Dolce Gusto

A Dolce Gusto kávéfőzők a kávézás tökéletes élményét biztosítják. Mindegyik Dolce Gusto kávéfőző modell kapszulás rendszert használ, könnyen kezelhető, és akár 30 különböző ital elkészítésére is képes, bár természetesen kivitelükben és funkcióikban különböznek egymástól. A jól felhabosított tejet vagy az energiatakarékosságot részesíted előnyben? Segítünk a megfelelő Dolce Gusto kapszulás kávéfőző kiválasztásában.

Tovább

Dolce Gusto KRUPS kapszulás kávéfőzők - Mit kínálnak?

Az akár 15 bar nyomásnak köszönhetően a Dolce Gusto kávéfőzők szinte professzionális kávégépekhez hasonló teljesítményt nyújtanak, így otthon is olyan kávét fogyaszthatsz, mintha kávézóban ülnél. A Nescafé Dolce Gusto kávéfőző az egyetlen, amely forró és hideg italokat is készít a kapszulákból, egyszerűen a kar balra vagy jobbra mozgatásával. A Dolce Gusto kávéfőző használata intuitív, és segítségével még egy kezdő is nagyszerű kávét képes készíteni minden egyes alkalommal.

 • A Nescafe Dolce Gusto kávéfőző nyomása a professzionális eszközökét közelíti - olyan kávét készíthet, mint egy kávézóban.
 • A kapszularendszer használata rendkívül egyszerű, így még egy kezdő is kiváló kávét képes készíteni.
 • A kar egyszerű elfordításával választhatsz hideg és meleg italok között.
 • Minden Nescafe Dolce Gusto modell kompakt és stílusos kialakítású, így csak emeli konyhád fényét.
Krups kapszulás kávéfőzők
A Krups kapszulás kávéfőzők ízek és aromák bámulatos választékát kínálják.

Nescafé Dolce Gusto kávéfőző - Kapszulás rendszer mindegyik modellnél

A Nescafé Dolce Gusto kávéfőzővel eredeti Nescafe Dolce Gusto kapszula használatával készíthetsz italokat, amelyek széles választéka csodás ízeket és rendkívüli változatosságot ígér. A Nescafe kapszulák hermetikusan vannak lezárva, így megőrzik az első osztályú kávé aromáját és ízét. Ezenkívül a Dolce Gusto KRUPS kapszulák különleges kialakításuknak köszönhetően a kávéfőző nyomását minden italtípusnál megfelelőre értékre állítják.

i

Sokan érdeklődnek Dolce Gusto kompatibilis kapszula iránt. Bár nem eredeti kapszulák vásárlásával néha nagyobb összeget is meg lehet takarítani, a tesztek azt bizonyítják, hogy az olcsóbb ár a legtöbb esetben a minőség rovására is megy.

Nescafé Dolce Gusto kávéfőző kompatibilis kapszulák

A Nespresso kávéfőzők esetében már bevett szokás, hogy az eredeti kapszulák mellett kaphatók kompatibilis kávékapszulák is, más gyártóktól. Eddig a Dolce Gusto kávégépek csak Nescafé kapszulákkal működtek, de már elérhetőek megbízható kompatibilis kapszulák is (pl. Starbucks).

Manuális kapszulás kávéfőző Dolce Gusto – Készíts kávét a saját ízlésed alapján

A manuális Krups kapszulás kávéfőzők lehetővé teszik a víz mennyiségének szabályozását az ital elkészítése során. Helyezd be a kiválasztott kávékapszulát a kapszulatartóba, majd készítsd el a kávét a kar mozgatásával, mely körülbelül 30 másodpercet vesz mindössze igénybe.

 • Dolce Gusto Piccolo kávéfőző - A legkisebb Dolce Gusto kapszulás kávéfőző, ideális kisebb konyhákba. Gyors és takarékos.
 • Dolce Gusto Oblo kávéfőző - Praktikus funkciókkal és eredeti formatervezéssel tűnik ki, amelyért díjat is nyert.
 • KRUPS Dolce Gusto Infinissima kávéfőző - Keskeny kialakításának köszönhetően, minimális helyet foglal a konyhapulton. 1,2 literes víztartállyal és vízkőtlenítő rendszerrel.
Dolce Gusto kapszulás kávéfőző
Bizonyos Dolce Gusto kapszulás kávéfőző modellek formatervezése leginkább aranyos kis robotokra emlékeztet.

Automata Krups kapszulás kávéfőzők Dolce Gusto

Az automata Dolce Gusto kávéfőzők maguk szabályozzák a víz áramlását a kávé készítésekor, ezért e modellek nem rendelkeznek fogantyúval. A víz mennyiségét előre kell beállítani, majd a gomb megnyomásával elindul a kávéfőzés folyamata. Az automata Dolce Gusto kávéfőzők elegáns formatervezésűek és kis robotokra hasonlítanak.

 • KRUPS Dolce Gusto Drop kávéfőző - Minimalista kávéfőző, amelynek formatervezését a kávéba csobbanó kávécsepp alakja ihlette.
 • KRUPS Dolce Gusto Lumio kávéfőző - A KRUPS Dolce Gusto Lumio kávéfőző egyedüliként képes XL méretű italok elkészítésére, maximum 300 ml mennyiségig.
 • KRUPS Dolce Gusto Genio 2 kávéfőző - Kompakt kialakítású kávéfőző, amely ezüst és titán színben kapható.
 • Dolce Gusto Mini Me kávéfőző - Play & Select funkcióval vezérelhető, amellyel beállíthatod a kívánt ital méretét is.
 • KRUPS Esperta kávéfőző - Két professzionális módot kínál a kávé elkészítéséhez, valamint vezérlést mobil alkalmazás segítségével.

i

Mennyi vizet milyen kávéhoz? Kövesd a kapszula csomagolásán feltüntetett vonalakat (egy vonás körülbelül 10 másodpercet jelent) vagy becsüld meg kedved szerint. Annak érdekében azonban, hogy teljes mértékben ki tudd használni a Nescafe Dolce Gusto kávéfőző képességeit, az egyes modellekhez mellékelt használati utasítások segítséget nyújtanak a különféle italok elkészítéséhez is.

Dolce Gusto kapszulás kávéfőző - Milyen paraméterekre figyeljünk választáskor?

Az egyes modellek sajátos jellemzői mellett mindig fordíts figyelmet a víztartály térfogatára, a teljesítményre és a kínált funkciókra is.

Krups kapszulás kávéfőző - Megfelelő nyomás a kávéházi minőséghez

Az őrölt kávéra gyakorolt nyomás ereje határozza meg a készített ital minőségét. Egy kiváló eszpresszó elkészítéséhez elegendő egy 15 bar nyomású gép, amelyet bármelyik Nescafe Dolce Gusto Krups modell képes nyújtani.

Dolce Gusto kapszulás kávéfőző - A víztartály űrtartalma

A víztartály méretét az alapján érdemes kiválasztani, hogy általában hány ember számára készítesz kávét. Minél nagyobb a víztartály, annál ritkábban kell újratölteni.

Nescafe kávégép Dolce Gusto - Takarékosság

Minél nagyobb a teljesítmény, annáll nagyon Dolce Gusto kávéfőzők energiafogyasztása. Ha ez számodra fontos szempont, akkor válassz gazdaságosabb Nescafé Dolce Gusto Oblo vagy Piccolo modelleket, amelyek nemcsak energiát spórolnak, hanem a konyhapulton is helyet takarítanak meg.

Dolce Gusto kapszulás kávéfőző - Funkciók

Minden Nescafé Dolce Gusto kávéfőző energiatakarékos üzemmóddal és automatikus kikapcsolási funkcióval van felszerelve, amely 5 perc inaktivitás után kikapcsolja a kávégépet. A kávé készítését megkönnyítő egyéb funkciók a kávéfőző típusától függően változhatnak. Nézzük, melyek a legfontosabbak:

 • Energiatakarékos üzemmód - Automatikusan kikapcsolja a kávégépet 1 perc inaktivitás után.
 • Csepegtető rendszer - Megakadályozza a maradék kávé kicsöpögését a kifolyóból az elkészített kávé eltávolítása után.
 • Vízkőtelenítő rendszer - A Dolce Gusto kapszulás kávéfőző figyelmeztet, amikor a vízkőtelenítő funkció aktiválására van szükség.
 • Állítható magasságú alap - Így magasabb csészét vagy poharat is használhatsz kávéd elkészítéséhez.

Modern kávéfőzőre vágysz, de nem akarsz túl sokat fizetni érte? Akkor számodra érdekes lehet használt Dolce Gusto kávéfőzők oldalunk, ahol felbontott vagy használt Dolce Gusto kapszulás kávéfőző modelleket kínálunk jelentős kedvezménnyel.

Kapszulás kávéfőző Dolce Gusto
A Dolce Gusto kávéfőző használata gyors, egyszerű, és pillanatok alatt elsajátítható.

A Dolce Gusto kávéfőző használata - sose volt könnyebb

A KRUPS kapszulás kávéfőző első használatakor a használati utasításnak megfelelően önts tiszta vizet a kávégépbe, és néhány percben belül kész is lesz az első csésze kávéd. A lehető legjobb eszpresszó elkészítéséhez a Dolce Gusto kávéfőzőt az utasításoknak megfelelően használd.

 • Kapcsold be a kávéfőzőt, és várj kb. 30 másodpercet, amíg az áramellátás jelzőfénye kialszik.
 • Emeld fel a kapszulatartó fedelét és helyezd be a Nescafe Dolce Gusto kapszulát. Ezután zárd vissza a kapszulatartó fedelét.
 • Automata Dolce Gusto kávéfőzők esetén állítsd be a szükséges vízmennyiséget a kapszulán található információk vagy a saját ízlésed szerint.
 • Állítsd a kávéfőző tetején lévő kart forró ital elkészítéséhez jobbra, hideg ital elkészítéséhez balra.
 • Manuális Dolce Gusto kávéfőzők esetén figyeld a vízszintet, és időben nyomd vissza a kart az eredeti helyzetébe. A folyamat körülbelül 30 másodpercet vesz igénybe.
 • Az automata Dolce Gusto kapszulás kávéfőző az előre beállított értéknek megfelelően adagolja a víz mennyiségét.
 • Távolítsd el a használt kapszulát és élvezd az aromás kávé csodálatos ízét.

!

A kávéfőző működése közben ne nyúlj a kapszulatartó fedeléhez. Az ital elkészítése után ne érintsd meg az üres kapszulát, mert az forró. Eltávolításakor csak a kapszulatartót érintsd meg.

A Krups kapszulás kávéfőző tisztítása

Csak egy jól karbantartott Dolce Gusto kávéfőző készít tökéletes kávét. Ezért figyelj a készülék karbantartására és rendszeresen szánj időt a különböző részek tisztítására. Az egész folyamat rendkívül egyszerű.

 1. A kapszulatartót és a víztartályt folyó víz alatt öblítsd le, a kávéfőző egyes részeit soha ne tisztítsd mosogatógépben.
 2. A kávéfőző belső mechanizmusának megtisztításához hagyd, hogy a forró víz folyjon keresztül rajta kapszula használata nélkül.
 3. 3-4 havonta egyszer távolítsd el a vízkövet kávéfőzőkhöz alkalmas KRUPS vízkőoldó és tisztítószer segítségével.
 4. Az eldugult fúvóka megtisztítását a kávéfőző hátsó részén, a víztartály mögött elrejtett tisztítótűvel végezheted.

Örvendetes, hogy a Dolce Gusto kapszulás kávéfőző modellekhez pótalkatrészek is haphatók, amelyek mindegyike egyedileg is megvásárolható.

Dolce Gusto kávéfőző ár szerint

Egyéb kávéfőzőkkel összehasonlítva a Dolce Gusto kávéfőzők igazán kedvező áron kaphatók. A Krups kapszulás kávéfőzők egyike már akár 14-15 ezer forint körüli összegért a tiéd lehet, de a legdrágább modellek ára sem haladja meg a 40 ezer forintot. Választáskor érdemes gondosan áttanulmányozni a neked tetsző modell által kínált funkciókat.

i

Ha mégis biztos akarsz lenni abban, hogy a lehető legjobb áron jutsz hozzá a kiválasztott kávéfőzőhöz, akkor mindenképp látogass el olcsó Krups kapszulás kávéfőzők oldalunkra. Ha pedig adsz mások véleményére, és úgy tartod, hogy a többség nem tévedhet, akkor Dolce Gusto kávéfőző vélemények oldalunk lehet érdekes, ahol olyan szempontok szerint rangsoroltuk a Dolce Gusto kapszulás kávéfőző modelleket, mint népszerűség, vásárlói értékelés, akciós ár, vagy akár panaszok.

A leírás elrejtése
Hasznosnak találtad ezt az információt?
Ez az űrlap csak a fenti leírásban található információk értékelésére szolgál.
Ha kérdésed van a termékekkel, szolgáltatásokkal, szállítással, vagy egyéb ügyekkel kapcsolatban, keresd fel ügyfélszolgálatunkat.
Mit javíthatnánk benne? Hiányolsz valamit? Valami rosszul van feltüntetve? Oszd meg velünk.

Legtöbbet eladott

1.
KRUPS KP1A3B31 Nescafé Dolce Gusto Piccolo XS Szállításra kész > 5 db és 2 átvevőhelyen
Kapszulás kávéfőző - 15 bar nyomással, 1600 W teljesítményfelvétel, víztartály űrtartalma 0,8 l, kapszulák típusa: NESCAFÉ Dolce Gusto, állítható vízmennyiség, csepegtető rendszer, vízkőmentesítő rendszer, állítható magasságú alap, automatikus kikapcsolás, energiatakarékos mód, meleg és hideg italok, szélesség: 14 cm, magasság: 28 cm, mélység: 27 cm, fekete színű
15 990 Ft

2.
KRUPS KP240131 Nescafé Dolce Gusto Genio S Szállításra kész > 5 db és 2 átvevőhelyen
Kapszulás kávéfőző 15 bar nyomás, 1500 W teljesítmény, 0,8 l-es víztartály,NESCAFÉ Dolce Gusto kapszulával kompatibilis, állítható magasságú állvány, beállítható vízmennyiség, csepegtető rendszer, automatikus kikapcsolás és energiatakarékos üzemmód, 11,2 cm széles, 27,3 cm magas, 28,6 cm mély, 1,9 kg, fehér színű
21 990 Ft

3.
KRUPS KP123B31 Nescafé Dolce Gusto Mini Me Szállításra kész > 5 db és 2 átvevőhelyen
Kapszulás kávéfőző - 15 bar nyomás, 1500 W teljesítmény, 0,8 l-es víztartály, Dolce Gusto kapszulával kompatibilis, automatikus kikapcsolás, csepegtető rendszer és energiatakarékos üzemmód, 16 cm széles, 31 cm magas, 24 cm mély, 2,42 kg, szürke színű
19 890 Ft

Még több
26 termék
KRUPS KP240131 Nescafé Dolce Gusto Genio S
Kapszulás kávéfőző 15 bar nyomás, 1500 W teljesítmény, 0,8 l-es víztartály,NESCAFÉ Dolce Gusto kapszulával kompatibilis, állítható magasságú állvány, beállítható vízmennyiség, csepegtető rendszer, automatikus kikapcsolás és energiatakarékos üzemmód, 11,2 cm széles, 27,3 cm magas, 28,6 cm mély, 1,9 kg, fehér színű

21 990 Ft áfa nélkül 17 310 Ft
Kosárba
Átvehető: azonnal 2 átvevőhelyen
Szállításra kész > 5 db
Termékkód: KRUKK912
KRUPS KP1A3B31 Nescafé Dolce Gusto Piccolo XS - Kapszulás kávéfőző
Típusok
KRUPS KP1A3B31 Nescafé Dolce Gusto Piccolo XS
Kapszulás kávéfőző - 15 bar nyomással, 1600 W teljesítményfelvétel, víztartály űrtartalma 0,8 l, kapszulák típusa: NESCAFÉ Dolce Gusto, állítható vízmennyiség, csepegtető rendszer, vízkőmentesítő rendszer, állítható magasságú alap, automatikus kikapcsolás, energiatakarékos mód, meleg és hideg italok, szélesség: 14 cm, magasság: 28 cm, mélység: 27 cm, fekete színű

15 990 Ft áfa nélkül 12 590 Ft
Kosárba
Különleges ajánlat
Átvehető: azonnal 2 átvevőhelyen
Szállításra kész > 5 db
Termékkód: KRUKK152
KRUPS KP123B31 Nescafé Dolce Gusto Mini Me
Kapszulás kávéfőző - 15 bar nyomás, 1500 W teljesítmény, 0,8 l-es víztartály, Dolce Gusto kapszulával kompatibilis, automatikus kikapcsolás, csepegtető rendszer és energiatakarékos üzemmód, 16 cm széles, 31 cm magas, 24 cm mély, 2,42 kg, szürke színű

19 890 Ft áfa nélkül 15 660 Ft
Kosárba
Különleges ajánlat
Átvehető: azonnal 2 átvevőhelyen
Szállításra kész > 5 db
Termékkód: KRUKK537
KRUPS KP340531 Nescafé Dolce Gusto Genio S Plus Red - Kapszulás kávéfőző
Típusok
KRUPS KP340531 Nescafé Dolce Gusto Genio S Plus Red
Kapszulás kávéfőző - 15 bar nyomás, 1500 W teljesítmény, 0,8 l-es víztartály, Dolce Gusto kapszulával kompatibilis, automatikus kikapcsolás, cappuccino és latte, beállítható vízmennyiség, csepegtető rendszer, vízkőtelenítő rendszer, energiatakarékos üzemmód, jelzi a vízkőtelenítés szükségességét és állítható magasságú állvány, 11,2 cm széles, 27,3 cm magas, 28,6 cm mély, 1,9 kg, piros színű

28 990 Ft áfa nélkül 22 830 Ft
Kosárba
Átvehető: azonnal 2 átvevőhelyen
Szállításra kész > 5 db
Termékkód: KRUKK735
KRUPS KP440E31 Nescafé Dolce Gusto Genio S Touch
Kapszulás kávéfőző 15 bar nyomás, 1500 W teljesítmény, 0,8 l-es víztartály, NESCAFÉ Dolce Gusto kapszulával kompatibilis, kijelző, állítható magasságú állvány, beállítható vízmennyiség, csepegtető rendszer, automatikus kikapcsolás és energiatakarékos üzemmód, 11,2 cm széles, 27,3 cm magas, 28,6 cm mély, 1,9 kg, ezüst színű

43 990 Ft áfa nélkül 34 640 Ft
Kosárba
Átvehető: azonnal 2 átvevőhelyen
Szállításra kész > 5 db
Termékkód: KRUKK929
Krups KP170531 Nescafé Dolce Gusto Infinissima piros - Kapszulás kávéfőző
Típusok
Krups KP170531 Nescafé Dolce Gusto Infinissima piros
Kapszulás kávéfőző Manuális kapszulás kávéfőző - akár 15 bar nyomás, 1500 W teljesítmény, 1,2 l-es víztartály, kapszulák típusa: NESCAFÉ® Dolce Gusto®, vízkőtelenítéj jelzés, automatikus kikapcsolás és energiatakarékos üzemmód, 37 cm magas, 2,65 kg, piros fehér

23 490 Ft áfa nélkül 18 500 Ft
Kosárba
Átvehető: azonnal 2 átvevőhelyen
Szállításra kész > 5 db
Termékkód: KRUKK476
KRUPS KP340831 Nescafé Dolce Gusto Genio S Plus - Kapszulás kávéfőző
Típusok
KRUPS KP340831 Nescafé Dolce Gusto Genio S Plus
Kapszulás kávéfőző - 15 bar nyomás, 1500 W teljesítmény, 0,8 l-es víztartály, NESCAFÉ Dolce Gusto kapszulával kompatibilis, állítható magasságú állvány, beállítható vízmennyiség, csepegtető rendszer, automatikus kikapcsolás és energiatakarékos üzemmód, 11,2 cm széles, 27,3 cm magas, 28,6 cm mély, 1,9 kg, fekete és rozsdamentes acél színű

33 990 Ft áfa nélkül 26 760 Ft
Kosárba
Átvehető: azonnal 2 átvevőhelyen
Szállításra kész > 5 db
Termékkód: KRUKK918
KRUPS KP173B31 Nescafé Dolce Gusto Infinissima szürke - Kapszulás kávéfőző
Típusok
KRUPS KP173B31 Nescafé Dolce Gusto Infinissima szürke
Kapszulás kávéfőző Manuális kapszulás kávéfőző - akár 15 bar nyomás, 1500 W teljesítmény, 1,2 l-es víztartály, kapszulák típusa: NESCAFÉ® Dolce Gusto®, vízkőtelenítéj jelzés, automatikus kikapcsolás és energiatakarékos üzemmód, 37 cm magas, 2,65 kg, szürke színű

20 290 Ft áfa nélkül 15 980 Ft
Kosárba
Átvehető: azonnal 2 átvevőhelyen
Szállításra kész > 5 db
Termékkód: KRUKP799
KRUPS KP270A10 Nescafé Dolce Gusto Infinissima Touch
Kapszulás kávéfőző - 15 bar nyomás, 1500 W teljesítmény, 1,2 l-es víztartály, Dolce Gusto kapszulával kompatibilis, automatikus kikapcsolás, beállítható vízmennyiség, csepegtető rendszer, vízkőtelenítő rendszer, energiatakarékos üzemmód, jelzi a vízkőtelenítés szükségességét és állítható magasságú állvány, 15 cm széles, 37 cm magas, 28 cm mély, 2,7 kg, bézs színű

45 990 Ft áfa nélkül 36 210 Ft
Kosárba
Átvehető: azonnal a Budapest Zugló átvevőhelyen
Szállításra kész > 5 db
Termékkód: KRUKK775
KRUPS KP170131 Nescafé Dolce Gusto Infinissima fehér - Kapszulás kávéfőző
Típusok
KRUPS KP170131 Nescafé Dolce Gusto Infinissima fehér
Kapszulás kávéfőző Manuális kapszulás kávéfőző - akár 15 bar nyomás, 1500 W teljesítmény, 1,2 l-es víztartály, kapszulák típusa: NESCAFÉ® Dolce Gusto®, vízkőtelenítéj jelzés, automatikus kikapcsolás és energiatakarékos üzemmód, 37 cm magas, 2,65 kg, fehér színű

23 490 Ft áfa nélkül 18 500 Ft
Kosárba
Átvehető: azonnal 2 átvevőhelyen
Szállításra kész > 5 db
Termékkód: KRUKK445
KRUPS KP1A0131 Nescafé Dolce Gusto Piccolo XS fehér - Kapszulás kávéfőző
Típusok
KRUPS KP1A0131 Nescafé Dolce Gusto Piccolo XS fehér
Kapszulás kávéfőző - 15 bar nyomás, 1600 W teljesítmény, 0,8 l-es víztartály, Dolce Gusto kapszulával kompatibilis, automatikus kikapcsolás, csepegtető rendszer, vízkőtelenítő rendszer, energiatakarékos üzemmód és állítható magasságú állvány, 13,6 cm széles, 27,6 cm magas, 26,6 cm mély, 2,1 kg, fehér színű

19 790 Ft áfa nélkül 15 580 Ft
Kosárba
Átvehető: azonnal a Budapest - bemutatóterem átvevőhelyen
Szállításra kész > 5 db
Termékkód: KRUKP603
Krups KP120H31 Dolce Gusto Mini Me Black/Cherry Red - Kapszulás kávéfőző
Típusok
Krups KP120H31 Dolce Gusto Mini Me Black/Cherry Red
Kapszulás kávéfőző - 15 bar nyomás, 1500 W teljesítmény, 0,8 l-es víztartály, Dolce Gusto kapszulával kompatibilis, automatikus kikapcsolás, csepegtető rendszer és energiatakarékos üzemmód, 16 cm széles, 31 cm magas, 24 cm mély, 2,5 kg, piros színű

25 990 Ft áfa nélkül 20 460 Ft
Kosárba
Átvehető: azonnal 2 átvevőhelyen
Szállításra kész > 5 db
Termékkód: KRUES009
KRUPS KP1A0531 Nescafé Dolce Gusto Piccolo XS piros - Kapszulás kávéfőző
Típusok
KRUPS KP1A0531 Nescafé Dolce Gusto Piccolo XS piros
Kapszulás kávéfőző - 15 bar nyomás, 1600 W teljesítmény, 0,8 l-es víztartály, Dolce Gusto kapszulával kompatibilis, automatikus kikapcsolás, csepegtető rendszer, vízkőtelenítő rendszer, energiatakarékos üzemmód és állítható magasságú állvány, 13,6 cm széles, 27,6 cm magas, 26,6 cm mély, 2,1 kg, piros színű

19 890 Ft áfa nélkül 15 660 Ft
Kosárba
Átvehető: azonnal 2 átvevőhelyen
Szállításra kész > 5 db
Termékkód: KRUKP605
KRUPS KP1201CS Nescafé Dolce Gusto Mini Me fehér - Kapszulás kávéfőző
Típusok
KRUPS KP1201CS Nescafé Dolce Gusto Mini Me fehér
Kapszulás kávéfőző - 15 bar nyomás, 1600 W teljesítmény, 0,8 l-es víztartály, Dolce Gusto kapszulával kompatibilis, csepegtető rendszer, 16 cm széles, 31 cm magas, 24 cm mély, 2,5 kg, fehér színű

29 790 Ft áfa nélkül 23 460 Ft
Kosárba
Átvehető: holnap 8:00-tól
Szállításra kész > 5 db
Termékkód: EAN3065g
KRUPS KP1201CS Nescafé Dolce Gusto Mini Me fehér
Kapszulás kávéfőző - 15 bar nyomás, 1600 W teljesítmény, 0,8 l-es víztartály, Dolce Gusto kapszulával kompatibilis, csepegtető rendszer, 16 cm széles, 31 cm magas, 24 cm mély, 2,5 kg, fehér színű

-7% 29 790 Ft
27 780 Ft áfa nélkül 21 870 Ft
Kosárba
Átvehető: holnap 15:00-tól
Újszerű raktáron
Termékkód: EAN3065g
Krups KP160T31 Nescafe Dolce Gusto Genio 2
Kapszulás kávéfőző - 15 bar nyomás, 1500 W teljesítmény, 1 l-es víztartály, Dolce Gusto kapszulával kompatibilis, állítható magasságú állvány, beállítható vízmennyiség, csepegtető rendszer, automatikus kikapcsolás, energiatakarékos üzemmód és cappuccino és latte, 16,5 cm széles, 29,6 cm magas, 25,7 cm mély, 2,7 kg, ezüst színű

-23% 34 990 Ft
27 000 Ft áfa nélkül 21 260 Ft
Kosárba
Átvehető: holnap 8:00-tól
Használt raktáron
Termékkód: KRUDG439
KRUPS KP440E31 Nescafé Dolce Gusto Genio S Touch
Kapszulás kávéfőző 15 bar nyomás, 1500 W teljesítmény, 0,8 l-es víztartály, NESCAFÉ Dolce Gusto kapszulával kompatibilis, kijelző, állítható magasságú állvány, beállítható vízmennyiség, csepegtető rendszer, automatikus kikapcsolás és energiatakarékos üzemmód, 11,2 cm széles, 27,3 cm magas, 28,6 cm mély, 1,9 kg, ezüst színű

-40% 43 990 Ft
26 290 Ft áfa nélkül 20 700 Ft
Kosárba
Átvehető: holnap 15:00-tól
Használt raktáron
Termékkód: KRUKK929
KRUPS KP123B31 Nescafé Dolce Gusto Mini Me
Kapszulás kávéfőző - 15 bar nyomás, 1500 W teljesítmény, 0,8 l-es víztartály, Dolce Gusto kapszulával kompatibilis, automatikus kikapcsolás, csepegtető rendszer és energiatakarékos üzemmód, 16 cm széles, 31 cm magas, 24 cm mély, 2,42 kg, szürke színű

-34% 22 090 Ft
14 590 Ft áfa nélkül 11 490 Ft
Kosárba
Átvehető: holnap 8:00-tól
Használt raktáron
Termékkód: KRUKK537
KRUPS KP270A10 Nescafé Dolce Gusto Infinissima Touch
Kapszulás kávéfőző - 15 bar nyomás, 1500 W teljesítmény, 1,2 l-es víztartály, Dolce Gusto kapszulával kompatibilis, automatikus kikapcsolás, beállítható vízmennyiség, csepegtető rendszer, vízkőtelenítő rendszer, energiatakarékos üzemmód, jelzi a vízkőtelenítés szükségességét és állítható magasságú állvány, 15 cm széles, 37 cm magas, 28 cm mély, 2,7 kg, bézs színű

-12% 45 990 Ft
40 300 Ft áfa nélkül 31 730 Ft
Kosárba
Átvehető: holnap 15:00-tól
Felbontott raktáron
Termékkód: KRUKK775
KRUPS KP440E31 Nescafé Dolce Gusto Genio S Touch
Kapszulás kávéfőző 15 bar nyomás, 1500 W teljesítmény, 0,8 l-es víztartály, NESCAFÉ Dolce Gusto kapszulával kompatibilis, kijelző, állítható magasságú állvány, beállítható vízmennyiség, csepegtető rendszer, automatikus kikapcsolás és energiatakarékos üzemmód, 11,2 cm széles, 27,3 cm magas, 28,6 cm mély, 1,9 kg, ezüst színű

-34% 43 990 Ft
29 100 Ft áfa nélkül 22 910 Ft
Kosárba
Átvehető: holnap 8:00-tól
Felbontott raktáron
Termékkód: KRUKK929
KRUPS KP240131 Nescafé Dolce Gusto Genio S
Kapszulás kávéfőző 15 bar nyomás, 1500 W teljesítmény, 0,8 l-es víztartály,NESCAFÉ Dolce Gusto kapszulával kompatibilis, állítható magasságú állvány, beállítható vízmennyiség, csepegtető rendszer, automatikus kikapcsolás és energiatakarékos üzemmód, 11,2 cm széles, 27,3 cm magas, 28,6 cm mély, 1,9 kg, fehér színű

-2% 21 990 Ft
21 590 Ft áfa nélkül 17 000 Ft
Kosárba
Átvehető: holnap 8:00-tól
Felbontott raktáron
Termékkód: KRUKK912
KRUPS KP240131 Nescafé Dolce Gusto Genio S
Kapszulás kávéfőző 15 bar nyomás, 1500 W teljesítmény, 0,8 l-es víztartály,NESCAFÉ Dolce Gusto kapszulával kompatibilis, állítható magasságú állvány, beállítható vízmennyiség, csepegtető rendszer, automatikus kikapcsolás és energiatakarékos üzemmód, 11,2 cm széles, 27,3 cm magas, 28,6 cm mély, 1,9 kg, fehér színű

-6% 21 990 Ft
20 670 Ft áfa nélkül 16 280 Ft
Kosárba
Átvehető: holnap 15:00-tól
Újszerű raktáron
Termékkód: KRUKK912
KRUPS KP1A0131 Nescafé Dolce Gusto Piccolo XS fehér
Kapszulás kávéfőző - 15 bar nyomás, 1600 W teljesítmény, 0,8 l-es víztartály, Dolce Gusto kapszulával kompatibilis, automatikus kikapcsolás, csepegtető rendszer, vízkőtelenítő rendszer, energiatakarékos üzemmód és állítható magasságú állvány, 13,6 cm széles, 27,6 cm magas, 26,6 cm mély, 2,1 kg, fehér színű

-16% 19 790 Ft
16 710 Ft áfa nélkül 13 160 Ft
Kosárba
Átvehető: holnap 15:00-tól
Használt raktáron
Termékkód: KRUKP603
KRUPS KP173B31 Nescafé Dolce Gusto Infinissima szürke
Kapszulás kávéfőző Manuális kapszulás kávéfőző - akár 15 bar nyomás, 1500 W teljesítmény, 1,2 l-es víztartály, kapszulák típusa: NESCAFÉ® Dolce Gusto®, vízkőtelenítéj jelzés, automatikus kikapcsolás és energiatakarékos üzemmód, 37 cm magas, 2,65 kg, szürke színű

-14% 20 290 Ft
17 380 Ft áfa nélkül 13 690 Ft
Kosárba
Átvehető: holnap 15:00-tól
Használt raktáron
Termékkód: KRUKP799

Dolce Gusto

kávéHogyan nevelj kávécserjét Hasznos tanácsokkal és tippekkel látunk el azzal kapcsolatban, hogyan nevelj arab kávécserjét, amelyről...

Dolce Gusto

A Dolce Gusto kategóriában összesen 26 termék közül válogathatsz online boltunkban. Rendelésedet hétköznapokon 2 napon belül házhoz szállítjuk. A Budapest több pontján elérhető AlzaBoxokból már másnap felveheted a rendelésed, de ellátogathatsz áruházunkba is.

Dolce Gusto – megbízható márkák

Termék neve:

Megjegyzés (link, PartNumber, stb.):

Tekintsd meg a legolcsóbb termékeket a következő kategóriában: olcsó dolce Gusto A termékeket a legnépszerűbbtől a legkevésbé kedveltig rendezve ebben a kategóriában találod: legnépszerűbb, legjobb dolce Gusto A vásárlóink körében legnépszerűbb termékeket itt találhatod: dolce Gusto vélemények

Azonnal elérhető termékek gyors kiszállítással

Kedvezőbb árú termékek és prémium szolgáltatások cégek számára

Felbontott, újszerű és használt termékek

Ajándékutalványok minden alkalomra


27 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
P-DC1-WEB33
27 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és az Ön beleegyezésével weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadja a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési hálózatokon.
További információ Kevesebb információ