Akvizice ApF HU AlzaBoxy Q1

Gamer székek és fotelek

Termékkatalógus
Ár
-
Elérhetőség
Termék állapota
Vásárlói értékelések
Mechanika
Aszinkron
(49)
Hintázó
(181)
Szinkron
(83)
Mechanika nélkül
(32)
Konstrukció
Egyensúlyozós
(21)
Forgó
(385)
Fix
(13)
Állítható magasságú
(17)
Beállítási lehetőségek
Háttámla dőlésszöge
(216)
Háttámla vízszintes helyzetbe állítása
(92)
Levegős deréktámasz
(8)
Ülésmagasság
(334)
Háttámla magassága
(43)
Maximális terhelhetőség
95 kg
200 kg
-

Ha a számítógépes játékok számodra nem csak alkalmi időtöltést, hanem valódi szenvedélyt jelentenek, akkor nem kétséges, hogy kedvenc időtöltésedhez minőségi gamer szék vagy gamer fotel szükséges. Az ergonomikus kialakítású gamer székek nemcsak a kényelmet, és így a játékos hatékonyságát fokozzák a csata hevében, hanem a megfelelő testhelyzetet is biztosítják, így egészségügyi szerepük sem elhanyagolható. Nézzük, milyen típusú gamer székek közül választhatsz, s melyek az egyes típusok előnyei?

Tovább

Gamer szék - A siker egyik alapköve

A számítógépes játékoknak már a 80-as években is megvoltak a szenvedélyes rajongói, de akkor még kevesen sejtettük, hogy milyen népszerűséget és fejlettséget fognak elérni a nem is olyan távoli jövő játékai, és azt sem, hogy fiatalok és nem is olyan fiatalok óriási tömegeinek jelentenek majd kikapcsolódást, szórakozást, és sok esetben életstílust is.

Ugyanakkor minden olyan tevékenység esetén, legyen az munka vagy szórakozás, amelyet gyakorta, hosszú órákon vagy akár napokon át végzünk, fokozott szerepet kap a helyes testtartás, a kényelem, a karok és a gerinc megfelelő helyzete. Hogyan felelnek meg ezeknek a kihívásoknak az eredeti gamer székek?

  1. Alaposan átgondolt tervezés
  2. Ergonomikus kialakítás
  3. Minőségi alapanyagok használata
  4. Kiemelkedő stabilitás
  5. Extra funkciók
  6. Innovatív megoldások

Gamer szék vagy gamer fotel választásakor az általános minőségi tulajdonságokon túl vedd figyelembe a saját igényeidet is. Melyek a legfontosabb szempontok?

  • A játékkal töltött idő átlagos hossza - Epikus stratégiai játékokkal töltöd az ébren töltött időd nagy részét, vagy megelégszel a pörgősebb, egy-két órás játékidővel?
  • A játék gyakorisága - Naponta, néhány naponta, hétvégenként, vagy csak havonta néhány alkalommal?
  • Az általában játszott játékok típusa és átlagos hossza - Komoly mértékben befolyásolja a képernyő előtt töltött idő átlagos mennyiségét.

Melyek tehát a gamer székek legfőbb típusai, és milyen tulajdonságokat kínálnak?

Gamer forgószék
A gamer forgószék egyik nagy előnye, hogy nem csak játékhoz alkalmas, hanem irodai feladatok elvégzéséhez is ideális segítőtárs.

Gamer forgószék

A gamer forgószék a gamer szék leggyakoribb típusa. A legtöbb gamer forgószék kiváló ergonómiai tulajdonságainak köszönhetően éppúgy alkalmas munkavégzéshez, mint játékhoz. Melyek a legfőbb előnyeik (modelltől függően)?

  • Hintamechanika és forgószerkezet
  • Beépített fejtámasz
  • Deréktámasz a megfelelő testtartásért
  • Állítható ülésmagasság
  • Stabil, ergonomikus formázott kartámaszok
  • Hasonlítanak a versenyautó ülésekhez
  • Magasabb ár

Gamer forgószék kiválasztásakor az egyik legfontosabb tényező a szín. Gondoltad volna, hogy a fehér gamer szék mellett a rózsaszín gamer szék vagy a gamer szék zöld színben is a gyakran keresett termékek közé tartozik? A székek anyagát tekintve a szövet gamer szék az egyik legnépszerűbb választás.

i

Ha szeretnél többet megtudni a gamer székek tulajdonságairól és kiválasztásával kapcsolatban, érdemes elolvasnod Hogyan válassz gamer széket című cikkünket.

Gamer fotel
A gamer fotel biztos pontot és tökéletes stabilitást kínál még a legnehezebb játékok során is.

Gamer fotel

A gamer fotel által kínált előnyök hasonlóak a gamer forgószék esetén elvártakhoz, de egy gamer fotel mégis a kényelem új szintjét kínálják játék közben, elsősorban masszívabb és stabilabb kialakításuknak köszönhetően. Így stabilabb tartást adnak, nem gurulnak el, ha nagyon elragadtatod magad a játék hevében, és összességében tartósabb, nagyobb teherbírású (akár 160 kg) darabok, mint a gamer forgószékek.

  • Fokozott kényelem
  • Fokozott teherbírás
  • Dönthető háttámla, állítható lábtámasz
  • Egyszerre elegáns és tartós kialakítás
  • Párnázott fejtámla, kényelmes deréktámasz
  • Hintamechanika és fix, stabil kartámasz
  • Nagyobb helyigény
  • Magasabb ár

i

Részletesebb információkért olvasd el Hogyan válassz gamer karosszéket című cikkünket.

Gamer ülés, versenyülés, szimulátor ülés
A gamer ülés az igazán élethű játékélmény biztosítéka.

Gamer ülés

A gamer ülés vagy szimulátor ülés a kényelem, funkcionalitás és ergonomikus kialakítás mellett igazán élethű játékélményt kínál. A kormánykeréknek és pedáloknak köszönhetően egy valódi versenyautó illúzióját keltik így, ha imádod a versenyzős játékokat, akkor a gamer ülés a helyes választás.

  • Élethű játékélmény
  • Erős acélváz
  • Állítható ülés
  • Tökéletes stabilitás játék közben
  • Könnyen szétszerelhető és hordozható
  • Nem minden játékkonzollal / platformmal kompatibilisek
  • Gyakran kormány és pedálok nélkül kapható
  • Magasabb ár

Gamer ülés választásakor fontos szempont a kompatibilitás kérdése, mivel nem minden játékkonzollal vagy játékplatformmal kompatibilisek. Ha PC-hez keresel gamer ülést, akkor a PC gamer ülések kategóriában bőséges választékot találsz. A PlayStation 4 népszerű platform, ezért a vele kompatibilis gamer üléseket a PS4 gamer ülések kategóriában gyűjtöttük egybe.

Ha olyan gamer ülés az álmod, amely minden szempontból tökéletesen illeszkedik az igényeidhez, akkor legjobb, ha magad építed meg. Alkatrészek gamer ülés építéséhez oldalunkon megtalálsz minden szükséges kelléket.

i

Ha szeretnél többet megtudni a gamer ülésekről, olvasd el Hogyan válasszunk versenyülést című cikkünket.

Gamer székek terhelhetősége

A választás előtt magától értetődően fontos, hogy tisztában légy azzal, hogy a gamer székek által nyújtott kényelmet, hányan fogják igénybe venni, és ennek megfelelően válaszd ki a megfelelő maximális terhelhetőséget. A gamer székek esetében ez mindenképpen egy olyan paraméter, ahol némi mozgásteret ajánlunk, és nem érdemes megkockáztatni egy alacsonyabb teherbírású gamer szék vásárlását - mivel az balesetet vagy sérülést okozhat.

RGB gamer szék
Az RGB gamer szék minden játéksarok hangulatát feldobja

A gamer székek anyaga

A gamer székek és fotelek számos különböző anyagból készülnek, amelyek számos tulajdonságot befolyásolnak.

  • A bőr stílusos és könnyen tisztítható, de nyáron előfordulhat, hogy kicsit megizzadsz rajta.
  • A textil és a hálós huzat nyáron jó szolgálatot tesz, de nehezebb tisztítani, és télen picit hideg lehet.
  • A poliuretán egyesíti a bőr és a textil tulajdonságait - tartós és lélegző, de nem annyira népszerű még.

A gamer székek kerekeit a padló típusának megfelelően is kiválaszthatod, így elkerülheted a padló károsodását.

A gamer székek és a fotelek mechanikája határozza meg az ülés módját

A gamer szék vagy a fotel mechanikájának típusa határozza meg az ülőfelület típusát és az állíthatóságot. 3 fő mechanika létezik:

  1. A hintamechanika a leggyakoribb választás a gamer székek esetében. Ez lehetővé teszi, hogy egyszerűen foroghasson, és ezért elsősorban pihenésre szolgál. Hátránya, hogy a gamer székek gyakran kevesebb beállítási lehetőséggel rendelkeznek.
  2. A szinkron mechanika folyamatosan igazodik a hátad alakjához, és ezért dinamikus ülésre ösztönöz. Ez erősíti a hátizmokat, és nem terheli túl a testét merev testtartással.
  3. Az aszinkron mechanika szintén támogatja a dinamikus ülést, de a gamer széket külön kell beállítani.

LED gamer szék, avagy RGB gamer szék

Az RGB gamer szék vagy LED gamer szék külön kategóriát alkot a gamer székek sorában, ugyanis az ilyen modellek esetén az ülés és a háttámla széleit LED fénycsík díszíti, amely teljesen egyedi megjelenést ad a széknek. A LED-es RGB gamer székek mindemellett természetesen a hagyományos gamer forgószékek minden kényelmét, funkcióját és ergonómiáját is kínálják.

A dizájn befolyásolja a gamer székek lehetőségeit

A gamer szék kialakítása többé-kevésbé befolyásolja annak funkcióit. Leggyakrabban olyan forgó kialakítással találkozhatsz, amely lehetővé teszi, hogy a szék 360°-ban képes legyen elfordulni. A gamer székek ezután rendelkeznek a pihenésre alkalmas hintázó kialakítással.

i

Gamer szék gyerekeknek

A gamer szék gyerekeknek nemcsak a méretében különbözik a felnőtt modellektől, hanem élénkebb, színesebb megjelenésével, melyet gyakran közkedvelt játékok motívumai vagy főhősei díszítenek, például Super Mario.

A leírás elrejtése
Hasznosnak találtad ezt az információt?
Ez az űrlap csak a fenti leírásban található információk értékelésére szolgál.
Ha kérdésed van a termékekkel, szolgáltatásokkal, szállítással, vagy egyéb ügyekkel kapcsolatban, keresd fel ügyfélszolgálatunkat.
Mit javíthatnánk benne? Hiányolsz valamit? Valami rosszul van feltüntetve? Oszd meg velünk.

Legtöbbet eladott

1.
Gamer szék - textil huzat, hintamechanika, deréktámasz és fejtámla, magasság kartámasz, forgó és fém szerkezet, műanyag lábak, műanyag kerekek, szürke kivitel, terhelhetősége 120 kg
104 190 Ft

2.
Rapture GRAND PRIX fehér Szállításra kész > 5 db
Gamer szék - 90°-tól 160°-ig állítható háttámla, magasságra, oldalra, mélységben és szögben állítható karfák, a nyaki és az ágyéki gerincet megtámasztó párnák, állítható magasságú ülés, a háttámla bármelyik pozícióban rögzíthető, állítható hintatartás, műbőr, ülés és háttámla textilszegmensekkel, forgószerkezet acél vázzal (talpcsillag), szőnyegekhez alkalmas, kemény görgők, terhelhetősége 130kg
+Ajándék Szolgáltatás AlzaPlus+ ajándék 1 éves előfizetés melynek értéke 5 990 Ft
104 190 Ft

3.
Rapture IRONCLAD szürke Szállításra kész > 5 db
Gamer szék - 90° és 160° közötti tartományban állítható háttámla, magasságban, oldalirányban, mélységben és szögben állítható kartámaszok, nyak- és deréktámasztó párnák, állítható magasságú ülés, bármilyen pozícióban rögzíthető háttámla, állítható hintázási ellenállás, szintetikus bőr, perforált részekkel ellátott ülés és háttámla, forgó konstrukció, szőnyeghez alkalmas kemény görgők, terhelhetősége 130 kg
+Ajándék Szolgáltatás AlzaPlus+ ajándék 1 éves előfizetés melynek értéke 5 990 Ft
96 090 Ft

Még több
412 termék
Saját márkánk TOP minőség szuper áron
Rapture GRAND PRIX fehér - Gamer szék Típusok
4,3 16×
Rapture GRAND PRIX fehér
Gamer szék - 90°-tól 160°-ig állítható háttámla, magasságra, oldalra, mélységben és szögben állítható karfák, a nyaki és az ágyéki gerincet megtámasztó párnák, állítható magasságú ülés, a háttámla bármelyik pozícióban rögzíthető, állítható hintatartás, műbőr, ülés és háttámla textilszegmensekkel, forgószerkezet acél vázzal (talpcsillag), szőnyegekhez alkalmas, kemény görgők, terhelhetősége 130kg
+Ajándék Szolgáltatás AlzaPlus+ ajándék 1 éves előfizetés melynek értéke 5 990 Ft
Szuper ár
104 190 Ft
Szállításra kész > 5 db
Termékkód: RPTGC0350d
Classic Kategória Olcsó, de kiválóra értékelt
Genesis NITRO 650 fehér - Gamer szék Típusok
4,2
Genesis NITRO 650 fehér
Gamer szék - huzat anyaga szintetikus bőr, szinkron mechanika zárral, magasság kartámasz, forgó és műanyag szerkezet, gumírozott kerekek, fehér és fekete kivitel, terhelhetősége 150 kg
77 490 Ft
Szállításra kész > 5 db
Termékkód: GENES001b1
Arany középút Kiváló ár/érték arány
Anda Seat Phantom 3 L szürke szövet - Gamer szék Típusok
4,7 38×
Anda Seat Phantom 3 L szürke szövet
Gamer szék - textil huzat, hintamechanika zárral, deréktámasz és fejtámla, magasság, felső rész elforgatása, mozgatás előre/hátra és mozgatás jobbra/balra kartámasz, egyensúlyozó elemek, forgó és fém szerkezet, ülés töltőanyaga hideg hab (HR hab), műanyag lábak, gumírozott kerekek, szürke kivitel, terhelhetősége 100 kg
130 990 Ft
Szállításra kész > 5 db
Termékkód: MENTL022
Premium Kategória Minőség kompromisszumok nélkül
4,7 62×
Anda Seat Kaiser Series 3 XL fekete szövet
Gamer szék - textil huzat, hintamechanika zárral, deréktámasz és fejtámla, magasság, felső rész elforgatása, mozgatás előre/hátra és mozgatás jobbra/balra kartámasz, egyensúlyozó elemek, forgó és fém szerkezet, ülés töltőanyaga hideg hab (HR hab), gumírozott kerekek, fekete kivitel, terhelhetősége 200 kg
196 390 Ft
Szállításra kész > 5 db
Termékkód: MENTL016
4,4 13×
Rapture GALLEY fekete
Gamer szék - 94° - 120° tartományban állítható háttámla, 4D kartámaszok állítható magasságú, előre/hátra, szögben és oldalra állítható, védelemmel a nem kívánt elfordulás vagy elmozdulás ellen, párna nyaki gerinctámaszhoz, egyedi változó deréktámasz, állítható magasságú ülés , a háttámla tetszőleges pozícióban opciós reteszelése, lengésellenállás állítású lengőszerkezet, strapabíró szövetből készült huzat, forgó szerkezet, szőnyegre alkalmas kemény kerekek, acél alváz (kereszt), terhelhetősége 120 kg
+Ajándék Szolgáltatás AlzaPlus+ ajándék 1 éves előfizetés melynek értéke 5 990 Ft
Szuper ár
136 290 Ft
Szállításra kész 5 db
Termékkód: RPTGC0400b
Rapture DREADNOUGHT fehér - Gamer szék Típusok
4,2 38×
Rapture DREADNOUGHT fehér
Gamer szék - kifejezetten nagyobb testalkathoz tervezve, 90 és 135 fok között állítható háttámla, magasságban, oldalirányban, mélységben és dőlésszögben állítható kartámaszok, nyak- és deréktámasztó párnák, állítható ülésmagasság, állítható hintázási ellenállás, szövet huzat, forgó konstrukció acél alvázzal (kereszt), szőnyeghez alkalmas kemény kerekek, terhelhetősége 150 kg
+Ajándék Szolgáltatás AlzaPlus+ ajándék 1 éves előfizetés melynek értéke 5 990 Ft
Szuper ár
130 990 Ft
Szállításra kész > 5 db
Termékkód: RPTGC0500d
4,7
Natec Genesis NITRO 550 fekete és piros
Gamer szék - huzat anyaga szintetikus bőr, szinkron mechanika, magasság kartámasz, forgó és műanyag szerkezet, ülés töltőanyaga hideg hab (HR hab), gumírozott kerekek, fekete és piros kivitel, terhelhetősége 150 kg
72 990 Ft
Szállításra kész > 5 db
Termékkód: GENES001b10
4,7 13×
Anda Seat Kaiser Series 3 Premium Gaming Chair - L Black Fabric
Gamer szék - textil huzat, hintamechanika zárral, deréktámasz és fejtámla, magasság, felső rész elforgatása, mozgatás előre/hátra és mozgatás jobbra/balra kartámasz, egyensúlyozó elemek, forgó és fém szerkezet, ülés töltőanyaga hideg hab (HR hab), gumírozott kerekek, fekete kivitel, terhelhetősége 120 kg
179 090 Ft
Szállításra kész > 5 db
Termékkód: MENTL032
4,7 62×
Anda Seat Kaiser Series 3 XL szürke szövet
Gamer szék - textil huzat, hintamechanika zárral, deréktámasz és fejtámla, magasság, felső rész elforgatása, mozgatás előre/hátra és mozgatás jobbra/balra kartámasz, egyensúlyozó elemek, forgó és fém szerkezet, ülés töltőanyaga hideg hab (HR hab), gumírozott kerekek, szürke kivitel, terhelhetősége 200 kg
202 390 Ft
Szállításra kész > 5 db
Termékkód: MENTL015
4,7 62×
Anda Seat Kaiser Series 3 XL barna
Gamer szék - huzat anyaga szintetikus bőr, hintamechanika zárral, deréktámasz és fejtámla, magasság, felső rész elforgatása, mozgatás előre/hátra és mozgatás jobbra/balra kartámasz, egyensúlyozó elemek, forgó és fém szerkezet, ülés töltőanyaga hideg hab (HR hab), gumírozott kerekek, barna kivitel, terhelhetősége 200 kg
199 990 Ft
Szállításra kész 4 db
Termékkód: MENTL012
Rapture IRONCLAD szürke - Gamer szék Típusok
4,6 23×
Rapture IRONCLAD szürke
Gamer szék - 90° és 160° közötti tartományban állítható háttámla, magasságban, oldalirányban, mélységben és szögben állítható kartámaszok, nyak- és deréktámasztó párnák, állítható magasságú ülés, bármilyen pozícióban rögzíthető háttámla, állítható hintázási ellenállás, szintetikus bőr, perforált részekkel ellátott ülés és háttámla, forgó konstrukció, szőnyeghez alkalmas kemény görgők, terhelhetősége 130 kg
+Ajándék Szolgáltatás AlzaPlus+ ajándék 1 éves előfizetés melynek értéke 5 990 Ft
Szuper ár
96 090 Ft
Szállításra kész > 5 db
Termékkód: RPTGC0300b
Anda Seat Kaiser Series 2 XL fekete - Gamer szék Típusok
4,7 21×
Anda Seat Kaiser Series 2 XL fekete
Gamer szék - huzat anyaga szintetikus bőr, hintamechanika zárral, deréktámasz és fejtámla, magasság, felső rész elforgatása, mozgatás előre/hátra és mozgatás jobbra/balra kartámasz, egyensúlyozó elemek, forgó és fém szerkezet, ülés töltőanyaga hideg hab (HR hab), gumírozott kerekek, fekete kivitel, terhelhetősége 200 kg
149 990 Ft
Szállításra kész > 5 db
Termékkód: MENTL001
4,7 62×
Anda Seat Kaiser Series 3 XL fekete
Gamer szék - huzat anyaga szintetikus bőr, hintamechanika zárral, deréktámasz és fejtámla, magasság, felső rész elforgatása, mozgatás előre/hátra és mozgatás jobbra/balra kartámasz, egyensúlyozó elemek, forgó és fém szerkezet, ülés töltőanyaga hideg hab (HR hab), gumírozott kerekek, fekete kivitel, terhelhetősége 200 kg
199 990 Ft
Szállításra kész 5 db
Termékkód: MENTL010
4,9
Rapture FRIGATE fekete
Gamer szék - 90° - 135° tartományban állítható háttámla, magasságban, előre/hátra és dőlésszögben állítható 3D kartámaszok, párnák nyaki és ágyéki gerinctámaszhoz, állítható magasságú ülés perforált huzattal, a háttámla tetszőleges pozícióban történő rögzítésének lehetősége, lengőszerkezet állítható lengésállósággal, burkolat minőségi PU bőrből, forgatható konstrukció, kemény kerekek szőnyegre is alkalmasak, acél alváz (kereszt), terhelhetősége 120 kg
+Ajándék Szolgáltatás AlzaPlus+ ajándék 1 éves előfizetés melynek értéke 5 990 Ft
Szuper ár
96 090 Ft
Szállításra kész > 5 db
Termékkód: RPTGC0370b
Mosh Arcadia - fekete/piros - Gamer szék Típusok
4,4
Mosh Arcadia - fekete/piros
Gamer szék - hálós anyag huzat, szinkron mechanika zárral, deréktámasz és fejtámla, magasság, felső rész elforgatása, mozgatás előre/hátra és mozgatás jobbra/balra kartámasz, forgó és műanyag szerkezet, ülés töltőanyaga hideg hab (HR hab), műanyag lábak, műanyag kerekek, fekete és piros kivitel, terhelhetősége 200 kg
192 690 Ft
Szállításra kész > 5 db
Termékkód: MSH666f
AROZZI Torretta Torretta Soft Fabric v2, sötétszürke - Gamer szék Típusok
4,5
AROZZI Torretta Torretta Soft Fabric v2, sötétszürke
Gamer szék - textil huzat, hintamechanika, deréktámasz és fejtámla, magasság kartámasz, forgó és fém szerkezet, műanyag lábak, műanyag kerekek, szürke kivitel, terhelhetősége 120 kg
104 190 Ft
Szállításra kész > 5 db
Termékkód: AROZ07f17
Anda Seat T - Pro 2 XL fekete - Gamer szék Típusok
4,9 23×
Anda Seat T - Pro 2 XL fekete
Gamer szék - textil huzat, hintamechanika zárral, deréktámasz és fejtámla, magasság, felső rész elforgatása, mozgatás előre/hátra és mozgatás jobbra/balra kartámasz, egyensúlyozó elemek, forgó és fém szerkezet, ülés töltőanyaga hideg hab (HR hab), gumírozott kerekek, fekete kivitel, terhelhetősége 200 kg
164 990 Ft
Szállításra kész > 5 db
Termékkód: MENTL004
Anda Seat T - Pro 2 XL fekete/szürke - Gamer szék Típusok
4,9 23×
Anda Seat T - Pro 2 XL fekete/szürke
Gamer szék - textil huzat, hintamechanika zárral, deréktámasz és fejtámla, magasság, felső rész elforgatása, mozgatás előre/hátra és mozgatás jobbra/balra kartámasz, egyensúlyozó elemek, forgó és fém szerkezet, ülés töltőanyaga hideg hab (HR hab), gumírozott kerekek, fekete és szürke kivitel, terhelhetősége 200 kg
164 990 Ft
Szállításra kész > 5 db
Termékkód: MENTL005
Rapture PODIUM piros - Gamer szék Típusok
4,1 70×
Rapture PODIUM piros
Gamer szék - 90°-tól 160°-ig állítható háttámla, állítható magasságú és dőlésszögű karfák, a nyaki és az ágyéki gerincet megtámasztó párnák, állítható magasságú ülés, a háttámla bármelyik pozícióban rögzíthető, állítható hintázás, műbőr, ülés és háttámla textilbetétekkel, forgó kialakítás, szőnyegekhez alkalmas kemény görgők, terhelhetősége 120 kg
Szuper ár
80 090 Ft
Szállításra kész > 5 db
Termékkód: RPTGC0200d
Anda Seat Phantom 3 L fekete szövet - Gamer szék Típusok
4,7 38×
Anda Seat Phantom 3 L fekete szövet
Gamer szék - textil huzat, hintamechanika zárral, deréktámasz és fejtámla, magasság, felső rész elforgatása, mozgatás előre/hátra és mozgatás jobbra/balra kartámasz, egyensúlyozó elemek, forgó és fém szerkezet, ülés töltőanyaga hideg hab (HR hab), műanyag lábak, gumírozott kerekek, fekete kivitel, terhelhetősége 100 kg
130 990 Ft
Szállításra kész > 5 db
Termékkód: MENTL024
5,0
Corsair T3 RUSH (2023) Fabric Grey and Charcoal
Gamer szék - textil huzat,, magasság, felső rész elforgatása, mozgatás előre/hátra és mozgatás jobbra/balra kartámasz, forgó és fém szerkezet, fém lábak, szürke kivitel, terhelhetősége 120 kg
119 990 Ft
Szállításra kész > 5 db
Termékkód: CRS003f2
Cougar Fusion S, fekete - Gamer szék Típusok
5,0
Cougar Fusion S, fekete
Gamer szék - huzat anyaga szintetikus bőr, hintamechanika zárral, deréktámasz és fejtámla, magasság és mozgatás jobbra/balra kartámasz, egyensúlyozó elemek, egyensúlyozós és fém szerkezet, ülés töltőanyaga molitan (PUR hab), fém lábak, műanyag kerekek, fekete kivitel, terhelhetősége 120 kg
65 390 Ft
Szállításra kész 4 db
Termékkód: MH9076b6
5,0
VICTORAGE Echo VE Black Diamond
Gamer szék - huzat anyaga textil, szintetikus bőr, zárral fejtámla, magasság, mozgatás előre/hátra és mozgatás jobbra/balra kartámasz, forgó és műanyag, fém szerkezet, ülés töltőanyaga molitan (PUR hab), műanyag és gumírozott kerekek, fekete kivitel, terhelhetősége 136 kg
111 890 Ft
Szállításra kész > 5 db
Termékkód: Victorage009
LORGAR Ace 422 Gamer szék, fekete - Gamer szék Típusok
4,5
LORGAR Ace 422 Gamer szék, fekete
Gamer szék - textil huzat, hintamechanika zárral, deréktámasz és fejtámla, magasság és felső rész elforgatása kartámasz, forgó és fém szerkezet, ülés töltőanyaga hideg hab (HR hab), fém lábak, műanyag kerekek, fekete kivitel, terhelhetősége 150 kg
113 190 Ft
Szállításra kész 4 db
Termékkód: LOGhz02

Gamer székek és fotelek

székA legjobb gamer székek 2020 (Összehasonlítás) Lelkes játékosok számára mi sem természetesebb, mint akár órákat tölteni egy jó játékkal a monitor vagy televízió előtt. A kellemes játékélmény alapvető feltétele azonban kétségtelenül a kényelmes és egészséges ülőhelyzet. Cikkünkben áttekinthetően összehasonlítunk...
Te is hosszú órákat töltesz a számítógép előtt? Akkor nagyobb figyelmet kellene fordítanod az ülés helyes módjára! Cikkünkben nem csak ergonomikus székekről, de a legáltalánosabb hibákról is olvashatsz, amelyeket az ülés során elkövetünk.
Napjaid nagy részében a számítógép előtt ülsz és szeretnéd ezt nagyobb kényelemben élvezni? A cseh Antares vállalat 25 éve látja el irodáinkat és otthonaikat hosszan tartó, egészségbarát és maximálisan kényelmes székekkel! Mai áttekintésünkben a népszerű Antares...
választási útmutatóHogyan válassz irodai széket vagy karosszéket Az irodai és gamer székek kiválasztása különös figyelmet igényel, főleg akkor, ha naponta több órát töltesz el a székben. Összeszedtük Neked a fontosabb szempontokat a megfelelő modell kiválasztásához, amely így hosszú ideig gondoskodhat a kényelmedről.
További cikkek

Gamer székek és fotelek

A Gamer székek és fotelek kategóriában összesen 412 termék közül válogathatsz online boltunkban. Rendelésedet hétköznapokon 2 napon belül házhoz szállítjuk. A Budapest több pontján elérhető AlzaBoxokból már másnap felveheted a rendelésed, de ellátogathatsz áruházunkba is.
P-DC1-WEB20
28 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ