DNY LEGO ApF HU

Játékok életkor szerint

Termékkatalógus
Ár
-
Elérhetőség
Termék állapota
Márkák
Alsó korhatár
0 éves kortól
10 éves kortól
-

A legkisebbek számára válassz játékokat az életkoruknak megfelelően. A pici babáknak a korai életszakaszokban többé-kevésbé ugyanazokra a dolgokra van szükségük, ezért az életkor kulcsfontosságú mutató lehet a játék kiválasztásakor. Olvass tovább, hogy megtudd, mi teszi boldoggá a gyermekeket születésüktől kezdve kétéves korukig.

Tovább

A játékok életkor szerint 

A játékok életkor szerinti bontása megkönnyíti a választást és a döntést, különösen a kicsik esetében, továbbá leginkább akkor, ha ajándékba vásárolsz játékot. A gyermeknek az adott korban olyan képességekkel kell rendelkeznie, amelyekkel a játék jellemzői megegyeznek, vagy variálhatók, hogy a csöppség teljes mértékben élvezhesse a velük való játékot.

Plüss alvópajti
Plüss alvópajti

Zongora a kicsiknek
Zongora a kicsiknek

Fából készült húzócsiga
Húzócsiga

Újszülött játékok

Újszülött játékok: még a legkisebb babáknak is örömet szereznek. Az újszülöttek szeretik a kontrasztos színeket és mintákat. Odaadóan figyelik, ami előttük van, és ahogy nőnek, igyekeznek meg is fogni az útjukba kerülő játékokat. A kiságyba remek választás a puha alvópajti, amely az újszülött játékok egyik legkedveltebbike; a kiságy fölé pedig lehet tenni körforgót vagy baldachint. Az újszülött játékok egy része tud mozogni, hangot ad ki és világít. A babakocsiba is választhatsz a lelógó újszülött játékok közül. Ahogy nő, a baba örömmel használja majd a színes könyveket és a kényelmes játszószőnyeget.

A 3 hónapos játékok edzik a kicsik kezét

A 3 hónapos játékok alkalmasak arra, hogy a baba a kezével és szájával fedezze fel őket. A gyerekek a hangokat is élvezik, így nagy sikere van a 3 hónapos játékok között a csörgőknek, továbbá a különféle zizegő és zörgő töltettel rendelkező játékoknak. A babák nemcsak a játszószőnyegen, hanem a puha, méretes habszivacs kirakón is remekül érzik magukat.

Babajáték 6 hónapos kortól a féléves gyerekek szórakoztatására

Babajáték 6 hónapos kortól: támogatja a gyerekeket az adott fejlődési szakaszban - itt az ideje a forgásnak, mászásnak és az ülés elsajátításának. Ennek a korosztálynak is válasszunk olyan játékokat, amelyek fejlesztik a gyermeket. Továbbá fontos az olyan, 6 hónapos kortól ajánlott babajáték is, amely javítja a kéz koordinációját és támogatja más érzékek fejlődését, kialakulását. A babajáték 6 hónapos kortól kategóriába leginkább a finommotorikát fejlesztő játék kerülnek (pl. tornyok, egymásba tehető formák stb.), továbbá a zenélő és interaktív játékok - ezek többsége hanggal, fénnyel vagy mozgással reagálnak a gyermek ingerére.

i

Válassz Montessori játékokat a gyermek életkorának és érdeklődésének megfelelően

A Montessori játékokat is a gyermek életkorának és érdeklődési körének megfelelően kell kiválasztani. A Montessori pedagógia olyan környezetet biztosítását javasolja, ahol a gyermekeket rengeteg, a tanulást elősegítő inger éri. Ez az alapja a játékoknak is: a gyermekeket az egyszerűbb tevékenységektől a nagyobb kihívást jelentő tevékenységek felé terelik. Érdemes olyan játékokat és tevékenységeket kínálni a gyerekeknek, amelyek érdeklődési körüknek megfelelnek. A Montessori játékok további jellemzője a természetes anyagok használata.

Játék 9 hónapos babáknak otthonra és a homokozóba

Játék 9 hónapos babáknak: legyen kéznél sok, a szabadban is használható játék! A játék 9 hónapos babáknak kategóriába tartoznak a járássegítők és a húzójátékok. Gyermeked imádni fog homokozni a homokozós játékokkal. Különböző építőkészletek is a rendelkezésedre állnak, amelyek segítik a motoros készségek fejlesztését és közvetlenül a finommotorikát is. Továbbá, természetesen az interaktív játék is remek választás a gyermekek számára ebben a korban.

Játékok 1 éveseknek

Játékok 1 éveseknek: segítenek a járás elsajátításában és a tárgyak manipulálását is tovább javítják. Ebben a korban már megjelennek az első szavak. Az előző időszakhoz hasonlóan a játékok 1 éveseknek csoportba is a motoros (finommotorika és nagymozgás) készségek fejlesztését célzó játékok tartoznak, amelyek lehetnek többek között építőkockák és húzójátékok - ez utóbbiak nagyszerű szórakozást nyújtanak például séták során is. Az interaktív játékok ugyanakkor fejlesztik a hallást és a beszédet - vannak olyanok, amelyek beszélnek, különböző hangokat adnak ki, vagy dalokat játszanak le.

A gyermekeknek szánt okos játékok is serkentik a fejlődésüket, legyen szó mozgásról, érzékekről, beszédről, vagy sok más, a mindennapi életben előforduló dologról. Segítenek a gyermekeknek a helyes szokások megismerésében és kialakításában. Továbbá a kínálatban találhatók még okos, vagy inkább intelligens játékok, amelyek telefonnal vagy tablettel vezérelhetők.

Scooter

Az idősebb gyerekek már kétkerekű kerékpáron is gyakorolhatják az egyensúlyt.

Játék 18 hónapos kortól: a másfél éveseknek készülnek az első futóbiciklik

Játékok 18 hónapos kortól: változatosabbak már a korábbiaknál, az egyik nagy kedvenc a futóbicikli. A futóbiciklit mindig a gyermek magassága és a teherbírás aszerint válaszd ki! De remek szórakozást nyújt a nyéllel ellátott tricikli is, amelyet babakocsi helyett a sétákhoz is használhattok. Természetesen továbbra is remek időtöltést jelent a homokozóban való játék, a zenélő és finommotorikát fejlesztő játékok - sőt, még sok egyéb játék áll a rendelkezésre, amivel fejlesztheted gyermekedet.

i

A fából készült játékoknak számos előnye van

A gyermekeknek születésüktől kezdve kínálhatsz fából készült játékokat. Környezetbarátok és biztonságosak (de mindig ellenőrizd a ragasztó és festék tanúsítványait, válassz olyan terméket, amelyet ellenőrzött gyártó készített), kellemes és meleg tapintásúak. Ugyanakkor tartósak és nagyon hosszú ideig használhatók. A képzelőerőt is fejlesztik, mivel meglehetősen minimalista kialakításúak, felesleges funkciók nélkül készülnek.

Játékok 2 éveseknek

Játékok 2 éveseknek: ezek már kifinomultabb játékok, remekül gyakoroltatják a finommotorikus készségeket. A gyerekek többek között élvezni fogják az olyan egyszerű hangszereket, mint a xilofon és a dob. Elkezdhetsz velük rajzolni, valamint az első kirakókat kirakni, de társasjátékokat is játszhattok.

Még mindig nem tudod, mit válassz? Nézd meg itt, melyek a legkelendőbb játékok

A leírás elrejtése
Hasznosnak találtad ezt az információt?
Ez az űrlap csak a fenti leírásban található információk értékelésére szolgál.
Ha kérdésed van a termékekkel, szolgáltatásokkal, szállítással, vagy egyéb ügyekkel kapcsolatban, keresd fel ügyfélszolgálatunkat.
Mit javíthatnánk benne? Hiányolsz valamit? Valami rosszul van feltüntetve? Oszd meg velünk.

Legtöbbet eladott

1.
LEGO DUPLO Classic Szív doboz 10909 Szállításra kész > 10 db
LEGO - gyerek, ajánlott 1,5 éves kortól, LEGO® DUPLO® sorozat, megjelenés éve 2020, a dobozban 80 darab építőelem van
6 190 Ft

2.
Fisher-Price Nyugtató vidra dallamokkal Szállításra kész 2 db
Plüss - ajánlott Újszülött kortól, 4 AA elem (nincs mellékelve)
16 490 Ft

3.
LEGO® DUPLO® Tűzoltóautó 10969 Szállításra kész > 5 db
LEGO - gyerek, ajánlott 2 éves kortól, LEGO® DUPLO® sorozat, megjelenés éve 2022, a csomagban 21 darab építőelem van
9 190 Ft

Még több
3 276 termék
Zenélő zongora
Zenélő játék - ajánlott 1,5 éves kortól
9 990 Ft
Szállításra kész 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: HRAkc06797
Szilikon rágóka
Baba rágóka - szilikon, műanyag, csörgővel, ajánlott 6 hónapos kortól
3 390 Ft
Szállításra kész > 10 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: HRAkc06796
5,0 17×
LEGO DUPLO Classic Szív doboz 10909
LEGO - gyerek, ajánlott 1,5 éves kortól, LEGO® DUPLO® sorozat, megjelenés éve 2020, a dobozban 80 darab építőelem van
5 570 Ft kedvezményes kóddal  LEGONAPOK10
6 190 Ft
Szállításra kész > 10 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: LO10909
4,9 42×
Fisher-Price Nyugtató vidra dallamokkal
Plüss - ajánlott Újszülött kortól, 4 AA elem (nincs mellékelve)
16 490 Ft
Szállításra kész 2 db
Termékkód: HRAif13915
5,0 27×
LEGO® DUPLO® Tűzoltóautó 10969
LEGO - gyerek, ajánlott 2 éves kortól, LEGO® DUPLO® sorozat, megjelenés éve 2022, a csomagban 21 darab építőelem van
9 190 Ft
Szállításra kész > 5 db
Termékkód: LO10969
Pop it - szivárványszínű négyzet - Pop It
Típusok
4,8 122×
Pop it - szivárványszínű négyzet
Pop It - érzékszervi játék, segít enyhíteni a stresszt és a szorongást, autisták számára alkalmas. Az alábbi anyagból készült: szilikon.
Szuper ár
890 Ft
Szállításra kész > 20 db
Termékkód: HRAdn06054
5,0
LEGO® DUPLO® Tűzoltóállomás és helikopter 10970
LEGO - gyerek, ajánlott 2 éves kortól, LEGO® DUPLO® sorozat, megjelenés éve 2022, a dobozban 117 db építőelem van
31 390 Ft
Szállításra kész > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: LO10970
5,0 26×
LEGO® DUPLO® Zöld építőlap 10980
LEGO - gyerek, ajánlott 1,5 éves kortól, LEGO® DUPLO® sorozat, megjelenés éve 2022, a dobozban 1 darab építőelem van
6 290 Ft
Szállításra kész > 10 db
Termékkód: LO10980
4,8 32×
LEGO DUPLO Teherautó és lánctalpas exkavátor 10931
LEGO - gyerek, ajánlott 2 éves kortól, LEGO® DUPLO® sorozat, megjelenés éve 2020, a csomagolásban 20 darab építőelem van
6 190 Ft
Szállításra kész > 10 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: LO10931
5,0
LEGO® DUPLO® Szélturbina és elektromos autó 10985
LEGO - gyerek, ajánlott 2 éves kortól, LEGO® DUPLO® sorozat, megjelenés éve 2023 - újdonságok, a csomagolásban 16 darab építőelem van
3 990 Ft
Szállításra kész > 10 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: LO10985
4,2
LEGO® DUPLO® - Disney Villám McQueen és Matuka vidám autómosása 10996
LEGO - gyerek, ajánlott 2 éves kortól, LEGO® DUPLO® | Disney sorozat, megjelenés éve 2023 - újdonságok, a dobozban 29 darab építőelem van
10 690 Ft
Szállításra kész > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: LO10996
Kinderkraft Select habszivacs puzzle szőnyeg Luno 185 × 165 cm Yellow 30 db - Habszivacs puzzle Típusok
5,0
Kinderkraft Select habszivacs puzzle szőnyeg Luno 185 × 165 cm Yellow 30 db
Habszivacs puzzle - 30 darab a csomagban, téma állatok, padló, ajánlott 10 hónapos kortól
17 490 Ft
Szállításra kész 3 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: HRAls199
MoMi TEDI mini zöld - Futóbicikli Típusok
5,0
MoMi TEDI mini zöld
Futóbicikli - többnyomvonalú, tömege 1,2 kg, terhelhetősége 25 kg, fehér kivitel
16 490 Ft
Szállításra kész 1 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: BABY22806
4,3 17×
Play-Doh őrült fodrászat
Gyurma - puha, könnyen formázható, nem színez, nem piszkol és nem szárad ki, téma fodrász, formázó a csomag része, többszínű, ajánlott 3 éves kortól
9 190 Ft
Szállításra kész > 10 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: HRAbz15902
5,0
Játékkocka gyerekeknek aktivitásokkal és zenével
Játékkocka gyerekeknek - 1 db a csomagolásban, anyaga műanyag, állatok tematikájú, 1,5 éves kortól alkalmas
Szuper ár
13 290 Ft
Szállításra kész > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: HRAnk004201
Pop it - nyolcszög szivárványszínű - Pop It
Típusok
4,8 122×
Pop it - nyolcszög szivárványszínű
Pop It - érzékszervi játék, segít enyhíteni a stresszt és a szorongást, autisták számára alkalmas. Az alábbi anyagból készült: szilikon.
Leárazás
690 Ft
Szállításra kész > 20 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: HRAbz21603
4,9 33×
LEGO® DUPLO® Vidám fürdetéshez: úszó állatos vonat 10965
LEGO - gyerek, ajánlott 1,5 éves kortól, LEGO® DUPLO® sorozat, a dobozban 14 darab építőelem van
5 570 Ft kedvezményes kóddal  LEGONAPOK10
6 190 Ft
Szállításra kész > 10 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: LO10965
5,0
LEGO DUPLO Disney Mickey & Minnie születésnapi vonata 10941
LEGO - gyerek, ajánlott 2 éves kortól, LEGO® DUPLO® | Disney sorozat, megjelenés éve 2021, a csomagolásban 22 db építőelem van
10 990 Ft
Szállításra kész > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: LO10941
Staedtler Design Journey Színes ceruzák - 72-féle szín
Színes ceruza - Staedtler, hatszögletű, fa ceruzák puha heggyel, jobb- és balkezesek számára egyaránt megfelelő, PEFC tanúsítvány - Ár több darab vásárlása esetén 123,49 Ft/db
8 890 Ft -tól
több darab vásárlása esetén
Szállításra kész 1 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: HRAbz00534
4,5
Formaillesztő puzzle - Állatok
Kirakós játék - formaberakó puzzle, beltéri, állatkák motívum, anyaga fa, alkalmas 1 éves kortól
Szuper ár
3 390 Ft
Szállításra kész > 10 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: HRAnk003852
5,0
Játssz és tanulj
Interaktív játék - ajánlott 10 hónapos kortól
9 090 Ft
Szállításra kész > 10 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: HRAnk002224
5,0 33×
LEGO® DUPLO® Elemtartó doboz 10913
LEGO - gyerek, ajánlott 1,5 éves kortól, LEGO® DUPLO® sorozat, megjelenés éve 2019, a csomagban 65 darab építőelem van
8 180 Ft kedvezményes kóddal  LEGONAPOK10
9 090 Ft
Szállításra kész > 10 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: LO10913
5,0
Fisher Price - Pillangós forma válogató
Kirakós játék - anyaga műanyag,
4 390 Ft
Szállításra kész > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: HRAa6661
Fa foglalkoztató tábla fiúknak - közepes - Activity board Típusok
5,0
Fa foglalkoztató tábla fiúknak - közepes
Activity board - Montessori, tábla, részei labyrint, kikapcsoló, fogaskerekek, tépőzár, óra, cipőfűző, cipzár és tükör, ajánlott 3 éves kortól, fa konstrukció, játékelemek anyaga fa, műanyag és fém
16 590 Ft
Szállításra kész 3 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: HRAkc06777

Játékok életkor szerint

játékMilyen játékot vegyek újszülöttnek és kisgyereknek? Nem tudod, milyen játékot válassz egy újszülött vagy egy kisgyermek számára? Letisztult útmutatónkban bemutatjuk a legnépszerűbb újszülött játékokat, amelyek biztosan mosolyt csalnak minden gyermek arcára. És mivel a gyermekek fejlődése 3 éves korig gyors ütemben...
A megfelelő játékok kiválasztásával elősegítheted a legkisebb gyermekek vizuális, kognitív és motoros funkcióinak egészséges fejlődését. A kontrasztos játékok tökéletesen megfelelnek ennek a célnak. Számos különböző típus közül választhatsz, többek között kártyák,...

Játékok életkor szerint

A Játékok életkor szerint kategóriában összesen 3276 termék közül válogathatsz online boltunkban. Rendelésedet hétköznapokon 2 napon belül házhoz szállítjuk. A Budapest több pontján elérhető AlzaBoxokból már másnap felveheted a rendelésed, de ellátogathatsz áruházunkba is.
Tekintsd meg a legolcsóbb termékeket a következő kategóriában: olcsó játékok életkor szerint Az ár alapján a legdrágábbtól csökkenő sorrendbe rendezett termékeket keresd ennél a kategóriánál: legdrágább játékok életkor szerint A termékeket a legnépszerűbbtől a legkevésbé kedveltig rendezve ebben a kategóriában találod: legnépszerűbb, legjobb játékok életkor szerint A vásárlóink körében legnépszerűbb termékeket itt találhatod: játékok életkor szerint vélemények
P-DC1-WEB12
28 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ