Dolce Gusto kapszulák

Termékkatalógus
Ár
-
Elérhetőség
Termék állapota
Ital típusa
Kávé
(35)
Koffeinmentes kávé
(1)
Tejeskávé
(12)
Kávémentes specialitások
(3)
Íz
Espresso
(22)
Karamell
(6)
Cappuccino
(5)
Lungo
(5)
Latte Macchiato
(4)
Kávétípus
100 % Arabica
(21)
Keverék
(5)
Kávé eredete
Kolumbia
(8)
Dél-Amerika
(7)
Brazília
(6)
Ázsia
(4)
Etiópia
(3)

A Dolce Gusto kapszulák az igazi kávérajongók számára lettek kitalálva. Dolce Gusto kapszula felhasználásával bármikor nagyszerű kávét készíthetsz, akár otthonod kényelméből. A reggeli eszpresszód vagy a krémes cappuccino olyan lesz, mintha csak egy kávézóban készült volna, mindehhez pedig barista ismeretekre sincs szükséged. Kíváncsi vagy, hogyan működnek a Nescafé Dolce Gusto kapszulák? Olvass tovább és azt is megtudhatod, milyen kávé kapszula fajták kaphatók.

Tovább

Mitől egyedülálló a Dolce Gusto kapszula?

Az eredeti Nescafé kapszulák csakis minőségi kávébab őrleményt tartalmaznak, amit a speciális technológiának köszönhetően frissen magában tart a kapszula, hogy amikor elkészíted, a frissen őrölt kávé élményét kapd eredményül. Dolce Gusto kapszula használata mellett nem kell, hogy barista légy, nem kell tudnod a kávé és a tej pontos arányát sem. A Dolce Gusto kávé kapszula biztosítja számodra, hogy a kávéd mindig nagyszerű ízű legyen.

 • A Dolce Gusto kávékapszulák mindig ugyanazt a kiváló minőséget nyújtják.
 • A Dolce Gusto kapszula elkészítése egyszerű, az összetevők pontos adagolásának ismerete nélkül is.
 • Nem kell aggódnod a tárolás miatt, a Nescafé Dolce Gusto kapszulák hosszú időre magukba zárják a kávé frissességét.

A Dolce Gusto kapszula kávéjának nagyszerű íze a válogatott kávébaboknak köszönhető

Egy Nescafé Dolce Gusto kapszula őrölt fekete arabica kávét vagy arabica és robusta keveréket tartalmaz. Kivételt képeznek a Cortado, Ice Cappuccino és Mocha Nescafé kapszulák, amelyek oldható kávét tartalmaznak. A kávébab Dél-Amerika országaiból származik, majd gondos válogatáson, erjesztésen és hámozáson megy keresztül. Végül pedig a megfelelő hőmérsékleten történő pörkölés adja meg a Dolce Gusto kávékapszula tipikus ízét.

Válassz több mint 30 féle Nescafé kapszula közül

A kávé szerelmesei el lesznek a ragadtatva a széles választék láttán. Ha még új neked a kapszulás kávéfőző világa, akkor próbáld ki a Dolce Gusto kapszula fajták mindegyikét és találd meg köztük a kedvenceidet. Ha új ízeket szeretnél felfedezni, vagy változatos kávékínálatot szeretnél biztosítani a vendégeidnek, akkor biztosan értékelni fogod a Nescafé kávékapszula Dolce Gusto keverékeit: a Dolce Gusto kávéfőző segítségével a klasszikus Espresso, Cortado, Caramel és egyéb népszerű kávékapszula fajták mellett készíthetsz forró csokit (Chococino) és kakaót is, de érdemes felfedezni a teás Dolce Gusto kapszula kínálatát is.

Dolce Gusto kompatibilis kapszulák

Az eredeti Nescafé mellet, a Dolce Gusto és a Starbucks együttműködésének eredményeként megszülettek a Dolce gusto kompatibilis kapszulák. A kompatibilis kapszulák gondolata nem újkeletű, sok Dolce Gusto kompatibilis kapszula kapható a piacon, de ezek ízben és minőségben sokszor elmaradnak az eredeti Nescafé-től. A Starbucks márkát azonban a kávékedvelőknek nem kell bemutatni, ez az összefonódás mindkét félnek az előnyére válik. A Dolce Gusto kompatibilis kapszulák akkor jönnek jól, amikor semmi kedved kimozdulni és ellátogatni egy Starbucks kávézóba.

A Starbucks Dolce Gusto kompatibilis kapszulák között megtalálod a klasszikus italokat, mint az espresso és a latte, de kipróbálhatsz olyan különleges kávéitalokat mint a vaníliás vagy karamellás macchiato.

Dolce Gusto kapszula - eszpresszó löket a nap bármely szakában

A Dolce Gusto kapszula fajták közül az Espresso mondható a legnépszerűbbnek, mely egy kis csésze kávé, intenzív ízzel és erős aromával. A Dolce Gusto kávékapszula kínálaában az Espresso mellett megtalálható a Ristretto is. Mindkét rövid kávétípus ideális választás, ha a nap folyamán egy karakteres és erőteljes kávéra vágysz.

Dolce Gusto kapszula - Lungo és egyéb hosszú kávék

Ha inkább egy nagy csésze kávét fogyasztanál el, próbáld ki a Lungo és egyéb 200 ml körüli mennyiségre szánt Dolce Gusto kávékapszula valamelyikét. A forró italt egy teáskanál cukorral és néhány csepp tejjel kedved szerint ízesítheted, az intenzív aroma és íz mégis megmarad.

Dolce Gusto kapszula - tejeskávé típusok

Képtelen vagy ellenállni a finom, tejhabbal megkoronázott kávéknak? Próbáld ki a Dolce Gusto Cappuccino, a Latte Macchiato vagy a Café Au Lait Nescafé kapszulák bármelyikét. A gyártó tejeskávéi ízesített, vaníliás és karamellás cappuccino változatban is kaphatók.

Tudtad, hogy egy Dolce Gusto kapszula akár nyáron is fel tud frissíteni? A Nescafé jegeskávé terméke rendkívül népszerű, melyet hideg vízzel kell elkészíteni, jégkockák hozzáadásával. Ez a Cappuccino Ice. A különleges igényeket kielégítő kávékapszulák fajtái között megtalálhatók továbbá a cukormentes tejeskávé, koffeinmentes és zsírmentes, "light" megjelölésű Nescafé Dolce Gusto kapszulák is.

Dolce Gusto kapszula - kávémentes különlegességek

Bár a Dolce Gusto kapszulák fókuszában elsősorban a kávék állnak, a Nescafé gondolt a csokoládé szerelmeseire és a gyermekekre is. Ha a reggeli koffeinadag helyett inkább egy tejes finomsággal indítanád a napot, próbáld ki az alábbi Nescafé kapszulák egyikét:

 • A Dolce Gusto Chococcino egy csokoládé- és vanília ízű ital, tetején vastag csokihabbal.
 • A Dolce Gusto Mocha egy kakaóital, csipetnyi arabica kávéval, tejkrémmel és kakaóhabbal.
 • A Dolce Gusto Nesquick egy vaníliaillatú kakaóital, mely a Dolce Gusto kávéfőzők bármelyikével elkészíthető.
 • A Chai Tea Latte pedig fekete tea, aromás fűszerek és tejszínhab különleges keveréke.

i

Dolce Gusto kompatibilis kapszula (Starbucks)
Az ismert Starbucks kávéházlánc és a Nescafé együttműködésének jóvoltából megszületett a Starbucks Dolce Gusto kávé kapszula, mely szintén több változatban kapható.

Egy vagy két Nescafé Dolce Gusto kapszula szükséges?

Egy Nescafé kapszula általában egy csésze kávának felel meg, azonban a tejeskávék (Cappuccino, Latte Macchiato stb.) elkészítéséhez két Dolce Gusto kapszulára van szükség. A tejalap kialakításához először főzd le tejkeveréket tartalmazó kapszulát, majd a végső ízvilág elérése érdekében főzd rá a kávékeverékes Nescafé kapszulát.

i

Az elkészítési folyamat roppant egyszerű: csak helyezd be a kapszulát a kávégépbe, majd nyomd meg a gombot. Ezt követően a kávéfőző tűje lyukat szúr a kapszulába, amelyen keresztül magas nyomással folyik át a víz.

Egy Dolce Gusto kapszula egy csésze kávé elkészítésére való

A Nescafé kapszulák csak egyszer használatosak, ezért inkább ne próbálkozz több kávé elkészítésével ugyanazzal a kapszulával, az eredménnyel nem lennél elégedett. Az üres Nescafé kapszula a vegyes hulladékgyűjtőbe dobható, a Krups alumínium kapszulák újrahasznosíthatók. A Dolce Gusto kávéfőzőkben egy tartály szolgál az elhasznált kapszulák gyűjtésére, így nem kell minden csésze kávé után kidobni őket.

!

Kerüld a nem eredeti és újratölthető Dolce Gusto kapszulák vásárlását

Az interneten különféle tippek és trükkök olvashatók egy Dolce Gusto kapszula újratöltésére vonatkozóan, de jobb az ilyesmivel nem kísérletezni. A legjobb esetben is az újratöltés sok időt vesz igénybe, rosszabb esetben pedig akár kárt is tehet a kávéfőzőben.

A Dolce Gusto kapszula belső rétegei megőrzik a kávé frissességét

Az eredeti Nescafé kapszulák újratöltésével nem érdemes foglalkozni, a kínálatunkban azonban találsz Dolce Gusto újratölthető kapszulát, masszív rozsdamentes kialakítással és szűrővel. Mindig olvasd el a kapszula részletes leírását, mert nem minden Dolce Gusto kávégéppel kompatibilis. A Dolce Gusto újratöltő kapszula környezettudatos megoldás, emellett lehetőséget ad arra, hogy bármilyen kávéitalt kipróbálhass.

A Dolce Gusto kapszula belső rétegei megőrzik a kávé frissességét

Egy Nescafé Dolce Gusto kapszula belsejében minden megtalálható, ami a kiváló kávé elkészítéséhez csak szükséges. Több részből tevődnek össze:

 • A felső membrán légmentesen lezárja a kapszulát, így az aroma nem szökik ki, a kávé pedig friss marad.
 • A perforált fólia egyben tartja a kávéőrleményt, ezáltal elősegíti a víz egyenletes átáramlását.
 • A kávé- vagy tejkeverék képezi az egyes Nescafé kapszulák magját, ez határozza meg, hogy milyen ital kerül a csészébe.
 • A piramiskorong és az alumínium fólia a kávéfőző nyomását az adott kávéfajtához igazítja.
 • Mindezeket pedig a Dolce Gusto kapszula teste tartja egyben, ez adja a formáját, ezen keresztül távozik a kávégépből a friss és kiváló kávé, egyenesen bele a csészédbe.

A csomagon feltüntetett vonalak száma jelzi, hogy az elkészítés mennyi időt vesz igénybe - egy vonal körülbelül 10 másodpercnek felel meg. Újabb típusú Dolce Gusto kávéfőzők a szükséges vízmennyiséget a nyomásnak megfelelően állítják be.

Dolce Gusto kapszulatartó

Mivel a Dolce Gusto kávékapszula fajták kínálata rendkívül széles, ráadásul némelyik ital elkészítéséhez többféle kapszula felhasználása is szükséges, remek segítséget nyújthat számodra egy áttekinthető és esztétikus tárolást biztosító Dolce Gusto kapszulatartó, melyek kínálatunkban szintén nagy választékban kaphatók.

Dolce Gusto akciós csomag
Amennyiben az egy kávéra eső legelőnyösebb vételárat kívánod elérni, vásárolj 3 dobozból álló csomagokat. Találsz köztük 36, 48 és akár 90 darabos kiszereléseket is. Értelemszerűen a 90 darabos XXL csomag megvásárlása a leggazdaságosabb. Ha pedig a kedvezményes ajánlatokat keresed, tekintsd meg akciós Dolce Gusto kapszula kínálatunkat.

A leírás elrejtése
Hasznosnak találtad ezt az információt?
Ez az űrlap csak a fenti leírásban található információk értékelésére szolgál.
Ha kérdésed van a termékekkel, szolgáltatásokkal, szállítással, vagy egyéb ügyekkel kapcsolatban, keresd fel ügyfélszolgálatunkat.
Mit javíthatnánk benne? Hiányolsz valamit? Valami rosszul van feltüntetve? Oszd meg velünk.

Legtöbbet eladott

1.
NESCAFÉ Dolce Gusto Espresso 3 csomag Szállításra kész > 10 db
Kávékapszula - kávé, medium - espresso, 100 % arabica, Kolumbia, 48 adag
9 990 Ft

2.
NESCAFÉ Dolce Gusto Flat White, 3 csomag Szállításra kész > 10 db
Kávékapszula - tejeskávé - espresso, 48 adag
8 990 Ft

3.
Nescafé Dolce Gusto Cappuccino 16 x 3db Szállításra kész > 10 db
Kávékapszula - tejeskávé - cappuccino, 100 % arabica, Dél-Amerika, 24 adag
8 890 Ft

Még több
51 termék
Classic Kategória
4,9 28×
NESCAFÉ Dolce Gusto Cafe Latte 30ks
Kávékapszula - tejeskávé, medium - caffè latte, 100 % arabica, Kolumbia, 30 adag

4 040 Ft -tól
több darab vásárlása esetén
Szállításra kész > 10 db
Termékkód: NESKK044
Arany középút
5,0
NESCAFÉ® Dolce Gusto® Espresso Napoli 3x16 db, kartondobozban
Kávékapszula - kávé, dark - espresso, 48 adag

7 490 Ft
Szállításra kész > 5 db
Termékkód: NESKK463
Premium Kategória
4,9 149×
NESCAFÉ Dolce Gusto Flat White, 3 csomag
Kávékapszula - tejeskávé - espresso, 48 adag

8 990 Ft
Szállításra kész > 10 db
Termékkód: NESDG244
4,9 54×
NESCAFÉ Dolce Gusto Espresso 3 csomag
Kávékapszula - kávé, medium - espresso, 100 % arabica, Kolumbia, 48 adag

9 990 Ft
Szállításra kész > 10 db
Termékkód: NESKK846
4,9 15×
NESCAFÉ® Dolce Gusto® Grande Intenso - kávékapszulák - kartondoboz 3x16 db
Kávékapszula - kávé, dark - caffe crema, 100 % arabica, Dél-Amerika, vegán, 48 adag

9 990 Ft
Szállításra kész > 10 db
Termékkód: NESKK298
4,8 65×
NESCAFÉ Dolce Gusto Cortado, 3 csomag
Kávékapszula - tejeskávé - espresso, 48 adag

7 490 Ft
Szállításra kész > 10 db
Termékkód: NESKK010
4,9 46×
NESCAFÉ Dolce Gusto Espresso Intenso Decaffeinato, 3 csomag
Kávékapszula - koffeinmentes kávé, medium - espresso, 100 % arabica, Dél-Amerika, 48 adag

7 490 Ft
Szállításra kész > 10 db
Termékkód: NESDG931
4,8 160×
NESCAFÉ Dolce Gusto Café Au Lait, 3 csomag
Kávékapszula - tejeskávé - café au lait, 48 adag

8 890 Ft
Szállításra kész > 10 db
Termékkód: NESKK011
4,9 51×
NESCAFÉ Dolce Gusto Espresso Intenso, 3 csomag
Kávékapszula - kávé, medium - espresso, Kolumbia, 48 adag

8 990 Ft
Szállításra kész > 10 db
Termékkód: NESDG068
4,6 22×
STARBUCKS® Madagascar Vanilla Latte Macchiato by NESCAFE® DOLCE GUSTO® kávékapszula, 6+6 kapszulás csomag
Kávékapszula - tejeskávé, medium - latte macchiato, 100 % arabica, Nagy-Britannia, újrahasznosítható, 6 adag

2 500 Ft -tól
több darab vásárlása esetén
Szállításra kész > 10 db
Termékkód: STAKK577
4,9 29×
NESCAFÉ Dolce Gusto Espresso Barista, 3 csomag
Kávékapszula - kávé, dark - espresso, Brazília, 48 adag

7 490 Ft
Szállításra kész > 10 db
Termékkód: NESDG597
4,9 80×
NESCAFÉ Dolce Gusto Ristretto Ardenza, 3 csomag
Kávékapszula - kávé - ristretto, Dél-Amerika, 48 adag

8 990 Ft
Szállításra kész > 10 db
Termékkód: NESKK006
4,9
STARBUCKS® Caramel Macchiato by NESCAFE® DOLCE GUSTO® kávé kapszula 12 db
Kávékapszula - kávé, medium - karamell, 100 % arabica, újrahasznosítható, 6 adag

2 240 Ft -tól
több darab vásárlása esetén
Szállításra kész > 10 db
Termékkód: STAKK329
4,8 53×
NESCAFÉ Dolce Gusto Grande, 3 csomag
Kávékapszula - kávé - lungo, 100 % arabica, Dél-Amerika, 48 adag

9 090 Ft
Szállításra kész > 10 db
Termékkód: NESKK008
4,8 95×
NESCAFÉ Dolce Gusto Nesquik, 3 csomag
Kávékapszula - kávémentes specialitások - nesquik, 48 adag

8 690 Ft
Szállításra kész > 10 db
Termékkód: NESKK023
4,9 76×
NESCAFÉ Dolce Gusto Latte Macchiato 3 csomag
Kávékapszula - tejeskávé, medium - latte macchiato, Kolumbia, 24 adag

7 490 Ft
Szállításra kész > 10 db
Termékkód: NESKK166
5,0
STARBUCKS® Caffe Latte by NESCAFE® DOLCE GUSTO® kávé kapszula 12 db
Kávékapszula - kávé - caffe latte, 100 % arabica, újrahasznosítható, 12 adag

2 240 Ft -tól
több darab vásárlása esetén
Szállításra kész > 10 db
Termékkód: STAKK153
4,9 85×
NESCAFÉ Dolce Gusto Chococino, 3 csomag
Kávékapszula - kávémentes specialitások - csokoládé, 24 adag

7 490 Ft
Szállításra kész > 10 db
Termékkód: NESKK016a
4,9 53×
NESCAFÉ Dolce Gusto Café Au Lait Intenso, 3 csomag
Kávékapszula - tejeskávé - café au lait, Ázsia, 48 adag

7 490 Ft
Szállításra kész > 10 db
Termékkód: NESDG229
4,7 22×
NESCAFÉ Dolce Gusto Peru Cajamarca Espresso, 3 csomag
Kávékapszula - kávé, dark - espresso, 100 % arabica, Peru, 36 adag

7 990 Ft
Szállításra kész > 10 db
Termékkód: NESDG889k
STARBUCKS® Dark Espresso Roast by NESCAFE® DOLCE GUSTO® kávé kapszula 12 db
Kávékapszula - kávé, dark - espresso, 100 % arabica, újrahasznosítható, 12 adag

2 240 Ft -tól
több darab vásárlása esetén
Szállításra kész > 10 db
Termékkód: STAKK681
4,9 44×
NESCAFÉ Dolce Gusto Caramel Macchiato 3 csomag
Kávékapszula - tejeskávé, medium - karamell, Dél-Amerika, 24 adag

9 990 Ft
Szállításra kész > 10 db
Termékkód: NESKK432
5,0
NESCAFÉ® Dolce Gusto® Espresso Palermo 3x16 db, kartondobozban
Kávékapszula - kávé, dark - espresso, 48 adag

7 990 Ft
Szállításra kész 2 db
Termékkód: NESKK316
4,6
NESCAFÉ® Dolce Gusto® Almond Flat White - kávékapszulák - doboz 3x12 db
Kávékapszula - kávé, medium - flat white, 100 % arabica, Délkelet-Ázsia, vegán, 36 adag

7 590 Ft
Szállításra kész > 10 db
Termékkód: NESKK585

Dolce Gusto kapszulák

A Dolce Gusto kapszulák kategóriában összesen 51 termék közül válogathatsz online boltunkban. Rendelésedet hétköznapokon 2 napon belül házhoz szállítjuk. A Budapest több pontján elérhető AlzaBoxokból már másnap felveheted a rendelésed, de ellátogathatsz áruházunkba is.
Tekintsd meg a legolcsóbb termékeket a következő kategóriában: olcsó dolce Gusto kapszulák A termékeket a legnépszerűbbtől a legkevésbé kedveltig rendezve ebben a kategóriában találod: legnépszerűbb, legjobb dolce Gusto kapszulák A vásárlóink körében legnépszerűbb termékeket itt találhatod: dolce Gusto kapszulák vélemények
P-DC1-WEB10
28 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ