Nakupování budoucnosti Vásárolj kényelmesebben az Alza.hu alkalmazással 2

All In One PC

Az All in One PC (rövidítve AiO PC) egy olyan számítógép, amely a monitort és a gépházat egyetlen eszközbe egyesíti. Az asztalon nem foglal olyan sok helyet és jóval kevesebb kábelre van hozzá szükség. A monitor mellet ugyanis a kamera és a hangszóró is be van építve az All in One számítógépbe. Ha az egér és a billentyűzet vezeték nélkül csatlakozik az All in One PC-hez, akkor a tápkábel az egyetlen kábel, amire szükség lesz. Ha felkeltette az érdeklődésedet ez a kompakt számítógép, további részleteket is megtudhatsz, ha tovább olvasol.

Tovább

Kinek jó az All in One PC?

Az All in One PC kiválóan alkalmas irodai munkavégzéshez, mindennapos internetezéshez és multimédiás tartalmak fogyasztásához. Továbbá az AIO számítógép minden olyan felhasználónak jó, akinek a számítógép esetében fontos a teljesítmény, a kényelem, az ár, és nem mellékes a design sem.

i

Mindenképpen fontos szem előtt tartani All in One PC vásárlásakor, hogy azok általában csak korlátozott mértékben bővíthetők.

Egybe PC design

Az All in One PC könnyen az íróasztalod vagy az iroda meghatározó designelemévé válhat. A gyártók különböző módon oldják meg a számítógép és monitor egyesítését, van, amelyik a talpba, van, amelyik a monitor hátuljába helyezi el a teljes értékű számítógépet. Nem mindig öncélú a design, egy-egy mutatós megoldásnak kézzel fogható gyakorlati haszna van, például a monitor dőlésszöge bizonyos All in One számítógépek esetében rugalmasan állítható, megkönnyítve ezzel többek között az ergonomikus munkavégzést.


AiO PC Rugalmasan állítható dőlésszöggel
Némely All in One PC esetében a monitor dőlésszöge rugalmasan állítható

Monitor PC egyben - Kényelem és egyszerűség

Nem mellékes szempont egy számítógép esetében, hogy a használata, beüzemelése mennyire bonyolult. Az asztali számítógéphez képest az All in One PC egyetlen tápkábel csatlakoztatása után használatra kész. A legtöbb esetben az egér és a billentyűzet is vezeték nélkül csatlakozik.

i

Tudtad, hogy a legtöbb All in One számítógéphez billentyűzet és egér is tartozik? Ezzel néhány ezer forintot és valamennyi időt is megtakaríthatsz, amit a tartozékok megvásárlásával töltenél.

AiO PC teljesítmény

Az All in One PC teljesítményét több tényező befolyásolja, ezekről érdemes részletesebben beszélni, hiszen ezekre mind figyelni kell az All in PC kiválasztásakor.


AiO számítógép processzorok

Az All in One számítógép kiválasztásakor érdemes először a processzorra összepontosítani, mivel az határozza meg a végső teljesítményt. Minél több a magok száma és nagyobb a frekvencia, annál erősebb a számítógép. Az alábbi listában a processzorokat a felhasználási módjuk alapján csoportosítottuk.

Egybe PC processzorok otthoni használatra

Ha egyszerű irodai munkához és webes böngészéshez keresel AiO PC-t, az alapprocesszorok egyike is elegendő. Válaszd az Intel Atom, az Intel Pentium, az Intel Celeron vagy a Qualcomm Snapdragon sorozat valamely processzorát.

All in One számítógép processzorok akár munkára is

Az ilyen processzorokkal rendelkező All in One PC-k speciális műveleteket is képesek kezelni, például videók szerkesztését vagy újabb játékok futtatását. Ide tartozik az Intel Core i3, az Intel Core i5 és az AMD Ryzen 5 processzor.

Profi monitor PC egyben processzorok

Azoknak az igényesebb felhasználóknak, akik nem szeretik, ha bármi akadályozza őket a számítógép használatában, a legjobb processzorok közül kell választaniuk. A legerősebb sorozatok közé tartozik az Intel Core i7, az Intel Core i9 vagy az Intel Xeon.

Ha elsősorban játékhoz keresel számítógépet, nézz körül a gamer PC kínálatunkban. Játékhoz ezek alkalmasabbak, mint az All in One PC-k.

Monitorba épített PC és a RAM

A feldolgozásra váró és a futtatott programok adatainak ideiglenes tárolására szolgál. Minél több az All in One PC rendszermemóriája, annál kényelmesebb a játék és a munka, mert egyszerre több programot vagy böngészőablakot is futtathatsz. Legalább 4 GB RAM-ra van szükség az alap munkavégzéshez. Az All in One számítógépek esetében is egyre inkább a 8 GB a szabvány, ami elegendő a mindennapos használatra és a kevésbé igényes játékokhoz. Ha az All in PC memóriája több mint 8 GB, az már az intenzívebb és nagyobb igénybevételt jelentő használattal is megbirkózik.

i

Kínálatunkban olyan All in One PC is található, amely 64 GB RAM-mal büszkélkedhet. Hasít, mint egy rakéta, ennek megfelelően az ára is csillagászati.

All in PC tárhely típusok

  • A Flash egy gyors, alacsony kapacitású memória, amellyel az All in One számítógépekben már nem találkozhatsz. Ez a háttértár az olcsóbb netbookok kategóriájára jellemző.
  • A HDD sokkal nagyobb kapacitást kínál, mint más típusok, ugyanazon az áron.
  • Az SSD tárolóban nincsenek mozgó alkatrészek. Gyorsabb, mint a HDD, ami az All in One PC gyors reakcióidejében nyilvánul meg.
  • A HDD + SSD a két típus kombinációja. Egyesíti a HDD nagy kapacitását és az SSD gyorsaságát.
  • Az SSHD lemez egy klasszikus HDD-ből áll, amely az adatokat tárolja, míg egy kisebb NAND flash memóriát használ a leggyakrabban használt alkalmazásokhoz. Az SSHD technológia az SSD merevlemezek árának csökkenésével már okafogyottá vált.
  • A HDD + Optane tárhely egy nagy kapacitású HDD, amely egy SSD sebességével rendelkezik. Ez az Intel Optane memóriának köszönhető, amely egy rendkívül gyors gyorsítótár.

Érdekel a legújabb típusú gyorsítótár? Az alábbi cikkben részletesebben megismerkedhetsz vele: Mi az az Intel Optane memória.

Monitor számítógép egyben tárhelykapacitás

Ha egy All in One PC 128 GB tárhellyel rendelkezik, az elegendő az operációs rendszer és a legtöbb irodai alkalmazás számára. 256 GB-on több tucat film, több száz fénykép és több órányi zene fér el - ez a legtöbb felhasználó számára elegendő. Ha az All in One PC még nagyobb, 512 GB-os tárhellyel büszkélkedhet, az már terjedelmes programok, kisebb 4K videógyűjtemények vagy játékok tárolására is alkalmas. 1 TB-on a 4K videók mellett több tucat különböző program vagy a legújabb játékok is tárolhatók. A 2 TB vagy annál nagyobb tárhely tökéletes olyanoknak, akik rendszeresen fényképeznek vagy éppen a filmek és sorozatok rajongóinak.

All in One PC felszereltség

All in One számítógép vásárlása előtt érdemes egy kis időt szentelni a felszereltségnek is. Gondold végig, mi az, amire szükséged lesz, például memóriakártya-olvasó, Bluetooth, érintőképernyő, Windows 10 operációs rendszer. A csatlakozók sem mellékesek, arra is oda kell figyelni, hogy a te céljaidra elegendő és megfelelő csatlakozóval rendelkezzen a kiszemelt All in One PC.

i

Az érintőképernyős All in One PC olyan rugalmasságot biztosít, amit egy hagyományos monitor nem tud. Eldöntheted, hogy az asztali számítógépnél megszokott módon, egér és billentyűzet segítségével dolgozol vagy az érintőképernyőn keresztül navigálsz a menüben és az alkalmazások között, mintha csak az okostelefon vagy a tablet jól megszokott érintőképernyőjét használnád. Az érintőképernyő előnyeit a grafikai munka során is maximálisan ki lehet használni. A precizitás érintőceruza és más érintőeszközök használatával tovább javítható.

All in One PC gamer

A monitorba épített PC nem elsősorban a gamer vonalon erős. A keskeny kialakítás nem teszi lehetővé nagy teljesítményű dedikált videókártyák elhelyezését. Azonban a játékra is alkalmas GPU méretek folyamatos csökkenésével már gaming All in One PC-vel is találkozhatsz a kínálatban. Keresd az NVIDIA RTX és GTX, valamint a AMD Radeon XT videókártyákkal szereld modelleket.


Az All in One PC csatlakozói
Egy All in One PC csatlakozói

All in One PC ár

Az All in One számítógép ára kedvezőbb, mintha asztali számítógépet vennél monitorral és a többi kiegészítővel együtt, ami az AiO PC-be már be van építve. A beépített eszközök alacsonyabb fogyasztása hosszú távon kedvező hatással lesz a villanyszámlára.

A legolcsóbb egybe PC-k valamivel 150 000 Ft felett kezdődnek, jellemző rájuk a kisebb képernyő és a kevésbé erős processzorok. 220-250 ezer Forint környékén lehet meghatározni azt az All in One PC árat, ami garancia a komolyabb teljesítményre és nagyobb képernyőre. A munkára tervezett egybe PC-k ára a 2 millió Ft-ot is elérheti. Ezek már profi grafikai munkaállomások, ergonomikusan állítható monitorral, érintőképernyővel, nagy tárhellyel és dedikált videókártyával.

All in One PC használt

A helytakarékos, stílusos megoldásnak ára van, nem beszélve arról, ha a teljesítmény is számít. Használt All in One PC kínálatunkban felbontott, újszerű és rövid ideig használt egybe PC-ket találsz, helyenként 30-40%-os kedvezménnyel. Ezekre a darabokra is 12-21 hónap garanciát vállalunk. A használt all in One PC kínálat dinamikusan változik, ne szalaszd el az esélyt, hogy jó áron juss hozzá egy ütős modellhez.

A leírás elrejtése
Hasznosnak találtad ezt az információt?
Ez az űrlap csak a fenti leírásban található információk értékelésére szolgál.
Ha kérdésed van a termékekkel, szolgáltatásokkal, szállítással, vagy egyéb ügyekkel kapcsolatban, keresd fel ügyfélszolgálatunkat.
Mit javíthatnánk benne? Hiányolsz valamit? Valami rosszul van feltüntetve? Oszd meg velünk.

Legtöbbet eladott

1.
ASUS V161GART-BD012D fekete Szállításra kész > 5 db és akár ma a Budapest - bemutatóterem átvevőhelyen
All In One PC - 15,6", 1366 × 768 px kijelző, Intel Celeron N4020 Gemini Lake Refresh 2,8 GHz processzor, Intel HD Graphics, 4 GB RAM, 128 GB SSD, optikai meghajtó nélkül, Wi-Fi, HDMI, 4 × USB 3.2, Endless OS
172 290 Ft

2.
ASUS AiO M241DAK-BA187T fekete Szállításra kész > 5 db és akár ma a Budapest - bemutatóterem átvevőhelyen
All In One PC - 23,8", 1920 × 1080 px kijelző, AMD Ryzen 3 3250U 3,5 GHz processzor, AMD Radeon Vega, 8 GB RAM, 256 GB SSD, optikai meghajtó nélkül, Wi-Fi, HDMI, 4 × USB 3.2, 1 × USB 2.0, Windows 10 Home
209 900 Ft

3.
ASUS V161GART-BD003D fekete Szállításra kész 1 db
All In One PC - 15,6", 1366 × 768 px kijelző, Intel Celeron N4020 Gemini Lake Refresh 2,8 GHz processzor, Intel HD Graphics, 4 GB RAM, 256 GB SSD, optikai meghajtó nélkül, Wi-Fi, HDMI, 4 × USB 3.2, Endless OS
176 790 Ft

Még több
37 tétel
ASUS V161GART-BD012D fekete
All In One PC - 15,6", 1366 × 768 px kijelző, Intel Celeron N4020 Gemini Lake Refresh 2,8 GHz processzor, Intel HD Graphics, 4 GB RAM, 128 GB SSD, optikai meghajtó nélkül, Wi-Fi, HDMI, 4 × USB 3.2, Endless OS

172 290 Ft áfa nélkül 135 660 Ft
Kosárba
Átvehető: ma 8:00-tól
Szállításra kész > 5 db
Termékkód: TA087f30b0
ASUS AiO M241DAK-BA187T fekete
All In One PC - 23,8", 1920 × 1080 px kijelző, AMD Ryzen 3 3250U 3,5 GHz processzor, AMD Radeon Vega, 8 GB RAM, 256 GB SSD, optikai meghajtó nélkül, Wi-Fi, HDMI, 4 × USB 3.2, 1 × USB 2.0, Windows 10 Home

188 910 Ft kedvezményes kóddal  OSZIKEDVEZMENYEK10
209 900 Ft áfa nélkül 165 280 Ft
Kosárba
Őszi kedvezmények
Átvehető: ma 8:00-tól
Szállításra kész > 5 db
Termékkód: NA563z53e
ASUS AiO V241EAK-BA032T fekete
All In One PC - 23,8", 1920 × 1080 px kijelző, Intel Core i3 1115G4 Tiger Lake 3,9 GHz processzor, Intel UHD Graphics, 8 GB RAM DDR4 memória, 256 GB SSD, optikai meghajtó nélkül, Wi-Fi, HDMI, 4 × USB 3.2, 1 × USB 2.0, Windows 10 Home

254 900 Ft áfa nélkül 200 710 Ft
Kosárba
Átvehető: ma 8:00-tól
Szállításra kész 4 db
Termékkód: NA563z53g
HP 200 G4 Fehér
All In One PC - 21,5", 1920 × 1080 px kijelző, Intel Core i3 10110U Comet Lake 4,1 GHz processzor, Intel UHD Graphics, 8 GB RAM, 256 GB SSD, DVD, Wi-Fi, HDMI, 2 × USB 3.2, 2 × USB 2.0, Windows 10 Pro

229 900 Ft áfa nélkül 181 020 Ft
Kosárba
Átvehető: ma 8:00-tól
Szállításra kész > 5 db
Termékkód: HPBD6009c3tHU
Microsoft Surface Studio 2 2TB i7 32GB
All In One PC - 28", 4500 × 3000 px kijelző, Intel Core i7 7820HQ Kaby Lake 3,9 GHz processzor, NVIDIA GeForce GTX 1070 8 GB, 32 GB RAM, 2000 GB SSD, optikai meghajtó nélkül, Wi-Fi, 4 × USB 3.2, a csomagban: egér és billentyűzet, Windows 10 Pro

2 284 790 Ft áfa nélkül 1 799 050 Ft
Kosárba
Kérés esetén 21 napon belül megrendeljük
Termékkód: MCS202q
ASUS V161GART-BD003D fekete
All In One PC - 15,6", 1366 × 768 px kijelző, Intel Celeron N4020 Gemini Lake Refresh 2,8 GHz processzor, Intel HD Graphics, 4 GB RAM, 256 GB SSD, optikai meghajtó nélkül, Wi-Fi, HDMI, 4 × USB 3.2, Endless OS

176 790 Ft áfa nélkül 139 200 Ft
Kosárba
Átvehető: holnap 9:00-tól
Szállításra kész 1 db
Termékkód: TA087f30b4
ASUS AiO M241DAK-BA187T fekete
All In One PC - 23,8", 1920 × 1080 px kijelző, AMD Ryzen 3 3250U 3,5 GHz processzor, AMD Radeon Vega, 8 GB RAM, 256 GB SSD, optikai meghajtó nélkül, Wi-Fi, HDMI, 4 × USB 3.2, 1 × USB 2.0, Windows 10 Home

202 650 Ft kedvezményes kóddal  OSZIKEDVEZMENYEK10
225 170 Ft áfa nélkül 177 300 Ft
Kosárba
Átvehető: ma 15:00-tól
Felbontott raktáron
Termékkód: NA563z53e
ASUS AiO V222FAK-WA166T fehér
All In One PC - 21,5", 1920 × 1080 px kijelző, Intel Core i3 10110U Comet Lake 4,1 GHz processzor, Intel UHD Graphics, 8 GB RAM DDR4 memória, 256 GB SSD, optikai meghajtó nélkül, Wi-Fi, HDMI, 4 × USB 3.2, 1 × USB 2.0, Windows 10 Home

230 650 Ft áfa nélkül 181 620 Ft
Kosárba
Átvehető: ma 15:00-tól
Felbontott raktáron
Termékkód: NA563z53i
Microsoft Surface Studio 2 1TB i7 32GB
All In One PC - 28", 4500 × 3000 px kijelző, Intel Core i7 7820HQ Kaby Lake 3,9 GHz processzor, NVIDIA GeForce GTX 1070 8 GB, 32 GB RAM, 1000 GB SSD, optikai meghajtó nélkül, Wi-Fi, 4 × USB 3.2, a csomagban: egér és billentyűzet, Windows 10 Pro

1 882 290 Ft áfa nélkül 1 482 120 Ft
Kosárba
Kérés esetén 21 napon belül megrendeljük
Termékkód: MCS202p
iMac 24" M1 ezüst
All In One PC - 23,5", 4480 × 2520 px kijelző, Apple M1 processzor, Apple M1 8 magos GPU, 16 GB RAM, 512 GB SSD, Wi-Fi, Thunderbolt 3, 2 × USB 3.2, a csomagban: magic mouse 2 és magic keyboard touch id-vel, MAC OS

760 000 Ft áfa nélkül 598 420 Ft
Kosárba
Kérés esetén megrendeljük
Termékkód: TL14a3q2
iMac 24" M1 ezüst
All In One PC - 23,5", 4480 × 2520 px kijelző, Apple M1 processzor, Apple M1 8 magos GPU, 8 GB RAM, 256 GB SSD, Wi-Fi, Thunderbolt 3, 2 × USB 3.2, a csomagban: magic keyboard touch id-vel, MAC OS

600 440 Ft áfa nélkül 472 790 Ft
Kosárba
Kérés esetén 21 napon belül megrendeljük
Termékkód: TL14a2l
Microsoft Surface Studio 2 1TB i7 16GB
All In One PC - 28", 4500 × 3000 px kijelző, Intel Core i7 7820HQ Kaby Lake 3,9 GHz processzor, NVIDIA GeForce GTX 1060 6 GB, 16 GB RAM, 1000 GB SSD, optikai meghajtó nélkül, Wi-Fi, 4 × USB 3.2, a csomagban: egér és billentyűzet, Windows 10 Pro

1 882 290 Ft áfa nélkül 1 482 120 Ft
Kosárba
Kérés esetén 21 napon belül megrendeljük
Termékkód: MCS202o
iMac 24" M1 kék
All In One PC - 23,5", 4480 × 2520 px kijelző, Apple M1 processzor, Apple M1 7 magos GPU, 8 GB RAM, 256 GB SSD, Wi-Fi, Thunderbolt 3, a csomagban: Magic Keyboard, MAC OS

518 540 Ft áfa nélkül 408 300 Ft
Kosárba
Kérés esetén 21 napon belül megrendeljük
Termékkód: TL14a1c
HP 200 21,5" G4 fehér
All In One PC - 21,5", 1920 × 1080 px kijelző, Intel Core i5 10210U Comet Lake 4,2 GHz processzor, Intel UHD Graphics, 4,00 GB RAM DDR4 memória, 1 TB HDD 7200 ford/perc, DVD, Wi-Fi, HDMI, 2 × USB 3.2, 2 × USB 2.0, a csomagban: egér és billentyűzet, op. rendszer nélkül (9US61EA)

234 900 Ft áfa nélkül 184 960 Ft
Kosárba
Kérés esetén 21 napon belül megrendeljük
Termékkód: HPBDHU2000k5
iMac 24" M1 kék
All In One PC - 23,5", 4480 × 2520 px kijelző, Apple M1 processzor, Apple M1 8 magos GPU, 16 GB RAM, 1000 GB SSD, Wi-Fi, Thunderbolt 3, 2 × USB 3.2, a csomagban: magic mouse 2 és magic keyboard touch id-vel, MAC OS

840 000 Ft áfa nélkül 661 420 Ft
Kosárba
Kérés esetén megrendeljük
Termékkód: TL14a3v2
iMac 24" M1 ezüst
All In One PC - 23,5", 4480 × 2520 px kijelző, Apple M1 processzor, Apple M1 8 magos GPU, 8 GB RAM, 512 GB SSD, Wi-Fi, Thunderbolt 3, 2 × USB 3.2, a csomagban: magic keyboard touch id-vel, MAC OS

682 340 Ft áfa nélkül 537 270 Ft
Kosárba
Kérés esetén 21 napon belül megrendeljük
Termékkód: TL14a3l
iMac 24" M1 lila
All In One PC - 23,5", 4480 × 2520 px kijelző, Apple M1 processzor, Apple M1 8 magos GPU, 16 GB RAM, 1000 GB SSD, Wi-Fi, Thunderbolt 3, 2 × USB 3.2, a csomagban: magic mouse 2 és magic keyboard touch id-vel, MAC OS

840 000 Ft áfa nélkül 661 420 Ft
Kosárba
Kérés esetén megrendeljük
Termékkód: TL14a3z5
iMac 24" M1 rózsaszín
All In One PC - 23,5", 4480 × 2520 px kijelző, Apple M1 processzor, Apple M1 8 magos GPU, 16 GB RAM, 512 GB SSD, Wi-Fi, Thunderbolt 3, 2 × USB 3.2, a csomagban: magic mouse 2 és magic keyboard touch id-vel, MAC OS

760 000 Ft áfa nélkül 598 420 Ft
Kosárba
Kérés esetén megrendeljük
Termékkód: TL14a3p6
iMac 24" M1 kék
All In One PC - 23,5", 4480 × 2520 px kijelző, Apple M1 processzor, Apple M1 8 magos GPU, 16 GB RAM, 512 GB SSD, Wi-Fi, Thunderbolt 3, 2 × USB 3.2, a csomagban: magic mouse 2 és magic keyboard touch id-vel, MAC OS

760 000 Ft áfa nélkül 598 420 Ft
Kosárba
Kérés esetén megrendeljük
Termékkód: TL14a3o2
iMac 24" M1 zöld
All In One PC - 23,5", 4480 × 2520 px kijelző, Apple M1 processzor, Apple M1 7 magos GPU, 8 GB RAM, 256 GB SSD, Wi-Fi, Thunderbolt 3, a csomagban: Magic Keyboard, MAC OS

518 540 Ft áfa nélkül 408 300 Ft
Kosárba
Kérés esetén 21 napon belül megrendeljük
Termékkód: TL14a1f
iMac 24" M1 narancs
All In One PC - 23,5", 4480 × 2520 px kijelző, Apple M1 processzor, Apple M1 8 magos GPU, 16 GB RAM, 1000 GB SSD, Wi-Fi, Thunderbolt 3, 2 × USB 3.2, a csomagban: magic mouse 2 és magic keyboard touch id-vel, MAC OS

840 000 Ft áfa nélkül 661 420 Ft
Kosárba
Kérés esetén megrendeljük
Termékkód: TL14a3y7
iMac 24" M1 narancs
All In One PC - 23,5", 4480 × 2520 px kijelző, Apple M1 processzor, Apple M1 8 magos GPU, 16 GB RAM, 512 GB SSD, Wi-Fi, Thunderbolt 3, 2 × USB 3.2, a csomagban: magic mouse 2 és magic keyboard touch id-vel, MAC OS

760 000 Ft áfa nélkül 598 420 Ft
Kosárba
Kérés esetén megrendeljük
Termékkód: TL14a3r7
iMac 24" M1 rózsaszín
All In One PC - 23,5", 4480 × 2520 px kijelző, Apple M1 processzor, Apple M1 8 magos GPU, 8 GB RAM, 512 GB SSD, Wi-Fi, Thunderbolt 3, 2 × USB 3.2, a csomagban: magic keyboard touch id-vel, MAC OS

682 340 Ft áfa nélkül 537 270 Ft
Kosárba
Kérés esetén 21 napon belül megrendeljük
Termékkód: TL14a3i
iMac 24" M1 zöld
All In One PC - 23,5", 4480 × 2520 px kijelző, Apple M1 processzor, Apple M1 8 magos GPU, 8 GB RAM, 512 GB SSD, Wi-Fi, Thunderbolt 3, 2 × USB 3.2, a csomagban: magic keyboard touch id-vel, MAC OS

682 340 Ft áfa nélkül 537 270 Ft
Kosárba
Kérés esetén 21 napon belül megrendeljük
Termékkód: TL14a3f

All In One PC

cikkSir Clive Sinclair - feltaláló, újító, bonviván 2021. szeptember 16-án Sir Clive Sinclair hosszú betegség után eltávozott közülünk. Ez a brit számítógépes...
A TV-nézés számítógépen ma már könnyebb, mint valaha, ráadásul több módja is van. Ide sorolhatók például a...
Gyorsan rögzítened kellene a telefon tartalmát, vagy meg kell osztanod egy hibaüzenetet a laptopról? Akkor...
MicrosoftMicrosoft 365 családok számára (RECENZIÓ): Kifizetődik előfizetni? Csábít az a gondolat, hogy átfogóan biztonságos adatokkal rendelkezzen a Microsoftnál? És az összes fontos...
A kémprogramok nehéz észlelhető rosszindulatú szoftverek (programok), amelyeket hackerek használnak a...
További cikkek

All In One PC

A All In One PC kategóriában összesen 37 termék közül válogathatsz online boltunkban. Rendelésedet hétköznapokon 2 napon belül házhoz szállítjuk. A Budapest több pontján elérhető AlzaBoxokból már másnap felveheted a rendelésed, de ellátogathatsz áruházunkba is.

Termék neve:

Megjegyzés (link, PartNumber, stb.):

Tekintsd meg a legolcsóbb termékeket a következő kategóriában: olcsó all In One PC Az ár alapján a legdrágábbtól csökkenő sorrendbe rendezett termékeket keresd ennél a kategóriánál: legdrágább all In One PC A termékeket a legnépszerűbbtől a legkevésbé kedveltig rendezve ebben a kategóriában találod: legnépszerűbb, legjobb all In One PC A vásárlóink körében legnépszerűbb termékeket itt találhatod: all In One PC vélemények

27 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Alza fiókom Bejelentkezés Cégeknek Hogyan vásárolj Rólunk
Szállítás ide:
P-DC1-WEB00
27 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és az Ön beleegyezésével weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadja a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési hálózatokon.
További információ Kevesebb információ