Alzaboxy Q1 MPLA317262

Számítógépes (PC) játékok

Termékkatalógus
Ár
-
Elérhetőség
Termék állapota
Vásárlói értékelések
Megjelenési dátum
Típus
Játék
(1540)
DLC tartalom
(452)
Játékkredit
(21)
Platform
PC
(2036)
Xbox Series X
(73)
Xbox Series S
(72)
Xbox One
(48)
Nintendo Switch
(1)
Play Anywhere
(3)
Mac
(2)
Licenc
Doboz
(111)
Letölthető
(1951)
Kulcs
Steam
(1668)
Origin
(96)
Xbox Live
(66)
Microsoft Store
(49)
Uplay
(38)
Műfaj
Akció
(1084)
Stratégiai
(494)
RPG
(385)
Szimulátor
(312)
Árkád
(174)
Korhatár
1,33 éves kortól
18 éves kortól
-
Szöveg
CS
(215)
SK
(7)
EN
(2020)
DE
(1365)
HU
(76)
RU
(751)
UK
(8)
PL
(531)
FR
(1070)
ES
(968)
IT
(939)
RO
(3)
VI
(1)
Zh
(282)
KR
(11)
JP
(11)
Szinkron
CS
(25)
SK
(5)
EN
(1775)
DE
(553)
HU
(11)
RU
(155)
UK
(3)
PL
(95)
FR
(391)
ES
(309)
IT
(311)
RO
(1)
HR
(1)
SL
(1)
VI
(1)
Zh
(47)
KR
(6)
JP
(8)

A PC játékok nagyszerű lehetőséget kínálnak a kikapcsolódásra egy hosszú nap után, emellett hihetetlen virtuális kalandba repíthetnek el. Választhatsz egy vagy akár több játékos számára készült számítógép játékok közül is. Nem tudod eldönteni, melyek számodra a legjobb PC játékok? Olvass tovább és mi segítünk a kiválasztásban.

Tovább

A PC játékok műfajai

A PC-s játékok műfaja alapvető kérdés a kiválasztás szempontjából. Valódi akcióra, vagy inkább logikaira, esetleg valami nyugodtabb játékra vágysz?

Akciójátékok PC-re

A PC-s akciójátékokat azok számára ajánljuk, akik egy végtelen, adrenalindús kalandra vágynak. A feladat általában a túlélés, az ellenségek elpusztítása és a küldetések teljesítése. Az akció számítógép játékok számos alműfajával találkozhatsz, melyek közül a legnépszerűbbek a következők:

  • A lövöldözős játékokban különféle lőfegyverek kezelését próbálhatod ki az ellenfelek (katonák, zombik) ellen.
  • A verekedős játékokban több tucat karakter közül választhatsz, melyek más-más harci stílussal rendelkeznek, így különböző módon semlegesítik az ellenfelet.

i

Az egyik legnépszerűbb műfaj az ún. battle royale. Az ilyen játékokban minden játékos ugyanazzal a felszereléssel indul, melyet igyekszenek fokozatosan fejleszteni, és az nyer, aki a végén talpon marad. Fortnite cuccok kategóriánkban az ajándéktárgyaktól kezdve a játékfigurákig csomó érdekes dolgot találhatsz.

Kalandjátékok PC-re

A PC-s kalandjátékok telis-tele vannak bonyolult történetekkel és fordulatokkal, alattomos fejtörők kíséretében. Legtöbbjük a játék kalandtörténetének átéléséről szól egy adott virtuális világ atmoszférájában.

Stratégiai játékok PC-re

A stratégiai PC játékok a kifinomult, taktikai gondolkodásra és az előre megtervezett lépésekre összpontosítanak. A győzelmet ritkán befolyásolja a szerencse és a véletlen. A stratégiai számítógép játékok alműfajai a következők:

  • A realtime stratégiák valós időben zajlanak, így azonnali reakciókat igényelnek.
  • A körökre osztott stratégiák hasonlóak a valós idejű stratégiákhoz, azonban a játékosok itt minden forduló után felváltják egymást.
  • Az építkezős stratégiák lehetővé teszik városok, vidámparkok, kórházak és egyebek felépítését és irányítását.

Szeretnél magyar felirattal vagy szinkronnal ellátott PC-s játékok közül válogatni? Használd a bal oldalsávon található paraméter-szűrőt.

Sportjátékok PC-re

A sport PC játékok lehetőséget kínálnak arra, hogy játékosokat vagy egész csapatokat vásárolj és megnyerd velük a bajnokságot. Több sportág közül válogathtsz – a legnépszerűbbek a foci, a jégkorong, a kosárlabda, a rögbi és a golf. Egyes sport számítógép játékok lehetővé teszik, hogy egyszerre az egész csapatot is irányíthasd.

i

Új PC játékok vásárlása előtt javasoljuk, hogy ellenőrizd le annak minimális és ajánlott követelményeit – előfordulhat ugyanis, hogy egy gyengébb paraméterekkel rendelkező számítógép el se indítja a játékot. Ha esetleg hardver-frissítésre szorul a számítógéped, tekintsd meg a gaming PC alkatrészek kategóriánkat.

Szimulátor játékok PC-re

A szimulátor PC játékok igyekeznek a lehető legjobban utánozni a valóságot, közülök néhány pedig konkrét oktatási céllal készült. A választék rendkívül széles és változatos, ide tartoznak az emberi életre, gazdálkodásra, járművezetésre, halászatra és még sok más területre kihegyezett szimulátorok.

Kíváncsi vagy, melyek a legjobb PC játékok a piacon? Az Alza PC játékok teszt a felhasználói vélemények és egyéb adatok alapján rangsorolja a számítógép játékok aktuális kínálatát.

RPG játékok PC-re

Az RPG PC játékok vagy szerepjátékok lehetővé teszik, hogy teljes mértékben a karakter bőrébe bújhass és egy nyitott, dinamikus világban irányíthasd. Az RPG számítógép játékok legfőbb jellemzői a kiterjedt, szerteágazó történet, a karakterfejlődés, valamint a számos fő és másodlagos küldetés.

i

A legjobb PC játékok megjelenését a fejlesztő cégek gyakran előre bejelentik. Ha mindig nagyon várod őket, akkor csapj le bátran az előrendelhető PC játékokra. Az így vásárolt PC-s játékok általában olcsóbbak.

Versenyzős játékok PC-re

A versenyzős PC játékok lehetővé teszik számodra, hogy beülhess a létező leggyorsabb járművekbe, így próbára teheted manőverezési képességeidet és reakcióidődet. Kipróbálhatsz mindenféle autókat, motorokat, csónakokat, repülőket és sci-fi filmekbe illő légpárnás járműveket. A versenyzős számítógép játékok több alműfaját különböztetjük meg:

  • Az arcade versenyjátékok a szórakoztató és szabad, elnéző fizikát részesítik előnyben.
  • A szimulációs versenyjátékok a lehető legnagyobb mértékben valósághű fizikával próbálják utánozni a valódi versenyeket.

Versenyzős PC-s játékok esetében a vezetés tökéletes irányítása és a valósághű játékélmény elérése érdekében játékvezérlő kormány vagy joystick használata az ajánlott.

PC játékok gyerekeknek

A korhatáros tartalmak hiányának köszönhetően a gyermekeknek szánt PC játékok minden kiskorú számára remek időtöltést kínálnak. Az ilyen játékok elsősorban gondolkodást és megoldóképességet segítő logikai feladványokat tartalmaznak. Egyes játékokban a gyerekek a számukra ismerős könyvek, filmek vagy sorozatok népszerű szereplőivel találkozhatnak.

i

Tizenéveseknek szánt számítógép játékok kiválasztása során javasoljuk, hogy használd a paraméter-szűrőn belül található PEGI besorolásokat, így elkerülheted az idősebb korosztály számára készült játékokat és az sértő tartalmakat (pl. erőszak, vulgarizmus, szerhasználat stb.).

Egyéb műfajú PC játékok

Az egyéb műfajú PC játékok talán nem a legnépszerűbbek, de határozottan kitűnnek a tömegből. Próbáld ki például a MOBA játékokat, amelyek széles körben elterjedtek és az e-sporton belül professzionális szinten is játszák, vagy adj egy esélyt a toronyvédő játékoknak, amelyekben a megszállók hordái ellen küzdhetsz. Fedezd fel a kártya- és kirakós játékokat is, amelyek garantáltan megdolgoztatják az agytekervényeidet.

Szeretnél mindig képben lenni és tisztában lenni vele, hogy melyek az aktuálisan legújabb PC-s játékok? Kövesd figyelemmel rendszeresen kategóriánkat.

Játéklicencek – a játékok PC-re történő telepítése

A számítógép játékok megvásárolhatók fizikai lemez vagy elektronikus licenc formájában is.

Dobozos licenc

A dobozos licenc ma már egyre kevésbé használt játékterjesztési típusnak számít. Ebben az esetben a játék postai úton érkezik meg, ezt követően csak be kell helyezned a telepítőlemezt a számítógépébe és fel kell telepítened a játékot. Bizonyos dobozos licencek mellé jár egy másik kód is, mely a játék digitális fiókkal történő regisztrációhoz szükséges.

Elektronikus licenc letöltése

Az elektronikus licenc megvásárlása után kapsz egy aktiváló kódot valamelyik játékáruházhoz. Ilyenkor általában létre kell hozni egy fiókot, majd telepíteni kell az áruház alkalmazását, amelyen keresztül a játék letöltése megtörténik. Vásárlás előtt azonban figyelj oda, hogy melyik virtuális áruházba szól a játék aktiváló kódja, mivel ezek egymással nem kompatibilisek.

Nem tudod, hogyan kell aktiválni a játék kódját? Olvasd el az elektronikus játéklicencek érvényesítéséről szóló útmutatónkat.

A letölthető PC játékok a játékáruházakban aktiválhatók

Miután megvásároltál egy letölthető PC játékot, az aktiválást valamelyik elektronikus platformon végezheted el.

Steam PC játékok

A Steam PC játékok foglalják magukba a legtöbb kategóriát. Ez a legnagyobb platform, amely egy teljes értékű közösségi hálózatként működik. Játssz a barátaiddal, vagy keress újakat, oszd meg játékélményeidet, töltsd le a felhasználói módosításokat és használd ki a sok egyéb funkciót. A Steam számítógép játékok a legtöbb esetben úgynevezett Steam kulcsok segítségével szerezhetők be.

Origin PC játékok

Az Origin PC játékok az Electronic Arts fejlesztői által készített összes terméket tartalmazzák. Ez egy ún. közösségi játékhálózat, amely sokban hasonlít a Steam platformhoz. Kisebb játékkönyvtárral rendelkezik, de megtalálhatók benne az olyan kultikus sorozatok, mint például a Battlefield, Mass Effect, The Sims, Need for Speed, FIFA stb.

Uplay PC játékok

Játékok PC-re az Uplay platformon keresztül is könnyen beszerezhetők. Az Uplay digitális áruház kínálatában megtalálható a Far Cry, az Assassin's Creed, a Tom Clancy és még sok más sorozat is.

i

Népszerű Battle.net PC játékok

A Battle.net kétségtelenül a legnépszerűbb platformok közé tartozik. Innen az Activision Blizzard által fejlesztett PC játékok tölthetők le. Ezek közé tartozik a World of Warcraft, a Call of Duty és még sok egyéb játéklegenda.

A számítógép játékok kiegészítői és különböző kiadásai

Bizonyos PC játékok esetében DLC kiegészítőkkel vagy több különböző tartalmakat magukba foglaló kiadásokkal is találkozhatsz.

  • Az alapkiadás csak a játék fő tartalmát foglalja magába.
  • A deluxe kiadás az alapvető tartalmakon túl extra bónusztartalmat is kínál.
  • A DLC az alapjáték kiegészítése új kalandokkal, fegyverekkel stb.
  • A Season pass (szezonbérlet) minden DLC-t tartalmaz. A működéshez mindenképpen szükség van az alapjátékra.
  • A GOTY (Game of the Year) kiadás magába foglalja az alapvető tartalmat és az összes létező kiegészítőt is.

i

A számítógép mellett Xbox konzollal is rendelkezel? Ebben az esetben ajánljuk számodra a Play Anywhere szolgáltatást, mely lehetővé teszi, hogy a megvásárolt játékokat egy áráért számítógépen és Xbox konzolon is játszhasd. Ráadásul a tárolt adatok a felhőben is tárolódnak, így bárhol onnan folytathatod a játékmenetet, ahol legutóbb abbahagytad.

A legjobb PC játékok

Végezetül összeállítottunk számodra a legjobb PC játékok listáját, amely biztosan elnyeri majd a tetszésedet.

Witcher 3: Wild Hunt - Az év játéka

A Witcher 3: Wild Hunt egy történetalapú RPG, melyet a méltán híres könyvsorozat ihletett, és a korábbi epizódokat követi nyomon. Lenyűgöző fantáziavilágot tár eléd, amely telis-tele van felfedezésre váró, végtelen helyekkel, emellett egy nagyszerűen megírt történetet visz végig, mely során fontos döntéseket kell meghoznod, amelyek aztán hatással lesznek a játékmenetre és a történet folytatására. Ráadásul Az év játéka (GOTY) kiadás további 30 órányi történettel lett kibővítve.

Grand Theft Auto V (GTA 5)

A GTA 5 a híres Grand Theft Auto sorozat forradalmi folytatása. Látogass el a napfényes dél-kaliforniai Los Santosba és ismerkedj meg a három különböző bűnöző főszereplővel: Michaellel, Franklinnel és Trevorral, és tarts velük közös történeteikben. Az online mód lehetővé teszi, hogy együttműködj más játékosokkal a rablásokban, a versenyeken és még sok más ügyben. A játék a Criminal Enterprise Starter Pack kiegészítővel együtt érkezik.

Minecraft

Bizonyára mindenki hallott már a világ egyik legismertebb játékáról, a Minecraft kockás világáról. A játékosok végtelen világokat fedezhetnek fel, túlélhetnek a sötét éjszakákban, fejleszthetik eszközeiket és bármit megépíthetnek – a kreativitás itt nem ismer határokat. Ezenkívül a játék tartalmaz egy online módot is, amelynek köszönhetően kapcsolatba léphetsz barátaiddal és együtt élhetitek át az egyedülálló kalandokat. A Minecraft Starter Collection tartalma: a Minecraft alapváltozata, 700 Minecoins, Starter Pack DLC. 

FIFA 22

Játssz a FIFA 22 díjnyertes fociszenzációjával, a 2022-es szezonra frissített licenccel rendelkező csapatokkal és stadionokkal. Az korábbi kiadásokhoz képest a labdafizika és a játékosok mozgása valósághűbb, a játék grafikája minden eddiginél részletesebb. A hasonló képességekkel rendelkező játékosokkal lejátszott online meccseken kívül saját csapatot is építhetsz, de több bajnokkal is játszhatsz, akiknek az egyedi történetét is megismerheted.

i

Cities XXL

A Cities XXL a játékosokat a polgármester szerepébe helyezi azzal a feladattal, hogy sikeres várost építsenek. Teljesen szabad kezet kapsz, bármerre elindulhatsz a sikeres város felépítése felé vezető úton. Csak rajtad múlik, hogy egy nyüzsgő várost vagy inkább egy olajbirodalmat építesz a városodból. A Steam Workshopból pedig más játékosok változatait is letöltheted.

Specifikus kategória – játékok Mac-re

Bár a mai játékok túlnyomó többsége inkább az erősebb videókártyákkal felszerelt számítógépekhez van optimalizálva, azért lehet találni olyan játékokat Mac-re, amelyek gond nélkül elfutnak rajta. Ha Mac számítógépen szeretnél játszani, akkor kénytelen leszel beérni a játék egy korábbi verziójával, ha pedig kedvet kapnál például a legújabb Call of Duty-hoz, akkor sajnos nem lesz szerencséd.

PC játékok gyengébb számítógépekre – válassz a minimális rendszerkövetelményeknek megfelelően

Ha egy gyengébb számítógép összeállításra keresel PC játékokat, előbb tájékozódj a számítógéped rendszerparamétereiről, majd a bal oldalsávon található paraméter-szűrő segítségével listázd a minimális rendszerkövetelményeknek megfelelő játékokat. Nem árt, ha a számítógéped valamivel erősebb, mint a játék minimális követelményei, így elkerülheted a rendszer lefagyását vagy összeomlását játszás közben.

Egyszerű PC játékok – a legtöbb közülük online is játszható

Régebbi számítógéppel rendelkezel és már nem fér el több játék rajta? Az online játékok jelenthetik számodra a megoldást. Az olyan webhelyeken, mint például a jatekokxl.hu, vagy a megajatek.hu különféle online játékokat találsz, számos műfajban.

Ne maradj le a legelőnyösebb ajánlatokról! Tekintsd meg akciós PC játékok kínálatunkat és válogass a jobbnál jobb kedvezményes számítógép játékok közül.

A leírás elrejtése
Hasznosnak találtad ezt az információt?
Ez az űrlap csak a fenti leírásban található információk értékelésére szolgál.
Ha kérdésed van a termékekkel, szolgáltatásokkal, szállítással, vagy egyéb ügyekkel kapcsolatban, keresd fel ügyfélszolgálatunkat.
Mit javíthatnánk benne? Hiányolsz valamit? Valami rosszul van feltüntetve? Oszd meg velünk.

Legtöbbet eladott

1.
Expeditions: A MudRunner Game Szállításra kész 4 db
PC játék - dobozos változat, műfaja szimulátor - Indulj tudományos expedícióra, amely a szó szoros értelmében magával ragad, miközben alkalmazkodsz a természet kihívásaihoz, és felfedezed a feltérképezetlen területek rejtélyeit. Irányíts kutatási küldetéseket különféle terepjárók volánja mögül, küzdd le a veszélyes utakat, és használd a fejlett technológiát és a legmodernebb eszközöket az akadályok leküzdésére.
14 890 Ft

2.
PC és XBOX játék - Xbox One S / Xbox One X, Xbox Series X, Xbox Series S, elektronikus licenc, Xbox Live és Microsoft Store kulcs, magyar felirat, műfaja versenyzős, online játékhoz Xbox Live Gold előfizetést igényel - A végső Horizon kaland már csak rád vár! Fedezd fel Mexikó gyönyörű, folyamatosan változó tájait, hogy korlátlan és szórakoztató vezetési élményben legyen részed a világ legjobb autóinak százaival!
23 890 Ft

3.
Minecraft - PC DIGITAL Letölthető
PC játék - elektronikus licenc, Minecraft,net kulcs, műfaja stratégiai - Látogass el a Minecraft véletlenszerűen generált világába és építs lélegzetelállító épületeket a legegyszerűbb házaktól a legpompásabb kastélyokig. Játssz kreatív módban, vagy áss le a föld mélyére a túlélésért, ahol saját fegyvereket és páncélokat kell készítened, hogy megvédhesd magad a veszélyes támadóktól.
11 750 Ft

Még több
2 067 termék
Classic Kategória Olcsó, de kiválóra értékelt
5,0
The Sims 4: Tiny Living DLC Origin
Videójáték kiegészítő / DLC - elektronikus licenc, Origin kulcs, műfaj: party, eredeti játék szükséges a felhasználásához
5 260 Ft
Letölthető
Termékkód: MVE005648
Arany középút Kiváló ár/érték arány
3,8 44×
Minecraft - PC DIGITAL
PC játék - elektronikus licenc, Minecraft,net kulcs, műfaja stratégiai - Látogass el a Minecraft véletlenszerűen generált világába és építs lélegzetelállító épületeket a legegyszerűbb házaktól a legpompásabb kastélyokig. Játssz kreatív módban, vagy áss le a föld mélyére a túlélésért, ahol saját fegyvereket és páncélokat kell készítened, hogy megvédhesd magad a veszélyes támadóktól.
11 750 Ft
Letölthető
Termékkód: MVE002981
Arany középút Kiváló ár/érték arány
4,1 28×
Minecraft Java and Bedrock Edition - PC DIGITAL
PC játék - elektronikus licenc, Microsoft Store kulcs, műfaja stratégiai és gyerekeknek
12 390 Ft
Letölthető
Termékkód: MXESD1935
Premium Kategória Minőség kompromisszumok nélkül
4,5 27×
Forza Horizon 5: Standard Edition - Xbox, PC DIGITAL
PC és XBOX játék - Xbox One S / Xbox One X, Xbox Series X, Xbox Series S, elektronikus licenc, Xbox Live és Microsoft Store kulcs, magyar felirat, műfaja versenyzős, online játékhoz Xbox Live Gold előfizetést igényel - A végső Horizon kaland már csak rád vár! Fedezd fel Mexikó gyönyörű, folyamatosan változó tájait, hogy korlátlan és szórakoztató vezetési élményben legyen részed a világ legjobb autóinak százaival!
23 890 Ft
Letölthető
Termékkód: MXESD1797
4,7 12×
EA Sports FC 24
PC játék - dobozos változat, Origin kulcs, műfaja sport, szimulátor és árkád - Az EA SPORTS FC™ 24 a The World’s Game új korszaka: Több mint 19 000 leszerződött játékosával, 700 csapatával és 30 ligájával az EA SPORTS FC 24 páratlan hitelességet hoz a pályára.
22 390 Ft
Szállításra kész > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: WG1421
4,5
Dead Space
PC játék - dobozos változat, műfaja akció - Aalapvetően újratervezett játékra számíts, amely még magával ragadóbb játékélményt nyújt, beleértve a lélegzetelállító vizuális hűséget, a hangulatos hangzást és a játékmenetet érintő fejlesztéseket. Ugyanakkor ez a remake hű marad az eredeti játék magával ragadó látásmódjához.
21 790 Ft
Szállításra kész > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: WG1333
5,0
Farming Simulator 22: Premium Edition
PC játék - dobozos változat, műfaja szimulátor - A Farming Simulator 22 Premium Edition minden farmer álmát teljesíti. Változatos gazdálkodást kínál hat térképpel és több száz autentikus gépből álló gigantikus flottával. A nemzetközileg elismert alapjátékkal, hét hivatalos tartalomcsomaggal és két bővítménnyel a kezdő és visszatérő farmerek végtelen családbarát tartalmat élvezhetnek a kooperatív és versengő gazdálkodáshoz.
Leárazás -5 %
12 290 Ft 12 890 Ft
Szállításra kész > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: WG1422
Cyberpunk 2077 Ultimate Edition
PC játék - dobozos változat, magyar felirat, műfaja akció, RPG és lövöldözős - A Cyberpunk 2077 nyílt világú akció-szerepjáték. Night Cityben, a hatalom, csillogás és testmódosítások megalopoliszában V, a törvényen kívüli zsoldos szerepében nyomozol egy egyedi implantátum után, amely a halhatatlanság kulcsa. Meghozott döntéseid és kialakított kapcsolataid formálják a történetet és a világot magad körül. Itt legendák születnek. A tiéd miről mesél majd?
19 890 Ft
Szállításra kész > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: WG1435hu
4,7 17×
Hogwarts Legacy Deluxe Edition - PC DIGITAL
PC játék - elektronikus licenc, Steam kulcs, műfaja akció - Éld át a Roxfort Boszorkány- és Varázslóképző Iskola diákjának életét úgy, mint eddig még soha. Indulj veszélyes útra, hogy felfedd a rejtett igazságot. Fejlesztheted a karaktered képességeit, elsajátíthatod a hatalmas varázslatokat, csiszolhatod a harci készségeidet, és választhatsz társakat, akik segítenek neked szembenézni a halálos ellenséggel.
28 610 Ft
Letölthető
Termékkód: MVE005833
4,8
Forza Horizon 5: Deluxe Edition - Xbox Series, PC DIGITAL
PC és XBOX játék - Xbox One S / Xbox One X, Xbox Series X, Xbox Series S, elektronikus licenc, Xbox Live és Microsoft Store kulcs, magyar felirat, műfaja versenyzős, online játékhoz Xbox Live Gold előfizetést igényel - A végső Horizon kaland már csak rád vár! Fedezd fel Mexikó gyönyörű és folyamatosan változó tájait, ahol korlátlan és szórakoztató vezetési élményben lehet részed a világ legjobb autóinak százaival! A Deluxe Edition a játék teljes verzióját és a Car Passt tartalmazza.
32 190 Ft
Letölthető
Termékkód: MXESD1798
4,0
Microsoft Flight Simulator 40th Anniversary - Xbox Series, PC DIGITAL
PC és XBOX játék - Xbox Series X, Xbox Series S, elektronikus licenc, Xbox Live és Microsoft Store kulcs, műfaja szimulátor - Szállj fel az égbe, és ismerd meg a repülés varázsát a Microsoft Flight Simulator repülésszimulátor új generációjában. Utazz egy elképesztően részletes világban, amely több mint 2 millió várost, 1,5 milliárd épületet, valódi hegyeket, útpályákat, fákat, folyókat, állatokat és közlekedést tartalmaz.
27 190 Ft
Letölthető
Termékkód: MXESD2012
4,0
Microsoft Flight Simulator - PC
PC játék - dobozos változat, műfaja szimulátor - Az új Flight Simulator lehetőséget kínál a repülésre számos gépen, a kis repülőgépektől kezdve egészen a nagy utasszállító gépekig.
24 990 Ft
Szállításra kész > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: WG1150
4,8 22×
Forza Horizon 5: Premium Edition - Xbox Series, PC DIGITAL
PC és XBOX játék - Xbox One S / Xbox One X, Xbox Series X, Xbox Series S, elektronikus licenc, Xbox Live és Microsoft Store kulcs, magyar felirat, műfaja versenyzős, online játékhoz Xbox Live Gold előfizetést igényel - A végső Horizon kaland már csak rád vár! Fedezd fel Mexikó gyönyörű és folyamatosan változó tájait, ahol korlátlan és szórakoztató vezetési élményben lehet részed világ legjobb autóinak százaival! A Premium Edition előzetes hozzáférést tartalmaz, amely lehetővé teszi, hogy négy nappal korábban, 2021. november 5-től, játszhass a játékkal. A kiadás Üdvözlő csomagot, Car Passt, VIP tagságot és két játékbővítményt is tartalmaz, amelyek később lesznek elérhetők.
39 990 Ft
Letölthető
Termékkód: MXESD1799
4,5 10×
Star Wars Jedi Survivor
PC játék - dobozos változat, Origin kulcs, műfaja akció - A Star Wars Jedi Survivor a Fallen Order sorozat első részének folytatása. Cal Kestis történetének folytatása öt évvel az első Star Wars Jedi Fallen Order után játszódik. Találkozunk az összes ismerős szereplővel, beleértve a cuki droidot, BD-1-et is.
22 590 Ft
Szállításra kész > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: WG1365
3,4
Battlefield 2042
PC játék - dobozos változat, műfaja akció és lövöldözős - 2042-re a szélsőséges klímatikus jelenségek és a forrásokért folytatott konfliktusok teljesen megváltoztatják a globális erőviszonyokat. Az Egyesült Államok és Oroszország a háború küszöbén állnak, miközben a mindenféle hátterű háborús veteránok független csoportokat alkotnak, amelyeket a Task Force egységekként ismernek. Harcolj a jövőért egy eddig nem látott hadszíntéren.
Szuper ár
10 790 Ft
Szállításra kész 2 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: WG1323
4,8
Microsoft Flight Simulator - Premium Deluxe Edition - PC
PC játék - dobozos változat, műfaja szimulátor - Az új Flight Simulator lehetőséget nyújt arra, hogy számos gépen repülj, a kis repülőgépektől kezdve a nagy utasszállító repülőgépekig. Ezenkívül a Premium Deluxe Edition 10 nagy pontosságú repülőgépet tartalmaz egyedi repülési modellekkel és további 10 manuálisan létrehozott nemzetközi repülőteret.
46 790 Ft
Szállításra kész 2 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: WG1150de
3,0
Microsoft Flight Simulator 40th Anniversary - Premium Deluxe Edition - Xbox Series, PC DIGITAL
PC és XBOX játék - Xbox Series X, Xbox Series S, elektronikus licenc, Xbox Live és Microsoft Store kulcs, műfaja szimulátor - Szállj fel, és éld át a repülés varázsát a Microsoft Flight Simulator újabb generációjával. Utazz egy elképesztően részletes világban, több mint 2 millió várossal, 1,5 milliárd épülettel, igazi hegyekkel, utakkal, fákkal, folyókkal, állatokkal és közlekedéssel.
49 090 Ft
Letölthető
Termékkód: MXESD2012pde
4,2 12×
Microsoft Flight Simulator Premium Deluxe Edition - Xbox, PC DIGITAL
PC és XBOX játék - Xbox Series X, Xbox Series S, elektronikus licenc, Xbox Live és Microsoft Store kulcs, műfaja szimulátor - Az új Flight Simulator lehetőséget kínál arra, hogy számos gépen kipróbáld magad a kis repülőktől kezdve a nagy teherszállító gépekig.
50 790 Ft
Letölthető
Termékkód: MXESD1534pd
5,0
It Takes Two - PC
PC játék - dobozos változat, műfaja árkád és kaland - Játssz Cody és May veszekedő párjaként, akik varázslatos módon babává váltak. Együtt egy fantasztikus világ csapdájába esnek, amelyben számos kiszámíthatatlan helyzet vár rájuk. Ha kezelni akarják ezeket a helyzeteket, el kell kezdeniük együttműködni.
Szuper ár
12 690 Ft
Szállításra kész > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: WG1300
4,2
Need For Speed Unbound
PC játék - dobozos változat, műfaja versenyzős - Versenyezz az idő ellen, járj túl a zsaruk eszén, és indulj a The Grand heti selejtezőin, a Lakeshore végső versenyzői kihívásán. Töltsd meg a garázst precízen hangolt, egyedi járgányokkal, és menj az utcákra saját stílusodban exkluzív kiegészítőkkel, és élvezd a vibráló zenét a világ minden sarkából.
7 090 Ft
Szállításra kész 2 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: WG1396
3,8
Age of Empires IV: Anniversary Edition - PC DIGITAL
PC játék - elektronikus licenc, Microsoft Store kulcs, műfaja akció és stratégiai
14 690 Ft
Letölthető
Termékkód: MXESD2025
4,1 14×
Farming Simulator 22 - PC DIGITAL
PC játék - elektronikus licenc, Steam kulcs, műfaja szimulátor - Vedd át egy modern farmer szerepét, és építsd fel kreatívan a farmodat három különböző amerikai és európai környezetben. A Farming Simulator 22 a mezőgazdaságra, állattenyésztésre és erdőgazdálkodásra összpontosító mezőgazdasági tevékenységek hatalmas választékát kínálja - a 4 különböző évszak csodálatos kiegészítésével.
12 190 Ft
Letölthető
Termékkód: MVE005554
4,5
Horizon: Zero Dawn Complete Edition - PC DIGITAL
PC játék - elektronikus licenc, Steam kulcs, műfaja akció - Teljes játékot tartalmaz, beleértve a Frozen Wilds DLC-t - A növényzettel teli, nyílt világban óriási mechanikus lények járják a tájat, elvéve emberiség alfa ragadozójának státuszát. Az emberek fokozatosan visszatértek a törzsi életmódhoz. Lenyűgöző erdőkkel, csodálatos hegyekkel és egy elfeledett civilizáció lenyűgöző romjaival teli tájon élik túl a napokat.
6 050 Ft
Letölthető
Termékkód: MVE005518
5,0
Microsoft Flight Simulator 40th Anniversary - Deluxe Edition - Xbox Series, PC DIGITAL
PC és XBOX játék - Xbox Series X, Xbox Series S, elektronikus licenc, Xbox Live és Microsoft Store kulcs, műfaja szimulátor - Szállj fel, és éld át a repülés varázsát a Microsoft Flight Simulator újabb generációjával. Utazz egy elképesztően részletes világban, több, mint 2 millió várossal, 1,5 milliárd épülettel, valódi hegyekkel, utakkal, fákkal, folyókkal, állatokkal és közlekedéssel.
36 290 Ft
Letölthető
Termékkód: MXESD2012de

Számítógépes (PC) játékok

Minden, amit tudunk (speciális)Grand Theft Auto 6 – Minden, amit tudhatunk róla Aligha találhatunk olyan embert a gamer közösségben, aki ne várná a GTA következő részét. Ezt a kultikus akciókaland címet, amely mögött immár a "VI" szám szerepel, továbbra is rejtély övezi, és eddig csak azt tudjuk biztosan, hogy folyamatosan dolgoznak rajta. A...
A Forza Horizon 5 az esős Angliából Mexikóba költöztette a Horizon versenyfesztivált, ahol az évszakok váltakozása mellett több különböző biom is változást hoz a játékmenet és a látvány tekintetében, hogy a több száz autóval való versenyzés a nyílt világban még...
Ebben a különkiadású cikkben olyan multiplayer játékokat találsz a legkülönbözőbb műfajokból, amelyekben a magas minőség mellett egyvalami közös: ideális választás, ha unod a szólójátékokat, és inkább a barátaiddal együtt szeretnél egy jót játszani.
Ondřej ZemanAge of Empires IV (multiplayer BENYOMÁSOK) - Teljes erővel tér vissza a történelem legnépszerűbb RTS márkája? Az Age of Empires IV teljes verziójának megjelenési dátuma rohamosan közeledik, ezért a fejlesztők úgy döntöttek, hogy egy nyílt bétatesztet tartanak, hogy megmutassák a világnak a játékban szereplő harcos nemzetek felének multiplayer akcióját, néhány érdekes pálya...
Legújabb címükkel az Arkane Studios (Dishonored, Prey) fejlesztői kilépnek az ismerős márkák biztonságos vizéről - PC-re és PS5-re érkezik a Deathloop, egy vadonatúj akció-kalandjáték, amelyben egy olyan ember szerepébe bújunk, aki újra és újra átél egy napot. Vajon...
Elsőre valószínűleg kevesen gondolták volna a svéd Iron Gate stúdió Valheim című túlélőjátékának traileréről, hogy milyen váratlan slágerként fog befutni. A játék, amely első ránézésre sem grafikájával, sem szuper eredeti ötlettel nem nyűgöz le, mégis nagy...
További cikkek Összes cikk

Számítógépes (PC) játékok

A Számítógépes (PC) játékok kategóriában összesen 2067 termék közül válogathatsz online boltunkban. Rendelésedet hétköznapokon 2 napon belül házhoz szállítjuk. A Budapest több pontján elérhető AlzaBoxokból már másnap felveheted a rendelésed, de ellátogathatsz áruházunkba is.
Tekintsd meg a legolcsóbb termékeket a következő kategóriában: olcsó számítógépes (PC) játékok Az ár alapján a legdrágábbtól csökkenő sorrendbe rendezett termékeket keresd ennél a kategóriánál: legdrágább számítógépes (PC) játékok A termékeket a legnépszerűbbtől a legkevésbé kedveltig rendezve ebben a kategóriában találod: legnépszerűbb, legjobb számítógépes (PC) játékok A vásárlóink körében legnépszerűbb termékeket itt találhatod: számítógépes (PC) játékok vélemények
P-DC1-WEB05
28 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ