra kész > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: TA087f35a3
Acer Aspire C27 Ezüst - All In One PC Ingyenes
szállítás boltjainkba
Hozzáadás a PC konfigurátorhoz
Acer Aspire C27 Ezüst
All In One PC - 27", 1920 × 1080 px kijelző, Intel Core i5 1235U Alder Lake 4,4 GHz processzor, Intel Iris Xe Graphics, 8 GB RAM, 512 GB SSD, optikai meghajtó nélkül, Wi-Fi, HDMI, 3 × USB 3.2, 1 × USB 2.0, Windows 11 Home
358 890 Ft
Szállításra kész > 5 db
Termékkód: TC051f0i2
Dell Inspiron 5420 White - All In One PC Ingyenes
szállítás boltjainkba
Hozzáadás a PC konfigurátorhoz
Dell Inspiron 5420 White
All In One PC - 23,8", 1920 × 1080 px kijelző, Intel Core i5 1335U Raptor Lake 4,6 GHz processzor, Intel, 16 GB RAM DDR4 memória, 512 GB SSD, optikai meghajtó nélkül, Wi-Fi, HDMI, 3 × USB 3.2, a csomagban: egér és billentyűzet, Windows 11 Home
414 990 Ft
Szállításra kész 1 db
Termékkód: ADK124r50hu1
Asus AiO A3402WBAT-WA220W White Touch - All In One PC Ingyenes
szállítás boltjainkba
Hozzáadás a PC konfigurátorhoz
Asus AiO A3402WBAT-WA220W White Touch
All In One PC - 23,8", 1920 × 1080 px kijelző, , optikai meghajtó nélkül, Wi-Fi, HDMI, 3 × USB 3.2, 1 × USB 2.0, a csomagban: egér, billentyűzet és webkamera
308 990 Ft
Szállításra kész 1 db
Termékkód: TC050f9rHU
Asus AiO A5702WVAK-BA0040 Black - All In One PC Ingyenes
szállítás boltjainkba
Hozzáadás a PC konfigurátorhoz
Asus AiO A5702WVAK-BA0040 Black
All In One PC - 27", 1920 × 1080 px kijelző, Intel Core i5-1340P Raptor Lake 4,6 GHz processzor, Intel UHD Graphics, 8 GB RAM DDR4 memória, 512 GB SSD, optikai meghajtó nélkül, Wi-Fi, HDMI, 2 × USB 3.2, 2 × USB 2.0, a csomagban: egér, billentyűzet és webkamera, operációs rendszer nélkül
323 990 Ft
Szállításra kész 1 db
Termékkód: TC050f9sHU
Asus AiO M3702WFAT-BA0040 Black Touch - All In One PC
Ingyenes
szállítás boltjainkba
Hozzáadás a PC konfigurátorhoz
Asus AiO M3702WFAT-BA0040 Black Touch
All In One PC - 27", 1920 × 1080 px kijelző, AMD Ryzen 5 7520U processzor, AMD Radeon Graphics, 16 GB RAM, 512 GB SSD, optikai meghajtó nélkül, Wi-Fi, HDMI, 4 × USB 3.2, 1 × USB 2.0, a csomagban: egér és billentyűzet, operációs rendszer nélkül
338 990 Ft
Szállításra kész > 5 db
Termékkód: TC050f9wHU
MSI Modern AM272P 12M-470XEU - All In One PC Ingyenes
szállítás boltjainkba
Hozzáadás a PC konfigurátorhoz
MSI Modern AM272P 12M-470XEU
All In One PC - 27", 1920 × 1080 px kijelző, Intel Core i7 1260P Alder Lake 4,7 GHz processzor, Intel Iris Xe Graphics, 8 GB RAM DDR4-SDRAM memória, 512 GB SSD, optikai meghajtó nélkül, Wi-Fi, VGA D-SUB és HDMI 2,0b, 1 × USB 2.0, operációs rendszer nélkül
334 690 Ft
Szállításra kész 1 db
Termékkód: TB260m0p6r
Dell Inspiron 5420 White - All In One PC Ingyenes
szállítás boltjainkba
Hozzáadás a PC konfigurátorhoz
Dell Inspiron 5420 White
All In One PC - 23,8", 1920 × 1080 px kijelző, Intel Core i5 1335U Raptor Lake 4,6 GHz processzor, Intel, 16 GB RAM DDR4 memória, 512 GB SSD + 1 TB HDD , optikai meghajtó nélkül, Wi-Fi, HDMI, 3 × USB 3.2, a csomagban: egér és billentyűzet, Windows 11 Pro
437 790 Ft
Szállításra kész 2 db
Termékkód: ADK124r50hu4
iMac 24" M3 Magyar, ezüst - All In One PC Ingyenes
szállítás boltjainkba
Hozzáadás a PC konfigurátorhoz
iMac 24" M3 Magyar, ezüst
All In One PC - 23,5", 4480 × 2520 px kijelző, Apple M3 (8-magos) processzor, Apple Apple M3 10jádrová GPU, 8 GB RAM, 512 GB SSD, Wi-Fi, Thunderbolt 3, a csomagban: magic keyboard touch id-vel, macOS
839 990 Ft
Szállításra kész 1 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: TL16a3b2
iMac 24" M3 Magyar, kék - All In One PC Ingyenes
szállítás boltjainkba
Hozzáadás a PC konfigurátorhoz
iMac 24" M3 Magyar, kék
All In One PC - 23,5", 4480 × 2520 px kijelző, Apple M3 (8-magos) processzor, Apple Apple M3 8-magos GPU, 8 GB RAM, 256 GB SSD, Wi-Fi, Thunderbolt 3, a csomagban: Magic Keyboard, macOS
604 990 Ft
Szállításra kész 3 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: TL16a1a2
Hozzáadás a PC konfigurátorhoz
Asus AiO M3402WFAT-BA0020 Black Touch
All In One PC - 23,8", 1920 × 1080 px kijelző, AMD Ryzen 3 7320U processzor, AMD Radeon Graphics, 8 GB RAM, 512 GB SSD, optikai meghajtó nélkül, Wi-Fi, HDMI, 4 × USB 3.2, 1 × USB 2.0, a csomagban: egér és billentyűzet, operációs rendszer nélkül
272 190 Ft
Szállításra kész > 5 db
Termékkód: TC050f9vHU
Hozzáadás a PC konfigurátorhoz
MSI PRO AP242 12M-477XEU
All In One PC - 23,8", 1920 × 1080 px kijelző, Intel Core i5 12400 Alder Lake 4,4 GHz processzor, Intel UHD Graphics 730, 8 GB RAM DDR4-SDRAM memória, 512 GB SSD, optikai meghajtó nélkül, Wi-Fi, DisplayPort és HDMI 2,0b, 2 × USB 3.2, 2 × USB 2.0, operációs rendszer nélkül
294 990 Ft
Szállításra kész > 5 db
Termékkód: TB260m9b
MSI PRO AP222T 13M-062EU - All In One PC
Ingyenes
szállítás boltjainkba
Hozzáadás a PC konfigurátorhoz
MSI PRO AP222T 13M-062EU
All In One PC - 21,5", 1920 × 1080 px kijelző, Intel Core i5 13400 Raptor Lake 4,6 GHz processzor, Intel Iris Graphics 540, 8 GB RAM, 256 GB SSD, optikai meghajtó nélkül, Wi-Fi, HDMI, 2 × USB 2.0, Windows 11 Home
339 990 Ft
Szállításra kész 1 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: TB260m0h5
iMac 24" M3 Magyar, zöld - All In One PC Ingyenes
szállítás boltjainkba
Hozzáadás a PC konfigurátorhoz
iMac 24" M3 Magyar, zöld
All In One PC - 23,5", 4480 × 2520 px kijelző, Apple M3 (8-magos) processzor, Apple Apple M3 8-magos GPU, 8 GB RAM, 256 GB SSD, Wi-Fi, Thunderbolt 3, a csomagban: Magic Keyboard, macOS
639 790 Ft
Szállításra kész 1 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: TL16a1c2
Hozzáadás a PC konfigurátorhoz
ACER All-In-One PC
All In One PC - 23,8 " kijelző, Intel Core i3 1305U Raptor Lake 4,5 GHz processzor, Intel UHD Graphics, 8 GB RAM, 512 GB SSD, 3 × USB 3.2, Windows 11 Home
257 490 Ft
Szállításra kész 2 db
Termékkód: TC061k2a
MSI PRO AP222T 13M-061EU - All In One PC
Ingyenes
szállítás boltjainkba
Hozzáadás a PC konfigurátorhoz
MSI PRO AP222T 13M-061EU
All In One PC - 21,5", 1920 × 1080 px kijelző, Intel Core i5 13400 Raptor Lake 0,00 GHz processzor, Intel Iris Xe Graphics, 8 GB RAM DDR4 memória, 256 GB SSD, optikai meghajtó nélkül, Wi-Fi, HDMI, 2 × USB 2.0, Windows 11 Home
345 590 Ft
Szállításra kész 1 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: TB260m0h4
iMac 24" M3 Magyar, rózsaszín - All In One PC Ingyenes
szállítás boltjainkba
Hozzáadás a PC konfigurátorhoz
iMac 24" M3 Magyar, rózsaszín
All In One PC - 23,5", 4480 × 2520 px kijelző, Apple M3 (8-magos) processzor, Apple Apple M3 8-magos GPU, 8 GB RAM, 256 GB SSD, Wi-Fi, Thunderbolt 3, a csomagban: Magic Keyboard, macOS
641 390 Ft
Szállításra kész 1 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: TL16a1d2

All In One PC

kapacitásMi az akkumulátorkapacitás? A laptop, tablet vagy mobiltelefon akkumulátorának kapacitása, valamint a felhasznált alkatrészek hatékonysága és a szoftver optimalizálása határozza meg az akkumulátor üzemidejét. De miért csökken a kapacitás az idő múlásával, és mit takar pontosan a mAh értéke?
2021. szeptember 16-án Sir Clive Sinclair hosszú betegség után eltávozott közülünk. Ez a brit számítógépes úttörő, feltaláló és innovátor hozta el a megfizethető számítógépeket az otthonokba - és a felhasználók, fejlesztők és játékosok több, mint egy generációjára volt...
A TV-nézés számítógépen ma már könnyebb, mint valaha, ráadásul több módja is van. Ide sorolhatók például a külső USB tunerek és az IPTV szolgáltatások használata. Milyen előnyei és hátrányai lehetnek az említett módszereknek? Miért jó az internetes TV-nézés?
cikkHogyan készíthetünk printscreen (screenshot) képernyőképet? Gyorsan rögzítened kellene a telefon tartalmát, vagy meg kell osztanod egy hibaüzenetet a laptopról? Akkor készíts képernyőképet (screenshot), írj hozzá megjegyzést, és egyszerűen küldd el az eredményt e-mailben vagy bármely kommunikációs csatornán keresztül....
Csábít az a gondolat, hogy átfogóan biztonságos adatokkal rendelkezzen a Microsoftnál? És az összes fontos irodai alkalmazás az egész család számára is meglegyen? Akkor a Microsoft 365 családok számára pont Neked lesz jó. Áttekintésünkben számos olyan funkciót mutatunk...
A kémprogramok nehéz észlelhető rosszindulatú szoftverek (programok), amelyeket hackerek használnak a felhasználók utáni kémkedésre. Hozzáférést gyűjtenek a személyes adatokról, banki adatokról vagy a böngészési előzényekhez. Hogyan lehet megszabadulni a kémprogramoktól...
További cikkek

All In One PC

A All In One PC kategóriában összesen 53 termék közül válogathatsz online boltunkban. Rendelésedet hétköznapokon 2 napon belül házhoz szállítjuk. A Budapest több pontján elérhető AlzaBoxokból már másnap felveheted a rendelésed, de ellátogathatsz áruházunkba is.
Tekintsd meg a legolcsóbb termékeket a következő kategóriában: olcsó all In One PC Az ár alapján a legdrágábbtól csökkenő sorrendbe rendezett termékeket keresd ennél a kategóriánál: legdrágább all In One PC A termékeket a legnépszerűbbtől a legkevésbé kedveltig rendezve ebben a kategóriában találod: legnépszerűbb, legjobb all In One PC A vásárlóink körében legnépszerűbb termékeket itt találhatod: all In One PC vélemények
P-DC1-WEB20
28 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ