DNY LEGO Visa

Trambulinok

Termékkatalógus
Ár
-
Elérhetőség
Termék állapota
Márkák
Kapacitás
50 kg
150 kg
-
Trambulin átmérője
183 cm
487,6 cm
-
Extra elemek
Védőháló
(49)
Fokozatok
(41)
Rugóvédelem
(43)
Belső védőháló
(21)
Külső védőháló
(10)
Szín
Fekete
(25)
Piros
(13)
Kék
(22)
Narancssárga
(7)
Rózsaszín
(2)
Ezüst
(3)

A trambulinok nagyszerű eszközök, amelyek nemcsak a fizikai állapot javítására szolgálnak, hanem a gyermekeink kedélyállapotát is jobbá teszik. Mindegy, hogy a jumping edzéshez, fitneszhez, akrobatikához alkalmas darab, vagy gyerekeknek szánt trambulin érdekel, segítünk a választásban.

Tovább

Trambulin - szórakozás az egész családnak

A trambulin életkortól függetlenül számos előnnyel jár a testi és lelki egészség szempontjából.

 • Javítja a kondíciót.
 • Szórakozás felnőtteknek és gyerekeknek egyaránt.
 • A test összes izmait megmozgatja.
 • Támogatja a nyirokrendszer működését, ezáltal küzd a narancsbőr ellen.

i

A fitnesz trambulin tökéletes kondícióban tart

A jumping-ra alkalmas fitnesz trambulin ideális választás lesz kis helyiségekben végzett intenzív edzéshez.

Trambulin elhelyezése

A megfelelő trambulin kiválasztása elsősorban függ attól, hogy hová szeretnéd elhelyezni.

 • A beltéri trambulin kisebb, általában 100 cm átmérőjű. Alkalmas fitneszhez, jumping-hoz és a kis ugribugrik számára is, de viszont szükséged lehet biztonsági elemekre, mint például a védőhálók.
 • A kerti trambulin általában nagyobb, állhat a földön, vagy bele lehet süllyeszteni a talajba. Fontos a minőségi felépítés, lehetőleg acélból készüljön. A horganyzott felület megakadályozza a rozsdásodást.
  • A süllyesztett trambulin csökkenti a trambulinból való kizuhanás kockázatát, de alapos előkészítést igényel.
  • Az egyszerű trambulin helyét a földön tetszés szerint változtathatjuk, viszont több biztonsági elemre van szükségünk.

Gyermek trambulin a legkisebb ugribugriknak

A gyermek trambulin egyértelmű választás az aktív gyermekek számára. Izgatottsággal tölti el a gyermekeket, és elegendő egészséges testmozgáshoz jutnak. A gyermek trambulinhoz szükség lesz biztonsági hálóra, rugóvédőre és felnőtt felügyeletre. Ügyeljünk a trambulin teherbírására és arra, hogy a gyerekek egyenként használják, különösen kisebb trambulinok esetében.

i

A gyermek trambulinnak több biztonsági elemmel kell rendelkeznie

A zúzódások elleni maximális védelem érdekében a gyermekek trambulinjának rendelkeznie kell memóriahatású sima anyagú ugrófelülettel. Ezenkívül a sima ugrófelület könnyen letörölhető.

Milyen méretű és alakú trambulint válasszunk?

Válasszuk ki a trambulin alakjának méretét a rendelkezésünkre álló helynek megfelelően.

A trambulin mérete

A trambulin mérete kéz a kézben jár a terhelhetőséggel, függ a tevékenységtől és a trambulin fajtájától. Általában minél nagyobb az ugrófelület, annál jobban rugózik a trambulin.

 • A legfeljebb 2 méteres mini trambulin tökéletes fitneszhez, jumping-hoz, vagy a gyermekek szórakoztatásához.
 • A 244 cm-es trambulin tökéletes választás kisebb kertekbe, ahol kevesebb a szabad hely. Ideális gyerekeknek, de teherbírásuk 100 kg körül van, így felnőttek is bátran ugrálhatnak benne. Egyszerre egy-két személynek vagy maximum három gyereknek alkalmas.
 • A 305 cm-es trambulin alkalmas kerti használatra gyermekek és felnőttek számára.
 • A 366 cm-es trambulin nagyobb teret kínál az akrobatikus mutatványokhoz.
 • A 4 m-nél nagyobb trambulinok kiválóak nagy családok, lelkes felnőttek és szakértő parkour sportolók számára

A trambulin formája

A trambulin alakja pusztán a preferenciáidtól függ. A füldbe süllyesztett trambulinok általában téglalap alakúak, ezáltal több helyet hagynak az akrobatikus trükköknek. A kör alakú mini trambulin rugója gyorsabban jár, ezért alkalmas testmozgásra.

i

Ügyeljünk a trambulin átmérőjére és az ugrófelületre vonatkozó adatokra, ezen adatok között körülbelül 30 cm-es különbség lehet.

A biztonsági háló megakadályozza a kizuhanást a kerti trambulinokból

A tartós háló elengedhetetlen, különösen a gyermekeknek készült trambulinoknál. Számos lehetőség van a trambulin biztonságossá tételére.

 • A belső védőháló megakadályozza a rúgókkal való ütközést, de csökkenti az ugrófelület méretét.
 • A külső védőháló a trambulin váza mögött helyezkedik el, amely lehetővé teszi az egész ugrófelület kihasználását.
 • Az alsó védőháló biztosítja, hogy gyermekek és háziállatok ne másszanak véletlenül az ugrófelölet alá, ahol sérülések történhetnek. A védőhálóban akár cipőtartó is található.

A biztonsági háló fontos része a jól biztosított bejárat. A gyermekek maximális biztonsága érdekében válasszuk a cipzárral vagy horgokkal ellátott bejáratokat.

A trambulin teherbírása

A trambulin teherbírása függ attól, hogy ki fog ugrálni rajta. Ha a trambulint felnőtteknek szeretnénk, válasszunk legalább 100 kg teherbírású modellt. A trambulin kicsivel nagyobb súlyt bír el, mint a megadott teherbírása, de biztonsági okokból ne lépjük túl a megengedett értéket. Mindig jobb kicsit túlbecsülni a terhelést. A trambulin nagyobb teherbírásával a rugók száma is növekszik.

i

A kerti trambulint megfelelően kell elhelyezni a terepen

A kerti trambulinhoz sík és szilárd felület szükséges. Ügyeljünk arra is, hogy a kerti trambulin körül legyen legalább 1 m szabad tér.

A tartós anyagból készült stabil trambulin garantálja a biztonságot

A trambulinnak a lehető legtartósabbnak, és mindig stabilnak kell lennie. A választásnál vegyük figyelembe az anyag és a szerkezet koncepcióját.

>A felnőtteknek és a gyerekeknek szánt trambulinoknak egyaránt tartós anyagból kell állniuk

A jó minőségű acélból készült trambulin nemcsak ugrás közben marad szilárdan a földön, de ellenáll a kedvezőtlen időjárásnak is. Különösen a kültéri trambulinoknál fogjuk méltányolni a horganyzott felületet, amely megakadályozza az eső és fagy okozta korróziót.

Trambulin és a lábak száma

A trambulin lábainak alakja és száma az ugrófelület átmérőjétől függ. A gyerekeknek szánt mini trambulinnak több egyenes lába van, míg a kerti trambulinnak 3 vagy 4 lába lehet, melyek U vagy W alakúak. Általában a több láb nagyobb stabilitást jelent. A lábak számával megegyező mezőszámú védőhálót válasszunk.

Airtrack - az új felfújgató tornaszőnyeg

Az Airtrack trambulin egy felfújható tornamatrac azoknak az akrobatáknak, akik a trambulinon megtanult szaltókat a talajon is művelni szeretnék. Tartós anyagból készülnek, amelynek köszönhetően akár vízben is használhatók. Tornászok, táncosok és parkour sportolók számára is alkalmas.

i

Jumping trambulin, mint élénkítő edzés

Ha valami újat szeretnél beépíteni fitnesz edzésedbe, a jumping remek választás. Csak egy mini fitness trambulinra, támasztórúdra és egy nagy elhatározásra van szükséged.

További trambulin tartozékok

A trambulin tartozékok kiegészítő termékek, amelyek jól jöhetnek.

 • A rugóvédő megakadályozza a rugókkal való ütközés által okozott fájdalmas sérüléseket.
 • A létra fontos elem a tartozékok között, segítségével felléphetünk a trambulinra.
 • A trambulin rögzítők megakadályozzák, hogy a szél elmozdítsa vagy felborítsa a trambulint.
 • A védőponyva megvédi a trambulint az esőtől, a lehulló levelektől és a téli fagyoktól, ezáltal meghosszabbítja a trambulin élettartamát.

Trambulin árak

A legszembetűnőbb tényező, mely befolyásolja a trambulinok árát, az a trambulin mérete. Az óriás trambulin, vagy úgy általában a nagy trambulinok ára nyilvánvalóan magasabb, mint például a gyerek trambulin modellek vételára. A legolcsóbb trambulinok közé tartoznak a fitness trambulinok, melyek mérete 100-120 cm között mozog. Az 50 ezer forint alatti árkategóriában a fitness trambulinokon túl helyet kap még néhány további kisméretű kerti trambulin 244 cm méretben. Az 50-100 ezer forintos kategóriában igazán kibővül a választék, s akár 305, 366 vagy akár 427 cm-es trambulinok közül is választhatunk. A 100 ezer forint feletti trambulin modellek még magasabb minőséget, tökéletes kidolgozást, tartozékok és biztonsági felszerelések széles választékát kínálják.

Ha nem szeretnél új trambulint vásárolni, a használt trambulin kínálat egy jó lehetőség, mivel olcsó és outlet modelleket lehet itt megkaparintani. Ha érdekel mások véleménye, nézd meg a kiválasztott trambulinok értékeléseit.

Melyik trambulin a legnépszerűbb az emberek körében?

A legkeresettebb trambulinok kategóriánk áttekintést nyújt az ügyfelek körében népszerű termékekről. A választás során ne feledkezzünk meg a trambulinok helyéről, stabilitásról, minőségi anyagokról, méretéről, használók súlyáról és különösen a biztonságról.


A leírás elrejtése
Hasznosnak találtad ezt az információt?
Ez az űrlap csak a fenti leírásban található információk értékelésére szolgál.
Ha kérdésed van a termékekkel, szolgáltatásokkal, szállítással, vagy egyéb ügyekkel kapcsolatban, keresd fel ügyfélszolgálatunkat.
Mit javíthatnánk benne? Hiányolsz valamit? Valami rosszul van feltüntetve? Oszd meg velünk.

Legtöbbet eladott

1.
Trambulin - átmérője 305 cm, terhelhetősége 120 kg, föld felé, 60 rugó, védőháló, fokozatok, rugóvédelem és külső védőháló a csomag része, konstrukció anyaga acél, ugrófelület anyaga polipropilén, magassága 245 cm, váz magassága 65 cm, 3 láb, tömege 35 kg, kék kivitel
54 490 Ft

2.
Stormred Pro 244 cm + védőháló + létra Szállításra kész > 5 db
Trambulin - átmérője 244 cm, terhelhetősége 120 kg, föld felé, 48 rugó, védőháló, fokozatok, rugóvédelem és belső védőháló a csomag része, konstrukció anyaga acél, ugrófelület anyaga polipropilén, magassága 211 cm, váz magassága 51 cm, 3 láb, tömege 33 kg, piros kivitel
76 990 Ft

69 termék
4,5 25×
Stormred Classic 305 cm + védőháló + létra
Trambulin - átmérője 305 cm, terhelhetősége 120 kg, föld felé, 60 rugó, védőháló, fokozatok, rugóvédelem és külső védőháló a csomag része, konstrukció anyaga acél, ugrófelület anyaga polipropilén, magassága 245 cm, váz magassága 65 cm, 3 láb, tömege 35 kg, kék kivitel
Szuper ár
54 490 Ft
Szállításra kész > 5 db
Termékkód: SPTstorm001
5,0
Stormred Pro 244 cm + védőháló + létra
Trambulin - átmérője 244 cm, terhelhetősége 120 kg, föld felé, 48 rugó, védőháló, fokozatok, rugóvédelem és belső védőháló a csomag része, konstrukció anyaga acél, ugrófelület anyaga polipropilén, magassága 211 cm, váz magassága 51 cm, 3 láb, tömege 33 kg, piros kivitel
Szuper ár
76 990 Ft
Szállításra kész > 5 db
Termékkód: SPTstorm007
4,6
Stormred Classic 244 cm
Trambulin - átmérője 244 cm, terhelhetősége 120 kg, föld felé, 48 rugó, védőháló, fokozatok, rugóvédelem és külső védőháló a csomag része, konstrukció anyaga acél, ugrófelület anyaga polipropilén, magassága 231 cm, váz magassága 50 cm, 3 láb, tömege 39 kg, kék kivitel
Szuper ár
59 990 Ft
Szállításra kész 3 db
Termékkód: SPTstorm013
4,7 31×
Marimex 244 + védőháló + létra
Trambulin - átmérője 244 cm, terhelhetősége 100 kg, föld felé, 48 rugó, védőháló, fokozatok és rugóvédelem a csomag része, konstrukció anyaga acél, ugrófelület anyaga polipropilén, magassága 218 cm, váz magassága 68 cm, tömege 42 kg, kék kivitel
56 990 Ft
Szállításra kész 1 db
Termékkód: Tramp01
5,0
Marimex Premium 2/2 rész 366 cm
Trambulin kiegészítő - ez nem egy teljes termék, a Marimex Premium 366 cm-es trambulin két részének egyike, a csomag tartalma: 8 felső védőháló állvány, 8 alsó védőháló állvány, védőháló, 8 védőháló karika, 8 karika T-csatlakozó és 8 ribbon burkolat
65 990 Ft
Utolsó termék a raktáron
Termékkód: SPTmar002b
5,0
Spartan Safety Trambulin hálóval 305 cm
Trambulin - átmérője 305 cm, terhelhetősége 100 kg, föld felé, 60 rugó, védőháló, fokozatok, rugóvédelem és külső védőháló a csomag része, konstrukció anyaga acél, ugrófelület anyaga polipropilén, magassága 200 cm, váz magassága 76 cm, 3 láb, tömege 53 kg, kék kivitel
84 990 Ft
Utolsó termék a raktáron
Termékkód: SPTspa02
Stormred 2/3 rész - 488 cm - Classic
Trambulin kiegészítő - 1x rugótakaró; 108x rugó; 6x láb; 6x C csavar a láb meghosszabbításához + 12x C csavar; 1x T-kampó
Szuper ár
41 660 Ft
Utolsó 2 termék a raktáron
Termékkód: SPTstorm006b
5,0
Marimex Comfort 2/2 rész 305 cm
Trambulin kiegészítő - ez nem egy teljes termék, a Marimex Comfort 305 cm-es trambulin két részének egyike, a csomag tartalma: 88 kampó az ugrálófelülethez, védőháló, 8 felső védőháló állvány, 16 habszivacs burkolat, 8 műanyag tartó, 8 alsó védőháló állvány, 8 PVC burkolat és 9 védőháló karika
65 890 Ft
Szállításra kész > 5 db
Termékkód: SPTmar004b
Marimex 244 cm rózsaszín 2022
Trambulin - átmérője 244 cm, terhelhetősége 50 kg, föld felé, 48 rugó, védőháló, fokozatok és rugóvédelem a csomag része, konstrukció anyaga galvanizált acél, ugrófelület anyaga polipropilén, magassága 218 cm, váz magassága 68 cm, 3 láb, tömege 42 kg, fekete, rózsaszín és ezüst kivitel
60 390 Ft
Szállításra kész 1 db
Termékkód: SPTmar009
Marimex 2/3 rész 457 cm
Trambulin kiegészítő - ez nem egy teljes termék, a Marimex Standard 457 cm-es trambulin három részének egyike, a csomag tartalma: 3 keretrúd, 3 keret T-csatlakozó, 3 "U" alakú láb, rugótakaró és 90 rugó
42 790 Ft
Utolsó termék a raktáron
Termékkód: SPTif1893b
4,5 25×
Stormred Classic 305 cm + védőháló + létra
Trambulin - átmérője 305 cm, terhelhetősége 120 kg, föld felé, 60 rugó, védőháló, fokozatok, rugóvédelem és külső védőháló a csomag része, konstrukció anyaga acél, ugrófelület anyaga polipropilén, magassága 245 cm, váz magassága 65 cm, 3 láb, tömege 35 kg, kék kivitel
46 160 Ft
Felbontott raktáron
Termékkód: SPTstorm001
4,7 31×
Marimex 244 + védőháló + létra
Trambulin - átmérője 244 cm, terhelhetősége 100 kg, föld felé, 48 rugó, védőháló, fokozatok és rugóvédelem a csomag része, konstrukció anyaga acél, ugrófelület anyaga polipropilén, magassága 218 cm, váz magassága 68 cm, tömege 42 kg, kék kivitel
41 810 Ft
Felbontott raktáron
Termékkód: Tramp01
4,6 17×
Marimex 366 + védőháló + létra
Trambulin - átmérője 366 cm, terhelhetősége 150 kg, föld felé, 72 rugó, védőháló, fokozatok és rugóvédelem a csomag része, konstrukció anyaga acél, ugrófelület anyaga polipropilén, magassága 250 cm, tömege 65 kg, kék kivitel
89 490 Ft
Szállításra kész 1 db
Termékkód: Tramp03
5,0
Marimex 3/3 rész 457 cm
Trambulin kiegészítő - ez nem egy teljes termék, a Marimex Standard 457 cm-es trambulin három részének egyike, a csomag tartalma: feszítőszerszám, védőháló, acélkarikát alkotó 14 rúd, 14 acélkarika csatlakozó, rögzítőkötél, 10 műanyag karikatartó, 10 felső védőháló állvány, 10 középső védőállvány állvány, 10 alsó védőállvány állvány, 10 felső habszivacs burkolat, 10 középső habszivacs burkolat, 10 PVC burkolat, 20 csavaros U-kapocs és 30 csavarkészlet a védőhálóhoz
42 790 Ft
Szállításra kész 4 db
Termékkód: SPTif1893c
Stormred Pro 305 cm + védőháló + létra
Trambulin - átmérője 305 cm, terhelhetősége 150 kg, föld felé, 64 rugó, védőháló, fokozatok, rugóvédelem és belső védőháló a csomag része, konstrukció anyaga acél, ugrófelület anyaga polipropilén, magassága 245 cm, váz magassága 65 cm, 4 láb, tömege 36 kg, piros kivitel
Szuper ár
95 990 Ft
Szállításra kész > 5 db
Termékkód: SPTstorm008
Stormred Classic 366 cm + védőháló + létra
Trambulin - átmérője 366 cm, terhelhetősége 150 kg, föld felé, 72 rugó, védőháló, fokozatok, rugóvédelem és külső védőháló a csomag része, konstrukció anyaga acél, ugrófelület anyaga polipropilén, magassága 266 cm, váz magassága 86 cm, 4 láb, tömege 50 kg, kék kivitel
Szuper ár
96 490 Ft
Szállításra kész > 5 db
Termékkód: SPTstorm002
Stormred 2/3 rész - 488 cm - Classic
Trambulin kiegészítő - 1x rugótakaró; 108x rugó; 6x láb; 6x C csavar a láb meghosszabbításához + 12x C csavar; 1x T-kampó
27 850 Ft
Használt raktáron
Termékkód: SPTstorm006b
Stormred Pro 366 cm + védőháló + létra
Trambulin - átmérője 366 cm, terhelhetősége 150 kg, föld felé, 72 rugó, védőháló, fokozatok, rugóvédelem és belső védőháló a csomag része, konstrukció anyaga acél, ugrófelület anyaga polipropilén, magassága 265 cm, váz magassága 85 cm, 4 láb, tömege 63 kg, piros kivitel
Szuper ár
119 990 Ft
Szállításra kész > 5 db
Termékkód: SPTstorm009
Stormred Classic 427 cm + védőháló + létra
Trambulin - átmérője 427 cm, terhelhetősége 150 kg, föld felé, 96 rugó, védőháló, fokozatok, rugóvédelem és külső védőháló a csomag része, konstrukció anyaga acél, ugrófelület anyaga polipropilén, magassága 269 cm, váz magassága 89 cm, 6 láb, tömege 71 kg, kék kivitel
Szuper ár
77 690 Ft
Szállításra kész > 5 db
Termékkód: SPTstorm004
Marimex Premium 244 cm 2022
Trambulin - átmérője 244 cm, terhelhetősége 50 kg, föld felé, 48 rugó, védőháló, fokozatok és rugóvédelem a csomag része, konstrukció anyaga galvanizált acél, ugrófelület anyaga polipropilén, magassága 234 cm, váz magassága 54 cm, 3 láb, tömege 40 kg, fekete, narancssárga és ezüst kivitel
68 290 Ft
Szállításra kész 2 db
Termékkód: SPTmar011
Marimex 183 cm rózsaszín 2022
Trambulin - átmérője 183 cm, terhelhetősége 50 kg, föld felé, 36 rugó, védőháló, fokozatok és rugóvédelem a csomag része, konstrukció anyaga galvanizált acél, ugrófelület anyaga polipropilén, magassága 200 cm, váz magassága 50 cm, 3 láb, tömege 30 kg, fekete, rózsaszín és ezüst kivitel
55 690 Ft
Szállításra kész 1 db
Termékkód: SPTmar008
Marimex 396 cm 2021
Trambulin - átmérője 396 cm, terhelhetősége 150 kg, föld felé, 80 rugó, védőháló, fokozatok, rugóvédelem és belső védőháló a csomag része, konstrukció anyaga acél, ugrófelület anyaga polipropilén, magassága 263 cm, váz magassága 85 cm, 4 láb, tömege 150 kg, fekete és kék kivitel
119 990 Ft
Szállításra kész 5 db
Termékkód: SPTmar006
Marimex Premium 3/3 rész 457 cm
Trambulin kiegészítő - ez nem egy teljes termék, a Marimex Premium 457 cm-es trambulin három részének egyike, a csomag tartalma: 10 felső védőháló állvány, 10 alsó védőháló állvány, védőháló, 10 védőháló karika, 10 karika T-csatlakozó és 10 ribbon burkolat
52 190 Ft
Szállításra kész 3 db
Termékkód: SPTmar003c
Marimex Premium 1/3 rész 457 cm
Trambulin kiegészítő - ez nem egy teljes termék, a Marimex Premium 457 cm-es trambulin három részének egyike, a csomag tartalma: 7 keretrúd, 2 trambulin láb, 10 lábtoldat, ugrálófelület, létra, 10 keret T-csatlakozó és útmutató
52 190 Ft
Szállításra kész 5 db
Termékkód: SPTmar003a

Trambulinok

sportMondopoint: Hogyan válasszunk cipőméretet A Mondopoint a láb leghosszabb méretét jelzi. Segítségével ellenőrizhetjük, hogy a cipő megfelelően fog-e illeszkedni a lábunkra. Cikkünkben tanácsokat adunk a méréssel kapcsolatban.
Magyarország nyáron rengeteg látnivalót kínál. Nem muszáj hosszú órákat reptereken várakoznod, nem szükséges egész napokat a volán mögött izzadnod. Hazánk csodái maximum néhány órás autóút vagy vonatozás árán a lábaid előtt hevernek. Áttekintésünkben az egyes régiók...

Trambulinok

A Trambulinok kategóriában összesen 69 termék közül válogathatsz online boltunkban. Rendelésedet hétköznapokon 2 napon belül házhoz szállítjuk. A Budapest több pontján elérhető AlzaBoxokból már másnap felveheted a rendelésed, de ellátogathatsz áruházunkba is.
Tekintsd meg a legolcsóbb termékeket a következő kategóriában: olcsó trambulinok Az ár alapján a legdrágábbtól csökkenő sorrendbe rendezett termékeket keresd ennél a kategóriánál: legdrágább trambulinok A termékeket a legnépszerűbbtől a legkevésbé kedveltig rendezve ebben a kategóriában találod: legnépszerűbb, legjobb trambulinok A vásárlóink körében legnépszerűbb termékeket itt találhatod: trambulinok vélemények
P-DC1-WEB05
28 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ