Akvizice ApF HU 30 dnů na vrácení

Kávéfőzőgépek és eszpresszó kávéfőzők

Termékkatalógus
Ár
-
Elérhetőség
Termék állapota
Vásárlói értékelések
Típus
Automata
(208)
Kapszulás
(154)
Karos
(152)
Filteres
(70)
Kivitel
Szabadon álló
(579)
Beépíthető
(2)
Ital típusa
Espresso
(503)
Tejes kávéitalok
(297)
Jeges kávé
(54)
Filteres kávé
(112)
Cold Brew
(3)
Általános funkciók
Automatikus kikapcsolás
(435)
Ital készítése egy gombnyomással
(302)
Forró víz funkció
(288)
Két csésze készítése egyszerre
(276)
Kedvenc italok beállítása
(160)
Általános felszereltség
Integrált tömörítő állomás
(32)
Víztartály
(452)
Nyomásmérő/manométer
(34)
Beépített kávédaráló
(235)
Kijelző
(202)
Felhasználói felület
Érintőképernyő
(111)
Érintésmentes kijelző
(51)
Érintős vezérlőpanel ikonokkal
(128)
Manuális gombok
(327)
Tejadagolás módja
Gőzfúvóka
(211)
Tejrendszer
(131)
Tejestömlő
(48)
Kiegészítő tejhabosító
(40)
Tejes megoldás nélkül
(151)
Szűrés

A különféle kávéfőzők széles választékának köszönhetően átadhatod magad a gyorsan elkészíthető eszpressszónak, cappuccinónak, latté macchiatónak, és egyéb más kávétípusoknak. A mai kávéfőzőgépek rengetek különböző módon tudják elkészíteni napi kávůadagodat, ismerkedj meg most a leggyakoribb megoldásokkal.

Tovább

Automata kávéfőzők

Az automata kávéfőzők ideális választásnak bizonyulnak, ha egyetlen gombnyomással szeretnél kávét készíteni a darálástól és tömörítéstől kezdve a főzésen át, egészen a tejhabosításig. A beépített darálónak köszönhetően az automata eszpresszó kávéfőző frissen darálja meg a kávészemeket. A teljesen automata espresso kávéfőzők otthon és az irodában is jó szolgálatot tesznek.

Beépíthető kávéfőzőket is választhatsz. Formatervezésük tökéletesen illik más beépíthető készülékekhez, és rendkívül luxus megjelenést kölcsönöz a konyhádnak, miközben helyet takarít meg. Funkciói a hagyományos automata kávéfőzőkére emlékeztetnek, egyetlen hátrányuk, hogy jóval többe kerülnek.

Espresso kávéfőzőgép
Az eszpresszó kávéfőzőgép vagy más néven presszó kávéfőző magas nyomáson készít kávét, amely sűrűbb állagot, teltebb ízt és gazdagabb aromát kölcsönöz a kávénak.

Eszpresszó kávéfőző - A nyomáson a hangsúly

Népszerű termék nálunk az eszpresszó kávéfőző 15 bar nyomással. De miért ilyen fontos kérdés a nyomás az eszpresszó kávéfőzőgép esetében? Az eszpresszó kávé készítésének lényege, hogy kb. 30 ml vizet 9 – 15 bar nyomáson, 90 °C fokon, 30 másodpercig kell az őrölt kávén átengedni. Ebből születik az ízletes, aromás eszpresszó kávé. Az espresso a leggyakoribb kávékészítési mód Dél-Európában, legfőkébb Olaszországban, Spanyolországban, Portugáliában és Dél-Franciaországban, de rendkívül népszerű a világ más tájain, mint ahogy nálunk is. Az espresso kávéfőzőgép népszerűségét annak is köszönheti, hogy a velük készített kávé sűrűbb, mint a más módszerekkel készített kávé, állaga szinte meleg mézhez hasonló. Ennek oka a benne lévő oldott anyagok magasabb koncentrációja. További vonzereje a tetején lévő krémes hab, amely előállításához eszpresszó kávéfőző tejhabosítóval szükséges. A tejhabosító funkcióval rendelkező modellek ezért különösen alkalmasak Latte, Cappuccino, és egyéb kávékülönlegességek elkészítésére, így Latte és Cappuccino kávéfőző névvel is szokták őket illetni.

i

Szintén fontos az eszpresszó kávéfőző tisztítása, szerencsére számos espresso kávéfőzőgép öntisztító és automatikus vízkőtlenítő rendszerrel rendelkezik.

Kapszulás kávéfőzőgépek

A kapszulás kávéfőzők egyszerű működésükről és a gyors kávéfőzésről híresek. Egyszerűen csak helyezd a kapszulát a kávéfőzőbe, és nagyszerű kávét készíthetsz mindössze egyetlen gombnyomással. Azonban az alacsonyabb beszerzési árat drágább kávékapszulákkal ellensúlyozzák, amelyeknek kompatibilisnek kell lenniük a kávéfőző márkájával. A kapszulás kávéfőzők előnye elsősorban az egyszerű működésben rejlik.

Karos kávéfőzőgép

A karos kávéfőzők az igényesebb kávéimádók számára ideálisak. A karos eszpresszó kávéfőzőgép használatakor az őrölt kávét egy szűrőtartóba töltjük, amelyet később ki kell üríteni, majd alaposan kitisztítani. Készíts kávét szemes kávéból, őrölt kávéból vagy előkészített, úgy nevezett E. S. E. kávépárnából.

French press

A french press ideális választás, ha olcsóbb hordozható kávéfőzőt keresel, és könnyen elkészíthető, minőségi kávéra vágysz. Egy üvegedényben egy szűrő különíti el a kávét az italtól. Különféle méretű és anyagú, üvegből és rozsdamentes acélból, illetve műanyagból készült French press közül választhatsz 100 és 150 ml közötti űrtartalommal.

Kotyogós kávéfőzők

A kotyogós kávéfőzőket két típusba sorolhatjuk:

  1. Elektromos kotyogós kávéfőzők.
  2. Kotyogós kávéfőzők gáz- és indukciós főzőlaphoz.

Különböző méretű kotyogós kávéfőző közül választhatsz. A méret csészében van megadva, ahol egy csésze 50 ml-nek felel meg. Hátránya, hogy a kávéfőző tartályát mindig tele kell töltened, különben nem lesz megfelelő a nyomás, az elkészült kávé pedig kevésbé lesz élvezetes.

Filteres kávéfőzőgépek

A filteres kávéfőzőket azok számára ajánljuk, akik a nap folyamán többször is fogyasztanak kávét, de nem olyan erőset, mint amilyet egy automata gép készít. Azonban a filteres kávé erősségét a filterbe töltött őrölt kávé mennyisége is befolyásolhatja. Filteres kávéfőző választásakor olyan jellemzőket is figyelembe kell venni, mint például a kancsó űrtartalma, a filter típusa, van-e lehetőség az elkészült kávé hőmérsékletének megtartására, illetve rendelkezik-e a gép időzítővel vagy automatikus kikapcsolás funkcióval.

Kávéfőző árak

A kávéfőző árak rendkívül tág határok közt mozognak. Ha egy kalap alá vesszük az összes, kávé készítésére alkalmas eszközt, a lista elején a kotyogós kávéfőzők lesznek, karöltve a french press kancsókkal. Az ilyen típusú kávéfőző ára 4 000 Ft-on kezdődik. A kotyogóssal klasszikus presszókávét lehet készíteni, a french press pedig a filteres kávéhoz áll a legközelebb.

A filteres kávéfőzők ára 10 000 Ft-on kezdődik, szorosan követik őket a legolcsóbb kapszulás kávéfőzők 14 000 Ft magasságában. A kávéfőző ár rangsor tetején, nem meglepő módon, az automata kávéfőzők vannak. Közülük a legolcsóbbak közé tartoznak a Tchibo gépek. A legdrágábbak a dupla kifolyós, tejrendszerrel és darálóval is felszerelt ipari használatra is alkalmas profi kávéfőzők.

A kávéfőző ár legfontosabb tényezői:

  1. Hány kávét lehet készíteni, vagy a víztartály mérete
  2. Kényelmi funkció - egy gombnyomásra készül az ital vagy alternatív módon, minden manuális
  3. Mennyi különböző kávéitalt lehet vele készíteni

Kávéfőző kávégép

A kávégép nem kis befektetés, általában hosszú távra számolunk vele és elvárjuk tőle, hogy éveken át szolgáltassa a napindító kávénkat. Ezért kávéfőző vásárláskor nem elhanyagolható szempont az ár. Amennyiben azt sem sikerült még eldönteni, milyen gépet szeretnél, ajánljuk figyelmedbe a használt kávégép kínálatunkat.

Itt megtalálod az összes újszerű vagy felbontott csomagolású kávéfőzőt és kávégépet, de a kínálat részét képezik a különböző kiegészítők is. Mindegyik itt található termékre legalább 12 hónapos garanciát vállalunk, így komoly összeg megtakarítása mellett szerelheted fel a konyhád. A használt kávégépek kínálata nagyon dinamikusan változik, általában mindegyik konkrét termékből csak 1-2 áll rendelkezésre. Figyeld rendszeresen a kínálat alakulását és csapj je valamelyik bomba ajánlatra.

A leírás elrejtése
Hasznosnak találtad ezt az információt?
Ez az űrlap csak a fenti leírásban található információk értékelésére szolgál.
Ha kérdésed van a termékekkel, szolgáltatásokkal, szállítással, vagy egyéb ügyekkel kapcsolatban, keresd fel ügyfélszolgálatunkat.
Mit javíthatnánk benne? Hiányolsz valamit? Valami rosszul van feltüntetve? Oszd meg velünk.

Legtöbbet eladott

1.
NESPRESSO De'Longhi Inissia Black EN80.B Szállításra kész > 5 db
Kapszulás kávéfőző - Nespresso Original kapszulákhoz, otthonra, 1260 W teljesítmény, 19 bar nyomás, 0,8 l-es víztartály, tartály 10 használt kapszulához, automatikus kikapcsolás, kedvenc italok beállítása, italkészítés egy gombnyomásra, víztartály, energiatakarékos mód, állítható magasságú állvány, manuális gombok, állítható italméret, mérete 23 × 12 × 32,1 cm (Ma×Sz×Mé), tömege 2,4 kg, fekete kivitel
31 990 Ft

2.
KRUPS EA810870 Essential Roma Szállításra kész > 5 db
Automata kávéfőző 15 bar nyomás, automatikus kikapcsolás, kávédaráló, kávémennyiség beállítása, vízmennyiség beállítása, csepegtető rendszer, vízkőmentesítő rendszer, öntisztító rendszer, 3 kávéhőmérséklet-beállítás, gőzfúvóka cappuccinohoz és latte-hoz, egyszerre két csésze elkészítése, állítható kávékifolyó, LED világítással ellátott vezérlőpanel, őrlőszerkezet kúpos kövek, víztartály űrtartalma 1,7 l, daráló tartály mérete 260 g, őrlési durvasági fokozat 3, felvett teljesítmény 1450 W, szélessége 24,5 cm, magassága 36,5 cm, mélysége 33 cm, tömege 7,1 kg, 15 év javíthatósági garancia
99 990 Ft

3.
Philips 1200 Series EP1223/00 Szállításra kész > 5 db
Automata kávéfőző - kávétartály kapacitása 275 g, otthonra és irodába, 1500 W teljesítmény, 15 bar nyomás, víztartály kapacitása 1,8 l, forró víz funkció, két csésze készítése egyszerre, kijelző, gőzfúvóka, vízkőmentesítés/tisztítás szükségességének jelzése, tárolóhely a poharaknak, állítható kávé intenzitás/mennyiség, mérete 43,3 × 24,6 × 37,1 cm (Ma×Sz×Mé), tömege 7,5 kg
129 990 Ft

Még több
580 termék
Saját márkánk TOP minőség szuper áron
4,4 67×
Siguro CM-G650SS Coffee Time
Filteres kávéfőző teljesítmény 900 W, űrtartalom 1,5 l, csészék száma: 12, kivehető és mosható szűrő, állítható kávé intenzitás, Anti-Drip funkció, időzítő, automatikus kikapcsolás, 40 percig tartó hőmérséklet-tartás, túlmelegedés elleni védelem, LCD kijelző, rozsdamentes acél megjelenés, méretek 32,8 x 16,7 x 25,3 cm, integrált kábeltároló, kábel hossza 0,75m, 3 év garancia
Szuper ár
16 590 Ft
Szállításra kész > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: SGR_CM_G650SS
Classic Kategória Olcsó, de kiválóra értékelt
5,0
Philips 1200 Series EP1223/00
Automata kávéfőző - kávétartály kapacitása 275 g, otthonra és irodába, 1500 W teljesítmény, 15 bar nyomás, víztartály kapacitása 1,8 l, forró víz funkció, két csésze készítése egyszerre, kijelző, gőzfúvóka, vízkőmentesítés/tisztítás szükségességének jelzése, tárolóhely a poharaknak, állítható kávé intenzitás/mennyiség, mérete 43,3 × 24,6 × 37,1 cm (Ma×Sz×Mé), tömege 7,5 kg
129 990 Ft
Szállításra kész > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: PHIL580HU
Arany középút Kiváló ár/érték arány
4,6 187×
Philips 5400 Series EP5444/90
Automata kávéfőző - kávétartály kapacitása 275 g, otthonra, 1500 W teljesítmény, 15 bar nyomás, víztartály kapacitása 1,8 l, forró víz funkció, intelligens funkciók, két csésze készítése egyszerre, használói profilok, víztartály, tejrendszer, energiatakarékos mód, állítható kávé intenzitás/mennyiség, mérete 37,2 × 24,6 × 43,3 cm (Ma×Sz×Mé), tömege 8 kg
219 990 Ft
Szállításra kész > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: PHIL330
Premium Kategória Minőség kompromisszumok nélkül
De'Longhi Eletta Explore ECAM 450.86.T - Automata kávéfőző A kiszállítás
ingyenes
4,8 69×
De'Longhi Eletta Explore ECAM 450.86.T
Automata kávéfőző - kávétartály kapacitása 300 g, otthonra, 1450 W teljesítmény, 19 bar nyomás, víztartály kapacitása 1,8 l, automatikus kikapcsolás, forró víz funkció, intelligens funkciók, kedvenc italok beállítása, két csésze készítése egyszerre, italkészítés egy gombnyomásra, használói profilok, kijelző, víztartály, őrölt kávé tartó, tejrendszer, vízkőmentesítés/tisztítás szükségességének jelzése, energiatakarékos mód, állítható vízkeménység, tejrendszer automatikus tisztítása, automatikus öblítés és vízszűrőcsere ellenőrzés, állítható magasságú kifolyónyílás, állítható magasságú állvány, tárolóhely a poharaknak és csészemelegítés, állítható italhőmérséklet, kávé intenzitás/mennyiség, italméret, kávé és tej arány, De'Longhi Coffee Link kompatibilis, mérete 38,5 × 26 × 45 cm (Ma×Sz×Mé), tömege 11,4 kg
386 990 Ft
Szállításra kész > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: DELAK186
4,7 314×
KRUPS EA810870 Essential Roma
Automata kávéfőző 15 bar nyomás, automatikus kikapcsolás, kávédaráló, kávémennyiség beállítása, vízmennyiség beállítása, csepegtető rendszer, vízkőmentesítő rendszer, öntisztító rendszer, 3 kávéhőmérséklet-beállítás, gőzfúvóka cappuccinohoz és latte-hoz, egyszerre két csésze elkészítése, állítható kávékifolyó, LED világítással ellátott vezérlőpanel, őrlőszerkezet kúpos kövek, víztartály űrtartalma 1,7 l, daráló tartály mérete 260 g, őrlési durvasági fokozat 3, felvett teljesítmény 1450 W, szélessége 24,5 cm, magassága 36,5 cm, mélysége 33 cm, tömege 7,1 kg, 15 év javíthatósági garancia
99 990 Ft
Szállításra kész > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: EAN3065i
NESPRESSO De'Longhi Inissia Black EN80.B - Kapszulás kávéfőző
Típusok
4,7 197×
NESPRESSO De'Longhi Inissia Black EN80.B
Kapszulás kávéfőző - Nespresso Original kapszulákhoz, otthonra, 1260 W teljesítmény, 19 bar nyomás, 0,8 l-es víztartály, tartály 10 használt kapszulához, automatikus kikapcsolás, kedvenc italok beállítása, italkészítés egy gombnyomásra, víztartály, energiatakarékos mód, állítható magasságú állvány, manuális gombok, állítható italméret, mérete 23 × 12 × 32,1 cm (Ma×Sz×Mé), tömege 2,4 kg, fekete kivitel
31 990 Ft
Szállításra kész > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: EAN3345a1
SAGE SES876BSS Espresso - Karos kávéfőző
Típusok Ingyenes
szállítás boltjainkba
4,7 16×
SAGE SES876BSS Espresso
Karos kávéfőző - otthonra, 1850 W teljesítmény, anyaga rozsdamentes acél, 2 l-es víztartály, forró víz funkció, két csésze készítése egyszerre, víztartály, őrölt kávé tartó, kávédaráló, gőzfúvóka, vízkőmentesítés/tisztítás szükségességének jelzése, tárolóhely a poharaknak és csészemelegítés, manuális gombok, állítható italhőmérséklet, mérete 41 × 33 × 38 cm (Ma×Sz×Mé), tömege 9,7 kg
333 990 Ft
Szállításra kész > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: SAGPK917
KRUPS EA897B10 Evidence Eco - Automata kávéfőző
Típusok
4,6 187×
KRUPS EA897B10 Evidence Eco
Automata kávéfőző - 62%-ban újrahasznosított műanyagból készült, könnyen tisztítható, sűrű tejhab gombnyomásra, fém kúpos őrlő, egyszerre két csésze elkészítése, forró víz, cappuccino és latte funkció, italméret és kávémennyiség beállítása, három kávéhőmérséklet beállítása, automatikus kikapcsolás, időzítő, csepegtető rendszer, vízkőmentesítő rendszer, energiatakarékos üzemmód és öntisztító rendszer, állítható magasságú kávékifolyó, víztartály kapacitása 2,3 l, őrlő tartály mérete 260 g, őrlési fokozat 5, teljesítmény 1450 W, szélesség 24 cm, magasság 38 cm, mélység 36,7 cm, súly 7,8 kg, francia gyártmány, 15 év javíthatósági garancia
189 990 Ft
Szállításra kész > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: KRUAK156
Saeco GranAroma SM6580/10 - Automata kávéfőző
Ingyenes
szállítás boltjainkba
5,0
Saeco GranAroma SM6580/10
Automata kávéfőző - kávétartály kapacitása 300 g, otthonra és irodába, 1500 W teljesítmény, 15 bar nyomás, anyaga műanyag, víztartály kapacitása 1,8 l, két csésze készítése egyszerre, kijelző, tejrendszer, állítható italhőmérséklet, kávé intenzitás/mennyiség, mérete 38,3 × 26,2 × 44,8 cm (Ma×Sz×Mé), tömege 9 kg
299 990 Ft
Szállításra kész > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: PHIAK971HU
4,6 48×
Sage BES875BKS
Karos kávéfőző - otthonra, 1850 W teljesítmény, 15 bar nyomás, anyaga rozsdamentes acél, 2 l-es víztartály, automatikus kikapcsolás, forró víz funkció, két csésze készítése egyszerre, kávédaráló, gőzfúvóka, vízkőmentesítés/tisztítás szükségességének jelzése és tejrendszer automatikus tisztítása, tárolóhely a poharaknak és csészemelegítés, manuális gombok, állítható italhőmérséklet, kávé intenzitás/mennyiség, italméret, mérete 42 × 31 × 30 cm (Ma×Sz×Mé), tömege 9,7 kg
249 990 Ft
Szállításra kész > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: SAGPK793
4,0
Philips 3200 Series EP3243/70
Automata kávéfőző - kávétartály kapacitása 275 g, 1500 W teljesítmény, 15 bar nyomás, víztartály kapacitása 1,8 l, italkészítés egy gombnyomásra, használói profilok, tejrendszer, állítható italhőmérséklet, italméret, mérete 37,1 × 24,6 × 43,3 cm (Ma×Sz×Mé), tömege 8 kg
179 990 Ft
Szállításra kész 2 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: PHIL728
KRUPS KP1A0131 Nescafé Dolce Gusto Piccolo XS fehér - Kapszulás kávéfőző
Típusok
4,6 207×
KRUPS KP1A0131 Nescafé Dolce Gusto Piccolo XS fehér
Kapszulás kávéfőző - Dolce Gusto kapszulákhoz, otthonra, 1600 W teljesítmény, 15 bar nyomás, 1 l-es víztartály, automatikus kikapcsolás, italkészítés egy gombnyomásra, víztartály, vízkőmentesítés/tisztítás szükségességének jelzése és energiatakarékos mód, állítható magasságú állvány, manuális gombok, állítható italhőmérséklet, mérete 27,6 × 13,6 × 26,6 cm (Ma×Sz×Mé), tömege 2 kg, fehér kivitel
Szuper ár
19 990 Ft
Szállításra kész > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: KRUKP603
4,7
Philips Series 800 EP0820/00
Automata kávéfőző - kávétartály kapacitása 275 g, otthonra és irodába, 1500 W teljesítmény, 15 bar nyomás, víztartály kapacitása 1,8 l, forró víz funkció, két csésze készítése egyszerre, hőmérséklet tartás funkció, kijelző, tejrendszer, gőzfúvóka, kiegészítő tejhabverő, vízkőtelenítő program, állítható magasságú kifolyónyílás, állítható italhőmérséklet, kávé intenzitás/mennyiség, mérete 43,3 × 24,5 × 37,1 cm (Ma×Sz×Mé), tömege 7,5 kg
Szuper ár
109 990 Ft
Szállításra kész > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: PHIAK448
De'Longhi Magnifica Evo ECAM 290.61.B - Automata kávéfőző
A kiszállítás
ingyenes
4,8 35×
De'Longhi Magnifica Evo ECAM 290.61.B
Automata kávéfőző - kávétartály kapacitása 250 g, otthonra, 1450 W teljesítmény, 15 bar nyomás, víztartály kapacitása 1,8 l, automatikus kikapcsolás, forró víz funkció, kedvenc italok beállítása, két csésze készítése egyszerre, italkészítés egy gombnyomásra, víztartály, őrölt kávé tartó, tejrendszer, vízkőmentesítés/tisztítás szükségességének jelzése, energiatakarékos mód, állítható vízkeménység, tejrendszer automatikus tisztítása, automatikus öblítés és vízszűrőcsere ellenőrzés, állítható magasságú kifolyónyílás, tárolóhely a poharaknak és csészemelegítés, állítható italhőmérséklet, kávé intenzitás/mennyiség, italméret, kávé és tej arány, mérete 36 × 24 × 44 cm (Ma×Sz×Mé), tömege 9,6 kg
169 790 Ft
Szállításra kész > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: DELAK396
KRUPS KP1A0531 Nescafé Dolce Gusto Piccolo XS piros - Kapszulás kávéfőző
Típusok
4,6 207×
KRUPS KP1A0531 Nescafé Dolce Gusto Piccolo XS piros
Kapszulás kávéfőző - Dolce Gusto kapszulákhoz, otthonra, 1600 W teljesítmény, 15 bar nyomás, 0,8 l-es víztartály, automatikus kikapcsolás, italkészítés egy gombnyomásra, víztartály, vízkőmentesítés/tisztítás szükségességének jelzése és energiatakarékos mód, állítható magasságú állvány, manuális gombok, állítható italhőmérséklet, mérete 27,6 × 13,6 × 26,6 cm (Ma×Sz×Mé), tömege 2,1 kg, piros kivitel
Szuper ár
19 990 Ft
Szállításra kész > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: KRUKP605
5,0
Philips 3200 Series EP3242/60
Automata kávéfőző - kávétartály kapacitása 275 g, otthonra, 1500 W teljesítmény, 15 bar nyomás, víztartály kapacitása 1,8 l, forró víz funkció, két csésze készítése egyszerre, tejrendszer, állítható italhőmérséklet, kávé intenzitás/mennyiség, mérete 43,3 × 24,6 × 37,1 cm (Ma×Sz×Mé), tömege 8 kg
174 990 Ft
Szállításra kész 3 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: PHIL236
KRUPS EA895831 Evidence One Black - Automata kávéfőző
Típusok
4,8 78×
KRUPS EA895831 Evidence One Black
Automata kávéfőző - egyszerű tisztítás, sűrű tejhab egyetlen gombnyomásra, fém kúpos kávédaráló, egyszerre két csésze készítése, forró víz, cappuccino és latte funkció, italméret és kávémennyiség beállítása, 3 kávéhőmérséklet beállítása, kijelző, automatikus kikapcsolás, időzítő, csepegtető rendszer, vízkőmentesítő rendszer, energiatakarékos üzemmód és öntisztító rendszer, állítható magasságú kávékivezető, a víztartály kapacitása 2,3 l, a daráló tartályának mérete 260 g, 5 őrlési finomsági szint, teljesítménye 1450 W, szélessége 24 cm, magassága 36,3 cm, mélysége 37,2 cm, tömege 8,4 kg, francia gyártmány, 15 év javíthatósági garancia
239 990 Ft
Szállításra kész > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: KRUAK392
KRUPS KP1A3B31 Nescafé Dolce Gusto Piccolo XS - Kapszulás kávéfőző
Típusok
4,6 207×
KRUPS KP1A3B31 Nescafé Dolce Gusto Piccolo XS
Kapszulás kávéfőző - 15 bar nyomással, 1600 W teljesítményfelvétel, víztartály űrtartalma 0,8 l, kapszulák típusa: NESCAFÉ Dolce Gusto, állítható vízmennyiség, csepegtető rendszer, vízkőmentesítő rendszer, állítható magasságú alap, automatikus kikapcsolás, energiatakarékos mód, meleg és hideg italok, szélesség: 14 cm, magasság: 28 cm, mélység: 27 cm, fekete színű, 15 év javíthatósági garancia
19 990 Ft
Szállításra kész > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: KRUKK152
4,8 10×
SENCOR SES 4050SS-EUE3 Espresso
Karos kávéfőző - otthonra, 1450 W teljesítmény, 20 bar nyomás, 1,4 l-es víztartály, forró víz funkció, tejrendszer, vízkőmentesítés/tisztítás szükségességének jelzése, tárolóhely a poharaknak és csészemelegítés, manuális gombok, állítható kávé és tej arány, mérete 35,5 × 30,9 × 22,9 cm (Ma×Sz×Mé), tömege 4,3 kg
54 990 Ft
Szállításra kész > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: SENpkk06
4,6 36×
De'Longhi Dedica Arte EC 885.GY
Karos kávéfőző - otthonra, 1300 W teljesítmény, 15 bar nyomás, anyaga rozsdamentes acél, 1 l-es víztartály, automatikus kikapcsolás, forró víz funkció, kedvenc italok beállítása, két csésze készítése egyszerre, italkészítés egy gombnyomásra, víztartály, gőzfúvóka, vízkőmentesítés/tisztítás szükségességének jelzése és energiatakarékos mód, állítható magasságú állvány, tárolóhely a poharaknak és csészemelegítés, manuális gombok, állítható italhőmérséklet, italméret, mérete 33 × 14,9 × 30,5 cm (Ma×Sz×Mé), tömege 4,2 kg
94 430 Ft
Szállításra kész > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: DELPK922
NESPRESSO De'Longhi Inissia Creamy White EN80.CW - Kapszulás kávéfőző
Típusok
4,7 197×
NESPRESSO De'Longhi Inissia Creamy White EN80.CW
Kapszulás kávéfőző - Nespresso Original kapszulákhoz, otthonra, 1260 W teljesítmény, 19 bar nyomás, 0,8 l-es víztartály, tartály 10 használt kapszulához, automatikus kikapcsolás, kedvenc italok beállítása, italkészítés egy gombnyomásra, víztartály, energiatakarékos mód, állítható magasságú állvány, manuális gombok, állítható italméret, mérete 23 × 11,8 × 31,5 cm (Ma×Sz×Mé), tömege 2,4 kg, fehér kivitel
31 990 Ft
Szállításra kész > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: EAN3345a2
De'Longhi Eletta Explore ECAM 450.65.G - Automata kávéfőző
Ingyenes
szállítás boltjainkba
5,0
De'Longhi Eletta Explore ECAM 450.65.G
Automata kávéfőző - kávétartály kapacitása 300 g, otthonra, 1450 W teljesítmény, 19 bar nyomás, víztartály kapacitása 1,8 l, automatikus kikapcsolás, forró víz funkció, italkészítés egy gombnyomásra, használói profilok, kijelző, víztartály, vízszint jelző, őrölt kávé tartó, tejrendszer, gőzfúvóka, vízkőtelenítő program, csészemelegítés, állítható italhőmérséklet, kávé intenzitás/mennyiség, italméret, mérete 38,5 × 26 × 45 cm (Ma×Sz×Mé), tömege 11,4 kg
349 990 Ft
Szállításra kész > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: DELAK217
De'Longhi Dedica EC 685.BK - Karos kávéfőző
Típusok
4,7 265×
De'Longhi Dedica EC 685.BK
Karos kávéfőző - otthonra, 1300 W teljesítmény, 15 bar nyomás, anyaga rozsdamentes acél, 1,2 l-es víztartály, automatikus kikapcsolás, forró víz funkció, kedvenc italok beállítása, két csésze készítése egyszerre, italkészítés egy gombnyomásra, víztartály, gőzfúvóka, vízkőmentesítés/tisztítás szükségességének jelzése és energiatakarékos mód, állítható magasságú állvány, tárolóhely a poharaknak és csészemelegítés, manuális gombok, állítható italhőmérséklet, italméret, mérete 30,3 × 14,9 × 33 cm (Ma×Sz×Mé), tömege 4,2 kg
63 990 Ft
Szállításra kész > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: DLES010
NESPRESSO De'Longhi Essenza Mini Lime Green EN85.L - Kapszulás kávéfőző
Típusok
4,8 120×
NESPRESSO De'Longhi Essenza Mini Lime Green EN85.L
Kapszulás kávéfőző - Nespresso Original kapszulákhoz, otthonra és irodába, 1255 W teljesítmény, 19 bar nyomás, 0,6 l-es víztartály, tartály 6 használt kapszulához, automatikus kikapcsolás, kedvenc italok beállítása, italkészítés egy gombnyomásra, víztartály, energiatakarékos mód, állítható magasságú állvány, manuális gombok, állítható italméret, mérete 20,5 × 11 × 32,5 cm (Ma×Sz×Mé), tömege 2,3 kg, fekete, zöldcitrom és zöld kivitel
32 990 Ft
Szállításra kész > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: KRUNES16

Kávéfőzőgépek és eszpresszó kávéfőzők

kávéNespresso Original kávéfőző vásárlása esetén 11 000 Ft, Nespresso Vertuo esetében 12 000 Ft kávékapszula-kedvezmény Vásárolj Nespresso Original kávégépet 2023. október 30. és 2024. január 15. között, és szerezd meg a 11 000 Ft értékű kávékapszula-kedvezményt. Ha ugyanebben az időszakban Nespresso Vertuo kávégépet vásárolsz, akkor a kávékapszulák vásárlására akár 12 000 Ft kedvezményt...
Ha az egészséges életmód, a letisztult dizájn és az intuitív működés híve vagy, akkor ajánljuk figyelmedbe a Lauben új termékeit. Az otthoni takarítás mellett a vállalat olyan gasztrotermékekre is összpontosít, amelyek gyorsabbá és egyszerűbbé teszik az ételkészítést és...
Ne hagyd ki mai bemutatónkat. Közel egy hónapon keresztül teszteltük a KRUPS EA897B10 Evidence Eco automata kávéfőzőt, amely a zamatos kávéfőzés és a környezetbarát szemlélet kombinációját testesíti meg. Újrahasznosított anyagokból készül, és akár 90%-ban...
12 000 Ft kedvezménnyel vásárolhatsz Nespresso Original vagy Vertuo kávékapszulát Nespresso Original vagy Vertuo kávéfőző vásárlása esetén Vásárolj Nespresso otthoni kávéfőzőt a Vertuo vagy az Original termékcsaládból 2022. március 21. és 2022. május 15. között, és szerezd meg a 12 000 Ft értékű kedvezményt kávékapszulák vásárlására.
Örömmel vetettünk magunkat a Philips Saeco Xelsis Suprema SM8889/00 teljesen automata kávéfőző értékelésébe, hogy megkóstolhassunk az általa kínált széles választékból minden kávét és tejes kávékülönlegességet. 14 napra háztartásunk részévé vált, ez idő alatt a...
Vásárolj 2022.1.31. és 3.20. között Nespresso kávéfőzőt a Vertuo vagy Original termékcsaládból, és 12 000 Ft értékű kedvezményt kapsz kávékapszulák vásárlásához.
További cikkek Összes cikk

Kávéfőzőgépek és eszpresszó kávéfőzők

Eszpresszó kávéfőző, tehát presszókávé készítésére alkalmas gép számos változatban létezik. Valójában az ár fog irányt mutatni, melyik úton kell elindulnod.

Az Alza, mint kávégép bolt

Vállalatunkban a kávé központi szerepet tölt be. Mindegyik divízió konyha helységében központi helye van egy automata kávéfőzőnek, a kínálatot tekintve a kávékészítés mindig a fontossági sorrend elején volt. Az Alzacafé márka is arról tanúskodik, hogy nem szimplán egy online kávégép bolt vagyunk. A szemes kávé keverékünk Dél- és Közép-amerikai területen termő kávébabból áll össze, a pörkölés Csehországban folyik.

Kávégép bolt - minden ami a kávézáshoz kellhet.

Termékeinkkel igyekszünk lefedni a kávékészítés minden létező formáját. Egy átlagos kávégép bolt kínálata megáll az automata és kapszulás kávéfőzők szintjén. Mi azonban gondolunk a filteres kávé szerelmeseire is, az olyan népszerűk kotyogósokból is válogathatsz. Kínálatunk érdekességei az alternatív módszerekhez szükséges kávéfőzők, mint például a french press, Handpresso és egyéb utazó megoldások.

Alza kávégép bolt - kávék, felszolgálás, barista kellékek.

Nem lennénk igazán prémium kávégép bolt, ha a készülékekbe nem kínálnánk megfelelő "muníciót". Az összes ismert márkához találsz nálunk kávékapszulát, de a szemes és őrölt kávé kínálatunk is rendkívül széles. Nem engedtük el a perifériára szorult kávépárnák kezét sem. Meg kell említeni a kempingezők, természetjárók kedvencét is, ami az instant kávé. Szintén a kávés kínálatunk szerves részei a csészék és poharak végtelen mennyiségű változata. Egyszóval nehéz olyan kávéval kapcsolatos terméket megnevezni, ami nem kapható az Alza kávégép bolt felületein.

Eszpresszó kávéfőző - Kényelem és gyorsaság az íncsiklandozó íz és gazdag aroma szolgálatában

Mint látható, a kávéfőzők széles kínálatából kiemelkednek az automata espresso kávéfőzőgép modellek, számtalan előnyös tulajdonságuknak és funkcióiknak köszönhetően. Ha presszó kávéfőző otthonra a vágyad, akkor kínálatunkban több tucat modell közül választhatsz. Központi helyet foglal el az eszpresszó kávéfőző tejhabosítóval, amely funkció krémes habot varázsol kávédra, így kávéházi minőségű cappuccino-t vagy Latte-t készíthetsz otthonod kényelmében.

Presszó kávéfőző ár

A presszó kávéfőző ár tekintetében is előnyös választás. Bár az espresso kávéfőzők fogyasztói ára automata rendszerüknek köszönhetően magasabb, mint sok egyéb típusú kávéfőzőé, a magasabb ár a használat során sokszorosan megtérül, köszönhetően az eszpresszó kávéfőzőgép modellek extra funkcióinak, használatuk egyszerűségének és gyorsaságának, a velük készíthető kávéitalok gazdag ízének és aromájának, valamint az egyes kávék alacsonyabb előállítási költségének.

Hasznosnak találtad ezt az információt?
Ez az űrlap csak a fenti leírásban található információk értékelésére szolgál.
Ha kérdésed van a termékekkel, szolgáltatásokkal, szállítással, vagy egyéb ügyekkel kapcsolatban, keresd fel ügyfélszolgálatunkat.
Mit javíthatnánk benne? Hiányolsz valamit? Valami rosszul van feltüntetve? Oszd meg velünk.
Tekintsd meg a legolcsóbb termékeket a következő kategóriában: olcsó kávéfőzőgépek és eszpresszó kávéfőzők Az ár alapján a legdrágábbtól csökkenő sorrendbe rendezett termékeket keresd ennél a kategóriánál: legdrágább kávéfőzőgépek és eszpresszó kávéfőzők A termékeket a legnépszerűbbtől a legkevésbé kedveltig rendezve ebben a kategóriában találod: legnépszerűbb, legjobb kávéfőzőgépek és eszpresszó kávéfőzők A vásárlóink körében legnépszerűbb termékeket itt találhatod: kávéfőzőgépek és eszpresszó kávéfőzők vélemények
P-DC1-WEB20
28 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ