Levé ucho Alza dny Visa

Vízszűrő kancsók

Termékkatalógus
Ár
-
Elérhetőség
Termék állapota
Teljes térfogat
0,6 l
3,7 l
-
Szűrőcsere jelző
Elektronikus
(11)
Mechanikus
(24)
Szűrt víz térfogata
1,2 l
900 l
-

A vízszűrő kancsók elsődleges feladata eltávolítani a vízből a kellemetlen szagokat, a klórt, a nehézfémeket és megtartani benne az összes hasznos anyagot. Ezen túlmenően, kiszűri a vízvezetékből származó mechanikus lerakódásokat és vízkőmentesíti a vizet. Ez olcsó és viszonylag egyszerű módja annak, hogy tiszta vizet ihass. A vízszűrő kancsók mellett kaphatók vízszűrős kulacsok is, amelyek utazáshoz, sporttoláshoz alkalmasak.

Tovább

A vízszűrő kancsó segít, hogy otthon olyan vizet igyál, mintha forrásvíz lenne

A vízszűrő kancsók már nem számítanak újdonságnak. Megszabadítják a vizet a kellemetlen klórszagtól és a nehézfémtartalomtól. Ezenkívül a vízvezetékben lévő apró mechanikai részecskéket is kiszűrik. Ez egy olcsó és viszonylag egyszerű módja annak, hogy jó minőségű tiszta vízhez jussunk. Nézd meg, melyek a víztisztító kancsók további előnyei.

 • A szűrt víz mentes a szagoktól, savanyú íztől és a vízvezetékből származó szennyeződésektől.
 • A jó minőségű szénszűrők képesek megőrizni a vízben lévő olyan hasznos anyagokat, mint a magnézium és a kalcium.
 • A PET palackokban lévő palackozott vízzel ellentétben a vízszűrős kancsó nem szennyezi a környezetet.
 • A szűrés eltávolítja a vízből a vízkőlerakódást, így kávéfőzőhöz, vízforralóhoz vagy vasalóhoz is alkalmas.
 • A szűrő cseréje nagyon egyszerű, így bárki egy szempillantás alatt elvégezheti.

A vízszűrős kancsó pozitívumairól cikkünkben részletesebben olvashatsz: A vízszűrő kancsó előnyei.

A vízsszűrő kancsó előnyei

A vízszűrő kancsó nagyon olcsó és egészséges módja a víz kezelésének.

!

Figyelj arra, milyen minőségű a szűrni kívánt víz

A vízszűrő kancsók nem tesznek automatikusan ihatóvá minden vizet - elsősorban a városi csapvíz szűrésére tervezték. Ha például a nyaralónál lévő kútvizet szeretnéd megszűrni, amelyben magas a mangán, a vas vagy a baktériumok jelenléte, ne számíts arra, hogy a szűrt víz az ivóvíz paramétereinek megfelelő lesz.

Hogyan működik a vízszűrős kancsó?

Minden vízszűrő kancsó tartalmaz egy szűrőt, amelynek élettartama körülbelül 150 liter, vagy 1 hónap, ezután ki kell cserélni. Minden gyártó a saját termékeihez értékesíti a saját szűrőit, amelyek pontosan illeszkednek egyes modellekhez, de vannak olyanok is, amelyek kompatibilisek más gyártók szűrőivel is. A szűrő általában több részből áll, és attól függően, hogy milyen módon halad át rajtuk a víz, többlépcsős szűrésről beszélünk.

 • Első szűrési fokozat – a víz átfolyik egy finom szűrőn, amely eltávolítja a durva mechanikai szennyeződéseket és üledékeket.
 • Második szűrési fokozat – a speciális ion technológia csökkenti a víz keménységét és lebontja a vízkövet. Minden hasznos elem a vízben marad – például a magnézium és a kalcium is.
 • Harmadik szűrési fokozat – az aktív szén csökkenti azoknak az anyagoknak a mennyiségét, amelyek kedvezőtlenül érintik a víz minőségét és ízét.
 • Negyedik szűrési fokozat – ez egy nagyon finom szűrő, ami kiszűri a vízből a legfinomabb üledéket is.

Egyes szűrők akár 5 lépcsős szűréssel is rendelkezhetnek - képesek eltávolítani a klór különböző kémiai vegyületeit, és megakadályozzák a baktériumok szaporodását.

A vízszűrő kancsó kiválasztása

A piacon többféle vízszűrős kancsó található. Alkalmasak olyan háztartások számára, amelyek nem férnek hozzá jó minőségű csapvízhez, de népszerűek a forró italokat fogyasztók körében is, akik javítani szeretnék kávéjuk vagy teájuk minőségét. Ezenkívül a vízszűrő kancsó segít az ivási rend betartásában is. Nézzük, milyen paramétereket kell figyelembe venni a vízszűrős kancsó kiválasztásakor.

A vízszűrő kancsók alakja és mérete

A vízszűrő kancsó kiválasztásánál a méretet és a formát mindenképpen figyelembe kell venni. Létezik olyan víztisztító kancsó, amely keskenyebb kialakítású, ezek jobban illeszkednek a hűtőszekrény ajtaján található tartókba. A méret és a forma alapján a vízszűrő kancsók két típusát különböztethetjük meg:

 • Vízszűrő palack – alakjuknál fogva alkalmasabbak utazáshoz, kiránduláshoz és sportoláshoz.
 • Vízszűrős kancsó – elegáns kialakításuk miatt jobban néznek ki az asztalon.

Vízszűrő palack
Vízszűrő palack

Vízszűrős kancsó
Vízszűrő kancsó

A víztisztító kancsó kiválasztásánál célszerű a konyhabelsőt is figyelembe venni, hogy a konyhapultra vagy az étkezőasztalra helyezve összhangban legyen a belső térrel. A széles választékban biztosan megtalálod a kívánt designt.

A vízszűrő kancsók térfogata

A vízszűrő kancsó szükséges térfogata a háztartás tagjainak számától függ. Egyének, párok vagy kisebb családok számára a 1,5-2 literes térfogat is elegendő lehet. Ez megegyezik a vízforraló térfogatával is, így mindig lesz elég víz a vízforraláshoz. A nagyobb háztartások számára inkább a 3-3,5 literes vízszűrő kancsók lesznek megfelelőek.

?

A víztisztító kancsók teljes térfogata vs. a szűrt víz mennyisége

A víztisztító kancsó két részből áll - a tetején beöntjük a vizet, amely a szűrőn keresztül áramlik az alsó részbe. Ezért különbséget kell tenni a vízszűrős kancsó teljes térfogata és a szűrt víz térfogata között -, ami az alsó részben van. A hagyományos vízszűrő kancsók teljes térfogata körülbelül 2,4 liter, míg a szűrt víz számára mintegy 1,4 liter áll rendelkezésre. Léteznek L és XL modellek is, amelyeknél a teljes térfogat eléri a 8,5 litert, és a szűrt víz tartálya akár 5,3 liter is lehet.

Mit kell még tudni a víztisztító kancsók kínálatáról?

Ami a gyártókat illeti, a vízszűrő kancsók esetében nem olyan széles a választék, mint más termékek esetében. Az alábbiakban bemutatunk néhány márkát, amelyeket webáruházunkban is megtalálhatsz.

 • A német minőség képviselői a Brita vízszűrő kancsók. A vállalat a vízszűrésre szakosodott.
 • A Laica egy olasz vállalat, amely az otthoni vízszűrésre összpontosít, és magnéziumtartalmú szűrőket kínál.
 • A BWT víztisztító kancsók által használt szűrők eltávolítják a nem kívánt anyagokat a vízből, és jótékony magnéziummal dúsítják azt.

A csecsemőknek szánt szűrt vizet ajánlott felforralni.

A vízszűrő kancsó szűrőjére is érdemes figyelni

A víztisztító szűrőbetét egy meghatározott élettartammal rendelkezik, ezért rendszeresen cserélni kell. A modern szűrők a víz keménységétől függően 100-150 liter vizet képesek megszűrni. A patron körülbelül 3-4 hétig tart, utána ki kell cserélni. Minden gyártó saját szűrőket árul a vízszűrő kancsó modellekhez, de találhatsz univerzális patronokat is. A víztisztító szűrő vásárlásakor azt is fontos tudni, hogy a csomag hány szűrőbetétet tartalmaz.

i

Óvakodj az olcsó, szén nélküli szűrőktől, amelyek kivonják a vízből a fontos ásványi anyagokat.

A szűrő élettartam kijelzője

Rengeteg vízszűrős kancsó kijelzővel vagy számlálóval rendelkezik a szűrő élettartamának számon tartására. Ennek köszönhetően a víztisztító kancsó figyelmeztet a közelgő csere szükségességére. A drágább vízszűrő kancsók pontosan mutatják, hogy hány liter vizet szűrtél át a szűrőn, és számolni tudják a cseréig hátralévő időt.

A szűrővel kapcsolatos költségek

Figyelni kell a szűrőkkel kapcsolatos költségekre is. A vízszűrős kancsó kiválasztásakor a beszerzési ára mellett összpontosíts arra is, hogy mennyibe kerülnek bele a szűrők. Ezekért egy év használat alatt akár a kancsó árának többszörösét is elköltheted. A vízszűrő kancsó szettben általában több szűrő található, így olcsóbban juthatsz hozzá, mintha külön-külön vennéd őket.

A vízszűrő kancsók esetében az is érdekes lehet, hogy mosogatógépben mosható anyagból készültek-e, illetve hogy nyitható-e a töltőfedél.

A leírás elrejtése
Hasznosnak találtad ezt az információt?
Ez az űrlap csak a fenti leírásban található információk értékelésére szolgál.
Ha kérdésed van a termékekkel, szolgáltatásokkal, szállítással, vagy egyéb ügyekkel kapcsolatban, keresd fel ügyfélszolgálatunkat.
Mit javíthatnánk benne? Hiányolsz valamit? Valami rosszul van feltüntetve? Oszd meg velünk.

Legtöbbet eladott

1.
Vízszűrő kancsó - 2,4 l-es teljes űrtartalom, 1,4 l szűrt víz, elektronikus szűrőcsere kijelzés, mosogatógépben mosható, 3 szűrő a csomagban
8 790 Ft

2.
Laica J9068A1 Firenze XXL Starter Pack Szállításra kész > 5 db
Vízszűrő kancsó - 3,7 l-es teljes űrtartalom, 2,2 l szűrt víz, mechanikus szűrőcsere kijelzés, mosogatógépben mosható, 3 szűrő a csomagban
12 490 Ft

3.
Laica Mikro PLASTIK-STOP UFSBE02 Szállításra kész > 5 db
Vízszűrő kancsó - 3 l-es teljes űrtartalom, 2 l szűrt víz, mosogatógépben mosható, 3 szűrő a csomagban
20 990 Ft

Még több
39 termék
Classic Kategória
4,9 166×
BRITA Marella fekete, Starter pack (beleértve 3MX+)
Vízszűrő kancsó - 2,4 l-es teljes űrtartalom, 1,4 l szűrt víz, elektronikus szűrőcsere kijelzés, mosogatógépben mosható, 3 szűrő a csomagban
8 790 Ft
Szállításra kész > 10 db
Termékkód: BRIFK068
Arany középút
4,7 66×
Laica J9068A1 Firenze XXL Starter Pack
Vízszűrő kancsó - 3,7 l-es teljes űrtartalom, 2,2 l szűrt víz, mechanikus szűrőcsere kijelzés, mosogatógépben mosható, 3 szűrő a csomagban
12 490 Ft
Szállításra kész > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: LAI0051
Arany középút
3,7
Laica J9064A1 Tosca Starter Pack, zöld
Vízszűrő kancsó - 2,3 l-es teljes űrtartalom, 1,2 l szűrt víz, mechanikus szűrőcsere kijelzés, mosogatógépben mosható, 4 szűrő a csomagban
13 990 Ft
Szállításra kész 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: LAI0033
Premium Kategória
4,8 20×
Laica Mikro PLASTIK-STOP UFSBE02
Vízszűrő kancsó - 3 l-es teljes űrtartalom, 2 l szűrt víz, mosogatógépben mosható, 3 szűrő a csomagban
20 990 Ft
Szállításra kész > 5 db
Termékkód: LAIFK979
4,9 180×
BWT VIDA kancsó fehér + 3x szűrőbetét
Vízszűrő kancsó - 2,6 l-es teljes űrtartalom, 1,4 l szűrt víz, mechanikus szűrőcsere kijelzés, mosogatógépben mosható, 3 szűrő a csomagban
8 190 Ft
Szállításra kész > 10 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: BWTFI109
4,5 22×
BWT Penguin 2,7 l fehér+ 3 db filter
Vízszűrő kancsó - 2,7 l-es teljes űrtartalom, elektronikus szűrőcsere kijelzés, mosogatógépben mosható, 3 szűrő a csomagban
9 490 Ft
Szállításra kész > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: BWTFK712
5,0
BWT Penguin 2,7 l fehér + 2 db szűrő, magnézium és cink
Vízszűrő kancsó - 2,7 l-es teljes űrtartalom, 1,5 l szűrt víz, elektronikus szűrőcsere kijelzés, bpa mentes, 2 szűrő a csomagban
8 190 Ft
Szállításra kész 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: BWTFK527
5,0
Laica Prime Line J51-DA, fekete
Vízszűrő kancsó - 3 l-es teljes űrtartalom, 2 l szűrt víz, elektronikus szűrőcsere kijelzés, 1 szűrő a csomagban
9 890 Ft
Szállításra kész 1 db
Termékkód: LAIFK893
4,7 17×
BWT Vida Mei Fehér 2.6l CTW
Vízszűrő kancsó - 2,6 l-es teljes űrtartalom, 1,4 l szűrt víz, mechanikus szűrőcsere kijelzés, bpa mentes, 1 szűrő a csomagban
3 190 Ft
Szállításra kész > 10 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: BWTFK827
4,7 57×
BWT VIDA kancsó + 1x filter
Vízszűrő kancsó - 2,6 l-es teljes űrtartalom, 2,6 l szűrt víz, mechanikus szűrőcsere kijelzés, mosogatógépben mosható, 1 szűrő a csomagban
4 190 Ft
Szállításra kész > 10 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: BWTFI105
4,8
Brita Marella Cool Graphit Starter + 3× Maxtra
Vízszűrő kancsó - 2,4 l-es teljes űrtartalom, 1,4 l szűrt víz, elektronikus szűrőcsere kijelzés, nyitható töltő fedél, 3 szűrő a csomagban
16 990 Ft
Szállításra kész > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: BRIFK832
4,2
Laica RK50A01 Csapra szerelhető vízszűrőrendszer
Vízszűrő - szűrő kapacitása: 900 l / 3 hónap szűrt víz, automatikus figyelmeztetés a vízszűrő cserére az ingyenes "LAICA Home Wellness" alkalmazás segítségével, kézi szűrő élettartam jelző, 3 lehetséges funkció (szűrt víz, szűretlen víz zuhany formájában, szűretlen víz folyamatos sugár formájában), a csomagban: VENEZIA szűrőrendszer, 1× HYDROSMART szűrő, 5 adapter a felszereléshez
23 490 Ft
Szállításra kész > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: LAIFK495
4,8
Laica Clear Line J11-AB, fehér
Vízszűrő kancsó - 2,3 l-es teljes űrtartalom, 1,2 l szűrt víz, mechanikus szűrőcsere kijelzés, mosogatógépben mosható, 1 szűrő a csomagban
5 790 Ft
Szállításra kész > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: LAI0034
4,9
Laica J9066A1 Carmen Starter Pack, piros
Vízszűrő kancsó - 2,3 l-es teljes űrtartalom, 1,2 l szűrt víz, elektronikus szűrőcsere kijelzés, mosogatógépben mosható, 3 szűrő a csomagban
10 590 Ft
Szállításra kész 2 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: LAI0052
4,7
BWT Penguin 2.7l kék
Vízszűrő kancsó - 2,7 l-es teljes űrtartalom, 2,7 l szűrt víz, mosogatógépben mosható, szűrő a csomagban
8 290 Ft
Szállításra kész 1 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: EAN900f
4,8
BWT Vida MEI Rózsaszín 2,6 l
Vízszűrő kancsó - 2,6 l-es teljes űrtartalom, 1,4 l szűrt víz, mechanikus szűrőcsere kijelzés, mosogatógépben mosható, 1 szűrő a csomagban
7 290 Ft
Szállításra kész > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: BWTFK519
5,0
Hyundai Oria Vízszűrő kancsó
Vízszűrő kancsó - 2,8 l-es teljes űrtartalom, 1,4 l szűrt víz, mechanikus szűrőcsere kijelzés, nyitható töltő fedél, 1 szűrő a csomagban
Szuper ár
8 890 Ft
Szállításra kész 2 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: HYUFK105
4,0
Laica J9073A4 Norma Starter Pack, fehér
Vízszűrő kancsó - 2,3 l-es teljes űrtartalom, 1,2 l szűrt víz, mechanikus szűrőcsere kijelzés, mosogatógépben mosható, 3 szűrő a csomagban
10 690 Ft
Szállításra kész 2 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: LAIFK068
Lauben Glass Water Filter Jug 32GW
Vízszűrő kancsó - 3,2 l-es teljes űrtartalom, 2,2 l szűrt víz, bpa mentes, 1 szűrő a csomagban
24 790 Ft
Szállításra kész 1 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: LAUkn82
Laica J9570A1 Norma Starter Pack, fehér
Vízszűrő kancsó - 2,3 l-es teljes űrtartalom, 1,2 l szűrt víz, mechanikus szűrőcsere kijelzés, nyitható töltő fedél, 6 szűrő a csomagban
+Ajándék Vízszűrő palack LAICA melynek értéke 8 690 Ft
16 790 Ft
Szállításra kész 1 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: LAIfk13
Laica Aida J35-EB, kék
Vízszűrő kancsó - 2,3 l-es teljes űrtartalom, 1,2 l szűrt víz, mechanikus szűrőcsere kijelzés, mosogatógépben mosható, 1 szűrő a csomagban
7 590 Ft
Szállításra kész 2 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: LAI0019
AQUA OPTIMA Perf Pour 3,6 l + 1× EPS Blue szűrő
Vízszűrő kancsó - 3,6 l-es teljes űrtartalom, mechanikus szűrőcsere kijelzés, 1 szűrő a csomagban
10 090 Ft
Szállításra kész 1 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: AQO997
Laica Predator UFSAA, fehér
Vízszűrő kancsó - 2,5 l-es teljes űrtartalom, 2 l szűrt víz, mechanikus szűrőcsere kijelzés, mosogatógépben mosható, 1 szűrő a csomagban
18 890 Ft
Szállításra kész 2 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: LAIFK941
4,8 20×
Laica Mikro PLASTIK-STOP UFSBE02
Vízszűrő kancsó - 3 l-es teljes űrtartalom, 2 l szűrt víz, mosogatógépben mosható, 3 szűrő a csomagban
20 310 Ft
Újszerű raktáron
Termékkód: LAIFK979

Vízszűrő kancsók

fagylaltkészítőkHogyan válasszunk jégkészítő és fagylaltkészítő gépet A forró nyári hónapokban minden lehetőséget próbálunk megragadni, hogy felfrissülhessünk. Hatékony és legtöbbször igen finom módja ennek az italba dobott jégkocka vagy a fagyi. Könnyedén készíthetsz mindkettőből elegendő mennyiséget otthon. Csak a megfelelő...
A szűrt víz nemcsak jó ízű, hanem segít megkímélni a konyhai eszközöket is a vízkőtől. Milyen előnyei vannak a vízszűrő kancsónak, mit tud eltávolítani a vízből, mennyi pénz takarítható meg a vízszűréssel, és mi a helyzet a cserélhető szűrők újrahasznosításával? Tudj...

Vízszűrő kancsók

A Vízszűrő kancsók kategóriában összesen 39 termék közül válogathatsz online boltunkban. Rendelésedet hétköznapokon 2 napon belül házhoz szállítjuk. A Budapest több pontján elérhető AlzaBoxokból már másnap felveheted a rendelésed, de ellátogathatsz áruházunkba is.
Tekintsd meg a legolcsóbb termékeket a következő kategóriában: olcsó vízszűrő kancsók Az ár alapján a legdrágábbtól csökkenő sorrendbe rendezett termékeket keresd ennél a kategóriánál: legdrágább vízszűrő kancsók A termékeket a legnépszerűbbtől a legkevésbé kedveltig rendezve ebben a kategóriában találod: legnépszerűbb, legjobb vízszűrő kancsók A vásárlóink körében legnépszerűbb termékeket itt találhatod: vízszűrő kancsók vélemények
P-DC1-WEB15
28 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ