Akvizice ApF HU LEGO v APP pro AP+

Játékok életkor szerint

Termékkatalógus
Ár
-
Elérhetőség
Termék állapota
Vásárlói értékelések
Márkák
Alsó korhatár
0 éves kortól
5 éves kortól
-

A legkisebbek számára válassz játékokat az életkoruknak megfelelően. A pici babáknak a korai életszakaszokban többé-kevésbé ugyanazokra a dolgokra van szükségük, ezért az életkor kulcsfontosságú mutató lehet a játék kiválasztásakor. Olvass tovább, hogy megtudd, mi teszi boldoggá a gyermekeket születésüktől kezdve kétéves korukig.

Tovább

A játékok életkor szerint 

A játékok életkor szerinti bontása megkönnyíti a választást és a döntést, különösen a kicsik esetében, továbbá leginkább akkor, ha ajándékba vásárolsz játékot. A gyermeknek az adott korban olyan képességekkel kell rendelkeznie, amelyekkel a játék jellemzői megegyeznek, vagy variálhatók, hogy a csöppség teljes mértékben élvezhesse a velük való játékot.

Plüss alvópajti
Plüss alvópajti

Zongora a kicsiknek
Zongora a kicsiknek

Fából készült húzócsiga
Húzócsiga

Újszülött játékok

Újszülött játékok: még a legkisebb babáknak is örömet szereznek. Az újszülöttek szeretik a kontrasztos színeket és mintákat. Odaadóan figyelik, ami előttük van, és ahogy nőnek, igyekeznek meg is fogni az útjukba kerülő játékokat. A kiságyba remek választás a puha alvópajti, amely az újszülött játékok egyik legkedveltebbike; a kiságy fölé pedig lehet tenni körforgót vagy baldachint. Az újszülött játékok egy része tud mozogni, hangot ad ki és világít. A babakocsiba is választhatsz a lelógó újszülött játékok közül. Ahogy nő, a baba örömmel használja majd a színes könyveket és a kényelmes játszószőnyeget.

A 3 hónapos játékok edzik a kicsik kezét

A 3 hónapos játékok alkalmasak arra, hogy a baba a kezével és szájával fedezze fel őket. A gyerekek a hangokat is élvezik, így nagy sikere van a 3 hónapos játékok között a csörgőknek, továbbá a különféle zizegő és zörgő töltettel rendelkező játékoknak. A babák nemcsak a játszószőnyegen, hanem a puha, méretes habszivacs kirakón is remekül érzik magukat.

Babajáték 6 hónapos kortól a féléves gyerekek szórakoztatására

Babajáték 6 hónapos kortól: támogatja a gyerekeket az adott fejlődési szakaszban - itt az ideje a forgásnak, mászásnak és az ülés elsajátításának. Ennek a korosztálynak is válasszunk olyan játékokat, amelyek fejlesztik a gyermeket. Továbbá fontos az olyan, 6 hónapos kortól ajánlott babajáték is, amely javítja a kéz koordinációját és támogatja más érzékek fejlődését, kialakulását. A babajáték 6 hónapos kortól kategóriába leginkább a finommotorikát fejlesztő játék kerülnek (pl. tornyok, egymásba tehető formák stb.), továbbá a zenélő és interaktív játékok - ezek többsége hanggal, fénnyel vagy mozgással reagálnak a gyermek ingerére.

i

Válassz Montessori játékokat a gyermek életkorának és érdeklődésének megfelelően

A Montessori játékokat is a gyermek életkorának és érdeklődési körének megfelelően kell kiválasztani. A Montessori pedagógia olyan környezetet biztosítását javasolja, ahol a gyermekeket rengeteg, a tanulást elősegítő inger éri. Ez az alapja a játékoknak is: a gyermekeket az egyszerűbb tevékenységektől a nagyobb kihívást jelentő tevékenységek felé terelik. Érdemes olyan játékokat és tevékenységeket kínálni a gyerekeknek, amelyek érdeklődési körüknek megfelelnek. A Montessori játékok további jellemzője a természetes anyagok használata.

Játék 9 hónapos babáknak otthonra és a homokozóba

Játék 9 hónapos babáknak: legyen kéznél sok, a szabadban is használható játék! A játék 9 hónapos babáknak kategóriába tartoznak a járássegítők és a húzójátékok. Gyermeked imádni fog homokozni a homokozós játékokkal. Különböző építőkészletek is a rendelkezésedre állnak, amelyek segítik a motoros készségek fejlesztését és közvetlenül a finommotorikát is. Továbbá, természetesen az interaktív játék is remek választás a gyermekek számára ebben a korban.

Játékok 1 éveseknek

Játékok 1 éveseknek: segítenek a járás elsajátításában és a tárgyak manipulálását is tovább javítják. Ebben a korban már megjelennek az első szavak. Az előző időszakhoz hasonlóan a játékok 1 éveseknek csoportba is a motoros (finommotorika és nagymozgás) készségek fejlesztését célzó játékok tartoznak, amelyek lehetnek többek között építőkockák és húzójátékok - ez utóbbiak nagyszerű szórakozást nyújtanak például séták során is. Az interaktív játékok ugyanakkor fejlesztik a hallást és a beszédet - vannak olyanok, amelyek beszélnek, különböző hangokat adnak ki, vagy dalokat játszanak le.

A gyermekeknek szánt okos játékok is serkentik a fejlődésüket, legyen szó mozgásról, érzékekről, beszédről, vagy sok más, a mindennapi életben előforduló dologról. Segítenek a gyermekeknek a helyes szokások megismerésében és kialakításában. Továbbá a kínálatban találhatók még okos, vagy inkább intelligens játékok, amelyek telefonnal vagy tablettel vezérelhetők.

Scooter

Az idősebb gyerekek már kétkerekű kerékpáron is gyakorolhatják az egyensúlyt.

Játék 18 hónapos kortól: a másfél éveseknek készülnek az első futóbiciklik

Játékok 18 hónapos kortól: változatosabbak már a korábbiaknál, az egyik nagy kedvenc a futóbicikli. A futóbiciklit mindig a gyermek magassága és a teherbírás aszerint válaszd ki! De remek szórakozást nyújt a nyéllel ellátott tricikli is, amelyet babakocsi helyett a sétákhoz is használhattok. Természetesen továbbra is remek időtöltést jelent a homokozóban való játék, a zenélő és finommotorikát fejlesztő játékok - sőt, még sok egyéb játék áll a rendelkezésre, amivel fejlesztheted gyermekedet.

i

A fából készült játékoknak számos előnye van

A gyermekeknek születésüktől kezdve kínálhatsz fából készült játékokat. Környezetbarátok és biztonságosak (de mindig ellenőrizd a ragasztó és festék tanúsítványait, válassz olyan terméket, amelyet ellenőrzött gyártó készített), kellemes és meleg tapintásúak. Ugyanakkor tartósak és nagyon hosszú ideig használhatók. A képzelőerőt is fejlesztik, mivel meglehetősen minimalista kialakításúak, felesleges funkciók nélkül készülnek.

Játékok 2 éveseknek

Játékok 2 éveseknek: ezek már kifinomultabb játékok, remekül gyakoroltatják a finommotorikus készségeket. A gyerekek többek között élvezni fogják az olyan egyszerű hangszereket, mint a xilofon és a dob. Elkezdhetsz velük rajzolni, valamint az első kirakókat kirakni, de társasjátékokat is játszhattok.

Még mindig nem tudod, mit válassz? Nézd meg itt, melyek a legkelendőbb játékok

A leírás elrejtése
Hasznosnak találtad ezt az információt?
Ez az űrlap csak a fenti leírásban található információk értékelésére szolgál.
Ha kérdésed van a termékekkel, szolgáltatásokkal, szállítással, vagy egyéb ügyekkel kapcsolatban, keresd fel ügyfélszolgálatunkat.
Mit javíthatnánk benne? Hiányolsz valamit? Valami rosszul van feltüntetve? Oszd meg velünk.

Legtöbbet eladott

1.
MoMi TEDI mini zöld Szállításra kész > 5 db
Futóbicikli - többnyomvonalú, tömege 1,2 kg, terhelhetősége 25 kg, fehér kivitel
14 890 Ft

2.
LEGO DUPLO Classic Szív doboz 10909 Szállításra kész > 10 db
LEGO - gyerek, ajánlott 1,5 éves kortól, LEGO® DUPLO® sorozat, megjelenés éve 2020, a csomagban 80 db építőelem van
6 190 Ft

3.
MoMi játszószőnyeg PASTEL Szállításra kész > 5 db
Játszószőnyeg - babáknak, kerítéssel, függő játékok, húzódzkodó, szobába, hangeffektek, anyaga pamut, állatkák motívum, átmérő 98 cm
18 990 Ft

Még több
2 558 termék
5,0 51×
LEGO DUPLO Classic Szív doboz 10909
LEGO - gyerek, ajánlott 1,5 éves kortól, LEGO® DUPLO® sorozat, megjelenés éve 2020, a csomagban 80 db építőelem van
6 190 Ft
Szállításra kész > 10 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: LO10909
4,3
Asalvo játszószőnyeg XXL 200 × 180 cm
Játszószőnyeg - babáknak, húzódzkodó nélkül, szobába és kintre, összecsukható, anyaga habszivacs, közlekedési eszközök motívum, méretek 1 × 200 × 180 cm (Ma×Sz×Mé)
20 890 Ft
Szállításra kész > 5 db
Termékkód: HRAls710
4,8 18×
LEGO DUPLO Disney Mickey & Minnie születésnapi vonata 10941
LEGO - gyerek, ajánlott 2 éves kortól, LEGO® DUPLO® | Disney sorozat, megjelenés éve 2021, a dobozban 22 darab építőelem van
10 790 Ft
Szállításra kész > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: LO10941
5,0 60×
LEGO® DUPLO® Számvonat - Tanulj meg számolni 10954
LEGO - gyerek, ajánlott 1,5 éves kortól, LEGO® DUPLO® sorozat, megjelenés éve 2021, a csomagolásban 23 darab építőelem van
Leárazás -13 %
6 090 Ft 6 990 Ft
Szállításra kész > 10 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: LO10954
4,9 124×
LEGO DUPLO Gőzmozdony 10874
LEGO - gyerek, ajánlott 2 éves kortól, LEGO® DUPLO® sorozat, megjelenés éve 2018, a csomagban 59 darab építőelem van
22 290 Ft
Szállításra kész > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: LO10874
4,7 18×
LEGO® DUPLO® - Disney Villám McQueen és Matuka vidám autómosása 10996
LEGO - gyerek, ajánlott 2 éves kortól, LEGO® DUPLO® | Disney sorozat, megjelenés éve 2023, a csomagolásban 29 darab építőelem van
10 790 Ft
Szállításra kész 1 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: LO10996
Mágneses betűk, 60 darab - Építőjáték
Típusok
4,8
Mágneses betűk, 60 darab
Építőjáték - ajánlott 3 éveskortól
Szuper ár
3 290 Ft
Szállításra kész > 10 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: HRAbz33002
4,8 47×
LEGO® DUPLO® Vidám fürdetéshez: úszó állatos vonat 10965
LEGO - gyerek, ajánlott 1,5 éves kortól, LEGO® DUPLO® sorozat, a dobozban 14 darab építőelem van
6 190 Ft
Szállításra kész > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: LO10965
5,0 85×
LEGO DUPLO Tehervonat 10875
LEGO - gyerek, ajánlott 2 éves kortól, LEGO® DUPLO® sorozat, megjelenés éve 2018, a dobozban 105 db építőelem van
42 990 Ft
Szállításra kész > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: LO10875
4,9 53×
LEGO® DUPLO® Zöld építőlap 10980
LEGO - gyerek, ajánlott 1,5 éves kortól, LEGO® DUPLO® sorozat, megjelenés éve 2022, a dobozban 1 darab építőelem van
6 290 Ft
Szállításra kész > 10 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: LO10980
4,9 129×
LEGO DUPLO Vasúti pálya 10882
LEGO - gyerek, ajánlott 2 éves kortól, LEGO® DUPLO® sorozat, megjelenés éve 2018, a csomagban 23 db építőelem van
6 190 Ft
Szállításra kész > 10 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: LO10882
5,0
Foglalkoztató kocka
Kirakós játék - beltéri, számjegy motívum, anyaga fa, alkalmas 2 éves kortól
Szuper ár
3 290 Ft
Szállításra kész > 10 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: HRApv00138
4,9
LEGO® DUPLO® Jurassic World™ Dinoszaurusz óvoda 10938
LEGO - gyerek, ajánlott 2 éves kortól, LEGO® DUPLO® sorozat, megjelenés éve 2022, a csomagban 27 db építőelem van
7 990 Ft
Szállításra kész > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: LO10938
4,9 80×
LEGO DUPLO Vasúti híd és sínek 10872
LEGO - gyerek, ajánlott 2 éves kortól, LEGO® DUPLO® sorozat, megjelenés éve 2018, a csomagban 26 db építőelem van
9 490 Ft
Szállításra kész > 10 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: LO10872
4,9 12×
Canpol babies SENSORY kontrasztos felfüggeszthető játék babakocsira
Babakocsira rögzíthető játék - autós gyerekülésre vagy kiságyra - függő - műanyag - szövet - rögzítése karikával - felköthető - susogó - kontraszthatásokkal - rágóka és tükör a csomag része - levehető játékok - formák motívum - fehér, fekete és piros színben - ajánlott újszülött kortól
4 990 Ft
Szállításra kész > 10 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: HRAmm00201
Fából készült színes abakusz - Abakusz
Típusok
4,6 45×
Fából készült színes abakusz
Abakusz - fa, gyerekeknek, egyenes, különböző színű sorok, 10 soros, ajánlott 3 éves kortól
Szuper ár
3 490 Ft
Szállításra kész > 10 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: HRAnk003859
4,9 14×
LEGO® DUPLO® A nagyvilág vadállatai 10975
LEGO - gyerek, ajánlott 2 éves kortól, LEGO® DUPLO® sorozat, megjelenés éve 2022, a dobozban 142 darab építőelem van
42 490 Ft
Szállításra kész > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: LO10975
4,8 72×
LEGO® DUPLO® Elemtartó doboz 10913
LEGO - gyerek, ajánlott 1,5 éves kortól, LEGO® DUPLO® sorozat, megjelenés éve 2019, a csomagolásban 65 darab építőelem van
9 490 Ft
Szállításra kész > 10 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: LO10913
4,6
Formaillesztő puzzle - Állatok
Kirakós játék - formaberakó puzzle, beltéri, állatkák motívum, anyaga fa, alkalmas 1 éves kortól
Szuper ár
3 390 Ft
Szállításra kész > 10 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: HRAnk003852
4,5
LEGO® DUPLO® | Disney Mack a versenyen 10417
LEGO - gyerek, ajánlott 2 éves kortól, LEGO® DUPLO® | Disney sorozat, megjelenés éve 2024 - újdonságok, a csomagban 14 darab építőelem van
7 490 Ft
Szállításra kész > 10 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: LO10417
4,3
Dínós gyűrűpiramis, 7 db
Karika toronyépítő - különböző alakú, 7 gyűrű a csomag része, mérete 16 × 10 × 10 cm (Ma×Sz×Mé), többszínű, ajánlott 6 hónapos kortól
Szuper ár
3 190 Ft
Szállításra kész > 10 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: HRAkc06837
5,0 15×
Woody Építőkockák színes 50 db - 2,5 cm
Fakocka - 50 darab a csomagban, ajánlott 2 éves kortól
3 790 Ft
Szállításra kész > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: HRAif10597
4,9 54×
Playgro szamár
Csörgő - rágókával, alkalmas 3 hónapos kortól
5 390 Ft
Szállításra kész > 10 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: QBM062d
4,9 19×
Vilac Fa mágnesek Farm 20 db
Mágnes -
5 590 Ft
Szállításra kész > 10 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: HRAif5654

Játékok életkor szerint

játékMilyen játékot vegyek újszülöttnek és kisgyereknek? Nem tudod, milyen játékot válassz egy újszülött vagy egy kisgyermek számára? Letisztult útmutatónkban bemutatjuk a legnépszerűbb újszülött játékokat, amelyek biztosan mosolyt csalnak minden gyermek arcára. És mivel a gyermekek fejlődése 3 éves korig gyors ütemben...
A megfelelő játékok kiválasztásával elősegítheted a legkisebb gyermekek vizuális, kognitív és motoros funkcióinak egészséges fejlődését. A kontrasztos játékok tökéletesen megfelelnek ennek a célnak. Számos különböző típus közül választhatsz, többek között kártyák,...

Játékok életkor szerint

A Játékok életkor szerint kategóriában összesen 2558 termék közül válogathatsz online boltunkban. Rendelésedet hétköznapokon 2 napon belül házhoz szállítjuk. A Budapest több pontján elérhető AlzaBoxokból már másnap felveheted a rendelésed, de ellátogathatsz áruházunkba is.
Tekintsd meg a legolcsóbb termékeket a következő kategóriában: olcsó játékok életkor szerint Az ár alapján a legdrágábbtól csökkenő sorrendbe rendezett termékeket keresd ennél a kategóriánál: legdrágább játékok életkor szerint A termékeket a legnépszerűbbtől a legkevésbé kedveltig rendezve ebben a kategóriában találod: legnépszerűbb, legjobb játékok életkor szerint A vásárlóink körében legnépszerűbb termékeket itt találhatod: játékok életkor szerint vélemények
P-DC1-WEB05
28 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ